Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon."

Transkript

1 A/W 2014

2

3 Nøglen til succes ligger bogstavelig talt i dine hænder. Vi vil gerne se dig udvikle dit talent og få fuldt udbytte af dit angagement og passion. Med dig og dit daglige arbejde i fokus, tilbyder vi kurser der kan udfordre både dit forretningsmæssige og kunstneriske sind. Kurser der giver dig mulighed for at udforske nye områder og giver dig et ekstra boost. Når man deltager i kurser og lytter til andres ideer er man åben for forandring, hvilket kan bringe masser af positive oplevelser med sig. Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon. Klas Hjälmberg Education Manager Scandinavia

4 de mange fascinerende kulturelle seværdigheder. Vi bor på et hotel lige rundt om hjørnet fra vores studie og et stenkast fra fantastiske Champs Elysées. PARIS WEEKEND Følg med Revlon Professional til Paris moden og gastronomiens hovedstad! Vi har planlagt en spændende weekend, hvor programmet byder på klippe- og farveteknikker fra Revlon Professional, hands-on, herlig tid sammen med dine kolleger, og ej at forglemme...tid til shopping. For enhver, der er interesseret i kunst, kan man eventuelt benytte lejligheden til at opleve nogle af EN PARIS WEEKEND BYDER PÅ: Den seneste kollektion fra Revlon Professional. UNDERVISERE: Det internationale tekniske team fra Revlon Professional. KURSUSTYPE: Demo i kombination med handson, vi arbejder på mannequin hoveder. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører med interesse for hår, mode og shopping i Paris. DATO/STED: September, Revlon Professional Academy, Paris. PROGRAM: 2 dages intensivt kursus med både demo og hands-on. PRIS: Kontakt din salgskonsulent og hør, hvordan du kommer med. Obs! Tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 6 uger før kursusstart.

5 salon uden for Varde. Foruden et fantastisk håndværk og kreativitet er en af grundene til salonens store succes, at han laver alt salonens markedsføringsmateriale selv i samarbejde med sin mand Jesper Eugenio, Til alt reklamemateriale, annoncer og indretning bruges altid eget billedmateriale, hvilket giver salonen et professionelt image som kun store kæder ellers har råd til. Jesper Eugenio har arbejdet som professionel fotograf i 20 år. Både i Danmark og i udlandet har han været fast leverandør til en lang række blade og magasiner, l i gesom han har været fast tilknyttet billedbureauet Scanpix. Han fungerer desuden som fotograf og guide på de mange photoshoot der bliver lavet i salonen, hvilket giver Cèsar masser af frihed til at udvikle sit team på den kreative side og lave kollektioner flere gange om året. COLOMER & CÉSAR EUGENIO Klip og stylingsworkshop med fotoshoot i København OM CESAR & JESPER Cèsar Eugenio er en fyrig spanskfødt frisør, stylist og make-up artist med stor erfaring i make-up og hår til photoshoot. Cèsar har både i Spanien og Danmark været tilknyttet diverse miss konkurrencer og stylet til både TV og diverse modemagasiner. Cèsar har på blot 3 år opbygget en af Esbjergs førende og mest anerkendte saloner med 14 ansatte og har netop åbnet endnu en HVAD TILBYDER COLOMER & CESAR STYLING WORKSHOP & PHOTOSHOOT: PROGRAM : Nu har du mulighed for at deltage i et innovativt 2-dages kursus i samarbejde med Colomer i København, hvor du selv kan medbringe modeller. Cèsar, der til dagligt arbejder med Revlon farver og Style Masters vil hjælpe med ideer til klip, farve, styling og professionel make-up. - Du får inspiration til nye klipninger og stylinger samt make-up kombinationer på et højt fagligt niveau - Et efterfølgende fotoshoot med en professionel fotograf, hvor dine personlige billeder kan bruges i din daglige markedsføring og PR for salonen. DATO/STED: September, København PRIS: 3195 kr. exkl. moms (Frokost inkluderet). TID: Begge dage kl TILMELDING: Colomer Denmark, på telefon Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

