Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon."

Transkript

1 A/W 2014

2

3 Nøglen til succes ligger bogstavelig talt i dine hænder. Vi vil gerne se dig udvikle dit talent og få fuldt udbytte af dit angagement og passion. Med dig og dit daglige arbejde i fokus, tilbyder vi kurser der kan udfordre både dit forretningsmæssige og kunstneriske sind. Kurser der giver dig mulighed for at udforske nye områder og giver dig et ekstra boost. Når man deltager i kurser og lytter til andres ideer er man åben for forandring, hvilket kan bringe masser af positive oplevelser med sig. Lad uddannelse være nøglen, der åbner nye døre og lad viden blive netop det der skal til for at du oplever vækst i din salon. Klas Hjälmberg Education Manager Scandinavia

4 de mange fascinerende kulturelle seværdigheder. Vi bor på et hotel lige rundt om hjørnet fra vores studie og et stenkast fra fantastiske Champs Elysées. PARIS WEEKEND Følg med Revlon Professional til Paris moden og gastronomiens hovedstad! Vi har planlagt en spændende weekend, hvor programmet byder på klippe- og farveteknikker fra Revlon Professional, hands-on, herlig tid sammen med dine kolleger, og ej at forglemme...tid til shopping. For enhver, der er interesseret i kunst, kan man eventuelt benytte lejligheden til at opleve nogle af EN PARIS WEEKEND BYDER PÅ: Den seneste kollektion fra Revlon Professional. UNDERVISERE: Det internationale tekniske team fra Revlon Professional. KURSUSTYPE: Demo i kombination med handson, vi arbejder på mannequin hoveder. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører med interesse for hår, mode og shopping i Paris. DATO/STED: September, Revlon Professional Academy, Paris. PROGRAM: 2 dages intensivt kursus med både demo og hands-on. PRIS: Kontakt din salgskonsulent og hør, hvordan du kommer med. Obs! Tilmelding er bindende og skal afmeldes senest 6 uger før kursusstart.

5 salon uden for Varde. Foruden et fantastisk håndværk og kreativitet er en af grundene til salonens store succes, at han laver alt salonens markedsføringsmateriale selv i samarbejde med sin mand Jesper Eugenio, Til alt reklamemateriale, annoncer og indretning bruges altid eget billedmateriale, hvilket giver salonen et professionelt image som kun store kæder ellers har råd til. Jesper Eugenio har arbejdet som professionel fotograf i 20 år. Både i Danmark og i udlandet har han været fast leverandør til en lang række blade og magasiner, l i gesom han har været fast tilknyttet billedbureauet Scanpix. Han fungerer desuden som fotograf og guide på de mange photoshoot der bliver lavet i salonen, hvilket giver Cèsar masser af frihed til at udvikle sit team på den kreative side og lave kollektioner flere gange om året. COLOMER & CÉSAR EUGENIO Klip og stylingsworkshop med fotoshoot i København OM CESAR & JESPER Cèsar Eugenio er en fyrig spanskfødt frisør, stylist og make-up artist med stor erfaring i make-up og hår til photoshoot. Cèsar har både i Spanien og Danmark været tilknyttet diverse miss konkurrencer og stylet til både TV og diverse modemagasiner. Cèsar har på blot 3 år opbygget en af Esbjergs førende og mest anerkendte saloner med 14 ansatte og har netop åbnet endnu en HVAD TILBYDER COLOMER & CESAR STYLING WORKSHOP & PHOTOSHOOT: PROGRAM : Nu har du mulighed for at deltage i et innovativt 2-dages kursus i samarbejde med Colomer i København, hvor du selv kan medbringe modeller. Cèsar, der til dagligt arbejder med Revlon farver og Style Masters vil hjælpe med ideer til klip, farve, styling og professionel make-up. - Du får inspiration til nye klipninger og stylinger samt make-up kombinationer på et højt fagligt niveau - Et efterfølgende fotoshoot med en professionel fotograf, hvor dine personlige billeder kan bruges i din daglige markedsføring og PR for salonen. DATO/STED: September, København PRIS: 3195 kr. exkl. moms (Frokost inkluderet). TID: Begge dage kl TILMELDING: Colomer Denmark, på telefon Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

6 Vores mål med denne kollektion er at vise nemme klippeteknikker og enkle farveteknikker, så alle kan bruge det med det samme. Udover at blive inspireret på det kreative plan, vil vi også sætte fokus på det forretningsmæssige plan. Det vil sige, at vi kommer ind på gode erfaringer fra vores hverdag, da vi selv står med kunder præcis som vores kursister gør. Vi vil komme med gode råd og vejledning til, hvordan man kan yde en bedre service, hvordan vi kan blive mere synlige og hvordan vi gøre vores kunder mere afhængig af os. Alt i alt får man rigtig meget med hjem fra disse arrangementer. NY KOLLEKTION - REBEL BEAUTY Rebel Beauty er en kollektion, som er baseret på det enkelte blandet med det provokerende. Det er en kollektion, som giver mulighed for at udfolde sine indre rebelske sider, selvom man udadtil er en skønhed. Rebel Beauty kollektionen, er en kombination af grafiske klipninger og klipninger med lidt mere kant der udtrykker din rebelske personlighed. Farverne går fra pastel looks, til de mere provokerende farvekombinationer. KURSUSTYPE: Demo UNDERVISER: Lasse Sørensen HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Frisører, der søger ny inspiration og som er interesseret i at høre mere omkring vores farvesystem fra Revlon Professional. DATO: Odense september København september Kolding september Århus september Holstebro september Aalborg - 4. november TID: PRIS: 295 kr. exkl. moms. Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

