LOKALPLAN De Gule Rækkehuse på Bredekærs Vænge og Landlyst Vænge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 1.31. De Gule Rækkehuse på Bredekærs Vænge og Landlyst Vænge"

Transkript

1 LOKALPLAN 1.31 De Gule Rækkehuse på Bredekærs Vænge og Landlyst Vænge Ishøj Kommune 2000

2 3 BAGGRUND OG FORMÅL Lokalplanen omfatter rækkehusbebyggelsen De gule rækkehuse på Bredekærs Vænge og Landlyst Vænge, og børnehaven Archibo. Fra bebyggelsens side har der været ønske om at kunne etablere bl.a. terraseoverdækninger, udestuer og garager. Samtidig har der været ønske om en fastlæggelse af principper for bebyggelsens farve- og materialevalg. Ishøj Kommune har derfor besluttet at revidere planbestemmelserne for bebyggelsen, idet man ønsker at fastholde områdets ensartethed og bebyggelsens arkitektoniske udtryk samtidig med, at man imødekommer ønskerne fra grundejerforeningen. Herudover er der ønske om at lette administrationen af bestemmelserne. Lokalplanen opstiller således fremtidige retningslinier for bebyggelse, både hvad angår placering, udformning og fremtræden. Lokalplanområdets beliggenhed

3 4 Lokalplanområde Områdeafgrænsning fremgår af kortbilag A. Lokalplanområdet afgrænses mod nordvest af Voldstien, mod nordøst af Bredekærs Vænge, mod sydøst af Vildtbanevej og mod sydvest af Landlyst Vænge. Området er på ca m 2. Området er beliggende i byzone, som del af et større boligområde med tæt-lav og åben-lav bebyggelse. Adgang til området sker fra Bredekærs Vænge, Landlyst Vænge og via stisystemet. På langs i bebyggelsen løber Landlyststien, på tværs Bredekærsstien og Mosegårdsstien. Bebyggelsen i lokalplanområdet omfatter en ensartet rækkehusbebyggelse fra begyndelsen af 70 erne, bestående af 125 huse grupperet i 14 afsnit, og en fritliggende børneinstitution (Archibo) midt i bebyggelsen. Rækkehusbyggelsen er i to etager og med fladt tag, bortset fra et enkelt rækkehusafsnit, der har tage med hældning. Facadeelementerne varierer farvemæssigt i grønne og hvide nuancer, træværk og vinduer i brunt og sort, gavle i gul tegl. Grundstørrelsen ligger mellem m 2, og den enkelte boligs grundareal er ca. 57 m 2. På Bredekærs Vænge ligger bebyggelsen som facaderække med et mindre forareal, med carporte i grundens bredde. På bagsiden har bebyggelsen haver med direkte adgang til Landlyststien. På Landlyst Vænge vender rækkehusbebyggelsens haveside mod vej, og gadebilledet præges også her af de dobbelte carporte. Husene har indgangsparti og forareal ud mod Landlyststien, hvor de mange varierende typer af havelåger, hegn og beplantning danner et forholdsvis sammenhængende, omend uensartet, gadebillede på stien. Et afsnit af bebyggelsen har fået ændret de flade tage, til tage med 25 o hældning. Af andre ændringer kan nævnes opførelse af terrasseoverdækninger, carporte, skure og overdækning af indgang. Hertil kommer mindre ændringer, som udskiftning af hoveddøre. Børneinstitutionen Archibo er opført som en let konstruktion med facadeelementer i krydsfinér og træ, i én etage.

4 5 Lokalplanindhold Planen fastsætter bestemmelser, som fastholder den eksisterende anvendelse af området til rækkehusbebyggelse og børneinstitution. Lokalplanen muliggør opførelse af udestuer, terrasseoverdækninger, carporte og forlængelse af disse, garager, terrassemure, overdækning af indgangspartier, carportskure og udhuse i rækkehusbebyggelsen. Endvidere at eksisterende flade tage kan erstattes af tage med taghældning, udført på et samlet rækkehusafsnit af gangen. Herudover fastlægger lokalplanen retningslinier for ændringer, opførelser og vedligeholdelse på den enkelte ejendom for at sikre, at dette sker efter en samlet plan i bebyggelsen, hvorved områdets helhed og karakter bevares. Endelig sikrer lokalplanen områdets friarealer til leg, ophold og parkering. Standardprojekter De hidtil gældende standardprojekter for rækkehusbebyggelsen gældende for carporte, carportskure, farver, garager, hegn, indgangsoverdækning, skorstene, tage med rejsning, terrassemur, terrasseoverdækning, udhuse, udestuer, vinduer og døre ophæves. Ny standardprojekter for carporte og carportforlængelse, carportskure, farver, garager, hegn og terrassemur vedtages i forbindelse med lokalplanen. Yderligere standardprojekter kan løbende vedtages og justeres af Byrådet. FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Kommuneplan For området, der i Kommuneplan benævnes som rammeområde 1B9, gælder kommunenplanens bestemmelser om en maksimal bebyggelsesprocent på 60, et etageareal på højst 2 etager og en bygningshøjde på maksimalt 8,5 m. Endvidere er anvendelsen fastlagt til boligformål i form af tæt-lav bebyggelse, rækkehuse. Disse bestemmelser er indarbejdet i lokalplanen.

5 6 Byplanvedtægt Lokalplanen omfatter et udsnit af det område, der hidtil har været omfattet af Partiel Byplanvedtægt nr. 6. Lokalplanen erstatter Byplanvedtægten, hvorfor denne aflyses for området. Servitutter Lokalplanområdet er omfattet af deklaration tinglyst den 5. december 1973, med senere tilføjelser. Visse af deklarationens bestemmelser ophæves for lokalplanområdet. Det gælder således bestemmelsen om, at der på de enkelte ejendomme ikke må findes bevoksning, som vil være til gene for naboer, og bestemmelserne om bebyggelse. Disse bestemmelser er indarbejdet i lokalplanen. Lokalplanens retsvirkninger Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Private servitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af lokalplanen.

6 7 LOKALPLANENS BESTEMMELSER I henhold til lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 563 af 30. juni 1997) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område: 1 Lokalplanens formål 1.1 Det er lokalplanens formål: at at at at at at at at fastholde områdets anvendelse til boligformål (rækkehusbebyggelse), og offentlige formål (børneinstitution), sikre rækkehusbebyggelsens ensartethed og arkitektoniske udtryk, muliggøre opførelse af udestuer, terrasseoverdækninger, carporte, garager, terrassemure, indgangsoverdækninger og udhuse i bebyggelsen, og fastlægge bestemmelser herfor, sikre mulighed for, at eksisterende flade tage kan erstattes med tage med taghældning i bebyggelsen, sikre områdets friarealer til leg, ophold og parkering, sammenfatte, regulere og erstatte bestemmelserne i Partiel Byplanvedtægt nr. 6, ophæve og erstatte utidssvarende dele i deklaration tinglyst den 5. december 1973 med senere tilføjelser, gældende for området, ophæve hidtil gældende standardprojekter. 2 Områdets afgrænsning og zonestatus 2.1 Lokalplanområdet er beliggende i byzone, og afgrænses som vist på bilag A. 2.2 Lokalplanområdet opdeles i delområderne A, B og C som vist på kortbilag A. Lokalplanområdet omfatter nedenstående matrikler samt alle parceller, der udstykkes fra disse ejendomme:

7 8 Område A omfatter følgende matrikelnumre, alle af Tranegilde By, Ishøj: 11 iq, 11 ir, 11 is, 11 it, 11 iu, 11 iv, 11 ix, 11 iz, 11 iæ, 11 iø, 11 ka, 11 kb, 11 kc, 11 kd, 11 ke, 11 kf, 11 kg, 11 kh, 11 ki, 11 kk, 11 kl, 11 km, 11 ko, 11 kp, 11 kq, 11 kr, 11 ks, 11 kt, 11 ku, 11 kv, 11 kx, 11 ky, 11 kz, 11 kæ, 11 kø, 11 la, 11 lb, 11 lc, 11 ld, 11 le, 11 lf, 11 lg, 11 lh, 11 li, 11 lk, 11 ll, 11 lm, 11 ln, 11 lo, 11 lp, 11 lq, 11 lr, 11 ls, 11 lt, 11 lu, 11 lv, 11 lx, 11 ly, 11 lz, 11 læ, 11 lø, 11 ma, 11 mb, 11 mc, 11 md, 11 me, 11 mf, 11 mg, 11 mh, 11 mi, 11 mk, 11 ml, 11 mm, 11 mn, 11mo, 11 mp, 11 mq, 11 mr, 11ms, 11 mt, 11 mu, 11 mv, 11 mx, 11 my, 11 mz, 11 mæ, 11 mø, 11 na, 11 nb, 11 nc, 11 nd, 11 ne, 11 nf, 11 ng, 11 nh, 11ni, 11 nk, 11 nl, 11 nm, 11 nn, 11 no, 11 np, 11 nq, 11 nr, 11 ns, 11 nt, 11 nu, 11 nv, 11 nx, 11 ny, 11 nz, 11 næ, 11 nø, 11 oa, 11 ob, 11 oc, 11 od, 11 oe, 11 of, 11 og, 11 oh, 11 oi, 11 ok, 11 ol og 11 om. Område B omfatter matrikelnummer 11 ip, Tranegilde By, Ishøj. Område C omfatter matrikelnumrerne 11 z, 11 iy, 11 kn, 11 ot, alle af Tranegilde By, Ishøj. 3 Områdets anvendelse 3.1 Område A må kun anvendes til boligformål, i form af rækkehuse. Område B må kun anvendes til offentligt formål, såsom børnehave, vuggestue, o.l. Område C må kun anvendes som friarealer for områdets beboere, herunder legeplads og parkeringsformål.

8 9 3.2 Det er tilladt, at der i boligerne drives en sådan form for virksomhed/aktivitet, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområder under forudsætningen af at virksomheden/aktiviteten drives af den, der ejer og bebor den pågældende bolig, at virksomheden/aktiviteten efter Byrådets skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres, herunder ved skiltning eller lignende, og områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden/aktiviteten ikke medfører ulempe for de omkringboende, at virksomheden/aktiviteten ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til på ejendommmen. 3.3 Der må inden for lokalplanområdet og på de enkelte ejendomme ikke henstilles eller parkeres lastbiler, busser, campingvogne, både eller lignende, der efter Byrådets skøn er til gene for de omboende. 4 Udstykning 4.1 Matrikulære ændringer kun må foretages i det omfang, de er forenelige med lokalplanens sigte og kun efter Byrådets godkendelse. 5 Vej-, sti- og parkeringsforhold 5.1 Området vejbetjenes af Bredekærs Vænge og Landlyst Vænge. 5.2 De eksisterende stier i området bibeholdes med den nuværende beliggenhed og udlægsbredde på 7 meter. 5.3 Ikke bebyggede eller belagte arealer må kun anvendes til friarealer for området.

9 10 6 Bebyggelsens omfang og placering 6.1 Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige 60, og bebyggelsen må ikke overstige 2 etager. 6.2 Bygningshøjden må ikke overstige 8,5 m. 6.3 Bebyggelse må kun finde sted indenfor de på fig.1 viste byggefelter. 6.4 Ændringer i bebyggelsens ydre udformning må kun gennemføres efter et fælles standardprojekt, der er godkendt af Byrådet. 6.5 Carporte og garager På det på fig. 1 viste byggefelt, markeret carport, kan opføres en dobbelt carport med tagfald mod haveside, med en facadehøjde på 2.30 meter mod vej og 2.15 meter mod rækkehus. Standardprojekt for carport er godkendt af Byrådet ved lokalplanens endelige vedtagelse. De på ejendommen opførte carporte kan ændres således: Carporte kan i halvdelen af carportens bredde forlænges ind på grunden med en tilbygning, der max. forlænger carporten med 1 meter. Højden må max. være 1.8 meter. På Bredekærs Vænge skal tilbygningen placeres i modsatte side af rækkehusets hoveddør. Standardprojekt for carportforlængelse er godkendt af Byrådet ved lokalplanens endelige vedtagelse. Landlyst Vænge vejskel Carport Carport Carportforlængelse Udestue eller overdækning Udestue eller overdækning Terrassemur Rækkehus udhus naboskel udhus naboskel stiskel Landlyststien Fig. 1 Byggefelter

10 Sti Udhus Udestue/Terrasseoverdækning Rækkehus Carportforlængelse Carport Terrassemur (180 cm høj) Bebyggelsesprincipper for rækkehusområdet En dobbelt carport kan ombygges til at indeholde en garage, der optager halvdelen af carportens bredde. Porten må ikke svinge ud over fortovet. På Bredekærs Vænge må carporten ikke indeholde skure ved etablering af garage. Standardprojekt for etablering af garage er godkendt af Byrådet ved lokalplanens endelige vedtagelse På Landlyst Vænge er dobbeltgarage i hele carportens bredde tilladt. Porten må ikke svinge ud over fortovet. Standardprojekt for etablering af dobbeltgarage er godkendt af Byrådet ved lokalplanens endelige vedtagelse En carport må delvis lukkes og anvendes som skur. Skurets ene side udgøres af det fælles hegn i skel.skurets bredde skal være 2 meter, og dybden enten 3 eller 5 meter. På Bredekærs Vænge skal skuret placeres i modsatte side af rækkehuset hoveddør. Standardprojekt for carportskur er godkendt af Byrådet ved lokalplanens endelige vedtagelse. Landlyststien stiskel naboskel naboskel Udestue eller overdækning Udestue eller overdækning Terrassemur Rækkehus Rækkehus Carport Carport vejskel Carportforlængelse Bredekærs Vænge Fig. 1 Byggefelter

11 Terrassemure Der kan opføres terrassemur i skel på boligernes haveside med en højde på 1,80 meter og en længde på 3 meter. Standardprojekt for terrassemure er godkendt af Byrådet ved lokalplanens endelige vedtagelse. 6.7 Terrasseoverdækning 1 Der kan på boligernes haveside opsættes terrasseoverdækning med fald mod haveside, med en facadehøjde på 2.30 meter, en total højde på 2.40 meter og en dybde på 3 meter. Byggefelt fremgår af fig. 1, markeret terrasseoverdækning. Terrasseoverdækninger skal lukkes i siderne med en brandsikker konstruktion 3 i henhold til gældende Bygningsreglement for Småhuse. Standardprojekt for terrasseoverdækning skal godkendes af Byrådet. 6.8 Udestuer 2 Der kan på boligernes haveside opsættes udestuer med fald mod haveside, med en facadehøjde på 2.30 meter, en total højde på 2.40 meter og en dybde på 3 meter. Byggefelt frem-går af fig. 1, markeret udestue. Udestuerne skal lukkes i siderne med en brandsikker konstruktion 3 i henhold til gældende Bygningsreglement for Småhuse. Standardprojekt for udestuer skal godkendes af Byrådet. 6.9 Udhuse Mod Landlyststien, på det på fig. 1 viste byggefelt markeret udhus, kan opføres sammenbyggede udhuse to og to over skel. Grundareal max. 4 x 2 meter. Højden må max. udgøre 2.30 m og skal være ens for de sammenbyggede skure. Adgang til stien kan overdækkes med en udvendig udformning af taget som skuret. Standardprojekt for udhuse er godkendt af Byrådet ved lokalplanens endelige vedtagelse Tage Flade tage på boligerne kan ændres til tage med hældning, i et samlet rækkehusafsnit af gangen. Standardprojekt for tage med hældning skal godkendes af Byrådet. 1. En terrasseoverdækning har mindst én side fri. 2. En udestue har 4 lukkede sider, og må ikke have fast varmeinstallation. 3. Den brandsikre konstruktion kan udføres med brandsikkert glas fra en 4. højde af 1.8 meter og til tagflade.

12 Indgangspartier Der kan udføres overdækning af hoveddør. Standardprojekt for overdækning af hoveddør skal godkendes af Byrådet Brændeovn og skorsten Der kan i den enkelte bolig etableres pejs eller brændeovn med tilhørende skorsten, udført efter bestemmelserne i gældende Bygningsreglement for Småhuse. Skorsten skal have en sådan udformning, at der bliver tilfredsstillende trækforhold og røgafkast. Standardprojekter for opsætning af skorsten skal godkendes af Byrådet. 7 Bebyggelsens ydre fremtræden 7.1 Til udvendige bygningssider må kun anvendes materialer og farver, som efter Byrådets skøn harmonerer med omgivende bebyggelser og ikke virker skæmmende. 7.2 For området gælder, at bygningernes udformning og facader skal bibeholdes ensartet, og der må ikke uden Byrådets tilladelse ændres på materialevalg og farver på udvendige bygningssider, herunder skure, carporte/garager, hegn og udvendigt træværk iøvrigt. Standardprojekt for farver er godkendt af Byrådet ved lokalplanens endelige vedtagelse. 7.3 Døre og vinduer skal bibeholdes med det oprindelige udseende. Udskiftning af vinduer og døre skal udføres som eksisterende og der må ikke ved sprosser eller lignende ændres ved vinduer eller døres form. Karm og rammer skal principielt udføres som eksisterende dimensioner. Hoveddør skal ved udskiftning udføres efter samme princip som eksisterende, med glas og tremmer. 8 Ubebyggede arealer, haver o.l. 8.1 De på kortbilag A med særlig signatur (C) viste arealer må ikke bebygges, men udlægges til friarealer for området. Arealerne må kun tilsås eller beplantes efter en af Byrådet godkendt beplantningsplan.

13 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes. 8.3 Der skal etableres hegn mod sti- og fællesareal. Hegn i sti- og naboskel må kun etableres som raftehegn eller plankeværk. Levende hegn, i tornfri typer, kan alternativt anvendes i naboskel. Hegn og hække udføres med en største højde på 1,8 m. Standardprojekt for hegn er godkendt af Byrådet ved lokalplanens endelige vedtagelse. 8.4 Beplantning skal udføres og vedligeholdes så det efter Byrådets skøn ikke er til gene for de omkringboende. 9 Antenner og skiltning 9.1 Indenfor lokalplanområdet må ikke opsættes skilte og lignende, uden Byrådets nærmere godkendelse. 9.2 Der må indenfor lokalplanområdet ikke uden Byrådets godkendelse opsættes udendørs TV- eller radioantenner, herunder paraboler. 9.3 Byrådet kan tillade licenserede radioamatører at opsætte de nødvendige antenner jævnfør gældende Bygningsreglement for Småhuse. 10 Forudsætninger for ibrugtagning 10.1 Ny bebyggelse, dog ikke terrasseoverdækning/udestue, må ikke uden Byrådets tilladelse tages i brug, før bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter Byrådets anvisning. 11 Grundejerforening 11.1 Der er opretttet en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af grunde indenfor lokalplanens område.

14 15 12 Ophævelse af Byplanvedtægt og deklaration 12.1 Den under af Boligministeriet godkendte Byplanvedtægt nr. 6 for Ishøj Kommune, ophæves for det i 2 i denne lokalplan nævnte område I deklaration tinglyst den 5. december 1973 med senere tilføjelser, ophæves for det i 2 i denne lokalplan nævnte område: I 4 ophæves følgende: Indenfor deklarationsområdet må bebyggelse alene ske i overensstemmelse med den af Torslunde-Ishøj Kommune godkendte bebyggelsesplan. Ændringer af facadernes oprindelige farver skal godkendes af kommunalbestyrelsen. Kommunalbestyrelsen skal godkende udseendet og placeringen af enhver form for skiltning. Intet skilt må være mere end 30 cm langt og 15 cm bredt. Lysende eller belyst skiltning kan ikke forventes godkendt. I 11 ophæves følgende: På parcellerne må der ikke findes sådan bevoksning, der vil skygge for sol og udsigt eller ved grådighed er til væsentlig ulempe for naboer. Alle spørgsmål herom afgøres af grundejerforeningen. 13 Ophævelse af standardprojekter 13.1 Alle hidtil gældende standardprojekter for det i 2 i denne lokalplan nævnte område, ophæves. Vedtagelsespåtegning Lokalplanen er, i henhold til 27 i lov om planlægning, vedtaget af Ishøj Byråd den 5. september På Byrådets vegne, Per Madsen (sign.) Ole Horskær Madsen (sign.)

15 17 KORTBILAG A OMRÅDEAFGRÆNSNING C C A C A B C C C

16 KORTBILAG B MATRIKELKORT

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen LOKALPLAN 1.28 Lokalplan 1.28 Et institutionsområde ved Gildbroskolen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål I forbindelse med opførelsen af Gildbro Al-klub indgik etablering af periodevis

Læs mere

STEMPELMÆRKE Roskib' honæ d

STEMPELMÆRKE Roskib' honæ d STEMPELMÆRKE Roskib' honæ d GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 17 o Aben, lav boligbebyggelse i Lindebjerg, Jyllinge. m I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplantillæg nr. 17.8.1 Elmehusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplantillæg nr. 17.8.1 Elmehusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Lokalplantillæg nr. 17.8.1 Elmehusene www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

-------------------------------------------------------------------------------- PÅTEGNING

-------------------------------------------------------------------------------- PÅTEGNING ================================================================================ PÅTEGNING ================================================================================ DOKUMENT SOM PÅTEGNES: Dokument

Læs mere

LOKALPLAN NR. 34 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 34 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 34 vedrører et område øst for Grønsvinget og nord for Vingetoften. Området er udnyttet til boligbebyggelse i form af ens gårdhuse.

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård I og II

Lokalplan Vildtbanegård I og II Lokalplan 1.22 Vildtbanegård I og II Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.22 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård I og II, institutionerne Svellen/ Sandkassen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf.

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. 87 58 59 30 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

PÅTEGNING

PÅTEGNING ================================================================================ PÅTEGNING ================================================================================ DOKUMENT SOM PÅTEGNES: Dokument

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN 1.30. Vandrerhjem og campingplads ved Ishøj Strandvej. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN 1.30. Vandrerhjem og campingplads ved Ishøj Strandvej. Ishøj Kommune 1999 1 LOKALPLAN 1.30 Vandrerhjem og campingplads ved Ishøj Strandvej Ishøj Kommune 1999 BAGGRUND OG FORMÅL 3 I forbindelse med udviklingen af Køge Bugtområdet til et attrakivt turistområde og som led i den

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 080 for et boligområde ved Kærlodden i Måløv (vedtaget februar 1994)

LOKALPLAN NR. 080 for et boligområde ved Kærlodden i Måløv (vedtaget februar 1994) LOKALPLAN NR. 080 for et boligområde ved Kærlodden i Måløv (vedtaget februar 1994) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Lokalplanområdet er beliggende i Måløv bydel. Området grænser mod syd op til Måløv Idrætsanlæg,

Læs mere

veile Tillæg nr. I til byplanvedtægt nr. 2 for Vindinggård og området syd for. K CMM UN E

veile Tillæg nr. I til byplanvedtægt nr. 2 for Vindinggård og området syd for. K CMM UN E veile K CMM UN E Tillæg nr. I til byplanvedtægt nr. 2 for Vindinggård og området syd for. VEJLE KOMMUNE Januar 1975 December 1976, Matr.nr. 16 a og 16 kc, Vinding by, Mølholm sogn. Anmelder: og 18 a rn.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-03 Lokalplan for et boligområde i Strøby Egede. INDHOLDSFORTEGNELSE: SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Lokalplan Ishøj Centrum

Lokalplan Ishøj Centrum Lokalplan 1.07.1 Ishøj Centrum Ishøj Kommune 2003 Ishøj kommune - Lokalplan 1.07.1 LOKALPLANENS INDHOLD, Lokalplanen omfatter den eksisterende bebyggelse Ishøj Centrum og træffer bestemmelser for anvendelse

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej.

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej. Indhold Lokalplan nr. 2.1-3 for et boligområde ved Røsnæsvej. Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej Lokalplan nr. 118 for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej April 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens baggrund Lokalplanen udlægger området mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN GL 41 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRÅDE ØST FOR ØSTBROVEJ SYD FOR ORNEBJERGVEJ.

LOKALPLAN GL 41 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRÅDE ØST FOR ØSTBROVEJ SYD FOR ORNEBJERGVEJ. LOKALPLAN GL 41 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRÅDE ØST FOR ØSTBROVEJ OG SYD FOR ORNEBJERGVEJ. LOKALPLAN GL 41 FOR ET OMRÅDE OST FOR ØSTBROVEJ OG SYD FOR ORNEBJERGVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Lokalplan 1.17. Strandgårdsparken

Lokalplan 1.17. Strandgårdsparken Lokalplan 1.17 Strandgårdsparken Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.17 LOKALPLANENS INDHOLD Lokalplanen omfatter bebyggelsen Strandgårdsparken og fastsætter bestemmelser for områdets fortsatte

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Lokalplan nr. 99 for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Marts 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til boligformål i form af villabebyggelse.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem Stevns kommune Lokalplan nr, 46, I I J Magleby Alderdomshjem STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NFt. 46. Lokalplan for ejendommen Magleby Alderdomshjem. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund Lokalplanens område

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM Lokalplan 53 For et område til ombygning og udvidelse af plejehjemmet Elim Udarbejdet af Vamdrup kommune og Arkitekt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan Området omfattet af Merlegårdsparken og Merlegårdsvej. Tillæg til lokalplan 1.37

Lokalplan Området omfattet af Merlegårdsparken og Merlegårdsvej. Tillæg til lokalplan 1.37 Lokalplan 1.37.1 Området omfattet af Merlegårdsparken og Merlegårdsvej Tillæg til lokalplan 1.37 Ishøj Kommune 2007 Indholdsfortegnelse: LOKALPLANOMRÅDET...3 BAGGRUND FOR LOKALPLAN 1.37.1...3 Ændrede bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Supplement til LOKALPLAN NR. 9

Supplement til LOKALPLAN NR. 9 Supplement til LOKALPLAN NR. 9 Sommerbyen i Nyborg Indhold Om lokalplaner... 3 Suplementets baggrund... 4 Supplementets indhold og område... 4 Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning... 5 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 208. for Kollegiehaven 1-40

LOKALPLAN 208. for Kollegiehaven 1-40 LOKALPLAN 208 for Kollegiehaven 1-40 GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 208 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

LOKALPLAN NR. 8. Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 8. Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 8 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 8 vedrører kædehusbebyggelsen ved Havlykkevej og Stokkemarkevej. Udover at fastlægge, at området kun må anvendes til boligformål, og

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Stæhr Johansens Vej og Emil Chr. Hansens Vej

Lokalplan nr for et område ved Stæhr Johansens Vej og Emil Chr. Hansens Vej Lokalplan nr. 120 for et område ved Stæhr Johansens Vej og Emil Chr. Hansens Vej Oktober 2001 INDLEDNING Lokalplanen gør det muligt for Frederiksberg Forsyning at opføre ny bebyggelse til administration

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KO Lokal planlægning LOKALPLAN NR. B22-I BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86 4. UDGAVE Den 05.11.1986. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. B22-I. Boligområde ved Svingelsvej. Hæftet omfatter falgende:

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 1015 FOR BOLIGO~OMRÅDET ((BISGÅRDSPARKEN)) I ODDER

LOKALPLAN NR. 1015 FOR BOLIGO~OMRÅDET ((BISGÅRDSPARKEN)) I ODDER ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1015 FOR BOLIGO~OMRÅDET ((BISGÅRDSPARKEN)) I ODDER ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1015 Lokalplan for boligområdet "Bisgårdsparken" i Odder Omslagskort trykt med Geodætisk Instituts

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med

Læs mere

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119

Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 Lokalplan 10-86 Boliger på Holbækvej 119 TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2008 s mål og retningslinier.

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 BOLIGOMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. SKIVE KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 30 FOR SKIVE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE VED MARGRETEVEJ I VINDE. INDHOLD. RedegØrelse for lokalplanen... side

Læs mere

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved "Den gamle Sportsplads"

Lokalplan nr. 29. Boligområde ved Den gamle Sportsplads Lokalplan nr. 29 Boligområde ved "Den gamle Sportsplads" i Skævinge 29.01.1997 . STEMPELMÆRKE RETTEN I HILL6RØD "isjdtlrø" : 10 0001200.00 688500 SH 01 LOKALPLAN NR. 29 for en del af matr. nr. 11 ap, Skævinge

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

Lokalplan nr. 2.B1.2 for. Rækkehusbebyggelse (ældreboliger) i Brøderup

Lokalplan nr. 2.B1.2 for. Rækkehusbebyggelse (ældreboliger) i Brøderup Fladså Kommune Lokalplan nr. 2.B1.2 for Rækkehusbebyggelse (ældreboliger) i Brøderup Lokalplanforslaget vedtaget Lokalplanforslaget endeligt vedtaget Lokalplanen tinglyst 08.04.97 11.08.98 15.09.98 Matr.

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRiiDE, BARKEN OG KVISTEN I GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRiiDE, BARKEN OG KVISTEN I GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 03-012 BOLIGOMRiiDE, BARKEN OG KVISTEN I GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING................................... :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~:.:.~~:.:.:.:......... :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Boligområde på Søndermarksvej Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse af området...5 Beskrivelse

Læs mere

Lokalplan 1.33 Rækkehusbebyggelsen Jægerbuen, Jægergården m.v.

Lokalplan 1.33 Rækkehusbebyggelsen Jægerbuen, Jægergården m.v. Ishøj Kommune 2004 forslag til: Lokalplan 1.33 Rækkehusbebyggelsen Jægerbuen, Jægergården m.v. 12345678901234567890123456789012123456789012345678901234567890121234567890123456789012345678901 12345678901234567890123456789012123456789012345678901234567890121234567890123456789012345678901

Læs mere

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter LOKALPLAN 81 Pileparken ll Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1992 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

Lokalplan nr. 70. Bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade, Ikast. Ikast Kommune

Lokalplan nr. 70. Bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade, Ikast. Ikast Kommune Lokalplan nr. 70 Bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade, Ikast Ikast Kommune IKAST KOMMUNE LOKALPLAN NR. 70 for et bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade i Ikast i i Ikast kommune,

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

forslag til: Lokalplan 1.33 Rækkehusbebyggelsen Jægerbuen, Jægergården m.v. Forslag

forslag til: Lokalplan 1.33 Rækkehusbebyggelsen Jægerbuen, Jægergården m.v. Forslag forslag til: Lokalplan 1.33 Rækkehusbebyggelsen Jægerbuen, Jægergården m.v. Forslag Ishøj Kommune 2004 12345678901234567890123456789012123456789012345678901234567890121234567890123456789012345678901 12345678901234567890123456789012123456789012345678901234567890121234567890123456789012345678901

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

LOKAIPLAN NR. ESBJERG KOMMUNE 1989 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP. VED MøLHØJVEJ

LOKAIPLAN NR. ESBJERG KOMMUNE 1989 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP. VED MøLHØJVEJ LOKAIPLAN NR. 2 7 6 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP VED MøLHØJVEJ ESBJERG KOMMUNE 1989 HVAD ER EN LOKALPLAN En lokaiplan er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelse om den enkelte ejendoms

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987 TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.10 κ Børnehaven Kernehuset Maj 1987 LOKALPLAN NR. 1.10 KORTBILAG NR. 1 O 25 50 m Sag : TØllØse børnehave Sejergårdsvej. Dato: - l - INDLEDNING. Lokalplanområdet, er beliggende

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag c, LOKALPLAN EL 17 FOR ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag Side: 1 INDLEDNING.

Læs mere

@ RY. Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye

@ RY. KoUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye @ RY Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ - OMRbE IL. Et delomrade for boligbebyggelse

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere