Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nummer 34- August 2004 SKAK. 4. hovedkreds"

Transkript

1 Nummer 34- August 2004 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Vigtige adresser Side 3 Sæsonstart Side 4 FU-møde Side 5 Ny webmaster Side 6 Holdskak Side 7 Holdskak debat Side 8 Pokal 2004 Side 9 Mestre og andet godt Side 11 Diverse Side 12 Indbydelser

2 Nyt fra Sønderjydsk skak Nummer 34 Side 2 Forretningsudvalget (FU) i 4. hovedkreds. Formand: Hansjørgen Clausen Æblehaven Egernsund E,mail: Kasserer: Frede Andersen Koldingvej 6 Gabøl 6500 Vojens Juniorleder: Søren Krabbenhøft Bakkedraget Brørup Tlf.: mobil Turneringsleder: Kurt Petersen Haderslevvej Ribe Sekretær Herman Petersen Rylevænget Ribe Tlf.: Redaktion Helge Andersen Solvang Kruså Webmaster Karsten Fyhn 4. Hovedkreds hjemmeside: Dette nummer. Den ny sæson går i gang, og det sætter selvfølgelig sit præg på dette blad. Der er bl.a. uddrag af debatten på hjemmesiden omkring holdskakken. Der bliver selvfølgelig også set tilbage på sidste sæson. Der er mange afslutninger, som jeg ikke nåede at få med i sidste blad. Jeg kan desværre ikke afslutte Sønderjysk EMT, da omkampen mellem Kai Bjørnskov og Lars Wilton endnu ikke er spillet.

3 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side Sæsonstart. Nu gælder det om at finde brikkerne frem og komme i gang igen. Nogle har spillet skak i sommerpausen, mens andre starter på bar bund med at finde formen. Nogle skal studere en ny åbning inden sæsonstarten, mens andre bare glæder sig til at gense klubkammerater. En ting er vi fælles om, nemlig glæden ved vort spil. Glæden ved spillet er vores fælles inspirationskilde, men hver især har vi nok også noget andet, som inspirerer os, og får os til at finde brikkerne frem til en ny sæson.

4 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side FU-møde Herman S Petersen forkortet af red. Siden sidst vi var samlet: Der var ingen bemærkninger ud over, at hovedkredsens hjemmeside nu fungerer godt. Flensborg har fået ryddet op i medlemslisten og fået udmeldt 15 medlemmer, de er ikke i klubben længere. Webmaster vil efter ønske få tilsendt støttekontonumre, som så skal lægges ud på hjemmesiden. Hansjørgen Clausen skal deltage i DSU hovedbestyrelsesmøde de 29 august. Datoen for Sønderjysk Grandprix er sat til den 25. september 2004 i Vojens. Økonomi: Frede Andersen omdeler et udskrift af regnskabet. Det går godt for 4.HK, klubberne betaler kontingent til tiden. Haderslev skakklub har bedt om støtte til et gågadearrangement. Bestyrelsen har bevilliget 500 kr. Holdturnering: Indbydelsen til kommende sæson er udsendt. Efter ønske fra nogle klubber skal der markeres hvem de enkelte hold består af. Frede Andersen fremsatte ønske om der kan laves samlehold (spillere fra flere klubber på et hold), dette er ikke umiddelbart muligt. Vedrørende oprykninger til mesterrækken er der et tilbagevendende problem: Der er klubber der rykker op til mesterrækken, men kan ikke stille hold til at spille om søndagen. Vi kunne ønske os en tilkendegivelse fra de klubber med sådanne problemer. Ovennævnte procedure er med til at få en mere rationel tilrettelæggelse af den næste turnering. D-rækken er tiltænkt nybegyndere, og der bør kun tilmeldes nybegyndere. Vi har endnu ikke fundet ud af hvordan man definerer en nybegynder. Junior grandprix:invitationer til Sønderjydsk junior grand prix 2004, er sendt til klubberne i 4 HK. Turneringen afvikles lørdag den 25/ fra kl i Vojens, med tilmelding senest 18/ Pokalskak:Vi vil opfordre Tønder skakklub om at arrangere Pokalskakturneringen i den kommende sæson. Juniorhold DM 2004:Vi ønsker at 4. HK stiller et hold til Junior DM i Tjele. Holdet vil blive sat med en skelen til resultater ved Sønderjydsk junior grand prix Eventuelt: Vi har fra Broder Pedersen modtaget besked om Alssund skakklub ikke kan holde Sønderjydsk EMT, så vi skal have fundet en anden klub. Vojens skakklub kan muligvis påtage sig opgaven. Det undrer at Dansk Skaksalg har så høje priser, at nogle klubber køber skakmateriel i udlandet! Hansjørgen forelægger det for DSU ved næste møde. Der resterer en afgørelse fra Sønderjydsk EMT 2004 Det er partiet imellem Lars Wilton og Kaj Bjørnskov. Cathrine mindes teglværk vil prøve at lave en skakturnering på teglværket, vi har i øjeblikket ikke flere oplysninger.

5 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side Ny Webmaster. 4. HK har fået ny webmaster. Jeg vil herfra sige tak til Jesper, for det arbejde han har gjort specielt i starten af sin tid. Jeg vil også byde hjertelig velkommen den nye Karsten Fyhn. Han præsenterer sig således på hjemmesiden: Jeg hedder Karsten Fyhn og er også webmaster for Skakklubben Alssund. Jeg vil forsøge at løfte arven fra mine forgængere og søge at skabe en levende og spændende hjemmeside! Først vil jeg gerne sige tak til min forgænger Jesper Kjærgaard-Jensen for hans indsats som webmaster og for at vi fortsat kan have hjemmesiden liggende på hans server og det endda gratis! Og så lidt om hjemmesiden. Jeg har lavet et nyt design, men det vigtigste er indholdet, og indholdet er stort set det samme som på den gamle side. Hvis der er nogle forældede oplysninger eller hvis der mangler nogle oplysninger, så vil jeg meget gerne modtage en mail derom! Foreløbig har jeg indført et nyt forum, som har den fordel i forhold til den gamle, at den opdeler emnerne i tråde, så den forhåbentligt er lidt mere overskuelig! Jeg har også lavet en side til oplysninger om skoleskak. Foreløbig så er der ikke meget på den side, så hvis i har skoleskak på programmet, så send mig venligst en mail om tid og sted og kontaktperson, så vil jeg tilføje det på siden, så vi kan få samlet en oversigt over skoleskak tilbud i 4. hk! Med tiden vil jeg tilstæbe at indføre flere fornyelser. Blandt andet vil jeg gerne tilføje noget skak! Altså skakpartier og skakopgaver med mere. Men den tid den glæde. Foreløbig vil jeg arbejde på at få det basale på plads, og det vil sige at fylde siden med relevant information, og til det har jeg brug for jeres hjælp. Så har i noget til siden så send mig en mail eller skriv det i sidens forum "Din Mening"! Med venlig hilsen Karsten Fyhn Webmaster 4. HK. Frank Petersen er stødt ind i denne: Alternativ notation. For nylig under træningen i Aabenraa Skakklub, hvor 10 årige Niels Bo undervises: Læreren: Når man laver et dårligt træk, sætter man et spørgsmålstegn. Hvad tror du man bruger for et tegn, når man har lavet et godt træk? Niels Bo, efter et stykke tids betænkningstid: En Smiley! Han fik den fulde karakter for svaret!

