Creative Studio Graphic Design Concept & Communication. Design Studio Hoegdalls

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Creative Studio Graphic Design Concept & Communication. Design Studio Hoegdalls"

Transkript

1 Creative Studio Graphic Design Concept & Communication Design Studio Hoegdalls

2 ...når indlevelse og forståelse møder kreativitet og engagement Drivkraft og dynamoen bag Hoegdalls Creative er mig, Heidi Høgdall, Art Director og grafisk designer med solid og mangeårig erfaring i reklamebranchen. Har været ansat på div. reklamebureauer, samt i LEGO Inhouse Agency. Jeg driver i dag Hoegdalls Creative med mig selv som grundsubstans og primær designer, og kan arbejde både solo som freelance, og som full-service bureau med rod i netværksfilosofien, hvor netop mit fleksible netværk gør, at jeg altid kan sammensætte det rette hold med specifikke kompetencer til hver enkelt opgave, så projektstørrelse og pris altid hænger sammen. Unødige udgifter og arbejdsprocesser er skåret fra, så vejen til en stærk løsning bliver så kort som mulig. Klar kommunikation & skarpt design Hoegdalls Creative løser alle typer af kommunikations- og designrelaterede opgaver og gerne på tværs af alle medieplatforme. Fra katalog- og brochuredesign, grafisk identitet og logos til webdesign, annoncer, koncept og kampagner. Slidstærkt design og effektiv kommunikation udspringer af ægte indlevelse og analyse tilsat en god sjat engagement, erfaring og smag. Hos Hoegdalls Creative er dialogen derfor det vigtigste redskab i værktøjskassen. Her bygges idéerne på dine erfaringer. Jeg lytter og gør mig umage med at lære din virksomhed, dit produkt og dine kunder at kende. For når indlevelse og forståelse møder kreativitet og engagement, opstår de skarpeste løsninger. Samtidig kender jeg vigtigheden af at have en holdning og turde stå ved den. Jeg tror ikke på ukritisk medløb, men på kvalificeret modspil. Her er mediet ikke afgørende for missionen om at skabe smuk, enkel og meningsfuld kommunikation at finde ind til den gode historie, så hvert resultat munder ud i sin egen unikke løsning.

3 Bæredygtig strategi & design Grundfos valgte Hoegdalls til at udvikle designet til deres nyligt udviklede bæredygtighedsstrategi. Resultatet herpå endte ud som en online løsning, der i ord, billeder og illustration visuelt kommer omkring deres fokusområder fra produktion og produktregi over de mere bløde og humane værdier.

4 Maskinhuset A/S Entreprenørmaskiner Maskinhuset A/S har igennem et kvart-århundrede været importør af Schaeff og verdens 3. største udbyder og producent af maskiner og udstyr til entreprenør-branchen, Terex. Let s get the job done! Til Maskinhuset skulle der produceres en dansk imagebrochure for Terex maskiner - i en indbydende og let tilgængelig stil. Herudfra blev der også tænkt nyt online design ind, som mundede ud i en større løsning med bl.a. intranet, brugtmarked osv. Samarbejde med Co & Linde.

5 Kunst i klinikken Tandlægens redskaber blev til kunst i fotograf Michael Bergs kamera. Projektet Dental Deco var oprindelig en fotoopgave til Tandlægeforeningens fagblad, men udviklede sig til en kunstudstilling. Hoegdalls Creative står bag markedsføringen af udstillingen, værkerne og tilhørende materialer med et logo og en grafisk stil, der understreger billedernes visuelle univers. Markedsføringen indbefatter bl.a. foldere, tidsbestillingskort til klinikkerne, hjemmeside og annoncering.

6 Innovative Family Camping Outwell er det helt store mærke fra Oase Outdoors når det gælder kvalitetssikkert udstyr til campingturen med familien! Her er kvaliteten i højsæde, og der er ikke gået på komprosmis når det gælder features og detaljer, der gør campingturen til en ekstraordinær oplevelse. Her lød opgaven på at udvikle Outwells nye forbrugermagasin, der udkommer én gang om året. Magasinet der henvender sig til den moderne børnefamilie, præsenterer det sidste nye i sortimentet af Outwell telte og matchende udstyr og giver også et indblik i læserens egne oplevelser.

7 Robens er Oase Outdoors eksklusive mærke til det kræsne outdoorfolk, der stiller høje krav til både funktionalitet og design. Mærket er særligt populært udover Danmarks grænser, hvilket stiller særlige krav til den grafiske stil, som skal kunne fungere på flere markeder world wide. Hoegdalls skabte et nyt visuelt univers til brandkataloget, som grundlaget for efterfølgende annoncering, instorematerialer med mere i en helhedstænkt løsning. Pure Outdoor Passion

8 Ukompliceret camping Easy Camp et af de stærke mærker fra Oase Outdoors er ukompliceret udstyr til teltturen. Hvadenten pløkkerne slås i på festivalpladsen eller børnefamilien spænder bardunerne på campingpladsen. Opgaven her lød på at skabe et magasin til målgruppen, til hyldest for den ukomplicerede livsstil. Det kom der magasinet Vacation ud af! Hoegdalls Creative har hertil skabt koncept og design med et nutidigt udtryk og en tone, der rammer plet i de yngre par og familiers prisbevidste univers. Ud fra magasinets look er der efterfølgende blevet produceret et nyt annoncekoncept til promovering af Easy Camp produkterne.

9 Det bedste til heste Tjørnehøj Mølle, der er et datterselskab under DLG-koncernen, producerer heste- og svinefoder af høj kvalitet til kræsne kunder. Virksomheden havde derfor brug for en grafisk stil, der matchede produkternes høje kvalitet og standard, og som skabte en stærk og seriøs profil. Hertil blev udarbejdet en ny elegant og eksklusiv stil, der fungerer både on- og offline, og som positionerede virksomheden på det danske marked. Opgaverne blev løst i bureausamarbejde med MODI.

10 Riv ned og byg nyt! HusCompagniet er blandt Danmarks ældste byggefirmaer, havde til deres nyligt lancerede kampagne Riv ned og byg nyt var der brug for et nyt annoncencept. Løsningen blev et holdbart koncept, der i sin visuelle stil målrettede sig både direkte og gennem mægler ud til slutkunden, ved brug af genkendelig stil og tone, samt brug af step-by-step billeder.

11 Professionel sparring BOTJEK TREKANTEN er en selvstændig afdeling i et landsdækkende samarbejde mellem 13 storcentre under BOTJEK A/S koncernen, De tilbyder special kompetencer i forbindelse med byggeteknisk rådgivning. Professionel og seriøse sådan beskriver BOTJEK TREKANTEN sig selv, og med netop dette i baghovedet valgte de Hoegdalls til at designe deres nye profilprochure til både BTB og BTC. Resultatet blev en 8-sidet folder i lækker papirkvalitet med aner til deres logo og byggemæssige univers.

12 Kvalitet - hele vejen rundt Walber Equestrian, med hovedsæde ved Skanderborg og afdelinger i det øvrige norden, er markedsførende, når det gælder inventar til hestestalde samt anlæg af ridebunde til det kvalitetsbevidste hestefolk. Netop kvaliteten og afspejlingen af det lækre og eksklusive var grundstenene i tilblivelsen af Walber Equestrians nye visuelle profil. Fokus på brug af materialer, detaljer og rytterprofiler blev således en stor del af det nye, eksklusive grafiske udtryk. Samarbejde med Co & Linde. Ouality 360 solutions

13 Nyt billede af fotografen Fotograf Michael Bergs stil er enkel og utraditionel og altid med et touch af noget skævt og personligt. Derfor har Hoegdalls hertil skabt et nyt logo, en grafisk profil og en ny hjemmeside, der er både stærk og finurlig samtidig med, at der ikke er gået på kompromis med det skarpe, stramme og enkle, som netop også identificerer Michael Bergs værker.

14 Kompromisløs forædling Som de første nogensinde har Kirk Arabians fået en fuldblodsaraberhingst kåret i det danske varmblodsforbund som resultat af års kompromisløst hårdt arbejde. Heromkring har Design Studio Hoegdalls arbejdet med at skabe et brand og en konkret kampagne omkring netop denne hest og som hestene emmer materialerne af den eksklusivitet, seriøsitet og tillid, som Kirk Arabians ligger i deres forædlingsarbejde.

15 Styrk leddene og få en stærk kæde Bedre Bad er en frivillig kæde af VVS-virksomheder med speciale i bryggers og bad. De mange forskellige medlemmer serviceres med brochurer, kataloger og annoncer, der er tilpasset den enkeltes behov samtidig med, at den fælles identitet står stærkt. Materialerne udarbejdes altid i bureausamarbejde som freelance for MODI og Refshøj Marketing.

16 Smagfuld & Cool Jul Julemad og julestil er for det meste hyggeligt, smukt og lækkert, men begge dele kan kamme over og blive for meget af det gode.... Og dette var netop udfordringen i denne lille opskriftsfolder til Beauvais udarbejdet i bureausamarbejde som freelance for MODI. Kodeordene for både fotostyling, belysning og grafiske stil i Beauvais inspirationsfolder var derfor enkelhed og lethed at skabe en moderne stil men selvfølgelig stadig tilsat et tilpas dryp af den gode, gamle julehygge.

17 Online smagsoplevelse Sunpro Juice er en af Europas førende producenter af koncentrater og saft fra bær og frugter og lægger smag til juice, most, saftevand og marmelader fra både små og store fødevareproducenter over det meste af verden. Hoegdalls har som freelance for MODI skabt et online-univers, der giver en oplevelse af Sunpro Juice nænsomme bearbejdning, gode råvarer og sublime smag selvom modtageren sidder bag en computerskærm.

18 Udpluk af referenceliste Oase Outdoors Tjørnehøj Mølle NRGi Grundfos Jyllands Posten STB Byg Agustson HH Care LEGO Huscompagniet Rahbekfisk A/S Lynggaard BOTJEK Trekanten Kirk Arabians Æblebørn Maskinhuset Horsens Eilbygaard Walber Equestrian Agricom GØMA Chronografisk Amaort Dal-Bo Gautier Kommunikation Michael Berg Photography Deluxe Complete Service Sunpro Juice* Suhl s* Dakofo* Aadalen* UNO Danmark* Tylstrup Kager* Beauvais* Bedre Bad* Mejeriforeningen*... og mange flere *Bureausamarbejde / Freelance Hoegdalls Creative Spinderihallerne Spinderigade 11E. B14 DK-7100 Vejle tel

Det er vigtigere end nogensinde med en. stærk brand story. til at samle virksomheden

Det er vigtigere end nogensinde med en. stærk brand story. til at samle virksomheden Det er vigtigere end nogensinde med en stærk brand story til at samle virksomheden Antallet af kanaler, medier, kundesegmenter og interessenter er eksploderet En stærk brand story har aldrig været vigtigere

Læs mere

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Kurser og efteruddannelse EFTERÅR 2011 Danmarks Medie- og Journalisthøjskole strategi 1 4000 kursister på Ét år tager næppe fejl Hvis du overvejer at blive bedre til dit nuværende job eller at klæde dig

Læs mere

BILAGSRAPPORT WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS

BILAGSRAPPORT WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS BILAGSRAPPORT WEBSHOPKONCEPT TIL ULTRAFILTER SKANDINAVIEN APS MMD EAL 4. SEMESTER AFGANGS EKSAMEN Af merwais Sarwari, Muharrem Karakaplan, Diar Baker Ahmad & Yrsa Jensen Vejleder: Thomas Jessen Bivejleder:

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

Design din egen virksomhed MindZ et pilotprojekt/ iværksætterforløb for designere. Entrepreneur ship Centre fostering entrepreneurship

Design din egen virksomhed MindZ et pilotprojekt/ iværksætterforløb for designere. Entrepreneur ship Centre fostering entrepreneurship Design din egen virksomhed MindZ et pilotprojekt/ iværksætterforløb for designere Entrepreneur ship Centre fostering entrepreneurship Initiativtagere: IDEA Entrepreneurship Centre Syddansk Universitet

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

Tal dog ordentlig sammen! Totalentreprenør med hjerte for Middelfart. Gazelle-vinder for anden gang Netværksdag 2014. middelfart

Tal dog ordentlig sammen! Totalentreprenør med hjerte for Middelfart. Gazelle-vinder for anden gang Netværksdag 2014. middelfart nr. 26 november 2014 middelfart erhvervscenter Tal dog ordentlig sammen! Totalentreprenør med hjerte for Middelfart Gazelle-vinder for anden gang Netværksdag 2014 Middelfart Rådhus 2017 + Netværk + Virksomhedsportræt

Læs mere

Bjarne nielsen: John Stender. Kliim Coiffure. Hair Construction. Frisørbranchens Grand Old Man. Satser på franchise. En mand med kult-status

Bjarne nielsen: John Stender. Kliim Coiffure. Hair Construction. Frisørbranchens Grand Old Man. Satser på franchise. En mand med kult-status # 18 > august 2008 Bjarne nielsen: Frisørbranchens Grand Old Man Hair Construction Satser på franchise Kliim Coiffure Teamspirit i en salon med sjæl John Stender En mand med kult-status Jeg er vokset med

Læs mere

e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation.

e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation. e-konceptudvikler Diplomuddannelse i e-handel, e-markedsføring, e-design og kommunikation. Brancheanalyse Møder med organisationer og virksomheder 1 Indholdsfortegnelse Konklusion... 3 Indledning... 6

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Læs mere på www.midtjyskturisme.com

Læs mere på www.midtjyskturisme.com CONTENT MARKETING Udgivet af: Midtjysk Turisme Midtjysk Turisme er det regionale turismeudviklingsselskab i Region Midtjylland. Vores overordnede idé og målsætning er væsentligst at stimulere turisterhvervets

Læs mere

Notatark. Hornsyld og Bråskov,- en del af Hedenstederne. Formål. Navne på projektansvarlige. Baggrund for projektet.

Notatark. Hornsyld og Bråskov,- en del af Hedenstederne. Formål. Navne på projektansvarlige. Baggrund for projektet. Notatark Sagsnr. 04.21.00-G01-2-14 Sagsbehandler Susanne Ernst 14.3.2014 Ansøgningsskema Hornsyld og Bråskov,- en del af Hedenstederne Branding og bosætning i Hornsyld og Bråskov Formål Projektet skal

Læs mere

PRBLEMSTILLING PROBLEMFORMULERING

PRBLEMSTILLING PROBLEMFORMULERING PRBLEMSTILLING UCN act2learn er en virksomhed, der udbyder kurser og videreuddannelser og som bl.a. arbejder med udvikling af medarbejdere, virksomheder og organisationer. Hos UCN act2learn har de mange

Læs mere

KOMMUNIKATIONS- STRATEGI 2015

KOMMUNIKATIONS- STRATEGI 2015 KOMMUNIKATIONS- STRATEGI 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 HVORFOR KOMMUNIKERER VI?... 3 DET STRATEGISKE FUNDAMENT... 3 Fremtidsdrøm... 3 DNA... 4 INDSATSOMRÅDER... 4 Strategi 2015... 4 Kommunikationssituation...

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

Teambuilding. Gnisten der sætter gang i medarbejderne. Et katalog til medarbejderdagen, strategidagen eller lederkonferencen. www.team-building.

Teambuilding. Gnisten der sætter gang i medarbejderne. Et katalog til medarbejderdagen, strategidagen eller lederkonferencen. www.team-building. Teambuilding 2010 Gnisten der sætter gang i medarbejderne Et katalog til medarbejderdagen, strategidagen eller lederkonferencen www.team-building.nu Kære læser Velkommen til Team-building kataloget 2010.

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

VED DINE KUNDER HVEM DU ER?

VED DINE KUNDER HVEM DU ER? n ko.dk 58 dio 55 stu 66 ive 26 reat c t@ tak VED DINE KUNDER HVEM DU ER? Vi har udviklet det optimale forhold mellem kreativitet og effektivitet, der giver dig kvalitetsdesign uden tidsspild. Vi dækker

Læs mere

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Med mennesket i centrum - Fire værdier, der skal drive vores arbejde i Region Hovedstadens Psykiatri Kære medarbejder og ledere Her er vores nye værdigrundlag,

Læs mere

Kom godt i gang! - Om etablering af studiecaféer

Kom godt i gang! - Om etablering af studiecaféer INSPIRATIONSHÆFTE STUDIECAFÉER LYST TIL LÆRING - med særlig fokus på unge med etnisk minoritetsbaggrund i erhvervsuddannelserne Kom godt i gang! - Om etablering af studiecaféer Indhold Udgiver Fastholdelseskaravanen,

Læs mere

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK

PROJEKTINVENTAR. Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK PROJEKTINVENTAR Hanstholm Køkken A/S Skyumvej 36 Vildsund 7700 Thisted Tel: 9793 1500 www.hanstholm.com HJEM MED UNIKT HÅNDVÆRK Fra unikt håndværk til individuelle løsninger Hanstholm Køkken er en 100

Læs mere

Start din karriere her

Start din karriere her Euler Hermes Danmark Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder www.eulerhermes.dk 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Danmark 4 Hvad er

Læs mere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere 44 sider med inspiration til nybyggere + Artikler fra Nordea Værd at vide før du køber grund Vi elsker vores bolig HusCompagniet eurodan-huse Gamborg Byg ide-huse Danhaus MesterByg K2Huset Klima Huse Nyhed!

Læs mere

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VISION OG MISSION Vores vision er at blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte

Læs mere

Software Architect Software Architect

Software Architect Software Architect Software Architect Du har det store overblik! Bliv Software Architect hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere indenfor fremtidens teknologiplatforme og arkitekturer.

Læs mere

Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt? Få 16 hands-on fif til dette. SIDE 5

Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt? Få 16 hands-on fif til dette. SIDE 5 Den sociale intranet fear factor Vi forsøger at aflive myterne om det sociale intranet. SIDE 8 Usability og intranet Har du brug for nogle gode råd til, hvordan du gør dit intranet mere brugervenligt?

Læs mere

graphic house PROFILBROCHURE

graphic house PROFILBROCHURE graphic house PROFILBROCHURE INDHOLD Erfaren grafisk virksomhed 5 Profil 6 Prisvindende arbejdsmiljø 7 Omgængelige faciliteter 14 Mærk forskellen 15 Grafisk design 16 Trykstuen 18 Papir og kvalitet 19

Læs mere

Få den perfekte forretningsidé

Få den perfekte forretningsidé www.jobmagnet.dk Få den perfekte forretningsidé Et nemt tilgængeligt og overskueligt IDÈgenereringssystem, der hjælper dig med at få forretningsidéer, som kan føres ud i livet, og skabe dit eget job. Skrevet

Læs mere