ODDER BARNEVOGNE 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ODDER BARNEVOGNE 2014"

Transkript

1 1 ODDER BARNEVOGNE 2014

2 2 MADE IN DENMARK Vi er stolte af at vi forsat kan designe og producere barnevogne i Danmark. Her på fabrikken i Odder bearbejder og syr vi stadig emner til vores barnevogne. Vi indkøber de bedste emner fra hele verden, hvorefter vi bearbejder, kontrollere og samler dem, så de alle lever op til kravene, vi stiller til den færdige barnevogn. Vores engagerede medarbejdere har mange års erfaring og vi er alle stolte over, at vi kan være med til at bygge barnevogne, som passer til det danske marked.

3 3 INDHOLD Forventningens Glæde 4 Lifte 6 Zip 8 Parcelhuset 14 Classic 16 Bondegården 20 Testlaboratoriet 22 Vedligehold 24 Storbyen 26 X-Dream 28 Standard Stel 30 Design Selv 34 Instruktion 36 Tvilling 38 Fakta 40 Hjul 42 Tasker 44 Myggenet / Regnslag 46 Kørepose / Sele 48 Tilbehør 44 Babysam 52 Historien om Oddervognen 54 Kolonihaven 32 Som følge af vores løbende bestræbelser på at udvikle og forbedre vores produkter kan der forekomme mindre designmæssige afvigelser mellem de afbillede vogne og de endelige produktionsmodeller, hvor disse ikke var til rådighed på tryktidspunktet. De enkelte modellers farver er gengivet så korrekt som det er teknisk muligt. Vi anbefaler altid, at du besøger vores forhandlere, for ved selvsyn at se de flotte farver, således at du dermed kan sikre dig, at farven er præcist den, du ønsker dig.

4 FORVENTNINGENS GLÆDE Håber I glæder jer til jeres lille ny. Om det bliver en Isabella, en Oliver eller noget helt tredje, så skal jeres baby naturligvis sove i en Oddervogn. På de følgende sider præsenterer vi vores produkter, som indeholder det bedste fra den danske barnevognskultur og i generationer har skabt tryghed for både børn og forældre.

5 5 Danskerne er alsidige. Nogle er til parcelhuset, andre den landlige idyl, mange fortrækker bylivet og nogle har et frirum i en kolonihave. Alle er vi enige om at babyer skal have den bedste start på livet, det får de i en Oddervogn.

6 6 KUN DET BEDSTE ER GODT NOK Nyfødte finder tryghed i det hulelignende miljø, som minder dem om den varme og komfortable tid, hvor de lå i maven. Liften er perfekt til at skabe den hygge og nærhed, der skal til, for at jeres baby sover trygt og godt.

7 7 Sort Himmlblå Blå Grøn Darksilver Brun

8 8 zip Gennemtænkt og funktionelt Odder Zip er unik i sit udtryk, gennemtænkt og funktionel. Zip-modellen har en bygetæt lynlås i forlæderet, der giver en praktisk adgang til jeres barn. Zip-overdelen er forsynet med nyttige lommer, så I har styr på tingene, når I er ude at rulle med barnevognen. Den sporty kaleche har ventilation og er forsynet med et kliksystem, der holder kalechen i den ønskede position. Forlæder og kaleche har en refleks piping der sikrer I bliver set på de sene gå ture. Indtrækket i kassen er aftageligt og vaskbart så der er taget hensyn til ivrige små barnehænder. Overdelen kan kombineres med både X-Dream og Standardstellet.

9 9 Solskygge i kalechen og lynlås i forlæderet. Ventilation i kaleche. Justerbar kaleche.

10 10 zip vogne Petrolgrøn/Sort X-Dream Natur Darksilver/Silver X-Dream Natur

11 11 Sort/Lime Standard Stel Sort/Sort Standard Stel Silver/Sort X-Dream Sort

12 12 zip vogne Sort/Silver X-Dream Natur Sort/Hvid X-Dream Hvid Brun/Hvid X-Dream Hvid

13 13 Grøn/Hvid X-Dream Hvid Himmelblå/Silver X-Dream Natur Blå/Silver X-Dream Natur

14 14 parcelhuset Parcelhuset skaber trygge rammer for rigtigt mange familier. Vi kan dufte nyslået græs og høre naboens børn lege. Der er kaffe på terrassen, når far er færdig med bilen og lillesøster har sovet til middag i skyggen.

15 Vi har lagt vores sjæl ned i alle vores vogne siden 1925, så du let kan give dit barn den bedste start på livet.

16 16 CLASSIC Den klassiske vogn, men med alle de fede detaljer Classic er vores bedste bud på en original og klassisk vogn, der stadig har alle de fede og funktionelle detaljer, som en ægte Odder barnevogn er kendt for. Classic er praktisk med en bygetæt lynlås i forlæderet, der giver enkel og praktisk adgang til jeres barn. To ekstra lynlåslommer på siden af kassen, et ryglæn med tre positioner samt et aftageligt og vaskbart indtræk med lommer. Overdelen kan kombineres med både X-Dream og Standardstellet.

17 Klassisk agraman. Lynlås lomme på begge sider af kassen. Lynlås i forlæderet.

18 18 classic vogne Sort/Silver X-Dream Sort Blå/Blå X-Dream Natur

19 19 Himmelblå/Silver X-Dream Natur Sort/Sort Standard Stel

20 20 bondegården Drømmen for mange, er et væld af dyr og højt til loftet. Her kommer guleroden fra baghaven og der er altid en traktor at få øje på. Junior sover i barnevognen, med skygge fra det gamle egetræ, gæssene skræpper og køerne muh er, ja man forstå godt, hvorfor dette er drømmen for mange.

21 Vi har fokus på de små (men vigtige) detaljer, så du trygt kan lægge den lille ned i en Oddervogn.

22 22 TESTLABORATORIET SIKKERHEDEN OG KVALITETEN SKAL VÆRE I TOP Alle vores materialer er udvalgt ud fra kriteriet at kun det bedste er godt nok. Vi tester alle vores vogne efter den gældende fælles europæiske sikkerhedsstandard EN 1888, der sikrer, at vi lever op til Sikkerhedsstyrelsens sikkerhedskrav til barnevogne. Vi gør alt for at opfylde kravene, så vognene både er sikkerhedsmæssigt forsvarlige og samtidig praktisk anvendelige. Alle vores produkter testes løbende inden for seks kategorier på vores Testlab: KM-TEST TEST AF JUSTERLED BREMSETEST / SELETEST DYNAMISK TEST AF Vi lader vores vogne køre TIL STYR STABILITETSTEST Vi tester vores seler med STYRKETEST OVERDELSBESLAG 90 km på løbebånd med Vi tester vores vogne Vi tester vores vogne på en vægt på 15 kg, så vi Vi tester styrken af Vi tester, at låsemekanis- forhindringer. på en simulator skråninger for at sikre os, sikrer, at syninger, strop- hjulene og akslerne. men mellem stellet og gange for at sikre os, at at bremsen holder 100%. per og spænder lever op overdelen belastes i justerleddet holder. til den europæiske sele- henhold til EN1888. standard EN

23 23 Testet af Testet af for egenskaberne Flammesikkerhed af legetøj EN 71-2: 2006 Migration EN 71-3: 2006 Test nr for egenskaberne Flammesikkerhed af legetøj EN 71-2: 2006 Migration EN 71-3: 2006 Test nr

24 reflekser så du bliver set i trafikken 24

25 25 vedligehold / sikkerhed Alle vores materialer er valgt ud fra kriteriet, at kun det bedste er godt nok. En barnevogn udsættes dog for alt slags vind og vejr og vognen vil vise tegn på at have været udsat for bl.a UV stråling. Vi vil gerne hjælpe med vejledning i hvordan I bedst muligt holder jeres barnevogn, så I kan være stolte af jeres Oddervogn i mange år frem. Gem brugervejledningen og følg plejeanvisningerne, tjek vores hjemmeside, her kan I finde mange gode råd omkring vedligeholdelse. Vi har stor fokus på sikkerhed omkring vores barnevogne og derfor er vores barnevogne forsynet med reflekser, der sikrer I bliver set i mørket. Sikkerhed afspejler sig også i vores tilbehør. Både vores myggenet og regnslag har reflekser, der sikrer vognen let kan ses i mørke.

26 storbyen Her sker der noget, vi er tæt på alting, men man kan alligevel godt finde ro. Forældre på barsel finder små oaser, hvor der er plads til at snakke og der kan slappes af til den store guldmedalje Måske findes der en solplet i en rolig sidegade eller der nydes en kop te på en cafe, hvor parasollen giver skygge til en lille lur.

27 Når pladsen i mors mave bliver for trang, er en Oddervogn det bedste sted at være.

28 28 SLE hjul x-dream stel X-dream er vores bedste bud på et kompakt letvægtsstel i aluminium, med mange smarte detaljer som fx design, bremsesystem, håndsyet lædergreb på styret, let materiale og specialdesignede hjul blot for at nævne nogle få. Stellet giver fuld støtte til overdelen, så stabiliteten er optimal. Stellet kan bestilles med punkterfri SLE hjul på plast-fælg eller vores lufthjul med alu-fælge. X-Dream Natur X-Dream Sort

29 29 Alufælge lufthjul X-Dream Hvid

30 30 standard stel Stellet er fremstillet i stærke stålrør, der er effektivt rustbeskyttet med galvanisering og en pulverlakeret overflade. Stellet har en solid sikkerhedsramme, som giver en optimal støtte til barnevognskassen. Stor og rummelig stof varekurv med ekstra reflekser. Leveres med SLE hjul på plast-fælg, der kræver et minimum af vedligehold. Stel 34 Sort

31

32 kolonihaven Dette er indbegrebet af hvad der er dansk. Selvom Oddervognen har en lang historie, så går historien om kolonihaven endnu længere tilbage. Her er der blevet dyrket grønsager, plukket æbler og drukket kaffe i mange generationer. Haverne ligger tæt og Dannebrog vejrer mange steder, der er nærhed og hygge, og barnevogne står i skyggen fra den grønne ligusterhæk.

33 Dreng eller pige, storbyliv eller hygge i kolonihaven - hos Odder har vi en vogn, der passer til jeres behov.

34 34 DESIGN SELV Oddervognen fås i mange forskellige farver, men har I en drøm om en anden farve sammensætning, har I mulighed for selv at designe jeres unikke barnevogn. I kan designe og sammensætte vores 9 forskellige hovedfarver: sort, mørkblå, darksilver, silver, petrolgrøn, petrol, himmelblå, brun, grøn i vores design selv program på vores hjemmeside. I kan vælge mellem 16 farver kantbånd og 9 farver lynlåse til vognen. Se meget mere på

35 35 9 Hovedfarver P4 - Sort P1 - Blå Q13 - Darksilver M3 - Silver S2 - petrolgrøn R5 - Petrol S1 - himmelblå P7 - Brun P2 - Grøn 16 Kantbåndsfarver/Pipings M3 - Silver K11 - Lyseblå L91 - Pink K71 - Latte L12 - Lyng K21 - Lime S1 - himmelblå P4 - Sort K9 - Rød Q13 - Darksilver S2 - petrolgrøn K61 - Råhvid R62 - Hvid R5 - Petrol P1 - Blå M13 - turkis 9 lynlåsfarver P4 - Sort P1 - Blå Q13 - Darksilver M3 - Silver R5 - Petrol K71 - Latte R62 - Hvid K61 - Råhvid K21 - Lime

36 36 Fordele ved Oddervognen Justering af greb Stel 34 Montering af overdel Stel 34 Montering af hjul X-dream LÆR DIN ODDERVOGN BEDRE AT KENDE Når du køber en Oddervogn, er der mange nye funktioner og teknikker, der skal læres. For at komme hurtigt og let i gang, har vi samlet nogle videoer, der hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med at lære din Oddervogn og alle dens funktioner bedre at kende. God fornøjelse! Sammenklapning af stel 34 Justering af greb X-dream Montering af overdel X-dream Bremsefunktion X-dream Sammenklapning af X-dream Justering af kaleche Bremsefunktion Stel 34 Scan QR-koden med din smartphone

37

38 38

39 39 tvilling Når der skal være plads til to. Twin er perfekt, når der skal være plads til to. Twin er den klassiske tvillingebarnevogn med masser af plads, og hvor der i både udseende, funktioner og detaljer er taget højde for to babyers behov og komfort. Hos Odder er vi klar over, at to små kræver mere end en og derfor har vi selvfølgelig lavet vores Twin, så den er skræddersyet til tvillinger. Twin har en hård kaleche, samt to lynlåse i forlæderet, der altid sikrer nem og hurtig adgang til de to små. Som tilbehør til Twin har vi lavet to specielle tvillingelifte, der er skræddersyet til tvillingevognen. Sort/Sort Tvillingestel Sort

40 40

41 41 fakta udvidet garanti og service Odder Barnevognsfabrik producerer gennemførte kvalitetsprodukter, så vi nøjes ikke med at give to års reklamationsret, men også fem års garanti mod rørbrud på stellet. Derudover tilbyder Babysam som forhandler 1 års gratis service eftersyn. fakta overdele CLASSIC ZIP/MAGIC TVILLING Mål sammenklappet 101 x 52 x 20 cm 101 x 52 x 20 cm 105 x 82 x 30 cm Vægt 6,2 kg 6,4 kg 8,1 kg Liggemål 97 x 37 cm 97 x 37 cm 90 x 65 cm fakta STEL STANDARD x-dream tvilling Mål sammenklappet u/hjul 88 x 54 x 32 cm 102 x 52 x 18 cm 105 x 82 x 30 cm Mål sammenklappet m/hjul 94 x 65 x 45 cm 102 x 52 x 38 cm 105 x 82 x 45 cm Vægt med hjul 16,5 kg 12,0 kg 18,5 kg Styrhøjde cm cm cm fakta LIFTE STANDARD TVILLING Vægt 2,8 kg 2,8 kg Liggemål 77 x 30 cm 74 x 27 cm

42 42 hjul Når der skal vælges hjul til jeres barnevogn er det vigtigt I tager udgangspunkt i netop jeres behov og forventninger til brugen af vognen. Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved punkterfri hjul kontra lufthjul. Punkterfri hjul egner sig godt til et jævnt underlag kræver minimal vedligeholdelse idet fælgen er af plast. Til gengæld har man ikke den samme affjedring som ved lufthjul pga. det faste gummi dæk. Lufthjul egner sig bedre til skov, strand osv. idet man får lidt mere komfort mht. affjedring på et ujævnt underlag. Idet fælgen er sammensat af aluminium og stål vil fælgen kræve vedligeholdelse, som jævnlig vask i lunkent vand, så skidt og flyvrust ikke sætter sig på fælgen. Standard stel med sle hjul X-Dream med sle hjul X-Dream med alufælge lufthjul

43 43

44 44 Klassisk pusletaske Tasken er stor og rummelig og lavet i samme høje kvalitet som vores barnevogne. Tasken indeholder pusleunderlag. Tasken findes i 8 forskellige farve kombinationer: blå/blå blå/silver grøn/hvid grå/silver Sort/silver Sort/Lime sort/hvid sort/sort

45 45 unisex pusletaske Utraditionel vandafvisende pusletaske til både mor og far. Indrettet med masser af lommer, karabinhager til sutter og nøgler samt pusleunderlag.

46 46 MYGGENET Vores myggenet har et integreret refleksbånd, der sikrer at vognen kan ses, når vejret bliver mørkt og gråt. Myggenettet er lavet af et ekstra kraftigt og slidstærk materiale og passer til barnevogne med et liggemål på over 95 cm. REGNSLAG Vores regnslag har refleksprint og kantbånd, der sikrer at vognen let kan ses, når vejret bliver mørkt og gråt. Regnslaget er åndbart og har et vandsøjletryk på mm. Regnslaget er testet af Teknologisk Institut.

47 47

48 48 mini ray KØREPOSE Kvalitet og funktionalitet er kodeordene for Mini Ray. Køreposen er lavet af vand-afvisende tekstiler og med bygetæt lynlås. Køreposen har selehuller, praktisk lomme i fodenden samtidig med at den har to længder så den kan vokse med barnet.

49 49 odder sele Vi har hentet inspiration fra løbetøjet og bruger svedtransporterende stof på indersiden af selen. Materialet absorberer sveden, så barnet forbliver tørt, mens det sover. Selen passer til børn i alderen fra 6-36 måneder. Selen er mærket og godkendt af Dansk Varefakta samt testet i henhold til den Europæiske Standard EN

50 50 PUSLEUNDERLAG Let at have med i tasken, når I er på tur. HJULPOSER Sættet indeholder 2 hjulposer og er beregnet som opbevaring til dine barnevogns-hjul. Posen beskytter dit barnevognsstel mod ridser og snavs under transport. SERVICE KIT Det bedste vedligeholdes sæt du kan give din barnevogn: Imprægnering, Tekstilrens og syrefri olie.

51 51 BABYRAY Lækker sovepose designet med inspiration fra Rokkens form og bevægelse. Rokken har 2 bløde vinger der bliver brugt til at omkranse barnet når det sover. Leveres med Thinsulate dyner, der har en høj isoleringsevne og samtidig er åndbar og allergivenlig. Testet af Teknologisk til minus 5 grader. Incl. bæreplade, sommer og vinterdyne. Yderstoffet er vind og vandafvisende og posen har en nem spændelukning samt ekstra snørelukning i hovedenden så baby kan ligge trygt og varmt. Kan med fordel benyttes som picnic/legetæppe.

52 52 babysam Vores barnevogne forhandles gennem Babysam der har 28 butikker fordelt i hele landet. Babysam har uddannet personale, der kan hjælpe jer med at vælge lige jeres drømmevogn og Babysam tilbyder desuden et 1 års gratis service eftersyn på jeres Oddervogn.

53 53

54 54 historie Historien om Oddervognen begynder i 1925, hvor en lokal isenkræmmer går i gang med at bygge barnevogne i et baglokale i Odder syd for Aarhus. Oddervognen bliver hurtigt en populær barnevogn hos landets børne-familier, og snart vokser produktionen ud af det hyggelige baglokale. Siden har Odder udvidet og skiftet adresse flere gange, men vi har aldrig forladt fødebyen, og i dag er vi den eneste tilbageværende barnevognsfabrik i Danmark. Hver dag forsøger vores stab af trofaste medarbejdere, at forene tradition og innovation i bestræbelsen på at lave verdens bedste barnevogne til børnefamilier, dagplejere og institutioner overalt i landet. Filosofien bag Oddervognen har ikke ændret sig, siden den første model rullede ud af det beskedne baglokale i Odder for 89 år siden. Vi har altid satset på at lave barnevogne med et stærkt fokus på kvalitet, komfort, design og sikkerhed. Og det har vi tænkt os at blive ved med.

55 55 Vores produktion og systue i Odder.

56 folkets kærlighed vores styrke Odder Barnevognsfabrik Ballevej Odder Danmark grafisk design: buus works / foto: billedmageren / tryk: zeuner grafisk

Big Star Supreme Classic stel, Supreme stel og Big Star S stel

Big Star Supreme Classic stel, Supreme stel og Big Star S stel Brugsanvisning for: Big Star Supreme Classic stel, Supreme stel og Big Star S stel VIGTIGT! GEM BRUGSANVISNINGEN FOR FREMTIDIG BRUG LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR DU ANVENDER VOGNEN! Disse

Læs mere

Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping

Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping 2015 DK Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping Indhold NYHEDER 2015 4-5 Se årets nyheder... UDSØGTE MATERIALER 6-7 Materialer // Gardiner // Pictogramoversigt ARTIKLER 12, 20, 28

Læs mere

Vis hvem du er med unikke yderdøre

Vis hvem du er med unikke yderdøre Yderdøre ADVANCE - LINE Vis hvem du er med unikke yderdøre spændende»stjerneskud«af yderdøre, der forener kvalitet med dit personlige udtryk 5 Stil krav til din yderdør 6 Klassiske yderdøre 8 Funktionelle

Læs mere

foden på egen pedal for første gang

foden på egen pedal for første gang foden på egen pedal for første gang Nogle af de første store skridt ud i livet foregår på to hjul Næsten alle danskere har en cykel. Vores flade land og korte afstande betyder, at vi cykler mere end de

Læs mere

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * *

* * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt før du anvender barnevognen første gang og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger

Læs mere

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008

08 0 5 t o e g u e p tilbehør, pleje og tryghed 5008 peugeot 5008 TILBEHØR, PLEJE OG TRYGHED 5008 Hvorfor købe originalt? Skræddersyet design Peugeot-tilbehør er designet og udviklet specielt til hver enkelt model. Alternativt er det håndplukket, så det

Læs mere

TRILLE NOA Brugsanvisning DK

TRILLE NOA Brugsanvisning DK * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * VIGTIGT * * * Læs denne brugsanvisning grundigt igennem før du anvender kombivognen og gem den for fremtidigt brug. Dit barn kan komme til skade, hvis du ikke følger disse

Læs mere

Dilemmaløbet. Start dilemma:

Dilemmaløbet. Start dilemma: Dilemmaløbet Du står nu overfor et dilemma løb som tager sig udgangspunkt i Zambia. Hver gang du træffer et valg, har det betydning for, hvordan dit liv udvikler sig, så overvej det grundigt inden du går

Læs mere

OpelMinded. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale. Til dig og din Opel. Efterår 2009. www.opel.

OpelMinded. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale. Til dig og din Opel. Efterår 2009. www.opel. OpelMinded Til dig og din Opel. Efterår 2009. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale www.opel.dk General Motors Danmark, Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund.

Læs mere

Vinduer og døre i træ og træ/alu

Vinduer og døre i træ og træ/alu Vinduer og døre i træ og træ/alu Tryghed er at være sikker Vinduer og yderdøre i Træ/Alu ENERGY Træ/Alu TRÆ Vi ved godt, det er en stor beslutning at få nye vinduer og døre. åde økonomisk og i forhold

Læs mere

SUNDE BØRN Til forældre med børn i alderen 0-3 år

SUNDE BØRN Til forældre med børn i alderen 0-3 år SUNDE BØRN Til forældre med børn i alderen 0-3 år 2015 SUNDE BØRN Til forældre med børn i alderen 0-3 år 2015 SUNDE BØRN Til forældre med børn i alderen 0-3 år Sundhedsstyrelsen, 2015 Du kan frit referere

Læs mere

Gives you the best holiday

Gives you the best holiday 5th generation The future is here Gives you the best holiday Camp-let www.camp-let.dk 5 th generation Camp-let's verden Velkommen til Camp-let's verden "bedste teltvogn" Kåret til Camp-let er kåret til

Læs mere

mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16

mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16 mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16 DK Vi har det passende telt til alle slags campingformer også til dig. Kvalitet, innovation, individualitet og mangfoldighed.

Læs mere

Babykalenderen. Det første år uge for uge. Din bibel når du får baby. Genialt værktøj til baby-forældre. 30.000 har allerede bogen!

Babykalenderen. Det første år uge for uge. Din bibel når du får baby. Genialt værktøj til baby-forældre. 30.000 har allerede bogen! Babykalenderen Din bibel når du får baby magasinet Mor Genialt værktøj til baby-forældre magasinet Vores Børn Flere end 30.000 har allerede bogen! Se hvorfor Babykalenderen er den mest populære forældrebog

Læs mere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere

huse i Herning 2015 44 sider Nyhed! Byggeudstilling 8 familievenlige i Herning fra de førende byggefirmaer med inspiration til nybyggere 44 sider med inspiration til nybyggere + Artikler fra Nordea Værd at vide før du køber grund Vi elsker vores bolig HusCompagniet eurodan-huse Gamborg Byg ide-huse Danhaus MesterByg K2Huset Klima Huse Nyhed!

Læs mere

CAMPING MAGASINET. Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang. forud for fremtiden!

CAMPING MAGASINET. Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang. forud for fremtiden! CAMPING MAGASINET Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang forud for fremtiden! 2 ADRIA - DANMARKS CARAVAN NR. 1 Vi tager parcelhuset med på ferien Engang skulle vi ud af jaget og glemme telefon,

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Mikkel og Line får stråler

Mikkel og Line får stråler Mikkel og Line får stråler En bog for børn om at få strålebehandling Aarhus Universitetshospital Onkologisk Afdeling D Stråleterapien Mikkel og Line får stråler Denne bog handler om Mikkel og Line. De

Læs mere

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af Vis os det som du selv har lavet og som du er stolt af. Her er det kun positivt at prale. Det giver nemlig idéer til andre. Nr 5. 2 Årgang April 2009 Et blad for folk med dukkehuse som hobby. Lavet af

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED...

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... Huse med ensidige taghældninger Vinkelhus med udhæng 2 Funkishus Forskudte tage Indholdsfortegnelse Gamborg Byg indfrier dine husdrømme 4-5 Kun det bedste er godt nok 66-69

Læs mere

INSPIRED ET INSPIRATIONSMAGASIN FRA GUSTAVSBERG. Badeværelser / Trends / Personligheder / Design / Nyheder / Vand / Lyd Nr. 1 2015

INSPIRED ET INSPIRATIONSMAGASIN FRA GUSTAVSBERG. Badeværelser / Trends / Personligheder / Design / Nyheder / Vand / Lyd Nr. 1 2015 ET INSPIRATIONSMAGASIN FRA GUSTAVSBERG INSPIRED Badeværelser / Trends / Personligheder / Design / Nyheder / Vand / Lyd Nr. 1 2015 DELTAG OG VIND EN VANDTÆT HØJTTALER! HVAD VIL DU HØRE PÅ BADEVÆRELSET?

Læs mere

Få spændende inspiration og gode råd om farver på www.sadolin.dk. indendørs

Få spændende inspiration og gode råd om farver på www.sadolin.dk. indendørs Få spændende inspiration og gode råd om farver på www.sadolin.dk indendørs Kom rigtig godt i gang Med denne guide giver vi vores viden og erfaring videre til dig, så du står tilbage med det bedste resultat.

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16 børn i bilen 2009 indhold indhold Side 3 Myter og fakta Side 4 Det siger loven Side 5 Børn og airbags Side 6 0-13 måneder vægt indtil 13 kg. Side 8 9 måneder - 4 år vægt fra 9-18 kg. Side 9 Over fire år

Læs mere

Katalog 2013. Havkajakker Kystkajakker Kanoer Sit on Top kajakker Fiskekajakker Pagajer Veste Beklædning Overtræk Bøger DVD er Tilbehør

Katalog 2013. Havkajakker Kystkajakker Kanoer Sit on Top kajakker Fiskekajakker Pagajer Veste Beklædning Overtræk Bøger DVD er Tilbehør Katalog 2013 Havkajakker Kystkajakker Kanoer Sit on Top kajakker Fiskekajakker Pagajer Veste Beklædning Overtræk Bøger DVD er Tilbehør KAtalog 2013 Du sidder nu med Seakayak.dk/Kajakkædens nye spændende

Læs mere

Fagretninger - for dig, der vil og kan

Fagretninger - for dig, der vil og kan Erhvervsskolen Nordsjælland Fagretninger - for dig, der vil og kan Sådan starter du på en ERHVERVSUDDANNELSE efter 9. eller 10. klasse Esnord.dk Erhvervsskolen Nordsjælland EUD EUX HHX HTX 10 KURSUS 1

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

12D1 Vejledere Helene, Niels, Bror og Michael

12D1 Vejledere Helene, Niels, Bror og Michael 12D1 Vejledere Helene, Niels, Bror og Michael Indhold Indledning... 4 Afsender... 5 Virksomhedstype... 6 Mission, vision og værdier... 6 Værdier... 6 Mission... 6 Formål... 7 Hvad vil vi opnå med produktet?...

Læs mere