Opholdet på Jaruplund er en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Det var en kæmpe oplevelse at møde folk fra alle mulige lande.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opholdet på Jaruplund er en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Det var en kæmpe oplevelse at møde folk fra alle mulige lande."

Transkript

1 LANGT KURSUS

2 På Jaruplund Højskole får du venskaber på tværs af landegrænser, for her kommer en stor del af eleverne fra andre lande end Danmark. Skolen ligger i naturskønne omgivelser syd for den dansk-tyske grænse, tæt på den hyggelige havneby Flensborg. Skolen er dansk, og lærerne taler dansk, men det internationale miljø giver dig gode muligheder for at få forbedret dine engelsk- og tyskkundskaber. Der er typisk elever på skolen, og det giver en tryg og tæt atmosfære, hvor alle kender alle. Jaruplund Højskole tilbyder dig et internationalt miljø med mulighed for fordybelse og udvikling på det personlige, faglige og kreative plan. Jaruplund Højskole har helt nyrenoverede lokaler, sauna, fitnessrum, biograf og gymnastiksal samt musiklokale og kunstatelier. I skolens pejsestue kan du tage et spil pool, eller du kan starte en fest i skolens egen bar. Vi glæder os til at byde dig velkommen! Opholdet på Jaruplund er en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Det var en kæmpe oplevelse at møde folk fra alle mulige lande. Line, tidligere elev på Jaruplund.

3 KUNST 12 TIMER OM UGEN Tegning, maleri og skulptur. Kunst stiller spørgsmål og forholder sig til livet. Kunst udfordrer både den, der oplever, og den, der skaber. Kunst er håndværk og teknikker, men kunst er også at eksperimentere. At eksperimentere med materiale og form er både udfordrende og opslugende. Du kan arbejde med vidt forskellige materialer i både bundne og frie opgaver. I kunsttimerne får du mulighed for fordybelse i arbejdet med dine egne værker. En proces, der er udfordrende og konfronterende, og som foregår i tæt dialog med kunstlæreren. Atmosfæren er helt fantastisk, og det er der to grunde til: Lærerne og eleverne. Artur, tidligere elev på Jaruplund.!

4 MUSIK 10 TIMER OM UGEN Musiktimerne styrker både dine individuelle og dine sociale kompetencer. Som hovedfag giver musikken først og fremmest et spark til din musikalitet, uanset om du har sunget og spillet i flere år, eller du først lige nu har fundet modet til at ville noget med musikken. I musiktimerne arbejder vi med rytmisk sammenspil og kor i arrangementer, der giver plads til alle. At få musikken ud over scenekanten kræver mod til performance. Derfor arbejder vi med at give din sang og dit spil sikkerhed og skarphed i udtrykket. Vi gennemgår også den grundlæggende teori og harmonilære til de forskellige genrer og træner rytmesans og koordinering. Vi havde det sjovt sammen tog på ture, holdt fester, gik til koncerter, fiskede, shoppede osv. Nogle af os lavede vores eget band, som gav fire-fem koncerter på forskellige skoler. Anton, tidligere elev på Jaruplund.

5 TYSK 8 TIMER OM UGEN (NIVEAU I OG II) 125 mio. mennesker har tysk som deres modersmål. Tyskland er Danmarks største eksportmarked, landet er vores nærmeste nabo, og tysk er det næstmest anvendte sprog i Europa. Så der er mange gode grunde til at fortsætte den tyskundervisning, du måske har med fra folkeskolen eller gymnasiet. På Jaruplund Højskole er vi i sagens natur tæt på det tyske sprog i dagligdagen. Vores tyskundervisere er tosprogede og giver dig derfor både den daglige og den litterære facet af sproget. Hvis du vælger tysk som hovedfag, kan du vælge mellem ro niveauer: Niveau I for begyndere og niveau II for dig, der har mindst et par års skole-tysk med dig i bagagen. Undervisningssproget på niveau II vil hovedsageligt være tysk. Vi lægger niveauet ud fra, hvor du er, og forbereder dig til et universitetsstudium eller det tyske arbejdsmarked. Jeg fik venner i Tyskland, Danmark, Polen, Kazakhstan, Rusland og Ukraine. Anton, tidligere elev på Jaruplund.!

6 VALGFAG SPORT OG FITNESS, OUTDOOR, DANSK FOR UDLÆNDINGE, ITALIENSK FOR BEGYNDERE. Jeg tog næsten alle de fag, skolen tilbød, og lærte en masse. Jeg prøvede ting, jeg ikke havde prøvet før, f.eks. bueskydning, tegning, skuespil og at spille trommer og guitar. Sofiia, tidligere elev på Jaruplund. FÆLLESFAG Udover hovedfag og valgfag har vi diverse fællesfag, f.eks. morgensamling, sangtimer, kunsthistorie og forstanderens time. Herudover har vi faget Grænseland Europa med oplæg og ture, der gi ver dig viden om politik og historie, begrebet demokrati, menneskerettigheder, nationalstater og minoriteter. Med andre ord belyser fortid, nutid og fremtid i et Europa i forandring.

7 TURE, KONCER- TER OG UDSTIL- LINGER NATUR, HISTORIE OG KULTUR Jaruplund Højskole ligger centralt for oplevelser i alle kategorier. Skolen ligger tæt på Flensborg, som er en charmerende havneby med skønne gamle huse og spændende butikker. Kulturlivet rummer både dansk og tysk. Vi tager ofte tager på ture i nærområdet og til større byer som Hamborg og Aarhus, hvor vi f.eks. besøger museer og kunstudstillinger. Som en del af opholdet kommer du til flere koncerter, både jazz, klassisk og sikkert også en enkelt opera. Skolen har virkelig gode faciliteter, både til undervisning og fritid. Og de adskillige ture, vi tog på, var et godt supplement til hverdagsundervisningen og en chance for at se en masse spændende steder. Artur, tidligere elev på Jaruplund.!

8 STUDIETUR BERLIN UGE 1-12 Berlin er en af verdens største kulturmetropoler. Preussens og kejsertidens Berlin, Det Tredje Rige og DDR-tiden er alt sammen til stede i det nye genforenede Tysklands kreative hovedstad. First we take Manhattan, then we take Berlin, synger Leonard Cohen. Der er nu ingen grund til ikke at vælge Berlin først. Den kreative, trendsættende storby charmerer med sine stemningsfulde, forskelligartede kvarterer, billige restauranter og masser af spændende små butikker og caféer. Vi tager tre overnatninger på et hostel og skal som rigtige turister se byens seværdigheder, tage på kunstudstillinger og i operaen. Vi skal spadsere gennem Brandenburger Tor og se det nye kvarter omkring Potsdamer Platz, hvor nogle af verdens bedste arkitekter har været med til at bygge en moderne bydel til hovedstaden. Vi skal også besøge Berliner Dom, Deutsches Historisches Museum og museumsøen, og vi skal studere en af verdens bedste egyptiske samling i Neues Museum.

9 STUDIETUR KØBENHAVN UGE 1-12 I København findes Danmarks centrale historiske institutioner som Folketinget, kongehuset og Højesteret side om side med topmoderne restauranter, butikker og spillesteder. Copenhagen, I ve never seen you look this bright, lyder det i Tina Dickows hyldestsang til den danske hovedstad. Vi tager den til lysende hovedstad, som indeholder nationens store kulturelle museer, og vi besøger Statens Museum for Kunst og Nationalmuseet. Vi tager på byvandring og ser Rosenborg Slot, Nyboder, Den Lille Havfrue, Amalienborg, Nyhavn, Strøget, Rådhuset, Københavns Domkirke og Christiania. Vi overnatter i byen, og om aftenen er der fri mulighed for at tage ud og besøge nogle af de hippe barer, de brune værtshuse eller spillesteder, som byen er rig på.!