6 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side Holdturneringen. Haderslev spiller i 2. division gruppe 2. Bov, Ribe, Tønder og Aabenraa spiller i 3. division gruppe 3 mod 4 fynske hold. Det bliver vist en sæson, hvor de sønderjyske divisionsholdhold er glade for at blive i rækken. For divisionsholdene og mesterrækken bliver kampdagene: 31/10, 14/11, 15/12, 16/1, 6/2, 6/3 og 13/3. Øvrige hold spiller i ugerne 44, 46, 49, 2, 5, 9 og 10. Bemærk! Hvis turneringslederens forslag bruges(se senere), så vil nogle af M-rækkens kampe blive spillet på hverdagsaftener. TL skriver videre: Man skal ikke tage sorgerne på forskud..men!! Hvis grupperne i dette års holdturnering skal arrangeres efter sidste års resultater ender vi med, at der kun er 3 hold til C-rækken, med det nuværende antal tilmeldte hold. TL foreslår så, at der laves 2 mesterrækker a 6 hold, en A-række med 8 hold og en B-række med 8 hold. Nummer 1 og 2 i hver M-række spiller oprykning mod 1 og 2 i den anden M-række. Resten af holdene i M-rækken spiller om nedrykning. Indledende kampe spilles på hverdagsaftener og op- og nedrykningskampe spilles søndage. På nuværende tidspunkt vides det ikke om følgende hold også stiller op i de rækker de er kvalificeret til, men følgende er kvalificeret til de enkelte rækker: M-rækken: Haderslev 2, Flensborg, Ribe 2, Aabenraa 2, Alssund, Løgumkloster, Fribonde og Flensborg. A-rækken: Bov 2, Flensborg 2, Ribe 4, Augustenborg, Ribe 3, Vamdrup, Vejen og Alssund 2. B-rækken: Lunderskov, Vojens, Gråsten 2, Oversø-Frørup, Aabenraa 3, Tønder 2, Haderslev 3 og Alssund 3. Der er fri tilmelding til C- og D-rækken. Turneringslederen beder om, at man kun tilmelder begyndere/skole-skakspillere til D-rækken. Forslag til M-rækkerne: M-syd: Alssund, Flensborg, Gråsten, Fribonde, Bov 2 og Augustenborg. M-nord: Haderslev 2, Ribe 2, Løgumkloster, Ribe 3, Vejen og Aabenraa 2. At holdturneringen er vigtig og betyder meget i mange klubber, ses på reaktionerne. Her er et sammendrag af debatten på hovedkredsens hjemmeside: Niels Falsig, Tønder skriver bl.a.: Det er en god ting, at turnerings-lederen tænker tanker med henblik på at få den bedst mulige afvikling af holdturneringen. Men jeg er uenig med det fremsatte forslag. Jeg savner kon-tinuitet og konsekvens i holdturnerin-gen, og det får man ikke med gennem-gribende årlige ændringer. Sidste år blev A- og B-rækkerne uvars-let slået sammen i noget nord-syd hal-løj.

7 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side D.v.s. forige års nedrykning fra A-rækken og oprykning fra B-rækken blev annulleret. I år foreslåes de splittet igen, men M- rækken tænkes ændret voldsomt med en udvidelse til nord- og syd-mesterrækker. Udover kvaliteten i M-rækken får det også den konsekvens, at ned- og oprykning sidste år i A- og B-rækkerne igen annuleres. Taber vi ikke alvoren og spændingen på den måde? Lad os få ro, så det igen bliver sværere og mere prestigefuldt at bevæge sig opad i rækkerne. Svend Erik Kramer, Bov skakklub skriver bl.a.: Vi i Bov skakklub er langt fra begejstrede for en ændring til 2 M- rækker selv om der er planlagt hverdagskampe for disse, vil der være 2 søndagskampe til sidst, og vi vil få det svært med at finde spillere til disse søndagskampe. Skak er jo desværre sjældent fritidsinteresse nr. 1, blot vi kommer lidt ned af styrkelisten. Bov arbejder på at stille et 3. voksenhold netop til C-rækken. Lige nu mangler vi 1 spiller, men måske? Han efterlyser også en stillingtagen fra Tønder til forslaget. Niels Falsig svarer: Udvidelsen af M- rækken kan jeg absolut ikke lide og da slet ikke kampe på hverdagsaftener i denne række. Jeg tror Tønder stiller med et hold mere i C-rækken i år hvis den da ellers oprettes. Svend Erik Kramer svarer, at han er enig med Niels Falsig om, at der bestemt ikke er brug for 2 M-rækker a 6 hold. Han er dog frontalt uenig med Niels Falsig om spilledagen for M-rækken. SEK ønsker 8-mands hold i M-rækken, og han ønsker hverdagskampe. Han mener, at flere af de hold Bov mødte i M- rækken i år, manglede flere af deres stærkeste spillere, fordi kampene foregik om søndagen. Nogle af de hold Bov mødte ville ikke kunne klare sig i A- rækken. SEK tror, at om et par år, så er Ribe det eneste hold i hovedkredsen, som kan stille med 2 søndagshold. Morten Olstrup, Haderslev skriver: Jeg er meget imod afskaffelsen af søndagskampene i, samt opdelingen af M- rækken og jeg vil umiddelbart tro, at det er den udbredte mening i Haderslev. Personligt synes jeg, at den af Kurt Petersen foreslåede systemændring af holdturneringen virker noget rodet, og det vil være forkert at ændre systemet i år igen. Man kan frygte, at det vil ramme holdene i Aabenraa, Bov, Tønder og måske Ribe og Haderslev når den ene 3. division nedlægges. Jeg mener, at den evige ændring af opog nedrykninger ødelægger spændin-gen ved turneringen vi skal finde no-get, som kan holde. M-rækken skal spilles op søndagen, ellers er oprykningen til 3. division en ren parodi. Oprykkeren skal så spille i 3. division med de folk, som kan om søndagen. Måske et helt andet hold!

8 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side Pokal 2004 Pokalturneringen blev igen spillet i Tønder. Frede A. Andersen var igen turneringsleder og Kurt Petersen var medhjælper. 14 hold var tilmeldt og Frede havde udtænkt et sindrigt system, hvor holdene var inddelt i 2 puljer med 7 i hver. De 2 oversiddere i hver pulje spillede mod hinanden lidt tilfældigt om man som oversidder mødte et stærkt elitehold eller et svagt breddehold fra den anden pulje. En anden ulempe ved systemet var, at man ikke vidste hvordan holdene var placeret og en tredje ulempe var, at alle der ville overvære præmieoverrækkelsen skulle vente mens de to bedst placerede hold i eliterækken og bredderækken skulle spille om den endelige placering. Endelig betød et sent afbud fra Ribes elitehold at den ene pulje kun spillede 6 kampe, og det gav problemer med at finde topscorerne. mens Tønder E1 med 17 blev det bedste elitehold. De 2 hold gik videre til finalespillet. I den anden pulje vandt Haderslev E1 med 19½ point, mens Alssund B1 blev nummer 2 med 16½ point. Haderslev var inden vi gik i finalen finaleklar, da de, efter at Ribe E1 havde trukket sig var eneste elitehold. I finalen vandt Haderslevs elitehold suverænt 4-0 over Tønder. I bredderækken sluttede opgøret mellem Alssund og Ribe 2-2, og så var der lodtrækning?! Ribe vandt lodtrækningen, men hvis man, som man gjorde i oprykningskampen i M- rækken, havde valgt at lade bræt 1 tælle i tilfælde af uafgjort, så havde Alssund vundet, idet Kim Czeplug på bræt 1 vandt over Peter Leimand. Efter præmieoverrækkelsen til de vindende hold, og topscorerne var der lodtrækningspræmier. Jeg foretrækker så afgjort den gamle monradfordeling. Her vidste man altid hvordan man var placeret det stod på holdkortene, og jo tættere på toppen man var placeret, jo længere rykkede man op i salen. De stærke hold møder hinanden, så en ekstra kamp ikke er nødvendig og endelig er man ikke så sårbar for afbud, da det er de svage hold der bare får de gratis point. skulle de have en topscorer, der lukrerer på det gratis point, så synes jeg det er fint. Det rent sportslige forløb fint. i pulje 1 vandt Ribe B2 rækken med 19½ point, En lang og hyggelig dag i Tønder var slut. Jeg glæder mig allerede til næste år, men jeg håber vi skifter tilbage til Monrads system. I landsfinalen i Nyborg sluttede Haderslev sidst i eliterækken med 2½ point. I bredderækken sluttede Alssund på 8. pladsen (18 hold) med 13 point, mens Ribe sluttede på pladsen med 9 point. I juniorrækken klarede Aabenraas unge spillere sig pænt, og deres 11 point rakte til en plads blandt de 12 hold.

9 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side Mestre og andet godt. Vesterhavsturneringen. Flere spillere fra hovedkredsen har deltaget i Vesterhavsturneringen. Jeg har kun fundet placeringer om få af spillerne i de klubblade, som jeg får tilsendt. De 1250 spillere spillede i en stor gruppe, hvor der så var ratingpræmier. Mikkel Stephensen fra Haderslev klarede sig fint fik 1000,- kr., da han vandt sin ratinggruppe. Mikkel spillede følgende parti: Mikkel Stephensen - Fritz Justesen Randers. Noterne er delvist Mikkels egne, som jeg har klippet i Bondefangeren. 1.d4 f5 2.c4 e6 3. c3 b4 4. d2 f6 5. f3 b6 6. c2 b7 7.e3 xc3 8. xc d3 e8 10.b4 d6 [ g6 Giver hvid større problemer end teksttrækket.] 11.d5 e4 12. xe4 fxe4 13. xe4 d7? [ 13...exd5 14. xe8 xe8 15.cxd5 xd5 ] Diagram 14. g5 Nu går det helt galt f6? [ g6 15. xe6+ xe6 16. xe6 fc8 17. xg7 Med 3 ekstra bonder bor det vinde.] 15. xf6 g6 [ xf6 16. xh7+ f8 17. h8+ e7 18. xg7+ d8 og sort er helt færdig.] 16. xg6 hxg6 17. xg7 fe8 [ xg7 18. xe6+ g8 19. xf8 xf8 Sort er en kvalitet og 3 bønder bagud, og bør tabe.] 18. xe6 e7 19. f6 f7 20. d4 c8 21. g5 f5 22.f4 b5 23. c1 a a5 25.e4 f8 26.cxb5 axb4 27. xc7 e8? Fejl og mat i g7+ f8 29. h7# 1 0 Jesper K. Jensen fra Fribonde spillede en flot turnering og sluttede med 7 point af 9 mulige på en delt plads. Anders Munch fra Haderslev og Peter E. Larsen fra Tønder sluttede begge med 5 point. Vesterhavsturneringens skoleskakstævne blev vundet af Nicolaj Holm med 6½ af 7 mulige. Dan Kreutzfeld Tønder sluttede på 4. pladsen med 4 point og Henrik Møller scorede 3 point.

10 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side Lars Hansen klubmester i Haderslev. Lars Hansen vandt den øverste gruppe i Haderslevs klubturnering, og kan nu kalde sig klubmester. Lars sluttede med 6 af 7 mulige, men turneringens afslutning blev lidt kaotisk, da flere af partierne ikke blev spillet. 2.- og 3.-pladsen deltes af Jan Garbrecht og Kai Bjørnskov med hver 4½ point. Deres indbyrdes parti fra sidste runde, var et af de partier, som ikke blev spillet aftalt ½-½. Løgumkloster bymesterskab er også afgjort. Suveræn mester blev Peter E. Larsen fra Tønder. Han vandt med 4½ af 5 mulige, men var sikker på titlen efter 4 runde, hvor han med 4 af 4 var kommet afgørende foran. Vagn Jakobsen, Løgumkloster og Godtfred S. Jensen, Aabenraa delte 2.-3-pladsen med 3 point. Vagn Jakobsen overtog vandrepokalen, da han var bedst placerede Kloster -spiller. De sidste 3 i gruppen er i rækkefølge: Hans Valdemar, Løgumkloster, Kim Czepluch, Alssund og Niels Skovvart, Aabenraa. Kaj E. Larsen kan igen kalde sig klubmester i Tønder. Kaj vandt finalegruppen med 8 point foran Jørn Lassen med 7½ point. I Tønder afvikles klubmesterskabet, som en hurtigskakturnering med indledende runder hvor man placerer sig til de forskellige finalegrupper. Finalegruppe 2 blev vundet af jens Olesen med 9 point foran Jens Carl Pedersen med 8½ point. I finalegruppe 3 vandt juniorspilleren Nikolaj Holm med 8½ point foran Søren Sønnichsen med 8 point. Det sønderjyske mesterskab i lynskak blev spillet under åben himmel lørdag den 7. august i Haderslev der deltog 27 spillere. Det varme vejr betød, at der blev kogt ekstra meget over skakbrætterne. Efter turneringen kunne Torsten Lindestrøm fra Esbjerg kåres som vinder af den stærkeste gruppe. Rasmus Lund-Petersen fra Gråsten udmærkede sig med mange fine sejre i den stærke gruppe, og han blev belønnet med en ratingpræmie. Jacob B. Andersen, snart Haderslev fik også en ratingpræmie. Gruppe 2 blev vundet af Alexander Køpke. Andenpladsen blev vundet af Randersspilleren Carsten Roerholt. Michael Hunderup og Kevin List fik præmier, som bedste skoleskakspillere.

11 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side Diverse. Følgende parti har jeg klippet i Bondefangeren : Lars Hansen spiller til daglig i Haderslev, men repræsenterer SK68 i holdkampe. Der sker altid noget i de partier, som Lars spiller, men det er ikke altid det går så hurtigt. Partiet er fra kandidatklassen ved DM i Lars Hansen Jacob Aabling-Thomsen 1.e4 c6 2. f3 d6 3.d4 g4 4. b5 f d7 Virker noget kunstigt. [ 5... xe4? 6.d5 a6 7. d3+-] 6.d5 ce5?? Simpelthen et afgørende fejltræk, som Lars omgående straffer. I samme blad finder man under overskriften Kølleslag følgende stilling: Hvid trækker og vinder. Carsten Høi har hvid og J.O.Fries Nielsen har sort. 1. xf7!+ Her opgav sort. Der er mat i få træk. Der kunne f.eks. følge: 1.-, xf7 2. xc8+ f8 3. c4+ h8 4. xf8# 7. xe5 xd1 8. xd7+ Klassisk kombination i ny udgave. 1 0 Sort mangler en officer. De 2 udlejere af værelser snakkede sammen, og den ene sagde: - Jeg lejer helst ud til skakspillere. - Hvorfor? - De flytter så sjældent og altid først efter moden overvejelse.

12 Nyt fra Sønderjydsk Skak Nummer 34 Side Turneringer i efteråret Datoer for holdturneringen findes i dette blad på side 6. Tønder byturnering. Spilles følgende mandage: 13/9, 20/9, 4/10, 18/10, 1/11, 15/11 og 22/11. Tilmelding til Niels Falsig på tlf senest 6. september. Slotsturneringen. Spilles på følgende torsdage: 23/9, 30/9, 7/10, 21/10, 4/11, 18/11 og 25/11. turneringen spilles på skift i Åbenrå og Gråsten. I år startes i Åbenrå. Tilmelding til Uwe Hansen på tlf: Skoleskak. Skak for Juniorer, Skoleskakspillere og Begyndere. Arrangør: Sønderjydsk skak 4 hovedkreds. Dato : Lørdag den 25/ kl. 9,00 på Bregnbjergs skolens kantine Unionsvej 2 i Vojens. Turneringen er åben for alle juniorer i skakklubber - skoleskakspillere samt begyndere. GRUPPEINDELING : A spillere: født B spillere: født C spillere: født D spillere: født og senere. Betænkningstid: 30 min. pr. spillerpr. parti. Program: Der spilles 7 runder monrad i hver gruppe. Præmieuddeling vil finde sted når sidste gruppe er færdigspillet - ca mellem kl 15, Deltager indskud : Kun 20 kr. pr. spiller PRÆMIE til alle. Der er en Cafe på stedet hvor lidt til ganen kan købes. TILMELDING: Senest den 18/ med angivelse af navn, klub og årgang til din skakleder eller direkte til: Frede A. Andersen Koldingvej 6 Gabøl 6500 Vojens Tlf E. mail eller Hansjørgen Clausen Æblehaven Egernsund Tlf E.mail

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak

Nummer 37- august 2005 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Flensborg bymesterskab 3. sønderjyske mesterskab i lynskak Nummer 37- august 2005 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 11 Side 11 Side 12 Vigtige adresser Ny sæson Fin hjemmeside, men Holdturnering Flensborg

Læs mere

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008

Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Formandens beretning Sønderjysk Skak 2007 4.HK Bov, januar 2008 Beretningen vil traditionen tro være delt op i en resultatmæssig og en organisatorisk del, men vil selvfølgelig også lægge op til debat.

Læs mere

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN Aug. 2010. Nr. 1. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 1 SPRINGEREN Aug. 2010 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Al begyndelse er svær. Det må den nye redaktør sande. Men kampen med edb-programmet har foreløbig resulteret

Læs mere

Nummer 49- Februar 2009 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamling. Formandens beretning.

Nummer 49- Februar 2009 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Generalforsamling. Formandens beretning. Nummer 49- Februar 2009 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 3 Side 5 Side 6 Side 7 Side 10 Side 11 Side 12 Side 16 Side 16 Vigtige adresser. Generalforsamling. Formandens beretning. Regnskab.

Læs mere

Nummer 55- August 2010 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Pokalturneringen Skak uden grænser Løgumkloster byturnering

Nummer 55- August 2010 SKAK. 4. hovedkreds. Vigtige adresser. Pokalturneringen Skak uden grænser Løgumkloster byturnering Nummer 55- August 2010 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 6 Side 8 Side 9 Side 12 Side 13 Side 15 Vigtige adresser. Temadag SGP Pokalturneringen Skak uden grænser Løgumkloster byturnering

Læs mere

SPRINGEREN. Aug. 2012. Nr. 2. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først!

SPRINGEREN. Aug. 2012. Nr. 2. Medlemsblad for Vojens Skakklub. Læs bagsiden først! Nr. 2 SPRINGEREN Aug. 2012 Medlemsblad for Vojens Skakklub Læs bagsiden først! Redaktionelt Vojens Skakklubs hjemmeside er den vigtigste informationskilde om klubben og aktiviteterne. Den opdateres flere

Læs mere

Nummer 61- Februar 2012 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 61- Februar 2012 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 61- Februar 2012 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 4 Side 6 Side 6 Side 8 Side 11 Side 13 Side 14 Side 15 Side 15 Side 16 Side 16 Side 17 Side 18 Side 20 Side 23 Side 24 Vigtige

Læs mere

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg.

S K A K N Y T TØNDER SKAKKLUB MEDLEMSBLAD FOR. Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T MEDLEMSBLAD FOR TØNDER SKAKKLUB Nr. 145 oktober 2013 36. årg. S K A K N Y T Redaktionen: Søren Rødgaard Henriksen Niels Falsig Tlf : 2273 0489 Mail.: skak@sbrh.dk Tlf.: 5346 7225 Mail.: falsigniels@hotmail.com

Læs mere

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008

REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 REFERAT AF MØDE I FORRETNINGSUDVALGET 25. JUNI 2008 25. juni 2008 kl. 19:00 på, DAGSORDEN: 1. Godkendelse af referater 2. Formandens beretning v/formanden 3. Regnskab, Budget og Satser v/ Kassereren. 4.

Læs mere

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 30. april 2013 kl 19.00 Skanderborg Skakklub Generalforsamling 30. april 2013 kl 19.00 1. Valg af dirigent Kai Munk valgt med applaus. Han takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig.

Læs mere

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV.

INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. INDBYDELSE TIL DANSKE POLITIMESTERSKABER I BORDTENNIS 2013 TIRSDAG DEN 9. OG ONSDAG DEN 10. APRIL I VALBY-HALLEN JULIUS ANDERSENS VEJ 3, 2450 KØBENHAVN SV. 1 Dansk Politiidrætsforbund og Politiets Idrætsforening,

Læs mere

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler!

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Det har været småt med holdskakopdateringer på det seneste, bl.a. pga. sygdom, men nu starter vi op igen, og hvilken bedre dag end denne? Helt sensationelt spillede

Læs mere

Referat af FU-møde i Ullerslev.

Referat af FU-møde i Ullerslev. Referat af FU-møde i Ullerslev. Dato: 24/01 2007 Kl. 19:00 Til stede: Erik G. Andresen, Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Observatør: Benny Brinch Dagsorden:

Læs mere

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk

Tornved Skakklub att/jens Lundberg Slagelsevej 33 4450 Jyderup Tlf: 59277938 E-mail: jelu@post9.tele.dk att/ Jyderup, den 4.11.1998 & Kalundborg Folkeblad Jyderup Sektion Holdturneringen 1998-99 Vi er netop startet på sæsonens første holdkamp, som blev spillet ude mod Holbæk Skakklub i A-rækken. Trods stor

Læs mere

Initiativpræmier. 1. Hovedkreds SKAKFORENINGEN ODYSSEUS

Initiativpræmier. 1. Hovedkreds SKAKFORENINGEN ODYSSEUS Initiativpræmier 1. Hovedkreds SKAKFORENINGEN ODYSSEUS Skakforeningen Odysseus tildeles initiativpræmien for at have startet juniorskak op for børn mellem 8-16 år og siden lykkes med at fastholde en solid

Læs mere

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen

Referat af FU-møde i Hjallese. Dagsorden: Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00. Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Referat af FU-møde i Hjallese. Dato: 23. januar 2008 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Kim Skaanning, Benny Brinch og Chresten Nielsen Afbud: Hans Milter Pedersen Dagsorden: 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af Delegeretmøde 19. april 2002

Referat af Delegeretmøde 19. april 2002 Referat af Delegeretmøde 19. april 2002 Bestyrelsen består af: Formand: Torben Teimer Olsen (TTO) Kasserer: Verner Christensen (VC) Sekretær: Kasper W. Damm (KWD) Kartoteksfører: Niels Kløve (NK) Turneringsleder:

Læs mere

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes: Referat af generalforsamlingen i 9. Hovedkreds onsdag den 16. marts 2005 i Aktivitetscentret, Danmarksgade 13 A, Holstebro Tilstede ved generalforsamlingen var følgende klubber med stemmetal i parentes:

Læs mere

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden:

Referat af FU-Møde. 8. oktober. Deltagere: Dagsorden: Referat af FU-Møde 8. oktober 2009 Dagsorden: Deltagere: 1. Organisatorisk 2. Siden sidst 3. Regnskab 4. Ansøgninger 5. FSU s turneringer 6. IT 7. Juniorområdet 8. Evt. Benny Brinch, Poul Jacobsen, Hans

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2011

Nyhedsbrev oktober 2011 Nyhedsbrev oktober 2011 Kære alle! Efteråret har meldt sin ankomst med blæst, regn og billetopslip. I den anledning synes vi i Chess House bestyrelse, at det er på tide med et nyhedsbrev. Vi skal denne

Læs mere

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2005 Budget for 2006

Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds. Regnskab for 2005 Budget for 2006 Dansk Skak Union, 8. Hovedkreds Regnskab for 2005 Budget for 2006 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2005: Formand 1.1.2005-31.12.2005 Jan T. Mortensen, Allerød Kasserer 1.1.2005-31.12.2005 Verner Christensen,

Læs mere

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001:

Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001: Regnskab for 2001 Budget for 2002 Bestyrelsen for 8. hovedkreds i 2001: Formand 1.1.2001-31.12.2001 Torben Teimer Olsen, Sydkysten Kasserer 1.1.2001-31.12.2001 Verner Christensen, Sydkysten Sekretær 1.1.2001-31.12.2001

Læs mere

Klubfortegnelse 4. HK

Klubfortegnelse 4. HK Klubfortegnelse 4. HK Skakklubben Alssund Spillested: Menighedshuset, Østergade 1, Sønderborg Formand: Karsten Fyhn Adresse: Ahlmannsvej 50, 1. th., 6400 Sønderborg Telefon: 74 49 02 24 ; email: kfyhn@vikingskak.dk

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 4. april. 2009 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset

RØDOVRE SKAK KLUB. Nr10/11 Oktober -November 1989. 26. Argang. Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset RØDOVRE SKAK KLUB INTERNE TRÆK Nr10/11 Oktober -November 1989 0 26. Argang Sæsonen 1989/90 er godt igang, og INTERNE TRÆK er atter tilbage i rampelyset INTERNE TRÆK PROGRAM-ÆNDRING. Grundet Kommunevalget

Læs mere

Vejledning for turneringsledere

Vejledning for turneringsledere Vejledning for turneringsledere Formål: I bestræbelserne på at sikre en ensartet og høj kvalitet i afviklingen af sæsonens mange klubturneringer i Sorø Golfklub har turneringsudvalget fundet det væsentligt

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

August 2011. hvem der synes, at bridge er et værre kællinge-spil. hvem der mener, at Jesper Salomonsen var lidt vattet i juni måned

August 2011. hvem der synes, at bridge er et værre kællinge-spil. hvem der mener, at Jesper Salomonsen var lidt vattet i juni måned Klubblad August 2011 AALBORG SKAKFORENING AF 1889 Så prøver vi med et klubblad igen! Du sidder nu og læser i Aalborg Skakforenings klubblad for august 2011. Det er næsten uendeligt længe siden, der sidst

Læs mere

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2.

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Tirsdag, den 16.december 2014 mødtes vi ved skakbrætterne på vort spillested Tornved Skolen, Jyderup Afdeling, B fløjen. Vi var fuldt hold, men

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

Nummer 64- December 2012 SKAK. 4. hovedkreds

Nummer 64- December 2012 SKAK. 4. hovedkreds Nummer 64- December 2012 sønderjydsk SKAK 4. hovedkreds Side 2 Side 3 Side 9 Side 11 Side 12 Side 16 Side 16 Side 20 Vigtige adresser. Mindeord for Godtfred Sloth Jensen Mindeord for Frede A. Andersen

Læs mere

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer

Bjørnen. Indhold: Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015. Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 39.årgang, nr. 1. 2015 Indhold: Mindeord Holdturnering 2014/2015 Kommende Turneringer HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler

Læs mere

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 3. 2013

Bjørnen HERNING SKAKKLUB. Indhold: http://www.herningskakklub.dk/ Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 3. 2013 Bjørnen Medlemsblad for Herning Skakklub 37.årgang, nr. 3. 2013 HERNING SKAKKLUB http://www.herningskakklub.dk/ Herning Skakklub har spillelokaler i Vestervangskolens kantine. Der spilles hver mandag aften

Læs mere

Opsamling fra 4. Hovedkreds Lederudviklingseftermiddag på VUC i Haderslev, den 15.09.2012, kl. 13-17.

Opsamling fra 4. Hovedkreds Lederudviklingseftermiddag på VUC i Haderslev, den 15.09.2012, kl. 13-17. Lederudvikling 15.09.2012 Opsamling fra 4. Hovedkreds Lederudviklingseftermiddag på VUC i Haderslev, den 15.09.2012, kl. 13-17. DELTAGERE: Christian Karstensen, Tønder - Jens Carl Pedersen, Tønder - Hansjørgen

Læs mere

S K A K N Y T. november 2003 december MEDLEMSBLAD FOR TØNDER SKAKKLUB

S K A K N Y T. november 2003 december MEDLEMSBLAD FOR TØNDER SKAKKLUB S K A K N Y T 27.oktober Nr.107 november 2003 december MEDLEMSBLAD FOR TØNDER SKAKKLUB Indhold: Side 3 : Midtvejs / forårshalvåret v/ NF Side 4-7 : Medlemsnyt Side 9 : Parti : Arne Rasmussen, Søndersø

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

6. HOVEDKREDS HOLDTURNERINGEN 2006-2007

6. HOVEDKREDS HOLDTURNERINGEN 2006-2007 6. HOVEDKREDS HOLDTURNERINGEN 2006-2007 Alm. oplysninger Spilledage Mesterrækken spiller søndage kl. 12.00 på de anførte datoer. De øvrige rækker spiller hverdage kl. 19.00 i de i programmet anførte uger.

Læs mere

på mange måder www.dsu.dk http:// Høi - Gulko, Thessaloniki OL 1988

på mange måder www.dsu.dk http:// Høi - Gulko, Thessaloniki OL 1988 på mange måder Høi - Gulko, Thessaloniki OL 1988 www.dsu.dk Spil skak i en klub! Hvis du besøger den lokale skakklub, har du mulighed for at få et slag skak - eller se andre spille skak. Du gør dig selv

Læs mere

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab 1 Grand Prix Mesterskabet i Aarhus Kredsen under Dansk Skole Skak Aarhus Skoleskak (ASS) afvikler hver sæson et Grand Prix Mesterskab (GPM) som udgøres

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (MSN), Formand Per Rasmussen (PR), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (VC), Kasserer. Niels Kløve (NK),

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Sidste Nyt nr. 4 [28.september 2002] Indholdsfortegnelse: Side 2: Ved sæsonens start. Formanden har ordet

Sidste Nyt nr. 4 [28.september 2002] Indholdsfortegnelse: Side 2: Ved sæsonens start. Formanden har ordet Indholdsfortegnelse: Side 2: Ved sæsonens start. Formanden har ordet Side 5: Skakbladet i nyt design Nyt fra Dansk Skak Union Side 7: Henning Jakobsen sikker vinder af EMT-konkurrencen [artikel ej her]

Læs mere

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 22. april 2014 kl 19.00

Skanderborg Skakklub. Generalforsamling. 22. april 2014 kl 19.00 Skanderborg Skakklub Generalforsamling 22. april 2014 kl 19.00 1. Valg af dirigent Anders bød velkommen og foreslog Kai Munk som dirigent. Kai blev valgt med applaus. Han takkede for valget, som tilsyneldende

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2015/2016

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2015/2016 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2015/2016 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54. Referat. 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Bestyrelsesmøde nr. 54 2. februar 2013 Aktivitetshuset, Tølløse Deltagere: Niels Steen Larsen (NSL) (mødeleder) Bjarne Haar (BH) Leif Jensen (LJ) Jens Lundberg (JL) Morten

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Referat af HB-Møde. 22. april 2011

Referat af HB-Møde. 22. april 2011 Referat af HB-Møde 22. april 2011 Referat af HB-Møde Fredag d. 22. april 2011 1. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Godkendelse af referat af HB-mødet 6. februar 2011... 2 3. s beretning...

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup

Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Referat af generalforsamlingen i 9. hovedkreds den 12/3 2008 på Hotel Vinderup Generalforsamlingen blev afviklet efter følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Danske Politimesterskaber i Badminton

Danske Politimesterskaber i Badminton Danske Politimesterskaber i Badminton 16. & 17. februar 2009 Arrangør: Roskilde Politi Idrætsforening Hjertelig velkommen til de forhåbentlig mange deltagere i Danske Politi Mesterskaber i badminton 2009

Læs mere

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t Ordinær generalforsamling mandag, den 9. februar 2015, kl.: 12:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmeudvalg. 2. Forhandlingsbogen. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011.

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Ajax København byder for 12. år i træk håndboldspillere, ledere, dommere, officials, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere velkommen til Ajax børnestævne

Læs mere

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB

ALARM I MÅLØVHALLERNE GENERALFORSAMLING KLUBMESTERSKAB 2005 MÅLØV BADMINTON CLUB MÅLØV BADMINTON CLUB Formand: Karsten Friis Tlf.: 4465 4645, kfriis@kfriis.com Kasserer: Birte Bachmann Tlf.: 4465 4645, birte@kfriis.com Banefordeler: Jakob Jespersen Tlf.: 2072 7957, jjj@maalov.dk e-mail:

Læs mere

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen

VALBY OPEN 2015. 26.-27. september i Valbyhallen VALBY OPEN 2015 26.-27. september i Valbyhallen YONEX VALBY OPEN 2015 KÆMPE OPSTARTSTURNERING OG FEST I VALBYHALLERNE 26.-27. SEPTEMBER Få en god start på sæsonen med masser af kampe, sjove indslag, super

Læs mere

Danske Bank Cup Åben U15 Badmintonturnering Lørdag d. 29. september 2007 U15, født 1993 eller 1994, A, B, C & D-rækken

Danske Bank Cup Åben U15 Badmintonturnering Lørdag d. 29. september 2007 U15, født 1993 eller 1994, A, B, C & D-rækken Badmintonafdeling Og inviterer til Cup Åben U15 Badmintonturnering Lørdag d. 29. september 2007 U15, født 1993 eller 1994, A, B, C & D-rækken Sted: Deltagere: Kategorier: Bolde: Allesøhallen, Søhusvej

Læs mere

TURNERINGSFORMER. Leg & læring via skoleskak! Skoleskak.dk 1

TURNERINGSFORMER. Leg & læring via skoleskak! Skoleskak.dk 1 TURNERINGSFORMER Leg & læring via skoleskak! Skoleskak.dk 1 Indholdsfortegnelse Forord 2 Bondeskak 3 Arm & hjerne skak 3 Lynskak 4 Nedtrapning 4 De tapre riddere 5 Alle-mod-alle turnering 5 Handicapturnering

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde

Dansk Skak Union 2. Hovedkreds. Indkaldelse til delegeretmøde Dansk Skak Union 2. Hovedkreds Indkaldelse til delegeretmøde Dato: Lørdag d. 27. marts 2010 - kl. 13.30 Sted: Sorø Hallerne, Ringstedvej 20, 4180 Sorø Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5 Hi Skole Cup 2010 Program til Indefodboldstævne 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen Arrangør: Hi Fodbold Ungdom 1 af 5 Velkommen Hi s Skole Cup 2010 For 20. år i træk arrangerer Hjørring IF Fodbold

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

31. ÅRGANG. Så står menuen igen på holdskak... Indhold:

31. ÅRGANG. Så står menuen igen på holdskak... Indhold: 31. ÅRGANG Så står menuen igen på holdskak... KLUBBLAD 127 OKTOBER 2006 3 12 15 17 17 18 20 Indhold: Efterårsturneringen 2006 Program for holdturneringen 2006/07 Holdturneringen 2006/07 Fra medlemmerne

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

DM i Firmaidræt Golf, stableford. PROGRAM Holstebro den 9. - 10. maj 2009

DM i Firmaidræt Golf, stableford. PROGRAM Holstebro den 9. - 10. maj 2009 DM i Firmaidræt Golf, stableford PROGRAM Holstebro den 9. - 10. maj 2009 1 Velkommen til DM-stævne i Golf, stableford Det er med stor glæde at Holstebro Firmaidræt kan byde velkommen til firmaidrætten,

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september.

Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Danske Bank Cup Næstved 2011 17. 18. september. Velkommen til Danske Bank Cup - Næstved 2011. Håndboldspillere, dommere, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere bydes velkommen til dette års Danske

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmødet fredag den 9. april 2004 på Hotel Hvide Hus i Køge

Referat af hovedbestyrelsesmødet fredag den 9. april 2004 på Hotel Hvide Hus i Køge Hovedbestyrelsen Referat af hovedbestyrelsesmødet fredag den 9. april 2004 på Hotel Hvide Hus i Køge Deltagere: FU: Steen Juul Mortensen Henrik Knudsen Erik Mouridsen Poul Jacobsen Erik Søbjerg Morten

Læs mere

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015

DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 DBU Jylland Region 3 Fodboldturnering for efterskoler i Sydøstjylland 2014/2015 Til: Efterskoler og ungdomsskoler i Sydøstjylland under DBU Jylland Region 3 DBU Jylland Region 3 inviterer hermed til fodboldturnering

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

REFERAT AF HOVEDKREDSMØDE 2009

REFERAT AF HOVEDKREDSMØDE 2009 REFERAT AF HOVEDKREDSMØDE 2009 03. april 2009 kl. 19:00 i Læseforeningens Lokaler, Bolbro Brugerhus DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning v/ Formand Poul Jacobsen 3. Regnskab v/

Læs mere

Petanque. sæson 2014. www.sdu.de

Petanque. sæson 2014. www.sdu.de Petanque sæson 2014 www.sdu.de SdU Petanqueudvalg Formand Irmi Rerup 0461-8406726, imripurer@googlemail.com Næstformand Dierk Clausen 0461-61402, clausen-liers@versanet.de Udvalgsmedlemmer Gunnar Jensen

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014

har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september 2014 har igen glæden af at invitere til seniorstævne i weekenden den 5. 7. september Holdinddeling: Damer A: 3. Division og Kvalifikationsrække, Fyns- og Jyllandsserie Herrer A: 3. Division og Kvalifikationsrække,

Læs mere

Skjern Badmintonklub

Skjern Badmintonklub Skjern Badmintonklub OPSTARTSFOLDER 2012/13 Velkomst! Velkommen til en ny sæson i Skjern Badmintonklub. I denne sæson har vi flere spændende ting på programmet. Blandt andet en klubtur til Denmark Open

Læs mere

- holder fast, hvor andre slipper... Medlemsblad Haderslev Skakklub 49. årgang 2015/16. Nr. 1

- holder fast, hvor andre slipper... Medlemsblad Haderslev Skakklub 49. årgang 2015/16. Nr. 1 - holder fast, hvor andre slipper... Medlemsblad Haderslev Skakklub 49. årgang 2015/16 Nr. 1 1 BONDEFANGEREN - holder fast, hvor andre slipper... 49. årgang.nr. 1, august 2015 Haderslev Skakklub mandag

Læs mere

Referat af Delegeretmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af Delegeretmøde i 8. Hovedkreds. Referat af Delegeretmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (MSN), Formand Per Rasmussen (PR), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (VC), Kasserer. Niels Kløve (NK),

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

INDBYDELSE til FÆLLES HOLDTURNERING SÆSON 2015-2016 S E N I O R

INDBYDELSE til FÆLLES HOLDTURNERING SÆSON 2015-2016 S E N I O R BORDTENNIS INDBYDELSE til FÆLLES HOLDTURNERING SÆSON 2015-2016 S E N I O R Seniorturneringen administreres af JBTU og afvikles efter JBTUs reglement. Seniorturneringen fortsætter med at være opdelt i en

Læs mere

BONDEFANGEREN. XABCDEFGHY 8rsn-+kvlr+( 7zpp+-+p+p' 3+LsNQ+-vLl# 2PzPP+-wq-zP" xabcdefghy. - holder fast, hvor andre slipper...

BONDEFANGEREN. XABCDEFGHY 8rsn-+kvlr+( 7zpp+-+p+p' 3+LsNQ+-vLl# 2PzPP+-wq-zP xabcdefghy. - holder fast, hvor andre slipper... BONDEFANGEREN - holder fast, hvor andre slipper... 44. årgang... nr. 6, januar 2011 Haderslev Skakklub..... mandag kl. 19.00 Spillested:... VUC Sønderjylland, Christiansfeldvej 31D, 6100 Haderslev De kunne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

MARIBO SKAKKLUB 100 ÅR

MARIBO SKAKKLUB 100 ÅR MARIBO SKAKKLUB 100 ÅR HURTIGSKAKTURNERING 25. JUNI, 2011 I anledning af at Maribo Skakklub i år fylder 100 år afholder vi den 25. Juni 2011 en hurtigskakturnering på Torvet i midten af Maribo. Vi har

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014-2015 Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014-2015 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 21. FEBRUAR 2014 I BRISTOL *****

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 21. FEBRUAR 2014 I BRISTOL ***** Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU

Generelle regler lokalserier FBwU / JBU Generelle regler lokalserier FBwU / JBU 1 Serier af geografisk opdelinger Stk. 1 Danmarksturneringen se forbundets hjemmeside. Stk. 2 Lokalturneringen inddeles for hver sæson af JBU/FBwU's turneringsudvalg.

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse &

YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & Indbydelse YOUNG PRAISE Fredag d. 27. januar 2012 kl. 19-21 for alle fra 5-9. klasse & GRATIS KIDSVOLLEY/VOLLEYBALL-STÆVNE Lørdag d. 28. januar 2012 kl. 9-16 for alle fra 3-9. klasse Efterskolen Solgården

Læs mere

Regler for UV-Rugby August 2008

Regler for UV-Rugby August 2008 Retningslinier For Afvikling af Danmarksturnering i UV-rugby og Underliggende Divisioner August 2008. Indhold. 1. Afvikling af Danmarksturneringen. 2. Afvikling af områdeturneringerne. 3. Udgår 4. Op/nedrykninger

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub

Danske Bank Cup. Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming. Arrangør: Bramming Boldklub 18024 12.2009 Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 - København Danske Bank Cup Program for Fodboldstævne den 18. september 2011 i Bramming Arrangør: Bramming Boldklub Bramming Boldklub og Danske Bank byder

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU

Nyhedsbrev fra DDBU. Regionalmøder i 2014. Møde med klubbernes turneringsledere: 22. februar 2014 Odense. Nyt fra DDBU N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 11 December2013 Nyt fra DDBU Regionalmøder i 2014 Fyraften-/regionalmøder: 28. januar 2014 Aars BK 29. Januar 2014 BK Frem, Kolding 12. februar 2014 Sakskøbing

Læs mere

Referat af HB-Møde. 14. november 2010

Referat af HB-Møde. 14. november 2010 Referat af HB-Møde 14. november 2010 Referat af HB-Møde Søndag d. 14. november 2010 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Godkendelse af referat fra HB 29-08-2010.... 1 3. s beretning... 1 4. Forretningsorden...

Læs mere