Emnerne skal være fremstillet i forbindelse med projekter knyttet til Projekt Fantasy Design.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Emnerne skal være fremstillet i forbindelse med projekter knyttet til Projekt Fantasy Design."

Transkript

1 Fantasy Design Web Udstilling Instruktion: Hvordan får man sine ting præsenteret på webudstillingen. Fantasy Design Web Udstilling er en offentlig hjemmeside hvor du kan se design fremstillet af børn og unge som deltager i projektet og hvor du og dine kammerater selv kan præsentere jeres produkter. Hjemmesidens adresse er Brugsvejledning Alle som deltager i Fantasy Design-projektet kan bidrage til Fantasy Design Web udstillingen. For at kunne bidrage til udstillingen kræves blot en tilladelse fra den enkeltes forældre eller værge. Emnerne skal være fremstillet i forbindelse med projekter knyttet til Projekt Fantasy Design. Bemærk at Design Museum Finland,som varetager ansvaret for Fantasy Design Webudstilling, har ret til at sortere og foretage udvælgelse i det indsendte materiale,såfremt det skønnes nødvendigt. Materialet kan ligeledes blive anvendt i forbindelse med anden information og i forbindelse med udgivelser i relation til projekt Fantasy Design. Bemærk iøvrigt at copyrights til alle ideer, koncepter og arbejder præsenteret på internetudsatillingen tilhører deres ophavsmand. Kopiering, overførsel, distribution eller optagelse af det internetudstillingens sider eller dele heraf til privat eller kommerciel brug er således forbudt. Ansvaret for copyrights ligger hos producenten af materialet, dvs. eleven og i sidste instans den pågældende skole/institution.

2 Fantasy Design Web Udstilling Hvorledes starter du? - Få en tilladelse til at offentliggøre dit navn og design fra dine forældre eller formynder og giv tilladelsen til din lærer (se side 5) Lav et billede dit design - Brug en scanner eller et digitalt kamera til at lave et digitalt billede af dit design. - Gem billedet i jpg-format. - Selv billedet automatisk bliver formindsket til korrekt størrelse af Fantasy Designs server,er maximum størrelsen af billedet 3.5 Mb. Giv dit design et navn og lav en beskrivelse af arbejdet indeholdende mindst følgende informationer: - Hvad gør designet og hvordan arbejder det? - Hvem er designet tiltænkt? - Hvilke problemer løses? - Hvad er den grundliggende idé? - Hvilke materialer og teknikker er/skal anvendes? Find en computer med internetforbindelse - Computeren skal have en relativt ny browser installeret (Internet Explorer 5.00, Netscape Navigator 5.00 eller nyere). - Overfør dit billede og din beskrivelse til computeren. Gå til og klik på web exhibition på menuen.du kommer så til udstillingens hovedside. Til venstre på siden er der et link: Add your own design to the exhibition. Klik på dette link og du vil komme til en side som ser ud som den herunder. Nu kan du trinvis tilføje dit design til Fantasy Design Webudstillingen. Trin 1 af 3: Få dit design på Fantasy Designs hjemmeside. Tryk på browseren/knappen i sidens højre spalte. Du vil nu se en box som viser indholdet af din egen computer. Find det billede du vil udstille på din egen computers harddisk. Når du har valgt det pågældende billede vil navnet komme til syne i tekstfeltet i højre spalte. Tryk på send-knappen for at få dit billede på Fantasy Designs internetudstilling. Vent nu mens computeren overfører dit billede. Overførelsens varighed er afhængig af af filens størrelse og din internetforbindelses hastighed. Vær tålmodig,det kan tage lidt tid! Når overførslen er overstået vil den side som viser 2. trin automatisk komme tilsyne på skærmen.

3 Trin 2 af 3: Udfyld en beskrivelse af dit design Det billede du har overført vil nu komme til syne i venstre spalte. Hvis billedet ikke er korrekt gengivet så tryk på browseren og vælg et andet billede fra din computer og vent derpå til det er overført. Er du tilfreds med resultatet så lav en beskrivelse af designet i tekstfeltet i sidens højre spalte. For at kunne deltage i udstillingen må du udfylde alle tekstfelterne. Du kan udfylde på dansk eller engelsk. Informationer om dig selv og dit design: Enter the title for your design: Skriv navnet på dit design her. Write a short description of your design: Lav beskrivelsen af dit design her. Please choose from below the group where your design belongs: Vælg hvilken temagruppe du vil udstille I: - Sit down! But where? How? - Sid ned! Men hvor? Hvordan? - Household appliances - perpetual motion! - Husholdningsredskaber evighedsmaskine/perpetuum mobile! - Carrying things - my arms are stretching! - At bære ting - mine arme forlænges! - How de we get there? - Hvordan kommer vi derhen? - Extensions of the feet. - Forlængelse af fødderne. - Cooking - serving eating. - Tilberede servere spise. - Get dressed! - Bliv klædt på! - Other designs fo Fantasy Design themes. - Andet Fantasidesign! Name: Skriv dit navn her. Age: Skriv dinalder her. Kun tal! Your school s name: Skriv din skoles navn her. Skolernes navne vil ikke blive vist på hjemmesiden og anvendes kun internt i projekt Fantasy Design. Choose your country: Vælg dit land fra menuen: Belgium Belgien Denmark Danmark Finland Finland Norway Norge Scotland Skotland Når du har udfyldt alle informationer så tryk på knappen nederst på siden (submit), som vil føre dig til næste trin.

4 Trin 3 af 3. Check alle informationer om dit design og udstil det. På denne sidekan du se alle de informationer du har opgivet. Kontrollér at de er korrekte. Skal du lave rettelser så tryk på edit-knappen nederst på siden.det vil bringe dig tilbage til trin 2, hvor du kan rette i de indtastede oplysninger. Er du tilfreds med resultatet trykker du publishknappen nederst på siden. Dette vil overføre dit design og dine oplysninger til Fantasy Design Webudstillingen. Bidrag vil blive udstillet i 10 dage Bemærk venligst, at Design Museum Finland,som varetager vedligeholdelsen af Fantasy Designs hjemmeside forbeholder sig ret til at foretage udvalg i det indsendte materiale såfremt det skønnes nødvendigt.

5 Fantasy Design Web Udstilling: Tilladelse til udstilling af design Fantasy Design er et tre-årigt undervisningsprojekt som indeholder aktiviter rettet mod skoler og lignende institutioner. En del af projktet er Fantasy Design Webudstillingen, som er en offentlig hjemmeside hvor man kan se de deltagende børn-og unges design ligesom de deltagende børn og unge her kan udstille deres projekter. Udstillingens adresse er Regler for anvendelse Alle børn og unge som deltager i projektet er berettiget til at deltage med deres arbejder i Fantasy Design Webudstillingen. Deltagelse kræver dog forældres eller formynders tilladelse. Projekterne skal være udarbejdet i relation til projektet og udført indenfor den deltagende skoles/institutions rammer. Bemærk venligst, at Design Museum Finland, som har ansvaret for hjemmesiden forbeholder sig ret til at foretage skøn og udvalg i forbindelse med det indsendte materiale,såfremt det skønnes nødvendigt. Det indsendte materiale vil også kunne anvendes informativt og i forbindelse med udgivelser med relation til projektet. Bemærk iøvrigt at copyrights til alle ideer, koncepter og arbejder præsenteret på internetudsatillingen tilhører deres ophavsmand. Kopiering, overførsel, distribution eller optagelse af det internetudstillingens sider eller dele heraf til privat eller kommerciel brug er således forbudt. Ansvaret for copyrights ligger hos producenten af materialet, dvs. eleven og i sidste instans den pågældende skole/institution. FORMYNDERTILLADELSE TIL UDSTILLING AF ELEVARBEJDE PÅ Barnets navn: Skole: Ved at underskrive denne formular giver jeg som forælder/formynder for ovennævnte barn tilladelse til at hans/hewndes arbejde offentliggøres som en del af Fantasy Design Wenbudstillingen og erklærer mig indforstået med ovennævnte formuleringer. Forælder-/formyndersignatur, navn, dato & sted:

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08

Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08 Gmail Lær det selv! Valdemar Bonde 2011-02-08 For ord Hej! Jeg vil lave en guide om hvordan man bruger Gmail(Google version af e-mail) og jeg vil prøve at fortælle det meget detaljeret som jeg kan. Guiden

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU REGNEARK INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Calc fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i regneark. De øvrige

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere

Du har nu en genvej på dit skrivebord hen til den mappe hvor dine filer med bøgerne kommer til at ligge, den virkelige sti = c:\bøger.

Du har nu en genvej på dit skrivebord hen til den mappe hvor dine filer med bøgerne kommer til at ligge, den virkelige sti = c:\bøger. Download af bøger i MP3 format Side 1 af 6 Forudsætninger for at kunne benytte denne mulighed er: En computer med rimelig diskplads (hvert bog fylder små 200 MB). En god Internetforbindelse, for ikke at

Læs mere

Velkommen. Twinspace vejledning. Denne vejledning er lavet til brug for Læreradministratorer, som er ny i TwinSpace. Den vil hjælpe dig til at:

Velkommen. Twinspace vejledning. Denne vejledning er lavet til brug for Læreradministratorer, som er ny i TwinSpace. Den vil hjælpe dig til at: Velkommen Twinspace vejledning Denne vejledning er lavet til brug for Læreradministratorer, som er ny i TwinSpace. Den vil hjælpe dig til at: - Få adgang til TwinSpace - Redigere din profil - Oprette projektaktiviteter

Læs mere

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave

Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Manual til Den Elektroniske Portefølje i Almen Medicin Tutorlægens udgave Til Tutorlægen Velkommen til den elektroniske portefølje. Den er blevet til i dialog mellem Dansk selskab for almen medicin og

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk

Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Vejledning til anvendelse af fuldmagt på virk.dk Ønsker du vejledning til en specifik område, kan du gå direkte til det ved at klikke på det i listen nedenfor. Generelt om fuldmagter... 2 Fuldmagt på virk.dk...

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION

SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION SÅDAN BRUGER DU TEKST- BEHANDLING INTRODUKTION I vejledningen bruger vi det gratis program Writer fra OpenOffice som eksempel til at vise, hvordan man bruger nogle helt grundlæggende funktioner i tekstbehandling.

Læs mere

Guide til Umbraco CMS

Guide til Umbraco CMS web Guide til Umbraco CMS Indhold Indledning 3 Kompatible browsere 3 Log ind i Umbraco 4 Content-delen 5 Indholdstræet 5 Tilføjelse af en side/sektion 7 Sortering af indhold 12 Galleri 14 Mediebibliotek

Læs mere

Fronter for elever - Første undervisning

Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning Fronter for elever - Første undervisning 1 Kom godt i gang 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 0) Nulstille unilogin i UMS - (Elev) 4 1) Logge på Fronter

Læs mere

Brugervejledning - til internetbaseret datakommunikation med Nets ved hjælp af HTTP/S-løsningen

Brugervejledning - til internetbaseret datakommunikation med Nets ved hjælp af HTTP/S-løsningen Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 P.O. 500 DK 2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 www.nets.eu Brugervejledning - til internetbaseret datakommunikation med Nets ved hjælp af HTTP/S-løsningen

Læs mere

Kom i gang på BBO på dansk

Kom i gang på BBO på dansk Kom i gang på BBO på dansk 1: Klik her 2: Bliv medlem 3: Udfyld 4: Du vil med det samme få at vide, hvis dit valgte brugernavn ikke kan bruges. Her er det valgte lilli ikke ledigt 5: Her er et brugernavn

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside.

Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside. Vejledning til at ligge billeder ind på Jerslev gruppes hjemmeside. Først skal du åbne Windows Internet Explorer da dette program kan køre gruppen hjemmeside 100 %, du skal kigge ind på www.spejdernet.dk/jerslev

Læs mere

iphoto Introduktion Lær iphoto at kende, og find ud af, hvordan du importerer og organiserer dine fotografier samt opretter et lysbilledshow og en

iphoto Introduktion Lær iphoto at kende, og find ud af, hvordan du importerer og organiserer dine fotografier samt opretter et lysbilledshow og en iphoto Introduktion Lær iphoto at kende, og find ud af, hvordan du importerer og organiserer dine fotografier samt opretter et lysbilledshow og en bog. 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 3 Velkommen til iphoto

Læs mere

QUICKGUIDE. til Skab overflade i icp41/42

QUICKGUIDE. til Skab overflade i icp41/42 til Skab overflade i icp41/42 1. I denne guide gennemgåes hvordan der skabes en overflade. Vi vil tage udgangspunkt i en afgravning til et rør mellem 2 brønde som vi kender punktnumrene på. Dette er blot

Læs mere

Digital Postkasse/e-Boks

Digital Postkasse/e-Boks Nemt på nettet Digital Postkasse/e-Boks Horsens Kommunes Biblioteker Redigeret januar 2013 itborger@horsens.dk Indledning Mere og mere kommunikation med det offentlige foregår over nettet. Ting, som man

Læs mere

Indhold. 1 Indledning... 3. 1.1 Kompatible browsere... 3. 2 Log ind i Umbraco... 3. 3 Content-delen... 4. 3.1 Indholdstræet... 4

Indhold. 1 Indledning... 3. 1.1 Kompatible browsere... 3. 2 Log ind i Umbraco... 3. 3 Content-delen... 4. 3.1 Indholdstræet... 4 Indhold 1 Indledning... 3 1.1 Kompatible browsere... 3 2 Log ind i Umbraco... 3 3 Content-delen... 4 3.1 Indholdstræet... 4 3.2 Ændring af indhold... 5 3.3 Tilføjelse af en side/sektion... 6 3.4. At arbejde

Læs mere

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger Online madbestilling På Mejrup Skole har vi et samarbejde med Sognegården og Godskolemad.dk om levering af mad til eleverne, så de kan tilbydes en sund og varieret kost. Sognegården leverer maden og Godskolemad.dk

Læs mere

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold

Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Vejledning i brugen af økonomiportalen for menighedsråd 2009. www.skema.brandsoft.dk Indhold Køreplan for indberetning af regnskab og budget til provstiet.... 2 Hvordan indberettes regnskab 2008 og budget

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

sådan gør du... [opret dit CV]

sådan gør du... [opret dit CV] [jobsøgende] sådan gør du... [opret dit CV] og jobønsker Opret CV og Jobønsker på jobnet Når du skal oprette et CV på Jobnet.dk, skal du være oprettet som bruger på Jobnet med Min side. 1. Er du allerede

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

e-mailmarketing Komplet Dansk Vejledning til Campaign Monitor .com

e-mailmarketing Komplet Dansk Vejledning til Campaign Monitor .com 1 Denne guide er udviklet og designet af Jesper Synnestved. Der ydes ingen support, og al brug af informationer er på eget ansvar. e-mailmarketing Komplet Dansk Vejledning til Campaign Monitor.com 2 Velkommen

Læs mere

Plant nu - Høst senere

Plant nu - Høst senere 1 Plant nu - Høst senere Af Mohammed & Hussein 2014 Mohammed & Hussein. Alle rettigheder forbeholdes. Uautoriseret kopiering eller distribution af dette materiale i enhver form er strengt forbudt. Lovovertrædere

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad

Læs mere

Frivillignet Intra kom godt i gang. De grundlæggende funktioner for frivillige og kontaktpersoner i Frivillignet Intra.

Frivillignet Intra kom godt i gang. De grundlæggende funktioner for frivillige og kontaktpersoner i Frivillignet Intra. De grundlæggende funktioner for frivillige og kontaktpersoner i Frivillignet Intra. Få et kodeord og log ind Adgang til Intra kræver et kodeord. For at få det, skal du være oprettet i Intra, og have oplyst

Læs mere