10 STUDIETUR UKRAINE 1 UGES FORBEREDELSE, 3 UGERS REJSE En helt særlig chance for at opleve dagligdagen og studiekulturen i et af Europas største lande, der trods store problemer er i en rivende udvikling. Forløbet består af en uges forberedelse på skolen og tre ugers rejser. I løbet af de tre uger besøger vi flere centrale steder i det store land. Først og fremmest landets største by og hovedstad, Kiev. Her er vores udgangspunkt University of modern knowledge, et universitet med 75 år på bagen beliggende i centrum af Kiev. I to uger følger vi engelsksprogede lektioner på universitetet. bl.a. om Ukraines historie fra oldtid til nutid. Vi bor på universitetets kollegium og lærer de ukrainske studerende at kende. Ud over at opleve en ukrainsk studiehverdag byder dagene i Kiev også på seværdigheder, bl.a. det nye nationale museum for anden verdenskrig med et imponerende 62 meter højt Moderlands-monument og den smukke St. Michaels katedral. Efter Kiev går rejsen sydpå til Odessa. Landets tredje største by ligger ved Sortehavet med et klima som Middelhavet og har foruden en vigtig havn mange kulturelle seværdigheder. Fra Odessa går rejsen langs Sortehavskysten mod Donetsk og derfra tilbage til Kiev. I Kiev og på rundrejsen mødes vi med tidligere elever på Jaruplund Højskole, der fortæller om og viser os deres land. Et ophold på Jaruplund Højskole inkluderer altid en længere studierejse, hvor vi ofte har arrangeret at tidligere elever møder os og viser deres land. Skolen har gode kontakter i flere lande og veksler fra årgang til årgang mellem forskellige destinationer - altid i udgangspunkt med at rejesen går til et sted der er sikkert at besøge.

11 !

12 STUDIETUR EGYPTEN 1 UGES FORBEREDELSE, 3 UGERS REJSE Oplev Egypten imellem fortid og nutid og kom ansigt til ansigt med egypterne. Vi tager på en klassisk rundrejse mellem Cairo og Abu Simbel til gudernes, faraoernes, templernes, gravenes og pyramidernes land. Turen starter med en uges forberedelse på højskolen og derefter tre ugers studierejse til Egypten. I ugen før afrejse får du en kyndig introduktion og vejledning i det forhistoriske Egypten samt indblik i det moderne Egypten, hvor det egyptiske forår med ungdomsoprør og det muslimske broderskab har udfordret militærstyret. Studierejsen starter med en uge i Cairo - Afrikas største metropol med over 15 mio. indbyggere. Opholdet i Cairo byder på samtaler med unge egyptere og kontakt til det danske Dialog Forum. Vi vil få indblik i det moderne Egypten, herunder islam, kopterne og aktuelle samfundsforhold. Den østerlandske stemning finder vi i basarerne, mens besøg i moskeer, kirker og templer viser Egypten som religionernes vugge. I Cairo besøges også pyramiderne ved Gizaha og de berømte gravanlæg ved Sakkara. Et besøg i det vidunderlige egyptiske museum med bla. Tut Ankh Amons gravskatte hører til et af højdepunkterne. Efter Cairo forsætter studieturen til Aswan ved Nilens første katarakt. Foruden Philae templet besøger vi Elefantine og Abu Simbel. Herfra sejler vi fem dage i felukka- egypterne traditionelle sejlskib ned ad Nilen til Kom Omb, Efuda og Luxor oldtidens Theben, der rummer vældige tempelanlæg og storslåede gravanlæg. Vi studerer landbrug og arabisk bygningskultur og møder unge egyptere fra en skole for musik og kunst.

13 !

14 ISTANBUL OG LILLEASIEN 1 UGES FORBEREDELSE, 3 UGERS REJSE Rejsen består af en uges forberedelse på højskolen, en uge i Istanbul og to uger i Lilleasien. Istanbul er Tyrkiets tættest befolkede og største by. Byen befinder på begge sider af Bosporusstrædet og ligger dermed både i Europa og Asien. Istanbuls asiatiske bydel er charmerende og fredelig, og det er her de lokale tyrkere bor. Den europæiske side er delt i to af strædet Det Gyldne Horn. Nord for Det Gyldne Horn ligger Istanbuls moderne centrum og velhaverkvarter med finansdistrikt og museer samt kendte designer-forretninger og nogle af Istanbuls 50 shopping malls. Syd for Det Gyldne Horn ligger det gamle centrum med historiske seværdigheder, basarer og moskéer. Vi besøger bl.a. den gamle bydel Sultanahmet og ser nogle af sultanernes paladser og Den Blå Moske. Herudover vil der være rig mulighed for at forkæle sig selv med hammam (tyrkisk bad), vandpibe, tyrkisk kaffe og shopping i den store basar. Efter nogle gode dage i Istanbul rejser vi ned over Lilleasien, først til den mest sagnomspundne by Troja og herefter til kulturbyen Pergamon, som efter Alexander den Stores død blev en uafhængig stat under Attaliderne. Vi tager også til Ephesus, den bedst bevarede oldtidsby ved Østmiddelhavet, hvor det fortælles, at Jomfru Maria bosatte sig. I Ephesus ligger Artemis Tempel, som regnes for en af verdens syvende vidundere, samt et kæmpe amfiteater, som stadig er i brug og kan rumme op til mennesker. Til sidst går turen til Afrodisia, hvor billedhuggerne skabte storslåede værker og til Hirakopolish med enestående teater- og gravpladser. Vi skal også besøge Kappadokien, hvis særprægede landskab i mange år har tiltrukket og forundret besøgende fra hele verden. Her findes huleboliger, grotter, kirker og hele byer under jorden.

15 !

16 STUDIETUR RUSLAND 1 UGES FORBEREDELSE, 3 UGERS REJSE I Rusland besøger vi de to vigtigste byer Skt. Petersborg og Moskva. Skt. Petersborg indeholder mange af Ruslands kulturskatte, I Hermitagen vil vi se kunst fra forhistorisk tid til de franske impressionister, og på museum for russisk kunst får vi et indblik i russisk kunst. Vi vil også besøge zarernes paladser og de smukke katedraler, som byen indeholder, samt den berømte forfatter Dostoyevskys grav, Peter den stores Kunstkammer og meget mere. Vi mødes med tidligere elever fra Jaruplund, der arbejder eller studerer i Skt. Petersborg. Fra Skt. Petersborg tager vi hurtigtoget til Ruslands hovedstad Moskva. Vi skal besøge hjertet af den russiske regeringsmagt Kreml og får en guidet tur i de historiske bygninger, hvor mange verdenshistoriske beslutninger er truffet. På Den Røde Plads mindes vi tyskeren Mathias Rust, der landede med sit lille fly under Den kolde krig i en enmandsmission for fred. Vi skal også se Lenins mausolæum og National Exhibitions Center, der viser den eks-sovjetiske republiks forskelligheder. Det russiske nationalhistoriske museum er også et vigtigt besøg for at forstå det store land. Af mere moderne input skal vi besøge Moskvas helt nye businesscenter New Moscow, som beskrives som et moderne Manhattan. På Tretyakov Gallery skal vi se kunst af verdensklasse. Museet har blandt andet den vigtigste ikon-samling i verden. En af de store kunstsamlere i Rusland var Katherina den Store. Vi skal besøge hendes Moskva-residens, Tsaritsyno palads og park. På turene rundt i Moskva tager vi deres berømte metro, der har verdens smukkeste stationer, og ligesom i Skt. Petersborg mødes vi med tidligere elever på Jaruplund.

17 !

18 Jeg blev meget mere åbensindet og nysgerrig over for andre kulturer og andre mennesker. Ann-Kathrin, tidligere elev på Jaruplund. Jeg fik venner fra hele Europa, jeg lærte mere om Danmark og Tyskland og blev meget engageret i mindretalsspørgsmål. Hele min verden voksede. Jeg tror, at mange af mine senere valg er blevet påvirket af forskellige erfaringer fra min tid på Jaruplund. Tone, tidligere elev på Jaruplund.

JARUPLUND HØJSKOLE. Jeg fik oplevelser og venskaber over grænser

JARUPLUND HØJSKOLE. Jeg fik oplevelser og venskaber over grænser JARUPLUND HØJSKOLE Jeg fik oplevelser og venskaber over grænser Jeg blev meget mere nysgerrig og åbensindet Hvorfor ville du på højskole, og hvorfor Jaruplund? Jeg ville gerne have et sabbatår efter gymnasiet,

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Engelsk 2015. Datoer:

Engelsk 2015. Datoer: Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for London. Cambridge universitet består af flere colleges, der alle samlet kaldes Cambridge University.

Læs mere

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685

Freestyle 2015. Engelsk 2015. Cambridge 16-19 år. Bournemouth 16-17 år 19.175 25.725 32.275 14.640 19.665 24.685 er en sprogrejse for dig fra 16 år, som gerne vil have nogle ugentlige aktiviteter og udflugter Cambridge 16-19 år Engelsk 2015 Den kendte universitetsby Cambridge ligger ca. 90 minutters kørsel nord for

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Sabanci University.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab. Navn på universitet i udlandet: Sabanci University. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Statskundskab Navn på universitet i udlandet: Sabanci University Land: Tyrkiet Periode: Fra: 01.09.12 Til: 15.01.13 Udvekslingsprogram: Erasumus

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Rejser i overbygningen

Rejser i overbygningen Rejser i overbygningen 7. klasse: København i 5 dage Vi bor samlet på Amager Lilleskole 8. klasse: Berlin i 7 dage Vi samarbejder med en skole og bor privat hos eleverne 9. klasse: Polen i 14 dage Vi samarbejder

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Det Musikalske St. Petersburg

Det Musikalske St. Petersburg Det Musikalske St. Petersburg 6 Dage / 5 Natter Dag 1 Ankomst til St. Petersburg. Ved ankomst er det transport til hotellet. Gruppen vil blive mødt af vores lokale quides, der er med under hele turen.

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Velkommen til Copenhagen GO Hotel.

Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Copenhagen Go Hotel Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Introduktion Copenhagen Go Hotel er lyst og moderne indrettet og tilbyder gode faciliteter til både par- og familieferie nær København. Hotellet tilbyder

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet

Seehotel Brandenburg. Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel. Seehotel Brandenburg. Hotellet Seehotel Brandenburg Hotellet ligger i naturskønne omgivelser 15 minutter fra den hyggelige by Brandenburg an der Havel og ca. 50 km vest for Potsdam nær Berlin. I de smukke omgivelser kan I blandt andet

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

L.I.F.E. Et fantastisk projekt. Indhold. Information om projektet. Comeniusprojekt 2013-2015. Local Identity Forming Europe

L.I.F.E. Et fantastisk projekt. Indhold. Information om projektet. Comeniusprojekt 2013-2015. Local Identity Forming Europe Local Identity Forming Europe L.I.F.E. Information om projektet Comeniusprojekt 2013-2015 Et fantastisk projekt For knap et halvt år siden var to af skolens lærere i Tyskland for at søsætte et nyt internationalt

Læs mere

VI VIL GERNE MØDES MED DIG

VI VIL GERNE MØDES MED DIG VI VIL GERNE MØDES MED DIG Du skal vide, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller hvis du har lyst til at se vores skole. Du skal være velkommen. 2013 Start på højskolen

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Velkommen til Copenhagen GO Hotel.

Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Copenhagen Go Hotel Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Introduktion Copenhagen Go Hotel er lyst og moderne indrettet og tilbyder gode faciliteter til både par- og familieferie nær København. Hotellet tilbyder

Læs mere

Danhostel Århus. I forbindelse med besøget i Den Gamle By kommer eleverne omkring samfundsfag, geografi, historie- og danskfaget.

Danhostel Århus. I forbindelse med besøget i Den Gamle By kommer eleverne omkring samfundsfag, geografi, historie- og danskfaget. Den Gamle By AROS Domkirken Danhostel Århus 1. Status Fra bestyrelsens side er det vedtaget, at storeklasse (6-9. årgang), hvert andet år tager på en lejrtur af ca. en uges varighed. Den 7. til den 10.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Efterskolen Solgården

Efterskolen Solgården Efterskolen Solgården - Forvandlende fællesskab Ved at gå på efterskole får man bare det fedeste forhold til sine venner, man er sammen 24/7, så vi lærer virkelig hinanden at kende. Vi mærker, at lærerne

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Ruslands Transsibiriske Jernbane Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Dag 1 Ankomst til Moskva. Transfer fra lufthavnen til hotellet, indkvartering. Fritid. Dag

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være.

Hvor tilfreds var du med dit ophold? Yderst tilfreds. Opholdet var alt hvad jeg forventede og håbede på, at det ville være. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Jura Navn på universitet i udlandet: Leicester University Land: England Periode: Fra: 23/9 2013 Til: 24/1 2014 Udvekslingsprogram: Erasmus Hvorfor

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14

Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Sukkertoppen og Vibenhus 2013/14 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

REJS TIL NEPAL MED BRENDERUP HØJSKOLE

REJS TIL NEPAL MED BRENDERUP HØJSKOLE RE JSELINJEN NEPAL SERMATHANG Igennem mere end 10 år har Brenderup Højskole haft elever fra Nepal og specielt fra området omkring bjerglandsbyen Sermathang. Dette samarbejde er blevet til et varigt venskab,

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen.

Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg kr kr. Direkte fly til Helsinki. Ankomst om formiddagen. Krydstogt på Østersøen Destination: Estland, Finland, Rusland, Sverige Startdato Slutdato Varighed Pris Rejseledere Eneværelsestillæg 28. juni 3. juli 6 dage 10995 kr. Jens Worning Sørensen 990 kr. 4.

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

2n s studierejse til Wien forår 2017

2n s studierejse til Wien forår 2017 1 2n s studierejse til Wien forår 2017 Mandag d. 27/3-17 Efter indkvartering på Hotel Mozart stod programmet på kvartersanalyse i grupper: Kend dit kvarter. Om aftenen hørte vi en blueskoncert på (Jazz-)spillestedet

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Egypten. -15 dages eventyr under solen

Egypten. -15 dages eventyr under solen Egypten -15 dages eventyr under solen HATSHEPSUT 3 nætter i Cairo på 5* hotel, 4 nætter i Aswan på 5* hotel, 3 nætter på 5* cruiseskib & 4 nætter i Luxor på 5* hotel. Afgang hver fredag hele året. HATSHEPSUT

Læs mere

Blå linjes studietur til Tjekkiet 2013

Blå linjes studietur til Tjekkiet 2013 Blå linjes studietur til Tjekkiet 2013 Vi er nu i gang med at forberede os til forårets studietur til Tjekkiet. Turen starter fra Nysted Efterskole fredag d. 20/4 2013 med afgang fra skolen kl. 7:45, vi

Læs mere

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage med M/S Rakhmaninov Velkommen ombord på M/S Rakhmaninov på dennes sidste rejse inden vinterpausen i Rostov. Rejsen starter i Moskva og slutter 19 dage senere

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund

Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge mellem 7 forskellige studieretninger.

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg

10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg 10. klasse på Skt. Josefs Skole - et vigtigt valg 10. klasse på Skt. Josefs Skole er for dig, der gerne vil styrke din faglighed og samtidigt blive mere afklaret på dit valg af ungdomsuddannelse. Et år

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3. Billedkunst 4. Drama 5. Hjemkundskab 6.

INDHOLDSFORTEGNELSE. Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3. Billedkunst 4. Drama 5. Hjemkundskab 6. VALGFAG 2013/14 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Skrivelse til skolens elever i 7. + 8. klasse og deres forældre 3 Billedkunst 4 Drama 5 Hjemkundskab 6 Håndarbejde 7 Musik - stjerne for en aften 8 Sløjd 9 Sport &

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Research exchange Lissabon juli 2014

Research exchange Lissabon juli 2014 Research exchange Lissabon juli 2014 Placering: Maria Mota Lab, Malaria Unit, Instituto de Medicina Molecular, Universidade de Lisboa, Lissabon, Portugal Ansøgningsprocessen: Jeg var så heldig at få min

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Kapitel 2 11.08.2014. Skolen bliver lukket efter sommerferien, så nu diskuterer vi, om vi skal oprette en friskole.

Kapitel 2 11.08.2014. Skolen bliver lukket efter sommerferien, så nu diskuterer vi, om vi skal oprette en friskole. Om skoletyper A Folkeskolen, friskole eller privatskole? Anna skal gå i en almindelig folkeskole. Vi vil gerne have, hun går sammen med børn fra mange forskellige miljøer. Skolen bliver lukket efter sommerferien,

Læs mere

Bestil din næste ferie...

Bestil din næste ferie... Bestil din næste ferie... Ring 70 20 34 48 Gå ind på happydays.nu Besøg butikken i Frederikshavn Rejser med glæde Udgivelse 2013 vejlende pris 10 kr. Vi tager forbehold for udsolgte datoer og trykfejl.

Læs mere

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram

Student på kun 2 år! HF Enkeltfag Fagpakker 2-årig STX En hel HF Uddannelsesprogram Student på kun 2 år! 2-årig STX 2017-2019 2-årig STX på Voksenuddannelsescenter Frederiksberg (VUF) Vil du have en gymnasial uddannelse? Er du seriøs, engageret og målrettet? Så er 2-årig STX noget for

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

5 DANSKE FORFATTERE FORTÆLLER OM ET MØDE DER HAR GJORT INDTRYK

5 DANSKE FORFATTERE FORTÆLLER OM ET MØDE DER HAR GJORT INDTRYK 5 DANSKE FORFATTERE FORTÆLLER OM ET MØDE DER HAR GJORT INDTRYK Hanne Bistrup Karen Zimsen Jens Blendstrup Henning Kirk Else Berenth Tisvilde Højskole MANDAG DEN 7. ONSDAG DEN 9. maj 2018 1 Velkommen til

Læs mere

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel!

Gymnasiet. Vesthimmerlands Gymnasium & HF. ... mange års erfaring gør en forskel! Gymnasiet Sprog & Kultur Natur & Videnskab Musik & Kreativitet Krop & Sundhed Sprog & Samfund Vesthimmerlands Gymnasium & HF... mange års erfaring gør en forskel! 1 Hvad vælger du? På VHG kan du vælge

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere

Haskoli Islands og studiemiljø

Haskoli Islands og studiemiljø Island Reykjavik Byen er spækket med store farverige malerier på husenes vægge, abstrakt kunst og tage i forskellige farver. De mennesker der bor i Reykjavik er venlige og nysgerrige, så du kan roligt

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Lærerudveksling - Sygeplejeuddannelsen University Colleges Sjælland & Baskent University Ankara Tyrkiet

Lærerudveksling - Sygeplejeuddannelsen University Colleges Sjælland & Baskent University Ankara Tyrkiet Lærerudveksling - Sygeplejeuddannelsen University Colleges Sjælland & Baskent University Ankara Tyrkiet I november 2013 besøgte Malene Elrond & Minna Therkildsen Baskent Universty og Baskent Hospital i

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University.

Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA. Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University. Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Uddannelsesvidenskab BA Navn på universitet i udlandet: Reykjavik University Land: Island Periode: Fra: 25. august 2013 Til: 16. december 2013 Udvekslingsprogram:

Læs mere

Klassiske Kiev. 4 Dage/ 3 Nætter. Ankomst til Kiev: Kiev DAG 1. Transfer fra lufthavn Hotel. Mandag Kiev DAG 2

Klassiske Kiev. 4 Dage/ 3 Nætter. Ankomst til Kiev: Kiev DAG 1. Transfer fra lufthavn Hotel. Mandag Kiev DAG 2 Klassiske 4 Dage/ 3 Nætter Ankomst til : DAG 1 Mandag DAG 2 Tirsdag Transfer fra lufthavn Hotel Byrundtur Saint Sofia Katedral Lavra - Pecherskaya DAG 3 Onsdag DAY 4 Thursday Miniature museum Etnografiske

Læs mere

Sukkertoppen og Vibenhus

Sukkertoppen og Vibenhus Sukkertoppen og Vibenhus 2014 Htx kort og kontant Htx er en af de tre muligheder, du har for at tage en studentereksamen. De to andre hedder hhx og stx. Htx giver adgang til alle videregående uddannelser

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: Deakin university

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur. Navn på universitet i udlandet: Deakin university US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Nordisk sprog og litteratur Navn på universitet i udlandet: Deakin university Land: Australien Periode: Fra:25 juni 2012 Til:4 december 2012

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: University of Sydney.

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Antropologi. Navn på universitet i udlandet: University of Sydney. US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Antropologi Navn på universitet i udlandet: University of Sydney Land: Australien Periode: Fra: 15.07.10 Til: 30.11.10 Udvekslingsprogram: Oversøisk

Læs mere

Tine Petersen og Heidi Andersen i Stockholm på 6. Semester. Nov Feb Vores studieophold i Stockholm, Sverige.

Tine Petersen og Heidi Andersen i Stockholm på 6. Semester. Nov Feb Vores studieophold i Stockholm, Sverige. Vores studieophold i Stockholm, Sverige. Nogle af de første indtryk af Stockholm var at der er meget internationalt, der er mange og god plads til studerende fra hele verden. Der er hundekoldt men smukt,

Læs mere

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer

Faglighed Fællesskab Kristendom. Udfordringer Faglighed Fællesskab Kristendom Kreativitet Udfordringer På Nøvlingskov Efterskole kan man være sig selv Martin V skoleåret 14/15 Det bedste ved Nøv er, at man altid kan finde nogle at snakke med Kathrine

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere