15. møde, 4. oktober 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "15. møde, 4. oktober 2013"

Transkript

1 15. møde, 4. oktober 2013 Til stede: Rie Rasmussen, Claus Wennermark, Merete Strømming, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen, Jan Rimau, Malene Hollmann og Karen Vedel. Under behandlingen af punkt 5 deltog også David Hung fra Lån & Spar Bank/Gudme Raaschou. Fra sekretariatet deltog: Marie Zelander, Kira West, Mette Holsøe og Susanne Hørdam. Under behandlingen af punkterne 4, 5 og 6.a deltog Ole Anders Nielsen, under punkt 8 deltog Monica Lorenzo Pugholm, Amanda Kusk Kjærgaard og Mikkel Hesselbæk Andreasen og under punkt 11 deltog Kim Rønsholt og Winnie Kjeldsen. Afbud fra: Arne Grønborg Johansen, Lotte Ahrensbach og Henriette Palner Stick. Ad 1. Godkendelse af dagsorden for bestyrelsesmødet Dagsorden for mødet blev godkendt uden bemærkninger. Ad 2. Godkendelse af referat af 14. møde i bestyrelsen 29. august 2013 Referat af 14. møde i bestyrelsen, 29. august 2013, blev godkendt uden bemærkninger. Ad 3. Orientering om referat af 13. møde i forretningsudvalget 24. september 2013 Der er ingen bemærkninger til referat af 13. møde i forretningsudvalget. Ad 4. Regnskab efter 3. kvartal 2013 Ole Anders Nielsen præsenterede mundtligt hovedtallene for regnskabet efter 3. kvartal, som netop var afsluttet., sådan at der kunne tages højde for eventuelle afvigende tendenser i forhold til halvårsregnskabet ved fastlæggelsen af budgetprincipperne for generalforsamlingsperioden Bestyrelsen vil efterfølgende få det skriftlige ¾ års regnskab med regnskabskommentarer til godkendelse. Ole Anders Nielsen opsummerede, at tendenserne ligner det ½ års regnskab, som bestyrelsen behandlede på sidste møde og efterfølgende har godkendt. Samlet set ligger indtægterne stadig meget tæt på det budgetterede og udgifterne følger samme mønster som efter 1. halvår. Det samlede resultat ligger cirka kr. over det budgetterede. Bestyrelsen udtrykte tilfredshed med orienteringen og med at egenkapitalen nu er på omkring 9 mio. kr. Regnskab med regnskabskommentarer vil, i lighed med tidligere, blive lagt på til bestyrelsens godkendelse.

2 Ad 5. DP s investeringspolitik David Hung fra Lån & Spar Bank /Gudme Raaschou deltog under punktet og orienterede bestyrelsen om status for formueplejen af Bistandsfondens midler og præsenterede et oplæg til en lidt ændret fremtidig investeringsstrategi af de Bistandsfondsmidler der ikke er bundet i fast ejendom.. David Hung oplyste, at det på grund af det meget lave renteniveau og inflationen er meget vanskeligt at bevare værdien af Dansk Psykolog Forenings formue med den nuværende investeringsstrategi. Hvis formuen skal beskyttes og bevares, vil det være nødvendigt at investere lidt mere aktivt. David Hung beskrev forskellige muligheder for sammensætning af investeringsporteføljen, herunder fleksibilitet, risiko og afkast. På baggrund af orienteringen, besluttede bestyrelsen at investeringsporteføljen ændres sådan, at der vil kunne investeres op til 30% i aktier, og erhvervsobligationer og at de øvrige % fortsat investeres i stats- og realkreditobligationer. Lån & Spar Bank / Gudme og Raaschou blev bedt om at fremsende udkast til etiske retningslinjer for investeringerne og Marie Zelander og Ole A. Nielsen fik bemyndigelse til at indgå aftale om den ændrede investeringsstrategi. I forlængelse af punktet blev sekretariatet bedt om at undersøge om der kan aftales medlemsfordele med Lån & Spar Bank. Ad 6. GF marts 2014 i Torvehallerne, Vejle a) Budgetprincipper for DP s budget Ole A. Nielsen gennemgik de overordnede principper for DP s budget og bestyrelsen tiltrådte de grundlæggende vilkår for budgettet, herunder at egenkapitalens forventede størrelse på ca. 8-9 mio. kr. er passende, at der forventes en netto medlemstilvækst på knap 100 nye medlemmer som betaler fuldt kontingent, at den generelle lønudvikling følger det offentlige område, og at generalforsamlingen 2014 anslås at koste ca. 1,3 mio. kr. og årsmødet i 2015 at koste kr.. Derudover traf bestyrelsen beslutning om følgende overordnede principper for budgetlægningen: 1. Der budgetteres ud fra at resultaterne over de to budgetår går i Der indregnes en årlig kontingentregulering på 1,2%, svarende til pris- og lønudviklingen. 3. Det tilstræbes at bestyrelsens rådighedssum øges til 1 mio. kr., sådan at der er økonomisk råderum til opgaver i tilknytning til foreningsreformen. 4. Der budgetteres med en møde aktivitet i udvalg og arbejdsgrupper mv., som i indeværende generalforsamlingsperiode. 5. Forslaget fra GF12 om at give hjemmel til brug af noget af afkastet af formuen i Bi-standsfonden til overenskomstforhandlinger og principielle overenskomstsager genfremsættes ved GF14.

3 6. Der budgetteres med en forhøjelse af underviserhonoreret på DPs kurser og at deltagerbetalingen, fremover løbende reguleres svarende til løn- og prisudviklingen. 7. Der budgetteres med et mindre overskud for Psykolog Nyt/jobsite og nyhedsbreve mv.. 8. Der budgetteres med at integrere aktiviteter a la Psykologkampagnen i sekretariatet på en eller anden måde. Og evt. omkostninger som følge af Foreningsreformen må indtil videre forventes at kunne dækkes inden for den udvidede rådighedssum. 9. Blandt andre nye projekter og politiske aktiviteter, blev bl.a. nævnt en evt. omlægning af kursusorganisation, men den kan ikke prissættes endnu. På baggrund heraf udarbejder sekretariatet et første udkast til budget til bestyrelsesmødet 13. november b) Beretning fastlæggelse af form og indhold Bestyrelsen fandt, at der ikke er behov for ændringer med hensyn til om form og rammer for indhold i beretning udkast til beretning forelægges for bestyrelsen på næste møde i november. c) Arbejdsprogram Der blev henvist til den igangværende medlemshøring om arbejdsprogrammet på hjemmesiden, hvor deadline er 1. november. Resultatet heraf fremlægges for bestyrelsen til behandling på næste møde i november. d) Dirigenter Bestyrelsen besluttede at spørge det samme dirigentkollegium, som ved generalforsamlingen 2012, bestående af en advokat som ekstern dirigent, og 5 medlemmer som meddirigenter og forslagsarbejdsgruppe om de ville påtage sig opgaven igen i ved GF i e) Udkast til budget for GF Bestyrelsen godkendte udkast til budget for generalforsamling f) GF program Bestyrelsen besluttede, at start- og sluttidspunkt for generalforsamlingen som udgangspunkt er som ved tidligere generalforsamlinger, det vil sige lørdag fra klokken 13:00 til søndag klokken 17:00. Det blev samtidig bemærket, at ideen med en tematiseret indledning ved en ekstern oplægsholder på generalforsamlingen i 2012 var god. Bestyrelsen kom med input til hvem der kunne være oplægsholdere. Der blev lagt vægt på at der først skal findes en rød tråd indholdsmæssigt, og at der på baggrund heraf arbejdes videre med hvem der kan inviteres som oplægsholder. Ad 7. Foreningsreformen - herunder opsamling på mødet i Formandskollegiet 6. september 2013 Rie Rasmussen opsummerede mødet i Formandskollegiet 6. september 2013 og stillede spørgsmål om hvordan medlemsdebatten om Foreningsreformen kan accelereres? Ries ønske var, at få en god og grundig debat om de forskellige

4 scenarier for foreningens udvikling mens der er god tid til det og ikke kun som en tidspresset debat på generalforsamlingen. Med baggrund i konkrete forslag, blev det besluttet, at bestyrelsens medlemmer, via linkedin og facebook med mere, forsøger at udbrede debatten om foreningsreformen og inddrage flere medlemmer i den. Ad 8. Psykologkampagnen Amanda Kusk Kjærgaard og Mikkel Hesselbæk Andreasen blev præsenteret for bestyrelsen. I samarbejde med Monica Lorenzo Pugholm blev bestyrelsen orienteret om status for aktuelle aktiviteter på det offentlige område og om sammenhængen mellem den offentlige og den private del af Psykologkampagnen. Monica orienterede videre om tiltag for det videre arbejde i Psykologkampagnen, herunder om mentorordning, profilfolder, linkedin-kursus, 6-ugers selvvalgt uddannelse, fyraftensmøder og en virksomhedsdag. Bestyrelsen fandt at der var tale om mange spændende tiltag indenfor rammerne af Psykologkampagnen og tog orienteringen til efterretning. Ad 9. Godkendelse af DP politik på det gerontopsykologiske område Bestyrelsen udtrykte ros til oplægget og besluttede at følge anbefalingerne fra Gerontopsykologisk Selskab og Fagnævn om en DP politik på det gerontopsykologiske område, dog undtaget anbefalingen om specialiserede deltidsydernumre under praksisoverenskomsten til gerontopsykologer, da bestyrelsen ikke går ind for specialiserede ydernumre. I forlængelse af politikpapiret havde Gerontopsykologisk Selskab og Fagnævn foreslået, at der oprettes en deltidskonsulentstilling i sekretariatet til det gerontopsykologiske område. Bestyrelsen kunne ikke tilslutte sig forslaget. Ad 10. Indstilling fra visionsgruppen om specialistuddannelser 1. behandling Bestyrelsen førstebehandlede visionsgruppens indstillinger og kunne principielt tilslutte sig forslagene om at afvikle specialistuddannelserne i psykopatologi, psykotraumatologi, gerontopsykologi, sundhedspsykologi og pædagogisk psykologi. Bestyrelsen tilsluttede sig i forlængelse heraf, at der arbejdes videre i henhold til den skitserede plan, hvor næste skridt er at sende forslagene i høring i Specialistuddannelsesudvalget. Efter denne høring vil bestyrelsen kunne foretage en 2. behandling på bestyrelsesmødet den 13. november Der blev peget på, at fagområderne fortsat skal være repræsenteret i Kursusudvalget. Som konsekvens af beslutningerne vil der på generalforsamlingen skulle stilles forslag om konsekvensændringer af regelsættet vedrørende fagnævn. Ad 11. Arbejdsvilkår og arbejdsmiljø på psykologarbejdsplads FORTROLIGT Sagen blev behandlet fortroligt. Rie Ramussen deltog ikke bestyrelsens behandling af punktet.

5 Ad 12. EFPA forhold a) Orientering om ECP2013 og EFPAs generalforsamling i Stockholm i juli Rie Rasmussen orienterede om kort om EFPAs generalforsamling i Stockholm i juli 2013, herunder om, at behandlingen af optagelsesansøgningen fra Færøerne som medlem af EFPA, var blevet henvist til videre behandling på EFPAs formandsmøde i november med henblik på kunne komme op igen på EFPAs generalforsamling i Rie Rasmussen orienterede videre om, at det havde været en meget dyr generalforsamling for Dansk Psykolog Forening, fordi EFPAs generalforsamling havde besluttet at ændre EFPAs kontingentnøgle, sådan at de lande, som har mere end medlemmer fremover opkræves Euro årligt. For DPs vedkommende betyder det en årlig stigning på Euro. Det betyder også, at DP har fået en ekstra stemme ved generalforsamlingerne, sådan at vi fremover har 6 stemmer. Derudover havde generalforsamlingen vedtaget at indføre en fast årlig grundafgift for alle de lande, der har en aktiv National Awarding Committee, det vil sige udsteder EuroPsy diplomer. For DPs vedkommende betyder det en udgift på Euro. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. b) udpegning til EFPAs Boards, Standing Committees og Task Forces Rie Rasmussen oplyste, at Dansk Psykolog Forening p.t. har i alt 7 repræsentanter i EFPAs Boards, Standing Committees og Task Forces. Hun indstillede at bestyrelsen gav mandat til at hun fremkommer med et forslag til dansk bemanding af posterne i EFPA efter drøftelse i den Nordiske Samarbejdskomité (SAK), som har møde den 11. oktober Bestyrelsen tilsluttede sig indstillingen. Efter SAK-mødet vil der være en hurtig høringsrunde i bestyrelsen, sådan at fristen for at indstille til EFPA, som er 31. oktober, kan overholdes. c) EuroPsy diplomet og EuroPsy specialistdiplomet Det første delpunkt om DP s administration af EuroPsy certificerings-ordningen, herunder om den forhøjelse af medlemslandenes EuroPsy kontingent som EFPA s generalforsamling vedtog i juli 2013 skal have betydning for størrelsen af det gebyr, som DP s medlemmer betaler for certificeringen, blev udsat til næste bestyrelsesmøde. Mht. det andet delpunkt om EuroPsy Specialist Certificate besluttede bestyrelsen, at genoptage processen om ansøgning om igangsættelse af EuroPsy specialistdiplomet i psykoterapi og at ansøgningen i den forbindelse tilrettes, så tidligere uklarheder bliver klargjort og ved at argumentere for at vores samlede niveau er i orden, bl.a. med udgangspunkt i den danske autorisation. Desuden fandt bestyrelsen, at DP bør arbejde politisk for en beslutning om "ækvivalerende niveauer" frem for detaljerede, standardiserede krav til specialistuddannelsernes indhold og form på tværs af landene. Ad 13. Etiksag FORTROLIGT Sagen blev behandlet fortroligt.

6 Ad 14. Temaplan Det blev besluttet at bestyrelsesmødet den 13. november 2013 udvides til klokken 18:00. Der var ingen bemærkninger til temaplanen Ad 15. Orientering om pensionskasseforhold, samt om afslutning af Forca/Unipension s analysefase Til efterretning. Ad 16. Orientering om pjece om psykologers tavshedspligt Udsat til næste møde på grund af tidnød. Ad 17. Orienteringssager a. Nyt fra formanden Ikke noget. b. Nyt fra sekretariatet Marie Zelander orienterede om sekretariatsforhold, herunder om orlov for en medarbejder i Forhandlingsgruppen. c. Kommunikation og presse Ikke noget. d. Blå sider Ingen bemærkninger. Ad 18. Eventuelt Claus Wennermark orienterede om meget høje priser for eksterne oplægsholdere. Zenia Børsen orienterede om problemer med psykologhenvisninger og praksiskandidater. Ad 19. Evaluering af mødet Mødet blev evalueret. Referent: Susanne Hørdam

14. møde, 29. august 2013

14. møde, 29. august 2013 14. møde, 29. august 2013 Til stede: Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Jan Rimau og Karen

Læs mere

5. møde i bestyrelsen, 28. september 2012

5. møde i bestyrelsen, 28. september 2012 5. møde i bestyrelsen, 28. september 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Merete Strømming, Zenia Børsen, Signe Hjortkjær, Karen Vedel og Malene

Læs mere

16. møde, 13. november 2013

16. møde, 13. november 2013 16. møde, 13. november 2013 Til stede: Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Lotte Ahrensbach (indtil klokken 15:30), Merete Strømming, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen, Malene Hollmann, Karen

Læs mere

4. møde i bestyrelsen, 29. august 2012

4. møde i bestyrelsen, 29. august 2012 4. møde i bestyrelsen, 29. august 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rie Rasmussen, Rikke Halse, Zenia Børsen, Signe Hjortkjær,

Læs mere

13. møde, 20. juni 2013

13. møde, 20. juni 2013 13. møde, 20. juni 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Lotte Ahrensbach, Henriette Stick, Merete Strømming, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen, Malene Hollmann og

Læs mere

10. møde, 20. marts 2013

10. møde, 20. marts 2013 10. møde, 20. marts 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark (til klokken 12:00), Henriette Palner Stick (fra klokken 12:00), Lotte Ahrensbach, Rikke

Læs mere

4. Bestyrelsens porteføljestyring Ikke noget.

4. Bestyrelsens porteføljestyring Ikke noget. Referat af 17. møde i bestyrelsen 19. januar 2018 klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, København Ø og 18. møde i bestyrelsen 20. januar 2018 på Copenhagen Admiral Hotel, Tolbodgade

Læs mere

Bestyrelsen gennemgik herefter udkastet til beretning og kom med forslag til tilføjelser og præciseringer.

Bestyrelsen gennemgik herefter udkastet til beretning og kom med forslag til tilføjelser og præciseringer. 17. møde, 18. december 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Metere Strømming, Rikke Halse, Signe Hjort

Læs mere

11. møde, 22. april 2013

11. møde, 22. april 2013 11. møde, 22. april 2013 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Merete Strømming, Rikke Halse (fra punkt 7.c), Signe Hjortkjær

Læs mere

6. møde, 14. november 2012

6. møde, 14. november 2012 6. møde, 14. november 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Lotte Ahrensbach, Rikke Halse, Signe Hjortkjær, Malene Hollmann og Karen Vedel. Fra sekretariatet deltog:

Læs mere

Referat af 17. møde i bestyrelsen, tirsdag den 10. november 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 17. møde i bestyrelsen, tirsdag den 10. november 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 17. møde i bestyrelsen, tirsdag den 10. november 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne

Læs mere

Referat af 21. møde i bestyrelsen, 24. februar 2016 klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 21. møde i bestyrelsen, 24. februar 2016 klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 21. møde i bestyrelsen, 24. februar 2016 klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne Grønborg Johansen,

Læs mere

Referat af 14. møde i bestyrelsen 29. september 2017 klokken 9:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 14. møde i bestyrelsen 29. september 2017 klokken 9:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 14. møde i bestyrelsen 29. september 2017 klokken 9:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat af 18. møde i bestyrelsen, torsdag den 10. december 2015, klokken 15:00 20:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 18. møde i bestyrelsen, torsdag den 10. december 2015, klokken 15:00 20:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 18. møde i bestyrelsen, torsdag den 10. december 2015, klokken 15:00 20:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. september 2014

Referat af bestyrelsesmøde 4. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde 4. september 2014 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Birgit Tamberg Andersen, Camilla Wulf Andersen, Claus Wennermark, Irene Christiansen

Læs mere

Referat af 15. møde i bestyrelsen og bestyrelsesseminar november 2017 på First Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk

Referat af 15. møde i bestyrelsen og bestyrelsesseminar november 2017 på First Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk Referat af 15. møde i bestyrelsen og bestyrelsesseminar 3. 4. november 2017 på First Hotel Marina, Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 23. juni 2014

Referat af bestyrelsesmøde 23. juni 2014 Referat af bestyrelsesmøde 23. juni 2014 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Birgit Tamberg Andersen, Claus Wennermark, Merete Strømming, Signe Hjortkjær, Zenia Børsen,

Læs mere

Fra sekretariatet deltog: Marie Zelander, Lis Ethelberg, Martin Kaag, Mette Holsøe og Susanne Hørdam. Under punkt 4 deltog også Ole Anders Nielsen

Fra sekretariatet deltog: Marie Zelander, Lis Ethelberg, Martin Kaag, Mette Holsøe og Susanne Hørdam. Under punkt 4 deltog også Ole Anders Nielsen Referat af 19. møde i bestyrelsen fredag den 15. januar 2016 klokken 9:00 16.00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø og lørdag den 16. januar 2016 klokken 10:00 16:00, på Hotel

Læs mere

Referat af 16. møde i bestyrelsen 13. december 2017 fra klokken 15:00 22:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 16. møde i bestyrelsen 13. december 2017 fra klokken 15:00 22:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 16. møde i bestyrelsen 13. december 2017 fra klokken 15:00 22:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk

Læs mere

2. møde i bestyrelsen, 14. maj 2012

2. møde i bestyrelsen, 14. maj 2012 2. møde i bestyrelsen, 14. maj 2012 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Arne Grønborg Johansen, Claus Wennermark, Henriette Palner Stick, Lotte Ahrensbach, Merete Strømming, Rie Rasmussen, Rikke Halse, Jørgen

Læs mere

Referat af 16. møde i bestyrelsen, fredag den 2. oktober 2015, klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 16. møde i bestyrelsen, fredag den 2. oktober 2015, klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 16. møde i bestyrelsen, fredag den 2. oktober 2015, klokken 10:00 15:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Birgit

Læs mere

Referat af 15. møde i bestyrelsen, mandag den 31. august 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 15. møde i bestyrelsen, mandag den 31. august 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 15. møde i bestyrelsen, mandag den 31. august 2015, klokken 10:00 16:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg

Læs mere

Referat af 13. møde i bestyrelsen 3. september 2019, klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 13. møde i bestyrelsen 3. september 2019, klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 13. møde i bestyrelsen 3. september 2019, klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat af 13. møde i bestyrelsen, 31. august 2017 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 13. møde i bestyrelsen, 31. august 2017 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 13. møde i bestyrelsen, 31. august 2017 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Arne Grønborg Johansen

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 42086/15 BAB/mni REFERAT AF MØDE i Den Fælles Kapitalforvaltning, afholdt torsdag den 16. april 2015 i Århus Bispegård, Århus Stift Tilstede var: Fra bestyrelsen:

Læs mere

Referat af 4. møde i bestyrelsen, tirsdag den 30. august 2016 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 4. møde i bestyrelsen, tirsdag den 30. august 2016 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 4. møde i bestyrelsen, tirsdag den 30. august 2016 klokken 16:00 21:00 i Dansk Psykolog Forening Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2014

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2014 Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2014 Til stede: Eva Secher Mathiasen, Rie Rasmussen, Arne Grønborg Johansen, Birgit Tamberg Andersen, Camilla Wulf Andersen, Claus Wennermark, Irene Christiansen, Merete

Læs mere

GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND

GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND Tirsdag d. 7. februar 2012 kl. 19:00 i Højdevangskirkens Menighedshus, Irlandsvej INFORMATIONSMØDE OM VANDAFLEDNING (kl. 19.00-19.30)

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Referat af 2. møde i bestyrelsen fredag den 10. maj 2018 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Referat af 2. møde i bestyrelsen fredag den 10. maj 2018 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Referat af 2. møde i bestyrelsen fredag den 10. maj 2018 klokken 10:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk

Læs mere

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 11 Investeringsforeningen PFA Invest Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 Tirsdag den 22. april 2014 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen PFA Invest,

Læs mere

1. Velkomst og præsentation Eva Secher Mathiasen bød velkommen og præsenterede kort bestyrelsen for dagsorden og program for det konstituerende møde.

1. Velkomst og præsentation Eva Secher Mathiasen bød velkommen og præsenterede kort bestyrelsen for dagsorden og program for det konstituerende møde. Referat af 1. møde i bestyrelsen fredag den 8. april 2016 klokken 15:00 18:00 og lørdag den 9. april 2016 fra klokken 9:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø Til stede:

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Faggruppeklubben Social og Sundhedshjælpere og Hjemmehjælpere Tirsdag den 26. februar 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Referat af 3. møde i bestyrelsen fredag den 10. juni 2016 klokken 15:00 19:00 på Kolle Kolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse

Referat af 3. møde i bestyrelsen fredag den 10. juni 2016 klokken 15:00 19:00 på Kolle Kolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Referat af 3. møde i bestyrelsen fredag den 10. juni 2016 klokken 15:00 19:00 på Kolle Kolle, Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete Strømming, Amanda Kusk Kjærgaard,

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S

ENERGI VIBORG VAND A/S Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 1 Fraværende: Allan Clifford Christensen, Peter Juhl SAG NR. SIDE 1. Bemyndigelser fra bestyrelsen til formand og direktion 3 2. Takster for drikkevand 2017

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

3. maj PROGRAM FOR MØDET: 1. Velkomst 2. Arbejdsprogram Eventuelt

3. maj PROGRAM FOR MØDET: 1. Velkomst 2. Arbejdsprogram Eventuelt 3. maj 2017 Opsamling på møde i Formandskollegiet 28. april 2017 fredag den 28. april 2017, klokken 15:00 18:00 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø I mødet deltog bestyrelsen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Stig Ove Jensen Elias Pedersen Danske Regioner:

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen 2016

Dagsorden for generalforsamlingen 2016 Dagsorden for generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Kl. 13.00: Uddeling af Årets solfanger og prisen

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag.

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Referat Til stede: Steen B. Andersen, Hanne

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2015

Referat fra generalforsamlingen 2015 Referat fra generalforsamlingen 2015 Dato: 25. april 2015 Tid: Kl. 13.00-17.30 Sted: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Kl. 13.00: Uddeling af Årets solfanger Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Kollegiekontoret i Aarhus 17. marts 2015 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skjoldhøjkollegiet Møde nr. 172 torsdag den 12. marts 2015 kl. 9.00 Referat af møde 172 i Skjoldhøjkollegiets

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2016

Referat fra generalforsamlingen 2016 Referat fra generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Generalforsamlingen blev indledt med uddeling af

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 1 Den 16. marts 2017 Til

Læs mere

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 6. oktober 2018 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 6. oktober 2018 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 6. oktober 2018 kl. 10.00 på Munkebjerg Hotel, Vejle 1. Valg af dirigent 2. Formandsberetning 3. Udvalgsberetninger 4. Evaluering af OK 18 5.

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008 Den 22. april 2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S, CVR nr. 28 31 25 04 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund,

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Movias likviditet har de senere år været styret ud fra nedenstående retningslinjer:

Movias likviditet har de senere år været styret ud fra nedenstående retningslinjer: Politisk dokument med resume Sagsnummer Bestyrelsen 12. september 2013 Mads Lund Larsen 07 Likviditetspolitik Indstilling: Administrationen indstiller, At målet for den gennemsnitlige likvidbeholdning

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Digitaliseringsforeningen Forretningsorden

Digitaliseringsforeningen Forretningsorden Version 0.6 Dato 17.01.16 Status Udkast Forfatter Interimledelsen Distribution Foreningens medlemmer Formål Nærværende dokument beskriver forretningsordenen for Den Kommunale Digitaliseringsforening (Digitaliseringsforeningen).

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup.

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT. til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Brøndby, den 31. august 2015 ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT til hovedbestyrelsesmøde (83) onsdag 26. august 2015 kl. 18.00 hos FA09, Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup. Deltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 09.11.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde fredag den 24. oktober 2014

Referat af Hovedbestyrelsesmøde fredag den 24. oktober 2014 Til: Fra: Birgitte Sindrup, Sammia Jepsen, Diana Joel, Steen Overgaard Larsen, Jesper Hohwy, Ida Nøhr Larsen, Ulla Stauner, Carsten Christensen, Merete Stenstrup Lars Holsaae Deltagere: Birgitte Sindrup

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Referat af 12. møde i bestyrelsen/bestyrelsesseminar

Referat af 12. møde i bestyrelsen/bestyrelsesseminar Referat af 12. møde i bestyrelsen/bestyrelsesseminar fredag den 26. april 2019 klokken 15:00 18:00 og lørdag den 27. april klokken 9:00 18:00 på Comvell Borupgaard, Nørrevej 80, 3070 Snekkersten Til stede:

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 25. januar Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 25. januar 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. TIDSLINJE VED SAMMENLÆGNINGEN

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sekretariatet orienterer 3. Bestyrelsens arbejde i 2015 4. Årsrapport 5. Symposium 2015 6. Kendskab

Læs mere

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted Dato 03.09.2015 Etablering af Dansk EvalueringsSelskab Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk EvalueringsSelskab Foreningens navn forkortes DES. Foreningens internationale navn er Danish

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019

Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 Vedtægter for Glad Dans Viborg vedtaget på generalforsamling 21. februar 2019 01 Navn og hjemsted Foreningens navn er Glad Dans Viborg (Stiftet 23. januar 1945 som Folkedanserforeningen Gamle Danses Værn,

Læs mere

4. Bestyrelsens porteføljestyring Der er ingen bemærkninger til bestyrelsens porteføljestyring.

4. Bestyrelsens porteføljestyring Der er ingen bemærkninger til bestyrelsens porteføljestyring. Referat af 11. møde i bestyrelsen 5. maj 2017 klokken 15:00 18:00 og 6. maj 2017 klokken 9:00 18:00 på Sinatur Hotel Frederiksdal, Frederiksdalvej 360, 2800 Lyngby Til stede: Eva Secher Mathiasen, Merete

Læs mere