Alt i Design Carporte

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte"

Transkript

1 Alt i Design Carporte

2 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Brabrand PRISER Vi har prisgaranti på alle modeller i carporte. For at holde priserne nede, samarbejder vi med de mest konkurrencedygtige producenter og leverer carportene direkte uden fordyrende mellemled. Kontakt os gerne for en god pris på netop din opgave. Vi sætter en stor ære i at levere i det rigtige design til den bedste pris på markedet. LEVERING OG MONTAGE Vi leverer over hele landet. Hvis du ønsker det, monterer vi også din nye carport. Forhør dig nærmere om en montagepris i dit område. Hvis du selv ønsker at montere carporten, sender vi en montagevejledning.

3 Se mere på vores hjemmeside Høng SPECIAL CARPORT Alle carporte laves på mål og i alle designs. Både med buet, fladt, skråt og saddeltag. Hvis du kommer med nogle ideer, så tegner vi gerne en specielløsning til din nye carport. REDSKABSRUM OG ANDEN OVERDÆKNING Vi laver gerne redskabsrum i samme stil som carporten.

4 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Næstved BILLEDER! Mail gerne 6-8 billeder af din indkørsel det gør din forespørgsel endnu nemmere at forstå. Vi tegner gerne forslag til din nye carport direkte på dine billeder. Benyt venligst: mail@danskcarport.dk KONTAKT OS Ring venligst på tlf eller send en på: mail@danskcarport.dk. Vi har åbent alle ugens dage fra kl til Vi glæder os til at høre om dit projekt. Sammen udvikler vi den perfekte carport, som passer præcis til din bolig.

5 Se mere på vores hjemmeside Smørum STØRRELSER Vi laver carporte i alle størrelser, så de passer 100 % til din bolig. VARMGALVANISERING Alle carporte bliver varmgalvaniseret, da det er den galvanisering, der yder den bedste form for rustbeskyttelse. Stålet bliver lagt i et kar med flydende zink med en temperatur på C, hvorved det bliver belagt med zink. Det giver stålet en lysegrå/sølv farve af zink, som modvirker rust uden nogen form for vedligeholdelse.

6 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver PULVERLAKERING I ALLE FARVER Ønsker du en anden farve end den lysegrå/sølv farve fra varmgalvaniseringen, kan din nye carport pulverlakeres i alle farver. Pulverlakering er den bedste og mest holdbare måde at male stål på, da almindelig våd maling kun holder kortvarigt. Hvidovre Vi samarbejder med en meget stor og effektiv fabrik, som netop har speciale i pulverlakering af varmgalvaniserede emner. Hvis du ønsker en helt speciel farve, fremsender vi gerne et farvekort. Viby Hos os får du den bedste kvalitet - inderst som yderst på din carport. Ribe

7 Se mere på vores hjemmeside Slagelse TAG Taget på carportene er thermotag, så du undgår kondens, fugt og dryp på bilen. Vi benytter 10 mm. klar polycarbonat, som er et meget stærkt og praktisk materiale med glatte overflader. Polycarbonatpladerne har på den øverste side et beskyttende lag mod solens ultraviolette stråler. Taget rengøres med lunkent sæbevand. SIDEBEKLÆDNING Carportene kan leveres med alle former for sidebeklædning fx. trykimprægneret træ, mahogni, eternit, smedejern eller hullet stålplade. Såfremt du selv ønsker at købe sidebeklædning, leverer vi gerne beslagene til fastgørelse af sidebeklædningen.

8 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Amager LYS / SPOTS Alle carporte kan leveres med indbyggede spots i spærrerne mod et tillæg. Der kan desuden monteres en bevægelsessensor, som tænder lyset automatisk. KVALITET OG GARANTI Vi benytter kun de bedste materialer og dygtigste samarbejdspartnere. Vi garanter derfor, at kvaliteten og finishen er i top. Vi leverer i dag til rigtig mange danske smede, som har videregivet deres ordrer til os. Vi leverer herudover til murere, privatpersoner, godser, herregårde og slotte i hele Danmark.

9 Se mere på vores hjemmeside Århus BYG CARPORT MED OMTANKE Arkitektur og materialevalg er altafgørende, når carporten skal projekteres. En carport, der både i arkitektur og materialer passer til dit hus, kan være med til at højne husets værdi og få byggeriet til at fremstå færdigt og som en samlet enhed. FEM GODE RÅD TIL DIG, DER VIL HAVE CARPORT Sørg for, at carporten passer til husets arkitektur. Den skal jo formentlig stå der i de næste 30 eller 50 år. Start med at lægge et budget hvor mange penge vil I bruge på projektet.

10 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Sønderborg Tænk over, hvad carporten også kan bruges til. Det er oplagt at bygge et redskabsskur og/eller et brændeskur i forbindelse med carporten. Husk at lægge en plan for, hvor carportens tagvand skal løbe hen. Hvis du vil grave ud til en faskine, er det nemmest, mens maskinerne alligevel graver ud til carporten. En flot carport forøger husets værdi. En carport, der skæmmer huset, trækker kan tilsvarende trække værdien nedad. VI HJÆLPER MED ARKITEKTUREN Carporten er det første, jeres besøgende ser, når de kommer til jeres hus; og det er derfor vigtigt, at den arkitektonisk passer både til huset og til grunden. Der findes mange typer carporte med helt forskelligt udtryk, og vi rådgiver jer gerne og viser forskellige modeller og materialer, så I finder præcis den carport, der passer til jeres hus, til jeres grund og til jeres behov.

11 Se mere på vores hjemmeside Ålsgårde FÅ CARPORTEN MED I PLANERNE Er I i gang med at projektere et nyt hus, er det en god idé at tage en carport eller garage med i planerne allerede fra starten. Dels skal der rent faktisk være plads til carporten mellem hus og skel. Dels er det både nemmere og billigere at få lagt strøm ud til carporten og få gravet tagbrønde og lægge kloakker/faskiner til carportens tagnedløb med det samme, når håndværkerne alligevel er i gang. I mange tilfælde kan installationerne til carporten lægges ind i byggeentreprisen.

12 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Smørum CARPORTEN PASSER PÅ DIN BIL Om vinteren undgår du is på ruderne. Bilen bliver ikke så varm om sommeren, når den står i skygge. Carporten beskytter sæder og indtræk imod at blive afbleget af solen. Bygger I carporten i forbindelse med huset, kan I komme tørskoet ind med købmandsvarerne. Bilen er beskyttet mod vejr og vind og fx fugleklatter, der ellers kan skade lakken.

13 Se mere på vores hjemmeside Åbenrå Sønderborg LOVE OG REGLER OM CARPORT, GARAGE OG UDHUS Inden du begynder at planlægge dit projekt i detaljer, bør du undersøge, om der er en tinglyst lokalplan, byplanvedtægt eller deklaration, som vedrører din ejendom og det aktuelle byggeri. Det kan fx dreje sig om bygningernes placering, afstand til skel eller en byggelinie mod vej. Spørg evt. teknisk forvaltning. Opførelse af småbygninger med et samlet areal på op til 50 m2 kræver ikke byggetilladelse men en skriftlig anmeldelse til kommunen. Anmeldelsen skal indeholde målfaste tegninger og beskrivelse, som viser bygningens beliggenhed på grunden, dens højde, længde og bredde, dens afstand til skel og valg af ydre materialer. Midtjylland Kommunen skal reagere inden to uger fra modtagelsen af din anmeldelse. Hvis dit projekt kræver nogen form for dispensation, må arbejdet ikke påbegyndes, før denne er givet.

14 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Nordjylland Overskrider det samlede areal af småbygningerne på din grund 35 m2, regnes det overskydende areal med til bebyggelsesprocenten på grunden. Småbygninger er fx carport, skure, drivhus. Dette gælder for fritliggende enfamiliehuse samt for dobbelthuse med lodret lejlighedsskel og for sommerhuse. Hvis der opføres småbygninger nærmere skel og sti end 2,5 m, må deres samlede længde højst være 12 m. Placeres en bygning i et hjørne af haven, regnes kun dens længste side med. En carports længde beregnes ud fra tagfladens længde fratrukket 2 x 50 cm (svarende til et typisk udhæng i hver ende). Ingen del af bygningens ydervægge eller tag må inden for 2,5 m fra skel være højere end 2,5 m. Desuden må der ikke være vindue imod skel.

15 Se mere på vores hjemmeside Rungsted Vær opmærksom på, at der stilles krav om brandsikring, bl.a. hvis en carport på over 50 m2 placeres nærmere end 2,5 meter fra skel. Find brandsikringskrav mv. i Bygningsreglementets bilag 5. Grundens småbygninger må ikke bruges til beboelse. Ønsker du at inddrage fx en garage til beboelse, vil der være tale om en udvidelse af etagearealet, og den skal opfylde samme krav som en ny tilbygning. Vær opmærksom på, at hvis skuret/garagen generelt er opvarmet til over 5 grader, falder rumet ind under kravene om isolering i det nye bygningsreglement. Holdes temperaturen mellem 5 og 15 grader, er der krav om isolering til U-værdi 0,40 svarende til ca. 100 mm isolering (afhængig af produktet). Opvarmes skuret generelt til over 15 grader, stilles der krav om isolering på linje med et beboelseshus. Hvis skuret blot holdes frostfrit, er der ingen regler om isolering.

16 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Værløse HUSK FORSIKRINGEN Det er vigtigt, at du orienterer dit forsikringsselskab, inden byggeriet af carporten går i gang, da arbejdet kan have betydning for din husforsikring. Vær opmærksom på, at din husforsikring også omfatter småbygninger på grunden med hensyn til tyveri, brand, stormskade osv. Forudsætningen vil normalt være, at bygningen har et egentligt fundament, men den præcise dækning varierer fra selskab til selskab, så det er en god idé at nærlæse forsikringspolicen eller spørge forsikringsselskabet.

17 Se mere på vores hjemmeside Nyborg EKSTRA OPLAGSRUM Skuret i forbindelse med din nye carport giver dig det et ekstra rum, hvor der er plads til haveredskaber, havemøbler, hynder, værktøj, plæneklipper, årets høst af løg og æbler og alt det andet, der ikke kan være inde i huset. Det er temperatur og fugt, der sætter grænsen for, hvad der kan vinteropbevares i skuret. Et uisoleret skur bliver hurtigt varmt, når solen bager; og vil tilsvarende følge temperaturkurven nedad, når frosten sætter ind. Hvis du ønsker en mere jævn temperatur, bør du isolere både vægge og loft.

18 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Odense FROSTFRIT SKUR Vil du gerne have et frostfrit redskabsrum eller værksted i forbindelse med carporten, er det nemmest at få vægge og loft isoleret fra start af, ligesom gulvet skal udføres på en måde, så rummet er tæt, hvor gulv og vægge mødes. Er skuret rimeligt isoleret, vil det være frostfrit også ved moderat frost men i længere perioder med hård frost skal der tilføres lidt varme. Her er den energineutrale løsning et lille solpanel, der sender varm, tør luft ind i rummet. Samtidig har du mulighed for i kortere perioder at opvarme rumemt til grader, så du kan benytte det til forskellige arbejdsopgaver, malerarbejder etc.

19 Se mere på vores hjemmeside Sæby FRUGT OG GRØNT Dit nye skur har mange sidegevinster fx er det oplagt til vinteropbevaring af grøntsager og frugt; årets høst af løg, gulerødder, rødbeder og kål kan have det rart i gode kasser. Men også de grøntsager, du køber, har godt af udetemperaturen læg dem evt. i en kurv, som du kan tage med ind i køkkenet, når du skal bruge af dem. Et godt uldent tæppe eller en flamingokasse kan dæmpe kulden, når der er frostgrader udenfor. VÆRKTØJ Skuret er der, hvor haveredskaberne normalt overvintrer. Men efterhånden som mange redskaber er motoriseret, kræver det et rimeligt tørt skur. Generelt kan el-redskaber ikke tåle fugt, så hvis du vil benytte dit nye skur til opbevaring af maskinparken, er det en god idé at få det isoleret fra start af.

20 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Læsø EKSTREMREGN Klimaet ændrer sig, og der kommer flere tilfælde af ekstremregn - den såkaldte monsterregn forventes at forøges med pct. over de næste 60 år. Hvis du nedsiver vandet fra taget på din nye carport på egen grund er du med til at forebygge oversvømmelser af kloakken til glæde for både dig selv og de andre på kloakledningen. Sænkninger i terrænet, hvor vandet kan samles, en stor græsplæne, hvor vandet kan løbe ud og sive ned, er gode nedsivningsløsninger. Bedst er det dog at lede vandet i faskiner under jorden, da frossen jord ikke lader vand sive ned.

21 Se mere på vores hjemmeside Strandvejen NEDSIVING FRA INDKØRSLEN Flisebelægning kan ikke nedsive vandet! Du kan vælge en belægning, hvor vandet kan sive igennem. Brede fuger med porøst materiale, græsarmering, vandgennemtrængelige belægningssten, grus, skærver og småsten leder hurtigt vandet gennem toplaget. Her er det vigtigt, at de nedre lag i befæstelsen kan transportere vandet videre, uden at deres egenskaber forringes. Som tommelfingerregel kan du regne med, at 10 kvadratmeter befæstet areal sender syv kubikmeter regnvand ud i kloakken i løbet af et år regnet ud fra, at der falder ca. 700 mm regn om året i Danmark.

22 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Nordsjælland SÆT BILEN UNDER TAG Når du skal bestemme dig for, hvilken type carport du vil anskaffe dig, er det en god idé at se på de huse, der i forvejen er på din grund. Mange vælger en carport med samme type tag, som der ligger på deres hus. Måske skal stilen fra haveskuret føres videre til carporten, så sider og tag er samme materiale en anden mulighed er at bygge en carport, der ikke ligner noget af det andet, men som arkitektonisk pynter på resten af bebyggelsen. LYSINDFALD Det kan være en komfortabel løsning at bygge carporten helt op til huset, så I kan komme tørskoet fra bilen hen til hoveddøren. Her kan carporten ofte hæftes direkte på husmuren det giver en meget let og enkel konstruktion. Det er dog vigtigt at tænke på lysindfald; for hvis carporten bygges hen over nogle af husets vinduer, er det vigtigt, at taget udføres i gennemsigtige materialer, da carporten ellers vil tage lyset fra vinduerne.

23 Se mere på vores hjemmeside Vesterø VANDAFLEDNING Når I planlægger byggeriet, er det vigtigt at have en plan for vandafledningen fra taget af den nye carport. I en del kommuner vil lokalplanen kræve, at vandet nedsives på egen grund fx i faskiner. Under alle omstændigheder er det nye tag en god mulighed for at indtænke muligheden for at opsamle regnvand til vanding fx af drivhus og have i stedet for blot at lade det løbe ud i kloakken. LUK HAVEN MED CARPORTEN En carport kan helt enkelt bestå af fire stolper og et tag eller den kan være lukket på én eller flere sider. De lukkede sider giver mulighed for at få lukket haven af mod naboen eller mod vejen og de giver et mere lukket rum inde i carporten.

24 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Amager BESKYT BILEN MED SIDER Bor I et åbent sted, kan det være nødvendigt at lukke carporten imod vest for at beskytte bilen mod regn og blæst. Hvis I bor nær ved havet, hvor der er salt i luften, er det ekstra vigtigt at lukke af for blæsten. Dansk Carport Design leverer sider til din carport i alle former for materialer. GULVET Overvej, om I skal benytte lejligheden til at lægge ny belægning i forbindelse med, at I opfører carporten. En flisebelægning giver det bedste underlag, hvis carporten skal benyttes til andet end parkering. Skal der graves ud til nu belægning, vil det ofte være nemmest at få det gjort, før carporten opføres men da der skal graves ud til punktfundamenter til carportens stolper, er det en god idé at aftale rækkefølgen på arbejdet med det firma, der opfører carporten.

25 Se mere på vores hjemmeside Solrød Strand EKSTRA PLADS Redskabsrum, værksted, tørreplads til vasketøj, plads til traileren, brændeskur og cykelskur er nogle af de oplagte ting, der kan komme med under carportens tag. Når I alligevel skal i gang med at bygge, er det en god idé at overveje, om der skal være plads til noget ekstra under taget det er billige kvadratmeter, når byggeriet alligevel er i gang. VEDLIGEHOLDELSES-FRI En carport skal holde i mange år. Så ud over, at materialer og design skal passe til resten af bygningerne på grunden, er vedligeholdelsen også vigtig. Vi udfører stolperne af varmegalvaniseret stål og taget af 10 mm. klar polycarbonat, så en carporten er fra Dansk Carport Design er vedligeholdelsesfri i mange år frem i tiden.

26 Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver KONTAKT OS Ring venligst på tlf eller send en på: mail@danskcarport.dk for den optimale rådgivning. Vi har åben alle ugens dage fra kl til Vi glæder os til at høre om dit projekt - sammen pynter vi din bolig med en elegant carport - som passer præcis til din bolig. Med venlig hilsen Dansk Carport Design pk-reklame & tryk ApS

www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte

www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte www.danskcarport.dk Alt i Design Carporte Alt i Design Carporte I alle størrelser og farver Brabrand PRISER Vi har prisgaranti på alle modeller i carporte. For at holde priserne nede, samarbejder vi med

Læs mere

Carporte og garager.

Carporte og garager. Bolius Fakta nr. 1135 Carporte og garager. Havens små og mindre bygninger omfatter bl.a. garage og carport. Her kan du læse om kravene til deres placering, størrelse og brug. Hvad er en carport og en garage?

Læs mere

Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger TEAM BYGGESAG

Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger TEAM BYGGESAG Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger TEAM BYGGESAG Hej! I denne vejledning kan du læse, hvilke bestemmelser der gælder, når du skal opføre garage, carport,

Læs mere

Vejledninger Bestemmelser og anvisninger

Vejledninger Bestemmelser og anvisninger Vejledninger Bestemmelser og anvisninger BR10: 1.6 stk. 1 nr. 2-3 Uden byggetilladelse eller anmeldelse Uden byggetilladelse eller anmeldelse (Visse betingelser) Garager (ej integrerede), carporte, udhuse,

Læs mere

GODE TIPS FØR DU BYGGER 2. Carporte Garager Udhuse Overdækkede terrasser/arealer

GODE TIPS FØR DU BYGGER 2. Carporte Garager Udhuse Overdækkede terrasser/arealer GODE TIPS FØR DU BYGGER 2 Carporte Garager Udhuse Overdækkede terrasser/arealer Vejledning nr. 2 Februar 2005 Tjek hvilke bestemmelser der gælder Et godt sted at starte er, at undersøge om der på din ejendom

Læs mere

Garager og carporte m.v. Bygningsreglement for småhuse 1998

Garager og carporte m.v. Bygningsreglement for småhuse 1998 Garager og carporte m.v. Bygningsreglement for småhuse 1998 Forord Bygningsreglement for småhuse (småhusreglementet), der trådte i kraft den 15. september 1998, indeholder i afsnit 11 bestemmelser for,

Læs mere

Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger TEAM

Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger TEAM Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger TEAM Hej! I denne vejledning kan du læse, hvilke bestemmelser der gælder, når du skal opføre garage, carport, udhus, drivhus,

Læs mere

jr. nr. 450-2011-9723 Skal du bygge? Garager, carport, udhus, drivhus og lignende mindre bygninger

jr. nr. 450-2011-9723 Skal du bygge? Garager, carport, udhus, drivhus og lignende mindre bygninger jr. nr. 450-2011-9723 Skal du bygge? Garager, carport, udhus, drivhus og lignende mindre bygninger Kære borger Vi har lavet en vejledning, så du kan se, hvilke bestemmelser der gælder, når du skal opføre

Læs mere

Byggeri 2011. Carport og garage. Nedrive et parcelhus. Overdækket terrasse. Udhus, drivhus og lignende. Vejledning 3

Byggeri 2011. Carport og garage. Nedrive et parcelhus. Overdækket terrasse. Udhus, drivhus og lignende. Vejledning 3 Byggeri 2011 Carport og garage Nedrive et parcelhus Overdækket terrasse Udhus, drivhus og lignende Vejledning 3 Sådan gør du, når du skal bygge... Nye regler pr. 1. juli 2011 vedrørende opførelse af garager

Læs mere

Byggeri 2014. Carport og garage. Nedrive et parcelhus. Overdækket terrasse. Udhus, drivhus og lignende. Vejledning 3

Byggeri 2014. Carport og garage. Nedrive et parcelhus. Overdækket terrasse. Udhus, drivhus og lignende. Vejledning 3 Byggeri 2014 Carport og garage Nedrive et parcelhus Overdækket terrasse Udhus, drivhus og lignende Vejledning 3 Sådan gør du, når du skal bygge... Nye regler pr. 1. juli 2011 vedrørende opførelse af garager

Læs mere

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. Dato 26.

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. Dato 26. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Notat Vejledning om opførelse af sekundær bebyggelse med et samlet areal på højst

Læs mere

Carport, garage, udhus eller terrasseoverdækning

Carport, garage, udhus eller terrasseoverdækning Carport, garage, udhus eller terrasseoverdækning Carport, garage, udhus eller terrasseoverdækning Skal du opføre en carport, garage, udhus eller terrasseoverdækning, er der en række regler og forhold,

Læs mere

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. 11.

Edvard Thomsens Vej København S Telefon Fax Notat. 11. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Notat Vejledning om opførelse af sekundær bebyggelse med et samlet areal på højst

Læs mere

Sådan gør du når du skal bygge

Sådan gør du når du skal bygge Vejledning Vejledning 3 Sådan gør du når du skal bygge Sådan gør du når du skal bygge Overordnede retningslinjer/lempelser i forbindelse med ukompliceret byggeri Carport Garage Nedrivning Overdækket terrasse

Læs mere

Råderetskatalog afd. 65

Råderetskatalog afd. 65 1 Råderetskatalog afd. 65 Vedtaget på afdelingsmødet den 29. november 2018 2 Indledning Om råderet Du bor i en almen boligorganisation, hvor lovgivningen giver en række muligheder for, at den enkelte beboer

Læs mere

SKAL DU BYGGE? - Udhus - Garage - Carport. eller lignende GODE RÅD NÅR DU SKAL OPFØRE EN BYGNING PÅ OP TIL 50 M 2

SKAL DU BYGGE? - Udhus - Garage - Carport. eller lignende GODE RÅD NÅR DU SKAL OPFØRE EN BYGNING PÅ OP TIL 50 M 2 SKAL DU BYGGE? - Udhus - Garage - Carport eller lignende GODE RÅD NÅR DU SKAL OPFØRE EN BYGNING PÅ OP TIL 50 M 2 1 1PÅ DISSE SIDER FINDER DU GUIDES TIL, HVORNÅR DU SKAL ANMELDE ELLER SØGE TILLADELSE TIL

Læs mere

Når jeg skal opføre et udhus. eller lignende bygning. på højst 10 m²

Når jeg skal opføre et udhus. eller lignende bygning. på højst 10 m² Når jeg skal opføre et udhus eller lignende bygning på højst 10 m² -billede af et udhus på op til 10 m²- Kontaktoplysninger til Guldborgsund Kommune Byggeri: Tlf.: 5473 2500 Mailadresse: byggeri@guldborgsund.dk

Læs mere

jr. nr Skal du bygge? Garager, carport, udhus, drivhus og lignende mindre bygninger

jr. nr Skal du bygge? Garager, carport, udhus, drivhus og lignende mindre bygninger jr. nr. 450-2011-9723 Skal du bygge? Garager, carport, udhus, drivhus og lignende mindre bygninger Kære borger Vi har lavet en vejledning, så du kan se, hvilke bestemmelser der gælder, når du skal opføre

Læs mere

Vejledning 3. Tegningseksempler/materiale til byggesagen når du vil bygge for eksempel: Carport. Garage. Nedrivning. Overdækket terrasse.

Vejledning 3. Tegningseksempler/materiale til byggesagen når du vil bygge for eksempel: Carport. Garage. Nedrivning. Overdækket terrasse. Teknik og Miljø Vejledning 3 Tegningseksempler/materiale til byggesagen når du vil bygge for eksempel: Carport Garage Nedrivning Overdækket terrasse Udhus Drivhus og lignende Slagelse Kommune Teknik og

Læs mere

Guide til ansøgning om enfamiliehus og tilbygninger

Guide til ansøgning om enfamiliehus og tilbygninger Februar 2011 Guide til ansøgning om enfamiliehus og tilbygninger Hvis du skal bygge et nyt enfamiliehus, et rækkehus, en tilbygning eller en udestue, er det vigtigt af få overblik over, hvordan du laver

Læs mere

GODE TIPS FØR DU BYGGER 1

GODE TIPS FØR DU BYGGER 1 GODE TIPS FØR DU BYGGER 1 Enfamiliehuse, række- og kædehuse Tilbygninger til eksisterende huse Udestuer, herunder overdækkede terrasser der lukkes Ombygninger med udvidelse af etagearealet Ændret anvendelse

Læs mere

Før du bygger ROSKILDE KOMMUNE

Før du bygger ROSKILDE KOMMUNE Enfamiliehuse og tilbygninger Hvis du skal opføre enfamiliehus, rækkehus eller lave en tilbygning eller udestue, er det vigtigt at få overblik over, hvornår og hvordan man bærer sig ad med at lave en ansøgning

Læs mere

SKAL DU BYGGE? Odense Kommune Byggesag. Enfamiliehuse, dobbelthuse med lodret lejlighedsskel, sommerhuse, samt om- og tilbygninger hertil.

SKAL DU BYGGE? Odense Kommune Byggesag. Enfamiliehuse, dobbelthuse med lodret lejlighedsskel, sommerhuse, samt om- og tilbygninger hertil. SKAL DU BYGGE? Enfamiliehuse, dobbelthuse med lodret lejlighedsskel, sommerhuse, samt om- og tilbygninger hertil teknologi- Odense Kommune Byggesag Kære borger Vi har lavet en vejledning, så du kan se,

Læs mere

Garager og carporte m.v. Bygningsreglement 2010

Garager og carporte m.v. Bygningsreglement 2010 Garager og carporte m.v. Bygningsreglement 2010 Forord Bygningsreglementet, der trådte i kraft december 2010, indeholder bestemmelser for, hvordan der kan opføres garager, carporte, udhuse, drivhuse og

Læs mere

Hvilke regler gælder for byggeri? Hvad siger tinglysningen og lokalplanerne? Kan jeg få dispensation?

Hvilke regler gælder for byggeri? Hvad siger tinglysningen og lokalplanerne? Kan jeg få dispensation? Hvilke regler gælder for byggeri? Hvad siger tinglysningen og lokalplanerne? Kan jeg få dispensation? Den enkelte grundejer har som udgangspunkt en byggeret, hvis byggeriets omfang antager 'normale' dimensioner.

Læs mere

Råderetskatalog afd. 10

Råderetskatalog afd. 10 1 Råderetskatalog afd. 10 Vedtaget på afdelingsmødet den 27. november 2018 2 Indledning Om råderet Du bor i en almen boligorganisation, hvor lovgivningen giver en række muligheder for, at den enkelte beboer

Læs mere

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER

FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER FUNKTIONELT CARPORT KONCEPT TOTALLØSNINGER TIL ATTRAKTIVE PRISER DEN VÆGMONTEREDE CARPORT TAG Uanset tagtype garanteres en sne/vindlast på min. 125kg/m2 VÆGMONTERING Carport fastgøres i smart muranker

Læs mere

om byggetilladelse INFO april 2018

om byggetilladelse INFO april 2018 Guide til ansøgning om byggetilladelse 06042018 INFO Hvis du skal bygge et nyt enfamiliehus, et rækkehus, en tilbygning eller en udestue, samt småbygninger hvor det samlede areal overstiger 50 m² er det

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN BAKKETOPPEN BESTYRELSEN

GRUNDEJERFORENINGEN BAKKETOPPEN BESTYRELSEN Kommunalbestyrelsen 14. marts 2013 Høringssvar vedrørende forslag til lokalplan 242 for Bakketoppen Grundejerforeningen Bakketoppen holdt den 7. marts 2013 ekstraordinær generalforsamling for at drøfte

Læs mere

Skal du bygge? Enfamiliehuse og sommerhuse samt om- og tilbygning hertil

Skal du bygge? Enfamiliehuse og sommerhuse samt om- og tilbygning hertil Skal du bygge? Enfamiliehuse og sommerhuse samt om- og tilbygning hertil Kære borger Vi har lavet en vejledning, så du kan se, hvilke bestemmelser og ansøgningsprocedurer der gælder, når du skal bygge

Læs mere

Skal du bygge? Enfamiliehus, dobbelthus med lodret lejlighedsskel, sommerhus samt om- og tilbygninger TEAM BYGGESAG

Skal du bygge? Enfamiliehus, dobbelthus med lodret lejlighedsskel, sommerhus samt om- og tilbygninger TEAM BYGGESAG Skal du bygge? Enfamiliehus, dobbelthus med lodret lejlighedsskel, sommerhus samt om- og tilbygninger TEAM BYGGESAG Hej! I denne vejledning kan du læse, hvilke bestemmelser der gælder, når du skal bygge

Læs mere

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk

JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER. Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere. jyskeudestuer.dk KVALITET - Når det er bedst JYSKE UDESTUER VINTERHAVER & KARNAPPER Vi forlænger sommeren - og gør vinteren lunere jyskeudestuer.dk Inspiration Få naturen ind i dine egne stuer og forlæng sommeren! med

Læs mere

Guide til anmeldelse. November 2011. Guide til anmeldelse af carport, garage, udhus og terrasseoverdækning

Guide til anmeldelse. November 2011. Guide til anmeldelse af carport, garage, udhus og terrasseoverdækning November 2011 Guide til anmeldelse Guide til anmeldelse af carport, garage, udhus og terrasseoverdækning Hvis du skal bygge en ny carport, en garage, et udhus eller en terrasseoverdækning, er det vigtigt

Læs mere

EN BYGGESAG TIPS FØR DU GÅR IGANG MED: Hvad er en byggeanmeldelse? Hvad er en byggetilladelse?

EN BYGGESAG TIPS FØR DU GÅR IGANG MED: Hvad er en byggeanmeldelse? Hvad er en byggetilladelse? EN BYGGESAG Hvad er en byggeanmeldelse? Hvad er en byggetilladelse? TIPS FØR DU GÅR IGANG MED: Garage Carport Udestue Udhus Énfamiliehus Tilbygninger Sommerhus eller lignende ANMELDELSE & BYGGETILLADELSE

Læs mere

Guide til anmeldelse

Guide til anmeldelse Guide til anmeldelse af carport, garage, udhus og terrasseoverdækning INFO Hvis du skal bygge en ny carport, en garage, et udhus eller en terrasseoverdækning, er det vigtigt af få overblik over, hvordan

Læs mere

Råderetskatalog afd. 48

Råderetskatalog afd. 48 1 Råderetskatalog afd. 48 Vedtaget på afdelingsmødet den 19. november 2018 2 Indledning Om råderet Du bor i en almen boligorganisation, hvor lovgivningen giver en række muligheder for, at den enkelte beboer

Læs mere

Tema om lovliggørelser af sommerhusbyggeri

Tema om lovliggørelser af sommerhusbyggeri Tema om lovliggørelser af sommerhusbyggeri Indledning: Afdeling Byg oplever ofte i kontakten med sommerhusejere, der i en eller anden anledning har et ærinde hos bygningsmyndigheden, at der findes vidt

Læs mere

ANSØGNING OM BYGGETILLADELSE

ANSØGNING OM BYGGETILLADELSE ANSØGNING OM BYGGETILLADELSE ENFAMILIEHUS, SOMMERHUS, UDESTUE, GARAGE, CARPORT, UDHUS, OVERDÆKKEDE TERRASSE, DRIVHUS OG TERRASSER SOM HÆVES MERE END 30 CM OVER TERRÆN. INDHOLDSFORTEGNELSE HVORNÅR SKAL

Læs mere

Nøddeboparken. Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen.

Nøddeboparken. Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen. 1 Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen. er en rækkehusbebyggelse med 4431 boliger, opført 1977-1979. Bebyggelsesplanen er fastlagt i byplanvedtægt nr. 11. endvidere er området

Læs mere

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring

Vejledning for byggeri i H/F Hjortespring Dette er en vejledning til haveejere i H/F Hjortespring, som ønsker at ændre/opføre bygninger på grunden. Hvad skal jeg gøre inden jeg går i gang? Først og fremmest skal du sætte dig ind i reglerne for

Læs mere

Vejledning 2. Sådan gør du, når du skal bygge... Byggeri der skal anmeldes:

Vejledning 2. Sådan gør du, når du skal bygge... Byggeri der skal anmeldes: Vejledning 2 Sådan gør du, når du skal bygge... Byggeri der skal anmeldes: Nedrive et parcelhus Carport og garage på mellem 35m² og 50m² Overdækket terrasse på mellem 35m² og 50m² Udhus, drivhus og lignende

Læs mere

Der er vand i kælderen, hvad gør jeg... Vand i kælderen. Lolland forsyning - spildevand

Der er vand i kælderen, hvad gør jeg... Vand i kælderen. Lolland forsyning - spildevand Der er vand i kælderen, hvad gør jeg... Vand i kælderen Lolland forsyning - spildevand Kælderen er dit ansvar Har du en kælder under dit hus, er det dig selv, der har ansvaret for afledning af spildevandet

Læs mere

Råderetskatalog afd. 01

Råderetskatalog afd. 01 1 Råderetskatalog afd. 01 Vedtaget på afdelingsmødet den 26. november 2018 2 Indledning Om råderet Du bor i en almen boligorganisation, hvor lovgivningen giver en række muligheder for, at den enkelte beboer

Læs mere

Vejledning 3. Tegningseksempler/materiale til byggesagen når du vil bygge sekundær bebyggelse som fx: Garage. Carport. Overdækket terrasse.

Vejledning 3. Tegningseksempler/materiale til byggesagen når du vil bygge sekundær bebyggelse som fx: Garage. Carport. Overdækket terrasse. Teknik og Miljø Vejledning 3 Tegningseksempler/materiale til byggesagen når du vil bygge sekundær bebyggelse som fx: Garage Carport Overdækket terrasse Udhus Drivhus og lignende Nedrivning Slagelse Kommune

Læs mere

Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningstyper

Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningstyper Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningstyper Når du skal søge igennem Byg og Miljø skal du tage stilling til, hvilken ansøgningstype dit projekt går ind under. Det er vigtigt at vælge den rigtige ansøgningstype,

Læs mere

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger

Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Monterings- og brugervejledning for luftsolfanger Tillykke med din nye solfanger. Med den rette placering får du glæde af den i mange år fremover. Den medfølgende kontakt placeres på loftet eller på vægen

Læs mere

Sommerhuse. Før du bygger nyt, til og om

Sommerhuse. Før du bygger nyt, til og om Sommerhuse Før du bygger nyt, til og om Forord Denne pjece er lavet for at guide dig igennem din ansøgningsproces, hvis du vil: bygge nyt sommerhus bygge til eksisterende sommerhus bygge om i eksisterende

Læs mere

Skal du bygge? Enfamiliehuse og sommerhuse samt omog tilbygning hertil

Skal du bygge? Enfamiliehuse og sommerhuse samt omog tilbygning hertil jr. nr. 450-2011-9723 Skal du bygge? Enfamiliehuse og sommerhuse samt omog tilbygning hertil Kære borger Vi har lavet en vejledning, så du kan se, hvilke bestemmelser og ansøgningsprocedurer der gælder,

Læs mere

Vejledning for byggeansøgning og tegninger

Vejledning for byggeansøgning og tegninger Vejledning for byggeansøgning og tegninger Denne dokument pakke indeholder: Vejledning Ansøgningsskema 3 tegnings mastere 1 skema for materialevalg mm. Formål og arbejdsgang: Ved enhver form for byggeri

Læs mere

er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..!

er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! SKJERN UDESTUER er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! > 1 UDESTUER > VINTERHAVER > KARNAPPER TILBYGNINGER > VINDUER > DØRE er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! 2< SKJERN UDESTUER Mere

Læs mere

Råderetskatalog. Gældende for Afdeling 20 Marienlystvangen

Råderetskatalog. Gældende for Afdeling 20 Marienlystvangen Råderetskatalog Gældende for Afdeling 20 Marienlystvangen Afd. 20 Marienlystvangen Østjysk Bolig 19-10-2015 Indhold Råderetskatalog Hvad må du?... 3 Udvendigt arbejde... 4 Små / mindre bygninger... 5 Hvad

Læs mere

Enfamiliehuse. Før du bygger nyt, til og om

Enfamiliehuse. Før du bygger nyt, til og om Enfamiliehuse Før du bygger nyt, til og om Forord Denne pjece er lavet for at guide dig igennem din ansøgningsproces, hvis du vil: bygge nyt enfamiliehus bygge til eksisterende enfamiliehus bygge om i

Læs mere

Hvad må du bygge uden tilladelse?

Hvad må du bygge uden tilladelse? Hvad må du bygge uden tilladelse? Hvis du skal bygge Et byggeprojekt kan enten kræve anmeldelse eller byggetilladelse og i visse tilfælde ingen af delene. I denne pjece kan du læse om, hvad du som boligejer

Læs mere

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. Læs mere på: www.lyngsoe.dk

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. Læs mere på: www.lyngsoe.dk Det originale match Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning Læs mere på: www.lyngsoe.dk KVALITET MED KARAKTER Med et godt design, førsteklasses materialer og gennemført finish leverer Lyngsøe en

Læs mere

Vejledninger Ansøgningsmateriale

Vejledninger Ansøgningsmateriale Vejledninger Ansøgningsmateriale BR10: 1.3.1, 1.3.2, 1.5 stk. 1 nr. 1-3, stk. 5 Begrænset kompleksitet Ansøgning om byggetilladelse Fritliggende og sammenbyggede enfamiliehuse, samt om- og tilbygninger

Læs mere

REGNBED. til en mere frodig have. vold af opgravet jord

REGNBED. til en mere frodig have. vold af opgravet jord REGNBED Et regnbed tilbageholder regnvandet i din have, hvilket både bidrager til løsning af oversvømmelsesproblemer der kan opstå ved skybrud samt bidrager til en mere frodig have. vold af opgravet jord

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING ipa. Tillægsdagsorden. til

HVIDOVRE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING ipa. Tillægsdagsorden. til TEKNISK FORVALTNING ipa HVIDOVRE KOMMUNE Tillægsdagsorden til Teknik- og Miljøudvalgets møde den 7. marts 2007, Kl. 16.30 i Ny Kaffestue, Hvidovre Rådhus. INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 17 1 Ejendommen matr.nr.

Læs mere

bilag til: Standardprojekter Lokalplan 1.33

bilag til: Standardprojekter Lokalplan 1.33 bilag til: Standardprojekter Lokalplan 1.33 bebyggelsen Jægerbuen delområde A i lokalplan 1.33 Standardprojekter for Jægerbuen (område A) shøj Kommune 2004 Standarprojekter: nr. 1 Farver 6.4 nr. 2, pergola

Læs mere

Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningstyper BR15

Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningstyper BR15 Vejledning til Byg og Miljø Ansøgningstyper BR15 Når du skal søge igennem Byg og Miljø skal du tage stilling til, hvilken ansøgningstype dit projekt går ind under. Det er vigtigt at vælge den rigtige ansøgningstype,

Læs mere

Ansøgning om byggetilladelse/ Anmeldelse af byggearbejde

Ansøgning om byggetilladelse/ Anmeldelse af byggearbejde Modtaget dato Kommunens navn og adresse Kommune Rådhus Allé 5 Udfyldes af kommunen Ejendomsnummer gn.nr. Side/dørnr. Ejerlejlighedsnr. Vejkode Husnr. ggesagsnummer B Etage Ansøgning om byggetilladelse/

Læs mere

1. Gavle tilbygning mod vest Nuværende pkt /bilag 2 og 6 Rettelse af pkt /bilag 2 og 6

1. Gavle tilbygning mod vest Nuværende pkt /bilag 2 og 6 Rettelse af pkt /bilag 2 og 6 Ændringsforslag til Lokalplanforslag 244 for / Fornyet høring fra 8. december- 5. januar 2019 1. Gavle tilbygning mod vest Nuværende pkt. 6.2.1/bilag 2 og 6 Rettelse af pkt. 6.2.1/bilag 2 og 6 Enderækkehuse

Læs mere

ALGARVE PERGOLA SOLAFSKÆRMNING UDELIV GLASLØSNINGER

ALGARVE PERGOLA SOLAFSKÆRMNING UDELIV GLASLØSNINGER ALGARVE PERGOLA SOLAFSKÆRMNING UDELIV GLASLØSNINGER Algarve pergola fra Renson er en meget eksklusiv og moderne konstruktion af meget høj kvalitet. Denne pergola kan leveres som fritstående model, eller

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

Vejledning for byggeansøgning og tegninger

Vejledning for byggeansøgning og tegninger Læs venligst!! Denne dokument pakke indeholder: Vejledning Ansøgningsskema 3 tegnings mastere 1 skema for materialevalg mm. Vejledning for byggeansøgning og tegninger Formål og arbejdsgang: Ved enhver

Læs mere

Faskine brug dit regnvand!

Faskine brug dit regnvand! Faskine brug dit regnvand! Skal du etablere en faskine til nedsivning af regnvand, er der en række regler og forhold, du skal være opmærksom på. Denne vejledning beskriver de forskellige elementer af en

Læs mere

Vejledning til Byg og Miljø

Vejledning til Byg og Miljø Vejledning til Byg og Miljø r + Brand- og konstruktionsklasse For det private byggeri BR18 1 Når du skal søge igennem Byg og Miljø skal du tage stilling til, hvilken ansøgningstype dit projekt går ind

Læs mere

Vejledning til ansøgning om byggetilladelse Hjælp til udformning af tegningsmateriale

Vejledning til ansøgning om byggetilladelse Hjælp til udformning af tegningsmateriale Marts 2018 Vejledning til ansøgning om byggetilladelse Går du med ideen om at opføre nyt byggeri, men mangler viden for at søge en byggetilladelse? Hjælp til udformning af tegningsmateriale Er min grund

Læs mere

Indsigelser mod lokalplanen på Søvej.

Indsigelser mod lokalplanen på Søvej. Indsigelser mod lokalplanen på Søvej. Da vi købte huset Søvej 11, og fik læst papirerne igennem, var det bla. uddybet, at på de 2 facader som vender mod Søvej, må der ikke opføres ny bebyggelse. Vi troede

Læs mere

Ahlnor.dk. Læs mere på. Terrasseoverdækning. Incl. prisliste. Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen

Ahlnor.dk. Læs mere på. Terrasseoverdækning. Incl. prisliste. Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen Læs mere på Ahlnor.dk Terrasseoverdækning 2017 Incl. prisliste Nyd sommeren på terrassen - en overdækning skærmer for regn og dug samt holder på varmen Terrasseoverdækning Ring 70 20 58 59 og få en snak

Læs mere

Regnvand som en ressource

Regnvand som en ressource Regnvand som en ressource Få inspiration til din egen regnvandshave Faskiner Regnbede Græsplænen Opsamling af regnvand Permeable belægninger Grønne tage LAR Lokal Håndtering af Regnvand Hvad er lokal nedsivning

Læs mere

Bilag 1. B. 1.1 Beregningsregler Beregningsregler. B Beregning af bebyggelsesprocent

Bilag 1. B. 1.1 Beregningsregler Beregningsregler. B Beregning af bebyggelsesprocent B. 1.1 Beregningsregler Beregningsregler Bilag 1 B. 1.1.1 Beregning af bebyggelsesprocent Stk. 1. Ved bebyggelsesprocenten forstås etagearealets procentvise andel af grundens areal. (B. 1.1.1, stk. 1)

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter.

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter. VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN NEM HULE Byg EN NEM HULE Varighed: Langt forløb Denne hule kan du bygge derhjemme, evt. sammen med en voksen. Husk at få hjælp af en voksen, når der skal bruges stiksav og

Læs mere

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på.

I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. I forbindelse med nybygning og ændringer af eksisterende bygninger er der en række regler man skal være opmærksom på. De overordnede regler er beskrevet i Ballerup kommunes LOKALPLAN NR: 059, der gælder

Læs mere

PARKERINGSBØJLE. Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer.

PARKERINGSBØJLE. Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer. Parkerings bøjle FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM PARKERINGSBØJLE Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer. Takket være den enestående låsemekaniske er parkeringsbøjlen meget let

Læs mere

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. www.lyngsoe.dk

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. www.lyngsoe.dk Det originale match Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning www.lyngsoe.dk Kvalitet med karakter Med et godt design, førsteklasses materialer og gennemført finish leverer Lyngsøe en kvalitet der

Læs mere

Ændringerne er beskrevet i nedenstående og omfatter følgende: Placeringen af B, C og D fremgår af nedenstående oversigt over ejendommens grundareal.

Ændringerne er beskrevet i nedenstående og omfatter følgende: Placeringen af B, C og D fremgår af nedenstående oversigt over ejendommens grundareal. Albertslund Kommune Miljø&Teknik Rådhuset 2620 Albertslund Albertslund, den 23. januar 2017 byggesag@albertslund.dk Vi anmoder herved om godkendelse af ændringer vedrørende vores ejendom på Risbystræde

Læs mere

Dispensationer og afslag, samt nedrivningstilladelser med bevaringsværdi 4, som er behandlet i henhold til bemyndigelse fra Plan- og Boligudvalget

Dispensationer og afslag, samt nedrivningstilladelser med bevaringsværdi 4, som er behandlet i henhold til bemyndigelse fra Plan- og Boligudvalget Dispensationer og afslag, samt nedrivningstilladelser med bevaringsværdi 4, som er behandlet i henhold til bemyndigelse fra Plan- og Boligudvalget 1.+2. kvartal 2018 Sag nr. Adresse Sag vedrørende 17/19087

Læs mere

Skal du bygge? TEAM BYGGESAG

Skal du bygge? TEAM BYGGESAG Skal du bygge? Garage, carport, udhus, overdækning, drivhus og lignende bygninger under 35 m 2 (20 m 2 for rækkehus) i parcelhusområder, sommerhusområder og tæt/lav bebyggelse TEAM BYGGESAG Hej! I denne

Læs mere

Ansøgning. Ansvarlig myndighed. Indsendt af. Ansøgning for Enfamiliehuse, større carporte, garager m.v. Sted(er) Ansøgere.

Ansøgning. Ansvarlig myndighed. Indsendt af. Ansøgning for Enfamiliehuse, større carporte, garager m.v. Sted(er) Ansøgere. Ansøgning Ansvarlig myndighed Syddjurs Kommune Indsendt af Torben Lading Ravnhøjvej 3 8543 Hornslet E-mail: torbenlading@webspeed.dk Telefon 40266866 CVR / RID CVR:31177987-RID:58084859 Indsendt: 22-02-2017

Læs mere

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen.

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. www.combihouse.dk Combihouse Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. Konceptet hedder Combihouse, da det er meningen at boligkøberen

Læs mere

Dør- og vinduespartier kan frit ændres, når blot nyt murværk udføres i gule sten. Træværket kan udføres i farver som fremgår af punkt B.

Dør- og vinduespartier kan frit ændres, når blot nyt murværk udføres i gule sten. Træværket kan udføres i farver som fremgår af punkt B. RENDSAGERPARKEN Retningslinier for Rendsagerparken, side 13 B. RENDSAGERVEJ 2-100. SUCCES-HUSENE Farve Husets gavl, stern og udhæng A skal males i èn af de nedenstående farver. Husets carporte, garager,

Læs mere

Resultater fra spørgeskemaundersøgelse - vedrørende ny lokalplan for sommerhusområdet vest for Vellerup by

Resultater fra spørgeskemaundersøgelse - vedrørende ny lokalplan for sommerhusområdet vest for Vellerup by Resultater fra spørgeskemaundersøgelse - vedrørende ny lokalplan for sommerhusområdet vest for Vellerup by På borgermødet den 29. oktober 15 udfyldte deltagerne et spørgeskema. Spørgeskemaet har derudover

Læs mere

Overordnet vejledning

Overordnet vejledning Byggeri 2014 Vejledningfor ukompliceret byggeri: Garager/carporte, udhuse og lign. Enfamiliehuse, tofamiliehuse med lodret etageskel og sommerhuse Avls- og driftsbygninger Visse industri- og lagerbygninger

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

Vi skaber løsninger, der holder år efter år. Tør du. smide denne brochure ud? du kunne jo få brug. for den senere! Flade tage og listedækning

Vi skaber løsninger, der holder år efter år. Tør du. smide denne brochure ud? du kunne jo få brug. for den senere! Flade tage og listedækning Vi skaber løsninger, der holder år efter år Tør du smide denne brochure ud? du kunne jo få brug for den senere! Flade tage og listedækning EMByggefirmaet forvandlede vores ældre bungalow til et klassisk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 8. Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 8. Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 8 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 8 vedrører kædehusbebyggelsen ved Havlykkevej og Stokkemarkevej. Udover at fastlægge, at området kun må anvendes til boligformål, og

Læs mere

Råderetskatalog Positivliste

Råderetskatalog Positivliste Råderetskatalog Positivliste Heimdalsparken Afdeling 24 (Godkendt på afdelingsmødet den 9. marts 2015) Kontakt altid inspektørkontoret og få vejledning og godkendelse før du går i gang med at ændre på

Læs mere

NY overordnet vejledning

NY overordnet vejledning Byggeri 2011 Vejledningfor ukompliceret byggeri: Garager/carporte, udhuse og lign. Enfamiliehuse, tofamiliehuse med lodret etageskel og sommerhuse Avls- og driftsbygninger Visse industri- og lagerbygninger

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

Det moderne design er inspireret af sejl. der klæder de fleste af byens rum.

Det moderne design er inspireret af sejl. der klæder de fleste af byens rum. FalcoSail FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOSAIL Den vellykkede FalcoSail er et transperant dække med multi-funktionelle kvaliteter. FalcoSail kan anvendes som en cykeloverdækning, rygerområde eller

Læs mere

Regnvand som en ressource

Regnvand som en ressource Regnvand som en ressource Få inspiration til din egen regnvandshave Indhold LAR Lokal Håndtering af Regnvand................................... 4 i græsplæne.............................................6

Læs mere

Udskiftning af døre. Opsætning af nye lofter. Råderetskatalog. Gældende for Afdeling 90 Skovfyrvej

Udskiftning af døre. Opsætning af nye lofter. Råderetskatalog. Gældende for Afdeling 90 Skovfyrvej Udskiftning af døre Opsætning af nye lofter Råderetskatalog Gældende for Afdeling 90 Skovfyrvej Godkendt på afdelingsmøde d. 22 september 2016 Indhold Indhold... 2 Om råderet... 3 Råderet Hvad betyder

Læs mere

JA carporte JA Byggeland Jørgen Anderens vej Måløv tlf j-a.dk

JA carporte JA Byggeland Jørgen Anderens vej Måløv tlf j-a.dk Alle priser er inkl. moms og eksklusiv fragtomkostninger (se fragtomkostninger på www.j-a.dk) Materialer Trykimprægneret træ: Næsten alt trykimprægneret træ leveres som fyr i en seksta-kvalitet (udseendesorteret),

Læs mere

(B.1.1.2, stk. 3, nr. 1) Vedrørende zoneinddelingen henvises til lov om planlægning.

(B.1.1.2, stk. 3, nr. 1) Vedrørende zoneinddelingen henvises til lov om planlægning. B.1.1 Beregningsregler B.1.1.1 Beregning af bebyggelsesprocent Stk. 1. Ved bebyggelsesprocenten forstås etagearealets procentvise andel af grundens areal. B.1.1.2 Beregning af grundens areal Stk. 1. Grundens

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler der noget,

Læs mere

Uderum i topkvalitet et frirum til drømme. Incl. prisliste. Udestuer DANSK KVALITET OG DESIGN. Tlf

Uderum i topkvalitet et frirum til drømme. Incl. prisliste. Udestuer DANSK KVALITET OG DESIGN. Tlf Uderum i topkvalitet et frirum til drømme Udestuer 2018 Incl. prisliste Tlf. 70 20 58 59 www.ahlnor.dk DANSK KVALITET OG DESIGN Velkommen Ahlnor er et familieejet firma med mange års erfaring indenfor

Læs mere

Frostsikring af udhuse

Frostsikring af udhuse Frostsikring af udhuse Under den kraftige kulde vi havde vinteren 2011/12, havde flere beboere problemer med frosne vandrør i udhusene. Derfor har bestyrelsen besluttet at udarbejde denne guide, som forhåbentligt

Læs mere

Målgruppe Undersøgelsen er gennemført blandt danskere i alderen 25+ år, som bor i parcelhus/villa og har 1 eller flere biler i husstanden

Målgruppe Undersøgelsen er gennemført blandt danskere i alderen 25+ år, som bor i parcelhus/villa og har 1 eller flere biler i husstanden Garager og carporte herunder bl.a.: - bilparkering - belægning i indkørsel - problemer med indkørslen - tagbelægning på garage/carport - anvendelsen af garage/carport - placering af garage/carport på grunden

Læs mere

B skal males i. C skal males

B skal males i. C skal males RENDSAGERPARKEN Retningslinier for Rendsagerparken, side 21 C. RENDSAGERVEJ 11-283. SUCCES-HUSENE Farve Husets gavl, stern og udhæng A skal males i èn af de nedenstående farver. Husets carporte, garager,

Læs mere