REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2014"

Transkript

1 14. marts 2014 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2014 Selskabsmeddelelse nr. 534 Den 14. marts 2014 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er medsendt. Spørgsmål rettes til finansdirektør Jens H. Lund på telefon Med venlig hilsen DSV Jens Bjørn Andersen Adm. direktør Jens H. Lund Finansdirektør DSV A/S, Banemarksvej 58, 2605 Brøndby, telefon , CVR nr , Global Transport and Logistics DSV tilbyder global transport og logistik. DSV har ca ansatte på verdensplan og egne kontorer i 75 lande. I kraft af et internationalt netværk af partnere er vi i stand til at levere ydelser over hele verden og er dermed en stærk spiller på det globale marked. Som resultat af vores professionelle og fordelagtige løsninger realiserede vi en omsætning på 46 milliarder kroner i

2 14. marts 2014 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

3 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 14. MARTS 2014 DSV A/S (CVR-nr.: ) Den 14. marts 2014, kl. 11:00, afholdtes ordinær generalforsamling i DSV A/S ("Selskabet" eller "DSV") i Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, Falconer Salen, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg. Dagsordenen var følgende: 1. Ledelsens beretning om Selskabets virksomhed i Fremlæggelse af årsrapport 2013 med revisionspåtegning til godkendelse. 3. Godkendelse af forslag om vederlag til bestyrelsen for indeværende regnskabsår. 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport Valg af medlemmer til bestyrelsen. 6. Valg af revisor. 7. Forslag til behandling: 7.1. Forslag fra bestyrelsen om nedsættelse af selskabskapitalen med nominelt DKK , og ændring af vedtægternes 3 i overensstemmelse hermed Forslag fra bestyrelsen om ændring af de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af medarbejdere i DSV A/S Forslag fra bestyrelsen om ændring af vedtægternes Forslag fra bestyrelsen om ændring af vedtægternes Forslag fra aktionær (Husmand Jørgen Jensen og Hustrus Legat c/o Kjeld Beyer). 7.5.a. Ændring af vedtægternes 8 (Bilag 1).

4 7.5.b. hjemmeside. Tilgængelighed af kvartals- og regnskabstal på Selskabets 7.5.c. Traktement. 8. Eventuelt

5 Bestyrelsens formand, Kurt K. Larsen, bød velkommen og gav ordet til advokat Steen E. Christensen, hvem bestyrelsen udpegede som generalforsamlingens dirigent. Dirigenten bemærkede indledningsvis, at Selskabet havde indkaldt aktionærerne rettidigt i overensstemmelse med vedtægternes 8 samt derudover igennem en selskabsmeddelelse udsendt den 13. februar Herefter betragtede han generalforsamlingen som lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Der var ingen indvendinger herimod. Dirigenten oplyste, at der på generalforsamlingen i alt havde været repræsenteret aktiekapital svarende til 26,1% stemmer ud af de samlede antal stemmer i Selskabet. Ad punkter 1 og 3: Formanden, Kurt K. Larsen, suppleret af administrerende direktør Jens Bjørn Andersen aflagde beretning om Selskabets virksomhed i 2013 og formanden præsenterede dagsordenens punkter. Formanden indledte med at konstatere, at DSV i 2013 opnåede et tilfredsstillende resultat i et svært marked og på trods af, at 2013 viste sig at blive endnu et udfordrende år. DSV har med succes udstedt virksomhedsobligationer. Samtidig har Selskabet via virksomhedsopkøb styrket det globale netværk og står stærkt rustet til fremtiden. Formanden oplyste endvidere, at Selskabet i 2013 tilbagekøbte egne aktier til en samlet anskaffelsessum på kr. 700 millioner, samt at bestyrelsen foreslog udbyttet til aktionærerne forøget fra kr. 1,25 til kr. 1,50 pr. aktie. Formanden orienterede som en del af beretningen om at det er DSV's forventning at fortsætte med denne kapitalallokeringspolitik i forhold til Selskabets aktionærer, men at det er målsætningen, at udbyttet fremover skal udvikle sig i takt med Selskabets resultater. Formanden oplyste, at Selskabets gældende overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af medarbejdere i DSV A/S er foreslået ændret, se punkt 7.2. De foreslåede ændringer blev gennemgået, herunder ændringen om at øge rammen for det maksimale antal aktieoptioner, der kan udstedes pr. år, fra stk. til stk. samt præciseringen af at en årlig kontant bonus til Selskabets direktion maksimalt kan andrage 50 % af det faste vederlag. Bestyrelsesformanden bemærkede, at bestyrelsen løbende er opmærksom på sammensætningen i de øvrige ledelseslag.

6 Formanden oplyste generalforsamlingen om Selskabets fastsættelse af vederlag og nominering af kandidater. Bestyrelsen fremlagde endvidere sit forslag til bestyrelsens vederlag for 2014 til generalforsamlingens godkendelse. Vederlag for et almindeligt bestyrelsesmedlem for 2014 udgør kr , og formand og næstformand modtager henholdsvis 3 gange og 1,5 gange dette vederlag. Herudover modtager formand for Selskabets revisionskomité 1 gange vederlag og ordinære medlemmer af Selskabets revisionskomité 0,5 gange vederlag. Formanden gav derefter ordet til administrerende direktør Jens Bjørn Andersen. Jens Bjørn Andersen gjorde rede for DSV's regionale udvikling samt udviklingen i DSV-koncernens 3 divisioner Road, Air & Sea og Solutions. Jens Bjørn Andersen beskrev endvidere de virksomhedsopkøb DSV har foretaget i 2013, og gennemgik nogle af de initiativer der arbejdes på for at udvikle DSV's produkter og serviceydelser, samt indsatsen på CSR området. Jens Bjørn Andersen redegjorde dernæst for, hvorledes lav markedsvækst og hård konkurrence havde været kendetegnende for 2013, men at DSV på trods heraf havde leveret et finansielt resultat på niveau med de udmeldte forventninger og havde vundet markedsandele på de fleste markeder. Som følge af, at den økonomiske udvikling var træg i begyndelsen af året, startede året med faldende transportmængder på flere af DSV's nøglemarkeder. Året startede derfor med resultater for DSV under niveauet i 2012, men DSV formåede dog i løbet af året at levere gode resultater på alle områder, og navnlig med resultatet i fjerde kvartal opnåede DSV et sollidt og tilfredsstillende resultat, der oversteg niveauet for samme periode i Det lykkedes for DSV at leve op til de forventninger, som blev præsenteret i starten af Generalforsamlingen tog godkendte forslaget til bestyrelsens vederlag for herefter ledelsens beretning til efterretning samt Ad punkt 2: Finansdirektør Jens H. Lund gennemgik Selskabets årsrapport 2013 med revisionspåtegning. Selskabets resultatopgørelse blev gennemgået i hovedpunkter, ligesom Jens H. Lund gennemgik balance og pengestrømsopgørelse for 2013.

7 Jens H. Lund henviste endvidere til revisionspåtegning på årsrapporten, som var uden forbehold eller supplerende oplysninger. På baggrund af ledelsens beretning og fremlæggelsen af årsrapporten blev ordet herefter givet til de fremmødte aktionærer. Deres indlæg og spørgsmål blev kommenteret og besvaret af ledelsen. Herefter blev årsrapporten med ledelsesberetning såvel som det af formanden omtalte forslag til vederlag for bestyrelsen godkendt af generalforsamlingen. Ad punkt 4: Årets overskud i Selskabet, kr efter skat, blev af bestyrelsen foreslået anvendt på følgende måde: Udbytte til aktionærerne af årets overskud, kr , Overført resultat til næste år kr , i alt, kr Forslaget blev godkendt af generalforsamlingen. Ad punkt 5: Kurt K. Larsen, Erik B. Pedersen, Annette Sadolin, Birgit W. Nørgaard og Thomas Plenborg blev genvalgt af generalforsamlingen til at fortsætte som medlemmer af Selskabets bestyrelse. Kaj Christiansen valgte at udtræde af Selskabets bestyrelse grundet aldersgrænsen i vedtægternes 15. Robert Steen Kledal blev valgt som nyt medlem af bestyrelsen. Ad punkt 6: Dirigenten fremlagde bestyrelsens forslag om valg af KPMG, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (CVR nr ) som Selskabets revisor samt forslaget fra en aktionær (Kjeld Beyer) om valg af KPMG International, KPMG 2014 P/S (CVR nr ) som Selskabets revisor. Dirigenten henviste til de detaljerede bemærkninger til bestyrelsens forslag i den offentliggjorte indkaldelse og fremhævede at bestyrelsen som led i vurderingen af sit forslag har foretaget en tilbundsgående vurdering af, hvilken statsautoriseret revisor, der besidder de egnede kompetencer inden for Selskabets kerneområder. Det er således bestyrelsens vurdering, at KPMG, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (CVR nr ) vil være den bedst egnede til at sikre en grundig og retvisende revision af Selskabet, herunder bidrage med kompetent rådgivning inden for alle Selskabets forhold.

8 Bestyrelsen har ved sin vurdering af forslaget taget højde for den i ultimo 2013 underskrevne fusionsaftale mellem KPMG i Danmark og EY (Ernst & Young), i henhold til hvilken KPMG og EY sammenlægger deres aktiviteter under navnet EY. Denne sammenlægning effektueres ved opnåelse af konkurrencemyndighedernes godkendelse. Indtil en sådan godkendelse foreligger, vil KPMG og EY fortsætte som selvstændige enheder med revisions- og rådgivningsydelser til eksisterende kunder. Aktionær Kjeld Beyer fik herefter ordet og motiverede sit forslag om valg af KPMG 2014 P/S, CVR. nr , som Selskabets revisor. For en ordens skyld oplyste dirigenten, at KMPG International er den internationale sammenslutning af KMPG kontorer, hvoraf den danske afdeling, KPMG, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (CVR nr ), som følge af fusionsaftalen med EY ikke længere er en del. Dirigenten oplyste, at bestyrelsen ikke støtter forslaget om valg af KPMG International, KPMG 2014 P/S (CVR nr ) som Selskabets revisor. Det er bestyrelsens anbefaling, at Selskabet fortsætter med KPMG, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (CVR nr ) som Selskabets revisor og fremadrettet anvender EY's internationale netværk i forhold til Selskabets udenlandske aktiviteter, såfremt konkurrencemyndighedernes godkendelse opnås. Aktionær Kjeld Beyer oplyste, at han trækker sit forslag tilbage. Herefter blev KPMG, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab (CVR nr ) genvalgt som Selskabets revisor. Ad punkt 7: Dirigenten gennemgik de af bestyrelsen stillede forslag i henhold til dagsordenens punkt 7. Dirigenten henviste i øvrigt til de detaljerede bemærkninger til de enkelte forslag i den offentliggjorte indkaldelse. Dirigenten oplyste, at forslagene under punkterne 7.1, 7.3, 7.4 og 7.5a kan vedtages, såfremt mindst 2/3 af såvel de afgivne stemmer, som af den på generalforsamlingen repræsenterede aktiekapital tiltræder det enkelte forslag. Der blev herefter givet lejlighed til at stille spørgsmål til de enkelte forslag.

9 Ad punkt 7.1: Forslag fra bestyrelsen om nedsættelse af selskabskapitalen med nominelt kr og ændring af vedtægternes 3 i overensstemmelse hermed. Forslaget blev yderligere gennemgået. Det blev oplyst, at formålet med kapitalnedsættelsen var at annullere en del af Selskabets beholdning af egne aktier. Dette formål er efter Erhvervsstyrelsens praksis at sidestille med en kapitalnedsættelse med udbetaling til kapitalejerne. Selskabet har betalt i alt kr for de tilbagekøbte aktier, som nu foreslås annulleret. Dette indebærer, at kapitalnedsættelsen gennemføres til kurs (per nominelt DKK 100 aktiekapital). Det overskydende beløb, der via aktietilbagekøb bliver udbetalt til aktionærerne ud over det nominelle nedsættelsesbeløb på kr , udgør således kr Forslaget blev vedtaget af generalforsamlingen. I konsekvens heraf vil vedtægternes 3 efter kapitalnedsættelsens gennemførelse ændres til følgende: "Selskabets aktiekapital er ,00 kr." Ad punkt 7.2: Forslag fra bestyrelsen til ændring af Selskabets gældende overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af medarbejdere i DSV A/S. Dirigenten henviste til punkt 1 om ledelsesberetning, hvor forslaget var gennemgået nærmere. I konsekvens heraf vil 4b i Selskabets vedtægter have følgende ordlyd: "På ordinær generalforsamling den 14. marts 2014 har generalforsamlingen besluttet at vedtage nye overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af medarbejdere i DSV A/S. Retningslinjerne er offentliggjort på selskabets hjemmeside ( Forslaget blev vedtaget af generalforsamlingen.

10 Ad punkt 7.3: Forslag fra bestyrelsen om ændring af vedtægternes 13, stk. 1. Forslaget blev yderligere gennemgået. Vedtægternes 13, stk. 1, blev foreslået ændret således, at der fremover ikke vil gælde tidsmæssige eller andre begrænsninger i fuldmagter til bestyrelsen, da selskabsloven ikke længere indeholder et krav om, at fuldmagter til bestyrelsen alene kan gives for en periode på 12 måneder og til en generalforsamling med en på forhånd kendt dagsorden. Den nuværende ordlyd af vedtægternes 13, stk. 1, blev derfor foreslået ændret til: "Aktionæren har ret til at møde på generalforsamlingen ved fuldmægtig, der skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt. Der gælder ingen tidsmæssige eller andre begrænsninger for afgivne fuldmagter." Forslaget blev vedtaget af generalforsamlingen. Ad punkt 7.4: Bestyrelsen fremlagde sit forslag om ændring af vedtægternes 19, stk. 1. Forslaget blev yderligere gennemgået. Bestemmelsen i vedtægternes 19, stk. 1, foreslås ændret således, at det ikke længere fremgår, at Selskabets årsrapport revideres, eftersom det ikke er et krav, at revisor skal revidere ledelsesberetningen, men alene årsregnskabet. Bestyrelsen foreslår som følge heraf den nuværende ordlyd af vedtægternes 19, stk. 1, ændret til: "Generalforsamlingen vælger én eller to statsautoriserede revisorer." Det fremsatte forslag blev vedtaget af generalforsamlingen. Ad punkterne 7.5a, 7.5b, og 7.5c: Dirigenten henviste til forslagene fremsat af en aktionær (Husmand Jørgen Jensen og Hustrus Legat c/o Kjeld Beyer) og bemærkningerne dertil som angivet i den offentliggjorte indkaldelse, herunder at bestyrelsen ikke støtter de fremsatte forslag. Aktionær Kjeld Beyer på vegne af Husmand Jørgen Jensen og Hustrus Legal indtog

11 herefter ordet og motiverede forslagene under punkterne 7.5a 7.5c under ét. Ad punkt 7.5a Forslag om ændring af vedtægternes 8 (Bilag 1), således at der i Bilag 1 til vedtægterne, punkt 1.1 indsættes et nyt punkt (viii) med følgende ordlyd: "Indkaldelsen til den ordinære generalforsamling suppleres med uddrag fra årsrapporten af resultatopgørelsen og balancen med notehenvisninger, egenkapitalopgørelsen, en femårsoversigt samt en oversigt over tildelte aktieoptioner og warrants per person. Femårsoversigten skal i tillæg til de lovmæssige krav indeholde regnskabstal og nøgletal for en fem års periode, inklusive oplysninger per år om henholdsvis selskabets indre værdi i danske kroner, selskabets aktiekapital i danske kroner, aktiernes stykstørrelse i danske kroner, antal aktier (stk), udbytte per aktie, antal egne aktier (stk), ultimo børskurs, valutakurs for koncernselskaber, der aflægger regnskab i anden valuta end danske kroner, og rentebærende gæld med forfald på mere end et år. Oversigten over tildelte aktieoptioner og warrants skal indeholde oplysninger om tildelingsår, antal, kurs samt værdistigningen på regnskabstidspunktet i forhold til tildelingskursen." Ad punkt 7.5b Forslag om tilgængelighed af kvartals- og regnskabstal på Selskabets hjemmeside, således at der højst anvendes 2-3 menuer på Selskabets hjemmeside for at frembringe oplysninger om Selskabets kvartals- og regnskabstal. Menuer skal forekomme på dansk. Ad punkt 7.5c Forslag om, at aktionærerne før eller efter den ordinære generalforsamling bespises med et traktement, der står i rimeligt forhold til forventningerne for det kommende år. Hvis der forventes underskud eller stor tilbagegang, serveres der ikke traktement. Aktionæren oplyste dog, at han tilbagetrækker sit forslag under sit punkt 7.5.c. De fremsatte forslag i punkterne 7.5a og 7.5b blev ikke vedtaget af generalforsamlingen. Ad punkt 8: Der var ingen yderligere, der ønskede ordet

12 Dagsordenen var således udtømt og dirigenten gav herefter ordet til formanden, Kurt K. Larsen. Formanden takkede Kaj Christiansen for mange års godt samarbejde i bestyrelsen og for hans indsats for DSV. Kurt K. Larsen takkede derefter generalforsamlingens dirigent, advokat Steen E. Christensen, for at have ledet generalforsamlingen. Generalforsamlingen sluttede kl. 12: Generalforsamlingen hævet. Som dirigent/as Chairman: Steen E. Christensen

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 21. marts 2013 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 Selskabsmeddelelse nr. 490 Den 21. marts 2013 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 12. marts 2015 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2015 Selskabsmeddelelse nr. 587 Den 12. marts 2015 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er

Læs mere

21. marts 2012 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

21. marts 2012 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S 21. marts 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2012 Selskabsmeddelelse nr. 442 Den 21. marts 2012 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 328

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 328 30. april 2009 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 328 Referat af generalforsamling Den 30. april 2009 afholdte DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er medsendt.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

Radisson Blu Falconer hotel & Conference Center, Falconer Salen.

Radisson Blu Falconer hotel & Conference Center, Falconer Salen. 13. februar 2014 Indbydelse til ordinær generalforsamling Selskabsmeddelelse nr. 527 De indbydes herved til DSV A/S ordinære generalforsamling, der afholdes Fredag, 14. marts 2014, kl. 11.00 i Radisson

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/S Det Østasiatiske Kompagni. Selskabsmeddelelse nr. 5/2014.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/S Det Østasiatiske Kompagni. Selskabsmeddelelse nr. 5/2014. Aktionærsekretariatet A/S Det Østasiatiske Kompagni East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 e-mail: eac@eac.dk Internet: www.eac.dk CVR nr. : 26 04 17 16 Indkaldelse

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 321

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 321 15. april 2009 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 321 Indbydelse til generalforsamling De indbydes herved til selskabets ordinære generalforsamling, der afholdes torsdag, den 30. april 2009, kl. 13.00 på RADISSON

Læs mere

Indkaldelse til Dampskibsselskabet NORDEN A/S ordinære generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl

Indkaldelse til Dampskibsselskabet NORDEN A/S ordinære generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl Indkaldelse til Dampskibsselskabet NORDEN A/S ordinære generalforsamling mandag den 11. april 2011 kl. 15.00 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i Dampskibsselskabet NORDEN A/S mandag den 11.

Læs mere

onsdag, den 30. april 2008, kl. 13.00

onsdag, den 30. april 2008, kl. 13.00 DSV A/S Kornmarksvej 1 P.O. Box 318 DK-2605 Brøndby Telefon +45 43 20 30 40 Fax +45 43 20 30 41 CVR/VAT No.: DK-58233528 www.dsv.com Indbydelse til generalforsamling De indbydes herved til selskabets ordinære

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S Med henvisning til vedtægternes pkt. 11 indkalder GN Store Nord A/S til ordinær generalforsamling torsdag den

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling GN Store Nord A/S Ordinær generalforsamling Fredag den 21. marts 2014, kl. 10.00 CVR-nr. 24257843 2 / ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 Med henvisning til vedtægternes pkt. 11 indkalder GN Store Nord A/S

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier.

På generalforsamlingen var repræsenteret nominelt DKK , svarende til 76,81% af selskabskapitalen efter regulering for egne aktier. William Demant Holding A/S Torsdag den 22. marts 2018 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i William Demant Holding A/S, CVR-nr. 71 18 69 11, på adressen Kongebakken 9, 2765 Smørum. Formanden

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1. MAJ 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 7. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 23. APRIL 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck A/S Den 21. marts 2013 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand, Mats Pettersson,

Læs mere

Dirigenten oplyste, at de aktionærer, der har meldt sig til generalforsamlingen, har modtaget et adgangskort med stemmesedler.

Dirigenten oplyste, at de aktionærer, der har meldt sig til generalforsamlingen, har modtaget et adgangskort med stemmesedler. Referat fra Topdanmarks ordinære generalforsamling 7. april 2016 År 2016 d. 7. april, kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Topdanmark A/S i Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4,

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Dr. Tværgade 41, 1. - 2 DK-1302 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i SmallCap Danmark A/S (CVR

Læs mere

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne

6.2.1 Som følge af ny terminologi i selskabsloven mv. ændres følgende ord og begreber i vedtægterne Emne: Ordinær Generalforsamling Indkalder: Tid: Torsdag, den 29. april 2010 Indk.dato: Sted: Toftegårdsvej 4, 8370 Hadsten Rev: 03-05-2010 År 2010, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i

Læs mere

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse År 2014, den 17. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 181 personer med adgangskort, heraf 129 med

Læs mere

Selskabets aktiekapital er DKK , som er fordelt på aktier á DKK 100,-. Hvert aktiebeløb på DKK 100 giver én stemme.

Selskabets aktiekapital er DKK , som er fordelt på aktier á DKK 100,-. Hvert aktiebeløb på DKK 100 giver én stemme. Selskabsmeddelelse Meddelelse nr. 05/2008 København, den 13. marts 2008 Der afholdes ordinær generalforsamling i DFDS A/S (CVR-nr. 14194711) den 10. april 2008, kl. 16.00 på Radisson SAS Falconer Hotel

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. NPinvestor.com A/S CVR.nr

VEDTÆGTER FOR. NPinvestor.com A/S CVR.nr VEDTÆGTER FOR NPinvestor.com A/S CVR.nr. 26 51 81 99 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er NPinvestor.com A/S. Dets hjemsted er Københavns Kommune. Selskabets formål er at drive erhvervsmæssig

Læs mere

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018

VEDTÆGTER. Hypefactors A/S. 7. juni 2018 VEDTÆGTER Hypefactors A/S 7. juni 2018 VEDTÆGTER HYPEFACTORS CVR-nr. 36 68 26 04 Som vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling den 7. juni 2018. 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets

Læs mere

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

4. Godkendelse af årsrapport og beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport Dato: 29.04.2014 Emne: Ordinær Generalforsamling Tid: Tirsdag, den 29. april 2014, kl. 17:00 Sted: Toftegaardsvej 4, 8370 Hadsten År 2014, den 29. april, afholdtes Ordinær Generalforsamling i Expedit A/S

Læs mere

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden:

Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S ( Selskabet ) med følgende dagsorden: Dato: 30. september 2019 Selskabsmeddelelse nr.: 14 Ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nr. 26 79 14 13 Den 30. september 2019 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Blue

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling. De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes

Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling. De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes tirsdag, 25. oktober 2011, kl. 16.30 på selskabets kontor Banemarksvej 58 2605

Læs mere

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 20. marts 2019

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 20. marts 2019 Nasdaq Copenhagen London Stock Exchange Øvrige interessenter 20. marts 2019 Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 20. marts 2019 Banken har onsdag, den 20. marts 2019 afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag den 23. april

Læs mere

Da ingen aktionærer ytrede sig imod dette, konstaterede dirigenten, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Da ingen aktionærer ytrede sig imod dette, konstaterede dirigenten, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat fra Topdanmarks ordinære generalforsamling 3. april 2019 År 2019 d. 3. april, kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Topdanmark A/S i Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4,

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 13. december 2012

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 22. februar 2017

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 22. februar 2017 Nasdaq Copenhagen London Stock Exchange Øvrige interessenter 23. februar 2017 Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 22. februar 2017 Banken har afholdt ordinær generalforsamling onsdag, den

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne:

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: Haderslev, den 23. marts 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Arkil Holding A/S til afholdelse torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens,

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen:

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s. 1. Valg af dirigent. 5. Forslag fra bestyrelsen: Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 18-09-2003 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag, den 10. oktober 2003, kl. 16.30

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning.

Fuldstændige forslag * * * * * Bestyrelsen foreslår, at formandens mundtlige beretning på generalforsamlingen tages til efterretning. Ordinær generalforsamling i TORM A/S, CVR nr. 22460218, onsdag den 28. april 2010 kl. 10:00, der afholdes på Radisson Blu Falconer Hotel, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg: Fuldstændige forslag * * *

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat fra Topdanmarks ordinære generalforsamling 17. april 2013 År 2013 d. 17. april, kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Topdanmark A/S i Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4,

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR BØRSMEDDELELSE NR 115. INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ESOFT SYSTEM A/S, CVR- NR. 25362195 Bestyrelsen for Esoft System A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes pkt. 4.4 selskabets aktionærer

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S

Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Ordinær generalforsamling i Dantherm A/S Som tidligere meddelt blev ordinær generalforsamling i Dantherm A/S afholdt i dag den 29. april 2015. Der henvises til dagsordenen på side 2. Formandens beretning

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSV A/S

VEDTÆGTER. for DSV A/S VEDTÆGTER for DSV A/S ----------------------- Navn 1. Selskabets navn er DSV A/S. Selskabet fører binavnet De Sammensluttede Vognmænd af 13-7 1976 A/S (DSV A/S). Formål 2. Selskabets formål er at drive

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende

ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008. på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund, Danmark med følgende ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2008 Den 22. april 2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms A/S, CVR nr. 28 31 25 04 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Billund,

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 23. april 2014, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42 Den 8. april 2014 NewCap Holding A/S Amaliegade 14, 2 1256 København K Tlf. +45 8816 3000 CVR nr. 13255342 www.newcap.dk Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i NewCap Holding A/S Amaliegade 14,

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 25. februar 2015 og om bestyrelsen i Ringkjøbing Landbobank

Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 25. februar 2015 og om bestyrelsen i Ringkjøbing Landbobank NASDAQ Copenhagen London Stock Exchange Øvrige interessenter 25. februar 2015 Meddelelse om afholdt ordinær generalforsamling den 25. februar 2015 og om bestyrelsen i Ringkjøbing Landbobank Afholdt ordinær

Læs mere

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl. 17.00 1. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Forelæggelse af den reviderede

Læs mere

VEDTÆGTER for CEMAT A/S. 2.1 Selskabets formål er drift, udvikling og salg af ejendomsselskabet Cemat70 S.A.

VEDTÆGTER for CEMAT A/S. 2.1 Selskabets formål er drift, udvikling og salg af ejendomsselskabet Cemat70 S.A. VEDTÆGTER for CEMAT A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Cemat A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er drift, udvikling og salg af ejendomsselskabet Cemat70 S.A. 3. Aktiekapital 3.1 Selskabets aktiekapital

Læs mere

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE NNIT A/S 2016-03-11 INTERNAL USE Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 AKTIEKAPITAL OG AKTIER... 3 3 FORHØJELSE AF AKTIEKAPITAL... 3 4 GENERALFORSAMLINGEN, AFHOLDELSESSTED SAMT INDKALDELSE... 4 5

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR Vedtægter for MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR. 16 88 84 19 DOC 3 3 2 4 0 4 9 1. Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er MT Højgaard Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr FALCON INVEST Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr. 35 52 80 32 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Falcon Invest Flex A/S. 1.2 Selskabets binavn er Falcon Invest A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes torsdag den 18. januar 2018 kl. 17.00 Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

REFERAT. SP Group A/S

REFERAT. SP Group A/S REFERAT af ordinær generalforsamling SP Group A/S CVR-nr. 15701315 Den 28. april 2015 afholdtes der ordinær generalforsamling i SP Group A/S på selskabets adresse i Søndersø. Aktionærer repræsenterende

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

Dato: 6. april 2010 Tidspunkt: 16.00 Årets meddelelse nr.: 8. Side 1 af 5. Blue Vision A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Dato: 6. april 2010 Tidspunkt: 16.00 Årets meddelelse nr.: 8. Side 1 af 5. Blue Vision A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Dato: 6. april 2010 Tidspunkt: 16.00 Årets meddelelse nr.: 8 Side 1 af 5 Blue Vision A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Nedenfor fremsendes Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue

Læs mere

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S til indkaldelsen til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S torsdag den 30. marts 2017 GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S. Den 23. maj 2019 kl REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I INITIATOR PHARMA A/S Den 23. maj 2019 kl. 14.00 på adressen Fredrik Nielsens Vej 2, Bygning 1422, Aarhus Universitet, DK-8000 Aarhus C. A. Dagsorden Til dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Odico A/S

VEDTÆGTER. for. Odico A/S VEDTÆGTER for Odico A/S Sagsnr. 31304-0015 MMR Selskabets navn: Selskabets navn er Odico A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Formwork A/S, Formsworks.dk A/S, Iosis A/S, Robocon A/S

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Navn og formål 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S og FLS Industries A/S. 2 Selskabets formål er at drive handel, ingeniør-,

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

30. juni Scandinavian Private Equity A/S CVR-nr VEDTÆGTER

30. juni Scandinavian Private Equity A/S CVR-nr VEDTÆGTER 30. juni 2016 Scandinavian Private Equity A/S CVR-nr. 29824088 VEDTÆGTER Side 2 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Scandinavian Private Equity A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under navnet

Læs mere