Udskrift af deklarationen på >>To-Bjerg udstykningen<<

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udskrift af deklarationen på >>To-Bjerg udstykningen<<"

Transkript

1 Udskrift af deklarationen på >>To-Bjerg udstykningen<< Ved >>To-Bjerg udstykningen<< har sogneråd, amtsråd, naturfredningsnævn samt sundhedskommissionen godkendt, at de fremtidige parceller til sommerhusbebyggelse udstykkes efter landinspektør J. Kristiansens udstykningsplan af , rettet 13.4., og at der tinglyses nedenstående bestemmelser, dels for at opfylde de af det offentlige stillede betingelser, og dels for at sikre området som et smukt sommerhusområde. 1. Udstykningsområdet. Området omfatter dele af matr.nr. 11 a, 11 b, 11 c, 11 d, 11 e og 11 f Uglerupby, Hørby sogn. Deklarationsridset er udarbejdet som en formindsket kopi af ovennævnte udstyk- ningsplan. 2. Områdets udstykning og anvendelse. De fremtidige parceller udstykkes efter den godkendte udstykningsplan (deklarationsridset). Ingen parcel må senere deles, dog kan mindre skelændringer foretages, når myndig- hedernes tilladelse opnås. Området er godkendt til sommerhusbebyggelse, således at godkendte huse kun må benyttes til beboelse i sommerhalvåret 1.4. til 30.9 og uden for dette tidsrum kun til kortvarige ferie- og weekendophold e.l. Med hensyn til bebyggelsens placering og udformning se pkt.9. Områdets veje, stier og fællesarealer er udlagt for at understrege stedets skønhed og give de fremtidige beboere, nuværende og fremtidige ejere af matr.nr. 11 g, 11 h, 11 i og 11 k samt stamparcellen og engparcellen samt kommunens indbyggere de bedste muligheder for at færdes i området. Om veje og stiers udlæg og anlæg se pkt Veje og stier. I forbindelse med udstykningen udlægges de på udstykningsplanen angivne veje og stier. Vejene anlægges således: a. Den 10 m brede forbindelsesvej fra off. bivej nr. 8 til udstykningsområdet anlægges med 6 m bred kørebane med asfalt af sælgerne efter den af sognerådet godkendte plan. Dette vejarbejde skal påbegyndes, når 30 parceller er solgt, dog tidligst

2 b. Udstykningsvejene anlægges af sælger med 4 m brede kørebaner af grus og stabliseret materiale i farbar stand efterhånden som udstykningen skrider frem. Vejene skal anlægges således, at en passende enhed med hensyn til anlæg, beplantning, afgræsning og vedligeholdelse opnås. De af sælgerne afholdte anlægsudgifter til forannævnte under a og b betegnede veje fordeles ligeligt på parcelkøberne og herom vil adkomstdokumenterne indeholde nærmere bestemmelser. Parcelejerne skal tåle de med anlæg af vejene forbundne ulemper, herunder skråninger uden erstatning. Den fremtidige vedligeholdelse af veje og stier påhviler grundejerne ud for hver ejendom indtil vejmidten.denne vedligeholdelse kan, når grundejerforeningen er dannet, overtages af denne mod at udgifterne hertil pålægges foreningens medlemmer, men ansvaret for renholdelse påhviler dog grundejeren. Arealer til vej, sti og fællesareale er sælgerne pligtige til at overdrage til grundejerforeningen uden udgift for sælgerne, jfr. pkt. 12. Parkering er forbudt på veje, vendepladser,stier og fællesarealer. Hver parcel skal som følge heraf give plads til mindst 2 parkeringer, garage eller carport fraregnet. Indkørsel til parcellerne må kun foregå ad èn indkørsel til hver parcel, og denne skal for hjørneparceller indrettes mod den mindst befærdede vej og ikke hjørnet nærmere end 20 m. Indkørslen skal være mindst 3 m bred. Indkørselsvejene til Tobjerggård er alene til brug for ejeren af denne stamparcel. Oversigt. Herom henvises til særlig deklaration om fri oversigt. Kørselshastigheden må på udstykningsområdet ikke overstige 30 km/t. 4. Fællesarealer. Arealer som er fremhævet på deklarationsridset er til fælles benyttelse for alle parcelejere og deres husstande og gæster, og ligeledes for matr.nr. 11 g, 11 h, 11 i og 11 k samt stamparcellen. Der må ikke parkeres, camperes eller teltes på fælles-arealerne. Vedligeholdelse og administration påhviler grundejerforeningen, der afgør eventuelle spørgsmål om bade- og bådebroer, ophalingsplads m.v.

3 5. Vandforsyning. Ved sælgerens initiativ skal udstykningsområdet forsynes med vand til husholdningsbrug fra vandværk, og denne etablering skal senest foretages, når mindst 30 parceller er solgt. Parcelejerne er pligtige til at være medlem af det vandfor -syningsselskab, som er eller skal dannes til at administrere vandforsyningen, og de er forpligtede til at aftage vand fra dette selskab og deltage med lige part i udgifterne til vandværkets og/eller - ledningernes etablering og fremtidige vedligeholdelser. Stikledninger fra hovedledningen til de fremtidige bygninger må kun udføres af de installatører, som vandværket autoriserer dertil, og dette udføres på parcelejernes bekostning. 6. El-forsyning. Langs udstykningsområdets veje fremføres på grundejer- foreningens foranstaltning hovedledninger til el-forsyning. Master anbringes så vidt muligt på vejarealet. 7. Spildevandsafledning. For fremtidig bebyggelse må spildevandet afledes gennem septictank til sivebrønde, der skal anbringes i de sivebrønds- arealer, som er godkendt af sundhedskommissionen. Tilladelsen er midlertidig, idet grundejerne har pligt til at tilslutte sig kloak- anlæg, såfremt sundhedskommissionen og sogneråd beslutter dette. Sivebrøndsarealerne må ikke placeres lavere end 2,5 m over havets overflade. Såfremt anden afløbsordning ønskes, må godkendelse indhentes hos sundhedskommissionen. Til kontrol af ovenstående ønsker sundhedskommissionen forelagt bygningstegninger med afløbsordning. Godkendelse vil da blive meddelt ved dispensation iflg. sundhedsvedtægtens Hegn og beplantning. Parcelejerne har hegnspligt mod veje, stier, fællesarealer, stamparcellen og sælgerens usolgte parceller.mod veje og stier må ikke plantes nærmere end 40 cm fra skel, mod de 2 fredede kæmpehøje må ikke plantes nærmere end 100 m. Som hegn må ikke udenfor landbrugsområder anvendes pigtråd eller elektrisk hegn. Iøvrigt skal en passende ensartedhed i hegning tilstræbes, og herom kan grundejerforeningen stille forskrifter. Beplantning på parcellerne må ikke blive højere end den godkendte bebyggelse. I øvrigt henvises til hegnslovens bestemmelser herom, bl.a. at hegn ikke må overstige 1,80 m.

4 9. Bebyggelse. Parcellerne må kun bebygges med ét sommerbeboelseshus af størrelse mindst 30 m2 i én etage samt et udhus og garage eller carport, som skal godkendes, se herom punkt 10. Der må kun anvendes nye materialer til udvendige flader, og disse skal holdes i dæmpede eller mørke farver, der passer ind i naturen, og taget må ikke beklædes med pap eller eternit i rød eller grøn farve.blanke eller reflekterende materialer må ikke anvendes. Bygningerne på parcelrækken nærmest stranden må have tag af højst 25 graders hældning i forhold til vandret plan. Garage og/eller carport skal placeres bag byggelinien og således, at der mellem denne og vejskel udlægges areal til mindst 2 biler. Byggeafstand til vejmidte må ikke være mindre end 10 m. Beboelseshuse må ikke opføres skel nærmere end 5 m, og fredet kæmpehøj nærmere end 100 m. Mod stranden må disse ikke opføres i mindre kote end 2,5 m over havets overflade, og denne linie er på deklarationsridset angivet med punkteret linie. Garage og carport af størrelse mindre end 30 m2 må placeres mindst 2,5 m fra skel. Byggehøjde. Ingen bygning må være højere end én etage, og stuegulv må ikke overstige terrænhøjde med mere end 60 cm. Såfremt man på parcellerne ønsker at opføre arbejdsskure, toiletter e.l. er dette tilladt i højst 2 år, regnet fra opførelsesdagen. Anvendelse. Bebyggelsen må kun anvendes til privat sommer- husbeboelse. Der må ikke på parcellerne opstilles beboelses- eller campingvogne, og der må ikke forefindes nogen form for erhvervs- virksomhed, handel, fabrik, værksted, lager, stald, pensionat, feriekoloni, restaurant eller i det hele taget nogen virksomhed, der ved støv, ilde lugt, støj, rystelser, udseende eller på anden måde er til gene for omboende. Husene må ikke forsynes med udvendige tv-antenner, som heller ikke må opstilles fritstående. 10. Byggetilladelse. a. Byggetilladelse indhentes hos byggemyndigheden, for tiden Holbæk amtsråd, jfr. bygningsreglementet for Købstæder og landet. Bygningstegningerne skal også omfatte placering af garage eller carport, selv om disse ikke ønskes opført samtidig med beboelseshuset.

5 b. Såfremt bestemmelserne i denne deklarations punkt 9 overholdes er naturfredningsnævnets særskilte byggetilladelse ufornøden, såfremt godkendelse af bygningstegninger er opnået ved byggemyndigheden. c. Vedr. tilladelse af sundhedskommissionen til spildevands afledning henvises til deklarationens punkt Ordensbestemmelser. To-Bjerg udstykningens sommerhusområde skal stedse fremtræde som et smukt og roligt ferie- og rekreationsområde, og nærværende deklaration er netop udarbejdet for at sikre dette, og som følge heraf må ændringer i denne deklaration kun tillades, når særlige betingelser taler derfor, og kun når disse ændringer eller tilføjelser ikke forandrer områdets tilsigtede egenskaber. Almindelige ordensregler skal varetages af grundejerforeningen, som også skal påtage sig opgaver af fælles interesse for medlemmerne samt overfor myndighederne påtage sig at repræsentere lodsejerne. Tidspunkter for afslutning af vedligeholdelse af veje, stier, fællesarealer, hegn m.v. samt tidsrum for motorplæneklipning fastsættes af foreningen. Jagt og brug af skydevåben er forbudt. 12. Grundejerforeningen. Når 30 parceller er solgt, er sælgerne pligtige at foranledige, at en grundejerforening stiftes, og herefter er samtlige grundejere pligtige at være medlem af denne og betale kontingent og deltage i de udgifter til vedligeholdelse og rengøring af veje, stier og fællesanlæg samt til de foranstaltninger til fælles fordel, som grundejerforeningen vedtager. Foreningens vedtægter er godkendt af sognerådet for Tuse Næs. Sælgerne er pligtige at overdrage og foreningen at overtage veje-, sti- og fællesarealer uden vederlag, men foreningen skal afholde udgifterne til arealernes udstykning og tilskødning. 13. Påtaleret og tinglysning. Påtaleberettiget med hensyn til deklarationens punkt 1, 2, 9 og 10 er byggemyndigheden, for tiden Holbæk amtsråd, naturfredningsnævnet er påtaleberettiget for punkt 9. Påtaleberettiget for samtlige øvrige punkter i deklarationen er Holbæk kommune, grundejerforeningen og indtil alle parceller er solgt, sælgerne. Påtaleret for punkterne 2, 3, og 4 tilkommer endvidere nuværende og fremtidige ejere af stamparcellen matr.nr. 11 a samt nuværende og fremtidige ejere af matr.nr. 11 g, 11 h, 11 i og 11 k Uglerup by, Hørby sogn. Nærværende deklaration begæres tinglyst på matr.nr. 11 a, 11 b, 11 c, 11 d, 11

6 e og 11 f Uglerup by, Hørby sogn, idet der med hensyn til ejendommens påhvilende servitutter og byrder henvises til ejendommens blade i tingbogen. I medfør af landsbyggelovens 4, stk. 2, godkendes, at foranstående deklaration tinglyses på matr.nr. 11 a, 11 b, 11 c, 11 d, 11 e og 11 f Uglerup by, Hørby sogn. Det tilføjes, at byggemyndigheden - for tiden Holbæk amtsråd - har påtaleret med hensyn til de i deklarationen indeholdte bestemmelser, der i.h.t. landsbyggelovens 4, stk. 1 er byggeservitutter. Holbæk amtsråd. Punkt 9 indeholder nævnets fordringer, og nævnet godkender som påtaleberettiget deklarationen. Naturfredningsnævnet for Holbæk amtsrådskreds. Deklarationens indhold tiltrædes, idet den er i overensstemmelse med sognerådets skrivelse af Tuse Næs sogneråd. Punkt 7 i nærværende deklaration indeholder sundhedskom missionens fordringer, hvorfor kommissionen godkender som påtaleberettiget. Sundhedskommissionen. Deklarationen udarbejdet Holbæk, J. Kristiansen, landinspektør

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

KOPI (afskrift) DEKLARATION. vedrørende. bebyggelse, benyttelse og grundejerforening m.v. udfærdiget af UFFE FLEMBERG. Landinspektør HØNG

KOPI (afskrift) DEKLARATION. vedrørende. bebyggelse, benyttelse og grundejerforening m.v. udfærdiget af UFFE FLEMBERG. Landinspektør HØNG KOPI (afskrift) af DEKLARATION vedrørende bebyggelse, benyttelse og grundejerforening m.v. udfærdiget af UFFE FLEMBERG Landinspektør HØNG TLF. HØNG (03) 55 20 04 Matr.nr 18 b Dalby by. Kirke-Helsinge sogn.

Læs mere

S E R V I T U T T E R

S E R V I T U T T E R Original. A F S K R I F T I anledning af at undertegnede NORDKYFA A/S, Rågeleje, agter at udstykke og sælge de mig tilhørende arealer matr.nr. 6-g, 6-u, 6-v og 6-x Smidstrup by, Blistrup sogn, i overensstemmelse

Læs mere

e 34~ TRU\\.JDkoLM 14/4 li. NV

e 34~ TRU\\.JDkoLM 14/4 li. NV 05193.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05193.00 Fredningen vedrører: Overby Villaby Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-09-1969 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 I forbindelse med udstykning af matr.nr. 7 g Viby By, Syv Sogn 2, pålægges der herved ejendommen følgende

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand

Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand Vedtægter og Deklaration for Grundejerforeningen Bøstrup Strand Vedtaget på den stiftende generalforsamling, onsdag, den 25. september 1968. Ændret på generalforsamlingen den 24. juni 1978 og den 9. juni

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43

BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG. Byplanvedtægt nr. 43 BYPLANVEDTÆGT FOR GADEVANG Byplanvedtægt nr. 43 Byplanvedtægt nr. 43 for Gadevang I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT.

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 04.006 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE PÅ HUSBY KLIT. RINGKØBING KOMMUNE Anni. : Advok Jørgen H.Krogh

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse

Byplanvedtægt nr. 2. Boligområde ved Nyvej i Meløse Byplanvedtægt nr. 2 Boligområde ved Nyvej i Meløse 16.09.1964 ::...: 6 3 \ PORSLAG TIL PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, PARCELHUSOMRÅDE I MELØSE LILLE LYNGBY KOMMUNE APRIL 1963 18. 09. 63 HILTF.RØD n r fu 1.

Læs mere

D E K L A R A T I O N.

D E K L A R A T I O N. D E K L A R A T I O N. Undertegnede Birkerød Kommunalbestyrelse, der er ejer af ejendommen matr.nr. 5 b og 16 n Kajerød by, Birkerød sogn, og 113 a Birkerød by, Birkerød sogn, pålægger herved med virkning

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse Deklaration for Grundejerforeningen Åstrupskrænten Undertegnede entreprenør HANS JØRGEN SCHNEIDER, Grenaa der er ejer af en del af matr. Nr. 1 B Grenaa Markjorder, pålægger herved med forpligtende virkning

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.58-204 FOR OMRÅDET : BEGRÆNSET AF KNULLENS SYDLIGE VEJSKEL, ØSTLIGE SKEL AF MATR. NR. 20 a, HØJBY BY OG SOGN, SKEL MOD SPORTSPLADS NORD FOR HØJBY SKOLE, SVENDBORGVEJ AFSNIT

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 52

Partiel byplanvedtægt nr. 52 Partiel byplanvedtægt nr. 52 for et område i Hundige mellem Hundige Centret og Hundige Strandvej Greve kommune Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE)

BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. GLOSTRUP KOMMUNE. OMRÅDE VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LE, HVISSINGE) GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. G 21. FOR ET OM-E VED RØDKÆLKEVEJ (MATR.NR. 16 LÆ, HVISSINGE.) 5 1. Område.

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II I Deklaration for område nordvest for Resen skole, Undertegnede ejer af det på medfølgende kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION KOPI Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION Undertegnede Kay Wilhelmsen, Vassingerød pr.,lynge,

Læs mere

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION Matr.nr. 104l, 104 v til 104ø, 104aa til 104ay, 194c, 194v, 194y til 194ø, 194aa til 194ai 196p, 196be til 195bu af Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. Anmelder: Kristian Madsen landsretssagfører

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION

0 0 083 *-3.M19b9 DEKLARATION dz Mtr. nr., ejerlav, sogn: matr. nr. 1 Stempel: (/ København kvarter) Mygdal sogns eller (i de sønderjydske lands- -,-,. -r\ ^ J(IVJ H * L nordlige Del. dele) bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav,

Læs mere

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E. F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0 RINGKØBING KOMMUNE TI.F* 87«32 &* #0 LOKALPLAN NR. 04.016 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T RlHGKiiBIHG KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 936348 D. 13. APRIL 1988 FOR ET

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn

MUNKEBO KOMMUNE. BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 1. omfattende del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn Byplanvedtægt for del af matr. nr. l6~, Munkebo by og sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949

Læs mere

Deklaration af 1. Feb Stølsgården Enø. Deklaration

Deklaration af 1. Feb Stølsgården Enø. Deklaration Stempelmærke Dommerkontoret Næstved 23.02.1973 Deklaration Side 1 af 5 Om udstykning, bebyggelse, benyttelse, beplantning og grundejerforening m.v. for Matr. nr. 5 og 2 D Enø, Karrebæk Sogn. Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag.

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag. Matr. nr. l i Neder Holluf by, Fraugde DEKLARATION Undertegnede Jens P. Koch & Co. A/S, Odense deklarerer hermed for sig selv og fremtidige ejere a ejendommen matr. nr. I i Neder Holluf by, Fraugde samt

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune

Byplanvedtægt nr. 6. for. Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune Byplanvedtægt nr. 6 for Kerteminde Kommune I medfør af byplanloven (bekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 med senere ændringer) er vedtaget nærværende byplanvedtægt

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING

OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING OMEGNENS FRITIDSHAVEFORENING KVISTGÅRD Deklaration Undertegnede grundejerforening O.F. - Omegnens Fritidshaveforening - deklarerer herved, som ejer af matr. nr. 5 a Munkegårde, Tikøb med virkning for

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt).

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt). Vejlauget Munkekær Ordinær generalforsamling for Vejlauget Munkekær afholdes mandag d. 23. marts 2009 kl. 19.30 på Munkekærskolen spor D i storrummet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Assentoft og Drastrup byer - Assentoft Øst, etape II. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn m.fl., Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige

Læs mere

D E K L A R A T I O N =======================

D E K L A R A T I O N ======================= Anmelder: --------- Ejerlauget Slettebjerget 1-20, 3400 Hillerød v/ formanden, Steen Jensen, Slettebjerget 15, 3400 Hillerød PÅTEGNING TIL DEKLARATION AF 16/6 1976. ---------------------------------------

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 16o af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING

KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING Matr. nr. 1-eæ FAURHOLM, under Hillerød jorde. Anmelder: Kildedalens Grundejerforening v/ formand Christian Sabber Jensen Kildedalen 63 3400 Hillerød DEKLARATION Undertegnede

Læs mere

landinspektør Hans Nielsen, Roskilde.

landinspektør Hans Nielsen, Roskilde. landinspektør Hans Nielsen, Roskilde. DEKLARATION I forbindelse med udstykning på1ægges der herved den del af af matr.nre. lo p, lo t og lo U, Vindinge by og sogn, der er angivet på vedhæftede rids følgende

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 2. Nørager kommune Partiel byplanvedtægt nr. 2 for Nørager kommune Boligområde i Nørager by I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsætles følgende bestemmelser for det i l nævnte område

Læs mere

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU

LOKALPLAN NR HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU LOKALPLAN NR. -7.08 HALS KOMMUNE FOR ET SOMMERHUSOMRADE SYDVEST FOR HOU Hals kommune redegørelse til lokalplan nr. 7.08 LOKALPLANENS SAMMENHÆNG MED ANDEN PLANLÆGNING Lokalplanens område. Området, som lokalplanen

Læs mere

Sjølundsparkens deklarationer

Sjølundsparkens deklarationer Sjølundsparkens deklarationer (herunder om- og tilbygningsbestemmelse & tegltage) Deklaration (1977). 1. Områdefastsættelse 1. Undertegnede ejer af det på vedlagte kortbilag 1 viste område, omfattende

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn.

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn. MUNKEBO KOMMUNE BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9 Dræby by, Munkebo sogn. a Byplanvedtægt for matr. nr. Lu 1 Li, 4,Lu~ og Dræby by, Munkebo sogn. I medfør af lovbekendtgørelse

Læs mere

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II)

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II) Byplanvedtægt A 10 Byplanvedtægt for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) Byplanvedtægt A 10 for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) medfør

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 Landsejerlav: Stovgård, Dybbøl Matrikelnummer: 0052 EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 Underskrevet i henhold til fuldmagt af: Fuldmagtsordning

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975.

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY Februar 1974. Rettet i juni 1974 og februar 1975. RINGKØBIN-G KOMMUNE l PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRÅDE

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård T Mr. LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) 97 52 is - GIRO 34130 ANMELDER: C.M?. kl B LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE -j 5 j;; j -p -n.j^ SMØRUMOVRE _ 0_. _ Q, Q, J.nr. 27.5. - 8-1 - 8-m Smn. 276o

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET 96-191 SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION Undertegnede ejere af den på vedhæftede kortbilag af 8. juni 1978 viste ejendom matr. nr.

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

DEKLARATION. 1. Området.

DEKLARATION. 1. Området. DEKLARATION 1. Området. Underskrevne ejer af ejendommene matr. 77c, 77e, 77s, 77t, 77u, 77v, 77x, 77y, 77z og 77i, Strandgårde m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig og efterfølgende ejere og

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968)

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PLANENS BESTEMMELSER I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ

HVALSØ KOMMUNE. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4. PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 4 FOR DEL AF HVALSØ BYPLANVEDTÆGT FOR DEL AF HVALSØ STATIONSBY. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. December 1975 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde. December 1975 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 20 Holme-Tranbjerg Kommune Parcelhusområde ved Skådehøjgårdsvej i Skåde KONGSBAK INFORMATIK December 1975 PARTIEL BYPWNVEDTÆGT M*,- 20, HOME- TRANBJECRG ÅRHUS KOMMUNE' ARHUS

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 52-212 LOKALPLAN FOR EN DEL AF MATR. N R. 2 A, STORE OG LILLE TORNBJERGGARDE, FRAUGDE SOGN VED LILLE TORNBJERG VEJ, NIELS BOHRS ALLE. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4.

MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4. MUNKEBO KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 4. , Byplanvedtægt for del af matr. nr. 32!, Munkebo by og sogn samt dele af matr. nr. 4!, 4~. og 4~-, Dræby by, Munkebo sogn. I medfør af lovbekendtgørelse nr. 242 af

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6,

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, 3 R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, RING K-g 3 I N G K O K M U N E. DEKLARATION FOR ET BOLIGOMFÅDE I DEN SYDLIGE DEL AF

Læs mere

T Matr. nr. 11 gi af Tune by og sogn. DEKLARATION

T Matr. nr. 11 gi af Tune by og sogn. DEKLARATION T. 6862 Matr. nr. 11 gi af Tune by og sogn. Advokat H. Aasmul-Olsen Køgevej 85, 2630 Taastrup Telf. (01) 99 04 03 DEKLARATION Undertegnede A/S Ernito, Køgevej 80, 2630 Taastrup, som ejer af ejendommen

Læs mere

25. MRS 1965 * Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N.

25. MRS 1965 * Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. Gældende formulering I forbindelse med udstykning af matr.nr. 7 g Viby By, Syv Sogn 1, pålægges der herved

Læs mere

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 19 - FOR EN DEL AF SKULDBØL Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune Lokalpian nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune TØNDERKOMMUNE Lokaiplan nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben Sydvesten-Reklame, Tønder I henhold

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

. SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 8

. SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 8 . SKIVE KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 8 Byplanvedtægt nr. 8 I medfør af lov om byplaner jfr. lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970 fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område

Læs mere

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et boligområde i Bramming by

BRAMMING KOMMUNE. LOKALPLAN nr for et boligområde i Bramming by BRAMMING KOMMUNE LOKALPLAN nr. 102 for et boligområde i Bramming by Udarbejdet i august 1977 af Teknisk forvaltning. Plantagevej 23, Bramming Godkendelses- og vedtagelsesdatoer: Indstillet af Teknisk udvalg...

Læs mere

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit

Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland klit Mtr. nr., ejerlav, sogn: (i København kvarter) eller (i at sønderjydsk Landsdele)bd, og bl..i tingbogen, art. nr., e/er/av, sogn. Gade og hus nr.: Stempel: kr. øre Del af 177a m.fl. Søgård Hovedgård Holmsland

Læs mere

Byplanvedtægt 8. Strandlunden, Jægerbuen, Ishøj Idrætscenter

Byplanvedtægt 8. Strandlunden, Jægerbuen, Ishøj Idrætscenter Byplanvedtægt 8 Strandlunden, Jægerbuen, Ishøj Idrætscenter Ishøj Kommune 2003 I. Området. Byplanvedtægt for et område mellem Ishøj Strandvej og en projekteret parallelvej nordvest for denne. I medfør

Læs mere

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning.

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg. V. Kloakforsyning. VI. VII. VIII.

Læs mere

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Nr. 6 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads jorder i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v. S. og V. Pedersen 1967 Partiel byplan nr. 6 for

Læs mere

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 45 SOMMERHUS OMRÅDE VED BÅRING VIG NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Ol.02.05:P16 ML/ak Lokaiplan nr. 45 A~6 ~23~ ~ - ~ (~4~ STEMPELMÆRKE RETTEN I MIDDELFART KUN GY~OIGTMED

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20.

BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. JAMMERBUGT FJERRITSLEV KOMMUNE NORDJYLLANDS AMT BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR ET SOMMERHUSOMRÅDE SYD FOR SVIN- KLØV PLANTAGE. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

Grundejerforeningen Klintegården, Enø. Deklaration. ( tinglyst )

Grundejerforeningen Klintegården, Enø. Deklaration. ( tinglyst ) Grundejerforeningen Klintegården, Enø Matr. nr. 6b og 8a Enø By, Karrebæk sogn Beliggenhed : Klintegården, Enø. Anmelder: advokat Hans Mygind Hjultorvet 6, Næstved Deklaration. ( tinglyst ) På matr. nr.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N.

under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N. Mtr.nr.,ejerlav, sogn: 8 fe, Vrold under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N. Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN MUNKEBO KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 13 HØJVANGSPARKEN I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. f e- bruar l97o) fastsættes følgende bestemmelser for det i i nævnte område i Munkebo

Læs mere

Anmelder: DEKLARATION.

Anmelder: DEKLARATION. INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI Matrikelnumre. 15c, 16ay, 18cz, 17a og 17b Kildebrønde by og sogn IBYCO A/S POSTBOX 60, TAASTRUP Anmelder: INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI IBYCO A/S Lille Sengeløsevej 30 2630 Taastrup

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D16. Herstedøster Villaby. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Deklaration nr. D16. Herstedøster Villaby. Åben og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Deklaration nr. D16 Herstedøster Villaby Åben og lav boligbebyggelse Kongsbak Informatik P% de i Heratedøster Villaby udstykkede parceller tinglyees følgende bestemmelsert 1. Når udstykningen

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9. Byplanvedtægt. for et område i Dragør kommunes østlige del mellem Kirkevej og Boligselskabet Engparken"

Partiel byplanvedtægt nr. 9. Byplanvedtægt. for et område i Dragør kommunes østlige del mellem Kirkevej og Boligselskabet Engparken Partiel byplanvedtægt nr. 9 Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes østlige del mellem Kirkevej og Boligselskabet Engparken" Partiel byplanvedtægt no. 9. Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes

Læs mere

Deklarationer Der er tinglyst på Henning Borresens sommerhusareal I Ajstrup bakker Matr. Nre. 17b, 47 a 19b. 44k 66d, 50g, 50 h. Og 64c, Aistrup by,

Deklarationer Der er tinglyst på Henning Borresens sommerhusareal I Ajstrup bakker Matr. Nre. 17b, 47 a 19b. 44k 66d, 50g, 50 h. Og 64c, Aistrup by, Deklarationer Der er tinglyst på Henning Borresens sommerhusareal I Ajstrup bakker Matr. Nre. 17b, 47 a 19b. 44k 66d, 50g, 50 h. Og 64c, Aistrup by, Vindblæs Sogn. D e k l a r a t i o n Undertegnede ejer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK Matr.nr. 16 cb Farum by og sogn DEKLARATION Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør Axel Juhl-Jørgensen, c/o Dansk Totalentreprise A/S, Naverland 2, 2600 Glostrup, der ved skøde,

Læs mere

Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948.

Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948. Matr. nr. 1 bn Hasle by og sogn. 10. dec. 1948. Stempel- og gebyrfri i henhold til lov nr. 235 af 30.04.1946. DEKLARATION AF 10.12.1948. Underskrevne arkitekt Andreas Dall som ejer af matr. nr. 1 hn Hasle

Læs mere