6 Vores mål med denne kollektion er at vise nemme klippeteknikker og enkle farveteknikker, så alle kan bruge det med det samme. Udover at blive inspireret på det kreative plan, vil vi også sætte fokus på det forretningsmæssige plan. Det vil sige, at vi kommer ind på gode erfaringer fra vores hverdag, da vi selv står med kunder præcis som vores kursister gør. Vi vil komme med gode råd og vejledning til, hvordan man kan yde en bedre service, hvordan vi kan blive mere synlige og hvordan vi gøre vores kunder mere afhængig af os. Alt i alt får man rigtig meget med hjem fra disse arrangementer. NY KOLLEKTION - REBEL BEAUTY Rebel Beauty er en kollektion, som er baseret på det enkelte blandet med det provokerende. Det er en kollektion, som giver mulighed for at udfolde sine indre rebelske sider, selvom man udadtil er en skønhed. Rebel Beauty kollektionen, er en kombination af grafiske klipninger og klipninger med lidt mere kant der udtrykker din rebelske personlighed. Farverne går fra pastel looks, til de mere provokerende farvekombinationer. KURSUSTYPE: Demo UNDERVISER: Lasse Sørensen HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Frisører, der søger ny inspiration og som er interesseret i at høre mere omkring vores farvesystem fra Revlon Professional. DATO: Odense september København september Kolding september Århus september Holstebro september Aalborg - 4. november TID: PRIS: 295 kr. exkl. moms. Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

7 punkt i den måde de selv driver deres salon på. De startede for to år siden med at være to frisører og nu er de 5! De er ikke i tvivl om, at det er deres målrettethed, måde at drive forretning på og i særdeleshed deres markedsføring, der har været grobunden for den succes de har i dag. De inspirerer ikke kun på det kreative plan, men giver også ideer til, hvordan man kan arbejde mere målrettet og servicemindet i sin hverdag og hvordan man bliver mere synlig for forbrugeren. Lindrup Hair & Education er blevet startet af to personer, som har det samme syn på, hvordan vi udvikler vores forretning og det er: passion - enkelthed - synlighed. REVLON PROFESSIONAL WEEKEND Bag Lindrup Hair & Education står ægteparret Marianne og Las - se, som til daglig også driver salon sammen. De har taget skrid - tet videre og bruger deres egen erfaring til at undervise andre frisører. Lasse har haft stor succes i branchen med undervisning, hvor konceptet har været en kombination af inspiration og forret - ningsudvikling. Han har nu valgt i samarbejde med Marianne at skabe deres helt eget koncept, som tager udgangs - UNDERVISERE: Lindrup Hair & Education ved Marianne og Lasse Sørensen. KURSUSTYPE: Demo. Alternativt demo og hands on på mannequin hoveder. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører med interesse for hår og mode. DATO/STED: oktober - København, oktober & november - Gøteborg PROGRAM: Lørdag kl (Der serveres snacks og forfriskninger). Søndag kl Hands on ( frokost inkluderet). PRIS 2 dage: 2750 kr. exkl.moms PRIS Lørdag: 795 kr. exkl. moms Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

8 KOM OG OPLEV SHAPE PRO TOUR! Vi brænder for, at du forbliver en succesfuld frisør, hvor nytænkning, kreativitet, arbejdsglæde, stabilitet, energi, vækst og frihed bevares som fundamentet i din hverdag! Vi er alle bange for at rutinernes magt tager over og at vi skal løbe tør for arbejdsglæde. Bevar passionen for dit håndværk, begejstringen og glæden i din hverdag - HVER DAG! Tina Mackinder og Helle Bøgvad byder dig velkommen til en unik aften, der giver dig mulighed for at se dine kunder med nye øjne. Gennem aftenens mange modeller kan du lade dig inspirere af skønne salonvenlige klipninger, fantastiske farver, toptunede og stærke teknikker, som du kan tage direkte med dig hjem og bruge i salonen. Vi har fundet formen og kommer rundt i hele landet med et boost af efterårets farver og frisurer. Så gør dig klar til et spark i den rigtige retning både fagligt og personligt. En aften med masser af ny inspiration, motivation og arbejdsglæde. Guldkorn til viden omkring hvordan du opretholder den nødvendige faglige udvikling. For hvor er det, din karriere bevæger sig hen? Valget er dit! Vi glæder os til en anderledes inspirerende aften i selskab med dig!

9 UNDERVISERE: Tina Mackinder: Tidligere salon indehaver, over 10 år som underviser for Sassoon Academy London og nu underviser for frisører rundt i hele verden, samt kursusleder på S H A P E. Helle Bøgvad: Frisørmester gennem 15 år, indehaver af BØGVAD Silkeborg og initiativtager på S H A P E et langt dybere fagligt udviklende kursusforløb, for dem der ønsker at perfektionere og udvikle deres håndværk. Sofie Pedersen: Teambuilder og underviser, med fokus på at skærpe vågenhed, nysgerrighed og læringskapacitet hos frisører, er inviteret med til at give dig teknikker til at turde stoppe op, kigge indad og bryde med vanerne i dit daglige arbejde. KURSUSTYPE: Demo. UNDERVISERE: Tina Mackinder & Helle Bøgvad. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Frisører der søger inspiration, faglig udvikling og nye farveteknikker. DATO/STED: 30. september - Odense 1. oktober - København 2. oktober - Silkeborg 6. Oktober - Aalborg 7. oktober - Åbenraa TID: kl. 18:30 21:30 PRIS: 295 kr. exkl. moms. Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

10 ningsteknikker. Der er fokus på de grundlæggende principper og inddelingsteknikker, som er udgangspunktet for et hurtigt og professionelt resultat. Dani viser eksempler på form, stil og teknik for en moderne og elegant håropsætning på minutter. De anvendte teknikker kan helt sikkert anvendes til forårets mange events som f.eks. bryllupper. I kursusprisen indgår Danis bog Long Hair Couture med tilhørende step by step guide samt undervisningsfilm (værdi 799 kr.). MASTER CLASS // LONG HAIR COUTURE Step 1- Master the Basics I foråret 2014 var disse kurser med Dani Abunar en kæmpe succes, så gå ikke glip af efterårets udgave af Master Class Long Hair Couture. Et heldagskursus for dig som gerne vil lære mere om håropsæt- KURSUSTYPE: Demo og Hands on (Vi arbejder på mannequin hoveder) HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører som vil forbedre deres kundskaber indenfor håropsætning. UNDERVISER: Dani Abunar, World Champion Hair Artist DATO/STED: 20. september - København 21. september - Malmø 4. oktober - Stockholm 19. oktober - Gøteborg TID: 08:00-16:00 PRIS: kr. exkl. moms Obs! Tilmelding er bindende og skal afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

11 Fokus vil være på: form, farve og tekstur, som er grundlaget for at skabe forskellige looks. Dani vil sammen med en gæstefrisør fra Salon Victor Art Team vise hemmeligheden bag et sæt af teknikker til at skabe hurtige, kreative løsninger som imødekommer kundens ønsker. Han viser også, hvordan man kan blive inspireret ved at tilføre nye elementer og materialer og derved kan skabe frisurer, der er virkelig up to date. Tag chancen og blive endnu bedre til at kreere elegante looks på dine kunder. Målet er at lære at lave smukke håropsætninger på minutter. I kursusprisen indgår Danis bog Long Hair Couture med tilhørende step by step guide samt undervisningsfilm (værdi 799 kr.). MASTER CLASS // LONG HAIR COUTURE Step 2 - Get Advanced med Dani Abunar, World Champion Hair Artist Dette kursus kan ses som en fortsættelse af step 1, men er også for dem, der føler sig trygge i de grundlæggende principper og ønsker at opdatere sine teknikker og ideer for at blive mere kreative og dygtige til sit håndværk. KURSUSTYPE: Demo og Hands on (vi arbejder på mannequin hoveder) HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører som vil forbedre deres kundskaber indenfor håropsætning. UNDERVISER: Dani Abunar, World Champion Hair Artist + gæstefrisør fra Salon Victor Art Team TID: kl. 08:00 16:00 DATO/STED: 5. oktober - STOCKHOLM 20. oktober - GØTEBORG PRIS: 3250 kr exkl. moms. Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

12 HVAD TILBYDER METHOD 01: Her lærer du de teknikker, som er basis i alle American Crew klipninger. MENSWORK /01 Eksklusivt for Crew Premium saloner Her bliver du introduceret til den fundamentale opbygning af alt herreklip The American Crew Way. På Method01 vil du blive positivt udfordret på alt, hvad du hidtil har lært om herrehår og samtidig blive inspireret til dagligdagen med herrekunder i salonen. KURSUSTYPE: 3 dages kursus med demo og hands-on. Vi arbejder på mannequin hoveder samt levende modeller. UNDERVISERE: Skandinaviske American Crew All Star instruktører. Af hensyn til vores kolleger i Sverige foregår kurset på engelsk. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører som er en del af American Crew Premium programmet. DATO/STED: september København / september Gøteborg / oktober Gøteborg TID: Lørdag kl. 10:30 ca. 18:00, søndag kl. 09:00 ca. 16:30, mandag kl. 09:00 ca 16:30. PRIS: kr. exkl. moms. Frokost inkluderet alle dage, samt middag lørdag aften. OBS! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 6 uger før kursusstart. Method 01 er en forudsætning for at deltage på Method 02.

13 MENSWORK /02 Eksklusivt for Crew Premium saloner Advanced men s haircutting the American Crew way. Kniv og saks er de elementære værktøjer, når der på dette kursus arbejdes med struktur og retningsbestemte teknikker. Her lærer du ligeledes at analysere opbygningen af en American Crew klipning og gøre brug af de relevante teknikker. Hvad tilbyder dette kursus: Her lærer du de mere avancerede American Crew klippeteknikker. KURSUSTYPE: 3 dages kursus med demo og hands-on. Vi arbejder på mannequin hoveder samt levende modeller. UNDERVISERE: Skandinaviske American Crew All Star instruktører. Af hensyn til vores kolleger i Sverige foregår kurset på engelsk. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører som er en del af American Crew Premium programmet. DATO/STED: oktober- København. TID: Lørdag kl.: 10:30 ca. 18:00, søndag kl. 09:00 ca. 16:30, mandag kl. 09:00 ca. 16:30. PRIS: kr. exkl. moms. Frokost inkluderet alle dage samt middag lørdag aften. OBS! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 6 uger før kursusstart. Det er en forudsætning at have gennemført Method 01 for at deltage på Method 02.

14 KURSUSOVERSIGT EFTERÅR 2014 DATO KURSUS BY SEPTEMBER September Method 01 København 15. September Rebel Beauty Odense 16. September Rebel Beauty København September Paris Weekend Paris September Method 01 Gøteborg 20. September Long Hair CoutureStep 1 København 21. September Long Hair CoutureStep 1 Malmø 22. September Rebel Beauty Kolding 23. September Rebel Beauty Århus September Colomer & Cesar Styling & Photoshoot København 29. September Rebel Beauty Holstebro 30. September SHAPE PRO TOUR Odense OKTOBER 1. Oktober SHAPE PRO TOUR København 2. Oktober SHAPE PRO TOUR Silkesborg 4. Oktober Long Hair Couture Step 1 - Stockholm 5. Oktober Long Hair Couture Step 2 Stockholm Oktober Method 01 Gøteborg Oktober Revlon Professional Weekend København 6. Oktober SHAPE PRO TOUR Aalborg 7. Oktober SHAPE PRO TOUR Åbenraa Oktober Revlon Professional Weekend Gøteborg Oktober Method 02 København 19. Oktober Long Hair Couture Step 1 Gøteborg 20. Oktober Long Hair Couture Step 2 Gøteborg NOVEMBER 4. November Rebel Beauty Aalborg November Revlon Professional Weekend Gøteborg

15

16 EDUCATION A/W 2014

Bjarne nielsen: John Stender. Kliim Coiffure. Hair Construction. Frisørbranchens Grand Old Man. Satser på franchise. En mand med kult-status

Bjarne nielsen: John Stender. Kliim Coiffure. Hair Construction. Frisørbranchens Grand Old Man. Satser på franchise. En mand med kult-status # 18 > august 2008 Bjarne nielsen: Frisørbranchens Grand Old Man Hair Construction Satser på franchise Kliim Coiffure Teamspirit i en salon med sjæl John Stender En mand med kult-status Jeg er vokset med

Læs mere

#Education. Brochure

#Education. Brochure #Education Brochure 2014 Vigtige adresser Schwarzkopf Professional Industriparken 21A 2750 Tlf: 86 80 48 11 Mail: info@bella-vista.dk Web: www.bella-vista.com Rødovre Schwarzkopf Professional Annexgårdsvej

Læs mere

FEBRUAR 2010 FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND

FEBRUAR 2010 FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND 2 FEBRUAR 2010 NR FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND Det arbejder dit forbund med lige nu! Jette Damgaard har talt med forbundsformand Poul Monggaard. Foto: Harry Nielsen

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Negle design EN PASSION

Negle design EN PASSION KURSUSOVERSIGT 2014 Negle design EN PASSION Siden 1989 har alessandro International s innovative produkter og intensive kurser hjulpet tusindvis af neglestylister, med at holde dem på forkant med deres

Læs mere

Kurser forår 2015. Emilielunden. Fokus på det gode håndværk

Kurser forår 2015. Emilielunden. Fokus på det gode håndværk Emilielunden Kurser forår 2015 Syning, tilskæring, strik, broderi, tryk og meget mere. Dag- og weekendkurser med dygtige undervisere i skønne omgivelser på Møn, samt foredrag og konferencer med forskellige

Læs mere

Nr. 3 Marts 2005. Medlemsblad for Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund

Nr. 3 Marts 2005. Medlemsblad for Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund Nr. 3 Marts 2005 Medlemsblad for Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund indhold marts 2005 MODEUGE KOS.FORUM Indtryk...4-5 Den største naturlige spa i verden...6 LOS ANGELES Manden med de gode forbindelser...8-9

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Teambuilding. Gnisten der sætter gang i medarbejderne. Et katalog til medarbejderdagen, strategidagen eller lederkonferencen. www.team-building.

Teambuilding. Gnisten der sætter gang i medarbejderne. Et katalog til medarbejderdagen, strategidagen eller lederkonferencen. www.team-building. Teambuilding 2010 Gnisten der sætter gang i medarbejderne Et katalog til medarbejderdagen, strategidagen eller lederkonferencen www.team-building.nu Kære læser Velkommen til Team-building kataloget 2010.

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

NYHEDSBREV. Team Consult Development

NYHEDSBREV. Team Consult Development NYHEDSBREV 14. JUNI 2010 Du må selv være den forandring, du ønsker at opleve i verden! Citat: M. Gandhi Nogle gange har vi brug for et lille eller et stort skub andre gange klarer vi det selv på arbejdspladsen

Læs mere

KURSER TIL TURISTERHVERVET I NORDJYLLAND EFTERÅR 2012

KURSER TIL TURISTERHVERVET I NORDJYLLAND EFTERÅR 2012 1 g Værtskab Markedsføring, sprog og it Strategi virksomhedsudvikling g g g g g g g g g g g g g g virksomhedsudvikling Værtskab Markedsføring, sprog og it Strategi virksomhedsvirk somhedsudvikling virksomhedsudvikling

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

GODSBANENS ÅBNE VÆRKSTEDER. Sommer,Efterår 2013

GODSBANENS ÅBNE VÆRKSTEDER. Sommer,Efterår 2013 GODSBANENS ÅBNE VÆRKSTEDER Sommer,Efterår 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE BYENS ÅBNE VÆRKSTEDER side SOMMERKURSER My own design (10-18 år) 3 Dreje- og pottemaerkursus - alle niveauer (fra 18 år) 3 Serigrafi på

Læs mere

Score-coach.dk Forbered dig på en fantastisk rejse! - Et kursus for dig, der tager din person udvikling seriøs og forventer suveræn kvalitet.

Score-coach.dk Forbered dig på en fantastisk rejse! - Et kursus for dig, der tager din person udvikling seriøs og forventer suveræn kvalitet. Score-coach.dk Forbered dig på en fantastisk rejse! - Et kursus for dig, der tager din person udvikling seriøs og forventer suveræn kvalitet. Komplet kursusforløb - En positiv investering i dig selv! Fordele

Læs mere

G U F INFO PÅ GUF FÅR DU: LANDSFORBUNDET INDBYDER TIL KURSUS I FDF. 24.- 26. april LEDERUDDANNELSE DER RYKKER

G U F INFO PÅ GUF FÅR DU: LANDSFORBUNDET INDBYDER TIL KURSUS I FDF. 24.- 26. april LEDERUDDANNELSE DER RYKKER LANDSFORBUNDET INDBYDER TIL KURSUS I FDF G U F LEDERUDDANNELSE DER RYKKER 24.- 26. april PÅ GUF FÅR DU: : MULIGHED FOR AT DELTAGE PÅ ENKELTE MODULER : FRIVILLIGE AFTENTILBUD HVOR DER ER NOGET FOR ALLE

Læs mere

Kurser, workshops og foredrag i Jobboxen

Kurser, workshops og foredrag i Jobboxen Kurser, workshops og foredrag i Jobboxen 2014: juli august september oktober www.jobboxen.ikast-brande.dk Workshop Trivsels Workshop Tænd gnisten med trivselskonsulent Mary Elisabeth Holm Denne workshop

Læs mere

Zenius Academy. Hvornår er du den, du er, når du er den, du gerne vil være lige nu? Uddannelseskatalog

Zenius Academy. Hvornår er du den, du er, når du er den, du gerne vil være lige nu? Uddannelseskatalog Zenius Academy NLP HYPNOSE COACHING Hvornår er du den, du er, når du er den, du gerne vil være lige nu? Uddannelseskatalog Om Zenius Academy Zenius Academy tilbyder det bedste indenfor personlig udvikling.

Læs mere

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014

værdier - kompetencer - potentialer - kommunikation præsentation - troværdighed - integritet - personlighed kurser 2013 / 2014 ValueLab værdier kompetencer potentialer kommunikation præsentation troværdighed integritet personlighed troværdig kommunikation kurser 2013 / 2014 ValueLab Hareskovvej 19 DK 4400 Kalundborg T: 23 10 44

Læs mere

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009

KARRIERE VIDEN UDVIKLING FREMTID. Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD. Kursusprogram 2009 KARRIERE 2009 VIDEN UDVIKLING FREMTID Personlig KompetenceUdvikling ENERGI TIL OVERSKUD Kursusprogram 2009 Personlig KompetenceUdvikling kurser, der giver overskud i hverdagen! På Forsikringsakademiet

Læs mere

Kurser, workshops og foredrag i Jobboxen

Kurser, workshops og foredrag i Jobboxen Kurser, workshops og foredrag i Jobboxen 2014: november december www.jobboxen.ikast-brande.dk Workshop Trivsels Workshop Tænd gnisten med trivselskonsulent Mary Elisabeth Holm Denne workshop er til dig

Læs mere

FØLG DIN INTERESSE VÆLG EN FAGLIG UDDANNELSE

FØLG DIN INTERESSE VÆLG EN FAGLIG UDDANNELSE aarhustech.dk TEKNISK SKOLE FØLG DIN INTERESSE VÆLG EN FAGLIG UDDANNELSE Nye muligheder MOTION HVER DAG, FLERE EUX-MULIGHEDER, MERE OG BEDRE UNDERVISNING OG STØRRE UDDANNELSES- GARANTI 2 aarhustech.dk

Læs mere

MANOVA KURSUS KATALOG

MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG VELKOMMEN TIL MANOVAS KURSUSKATALOG Mange års kursusvirksomhed gør, at vi i dag kan præsentere et spændende kursuskatalog fyldt med inspirerende og udfordrende

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2013 10. årgang Udsendes til knapt 5.900 Kære læser! Der er mange, der stadig hænger fast i krisen. Og så er der dem, der er kommet videre. Ulrik Hartmann, direktør og ejer af

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

" If it doesn t make you smile, change it."

 If it doesn t make you smile, change it. " If it doesn t make you smile, change it." the business1 04 Hvad er Network Marketing? 06 Hvorfor er Forever det bedste alternativ? 08 Sådan tjener du penge med Forever 12 Incentives og belønningssystem

Læs mere

FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND MARTS NR. 3 2008

FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND MARTS NR. 3 2008 FRISURE KOSMETIK MODE WELLNESS DANSK FRISØR & KOSMETIKER FORBUND MARTS NR. 3 2008 Indhold Konkurs og millionudgifter...4-5 Billig overenskomst sikrer kædernes overskud...6-7 Polske frisører lokket i gældsfælde...8-9

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014

KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 Kursusafdelingen KURSER OG EFTERUDDANNELSE efterår 2014 læs mere på www.ahkurser.dk it Økonomi og regnskab salg og markedsføring Ledelse Administration Kommunikation Iværksætteruddannelse 1 Akademi- og

Læs mere

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Anerkendende toner i arbejdsmiljøet Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Indhold 3 Slå tonen an 4 Værdsættende samtale giver bedre arbejdsmiljø

Læs mere