Lærerrådets årsberetning 2009 ved generalforsamling i Sjællands Kirkemusikskoles lærerforening Fredag d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lærerrådets årsberetning 2009 ved generalforsamling i Sjællands Kirkemusikskoles lærerforening Fredag d. 08.01.10"

Transkript

1 Lærerrådets årsberetning 2009 ved generalforsamling i Sjællands Kirkemusikskoles lærerforening Fredag d har været et meget aktivt år for lærerrådet. 5 lærerrådsmøder, ekstraordinær generalforsamling i forbindelse med valg af tillidsrepræsentant, deraf fulgte ændringer i lærerforeningens vedtægter. LR har deltaget aktivt i forhandlingerne om den nye overenskomst for det område der vedrører kirkemusikskolerne. LR har i samarbejde med ledelsen afholdt lærerforsamlingsmøde om overenskomsten. I 2009 fik skolen ny ledelse. Vi siger velkommen til Rektor Ole Brinth og ser frem til at fortsætte det allerede gode samarbejde. Velkommen også til skolens nye bestyrelse og nye bestyrelsesformand Biskop Peter Fischer-Møller. På valg i år er Søren Gleerup Hansen og Kåre Nielsen. Søren vil gerne fortsætte sit arbejde i rådet, mens Kåre ikke ønsker at genopstille. Vi takker Kåre for godt samarbejde. Stormødet i april: Torsdag d. 2. april 2009 indkaldtes der til orienteringsmøde vedr. rektorskiftet. Efter Eva Bruun Hansens velkomst præsenterede Ole Brinth sig og gjorde derefter rede for de konsekvenser hans komme ville få for lærerstaben. Dels at Eva skulle tilbage til en stilling med 50 % sangundervisning og 50 % administration og dels, at der også i hans stilling skulle indgå en del undervisning. Han havde på dette tidspunkt allerede været i kontakt med de undervisere, som kunne blive berørt af situationen. Efter orienteringen blev der lejlighed til at stille spørgsmål. Lærerrådet og den nye rektor: Lærerrådet ved Sjællands Kirkemusikskole bød den nye rektor Ole Brinth velkommen ved et lærerrådsmøde d. 15. juni Man enedes om følgende vedrørende det fremtidige samarbejde mellem rektor og lærerne: 1) Lærerrådsmøder: Rektor kan inviteres eller kan selv bede om at måtte deltage. 2) Lærerforsamlingsmøder: Der skal afsættes tid til mindre grupper, hvor lærerne får lejlighed til indbyrdes at diskutere elever og pædagogiske ideer. 3) Statusmødet: Dette møde ønskes slanket. Til gengæld kunne lærerne få mulighed for selv at finde sammen for at snakke om eleverne. Der kunne være et bord med rektor eller studievejlederen, hvor man kunne henvende sig, med problemer som skal tages til efterretning. 4) Mødetider: Der er normalt to lærermøder årligt: det ene i slutningen af september og det andet i forbindelse med statusmødet omkring nytår. Mødetider burde ligge fast ved studieårets start. 5) Fra rektor: Ole Brinth opfordrede alle til at lade deres visioner og drømme komme til udtryk uden tanke på, om det økonomisk kan lade sig gøre. Opfordringen gives hermed videre, og vi håber, skolen må opleve en spændende udvikling.

2 Bestyrelsen: I forbindelse med rektorskiftet blev bestyrelsens mandat forlænget med et år og ingen ved hvad den fremtidige struktur bliver. Erik Norman Svendsen ønskede dog at udtræde af bestyrelsen da han stoppede som Biskop i august. Næstformand Niels Bentsen, og flere andre valgte også at lade sig udskifte. 18. august overdrog de afgående bestyrelsesmedlemmer pladserne til de nye. Denne bestyrelses periode er forlænget til udgangen af Vi i LR takker for deres mangeårige indsats og siger velkommen til den nye bestyrelse, som ser således ud: Formand: Peter Fischer-Møller, biskop over Roskilde stift. Næstformand: Helle Ostenfeld, stiftskontorchef i København stift. Biskop Steen Skovsgaard, biskop, Lolland Falster Stift Docent Hans Ole Thers, DKDM Kirkesanger Eric Holm, DKF Organist Margrethe Østergaard, DOKS Organist Kenn Therkelsen, FPO Bodil Therkelsen, Landsforeningen af Menighedsrådsmedlemmer Musikskoleleder Berit Paludan, Slagelse Musikskole og MGK Referater af sidste bestyrelsesmøde er tilgængelig på administrationens opslagstavle i skolens frokoststue. Løn- og overenskomstforhandlinger: Kirkeministeriet og DOKS blev i år enige om den endelige ordlyd for overenskomsten for organister. Den endelige godkendelse fra personalestyrelsen kom sidst i august. Derefter kunne overenskomsten træde i kraft 1. september for nyansatte, og 1. januar 2010 for allerede ansatte. Det har været et langt forløb, og noget af det sidste der kom på plads, var forhandlingerne på kirkemusikskoleområdet, som er nedfældet i protokolat 3. I forsommeren nedsattes en arbejdsgruppe bestående af en repræsentant fra hver af kirkemusikskolerne: Pia Fog fra Vestervig, Niels Erik Aggesen fra Løgumkloster, Anne-Katrine Kirst fra SjK og Bjørn Arberg sekretariatsleder i DOKS. Arbejdsgruppen fik forhandlingsmandat til mødet i KIMI, som fandt sted lige før sommerferien. Arbejdsgruppens opgave var at samle de tre skolers væsentligste krav og stå som en samlet enhed med i forhandlingerne overfor KIMI. Arbejdsgruppens væsentligste krav var at sikre kirkemusikskolelærere en overenskomst med elementære rettigheder som løn under sygdom og barsel, at give timelærere med et vist timetal en større sikkerhed i ansættelsen og at sikre undervisningsstandarden ved at bevare den nuværende fordeling i undervisningen mellem konfrontationstimer og forberedelse. Desværre kan man dog ikke som tjenestemandsansat i stat eller folkekirke samtidigt være omfattet af en overenskomst. Timelønnede lærere er stadig ansat efter kirkeministeriets cirkulære fra Andre vigtige punkter der blev forhandlet om, var en nedskrevet formulering af præambeltiden, og at hver kirkemusikskole kunne vælge deres egen tillidsrepræsentant.

3 Yderligere gælder der for ansatte på overenskomst nye lønskalaer samt tillæg, som er kendetegnet ved samlet set at starte højere og stige hurtigere. Derudover vil der fremover være mulighed for at indgå lokale aftaler om tillæg. Alt i alt blev der skabt visse forbedringer indenfor kirkemusikskoleområdet. Skolerne skal nu i det nye år implementere den nye overenskomst. Der er stadig fortolkningsspørgsmål der skal afklares. Lærere med et undervisningstimetal på 4½ time/pr.uge eller derover vil blive overenskomstansat pr. 1/1 2010, dog gælder dette, som tidligere nævnt, ikke for lærere der har en tjenestemandsansættelse i staten eller kirken. Lærerforsamlingsmødet oktober: I forbindelse med den nye overenskomst indkaldte ledelsen og LR til lærermøde i oktober. Bjørn Arberg var inviteret for at gennemgå overenskomsten for de områder der vedrører lærerne. Derefter var der spørgsmål og diskussion som lagde op til den efterfølgende ektraordinære generalforsamling. Ekstraordinær generalforsamling: Indkaldt af LR for her at vælge tillidsrepræsentant og tage stilling til ændringsforslag i vedtægterne. Efter en længere diskussion om hvem der kunne være interesseret i at påtage sig opgaven som TR, valgtes lærerrådets formand Anne-Katrine Kirst. Valget er anmeldt overfor ledelsen af DOKS, som har bemyndiget AKK til, i perioden 1. jan dec. 2011, at indgå aftaler på DOKS s vegne om løntillæg og indgå i forhandlinger om overenskomstens bestemmelser. Vedtægtsændringer: Det har været lærerrådets ønske, at der tilstræbes et tæt samarbejde mellem lærerrådet og den nye tillidsrepræsentant. Vedkommende behøver ikke nødvendigvis at være tilstede ved samtlige rådets møder, men et tæt samarbejde mellem lærerråd og tillidsmand er naturligvis ønskeligt. Lærerrådet har ønsket, at dette bør fremgå af vedtægterne for lærerforsamlingen. På lærerforsamlingsmødet og efterfølgende ekstraordinære generalforsamling d. 9. oktober var det imidlertid ikke muligt at foretage ændringer i vedtægterne, da forsamlingen ikke var beslutningsdygtig. Derfor måtte forslaget til vedtægtsændringer sendes til urafstemning blandt alle skolens lærere. Efterfølgende blev forslaget ved urafstemning vedtaget med 18 stemmer for. Samarbejdsudvalget: SU møderne er gået med at reetablere sig med den nye rektor, som bl.a ønskede at SU-sammensætningen skulle tilpasses statens regler for sådanne. Således at der i alt er tre medlemmer, som rektor udpeger og tre medlemmer som er udpeget af en af doks bemyndiget, f.eks tillidsrepræsentanten. Sådan bliver det fremover. I det nye år skal SU's arbejdsopgaver beskrives og prioriteres. Der er ønske om at SU er stedet hvor vi får pædagogikken og fagligheden til at gå op i en højere enhed under hensyntagen til økonomien og at vi lægger lange spor ud, f.eks en beskrivelse af hvor vi ser os om 7 år.

4 I SU har vi drøftet MUS samtalerne og foreslår at de er et tilbud for timelærerne, men at de fastansatte og overenskomstansatte skal deltage i en Mus-samtale. OB regner med, at de kommer til at ligge fra januar og fremefter i foråret. De handler ikke om løn eller ansættelse. Arbejds-Plads-Vurdering og Undervisnings-Miljø-Vurdering skal snart op til fornyelse og SU vil snart lægge strategi for processen. SU bliver orienteret om punkter som økonomi, regnskab og resultataftale. I januar går vi i gang med at udarbejde en personalepolitik. Der er enighed om at skolen skal bestræbe sig på at have datoer for husets aktiviteter klar i bedre tid end førhen. Allerede nu kan vi se en klar forbedring på dette område. Sommerkursus har i år været forsøgt genoptaget, men den nye samarbejdspartner Haslev Højskole er ved at blive lukket, og vi når det derfor ikke i år. Sjk-samråd: Et nyt råd er oprettet for at styrke kommunikationen mellem De Studerendes Råd, lærerrådet og ledelsen. Det første møde blev afholdt i november. Rådets formål er at skabe Gensidig orientering og løbende dialog så vi når hen til det bedste under devisen: Mest mulig og bedst mulig undervisning for pengene. Rådet ønsker også at støtte op om at skabe god forankring af og kontinuitet for DSR. Læreplaner: Selvom nye eksamenskrav først kan ændres i samarbejde med de andre tre skoler, har Susanne Germer i samråd med Thomas Westenholz lavet forslag til læreplaner i klaver for KS og BAKS. De er bl.a tænkt ud fra den idé at hørelære, teori og klaver skulle støtte hinanden. Ole Brinth ønsker generelt læreplaner fremskyndet, idet man allerede til efteråret regner med at de tre skoler skal tage hul på arbejdet med nye studieplaner. Kurser- og kompetenceudvikling: Det er Eva Bruun Hansen, der står for en del af planlægningen. I foråret 2010 er der kursus for lærerne i rytmisk salmespil med Jørgen Lauritsen tre fredage i janfeb. Skolens øvrige kurser kan altid findes på skolens hjemmeside. En ny tendens er at kirkemusikskolerne, for at få del i ekstrabevillinger, skal søge omprioriteringspuljen om midler til nye tiltag. Der er således en god portion penge til de innovative tiltag. Vi gør opmærksom på at der eksisterer et center for kompetenceudvikling: SCKK med tilbud om råd og vejledning til konkrete tiltag, f.eks kollegial supervision eller mulighed for økonomisk støtte til forskellige kompetenceudviklingsprojekter.

5 Lærer-Elev-Udviklings-Samtaler (LEUS): I år har skolen valgt at lade det være op til både lærernes og elevernes eget initiativ at fortage lærerelev-udviklings-samtaler. I november udsendtes en mail til alle med opfordring til LEUS. Personale: Som konsekvens af den tidligere omtalte omfordeling af timerne, dels i sangfaggruppen og dels i de store holdfag, har vi måttet sige farvel til Edina Hadziselimovic (teori). Lene Poulsen (orgel) ønskede selv at stoppe. Rasmus Tofte-Hansen og Karen Maria Baun (sang), valgte at sige ja til arbejde andre steder og har orlov fra skolen. Mette Trankjær (gudstjenestelære) er ikke aktiv lærer på skolen i år, men underviser i næste studieår i Toreby afdelingen. Lærerrådets synlighed: Nyhedsbrevet i papirform er afskaffet, og det digitale er endnu ikke helt fungerende. LR har besluttet at dagsordner og referater fremover bliver sendt ud til alle lærere via mail. Dagsordenen skulle nu hver gang indeholde et særligt opfordrende punkt: Indkomne forslag fra lærerne. Dette er delvis effektueret, referater fra LR-møder kommer ud til alle lærere pr. mail. Dato for næste møde kan læses på skolens hjemmeside, her kan også læse lærerrådets årsberetninger, referater fra generalforsamlinger og vedtægter. Lærerrådet ved Sjællands Kirkemusikskole, december 2009.

Lærerrådets årsberetning 2013 ved generalforsamling i Sjællands Kirkemusikskoles lærerforening Fredag d. 10. januar 2014

Lærerrådets årsberetning 2013 ved generalforsamling i Sjællands Kirkemusikskoles lærerforening Fredag d. 10. januar 2014 Lærerrådets årsberetning 2013 ved generalforsamling i Sjællands Kirkemusikskoles lærerforening Fredag d. 10. januar 2014 Lærerrådet består af: Anne-Katrine Kirst (formand), Bente Hogrefe Nielsen (næstformand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, Sjællands Kirkemusikskole

Referat af bestyrelsesmøde, Sjællands Kirkemusikskole Referat af bestyrelsesmøde, Sjællands Kirkemusikskole Torsdag d.8. marts 2018, kl. 12.00 16.00. Evt. afbud til kontoret Sjællands Kirkemusikskole, Allehelgensgade 8, 4000 Roskilde Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, Sjællands Kirkemusikskole

Referat af bestyrelsesmøde, Sjællands Kirkemusikskole Referat af bestyrelsesmøde, Sjællands Kirkemusikskole Fredag d. 31. august 2018, kl. 10.00 13.45 Sjællands Kirkemusikskole, Allehelgensgade 19, 4000 Roskilde Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Biskop Peter

Læs mere

Lærerrådets årsberetning 2014 ved generalforsamling fredag d. 9. januar 2015 i Sjællands Kirkemusikskoles Lærerforening

Lærerrådets årsberetning 2014 ved generalforsamling fredag d. 9. januar 2015 i Sjællands Kirkemusikskoles Lærerforening Sjællands Kirkemusikskole LÆRERRÅDET Allehelgensgade 8 DK-4000 Roskilde Lærerrådets årsberetning 2014 ved generalforsamling fredag d. 9. januar 2015 i Sjællands Kirkemusikskoles Lærerforening Lærerrådet

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde, Sjællands Kirkemusikskole

Referat for bestyrelsesmøde, Sjællands Kirkemusikskole Referat for bestyrelsesmøde, Sjællands Kirkemusikskole Onsdag d. 6. marts 2019, kl. 10.00 14.00 Evt. afbud til kontoret Sjællands Kirkemusikskole, Allehelgensgade 19, 4000 Roskilde Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den

Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den Referat fra Generalforsamling i Guldborgsund Frivilligcenter den 25.5.2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde foreslået byrådsmedlem Jens Erik Boesen, som blev valgt Det konkluderes af JEB, at generalforsamlingen

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Ørsted Børneby

Forretningsorden for bestyrelsen i Ørsted Børneby Rougsøvej 168 Ørsted den 12. oktober 2011 8950 Ørsted Forretningsorden for bestyrelsen i Ørsted Børneby 1 Forretningsordenens område Denne forretningsorden er gældende for bestyrelsen ved Ørsted Børneby.

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti

Ungdomspræst- og Skole-Kirke-samarbejde Vejle Provsti Vedtægt For samarbejde mellem menighedsråd i medfør af menighedsrådslovens kapitel 8 42a (lovbekendtgørelse nr. 9 af 03.01.2007) om Ungdomspræst- & Kirke-skole-samarbejde i Undertegnede menighedsråd i,

Læs mere

KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE

KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE Vedtægter for den selvejende institution KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE 1. Hjemsted og formål... Kostakademiet, Hover Sundhedshøjskole er en selvejende institution. Institutionen er oprettet den

Læs mere

Bekendtgørelse om folkekirkens uddannelsesinstitutioner for præster.

Bekendtgørelse om folkekirkens uddannelsesinstitutioner for præster. Dokumentnr.: 322724 Kirkeministeriets bekendtgørelse nr. af 2007 Bekendtgørelse om folkekirkens uddannelsesinstitutioner for præster. I medfør af 2-5 i lov nr. 309 af 16. maj 1990 om folkekirkens institutioner

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på

Forretningsorden for bestyrelsen på Århus Friskole Bilag til Vedtægter for Århus Friskole 1. Indkaldelse af generalforsamling Formanden indkalder til generalforsamlinger i henhold til skolens vedtægter. 2. Afholdelse af generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Organistforeningen.

1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Organistforeningen. Ny formulering Eksisterende formulering 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Organistforeningen. Foreningens hjemsted er foreningens sekretariats adresse. 1. Organisationens navn er Foreningen af Præliminære

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg

Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg Vedtægter for Personaleforeningen i Tryg 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Stk.1 Foreningens navn er Personaleforeningen i Tryg. Foreningens hjemsted er: Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup Foreningen er en sektion

Læs mere

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK)

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) Cirkulære om aftale om Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) 2005 Cirkulære af 3. maj 2005 Perst. nr. 018-05 PKAT nr. J.nr. 05-610-18 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening Dansk Cøliaki Forening Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen - Forretningsudvalget - Sekretariatslederen med sekretariat - Aktivgrupper

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015, kl. 08.30-10.30 på Hotel Comwell, Roskilde i forbindelse med bestyrelsesseminar. Til stede: Astrid Dahl, formand Bjarne

Læs mere

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Indholdsfortegnelse 1 Organisationens navn... 2 2 Organisationens formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Medlemmets pligter... 2 5 Kommunikation... 3 6 Generalforsamling...

Læs mere

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift mandag den 12. september 2011

Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift mandag den 12. september 2011 Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift mandag den 12. september 2011 Følgende deltog i mødet: Bent Normann Olsen, formand Erik Rasmussen, næstformand Sognepræst Ulla Schou Rasmussen

Læs mere

Referat. Emne: Ordinært bestyrelsesmøde. Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten

Referat. Emne: Ordinært bestyrelsesmøde. Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten Data om mødet Dato: 22.03.2017 Tid: kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F.

Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Bestyrelsen for FGU Lolland-Falster Referat af bestyrelsesmødet onsdag den 23. januar 2019 kl. 15.00 16.00 på Multicenter Syd, Eggertsvej 2, i Nykøbing F. Dagsorden 1) Godkendelse og underskrivelse af

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Kastrup 2019 1 Indhold 1. NAVN..... 3 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 3 3. FORMÅL... 3 STK. 2. Faglige opgaver... 3 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 3 4. FORHANDLINGSREGLER

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Dansk Kirkemusiker Forening Roskilde stiftskreds. Referat af ordinær generalforsamling 2010. Sted: Arnehavehus, Slagelse, d. 31. oktober 2010 kl. 15.

Dansk Kirkemusiker Forening Roskilde stiftskreds. Referat af ordinær generalforsamling 2010. Sted: Arnehavehus, Slagelse, d. 31. oktober 2010 kl. 15. Dansk Kirkemusiker Forening Roskilde stiftskreds Referat af ordinær generalforsamling 2010. Sted: Arnehavehus, Slagelse, d. 31. oktober 2010 kl. 15. Til stede: Eric Holm, Poul Erik Sørensen, Erik Nygaard

Læs mere

Lederforeningen Lokalafdelingen

Lederforeningen Lokalafdelingen Lederforeningen Lokalafdelingen Vends Herreds Lærerkreds Nyhedsbrev 1 Februar 2005 OK 05 Lederdag og generalforsamling Fællesskrivelse tjenstlige sager Samarbejdsaftale mellem Vends Herreds Lærerkreds

Læs mere

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende Ry, 01.10.2013 Kære pårørende Siden 2007 har der eksisteret et pårørenderåd ved Bostederne i Skanderborg. Ved fusionen i 2012 blev flere bo enheder i kommunen samlet under Bostederne i Skanderborg og antallet

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Bente Sorgenfrey, Hans Stige (formand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00 Dagsorden Referat Fraværende Ole Hefsgård; Ingrid Bartolin deltager i dele af mødet 75. Godkendelse af dagsorden 76. Godkendelse af referat fra mødet den 12. juni 77. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet

Læs mere

Vedtægter for De Studerendes Forening

Vedtægter for De Studerendes Forening Vedtægter for De Studerendes Forening 1, funktion og opgave a) Foreningens navn er De Studerendes Forening (DSF) b) Foreningens opgave er at skabe sammenhold og sociale aktiviteter imellem de studerende

Læs mere

Statens Center for Kompetenceudvikling (SCK)

Statens Center for Kompetenceudvikling (SCK) Cirkulære af 8. jun 2011 Perst.nr. 023-11 J.nr. 10-615-8 Cirkulære om aftale om Statens Center for Kompetenceudvikling (SCK) 2011 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger... 3 Ikrafttræden

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S.

Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S. Vedtægter for Personaleforeningen i LB Forsikring A/S. 1 Stiftelsesdag Foreningen er stiftet den 20. marts 1970. 2 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Personaleforeningen i LB Forsikring A/S.

Læs mere

THISTED SPILDEVAND A/S

THISTED SPILDEVAND A/S THISTED SPILDEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Benny B. Christensen, Elin Vangsgaard, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard,

Læs mere

Cirkulære om. Aftale om videreførelse af Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK)

Cirkulære om. Aftale om videreførelse af Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) Cirkulære om Aftale om videreførelse af Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) 2002 2 Cirkulære om aftale om videreførelse af Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK)

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK)

Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) Cirkulære om aftale om Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling (SCKK) 2008 Cirkulære af 27. juni 2008 Perst. nr. 020-08 J.nr. 07-610-8 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole Dato: 7. oktober 2010 Sted: Parloir Dirigent: Jørgen Frandsen Referent: Jette Kayerød Christensen Referat fra Forældrerepræsentantskabsmøde for Det Danske Forældreråd, den 7. oktober 2010 1. Dagsorden

Læs mere

Love og Vedtægter for Sønderskovhjemmet

Love og Vedtægter for Sønderskovhjemmet Love og Vedtægter for Sønderskovhjemmet 01.01.2007 1. Oprettelse og hjemsted Sønderskovhjemmet er en selvejende institution, oprettet i 1918. Hjemmet er beliggende Skovstræde 7, 4891 Toreby L. Ejendommens

Læs mere

Vedtægt for folkekirken.dk

Vedtægt for folkekirken.dk Vedtægt for folkekirken.dk I medfør af 11, stk. 4 i lov om folkekirkens økonomi, jf. lovbekendtgørelse nr. 782 af 6. juli 2012 fastsættes følgende: Folkekirken.dk 1. Folkekirken.dk er den institution,

Læs mere

KOP\ Samarbejdsaftale. Korinth Efterskole - Spejderskolen. Gældende for perioden 2009 til 2011. Side l af S . :..

KOP\ Samarbejdsaftale. Korinth Efterskole - Spejderskolen. Gældende for perioden 2009 til 2011. Side l af S . :.. KOP\. :.. Samarbejdsaftale for Korinth Efterskole - Spejderskolen Gældende for perioden 2009 til 2011 Side l af S SAMARBEJDSAFTALE FOR 1 KORINTH EFTERSKOLE - SPEJDERSKOLEN 1 FORMÅL 3 BESTYRELSENS ANSVAR

Læs mere

Elevrådets vedtægter

Elevrådets vedtægter Elevrådets vedtægter Indhold 1 Navn og formål... 2 2 Repræsentation... 2 3 Elevrådsrepræsentanter... 2 4: Organisation... 3 5 Udvalg... 3 6 Ordinære møderegler... 4 7 Forretningsorden... 5 8 Arbejdsopgaver...

Læs mere

Vedtægter for Testrup Højskole. Hjemsted og formål. Stk. 2 Testrup Højskole er oprettet 1. november 1866 og har hjemsted i Mårslet, Århus Kommune.

Vedtægter for Testrup Højskole. Hjemsted og formål. Stk. 2 Testrup Højskole er oprettet 1. november 1866 og har hjemsted i Mårslet, Århus Kommune. Vedtægter for Testrup Højskole 1 Hjemsted og formål Testrup Højskole er en uafhængig og selvejende institution. Testrup Højskole er oprettet 1. november 1866 og har hjemsted i Mårslet, Århus Kommune. Testrup

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Onsdag den 23. juni 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Fraværende: Christian Nielsen Gjesthede,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPAR NORD KREDS

VEDTÆGTER FOR SPAR NORD KREDS 1 Kredsens navn Kredsens navn er Spar Nord Kreds, der udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er Aalborg Kommune 2 Formål Kredsens formål er at

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Lokalvalg i Skolelederforeningen STILLER DU OP?

Lokalvalg i Skolelederforeningen STILLER DU OP? Lokalvalg i Skolelederforeningen STILLER DU OP? Indhold Din rolle og funktion som tillidsrepræsentant... Side 4 Din rolle og funktion som formand eller medlem af lokalbestyrelsen... Side 5 Sådan stiller

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Foruden de bestemmelser, der er formuleret i de til enhver tid gældende Vedtægter for den selvejende institution Rudme Friskole,

Læs mere

Vedtægt for studentermenigheden i København

Vedtægt for studentermenigheden i København Vedtægt for studentermenigheden i København 1 Grundlag 2Formål 3 Ordinær Generalforsamling 4 Ekstraordinær Generalforsamling 5 Bestyrelsen 6 Bestyrelsesmøder 7 Udvalg 8 Valg 9 Planlægningsmødet 10 Økonomi

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde (lægges på hjemmesiden)

Referat af Bestyrelsesmøde (lægges på hjemmesiden) Referat af Bestyrelsesmøde (lægges på hjemmesiden) Dato: Torsdag d. 19. marts 2015 Tid: kl. 10.00 13.00 - Forretningsudvalgsmøde kl. 9.30 10.00 Sted: OBS: Bispegården, Thulebakken 1, 9000 Aalborg med efterfølgende

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016

Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Dato: 18.03.2016 Ref.: Referat fra BESTYRELSESMØDE den 18. marts 2016 Tid: 09.00 14.00 Sted: Mødelokalet Kredskontoret Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf...... 3 Navn og formål... 3 Forholdet til

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Møde i Generalforsamling i KFUM Hallerne Kolding Mødedato: 23/3 Deltagere: Offentlig. Mødeleder: Finn Referent: Jørgen. Mødestart: 19,00.

Møde i Generalforsamling i KFUM Hallerne Kolding Mødedato: 23/3 Deltagere: Offentlig. Mødeleder: Finn Referent: Jørgen. Mødestart: 19,00. Møde i Generalforsamling i KFUM Hallerne Kolding Mødedato: 23/3 Deltagere: Offentlig Mødeleder: Finn Referent: Jørgen Mødestart: 19,00 Punk t Handlin g Dagsorden/ Ansvar 1. D/B Velkomst Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægt for Studentermenigheden i København

Vedtægt for Studentermenigheden i København Vedtægt for Studentermenigheden i København Vedtægt af 17. september 2015 Side 1 af 15 1 Grundlag 2 Formål 3 Ordinær Generalforsamling 4 Ekstraordinær Generalforsamling 5 Bestyrelsen 6 Bestyrelsesmøder

Læs mere

PERSONALEPOLITIK FOR RUDOLF STEINERSKOLEN I AALBORG.

PERSONALEPOLITIK FOR RUDOLF STEINERSKOLEN I AALBORG. PERSONALEPOLITIK FOR RUDOLF STEINERSKOLEN I AALBORG. Ansættelse Ved ansættelsen modtager den nyansatte et ansættelsesbrev indeholdende lokalaftale og et bilag med en fortegnelse over arbejdsopgaver, der

Læs mere

RAMS - Menighedsrådenes Skoletjeneste Ribe Stift

RAMS - Menighedsrådenes Skoletjeneste Ribe Stift Vedtægter for samarbejde mellem menighedsråd i medfør af bekendtgørelse nr. 164 af 16. marts 2004 af lov om menighedsråd om RAMS - Menighedsrådenes Skoletjeneste Ribe Stift De menighedsråd i sogne beliggende

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Aftale om Samarbejdsudvalget (SU)

Aftale om Samarbejdsudvalget (SU) Aftale om Samarbejdsudvalget (SU) i Indholdsfortegnelse 1. Baggrund 2. Samarbejdsudvalgets formål 3. Samarbejdsudvalgets sammensætning 4. Samarbejdsudvalgets opgaver 4.1. Dagligt samarbejde 4.2. Grænsedragning

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

Lokallønsdannelse i Kommuner, Regioner og Staten

Lokallønsdannelse i Kommuner, Regioner og Staten Lokallønsdannelse i Kommuner, Regioner og Staten Vejledning og retningslinjer for tillidsrepræsentanter og sekretariat 1) Retningslinjer til tillidsrepræsentant (TR) og konsulenter i sekretariatet 2) Vejledning

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) 2. udkast af 19.03.2004 til forretningsorden for bestyrelsen Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) 1 Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER

ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA RED BARNET UNGDOM VEDTÆGTER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 MEDLEMMER... 3 3 MYNDIGHEDER... 4 4 LANDSMØDE... 4 5 EKSTRAORDINÆRT LANDSMØDE... 6 6 VALG AF BESTYRELSE... 7 7 BESTYRELSEN...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund

VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund VEDTÆGTER FOR Danske Døves Ungdomsforbund 2016 AFSNIT 1: INDLEDENDE BESTEMMELSER 1 NAVN, STIFTELSE OG HJEMSTED 1.1 Forbundets navn er Danske Døves Ungdomsforbund (DDU). Forbundets internationale benævnelse

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune

Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune Vedtægter for AC-klubben i Varde Kommune som vedtaget på den stiftende generalforsamling den 12. december 2006, og med ændringer vedtaget på generalforsamling den 25. marts 2009. Navn og hjemsted 1. Klubbens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Vedtægter for BUPL Fyn

Vedtægter for BUPL Fyn Vedtægter for BUPL Fyn 1 Fagforeningens navn er: BUPL Fyn - fagforeningen for pædagoger og klubfolk. 2 Fagforeningen omfatter alle kommuner på Fyn samt Langeland og Ærø. 3 Fagforeningen består af medlemmer,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 93, d. 30. januar 2018 Pkt. 4. Bilag 1 Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse I medfør af 176, stk. 2 i vedtægt for Københavns Universitet fastsættes herved følgende

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

Niels erklærer under de givne regler at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Vejen Lærerkreds torsdag den 20. juni 2013 kl.17.00 på Kredskontoret Vejen lærerkreds, Nørregade 58B, 6600 Vejen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsorden

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Studentermenigheden i København

Studentermenigheden i København Studentermenigheden i København Vedtægt af 11. april 2018 Side 1 af 8 1 Grundlag... 3 2 Formål... 3 3 Generalforsamling... 3 4 Ekstraordinær generalforsamling... 5 5 Bestyrelsen... 5 6 Planlægning af Studentermenighedens

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere