Referat Grupperådsmøde Skjoldhøj Gruppe d. 3/ ) Valg af dirigent og referent Dirigent: Jan Olsen Referent: Anni Røgilds

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Grupperådsmøde Skjoldhøj Gruppe d. 3/3 2013. 1) Valg af dirigent og referent Dirigent: Jan Olsen Referent: Anni Røgilds"

Transkript

1 Referat Grupperådsmøde Skjoldhøj Gruppe d. 3/ ) Valg af dirigent og referent Dirigent: Jan Olsen Referent: Anni Røgilds 2) Beretning fra bestyrelsen og ledergruppen Se bilag 3) Fremlæggelse af årsregnskab for 2012 til godkendelse Kassereren fremlagde regnskabet og svarede på enkelte spørgsmål. Der blev fortalt om nogle af de regler der ligger til grund for at der er en vis periodeforskydning i regnskabet, hvilket er en medvirkende årsag til at regnskabet i år ser meget skidt ud. Selv om der tages højde for dette er der dog stadig underskud, hvilket skyldes Spejdernes Lejr. Regnskabet godkendt uden yderligere kommentarerer. 4) Behandling af indkomne forslag Der er ikke indkommet nogen forslag 5) Væsentlige beslutninger om gruppens fremtid, herunder: a. Forelæggelse af gruppens udviklingsplan med hovedindsatsområder for indeværende år. Der var lidt snak omkring brugen af patruljer og patruljeledere/assistenter i de forskellige grene, og hvordan dette fungerer. Udviklingsplanen godkendt b. Beslutninger i øvrigt om gruppens udvikling, spejderarbejde m.v. De enkelte grene fremlagde deres planer for den kommende tid, se bilag. c. Vedtagelse af budget for 2013, herunder fastsættelse af medlemskontingent. Bestyrelsen foreslår en kontingentforhøjelse på 50, pr. halvår til 450, pr. halvår Der blev spurgt ind til hvor stor en forskel det ville gøre for gruppen, og om dette er indregnet i det budget der er lagt frem til godkendelse? Forskellen er ca , og dette er indregnet i det fremlagte budget. Budgettet blev herefter godkendt. 6) Fastsættelse af antallet af bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen foreslår 10 Vedtaget 7) Valg til bestyrelsen a. Formand, kasserer og øvrige forældre Mette Knoblauch blev valgt som ny formand Monica Pedersen blev genvalgt som kasserer Martin Jessen blev genvalgt som bestyrelsesmedlem Lone Norra blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem b. Unge

2 Esben Stehouwer er ikke på valg Sarah Maria Gramstrup Berrada blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem c. Ledere Preben Larsen (Gruppeleder) er ikke på valg Anni Røgilds (Gruppeleder) er ikke på valg Tine Larsen blev genvalgt Lene Sebald blev valgt som nyt medlem af bestyrelsen 8) Valg af gruppens to repræsentanter til Korpsrådet Esben Stehouwer og Tine Larsen 9) Valg af gruppens fem repræsentanter til divisionsrådet Preben Larsen Anni Røgilds Monica Pedersen Søren Vestergaard Mette Knoblauch 10) Valg af revisor og revisorsuppleant Dorthe Bøgh Kaa blev genvalgt som revisor Jann Lund blev genvalgt som revisorsuppleant 11) Eventuelt Rengøring: Lederne har et ønske om hjælp til rengøring i hytten, det vil fremover blive organiseret således at dette kan foregå mens der er spejdermøder. En seddel blev sendt rundt, og flere meldte sig til. Tak for det. Mærker: Spørgsmål til placering af mærker på uniformen, dette vil blive taget op på informationsmøderne i de enkelte grene. Tak til afgående medlemmer af vores bestyrelse for det arbejde der er lagt i gruppen det sidste år. Tak til lederne for det arbejde i lægger sammen med børnene.

3 Beretning fra bestyrelse og gruppeleder 2012: Min beretning vil både være beretning fra bestyrelsen og fra gruppeleder. Det har som sædvanligt været et aktivt spejderår med masser af aktiviteter, møder i hytten i True og weekendture mm. Mikrospejderne var på sommerlejr på Forlev spejdercenter i pinsen. Alle andre var på Spejdernes Lejr i Holstebro, hvilket var en fantastisk oplevelse for alle. Spejderne har også deltaget i divisionsturneringen på Forlev Spejdercenter og vi har haft vores traditionelle juletur til Paradishytten i Virklund, hvor vi som sædvanligt fik god hjælp fra nogle forældre mht. madlavning m.v. Vi har også deltaget i et arrangement i Tivoli Friheden i september måned. Dette var et resultat af et tværkorpsligt spejderarbejde i Århus Kommune. Det skal også nævnes, at vi også, traditionen tro, har afholdt Sct. Georgsparade og sommergrillaften, ligesom vi også har tjent en god slat penge på Kræmmermarkedet ved toiletrengøring og oprydning! Vi har afholdt arbejdsdag i hytten med fin tilslutning tak til alle der gav en hånd med. Lederne har afholdt planlægningsweekend og i bestyrelsen har vi drøftet og justeret gruppens udviklingsplan. Hvad der kom ud af det følger i et senere punkt på dagsordenen. Der skal lyde en stor tak for den gode forældreopbakning, både når det gælder arbejdsdagen, toiletrengøring på kræmmermarkedet, kørsel frem og tilbage til vore ture samt bolle og kagebagning! Til slut vil jeg gerne takke ledere og bestyrelsesmedlemmer for deres arbejdsindsats i det forløbne år. Med spejderhilsen Preben Larsen Gruppeleder Beretning Mikro Spejder 2012 I foråret 2012 havde vi mange sjove aktiviteter, herunder en kokos kop, snydt for en 10er, flere ture i skoven, Bålmad og bålregler, snittet, Danmarksmærket, Vejrhane. Vi var på sommerlejr i pinsen, hvor Aladdin var på programmet. En fantastisk underholdende weekend, med masser af aktiviteter og underholdning. Vi var på Forlev spejdercenter. Vi havde en sjov oplevelse med et råb vi lærte der er ikke nogen fluer på os og satte gang i og fik alle 200 spejdere på pladsen med på. Dygtige børn, der var gode til at hjælpe, men også en meget urolig flok. Det blev bedre i løbet af weekend, men weekenden gav anledning til efterfølgende refleksion af vores mikrospejder leder metode.

4 Efter sommerferie startede vi op igen. De store var rykket op og vi ledere besluttede at der skulle nye metoder i brug. Vi er mere konsekvens. F.eks. skal de tale pænt (for det gør vi). De skal tie stille når de voksne taler og når én af de andre skal sige noget. De skal række hånden op, med mindre andet er aftalt. Det giver en meget bedre ro til møderne, alle får noget ud af det og ikke kun de 4 der er gode til at råbe højt lige den aften. Vi holdt ikke åbent hus og har hat spejdere hele vinteren. Hellere godt spejderarbejde for 20 børn end noget rod for 30 børn. I vinterhalvåret har vi lavet vores egen blyant, været i skoven og se på naturen, lært om løvtræer og nåletræer og reglerne i naturen. Førstehjælp og bål. Vi har været i Afrika (Ghana) og lavet vores eget legetøj af kapsler og skraldeposer. Klar dig selv mærket; pakket taske til juleturen, været ude i trafikken i True, lært effekten af reflekser. Juletur, som altid en dejlig tur. Spion møde. Knivbevis. Fuglemad. Elektronik skille aften. Vi har haft en del indemøder, men altid med indlagt bevægelse 2013: De spejdere der har været med længe, skal have mere ansvar, som Patruljeledere. Er også kommet med nogle ønsker til møderne, som vi skal efterkomme her i foråret. Vi skal forberede os og blive klar til sommerlejr i Pinsen. Bål og bål mad. En pude vi kan have med på tur (der er altid nogen der skal låne min:0). Vi skal have sørøvertema, hvor vi bygger snitte aktivitet ind i, og vi skal selvfølgelig i skoven Vi fortsætter vores mere konsekvente linje. Men vær ikke i tvivl om at vi taler positivt til jeres børn og sikrer os at alle er med i legene. Venskab, Udeliv og Sjov er vores nøgleord. Vi håber på rigtig mange helst alle, på pinseturen. Det er en meget fin og homogen gruppe, og vi vil gøre vores bedste for at give dem en fantastisk spejdertur. Beretning minigrenen 2012: Den sidste del af foråret gik med deltagelse på divisionsturnering, træning af de almindelige spejderfærdigheder og forberedelser til sommerlejren. Vi var mange med på Spejdernes Lejr, og det var en stor oplevelse for alle. Vi gik rigtig mange kilometer undervejs, og deltog i en række forskellige aktiviteter. Både aktiviteter som man frit kunne komme og gå til, men også aktiviteter som vi havde tilmeldt os hjemmefra, herunder en tur til stranden efter smådyr og selvfølgelig den store børnefest. Lige efter sommerferien deltog vi på den fælles tur i Tivoli Friheden, og ellers har efteråret gået med bl.a. bål og knivbevis. Vi har også taget håndværker mærket og i den forbindelse lavet bordskånere, lædertørklæderinge, drømmefangere, tovdyr m.v. Vi var også med på juleturen, og bidrog her til den gode stemning. I begyndelsen af 2013, har vi arbejdet med sne og spor i sneen, lavet bål og førstehjælp.

5 I løbet af året er der sket en del ændringer i ledergruppen hos minierne. Vi har måttet sige farvel til Hanne og Ole efter sommerlejren. Samtidig har vi fået Sarah ind som ny minileder. Kirsten har trukket et stort læs i efteråret, hjulpet af Sarah og de andre ledere på skift. Efter jul har vi lavet ændringer i ledersammensætningen i flere grene, hvilket har betydet at Kirsten er rykket til mikrogrenen. Derfor er lederne nu Robert, Lene og Sarah Næste arrangement for minispejderne bliver divisionsturneringen i maj på Kulsø Spejdercenter, derudover skal vi selvfølgelig på sommerlejr formentlig i Grenå fra fredag d. 28/6 til tirsdag d. 2/7. På møderne arbejder vi med duelighedstegnene Klar dig selv, Kommunikation og Kniv, sav og bål. Pt. Er vi 21 spejdere som vi inddeler i 3 patruljer, og vi 3 ledere går så på skift og hjælper dem, så de lærer os alle godt at kende. Beretning junior 2012: Den sidste del af foråret 2012, gik med et tema der hed Tivoli og gøgl, dette fik vi hjælp til at Jesper, der er en af forældrene til en minispejder. Det var en stor succes, også selvom vi aldrig lærte at jonglere. Det hele mundede ud i en forestilling for forældrene og selvfølgelig også et dramamærke til uniformen. Undervejs deltog vi på divisionsturneringen, hvilket er noget af en udfordring for spejderne, da de ikke må få hjælpe fra lederne, til at lave bålplads, aftensmad m.v. Men de klarer det rigtig flot. Som forberedelse til sommerlejren var vi på en juniortur hos Esbens mormor, hvilket var rigtig hyggeligt og vi blev for alvor rystet sammen. Spejdernes lejr var en stor oplevelse, og vi var næsten fuldtallige. VI fik prøvet en masse forskellige aktiviteter, ofte sammen med op til 1000 andre spejdere. F. eks. deltog vi i eksperimentet i Holstebro by, hvor vi alle (ca. 500) fik udleveret en radio til ørerne, og så fik vi underlige opgaver undervejs. Vi dansede boogie woogie gennem byen, lavede kæmpe ballondans og lagde os ned på torvet og slappede af. Vi tog også ridderprøven, og kom gennem forhindringsbaner m.v. I efteråret har vi haft aktiviteter som pioner, hvor vi byggede tårne med katapulter og bekrigede hinanden med vandballoner. Vi har haft besøg af en brandmand som lærte os at slukke forskellige brande, og senest er vi startet på arbejdet med Kultur og samfundsmærket. Vi har naturligvis også været af sted på ture, det er trods alt det vigtigste som spejder. Vi lagde ud med Tivoli turen, hvor der var aktiviteter i forlystelserne, og så overnattede vi naturligvis også derinde. I oktober havde vi vores sædvanlige tur til Ry, hvor vi sover i sheltere. Det regnede fra vi kom til vi tog hjem, men heldigvis tog spejderne det med godt humør. Afslutningsvis var vi på juletur, hvilket som sædvanligt var rigtig hyggeligt.

6 Lige nu arbejder vi videre med mærket Kultur og samfund, og har i den forbindelse snakket lidt om vikinger, lavet bålkapper og været på byløb inde i Århus. 2013: De kommende møder fokuserer vi på at få styr på nogle af de basis færdigheder, som der er gode at have når vi skal på divisionsturnering og for den sags skyld sommerlejr. Vi prioriterer udelivet meget, selv om vi af og til også tilbringer noget af mødet indendørs. Foråret vil vi bruge på at blive bedre til at finde vej, hvilket vi afslutter med en tur i juni. Beretning for troppen 2012 I marts var havde vi tre spejdere med på PLA tur. Det var en interrail tur på Odderbanen. Vi havde to patruljer med divisionsturnering hvor temaet var skatteøen. Vores sidste tur inden sommerferien var en vandretur ud til Lene. Vi startede fredag med små opgaver undervejs på vandreturen og endte sidste opgave i silende regnvejr med at lave pandekager på trangia. Vi endte med at sove i Lenes stue fordi vi var så våde og kolde. Lørdag blev brugt på at lave forberedelser til sommerlejren. Søndag deltog vi i Langelinieløbet hvor vi cyklede 30 km. Årets sommerlejr var Spejdernes lejr. Vi havde 14 spejdere med. Lejren startede lørdag men vi tog af sted torsdag aften på cykel fra hytten og mod Holstebro ca. 165 km som afslutning på vores 1000 km mærke. Første nat sov vi lidt uden for Ry, men inden vi nåede frem havde vi en der styrtede på cyklen og brækkede armen. Næste dag cyklede vi videre i skarp blæst og på snorlige veje til vores overnatningssted 10 km udenfor Holstebro. Lørdag cyklede vi ind til lejren hvor vi mødtes med resten af gruppen. Efter lejrpladsen var bygget op fik vi i løbet af ugen prøvet en masse forskellige aktiviteter bl.a. sejlads i både, madlavning, et natløb der slutte kl. 4 om morgenen og meget mere. I starten af oktober var vi på tropstur hvor temaet var sundhed som afslutning på sundhedsmærket. Vi vandrede fra en shelter lidt uden for Ry lørdag morgen hvor vi havde overnattet mod Sletten. Undervejs på ruten var vi ude klatre i træer. Da vi nåede frem skulle vi overnatte i hængekøjer der var hængt op under tag. Søndag sluttede vi af med at vandre op på Himmelbjerget. I efterårsferien havde vi en spejder med på Plan. I starten af november havde vi en patrulje med på Flagermuslygteløb. Det er natløb hvor der er omkring 200 spejdere der render rundt ude i skoven ved Moesgård. I november var vi på juletur med resten af gruppen. Troppen stod for aktiviteterne søndag. Drengepatruljen havde lavet et løb rundt i skoven og de to pigepatruljer havde hver især skrevet et teaterstykke som de viste for resten af gruppen. Vi sluttede året af med en tropsjuletur i en hytte. Vi var ude på en lang gå tur i sneen og byggede en kæmpe snemand. Den store julemiddag blev tilberedt på trangia. Vi sluttede aftenen af med at se en film.

7 2013: Vi skal back to basic det vil sige at vi skal have genopfrisket alle vores færdigheder. Vi skal i gang med at tage orienteringsmærket hvor vi bl.a. skal på små o løb. Piger skal have afsluttet deres teater og drama mærke og drenge skal afslutte deres håndværksmærke som gerne skulle ende med en færdig shelter Til sommer skal vi til Norge og vandre omkring Hovden i uge 28.

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten)

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten) DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 09-03-2014 (Lisbjerg hytten) Tilstede var: Formand, Gruppeledere, Kasserer, Bestyrelsesmedlemmer, Ledere og Forældre. Gruppeleder Preben Larsen bød fremmødte velkommen

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde 2015

Referat fra Grupperådsmøde 2015 Broager Drengegruppen Referat fra Grupperådsmøde 2015 Søndag 22. Februar 2015 Sted : Stevninghus Referatet indeholder yderligere informationer og beslutninger fra Grupperådsmøde, som ikke er indeholdt

Læs mere

Referat fra grupperådsmøde den 1. marts 2015 Skjoldhøj Gruppe, Det Danske Spejderkorps

Referat fra grupperådsmøde den 1. marts 2015 Skjoldhøj Gruppe, Det Danske Spejderkorps Referat fra grupperådsmøde den 1. marts 2015 Skjoldhøj Gruppe, Det Danske Spejderkorps 1. Valg af dirigent og referent. Anni Røgilds blev valgt som dirigent. Lone Norre blev valgt som referent. 2. Beretning

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 27. FEBRUAR 2014 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent b) Skriftlige

Læs mere

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 27-02-2011 (Gruppetur til Sandbjerglejren)

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 27-02-2011 (Gruppetur til Sandbjerglejren) DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 27-02-2011 (Gruppetur til Sandbjerglejren) Tilstede var: Formand, Gruppeleder, Kasserer, Bestyrelsesmedlemmer, Ledere og Forældre. Formanden (Sigurd) bød fremmødte

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat:

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat: Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe 2019 Mødereferat 19. Februar 2019, klokken 19-21, Mariendalsvej 74. Dagsorden: 1. Valg af Dirigent og referent. 2. Beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab for 2018 til

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Mødereferat Grupperådsmøde d. 22. februar 2012 Dagsorden 1. Velkommen og valg af dirigent og referent 2. Tilbageblik på alt det sjove (og sure) i 2011 3. Gennemgang af regnskab for 2011 4. Gruppens fremtid

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af: Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 16. februar 2015 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a) Valg af dirigent og referent Alex valgt til dirigent og Bettina valgt

Læs mere

Januar Februar Marts 2010

Januar Februar Marts 2010 Januar Februar Marts 2010 Indholdsfortegnelse: Side Kalender 3 5 km. vandretur 4 Andre lande 5 Sy projekt 6 Grupperådsmøde 8 Rengøring 9 Tænkedag 10 Hyttetur 11 Navne, telefonnumre og e-mails 12 Nu - kommer

Læs mere

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014

Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 Referat af grupperådsmøde i Reden 5. Aalborg den 10. februar 2014 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Kalle Referent: Laura 2. Beretninger a. Formanden: Jakob brugte sin beretning på at fortælle

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

Sortebrødre Gruppe Årsrapport 2014 Nr. 1. Indkaldelse til generalforsamling

Sortebrødre Gruppe Årsrapport 2014 Nr. 1. Indkaldelse til generalforsamling Sortebrødre Gruppe Årsrapport 2014 Nr. 1 Indkaldelse til generalforsamling Dagsorden Formandens beretning Ledernes beretning 2015 kalender Gruppens visioner Øjebliksbilleder Regnskab 2014 Lidt sjov Budget

Læs mere

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13

Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Referat fra Glamsbjerg spejdernes Grupperådsmøde afholdt i Hytten på Syrenvænget i Glamsbjerg. Dato:7. Februar 2010.02.13 Tilstede: Ingemann, Bent, Else, Susse, Lise, Lone, Jeppe, Victoria, Johnny, Mads,

Læs mere

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN

Grupperådsmøde februar Brabrand Sognegård DAGSORDEN Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Beretning fra bestyrelsen og ledergruppen 3. Fremlæggelse af årsregnskab og status for det

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam

Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl på Gurredam Referat af Grupperådsmøde De Vilde Svaner, Nivå Søndag, den 24. februar 2013 kl. 11-12 på Gurredam Tilstede: ca. 20-25 forældre, unge og ledere. Formand for bestyrelsen Bente Rasmussen åbnede mødet og

Læs mere

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet (True)

DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet (True) DDS Skjoldhøj Referat Grupperådsmødet 26-02-2012 (True) Tilstede var: Formand, Gruppeleder, Kasserer, Bestyrelsesmedlemmer, Ledere og Forældre. Formanden (Sigurd) bød fremmødte velkommen til grupperådsmødet.

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven

Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven S K O V F O L K E T - D E B L Å I H A D E R S L E V Grupperådsmøde Søndag den 24. februar 2013 kl. 13 15 i Spejderskoven DET DANSKE SPEJDERKORPS Grupperådsmøde Vi vil gerne invitere spejdere, forældre

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Mandag 11. februar 2019 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Mandag 11. februar 2019 kl 18.00 19.30 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (gruppelederens beretning,

Læs mere

Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde

Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde Billede: Sommerlejr 2014, Houens Odde DAGSORDEN FOR ORDINÆRT GRUPPERÅDSMØDE D. 8. MARTS 2015 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning fra formand og gruppeledere 3. Fremlæggelse af årsregnskab for

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019

Bestyrelsen. Gruppens medlemstal. Samarbejdet med kommunen. Referat af generalforsamling 9. april 2019 Referat af Generalforsamling hos De grønne pigespejdere i Jonstrup Tirsdag den kl. 19-21 i lokalet under Kvisten, Jonstrupvej 288 E., 3500 Værløse Tilstede: Dorthe (gruppeleder), Hanne (tropleder), Monica

Læs mere

Skovfolkets grupperådsmøde

Skovfolkets grupperådsmøde Skovfolkets grupperådsmøde Søndag den 24. februar kl. 13-15 i Spejderskoven - Bastillen Program 1) Valg af dirigent og referent. 2) Beretning 3) Regnskab 2012 4) Behandling af indkomne forslag 5) Væsentlige

Læs mere

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 22. februar 2016 kl i spejderhytten i Rårup.

Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 22. februar 2016 kl i spejderhytten i Rårup. Referat af: Grupperådsmøde (generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 22. februar 2016 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a) Valg af dirigent og referent Rasmus valgt til dirigent og Lone valgt

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 27. februar 2011 i Ravnsøhytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent.

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 15. februar 2017 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (formandens beretning,

Læs mere

Referat af gruppera dsmøde, Højfyns Spejderne, Skalbjerg 28. februar 2019

Referat af gruppera dsmøde, Højfyns Spejderne, Skalbjerg 28. februar 2019 Referat af gruppera dsmøde, Højfyns Spejderne, Skalbjerg 28. februar 2019 1).: Valg af dirigent og referent Dirigent valgt på mødet: René Søllingvraa Referent valgt på mødet: Holger Jensen Mødet konstateres

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015

Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Referat af Grupperådsmøde i Hawerthi-1. Rødovre Lørdag den 31. januar 2015 Stemmeberettige deltagere: Jørgen Skorstensgaard, kassér, Vestskov Division Ledere til stede: Lene Hansen, Dan Norén, Charlotte

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup.

Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. Referat af Grupperådsmøde(generalforsamling) for De Blå Spejdere i Rårup den 28. januar 2013 kl. 17.00 i spejderhytten i Rårup. a. Valg af dirigent og referent Katrine er valgt som dirigent Bettina er

Læs mere

Divisionschefernes beretning

Divisionschefernes beretning Divisionschefernes beretning DIV ledelsen Det lykkedes jo at få valgt en kvindelig DC, Malene. Det kneb lidt med en kasserer, så Nopper tilbød at fortsætte indtil vi fandt en anden, mange tak for det.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00.

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00. GRUPPERÅDSMØDE BRUNDURS GRUPPE Onsdag den 15. februar 2012 Kl. 19.00 Spejderhytten, Jyllandsgade 61 i Brønderslev. Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 5. februar Grupperådsmøde Forældre 28. februar 1. marts Gruppetur Alle Mikro Aller først vil

Læs mere

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre

Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre Forretningsorden for Hawerthi 1. Rødovre 1 Grundlag 1. Det Danske Spejderkorps love udgør det formelle grundlag for gruppens arbejde, formål og værdier. 2 Gruppen 1. Gruppen består af følgende afdelinger:

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af Grupperådsmøde 2019

Referat af Grupperådsmøde 2019 Referat af Grupperådsmøde 2019 25. februar 2019-17.30-19.30 Brabrand Sognegård DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent Sofus Grum Schwensen blev valgt som dirigent. Jacob Trier blev valgt som referent.

Læs mere

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe

Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Det Danske Spejderkorps III. Kolding Gruppe Referat for Generalforsamling tirsdag den 25. februar 2015 Formanden startede med at byde velkommen og fortalte om aftenens program 1. Valg af dirigent & referent

Læs mere

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet.

Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Referat af Grupperådsmøde lørdag d. 2. marts 2013 Hammermølle gruppe, DDS Pkt. 1; Gruppeleder Charlie byder velkommen, og der er enighed om at generalforsamlingen er lovligt indvarslet. Charlie vælges

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Kære spejdere, forældre og ledere

Kære spejdere, forældre og ledere Kære spejdere, forældre og ledere Så er det blevet tid til et nyt EKKO. Redaktionen har desværre ligget lidt stille her efter jul, men nu er den klar igen. Bladet gælder frem til og med sommerferien. Vi

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

Årsberetning gruppelederne 2016

Årsberetning gruppelederne 2016 Årsberetning gruppelederne 2016 2016 har været et godt spejderår. Vi har set forældre hjælpe på en helt ny måde, og det er noget der virkelig betyder noget for os. Det har betydet at nogle børn, som ellers

Læs mere

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013

Grupperådsmøde 2013. Søndag 10. marts 2013 Grupperådsmøde 2013 Søndag 10. marts 2013 Det er Stjernegruppen Vi er altid ude Vi driver et alsidigt friluftsliv, altid udendørs, på alle tider af døgnet, året rundt, i hele verden. Vi præsterer Vi udfordrer

Læs mere

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør Kære forældre, spejdere over 14 år og ledere i 1. Helsingør, I inviteres hermed

Læs mere

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Referat fra divisionsrådsmøde d. 16-04-2015 Dagsorden: a. Valg af dirigent og referent b. Beretning fra divisionsledelsen c. fremlæggelse af årsregnskabet for det foregående år til godkendelse d. behandling

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

45. årgang februar- marts 2016

45. årgang februar- marts 2016 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 45. årgang februar- marts 2016 HUSK grupperådsmødet d.27. februar Indbydelse til: I Enghytten Lørdag D.27.februar Kl. 13.30 Kære forældre, ledere og medlemmer hos NAKSKOVSPEJDERNE.

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE Beretning fra formanden Det var så 2015 for spejderne, lederne og os forældre og jeg syntes året er gået stærkt. Vi har ikke været ramt af mangel på ledere i 2015,

Læs mere

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro.

Anders fortæller at hver grenleder har en beretning. Camelot er vokset en del. Vi har venteliste hos mikro. Referat af grupperådsmødet d. 27/2 2016 1. Valg af dirigent og referent a. Dirigent: Carsten Vest b. Referent: Mette Petersen 2. Beretning fra formanden Jesper Petersen Beretningen er også sendt ud fra

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 En super aktiv juletur i Egebjerghytten Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27 00 06 e-mail: ekko@pionererne.dk Formand Hanne

Læs mere

Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg

Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg Referat af årsmøde i Zaxsez d. 29/3 2015 i Sjølunds hytte i Vordingborg Velkomst af formanden Indkaldelsen udsendt rettidigt konstaterede dirigenten Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent (sidstnævnte

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 2 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Forår = friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sikke en Vinterlejr vi havde i

Læs mere

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00

Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Mødetid på Poulholm 17:15 19:00 Hej Mini spejdere. Efter en lang sommer ferie og en fantastisk sommerlejr, er vi mere end klar til at tage fat på et nyt spejder år. Vi starter med at tage afsked med dem

Læs mere

Referat af grupperådsmøde 26. februar 2014. Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand.

Referat af grupperådsmøde 26. februar 2014. Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. Referat af grupperådsmøde 26. februar 2014 Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. A valg af dirigent og referent a1. Simon Bjergskov Pedersen - dirigent a2. Sidse Katrine Lund referent Dirigenten

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Sted: Til: Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 20:00 22:00 Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Tilstede: Anders Theilgaard Madsen (Trops- og Gruppeleder)

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2013 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 18. februar 2013 i Egehytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent. Jannie

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat

Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe. Mødereferat Grupperådsmøde for Gundsø Gruppe Kongslejre Divisionen af Det Danske Spejderkorps Mødereferat onsdag d. 10. februar 2016 Deltagere: Camilla, Kristina, Betina, Sara, Bitten, Henrik, Stine, John, Kirsten

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

Jollen Januar-marts 2019

Jollen Januar-marts 2019 Jollen Januar-marts 2019 75. årgang Vi har sagt velkommen til mange nye sidste år og der er fyldt op hos både søulve og spirer. Forhåbentlig for vi lige så meget godt vejr som sidste år, så der igen bliver

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks December 2013 nr. 107 19. årgang DDS Sjølund Koks Til Sjølund Koks læsere Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Tak for i år! Vi glæder os til at se jer igen mandag den 6. januar

Læs mere

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret.

Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Side 1 / 9 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret af januar 2014 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men kun medlemmerne har stemmeret. Disse er: - Forældre til medlemmer

Læs mere

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe 2014 har været endnu et godt spejderår i gruppen, hvor vi gerne vil sige tak for lån af jeres dejlige børn, som vi har trænet til at blive gode spejdere uanset deres

Læs mere

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015 Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe Vinter/forå r 2015 Dage Aktivitet Bemærkning el. mærke: 5. januar 17-18.30 Koder knob spejderloven/kammeratskab Kommunikation + pioner Vi slutter kl. 18.30, da

Læs mere

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt. Velkommen Formanden byder velkommen. Dirigent Referent Lovligt varslet Formanden foreslår en dirigent. Dirigent foreslår en referent. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

Læs mere

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. april Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex. Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Lene Carlsen (for tiden) Alex Weinreich 86428424 Christine Weinreich 86428424 Thomas Krogh 75920330 Søren Krogh Mikro Birte Sonne Mini 86432166 29802193 51562013

Læs mere

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING OPRYKNING SOMMERLEjR ÅBENT HUS GRUPPEN Kære spejdere og forældre! Velkommen tilbage efter sommerferien. I år var vi jo alle på

Læs mere

Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde egen kniv.

Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde egen kniv. Færdighed Mini Junior Trop Kniv Erhverve kniv sikkerhedsbevis. Knivens historie samt Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde egen kniv. Erhverve kniv sikkerhedsbevis og lære at vedligeholde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Tirsdag d. 27. januar kl. 20:00 22:00 Sted: Til: Kopi: Dagsorden udarbejdet af: Dagsorden: Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Anders Theilgaard

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 118 22. årgang april 2016. Sjølund KOKS

Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 118 22. årgang april 2016. Sjølund KOKS Sjølund Gruppe Det Danske Spejderkorps Www. sjolund.spejder.dk nr. 118 22. årgang april 2016 Sjølund KOKS Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse Fælles program Familiespejd Mikro Mini Junior Trop Referat

Læs mere

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Gl Pernille Justesen 86981777 23460010 per-pernille@postkasse.com Ga Alex Weinreich 86428424 61616498 alexweinreich@mail.dk Ga Christine Weinreich 86428424 25383022

Læs mere

Temaet for årets Gruppetur var Tilbage til det gamle spejderarbejde, og det indebar mad over bål.

Temaet for årets Gruppetur var Tilbage til det gamle spejderarbejde, og det indebar mad over bål. Formandens beretning Spejderåret 2013 startede med vores årlige generalforsamling i februar. I marts måned blev der i Hytten i Jyllandsgade afholdt kursusdag for gruppens ledere, seniorer og bestyrelse.

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2014 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et endnu et spejder-år; vi er dog lige nu i en mørk periode af året

Læs mere

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015

WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK. 44. årgang oktober - november 2015 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 44. årgang oktober - november 2015 Fra oprykningen 2015 Ledermangel/om rokering hos Nakskovspejderne. Vi står akut og mangler en leder til vores mikorafdeling, det kræver ikke så

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Referat af grupperådsmøde 25. februar Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand.

Referat af grupperådsmøde 25. februar Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. Referat af grupperådsmøde 25. februar 2015 Velkomst ved Christina Møller, bestyrelsesformand. A Valg af dirigent og referent a1. Simon Bjergskov Pedersen - dirigent a2. Sidse Katrine Lund referent Dirigenten

Læs mere

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DOBBELTHAGEN http://2hag.dk/ Morgensamlig på InterSpejd Nr. 3 2014 AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Side Indlæg sendes til : Leif Toft Jakobsen E-mail: leif@toftjakobsen.dk Velkommen

Læs mere

DAGSORDEN GRUPPERÅDSMØDE Søndag den 2/3 kl. 10.00

DAGSORDEN GRUPPERÅDSMØDE Søndag den 2/3 kl. 10.00 DAGSORDEN GRUPPERÅDSMØDE Søndag den 2/3 kl. 10.00 a. Valg af dirigent og referent. b. Beretning fra bestyrelsen (ledergruppens beretninger er vedlagt som bilag) c. Fremlæggelse af årsregnskab og status

Læs mere