der meddeles landzonetilladelse samt screeningsafgørelse om at fase 1 i projektet ikke kræver en VVM-redegørelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "der meddeles landzonetilladelse samt screeningsafgørelse om at fase 1 i projektet ikke kræver en VVM-redegørelse."

Transkript

1 Frederikshavn Kommune Rådhus Allé Frederikshavn Total E&P Denmark B.V. Att. Henrik Nicolaisen (Fremsendt på Tel.: CVR-nr april 2013 Afgørelse om VVM-pligt for efterforskningsboring på Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad Frederikshavn Kommune har 1. oktober 2012 modtaget jeres anmeldelse af en efterforskningsboring i relation til skifergas-projektet på matrikel 6a Den mellemste del, Skæve på Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad. Der er 31. oktober 2012 modtaget supplerende oplysninger. Afgørelse Frederikshavn Kommune træffer hermed afgørelse om, at det anmeldte anlæg kræver en VVM-redegørelse (Vurdering af Virkninger på Miljøet) og dermed et tillæg til kommuneplanen. Center for Teknik og Miljø Sagsnummer: 12/8072 Sagsbehandler: Jette Brønnum Direkte telefon.: Fax: jebn@frederikshavn.dk Afgørelsen er truffet i henhold til 3, stk. 2 i bekendtgørelse nr af 15. december 2010 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning. Baggrund for afgørelse Efterforskningsboringen er omfattet af bilag 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anlæg på bilag 2 kan være VVM-pligtige. Projektet skal screenes for at afklare hvorvidt projektet på grund af dets art, dimensioner eller placering må antages at kunne få væsentlig indvirkning på miljøet og dermed være VVM-pligtigt. Center for Teknik og Miljø har gennemført en screening. Den faglige vurdering er at screeningen ikke skal udløse en VVM-redegørelse. Screeningen er dateret 29. januar 2013 og fremgår af bilag A. På byrådsmøde den 27. februar 2013 var sagen til politisk behandling. Dagsordenen var vedlagt udkast til afgørelse om ikke VVM-pligt samt udkast til landzonetilladelse. Det var indstillet fra konstitueret direktør med ansvar for Teknik og Miljø, at der meddeles landzonetilladelse samt screeningsafgørelse om at fase 1 i projektet ikke kræver en VVM-redegørelse. Byrådet gik imod indstillingen og traf beslutning om, at der skal gennemføres en VVMredegørelse. Argumenterne fra byrådsmødet er sammenfattet i vedlagte notat (bilag B).

2 Side 2 af 20 Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Projektet er omfattet af VVM-bekendtgørelsens bilag 2, pkt. 2c (dybdeboringer). Center for Teknik og Miljø har foretaget en høring af Energistyrelsen, Naturstyrelsen, Miljøstyrelsen samt 16 parter. Ved høringen er anmeldelsen sendt ud til styrelser og berørte parter. Energistyrelsen konkluderer at borearbejdet ikke vil medføre væsentlige påvirkninger af de overfladenære grundvandsmagasiner, der benyttes til indvinding af drikkevand. Påvirkninger fra borearbejder længere ned i undergrunden begrænser sig til områder cm omkring de lag, der gennembores. Miljøstyrelsen forudsætter at energiselskabet vil gennemføre boringen på samme måde som andre efterforskningsboringer i Danmark (ex. geotermiske boringer) og med anvendelse af samme type kemikalier. På den baggrund har Miljøstyrelsen ingen bemærkninger. Naturstyrelsen har ingen bemærkninger. Der er kommet bemærkninger ind fra ejerne af Skævevej 100. Skævevej 100 ligger som anden bolig øst for indkørslen fra Skævevej til Ovnstrupvej. Bemærkningerne knytter sig til disse emner: a. Øget trafikbelastning. b. Manglende oplysninger omkring trafik ved eventuel levering af diesel. c. Borepladsens egnethed i forhold til håndtering af kemikalier. d. Kemikalier, herunder sammenblanding af disse. e. Vibrationer. f. Lysgener. Center for Teknik og Miljø har følgende kommentarer hertil: Ad. a. Der vil være en øget trafikbelastning i en periode på ca måneder. Når belastningen er størst (under montering og demontering af boreriggen), vil den udgøre lastbiler og 20 varebiler/personbiler pr. dag. Opsætningen af borerig vil vare ca. 14 dage og den lokale trafikbelastning vil blive reduceret til et minimum ved, at en såkaldt truck-pusher organiserer transporterne sådan, at lastvognene med et passende mellemrum ankommer til et opmarchområde et stykke fra borepladsen. Herfra kaldes de hen til borepladsen én ad gangen, og først når lasten er afleveret, og vognen kørt igen, kaldes den vogn næste frem. Under selve borearbejdet (2-3 mdr.) forventes der en trafik på 4-8 lastbiler pr. dag og ca. 20 varebiler pr. dag. Der vil under hele borearbejdet blive udarbejdet en transportplan som vil være tilgængelig for naboer. Denne plan beskriver den planlagte trafik per dag og forventet tidspunkt. Al trafik til og fra borepladsen vil være dækket under procedurerne som er

3 Side 3 af 20 beskrevet i Conduct on Site, hvori det er beskrevet hvilke tidspunkter planlagt trafik kan afvikles, hastighedsbegrænsninger, tomgang etc. Center for Teknik og Miljø vurderer, at Skævevej som en offentlig større vej, har kapacitet til at kunne optage den ekstra trafikale belastning, som opstår som følge af projektet. Forbedringerne i forbindelse med Ovnstrupvej inkluderer udvidelse af selve vejen, forbedring af til- og frakørselsforholdene fra Skævevej, samt genetablering af drænrøret under Ovnstrupvej. Der vil desuden blive installeret et aktivt trafik reguleringssystem ved indkørslen til Ovnstrupvej fra Skævevej. Center for Teknik og Miljø vurderer at projektet ikke hindrer en fortsat hensigtsmæssig afvikling af trafikken. Ad. b. Såfremt boreriggen mod forventning udelukkende skal forsynes med strøm fra generatorer på borepladsen og ikke med strøm fra el-nettet vil forbruget i 2-3 måneder være optil 12 m 3 diesel dagligt. Der etableres tanke hertil. Trafikken med diesel er begrænset, svarende til én transport hver dag. Ad. c. Indretningen af borepladsen samt ansøgers oplysninger om hvorledes kemikalier, herunder mudderblandingen, vil håndteres, skønnes ikke at medføre risiko for at kemikalier trænger igennem pladsens bund. Borekælderen vil blive behandlet således at den er uigennemtrængelig for væskeudsivning til miljøet. Ad. d. De additiver, der anvendes som mudderblanding til at gennemføre selve boringen, cirkulerer i et lukket system. Der efterlades en minimal mængde under jorden. Brugt mudder bliver bortskaffet til et godkendt modtageanlæg. Det har i den sammenhæng ingen betydning, at kemikalierne sammenblandes. Boremudderblandingen (individuelle additiver såvel som blandingen (cocktail-effekt)) er evalueret af leverandøren, og vil indgå i den samlede risikovurdering. Samtlige produkter der anvendes vil blive endeligt godkendt af Energistyrelsen som en del af boreprogrammet. Ad. e. Vibrationerne vil ikke have en intensitet, der kan forårsage skade på huse eller være til ulejlighed for beboere. Som enhver anden bygherre i Danmark, er Total E&P Denmark B.V. og Nordsøfonden ansvarlig for eventuelle skader forvoldt i forbindelse med projektet. Ad. f. Belysningen af pladsen vil blive installeret i henhold gældende lovgivning, inklusive afskærmning for at minimere lysgener i nærområdet. Eventuelle lysgener om natten vil knytte sig til perioden for borearbejdet. Generne vurderes derfor ikke at være væsentlige. Lysmasterne vil i øvrigt blive slukket når de ikke benyttes. Center for Teknik og Miljø har vurderet at ingen af de ovenstående forhold udgør en væsentlig miljøpåvirkning. Forholdene er yderligere beskrevet i bilag A. De øvrige parter har ikke nogen bemærkninger til sagen. Efter at byrådet har truffet beslutning om at der skal gennemføres en VVM-redegørelse, er udkast til afgørelse om VVM-pligt sendt i partshøring ved Total E&P Denmark B.V. den 13. marts 2013.

4 Side 4 af 20 Total E&P Denmark B.V. har fremsendt høringssvar den 26. marts Høringssvaret indeholder bl.a. følgende udsagn: Byrådets høringssvar knytter sig tilsyneladende også til eventuelle senere stadier i projektet, hvilket først vil blive relevant på et senere tidspunkt i projektet. Afgørelsen ses således ikke at være båret af relevante hensyn, hvilket er i strid med Frederikshavn Kommunes pligt til at fortage en saglig og konkret vurdering af virkningerne på miljøet af det aktuelle projekt, det vil sige i denne sag alene den anmeldte efterforskningsboring. Det fremgår desuden, at Frederikshavn Byråd har lagt vægt på, at det er første gang, at et projekt af dette omfang igangsættes i Danmark. Der er imidlertid erfaringer med etablering af dybdeboringer på land andre steder i landet, herunder både efterforskningsboringer efter olie/gas og dybdeboringer til geotermisk energi, som viser, at kommunerne ved VVM-screeningerne har vurderet, at disse boringer ikke har været VVM-pligtige. Med et foreliggende udkast til afgørelse går Frederikshavn Kommune således imod denne praksis. Endelig bør det efter Totals opfattelse indgå i Frederikshavn Kommunes afgørelse, at man allerede som led i screeningen har udført de miljømæssige undersøgelser, som efter Totals vurdering er relevante og teknisk mulige på nuværende stadie af projektet. Center for Teknik og Miljø vurderer at byrådets beslutning om VVM-pligt er truffet ud fra et relevant hensyn. Byrådet har en reel bekymring/usikkerhed i forhold til projektet og ønsker på den baggrund en VVM redegørelse. VVM-processen giver en øget mulighed for at inddrage offentligheden i processen, hvilket kan være med til at mindske bekymringen/usikkerheden. Center for Teknik og Miljø kan ikke på forhånd tage stilling til om alle miljømæssige undersøgelser er udført. Der kan komme ideer og forslag ind i for-offentlighedsfasen fra berørte parter (øvrige myndigheder, borgere mv.) der medfører at specifikke forhold skal belyses yderligere. Klagevejledning Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet for så vidt angår retlige spørgsmål. Offentligheden underrettes om afgørelsen i forbindelse med at VVM-processen igangsættes. Underretningen sker således i for-offentlighedsfasen i forbindelse med indkaldelse af ideer og forslag efter planloven. Klagefristen er 4 uger fra afgørelsen er modtaget. Klagefristen udløber således den 30. april 2013 ved kontortids ophør. Eventuelle klager skal være modtaget senest denne dag. Natur- og Miljøklagenævnet opkræver et gebyr på 500 kr. for at behandle en klage. Når Natur- og Miljøklagenævnet har modtaget klagen, sender nævnet en opkrævning til den, der har indgivet klage. Natur- og Miljøklagenævnet begynder ikke at behandle

5 Side 5 af 20 klagen, før gebyret er modtaget. Vejledning om gebyrbetalingen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside. En eventuel klage indgives skriftligt til: Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn (tf@frederikshavn.dk) Herfra vil klagen blive videresendt til Natur- og Miljøklagenævnet. I henhold til planlovens 62, skal søgsmål til prøvelse af afgørelsen efter loven være anlagt ved domstolene inden 6 måneder efter afgørelsens bekendtgørelse. Med venlig hilsen Jette Brønnum Kopi tilsendt: Nordsøfonden, att. Lene Hjelm Poulsen (nordsoeen@nordsoefonden.dk og lhp@nordsoeen.dk) Wellperform Aps, att. Søren Lundgren Jensen (slj@wellperform.com) Energistyrelsen, att. Søren Frederiksen (ens@ens.dk og sf@ens.dk) Naturstyrelsen, att. Gert Johansen (nst@nst.dk og gej@nst.dk) Miljøstyrelsen, att. Dorte Hermansen (mst@mst.dk og dbs@mst.dk) Kristian Søndergård Jensen, Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad (ksjovnstrupvej6@mail.tele.dk) Karsten og Anne-Marie Kristensen, Skævevej 100, 9362 Dybvad (staldgwenbo@gmail.com)

der meddeles landzonetilladelse samt screeningsafgørelse om at fase 1 i projektet ikke kræver en VVM-redegørelse.

der meddeles landzonetilladelse samt screeningsafgørelse om at fase 1 i projektet ikke kræver en VVM-redegørelse. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Total E&P Denmark B.V. Att. Henrik Nicolaisen (Fremsendt på e-mail: henrik.nicolaisen@total.com) Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad

Tilladelse til etablering og indvinding fra 2 vandindvindingsboringer ved Ovnstrupvej 6, 9352 Dybvad Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Total E&P Denmark B.V. Att: Henrik Nicolaisen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 17.oktober 2012

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde 10. januar 2013. Skifergas-projektets fase 1

Velkommen. Informationsmøde 10. januar 2013. Skifergas-projektets fase 1 Velkommen Informationsmøde 10. januar 2013 Skifergas-projektets fase 1 Dagsorden 19.00 Velkomst v. ordstyrer (Centerchef Søren Vestergaard, Fr. Kommune, Center for Teknik og Miljø) 19.10 Status i myndighedsbehandlingen

Læs mere

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn TOTAL E&P Denmark Att. Henrik Nicolaisen (fremsendt på e-mail: henrik.nicolaisen@total.com) Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Ændringen af det allerede godkendte projekt vurderes således ikke at være VVM-pligtig.

Ændringen af det allerede godkendte projekt vurderes således ikke at være VVM-pligtig. Til TOTAL E&P DENMARK B.V. Nyhavn 43, 2. 1051 København K Att.: Henrik Nicolaisen, via mail henrik.nicolaisen@total.com Tværgående planlægning J.nr. NST-130-00413 Ref. emija/nihho Den 26. maj 2015 Afgørelse

Læs mere

TOTAL E&P DENMARK B.V. Att: Henrik Nicolaisen Via mail: henrik.nicolaisen@total.com

TOTAL E&P DENMARK B.V. Att: Henrik Nicolaisen Via mail: henrik.nicolaisen@total.com Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn TOTAL E&P DENMARK B.V. Att: Henrik Nicolaisen Via mail: henrik.nicolaisen@total.com Tel.: +45 98 45 50 00 tf@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring

Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af. Støvring Autooophug ApS, Banesvinget 9-12, 9530 Støvring Center Natur og Miljø Journalnr: 09.02.16-K08-18996-07 Ref.: Dorte Schmieg Toft Dato: 18-03-2014 Tillæg til Miljøgodkendelse i henhold til Miljøbeskyttelseslovens 33 af Støvring Autooophug ApS, Banesvinget

Læs mere

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål.

VVM-screening af anlæg til bejdsning af rustfrit stål hos Aqua System A/S. Aqua System har den 1. december 2014 anmeldt bejdsning af rustfrit stål. TEKNIK OG MILJØ Aqua System A/S Avnvej 14 7400 Herning Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8085 mikht@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 01.16.04-P00-2-15 VVM-screening

Læs mere

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist Selskabet Skydebanevej 14 ApS Vrenderupvej 38 6818 Årre. Sendt til virksomhedens digitale postkasse og pr. hv@sb-thomsen.dk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2014 Sagsbehandler Bodil Damsgaard Kristensen

Læs mere

Afgørelse Esbjerg Kommune afgør, at projektet ikke vil påvirke miljøet væsentligt og, at der derfor ikke skal udarbejdes en VVM-redegørelse.

Afgørelse Esbjerg Kommune afgør, at projektet ikke vil påvirke miljøet væsentligt og, at der derfor ikke skal udarbejdes en VVM-redegørelse. Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 31. januar 2014 Sags id 2013-27024 Sagsbehandler Astrid Moltke Jordt Telefon direkte 76 16 33 05 E-mail asjor@esbjergkommune.dk Ikke VVM-pligt for Fanø Strandsø projektet

Læs mere

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted

Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Langevadgaard Fritidslodder A.m.b.a. Att: Rene Larsen Plejeltvej 1 3230 Græsted Center for Teknik Miljø og Klima Natur og Miljø Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Tlf. 49282564 apr55@helsingor.dk www.helsingor.dk

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger, der ligger til grund for afgørelsen i det vedlagte notat.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger, der ligger til grund for afgørelsen i det vedlagte notat. Dansk Containerindustri (ABC Coating) Limfjordsvej 11 6715 Esbjerg N Att.: Knud Ravn/Dorthe Thrysøe Brevet er sendt eletronisk via: Digtalpostkasse for CVR nr.: 34086427 Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 11 g og 58, stk. 1,nr. 4 i planloven 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter 11 g og 58, stk. 1,nr. 4 i planloven 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 15. august 2014 J.nr.: NMK-34-00277 og NMK-33-01941 Ref.: KBP AFGØRELSE i sag om Faxe Kommunes VVM-screening af vejprojekt

Læs mere

Det understreges, at ejendommen ikke kan anvendes til boligformål, natophold eller til erhvervsmæssige formål.

Det understreges, at ejendommen ikke kan anvendes til boligformål, natophold eller til erhvervsmæssige formål. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Søren H. Thomsen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt pr. mail: biler@s-auto.dk 30. april 2018

Læs mere

Afgørelse om VVM-pligt i forbindelse med udvidelse af eventområdet ved Tangkrogen og udvidelse af Marselisborg Lystbådehavn

Afgørelse om VVM-pligt i forbindelse med udvidelse af eventområdet ved Tangkrogen og udvidelse af Marselisborg Lystbådehavn Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Borgmesterens Afdeling 14. juni 2017 Side 1 af 4 Afgørelse om VVM-pligt i forbindelse med udvidelse af eventområdet ved Tangkrogen og udvidelse af Marselisborg

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Naturstyrelsens afgørelse om ikke VVM-pligt ved udvidelse af tilslutningsanlæg 36 ved Ulse

AFGØRELSE i sag om Naturstyrelsens afgørelse om ikke VVM-pligt ved udvidelse af tilslutningsanlæg 36 ved Ulse Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 26. september 2016 J.nr.: NMK-34-00558 KlageID: 91761 Ref.: EVAJP-NMKN AFGØRELSE i sag om Naturstyrelsens afgørelse om ikke

Læs mere

Der er nærmere redegjort for de vurderinger, der ligger til grund for afgørelsen i det vedlagte notat.

Der er nærmere redegjort for de vurderinger, der ligger til grund for afgørelsen i det vedlagte notat. Esbjerg Kommune Børn og Kultur Torvegade 74 6700 Esbjerg Email: kso@esbjergkommune.dk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 6. juli 2016 Sags-nr. 2016-7437 Sagsbehandler Vibeke Lorentzen Telefon direkte 76 16

Læs mere

RP-Byg og Montage Perregårdsvej Frederikshavn Att. Rene Pedersen. Sendt pr. mail:

RP-Byg og Montage Perregårdsvej Frederikshavn Att. Rene Pedersen. Sendt pr. mail: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn RP-Byg og Montage Perregårdsvej 4 9900 Frederikshavn Att. Rene Pedersen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

Ikke VVM-pligt for etablering af midlertidig vejdæmning over Præstegårdsbækken, 2e Måde, Esbjerg Jorde.

Ikke VVM-pligt for etablering af midlertidig vejdæmning over Præstegårdsbækken, 2e Måde, Esbjerg Jorde. Bjarne Madvig Christensen Tøndervej 85 6780 skærbæk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 2. februar 2015 Sags id 14/16451 Sagsbehandler Astrid Moltke Jordt Telefon direkte 76 16 33 05 E-mail asjor@esbjergkommune.dk

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet (Fremsendt på e-mail: nmkn@nmkn.dk) Fremsendelse af klage over VVM-tilladelse efterforskning af skifergas

Natur- og Miljøklagenævnet (Fremsendt på e-mail: nmkn@nmkn.dk) Fremsendelse af klage over VVM-tilladelse efterforskning af skifergas Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Natur- og Miljøklagenævnet (Fremsendt på e-mail: nmkn@nmkn.dk) Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498

Læs mere

Banedanmark Amerika Plads København Ø. Att.: Mette Mejsen Westergaard, Atkins Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S

Banedanmark Amerika Plads København Ø. Att.: Mette Mejsen Westergaard, Atkins Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø Att.: Mette Mejsen Westergaard, Atkins Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S Teknisk forvaltning Natur- og Miljøafdelingen Screening for VVM pligt jævnfør

Læs mere

Tilladelse til at udføre fire moniteringsboringer til Vandforsyningen Brovst og Omegn amba.

Tilladelse til at udføre fire moniteringsboringer til Vandforsyningen Brovst og Omegn amba. Vand Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Vandforsyningen Brovst og Omegn amba V/ Flemming Frost

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag A.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag A. HKScan Denmark A/S Tværmosevej 10 7830 Vinderup Virksomheder J.nr. MST-1270-01079 Ref. Anaje/amklo Den 17. marts 2014 Sendes via digital post til CVR nr.: 25 17 75 09 Afgørelse om at etablering af nyt

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 samt landzonetilladelse til udvidelse af regnvandsbassin

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 samt landzonetilladelse til udvidelse af regnvandsbassin Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Att. Malene Søndergaard Frederikshavn Spildevand A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn Sendt til: forsyningen@forsyningen.dk og masd@forsyningen.dk

Læs mere

Sønderborg Kommune Bygninger og Energi, att. Anders Lyngby Rådhustorvet Sønderborg

Sønderborg Kommune Bygninger og Energi, att. Anders Lyngby Rådhustorvet Sønderborg Sønderborg Kommune Bygninger og Energi, att. Anders Lyngby Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg VVM-screening af etablering af et Multikulturhus på Sønderborg Nordhavn, Nørre Havnegade 66, 6400 Sønderborg Sønderborg

Læs mere

VVM-screeningen ledsager Jammerbugt Kommunes tilladelse efter vandforsyningslovens 20 til vandindvindingen på m 3 /år.

VVM-screeningen ledsager Jammerbugt Kommunes tilladelse efter vandforsyningslovens 20 til vandindvindingen på m 3 /år. Svinkløv Vandværk Att. Karl Albrektsen Gl. Hvarrevej 39 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte

Læs mere

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer Regional Udvikling Jordforurening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Randers Tegl A/S Mineralvej 4 9220 Aalborg Øst Att.: Finn Besser

Læs mere

Anlæggende placeres på to stativer i umiddelbar tilknytning til både de nuværende bygninger på Husmandsvej 28 og til det nye stuehus på ejendommen.

Anlæggende placeres på to stativer i umiddelbar tilknytning til både de nuværende bygninger på Husmandsvej 28 og til det nye stuehus på ejendommen. Johannes Nielsen Husmandsvej 28 9430 Vadum jn@norhalne-vvs.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367

Læs mere

Afgørelse om ikke-vvm pligt for etablering af jordvarmeboringer og terrænnære jordvarmeslanger på Grønnegade i Skjoldbjerg, 6623 Vorbasse

Afgørelse om ikke-vvm pligt for etablering af jordvarmeboringer og terrænnære jordvarmeslanger på Grønnegade i Skjoldbjerg, 6623 Vorbasse Arne Andersen Hovborgvej 19 6623 Vorbasse Afgørelse om ikke-vvm pligt for etablering af jordvarmeboringer og terrænnære jordvarmeslanger på Grønnegade i Skjoldbjerg, 6623 Vorbasse Billund Kommune har den

Læs mere

LandboNord Erhvervsparken Brønderslev. Att.: Allan K. Olesen. Sendt pr. mail:

LandboNord Erhvervsparken Brønderslev. Att.: Allan K. Olesen. Sendt pr. mail: Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn LandboNord Erhvervsparken 1 9700 Brønderslev Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Att.: Allan K. Olesen

Læs mere

Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn AVØ A/S Knivholtvej 14 9900 Frederikshavn (fremsendt på forsyningen@forsyningen.dk) Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

Miljøstyrelsen har den 16. marts 2017 modtaget beskrivelse af ændringer af APM Terminals areal på Aarhus Havn samt VVM-anmeldelse af denne ændring.

Miljøstyrelsen har den 16. marts 2017 modtaget beskrivelse af ændringer af APM Terminals areal på Aarhus Havn samt VVM-anmeldelse af denne ændring. APM Terminals Aarhus A/S Aarhus C Kun sendt som digital post til CVR 32658393 med cc. til mette.linnemann@apmterminals.com Virksomheder J.nr. MST-1270-02212 Ref. anbhe Den 30-03-2017 Opdatering af bilag

Læs mere

Randers Kommune Att.: Veje og Trafik Odinsgade Randers C / G

Randers Kommune Att.: Veje og Trafik Odinsgade Randers C / G Randers Kommune Att.: Veje og Trafik Odinsgade 7 8900 Randers C Sendes på mail til: vejeogtrafik@randers.dk Udvikling, Miljø og Teknik Plan Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 6900 Direkte 8915 1839

Læs mere

RGS90 Att.: Gustav Gansted Gustav.Gansted@rgs90.dk. Landzonetilladelse på ejendommen Gattenvej 29, Flejsborg, 9640 Farsø.

RGS90 Att.: Gustav Gansted Gustav.Gansted@rgs90.dk. Landzonetilladelse på ejendommen Gattenvej 29, Flejsborg, 9640 Farsø. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars RGS90 Att.: Gustav Gansted Gustav.Gansted@rgs90.dk Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 25. juni 2013

Læs mere

Afgørelse om ikke krav til miljøkonsekvensvurdering for etablering af regnvandsbassin for afledning af regnvand ved Stejlgårdsparken, 6740 Bramming

Afgørelse om ikke krav til miljøkonsekvensvurdering for etablering af regnvandsbassin for afledning af regnvand ved Stejlgårdsparken, 6740 Bramming Din Forsyning A/S Ravnevej 10 6705 Esbjerg Ø Sendt digital til CVR: 32661149 og om@dinforsyning.dk Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 1. august 2017 Sagsbehandler Anitta Knattrup Telefon direkte 76 16 13

Læs mere

Det er en forudsætning for tilladelsen, at butikken indrettes og drives som oplyst i ansøgningen og i det supplerende materiale.

Det er en forudsætning for tilladelsen, at butikken indrettes og drives som oplyst i ansøgningen og i det supplerende materiale. Trine og Jørgen Jensen jej@digigraf.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 30-01-2014

Læs mere

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Solenergi Danmark Att. Anders Ztorm Søkærvej 11 8970 Havndal Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Læs mere

Uniscrap A/S Plutovej 3 8500 Grenaa. Afgørelse om at shredning af miljø-behandlede biler indeholdende glasruder og plastkofangere ikke er VVM-pligtig

Uniscrap A/S Plutovej 3 8500 Grenaa. Afgørelse om at shredning af miljø-behandlede biler indeholdende glasruder og plastkofangere ikke er VVM-pligtig Uniscrap A/S Plutovej 3 8500 Grenaa Aarhus J.nr. MST-1270-00318 Ref. marip/tasme Den 4. maj 2011 Afgørelse om at shredning af miljø-behandlede biler indeholdende glasruder og plastkofangere ikke er VVM-pligtig

Læs mere

VVM-screening af spildevandsledning i Kelstrup og afgørelse om ikke VVMpligt Kelstrup, 6100 Haderslev

VVM-screening af spildevandsledning i Kelstrup og afgørelse om ikke VVMpligt Kelstrup, 6100 Haderslev Provas Fjordagervej 32 6100 Haderslev Haderslev Kommune Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 21 32 chba@haderslev.dk Dato: 11. april 2017 Sagsident: 16/34238 Sagsbehandler:

Læs mere

Agnete og Tom Bonnesen Nørremark 3 Kær 6400 Sønderborg. VVM-screening af solcelleanlæg på terræn på Nørremark 3, 6400 Sønderborg.

Agnete og Tom Bonnesen Nørremark 3 Kær 6400 Sønderborg. VVM-screening af solcelleanlæg på terræn på Nørremark 3, 6400 Sønderborg. Agnete og Tom Bonnesen Nørremark 3 Kær 6400 Sønderborg VVM-screening af solcelleanlæg på terræn på Nørremark 3, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune har den 15. oktober 2014 modtaget ansøgning om etablering

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen Tandrupvej 8, Tandrup, 9600 Aars

Landzonetilladelse på ejendommen Tandrupvej 8, Tandrup, 9600 Aars Rikke Lund Christiansen Tandrupvej 8 Tandrup 9600 Aars Dato: 22. oktober 2015 Projekter og Ejendomme Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2015-51072 Dokumentnr.: 820-2015-250703 Sagsbehandler:

Læs mere

Begrundelse Lokalplan 43 fastlægger, at bebyggelse skal finde sted inden for de byggefelter som fremgår af kortbilag 2.

Begrundelse Lokalplan 43 fastlægger, at bebyggelse skal finde sted inden for de byggefelter som fremgår af kortbilag 2. Plejehjemmet Solgården Aggersundvej 31 9690 Fjerritslev Att.: Per Vinter Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Karsten T. Jørgensen Direkte

Læs mere

VVM-screening af transmissionsledning fra solvarmeanlæg på Kulvej til Aulum Fjernvarme, Kulvej 5, 7490 Aulum

VVM-screening af transmissionsledning fra solvarmeanlæg på Kulvej til Aulum Fjernvarme, Kulvej 5, 7490 Aulum TEKNIK OG MILJØ Aulum Fjernvarme AMBA Rugbjergvej 3 7490 Aulum Att.: Esben Nagsted Brev sendt pr. mail til [esben@aulumfjernvarme.dk] VVM-screening af transmissionsledning fra solvarmeanlæg på Kulvej til

Læs mere

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 20. november 2013 kl. 15:30.

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 20. november 2013 kl. 15:30. Vandforsyningen Brovst og Omegn Fyrrebakken 6 9460 Brovst Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Iben Hammeleff Direkte 7257 7323 ibh@jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelsen er ikke en tilladelse, men alene en afgørelse om, at projektet ikke skal igennem en VVM-proces.

Afgørelsen er ikke en tilladelse, men alene en afgørelse om, at projektet ikke skal igennem en VVM-proces. Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg virksomhedsmiljoe@viborg.dk HMN Naturgas I/S Vognmagervej 14 8800 Viborg Att: Kurt B. Jensen Email: projekt8800@naturgas.dk Afgørelse om at der ikke er VVM-pligt

Læs mere

Derfor har Jammerbugt kommune udarbejdet en VVM-screening i overensstemmelse med bekendtgørelsens bilag 3.

Derfor har Jammerbugt kommune udarbejdet en VVM-screening i overensstemmelse med bekendtgørelsens bilag 3. Claus Rom Limfjordsgade 67, Gjøl 9440 Aabybro Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Iben Hammeleff Direkte 7257 7323 ibh@jammerbugt.dk 01.10-2013

Læs mere

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 28. oktober 2013 kl. 15.

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 28. oktober 2013 kl. 15. Poul Sørensen Øslevvej 45 9690 Fjerritslev Kopi sendt pr mail til miljøchef: Allan K. Olesen, LandboNord ako@landbonord.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk

Læs mere

Ærø Vind 5 I/S Att. Henrik Steen-Knudsen Skolevej Marstal april 2014

Ærø Vind 5 I/S Att. Henrik Steen-Knudsen Skolevej Marstal april 2014 Ærø Vind 5 I/S Att. Henrik Steen-Knudsen Skolevej 11 5960 Marstal Email: hk@aeroe-emk.dk Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse

Læs mere

Tilladelse til permanent grundvandssænkning ved cykelsti-tunnel. Videbækvej, 7480 Vildbjerg

Tilladelse til permanent grundvandssænkning ved cykelsti-tunnel. Videbækvej, 7480 Vildbjerg TEKNIK OG MILJØ Herning Kommune Torvet 1 7400 Herning Att.: Carsten Thomsen Email: vtbct@herning.dk Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8065 bjgtg@herning.dk

Læs mere

Det er en betingelse for tilladelsen, at anlægget placeres og etableres som ansøgt.

Det er en betingelse for tilladelsen, at anlægget placeres og etableres som ansøgt. Jan Bruhn Klosterkrogen 19 9490 Pandrup Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 02-04-2013

Læs mere

Ansøgningen har været sendt i nabohøring og Struer Kommune har ikke modtaget bemærkninger i den forbindelse.

Ansøgningen har været sendt i nabohøring og Struer Kommune har ikke modtaget bemærkninger i den forbindelse. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Dansk Vindmølleformidling APS Oddesundvej 183 7755 Bedsted Att. Leif Pinholt Sendt via digital post

Læs mere

Den 13. november 2013 Sagsnr. 13/43493 KS: PMCH. Broager Vandværk Dyntvej Broager

Den 13. november 2013 Sagsnr. 13/43493 KS: PMCH. Broager Vandværk Dyntvej Broager Den 13. november 2013 Sagsnr. 13/43493 KS: PMCH Broager Vandværk Dyntvej 35 6310 Broager VVM-screening af etablering af en ny indvindingsboring og sløjfning af en eksisterende indvindingsboring. Sønderborg

Læs mere

Skanderborg Kommune besluttede 19.12.2012 at give anlægsbevilling. Lokalplan 1076 for vejanlægget incl kryds blev vedtaget af Byrådet 26. marts 2014.

Skanderborg Kommune besluttede 19.12.2012 at give anlægsbevilling. Lokalplan 1076 for vejanlægget incl kryds blev vedtaget af Byrådet 26. marts 2014. Skanderborg Kommune Teknik og Miljø Knudsvej 34 8680 Ry Att. Luise Pape Rydahl Dato: 10. juni 2014 Sagsnr.: 13/3536 Afgørelse om ikke-vvm-pligt for anlæg af Dr. Sophies Allé med tilhørende kryds og vejforlægninger

Læs mere

miljøet. Det er derfor besluttet at der ikke udarbejdes VVM-redegørelse i henhold til bekendtgørelsens 3, stk. 2.

miljøet. Det er derfor besluttet at der ikke udarbejdes VVM-redegørelse i henhold til bekendtgørelsens 3, stk. 2. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Frederikshavn Havn A/S Oliepieren 7 9900 Frederikshavn email: sp@fhhavn.dk Telefon +45 98 45 50 00 Post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr.

Læs mere

Sendt som digital post

Sendt som digital post POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Tage Andersen Fælledevej 3 7790 Thyholm Sendt som digital post Husstandsvindmølle - landzonetilladelse

Læs mere

Fwd: Kommunen orienterer om status vedr. støjmåling på borepladsen

Fwd: Kommunen orienterer om status vedr. støjmåling på borepladsen Maria Klitgaard Fra: Anne-Marie Kristensen Sendt: 18. november 2014 20:30 Til: Tilsynet Emne: Fwd: Kommunen orienterer om status vedr. støjmåling på borepladsen Hej Vi vil gerne

Læs mere

Afgørelse. Klage over afgørelsen. Denne afgørelse kan påklages jf. vedlagte klagevejledning. Venlig hilsen. Tobias B. Knudsen Biolog.

Afgørelse. Klage over afgørelsen. Denne afgørelse kan påklages jf. vedlagte klagevejledning. Venlig hilsen. Tobias B. Knudsen Biolog. Afgørelse Afgørelse om, at projekt om regulering af vandløb (dræn) i forbindelse med etablering af vandhul ikke er VVM pligtigt (Vurdering af Virkninger på Miljøet) Kort beskrivelse af projektet ved Natur

Læs mere

Afgørelse Klage over Energistyrelsens godkendelse af boreprogram Vendsyssel-1

Afgørelse Klage over Energistyrelsens godkendelse af boreprogram Vendsyssel-1 [XXX] Total E&P Denmark B.V. Energistyrelsen, j.nr. 2014-777 Fremsendes pr. e-mail til ovenstående Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf. 3395

Læs mere

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C.

Tilladelse efter Miljøbeskyttelseslovens 33, stk. 2 til at påbegynde bygge- og anlægsarbejdet på Enggade 13, 5000 Odense C. Odense Kommune, Odense Slot, Nørregade 36-38, Postboks 740, 5000 Odense C Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Industri og Klima Odense

Læs mere

Banedanmark Att.: Anne B. Hansen Amerika Plads København Ø. Att.:

Banedanmark Att.: Anne B. Hansen Amerika Plads København Ø. Att.: Banedanmark Att.: Anne B. Hansen Amerika Plads 15 2100 København Ø. Att.: abhs@bane.dk Tværgående planlægning J.nr. NST-130-00314 Ref. chrbe Den 23. oktober 2014 Afgørelse om at hastighedsopgradering på

Læs mere

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 30. maj 2014 kl. 13:00.

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 30. maj 2014 kl. 13:00. Torben Larsen Grønhøjvej 26 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ingerlise Eriksen Direkte 7257 7363 ile@jammerbugt.dk

Læs mere

NCC ROADS A/S Ejby Industrivej Glostrup. Forlængelse af tilladelser til råstofindvinding m.m.

NCC ROADS A/S Ejby Industrivej Glostrup. Forlængelse af tilladelser til råstofindvinding m.m. Regionshuset Horsens Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 NCC ROADS A/S Ejby Industrivej 8 2600 Glostrup Forlængelse af tilladelser til råstofindvinding m.m. NCC Roads A/S har

Læs mere

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Dansk Vindenergi ApS Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Frederikshavn Kommune Att.: Lene Morthensen Rådhus Alle 100 9900 Frederikshavn

Læs mere

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 22. oktober 2013.

Klage skal være indgået til Jammerbugt Kommune senest den 22. oktober 2013. NAPKÆR HOLDING v. Agesen El Aps Napkærvej 12, Klim 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Iben Hammeleff Direkte 7257 7323

Læs mere

VVM-tilladelse. For et biomassefyret kraftvarmeværk ved Lisbjerg samt etablering af varmetransmissionsledning. Marts 2014

VVM-tilladelse. For et biomassefyret kraftvarmeværk ved Lisbjerg samt etablering af varmetransmissionsledning. Marts 2014 VVM-tilladelse For et biomassefyret kraftvarmeværk ved Lisbjerg samt etablering af varmetransmissionsledning Marts 2014 Del 1: Kommuneplantillæg til Aarhus Kommuneplan 2013 Del 2: VVM-tilladelse Del 3:

Læs mere

Tilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen på 4 uger er udløbet og tilladelsen bortfalder automatisk, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år.

Tilladelsen må ikke udnyttes før klagefristen på 4 uger er udløbet og tilladelsen bortfalder automatisk, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Thy Windpower Aps Oddesundvej 183 7755 Bedsted Att. Leif Pinholt Sendt pr. mail til: pinholtbak@gmail.com

Læs mere

For anlæg nævnt i bilag 2 i VVM-bekendtgørelsen gælder, at kommunen skal vurdere om anlægget er omfattet af VVM-pligt.

For anlæg nævnt i bilag 2 i VVM-bekendtgørelsen gælder, at kommunen skal vurdere om anlægget er omfattet af VVM-pligt. Kolding Kommune Att.: Projektleder Torben Gade By- og Udviklingsforvaltningen togad@kolding.dk VVM-screening af Marina City lystbådehavn og ny bydel. Kolding Kommune har den 20. december 2016 i henhold

Læs mere

1DF SLETTEGÅRD, HJORTDAL

1DF SLETTEGÅRD, HJORTDAL Feriecenter Slettestrand Slettestrandvej 140 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644

Læs mere

VVM-Screeningsafgørelse i forbindelse med Miljøgodkendelse af Lerkenfeld Dambrug

VVM-Screeningsafgørelse i forbindelse med Miljøgodkendelse af Lerkenfeld Dambrug Lerkenfeld Dambrug V/AquaPri Denmark A/S Durupvej 44 7870 Glyngøre Att.: Gitte Nielsen: gitte@aquapri.dk Dato: 5. december 2017 Natur, Miljø og Sekretariat Frederik IX`s Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2017-28882

Læs mere

Udhuset opføres ca. 10 meter nord for ejendommens eksisterende bygninger. Udhuset har sider af træ og tag af stålplader.

Udhuset opføres ca. 10 meter nord for ejendommens eksisterende bygninger. Udhuset har sider af træ og tag af stålplader. Bo Davidsen Nørre Økse Kær 25 9460 Brovst Jytte.davidsen@rn.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen Nyrupvej 14, Nyrup, 9600 Aars

Landzonetilladelse på ejendommen Nyrupvej 14, Nyrup, 9600 Aars Kirsten & Frits Jensen Nyrupvej 14 9600 Aars nyruphuset@live.dk Dato: 21. juli 2015 Projekter og Ejendomme Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2015-31442 Dokumentnr.: 820-2015-173426 Sagsbehandler:

Læs mere

Jesper Fog Bøllemosevej Gudbjerg. Afgørelse om ikke VVM-pligt af vandindvinding fra ny boring ved Bøllemosevej 6, 5892 Gudbjerg. 20.

Jesper Fog Bøllemosevej Gudbjerg. Afgørelse om ikke VVM-pligt af vandindvinding fra ny boring ved Bøllemosevej 6, 5892 Gudbjerg. 20. Jesper Fog Bøllemosevej 6 5892 Gudbjerg Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 Fa. 62 22 88 10 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse om

Læs mere

Projektet er omfattet af VVM-bekendtgørelsens bilag 2, pkt. d Nyplantning og rydning af skov med henblik på omlægning til anden arealudnyttelse.

Projektet er omfattet af VVM-bekendtgørelsens bilag 2, pkt. d Nyplantning og rydning af skov med henblik på omlægning til anden arealudnyttelse. Johannes Bitsch Dejehøjvej 3 Thostrup 8860 Ulstrup Favrskov Kommune Teknik og Miljø Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse om ikke VVM-pligt af skovrejsning

Læs mere

Nyfors Entreprise Att. Villy Schmidt Via mail: vsc@nyfors.dk

Nyfors Entreprise Att. Villy Schmidt Via mail: vsc@nyfors.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Nyfors Entreprise Att. Villy Schmidt Via mail: vsc@nyfors.dk Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Dato:

Læs mere

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning. Kronborgvej 20, Aulum

Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning. Kronborgvej 20, Aulum TEKNIK OG MILJØ Aulum Grusgrav ApS Kronborgvej 20 7490 Aulum Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgtg@herning.dk Tlf. 9628 8065 Sagsbehandler: Thomas

Læs mere

Kommuneplantillægget supplerer Hillerød, Allerød, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk kommuners Kommuneplan 2009 med følgende retningslinjer:

Kommuneplantillægget supplerer Hillerød, Allerød, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk kommuners Kommuneplan 2009 med følgende retningslinjer: Allerød Kommune, karen.tommerup@alleroed.dk Rudersdal Kommune, MBT@rudersdal.dk Hillerød Kommune, bra@hillerod.dk Lyngby-Taarbæk Kommune, btt@ltk.dk, odm@ltk.dk Naturstyrelsen Roskilde, Fysisk planlægning

Læs mere

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B.

Sagens oplysninger Anmeldelsen er indgivet i henhold til 2 i VVM-bekendtgørelsen. Anmeldelsen er vedlagt som bilag B. AffaldPlus, Næstved Forbrændingsanlæg Ved Fjorden 20 4700 Næstved Virksomheder J.nr. MST-1270-01750 Ref. MSCHU/BJENS Den 18. januar 2017 Afgørelse om ikke VVM-pligt for forbehandlingsanlæg til kildesorteret

Læs mere

Delvis ophævelse af. Lokalplan nr som følge af statslige anlæg FORSLAG

Delvis ophævelse af. Lokalplan nr som følge af statslige anlæg FORSLAG Solrød Kommune byrådet Delvis ophævelse af Lokalplan nr. 405.3 som følge af statslige anlæg Indhold Vejledning og klage Vejledning 3 Hvordan ophæves en lokalplan? 3 Klagevejledning 3 Redegørelse Delvis

Læs mere

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Halfdansvej 29, 5700 Svendborg

Tilladelse til jordvarmeanlæg på Halfdansvej 29, 5700 Svendborg Erik Jensen Rosengårdsvej 29 5230 Odense M Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 6223 3000 Fax 6222 8810 keu@svendborg.dk www.svendborg.dk Tilladelse til

Læs mere

Landzonetilladelse. Lars Gylden ORI-Fodbold Strandgårds Alle 75 3600 Frederikssund. Multibane og pannabane ved Bjergvejen 7a, 3600 Frederikssund

Landzonetilladelse. Lars Gylden ORI-Fodbold Strandgårds Alle 75 3600 Frederikssund. Multibane og pannabane ved Bjergvejen 7a, 3600 Frederikssund Landzonetilladelse Lars Gylden ORI-Fodbold Strandgårds Alle 75 3600 Frederikssund Multibane og pannabane ved Bjergvejen 7a, 3600 Frederikssund I søgt om landzonetilladelse til at lave en multibane og en

Læs mere

Forsyningen Frederikshavn A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn forsyningen@forsyningen.dk

Forsyningen Frederikshavn A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn forsyningen@forsyningen.dk Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Forsyningen Frederikshavn A/S Knivholtvej 15 9900 Frederikshavn forsyningen@forsyningen.dk Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk

Læs mere

#split# Afgørelse om ikke-vvm pligt vedrørende Ansøgning om tilskud til skovrejsning -

#split# Afgørelse om ikke-vvm pligt vedrørende Ansøgning om tilskud til skovrejsning - #split# Plan og Miljø Dato: 03-02-2016 Sags. nr.: 01.13.23-K04-1-16 Sagsbeh.: Keld Koustrup Sørensen Lokaltlf.: +4599455145 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545 CVR 29189501 raadhus@99454545.dk

Læs mere

Region Nordjylland har på baggrund af nedenstående og med hjemmel i råstoflovens 7 og 10 truffet følgende afgørelse i sagen.

Region Nordjylland har på baggrund af nedenstående og med hjemmel i råstoflovens 7 og 10 truffet følgende afgørelse i sagen. Regional Udvikling Jordforurening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Svend Aage Christiansen A/S Høngårdsvej 36 9750 Østervrå Att.:

Læs mere

Delvis tilladelse samt afslag på ansøgning om etablering af udendørs oplag på ejendommen Svoldrupvej 101, 9600 Aars

Delvis tilladelse samt afslag på ansøgning om etablering af udendørs oplag på ejendommen Svoldrupvej 101, 9600 Aars Martin Nielsen Svoldrupvej 101 9600 Aars Dato: 26. maj 2015 Teknik- og Økonomiforvaltningen Frederik IX's Plads 1, 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2014-27391 Dokumentnr.: 820-2015-123539 Sagsbehandler: Ulrik Pedersen

Læs mere

Henrik Skaarup Andersen Sjørupvej 65 Sjørup. 9640 Farsø. Landzonetilladelse på ejendommen Sjørupvej 65, Sjørup, 9640 Farsø.

Henrik Skaarup Andersen Sjørupvej 65 Sjørup. 9640 Farsø. Landzonetilladelse på ejendommen Sjørupvej 65, Sjørup, 9640 Farsø. Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Henrik Skaarup Andersen Sjørupvej 65 Sjørup 9640 Farsø Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Dato: 26. maj

Læs mere

/ Hans Jørgen Hansen Midtkobbel 1, Kegnæs 6470 Sydals

/ Hans Jørgen Hansen Midtkobbel 1, Kegnæs 6470 Sydals 12-07-2013 13/14450 Hans Jørgen Hansen Midtkobbel 1, Kegnæs 6470 Sydals VVM-screening af solcelleanlæg på tag på matr. nr. 36 Nygård, Kegnæs, 6470 Sydals, der ligger på Bredsten 4, 6470 Sydals Sønderborg

Læs mere

I brev af 27. januar 2014 har I fremsendt supplerende oplysninger om bilag IVarter omfattet af Habitatdirektivet.

I brev af 27. januar 2014 har I fremsendt supplerende oplysninger om bilag IVarter omfattet af Habitatdirektivet. DONG Energy Thermal Power A/S Kraftværksvej 53 Skærbæk 7000 Fredericia Att.: Kasper Justesen kajus@dongenergy.dk Virksomheder J.nr. MST-1274-00075 Ref. joern/vba Den 19. februar 2014 Afgørelse om at etablering

Læs mere

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan 2013-2024

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan 2013-2024 Tillæg nr. 38 til Rammeområde 72.T1 Solfangeranlæg og Kølkær Varmecentral nord for Kølkær. Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen Grandgaardsvej 61, Testrup, 9620 Aalestrup

Landzonetilladelse på ejendommen Grandgaardsvej 61, Testrup, 9620 Aalestrup Niels Jørgen Christensen Grandgaardsvej Testrup 9620 Aalestrup Sendt til: njc@hotmail.com Dato: 24. august 2015 projekter og ejendomme Frederik IX`s Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2015-41732 Dokumentnr.:

Læs mere

VVM-screening af miljøtekniske boringer

VVM-screening af miljøtekniske boringer Dansk Miljørådgivning Fanøgade 17 9740 Jerslev Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fa: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Tilladelsen bliver offentliggjort på www.kolding.dk/landzone mandag den 29. juni 2015 og vil være fremlagt i 4 uger indtil mandag den 27. juli 2015.

Tilladelsen bliver offentliggjort på www.kolding.dk/landzone mandag den 29. juni 2015 og vil være fremlagt i 4 uger indtil mandag den 27. juli 2015. Kolding Spildevand Kolding Åpark 3 6000 Kolding Att.: John Gejlager joge@kspv.dk Landzonetilladelse til opsætning af solcelleanlæg Kolding Kommune har den 15. april 2015 modtaget din ansøgning om tilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen Mosbækvej 11, Skivum, 9240 Nibe.

Landzonetilladelse på ejendommen Mosbækvej 11, Skivum, 9240 Nibe. Vesthimmerlands kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Sendt til: maho@vesthimmerland.dk Dato: 26. februar 2015 Teknik- og Miljøforvaltningen Frederik IX`s Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2015-9097 Dokumentnr.:

Læs mere

Afgørelse Fjernvarmeforsyning af Nyt OUH vurderes ikke at få væsentlig indvirkning på miljøet, og der udarbejdes derfor ikke en VVM-redegørelse.

Afgørelse Fjernvarmeforsyning af Nyt OUH vurderes ikke at få væsentlig indvirkning på miljøet, og der udarbejdes derfor ikke en VVM-redegørelse. Fjernvarme Fyn A/S Kopi: NGF Nature Energy Distribution A/S By- og Kulturforvaltningen Erhverv og Bæredygtighed Industri og Klima Odense Slot Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk Notat

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen Oustrupvej 46, 9600 Aars,

Landzonetilladelse på ejendommen Oustrupvej 46, 9600 Aars, Knud Bjarne Andersen Oustrupvej 46 9600 Aars Dato: 1. oktober 2015 projekter og ejendomme Frederik IX`s Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2015-47263 Dokumentnr.: 820-2015-235646 Sagsbehandler: Erland Laugesen

Læs mere

Landzonetilladelse på ejendommen Løgstørvej 109, Jelstrup, 9600 Aars

Landzonetilladelse på ejendommen Løgstørvej 109, Jelstrup, 9600 Aars Bjarne Strøm Løgstørvej 109 Jelstrup 9600 Aars Sendt til: bs@nokgodtnok.dk Dato: 3. december 2015 projekter og ejendomme Frederik IX`s Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 820-2015-54356 Dokumentnr.: 820-2015-292510

Læs mere

Endelig vedtagelse af Indsatsplan Hundslund samt afgørelse om ikke VVM-pligt

Endelig vedtagelse af Indsatsplan Hundslund samt afgørelse om ikke VVM-pligt Brev sendt til lodsejere indenfor Indsatsplan Hundslund Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Endelig vedtagelse af Indsatsplan Hundslund samt afgørelse om ikke VVM-pligt Indsatsplan Hundslund Odder Kommunes

Læs mere

#split# Afgørelse om delvis godkendelse af skovrejsning samt ikke-vvm pligt

#split# Afgørelse om delvis godkendelse af skovrejsning samt ikke-vvm pligt #split# Erik Vormstrup Stokbro Engsigvej 103 9740 Jerslev J Plan og Miljø Dato: 09-11-2016 Sags. nr.: 01.13.23-K04-2-16 Sagsbeh.: Keld Koustrup Sørensen Lokaltlf.: +4599455145 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Miljø og Natur Assens Forsyning A/S Skovvej 2b 5610 Assens Kommune Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Afgørelse om ikke VVM-pligt. Etablering af ledninger og regnvandsbassiner

Læs mere

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 23. november 2016 på Assens Kommunes hjemmeside assens.dk

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 23. november 2016 på Assens Kommunes hjemmeside assens.dk Assens Rådhus Karsten Østergaard Jensen Grønnemosevej 26 Bregnemose 5690 Tommerup 18. november 2016 Sags id: 16/25584 Lovliggørelse af eksisterende brændeskur Assens Kommune giver landzonetilladelse til

Læs mere

Region Midtjylland Hospitalsenheden Vest, DNV. Østlige af DNV Gødstrup, se kort. Medio april 2017 til 31. januar 2018.

Region Midtjylland Hospitalsenheden Vest, DNV. Østlige af DNV Gødstrup, se kort. Medio april 2017 til 31. januar 2018. TEKNIK OG MILJØ Region Midtjylland 0 Hospitalsenheden Vest, DNV Oluf Jørgensen A/S V/ Mikkel Bjerg Larsen E-mail: mbl@ojas.dk Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal

Læs mere