Betingelser for ADSL abonnement hos MWAtalk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Betingelser for ADSL abonnement hos MWAtalk"

Transkript

1 Betingelser for ADSL abonnement hos MWAtalk Version 1.6 Indhold: 1. Aftalen 2. Registrering og ændring af adresseoplysninger 3. Tilslutning af udstyr samt definering af grænseflade 4. Teknikerfremmøde 5. Bindingsperiode, flytning, opsigelse og generelle ændringer 6. Driftsikkerhed og kapacitetshensyn 7. Faste IP-adresser 8. Priser 9. Betaling 10. Sikkerhedsstillelse og kreditvurdering 11. Kundens ansvar og misligholdelse 12. Fortrydelsesret 13. MWAtalks ansvarsområde 14. Erstatningsansvar 15. Force Majeure 16. Ændringer af ADSL tjenesten 17. Ikrafttrædelse 0. Indledning MWAzone drives af afdeling hvoraf en af disse er Talk som står for alle telefoni produkter, og bliver markedsført og herefter omtalt som: MWAtalk. 1. Aftalen 1.1 Disse abonnementsbetingelser er gældende for alle MWAtalks abonnementer vedr. ADSL (Internet). Aftalen er gældende for parterne MWAtalk A/S (MWAtalk efterfølgende) og kunden.

2 1.2 Det er en forudsætning for aftalen at det er teknisk muligt at levere ADSL på installationsadressen. Det er en forudsætning at adressen er beliggende indenfor det geografisk afdækkede område. Det meddeles kunden hvis levering på adressen ikke er muligt inden installationen udføres. 2.Registrering og ændring af adresseoplysninger 2.1 Forud for aftalen forpligter kunden sig til at give oplysninger til identifikation og evt. kreditvurdering. MWAtalk kan på baggrund af disse indhente oplysninger om kunden. 2.2 Er kunden en juridisk person eller en virksomhed, skal kunden ved aftaleindgåelsen give MWAtalk oplysninger om virksomhedens navn, adresse, selskabsform og CVR nr. Kunden skal endvidere oplyse alle særskilte adresser, både særskilte installationsadresser samt særskilte adresser hvor betalingsopkrævninger skal sendes til. 2.3 Alle MWAtalks oplysninger og registreringer lægges til grund for abonnementsforholdet indtil der meddeles ændringer heraf. 2.4 Ved adresseændring skal kunden straks give MWAtalk meddelelse herom. 3. Tilslutning af udstyr samt definering af grænseflade 3.2 Særlig placering af net-termineringspunkt opsættes mod betaling. (Dette, hvis der kræves særlig udførligt arbejde af den udsendte tekniker, f.eks. skjult fremføring af kabler). 3.3 Samtidig med MWAtalks etablering af net-termineringspunktet, opsætter MWAtalk ADSL modem, skillefilter. Grænsefladen mellem kundens eget udstyr og MWAtalks udstyr udgør kundens tilslutning til Internettet via ADSL og MWAtalk har tjenesteansvaret indtil denne grænseflade. Opsætning og installation af evt. router omfatter som standard ikke tilslutning til kundens udstyr og interne telenet. 3.4 Kunden lejer det udsendte udstyr. Ved opsigelse af abonnementet returneres udstyret til en af MWAtalk udpeget returadresse. Kunden kan ikke disponere over det lejede udstyr, dvs. sælge, udleje, pantsætte mm. Og der må ikke foretages tekniske indgreb i udstyret. 3.5 Ved en Gør-det-selv installation udleverer MWAtalk det nødvendige udstyr eller det som kunden har anmodet om at få sendt til installationsadressen. Kunden sørger selv for at udstyret bliver opsat korrekt således at tilslutningen & de interne telefonstik virker. Der ydes ikke afslag i abonnementsafgiften for en periode, hvor ADSL tjenesten er afbrudt på grund af kundens mangelfulde installation af ADSL udstyret. Hvis kunden anmelder en fejl og det viser sig at fejlen skyldes kundens mangelfulde installation, er kunden forpligtet til at dække alle MWAtalks udgifter ved fejlsøgning, ligeledes den udgift udførende tekniker vil opkræve for udbedringen.

3 3.6 Kunden skal sikre at forbindelsen til telenettet benyttes på en måde som ikke forårsager forstyrrelser, afbrydelser eller lign. for trafikken på telenettet. Opstår sådanne forstyrrelser skal kunden øjeblikkeligt træffe foranstaltninger herimod, f.eks. regulere ankommende og afgående trafikmængder eller abonnere på yderligere forbindelser til telenettet. 3.7 Der vælges i forbindelse med ADSL oprettelse en af MWAtalks to installationsformer: Gør-det-selv installation eller Installation med hjælp fra teknikker. 3.8 Det er kun MWAtalks udstyr samt alt CPE godkendt ustyr som må benyttes i forbindelse med MWAtalk ADSL Internet. 4. Teknikerfremmøde 4.1 Der arrangeres i forbindelse med etablering af ADSL Internet et tidspunkt for fremmøde af en tekniker hvis dette ønskes. Det vil i nogle tilfælde være nødvendigt at trække nye kabler langs husmur o.l. Installationen vil ske på arbejdsdage i tidsrummet til og kunden skal være på installationsadressen i disse tilfælde. Forgæves tekniker vil medføre en udgift, som kunden udelukkende hæfter for. Ligeledes er det kunden ansvar i forbindelse med teknikerfremmøde, at sikre at tekniker ikke går forgæves grundet forkert afmærkning af kundens adresse. 4.2 Er det ikke muligt for kunden at være på bopælen skal dette oplyses min. 48 timer før installationen finder sted eller rettidigt så installationen kan afbrydes uden forbehold for MWAtalk. Er det ikke muligt for teknikeren at udføre installationen på baggrund af kundens manglende tilstedeværelse betaler kunden for forgæves teknikerfremmøde. 5. Bindingsperiode, flytning, opsigelse og generelle ændringer 5.1 Opsigelser sendes skriftligt eller mailes til MWAtalk. Kunden kan opsige aftalen med MWAtalk med omgående virkning med mindre kunden har et produkt med binding. Ved opsigelse tager MWAtalk et administrationsgebyr på 25 kr. for at opgøre ADSL konto. 5.2 Ved flytning til anden adresse opkræves gebyr for adresseændring. MWAtalk garanterer ikke at der kan installeres ADSL Internet på den nye adresse. 5.3 MWAtalk forbeholder sig ret til at ændre priser og vilkår med 30 dages varsel. Såfremt ændringer er byrdefulde for kunden kan aftalen opsiges med 14 dages varsel. 5.4 Kunden må foretage en hastighedsændring med 30 dages mellemrum.

4 6. Driftsikkerhed og kapacitetshensyn 6.1 MWAtalk gør opmærksom på at der grundet Internettets tekniske og særlige opbygning kan komme udsving i hastighederne på ADSL Internet. 6.2 MWAtalk forbeholder sig ret til i særlige tilfælde at begrænse brugerens muligheder for anvendelse telefoni og Internet-tjenester som følge af drifts- og sikkerhedsmæssige begrænsninger MWAtalk forbeholder sig retten til under specielle forhold at begrænse ADSL hastigheder grundet særlige tekniske forhold. Dette gælder især udbud af større ADSL hastigheder. 7. Faste IP-adresser 7.1 Faste IP-adresser tilhører MWAtalk og stilles til rådighed indtil aftalen ophører. MWAtalk har ret til at ændre kundens faste IP-adresser når det er påkrævet af hensyn til trafik, drift eller tekniske forhold, herunder ved eventuel flytning af abonnementet. MWAtalk informerer kunden om ændringer med passende varsel. Kunden afholder selv alle udgifter i forbindelse med de nødvendige tilpasninger i kundens udstyr m.v. 8. Priser 8.1 MWAtalk fastsætter priser for ydelser i henhold til abonnementsaftalen. Derudover kan MWAtalk opkræve specifikke afgifter og gebyrer for tillægsydelser og engangsydelser m.v. Oplysninger vedr. priser kan ses på den til enhver tid gældende prisliste. 9. Betaling 9.1 Opkrævninger i henhold til abonnementsaftalen sker ved udsendelse af en regning med angivelse af en betalingsfrist. Hvis kunden har en ADSL i forbindelse med en familiepakke sker afregningen via optankning på kundens familiekonto. 9.2 Oprettelsesafgift opkræves i forbindelse med indgåelse af abonnementsaftalen. Abonnementsafgift opkræves fra leveringstidspunktet sammen med oprettelsesafgiften og opkrævningen sker 3 måneder forud sammen med alle eventuelle øvrige afgifter og gebyrer. Ved familiepakken sker opkrævning en måned ad gangen. 9.3 På den enkelte regning opkræves som udgangspunkt den samlede betaling for kundens ydelser og eventuelle gebyrer påløbet siden udskrivning af seneste regning. I visse tilfælde kan opkrævning af

5 tillægsydelser af tekniske eller driftsmæssige årsager forekomme på en senere regning. På denne regning pålægges et administrationsgebyr på kr. 10,00. Denne regning kan ligeledes tilmeldes PBS. PBS gebyr udgør 5 kr. 9.4 MWAtalk er berettiget til på samme regning at opkræve betaling vedr. abonnement på andre teletjenester, der er udbudt af MWAtalk. 9.5 MWAtalk kan ved aftaleindgåelsen eller på et senere tidspunkt ændre opkrævningsintervallet, herunder kræve straks-betaling, såfremt der er begrundet anledning til at antage at kundens betalingsforpligtigelser ikke vil blive opfyldt. 9.6 Såfremt en faktura ikke betales rettidigt fremsendes en rykker. Efter tredje rykker overdrages sagen til inkasso og ADSL forbindelsen lukkes. Kunder der er registreret ved RKI, kan ikke blive oprettet som kunde hos MWAtalk. Hvis kunden har oprettet sig og har betalt for oprettelsen skal kunden oplyse sit registreringsnummer og kontonummer, så vil MWAtalk tilbageføre pengene for oprettelsen. 10. Sikkerhedsstillelse og kreditvurdering 10.1 MWAtalk kan ved aftaleindgåelsen eller på et senere tidspunkt foretage en kreditvurdering af kunden og kan til brug herfor indhente oplysninger fra uafhængige kreditoplysningsbureauer eller advarselsregistre 10.2 Hvis MWAtalk ved aftaleindgåelsen eller på et senere tidspunkt finder begrundet anledning til at antage, at kundens betalingsforpligtelser ikke vil blive opfyldt rettidigt, er MWAtalk berettiget til at forlange sikkerhedsstillelse i form af kontant depot eller uigenkaldelig anfordringsgaranti i et pengeinstitut eller sikringsselskab, der er godkendt af MWAtalk. MWAtalk kan blandt andet stille krav om sikkerhedsstillelse om følgende situationer: A. Kunden har misligholdt sin betalingsforpligtelse i henhold til abonnementsaftalen. B. Kunden har ikke hjemstedsadresse i Danmark. C. Abonnementsaftalen overdrages til tredjemand. D. Kunden er registreret hos et uafhængigt kreditoplysningsbureau eller i et advarselsregister. E. Kunden ønsker at oprette et abonnement i et tilfælde hvor en anden kundes forbindelse til ADSLtjenesten er blevet afbrudt på grund af misligholdelse, og hvor kunden har tilhørt denne anden husstand i den periode, hvor restancen er opstået, og fortsat tilhører denne husstand Ved sikkerhedsstillelse fastsættes et beløb som MWAtalk forventer at fakturere kunden i de følgende 6 måneder.

