kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost."

Transkript

1 2013 Tid: Lørdag den 19. januar 2013 kl Sted: Åløkkeskolen, Kong Georgsvej 31, 5000 Odense C Følgende kurser udbydes denne dag: A-stævneledelse: v/ Mette Steffensen og Ib Clausen A-stævnebanelægning: v/ Helge Lang Pedersen B-stævneledelse (kredsløb): v/annette Færing, Knud Erik Thomasen og Jens-Jørgen Lyngaa B-stævnebanelægning (kredsløb): v/finn Mollerup og Lars Thestrup Kommunikation: v/helle og Henning Schou, Gitte Krogh Madsen og Martin Hedal Motivation af frivillige: v/ Grethe Buch og Asger Kristensen Emit: v/mogens Hagner og Lars Ole Kopp SportIdent: v/chris Bagge og Mogens Jørgensen Pris: kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost. Spørg din klub om muligheder for tilskud til kurser og transport. Fyld bilen med nogle klubkammerater, deltag i forskellige kurser på dagen, og del jeres nye fælles viden i bilen hjem. Tilmelding: via O-service senest d. 6. januar 2013 Program: Kl ankomst, velkomst og morgenbrød, te og kaffe fordeling i lokaler Kl start på undervisningen Kl frokost Kl undervisning fortsætter Kaffe/te pause i løbet af eftermiddagen Kl afslutning kort evaluering Kl hjemrejse efter en positiv og inspirerende dag Yderligere information: udsendes direkte til de tilmeldte sidst i uge Spørgsmål? - Kontakt udviklingskonsulent Gert Nielsen gn@do-f.dk tlf

2 Kursus for kommende A-stævneledere Hvis du kan svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål, er A-stævnekurset for dig: - Skal du være stævneleder for DM, Påskeløbene, Nordjysk 2-dages, Danish Spring, Midgårdsormen, eller andre store danske stævner 2013 eller 2014? - Er det første gang, du har ansvaret eller medansvaret for så stort et stævne? - Overvejer du at påtage dig en opgave som stævneleder, og er i tvivl om hvad det indebærer? - Mangler du opdateret viden om seedning og ranglister? - Søger du konkret sparring på, hvordan stævnepladsen gøres til en festplads, hvordan du kan motivere frivillige hjælpere, eller hvordan du sikrer en fornuftig risikostyring? Fokus på kurset vil være på de ledelsesmæssige dilemmaer og udfordringer, man kan støde ind i som stævneleder i en frivillig organisation. Kurset er med andre ord ikke et reglementskursus (men har du specifikke spørgsmål, klarer vi nok også det). Der vil være rig lejlighed til spørgsmål og diskussion, samtidig med at vi forhåbentlig har det sjovt. Omdrejningspunktet vil være tre temaer: 1. Indretning af stævneplads. Hvordan skaber man rammerne, så stævnepladsen bliver en festplads med intimitet og spænding. 2. Risikovurdering. Hvad gør vi fx når parkeringspladsen er ren mudder, strømmen svigter, tidtagningen kokser, en post fjernes eller et hold har ændringer efter tidsfristen er udløbet? 3. Motivation af frivillige og konfliktløsning. Mange hjælpere er enormt engagerede og lægger en masse tid og energi i opgaven. Hvad skal man uddelegere og hvad gør man, når der er forskellige opfattelser af, hvordan tingene skal gøres? Hvordan kan man sikre sig, at alle har lyst til at fortsætte? Som noget nyt i år er der to undervisere, der ser frem til at dele deres erfaringer med deltagerne: Mette Rønning Steffensen fra OK Øst Birkerød, næstformand i DOF og stævneleder for Spring Cup i 2008, 2009 og Ib Clausen fra OO, stævneleder for DM-mellem i 2012.

3 Kursus for kommende banelæggere og -kontrollanter ved A- stævner Hvis du kan svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål, er A- stævnebanelægnings kurset noget for dig: - Skal du være banelægger eller kontrollant for et A-stævne i 2013 eller 2014? - Er det første gang, du har ansvaret eller medansvaret for et sådant stævne? - Overvejer du at påtage dig en opgave som banelægger eller banekontrollant, og er i tvivl om hvad det indebærer? Fokus på kurset vil være på de specielle krav til banelægning ved A-stævner, herunder kvalitetskrav til banelægningen, publikumspassage, presse/tv-poster, indretning af arena/stævneplads m.m. Underviser Helge Lang Pedersen, Farum OK og Eliteudvalget med mange års erfaring som A- banelægger og kontrollant.

4 Kursus for kommende stævneledere og -kontrollanter ved B- stævner (kredsløb) Hvis du kan svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål, er B-stævnekurset noget for dig: - Skal du være stævneleder eller kontrollant for et B-stævne (kredsløb) eller divisionsmatch i 2013? - Er det første gang, du har ansvaret eller medansvaret for et sådant stævne? - Overvejer du at påtage dig en opgave som stævneleder eller kontrollant, og er du i tvivl om hvad det indebærer? Fokus på kurset vil dels være stævnelederens og kontrollantens opgaver i forbindelse med et B-stævne eller divisionsmatch, dels generel introduktion til stævneledelse og stævnekontrol. Med udgangspunkt i en case kommer vi ind på stævnelederens og stævnekontrollantens opgaver og planlægning heraf i forbindelse med et B-stævne eller divisionsmatch. Senere på dagen fordyber vi os yderligere i stævneledelse og -kontrol og reglementskrav til organisering af B-stævner. på kurset er Annette Færing og Knud Erik Thomsen, Svendborg OK Stævneleder/kontrollant ved B-stævnet i Lohals d / og Jens-Jørgen Lyngaa, formand for Planudvalget og med mange års erfaring som stævneleder og kontrollant.

5 Kursus for kommende banelæggere ved B-stævner (kredsløb) Hvis du kan svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål, er banelægningskurset noget for dig: - Skal du være banelægger for B-stævne (kredsløb) eller divisionsmatch i 2013? - Er det første gang, du har ansvaret eller medansvaret for banelægning til et sådant stævne? - Overvejer du at påtage dig en opgave som banelægger, og er i tvivl om hvad det indebærer? Fokus på kurset vil dels være banelæggerens opgaver i forbindelse med et B-stævne eller divisionsmatch, dels generel introduktion til banelægning med fokus på sværhedsgrader (begynder, let, mellemsvær, svær). Kurset er IKKE et Condes-kursus. Med udgangspunkt i en case kommer vi ind på banelæggerens opgaver og planlægning heraf i forbindelse med et B-stævne eller divisionsmatch. Senere på dagen tager vi fat på banelægning med gennemgang af sværhedsgrader og mulighed for selv at lave baner under supervision af erfarne banelæggere. på kurset er: Finn Mollerup, Odense OK bl.a. banelægger ved B-stævne og 3.divisionsmatch i Lunge Bjerge d. 18/ og Lars Thestrup, OK Melfar og Planudvalget.

6 Kursus Motivation af frivillige Hvis du kan svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål, er Motivation af frivilligekurset noget for dig: - Skal du være ansvarlig for en aktivitet i klubben, der kræver involvering af flere frivillige i 2013? - Er det første gang, du har ansvaret eller medansvaret for en sådan aktivitet? - Overvejer du at påtage dig en opgave som ansvarlig for aktiviteter, der kræver involvering af frivillige, og er du i tvivl om, hvad det indebærer omkring motivation og organisering af disse frivillige? Fokus på kurset vil være praktiske erfaringer omkring organisering, involvering og motivering af frivillige dels i det daglige klubarbejde, dels i forbindelse med projekter og events. er Grethe Buch, OK Gorm klubformand med mange års erfaring omkring organisering, involvering og motivering af frivillige i klubben, og Asger Kristensen, Herning OK, der har etableret et utal af fastpost-projekter i skolerne i Midt- og Vestjylland med hjælp fra frivillige.

7 Kommunikationskursus for orienteringsklubber Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, er kommunikationskurset noget for dig: - Har du at gøre med klubbens hjemmeside, pressearbejde, markedsføring eller anden kommunikation? - Har du lyst til at få inspiration til kommunikationsarbejdet i klubben? - Vil du gerne kommunikere præcist, effektivt og moderne? - Har du lyst til at udveksle gode og dårlige kommunikationserfaringer med andre klubber? Kurset vil med udgangspunkt i hæftet 100 gode råd til kommunikationsarbejdet i klubben komme særligt omkring disse fire temaer: 4. Hvad er god kommunikation og hvordan kan man prioritere god kommunikation i klubben? 5. Kommunikation på nettet med særligt fokus på klubhjemmesider. 6. Pressearbejde den gode historie, pressemeddelelse og pressekontakt. 7. Markedsføring og synlighed ikke mindst brug af de gratis kanaler! Der vil være tre undervisere på kurset: Martin Hedal, udviklingskonsulent i DOF Helle og Henning Schou, hhv. kommunikationsansvarlig og webmaster, OK Snab Gitte Krogh Madsen, formand for kommunikationsudvalget i OK Roskilde Valgfri læsning 100 gode råd til kommunikationsarbejdet i klubben (findes på vision2015.dk) Kapitel 3: Kommunikation, medlemshvervning m.v. i Hans Stavnsagers Håndbog i foreningsarbejde

8 Kursus Emit Hvis du kan svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål, er Emit-kurset noget for dig: - Skal du være ansvarlig for brug af Emit til klubarrangementer og/eller B/C-stævne i 2013? - Er det første gang, du har ansvaret eller medansvaret for Emit i forbindelse med et sådant arrangement/stævne? - Overvejer du at påtage dig en opgave som Emit-ansvarlig, og er i tvivl om hvad det indebærer? Fokus på kurset vil være på praktiske erfaringer med brug af Emit samt overblik over systemets opbygning på såvel hardware som software siden. på kurset er Mogens Hagner, Silkeborg OK med mange års erfaring som ansvarlig for Emit i forbindelse med diverse stævner, og Lars-Ole Kopp, Karup OK som er eneforhandler af Emit-udstyr i Danmark.

9 Kursus SportIdent Hvis du kan svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål, er SportIdentkurset for dig: - Skal du være ansvarlig for brug af SportIdent til klubarrangementer og/eller B/Cstævne i 2013? - Er det første gang, du har ansvaret eller medansvaret for SportIdent i forbindelse med et sådant arrangement/stævne? - Overvejer du at påtage dig en opgave som SportIdent-ansvarlig, og er i tvivl om hvad det indebærer? Fokus på kurset vil være på praktiske erfaringer med brug af SportIdent som kontrolsystem, samt overblik over systemets opbygning på såvel hardware- som softwaresiden og en gennemgang af løbssoftware til brug i forbindelse med SportIdent. er Chris Bagge, FIF Hillerød ansvarlig for SportIdent kontrolsystem i forbindelse med Spring Cup og Mogens Jørgensen, Søllerød OK og SportIdent Danmark

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe. kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost.

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe. kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost. 2015 Tid: Lørdag den 24. januar 2015 kl. 09.45-16.00 Sted: Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe Følgende kurser udbydes denne dag: A-stævneledelse: v/ Mette Rønning Steffensen og Ib Clausen A-stævnebanelægning:

Læs mere

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe 2014 Tid: Lørdag den 25. januar 2013 kl. 09.45-16.00 Sted: Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe Følgende kurser udbydes denne dag: A-stævneledelse: v/ Mette Steffensen og Ib Clausen A-stævnebanelægning:

Læs mere

Årgang 16 nr. 6 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 16 nr. 6 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Årgang 16 nr. 6 2012 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Kampen om den gyldne sko side 5 Jobopslag side 6 Vinterens løb side 7 Klubmesterskab side 8 Trænerkursus

Læs mere

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe 2016 Tid: Lørdag den 16. januar 2016 kl. 09.45-16.00 Sted: Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe Følgende kurser udbydes denne dag: Nyheder: Skolereformen Det gode partnerskab hvordan kommer vi

Læs mere

Klubledermøder, november 2012

Klubledermøder, november 2012 Klubledermøder, november 2012 Budget 2013 Find vej dagen 2013, inkl. skolemesterskab Motionsevent Naturløbet DOF Akademi Klub-o-meter Vision 2015 Medlemsfremgang Budget 2013 Grundforudsætninger: Fortsat

Læs mere

DM Mellem. World Ranking Event (WRE) Trimtex Cup (SRL) Landinspektør Junior Cup (JRL) Hørbylunde Syd 11. august 2007

DM Mellem. World Ranking Event (WRE) Trimtex Cup (SRL) Landinspektør Junior Cup (JRL) Hørbylunde Syd 11. august 2007 DM Mellem World Ranking Event (WRE) Trimtex Cup (SRL) Landinspektør Junior Cup (JRL) Hørbylunde Syd 11. august 2007 w w w. her ning-orient eringsklub. dk Arrangør: Klassifikation: Ranglisteløb: Dato: Løbsområde:

Læs mere

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe 2018 Tid: Lørdag den 13. januar 2018 kl. 09.45-16.00 Sted: Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe Følgende kurser udbydes denne dag: Mesterskabsstævner Stævneledelse og kontrol v/susanne Højholt

Læs mere

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ INDBYDELSE DM Mellem Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til for andet år at byde velkommen i Munkebjerg denne gang i den østlige del af skoven.

Læs mere

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe. kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost.

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe. kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost. 2017 Tid: Lørdag den 14. januar 2017 kl. 09.45-16.00 Sted: Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe Følgende kurser udbydes denne dag: A-stævneledelse: v/ellis Sommer, Lise Jonasen og John Holm A-stævnebanelægning:

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub INDBYDELSE Arrangører Navn og klassifikation Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub DM Stafet og DM Lang (*****) 5 stjerner Trimtex Senior Cup, 12. og sidste afdeling

Læs mere

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub

Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub INDBYDELSE Arrangører Navn og klassifikation Faaborg Orienteringsklub, Odense Orienteringsklub, Svendborg Orienteringsklub DM Stafet og DM Lang (*****) 5 stjerner Trimtex Senior Cup, 12. og sidste afdeling

Læs mere

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab. Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE DM Lang Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til at byde velkommen i Munkebjerg

Læs mere

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017.

Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Indbydelse Kreds ungdomsmatch 2017 Sydkredsen, OK Gorm Jelling, OK Melfar, OK SNAB og Kolding Orienterings Klub har fornøjelsen af at byde til kredsungdomsmatch 2017. Fredag 6.oktober kl. 19 søndag d.

Læs mere

Mødereferat Breddeudvalget 2/2011.

Mødereferat Breddeudvalget 2/2011. Dansk Orienterings-Forbund Til Breddeudvalgets medlemmer Hovedbestyrelsen og stab Mødereferat Breddeudvalget 2/2011. Mødedato: Lørdag d. 12. marts 2011 kl. 16:30-19:15 Mødested: Mødedeltagere: Referent:

Læs mere

Instruktion. Faaborg Orienterings klub. afholder. DM hold. B-løb. Søndag d. 9. oktober 2016

Instruktion. Faaborg Orienterings klub. afholder. DM hold. B-løb. Søndag d. 9. oktober 2016 Instruktion Faaborg Orienterings klub afholder DM hold og B-løb Søndag d. 9. oktober 2016 Arrangør Faaborg Orienteringsklub - www. Faaborgok.dk Stævneklassifikation DM for klubhold 2016 og finale i COWI-ligaen

Læs mere

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion

Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Instruktion Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg By. Rev. med COWI-kurver frem til 21/7-2011

Læs mere

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015

Allerød OrienteringsKlub. 27. september 2015 Allerød OrienteringsKlub Afholder DM hold Op/ned 2-3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4-5 division Op/ned 5-6 division 27. september 2015 Stævneklassifikation DM for klubhold 2015 og finale i COWI-ligaen(Danmarks

Læs mere

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Mødested & afstande: Afmærkning på vej 52 (Silkeborg Horsens), 6 km syd for Silkeborg. Fra mødestedet er der ca. 1 km til parkering. Afstande:

Læs mere

Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018

Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018 Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018 Arrangør Klassifikation Allerød OK DM Ultralang, 4 stjernet stævne Stævnedato Søndag den 22. april 2018 Stævnekontor Findes på stævnepladsen. Åbningstider: kl.

Læs mere

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Indbyder søndag den 14/4 2019 til 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Vi glæder os til at se rigtig mange glade løbere til en god dag i skoven Stævne og klassifikation Stævnet

Læs mere

INSTRUKTION TIL ÅRETS DM NAT I JÆGERSPRIS NORDSKOV. Klassifikation: Stævnet er et firestjernet A-stævne **** Dato: Lørdag d. 29.

INSTRUKTION TIL ÅRETS DM NAT I JÆGERSPRIS NORDSKOV. Klassifikation: Stævnet er et firestjernet A-stævne **** Dato: Lørdag d. 29. INSTRUKTION TIL ÅRETS DM NAT I JÆGERSPRIS NORDSKOV Klassifikation: Stævnet er et firestjernet A-stævne **** Dato: Lørdag d. 29. marts 2014 Løbsområde: Mødested - Stævneplads: Parkering: Stævnecenter: Resultater:

Læs mere

Allerød OrienteringsKlub. Afholder. DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division

Allerød OrienteringsKlub. Afholder. DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division Allerød OrienteringsKlub Afholder DM hold Østkredsens Op/ned 2 3 division Op/ned 3-4 division Op/ned 4 5 division Op/ned 5 6 division 27. september 2015 INSTRUKTION Arrangør Stævneklassifikation Allerød

Læs mere

Referat af klubledermøde nr. 3 i 2012 i Sydkredsen

Referat af klubledermøde nr. 3 i 2012 i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Referat af klubledermøde nr. 3 i 2012 i Sydkredsen Mødested: FROS s klubhus, Hannerup Engvej 1c, Fredericia Mødedato: Tirsdag d. 6/11 kl. 19.00 Mødeindbudte Klubrepræsentanter

Læs mere

DM Mellem. World Ranking Event (WRE) Trimtex Cup (SRL) Landinspektør Junior Cup (JRL) A-Stævne, World Ranking Event.

DM Mellem. World Ranking Event (WRE) Trimtex Cup (SRL) Landinspektør Junior Cup (JRL) A-Stævne, World Ranking Event. DM Mellem World Ranking Event (WRE) Trimtex Cup (SRL) Landinspektør Junior Cup (JRL) Hørbylunde Syd 11. august 2007 w w w. her ning-orient eringsklub. dk Arrangør: Klassifikation: Ranglisteløb: Herning

Læs mere

Jysk / Fynsk Mesterskab Lang 2019 søndag den 18. august i Lohals skovene

Jysk / Fynsk Mesterskab Lang 2019 søndag den 18. august i Lohals skovene Arrangør: Instruktion Jysk / Fynsk Mesterskab Lang 2019 søndag den 18. august i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Afmærkning Afmærkning med O-skærm + pil fra

Læs mere

INDBYDELSE Påskeløb 2019

INDBYDELSE Påskeløb 2019 INDBYDELSE Påskeløb 2019 Den 18. 20. april i Stråsø og Vosborg C***** stævne Arrangør Vestjysk Orienteringsklub og Herning Orienteringsklub Løbsområder Mødested Stævnecenter Stævneplads Kort Nr. Vosborg

Læs mere

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018

Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Orienteringsklubben OK Snab Indbyder til Midgårdsormen Lørdag den 25. august og søndag den 26. august 2018 Stafetten afvikles i forlængelse af DM-Mellem i Højgård arrangeret af OK Gorm. Form på stafetterne

Læs mere

Referat fra klubledermøde nr. 2, 2012 i Sydkredsen

Referat fra klubledermøde nr. 2, 2012 i Sydkredsen Referat fra klubledermøde nr. 2, 2012 i Sydkredsen Mødested: Snabs klubhus, Helligkildevej 2, Vejle Mødedato: Torsdag d. 7/6 kl. 19.00 Mødeindbudte Klubrepræsentanter for Sydkredsens klubber og Kredsudvalg

Læs mere

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * *

Lørdag d. 12. september. Arrangør Klassificering. Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * Arrangør Klassificering Århus 1900 Orientering A-stævne * * * * * samt 5. afd. af Garmin Cup for H/D 21 Kort Velling Snabegård, 5 m ækvidistance 1:10.000 Terræn Startret Steen Frandsen og Frank Dabelstein

Læs mere

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Indbydelse til Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Arrangør: i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Klassifikation: Mødested: Afmærkning med O-skærm + pil fra

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Søndag den 07. juni 2015 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Parkering: Stævneplads: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I sydlige ende af Staksrode

Læs mere

MTB-O Sletten Stræktider Plads Navn Klasse Tid D-16

MTB-O Sletten Stræktider Plads Navn Klasse Tid D-16 MTB-O Sletten Stræktider -06-06-2009 Plads Navn Klasse D-16 1 Caroline Ryge Carlsen Ok Øst Birkerød 1:13:08 03:30= 19:54= 32:06= 38:48= 56:57= 59:46= 63:32= 70:57= 03:30= 16:24= 12:12= 06:42= 18:09= 02:49=

Læs mere

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle

SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle SNAB indbyder til Sydkredsens op-/nedrykning til 1./2. og 2./3. Div i COWI-ligaen samt åbne baner Søndag den 6. oktober 2013 i Sønderskoven i Vejle INSTRUKTION Klassifikation: Løbsområde: Stævnet er et

Læs mere

Indbyder søndag d. 17/ kl til. JFM Lang 2014

Indbyder søndag d. 17/ kl til. JFM Lang 2014 Indbyder søndag d. 17/8 2014 kl. 10.00 til JFM Lang 2014 Stævnetype Stævnet er et A-arrangement Skov Gludsted-Børgelund Stævneplads Stævneplads i lysning umiddelbart vest Militærdepot Hjøllund Afmærkning

Læs mere

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts i Kirkemilen

Læs mere

Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion

Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion Velkommen til 3. afdeling af Dansk Park Tour i Herning City Instruktion Stævneplads Arealet ved siden af DGI Huset, Kousgaards Plads 3, 7400 Herning. Husk ingen brug af løbesko med metaldupper. Du vil

Læs mere

INDBYDELSE Påskeløb 2019

INDBYDELSE Påskeløb 2019 INDBYDELSE Påskeløb 2019 Den 18. 20. april i Stråsø og Vosborg C***** stævne Arrangør Vestjysk Orienteringsklub og Herning Orienteringsklub Løbsområder Mødested Stævnecenter Stævneplads Kort Nr. Vosborg

Læs mere

Op/Ned Match Division, Øst

Op/Ned Match Division, Øst Søllerød Orienteringsklub indbyder til Cowi-Ligaen: Op/Ned 3.-4. division, Op/Ned 4.-5. division, Op/Ned 5.-6. division, samt Åbne Baner i Rude Skov. Dato 25. September 2016 kl. 11:00-15:00 Stævnepladsen

Læs mere

Fynsk Sprint Cup - 1 etape 26-05-2012, Faaborg By, Fa Allerød OK. H-55 14:57 86801 L Gert Nielsen

Fynsk Sprint Cup - 1 etape 26-05-2012, Faaborg By, Fa Allerød OK. H-55 14:57 86801 L Gert Nielsen Allerød OK H-55 14:57 86801 L Gert Nielsen Ballerup OK H-21 14:16 443885 Lars Bukkehave D-50 14:29 151495 Annette Bonde D-55 14:33 139370 Johanne Lind D-35 14:37 86804 L Mette Rich H-45 14:47 86799 L Jakob

Læs mere

Kommunikationskursus for danske orienteringsklubber. Odense, 21. januar 2012

Kommunikationskursus for danske orienteringsklubber. Odense, 21. januar 2012 Kommunikationskursus for danske orienteringsklubber Odense, 21. januar 2012 Dagens program - formiddag 10.00: Registrering og kaffe 10.15: Pressearbejde i klubben 10.45: Hvad er god kommunikation? 11.00:

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013

Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 Indbydelse til Påskeløbene 2013 Torsdag, fredag og lørdag 28. 30. marts 2013 1. Klassifikation: 4-stjernet A-stævne. 2. Stævnecenter: Informationen/stævnekontor på stævnepladserne fungerer samtidig som

Læs mere

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden.

Indbydelse. Vi glæder os til at se jer alle i Hillerød - følg også med på vores Facebook side (KUM 2016) hvor vi løbende fortæller om weekenden. Indbydelse Østkredsen og FIF Hillerød Orientering har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2016 Fredag d. 4. november kl. 20:00 til søndag d. 6. november kl. 13:30. Weekenden markerer

Læs mere

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017.

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Arrangør Klassifikation Rold Skov OK i samarbejde med Rebild Kommune. DM Sprint, 4 stjernet A stævne og IOF World Ranking Event. DM sprint er ligeledes

Læs mere

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 1. juli 2017 Klassifikation: C-løb **** Løbsområde: Bunken Plantage Kort: Bunken Plantage, målestok 1:7.500, Ækv. 2,5 m. Kortene er printede på riv- og vandfast

Læs mere

Instruktion. Kredsløb søndag den 8. maj 2016

Instruktion. Kredsløb søndag den 8. maj 2016 Instruktion Kredsløb søndag den 8. maj 2016 Klassifikation: C-stævne. **** Løbsområde: Slagslunde Skov Mødested: Der er parkering ved Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup Kørevejledning:

Læs mere

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Arrangør: Instruktion Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Afmærkning: Afmærkning med O-skærm + pil

Læs mere

STÆVNE OG REGLEMENT. Strategisk mål 1:

STÆVNE OG REGLEMENT. Strategisk mål 1: STÆVNE OG REGLEMENT Strategisk mål 1: Udvikle og implementere et nyt koncept for administration og koordination af publikationsvirksomhed i DOF med henblik på blandt andet at sikre større sammenhæng samt

Læs mere

Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN. lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 INSTRUKTION STARTLISTE RESULTAT

Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN. lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 INSTRUKTION STARTLISTE RESULTAT Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 Stafetten arrangeres i forlængelse af DM Mellem 2019 arrangeret af Rold Skov OK Begge løbsarrangementer

Læs mere

Danske Politimesterskaber i sprint- og orienteringsløb 2017.

Danske Politimesterskaber i sprint- og orienteringsløb 2017. Danske Politimesterskaber i sprint- og orienteringsløb 2017. Efter aftale med Dansk Politiidrætsforbund, fremsendes hermed indbydelsen til De Danske Politimesterskaber i sprint- og orienteringsløb på syd/vestfyn

Læs mere

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere.

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. 4H Ledelse, Aktiviteter & Rollespil Fra fredag den 22. februar kl. 17.30 til lørdag den 23. februar 2008 kl. 16.45 2008 på Køge Vandrerhjem. Program for

Læs mere

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Indbydelse Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 13 i Skørping og Rold Skov KUM weekenden er årets

Læs mere

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event.

Indbydelse. til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Indbydelse til DM Sprint og World ranking Event den 20. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Stævnet vil samtidigt være et World Ranking Event. Dato Lørdag

Læs mere

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Foreløbig Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts

Læs mere

Instruktion DM-Mellem 2016 Lørdag den 3. september A-Stævne

Instruktion DM-Mellem 2016 Lørdag den 3. september A-Stævne Instruktion DM-Mellem 2016 Lørdag den 3. september A-Stævne Mødested & afstande: Afmærkning på vejen mellem Rønde og Femmøller Strand. Afmærkning i Egens (ankomst fra Rønde) 56.269843, 10.515290 eller

Læs mere

Referat fra klubledermøde nr. 3, 2011 i Sydkredsen

Referat fra klubledermøde nr. 3, 2011 i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Sydkredsens klubber, Kredsudvalget og DOF ved HS og MS ----------------------------------------------------------------------- Referat fra klubledermøde nr. 3, 2011 i Sydkredsen

Læs mere

Invitation Bulletin 1 & 2 Danish Spring 2012

Invitation Bulletin 1 & 2 Danish Spring 2012 Invitation Bulletin 1 & 2 Danish Spring 2012 OK Øst Birkerød byder velkommen til den nye internationale Danish Spring Chase and Relay weekend: Lørdag 24. marts 2012: Danish Spring Chase i Tokkekøb Hegn

Læs mere

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 Nordkredsens slutrunde 2008 for op- og nedrykning til 1., 2., 3., og 4. division Oprykning til 1. division nedrykning

Læs mere

Skovlukninger, konsulenter, kontrollanter og dommere

Skovlukninger, konsulenter, kontrollanter og dommere Kort & Planudvalget Senest opdateret 1. November 2009 2009 Dato Typ e Skov/Skovlukni ng Dato Arrangør Bem. Kortkonsulent Stævnekontrol Banekontrol Dommer/Jury 28/3 C Tisvilde Hegn 10.03.08 FIF, Øst, Roskilde

Læs mere

DANISH SPRING Chase & Relay weekend;

DANISH SPRING Chase & Relay weekend; Invitation Bulletin 1 DANISH SPRING Chase & Relay weekend 16 17. marts 2013 OK Øst Birkerød byder velkommen til den internationale DANISH SPRING Chase & Relay weekend; det nye løbsformat, der tilbyder

Læs mere

Instruktion for SØNDAG D. 31. MAJ 2015

Instruktion for SØNDAG D. 31. MAJ 2015 Instruktion for SPRINT STAFET SØNDAG D. 31. MAJ 2015 Arrangør Klassifikation Stævnecenter /plads Orienteringsklubben Roskilde Sprint stafet, 4 stjernet C stævne Børnehuset Reden, Eriksvej, 4000 Roskilde

Læs mere

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Danmarksturneringens slutrundematch for Østkredsens 1., 2. og 3. division Samt åbne baner

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Danmarksturneringens slutrundematch for Østkredsens 1., 2. og 3. division Samt åbne baner Holbæk Orienteringsklub indbyder til Danmarksturneringens slutrundematch for Østkredsens 1., 2. og 3. division Samt åbne baner Søndag den 22. september 2013 Instruktion Stævnet... : Danmarksturneringen

Læs mere

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Indbydelse Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015 Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Lørdag den 14. marts til langdistance i Hammer Bakker Søndag den 15. marts

Læs mere

DM Mix-sprint-stafet 26. maj Indbydelse Rev. A: 24. april 2019

DM Mix-sprint-stafet 26. maj Indbydelse Rev. A: 24. april 2019 DM Mixsprint-stafet 2019 Indbydelse Søndag den 26. maj 2019, Grindsted By Arrangør Klassifikation WOC 2020, Danmark DM Mixsprint-stafet - A stævne. 5 stjerner Indgår i Sprintcup 2019. Dato og tid Søndag

Læs mere

Udviklingskurser. - for frivillige i fritids- og foreningslivet. Sæson 2014-2015

Udviklingskurser. - for frivillige i fritids- og foreningslivet. Sæson 2014-2015 Udviklingskurser - for frivillige i fritids- og foreningslivet Sæson 2014-2015 Praktisk om udviklingskurserne I samarbejde med DGI Nordsjælland tilbyder Rudersdal Kommune udviklingskurser. Fokus for disse

Læs mere

INSTRUKTION til testløbsweekend d juni 2018 Herning OK og Dansk Orienteringsforbund byder velkommen

INSTRUKTION til testløbsweekend d juni 2018 Herning OK og Dansk Orienteringsforbund byder velkommen INSTRUKTION til testløbsweekend d. 2-3. juni 2018 Herning OK og Dansk Orienteringsforbund byder velkommen Arrangør Stævne og klassifikation Dato Stævnekontor Løbsområde Mødested Herning Orienteringsklub

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2014

Instruktion til Vejle-stafet 2014 Instruktion til Vejle-stafet 2014 Søndag den 15. juni 2014 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I nordvestlige ende af Frederikshåb Plantage 55 41'35.9"N 9 09'39.1"E

Læs mere

Afmærkning starter i krydset Marienbergvej/Vinkelvej i Vordingborg (N 55.002949, E 11.897035), herfra afmærkning til parkering.

Afmærkning starter i krydset Marienbergvej/Vinkelvej i Vordingborg (N 55.002949, E 11.897035), herfra afmærkning til parkering. Instruktion Formalia Mødested DM Sprint 2009 Lørdag d. 25. april 2009 www.dmsprint2009.dk A stævne ***** 2. afdeling af Trimtex Cup 4. afdeling af Combineering Cup Afmærkning starter i krydset Marienbergvej/Vinkelvej

Læs mere

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Indbydelse Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Lørdag den 10. marts i Tolne Skov, og Søndag den 11. marts i Tversted Klitplantage. Der er fortræning fredag

Læs mere

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Indbydelse til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Dato Søndag d. 21. april 2013. Stævnepladsen åbner kl. 09.00. Løbsområde Fanø Klitplantage.

Læs mere

Midgårdsormen august Indbydelse

Midgårdsormen august Indbydelse Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Indbydelse Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Parkering Stævneplads Afstande Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg. Rev. med COWI-kurver

Læs mere

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09.

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09. DM Mixsprint-stafet 2019 Indbydelse Søndag den 26. maj 2019, Grindsted By Arrangør Klassifikation WOC 2020, Danmark DM Mixsprint-stafet - A stævne. 5 stjerner Indgår i Sprintcup 2019. Dato og tid Søndag

Læs mere

FRIVILLIGKURSER. Vi vil med dette katalog informere jer om sekretariatets tilbud om kurser i den nærmeste fremtid.

FRIVILLIGKURSER. Vi vil med dette katalog informere jer om sekretariatets tilbud om kurser i den nærmeste fremtid. København den 1. april 2011 Kære frivillige rundt i landet Vi vil med dette katalog informere jer om sekretariatets tilbud om kurser i den nærmeste fremtid. Siden sidste meddelelse om kursustilbud, er

Læs mere

INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum

INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum INDBYDELSE DM Lang 13. september 2015 i Ålum Aarhus 1900 Orientering har hermed den store glæde at kunne byde velkommen til DM Lang 2015 i Ålum. Klassifikation Arrangør Løbsområde Stævneplads Kort Løbet

Læs mere

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9"N 9 10'43.4"E

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9N 9 10'43.4E Instruktion til DM Ultralang søndag d. 7. april 2019 Arrangør: Kolding Orienterings Klub Løbsområde: Mødested/parkering: Kortet: Terrænbeskrivelse: Hegn: Arbejde i skoven: Frederikshåb Plantage/Randbøl

Læs mere

Indbydelse til Påskeløbet 2020 den april på Rømø

Indbydelse til Påskeløbet 2020 den april på Rømø Indbydelse til Påskeløbet 2020 den 9.-11. april på Rømø Arrangør Orienteringsklubben HTF indbyder hermed til Påskeløbet 2020 Klassifikation 4**** -stævne Løbsområde Rømø Sønderland og Rømø Nørreland Dato

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Instruktion til SM Stafet 2017 søndag 21. maj i Store Dyrehave

Instruktion til SM Stafet 2017 søndag 21. maj i Store Dyrehave Instruktion til SM Stafet 2017 søndag 21. maj i Store Dyrehave Allerød Orienteringsklub afholder sjællandsmesterskaberne i stafet SM Stafet i Store Dyrehave. Vi glæder os til at se rigtig mange til en

Læs mere

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018

Instruktion. Kreds Ungdoms Match Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Kreds Ungdoms Match 2018 Nordkredsen og Aalborg OK byder velkommen til KUM 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 14 i Skørping og Rold Skov Vejledende program Fredag d. 26 oktober 19.00-20.00

Læs mere

SkovCup Finale 16. juni 2018 Instruktion

SkovCup Finale 16. juni 2018 Instruktion SkovCup Finale 16. juni 2018 Instruktion Løbsområde: Asserbo Plantage Mødested/Parkering: Stævneplads: Parkering på græsareal ved Stævnepladsen. Indkørsel fra Nyvej, 3300 Frederiksværk GPS: 56.012097,

Læs mere

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 4. januar 2015. Instruktion

Holbæk Orienteringsklub indbyder til. Nytårsstafet. Søndag den 4. januar 2015. Instruktion Holbæk Orienteringsklub indbyder til Nytårsstafet Søndag den 4. januar 2015 Instruktion Kørevejledning.. : Der vil være skærme fra Kalundborgvej i Fårevejle. Følg Ordrupvej og drej til venstre ad Næsgårdsvej

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige!

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! KATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for at kunne tilbyde jer en række kurser. Kurserne vil forhåbentlig give jer ny inspiration til den daglige drift af butikken og motivation

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Viborg Orienteringsklub indbyder til DM Lang 2018

Viborg Orienteringsklub indbyder til DM Lang 2018 Viborg Orienteringsklub indbyder til DM Lang 2018 Søndag den 9. september 2018 Ver. 2 2018.06.18 Tilmeld dig også DM-stafet, der afvikles Herning Orienteringsklub på Harrild Hede Syd lørdag den 8. september

Læs mere

1. Kort fra hvert udvalg om status på udvalgets arbejde, samt hvad udvalgets ser som dets væsentligste udfordringer i det næste år.

1. Kort fra hvert udvalg om status på udvalgets arbejde, samt hvad udvalgets ser som dets væsentligste udfordringer i det næste år. Formandens kommentar til referat fra bestyrelsesmødet, pkt. 1: Alle udvalg havde inden mødet lagt et dokument på bestyrelsens Dropbox med det formål at beskrive udvalget ud fra punkter som baggrund, målgruppe,

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kurser for efteråret 2013 Kære frivillige Velkommen til PTU s kursuskatalog for efteråret 2013. Vi tilbyder igen en række spændende kurser for alle vores dygtige

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

B. Beretning for 2016 for Sydkredsen og valg af medlemmer til kredsudvalg Syd

B. Beretning for 2016 for Sydkredsen og valg af medlemmer til kredsudvalg Syd Dansk Orienterings-Forbund Til : Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dagsorden for klubledermøde 1, 2017 i Sydkredsen Mødested: Bøgelund, Bramdrupskovvej 40, Kolding Mødedato: Mandag

Læs mere

INSTRUKTION. Til 2. runde af: for østkredsens 1. & 2. division

INSTRUKTION. Til 2. runde af: for østkredsens 1. & 2. division INSTRUKTION Til 2. runde af: for østkredsens 1. & 2. division - byder velkommen til divisionsmatch og Put and run i Broby Vesterskov, søndag den 17. august. Stævneklassifikation ** Deltagende klubber Stævneplads

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Viborg Orienteringsklub Instruktion Divisionsturnering DM Hold COWI-Ligaen 2017 samt efterfølgende åbent løb.

Viborg Orienteringsklub Instruktion Divisionsturnering DM Hold COWI-Ligaen 2017 samt efterfølgende åbent løb. Viborg Orienteringsklub Instruktion Divisionsturnering DM Hold COWI-Ligaen 2017 samt efterfølgende åbent løb. Søndag den 24. september 2017 Deltagende klubber i DM Hold: OK Pan, Horsens OK, Snab Vejle,

Læs mere

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30

Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar 2015, kl. 17:30 21:30 Til: Østkredsens Klubber Kredsudvalg, Øst DOF kontor Referat af Østkredsens Klubledermøde 1/2015 Mødested: Roskilde OK s Klubhus, Nordpilen, Bjældevej 20, 4000 Roskilde Mødedato/tid: Mandag d. 19. januar

Læs mere

Dansk Orienterings-Forbund. Referat af Klubledermødet 28/ i Sydkredsen. A. Formalia. Abrahamsens Gård, Skovgade 27C, Jelling

Dansk Orienterings-Forbund. Referat af Klubledermødet 28/ i Sydkredsen. A. Formalia. Abrahamsens Gård, Skovgade 27C, Jelling Dansk Orienterings-Forbund Referat af Klubledermødet 28/5 2018 i Sydkredsen Mødested Abrahamsens Gård, Skovgade 27C, Jelling Mødedato Mandag den 28/5-2018. Vi starter kl. 19. A. Formalia a. Registrering

Læs mere

IDRÆTSLEDER- AKADEMI

IDRÆTSLEDER- AKADEMI IDRÆTSLEDER- AKADEMI Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i idrætsforeninger i Herning Kommune. Organisation

Læs mere

Instruktion til løb i divisionsturneringen COWI-Ligaen for division samt åbne baner for øvrige løbere

Instruktion til løb i divisionsturneringen COWI-Ligaen for division samt åbne baner for øvrige løbere Instruktion til løb i divisionsturneringen COWI-Ligaen for 3.-6. division samt åbne baner for øvrige løbere Dato Søndag den 25. august 2019 kl. 10.30 15.30. Stævnepladsen har åbent fra kl. 9.30. Arrangør

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

Løbet er et ** åbent stævne med divisionsmatch for 2. og 3. division.

Løbet er et ** åbent stævne med divisionsmatch for 2. og 3. division. Instruktion Til åbent stævne og divisionsmatch i COWI Ligaen for Odense OK, Fros/Melfar, Fåborg OK og OK Syd i 2. division. Vest/Ribe, OK Esbjerg og Svendborg/OPI i 3. division søndag den 2. April 2017

Læs mere

Velkommen til Nymindegab 2013.

Velkommen til Nymindegab 2013. Officiel indbydelse til Danske politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb i Nymindegab den 10., 11. og 12. september 2013. I samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund inviterer idrætsforeningerne

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere