2. semester eksamensopgave

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. semester eksamensopgave"

Transkript

1 2. semester eksamensopgave Hold l15mul2a14f Årgang 2014 / 2015 Vejledere: Ditlev Skanderby Marc Kluge Frederik Tang

2 2 3 Indholdsfortegnelse Faktaark 3 Indledning 4 Projektbeskrivelse 4 Problemformulering 5 Metode 5 Teori 6 Idéudvikling 6 Brainstorm 7 Projektplan 8 Projektudviklingsmetode 8 Risikoanalyse 9 Interessentanalyse 10 Virksomheden 12 Pitch / elevator speech 12 Analyse af virksomheden 12 Markedsanalyse 15 Forretningsplan 16 Virksomhedens kommunikation 18 Kommunikationsplan 18 Målgruppe 20 Designbrief 22 Websitets designsproces 24 Moodboard 24 Skitser 25 Wireframes 27 Layout 28 Logoudvikling 32 Farver og typografi 33 Præsentationsdesign 34 Informationsdesign 34 Navigationsdesign 35 Designmanual 36 Annonce og online banner 41 Website - den tekniske løsning 44 Flowchart 44 Præsentation og diskussion 44 E/R-diagram 47 Use-case 48 Dokumentation for SEO 49 Oplæg til brugertest 50 Konklusion og refleksion 52 Referencer 53 Bilag 54 Stine Dorry Meulengracht Madsen Charlotte Bruhn Christian Coppola-Thomsen Louise Marie Bonke Antal anslag i rapporten: 43560

3 4 5 Indledning Problemformulering Danmark er fyldt med rejsebureauer med hver deres speciale - charterrejser, storbyferier, safariture, historiske rejser, kulturelle rejser. Listen er lang, men i et land hvor musiktjenester som fx Spotify og TDC Play er eksploderet i popularitet, eksisterer der ikke et eneste rejsebureau, som har specialiseret sig inden for musikalske rejser. Vi er en gruppe multimediedesignere, som har fået til opgave at skabe en kommerciel virksomhed målrettet et nichemarked. Vi skal skabe en visuel identitet, en hjemmeside samt en annonce til vores virksomhed og derudover opfylde en række krav for hver af disse. Hvordan får vi vha. en visuel identitet skabt fokus på vores unikke rejser? Hvordan får vi vha. vores medier ramt vores målgruppe, så denne investerer i vores produkt? Hvordan får vi skabt en bedst mulig forretningsplan for firmaet, så idéen bag dette bliver bæredygtig? Metode Projektbeskrivelse Music Tours er specialiseret i et nichemarked og sammensætter og sælger grupperejser til destinationer i udlandet for musikinteresserede danskere. Der er mangel på netop denne form for rejse, hvor der er fokus på et tema samt det sociale aspekt. Music Tours sammensætter grupper med mennesker i alle aldersgrupper med samme musikinteresse. Der er mange fordele ved gruppebaserede temarejser - disse kan bidrage til både personlig og social udvikling. Music Tours vil gerne skabe fokus på virksomheden samt positionere virksomheden mod målgruppen mhp. salg af produkter. I vores besvarelsesproces af vores problemformulering brugte vi primært research på internettet til at få indblik til at kunne løse dem. Ved at researche andre rejsebureauer med musikalsk inspirerede rejsepakker og generelle rejse- hjemmesider, som f.eks. Momondo, kom vi frem til en visuel identitet, der passer med vores unikke rejser. For at finde ud af, hvordan vi kan ramme vores målgruppe, bruger vi metoder som en generel analyse af branchen og med fokus på, hvordan vi bedst muligt kan reklamere for virksomheden. Dette bliver i dag bedst gjort på internettet, da det er den primære form for kommunikation og vores målgruppe gør hyppigt brug af den. Derfor har vi udviklet et banner til siden med musik i fokus, f.eks. gaffa.dk eller mere generelle sider som Facebook. Derudover har vi også en annonce, som kan bruges i offline medier som fx gratis aviser/blade, denne kan også bruges online. Men kan vores virksomhed overhovedet overleve? Det måtte vi løse med ca. tal fra research i alt fra flypriser, hotel og pris på arrangementer i storbyerne til hvad det hypotetisk ville koste at have kontor og website. Det fandt vi ca.-priser på og lavede et skøn på, hvad virksomheden skulle tjene per måned for at løbe rundt med vores gruppe som eneste ansatte. Alt dette gav os de ressourcer, vi skulle bruge for at løse vores problemformulering.

4 6 7 Teori Brainstorm Idéudvikling Vi startede med at sætte os ned i gruppen og finde på alle de idéer vi kunne komme i tanke om til valg af firma. Til at starte med var vi meget interesserede i at lave et socialt netværk. Vi var inde på idéer som fx datingsider, sociale fællesskaber for folk med fælles interesser, online kalendere til travle familier og meget andet. Vi havde rigtig mange idéer, men mange af vores idéer manglede en decideret indtjeningskilde og da vi ikke følte, at indtjening fra reklamer var bærende nok for projektet blev idéen om et social netværk droppet. Vi kom derefter op med idéen om et rejsebureau. Da vores virksomhed skulle være specialeret i et nichemarked fandt vi på, at vores firma skulle være et rejsebureau for folk med en fælles interesse. Interessen endte med at være musik, da det er noget rigtig mange danskere nyder. Musik er tit et nemt og godt samtaleemne, når man møder nye mennesker, da de fleste har en holdning til dette emne. Derefter undersøgte vi markedet for dette og til vores store overraskelse, kunne vi ikke finde et eneste dansk rejsebureau som havde specialiseret sig i lige præcis rejser med musik som hovedtema. Derfor blev vi hurtigt enige om at det var oplagt at udnytte hullet i markedet inden for dette emne. Dernæst lavede vi sammen en brainstorm over de tanker, vi gjorde os om vores nystartede firma, hvor idéer og tanker til projektet blev slynget ud og senere taget op igen til videre overvejelse.

5 8 9 Projektplan Risikoanalyse Ud fra vores risikomatrix står det klart, at vi har flere elementer i det røde felt, som kan have store konsekvenser for firmaet og ikke mindst for dets kunder. Normalt ville man meget sjældent starte et firma op, hvis vilkårene så sådan ud, men indenfor lige præcist denne branche er det anderledes. Problemer med hhv. nedbrud i flytrafikken, aflysninger af arrangementer samt krigsførelse i rejsedestinationer er risici, som alle firmaer i rejsebranchen er nødt til at tage med. Vi samarbejder med rigtig mange aktører og der vil altid være en risiko for, at noget kan gå galt på tværs af samarbejdspartnere. Projektudviklingsmetode Vi har i vores projekt valgt at benytte projektudviklingsmetoden prototyping. Prototyping gør det lettere at teste idéer i de tidlige faser. På den måde sparer man ressourcer ved at teste ens idéer løbende, inden man implementerer dem. Vi har arbejdet med mange forskellige idéer undervejs i forløbet, især til designdelen. Efter at have testet det ene design efter det andet, kom vi endelig frem til et resultat som alle fandt optimalt. Det har været en optimal udviklingsmetode for os, da vi alle har rigtig mange idéer og vi dermed får mulighed for at prøve meget forskelligt af i stedet for at følge en streng plan.

6 10 11 Det vigtigste for vores firma er altid at have en plan B, hvis noget skulle gå galt. Fx skal vi altid være forberedt på at kunne give penge retur eller tilbyde andre rejser, hvis der opstår en krigslignende tilstand på en rejsedestination, som gør det uansvarligt at sende vores kunder afsted. Ved nedbrud i flytrafikken skal vi kunne om-booke vores kunder til andre fly og ved aflysninger af arrangementer på rejserne skal vi have alternative aktiviteter på diverse destinationer. Alt i alt er der indenfor dette markede rigtig stor chance for komplikationer og det er vigtigt altid at være på forkant med problemerne for at skabe den bedste oplevelse for kunden. Det er vigtigt at der bliver taget højde for næsten alle aktører ved fx beslutningstagninger. Hvis staten fx ændrer i lovene om firmaskat, er det vigtigt, at vores ledelse ændrer dette for at opretholde den gode relation til staten. Hvis fx en af vores samarbejdspartnere - et flyselskab ændrer i deres afgang og hjemkomsttider, er det vigtigt, at vi bliver informeret om dette, så det i sidste ende ikke går ud over en tredje af vores interessenter nemlig kunderne. Dvs. hvis en af vores aktører laver pludselige ændringer, kommer det ikke kun til at gå ud over Music Tours, men også andre af vores interessenter. Derfor er det altid vigtigt at tage højde for firmaets forskellige interessenter både de interne og de eksterne for at skabe et holdbart grundlag for virksomheden. Interessentanalyse I vores interessentanalyse vises alle de forskellige aktører, som har indflydelse på vores firma. De er delt op i to kategorier interne og eksterne. De interne er alle dem, som har en direkte forbindelse til Music Tours. Dvs. hele ledelsen, alle designere og udviklere af Music Tours. De eksterne er derimod firmaer og andre aktører udefra, som også har en relation til Music Tours. Her ses fx vores kunder, vores samarbejdspartnere og vores investorer.

7 12 13 Virksomheden SWOT Pitch / elevator speech Vi, rejsebureauet Music Tours, ønsker at producere en hjemmeside med temarejser for musikinteresserede, som gerne vil opleve musikarrangementer i udlandet samt møde andre musikinteresserede, som i modsætning til fx udbud af charter, storby og flyrejser vil være tilpasset kundens interesse for musik i modsætning til fx Spies Rejser, FDM-Travel og Norwegian, som kun tilbyder almene rejser... Analyse af virksomheden Music Tours er et nystartet firma i en branche med mange konkurrenter. Det allerede eksisterende og meget omfattende marked er firmaets største trussel udefra og Music Tours skal derfor sætte stor fokus på lige præcis vores unikke tematiserede rejsepakker, for at skabe den kundekreds der er behov for. Der findes ikke andre rejsebureauer i Danmark, som har samme type musiktemarejser og det er det hul i markedet som Music Tours skal udfylde. Det er meget vigtigt at få reklameret for firmaet og dets produkter via medier, der når ud til Music Tours målgruppe for at ramme dette specifikke nichemarked. Derudover er det vigtigt at skabe gode samarbejdspartnere, som på sigt kan være med til at styrke Music Tours som brand samt styrke vores økonomiske muligheder. Alt i alt skal Music Tours satse på at promovere vores stærke sider dvs. vores unikke rejsepakker, som ikke kan findes andre steder på markedet og det høje serviceniveau, som skal skabe tilfredse kunder.

8 14 15 TOWS Markedsanalyse Da MusicTours er et rejsebureau, står virksomheden over for visse udfordringer, særligt da den er påvirket af flytrafikken. Rejsebranchen er i sig selv et meget stort markede, der er mange om buddet, men også stor efterspørgsel og derved masser af konkurrence. Uanset hvilken type rejse man arrangerer, så har alle det samme tilfælles, nemlig forhandlingen af de bedste priser, både med fly, hotel og de tilhørende arrangementer, der er med i pakken. For at give den bedste pris, bliver rejsebureauet nødt til at forhandle med udbydere af flybilletter, hotel ophold, transport og evt. samarbejdspartnere mhp. at få prisen for enhedsomkostningerne ned, altså prisen per kunde. Uden gode aftaler bliver prisen for høj for en rejsepakke til, at den kan slå igennem på markedet. Derudover skal rejsen i sig selv også være tænkt igennem. Der findes mange rejsebureauer i Danmark med rejsepakker fra sprogrejser til krydstogter. Det er særligt vigtigt for en nystartet virksomhed som Music Tours at finde en niche, hvor virksomheden kan fokusere og appellere til en lille del af det store rejsemarkede. Den store udfordring for vores lille nyopstartede virksomhed ligger i at få aftaler og samarbejdspartnere på plads. Uden gode aftaler bliver prisen for høj og kan ikke konkurrere med konkurrerende udbydere. MusicTours har derfor valgt at fokusere på en storbyferie med flere musikoplevelser, der er centreret omkring musikkulturen i den valgte storby. Mange konkurrenter fokuserer deres musikalske pakkerejser omkring en større koncert eller en kunstner, derved kan vores virksomhed skille sig lidt ud fra mængden og opnå en bedre chance for at forøge kundebasen.

9 16 17 Forretningsplan MusicTours er en rejsearrangørs virksomhed, som organiserer og bygger pakkerejser til storbyer udenfor Danmarks grænser. Der er særligt fokus på pakkerejser med musik i højsædet med masser af oplevelser og underholding. Vi har fra start udviklet 4 pakkerejser, som har forskellige længder og pris, dette giver os mulighed for at have et udbud i forskellige prisklasser. Ved f.eks. at have en lang ferie til Rom og en kort rejse til Berlin, har vi mulighed for at ramme et bredt prisfelt. Derved kan vi opnå en bred målgruppe og samtidig gøre det mere attraktivt at vælge denne kulturelle form for storbyferie. Da vores målgruppe befinder sig fra omkring de 25 til 55 år, er det på grund af, at musik ikke har nogen aldersgruppe. Der er utrolig mange former for musik til både unge og voksne, men det er ikke alle, der ville overveje en rejse med fokus på musikken. Derfor er det vigtig at få fat i de sociale, udadvendte personer, som tager af sted enten alene eller sammen med andre til at vælge vores produkt. I vores regnskab kan ses cirka-tal for, hvad vi regner med at have som udgifter per måned, men regnskabet giver også en idé om, hvor mange rejser vi skal sælge per måned, for at det hele løber rundt. Der er taget udgangspunkt i et skøn, som regner med at vi sælger flest rejser til den billigste og korteste rejsepakke, nemlig Berlin. Med en ca. udgift på omkring kr per måned er det et sted mellem 18 og 25 rejser, der skal sælges alt efter hvilke, der sælger bedst. En fremtid for firmaet kunne være at udvide med flere rejsepakker, starte et samarbejde med et flyselskab for bedre aftaler/rabatter og udvide med flere medarbejdere, hvis kundebasen bliver stor nok.

10 18 19 Virksomhedens kommunikation Kommunikationsplan Afsender Afsenderen er rejsebureauet Music Tours, som arrangerer pakkerejser med musikoplevelser som fokus. Music Tours er en ny dansk virksomhed, som ved at indgå aftaler med både flyselskaber og den lokale befolkning i flere lande, kan sikre en god pris og unikke lokale oplevelser. Budskab Kombinér din rejseglæde med din interesse for musik - denne linje forklarer, hvad vi vil. Vi vil lave en rejse til den musikglade person, give dem en god oplevelse og nye musikindtryk samt skabe netværk. Musik er en vigtig del af livet, for nogen betyder den mere end andre, men den er altid central i det kulturelle og sociale aspekt, det er derfor vi laver disse pakkerejser. Vi vil give vores kunder en fantastisk musikalsk oplevelse. Effekt Vores rejser skal have den effekt, at de giver kunden behov for at komme tilbage for flere musikalske oplevelser, som ikke kan fås indenfor Danmarks grænser. Ved at specialsammensætte pakkerejser med musik i fokus, giver vi den perfekte oplevelse til musikinteresserede danskere. Effekt på målgruppe Vi stræber efter at udvide de rejseoplevelser, som rejseglade danskere oplever på normale storbyferier. Det gør vi ved at forsøge at indgå aftaler med f.eks. de lokale spillesteder, hvor den lokale musik virkelig slår igennem. Det vil give os en chance for at designe en pakkerejse, hvor man får flere smagsindtryk af musikken i den pågældende storby. Medie Udover vores online hjemmeside, som er vores primære medie for virksomheden, har vi også designet et offline-medie i form af en annonce. Da vores målgruppe primært vil se os via internettet, vil vi også reklamere via online-bannere på hjemmesider, der har forbindelse til det musikalske univers samt annoncer i ungdomsblade. Kommunikationsmodellen er lavet ud fra Laswells model. Denne model følger spørgsmålene: Hvem siger hvad? -> til hvem? i hvilket medie? -> med hvilken effekt? Med denne model bliver det hurtigt klart, hvem afsender og modtager er, hvilket budskab afsender forsøger at formidle til modtageren og på hvilken måde, dette skal formidles. Altså hvilket medie der skal benyttes for at formidle afsenderens budskab og til sidst give den ønskede effekt hos modtageren.

