Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 28. marts 2011 kl i klubhuset i Vig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 28. marts 2011 kl. 19.00 i klubhuset i Vig."

Transkript

1 FK Odsherred. Ravnsbjergvej Vig Referat fra ordinær generalforsamling mandag d. 28. marts 2011 kl i klubhuset i Vig. Tilstede: 23 stemmeberettigede. Formanden bød velkommen til den første ordinære generalforsamling i FK Odsherred. Dagsorden. Pkt. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Bestyrelsen foreslog Henning Klarskov, og han blev enstemmigt valgt til dirigent. Henning takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Derefter blev dagsordenen gennemgået, og det blev konstateret at den var korrekt ifølge vedtægterne. Pkt. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning. Formand Torben Møller aflagde bestyrelsens beretning (bilag 11). Beretningen blev godkendt uden kommentarer. Pkt. 3. Aflæggelse af orientering fra udvalgene: Håndbold v. Camilla: Det har været en travl sæson med 20 aktive hold og 32 trænere. Gode resultater i rækkerne. Både førstehold hos damer og herrer har sikret sig en ny sæson i deres rækker, i kvalifikationsrækken damer og serie 2. på damesiden har vi fået gennemført et generationsskifte. Øvrige hold har alle placeret sig i toppen af deres rækker. U 18 drenge kvalificerede sig til at spille division før jul. De mindre årgange fra U14 og ned har gjort det rigtig godt i deres rækker, der er mange spillere på alle hold, og vi har fremgang på samtlige hold. Der er kun microhold i Nyk. her vil vi ligge mange kræfter for at få det op at stå igen i Vig og Herrestrup. Vi er 13 medlemmer i håndboldudvalget. Der har været 8 møder og 2 træner/ledermøder Der er påbegyndt et arbejde omkring den røde tråd i ungdomsafdelingen, og den skal videreudvikles og gennemføres i næste sæson. Der har været problemer omkring kontingentbetalingen, men det bliver bedre til næste sæson. En stor tak til Lisa. En stor tak til alle trænere og ledere og til Bente Vestergård og Flemming Nielsen. Fodbold ungdom v. Jannick: Det går rigtig flot. Udendørs fodbold er startet op for 1½uge siden. Der forsøges at sparke liv i noget pigefodbold, hvor Jette træner. Der er 12 piger hvoraf de fleste fra Herrestrup. Der er nedlagt et juniorhold idet der kun var 3 spillere, men vi vil alligevel gerne gøre en indsats, hvis det kan lade sig gøre. Også gerne pigefodbold for ældre piger. 2 hold har vundet rækken samt et hold der vandt SM.

2 Fodbold senior v. Henrik Småtte : Der er 3 damehold. 7 mands og 11 mands, samt veteraner. 3 seniorhold, et i serie 4 og et i serie 2 samt et z hold, hvor der er lidt udfordringer. Der er et ynglingehold fra sidste forår, og det ser lovende ud, det er rigtigt positivt. Vedr. trænersituationen så fik Carsten og Palle lov til at gå ½ år før tid, så nu er Jan Krølle og Hans Mulvad samt Danny kommet til. Der er nu også nedsat et fodboldudvalg. Badminton v. Søren: Det går godt for badminton. Der mangler trænere. Der er ved at komme et godt samarbejde i gang med Nykøbing samt Odden og Højby, og Asnæs er også ved at komme på banen. DBF forsøger at gøre noget samlet for ungdommen i området, men man afventer og ser hvorledes det går. I Herrestrup har Helle rigtig godt styr på det hele, og i Vig er der nogle problembørn blandt de voksne vedr. baner. Vig Motion v. Anders: Det går godt med 520 medlemmer. Der er en god stemning og godt socialt samvær. Der er strammet op omkring de frivillige, især om lørdagen, samtidig er de blevet bedre til at vise ansigt udadtil og bedre i receptionen. Der er ansat 3 personer omkring massage m.v. og man forventer sig meget af crossfit var det første år i FK Odsherred, hvor det gik godt, men håber at 2011 bliver bedre. Der er indkøbt forskelligt materiale, men der mangler et løbebånd. Anders rettede en stor tak til alle frivillige og til motionsudvalget. Gymnastik v. Torben: Gymnastik har haft et år for lidt nedadgående, især indenfor børneområdet. Der er lukket ned i Nr. Asmindrup efter at skolen er lukket. Voksenhold har kørt, men er for nedadgående. Det har været tilfredsstillende, men trænger måske til lidt fornyelse. Kano og kajak v. Nina: Har haft en 1. sæson med meget høj armføring med ca. 50 medlemmer. Er nu kommet med i en fælles annoncering. Der har været lidt børnesygdomme. Har fået tildelt svømmehal hver anden lørdag i vinterperioden. Mangler klubhus, men har en trailer. Havde 9m2 klubhus på hjul i sommer, men har haft en suveræn sæson. Der er uddannet 4 instruktører og i gang med 6 nye samt livreddere. Lige nu ro skole for helt nye roere frem til 1. juni. Juniorklub (padelpower) der starter op nu. Håber på udvikling omkring området vedr. klubaktiviteter. Har fået lov til at lægge kajakker ved Asnæs svømmehal. Det begynder at forme sig. Der er mange frivillige. Vil gerne starte en ny subkultur i Odsherred, hvis der er nogen der har lyst til optimistjoller, vandski m.v. En stor tak til alle.

3 Boksning v. Michael: Boksning kom under FKO d. 1. juni Boksning er også en god måde at komme i form på for andre idrætsgrene. Lige nu er det en udfordring. Bestyrelsen mangler noget struktur. Det kan godt lade sig gøre at lave nogle stævner på Grundtvigsskolen, hvor man kan spise og se boksning. Men der er ingen bokseklub uden boksning og gode faciliteter. Der var 67 medlemmer i Manglende kontingenter skyldes måske manglende computer og dankort, så det må der gøres noget ved. Michael takkede for de år han har været med i FKO. Han vil gerne fortsætte med boksning. Tennis v. Frederik: Frederik er startet i Der er ikke sket det helt vilde. Der er medlemmer og ingen trænere. Rune, Peter og Frederik er i udvalget. Der søges nyt underlag. Ser ud til at være i medlemsfremgang med ca. 30 samt 15 unge. Får en ny bænk ved banerne, så håber de at skolen vil passe på den og banerne. Er i gang med klargøring af baner. Arrangementsudvalg v. Ove; Ove vil hellere kalde det et hjælperudvalg. I 2010 startede med Camp Gert ved Vig festivalen. Lillholt sidst i juli begynder kl. 8 om morgenen og slutter kl. 4. om morgenen. Teltholdet, det er heldigvis næsten de samme hver gang. Hjælperfesten gik godt, men nogle havde tilmeldt sig og blev væk. Næste gang er det de enkelte udvalg, der selv indbyder. Vi skal være med alle sammen. Sponsorer v. Henrik Småtte : Sponsoråret har ikke været stille. Det har været et år hvor der skulle gentegnes sponsorater, men de har været velvillige trods krisen, dog er der desværre en hovedsponsor der har meldt fra. Der har været afholdt arrangementer som sponsorerne har været glade for, bl.a. spisning ved nogle fodboldkampe. Vi skal blive bedre til at afholde sponsorarrangementer for alle, ikke kun fodbold. Der mangler ind imellem lidt hænder og fødder. Flemming og Ole er kommet med i sponsorudvalget Der er ca. 85 sponsorer. Her i foråret skal der omdeles reklamer i sommerhusene. Sponsorkontrakterne er tegnet for 3 år, så det giver lidt ro de næste par år. Pkt. 4. Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab. Pia fremlagde foreningens regnskab. (bilag 12 og13). - Der blev ytret bekymring om afhængighed af indtægter fra Vig Festival. Hvad nu hvis det går galt, så må vi også se på, hvor vi så skal tjene nogle penge? - Der blev forsøgt med en stor julefrokost, men der var for få tilmeldinger. Den arbejdes på det i forretningsudvalget. - Aktiviteterne skal være i balance. - Der er mange frivillige der får kontingentnedsættelse, det giver også en skævvridning. - Der bliver rørt ved noget som er meget vigtigt. Hvis Vig festivalen går galt, så går regnskabet i 0, så er formuen væk. Man skal ikke gøre sig afhængig af festivalen, men skal passe på. Vi kan køre et år med underskud, men ikke 2 år.

4 - Der var forklaring omkring egenkapital, Vig Festivalen og gælden til Vig Motionscenter. - Vi hjalp Vig Motion og det er gået godt. - Udtryk for at budgettet gerne må gå i 0, og ikke fremstå med underskud. - Lave en rejsefond til ungdommen, så skal der søges hver gang, frem for at alle bare kommer af sted, og så er der mere styr på det og økonomien omkring det. - Spørgsmål om bestyrelsen hæfter for underskud, og svaret er nej, det gør den ikke. - Der ønskes en månedsrapport for de enkelte udvalg. Der har været problemer vedr. den daglige bogføring, men der er retningslinjer, og det skulle gerne køre i Regnskabet blev enstemmigt godkendt. Pia rettede en stor tak til Lisa, Tina og revisoren der altid er behjælpelig hvis der er noget man er i tvivl om. Pkt. 5. Fremlæggelse af arbejdsopgaver og budget for kommende år. Pia gennemgik budgettallene for Der mangler budget for boksning. Pia informerede om at der er afsat en udviklingspulje til nyudvikling på kr ,- Budgettet blev godkendt. Arbejdsopgaver v. Torben: - Vi skal arbejde med værdigrundlag. - Stævneevents, det skal vi blive bedre til. Der afholdes et fodboldstævne i uge Motionsevent. Det gamle Lammefjordsløb. - Der er følere ude omkring musikarrangementer på f.eks. Anneberg med musicalmusik. Hempelkonsernen er ikke uvillige til f.eks. klassisk musik. - Kunststofbane i Vig. Vi har fået kr ,-, så vi skal arbejde videre. - Blive bedre til samarbejde med skoler, SFO og børnehaver. - Søge projektmidler, så vi kan købe nogle af vores ungdomstrænere fri. - Frontracer. Har søgt bl.a. TRYG fonden samt andre fonde. - Henvendelse fra Holbæk Motion vedr. motionsløb, men de vender tilbage. Vi vil gerne samarbejde med en løbeklub. Pkt. 6. Behandling af indkomne forslag. Der var ingen indkomne forslag. Pkt. 7. Valg af bestyrelse. A. Medlemmer til bestyrelsen,(forretningsudvalget) På valg er: Lone Nielsen modtager genvalg. Lone blev enstemmigt valgt Lars Bergstrøm modtager ikke genvalg. Ole Larsen blev foreslået og enstemmigt valgt. Torben Møller modtager genvalg. Torben blev enstemmigt valgt.

5 B. Medlemmer til bestyrelse fra udvalgene: På valg er: Håndbold Camilla Lynge-Nielsen modtager genvalg. Fodbold ungdom Jannick Stæhr modtager genvalg. Fodbold senior Henrik Småtte Petersen modtager genvalg. Badminton Søren Riisager modtager genvalg. Gymnastik Linette Søborg modtager genvalg. Kajak Nina Schiøtz modtager genvalg. Boksning Kim Larsen. Tennis Frederik Klausen. Arrangementer Ove Toft modtager genvalg. Sponsor Henrik Småtte Petersen modtager genvalg. Alle kandidater blev enstemmigt valgt til bestyrelsen. C. Valg af eventuelt op til to medlemmer i øvrigt. Ingen blev valgt. Pkt. 8. Valg af suppleanter. Valg af suppleant for forretningsudvalget. På valg er: Allan Andersen modtager genvalg. Da Michael Jensen ønsker at udtræde af forretningsudvalget, indtræder Allan Andersen i forretningsudvalget som fuldgyldigt medlem for 1 år, da der er 1 år tilbage af Michaels valgperiode. Pkt. 9. Valg af revisor fra registreret eller statsautoriseret revisionsfirma. På valg er Revisor Gården Holbæk modtager genvalg. Revisor Gården Holbæk blev enstemmigt valgt. Pkt. 10. Eventuelt Torben takkede for samarbejdet med Michael og Lars og bød velkommen til Ole. Der var intet yderligere under eventuelt. - Henning takkede for god ro og orden. - Torben takkede for fremmødet. Ref.: Lone Dirigent Henning Klarskov

6

Referat fra ordinær generalforsamling i FK Odsherred torsdag d. 21. marts 2013 kl. 19.00 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling i FK Odsherred torsdag d. 21. marts 2013 kl. 19.00 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig. Referat fra ordinær generalforsamling i FK Odsherred torsdag d. 21. marts 2013 kl. 19.00 i Lærkereden, Strandlystvej 9. 4560 Vig. Stemmeberettigede tilstede: 23 Torben Møller bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl i Vig FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 17. oktober 2016 kl. 18.30 i Vig Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen. Afbud fra Ole Larsen.

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden.

Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl i Herrestrup. Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 11. april 2016 kl. 19.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen.

Læs mere

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt.

Godkendelse af referat fra , og dagens dagsorden. Referatet fra mødet i forretningsudvalget d. 9. december 2016 blev godkendt. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget mandag d. 13. februar 2017 kl. 19.00 i mødelokalet i hallen i Vig. Tilstede: Torben Møller. Pia Sanggaard. Henrik Søborg. Lone Nielsen.

Læs mere

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup.

Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl i Herrestrup. FK Odsherred Forretningsudvalget Referat fra møde i forretningsudvalget torsdag d. 17. november 2016 kl. 18.30 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Henrik Søborg. Ole Larsen. Lone Nielsen. Afbud fra

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i FK Odsherred lørdag d. 14. januar 2017 kl i Idrætscafeen i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde i FK Odsherred lørdag d. 14. januar 2017 kl i Idrætscafeen i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse. Referat fra bestyrelsesmøde i FK Odsherred lørdag d. 14. januar 2017 kl. 13.00 i Idrætscafeen i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller. Erik Skov. Michael Aagaard Jensen. Jørgen Knudsen.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig. F K Odsherred Generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig. Tilstede var 28 stemmeberettigede. Formand Torben Møller

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer.

Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011. Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Generalforsamling i Roskilde Håndbold den 28. september 2011 Formand Ib Christoffersen bød velkommen til de 3 fremmødte medlemmer. Dagsorden: Valg af dirigent Aflæggelse af beretning Aflæggelse af regnskab

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

FK ODSHERRED RAVNSBJERGVEJ 25 4560 VIG

FK ODSHERRED RAVNSBJERGVEJ 25 4560 VIG FK ODSHERRED RAVNSBJERGVEJ 25 4560 VIG ÅRSRAPPORT FOR 2012 1 LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelsen har dags dato behandlet og vedtaget årsrapporten for 2012 inklusiv ledelsesberetningen for foreningen FK ODSHERRED.

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

Vedtægter for FK Odsherred

Vedtægter for FK Odsherred Vedtægter for FK Odsherred Fælles Klub Odsherred Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er FK Odsherred. Foreningen er hjemmehørende i Odsherred Kommune. Fodboldafdelingen registrerer deres hold under navnet

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 19. december 2015 kl i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 19. december 2015 kl i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse. Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 19. december 2015 kl. 13.00 i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller, formand FKO Jørgen Knudsen, bokserne. Ib Jensen, Kajak. Linette Mortensen,

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Et spændende oplæg, som den nye bestyrelse i BMI kan bruge til at

Et spændende oplæg, som den nye bestyrelse i BMI kan bruge til at Referat af generalforsamlingen onsdag, den 28. februar 2018 i Bjergby Mygdal Hallens Cafeteria. Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Der var mødt ca. 45 deltagere til generalforsamlingen. Lasse

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling 11.februar 2012 kl. 09.15 i Gimles Cafe Helligkorsvej 2, Roskilde Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Ib Trelby blev foreslået og valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Ebeltoft Idrætsforening, Hovedbestyrelsen. Referat af Generalforsamling d. 31. oktober Dagsorden:

Ebeltoft Idrætsforening, Hovedbestyrelsen. Referat af Generalforsamling d. 31. oktober Dagsorden: Ebeltoft Idrætsforening, Hovedbestyrelsen. Referat af Generalforsamling d. 31. oktober 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af beretning. 3. Godkendelse af regnskab og budget. 4. Nyheder

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

FK ODSHERRED RAVNSBJERGVEJ 25 4560 VIG

FK ODSHERRED RAVNSBJERGVEJ 25 4560 VIG FK ODSHERRED RAVNSBJERGVEJ 25 4560 VIG CVR.NR. 32 74 47 61 ÅRSRAPPORT FOR 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning... 2 Den uafhængige revisors erklæring om review af årsregnskabet 3 Driftsregnskab...

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole.

Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Referat af den ordinære generalforsamling i Møllehøj vandværk, tirsdag den 22.april 2014, kl. 19.00 på Kirke Hyllinge skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Notering af antal fremmødte

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00.

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. A/B ABRIKOSHAVEN Abrikosvej 30 4700 Næstved Næstved, den 20. maj, 2005 Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. Til stede: 30 A: Kirsten Bo Lattuca 30 B: Janne Kümmel

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere