Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Sun Printing. Transfer. Indfarvning. Shibori. Textiltryk. Lag på lag.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spektrum. Efterårsprogram 2015. the art of textiles & colour. Sun Printing. Transfer. Indfarvning. Shibori. Textiltryk. Lag på lag."

Transkript

1 Spektrums Efterårsprogram 2015 Sun Printing Transfer Indfarvning Shibori Textiltryk Lag på lag Art Cloth Procion-MX Uniprint Indigo Reserve Hvid- og farveætse Deconstructed Screen Printing Spektrum the art of textiles & colour Kirsten Lundbergh Rådhusvej 2 DK Charlottenlund Tel: Fax: info@spektrumtextil.dk TEXTIL Kirsten Lundbergh Rådhusvej 2 DK Charlottenlund Tel: Fax: info@spektrumtextil.dk

2 Onsdag den 9. september 2015 Sun Printing på bomuld og silke 1-dags kursus Sun Printing eller Heliography er ikke en teknik, der er særlig kendt herhjemme. På Stillehavsøerne er denne simple teknik meget brugt til at danne mønstre på stoffer. Vi maler først stofferne, dernæst bruger vi alle mulige flade objekter, f.eks. blade, tråde, knapper og stencils, der lægges på det fugtige stof. I mangel af sol bruger vi varme og tålmodighed. Spændende effekter fremstår efterfølgende på stofferne. Disse stoffer er smukke, som de er, men egner sig også som bunde for videre tryk og lag på lag virkninger. Stofferne kan også danne smukke baggrunde for broderier. har man fremstillet en række prøver, der kan bruges som inspiration til fremstilling af beklædning, boligtekstiler, nunofilt, artquilt, collager, frit broderie m.m. Målgruppe: Alle, der gerne vil arbejde med tekstiltryk til beklædning, boligtekstiler, artquilt, filtning og broderi. Dato/tidspunkt: Onsdag den 9. september, Mobilnummer (kun på undervisningsdagene) Fællesomkostninger materialer: Ca. 100 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover Øvrige praktiske oplysninger: Det vil være muligt at købe supplerende materialer på kurset. Disse afregnes ved kursets afslutning. Der serveres kaffe/te og kage. Kursusbeløbet på 750 kr. indsættes på konto ved tilmelding.

3 Weekendkursus 19. og 20. september 2015 Shibori, tie dye, med Indigo og Procion-MX farver 2-dages kursus Dette kursus henvender sig til alle, der gerne vil prøve at arbejde med Shibori, det japanske udtryk for tiedyeing (viklebatik). Det er en spændende farvemetode, hvor man skaber mønstre ved at reservere stoffet for farvning ved at binde, folde eller sy i stoffet før indfarvning. Dette skaber forskellige mønstereffekter, når stoffet efterfølgende farves i et eller flere farvebade. Shiboriteknikken er fagligt et stort område, så det er selvfølgelig begrænset, hvor langt vi kan nå på kurset. På kurset vil der især være fokus på den kendte og smukke rørteknik, Arashi Shibori, hvor vi vil afprøve forskellige folde- og beviklingsmetoder, der alle giver meget forskellige og spændende udtryk. Derudover vil vi også arbejde med mere enkle foldeteknikker. På kurset bruges Indigo og Procion-MX reaktive farver. Blåt har altid været en elsket farve, og Indigo er blevet brugt til indfavning af stoffer over hele verden. De smukke japanske kimonoer, de afrikanske tie-dye stoffer og dansk blåtryk er bare nogle få eksempler. Den Indigo, vi vil bruge på kurset, er den såkaldte prereduced Indigo. Den er let at arbejde med, har kort farvetid og giver smukke resultater. har man fremstillet en række prøver samt farvet tørklæder og stoffer, der kan bruges til beklædning, boligtekstiler, artquilt, patchwork samt bunde til broderi m.m Målgruppe: Alle, der gerne vil arbejde kreativt med tekstiler. Dato/tidspunkt: Lørdag den 19. og søndag den 20. september, Mobilnummer (kun på undervisningsdagen) Kursuspris: 1400 kr. Fællesomkostninger til materialer: Ca. 200 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover Depositum på 700 kr.indsættes på konto ved tilmelding. De resterende 700 kr. indsættes senest den 1. september. Mail eller ring , hvis du har spørgsmål.

4 Onsdag den 30. september 2015 Tryk, design, farve lag på lag med bindere og farvepigmenter 1-dags grundkursus Et oplagt kursus for dem, der gerne vil stifte et indgående bekendtskab med de forskellige bindere og farver i den fantastiske Uniprint-pigmentfarveserie. Vi vil trykke på bomuld, silke, uld og hør med photoscreens (ThermoFax-rammer), monoprint og bloktryk. De forskellige binderes egenskaber m.h.t. udtryk og anvendelsesområde gennemgås og afprøves herunder transparens, semitransparens og dækkende (farvet tryk på farvet stof) og endelig den bløde reaktive HKSL, som er en binder udviklet udelukkende til silke og uld. Der vil også blive mulighed for at stifte bekendtskab med overførsel af metalfolie til stof. Efterbehandling af tekstilet foregår ved strygning eller i almindelig ovn. Samtlige materialer er vandbaserede og kan opnå øko-certifikat. har man fremstillet en række prøver, der kan bruges som inspiration til fremstilling af beklædning, boligting, nunofilt, patchwork, bunde til eksperimenterende broderi m.m. Målgruppe: Alle, der gerne vil arbejde med tekstiltryk til beklædning, boligtekstiler, artquilt, filtning og broderi. Dato/tidspunkt: Onsdag den 30. september, Mobilnummer (kun på undervisningsdagen) Underviser: Kirsten Lundbergh Fællesomkostninger til materialer: Cirka 100 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover Kursusbeløbet, 750 kr. indsættes på konto ved tilmelding.

5 Onsdag den 7. oktober 2015 Indfarvning af stof og tråd i bomuld, hør og silke med Procion-MX Reaktive farver 1-dags kursus På dette 1-dags kursus vil vi gøre op med alle myterne om, at det er svært og tidkrævende selv at farve stoffer. På kurset vil der blive introduceret enkle metoder til hurtig indfarvning af naturmaterialer, bomuld og silke med Procion-MX farver. Forskellige farvemetoder vil blive afprøvet. Vi vil farve stoffer i bægre og i fade, folde og plissere. Farve ensfarvet og flerfarvet. Farve jævnt og ujævnt. Tekstilerne er særdeles velegnede til artquiltere og patchworkere. For nunofiltere er denne teknik en enestående måde at skabe de mest fantastiske farvespil på silkestoffer og silkefibre. Brodøser kan indfarve tråd med varieret farvespil. Vi vil også arbejde med lidt farveblandingsteori. Fixering af stoffet, f.eks. i mikrobølgeovn, vil blive afprøvet på kurset. Farvning og udregning af farvemængde m.m. til farvning af større stykker stof enten i vaskemaskine eller balje vil blive gennemgået. Dette er specielt hensigtsmæssigt for folk, der arbejder med beklædning. har man fremstillet en række prøver vil man være i stand til efterfølgende at indfarve tekstil til større projekter vil man have fået et kendskab til Procion-MX farvernes farveudtryk Målgruppe: Alle, der arbejder kreativt med tekstiler. Dato/tidspunkt: Onsdag den 7. oktober, Sted: Spektrums Værksted, Kildegaardsvej 16B, kælderen, 2900 Hellerup. Mobilnummer (kun på undervisningsdagene). Fællesomkostninger til materialer:: Cirka 100 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover Øvrige praktiske oplysninger: Det vil være muligt at købe supplerende materialer på kurset. Disse afregnes kontant ved kursets afslutning. Der serveres kaffe/te og kage. Kursusbeløbet på 750 kr. indsættes på konto ved tilmelding.

6 3-dages kursus den oktober 2015 Tryk design lag på lag med Procion-MX reaktive farver, bindere og pigmentfarver Tryk og design, farve, lag på lag. Rammetryk, tryk med trykblokke, Deconstructed Screen Printing, hvid- og farveætse 3-dages kursus 3 dage hvor der er mulighed for at fordybe sig i at skabe stoffer med lag på lag teknikker. Vi arbejder med spændende materialer og kombinerer farver og stoffer på nye måder. På dette kursus vil vi fokusere på nogle af de uendelig mange muligheder Procion-MX reaktive farver byder på: De kan fortykkes og bruges til tryk med rammer, stencils eller trykblokke. De behøver ikke dampfixering. Af teknikker kan bl.a. nævnes Deconstructed Screen Printing, monoprint og bloktryk. Vi vil på kurset kombinerere flere af disse teknikker for at skabe dybde med lag på lag, farvning og tryk. Der er mulighed for at arbejde på forskellige kvaliteter af bomuld, hør eller silke og uld. Nogle rigtige legedage, hvor man kommer hjem med meget forskellige stoffer og en god fornemmelse af mulighederne for at skabe et personligt udtryk. har man fremstillet en række prøver samt evt. lidt større projekter med forskellige teknikker har man fået inspiration til videre udforskning af teknikkerne fået ideer til viderebearbejdning af tekstilerne Målgruppe: Alle, der beskæftiger sig kreativt med tekstiler. Dato/tidspunkt: Den oktober, Sted: Spektrums værksted, Kildegaardsvej 16B, kld., 2900 Hellerup. Mobilnummer (kun på undervisningsdagene), Kursuspris: 1900 kr. Fællesomkostninger til materialer: Ca. 200 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover Øvrige praktiske oplysninger: Det vil være muligt at købe supplerende materialer på kurset. Disse afregnes kontant ved kursets afslutning. Der serveres kaffe/te og kage. Depositum på 900 kr. indsættes på konto ved tilmelding. Restbeløbet for kurset 1000 kr. indsættes på kontoen senest den 30. september.

7 Lørdag den 31. oktober 2015 Indfarvning af stof og tråd i bomuld, hør og silke med Procion-MX Reaktive farver 1-dags kursus På dette 1-dags kursus vil vi gøre op med alle myterne om, at det er svært og tidkrævende selv at farve stoffer. På kurset vil der blive introduceret enkle metoder til hurtig indfarvning af naturmaterialer, bomuld og silke med Procion-MX farver. Forskellige farvemetoder vil blive afprøvet. Vi vil farve stoffer i bægre og i fade, folde og plissere. Farve ensfarvet og flerfarvet. Farve jævnt og ujævnt. Tekstilerne er særdeles velegnede til artquiltere og patchworkere. For nunofiltere er denne teknik en enestående måde at skabe de mest fantastiske farvespil på silkestoffer og silkefibre. Brodøser kan indfarve tråd med varieret farvespil. Vi vil også arbejde med lidt farveblandingsteori. Fixering af stoffet, f.eks. i mikrobølgeovn, vil blive afprøvet på kurset. Farvning og udregning af farvemængde m.m. til farvning af større stykker stof enten i vaskemaskine eller balje vil blive gennemgået. Dette er specielt hensigtsmæssigt for folk, der arbejder med beklædning. har man fremstillet en række prøver vil man være i stand til efterfølgende at indfarve tekstil til større projekter vil man have fået et kendskab til Procion-MX farvernes farveudtryk Målgruppe: Alle, der arbejder kreativt med tekstiler. Dato/tidspunkt: Lørdag den 31. oktober, Sted: Spektrums Værksted, Kildegaardsvej 16B, kælderen, 2900 Hellerup. Mobilnummer (kun på undervisningsdagene). Fællesomkostninger til materialer:: Cirka 100 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover Øvrige praktiske oplysninger: Det vil være muligt at købe supplerende materialer på kurset. Disse afregnes kontant ved kursets afslutning. Der serveres kaffe/te og kage. Kursusbeløbet på 750 kr. indsættes på konto ved tilmelding.

8 Ondsdag den 4. november 2015 Transfer specialteknikker 1-dags kursus På dette kursus arbejdes der med foto-transfer, hvor man overfører motiver fra fotokopier, aviser, bøger og ugeblade til tekstiler ved hjælp af en speciel transferlim. Vi fremstiller nye tekstilmaterialer, uden at det tekstile varegreb helt forsvinder. Vi anvender såvel transparente som ikke-transparente tekstiler i bomuld, organza, chiffon m.m. og udnytter deres forskellige kvaliteter til at opnå varierede udtryk. Der arbejdes med, hvordan forskellige overføringsteknikker fungerer og hvilke udtryk, de giver. Desuden vil vi arbejde med at overføre metalfolier til stof. Flere af disse teknikker er utroligt spændende at bruge som reservering ved nunofiltning eller som bunde til frit broderi. Transferteknik er også meget velegnet til collage og billedkunst. Der er forskellige metoder, der er målrettet transfer af billedmateriale til malerlærred eller papir. Transfermaterialet kan integreres fuldstændigt med akrylfarverne på billedfladen. har man fremstillet en række prøver, der kan bruges som inspiration til fremstilling af beklædning, boligting, nunofilt, billedkunst og broderi m.m. Målgruppe: Alle, der gerne vil udtrykke sig billedligt på stof, papir eller malerlærred. Dato/tidspunkt: Onsdag den 4. november Mobilnummer (kun på undervisningsdagene) Fællesomkostninger til materialer: Cirka 100 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover Kursusbeløbet, 750 kr. indsættes på konto ved tilmelding.

9 Weekendkursus den 14. og 15. november 2015 Eksperimenterende tryk med Uniprint bindere frottage, riv og klip og masser af tryk med rammer 2-dages kursus Vi vil trykke og eksperimentere på livet løs med alle de forskellige bindertyper: fremstille stencils af vlieseline rive og klippe avispapir i former til reservering af tryk lag på lag reservere med tråde og net trykke med blade og andre ting fra naturen reservere med voks eller farvestifter på trykrammer og meget, meget mere har man fremstillet en række prøver, der kan bruges som inspiration til fremstilling af beklædning, boligtekstiler, nunofilt, patchwork, bunde til eksperimenterende broderi m.m. vil man være i stand til efterfølgende selvstændigt at vælge den/de bindere og trykmetoder, der giver det udtryk, man ønsker Målgruppe: Alle der gerne vil arbejde kreativt med tekstiltryk til beklædning, boligtekstiler, artquilt, filtning og frit broderi. Dato/tidspunkt: Lørdag den 14. og søndag den 15. november, Mobilnummer (kun på undervisningsdagen) Kursuspris: 1400 kr. Fællesomkostninger til materialer: Ca 200 kr. til prøvematerialer. Betales kontant på kurset. Derudover Depositum på 700 kr indsættes på konto ved tilmelding. De resterende 700 kr indsættes senest den 30. oktober. Mail eller ring , hvis du har spørgsmål.

Spektrum. Forårsprogram 2016. the art of textiles & colour. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Lag på lag. Deconstructed screen printing

Spektrum. Forårsprogram 2016. the art of textiles & colour. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Lag på lag. Deconstructed screen printing Spektrums Forårsprogram 2016 Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Deconstructed screen printing Hvid- og farveætse Indfarvning Sun printing Shibori Indigo Eco-farvning og -tryk Deconstructed

Læs mere

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-farvning og -tryk. Indigo. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth.

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-farvning og -tryk. Indigo. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Spektrums Efterårsprogram 2016 Eco-farvning og -tryk Indigo Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Deconstructed screen printing Hvid- og farveætse Indfarvning Sun printing Shibori Eco-print

Læs mere

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth.

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Uniprint. Procion-MX. Textiltryk. Art Cloth. Spektrums Forårsprogram 2017 Eco-print og -farvning Uniprint Procion-MX Textiltryk Art Cloth Lag på lag Indfarvning Sun printing Shibori - og som noget helt nyt: Kursus i Eco print og komposition med japanske

Læs mere

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. til Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk

Spektrum. Forårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. til Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk Spektrums Forårsprogram 2018 Eco-print og -farvning Procion-MX Textiltryk Blok- og kartoffeltryk Deconstructed Screen printing Lag på lag Indfarvning Farvekartotek Transfer Art Cloth Kirsten Lundbergh

Læs mere

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Farve-lab. Uni print pigment farver og bindere.

Spektrum. Efterårsprogram the art of textiles & colour. Eco-print og -farvning. Farve-lab. Uni print pigment farver og bindere. Spektrums Efterårsprogram 2018 Eco-print og -farvning Farve-lab Uni print pigment farver og bindere Procion-MX Textiltryk Rammetryk Blok- og kartoffeltryk Lag på lag Indfarvning Transfer Art Cloth Kirsten

Læs mere

Spektrums. Efterårsprogram Eco-print og -farvning. Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk. Garnfarvning. Art Cloth

Spektrums. Efterårsprogram Eco-print og -farvning. Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk. Garnfarvning. Art Cloth Spektrums Efterårsprogram 2019 Eco-print og -farvning Procion-MX Textiltryk Blok- og kartoffeltryk Garnfarvning Art Cloth Indfarvning og shibori Eco print af Sameera Kahn Kirsten Lundbergh Kildegårdsvej

Læs mere

KURSUS KATALOG 2015-2016

KURSUS KATALOG 2015-2016 KURSUS KATALOG 2015-2016 KATALOGET er dels et program over planlagte kurser i 2016 samt en beskrivelse af de kurser jeg tilbyder. Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af

Læs mere

KATALOGET. Charlotte Buch Nyrupvej 13 th Højby mobil Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017

KATALOGET. Charlotte Buch Nyrupvej 13 th Højby mobil Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017 FILT KURSER 2017 KATALOGET Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017 Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af mine kurser på enten nogle hverdage/weekend,

Læs mere

Forår/Sommer 2013. christineheadwear.com

Forår/Sommer 2013. christineheadwear.com Forår/Sommer 2013 Style 8250-275 Hør Basis lang (8200-275) Basis kort (8202-275) Basis easy (8250-275) christineheadwear.com Forår/Sommer 2013 Vores nye forårs-/sommerkollektion afspejler den lyse, dejlige

Læs mere

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS KURSER

MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS KURSER MIDTSJÆLLANDS VÆVEKREDS 2012 2013 KURSER Velkommen Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. I denne sæson er der i skrivende stund ikke planlagt noget foredrag, men

Læs mere

Style 8200-316 Basis lang Bomuld med krøleffekt Inklusiv hårlomme - se side 18-19. Sommer/forår 2014. Spring Stories by

Style 8200-316 Basis lang Bomuld med krøleffekt Inklusiv hårlomme - se side 18-19. Sommer/forår 2014. Spring Stories by Style 8200-316 med krøleffekt Inklusiv hårlomme - se side 18-19 315 316 Sommer/forår 2014 Spring Stories by Side 2 Velkommen til en sommer af LYS OG OPTIMISME! Denne sæson er alt om sofistikeret enkelhed.

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog BILLED VÆRKSTEDET Birthe Nissen Lisbeth Poulsen Vibeke Krog maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2012 Keramiker Lisbeth Poulsen Låsby www.lisbethpoulsen.dk Uddannelse: Det Jyske Kunstakademi 1983-88

Læs mere

Forår/Sommer 2012. Style 8202-271 Bomuld Basis kort. christineheadwear.com

Forår/Sommer 2012. Style 8202-271 Bomuld Basis kort. christineheadwear.com Forår/Sommer 2012 Style 8202-271 Basis kort christineheadwear.com Forår/Sommer 2012 Vores nye forårs-/sommerkollektion afspejler den lyse, dejlige tid, vi går i møde. Naturen er vores inspirationskilde

Læs mere

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer Kursusprogram foråret Januar 2013 Hermed fremsendes forårets spændende kursusprogram. Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside roskilde@symaskineshoppen.dk eller på tlf. 46 35 12 71. Du er selvfølge altid

Læs mere

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 L.H.F.s Aftenskole - DIN LOKALE AFTENSKOLE Formand: Birthe Jacobsen Skoleleder: Ole Schuldt-Larsen Tlf: 40

Læs mere

Style 8200-364 Basis lang Bomuld med krøleffekt. Forår/Sommer 2015. Spring Stories by

Style 8200-364 Basis lang Bomuld med krøleffekt. Forår/Sommer 2015. Spring Stories by Style 8200-364 med krøleffekt 364 365 366 Forår/Sommer 2015 Spring Stories by Style 8200-366 med krøleffekt Velkommen til en sommer af LYS OG OPTIMISME! Side 3 364 365 366 Denne sæson er alt om sofistikeret

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding Hvem Siden foråret 2003 har skolen været drevet af Charlotte Wiegand. Charlotte er uddannet beklædningsformgiver og har tidligere undervist på Tekstilskolen i Holte, Teknisk skole i Ishøj og Håndarbejdets

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik EFTERÅR 2014 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

Billedkunst. Årsplan for biledkunst i Delta. Louise Frimann Allindelille Friskole. Billedkunst Årsplan, Delta

Billedkunst. Årsplan for biledkunst i Delta. Louise Frimann Allindelille Friskole. Billedkunst Årsplan, Delta Billedkunst Årsplan for biledkunst i Delta Louise Frimann Allindelille Friskole Billedkunst Årsplan til billedkunst i Delta Fælles mål for billedkunst: Formålet med undervisningen i billedkunst er, at

Læs mere

P-FAGSORDNING PÅ VESTRE SKOLE 2014-2015. Musik Håndværk og design Billedkunst Madkundskab Idræt

P-FAGSORDNING PÅ VESTRE SKOLE 2014-2015. Musik Håndværk og design Billedkunst Madkundskab Idræt P-FAGSORDNING PÅ VESTRE SKOLE 2014-2015 Musik Håndværk og design Billedkunst Madkundskab Idræt P-FAG PÅ VESTRE SKOLE Som noget helt nyt vil vi på Vestre Skole tilbyde en P-fagsordning på tværs af 4.- 6.årgang.

Læs mere

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 Laugets Vævekurser Efterår 2014 og forår 2015 VÆVNING for nybegyndere og viderekomne Faglige moduler i skaftevævning i København og Jylland TILMELDING TIL Laugets

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2014 Keramik Undervisningen i keramik veksler mellem stillede opgaver og værkstedsarbejde. Gennemgang af de færdige arbejder er en del af undervisningen.

