Er du på ret kurs? - Lad os hjælpe dig sikkert i mål. Dit valg af konsulenter er afgørende for succes. Kort & Godt. April

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Er du på ret kurs? - Lad os hjælpe dig sikkert i mål. Dit valg af konsulenter er afgørende for succes. Kort & Godt. April 2013. 4."

Transkript

1 April årgang, nummer 4 Er du på ret kurs? - Lad os hjælpe dig sikkert i mål Dit valg af konsulenter er afgørende for succes Hovedfokus i Saphira Consulting er, at vores kunder skal lykkes med SAP. Vi er ikke sat i verden for at levere middelmådige ressourcer og brænde timer af til ingen verdens nytte. Vi fokuserer på at skabe resultater i en verden, der er præget af kompleksitet og mange muligheder. Ofte tager vi ansvaret for projektleverancer, og andre gange bidrager vi med spidskompetence i form af projektledere, arkitekter og specialister. De fleste SAP-projekter er krævende at gennemføre, og det er vores erfaring, at den rette bemanding er afgørende for at lykkes. Kernen i vores leveranceapparat er nogle af Danmarks dygtigste konsulenter. De har stor indsigt og erfaring til at hjælpe dig med at levere løsninger af høj kvalitet både hurtigere og med færre ressourcer, end du sandsynligvis er vant til. Betragt os som din Wingman. Du er førstepilot og har det overordnede ansvar for, at missionen lykkes. Rejsen kan være uforudsigelig og farefuld, men du kan have fuld tillid til, at vores konsulenter kan hjælpe dig med at komme sikkert i mål. I nærværende nyhedsbrev sætter vi fokus på nogle af de væsentligste områder, hvor vi dagligt hjælper vores kunder med at få det bedste ud af SAP. Hvad enten du giver os hele projektansvaret eller blot ønsker at trække på vores spidskompetencer. Kort & Godt Saphira Consulting er et danskejet konsulenthus, som fokuserer 100% på SAP. Kernen i selskabet er nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne konsulenter, som arbejder tæt sammen med kunderne for at sikre fælles succes. Vi tager ansvar for at levere høj kvalitet, og hvor det giver mening, trækker vi på et stærkt netværk af internationale ressourcer. Vi dækker hele SAP-værdikæden fra rådgivning, over design og implementering til support og drift. God fornøjelse! TEAM SAPHIRA

2 2 Besøg os på: + Vores fokusområder Vi er stolte af, at mange af Skandinaviens største virksomheder har valgt os til at hjælpe dem med SAP. Primært på grund af vores dygtige konsulenter, og fordi vi er i stand til at levere hurtigere og mere effektivt end så mange andre. Vi påtager os både det totale leveranceansvar, ligesom vi leverer spidskompetence ind på projekter, der enten køres af kunderne selv eller af andre leverandører. Sandsynligheden for at lykkes med SAP er under alle omstændigheder størst, når man har erfarne eksperter med om bord. Vi giver her en forsmag på nogle af de områder indenfor SAP, hvor vi kompetencemæssigt er med helt fremme blandt de bedste. Erfarne program- og projektledere Den rigtige projektleder er afgørende for, at dit projekt kan leveres til tiden, i den aftalte kvalitet og uden budgetoverskridelse. Du skal kunne trække på relevant viden og erfaring, og så skal der en god portion gennemslagskraft til for at få succes. Du bør overveje at bruge os: Hvis du har behov for hjælp til projekt- eller programledelse med spidskompetence indenfor SAP Hvis dit projekt er i krise og du har brug for en projektevaluering Hvis du søger hjælp til udarbejdelse af teststrategi og gennemførelse test Hvis du vil have hjælp til styring af dine interessenter og leverandører Hvis du har behov for at få indført nye arbejdsmetoder Hvis du mangler sammenhæng mellem SAP og forretning Hvis du mangler uddannelse til dine projektledere og projektdeltagere Hvis du har behov for facilitering, coaching og konflikthåndtering Hvis du savner overblik over din projektportefølje Hvis du skal have dokumenteret forretningsprocesser Vores projektledere har erfaring med at lede programmer og projekter med +100 projektdeltagere, som typisk arbejder sammen på tværs af leverandører, kulturer og landegrænserne. Vi anvender gængse projektledelsesmetoder og besidder de personlige egenskaber, der skal til for at lykkes i store organisationer.

3 3 3 Danmarks bedste SAP CRM-konsulenter Efter flere år med benhård fokus rettet mod besparelser er mange af vores kunder igen begyndt at overveje, hvordan bundlinjen kan forbedres gennem vækst. Effektive arbejdsgange står fortsat højt på agendaen, som nu i stigende grad suppleres med et ønske om at øge salget. Saphira Consulting er som Preferred SAP CRM Partner in the Nordic Region blandt markedslederne indenfor implementering og optimering af kundeserviceløsninger baseret på SAP. Vores SAP CRM certificerede konsulenter betegnes af mange som Danmarks bedste, og både SAP og de globale leverandører vælger os ofte som deres lokale partner på området. Du er velkommen til at tage en snak med os, hvis du vil høre mere om SAP s nye initiativ SAP Customer 360, eller hvis du har behov for spidskompetence indenfor: Salg, Service Markering E-business Mobile løsninger SAP s telefonisystem (Business Communication Management) Vi stiller ligeledes eksperter til rådighed med fokus på de kundevendte processer i SAP ERP og SAP s industriløsninger i blandt andet energisektoren, den offentlige sektor, den finansielle sektor og mediebranchen. Eksperter i indkøbs- og leverandørstyring Indkøbs- og leverandørstyring er et af de områder, hvor potentialet for øget effektivitet og markante besparelser er størst. Vi tilbyder nogle af Danmarks mest erfarne konsulenter med spidskompetence indenfor strategisk- og transaktionsbaseret indkøb, kontraktstyring og fakturahåndtering. Vi hjælper blandt andet kunderne med at sikre: Standardisering og effektivisering af interne indkøbsprocesser Lavere priser for varer og services Bedre betalingsbetingelser Bedre udnyttelse af indgåede rammeaftaler Optimering af indkøbsadfærd og evaluering af leverandørerne Vi fokuserer på optimering af alle elementerne i Procure-to-Pay processen. Som et af få danske konsulenthuse beskæftiger vi certificerede eksperter i indkøbsmodulet SAP SRM (Supplier Relationship Management), som vi har stor erfaring med fra en lang række projekter. Fyrtårne indenfor SAP HR Krisen har medført øgede krav til mere effektiv personaleadministration og mere fokus på, hvordan medarbejderne konkret bidrager til at opnå virksomhedens mål. Vi har intensiveret vores fokus på SAP s HR-løsninger, og i modsætning til specialisthusene har vi valgt udelukkende at satse på erfarne eksperter, der dækker bredt, og som med garanti leverer høj kvalitet. Vi er herudover akkrediteret KMD Nettoløn Partner og tilbyder nu assistance indenfor: HR Core (Administration., Tid, Løn) Compensation Management Rekruttering Learning Solutions Talent Management Webbaseret selvbetjening Rejseafregning Autorisationer Mobile løsninger Tag en snak med os, hvis din løsning trænger til en kritisk gennemgang med friske øjne, eller hvis skal have implementeret ny HRfunktionalitet.

4 4 Spidskompetence indenfor Master Data Management Saphira Consulting har stor erfaring med Master Data Management hos store skandinaviske virksomheder, som vi hjælper med at skabe: Mere effektive forretningsprocesser Tidskrævende arbejde forbundet med manuelle opslag og kvalitetssikring erstattes af automatiserede arbejdsgange og en entydig ansvarsfordeling. Bedre styrings- og ledelsesinformation Pålidelige data giver et solidt grundlag for hurtigt at kunne generere analyser og rapporter. Hurtigere time-to-market Veldefinerede data gør det nemmere at integrere nye applikationer ind i IT-landskabet, foretage ændringer i de eksisterende datastrømme og at kunne leve op til nye lovkrav. Vi fokuserer både på at tilpasse processerne, organisationen og den bagvedliggende teknologi. En lang række af SAP s standardkomponenter understøtter Master Data Management. SAP Netweaver indeholder gennemprøvede værktøjer til autorisationsstyring, datamigrering og systemintegration, ligesom det er muligt at udvikle workflows og skærmbilleder til datavedligeholdelse. SAP tilbyder også en dedikerede komponenter som SAP MDM (Master Data Management) og SAP MDG (Master Data Governance), som vores specialister har lang praktisk erfaring med at anvende. SAP-udviklere i verdensklasse Vi er kendt for at have nogle af markedets dygtigste udviklere. Traditionel ABAP-kodning er efterhånden blevet en hyldevare, men der er ofte store fordele forbundet med at få eksperterne til at assistere dig med at udnytte SAP s omfattende værktøjskasse med udviklings- og integrationsværktøjer. Vi hjælper vores kunder med at lave lækre brugergrænseflader på tværs af forskellige platforme, effektivisere forretningsprocesser og sikre, at SAP kan integreres med de øvrige applikationer i ITlandskabet. Kompetencemæssigt dækker vi blandt andet: ABAP/ABAP OO SAP WebDynpro SAP UI5 (herunder HTML5) SAP Workflow SAP DMS SAP Adobe Forms SAP PI/PO SAP Netwaever Gateway SAP har investeret markant i nye værktøjer de senere år, og du er altid velkommen til at trække på os, hvis du ønsker overblik og inspiration. Spidskompetence indenfor arkitektur og SAP Basis De fleste SAP-miljøer er under konstant forandring. Det er vigtigt, at den bagvedliggende motor er i topform for at sikre fleksibilitet, stabilitet og høj ydeevne. Vi har derfor opbygget spidskompetence indenfor SAP Basis. Vort SAP Basisteam er et godt supplement til egne medarbejdere, når der er behov for speciel ekspertise og ekstra kapacitet. Vi dækker alle elementer i forbindelse med projekter og daglig drift, herunder: Teknisk projektledelse Teknisk arkitektur Platformvalg Sizing Teknisk implementering Teknisk opgradering/pålægning af Enhancement Packages Virtualisering Automatisering via Solution Manager OS/DB migrering Arkivering Performance Tuning Driftsrelaterede processer Inhousing/Outsoucring Coaching Herudover tilbyder vi assistance i relation til SAP HANA, hvor vi er blandt de første i Danmark, som er blevet certificeret af SAP.

5 5 Øvrige områder Vi dækker de klassiske områder i SAP ERP såsom FI, CO, SD, MM, PS og PM, og så tilbyder vi forskellige tillægsprodukter såsom en SAPcertificeret løsning fra ReadSoft til håndtering af leverandørfakturaer. Vi har herudover mulighed for at trække på et omfattende netværk af SAP-konsulenter i både Danmark og internationalt, hvor vi har adgang til specialister og nearshore/offshore ressourcer. Hvis du vil vide mere Vi bestræber os altid på at stille med de mest egnede ressourcer til at løse dine opgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uformel snak om mulighederne. Hvad enten du ønsker et tilbud på et projekt, konsulentprofiler eller en uformel snak med en af vores eksperter. Saphira Consulting A/S Virumvej 64 DK-2830 Virum Tlf.:

Medarbejderne er dit vigtigste aktiv

Medarbejderne er dit vigtigste aktiv Marts 2013 4. årgang, nummer 3 Medarbejderne er dit vigtigste aktiv Brug SAP til at udnytte deres potentiale Videnssamfundet er over os, og HR er i dag ved at blive en af de mest afgørende bundlinjeparametre.

Læs mere

CONTENT FIRST MOVER PÅ LEGAL SERVICES BASICO. Vol. 3-2014 PERFORMANCE MANAGEMENT I NETFLIX CFO ENS ROLLE: ORGANISERING FOR VÆKST

CONTENT FIRST MOVER PÅ LEGAL SERVICES BASICO. Vol. 3-2014 PERFORMANCE MANAGEMENT I NETFLIX CFO ENS ROLLE: ORGANISERING FOR VÆKST BASICO CONTENT Vol. 3-2014 FIRST MOVER PÅ LEGAL SERVICES SIDE 3 SIDE 10 CFO ENS ROLLE: ORGANISERING FOR VÆKST PERFORMANCE MANAGEMENT I NETFLIX Krisestemningen er på retur, men er de danske virksomheder

Læs mere

ERP-løsninger i den danske energi- og forsyningssektor 2010.

ERP-løsninger i den danske energi- og forsyningssektor 2010. ERP-løsninger i den danske energi- og forsyningssektor 2010. Business Consulting Introduktion Tendenser i den danske energi- og forsyningssektor En komparativ undersøgelse af de førende ERP-løsninger til

Læs mere

It-løsninger, der sikrer stærk styring af projekter og produktion

It-løsninger, der sikrer stærk styring af projekter og produktion It-løsninger, der sikrer stærk styring af projekter og produktion Få styr på fremdrift, kapacitetsudnyttelse og hele dit projektflow EG Byg & Installation www.eg.dk/byg Hvor trykker skoen egentlig? Trenden

Læs mere

Få succes med outsourcing af løn og HR

Få succes med outsourcing af løn og HR Få succes med outsourcing af løn og HR Whitepaper 1.0 Indledning Dette whitepaper giver dig grundlaget for at træffe den rigtige beslutning om, hvilke muligheder og fordele din virksomhed kan opnå ved

Læs mere

PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS

PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS PLATON EXECUTIVE BRIEFINGS Forår/sommer 2013 DELTAGELSE ER GRATIS! BI & MDM som Har du ikke mulighed for at deltage på de angivne datoer for Platon Executive Briefings? I foråret/sommeren 2013 tilbyder

Læs mere

HerbertNathan & Co A/S

HerbertNathan & Co A/S ERP i Danmark 2009 Den uvildige evaluering af det danske ERP-marked Strategier, leverandører og løsninger, fakta og tal, branche og partnerforhold, forretningsprocesser, teknologier, prisstrukturer, anskaffelses-

Læs mere

Deloitte Consulting. Fælles HR-funktioner i staten Inspiration til effektiv og værdiskabende praksis

Deloitte Consulting. Fælles HR-funktioner i staten Inspiration til effektiv og værdiskabende praksis Deloitte Consulting Fælles HR-funktioner i staten Inspiration til effektiv og værdiskabende praksis HR i staten et område med uudnyttet potentiale Statens HR-funktioner spiller en central rolle i arbejdet

Læs mere

overser du optimeringsmuligheder?

overser du optimeringsmuligheder? overser du optimeringsmuligheder? selv små justeringer giver stor værdi til din ErP-løsning. kom til Dynamics-dagen, og hør om tillægsløsninger til Dynamics ax og nav og få styr på udfordringerne med cloud

Læs mere

FINANCE TRANSFORMATION HOS VOLVO CAR CORPORATION

FINANCE TRANSFORMATION HOS VOLVO CAR CORPORATION CFO CONTENT Vol. 3-2012 FINANCE TRANSFORMATION HOS VOLVO CAR CORPORATION SIDE 3 KRIG MOD KOMPLEKSITETEN DER ER PENGE TIL BUNDLINJEN Omfanget af kompleksitet i virksomhederne er støt stigende også i finansfunktionen.

Læs mere

TEMA DELTAG PÅ KONFERENCE 24. OKTOBER 2013 I CINEMAXX KØBENHAVN OG OPLEV BL.A. Tilmelding på www.fs2013.dk

TEMA DELTAG PÅ KONFERENCE 24. OKTOBER 2013 I CINEMAXX KØBENHAVN OG OPLEV BL.A. Tilmelding på www.fs2013.dk ANNONCETILLÆG OKTOBER 2013 PRODUCERET AF PARTNER PUBLISHING I SAMARBEJDE MED HERBERTNATHAN & CO. OG KOMMERCIELLE PARTNERE TEMA DISTRIBUERET MED BERLINGSKE & ÅRHUS STIFTSTIDENDE Foto: Scanpix DELTAG PÅ

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

Skab sammenhæng mellem strategien og evnen til at levere

Skab sammenhæng mellem strategien og evnen til at levere Skab sammenhæng mellem strategien og evnen til at levere - et whitepaper om P3M3 P3M3 er et registreret varemærke tilhørende Office of Government Commerces i England og andre lande af Helle Falholt Henrik

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig White Paper - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig Udarbejdet for af Anne-Lise Wang, Phacit, HENRY Fellow I samarbejde med HENRY Corporation 2010 HENRY Corporation Denmark Sammenfatning

Læs mere

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder. Vi har specialiseret os i at levere it-løsninger, der skaber forretningsmæssig værdi for

Læs mere

IBC kan udvikle og forandre hele din organisation

IBC kan udvikle og forandre hele din organisation IBC kan udvikle og forandre hele din organisation IBC har et holistisk perspektiv, når vi samarbejder med vores kunder om at udvikle deres organisation. IBC kan udvikle og forandre hele organisationen

Læs mere

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold Indhold 2 Business intelligence workshops 3 Customer Intelligence workshops 4 at få flere kunder 5 at kunne vækste sine kunder 6 at kunne fastholde sine kunder 7 Generelt om segmentering 8 Behovsbasere

Læs mere

Peak Consulting Group - førende i Best Practice

Peak Consulting Group - førende i Best Practice Peak Consulting Group - førende i Best Practice Kompetenceudvikling Fra strategi til værdi Om Peak Consulting Group... og endnu mere vigtigt, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed Peak Consulting

Læs mere

KOMMUNERNES IT MAGASIN

KOMMUNERNES IT MAGASIN KOMMUNERNES IT MAGASIN Nr. 03 juni 09 ISSN 1399-7947 TEMA : Drift: Din, min og vores Ballerup indfører interaktive skoletavler KMD fastholder sit jerngreb UNDERSØGELSE: Økonomisystemer Nr.03_ juni09_ side

Læs mere

På vej mod en fælles strategi for fremtidens HK-fag i kommuner og regioner

På vej mod en fælles strategi for fremtidens HK-fag i kommuner og regioner På vej mod en fælles strategi for fremtidens HK-fag i kommuner og regioner 1 2 Drift er ikke nok Det er ikke tilstrækkeligt at kunne driftsopgaverne. Man skal være i stand til at løfte sig til et mere

Læs mere

EXPERTS WITHOUT BOUNDARIES. CapTech CapSourcing CapAssist

EXPERTS WITHOUT BOUNDARIES. CapTech CapSourcing CapAssist EXPERTS WITHOUT BOUNDARIES CapTech CapSourcing CapAssist 2 Experts without boundaries Om CapWorks CapWorks er skabt som et stærkt alternativ til de store etablerede konsulenthuse. Vi har specialiseret

Læs mere

EG A/S Årsrapport 2011

EG A/S Årsrapport 2011 EG A/S Årsrapport 2011 EG www.eg.dk EG A/S Årsrapport 2011 3 Ledelsesberetning 2 EG A/S Årsrapport 2011 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 4 EG koncernens hovedtal 6 Året der gik 8 Årets resultat 10

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Totalløsning til ERP, CRM, AMR og afregning

Totalløsning til ERP, CRM, AMR og afregning Totalløsning til ERP, CRM, AMR og afregning Standard it-løsning til energi- og forsyningsvirksomheder mecoms tm til Microsoft Dynamics AX Én løsning, og du er godt forsynet Hvad siger du til at få én løsning

Læs mere

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Læs mere på www.locus.dk LOCUS VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Locus makes mobility easy! Det er vores vision og leveregel. Vi leverer

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

OUTSOURCING. Læs mere side 10. Danmark i front med outsourcing. Udtryk dig klart på alle sprog. Få styr på faciliteterne. Få andre til at klare lønnen

OUTSOURCING. Læs mere side 10. Danmark i front med outsourcing. Udtryk dig klart på alle sprog. Få styr på faciliteterne. Få andre til at klare lønnen ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE Oktober 2008 OUTSOURCING Giv virksomheden et strategisk forspring Det er ikke kun med regnskabschefens briller, at outsourcing er en fordel.

Læs mere

ESDH der skaber begejstring

ESDH der skaber begejstring ESDH der skaber begejstring www.exformatics.com Exformatics ESDH: opsamler viden strukturerer viden deler viden arkiverer viden Det er vigtigt med en kort implementering for at alle medarbejderne beholder

Læs mere