ODDER BARNEVOGNE 2014

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ODDER BARNEVOGNE 2014"

Transkript

1 1 ODDER BARNEVOGNE 2014

2 2 MADE IN DENMARK Vi er stolte af at vi forsat kan designe og producere barnevogne i Danmark. Her på fabrikken i Odder bearbejder og syr vi stadig emner til vores barnevogne. Vi indkøber de bedste emner fra hele verden, hvorefter vi bearbejder, kontrollere og samler dem, så de alle lever op til kravene, vi stiller til den færdige barnevogn. Vores engagerede medarbejdere har mange års erfaring og vi er alle stolte over, at vi kan være med til at bygge barnevogne, som passer til det danske marked.

3 3 INDHOLD Forventningens Glæde 4 Lifte 6 Zip 8 Parcelhuset 14 Classic 16 Bondegården 20 Testlaboratoriet 22 Vedligehold 24 Storbyen 26 X-Dream 28 Standard Stel 30 Design Selv 34 Instruktion 36 Tvilling 38 Fakta 40 Hjul 42 Tasker 44 Myggenet / Regnslag 46 Kørepose / Sele 48 Tilbehør 44 Babysam 52 Historien om Oddervognen 54 Kolonihaven 32 Som følge af vores løbende bestræbelser på at udvikle og forbedre vores produkter kan der forekomme mindre designmæssige afvigelser mellem de afbillede vogne og de endelige produktionsmodeller, hvor disse ikke var til rådighed på tryktidspunktet. De enkelte modellers farver er gengivet så korrekt som det er teknisk muligt. Vi anbefaler altid, at du besøger vores forhandlere, for ved selvsyn at se de flotte farver, således at du dermed kan sikre dig, at farven er præcist den, du ønsker dig.

4 FORVENTNINGENS GLÆDE Håber I glæder jer til jeres lille ny. Om det bliver en Isabella, en Oliver eller noget helt tredje, så skal jeres baby naturligvis sove i en Oddervogn. På de følgende sider præsenterer vi vores produkter, som indeholder det bedste fra den danske barnevognskultur og i generationer har skabt tryghed for både børn og forældre.

5 5 Danskerne er alsidige. Nogle er til parcelhuset, andre den landlige idyl, mange fortrækker bylivet og nogle har et frirum i en kolonihave. Alle er vi enige om at babyer skal have den bedste start på livet, det får de i en Oddervogn.

6 6 KUN DET BEDSTE ER GODT NOK Nyfødte finder tryghed i det hulelignende miljø, som minder dem om den varme og komfortable tid, hvor de lå i maven. Liften er perfekt til at skabe den hygge og nærhed, der skal til, for at jeres baby sover trygt og godt.

7 7 Sort Himmlblå Blå Grøn Darksilver Brun

8 8 zip Gennemtænkt og funktionelt Odder Zip er unik i sit udtryk, gennemtænkt og funktionel. Zip-modellen har en bygetæt lynlås i forlæderet, der giver en praktisk adgang til jeres barn. Zip-overdelen er forsynet med nyttige lommer, så I har styr på tingene, når I er ude at rulle med barnevognen. Den sporty kaleche har ventilation og er forsynet med et kliksystem, der holder kalechen i den ønskede position. Forlæder og kaleche har en refleks piping der sikrer I bliver set på de sene gå ture. Indtrækket i kassen er aftageligt og vaskbart så der er taget hensyn til ivrige små barnehænder. Overdelen kan kombineres med både X-Dream og Standardstellet.

9 9 Solskygge i kalechen og lynlås i forlæderet. Ventilation i kaleche. Justerbar kaleche.

10 10 zip vogne Petrolgrøn/Sort X-Dream Natur Darksilver/Silver X-Dream Natur

11 11 Sort/Lime Standard Stel Sort/Sort Standard Stel Silver/Sort X-Dream Sort

12 12 zip vogne Sort/Silver X-Dream Natur Sort/Hvid X-Dream Hvid Brun/Hvid X-Dream Hvid

13 13 Grøn/Hvid X-Dream Hvid Himmelblå/Silver X-Dream Natur Blå/Silver X-Dream Natur

14 14 parcelhuset Parcelhuset skaber trygge rammer for rigtigt mange familier. Vi kan dufte nyslået græs og høre naboens børn lege. Der er kaffe på terrassen, når far er færdig med bilen og lillesøster har sovet til middag i skyggen.

15 Vi har lagt vores sjæl ned i alle vores vogne siden 1925, så du let kan give dit barn den bedste start på livet.

16 16 CLASSIC Den klassiske vogn, men med alle de fede detaljer Classic er vores bedste bud på en original og klassisk vogn, der stadig har alle de fede og funktionelle detaljer, som en ægte Odder barnevogn er kendt for. Classic er praktisk med en bygetæt lynlås i forlæderet, der giver enkel og praktisk adgang til jeres barn. To ekstra lynlåslommer på siden af kassen, et ryglæn med tre positioner samt et aftageligt og vaskbart indtræk med lommer. Overdelen kan kombineres med både X-Dream og Standardstellet.

17 Klassisk agraman. Lynlås lomme på begge sider af kassen. Lynlås i forlæderet.

18 18 classic vogne Sort/Silver X-Dream Sort Blå/Blå X-Dream Natur

19 19 Himmelblå/Silver X-Dream Natur Sort/Sort Standard Stel

20 20 bondegården Drømmen for mange, er et væld af dyr og højt til loftet. Her kommer guleroden fra baghaven og der er altid en traktor at få øje på. Junior sover i barnevognen, med skygge fra det gamle egetræ, gæssene skræpper og køerne muh er, ja man forstå godt, hvorfor dette er drømmen for mange.

21 Vi har fokus på de små (men vigtige) detaljer, så du trygt kan lægge den lille ned i en Oddervogn.

22 22 TESTLABORATORIET SIKKERHEDEN OG KVALITETEN SKAL VÆRE I TOP Alle vores materialer er udvalgt ud fra kriteriet at kun det bedste er godt nok. Vi tester alle vores vogne efter den gældende fælles europæiske sikkerhedsstandard EN 1888, der sikrer, at vi lever op til Sikkerhedsstyrelsens sikkerhedskrav til barnevogne. Vi gør alt for at opfylde kravene, så vognene både er sikkerhedsmæssigt forsvarlige og samtidig praktisk anvendelige. Alle vores produkter testes løbende inden for seks kategorier på vores Testlab: KM-TEST TEST AF JUSTERLED BREMSETEST / SELETEST DYNAMISK TEST AF Vi lader vores vogne køre TIL STYR STABILITETSTEST Vi tester vores seler med STYRKETEST OVERDELSBESLAG 90 km på løbebånd med Vi tester vores vogne Vi tester vores vogne på en vægt på 15 kg, så vi Vi tester styrken af Vi tester, at låsemekanis- forhindringer. på en simulator skråninger for at sikre os, sikrer, at syninger, strop- hjulene og akslerne. men mellem stellet og gange for at sikre os, at at bremsen holder 100%. per og spænder lever op overdelen belastes i justerleddet holder. til den europæiske sele- henhold til EN1888. standard EN

23 23 Testet af Testet af for egenskaberne Flammesikkerhed af legetøj EN 71-2: 2006 Migration EN 71-3: 2006 Test nr for egenskaberne Flammesikkerhed af legetøj EN 71-2: 2006 Migration EN 71-3: 2006 Test nr

24 reflekser så du bliver set i trafikken 24

25 25 vedligehold / sikkerhed Alle vores materialer er valgt ud fra kriteriet, at kun det bedste er godt nok. En barnevogn udsættes dog for alt slags vind og vejr og vognen vil vise tegn på at have været udsat for bl.a UV stråling. Vi vil gerne hjælpe med vejledning i hvordan I bedst muligt holder jeres barnevogn, så I kan være stolte af jeres Oddervogn i mange år frem. Gem brugervejledningen og følg plejeanvisningerne, tjek vores hjemmeside, her kan I finde mange gode råd omkring vedligeholdelse. Vi har stor fokus på sikkerhed omkring vores barnevogne og derfor er vores barnevogne forsynet med reflekser, der sikrer I bliver set i mørket. Sikkerhed afspejler sig også i vores tilbehør. Både vores myggenet og regnslag har reflekser, der sikrer vognen let kan ses i mørke.

26 storbyen Her sker der noget, vi er tæt på alting, men man kan alligevel godt finde ro. Forældre på barsel finder små oaser, hvor der er plads til at snakke og der kan slappes af til den store guldmedalje Måske findes der en solplet i en rolig sidegade eller der nydes en kop te på en cafe, hvor parasollen giver skygge til en lille lur.

27 Når pladsen i mors mave bliver for trang, er en Oddervogn det bedste sted at være.

28 28 SLE hjul x-dream stel X-dream er vores bedste bud på et kompakt letvægtsstel i aluminium, med mange smarte detaljer som fx design, bremsesystem, håndsyet lædergreb på styret, let materiale og specialdesignede hjul blot for at nævne nogle få. Stellet giver fuld støtte til overdelen, så stabiliteten er optimal. Stellet kan bestilles med punkterfri SLE hjul på plast-fælg eller vores lufthjul med alu-fælge. X-Dream Natur X-Dream Sort

29 29 Alufælge lufthjul X-Dream Hvid

30 30 standard stel Stellet er fremstillet i stærke stålrør, der er effektivt rustbeskyttet med galvanisering og en pulverlakeret overflade. Stellet har en solid sikkerhedsramme, som giver en optimal støtte til barnevognskassen. Stor og rummelig stof varekurv med ekstra reflekser. Leveres med SLE hjul på plast-fælg, der kræver et minimum af vedligehold. Stel 34 Sort

31

32 kolonihaven Dette er indbegrebet af hvad der er dansk. Selvom Oddervognen har en lang historie, så går historien om kolonihaven endnu længere tilbage. Her er der blevet dyrket grønsager, plukket æbler og drukket kaffe i mange generationer. Haverne ligger tæt og Dannebrog vejrer mange steder, der er nærhed og hygge, og barnevogne står i skyggen fra den grønne ligusterhæk.

33 Dreng eller pige, storbyliv eller hygge i kolonihaven - hos Odder har vi en vogn, der passer til jeres behov.

34 34 DESIGN SELV Oddervognen fås i mange forskellige farver, men har I en drøm om en anden farve sammensætning, har I mulighed for selv at designe jeres unikke barnevogn. I kan designe og sammensætte vores 9 forskellige hovedfarver: sort, mørkblå, darksilver, silver, petrolgrøn, petrol, himmelblå, brun, grøn i vores design selv program på vores hjemmeside. I kan vælge mellem 16 farver kantbånd og 9 farver lynlåse til vognen. Se meget mere på

35 35 9 Hovedfarver P4 - Sort P1 - Blå Q13 - Darksilver M3 - Silver S2 - petrolgrøn R5 - Petrol S1 - himmelblå P7 - Brun P2 - Grøn 16 Kantbåndsfarver/Pipings M3 - Silver K11 - Lyseblå L91 - Pink K71 - Latte L12 - Lyng K21 - Lime S1 - himmelblå P4 - Sort K9 - Rød Q13 - Darksilver S2 - petrolgrøn K61 - Råhvid R62 - Hvid R5 - Petrol P1 - Blå M13 - turkis 9 lynlåsfarver P4 - Sort P1 - Blå Q13 - Darksilver M3 - Silver R5 - Petrol K71 - Latte R62 - Hvid K61 - Råhvid K21 - Lime

36 36 Fordele ved Oddervognen Justering af greb Stel 34 Montering af overdel Stel 34 Montering af hjul X-dream LÆR DIN ODDERVOGN BEDRE AT KENDE Når du køber en Oddervogn, er der mange nye funktioner og teknikker, der skal læres. For at komme hurtigt og let i gang, har vi samlet nogle videoer, der hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med at lære din Oddervogn og alle dens funktioner bedre at kende. God fornøjelse! Sammenklapning af stel 34 Justering af greb X-dream Montering af overdel X-dream Bremsefunktion X-dream Sammenklapning af X-dream Justering af kaleche Bremsefunktion Stel 34 Scan QR-koden med din smartphone

37

38 38

39 39 tvilling Når der skal være plads til to. Twin er perfekt, når der skal være plads til to. Twin er den klassiske tvillingebarnevogn med masser af plads, og hvor der i både udseende, funktioner og detaljer er taget højde for to babyers behov og komfort. Hos Odder er vi klar over, at to små kræver mere end en og derfor har vi selvfølgelig lavet vores Twin, så den er skræddersyet til tvillinger. Twin har en hård kaleche, samt to lynlåse i forlæderet, der altid sikrer nem og hurtig adgang til de to små. Som tilbehør til Twin har vi lavet to specielle tvillingelifte, der er skræddersyet til tvillingevognen. Sort/Sort Tvillingestel Sort

40 40

41 41 fakta udvidet garanti og service Odder Barnevognsfabrik producerer gennemførte kvalitetsprodukter, så vi nøjes ikke med at give to års reklamationsret, men også fem års garanti mod rørbrud på stellet. Derudover tilbyder Babysam som forhandler 1 års gratis service eftersyn. fakta overdele CLASSIC ZIP/MAGIC TVILLING Mål sammenklappet 101 x 52 x 20 cm 101 x 52 x 20 cm 105 x 82 x 30 cm Vægt 6,2 kg 6,4 kg 8,1 kg Liggemål 97 x 37 cm 97 x 37 cm 90 x 65 cm fakta STEL STANDARD x-dream tvilling Mål sammenklappet u/hjul 88 x 54 x 32 cm 102 x 52 x 18 cm 105 x 82 x 30 cm Mål sammenklappet m/hjul 94 x 65 x 45 cm 102 x 52 x 38 cm 105 x 82 x 45 cm Vægt med hjul 16,5 kg 12,0 kg 18,5 kg Styrhøjde cm cm cm fakta LIFTE STANDARD TVILLING Vægt 2,8 kg 2,8 kg Liggemål 77 x 30 cm 74 x 27 cm

42 42 hjul Når der skal vælges hjul til jeres barnevogn er det vigtigt I tager udgangspunkt i netop jeres behov og forventninger til brugen af vognen. Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved punkterfri hjul kontra lufthjul. Punkterfri hjul egner sig godt til et jævnt underlag kræver minimal vedligeholdelse idet fælgen er af plast. Til gengæld har man ikke den samme affjedring som ved lufthjul pga. det faste gummi dæk. Lufthjul egner sig bedre til skov, strand osv. idet man får lidt mere komfort mht. affjedring på et ujævnt underlag. Idet fælgen er sammensat af aluminium og stål vil fælgen kræve vedligeholdelse, som jævnlig vask i lunkent vand, så skidt og flyvrust ikke sætter sig på fælgen. Standard stel med sle hjul X-Dream med sle hjul X-Dream med alufælge lufthjul

43 43

44 44 Klassisk pusletaske Tasken er stor og rummelig og lavet i samme høje kvalitet som vores barnevogne. Tasken indeholder pusleunderlag. Tasken findes i 8 forskellige farve kombinationer: blå/blå blå/silver grøn/hvid grå/silver Sort/silver Sort/Lime sort/hvid sort/sort

45 45 unisex pusletaske Utraditionel vandafvisende pusletaske til både mor og far. Indrettet med masser af lommer, karabinhager til sutter og nøgler samt pusleunderlag.

46 46 MYGGENET Vores myggenet har et integreret refleksbånd, der sikrer at vognen kan ses, når vejret bliver mørkt og gråt. Myggenettet er lavet af et ekstra kraftigt og slidstærk materiale og passer til barnevogne med et liggemål på over 95 cm. REGNSLAG Vores regnslag har refleksprint og kantbånd, der sikrer at vognen let kan ses, når vejret bliver mørkt og gråt. Regnslaget er åndbart og har et vandsøjletryk på mm. Regnslaget er testet af Teknologisk Institut.

47 47

48 48 mini ray KØREPOSE Kvalitet og funktionalitet er kodeordene for Mini Ray. Køreposen er lavet af vand-afvisende tekstiler og med bygetæt lynlås. Køreposen har selehuller, praktisk lomme i fodenden samtidig med at den har to længder så den kan vokse med barnet.

49 49 odder sele Vi har hentet inspiration fra løbetøjet og bruger svedtransporterende stof på indersiden af selen. Materialet absorberer sveden, så barnet forbliver tørt, mens det sover. Selen passer til børn i alderen fra 6-36 måneder. Selen er mærket og godkendt af Dansk Varefakta samt testet i henhold til den Europæiske Standard EN

50 50 PUSLEUNDERLAG Let at have med i tasken, når I er på tur. HJULPOSER Sættet indeholder 2 hjulposer og er beregnet som opbevaring til dine barnevogns-hjul. Posen beskytter dit barnevognsstel mod ridser og snavs under transport. SERVICE KIT Det bedste vedligeholdes sæt du kan give din barnevogn: Imprægnering, Tekstilrens og syrefri olie.

51 51 BABYRAY Lækker sovepose designet med inspiration fra Rokkens form og bevægelse. Rokken har 2 bløde vinger der bliver brugt til at omkranse barnet når det sover. Leveres med Thinsulate dyner, der har en høj isoleringsevne og samtidig er åndbar og allergivenlig. Testet af Teknologisk til minus 5 grader. Incl. bæreplade, sommer og vinterdyne. Yderstoffet er vind og vandafvisende og posen har en nem spændelukning samt ekstra snørelukning i hovedenden så baby kan ligge trygt og varmt. Kan med fordel benyttes som picnic/legetæppe.

52 52 babysam Vores barnevogne forhandles gennem Babysam der har 28 butikker fordelt i hele landet. Babysam har uddannet personale, der kan hjælpe jer med at vælge lige jeres drømmevogn og Babysam tilbyder desuden et 1 års gratis service eftersyn på jeres Oddervogn.

53 53

54 54 historie Historien om Oddervognen begynder i 1925, hvor en lokal isenkræmmer går i gang med at bygge barnevogne i et baglokale i Odder syd for Aarhus. Oddervognen bliver hurtigt en populær barnevogn hos landets børne-familier, og snart vokser produktionen ud af det hyggelige baglokale. Siden har Odder udvidet og skiftet adresse flere gange, men vi har aldrig forladt fødebyen, og i dag er vi den eneste tilbageværende barnevognsfabrik i Danmark. Hver dag forsøger vores stab af trofaste medarbejdere, at forene tradition og innovation i bestræbelsen på at lave verdens bedste barnevogne til børnefamilier, dagplejere og institutioner overalt i landet. Filosofien bag Oddervognen har ikke ændret sig, siden den første model rullede ud af det beskedne baglokale i Odder for 89 år siden. Vi har altid satset på at lave barnevogne med et stærkt fokus på kvalitet, komfort, design og sikkerhed. Og det har vi tænkt os at blive ved med.

55 55 Vores produktion og systue i Odder.

56 folkets kærlighed vores styrke Odder Barnevognsfabrik Ballevej Odder Danmark grafisk design: buus works / foto: billedmageren / tryk: zeuner grafisk

Skal jeres nye barnevogn være fra Odder?

Skal jeres nye barnevogn være fra Odder? Skal jeres nye barnevogn være fra Odder? Er svaret ja, så får I en barnevogn med dansk kvalitet i topklasse. Når der står Odder på vognen, er der ikke meget at være i tvivl om. For når verden venter, er

Læs mere

BRIO Sense. Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse

BRIO Sense. Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse BRIO Sense Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse VIGTIGT! Læs denne brugsanvisning grundigt før Alt som hænger på styret indvirker på 2 vognen tages i brug, og gem den til fremtidig brug. vognens stabilitet.

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug at danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender duovognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Testet af ForbrugerLaboratoriet. Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk

Testet af ForbrugerLaboratoriet. Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk BRIO Sense Brugsanvisning og råd om vedligeholdelse Testet af ForbrugerLaboratoriet Opfylder alle krav i EN 1888:2012 Sikkerhedsgruppe A - www.forbrugerlab.dk 36286-Sence_manual_Aug2012.indd 1 2012-11-16

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender barnevognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Barnevogn model ECP16

Barnevogn model ECP16 Barnevogn model ECP16 * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før barnevognen tages i brug og gem den for fremtidig reference. Tillykke med købet af dette EICHHORN

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING EKSLUSIV T DA NSK DE SIG N

BRUGSVEJLEDNING EKSLUSIV T DA NSK DE SIG N BRUGSVEJLEDNING BARNEVOGN I EKSLUSIV T I N N O V A T I V T DA NSK DE SIG N #STORKBARNEVOGN Del jeres øjeblikke med os 2 Kære kunde TILLYKKE MED JERES STORK BARNEVOGN Denne STORK barnevogn er produceret

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden, hvor vi

Læs mere

Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3

Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3 Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3 Bemærk - De steder hvor der vurderes på funktionalitet - dækker begrebet over en helheds vurdering af varens opfyldelse af institutionernes behov til den

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender klapvognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

TRILLE NOA Brugsanvisning DK

TRILLE NOA Brugsanvisning DK * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt igennem før du anvender kombivognen og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger disse

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender klapvognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender barnevognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender barnevognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929

Indholdsfortegnelse. What nature began we perfected since 1929 Prisliste 2011 1 Indholdsfortegnelse Selection 100...4 Selection 200...5 Selection 300...6 Selection 400...7 Selection 500...8 Selection 600...9 Tilbehør til Selection... 10 Invisible 3 sengebund... 11

Læs mere

Tel: +45 75 65 66 11 E-mail: post@max-horsens.dk PRODUKTKATALOG Indholdsfortegnelse MØBLER SOVE / HYGGE / TUMLE Barnevogne / Klapvogne................ 1 03-11-2016 www.max-horsens.dk MØBLER SOVE / HYGGE

Læs mere

Active Geyser. Challenge your identity

Active Geyser. Challenge your identity Active Geyser Challenge your identity ID ACTIVE WEAR TIL SPORT OG FRITID ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Et helt særligt træk ved Active Wear er ID Tech.

Læs mere

Tasker med egen identitet

Tasker med egen identitet Tasker med egen identitet 2 Tasker med egen identitet En taske er ikke bare en taske det handler i høj grad om at forene funktionelt design og et lækkert udseende. Og det er lige præcis, hvad ID Identitys

Læs mere

Dagplejenet.dk. Kvalitet & sikkerhed til dagplejere og institutioner

Dagplejenet.dk. Kvalitet & sikkerhed til dagplejere og institutioner Dagplejenet.dk Kvalitet & sikkerhed til dagplejere og institutioner 2 Velkommen til Dagplejenet Kvalitet & sikkerhed Hos Dagplejenet stræber vi efter at tilbyde det bedste udstyr til både børn, dagplejemødre

Læs mere

PRÆSENTATION AF VAREFAKTAS KRAV TIL BARNE- OG KLAPVOGNE OG KOMBINATIONER TILLÆG TIL FORSKRIFT FOR BARNE- OG KLAPVOGNE OG KOMBINATIONER VF 5227:3

PRÆSENTATION AF VAREFAKTAS KRAV TIL BARNE- OG KLAPVOGNE OG KOMBINATIONER TILLÆG TIL FORSKRIFT FOR BARNE- OG KLAPVOGNE OG KOMBINATIONER VF 5227:3 PRÆSENTATION AF VAREFAKTAS KRAV TIL BARNE- OG KLAPVOGNE OG KOMBINATIONER TILLÆG TIL FORSKRIFT FOR BARNE- OG KLAPVOGNE OG KOMBINATIONER VF 5227:3 Side 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE Vogne til transport af et eller

Læs mere

Profil beklædning 2007

Profil beklædning 2007 Profilbeklædning 2007 HURRICANE har siden 1990 været et stærkt varemærke i Danmark indenfor basic tekstil. Vi ved at glæden ved et stykke flot tøj gerne skal holde længere end til første vask meget længere!

Læs mere

T-shirts 4 Polo Piqué 14 Sweatshirts 18 Fleece 22 Softshells 24 Caps 28 Håndklæder 29 Poser 30

T-shirts 4 Polo Piqué 14 Sweatshirts 18 Fleece 22 Softshells 24 Caps 28 Håndklæder 29 Poser 30 DK Siden 1990 har Hurricane været et af de stærkeste varemærker inden for basic tekstiler. Alle produkter i programmet er skabt med ét mål for øje, nemlig at kvaliteterne og de enkelte designs kan danne

Læs mere

Dansk brugsanvisning for TRILLE MAGNUM

Dansk brugsanvisning for TRILLE MAGNUM Tillykke med din nye Trille barnevogn, som vi er sikre på at du bliver glad for... VIGTIG INFORMATION GEM FOR FREMTIDIG BRUG Dit barn kan komme til skade, hvis ikke du følger disse anvisninger. Læs denne

Læs mere

D K. b r u G e r m a n u a l. w w w. v e l a. E U

D K. b r u G e r m a n u a l. w w w. v e l a. E U D K b r u G e r m a n u a l 510 w w w. v e l a. E U INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. indledning......................................................... 3 1.1. sikkerhed..........................................................

Læs mere

Den lille guide til fototasker

Den lille guide til fototasker Den lille guide til fototasker Det at rejse er en dejlig ting, og i den forbindelse er det vigtigt at man passer godt på kamera eller kikkert udstyret. Hos Fotoringen har vi to mærker, tyske UNOMAT og

Læs mere

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline Garageporte Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline En port til drømme og det man skal passe på Når garagen

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

TEXTIL. Kvalitet & sikkerhed til småfolket

TEXTIL. Kvalitet & sikkerhed til småfolket TEXTIL Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos Babytrold Kvalitet & sikkerhed til småfolket BabyTrold er et familiefirma som startede med at udvikle barnevogne i 1994. BabyTrold udvikler til stadighed

Læs mere

Baby-design by Wittenburg. Brugsanvisning til Wittenburg design-selv sovepose

Baby-design by Wittenburg. Brugsanvisning til Wittenburg design-selv sovepose Baby-design by Wittenburg Brugsanvisning til Wittenburg design-selv sovepose Wittenburg sovepose har flere måder at blive foldet på. En foldemåde fra baby til 3+ og kan foldes så den passer til de forskellige

Læs mere

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris.

2030 YES ACTIVE T-SHIRT. Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 2030 YES ACTIVE T-SHIRT Funktionel T-shirt med V-hals. Svedtransporterende, åndbar og hurtigttørrende kvalitet. Høj funktionalitet til en skarp pris. 130 g XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL YES Hvid Orange

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

1200 Denier Enduraflex. Nylon rygsæk foldes ud af taske. Bæltestropper. Kapacitet: 17 liter, Sort WCAR009

1200 Denier Enduraflex. Nylon rygsæk foldes ud af taske. Bæltestropper. Kapacitet: 17 liter, Sort WCAR009 ON WHEELS 2010 CARGO NYHED ENDURANCE BASIC TANKTASKE 210 denier Enduraflex. Slidstærk polyestervævning med vandafvisende PVC på indersiden. Spiral ekspansionslynlås, magnetisk base, gennemsigtig kortlomme,

Læs mere

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 Lindab Topline Tagstensprofil Lindab Topline tagstensprofiler Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 2 Lindab Topline Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset,

Læs mere

Din cykelanhænger KID VI ER PÅ VEJ

Din cykelanhænger KID VI ER PÅ VEJ Din cykelanhænger KID 2014 VI ER PÅ VEJ Croozer er intelligente transportløsninger af højeste kvalitet til alle, der nyder at komme omkring på cykel og som elsker en spontan og simpel livsstil. Hvad enten

Læs mere

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE

NEW STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE TASKER 1832 TOILETTASKE STYLE 1834 LILLE DUFFELTASKE STYLE Smart toilettaske lavet i vandafvisende og slidstærkt materiale. Robust og rummelig model. Kraftig og slidstærk lynlås. 500D PVC Tarpuilin. Bund:

Læs mere

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag.

HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE. Telte, der rejses på sekunder. Soveposer m. lomme til liggeunderlag. Selvoppustlige liggeunderlag. HURTIG REJSNING STANG SMARTE TELTE Telte, der rejses på sekunder Soveposer m. lomme til liggeunderlag Selvoppustlige liggeunderlag Campingudstyr TWIN & EVOLUTION 2-3 PERSONERS TELTE REJSES PÅ 20 SEKUNDER

Læs mere

Kimba Neo. Til et aktivt liv

Kimba Neo. Til et aktivt liv Kimba Neo Til et aktivt liv Til et aktivt liv: Den nye Kimba Neo Kun det bedste er godt nok til ens børn. Handicapklapvognen skal tilpasses barnets særlige behov og familiens situation, yde optimal støtte

Læs mere

Hyundai i10 tilbehør

Hyundai i10 tilbehør Hyundai i10 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i10 Giv din Hyundai i10 et endnu mere dynamisk, smart og personligt præg. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

TRILLE Vicki Brugsanvisning DK

TRILLE Vicki Brugsanvisning DK * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt igennem før du anvender kmbivgnen g gem den fr fremtidigt brug. Dit barn kan kmme til skade, hvis du ikke følger disse

Læs mere

Sikkerhedsinstruks om sovebørn i dagplejen, integrerede institutioner og børnehaver

Sikkerhedsinstruks om sovebørn i dagplejen, integrerede institutioner og børnehaver Sikkerhedsinstruks om sovebørn i dagplejen, integrerede institutioner og børnehaver Tema: Generelt en om sovebørn i dagplejen, integrerede institutioner og børnehaver er udarbejdet af en arbejdsgruppe

Læs mere

Foldedøre. Funktionelle foldedøre. * se garantibetingelserne www.marley.dk. Gør det med Marley.

Foldedøre. Funktionelle foldedøre. * se garantibetingelserne www.marley.dk. Gør det med Marley. Folde Funktionelle folde * se garantibetingelserne www.marley.dk Gør det med Marley. Funktionelle folde Så praktisk og så flot: folde sørger ganske enkelt for mere plads i rummet! For svingområdet for

Læs mere

Dansk brugsanvisning for TRILLE DREAM

Dansk brugsanvisning for TRILLE DREAM Tillykke med din nye Trille barnevogn, som vi er sikre på at du bliver glad for... VIGTIG INFORMATION GEM FOR FREMTIDIG BRUG Dit barn kan komme til skade, hvis ikke du følger disse anvisninger. Læs denne

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold SÆL Kvalitet & sikkerhed til småfolket BabyTrold er et familiefirma, som startede med at udvikle barnevogne i 1994. BabyTrold udvikler til stadighed

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Brugsvejledning Sleepbag babysovepose samt tilbehør. Sprog - DK. Produktinformation Advarsel 1-2

Indholdsfortegnelse. Brugsvejledning Sleepbag babysovepose samt tilbehør. Sprog - DK. Produktinformation Advarsel 1-2 Sprog - DK Indholdsfortegnelse Brugsvejledning Sleepbag babysovepose samt tilbehør. Produktinformation Advarsel 1-2 Sleepbag babysovepose Teknisk tegning Sleepbag 3-4 Indledning 5 Videovejledning 6 Påklædningsguide

Læs mere

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler Altantilbehør 2009 Eksklusive og slidstærke altanmøbler 2 Altantilbehør version 2.0 2009 Et lille udsnit af Altantilbehør version 2.0 2009 3 en lang hverdag En altan kan anvendes til meget, arbejdsplads,

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. Indholdsfortegnelse Brugsanvisning Side 2 Brugervejledning Side 3 Din første tur Side 4 Tilpasning af cyklen Side 4 Justering af sadel Side 5 Justering af ryglæn Side 5 Justering af ryglænets stabilitet

Læs mere

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN.

WORK WEAR MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. NÅR DAGLIGDAGEN FORDRER LIDT MERE OG KRAVENE TIL TØJET ER MANGE, PRAKTISK, BEHAGELIGT OG MODERNE. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNE OG HOLDBERHEDEN. WORK WEAR > WORK WEAR ID 0300 PRO wear T-shirt O ID

Læs mere

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog

Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Tjubang Sko Forår / Sommer 2015 katalog Velkommen til Tjubang Sko, og tak for du tager dig tid til at kigge i vores katalog. Vi har gennem de sidste 15 år designet og forhandlet Arauto RAP, i daglig tale

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

Independence Jogger. Brugervejledning. Dette produkt er CE godkendt

Independence Jogger. Brugervejledning. Dette produkt er CE godkendt - Få balance i kroppen Brugervejledning A Division of The Baby Jogger Company Independence Jogger Dette produkt er CE godkendt Læs denne vejledning grundigt før joggeren benyttes og opbevar brugervejledningen

Læs mere

KID PLUS. Din cykelanhænger VI ER PÅ VEJ. Sylomer Affjedring. med

KID PLUS. Din cykelanhænger VI ER PÅ VEJ. Sylomer Affjedring. med Din cykelanhænger KID PLUS med Sylomer Affjedring 2014 VI ER PÅ VEJ Croozer er intelligente transportløsninger af højeste kvalitet til alle, der nyder at komme omkring på cykel og som elsker en spontan

Læs mere

Flexa Baby. - et hjerterum at vokse i. www.flexaworld.com

Flexa Baby. - et hjerterum at vokse i. www.flexaworld.com Flexa Baby - et hjerterum at vokse i www.flexaworld.com Et hjerterum at vokse i aby Hans Sandgren Jakobsen, som er kendt ikke kun for hans forkærlighed for træ, men også for hans lyse og luftige designunivers,

Læs mere

Brugsanvisning for: Big Star Lift

Brugsanvisning for: Big Star Lift Brugsanvisning for: Big Star Lift VIGTIGT! GEM BRUGSANVISNINGEN FOR FREMTIDIG BRUG. LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR DU ANVENDER PRODUKTET! Dette produkt opfylder DIN EN 1888:2012, EN 1466:2014

Læs mere

Brugervejledning. Efter grundig gennemgang bør brugsanvisningen placeres i fodenden af Easyliften under madrassen.

Brugervejledning. Efter grundig gennemgang bør brugsanvisningen placeres i fodenden af Easyliften under madrassen. Brugervejledning Efter grundig gennemgang bør brugsanvisningen placeres i fodenden af Easyliften under madrassen. Brugervejledning til Easylift. Kære forældre, mange tak fordi I har valgt Easylift som

Læs mere

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok

VÆRKTØJSKASSER. Når kun det bedste er godt nok VÆRKTØJSKASSER Når kun det bedste er godt nok ToolBag Pro Open ToolBox 2 raaco værktøjskasser... når kun det bedste er godt nok raacos værktøjskasser gør det nemt at holde styr på dit værktøj i det daglige.

Læs mere

b r u G e r m a n u a l

b r u G e r m a n u a l DK 1.6. TEKNISK DATA Konstruktion: VELA Samba 500 VELA Samba 510 VELA Samba 520 Sædestørrelse Siddehøjde 4257 cm 4257 cm 4257 cm Rygstørrelse 29 x 10 cm 38 x 22 cm Rygvinkling Ja 8 kg 10 kg 10 kg Understel

Læs mere

Active Wear. Challenge your identity

Active Wear. Challenge your identity Active Wear Challenge your identity Fluorescerende gul Det komplette program til sport og fritid ID Identity Active Wear er funktionelt løbetøj og træningstøj til al slags vejr. Alle varer er velegnede

Læs mere

FLEECE KOLLEKTION 2015

FLEECE KOLLEKTION 2015 132 FLEECE FLEECE 0804 MIKROFLEECECARDIGAN Fleececardigan i bedste kvalitet. Der er udvalgt de fineste polyesterfibre i den tætteste konstruktion. Antipillingbehandlet på både for-og bagside. Blød og isolerende.

Læs mere

Undervisning og AV Synlighed og Information

Undervisning og AV Synlighed og Information Undervisning og AV Synlighed og Information LYDREGULERING Opslagstavle Classic DecoDemp-Classic er en effektiv løsning når det gælder lydisolering. Med en hvid, grå, sort eller alu-ramme er dette en neutral

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

PRÆSENTATION AF VAREFAKTAS KRAV TIL SENGE OG REJSESENGE TIL BØRN

PRÆSENTATION AF VAREFAKTAS KRAV TIL SENGE OG REJSESENGE TIL BØRN PRÆSENTATION AF VAREFAKTAS KRAV TIL SENGE OG REJSESENGE TIL BØRN TILLÆG TIL FORSKRIFT FOR SENGE OG REJSESENGE TIL BØRN VF 2506:4 Side 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE Barnesenge og rejsesenge (senge der er sammenklappelige)

Læs mere

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL

STÆRK STABIL SIKKER MINI CROSSER T-MODEL MINI CROSSER T-MODEL LIVSKVALITET... Min Mini Crosser har lettet min hverdag, og jeg glædes ved at køre, hvorhen jeg vil. Lige meget hvem man er, så gør Mini Crosseren hverdagen både nemmere og sjovere.

Læs mere

Kvalitet & sikkerhed til småfolket

Kvalitet & sikkerhed til småfolket Kvalitet & sikkerhed til småfolket Velkommen hos BabyTrold TRILLE & BABYTROLD VOGNE Hos BabyTrold holder vi meget af den danske tradition om brug af danske barnevogne. Danmark er det eneste land i verden,

Læs mere

Produktguide Børnesenge

Produktguide Børnesenge Produktguide Børnesenge 36_015 SIKKERHED Alle vores produkter til børn bliver testet og gennemgår risikoanalyser, så de opfylder de strengeste sikkerhedskrav i alle de lande, hvor IKEA produkter sælges.

Læs mere

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS

El-scooter katalog Jørn Iversen Rødekro ApS Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Telefon +45 74 66 92 42 Telefax +45 74 66 92 94 iversen@ji.dk www.ji.dk El-scooter katalog Tilbehør En el-scooter fra Jørn Iversen Rødekro ApS

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

PRÆSENTATION AF VAREFAKTAS KRAV TIL BARNEVOGNSSELER TILLÆG TIL FORSKRIFT FOR BARNEVOGNSSELER DVN 5219:4. Tillæg 5219:4/2010/05

PRÆSENTATION AF VAREFAKTAS KRAV TIL BARNEVOGNSSELER TILLÆG TIL FORSKRIFT FOR BARNEVOGNSSELER DVN 5219:4. Tillæg 5219:4/2010/05 PRÆSENTATION AF VAREFAKTAS KRAV TIL BARNEVOGNSSELER TILLÆG TIL FORSKRIFT FOR BARNEVOGNSSELER DVN 5219:4 Side 1 GYLDIGHEDSOMRÅDE Barnevognsseler til børn fra 0 måneder op til 3 år, der ligger på ryggen

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

Sikkerhedsinstruks om sovebørn i dagplejen, integrerede institutioner og børnehaver

Sikkerhedsinstruks om sovebørn i dagplejen, integrerede institutioner og børnehaver Sikkerhedsinstruks om sovebørn i dagplejen, integrerede institutioner og børnehaver Generelt en om sovebørn i dagplejen, integrerede institutioner og børnehaver er udarbejdet af en arbejdsgruppe med pædagogisk

Læs mere

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs

GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs GRAVITY Slap af så du føler dig helt vægtløs Design: Peter Opsvik, balans Koncept Vip frem og knæl eller læn dig helt tilbage og oplev en følelse af vægtløshed Rok blidt frem og tilbage, når du er lænet

Læs mere

The right fit should be part of your kit

The right fit should be part of your kit The right fit should be part of your kit Hvorfor er sports-bh er vigtige? Brystet er desværre ikke indrettet så smart i forhold til løb og hop, så derfor er det vigtigt at bruge en god sports-bh. Der er

Læs mere

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til. rabat med 10-40 guldmærker

SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC 75% Få op til. rabat med 10-40 guldmærker SAML GULDMÆRKER TIL OUTDOOR- OG SPORTSPRODUKTER FRA HI-TEC Få op til 75% rabat med 10-40 guldmærker 12 31 37 tabte eller stjålne plader. 2 8 14 20 26 32 38 3 9 15 21 27 33 39 ikke indløses til kontanter.

Læs mere

KOM UD OG MÆRK FORÅRET

KOM UD OG MÆRK FORÅRET KOM UD OG MÆRK FORÅRET Traditionelle kørestole er alt for dyre og stive til bumlede og mudrede stier og veje, men med en jogger, kan store som små børn med fysiske handicaps nyde udflugter til stranden,

Læs mere

Pressen. 46. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970

Pressen. 46. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970 har skrevet'opdateret Pressen 2016 46. sæson Kvalitet siden 1970 1. April Sider 883 til 899 Åbningstider: i sommer halvåret 16. Marts til 30. Sept. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17 30 Fredag

Læs mere

D K. b r u G e r m a n u a l. w w w. v e l a. E U

D K. b r u G e r m a n u a l. w w w. v e l a. E U D K b r u G e r m a n u a l w w w. v e l a. E U INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. indledning......................................................... 3 1.1. sikkerhed..........................................................

Læs mere

... for everybody. mouselab.dk

... for everybody. mouselab.dk ... for everybody mouselab.dk BZ sleeping Herlev Hovedgade 15 2730 Herlev Tlf. +45 86 12 50 35 Fax +45 86 12 50 34 Email: info@bz-sleeping.com Web: www.bz-sleeping.com Bedre madras bedre søvn... Det er

Læs mere

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR.

BEMÆRK, PÅ ALLE STØRRELSER OVER XXL (2 XL) TILLÆGGES KR. I samarbejde med JKL Design v/ Sven Gert Loberg, tilbydes tøj kollektion med klublogo. Tekst efter eget ønske (mod merpris) Klublogo udføres i flere farver efter eget ønske. Salgs og leveringsbetingelser,

Læs mere

Pressen. 47. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970

Pressen. 47. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970 har skrevet'opdateret Pressen 2017 47. sæson Kvalitet siden 1970 1. Maj Sider 883 til 899 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sept. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17 30 Fredag

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Xcellent Air. by Better Bed Comfort

Xcellent Air. by Better Bed Comfort Xcellent Air by Better Bed Comfort Xcellent Air Xcellent Airtube system Åndbar Xcellent Air Luften cirkulerer frit og kontinuerligt gennem de lodrette luftkanaler. Alle detaljer er skræddersyede til det

Læs mere

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 04_017 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/

Gæstehuset GÆSTEHUSE. DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstehuset GÆSTEHUSE DAGPLEJEN Aalborg kommune Stationsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 99823100 www.aksos.dk/dagplejen/ Gæstedagpleje - så står du aldrig uden pasning Når du har valgt en kommunal dagplejer,

Læs mere

BambusGulve. bæredygtige gulve

BambusGulve. bæredygtige gulve BambusGulve bæredygtige gulve 17 www.cinas.dk/morom Få prøver tilsendt til din hoveddør Bestil på www.holseogwibroe.dk/prøver eller scan QR-koden og bestil direkte fra din smartphone 2 Bambus Bambus er

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt

lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt 1110.03 1 2 Lindab Tagstensprofil Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset, er

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

KOMPAKT transportbure

KOMPAKT transportbure KOMPAKT transportbure den logiske løsning KOMPAKT transportbure er en modulopbygget transportløsning med et stort tilbehørs program. Alle elementer er standard og kan udskiftes eller tilføjes i takt med

Læs mere

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet

Dame Arbejdstøj af høj kvalitet Dame Arbejdstøj af høj kvalitet 2014 1 Arbejdsbukser til damer Hægtelås Elastik i ryggen Hægtelås Elastik i ryggen Multiopbevaringslomme Multiopbevaringslomme Skrå forlommer Skrå forlommer S687 Action

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 09_016 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte En smuk port at komme hjem til - skræddersyet til dansk byggestil

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte En smuk port at komme hjem til - skræddersyet til dansk byggestil lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte En smuk port at komme hjem til - skræddersyet til dansk byggestil 1109.06 2 Lindab Garageport En port til drømme og det man skal værne om Når garagen skal

Læs mere

Watch your bag Jeva 2014

Watch your bag Jeva 2014 Watch your bag Jeva 2014 Miniature Børnerygsæk med 2 rum, polstret ryg, faconsyede remme og justerbar brystrem. Drikkedunk medfølger. 290 gram, 8 liter, H30 x B20 x D11 cm. Kids trolley Barnets egen rejsetaske

Læs mere

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. Læs mere på: www.lyngsoe.dk

Det originale match. Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning. Læs mere på: www.lyngsoe.dk Det originale match Carport Opbevaringsrum Overdækning Afskærmning Læs mere på: www.lyngsoe.dk KVALITET MED KARAKTER Med et godt design, førsteklasses materialer og gennemført finish leverer Lyngsøe en

Læs mere

Støvvæg. www.svalk.dk

Støvvæg. www.svalk.dk Støvvæg www.svalk.dk Hvorfor vælge Svalk Støvvæg Hurtig at opsætte og tage ned igen. Nemt for en person at opsætte. Nem at transportere og kan forlænges i det uendelige. Kompakt og let, i en handy taske.

Læs mere