Læs mere

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark.

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark. Filtning Broderi collage Nordisk Husflidslejr Pilefletning Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark 28/6-4/7 2009 Birkebark Trædrejning Aktivitetstilbud Der tilbydes 15 forskellige værkstedsaktiviteter,

Læs mere

kvalitet i samarbejde

kvalitet i samarbejde kvalitet i samarbejde EN DANSK VIRKSOMHED Dahetra er en virksomhed der tager ansvar, ansvar for danske arbejdspladser i et velorganiseret miljø. Dahetra der blev grundlagt i 1973, besidder alene på denne

Læs mere

Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole

Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole Handicap - og Specialundervisning Et samarbejde mellem Elleslettegård og DOF Birkerød Fritidsskole Kursuskatalog Forår 2016 Velkommen Velkommen til forårssæsonen 2016 med disse kursustilbud, der er særlig

Læs mere

100% kreativ ferie. efterårsferie 10// børn. efterårsferie//10

100% kreativ ferie. efterårsferie 10// børn. efterårsferie//10 børn efterårsferie 10// 100% kreativ ferie efterårsferie//10 Er du også ramt af ugle-mania? Så find nål, tråd og masser af stoffer frem og brug efterårsferien på kreative sysler med ungerne. Vi har samlet

Læs mere

Lærerprofession.dk et site om lærerpraksis og professionsudvikling november 2012 folkeskolen.dk

Lærerprofession.dk et site om lærerpraksis og professionsudvikling november 2012 folkeskolen.dk Bærbare Bøger Et undervisningsforløb i håndarbejde som valgfag i 8.-9.-klasse om»mærkelige og uvirkelige ting«. Af Liv Berger Madsen I forbindelse med mit bachelorprojekt om kreativitet i håndarbejde og

Læs mere

Skriv for at indtaste tekst

Skriv for at indtaste tekst Velkommen til Samarkand s Efterårs Nyhedbrev. Efteråret står for døren og bladene fyger snart langs gader og stræder, mens jeg sidder herinde i mit arbejdsværelse og syr nye kreationer til vinteren, som

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse

UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse UNDERVISNINGSPLAN Del- Og slutmål Håndarbejde 1. 8. klasse Der undervises i håndarbejde på 1-8 klassetrin. Formålet med undervisningen i håndarbejde er, at eleverne ved skabende håndværksmæssigt arbejde

Læs mere

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA Akupunkturkursus Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis - Modul II Formål og indhold Kurset er en direkte fortsættelse af kursus I, og

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit)

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) BILLED VÆRKSTEDET Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) Vibeke Krog Sidsel Brix maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2011 BILLED VÆRKSTEDET Billedværkstedet er en lille kunstskole

Læs mere

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA Akupunkturkursus Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis - Modul II Formål og indhold Kurset er en direkte fortsættelse af kursus I, og

Læs mere

Dragværk. På billedet kan du se en pige eller kvinde, der står på ryggen af en hane. Pigen er syet i dragværk. Det er et lille motiv på en knædug.

Dragværk. På billedet kan du se en pige eller kvinde, der står på ryggen af en hane. Pigen er syet i dragværk. Det er et lille motiv på en knædug. Dragværk Fra anden halvdel af 1700-tallet er tekstiler med såkaldt dragværk bevaret. Her trak kvinderne i brede borter tråde ud i hele stoffets bredde og syede derefter figurer som f.eks. dyr og træer

Læs mere

Silkefyldet trækkes ud i dynestørrelse og lægges lag på lag op til flere hundrede tynde lag oven på hinanden.

Silkefyldet trækkes ud i dynestørrelse og lægges lag på lag op til flere hundrede tynde lag oven på hinanden. Silkefyldet trækkes ud i dynestørrelse og lægges lag på lag op til flere hundrede tynde lag oven på hinanden. Silkens unikke e En silkedyne sikrer dig den bedste nattesøvn Vælger du en luksus silkedyne,

Læs mere

Idebank for Engskolen

Idebank for Engskolen Idebank for Engskolen 1 Tegning Iagttagelsesskildring af bygninger, mennesker, ting og dyr. Iagttagelsesskildring af ting i naturen: blomster, blade, træer, bark, frugter, himlen mm. Fantasi-skildringer

Læs mere

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år.

HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. serendipity-folder-200x200-mikkel.indd 1 15-11-2016 11:58:39 HVEM ER VI? Serendipity Organics er smart, naturligt tøj til børn i alderen 0-11 år. Vores tøj er designet med vores Skandinaviske designtraditioner

Læs mere

Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017

Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017 Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017 Kære læsere Struer Billedskole holder til på Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5a. Vi er endnu engang glade for at kunne præsentere Struer Billedskoles kursusprogram,

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1.

Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1. Det glæder os at kunne byde dig velkommen hos Novacolor Scandinavia ApS Master Class del 1. På kurset vil der blive undervist i 6 af novacolors innovative produkter som allerede har vist sig med stor succes

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2014/2015

Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2014/2015 Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2014/2015 Uge 33-37: Cow Parade Uge 38-41: Collage (Matisse) Uge 43-45: Farvelære Uge 46-49: De Fynske Malere Uge 50-51: Juleemne Uge 2-5: Uge 6: Decoupage Avisbilleder

Læs mere

Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig.

Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. Velkommen Så står en ny sæson for døren og vi håber at de valgte emner er noget for dig. I denne sæson vil vi under Domus Felix dagene i september have 2 Workshops med Louise Klindt, ligesom vi løbende

Læs mere

Malebøger til børn og voksne

Malebøger til børn og voksne Malebøger til børn og voksne Et pædagogisk- og billedkunstfagligt materiale. Mit materiale er i stadig udvikling, da jeg er sammen med børn hver dag. Jeg udvikler konstant nye fortællinger igennem mine

Læs mere

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250B 8210 Aarhus V Tlf.: 8615 1287. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Århus.

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250B 8210 Aarhus V Tlf.: 8615 1287. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Århus. SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250B 8210 Aarhus V Tlf.: 8615 1287 SpecialKøbmanden.dk Kagekurser efterår 2012 Århus. Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer

Læs mere

Lav flotte mosaikker

Lav flotte mosaikker Månestenen #10 Opgaveark Billedkunst, 1-5. klasse Omfang: 2-6 lektioner Lav flotte mosaikker I denne opgave skal eleverne arbejde med mosaik. De introduceres til mosaikkunsten ved at se billeder af mosaik,

Læs mere

Er du vild med patchwork? Der er masser af sjove projekter, som du kan gå i gang med, og vi har alt det stof, som du skal bruge!

Er du vild med patchwork? Der er masser af sjove projekter, som du kan gå i gang med, og vi har alt det stof, som du skal bruge! Patchwork INSTRUKTION 80411 Er du vild med patchwork? Der er masser af sjove projekter, som du kan gå i gang med, og vi har alt det stof, som du skal bruge! Patchwork er en teknik, hvor det går ud på at

Læs mere

DUA Den Uafhængige Aftenskole Byens Højskole. Efterår Kurser for mennesker med demens. Kursuskatalog udgave til web 23.6.

DUA Den Uafhængige Aftenskole Byens Højskole. Efterår Kurser for mennesker med demens. Kursuskatalog udgave til web 23.6. DUA Den Uafhængige Aftenskole Byens Højskole Kurser for mennesker med demens Efterår 2019 Kursuskatalog 2019-2 1.udgave til web 23.6.2019 Kurser for mennesker med demens Kurserne laves i et samarbejde

Læs mere

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA Akupunkturkursus Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis Modul III Formål og indhold Kurset er en direkte fortsættelse af de tidligere

Læs mere

Matematik interne delprøve 09 Tesselering

Matematik interne delprøve 09 Tesselering Frederiksberg Seminarium Opgave nr. 60 Matematik interne delprøve 09 Tesselering Line Købmand Petersen 30281023 Hvad er tesselering? Tesselering er et mønster, der består af en eller flere figurer, der

Læs mere

LAV GYSERRFILM. Indklip til baggrundsfilmen Skovvejen, Studie 4

LAV GYSERRFILM. Indklip til baggrundsfilmen Skovvejen, Studie 4 FILM-X lærervejledning, Lav gyserfilm 1 LAV GYSERRFILM Indklip til baggrundsfilmen Skovvejen, Studie 4 I gyserfilmgenren spilles der ofte på filmens mest effektive virkemidler. Eleverne producerer i dette

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Ny kollektion med kant Den nye kollektion af Luxaflex plisségardiner er et overflødighedshorn af farvestrålende stoffer, forskellige transparentheder

Læs mere

3. udgave. Tekst og foto: Mette Østman. Filtede støvler - en grundig guide. Tekst og foto: Mette Østman. bøger, som tager udgangspunkt i

3. udgave. Tekst og foto: Mette Østman. Filtede støvler - en grundig guide. Tekst og foto: Mette Østman. bøger, som tager udgangspunkt i Filtede støvler - en grundig guide 3. udgave Tekst og foto: Mette Østman Tegning akvarel: Eskestad Filtede og støvler - enline grundig guide Copyright 1. Mette Østman 2015 udgave Bogen er sat med Verdana

Læs mere

DAGHOLD AFTENHOLD EMNEDAGE

DAGHOLD AFTENHOLD EMNEDAGE DAGHOLD AFTENHOLD EMNEDAGE 2018-19 skals højskolen for design og håndarbejde PLANTE FARVNING G-ULD 21. MAJ 2019 Én-dags-farvekursus med (G)uld, hvor der vil være fokus på fremgangsmåderne og håndværket

Læs mere

Årsplan for kreafag (her håndarbejde og billedkunst) i 3.4.5.kl for skoleåret 2013/2014 på Herborg Friskole

Årsplan for kreafag (her håndarbejde og billedkunst) i 3.4.5.kl for skoleåret 2013/2014 på Herborg Friskole Uge Emne Trinmål for faget Læringsmål for emnet 48-51 52 1 2-12 IT og broderi Evt. opstart på strik af sutsko se uge 2. Sy, strikke og væve symaskinekørekort, der bliver til en brugsting. Strikke et par

Læs mere

Rickshaw-julepynt. Eleverne skal kende til Bangladeshs rickshawkunst og lade sig inspirere af den til at lave egne produkter.

Rickshaw-julepynt. Eleverne skal kende til Bangladeshs rickshawkunst og lade sig inspirere af den til at lave egne produkter. Opgaveark Billedkunst, 1.-2. klasse og 3.-5. klasse Omfang: 2-4 lektioner Rickshaw-julepynt Bangladesh er fuld af rickshaws cykeltaxier. I hovedstaden Dhaka er de overalt i den larmende trafik. Så mange,

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR P-FAG 2012

UNDERVISNINGSPLAN FOR P-FAG 2012 UNDERVISNINGSPLAN FOR P-FAG 2012 Overordnet formål med P-Fag På 4., 5. og 6. klassetrin arbejder vi med faget P-Fag, som omfatter Billedkunst, Håndarbejde og Madlavning. Undervisningen i de tre fag følger

Læs mere

Kurser September Juni 2018

Kurser September Juni 2018 Kurser September 2017 - Juni 2018 28/2-15 25/10-14 OBS: Se materialelister til hvert enkelt kursus på quiltefant.dk INDEN du tilmelder dig! Quilt med Linealer 9/9-2017 Det er super-populært at quilte med

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

Ler som råmateriale Bornholms Højskole, august 2017

Ler som råmateriale Bornholms Højskole, august 2017 Ler som råmateriale Bornholms Højskole, 10.-13.august 2017 Undervisere: Iwami Shinsuke, Japan og Anne Mette Hjortshøj, Danmark Søger du inspiration til at eksperimentere med lokale råmaterialer? Igennem

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

OPGAVEARK. Cyklen NATUR/ TEKNIK STORM P. MUSEET

OPGAVEARK. Cyklen NATUR/ TEKNIK STORM P. MUSEET 1 Cyklen 1. Lav en optagelse, hvor I viser og forklarer, hvordan cyklens kædetræk virker. Brug illustrationer, billeder fra internettet, cykeldele eller jeres egne cykler. Måske kan I også forklare, hvordan

Læs mere

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur DSEA. Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis - Modul I

Akupunkturkursus. Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur DSEA. Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis - Modul I Akupunkturkursus Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur DSEA Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis - Modul I Akupunktur er en flere tusinde år gammel teknik. Akupunktur er ikke et

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Program. Albertslund Billedskole 18/19

Program. Albertslund Billedskole 18/19 Program Albertslund Billedskole 18/19 Billedskolen i Albertslund er for børn, unge og voksne med lyst til at arbejde kreativt med kunstneriske udtryk fx tegning, maling, collage, skulptur og installation.

Læs mere

hurtige juleideer ı dekoration

hurtige juleideer ı dekoration hobby ı dekoration 10 hurtige juleideer Står du og mangler en hurtig venindegave? En dekoration til første søndag i advent? Eller har du glemt at købe kalenderlys? Læn dig tilbage, og lad dig inspirere

Læs mere

BUSAKTIVITETER efterår 2015

BUSAKTIVITETER efterår 2015 BUSAKTIVITETER efterår 2015 HEART & Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum tilbyder en række aktiviteter i forbindelse med booking af kulturbussen. Tilbuddene er opdelt efter: Aktiviteter på HEART

Læs mere

ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa

ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa KURSER FORÅR 2016 ICON Hairspa forår 2016 Velkommen til et nyt og friskt kursusår med ICON Hairspa Icon Hairspa udforsker konstant nye produkter og teknologier i forhold til farve, pleje og styling, da

Læs mere

FLORA DANICA ZOOM ET SAMARBEJDE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM. Oplæg ved Birgitte Kirstein og Trine Andresen September 2013

FLORA DANICA ZOOM ET SAMARBEJDE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM. Oplæg ved Birgitte Kirstein og Trine Andresen September 2013 FLORA DANICA ZOOM ET SAMARBEJDE MED STATENS NATURHISTORISKE MUSEUM Oplæg ved Birgitte Kirstein og Trine Andresen September 2013 Foto af planche udlånt af Statens Naturhistoriske Museum 6. SEMESTER FORÅR

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

ROSQUILTERNE 2015/2016

ROSQUILTERNE 2015/2016 ROSQUILTERNE 2015/2016 Kære medlem Vi håber at du har haft en god sommer, og kommer tilbage med en masse ny energi, til den nye sæson 2015/2016. Vore møder og kurser vil blive afholdt samme sted som sidste

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved Blad 2/2017. Bodil Nygaard og Jakob Muusmann

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved Blad 2/2017. Bodil Nygaard og Jakob Muusmann NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 14 C, Næstved Blad 2/2017 Bodil Nygaard og Jakob Muusmann 25. februar - 2. april 2017 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Bodil Nygaard og Jakob

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

fase 1 Håndværk forarbejdning

fase 1 Håndværk forarbejdning Fællesmål Kompetencemål Fællesmål Målpar (færdigheds- og vidensmål) Læringsmål for forløb (overordnet) Forslag til forløb Tegn på læring fase 1 Håndværk Arbejdsform: Eleven kan læse og arbejde håndværksmæssigt

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR HÅNDVÆRK OG DESIGN 2015 Overordnet formål med Håndværk og Design. På 4., 5. og 6., 7. klassetrin arbejder vi med Håndværk og Design. I 4. klasse inkluderer faget også et kvartalsforløb

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2015 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

Hvis du er bosiddende i Aarhus kommune og du ikke selv kan tage offentlig transportmiddel eller finde vej, har vi nu mulighed for at hjælpe.

Hvis du er bosiddende i Aarhus kommune og du ikke selv kan tage offentlig transportmiddel eller finde vej, har vi nu mulighed for at hjælpe. 2 Hvis du er bosiddende i Aarhus kommune og du ikke selv kan tage offentlig transportmiddel eller finde vej, har vi nu mulighed for at hjælpe. Hvis du gerne vil gå til undervisning, men ikke selv kan tage

Læs mere

Elvere. Tips og ideer til elverkostume. Guide skrevet af Anna Balsgaard

Elvere. Tips og ideer til elverkostume. Guide skrevet af Anna Balsgaard Forfatter Anna Balsgaard Dato Man Maj 23, 2005 10:38 pm Beskrivelse Hvad kan man selv gøre for at ens elverroll også ligner en elver? Kategori Kostumer Type Udstyrs Guide --------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder

Plisségardiner. Enkle udtryk med utallige muligheder Plisségardiner Enkle udtryk med utallige muligheder Forny boligen med fine folder Plisségardinet lader på smukkeste vis stramme linjer og bløde stoffer gå hånd i hånd. Og den omfattende kollektion gør

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5 31. oktober - 29. november 201 5 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af lørdag den 31. oktober fra kl. 1 3.00 til

Læs mere

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15 Garn og Tråd Festival 2018 3. November kl. 13-15 og 16-18 4. November kl. 10-12 og 13-15 Strikkefestival på Nakskov Bibliotek 3. - 4. November 2018 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel

Læs mere

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot Ugekurser på Rydhave Slot Uge 7 Dobbelt Jacquard Lær at strikke mønsterteknikker på dobbeltapparat. Søndag den 10. februar kl. 17 fredag den 15. februar kl. 16 En betingelse for at deltage er, at du har

Læs mere

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Emilielunden Kursuscenter v/ Charlotte Wiegand FORÅR SOMMER 2014 Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Hvad På Emilielunden har vi fokus på det gode håndværk på

Læs mere

Emil Salto. Udsmykningsskitse til Niels Bohr Bygningen, 2013

Emil Salto. Udsmykningsskitse til Niels Bohr Bygningen, 2013 Emil Salto Udsmykningsskitse til Niels Bohr Bygningen, 2013 1 Emil Salto Udsmykningsskitse til Niels Bohr Bygningen, 2013: Min udsmykning til Niels Bohr Bygningen The Argument afsøger paralleler mellem

Læs mere

Efterår Alle kurser og arrangementer. Kirstens Quilt Kallerupvej 41 Hedehusene

Efterår Alle kurser og arrangementer. Kirstens Quilt Kallerupvej 41 Hedehusene Kurser og arrangementer Efterår 2011 Alle kurser og arrangementer afholdes hos : Kirstens Quilt Kallerupvej 41 Hedehusene Kurser efterår 2011 Aftenkurser Grundkursus i maskinsyning Sy dit eget projekt

Læs mere

Kurser September Juni 2017

Kurser September Juni 2017 Kurser September 2016 - Juni 2017 Frihåndsquilt for begyndere - 10/9-2016 Vi starter fra begyndelsen med at tale om indstilling af maskinen, valg af tråd og nål. Vi laver en række øvelser designet til

Læs mere

KREATIVE KURSER FOR ÅR 201 5 1

KREATIVE KURSER FOR ÅR 201 5 1 KREATIVE KURSER FORÅR 2015 1 VELKOMMEN Velkommen til det første kreative kursuskatalog fra Castberggård konferencecenter. Et helt unikt sted med erfarne undervisere og optimale faciliteter. I dette katalog

Læs mere

Årsplan Håndarbejde for 5 klasse. 2018/2019.

Årsplan Håndarbejde for 5 klasse. 2018/2019. Klasse 5. Fag: Håndarbejde. Lærer: Jeannette Tjørnebjerg. Lektioner pr. uge: 2 Antal elever: 23. Da det er første år 5 klasse har håndarbejde vil de skulle gennemgå de samme ting som man gør på 4 klassetrin.

Læs mere

Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA. Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis Modul IV

Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA. Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis Modul IV DR. PALLE ROSTED Akupunkturkursus Dansk Selskab for Evidensbaseret Akupunktur - DSEA Akupunktur for læger og sygeplejersker i Almen Praksis Modul IV Formål og indhold Kurset er en direkte fortsættelse

Læs mere

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål Billedkunst Status Eleverne i 5.klasse skal have billedkunst i 60 min. Ugentligt. Det er første år, de skal have mig til faget. Via spørgeskema har jeg forsøgt at evaluere sidste skoleår samt danne mig

Læs mere

Elektrokul A/S. Grafit

Elektrokul A/S. Grafit Elektrokul A/S Grafit ISEM- / ISEM-3 ISEM- og ISEM-3 er grafitkvaliteter til jer, som gnister enkle former til smede- eller pressestøbningsværktøj. ISEM- og ISEM-3 kombineret med en mere finkornet grafit

Læs mere

Håndværk, kunst og design

Håndværk, kunst og design Linjens formål: At give eleven en oplevelse af glæden ved noget selvskabt individuelt og i samarbejde med andre. At styrke elevens kreativitet, selvtillid og skabende evner gennem forskellige udtryksmidler

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

INSPIRATION: Side 1 af 7

INSPIRATION: Side 1 af 7 INSPIRATION: MATERIALER: Uld ca. 30 g i bundfarven samt uld til dekoration, lynlås 20 25 cm, foam til skabelonen, vandflaske med huller i låget, plasticpose, rundstok, sæbe og masser af vand. Jeg bruger

Læs mere

SpecialKøbmanden Strandbygade 29 6700 Esbjerg. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 i Esbjerg.

SpecialKøbmanden Strandbygade 29 6700 Esbjerg. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 i Esbjerg. SpecialKøbmanden Strandbygade 29 6700 Esbjerg www.specialkoebmanden.dk Kagekurser efterår 2012 i Esbjerg. Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer du at dekorere

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2015-2016 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Lav flotte masker. Eleverne skal vide, at der er symbolik knyttet til farver og dyremotiver i burkinsk kultur.

Lav flotte masker. Eleverne skal vide, at der er symbolik knyttet til farver og dyremotiver i burkinsk kultur. Side 1/11 Fag/klassetrin: Billedkunst, 1-4. klasse Omfang: 2-4 lektioner. Målpar, læringsmål, tegn på læring: Se skema nedenfor. Formål: Formålet er, at eleverne ved at producere deres egne, enkle masker

Læs mere