11 20 21 Målgruppe Når det gælder rejser, så er det en meget bred målgruppe, der tager på ferie, så vores produkt gør feltet mindre ved at vælge at lave rejsepakker til storbyer med musikarrangementer og oplevelser. Ved at gøre dette, bliver målgruppen skåret ned til noget, der er mere håndgribeligt. Særligt den del af befolkningen, der går til musikkoncerter eller andre lignende arrangementer, er vores primære målgruppe, da de allerede har interessen og viljen til at deltage i sociale musikbegivenheder. Dog har vi også brug for at trække nye til. Dette kan gøres ved, at vi kombinerer en storbyferie med specielle musikalske begivenheder, så vi kan lokke nogle af dem, der tager på ferie for at udforske en storby og shoppe til også at opleve koncerter og andre musikalske tiltag. Dette kan give os en sekundær målgruppe. Med væksten i vores virksomhed, kan vi med tiden tilbyde flere og forskellige pakkerejser. Alt fra det bedste streetmusik til opera vil kunne udbydes som specifikt tema indenfor vores pakkerejser, så der er bred mulighed for at udvide vores målgruppe med meget præcise rejser. Vores første 4 rejsedestinationer er med i overvejelsen af vores målgruppe. De er alle med i top 5 af de mest besøgte lande af danske turister. Dette vil hjælpe med at tiltrække vores målgruppe, da det er meget kendte byer og eftertragtede rejsedestinationer. Minerva-modellen Vores primære målgruppe befinder sig i det grønne segment. Mennesker i dette segment har en interesse for kultur samt en middel til høj indkomst. Disse to faktorer gør, at det netop er disse mennesker, som kunne have interesse i vores produkter, da de både har interessen for at opleve nye kulturer samt økonomien til at betale for rejsen. Karakteristika og demografi Bosiddende i Danmark år Eksempel på målgruppe Enlig mand i midt 30-erne bosiddende i Storkøbenhavn med en middel indkomst. Er meget social og har stor interesse for musik og kultur, som han nyder at dele med andre mennesker. Han søger oplevelser frem for materielle goder og i hans fritid går han derfor ofte til koncerter, for at nyde sin store passion for musik. Psykoanalyse og opførsel Stor interesse for musik og kultur Social og udadvendt Alternativ livsførelse Mere kulturel end materiel Middel til høj indkomst Eventyrlysten

12 22 23 Designbrief Designere og opgave Vi er en gruppe multimediedesignere, som har fået til opgave at skabe en virksomhed, som har speciale inden for et nichemarked. Vores virksomhed Music Tours er et rejsebureau med speciale i pakkeløsninger til musikinteresserede danskere. Virksomheden skal udnytte hullet i markedet på dette område og dermed opfylde behovet for de danskere, som har lyst til at kombinere glæden ved at rejse med deres interesse for musik. Vi skal altså skabe en visuel identitet til det nystartede firma Music Tours samt finde den bedst mulige måde at formidle vores budskab til vores målgruppe via både online og offline medier. Målgruppen Musikinteresserede danskere i aldersgruppen år. Krav til produktet Farver: Som udgangspunkt skal der arbejdes ud fra farverne teal (en blanding af grøn og blå) og magenta. Disse to farver skal gå igen i vores forskellige medier for at styrke firmaets visuelle identitet og skabe en genkendelighed. Som baggrund til disse benyttes mørk grå eller sort for at skabe kontrast til de stærke farver. Billeder: Billedmateriale er en vigtig faktor indenfor markedet med rejsebureauer. Der skal benyttes mange billeder i høj kvalitet både på vores online og offline medier. Billederne skal kombinere hovedelementerne for hele firmaet og give modtageren en følelse af rejser og musik og dermed være med til at vække en interesse hos modtageren. Firmaet Music Tours Firmaet har behov for en hjemmeside via hvilken brugerne har mulighed for at: få information om pakkerejserne få praktiske oplysninger booke en rejse Derudover skal der skabes en visuel identitet til firmaet Music Tours, som skal indeholde: logo reklame Logo: Logoet skal være simpelt, gerne med elementer med enten magenta eller teal farve for at styrke firmaets visuelle identitet. Derudover skal logoet også kunne fungere i sort/hvid. Typografi: Skrifttypen skal være en sans-serif. Den skal være let læselig via skærme, da der på nogle undersider vil være meget tekst om fx praktiske oplysninger.

13 24 25 Websitets designproces Moodboard Skitser til website Forside Rejser Enkelt rejse

14 26 27 Bestilling Wireframes Gå til admin login Admin menu

15 28 29 Layout 2. udkast til layout - enkelt rejse Ved valg af vores design var flere af gestaltlovene i spil. Da vi designede vores knapper, valgte vi at bruge loven om figur og baggrund, da vi har en fyldt cirkel med en anden farve tekst i midten. Dette gør, at det mindre areal, nemlig teksten, vil blive opfattet som figuren og give os en klar og letlæselig menu. Sammen med loven om nærhed, giver det brugeren en idé om, at den hænger sammen, selv om den ikke sidder sammen. 2 udkast til layout - forside Til vores forside har vi 4 bokse, der viser de fire rejser. For at vise at de hænger sammen uden at de rør ved hinanden, valgte vi derfor at arbejde med en kombination af loven om nærhed og loven om lighed, så der er en opfattelse af at de hører sammen. Dette giver de 4 bokse, som er placeret midt på siden, et tilhørsforhold også selv om de hver især linker til forskellige rejser. Vores hjemmeside formår derfor at være meget simpel uden brug af unødvendige dekorationer. De elementer vi har, har en sammenhæng ved brug af lovene om lighed og nærhed, dette hjælper med at skabe den helhed siden har uden hjælp af for mange linjer eller borders. Første udkast til layout 2. udkast til layout - info

16 30 Layout endelige 31

17 32 33 Logo udvikling Farver og typografi Farver og stemning Vi har primært valgt at bruge en blågrøn/teal og en magenta-farve. Som kontrast til disse to, har vi benyttet os af meget mørke grålige farver. Kontrasten mellem disse er med til at skabe en moderne og hyggelig stemning, som skal være med til at repræsentere storbylivet. Vores magenta er en blanding af pink og lilla. Pink opfattes generelt som en munter farve med symbol på samvær og lykke. Lilla bliver oftest betegnet som mystisk, utraditionel og kreativ, hvilket henvender sig godt til musikinteresserede, da de ofte er kreative mennesker. Blågrøn/teal er en turkis nuance, som symboliserer troværdighed og pålidelighed. Farven indeholder både blå, grøn og gul. Den blå farve er med til at nedtone, den grønne farve skaber balance og den gule farve har en opløftende effekt. De første skitser (1-3) er tegnet i hånden. Lige fra begyndelsen var der fokus på de runde kurver i bogstaverne og at logoet skulle udarbejdes i en sans-serif. Efter at have arbejdet med diverse skitser på papir, blev logoet viderebearbejdet i programmet Adobe Illustrator (4-6). Igennem hele udviklingsprocessen blev logoet mere og mere simpelt. Den karakteristiske skrifttype Bauhaus 93 til ordet music blev valgt pga. de buede kurver og dets kraftige udtryk. Oveni det valgte vi en magenta farve, som derfor er blevet en stor del af firmaets visuelle identitet. Efter at have arbejdet med skitserne 4-5 blev det hurtigt klart, at vi måtte have et element til vores logo, som kunne bløde det hele lidt op. Som kontrast til den meget fede skrifttype Bauhaus 93 valgte vi derfor at benytte den meget tynde skrifttype Century Gothic til ordet tours i en lysegrå farve. Kontrasten mellem den meget fede og den meget tynde skrift fungerer godt og logoet kan også benyttes i sort hvid. Typografi Vi har valgt at benytte skrifttypen Myriad Pro til både vores digitale og trykte medier. Myriad Pro er en sans-serif og den er letlæselig og stilmæssigt moderne. Vi benytter skrifttypen i dets forskellige former regular, kursiv, bold og semibold for at fremhæve forskellige elementer. Myriad Pro Regular anvendes til brødtekst, hvorimod Myriad Pro Bold benyttes til rubrikker. Linjeafstanden er tilpasset, så der er god luft mellem linjerne. Da baggrunden har en farve, er det vigtigt at skriften et letlæselig.

18 34 35 Præsentationsdesign Vi har lagt stor fokus på, at der skal være en stor genkendelighed mellem vores forskellige produkter på både digitale og trykte medier. De samme farver går igen, logoet har samme placering, der benyttes de samme billeder i bl.a. annoncer og på hjemmesidens forside og de samme skrifttyper benyttes. Alt dette er med til at styrke firmaets visuelle identitet, hvilket er vigtigt for et nystartet firma. Vi har forsøgt at opnå et simpelt og overskueligt design. På siden rejser har vi benyttet reglerne om luft og lukkethed. Vi har inddelt de forskellige rejser i kasser og skabt luft imellem de forskellige kasser, så man kan se, hvad der tilhører hvad samt tilført luft imellem de forskellige informationer i kasserne. På siden rejser er det vigtigt, at kunden hurtigt skal kunne se de mest væsentlige oplysninger om de forskellige rejser. Dvs. destination, dato for afrejse og hjemkomst samt pris. Derudover er der indsat en kort tekst, så kunden hurtigt kan få et indtryk af, hvad rejsen omhandler og om denne er noget for kunden. Dernæst kan man læse mere om de forskellige rejser ved at klikke sig ind på de forskellige rejsers undersider. Her vil rejsen blive beskrevet mere detaljeret og der vil være mulighed for at se en plan over de forskellige arrangementer på rejsen. Teknologien har gennemgået en massiv udvikling indenfor den seneste årrække, hvilket har resulteret i, at de fleste danskere er i besiddelse af flere forskellige platforme. Man kan nu både gå på nettet via sin mobiltelefon, sin tablet og sin computer. Derfor er vores side udarbejdet til at være responsiv, således at kunden får den optimale oplevelse af vores hjemmeside, ligegyldigt hvilken platform kunden vælger at benytte. Informationsdesign Via Music Tours hjemmeside bestræber vi os på at formidle information på en overskuelig og enkel måde. Rejsebureauer skal levere mange oplysninger til kunderne via deres hjemmeside. Selvom vores hjemmeside ikke er så omfattende, er der store mængder information og derfor er det vigtigt, at kunden hurtigt og nemt kan finde de informationer personen skal bruge. Mange af vores tekster på siden værd at vide er fyldt med praktiske informationer. Disse kan hurtigt blive tunge og uoverskuelige for læseren. Derfor har vi valgt at inddele dem i underkategorier med hver deres overordnede titel, som gør det nemmere for læseren at finde den information læseren søger. Derudover er underkategorierne delt op i afsnit med hver deres undertitel, som gør det lettere for læseren at overskue. Navigationsdesign Sidens design gør brug af en forholdsvis klassisk opsætning med navigationen placeret i top højre hjørne. Navigationen er fixed, hvilket vil sige, at den følger med når man scroller på siden. På den måde er det altid nemt og hurtigt at navigere rundt på siden, især når man når til de lidt længere sider som fx Rejser eller Værd at vide. Siden Værd at vide har derudover en centreret undermenu, som gør sidens indhold mere overskuelig for læseren. Navigationen er udstyret med en hover-funktion samt en funktion, der viser hvilken side der er aktiv altså hvilken side man befinder sig på. Dette gør det lettere for brugeren at se, at cirklerne er en menu, at navigere rundt på siden og forbedrer alt i alt helhedsindtrykket. Der er flere forskellige måder at tilgå det samme materiale på siden på. Hvis brugeren ender på vores forside ved at have klikket på en af vores annoncer på en anden hjemmeside, kan de navigere sig direkte til undersiden om den rejse, de har set i annoncen, ved at klikke på et af billederne på forsiden. På den måde prøver vi at forbedre brugeroplevelsen, så vores materiale altid er nemt at tilgå via hurtig og effektiv navigation.

19 36 37 Designmanual Med Music Tours designmanual er vi i stand til at designe løsninger til vores forskellige grafiske overflader. Formålet med hele denne manual er at samle vores virksomhed under ét mærke og dermed styrke vores visuelle identitet på tværs af diverse medier og kanaler. Logo Logoet skal altid anvendes i dets originale form. Der må derfor ikke ændres på placeringen af fx ord og bogstaver, men størrelsen på logoet er valgfri. Vores logo skal altid placeres på en mørkegrå eller sort baggrund. Logoet må aldrig placeres på en farvet eller hvid baggrund, da dette kan virke forstyrrende. Logoet må kun optræde i dets originale farver samt i sort hvid. Den valgte magenta og den lysegrå farve må derfor ikke ændres til andre farver. Derudover må logoet anvendes i farveformaterne PANTONE, CMYK og RGB for at kunne blive gengivet i både digitale og trykte medier. Vores logo er symbol på hele vores firma og skal benyttes på alt vi producerer og udgiver. Vores logo skal altid placeres i venstre side, øverst eller nederst på alle medier med undtagelse af deciderede bannerreklamer. Nedenfor ses den definerede respektafstand på Music Tours logo. Denne afstand sikrer, at der altid fremstår en vis afstand fra logoet til diverse andre grafiske elementer og bibeholder dermed logoets udtryk. Tone of voice Kommunikation er det vigtigste redskab mellem Music Tours og vores kunder. Vi fokuserer på at holde vores kommunikation enkel og ligetil og vi bestræber os på altid at henvende os personligt og direkte til kunden. Vores budskaber skal ikke pakkes ind, men skal altid være klare og tydelige, så ingen af vores kunder er i tvivl om, hvad vi står for og hvad vi forsøger at kommunikere. Vores overordnede tekster i fx rubrikker skal først og fremmest være korte og præcise og skabe en interesse hos læseren. Efter at rubrikken har fanget læserens opmærksomhed, skal produkt-teksterne derefter uddybe og afklare læserens ubesvarede spørgsmål.

20 38 39 Typografi Music Tours primære font er Myriad Pro. Den skal benyttes til brødtekst både i trykte og digitale medier. For at fremhæve visse passager eller ord, er det tilladt at bruge samme font i kursiv, semibold eller bold. Det er vigtigt, at teksten altid er let at læse og må derfor ikke placeres på forstyrrende baggrunde eller elementer. Længere tekster skal altid inddeles i afsnit for at gøre det mest muligt overskueligt for læseren. Farvede baggrunde og farvet tekst må altid benyttes, så længe teksten er tydelig og letlæselig, fx hvid tekst på magenta baggrund og magenta tekst på lysegrå baggrund. Benyttes tekst på billeder, skal der anvendes korte og præcise sætninger. Teksten skal altid have en klar sammenhæng med billedet og må aldrig overskygge billedets motiv. Logo farver Primære farver Music Tours primære farvepalette giver mulighed for at kunne blande forskellige farver, men på samme tid stadig bibeholde firmaets visuelle udtryk. Dette er med til at skabe en variation i firmaets kommunikation. Ændringer i graduering samt gennemsigtighed er tilladt til fx billeder, tekstbokse osv. Hvis en af de primære farver ønskes til skrift, må der dog ikke ændres på graduering eller gennemsigtigheden af dette. De grå nuancer skal altid være de mest dominerende på både online og offline medier, hvorimod fx magenta kan benyttes til at fremhæve diverse ord eller elementer.

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe

Grafisk design. Ide. Designprocess. Målgruppe Ide Designprocess I denne opgave har jeg udviklet et website for et feriehus. Kunden ønsker et site, som både fungere privat, men også som offentlig hjemmeside. Hele site skal være på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner

Portfolioudvikling. Line la Fontaine. Multimediedesigner Portfolioudvikling Line la Fontaine Multimediedesigner Indholdsfortegnelse - Designvalg s. 1-9 - Målgruppe s. 1 - Wireframes/skitser s. 1-5 - Informationsarkitektur s. 6-7 - Farver s. 8 - Typografi s.

Læs mere

startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015

startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015 startup.dk Multimediedesigner 1. års prøve Eksamensprojekt, 2. semester 2015 Opgaven I er en gruppe multimediedesignerstuderende, der har besluttet at starte jeres egen virksomhed. I kan frit vælge, hvilken

Læs mere

Grøn energi i hjemmet

Grøn energi i hjemmet Grøn energi i hjemmet E-magazine project Hold 42 - MUL A 2. - semester Indledning I dette projekt har vi fået til opgave at designe et e-magasin. I denne rapport kan læses, hvordan e-magasinet er blevet

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på

ELEMENTER Jeg vælger fonten Raleway, som er en af Googles mange gratis webfonte. Det er en grotesk skrift, som især bruges til websites, da de på Grafisk design Design af hjemmeside til indretningsarkitekt med firma navn enrico indret, som jeg tidligere har designet logo for. Firmaet laver udelukkende erhvervsindretning og målgruppen for sitet er

Læs mere

WBS. Inledning. Afsluttende projekt 1. sem

WBS. Inledning. Afsluttende projekt 1. sem MARK KRISTENSEN.DK Afsluttende projekt 1. sem Inledning I denne rapport kan du læse om den udviklingsproces, der ligger til grund for min nye portfolio, de metoder jeg har brugt, mine designvalg og designprincipper.

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse

Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Grundforløbsprøve Projektbeskrivelse Webintegrator Thomas á Rógvi 221191-2505 Indholdsfortegnelse Opgaven... 3 Tidsplan... 4 Målgruppe... 5 Layout... 6 Design... 7 Fonte... 7 Browser... 7 Bilag... 8 Det

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Ahmad Hahmoud Besir Redzepi Jeffrey Lai 04/05-2009 2.semester 3. projekt Indholdsfortegnelse: 1.0 Forord 3 2.0 Kommunikationsplan 4 3.0 Navigationsdiagram

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html!

Portfolio redesign. Kia Dahlen! cph-kd51@cphbusiness.dk! 1. semester eksamen! MUL-A 2013! !!! www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html! Portfolio redesign Kia Dahlen cph-kd51@cphbusiness.dk 1. semester eksamen MUL-A 2013 www.mul17.itkn.dk/portfolio/index.html Underviserer: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler-Poulsen Jesper Hinchely

Læs mere

Projektdokumentation. Tidsplan. Dag 1. Dag 2. Dag 3. Dag 4. Dag 5. Dag 6. Dag 7. Dag 8. Dag 9. Dag 10. Dag 11. Dag 12

Projektdokumentation. Tidsplan. Dag 1. Dag 2. Dag 3. Dag 4. Dag 5. Dag 6. Dag 7. Dag 8. Dag 9. Dag 10. Dag 11. Dag 12 Projektdokumentation - af Dennis Iversen Tidsplan Dag 1 Research, mindmap, skitser til logo og start på logo. Dag 2 Færdiggørelse af logo, målgruppe og segment fastslået, skitser visitkort, start på visitkort.

Læs mere

srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008

srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008 Gruppe 9: Besir Redzepi, Jacob Pedersen, Garwun Jeffrey Lai og Sean Rørgren srum Fritidsaktiviteter 04-12-2008: 1. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 17/11-2008 Aflevering: 4/12-2008 Indholdsfortegenelse

Læs mere

NY IDENTITET TIL SCHWARZ

NY IDENTITET TIL SCHWARZ GRAFISK DESIGN NY IDENTITET TIL SCHWARZ Redskaber: Photoshop Illustrator Kundeprofil: Schwarz er en eksklusiv forhandler af senge og tilbehør i topklavlitet. Med deres store sortiment af kvalitetsmærker

Læs mere

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E.

Portfolie Redesign. www.gaardbodesign.dk. Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013. Jens Jákup E. Portfolie Redesign www.gaardbodesign.dk Multimediedesigner CPH Business 1. sem. eksamensprojekt - Clmul-b12e Januar 2013 Jens Jákup E. Gaardbo indholdsfortegnelse design... gestaltlove... opbygning...

Læs mere

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK

MARIA SKAU MADSEN SVENDEPRØVE 2015 WWW.BY-M.DK DOKUMENTATION MARIA SKAU MADSEN WWW.BY-M.DK INDHOLDSFORTEGNELSE OPGAVE BESKRIVELSE.... 5 RESEARCH.... 5 DESIGN.... 5 SPECIFIKATIONER DET TRYKTE MEDIE.... 5 NUVÆRENDE IDENTITET... 6 PRIMÆR OG SEKUNDÆR MÅLGRUPPE....................6

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

det færdige resultat

det færdige resultat grafisk design Under dette fagområde har jeg valgt at præsentere jer for en opgave, jeg har udarbejdet for virksomheden Breinholt. Breinholt er en nyopstartet virksomhed i Odense, der tilbyder spirituel

Læs mere

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014

4. DEC 5. DEC 8. DEC 2014 1. DEC I dag fik jeg opgavebeskrivelsen og fik et overblik over, hvad der skal laves, ved at gennemgå opgavebeskrivelsen, samt lave en brainstorm og PBS. Jeg er i gang med at finde et alternativ til programmet

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE 2013. Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE 2013. Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5 NAVN PÅ OPGAVEN KERNEOMRÅDE SVENDEPRØVE 2013 Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5 Beskrivelse af opgaven I min fritid modtog jeg en opgave, som bestod i, at redesigne og kode et

Læs mere

PROJEKTET LAYOUT IDEUDVIKLING - PROCESS FRA IDÉ TIL PRODUKT

PROJEKTET LAYOUT IDEUDVIKLING - PROCESS FRA IDÉ TIL PRODUKT PROJEKTET Udarbejdelse og idéudvikling af en fiktiv grafisk identitet til Puls Fitness. I denne kernefaglighed fremhæver jeg designet til websitet samt lidt merchandise. Derudover ses et udkast til bl.a.

Læs mere

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Portfolio Redesign Multimediedesign CPH business Akademi Emilie Arved Eriksen MULA 2014-2015 Indholdsfortegnelse Mind-map... 4 PBS... 5 WBS... 5 GANTT... 6 Brugertest...

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

Multimediedesigner. Vedvarende. energi

Multimediedesigner. Vedvarende. energi Multimediedesigner Vedvarende energi Eksamensprojekt 2. sem. maj. 2014 - jun. 2014 Problemstilling Vedvarende energi er en samlebetegnelse for bioenergi, vindenergi, solenergi og andre teknologier, der

Læs mere

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD RETNINGSLINJER LOGO PLACERING OG BRUG FRIZONE: PLACERING: TYPOGRAFI PRIMÆR TYPOGRAFI SEKUNDÆR TYPOGRAFI KOMMUNIKATION GRUNDPAPIR

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015

REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 REDESIGN AF PORTFOLIO 16. jan. 2015 Christoffer Møller Jarolics CPH Business Lyngby Multimediedesign Udviklingsprocessen af tilblivelsen af dette projekt redesign af portfolio, vil på de følgende sider

Læs mere

RAPPORT Projekt 4: Website design 10-28.11.2014 Gruppe A3: Anastasia Keller, Jakob Plenge, Rasmus Bernhard, Benjamin Vinje, Raquel Hesdorf

RAPPORT Projekt 4: Website design 10-28.11.2014 Gruppe A3: Anastasia Keller, Jakob Plenge, Rasmus Bernhard, Benjamin Vinje, Raquel Hesdorf RAPPORT Projekt 4: Website design 10-28.11.2014 Gruppe A3: Anastasia Keller, Jakob Plenge, Rasmus Bernhard, Benjamin Vinje, Raquel Hesdorf 1 Web-agency Den første del af opgaven var at skabe en web-agency

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet

GRAFISK DESIGN. Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet GRAFISK DESIGN Diner no. 34 Hjemmeside + Visuel identitet Diner no. 34 9 Opgavebeskrivelse Fiktive opgave. Redesign af visuel identitet og design af ny hjemmeside. Materialet skal skabe et genkendeligt

Læs mere

Kend dine brugere. Om brugertest. 2 sem., feb. 2010 Multimediedesigner, København nord

Kend dine brugere. Om brugertest. 2 sem., feb. 2010 Multimediedesigner, København nord Kend dine brugere Om brugertest 2 sem., feb. 2010 Multimediedesigner, København nord Andreas Frandsen, Ninette Nielsen Agnete Gnistrup, Senia Lundberg Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Indledning s. 2 Valg

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2

GRAFISK WORKFLOW. Kasper Staal - Portfolio - H2 GRAFISK WORKFLOW Kasper Staal - Portfolio - H2 Opgaven Denne opgave bestod i at design et website til min egen virksomed 3DService.dk. Websitet skulle være responsivt, og indeholde de mest gængse informationer

Læs mere

Corporate Social Responsibility. Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1

Corporate Social Responsibility. Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1 Corporate Social Responsibility Multimediedesignerprojekt 2. semester CSR Line la Fontaine, Christian Knudsen, Tobias og Line Mehr MULA Side 1 Fact sheet Projekt titel Corporate Social Responsibility Url

Læs mere

Stilen skulle gerne være feminin og primærfarven rosa.

Stilen skulle gerne være feminin og primærfarven rosa. Grafisk design // Grafisk Design Hjemmesideløsning for syerske Sorami er et enmands-firma med mere end 25 års erfaring, som tilbyder omforandring af tøj og tøj syet efter eget design, samt håndlavede smykker.

Læs mere

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26

T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 T o b i a s W e x i ø S o n n e MultiMedieDesigner CPH-Business 1/26 Indholdsfortegnelse - Intro - Mindmap - Designvalg - Farvevalg - Logo - Ensartethed - Farver - Det gyldne snit - Fleksibilitet & brugbarhed

Læs mere

Afsenderen af hjemmesiden er Ulla Bersang, som er Bersang. Opgaven er en ny opsætning. Opgaven er

Afsenderen af hjemmesiden er Ulla Bersang, som er Bersang. Opgaven er en ny opsætning. Opgaven er 38 Grafik design Opgave beskrivelse Overordnet kommunikation Opgaven er en hjemmesiden, lavet for en kunde Ulla Afsenderen af hjemmesiden er Ulla Bersang, som er Bersang. Opgaven er en ny opsætning. Opgaven

Læs mere

Roskilde Tekniske Gymnasium. Eksamensprojekt. Programmering C niveau

Roskilde Tekniske Gymnasium. Eksamensprojekt. Programmering C niveau Roskilde Tekniske Gymnasium Eksamensprojekt Programmering C niveau Andreas Sode 09-05-2014 Indhold Eksamensprojekt Programmering C niveau... 2 Forord... 2 Indledning... 2 Problemformulering... 2 Krav til

Læs mere

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE

MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE MULTIMEDIEDESIGNER 1. ÅRS PRØVE Eksamensprojekt, 2. semester, forår 2010 TEMA: E-HANDEL Erhvervsakademiet København Nord Udleveret mandag d. 3. maj 2010 Afleveres i 4 eksemplarer senest d. 28. maj kl.

Læs mere

Carlas cupcakes. Projekt. http://bysileha.com/2.semester/cupcake/remake/index.html

Carlas cupcakes. Projekt. http://bysileha.com/2.semester/cupcake/remake/index.html Projekt 3 http://bysileha.com/2.semester/cupcake/remake/index.html Carlas cupcakes Amanda Hüttel Lindschouw Michelle Denise Andersen Simone Lenander Hansen Indholdsfortegnelse PROJEKTFORMULERING 1.0 3

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

FAKTA 3 INDLEDNING 4 KREATIV PROCES 4 INDLEDENDE FASE 4 DESIGNVALG 6 TYPOGRAFI 6 FARVER 6 LOGO 6 BRUGERGRÆNSEFLADE 6 BAGVEDLIGGENDE KODE 7

FAKTA 3 INDLEDNING 4 KREATIV PROCES 4 INDLEDENDE FASE 4 DESIGNVALG 6 TYPOGRAFI 6 FARVER 6 LOGO 6 BRUGERGRÆNSEFLADE 6 BAGVEDLIGGENDE KODE 7 FAKTA 3 INDLEDNING 4 KREATIV PROCES 4 INDLEDENDE FASE 4 DESIGNVALG 6 TYPOGRAFI 6 FARVER 6 LOGO 6 BRUGERGRÆNSEFLADE 6 BAGVEDLIGGENDE KODE 7 EKSPERTVURDERING 10 REDESIGN AF PROJEKTER 12 BANNERPROJEKT 12

Læs mere

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16

Indhold. Grafisk workflow 3 Procesbeskrivelse 4 Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart 7 Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 12 Html, css og seo 16 GRAFISK WORKFLOW Indhold Grafisk workflow Procesbeskrivelse Inspiration 5 Skitser 6 Flowchart Typografi og farver 8 Skelet 9 Storyboard 2 Html, css og seo 6 Grafisk workflow Opgaven At skabe et nyt og

Læs mere

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1

Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 11-05-2015 Affaldshåndtering Afsluttende opgave - Kommunikation/IT C Klasse 1.1 Hans Rasmussen & Kevin Kumar ROSKILDE TEKNISKE GYMNASIUM Indhold Affaldshåndtering i Grønsted kommune... 2 Krav... 2 Design...

Læs mere

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Hvad går opgaven ud på? Opgaven gik ud på at lavet et præsentations website for Udbudsnet. Hjemmesiden skulle bruges til at sælge Udbudsnet, på en messe som hedder BL.

Læs mere

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Pernille Sjøgreen Kathrine Amalie Russell Harder Line Rasmussen www.pernillesjoegreen.com www.kathrineharder.com

Læs mere

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ******

WorkFlow. Svendeprøve Emil Momsen. BeskrivelseN ****** BeskrivelseN ****** Workflow Svendeprøve Emil Momsen BeskrivelseN WorkFlow BeskrivelseN Side - 2 / 8 Arktis Brief Fra kunde Opgave / Indhold Kunden var WWF og opgaven gik ud på at få folk til at blive klar over, hvor alvorligt

Læs mere

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... Indhold Formål:... 3 De 6 faser:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 3 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion... 4 Fase 5: Test... 5 Fase 6: Offentliggørelse... 5 Kanyle-modellen:...

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Yosef Saleh, Ilyas Tulumcu Oguzhan Polat, Mohammad Kaddoura Kom/IT C Kl. 1.2

Yosef Saleh, Ilyas Tulumcu Oguzhan Polat, Mohammad Kaddoura Kom/IT C Kl. 1.2 1/ Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Dokumentation... 4 Hjemmeside og logo design... 14 Valg af skrifttype... 15 AIDA... 16 Arbejdsroller og opgaver... 17 Logbog for vores proces (Ugevis)... 19 Konklusion...

Læs mere

DESIGN MANUAL. Designmanualen beskriver grundelementerne i Who Brands profil, og den giver eksempler og retningslinjer for deres anvendelse.

DESIGN MANUAL. Designmanualen beskriver grundelementerne i Who Brands profil, og den giver eksempler og retningslinjer for deres anvendelse. DESIGN MANUAL Designmanualen beskriver grundelementerne i Who Brands profil, og den giver eksempler og retningslinjer for deres anvendelse. Designmanualen er et værktøj til brug for dem, der i det daglige

Læs mere

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design

Designmanual. Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design Designmanual Danmarks Naturfredningsforenings grafiske design 1 Formål Indhold Formål 3 Logoet og konsultativ tekst 4 Rubrik på forside 6 Typografi 7 Farver 8 Godkendelse og produktion 10 Formålet med

Læs mere

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg

HHBR. Design. Kvalitets vurdering. Opgaven. Målgruppe og Budskab. De Grafiske valg Opgaven Der skal designes en hjemmeside til en pensioneret revisor, som ønsker at starte en fritids beskæftigelse op, som privat revisor. Han Ønsker en hjemmeside der skal kort fortælle om hans forretning.

Læs mere

Designmanual for websider

Designmanual for websider Designmanual for websider 31. marts 2009 Version 1.1. Denne manual beskriver de gældende retningslinjer for Aalborg Universitets websider. Det vil sige websider der benytter aau.dk i domænenavnet er omfattet

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Læringskoncept for Dansk Rideforbund

GRAFISK DESIGN. Læringskoncept for Dansk Rideforbund Læringskoncept for Dansk Rideforbund Produkt og målgruppe: Udarbejdelse og idéudvikling af et nyt læringskoncept I børnehøjde til Dansk Rideforbund. Det skal fokusere på sikkerhed I ridningen og målrette

Læs mere

1 Robbins, Jennifer N.: Learning Web Design, s. 41

1 Robbins, Jennifer N.: Learning Web Design, s. 41 I designarbejdet forbundet med at udvikle en hjemmeside, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser over hvilken optimale skærmstørrelse man designer til, da dette har konsekvens for den efterfølgende

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website

GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW. Endotest website GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW Endotest website DOKUMENTATION OPGAVEN: Endotest ApS ønskede at redesigne deres hjemmeside, så den fremstår mere professionel og enkel. Derudover skal det nye site præsentere

Læs mere

Indholdsfortegnelse Valg af opgave... 2 Introduktion... 2 Problem... 2 Målgruppe... 2 Afsender... 2 Budskab... 2 Kodning... 3 Effekt...

Indholdsfortegnelse Valg af opgave... 2 Introduktion... 2 Problem... 2 Målgruppe... 2 Afsender... 2 Budskab... 2 Kodning... 3 Effekt... Indholdsfortegnelse Valg af opgave... 2 Introduktion... 2 Problem... 2 Målgruppe... 2 Afsender... 2 Budskab... 2 Kodning... 3 Effekt... 3 Information... 3 Programmering... 3 Design... 4 Brochure... 4 Hjemmeside...

Læs mere

grafisk design Se webappen på din mobil

grafisk design Se webappen på din mobil ideudvikling Jeg har valgt at bruge kulturbegivenheden Aarhus Festuge, som udgangspunktet i min svendeprøve. Jeg vil redesigne deres marketingsmateriale såsom logo, magasin, plakater m.m. Derudover vil

Læs mere

Mark André Lyhne. Eksamen 2012. 12web1b

Mark André Lyhne. Eksamen 2012. 12web1b Mark André Lyhne Eksamen 2012 12web1b Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Projekt beskrivelse... 3 Målgruppe... 3 Afsender... 3 Budskab... 3 Kommunikationsmål... 3 Ideudvikling... 3 De 6 Designparametre...

Læs mere

grafisk // design // d k sign

grafisk // design // d k sign gr a fis grafisk e // d k sign grafisk vinbog / redegørelse / brainstorm og inspiration / farver, fonte og logo / layout / opslag / omslag HVAD? Design og opsætning af et fiktivt magasin, Plus, hvor design

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. september, 2012 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 8 2. Sider... 10 2.a Opret side...

Læs mere

Grafisk design. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard

Grafisk design. Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard Grafisk design Dokumentation Svendeprøve Juni 2015 - Pia Søgaard Kunde: Sognegaarden - Hedensted Opgave: ny grafisk identitet og hjemmeside Programmer: Indesign, illustrator og photoshop Farverum: CMYK

Læs mere

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm

WOODKID. The Golden Age. Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E. Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm WOODKID The Golden Age Banner Projekt - 1 Semester, CPH Business, MUL-A13E Casper Birch Buchberg, Natahlie Heiden & Sebastian Nyholm Projektbeskrivelse Vi har designet og animeret tre forskellige bannere

Læs mere

# Redesign af copenhagenskatepark.dk

# Redesign af copenhagenskatepark.dk # 1 Grafisk Design # Redesign af copenhagenskatepark.dk Opgave Dette er en fiktiv opgave hvor jeg har valgt at redesigne copenhagenskatepark.dk's website. Jeg synes det kunne være en spændende udfordring

Læs mere

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett

Grafisk Design. fra idé til visuelt udtryk Benett fra idé til visuelt udtryk Benett Indholdsfortegnelse Brief...5 Idé og skitsering....6 Værktøjer....6 Farvevalg....7 Flowchart eksisterende site...7 Design i Photoshop....9 Ikoner i Illustrator...11 Setup

Læs mere

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6 0 Indholdsfortegnelse JB Plastics visuelle identitet... 2 Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6 Designprocessen... 6 WBS (Work Breakdown Structure)... 6 Procesnedbrydning og SWOT...

Læs mere

Manual til WordPress CMS

Manual til WordPress CMS Manual til WordPress CMS 1. Log ind på din Wordpress-side For at arbejde på din hjemmeside skal du først logge ind på administrationsdelen. Muligvis har du et direkte link på siden. Ellers er adressen

Læs mere

Creativity Design Undersøgelse Case 1: Auction Travels INDEX 1 WORK BREAKDOWN STRUCTURE (WBS) 2 RISIKOANALYSE 3 INTERESSENTANALYSE 4 BRUGERPROFILER 4

Creativity Design Undersøgelse Case 1: Auction Travels INDEX 1 WORK BREAKDOWN STRUCTURE (WBS) 2 RISIKOANALYSE 3 INTERESSENTANALYSE 4 BRUGERPROFILER 4 Index INDEX 1 WORK BREAKDOWN STRUCTURE (WBS) 2 PROJECT KEY PURPOSE STATEMENT 2 DELIVERABLES STATEMENT 2 ACTIVITIES FOR EACH DELIVERABLES 2 UNDERSØGELSE: 2 RISIKOANALYSE 3 PLAN B 3 FOR TYNDT KONCEPT ERROR!

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Dreamtours En visuel identitet skabt af Anders Hanberg, Camilla Sabatinski, Mathis Gallego- Pedersen og Peter Schindler. Den danske multimediedesignklasse - 1.semester

Læs mere

PROJEKT 4: WEBSITE DESIGN

PROJEKT 4: WEBSITE DESIGN Copenhagen Business Academy - Lyngby Samværsfestival for ældre Traditionen tro November 2014 1. Semester, Multimediedesigner uddennelse, MulA 1 Indholdsfortegnelse 1. Opgave beskrivelse.. 2 2. Web-agency

Læs mere

GRAFISK DESIGN GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW

GRAFISK DESIGN GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW GRAFISK PRODUKTION & WORKFLOW 2 RE-DESIGN AF BOARDASSURE.DK Jeg har et enkeltmandsfirma, hvor jeg laver opgaver uden for mit arbejde i Presidents Institute. En af de opgaver jeg har løst, var en opdatering

Læs mere

Primære farver. RGB=Red, Green, Blue. CMYK=Cyan, Magenta, Yellow,

Primære farver. RGB=Red, Green, Blue. CMYK=Cyan, Magenta, Yellow, Farver Primære farver RGB=Red, Green, Blue CMYK=Cyan, Magenta, Yellow, Key color Additive Subtraktive Reducér for at skabe hvid Kombinér for at skabe sort Farver RGB RGB (rød, grøn, blå), anvendes til

Læs mere

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation Grafisk Design Dansk Center For Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på at få lavet et redesign af det logo, Dansk Center For fik fremstillet i 2008, af vores kommunikations afdeling.

Læs mere

Cindie Mortensen, Merete Koudahl, Pernille Tramp Webdesign, gruppeprojekt exercise 7. Menu A/S

Cindie Mortensen, Merete Koudahl, Pernille Tramp Webdesign, gruppeprojekt exercise 7. Menu A/S Menu A/S Problemfelt MENU A/S (MENU) er en dansk design virksomhed og producent. MENU har specialiseret sig indenfor skandinavisk design samt deres evige stræben efter at lave noget originalt. De repræsenterer

Læs mere

Grafik Design...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Målgruppe...6 Købskriterier Design Parametre...8 Tekst Illustrationer

Grafik Design...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Målgruppe...6 Købskriterier Design Parametre...8 Tekst Illustrationer Grafik Design...2 Opgave Kunden Min opgave Nuværende Design...4 Overvejelser Målgruppe....6 Købskriterier Design Parametre...8 Tekst Illustrationer Farver Form AIDA.... 10 Attention Interest Desire Action

Læs mere

2. SEMESTER PROJEKT 3 INTERAKTIONSUDVIKLING

2. SEMESTER PROJEKT 3 INTERAKTIONSUDVIKLING 2. SEMESTER PROJEKT 3 INTERAKTIONSUDVIKLING Baggrund Udgangspunktet er projekt 2, dvs. en blog om cupcakes, hvor målgruppe, afsender og modtager allerede er defineret. Du bliver nu bedt om at udvikle et

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lasse Gottenborg Egholm, Emil Jansen, Jacob Oldenborg Voetmann & Troels Brandt Partoft

Indholdsfortegnelse. Lasse Gottenborg Egholm, Emil Jansen, Jacob Oldenborg Voetmann & Troels Brandt Partoft URL: http://lasseegholm.com/beerfestival/index.html NAVNE: Emil Jansen, Troels Brandt Partoft, Jacob Oldenborg Voetman, Lasse Gottenborg Egholm DATO: 31 Maj 2012 HOLDNR.: tr11mul02 INSTITUTION: Copenhagen

Læs mere

Projekt 5 - Porfolio Redesign

Projekt 5 - Porfolio Redesign Projekt 5 - Porfolio Redesign 1 semester - Copenhagen Business School Business School. 1/20 Indholdsfortegnelse Projektbeskrivelse...side 3 Mindmap...side 4 Project Breakdown Structure...side 5 Work Breakdown

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen GRAFISK DESIGN Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 Opgavebeskrivelse Total redesign af hjemmeside til Trademark Textiles A/S, både layout og kodning af side. Trademark textiles

Læs mere

Hjemmeside redesign af Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum

Hjemmeside redesign af Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum Hjemmeside redesign af Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum Usability dokumentation Lavet af Sarina, Maria og René MulB-13 22.11.2013 I forbindelse med ekspertvurderingstests udarbejdes som hovedregel altid

Læs mere

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Grafisk produktion & workflow _ 33 / 23 Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Produkt _ Jeg har i længere tid gerne ville opbygge min egen webshop. september 2014 tog jeg mig sammen og opbyggede

Læs mere

Y ELL O W G REN A D E

Y ELL O W G REN A D E YELLOW GRENADE OPGAVEN Nick Christiansen kontaktede mig på Facebook. Han havde set mit coverbillede, (ulven ses på modstående side) som jeg har tegnet i Illustrator. Han var helt vild med ulven, der udelukket

Læs mere

Responsiv hjemmeside

Responsiv hjemmeside Kom/it niv.a 3.år Responsiv hjemmeside Hospidana Carina Aa Hansen, Mathias Larsen, Peter Lærke 2014 Forord I vores rapport vil man kunne gå ind og læse omkring hvorfor vi har valgt at opbygge vores hjemmeside

Læs mere

eksamensprojekt 2. sem

eksamensprojekt 2. sem Multimediedesigner Klima 2009 Virksomheder i en klimakontekst eksamensprojekt 2. sem maj - juni 2009 www.cphnorth.dk Trongårdsvej 44 DK 2800 Kgs. Lyngby 1. Opgaven Indledning: I december 2009 skal Danmark

Læs mere

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Typografier: Typografier er er punkt inden for design, som omfatter skrifttyper, linjeafstand/opsætning og linjeafstand altså en hel masse inden for skrift eller

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW H1 MARIA SCHELDE

GRAFISK WORKFLOW H1 MARIA SCHELDE GRAFISK WORKFLOW H1 MARIA SCHELDE DOKUMENTATION Opgaven Arkitekt Mette Schelde skulle have designet og programmeret et website, hvorpå hun kunne præsentere hendes produkter. Designkrav Sitet skal være

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT

GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT GRAFISK WORKFLOW WEBSITE - CHOCOADDICT DOKUMENTATION OPGAVEBESKRIVELSE Opskriftsbogen Chocoaddict skulle have et website, hvor alle opskrifter samt skabelon til print selv opskriften er tilgængelig. Der

Læs mere

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes.

GARA DESIGN MANUAL. På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. A GARA DESIGN MANUAL På de følgende sider kan Agaras designmanual findes. elementer der er skabt. Ved hjælp af designmanualen er det muligt at videreudvikle designet til Agara og stadig holde sig indenfor

Læs mere

MANUAL. Siteloom CMS

MANUAL. Siteloom CMS MANUAL Siteloom CMS www.hjerteforeningen.dk/cms Brugernavn: Password: 3. oktober, 2013 BASIS FUNKTIONER 1. Kalender... 4 1.a. Opret... 5 1.b. Rediger eller slet... 9 2. Sider...12 2.a. Opret side...13

Læs mere

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb

Dokumentation. Workflow. Grafisk produktion. Trine Alexandersen 1. hovedforløb Dokumentation Workflow Grafisk produktion Trine Alexandersen 1. hovedforløb Jeg har valgt at vise min egen hjemmeside som workflow. Siden er min e-portfolio som skal vise hvad jeg lærer under min uddannelse

Læs mere

Rapport. Udarbejdet af: Mayianne Nøks Pedersen. Skole login: knmape68. E-mail: mypedersen@gmail.com

Rapport. Udarbejdet af: Mayianne Nøks Pedersen. Skole login: knmape68. E-mail: mypedersen@gmail.com Rapport Udarbejdet af: Mayianne Nøks Pedersen Skole login: knmape68 E-mail: mypedersen@gmail.com URL til brugerundersøgelsen: http://web328.webkn.dk/hjemmeside/image/laering/sem2brugerundersogelse/brugerundersogelse/

Læs mere

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker Grafisk design opgaven Jeg fik til opgave, at udforme en værdikupon til svenske Adlibris Fotoservice. Værdikuponen skulle være i A5-format på 2 sider. På første side skulle der være en indledende tekst

Læs mere

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris

Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk. Eksamensopgave. Redesign af Portefølje. Grace Grigoria Tsatsaris Multimediedesign på CPH-Business URL: www.gracet.dk Eksamensopgave Redesign af Portefølje Grace Grigoria Tsatsaris 14 1 Brainstorm og ideudvikling: Jeg startede med at danne mig et overblik over projektet

Læs mere

- opgave 3, Semester 2. Gruppe xx - The Cook Club Project/2. Claus Buus Christensen claus.buus@hotmail.com http://cbuus.dk

- opgave 3, Semester 2. Gruppe xx - The Cook Club Project/2. Claus Buus Christensen claus.buus@hotmail.com http://cbuus.dk Responsive Design Mul-a 2013 RAPPORT - opgave 3, Semester 2 Gruppe xx - The Cook Club Project/2 Claus Buus Christensen claus.buus@hotmail.com http://cbuus.dk Ole Jørgen Hansen ohan@post.tele.dk www.gribskovweb.dk

Læs mere