6 10.4 Kundens forpligtelser til at stille sikkerhed ophører som udgangspunkt når det forhold der lå til grund for sikkerhedsstillelsen, ikke længere er aktuelt. Når kundens forpligtelse til at stille sikkerhed er ophørt, frigives sikkerhedsstillelsen af MWAtalk efter kundens ønske. 11. Kundens ansvar og misligholdelse 11.1 Ved oprettelse af MWAtalk ADSL får kunden udleveret et relevant udstyr. Dette vedrører modem, skillefilter, stik, kabel samt evt. ekstraudstyr MWAtalk påtager sig ikke at kontrollere og har ikke ansvar for hvilke informationer der stilles til rådighed overfor kunden på Internettet. Dette omfatter bl.a. Informationer fra hjemmesider, s, links, nyhedsgrupper eller chatgrupper Kunden kan ved downloading af materiale fra Internettet eller ved åbning af programmer i modtaget løbe en risiko for at inficere sin hardware og software med virus. MWAtalk har ikke indflydelse på disse forhold og kan ikke drages til ansvar for skader og tab som følge heraf. Kunden har ligeledes ansvaret for oplysninger som stilles til rådighed for andre via Internet-tjenesten Kundens brug af kunstneriske, litterære og andre ophavsretsbeskyttede værker uden samtykke kan udgøre en krænkelse af tredjemands ophavsrettigheder. Brug af sådanne værker kan f.eks. ske ved distribution eller downloading. Det er kundens ansvar at brugen af sådanne værker sker med tilstrækkeligt samtykke fra de relevante rettighedshavere I forbindelse med kundens handel på Internettet eller ved kundens erhvervelse af net-ydelser fra tredjemand har MWAtalk intet ansvar for kundens og tredjemands indbyrdes forhold I tilfælde af kundens væsentlige misligholdelse af forpligtelser i henhold til abonnementsaftalen er MWAtalk berettiget til at afbryde kundens forbindelse til ADSL tjenesten. Følgende forhold anses blandt andre for væsentlig misligholdelse: A. Kunden undlader rettidigt at opfylde MWAtalks krav om sikkerhedsstillelse. B. Opkrævning af oprettelsesafgift betales ikke rettidigt. C. Opkrævning af abonnementsafgifter betales ikke rettidigt efter fremsendelse af rykkerbreve. D. Kunden undlader efter krav fra MWAtalk herom at træffe beslutninger med henblik på at afhjælpe forstyrrelser af trafikken i telenettet. E. Kunden har tilsluttet ikke-godkendt CPE-udstyr og undlader efter krav fra MWAtalk herom at frakoble udstyret.

7 F. Kunden undlader efter krav fra MWAtalk at afbryde tilslutning af udstyr der på grund af fejl i udstyret eller lign. giver anledning til forstyrrelser i telenettet. G. Kunden afgiver urigtige oplysninger eller undlader at meddele adresseændring. H. Hacking. Kunden portscanner andre computere på Internettet eller søger at skaffe sig uautoriseret adgang til systemer tilsluttet Internettet. I. Kunden medvirker til spredning af virus. J. SPAM. Spredning af uønskede s. K. Kunden krænker tredjemands ophavsrettigheder ved downloading, distribution eller lign. L. Kunden sletter eller forfalsker transmissionsinformation, herunder IP-adresser eller headerinformation Afbrydelse af kundens ADSL forbindelse betyder ikke at der kommer afslag i abonnementsafgiften for den pågældende periode Ved genåbning af kundens forbindelse er MWAtalk berettiget til at opkræve gebyr herfor. Dette gebyr udgør 395 kr. 12. Fortrydelsesret Hvis kunden er forbruger kan kunden fortryde sine bestillinger i indtil 14 dage efter modtagelsen af ordrebekræftelsen. Hvis kunden ved afgivelsen af sin bestilling har accepteret at MWAtalk påbegynder levering af tjenesten/ydelsen inden fortrydelsesfristens udløb, ophører kundens fortrydelsesret dog allerede ved levering af ydelsen. 13. MWAtalks ansvarsområde 13.1 MWAtalk afhjælper fejl som skyldes problemer i telenettet og andet internt udstyr. Fejlretning sker i almindelighed inden for normal arbejdstid (Mandag-fredag ) Kunden skal sikre at MWAtalk med henblik på fejlsøgning og fejlretning snarest kan få adgang til installationerne på kundens bopæl hvis dette viser sig at have relevans for fejlretningen. 14. Erstatningsansvar 14.1 MWAtalk er erstatningsansvarlig i henhold til dansk rets almindelige erstatningsregler for tab som følge af handlinger eller undladelser forårsaget af MWAtalk eller nogen som MWAtalk har ansvaret for, med nedenfor anførte begrænsninger: A. MWAtalk er ikke erstatningsansvarlig for tab der er opstået som følge af afbrydelser, forstyrrelser eller ændringer af ADSL tjenesten.

8 B. MWAtalk er ikke erstatningsansvarlig for indirekte tab herunder tabt avance, produktionstab, tab som følge af at ADSL tjenesten ikke kan benyttes som forudsat, tab som følge af at en aftale med tredjemand falder bort eller misligholdes og lignende. C. MWAtalk er ikke erstatningsansvarlig for tab som følge af uopfordret eller uønsket fremsendelse af data til kunden eller som følge af kundens tab af personlige data eller installeret software. D. MWAtalk er ikke erstatningsansvarlig for tab som følge af uvedkommendes adgang til kundens data og/eller systemer 15. Force Majeure 15.1 MWAtalk er ikke forpligtet til at betale erstatning, såfremt den manglende levering eller afbrydelse m.v. skyldes forhold uden for MWAtalks kontrol, herunder men ikke begrænset til lynnedslag, oversvømmelser, ildebrand, krig, strejke og lockout, herunder også strejke blandt MWAtalk og TDCs arbejdere Der kan forekomme ændringer i MWAtalks interne aftale med TDC Branchesalg og MWAtalk har ingen indflydelse på forholdene TDC opsætter for deres gensælgere. 16. Ændringer af ADSL tjenesten 16.1 Jf. punkt 15.2 er MWAtalk berettiget til at foretage nødvendige ændringer i ADSL tjenesten. MWAtalk stræber efter at informere kunden om ændringer med passende varsel. 17. Ikrafttrædelse Disse betingelser træder i kraft d for kunder tilmeldt efter d og for eksisterende kunder d

2.3 Alle UnoTels oplysninger og registreringer lægges til grund for abonnementsforholdet indtil der meddeles ændringer heraf.

2.3 Alle UnoTels oplysninger og registreringer lægges til grund for abonnementsforholdet indtil der meddeles ændringer heraf. Betingelser for ADSL abonnement hos UnoTel Version 1.7 (1. august 2013) Indhold: 1. Aftalen 2. Registrering og ændring af adresseoplysninger 3. Tilslutning af udstyr samt definering af grænseflade 4. Teknikerfremmøde

Læs mere

Betingelser for ADSL Bredbånd abonnement hos TelePlus

Betingelser for ADSL Bredbånd abonnement hos TelePlus Betingelser for ADSL Bredbånd abonnement hos TelePlus Version 1.0 Indhold: 1. Aftalen 2. Registrering og ændring af adresseoplysninger 3. Tilslutning af udstyr samt definering af grænseflade 4. Teknikerfremmøde

Læs mere

2.3 Alle Altibox oplysninger og registreringer lægges til grund for abonnementsforholdet, indtil der meddeles ændringer heraf.

2.3 Alle Altibox oplysninger og registreringer lægges til grund for abonnementsforholdet, indtil der meddeles ændringer heraf. JANUAR 2013 1. AFTALEN 1.1 Disse abonnementsbetingelser er gældende for alle Altibox abonnementer vedr. ADSL (Internet). Aftalen er gældende for parterne Altibox Danmark A/S (CVR nr. 31 586 283) (Altibox

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst

Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Abonnementsvilkår for TDC Webtekst Kort præsentation af abonnementsvilkårene Her kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med TDC. Vilkårene er sammen med prislisten og den fremsendte

Læs mere

LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Februar 2013 LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Bredbåndstjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Bredbånd Abonnementsvilkår Indholdsfortegnelse

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017 Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos DANSK KABEL TV Maj 2017 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1 3. E-mail-adresse... 2 4. Fast ip-adresse...

Læs mere

Abonnementsvilkår for Fullrate Bredbånd: Bredbånd via fiber Bredbånd via telefonstik Bredbånd via kabel-tv-stik Juni 2019

Abonnementsvilkår for Fullrate Bredbånd: Bredbånd via fiber Bredbånd via telefonstik Bredbånd via kabel-tv-stik Juni 2019 Abonnementsvilkår for Fullrate Bredbånd: Bredbånd via fiber Bredbånd via telefonstik Bredbånd via kabel-tv-stik Juni 2019 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger...

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel TV

Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel TV Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel TV April 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjeneste

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Abonnementsaftalen

Indholdsfortegnelse. 1. Abonnementsaftalen Abonnementsvilkår for bredbånd via telefonstik (xdsl) og bredbånd via kabel-tv-stik (coax) hos Fullrate (Nye vilkår Fullrate kan uden varsel præcisere vilkårsteksten) Juni 2016 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Abonnementsvilkår. Januar 2014

Abonnementsvilkår. Januar 2014 Abonnementsvilkår Januar 2014 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med Andels.net. Vilkårene er sammen med de relevante

Læs mere

Abonnementsvilkår Januar 2011

Abonnementsvilkår Januar 2011 Abonnementsvilkår Januar 2011 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med ANDELS.NET. Vilkårene er sammen med de relevante

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

a) Engangsbetaling af tilslutningsgebyr på 1.000 kr. Gebyret anvendes til den samlede drift. Betales efter en testperiode på max. en måned.

a) Engangsbetaling af tilslutningsgebyr på 1.000 kr. Gebyret anvendes til den samlede drift. Betales efter en testperiode på max. en måned. Gældende fra 1/12 2015 1. Abonnements- og tilslutningsaftalen: Som medlem af Mørke-Aadalens Net (Ma-net) kan man tegne abonnement for tilslutning til foreningens internettjeneste. Nærværende abonnementsvilkår

Læs mere

Produktspecifikke abonnementsbetingelser

Produktspecifikke abonnementsbetingelser Produktspecifikke abonnementsbetingelser For alle eksisterende kunder oprettet før 14. juni 2005, træder disse betingelser i kraft den 14. juli 2005. 1 Aftalens omfang Følgende specifikke abonnementsbetingelser

Læs mere

Abonnementsvilkår. Tilslutning til Foreningen Samsø Bredbånds internettjeneste

Abonnementsvilkår. Tilslutning til Foreningen Samsø Bredbånds internettjeneste Abonnementsvilkår Tilslutning til Foreningen Samsø Bredbånds internettjeneste 1. Abonnements- og tilslutningsaftale Medlemmer af Foreningen Samsø Bredbånd (FSB) kan tegne abonnement på tilslutning til

Læs mere

Vilkår for forudbetalte kort til TDC Hotspot

Vilkår for forudbetalte kort til TDC Hotspot Vilkår for forudbetalte kort til TDC Hotspot Juni 2016 Indholdsfortegnelse 1. Aftalen... 2 2. Gyldighed og udløb... 2 3. Kvalitets- og serviceniveau... 2 4. Dækningsområde... 2 5. Roaming... 3 6. Kundens

Læs mere

Abonnementsvilkår Januar 2013

Abonnementsvilkår Januar 2013 Abonnementsvilkår Januar 2013 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med Andels.net. Vilkårene er sammen med de relevante

Læs mere

Det er en forudsætning for abonnementsaftalen, at du har en e-mailadresse. Læs mere i vilkårenes

Det er en forudsætning for abonnementsaftalen, at du har en e-mailadresse. Læs mere i vilkårenes Abonnementsvilkår for TELMORE Bredbånd Oktober 2007 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder for din abonnementsaftale med TELMORE. Vilkårene er sammen

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser og Vilkår Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Bredbånd Erhverv. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Bredbånd Erhverv Binding Abonnement pr

Læs mere

I det følgende gennemgås vilkår for XG Business Pro pakken & Vilkår for TDC Webmore 2008.

I det følgende gennemgås vilkår for XG Business Pro pakken & Vilkår for TDC Webmore 2008. TDC Webmore 2008 I det følgende gennemgås vilkår for XG Business Pro pakken &. XG Business Pro pakken - tillæg til : Produktbeskrivelse XG Business Pro pakken består af de fire produkter: Remote Backup

Læs mere

1. Aftalens omfang 2. Parterne 3. Indgåelse og oprettelse 4. Priser og betaling

1. Aftalens omfang 2. Parterne 3. Indgåelse og oprettelse 4. Priser og betaling Produktspecifikke abonnementsbetingelser for Cybercity Bredbånd Privat For alle eksisterende kunder oprettet før 1. december 2008, træder disse abonnementsbetingelser i kraft 1. januar 2009. 1. Aftalens

Læs mere

Call2all Generelle Vilkår: Vilkår

Call2all Generelle Vilkår: Vilkår Call2all s mobiltjenester Maj 2011 Call2all Generelle Vilkår: Vilkår Indholdsfortegnelse Call2all Generelle Vilkår: 1. Aftalen... 1 2. Aftalens parter... 1 3. Registrering og ændring af adresseoplysninger...

Læs mere

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer.

YouSee Rate forudsætter CPR-nummer. Vilkår for YouSee Rate Juni 2016 1. Aftalen Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Rate. YouSee Rate er afdragsordninger, der tilbydes ved køb af visse mobilterminaler hos YouSee. Der er således tale

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Fastnet.nu - Generelle Vilkår Januar 2012

Fastnet.nu - Generelle Vilkår Januar 2012 Fastnet.nu - Generelle Vilkår Januar 2012 Efter du har foretaget din bestilling om flytning/oprettelse til Fastnet.nu har en fortrydelsesret i 14 dage. Pkt. 1.A. Du kan opsige aftalen med en måneds varsel.

Læs mere

LIC Mobilics Generelle Vilkår Oktober 2012

LIC Mobilics Generelle Vilkår Oktober 2012 LIC Mobilics Generelle Vilkår Oktober 2012 LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Mobilics Generelle vilkår samt de tjenestespecifikke vilkår, udgør sammen med den fremsendte ordrebekræftelse og prisliste,

Læs mere

SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND

SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND SÆRLIGE ABONNEMENTSVILKÅR FOR BOXER BREDBÅND 1. GENERELT 1.1 Disse særlige abonnementsvilkår for Boxer bredbånd ( Særlige Bredbåndsvilkår ) gælder i tillæg til de Generelle Abonnementsvilkår, og er gældende

Læs mere

Hiper aftalevilkår version september 2017

Hiper aftalevilkår version september 2017 Hiper aftalevilkår version 1.5 12. september 2017 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på

Læs mere

Bredbåndsforeningen GrenaaS.net. Abonnementsvilkår

Bredbåndsforeningen GrenaaS.net. Abonnementsvilkår Bredbåndsforeningen GrenaaS.net Abonnementsvilkår Abonnementsvilkår for medlemmer af Bredbåndsforeningen GrenaaS.net 1. Abonnements- og tilslutningsaftalen Som medlem af Bredbåndsforeningen GrenaaS.net

Læs mere

Vilkår - for bredbånds-abonnement

Vilkår - for bredbånds-abonnement MORUD ANTENNEFORENING TV, Radio, Bredbånd og IP telefoni Vilkår - for bredbånds-abonnement Kundevilkår for bredbånds-abonnement til private brugere Følgende vilkår er pr. 1. november 2013 gældende for

Læs mere

Hiper aftalevilkår version juni 2016

Hiper aftalevilkår version juni 2016 Hiper aftalevilkår version 1.3 23. juni 2016 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

1. Abonnementsaftalen. November 2016

1. Abonnementsaftalen. November 2016 Abonnementsvilkår for TDC Bredbånd: TDC Erhverv Bredbånd, DSL TDC Erhverv Bredbånd, Coax TDC Erhverv Fiber TDC Erhverv Fiber Plus Bredbånd, Fiber Bredbånd, Coax Bredbånd, DSL November 2016 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC Alarmnet

Abonnementsvilkår for TDC Alarmnet Abonnementsvilkår for TDC Alarmnet Juli 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1 2.A. Accesforbindelse... 1 2.B. Udvidet Fejlretning eller Mobil backup... 2 3. Aftalens

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee s internettjeneste (dial-up)

Abonnementsvilkår for YouSee s internettjeneste (dial-up) Abonnementsvilkår for YouSee s internettjeneste (dial-up) Juni 2016 Indholdsfortegnelse Abonnementsvilkår for YouSee s internettjeneste (dial-up)... 1 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Skift af abonnementsform...

Læs mere

1. Abonnementsaftalen. Juli 2017

1. Abonnementsaftalen. Juli 2017 Abonnementsvilkår for YouSee Bredbånd: Bredbånd, Fiber (YouSee Bredbånd via fiber) Bredbånd, Coax (YouSee Bredbånd via kabel-tv-stik) Bredbånd, DSL (YouSee Bredbånd via telefonstik) Juli 2017 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

Generelle Vilkår for levering og drift af TELMOREs tjenester

Generelle Vilkår for levering og drift af TELMOREs tjenester Generelle Vilkår for levering og drift af TELMOREs tjenester Juni 2009 Indholdsfortegnelse 1. Aftalen... 2 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne... 2 1.B. Fortrydelsesret for forbrugere...

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser For aftaler om udvikling og design af hjemmesider og Vi-gør-hver-især-hvad-vi-er-bedst-tilpakken, herefter benævnt abonnementet, hos Transdesign.dk 1. Omfang Disse standardvilkår

Læs mere

Priser og vilkår. Grundpriser. Fastnet. Fastnet 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2,3

Priser og vilkår. Grundpriser. Fastnet. Fastnet 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2,3 Grundpriser Fastnet Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 07,0 ISDN-basis, Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 5,0 ISDN-erhverv, Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 75,0 FlexISDN inkl. 8 kanaler

Læs mere

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013

VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING. August 2013 VILKÅR FOR TELMORES AFDRAGSORDNING August 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Aftalen 3 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugeren 3 2. Aftalens parter 3

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014

Abonnementsvilkår for Mobilaftale. 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 Abonnementsvilkår for Mobilaftale 10. november 2014 1. Aftalen 1.1 Disse vilkår gælder for aftaler om YouSee Mobilaftale 6, 12 og 24. YouSee Mobilaftale

Læs mere

Generelle vilkår for levering og drift af TELE Greenland A/S tjenester Privat

Generelle vilkår for levering og drift af TELE Greenland A/S tjenester Privat Generelle vilkår for levering og drift af TELE Greenland A/S tjenester Privat 1. Aftalen Følgende abonnementsvilkår gælder for aftaler mellem TELE Greenland A/S (herefter TELE) og privatkunder samt mindre

Læs mere

Bredbånd PRISER HASTIGHED VILKÅR. Hastigheder og priser senest opdateret 13/

Bredbånd PRISER HASTIGHED VILKÅR. Hastigheder og priser senest opdateret 13/ Bredbånd PRISER HASTIGHED VILKÅR Hastigheder og priser senest opdateret 13/11 2015 20/5 Mbit/s 139,- kr. (*834,- kr.) 60/20 Mbit/s 199,- kr. (*1.194,- kr.) 80/30 Mbit/s 259,- kr. (*1.554,- kr.) 100/40

Læs mere

Standardbetingelser for Telia Bredbånd privat

Standardbetingelser for Telia Bredbånd privat Standardbetingelser for Telia Bredbånd privat 1 GENERELT 1.1 Disse betingelser gælder for Kundens tilslutning til internettet via Telia Bredbånd. Betingelserne gælder for Telias levering af tilslutning

Læs mere

Aftalevilkår for Telia Bredbånd

Aftalevilkår for Telia Bredbånd Aftalevilkår for Telia Bredbånd 1 GENERELT 1.1 Nærværende aftalevilkår er gældende for medarbejderens tilslutning til internettet via Telia Bredbånd. Vilkårene gælder både i de tilfælde, hvor tilslutningen

Læs mere

Generelle vilkår for levering og drift af TELE Greenland A/S s tjenester

Generelle vilkår for levering og drift af TELE Greenland A/S s tjenester Generelle vilkår for levering og drift af TELE Greenland A/S s tjenester Erhverv 1. Aftalen Følgende abonnementsvilkår gælder for aftaler mellem Tele Greenland A/S (herefter TELE) og kunder om levering

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser For aftaler om udvikling og design af hjemmesider og Vi-gør-hver-især-hvad-vi-er-bedst-tilpakken, herefter benævnt abonnementet, hos Transdesign.dk 1. Omfang Disse standardvilkår

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste - Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste Marts 2008 1. Generelt Disse abonnementsvilkår er gældende for aftaler om abonnement på Uni-tel A/S s IP-telefonitjeneste, indgået mellem kunden og

Læs mere

Abonnementsvilkår for NOE

Abonnementsvilkår for NOE Abonnementsvilkår for NOE Ordrebekræftelsen er sammen med abonnementsvilkårene grundlaget for aftalen mellem dig og NOE. NOE har her fremhævet nogle vigtige punkter i abonnementsvilkårene. Vi anbefaler

Læs mere

Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2. Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3

Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2. Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3 Grundabonnementer Fastnet Fastnet-PSTN 1 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 107,20 ISDN2-basis 2 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr. måned 135,20 ISDN2-erhverv 2,3 Oprettelse 6 760,00 Abonnement pr.

Læs mere

LIC Bredbåndstelefoni Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Bredbåndstelefoni Abonnementsvilkår Februar 2013 LIC Bredbåndstelefoni Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Bredbåndstelefonitjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår Kort præsentation af

Læs mere

Tjenestespecifikke vilkår for Mobilt bredbånd - Privat - Juni 2010

Tjenestespecifikke vilkår for Mobilt bredbånd - Privat - Juni 2010 Tjenestespecifikke vilkår for Mobilt bredbånd - Privat - Juni 2010 1/5 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsvilkårenes omfang... 3 2. Forudsætninger... 3 3. TELE s leveringsforpligtelse, herunder faciliteter

Læs mere

Tilslutningsvilkår for private

Tilslutningsvilkår for private Tilslutningsvilkår for private Introduktion RAH EnergiMidts Fibernet leverer internet, radio- og TV-kanaler samt telefoni (Tjenester) til kunder i Danmark. Denne tilslutningsaftale mellem RAH EnergiMidt

Læs mere

Abonnementsvilkår for internetadgang via xdsl eller fiber hos TDC

Abonnementsvilkår for internetadgang via xdsl eller fiber hos TDC Abonnementsvilkår for internetadgang via xdsl eller fiber hos TDC Juni 2015 Abonnementsvilkår for internetadgang via xdsl eller fiber hos TDC Juni 2015 1. Abonnementsaftalen xdsl eller Fiber (herefter

Læs mere

(Move On Communications giver denne præsentation for overblik over vilkårene. Vilkårene er fastsat i bestemmelserne i punkterne 1-10 nedenfor.

(Move On Communications giver denne præsentation for overblik over vilkårene. Vilkårene er fastsat i bestemmelserne i punkterne 1-10 nedenfor. Vilkår for køb og brug af tjenester på sitet Kort præsentation af vilkår (Move On Communications giver denne præsentation for overblik over vilkårene. Vilkårene er fastsat i bestemmelserne i punkterne

Læs mere

Generelle Vilkår for levering og drift af Fullrates tjenester

Generelle Vilkår for levering og drift af Fullrates tjenester Generelle Vilkår for levering og drift af Fullrates tjenester Marts 2016 Indholdsfortegnelse 1. Aftalen... 1 1.A. Elektronisk kommunikation og elektronisk regning... 2 1.B. Fortrydelsesret for forbrugere...

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

Standardbetingelser for Telia TV

Standardbetingelser for Telia TV Standardbetingelser for Telia TV 1 GENERELT 1.1 Disse betingelser er tillægsvilkår til Telia Bredbånd og gælder for Kundens modtagelse af Telia TV (digitalt tv), som Telia distribuerer via Telia Bredbånd.

Læs mere

1. Abonnementsaftalen. Juni 2016

1. Abonnementsaftalen. Juni 2016 Abonnementsvilkår for YouSee Bredbånd: Bredbånd, Fiber (YouSee Bredbånd via fiber) Bredbånd, Coax (YouSee Bredbånd via kabel-tv-net) Bredbånd, DSL (YouSee Bredbånd via telefonnet) Juni 2016 Indholdsfortegnelse

Læs mere

SALGS OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS OG LEVERINGSBETINGELSER Bolignet Aarhus SALGS OG LEVERINGSBETINGELSER Telefoni, tv og/eller internet INDHOLD 1. Overordnet beskrivelse af aftalens omfang... 2 2. Installationer hos Kunden... 3 2.1 Fysiske installationer... 3

Læs mere

kunden vedrørende kundens brug af IPTV og andre tjenester, herunder Video on Demand (VOD).

kunden vedrørende kundens brug af IPTV og andre tjenester, herunder Video on Demand (VOD). Abonnementsbetingelser IPTV Gældende pr. 1. maj 2007 1 Abonnementsaftalen og dens parter: 1.1 Nærværende abonnementsbetingelser er en del af aftalen mellem ComX Networks A/S Herstedvang 8 2620 Albertslund

Læs mere

Tillægsvilkår for TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit Maj Trafikken på internetadgangen er ikke krypteret.

Tillægsvilkår for TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit Maj Trafikken på internetadgangen er ikke krypteret. Tillægsvilkår for TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit Maj 2008 1. Tillægsaftalen For aftaler om abonnement på TDC Medarbejder Mobilt Bredbånd 15 Mbit gælder følgende vilkår i tillæg til abonnementsvilkår

Læs mere

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013

LIC Fastnet Abonnementsvilkår Februar 2013 Tjenestespecifikke abonnementsvilkår for LIC Fastnettjenester gældende i supplement til LIC Mobilics Generelle Vilkår LIC Fastnet Abonnementsvilkår Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 3 2. Aftalens

Læs mere

Tjenestespecifikke vilkår for forudbetalt mobilt bredbånd

Tjenestespecifikke vilkår for forudbetalt mobilt bredbånd Tjenestespecifikke vilkår for forudbetalt mobilt bredbånd - Erhverv Januar 2014 1/6 Indholdsfortegnelse 1. Aftalevilkårenes omfang... 3 2. Forudsætninger... 3 3. TELE s leveringsforpligtelse, herunder

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Telenor Business Internet. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Telenor Business Internet. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Telenor Business Internet. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Produkt Binding Abonnement pr. md. Oprettelse

Læs mere

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring DONG Energy El & Gas A/S 13. juni 2014 1. Anvendelsesområde og generelle forhold Disse leveringsbetingelser ( Leveringsbetingelser )

Læs mere

Generelle vilkår for levering og drift af TDC s tjenester

Generelle vilkår for levering og drift af TDC s tjenester Generelle vilkår for levering og drift af TDC s tjenester Oktober 2015 Indhold Generelle Vilkår for levering og drift af TDC s tjenester 1. Aftalen...3 1.A. Elektronisk kommunikation...3 1.B. Fortrydelsesret

Læs mere

Bilag 10. Abonnements vilkår. Gensalg fastnet Bilag 10 Abonnements vilkår v standard 23 10 2012.doc Side 1 af 25

Bilag 10. Abonnements vilkår. Gensalg fastnet Bilag 10 Abonnements vilkår v standard 23 10 2012.doc Side 1 af 25 Bilag 10. Abonnements vilkår Gensalg fastnet Bilag 10 Abonnements vilkår v standard 23 10 2012.doc Side 1 af 25 Indholdsfortegnelse 1. Aftalen... 3 1.A. Elektronisk kommunikation... 4 1.B. Fortrydelsesret

Læs mere

Gælder fra 1. januar 2017, medmindre andet fremgår af nærværende vilkår.

Gælder fra 1. januar 2017, medmindre andet fremgår af nærværende vilkår. Side 1 af 9 Aftalevilkår for FTVNet Internet. Gælder fra 1. januar 2017, medmindre andet fremgår af nærværende vilkår. Velkommen til FTVNet Internet Du får her et overblik over de vilkår, som gælder for

Læs mere

Abonnementsvilkår for kunder i Dansk Kabel TV

Abonnementsvilkår for kunder i Dansk Kabel TV Abonnementsvilkår for kunder i Dansk Kabel TV Indeholder: Generelle Vilkår for levering og drift af Dansk Kabel TV s tjenester Abonnementsvilkår for internetadgang via bredbåndstjenesten hos Dansk Kabel

Læs mere

Tilslutningsvilkår. for NRGi Fibernet A/S

Tilslutningsvilkår. for NRGi Fibernet A/S Tilslutningsvilkår for NRGi Fibernet A/S Januar 2013 1. Definitioner 1.1 Ved Abonnementsbetaling forstås den løbende betaling, som Abonnenten skal erlægge for de af Abonnenten til enhver tid bestilte Tjenester.

Læs mere

Abonnementsvilkår for kunder i Dansk Kabel TV

Abonnementsvilkår for kunder i Dansk Kabel TV Abonnementsvilkår for kunder i Dansk Kabel TV Oktober 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Kort præsentation af Vilkår for DANSK KABEL TV's tjenester På de næste sider

Læs mere

Vilkår for Radio Link Maj Indholdsfortegnelse

Vilkår for Radio Link Maj Indholdsfortegnelse Vilkår for Radio Link Maj 2001 Indholdsfortegnelse 1. Aftalen...1 2. Projektering, aftaleindgåelse og leveringstidspunkt...1 3. Adgang til Tele Danmarks installationer...2 4. Flytning...2 5. Priser...2

Læs mere

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009.

ComX Networks A/S. IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. ComX Networks A/S IPTV abonnementsbetingelser. Privatkunder. Gældende pr. 1. juli 2009. IPTV abonnementsbetingelser, ComX Networks A/S, privatkunder. 1. juli 2009 side 1 af 6 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Generelt

Læs mere

Abonnementsvilkår for telefontjenesten

Abonnementsvilkår for telefontjenesten Abonnementsvilkår for telefontjenesten TMA081108 mb 1. Abonnementsvilkårenes omfang...2 2. Definitioner og begreber...3 3. Benyttelse af TELE Greenlands net og tjenester...4 4. Parterne...4 5. Abonnementsaftale...4

Læs mere

Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet

Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet Vilkår for tilslutning til Fibias fibernet Disse tilslutningsvilkår gælder for abonnentens tilslutning af abonnentens ejendom til fibernet hos Fibia P/S (herefter Fibia ). Heri fastsættes de vilkår, der

Læs mere

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Indholdsfortegnelse 1. DLG TV Bredbånd/Mobilic... 3 2. Digital modtager... 3 3.

Læs mere

Vilkår for C More. Juni 2019

Vilkår for C More. Juni 2019 Vilkår for C More Juni 2019 Indholdsfortegnelse Tillægsvilkår for C More 4 1. Abonnementsaftalen 4 2. Brug af C More 4 3. Personoplysninger 5 4. Forbud mod offentlig visning og videredistribution 5 5.

Læs mere

Generelle Vilkår for levering og drift af TDC s tjenester

Generelle Vilkår for levering og drift af TDC s tjenester Generelle Vilkår for levering og drift af TDC s tjenester Juli 2011 Indholdsfortegnelse 1. Aftalen... 2 1.A. Elektronisk kommunikation... 3 1.B. Fortrydelsesret for forbrugere... 3 1.C. Fravigelse af udbudsbekendtgørelsen

Læs mere

1. Aftalen A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne B. Fortrydelsesret for forbrugere Aftalens parter...

1. Aftalen A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne B. Fortrydelsesret for forbrugere Aftalens parter... Generelle betingelser for levering og drift af vimobils tjenester Januar 2016 1. Aftalen... 2 1.A. Elektronisk kommunikation meddelelser mellem parterne... 2 1.B. Fortrydelsesret for forbrugere... 2 2.

Læs mere

Et abonnement på tjenesten omfatter følgende: Etablering af én eller flere forbindelser til tjenesten.

Et abonnement på tjenesten omfatter følgende: Etablering af én eller flere forbindelser til tjenesten. 1 Abonnementsvilkår for Fullrates IP-telefonitjeneste Maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætning om Bredbånd via telefonstik (DSL)... 1 3. Eksisterende telefonstik... 2 4.

Læs mere

Ta springet til fremtidens fibernetforbindelse

Ta springet til fremtidens fibernetforbindelse Velkommen som kunde hos SYD ENERGI Hvad er dine rettigheder og forpligtelser som kunde hos SYD ENERGI? Det kan du få svar på i denne folder om dine aftalevilkår. Her giver vi dig et overblik over de betingelser,

Læs mere

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse:

Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Vilkår for YouSee s digitale tv-bokse: Maj 2018 Indholdsfortegnelse 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 2 3. Interaktive tjenester (Tv-arkiv og Start Forfra)... 2 4. Video on demand fra kundens

Læs mere

Tilslutningsvilkår for private

Tilslutningsvilkår for private Tilslutningsvilkår for private INTRODUKTION AURA Fibers Fibernet leverer internet, radio- og TV-kanaler samt telefoni (Tjenester) til kunder i Danmark. Denne tilslutningsaftale mellem AURA Fiber A/S og

Læs mere

Abonnementsvilkår for MES FIBERNET A/S

Abonnementsvilkår for MES FIBERNET A/S Abonnementsvilkår for MES FIBERNET A/S Ordrebekræftelsen er sammen med abonnementsvilkårene grundlaget for aftalen mellem dig og MES FIBERNET A/S. MES FIBERNET A/S har her fremhævet nogle vigtige punkter

Læs mere

Generelle Betingelser

Generelle Betingelser Generelle Betingelser Levering og drift Nettalk Postboks 201 Sletvej 30, 8310 Tranbjerg CVR: 35954716 Kundeservice www.nettalk.dk Tlf. 70 10 01 02 kundeservice@nettalk.dk Åbningstider Mandag -fredag 8-17

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser. Vigtig information om dit nye CLEVER opladningsabonnement

Generelle vilkår og betingelser. Vigtig information om dit nye CLEVER opladningsabonnement Generelle vilkår og betingelser Vigtig information om dit nye CLEVER opladningsabonnement Version 1.1. Ikrafttrædelse pr. 8. juni 2012 På denne og de følgende sider kan du læse de vilkår, som gælder for

Læs mere

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Telenor Business Internet. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms.

Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Telenor Business Internet. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Priser Indhold og forudsætninger Følgende standardpriser er gældende for Telenor Business Internet. Alle priser og beløb er i danske kroner og ekskl. moms. Produkt Binding Hastighed Abonnement pr. md.

Læs mere

Vilkår for TDC Bredbånd og Fastnet

Vilkår for TDC Bredbånd og Fastnet Vilkår for TDC Bredbånd og Fastnet Februar 2014 1 2 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder for din aftale med TDC om TDC Bredbånd og Fastnet. Vilkårene

Læs mere

Erhverv. Almindelige betingelser

Erhverv. Almindelige betingelser Erhverv Almindelige betingelser tv, fiberbredbånd og telefoni til os i midt- og vestjylland 1. GENERELT 1.1. Nærværende Almindelige Betingelser gælder for ALTIBOX levering af bredbåndstjenester og ydelser

Læs mere

Drifts og hostingydelser Vilkår

Drifts og hostingydelser Vilkår Drifts og hostingydelser Vilkår Aftalens parter Parterne i denne aftale om levering og drift af tjenesteydelsen er nedenfor nævnte. Parterne er i alle henseender ansvarlig for overholdelsen af vilkårene.

Læs mere

Tilslutningsvilkår for private

Tilslutningsvilkår for private Tilslutningsvilkår for private INTRODUKTION Eniigs Fibernet leverer internet, radio- og TV-kanaler samt telefoni (Tjenes ter) til kunder i Danmark. Denne tilslutningsaftale mellem Eniig og kunden (Abonnenten)

Læs mere

Aftalevilkår TeleNordic IP-telefoni

Aftalevilkår TeleNordic IP-telefoni Aftalevilkår TeleNordic IP-telefoni 1 Aftaleforholdet Abonnementsvilkår for TeleNordic abonnement (herefter benævnt som "aftalen") gælder mellem TeleNordic ApS, Munkegårdsvej 21A, 3490 Kvistgård (herefter

Læs mere

Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste

Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste Juli 2019 Indholdsfortegnelse Abonnementsvilkår for TDC s nomadiske IP-telefonitjeneste... 1 1. Abonnementsaftalen... 1 2. Forudsætninger... 1

Læs mere

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Tv. Private husstande med individuel aftale August 2015

Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Tv. Private husstande med individuel aftale August 2015 Abonnementsvilkår for kabel-tv hos YouSee YouSee Tv Private husstande med individuel aftale August 2015 Kort præsentation af abonnementsvilkårene På de næste sider kan du læse de vilkår, som gælder for

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller

Læs mere

Standardbetingelser for Telia TV

Standardbetingelser for Telia TV Standardbetingelser for Telia TV 1 GENERELT 1.1 Disse betingelser er tillægsvilkår til Telia Bredbånd og gælder for Kundens modtagelse af Telia TV (digitalt tv), som Telia distribuerer via Telia Bredbånd.

Læs mere

Stofa Telefoni AFTALEVILKÅR

Stofa Telefoni AFTALEVILKÅR Stofa Telefoni AFTALEVILKÅR 1 INDHOLD AFTALEVILKÅR FOR STOFA TELEFONI 1. GENERELT Velkommen 2 Aftalevilkår for Stofa Telefoni 3 Kontaktoplysninger 16 1.1. De følgende vilkår gælder for kundens abonnement

Læs mere