FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM"

Transkript

1 FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM

2 VELKOMMEN! Favrskov Musikskole tilbyder musikundervisning for alle mellem 0 og 25 år, med bopæl i Favrskov Kommune. Vi har 27 dygtige lærere, som er parate til at lære dig at spille og synge. Vi har undervisning på skoler og kulturinstitutioner i hele Favrskov Kommune, tæt på hvor du bor, går i skole eller færdes i fritiden. Her er musik og leg for de yngste børn. Her er undervisning på de fleste klassiske og rytmiske instrumenter, når børnene bliver ældre. Der er masser af muligheder for at dyrke sammenspil, spille i band, orkester, gå til sang og kor. Oveni arrangerer vi løbende koncerter, optræder og laver projekter. Taksterne for musikskoleundervisningen bliver reguleret i den kommende sæson efter at have været uændrede siden kommunesammenlægningen i De nye takster fremgår af takstoversigten. Vi glæder os til at byde dig velkommen til sæsonen 2009/2010. Læs mere i brochuren og tilmeld dig på KENNETH FREDGAARD FORMAND FOR BESTYRELSEN FAVRSKOV MUSIKSKOLE Skovvej Hinnerup Personlig henvendelse: Vesselbjergvej 15, Hadsten, tlf musikskole@favrskov.dk,

3 MUSIK & BEVÆGELSE (MED FORÆLDRE/BEDSTEFORÆLDRE) Babyrytmik 0-1 år Nybagt forælder? Kom og få inspiration til sange og lege, som du kan lave med dit barn. Vi synger, leger, danser, rimer og udforsker småinstrumenter, deres lyde og form - i en varm, tryg og sjov atmosfære og i samvær med andre forældre og børn. Undervisning på hold med elever i 45 min. om ugen i 17 uger med start i henh. august og januar. Der oprettes hold de steder, hvor det er muligt. Børnerytmik 1-5 år Få en dejlig stund sammen med dit barn eller barnebarn. Musikken leges ind gennem sang, dans, leg og spil, der er med til at stimulere barnets kreativitet og fantasi og styrke dets sproglige, motoriske og musikalske udvikling. Alt efter tilmelding oprettes hold efter barnets alder - f.eks. 1 år, 2 år, eller 1-3 år og 4-5 år. Undervisningen foregår på hold af elever i 45 min. om ugen i 34 uger. Der oprettes hold de steder, hvor det er muligt. Nærmere oplysning om tid og sted fås på MUSIK & BEVÆGELSE (UDEN FORÆLDRE) Musikraketten klasse (klasseinddelte hold) Hop ombord på Musikraketten og vær med til at udforske musikkens forunderlige univers. Vi synger, leger, lytter, danser, bevæger os og spiller på forskellige melodi- og rytmeinstrumenter. Et godt sted at få grundlæggende musikalske færdigheder. Undervisning på hold med elever i 45 min. om ugen i 36 uger. Undervisningen foregår i SFO-tiden, på de skoler, hvor det er muligt. Instrumental Karrusel 2. og 3. klasse Instrumental-karrusellen indbyder til en rundtur i instrumenternes verden. Et særligt begyndertilbud, hvor du i løbet af en sæson (36 uger) prøver forskellige instrumenter: Klaver, guitar, tværfløjte/blokfløjte og violin. Du får undervisning på hvert instrument i 9 uger (hold med 2-3 elever 30 min. om ugen) og går sideløbende til sammenspil (10-12 elever 50 min. om ugen). Når karruselturen er slut, har du nok fået en ide om, hvilket instrument, du har lyst til at fortsætte med. Instrumenter lånes af Musikskolen gennem hele forløbet. Undervisningen foregår om eftermiddagen på de skoler, hvor det er muligt. MUSIK & BEVÆGELSE I INSTITUTIONER Musik & Bevægelse (dagpleje, vuggestuer, børnehaver) Musikskolen tilbyder kurser og undervisningsforløb i Musik & Bevægelse til børnehaver, vuggestuer og dagplejen. Forløbet planlægges i samarbejde med den enkelte institution og ud fra dennes behov og ønsker. Kontakt Musikskolen og hør nærmere.

4 INSTRUMENTALUNDERVISNING OG SANG HER SER DU MUSIKSKOLENS BASISTILBUD om instrumental- og sangundervisning. Hvis du har ønske om at gå til undervisning på et instrument, som ikke er nævnt, så prøv at kontakte os. Måske kan vi klare det alligevel. TILMELDING TANGENTINSTRUMENTER: Klaver, Keyboard, Harmonika BLÆSERINSTRUMENTER: Tværfløjte, Klarinet, Saxofon, Blokfløjte, Trompet STRYGEINSTRUMENTER: Violin STRENGEINSTRUMENTER: Klassisk guitar, El-guitar, El-bas SLAGTØJ: Trommer/Slagtøj, Marimba/Xylofon SANG: Klassisk sang, Rytmisk sang KONTAKT MUSIKSKOLEN, hvis du er i tvivl om instrumentvalg eller se mere om instrumenterne på Har du særlige genremæssige ønsker, så kan du anføre det i din tilmelding. Lektionslængde SOLO-undervisning 25 min. om ugen. HOLD-instrumentalundervisning (2-3 elever på hold, 15 min. pr. elev om ugen, fortrinsvis for begyndere). Undervisning på hold forudsætter, at eleverne er på samme alder og/eller niveau. Der oprettes hold i det omfang, det er muligt.

5 SAMMENSPIL Musikalske legekammerater er vigtige, og at spille eller synge sammen med andre hører naturligt med til at lære sit instrument godt at kende. Det er her, du bruger det, du lærer i den daglige undervisning og oplever glæden ved at udøve musik sammen med andre. Spiller du bas, guitar, klaver, et blæseinstrument eller slagtøj eller er du sanger? Så skal du selvfølgelig gå til sammenspil. Sammenspil kan være alt fra langhåret guitarrock eller soulbands med blæsere, til pigebands eller groovy jazz og strygerensembler. Du kan gå til sammenspil på de fleste af musikskolens undervisningssteder, og der sammensættes hold for alle fra begyndere til øvede efter interesse, niveau og instrument. I Hammel, Hinnerup, Hadsten og Ulstrup er der i sæson 2008/ 2009 etableret sammenspilshold på forskellige niveauer og aldersgrupper. Der oprettes tilsvarende hold i 2009/2010, de steder, hvor der er elever til det. Meld dig til sammenspil ved din tilmelding og anfør i tilmeldingen hvis du har særlige ønsker til genrer og kammerater, du gerne vil spille sammen med. Kontakt din lærer eller Musikskolens kontor, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge. Der undervises på hold i 60 min. om ugen i 36 uger. KOR OG ORKESTRE Musikskolen har for tiden følgende kor og orkestre: BØRNEKOR (for elever fra klasse) Kom og være med i børnekoret. Vi synger et bredt udvalg af en-stemmige og lettere to-stemmige sange. Både rytmisk og klassisk dansk og udenlandsk. Koret optræder lejlighedsvis i og udenfor Musikskolen. UNGDOMSKOR (for elever i 6. klasse og opefter) Har du lyst til at synge sammen med andre, og er du mellem 12 og 18 år gammel, så meld dig til Favrskov Musikskoles Ungdomskor. Koret synger et bredt repertoire, med afsæt i den rytmiske musik. Positiv energi og godt kammeratskab har ført til stor succes ved flere koncerter i og udenfor Musikskolen. Kom og vær med i den nye sæson. FAVRSKOV UNPLUGGED Er hele Musikskolens akustiske orkester og består af elever, der har spillet min. 1-2 år på tværfløjte, klarinet, violin, klaver, guitar m.m. Vi spiller et bredt repertoire af kendte klassiske stykker, film- og tv-temaer og populære sange. Favrskov Unplugged optræder ved Musikskolens koncerter overalt i kommunen..

6 TILMELDING, PRISER OG BETALING TILMELDING sker på senest 1. juni Se mere om betingelserne for tilmelding m.m. under regler. PRISER Aktivitet 4 Rater á kr. I alt pr. sæson Børnehold/ Forskole Karrusel Instrumental, solo Instrumental, hold Sammenspil/kor Leje af instrument BETALING for sæsonen opkræves pr. girokort i 4 rater. Med første girokort opkræves et gebyr til administration samt COPY-DAN på i alt 80 kr. Elever, som er tilmeldt flere aktiviteter, opkræves ikke gebyr flere gange. VED MANGLENDE BETALING følges den gældende procedure for Favrskov Kommune vedrørende restancer. Musikskolens betalingsreglement kan ses på REGLER / UNDERVISNING FAVRSKOV MUSIKSKOLE tilbyder musikundervisning til børn og unge (0-25 år). UNDERVISNINGEN FOREGÅR i fritiden inden for de musikfag, der er behov for, og som det er praktisk muligt at oprette. UNDERVISNINGEN FINDER STED på kommunens skoler og andre kommunale institutioner, hvor det er muligt at afholde musikundervisning. SÆSONEN ER NORMERET til 36 uger (180 dage) - fra mandag den 17. august til mandag den 7. juni MUSIKSKOLEN FØLGER FOLKESKOLENS FERIEPLAN. Lektioner, som falder på ferier og skolefridage erstattes ikke. Undervisning, som må aflyses på grund af kommune- eller folketingsvalg samt EU-afstemninger erstattes ikke. LEJLIGHEDSVIS OMLÆGNING af instrumental- og sangundervisning til sammenspil kan forekomme..

7 TILMELDING TILMELDING: inden 1. juni Elever, der tilmelder sig herefter kommer på venteliste eller optages løbende, hvis der er plads. NUVÆRENDE ELEVER har fortrinsret til optagelse i Musikskolen. Nuværende elever skal gentilmelde sig senest 15. maj 2009 for den kommende sæson for at bevare fortrinsretten. MØDETIDSPUNKT OG STED FOR UNDERVISNING oplyses af din underviser i august TILMELDING/ BETALING ER BINDENDE for hele sæsonen. Dog er tilmelding til babyrytmik bindende for en halv sæson. NYE ELEVER og elever på nyt fag, kan dog melde sig ud ved at sende os et brev inden uge 42; så opkræves kun 1. rate af betalingen, og sidste undervisningsgang bliver ved udgangen af oktober UDMELDELSE SKAL SKE SKRIFTLIGT til Musikskolens kontor og ikke til underviseren. I særlige tilfælde (ved ex. flytning fra kommunen eller langvarig sygdom), kan udmeldelse/prisreduktion aftales med Musikskolens kontor. DU KAN SØGE ORLOV, hvis du skal på høj- eller efterskole, skal være værnepligtig eller hvis du flytter fra Favrskov Kommune. Orloven skal ligge indenfor samme undervisningsår. VI KAN DESVÆRRE IKKE GARANTERE ALLE OPTAGELSE. Hvis du ikke bliver optaget, bliver du automatisk skrevet på venteliste. Ventelisteprocedure oplyses ved henvendelse til Musikskolens kontor. AFBUD ER DU FORHINDRET i at komme til undervisning, skal du melde afbud til Musikskolens kontor eller til din lærer. Dit fravær erstattes normalt ikke. ER DIN LÆRER FORHINDRET i at møde frem, bliver din undervisning som hovedregel aflyst, men kan også blive læst af en vikar. AFLYSTE TIMER forsøges erstattet på et senere tidspunkt, soloundervisning eventuelt som fællestimer. Er dette ikke muligt og drejer det sig om mere end 2 aflysninger, refunderes betalingen for denne del efter sæsonafslutning. Aflysninger, som Musikskolen ikke er ansvarlig for, medfører ikke tilbagebetaling. INSTRUMENTER OG NODER DU SKAL SELV ANSKAFFE DIG ET INSTRUMENT. Din lærer er gerne behjælpelig med råd og vejledning ved anskaffelse. MUSIKSKOLEN UDLEJER INSTRUMENTER i begrænset omfang, fortrinsvis til begyndere og i en kortere periode. DU SKAL SELV AFHOLDE UDGIFTER til anskaffelse af nødvendigt nodemateriale. BILLEDER OG FILM Musikskolen forbeholder sig ret til at bruge billeder og filmoptagelser taget i undervisningssituationer, koncerter mm. til Musikskolens brochure, pressemeddelelser, plakater, nyhedsbreve, hjemmeside etc.

8 DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL SAMT EVENTUELLE ÆNDRINGER AF TAKSTER I FORBINDELSE MED POLITISK GODKENDELSE. KALENDER MUSIKSKOLESTART EFTERÅRSFERIE JULEFERIE VINTERFERIE PÅSKEFERIE ST. BEDEDAG KR. HIMMELFARTS FERIE PINSEFERIE GRUNDLOVSDAG MUSIKSKOLE SLUT mandag d. 17. august Lørdag den 10. søndag den 18. oktober Lørdag den 19. december søndag den 3. januar Lørdag den 13. søndag den 21. februar Lørdag den 27. marts mandag den 5. april Fredag d. 30. april Torsdag den 13. søndag den 16. maj Lørdag den 22. mandag den 24. maj Lørdag den d. 5. juni mandag 7. juni Husk tilmelding senest 1. juni

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO!

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO! Velkommen i Favrskov Musikskole FAVRSKOV MUSIKSKOLE vil gerne hjælpe dig med at vokse i musikken. Der er mange forskellige ting som kan hjælpe dig til, at du kan gro i musikskolen. Denne folder er en hjælp

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD

INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD Musik kræver ikke bare musikinstrumenter men også nogen, der har lært at spille på dem. Fra 1. januar 2007 er det er lovkrav, at alle kommuner har en musikskole.

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud!

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud! 1 Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014 Idékatalog Be happy and sing it out loud! Mere sang og musik i skolen skaber grobund for fordybelse, faglighed og trivsel 2 Forord: Folkeskolen står over for

Læs mere

Odder Musikskole. Overskrift. Sæson 2009/10. www.oddermusikskole.dk. Samsø. Odder Kommune

Odder Musikskole. Overskrift. Sæson 2009/10. www.oddermusikskole.dk. Samsø. Odder Kommune Samsø Odder Musikskole Overskrift Sæson 2009/10 www.oddermusikskole.dk Odder Kommune Velkommen til sæson 2009/2010 Musikskolen tilbyder undervisning i musik til børn og unge i Odder Kommune. Tilbuddene

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Tilmelding senest den 23. maj 2013 Velkommen til Musikskolen Ringkøbing-Skjern sæson 2013/2014 Husk Musikskolen. Sådan lyder sloganet til en kampagne i forbindelse

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning. Sæson 2014/15 Volume 4 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Sommerhilsen...1 Kommende arrangementer...2 Tak til tournéholdet... 2 Ny sæson 2015/16...2 Om Bazartilbud...3 Musikskolen og Folkeskolereform.3

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

giv dit barn en gave for livet

giv dit barn en gave for livet Spillelyst giv dit barn en gave for livet Musik er sundt for sjælen Alle ved hvad musik kan gøre ved os. Den kan gøre os glade, den kan få os til at gyse, den kan vække minder, den kan få os til at danse,

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Sæson 2010/11. Overskrift. www.oddermusikskole.dk

Sæson 2010/11. Overskrift. www.oddermusikskole.dk Sæson 2010/11 Overskrift www.oddermusikskole.dk Velkommen til sæson 2010/2011 Velkommen til sæson 2010/2011 Musikskolen tilbyder undervisning i musik til børn og unge i Odder Kommune og på Samsø. Det meste

Læs mere

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om musikskolens kommende arrangementer, om aktuelle Bazartilbud og om to Summer Camps.

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om musikskolens kommende arrangementer, om aktuelle Bazartilbud og om to Summer Camps. Sæson 2015/16 Volume 3 Nyhedsbrev Februar Indhold Vinterhilsen...1 Mød tre af underviserne...2 Vil du forandre noget?...3 Kommende arrangementer.4 Om Rock Chok...5 Nyt om sommerskole: MUSIC & ARTS i Sløjfen...5

Læs mere

SKANDERBORG MUSIKSKOLE. Skanderborg. Musikskole. kreativitet og faglighed

SKANDERBORG MUSIKSKOLE. Skanderborg. Musikskole. kreativitet og faglighed SKANDERBORG MUSIKSKOLE infofolder til forældre og elever 2009/10 Velkommen til Velkommen til I denne folder finder du de fleste grundoplysninger om, men hvis der er noget du er i tvivl om. Så skal du ikke

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Odder Musikskole. Overskrift. Sæson 2008/09. www.oddermusikskole.dk. Samsø. Odder Kommune

Odder Musikskole. Overskrift. Sæson 2008/09. www.oddermusikskole.dk. Samsø. Odder Kommune Samsø Odder Musikskole Overskrift Sæson 2008/09 www.oddermusikskole.dk Odder Kommune Musikskolen glæder sig...... til at få nye medspillere Den 18. februar startede Odder Musikskole undervisningen i splinternye

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme Et liv med musik... 18/19 FREDERIKSSUND PRIVATE REALSKOLE Kig ind i hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

INfoRMATIONS folder. forældre og elever

INfoRMATIONS folder. forældre og elever INfoRMATIONS folder til forældre og elever JANUAR 2011 VELKOMMEN TIL SKANDERBORG MUSIKSKOLE I denne folder findes de fleste grundoplysninger om Skanderborg Musikskole. Skanderborg Musikskole har omkring

Læs mere

IND I MUSIKKEN. 0 2 år: Babyrytmik 3 5 år: Minimusik på hold 6 8 år: Kæmpe musikværksted Fra 0. klasse: Cello/violin/klaver

IND I MUSIKKEN. 0 2 år: Babyrytmik 3 5 år: Minimusik på hold 6 8 år: Kæmpe musikværksted Fra 0. klasse: Cello/violin/klaver musik skolen IND I MUSIKKEN Det ku være sjovt at lære at spille... Ja og du kan sagtens lære det 0 2 år: Babyrytmik 3 5 år: Minimusik på hold 6 8 år: Kæmpe musikværksted Fra 0. klasse: Cello/violin/klaver

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. eller 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2017

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender Sæson 2014/15 Volume 3 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Forårshilsen...1 Tilmelding til ny sæson...2 Rock Chok og Skolekoncerter... 2 Bazartilbud...3 Kom og Prøv i Hammel 18/4...3 Legatansøgning

Læs mere

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne give vores elever muligheden for at musikken kan komme til at spille endnu mere for dem, og samtidig udnytte at vi har et

Læs mere

i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II

i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II Formål Vi på Den Kreative Skole ser frem til at være med til at styrke kreativiteten ude på folkeskolerne i Fredericia: dér, hvor børnene er. Vi glæder

Læs mere

2019/2020 MUSIK E-MUSIK BILLEDKUNST VOKSENUNDERVISNING. Vil du sikre dig en plads, så tilmeld dig inden 24/5-19

2019/2020 MUSIK E-MUSIK BILLEDKUNST VOKSENUNDERVISNING. Vil du sikre dig en plads, så tilmeld dig inden 24/5-19 2019/2020 MUSIK E-MUSIK BILLEDKUNST VOKSENUNDERVISNING Vil du sikre dig en plads, så tilmeld dig inden 24/5-19 Kulturskolelederen har ordet Velkommen til vores undervisningstilbud til skoleåret 2019/2020

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2016/17

I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2016/17 I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2016/17 Det er aldrig for sent at starte. Musikskolen tilbyder undervisning for børn og unge 0-25 år. Sokkelundlille Børnekulturhus Utterslev Skole Korsager

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

N. Kochs Musikskole 2012/2013

N. Kochs Musikskole 2012/2013 Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil Combo Workshops Trommer Bass Guitar Trompet Saxofon Sang Klaver Teori/hørelære Garagerock Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil

Læs mere

Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder.

Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder. Notat om Rødovre Musikskoles aktiviteter og undervisningssteder. Rødovre Musikskoles undervisning foregår mange steder, og undervisningsstederne er jævnt fordelt rent geografisk og dækker størstedelen

Læs mere

Odder Kommunale Musikskole

Odder Kommunale Musikskole Odder Kommunale Musikskole Brugerundersøgelse 2006 Denne undersøgelse er sat i gang på initiativ af Odder Kommunale Musikskole. Formålet er at måle tilfredsheden med musikskolens ydelser og holdningen

Læs mere

MUSIKSKOLE I UDVIKLING

MUSIKSKOLE I UDVIKLING MUSIKSKOLE I UDVIKLING Hvis der er nogle, der ved ordet musikskole får et billede på nethinden af lille Peter, der spiller på blokfløjte foran et publikum af stolte forældre og bedsteforældre, der smiler

Læs mere

Musikundervisning efter skolen på skolen

Musikundervisning efter skolen på skolen Musikundervisning efter skolen på skolen Sankt Petri Musikskole har gjort det til sin opgave, at finde, vække og fremme musikalske interesser og talenter hos den enkelte elev. Elevernes motivation skal

Læs mere

KULTURSKOLEN SÆSON 2016-17 MUSIK BALLET TEATER BILLEDKUNST

KULTURSKOLEN SÆSON 2016-17 MUSIK BALLET TEATER BILLEDKUNST KULTURSKOLEN SÆSON 2016-17 MUSIK BALLET TEATER BILLEDKUNST MUSIK MUSIK GIVER UNIVERSET EN SJÆL. DEN GIVER SIN- DET VINGER, FANTASIEN FLUGT, ALVOREN CHARME, OG DEN GIVER MUNTERHED OG LIV TIL ALT. PLATON.

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2017-2018 kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN OG UNGE MUSIKALSK BABYLEGESTUE Her bliver din babys musiske, sproglige

Læs mere

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet

Fredensborg Musikskole. - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet Fredensborg Musikskole Fredensborg Musikskole - Spil dig ind i fællesskabet En verden fuld af musik Musikskolen handler ikke

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 3

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 3 Kære elever og forældre, Foråret nærmer sig og her i musikskolen glæder vi os over at kunne byde på en buket med nyheder om de kommende måneder - men også om næste sæson 14/15, hvor vi har nye, spændende

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

Musikundervisning i den nye skolereform.

Musikundervisning i den nye skolereform. Musikundervisning i den nye skolereform. Den nye skolereform vil give et kæmpe løft til samarbejdet mellem Musikskolen og folkeskolerne i Lemvig Kommune. Det er en enestående chance for at understøtte

Læs mere

Yngste aldersgruppe, der tilbydes undervisning førskole elever medregnet:

Yngste aldersgruppe, der tilbydes undervisning førskole elever medregnet: KLADDE TIL INDBERETNING AF STATISTIK FOR MUSIKSKOLER Skal ikke indsendes! Indberetning skal ske digitalt Almindelige oplysninger 1. Almindelige oplysninger Musikskolens navn - adresse - postnr/by - tlf.numre

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7. 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2016 optager

Læs mere

I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2015/16

I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2015/16 I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2015/16 Det er aldrig for sent at starte. Musikskolen tilbyder undervisning for børn og unge 0-25 år. Korsager Skole Sokkelundlille Børnekulturhus Brønshøj

Læs mere

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE

GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE GLOSTRUP MUSIKSKOLE MUSIKKENS KRAFTCENTER TRE STRATEGISKE PEJLEMÆRKER FOR FREMTIDENS LOKALE MUSIKSKOLE MUSIKGLÆDE Vi kender vel alle det lille barn, der rokker i takt til musik ganske enkelt fordi, det

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

BILLED- SKOLEN PROGRAM 2005 2006

BILLED- SKOLEN PROGRAM 2005 2006 BILLEDSKOLEN PROGRAM 2005 2006 Velkommen til Billedskolens 10. sæson Billedskolen tilbyder undervisning for elever fra 2.-10. klassetrin, som er bosat i Høje-Taastrup Kommune. I Reerslev, Fløng og Sengeløse

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. og 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2019 optager

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 oktober 10. Kære forældre og elever.

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 oktober 10. Kære forældre og elever. GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 oktober 10 Kære forældre og elever. Jeg håber I er kommet godt i gang med sæsonen i Musikskolen, og at I trives hos os. GMnyt er vores nyhedsbrev, som vi

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2013/14

KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2013/14 i kalvehallen KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2013/14 Erhvervslivet skriger på kreative mennesker. Dem laver vi på Musikskolen. Har du ikke din egen tværfløjte, kan du leje en på musikskolen. Undervisningsskoler

Læs mere

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune SOMMER for børn 2018 Favrskov Kommune Uge 27 BMX-, SCOOT- OG SKATERSKOLE Er du bidt af en gal skater og vil du gerne lære nye tricks? Så kom til 2 dage, hvor den professionelle skater Thomas Tarzan Hansen

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2018-2019 kulturskolen Kulturfag for alle Musik Billedkunst drama Da n s TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN, UNGE OG VOKSNE Det skal være sjovt at gå til

Læs mere

Velkommen til Rudersdal Musikskole

Velkommen til Rudersdal Musikskole Velkommen til Rudersdal Musikskole Retningslinier og gode råd til elever og forældre Sæson 2012/13 Velkommen til Rudersdal Musikskole! Musikskolens lærere og ledelse byder hermed velkommen til den nye

Læs mere

Musik Musik Musik s k o l e t j e n e s t e n

Musik Musik Musik s k o l e t j e n e s t e n Musik s k o l Musik Musik e t j e n e s t e n Kan du høre kirkeklokken, der hvor du bor? Hvordan synes du, den lyder? I gamle dage ringede kirkeklokkerne, når der var krig eller ildebrand. De kunne advare

Læs mere

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448)

DAMUSA Sammenfatningsrapport 1. Vælg en af nedenstående muligheder: Jeg er... Svarprocent: 100% (N=1448) 1. Vælg en af nedenstående muligheder: "Jeg er..." Svarprocent: 100% (N=1448) Spørgsmålstype: Vælg en Nuværende elev 244 17% Tidligere elev 69 5% Kommende elev (står på venteliste) 43 3% Underviser 67

Læs mere

Rapport. om musikskolevirksomheden 2004

Rapport. om musikskolevirksomheden 2004 Rapport om musikskolevirksomheden 2004 Indhold 3 Indledning 4 Sæsonlængde 4 Organisationsform 5 Eleverne 5 Aldersfordeling 6 Instrumentfordeling 10 Ventelister 11 Sammenspil 12 Lokaler 12 Samarbejdet med

Læs mere

Risingskolen og Odense Musikskole

Risingskolen og Odense Musikskole Risingskolen og Odense Musikskole MUSIKKLASSER HVAD ER MUSIKKLASSER? Musik hele ugen Musikklassen er et tilbud til elever, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2015 optager

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Julemåneden er i gang og der er meget at glæde sig til - også i musikskolen. Sæson 2014/15 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Julehilsen...1 Kirkekoncert i Røgen...2 Julegalop og Lucia...2 Bazartilbud...3 Fotos fra Bazaren...3 Nye rytmikhold...4 Kommende arrangementer...4

Læs mere

Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens

Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens fællesmål slut 2009. 1 FAGPLAN. SIDE: AF: FAG: Musik KLASSE:

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016.

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Kære alle elever og forældre. Så nærmer foråret sig lige så stille, og det er igen tid til at tage stilling til, om I vil fortsætte med at gå til musik. Der er tilmelding

Læs mere

Nyhedsbrev. Pas på ørerne derude! Indhold. Sæson 2015/16 Volume 2. Jule- og novemberhilsen...1. Mød tre undervisere...2. BAZAR - overblik på vej...

Nyhedsbrev. Pas på ørerne derude! Indhold. Sæson 2015/16 Volume 2. Jule- og novemberhilsen...1. Mød tre undervisere...2. BAZAR - overblik på vej... Sæson 2015/16 Volume 2 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Jul/Nytår Indhold Jule- og novemberhilsen...1 Mød tre undervisere...2 BAZAR - overblik på vej...3 Aktuelle BAZAR tilbud...3 Fremtidige lokaler...3

Læs mere

LILLERØD GYMNASTIK GENERELLE BETINGELSER

LILLERØD GYMNASTIK GENERELLE BETINGELSER 1 LILLERØD GYMNASTIK GENERELLE BETINGELSER Indholdsfortegnelse LILLERØD GYMNASTIK... 1 GENERELLE BETINGELSER... 1 INDLEDNING... 2 MEDLEMSKONTINGENT... 2 FERIE... 2 KONTINGENTPRISER... 3 VENTELISTER...

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Himmerlands Folkemusikskole

Himmerlands Folkemusikskole Himmerlands Folkemusikskole Sæson 2016 2017 Præsentationsaften Instrumentalundervisning Violin Harmonika Fløjte Harpe Percussion Andre instrumenter Korte forløb Buestrøg og Bælgtræk Maja Kjær Jacobsen

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Risingskolen og Odense Musikskole

Risingskolen og Odense Musikskole Risingskolen og Odense Musikskole TALENTKLASSE I MUSIK HVAD ER TALENTKLASSER? Musik hele ugen Talentklassen i musik er et tilbud til elever, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk.

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne

Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne liv med... DET MUIKE HU 16 FREDERIKUND PRIVATE REALKOLE 2016 Kig ind i DET MUIKE HU hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset liv medmed... med med DET MUIKE HU HU 16 Vi vil her på Frederikssund

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Program. Albertslund Billedskole 18/19

Program. Albertslund Billedskole 18/19 Program Albertslund Billedskole 18/19 Billedskolen i Albertslund er for børn, unge og voksne med lyst til at arbejde kreativt med kunstneriske udtryk fx tegning, maling, collage, skulptur og installation.

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

Evaluering af For Fuld Musik Samarbejdsprojekter mellem musikskolen og folkeskolerne Efterår 2014

Evaluering af For Fuld Musik Samarbejdsprojekter mellem musikskolen og folkeskolerne Efterår 2014 Evaluering af For Fuld Musik Samarbejdsprojekter mellem musikskolen og folkeskolerne Efterår 2014 Resumé: Musikskolen har gennemført syv projekter i samarbejde med syv forskellige folkeskoler i Lyngby-

Læs mere

E-noden december november 2016

E-noden december november 2016 E-noden december 2016 29. november 2016 Glædelig jul og godt nytår Kære alle Vi fra musikskolen vil gerne sige tak for et dejligt musikalsk år med mange gode oplvelser. Vi ønsker jer alle en glædelig jul

Læs mere

Svømmesæsonen 2010/2011. Program WWW.FHISK.DK. www.fhidraet.dk. Tilmelding & betaling: - Online via hjemmesiden www.fhisk.dk fra medio August

Svømmesæsonen 2010/2011. Program WWW.FHISK.DK. www.fhidraet.dk. Tilmelding & betaling: - Online via hjemmesiden www.fhisk.dk fra medio August Svømmesæsonen 2010/2011 Program WWW.FHISK.DK www.fhidraet.dk Tilmelding & betaling: - Online via hjemmesiden www.fhisk.dk fra medio August Svømmeprogram for sæson 2010 2011 Hold Tidspunkt Mandag 1 Frøer

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU Sommerhold og CAMP Læs om Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs om Sommerhold og CAMP TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2014 Billedskolens fritidsundervisning

Læs mere

Årsplan for skoleåret

Årsplan for skoleåret Årsplan for skoleåret 2018-2019 Musik i 0. klasse Lærer: Tomas Larsen Denne årsplan er sidst revideret d. 27. august 2017 Generelt 0. klasse har musik i en ugentlig 45 minutters lektion om torsdagen kl.

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2011. Adventskoncert i Søby Kirke, december 2011

ÅRSRAPPORT 2011. Adventskoncert i Søby Kirke, december 2011 ÅRSRAPPORT 2011 Adventskoncert i Søby Kirke, december 2011 1 Årsrapport 2011 Indledning Formålet med denne rapport er at give et samlet billede af, hvordan kalenderåret 2011 er forløbet i Favrskov Musikskole.

Læs mere

Frederikssund Musikskole sæson 07-08

Frederikssund Musikskole sæson 07-08 Frederikssund Musikskole sæson 07-08 babymusik musikalsk legestue forskolehold korsang solosang istrumentalundervisning orkestre sammenspil nodelære musik mellem ørerne tilmeldingsfrist 9. maj V e l k

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

MUSIKUNDERVISNING. Katalog til skoler og institutioner

MUSIKUNDERVISNING. Katalog til skoler og institutioner 2018-2019 MUSIKUNDERVISNING Katalog til skoler og institutioner 1 2 Fotos: Rasmus Bukholt, Torben Mougaard, Birgitte Foged Kristensen og Troels Aarøe Nissen Layout: Troels Aarøe Nissen For os er musikken

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2017/18

I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2017/18 I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2017/18 Det er aldrig for sent at starte. Musikskolen tilbyder undervisning for børn og unge 0-25 år. Korsager Skole Sokkelundlille Børnekulturhus Brønshøj

Læs mere

I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2018/19

I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2018/19 I KALVEHALLEN KØBENHAVNS KOMMUNES MUSIKSKOLE SÆSON 2018/19 Det er aldrig for sent at starte. Musikskolen tilbyder undervisning for børn og unge 0-25 år. Korsager Skole Sokkelundlille Børnekulturhus Brønshøj

Læs mere

GMnyt 1. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 maj 2018

GMnyt 1. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 maj 2018 GMnyt 1 Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 maj 2018 Nu er det forår Og dermed nærmer sæsonen i Musikskolen sig sin afslutning. Det betyder, at der er mange afslutningskoncerter både på folkeskolerne

Læs mere

Dansk Skoleforening for Sydslesvig præsenterer

Dansk Skoleforening for Sydslesvig præsenterer Dansk Skoleforening for Sydslesvig præsenterer SKoleforeningens UnderholdningsoRKester Tilmelding til optagelsesprøve Sæson 2015 2016 Hvad er SKURK? Det sejeste orkester i Sydslesvig naturligvis! Orkestret

Læs mere

Musik ørnehaven. En temabørnehave i Kolding Kommune

Musik ørnehaven. En temabørnehave i Kolding Kommune Musik ørnehaven En temabørnehave i Kolding Kommune Hvem er vi? Musikbørnehaven er et kommunalt dagpasningstilbud til børn i alderen 3-6 år, hvor det gennemgående tema i vores hverdag er musik. Tre faste

Læs mere

Notat. Partnerskab mellem folkeskoler, ungdomsskolen og musikskolen. Udarbejdet af: Fagsekretariat Undervisning. Dato: 8. januar 2014. Sagsnummer.

Notat. Partnerskab mellem folkeskoler, ungdomsskolen og musikskolen. Udarbejdet af: Fagsekretariat Undervisning. Dato: 8. januar 2014. Sagsnummer. Notat Partnerskab mellem folkeskoler, ungdomsskolen og musikskolen Udarbejdet af: Fagsekretariat Undervisning Dato: 8. januar 2014 Sagsnummer.: 17.00.00-G01-1-13 1. Om den åbne skole Intentionen med den

Læs mere