7 punkt i den måde de selv driver deres salon på. De startede for to år siden med at være to frisører og nu er de 5! De er ikke i tvivl om, at det er deres målrettethed, måde at drive forretning på og i særdeleshed deres markedsføring, der har været grobunden for den succes de har i dag. De inspirerer ikke kun på det kreative plan, men giver også ideer til, hvordan man kan arbejde mere målrettet og servicemindet i sin hverdag og hvordan man bliver mere synlig for forbrugeren. Lindrup Hair & Education er blevet startet af to personer, som har det samme syn på, hvordan vi udvikler vores forretning og det er: passion - enkelthed - synlighed. REVLON PROFESSIONAL WEEKEND Bag Lindrup Hair & Education står ægteparret Marianne og Las - se, som til daglig også driver salon sammen. De har taget skrid - tet videre og bruger deres egen erfaring til at undervise andre frisører. Lasse har haft stor succes i branchen med undervisning, hvor konceptet har været en kombination af inspiration og forret - ningsudvikling. Han har nu valgt i samarbejde med Marianne at skabe deres helt eget koncept, som tager udgangs - UNDERVISERE: Lindrup Hair & Education ved Marianne og Lasse Sørensen. KURSUSTYPE: Demo. Alternativt demo og hands on på mannequin hoveder. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører med interesse for hår og mode. DATO/STED: oktober - København, oktober & november - Gøteborg PROGRAM: Lørdag kl (Der serveres snacks og forfriskninger). Søndag kl Hands on ( frokost inkluderet). PRIS 2 dage: 2750 kr. exkl.moms PRIS Lørdag: 795 kr. exkl. moms Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

8 KOM OG OPLEV SHAPE PRO TOUR! Vi brænder for, at du forbliver en succesfuld frisør, hvor nytænkning, kreativitet, arbejdsglæde, stabilitet, energi, vækst og frihed bevares som fundamentet i din hverdag! Vi er alle bange for at rutinernes magt tager over og at vi skal løbe tør for arbejdsglæde. Bevar passionen for dit håndværk, begejstringen og glæden i din hverdag - HVER DAG! Tina Mackinder og Helle Bøgvad byder dig velkommen til en unik aften, der giver dig mulighed for at se dine kunder med nye øjne. Gennem aftenens mange modeller kan du lade dig inspirere af skønne salonvenlige klipninger, fantastiske farver, toptunede og stærke teknikker, som du kan tage direkte med dig hjem og bruge i salonen. Vi har fundet formen og kommer rundt i hele landet med et boost af efterårets farver og frisurer. Så gør dig klar til et spark i den rigtige retning både fagligt og personligt. En aften med masser af ny inspiration, motivation og arbejdsglæde. Guldkorn til viden omkring hvordan du opretholder den nødvendige faglige udvikling. For hvor er det, din karriere bevæger sig hen? Valget er dit! Vi glæder os til en anderledes inspirerende aften i selskab med dig!

9 UNDERVISERE: Tina Mackinder: Tidligere salon indehaver, over 10 år som underviser for Sassoon Academy London og nu underviser for frisører rundt i hele verden, samt kursusleder på S H A P E. Helle Bøgvad: Frisørmester gennem 15 år, indehaver af BØGVAD Silkeborg og initiativtager på S H A P E et langt dybere fagligt udviklende kursusforløb, for dem der ønsker at perfektionere og udvikle deres håndværk. Sofie Pedersen: Teambuilder og underviser, med fokus på at skærpe vågenhed, nysgerrighed og læringskapacitet hos frisører, er inviteret med til at give dig teknikker til at turde stoppe op, kigge indad og bryde med vanerne i dit daglige arbejde. KURSUSTYPE: Demo. UNDERVISERE: Tina Mackinder & Helle Bøgvad. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Frisører der søger inspiration, faglig udvikling og nye farveteknikker. DATO/STED: 30. september - Odense 1. oktober - København 2. oktober - Silkeborg 6. Oktober - Aalborg 7. oktober - Åbenraa TID: kl. 18:30 21:30 PRIS: 295 kr. exkl. moms. Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

10 ningsteknikker. Der er fokus på de grundlæggende principper og inddelingsteknikker, som er udgangspunktet for et hurtigt og professionelt resultat. Dani viser eksempler på form, stil og teknik for en moderne og elegant håropsætning på minutter. De anvendte teknikker kan helt sikkert anvendes til forårets mange events som f.eks. bryllupper. I kursusprisen indgår Danis bog Long Hair Couture med tilhørende step by step guide samt undervisningsfilm (værdi 799 kr.). MASTER CLASS // LONG HAIR COUTURE Step 1- Master the Basics I foråret 2014 var disse kurser med Dani Abunar en kæmpe succes, så gå ikke glip af efterårets udgave af Master Class Long Hair Couture. Et heldagskursus for dig som gerne vil lære mere om håropsæt- KURSUSTYPE: Demo og Hands on (Vi arbejder på mannequin hoveder) HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører som vil forbedre deres kundskaber indenfor håropsætning. UNDERVISER: Dani Abunar, World Champion Hair Artist DATO/STED: 20. september - København 21. september - Malmø 4. oktober - Stockholm 19. oktober - Gøteborg TID: 08:00-16:00 PRIS: kr. exkl. moms Obs! Tilmelding er bindende og skal afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

11 Fokus vil være på: form, farve og tekstur, som er grundlaget for at skabe forskellige looks. Dani vil sammen med en gæstefrisør fra Salon Victor Art Team vise hemmeligheden bag et sæt af teknikker til at skabe hurtige, kreative løsninger som imødekommer kundens ønsker. Han viser også, hvordan man kan blive inspireret ved at tilføre nye elementer og materialer og derved kan skabe frisurer, der er virkelig up to date. Tag chancen og blive endnu bedre til at kreere elegante looks på dine kunder. Målet er at lære at lave smukke håropsætninger på minutter. I kursusprisen indgår Danis bog Long Hair Couture med tilhørende step by step guide samt undervisningsfilm (værdi 799 kr.). MASTER CLASS // LONG HAIR COUTURE Step 2 - Get Advanced med Dani Abunar, World Champion Hair Artist Dette kursus kan ses som en fortsættelse af step 1, men er også for dem, der føler sig trygge i de grundlæggende principper og ønsker at opdatere sine teknikker og ideer for at blive mere kreative og dygtige til sit håndværk. KURSUSTYPE: Demo og Hands on (vi arbejder på mannequin hoveder) HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører som vil forbedre deres kundskaber indenfor håropsætning. UNDERVISER: Dani Abunar, World Champion Hair Artist + gæstefrisør fra Salon Victor Art Team TID: kl. 08:00 16:00 DATO/STED: 5. oktober - STOCKHOLM 20. oktober - GØTEBORG PRIS: 3250 kr exkl. moms. Obs! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 3 uger før kursusstart.

12 HVAD TILBYDER METHOD 01: Her lærer du de teknikker, som er basis i alle American Crew klipninger. MENSWORK /01 Eksklusivt for Crew Premium saloner Her bliver du introduceret til den fundamentale opbygning af alt herreklip The American Crew Way. På Method01 vil du blive positivt udfordret på alt, hvad du hidtil har lært om herrehår og samtidig blive inspireret til dagligdagen med herrekunder i salonen. KURSUSTYPE: 3 dages kursus med demo og hands-on. Vi arbejder på mannequin hoveder samt levende modeller. UNDERVISERE: Skandinaviske American Crew All Star instruktører. Af hensyn til vores kolleger i Sverige foregår kurset på engelsk. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører som er en del af American Crew Premium programmet. DATO/STED: september København / september Gøteborg / oktober Gøteborg TID: Lørdag kl. 10:30 ca. 18:00, søndag kl. 09:00 ca. 16:30, mandag kl. 09:00 ca 16:30. PRIS: kr. exkl. moms. Frokost inkluderet alle dage, samt middag lørdag aften. OBS! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 6 uger før kursusstart. Method 01 er en forudsætning for at deltage på Method 02.

13 MENSWORK /02 Eksklusivt for Crew Premium saloner Advanced men s haircutting the American Crew way. Kniv og saks er de elementære værktøjer, når der på dette kursus arbejdes med struktur og retningsbestemte teknikker. Her lærer du ligeledes at analysere opbygningen af en American Crew klipning og gøre brug af de relevante teknikker. Hvad tilbyder dette kursus: Her lærer du de mere avancerede American Crew klippeteknikker. KURSUSTYPE: 3 dages kursus med demo og hands-on. Vi arbejder på mannequin hoveder samt levende modeller. UNDERVISERE: Skandinaviske American Crew All Star instruktører. Af hensyn til vores kolleger i Sverige foregår kurset på engelsk. HVEM HENVENDER KURSET SIG TIL: Alle frisører som er en del af American Crew Premium programmet. DATO/STED: oktober- København. TID: Lørdag kl.: 10:30 ca. 18:00, søndag kl. 09:00 ca. 16:30, mandag kl. 09:00 ca. 16:30. PRIS: kr. exkl. moms. Frokost inkluderet alle dage samt middag lørdag aften. OBS! Tilmelding er bindende og afmelding skal ske senest 6 uger før kursusstart. Det er en forudsætning at have gennemført Method 01 for at deltage på Method 02.

14 KURSUSOVERSIGT EFTERÅR 2014 DATO KURSUS BY SEPTEMBER September Method 01 København 15. September Rebel Beauty Odense 16. September Rebel Beauty København September Paris Weekend Paris September Method 01 Gøteborg 20. September Long Hair CoutureStep 1 København 21. September Long Hair CoutureStep 1 Malmø 22. September Rebel Beauty Kolding 23. September Rebel Beauty Århus September Colomer & Cesar Styling & Photoshoot København 29. September Rebel Beauty Holstebro 30. September SHAPE PRO TOUR Odense OKTOBER 1. Oktober SHAPE PRO TOUR København 2. Oktober SHAPE PRO TOUR Silkesborg 4. Oktober Long Hair Couture Step 1 - Stockholm 5. Oktober Long Hair Couture Step 2 Stockholm Oktober Method 01 Gøteborg Oktober Revlon Professional Weekend København 6. Oktober SHAPE PRO TOUR Aalborg 7. Oktober SHAPE PRO TOUR Åbenraa Oktober Revlon Professional Weekend Gøteborg Oktober Method 02 København 19. Oktober Long Hair Couture Step 1 Gøteborg 20. Oktober Long Hair Couture Step 2 Gøteborg NOVEMBER 4. November Rebel Beauty Aalborg November Revlon Professional Weekend Gøteborg

15

16 EDUCATION A/W

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director

Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Miquel García Cotado Global Executive Creative Director Nøglen til succes ligger i dine hænder. Uddannelse, viden, motivation og glæde er med til forbedre din forretning. Vi har skabt et efterårsprogram,

Læs mere

KURSUSKATALOG S/S 2015

KURSUSKATALOG S/S 2015 KURUKAAG / 2015 Vi er på vej ind i det nye år og ser allerede frem mod foråret og en tid i forandringens tegn. Du har måske allerede bemærket at vores kursusprogram ser lidt anderledes ud end det plejer.

Læs mere

C OL OM E R DE NMARK Hair Academy FORÅR 2012

C OL OM E R DE NMARK Hair Academy FORÅR 2012 C O L O M E R D E NM AR K Hair Academy FORÅR 2012 Eyes to discover, heart to feel, hands to create Lad dine øjne opleve, hjertet føle og hænderne skabe Vi håber, at vi med disse ord, samt variationen af

Læs mere

HAIR EFTERÅR-VINTER 2012

HAIR EFTERÅR-VINTER 2012 C O L O M E R d e n m a r k p r e s e n t s HAIR Academy EFTERÅR-VINTER 2012 I det seneste kursusprogram talte jeg om krise og hårde tider. Hvor vigtig motivation er i hverdagen, og at vi med den rette

Læs mere

kurser og seminarer ForÅr 2014 1

kurser og seminarer ForÅr 2014 1 kurser og seminarer FORÅR 2014 1 2 REVLON Uddannelse, viden, motivation, og glæde er med til forbedre vores forretning. Engagement og en ægte interesse for det vi laver i vores daglige arbejde er noget

Læs mere

EVENTS for professionals WELCOME TO

EVENTS for professionals WELCOME TO EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION AUTUMN 2019 FREESTYLE NIGHT Inspiration i topklasse, leveret af Emil Hartmann Schäfer & Lasse Sørensen. Du vil denne aften blive præsenteret for smukt håndværk,

Læs mere

ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa

ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa KURSER FORÅR 2016 ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa Icon Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da

Læs mere

kurser og seminarer efterår 2013

kurser og seminarer efterår 2013 kurser og seminarer Efterår 2013 1 Dette efterår byder på mange spændende oplevelser. Vores tekniske team fra Revlon Professional præsenterer kollektionen Privée, inspireret af nattelivet, musik og DJs.

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

Kursusprogram forår 2015

Kursusprogram forår 2015 Kursusprogram forår 2015 New CID - HANDS ON med Kenneth Godskesen Dette kursus henvender sig til dig, der gerne selv vil arbejde med de fantastiske produkter fra New CID. make-up artist Kenneth Godskesen,

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for

Læs mere

GET INSPIRED BY FRISØRLAND. Kursusprogram 2015

GET INSPIRED BY FRISØRLAND. Kursusprogram 2015 Kursusprogram 2015 GET INSPIRED BY FRISØRLAND 1 Den, der tror han er færdiguddannet, er ikke uddannet - men færdig! Uddannelse er det vigtigste, for til stadighed at kunne levere den bedste ydelse overfor

Læs mere

kursusprogram Efterår 2015

kursusprogram Efterår 2015 kursusprogram Efterår 2015 look & learn med Team Salonsupport.dk Team Salonsupport.dk, bestående af Trine, Christina og Lene er klar med endnu et be inspired katalog, hvor de viser nogle af de 8 nye Opulence

Læs mere

Nøglen til din succes ligger i dine hænder.

Nøglen til din succes ligger i dine hænder. Nøglen til din succes ligger i dine hænder. For dig og din virksomhed har vi skabt et alsidigt uddannelsesprogram med brugbare og kreative kurser. Vi har noget for enhver der har en interesse i både kunstnerisk

Læs mere

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08.

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08. HAIR TREND MESSE Mød os på Hair Trend Herning. d. 27 til d. 29. september. Besøg os på stand nr 348 og 334, som er en samlet stand. Vi vil blandt andet præsentere produkter som Diva Macadamia Angel Vi

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

Slip kreativiteten løs!

Slip kreativiteten løs! Slip kreativiteten løs! Velkommen til Revlon og efterårets mange spændende kursustilbud, hvor vi står klar med et team af fantastisk dygtige undervisere, som er klar til at udfordre dig og dine faglige

Læs mere

Kursusprogram forår 2015. KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50

Kursusprogram forår 2015. KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50 Kursusprogram forår 2015 KursusForår15.indd 1 23-12-2014 11:57:50 KursusForår15.indd 2 23-12-2014 11:57:51 New CID - HANDS ON med Kenneth Godskesen Dette kursus henvender sig til dig, der gerne selv vil

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for modeller på kurser

Læs mere

ÅRETS ABSOLUT STØRSTE FRISØROPLEVELSE

ÅRETS ABSOLUT STØRSTE FRISØROPLEVELSE KURSER FORÅR 2015 ÅRETS ABSOLUT STØRSTE FRISØROPLEVELSE Tag med ICON Hairspa til vidunderlige London den 3.-5. oktober og se og oplev årets største frisørshow. Vi har igen sammensat en helt ny inspirerende

Læs mere

ICON Hairspa forår 2015

ICON Hairspa forår 2015 KURSER FORÅR 2015 ICON Hairspa forår 2015 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa. Et nyt år står klar, og vi vil her gerne benytte chancen for at takke alle vore kunder for opbakningen

Læs mere

Kursus program Efterår

Kursus program Efterår 2012 Kursus program Efterår Hair by Hair Construction Tilmelding pr. tlf. 86 24 90 55 tast 2. Fra torsdag d. 2. august kl. 8.30 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kniv, kamme, børster, føn, soft styler,

Læs mere

kursusprogram forår 2019

kursusprogram forår 2019 kursusprogram forår 2019 Intensivt elev damekursus - 10 dage - ialt 120 timer Få en klippeklar elev hjem efter 10 dages sammenhængende intensivt klippekursus med fokus på dameklip og fønteknikker, dog

Læs mere

EVENTS for professionals WELCOME TO

EVENTS for professionals WELCOME TO EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION SPRING 2019 WHO ARE YOU? Hvorfor ser du ud som du gør? Og hvad gemmer sig bag hår og makeup? Hvad gør en klip eller farve personlig? Og husker du at kigge

Læs mere

Zoom By Zoom. Jysk frisør akademi inviterer til weekend kursus med. i samarbejde med

Zoom By Zoom. Jysk frisør akademi inviterer til weekend kursus med. i samarbejde med KURSER 2015 Jysk frisør akademi inviterer til weekend kursus med Zoom By Zoom i samarbejde med zoom by Zoom vil både vise lækkert og brugbart hår, samt informere om salonkoncept, videresalg m.v. Look and

Læs mere

EVENTS for professionals

EVENTS for professionals EVENTS for professionals WELCOME TO EDUCATION AUTUMN 2018 EXQUISITE LOOK Denne sæsons Exquisite Looks er efter temaet REWIND. REWIND fortolker de tidligere årtiers forskelligheder og subkulturer på en

Læs mere

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30 DIVA KENDIS SHOW TEASER Kendt frisør fra England gæster Danmark til et helt forrygende show i samarbejde med DIVA Hold øje med Hairservice i det nye år, da vi afholder et stort show med en af Englands

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

Make up kursus til Frisører

Make up kursus til Frisører Make up kursus til Frisører Weekend kursus 15 timers intensiv undervisning DAG MAKE-UP Oplæring i opbygning af dag makeup til dagslys. Fint tonede nuancer med en flot og strålende teint, som giver en naturlig

Læs mere

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015 Basis Makeup Seminar v. Maria Langthårs seminar v. Maria Herre Klippe Seminar v. Benjamin KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015 LCP Tour Efteråret 2015 Efterårets LCP tour går til Vojens, Odense, Herning, Hedehusene

Læs mere

Academy Program forår 2015

Academy Program forår 2015 Academy Program forår 2015 I dette første halvår har vi igen fornøjelsen af at præsentere jer for nye spændende produkter, som Davines laboratorier i Parma har udviklet. Lige siden Davines blev grundlagt,

Læs mere

KURSUS PROGRAM Forår 2017

KURSUS PROGRAM Forår 2017 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, farveforklæde, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel

Læs mere

GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. at the end of the day, STYLE MATTERS

GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. at the end of the day, STYLE MATTERS GREAT STYLE MAY NOT SAVE THE WORLD BUT IT CAN MAKE YOUR DAY. Stil er et visuelt sprog, der forener kreative mennesker over hele verden. Hos KMS anvender vi dette kraftfulde sprog for at samarbejde med

Læs mere

E D U C A T I O N F A L L 2019/2020

E D U C A T I O N F A L L 2019/2020 E D U C A T I O N F A L L 2019/2020 MØD OS PÅ FACEBOOK Hair and body Care Nordic HairContrast Hårologi Waterclouds Danmark Hair and Body Care - Nutrition gruppe Hårologi Danmark MØD OS PÅ INSTAGRAM Hair

Læs mere

SEMINARPROGRAM EFTERÅR 2012. hair

SEMINARPROGRAM EFTERÅR 2012. hair SEMINARPROGRAM EFTERÅR 2012 Q hair Qhair byder velkommen til efterårssæsonen 2012 Motivation og videreuddannelse af frisører ser vi som vores fornemste opgave. Besøg vores spændende seminarer i efteråret

Læs mere

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2016

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2016 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, farveforklæde, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel

Læs mere

FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS

FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS FRISØRKURSER GRIB DER SKER HELE TIDEN NOGET INDEN FOR FRISØRFAGET. PÅ CENTER FOR HÅR & WELLNESS HAR VI FINGEREN PÅ PULSEN

Læs mere

EDUCATION KALENDER LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.00 ÅRHUS LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.00 KØBENHAVN LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.

EDUCATION KALENDER LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.00 ÅRHUS LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17.00 KØBENHAVN LØRDAG 15.00-18.00 SØNDAG 10.00-17. EDUCATION KALENDER 2015 SEMINAR D AT O TIDSPUNKT BY BOMHOLT & TEAM - STYLING - LOOK & FOTO 9. MARTS 18.30-21.00 GLOSTRUP BOMHOLT & TEAM - STYLING - LOOK & FOTO 23. MARTS 18.30-21.00 ÅRHUS COLOR CHANGE

Læs mere

Nøglepunkter. Social media platforme

Nøglepunkter. Social media platforme Mantra HVER ELEV BØR UDDANNES SOM ET UNIKT INDIVID BASERET PÅ OG MED RESPEKT FOR INDIVIDUELLE EVNER OG PERSONLIG ERFARING DET SIKRER, AT DEN ENKELTE FÅR MEST MULIGT UD AF UNDERVISNINGEN. VORES KURSER ER

Læs mere

KURSUS PROGRAM. Efterår 2017 TILMELDING:

KURSUS PROGRAM. Efterår 2017 TILMELDING: TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, farveforklæde, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel

Læs mere

GET INSPIRED BY FRISØRLAND KURSUSPROGRAM FORÅR 2016

GET INSPIRED BY FRISØRLAND KURSUSPROGRAM FORÅR 2016 GET KURSUSPROGRAM FORÅR 2016 INSPIRED BY FRISØRLAND 1 Vi elsker det vi laver - vi laver det vi elsker Mottoet kender vi alle. Passion og begejstring er altafgørende for vores fag, og for at opretholde

Læs mere

2017 EDUCATION BOOK education book _HD.indd 1 13/12/ :01

2017 EDUCATION BOOK education book _HD.indd 1 13/12/ :01 2017 EDUCATION BOOK Education altid tæt på dig L Oréal Professionnel er dedikeret til at være din partner i din og dit teams professionelle udvikling. Lad os sammen nå vores fælles mål: at tilfredstille

Læs mere

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris

Find din Kraft. med yoga & intuitiv kraftsang. 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Find din Kraft med yoga & intuitiv kraftsang 9. juni 2018 i Rejsestalden, Jægerspris Har du brug for mere energi og gennemslagskraft i hverdagen? Har du følelsen af, at der mangler noget i dit liv, eller

Læs mere

EDUCATION BOOK 2019 DANMARK

EDUCATION BOOK 2019 DANMARK EDUCATION BOOK 2019 DANMARK VELKOMMEN TIL L ORÉAL PROFESSIONNEL EDUCATION Vi ønsker at være den bedste partner for dig og din salon. Vi vil være drivkraften bag din forretningsvækst. Vi vil hjælpe branchen

Læs mere

TILMELDING: 86 24 90 55

TILMELDING: 86 24 90 55 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for modeller på kurser

Læs mere

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd.

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. LEADING Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. HAR DU TALENT FOR AT UDVIKLE TALENT? DU SKAL SE DET, DER

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder

Den professionelle receptionist og frontmedarbejder To kompetenceopbyggende dage til: Den professionelle receptionist og frontmedarbejder Disse kompetencer bør du satse på at styrke fremadrettet Styrk din position internt og øg din status Selvsikker og

Læs mere

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Kreativ nytænkning Kreativ nytænkning Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Få nye ideer til innovation og forandring Vi lever i en verden fuld af forandring. Hvis du har vanskeligt ved at bryde

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

Efterårskurser Even the best hairdresser never stop learning

Efterårskurser Even the best hairdresser never stop learning H A Efterårskurser 2016 Even the best hairdresser never stop learning I R Beauty comes from the inside...inside the hair salon Kunderne stiller i større og større grad krav til os som frisører vi skal

Læs mere

FROM PASSION TO MASTERY

FROM PASSION TO MASTERY EDUCATION 2018 GOLDWELL MASTER SERIES FROM PASSION TO MASTERY Enten color, cut & shape eller texture - tag din ekspertise til nye højder. Vær en sand mester i det du elsker. Tag del i Goldwell Master Series

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. DE TRE KATEGORIER:

EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. DE TRE KATEGORIER: EN NY TREND. EN NY COLOR ZOOM CHALLENGE. NYE MULIGHEDER. GOLDWELL s Color Zoom Challenge 2012 fortsætter sin søgen efter de mest kreative trendsættere. Vil du være den, der sætter trenden i stedet for

Læs mere

Kursusprogram - efterår 2008

Kursusprogram - efterår 2008 Kursusprogram - efterår 2008 kursusoversigt S1 S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8 S9 S10 S11 S12 O1 O2 O3 O4 O5 O6 O7 Silkeborg Mandag d. 1/9 18.30-21.30 Det blonde univers Mandag d. 8/9 9.00-15.30 Langt hår - workshop

Læs mere

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål!

Coaching. Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! KURSUSNR: 09022301 Coaching Kunsten at stille de rigtige spørgsmål! Kurset Coaching giver dig en arbejdsmetode, der retter sit fokus mod at opdage og udnytte de menneskelige potentialer og ressourcer bedst

Læs mere

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation

GROW COACH? MASTER. ACTP Accredited Coach Training Program International Coach Federation MASTER COACHUDDANNELSE CERTIFICERET MASTER COACHUDDANNELSE EN UDDANNELSE DER UDVIKLER DIN AUTENTICITET, DINE STYRKER OG DIG SOM MASTER COACH DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING - ICF AKKREDITERET

Læs mere

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Masterclass i 2013 Tænk ud af boksen Idégenerering Oplevelsesøkonomi Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Kort Om RUC MasterClass Kontakt Berit Nørgaard Olesen beritn@ruc.dk - Tilmelding

Læs mere

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet

Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet 2 dage der fremtidssikrer din funktion Den professionelle reception Suveræn service er at give mere end forventet Intensiv Komeptenceudvikling Øget status og anerkendelse i dit job styrk din position internt

Læs mere

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder Få nye værktøjer, viden, inspiration og ideer - der styrker produktudvikling

Læs mere

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang 10. juni 2018 kl. 9.30 til 17.30 i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen

Læs mere

#Education. Brochure

#Education. Brochure #Education Brochure 2014 Vigtige adresser Schwarzkopf Professional Industriparken 21A 2750 Tlf: 86 80 48 11 Mail: info@bella-vista.dk Web: www.bella-vista.com Rødovre Schwarzkopf Professional Annexgårdsvej

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark

Uddannelses Program 2015. Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 1 Uddannelses Program 2015 Nail Harmony Danmark Nail Harmony Denmark 2 En grundig og solid uddannelse er et af de vigtigste aspekter, for at blive en af de bedste negleteknikere. Det

Læs mere

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet

DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK. Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Vi bringer det spirituelle univers ind i erhvervslivet DET SPIRITUELLE BUSINESS NETVÆRK Ved Rikke Hertz Det er min vision at bringe det spirituelle ind i erhvervslivet,

Læs mere

Tips til Model og Fotograf

Tips til Model og Fotograf Tips til Model og Fotograf af Signe Mørkeberg Sjøstrøm Tips til modeller MÅL For at kunne leve som fashion model i Danmark, er der desværre nogle kropsmål man skal kunne leve op til. Det betyder IKKE,

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

Ledelse for projektledere

Ledelse for projektledere Ledelse for projektledere Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG PROFESSIONEL STYLING HVER DAG Opnå det professionelle touch fra din frisør Med styling kan din frisør give din frisure det sidste touch, det der giver dig det bedste look som er originalt, personligt og

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 19. 20. 21. maj 2015 Intensivt certificering-kursus / Max. 10 deltagere [Målgruppe] Motivation Factor Job & Education er for dig, der Arbejder med

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Made in Denmark Kursusprogram forår 2012

Made in Denmark Kursusprogram forår 2012 Made in Denmark Kursusprogram forår 2012 Gå mod lyset! Foråret er på vej, og dermed lysere tider. Det betyder også, at dine kunder trænger til at blive inspireret, og er klar til at åbne øjnene for fornyelse.

Læs mere

Forhandling, der skaber resultater

Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Giv dig selv et forspring til at nå dine forhandlingsmål Forhandling med gennemslagskraft Alt er under forandring og derfor er alt

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

Professionel makeupartist

Professionel makeupartist Professionel makeupartist Kunne du tænke dig en uddannelse som makeupartist/hairstylist uden allergifremkaldende konserveringsmidler? green beauty academy byder på undervisning i en kreativ og grøn verden

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Vejen mod det gode liv

Vejen mod det gode liv Vejen mod det gode liv et stærkt inspirerende kursusophold i Brandbjerg med fokus på positiv psykologi, job og trivsel. Du får indsigter og redskaber, som du ville ønske, du havde haft for mange år siden,

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. - grundlaget for succes 3 DAGE

PROJEKTLEDELSE. - grundlaget for succes 3 DAGE PROJEKTLEDELSE - grundlaget for succes 3 DAGE På kurset får du metoder og værktøjer, der kan gøre projekter til en succes. Du lærer at sikre dig viden om, hvad kunderne og organisationen skal bruge, så

Læs mere

Ny og sund livsstil og succes som selvstændig hos bailine - et gennemarbejdet franchisekoncept

Ny og sund livsstil og succes som selvstændig hos bailine - et gennemarbejdet franchisekoncept Ny og sund livsstil og succes som selvstændig hos bailine - et gennemarbejdet franchisekoncept SMERTE OG SLANKEKLINIK VÆGTTAB KOSTVEJLEDNING OPSTRAMNING SMERTELINDRING bailine er stolt over at kunne tilbyde

Læs mere

foreningen kantine & køkken trekantområdet efterårsprogram

foreningen kantine & køkken trekantområdet efterårsprogram foreningen kantine & køkken trekantområdet efterårsprogram efterår 2015 FISK TIL ALLE ALDRE Torsdag den 3. september 2015, kl.17:00 Egtved Forsamlingshus, Kirkevej 2, 6040 Egtved Arrangementet er arrangeret

Læs mere

De 7 gode vaner. styrk dit personlige lederskab

De 7 gode vaner. styrk dit personlige lederskab En af verdens mest udbredte workshops i personlig ledelse og effektivitet 2-dages workshop med FranklinCovey Danmark De 7 gode vaner styrk dit personlige lederskab Få konkrete redskaber til at øge din

Læs mere

BLIV EN DEL AF BRANDTS

BLIV EN DEL AF BRANDTS BLIV EN DEL AF BRANDTS Forside: Anette Harboe Flensburg, udsnit af maleriet At bygge rum der ikke findes ll www.anettehflensburg.dk På Brandts er vi sammen med vores erhvervspartnere i gang med at skabe

Læs mere

DGI Midtjylland Svømning. Aqua Baby Workshop. Lørdag, den 6. januar 2018 kl i Skals Idræts- og svømmehal.

DGI Midtjylland Svømning. Aqua Baby Workshop. Lørdag, den 6. januar 2018 kl i Skals Idræts- og svømmehal. DGI Midtjylland Svømning Aqua Baby Workshop Lørdag, den 6. januar 2018 kl. 9.00-14.00 i Skals Idræts- og svømmehal. www.dgi.dk/svoemning 2 Aqua Baby Workshop Start året med at få ny viden og inspiration

Læs mere

Et udfordrende vækstforløb for indehavere med flair for selverkendelse

Et udfordrende vækstforløb for indehavere med flair for selverkendelse verskud Udvikling Engagerede medarbejdere Bedre bundlinie Overskud Glæde Daglig ledelse med fokus på forandring Et udfordrende vækstforløb for indehavere med flair for selverkendelse Stress Medarbejderproblemer

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 - kun fo r kvinde r Torsdag d. 30. august 2012 En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

Voksen i Vand Workshop 6. januar DGI Midtjylland Svømning

Voksen i Vand Workshop 6. januar DGI Midtjylland Svømning DGI Midtjylland Svømning Voksen i Vand Workshop 6. januar 2019 Kom til Herning og bliv inspireret i alt fra Aqua Fitness til crawltræning og svømning for voksne. www.dgi.dk/201906753003 2 Voksen i vand

Læs mere

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion DFDS politik for mangfoldighed & inklusion 1 Mangfoldighed som værdibidrag... Error! Bookmark not defined. Mangfoldighedsvision... Error! Bookmark not defined. Politikker... 4 Hvordan arbejder vi med mangfoldighed?...

Læs mere

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself

Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself Grow yourself ~ Grow your business Grow your business ~ Grow yourself * Oplever du, at det nogen gange kan være svært at mærke, hvad du virkelig har lyst til? * Har du en velfungerende forretning, men

Læs mere

Grafisk design. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse

Grafisk design. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse Grafisk design 6. jan. 2. feb. 2020 Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med grafisk design? Hvis du vil ind på Mediehøjskolen, Skolen for Visuel Kommunikation, Kunstakademiets Designskole, Designskolen

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Værktøjskassen. Motivations faktorer. Styrkebaseret tilgang. Gå til beskrivelse -> Coaching NT+R=ØT. Appreciativee Inquiry.

Værktøjskassen. Motivations faktorer. Styrkebaseret tilgang. Gå til beskrivelse -> Coaching NT+R=ØT. Appreciativee Inquiry. Værktøjskassen Motivations faktorer Styrkebaseret tilgang. Gå til beskrivelse -> Coaching NT+R=ØT Appreciativee Inquiry Trivselprofil Situations bestemt ledelse Disc profil Løsnings orinterede spørgsmål

Læs mere

ÅBNE DØRE. Gribskov Gymnasium, Østergade 52, 3200 Helsinge

ÅBNE DØRE. Gribskov Gymnasium, Østergade 52, 3200 Helsinge * rser u k s e or v g i d ar d u l r e b e m f l i T 6. 1 t s e n se ÅBNE DØRE AFTENKURSER FOR VOKSNE GRIBSKOV GYMNASIUM FORÅR 2015 Gribskov Gymnasium, Østergade 52, 3200 Helsinge VELKOMMEN TIL ÅBNE DØRE

Læs mere

Forhandling, der skaber resultater

Forhandling, der skaber resultater Forhandling, der skaber resultater Forhandling med gennemslagskraft Alt er under forandring og derfor er alt til forhandling. I hverdagen forhandler du med kunder, leverandører, arbejdsgivere, kolleger

Læs mere

Feng Shui Skolen - siden 1999

Feng Shui Skolen - siden 1999 Feng Shui Skolen - siden 1999 Bliv professionel konsulent eller privat udøver til glæde og gavn i dit eget liv Du har nu mulighed for at blive erhvervs- og privatkonsulent i en og samme uddannelse. Feng

Læs mere

for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU:

for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU: unik uddannelse for unge for dig der ønsker at udvise lederskab, have modet til at drømme stort og leve et ekstraordinært liv. PÅ 5 POWER WEEKENDER lærer DU: s At brænde igennem s at træffe bevidste valg

Læs mere