Bilag. Region Midtjylland. Udpegning af repræsentanter til bestyrelsen for Jysk Linnedservice A/S. til Regionsrådets møde den 7.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag. Region Midtjylland. Udpegning af repræsentanter til bestyrelsen for Jysk Linnedservice A/S. til Regionsrådets møde den 7."

Transkript

1 Region Midtjylland Udpegning af repræsentanter til bestyrelsen for Jysk Linnedservice A/S Bilag til Regionsrådets møde den 7. februar 2007 Punkt nr. 2

2 Mellem 1. Region Midtjylland, Skottenborg 26, 8800 Viborg 2. Region Syddanmark, Damhaven 12, 7100 Vejle (1-2 under ét benævnt Regionerne ) og 3. Berendsen Textil Service A/S CVR-nr Tobaksvejen Søborg ( BTS ) (1-3 under ét benævnt Aktionærerne ) er der dags dato indgået følgende AKTIONÆROVERENSKOMST vedrørende Aktionærernes besiddelse af aktier i Jysk Linnedservice A/S ( Selskabet ). 1. Formål og Baggrund 1.1 Formålet med denne Aktionæroverenskomst er at bekræfte Aktionærernes enighed om de grundlæggende vilkår for Selskabets drift og ledelse og at bekræfte, hvorledes der i overensstemmelse hermed skal forholdes på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i særlige anliggender. 1.2 Aktionærkredsen består af Region Midtjylland, Region Syddanmark og Berendsen Textil Service A/S. Aktionæroverenskomsten erstatter Aktionæroverenskomsten af 20. december Kapitalforhold 2.1 Selskabets aktiekapital andrager ved nærværende Aktionæroverenskomsts underskrift kr , Region Midtjyllands aktiebesiddelse kr Region Syddanmarks aktiebesiddelse kr Side 1 (8)

3 2.3 BTS aktiebesiddelse kr Det skal anføres i Selskabets aktiebog, at aktierne er undergivet de i nærværende Aktionæroverenskomst indeholdte bestemmelser. 2.5 Aktierne kan ikke pantsættes, medmindre Aktionærerne er enige herom. 2.6 Såfremt der måtte opstå behov herfor, og det i øvrigt aftales mellem Aktionærerne, skal yderligere kapitalindskud til dækning af underskud indbetales af Aktionærerne i samme forhold som den nuværende aktiefordeling. 3. Overskudsdeling 3.1 Aktionærerne er enige om, at der kun udbetales dividende fra Selskabet, når dette ikke er til gene for Selskabets udvikling. Aktionærerne er endvidere enige om, at dividendeudlodning sker ligeligt i forhold til deres respektive aktiebesiddelser på tidspunktet for vedtagelse af dividende på Selskabets generalforsamling. 3.2 Udbetaling af udbytte finder først sted, efter at en passende konsolidering er opnået og kan kun besluttes - også størrelsesmæssigt - af Aktionærerne i enighed. 4. Bestyrelse og direktion 4.1 Aktionærerne er enige om, at (i) Region Midtjylland er berettiget til at være repræsenteret i bestyrelsen med 3 bestyrelsesmedlemmer, (ii) Region Syddanmark med 2 bestyrelsesmedlemmer og (iii) Berendsen Textil Service A/S med 2 bestyrelsesmedlemmer, dvs. i alt en bestyrelse med generalforsamlingsvalgte medlemmer på 7. Ved valg på generalforsamlingen af medlemmer til Selskabets bestyrelse er Aktionærerne forpligtet til at stemme i overensstemmelse hermed. Ud over de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer består bestyrelsen af de medarbejderrepræsentanter, som medarbejderne i henhold til aktieselskabslovgivningen til enhver tid måtte være berettiget til at vælge. 4.2 Bestyrelsen har det overordnede ansvar for alle Selskabets forhold. Bestyrelsens arbejde omfatter blandt andet; - fastlæggelse af retningslinierne for udvikling af Selskabet og eventuelle datterselskaber, - ansættelse af Selskabets direktion, - godkendelse af planer, budgetter og regnskaber for Selskabet og dets eventuelle datterselskaber, Side 2 (8)

4 - godkendelse af større projekter og forslag fra ledelsen af Selskabet, - omsorg for en forsvarlig organisation af Selskabets virksomhed, - stillingtagen til, om Selskabets kapitalberedskab til enhver tid er forsvarligt i forhold til Selskabets drift og - kontrol af, at bogføringen og formueforvaltningen sker på en efter Selskabets forhold tilfredsstillende måde. Herudover er den udarbejdede forretningsorden for bestyrelsen gældende. 4.3 Aktionærerne skal forpligte de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer til ikke at anvende de medarbejdervalgte bestyrelsesrepræsentanter til at gennemføre beslutninger, som flertallet af generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer ikke kan tiltræde. 4.4 Det er mellem Aktionærerne aftalt, at hvervet som bestyrelsesformand varetages af et af de bestyrelsesmedlemmer, der er valgt af Regionerne efter disse parters indbyrdes aftale. Såfremt der er uenighed herom Regionerne imellem, kan de af BTS udpegede bestyrelsesmedlemmer fremsætte begæring om, at bestyrelsesformanden vælges på sædvanlig måde af bestyrelsen. 4.5 Bestyrelsesmedlemmerne modtager et årligt honorar, hvis størrelse bestyrelsesmedlemmerne selv træffer beslutning om på det første bestyrelsesmøde efter hver ordinær generalforsamling. Honoraret skal godkendes af generalforsamlingen. 5. Forretnings- og regnskabsprincipper 5.1 Der er enighed om, at Selskabet skal drives efter sunde forretningsmæssige principper med henblik på, at virksomheden skal være konkurrencedygtig og overskudsgivende. Der er enighed om, at Selskabet anvender samme regnskabsprincipper som BTS, som samtidigt indestår for, at disse er i overensstemmelse med god regnskabsskik samt i overensstemmelse med dansk regnskabslovgivning Der er enighed om, at en rentabel drift af Selskabets virksomhed forudsætter, at ledig produktionskapacitet belægges i videst mulig omfang. Det er derfor også en grundlæggende forudsætning for samarbejdet, at Regionerne i fornødent omfang lader deres behov for tekstilservice i relation til institutioner beliggende i - frem til 1. januar 2007 benævnt - (i) Ringkøbing Amt, (ii) Ribe Amt og (iii) Viborg Amt opfylde af Selskabet - dog forudsat, at Selskabet er i stand til at levere i en af kunden defineret god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Denne bestemmelse indebærer ikke nogen egentlig købeforpligtelse ud over, hvad der måtte følge af de rammeaftaler, som Selskabet løbende måtte indgå med Regionerne. Bestemmelsen indebærer heller ikke, at Regionerne ud over Side 3 (8)

5 indholdet af rammeaftalerne er afskåret fra at købe vaskeriydelser fra andre vaskerier end Selskabet. 6. Regler for aktieoverdragelse og indløsning 6.1 Enhver af Aktionærerne har ret til at udtræde af Selskabet (denne aktionær herefter kaldet den "Sælgende Aktionær") og skal i så fald - uden forbehold og betingelser - tilbyde sin aktiepost til de øvrige aktionærer. Den Sælgende Aktionær skal tilbyde sin aktiepost til de øvrige aktionærer, således at aktieposten deles mellem de øvrige aktionærer i samme forhold som forholdet mellem de øvrige aktionærers indbyrdes besiddelse af aktier i Selskabet. 6.2 Parterne er enige om, at prisen for aktierne fastsættes af Selskabets revisor i forhold til Selskabets værdi opgjort i henhold til den regnskabsmæssige indre værdi - eksklusive goodwill - i overensstemmelse med de anvendte regnskabsprincipper for aflæggelse af Selskabets regnskab. 6.3 De øvrige aktionærer skal senest 60 dage efter, at Selskabets værdi er fastsat af Selskabets revisor, meddele den Sælgende Aktionær, om tilbuddet accepteres Såfremt de øvrige aktionærer ikke ønsker at overtage den Sælgende Aktionærs aktier, er den Sælgende Aktionær berettiget til at følge fremgangsmåden i punkt Hvis Regionerne i henhold til gældende lovgivning måtte være forhindret i at erhverve aktierne, er disse aktionærer berettiget til at overdrage køberetten til tredjemand. Aktierne kan i øvrigt ikke overdrages til tredjemand, jf. dog punkt 10.1 og punkt Købesummen for aktierne erlægges kontant inden fire uger efter accept mod aktiernes samtidige overlevering med behørig transport og i øvrigt i fri og ubehæftet stand. 6.6 Overdragelse af aktier fra BTS til selskaber ejet 100% af BTS kan frit ske, dog således at køber før overtagelse af aktierne er pligtig at underskrive nærværende Aktionæroverenskomst. 6.7 Salg kan kun ske mod købers forudgående underskrift af nærværende Aktionæroverenskomst. 6.8 Enhver aftale mellem Selskabet og aktionærerne skal godkendes af Selskabets bestyrelse. 6.9 Aktionærerne er enige om at afstå fra at udnytte en eventuel ret til tvangsindløsning efter Aktieselskabslovens 20b for det tilfælde, at én af Aktionærerne måtte opnå ejerskab af mere end 9/10 af aktiekapitalen. 7. Salgsret og købepligt 7.1 Hver af Regionerne har ret til at sælge sine aktier i Selskabet til BTS, og BTS har pligt til at købe disse aktier af den Region eller de Regioner, der gør salgsretten Side 4 (8)

6 gældende. Salgsretten gøres gældende ved afsendelse af anbefalet brev til BTS med kopi til den anden Region og kan alene gøres gældende for den sælgende Regions samlede aktiepost under ét. Punkt 6.1 finder ikke anvendelse ved udnyttelse af salgsretten. Købesummen, der skal erlægges kontant, erlægges af BTS inden fire uger efter, at Selskabets indre værdi er fastsat af Selskabets revisor, mod aktiernes samtidige overlevering med behørig transport og i øvrigt i fri og ubehæftet stand. 8. Driftsorganisation 8.1 Det er BTS, der har driftsherreansvaret for Selskabet. 8.2 Det er BTS' hensigt at tilføre det fælles selskab følgende knowhow: - et kvalitetsstyringssystem, hvorved medarbejderne gennem omfattende træning og uddannelse gives redskaber til at sikre en høj kvalitet af vaskeriserviceydelser samt et målesystem for tilfredshed hos kunder og medarbejdere, - et informationssystem for effektiv opfølgning på resultater med henblik på en løbende udvikling af driftstekniske og produktionstekniske forhold, - vaskeriteknologisk udvikling, - viden om salg og markedsføring af serviceydelser og - ledelsesredskaber. Endvidere vil BTS' deltagelse i Selskabet give mulighed for Selskabets og dets medarbejderes deltagelse i tværorganisatoriske udviklingsprojekter. 8.3 Med henblik på at opnå bedst muligt udbytte af samarbejdet indplaceres Selskabet og dets daglige ledelse i driftsorganisationen for BTS på linie med andre afdelinger i BTS. Foruden den administrative direktør ansættes en afdelingschef i den daglige ledelse af Selskabet. Afdelingschefen får samme reference i BTS-organisationen som BTS' øvrige afdelingschefer. 9. Ophør 9.1 Nærværende Aktionæroverenskomst er gensidigt uopsigelig og bindende for Aktionærerne, så længe de er indehavere af aktier i Selskabet. 9.2 Såfremt Aktionærerne ikke kan opnå enighed om overdragelse af aktier eller Selskabets anliggender, kan enhver af Aktionærerne (denne aktionær herefter kaldet den "Udtrædende Aktionær") ved anbefalet brev til de øvrige aktionærer (disse aktionærer herefter kaldet de "Tilbageværende Aktionærer") og med seks måneders varsel til udgangen af et kalenderår kræve, at Selskabet likvideres med den virkning, at hver aktionær i likvidationsprovenu modtager en til hver aktionærs aktiebesiddelse i Selskabet svarende andel af Selskabets nettoaktiver Side 5 (8)

7 Hver aktionær er således forpligtet til på en ekstraordinær generalforsamling, der skal afholdes inden den 1. marts i det følgende kalenderår ("Ophørsåret"), at stemme for likvidationen af Selskabet, ligesom hver aktionær er forpligtet til at stemme for godkendelse af det endelige likvidationsregnskab, når dette foreligger Fra beslutningen er truffet, til Selskabet opløses, opretholdes der kun de nødvendige ressourcer til opfyldelse af Selskabets kontrakter. Der sker i øvrigt ingen fælles markedsføring eller aktiviteter i denne periode Ved opløsning af Selskabet har hver Region ret - men ikke pligt - til at overtage alle kunder, der geografisk henhører under den pågældende Region med tillæg af eventuelle kommunale kunder inden for den pågældende Region, mens BTS har ret - men ikke pligt - til at overtage alle øvrige kunder. I forbindelse med denne kundedeling erlægges intet vederlag fra nogen af Aktionærerne til Selskabet eller til de øvrige aktionærer Aktionærerne er såvel under likvidationen som efter Selskabets opløsning hver for sig - direkte eller indirekte - berettiget til såvel at markedsføre egne produkter som produkter, der konkurrerer med Selskabets produkter. 9.3 Såfremt de Tilbageværende Aktionærer er enige derom, kan de Tilbageværende Aktionærer bestemme, at Selskabet ikke skal likvideres efter punkt 9.2, men at Selskabets aktiekapital i stedet skal nedsættes med den Udtrædende Aktionærs andel af aktiekapitalen i overensstemmelse med reglerne i punkt Meddelelse herom skal gives af de Tilbageværende Aktionærer ved anbefalet brev til den Udtrædende Aktionær inden tre måneder efter den i punkt 9.2 nævnte afsendelse af anbefalet brev Selskabets aktiekapital skal nedsættes ved udlodning til den Udtrædende Aktionær af den til den Udtrædende Aktionærs aktiebesiddelse i Selskabet svarende andel af Selskabets nettoaktiver efter fradrag af den til den Udtrædende Aktionærs aktiebesiddelse i Selskabet svarende andel af de omkostninger, der påføres Selskabet i forbindelse med kapitalnedsættelsen Punkt finder med de fornødne tilpasninger tilsvarende anvendelse i forhold til den Udtrædende Aktionær Bestyrelsen er forpligtet til at godkende forslaget om nedsættelsen af aktiekapitalen, og hver aktionær er forpligtet til på en ekstraordinær generalforsamling, der skal afholdes inden 1. marts i Ophørsåret, at stemme for nedsættelsen af aktiekapitalen. 10. Konkurs 10.1 Såfremt BTS skulle komme under konkursbehandling eller betalingsstandsning uanset tidspunktet, er Regionerne berettiget til at købe BTS' aktier af konkursboet på de i punkt 6 nævnte vilkår, og herudover er Regionerne berettiget til at overdrage køberetten til tredjemand Side 6 (8)

8 10.2 Såfremt BTS skulle komme under konkursbehandling eller betalingsstandsning uanset tidspunktet, er hver af Regionerne berettiget til at kræve Selskabet opløst i henhold til reglerne i punkt 9, dog alene med et varsel på mindst tre måneder til den første i en måned ved anbefalet skrivelse. 11. Misligholdelse 11.1 Såfremt en part i væsentlig grad skulle misligholde nærværende Aftale, er den ikke misligholdende part berettiget til - ud over at kræve erstatning for det ved misligholdelsen forvoldte tab i henhold til dansk rets almindelig regler - at kræve sig overdraget Selskabets samlede aktiekapital til en kurs svarende til aktiepostens andel af Selskabets indre værdi (bogførte værdi) opgjort som aktiverne minus passiverne. I så fald har Regionerne ret til at overdrage køberetten til tredjemand, jf. punkt Voldgift 12.1 Opstår der uenighed mellem Aktionærerne vedrørende forhold, der er omfattet af eller står i forbindelse med nærværende Aktionæroverenskomst, skal sådan tvist afgøres ved voldgift Den aktionær, der ønsker spørgsmålet afgjort ved voldgift, skal ved anbefalet brev give meddelelse herom til de øvrige aktionærer og samtidig underrette dem om, hvem han vælger som sin voldgiftsmand. De øvrige aktionærer skal herefter inden 14 dage efter modtagelsen af det anbefalede brev ligeledes ved anbefalet brev meddele, hvem de har valgt som deres voldgiftsmand De således valgte voldgiftsmænd udpeger i fællesskab en opmand, der skal være jurist. Kan de ikke enes om valg af opmand, udpeges denne af Vestre Landsret Har den indklagede part ikke inden den forannævnte frist på 14 dage udpeget sin voldgiftsmand, udpeges også denne af præsidenten for Vestre Landsret Voldgiftsrettens kendelse er endelig og kan ikke indbringes for domstolene Voldgiftsretten fastsætter i øvrigt selv reglerne vedrørende sagens behandlingsmåde og træffer selv bestemmelse om, hvem der skal bære sagens omkostninger Sagens behandling ved voldgiftsretten og voldgiftskendelsen skal ikke være offentlig tilgængelig. I øvrigt henvises til lov om voldgift. 13. Aktionæroverenskomstens forhold til vedtægter og forretningsorden 13.1 Er nærværende Aktionæroverenskomst i strid med vedtægterne og forretningsordenen i deres nuværende eller senere udformning, forpligter Aktionærerne sig desuagtet til at følge overenskomsten samt tilsikre tilretning af vedtægter eller forretningsorden, såfremt dette kan ske under opfyldelse af gældende selskabslovgivning Side 7 (8)

9 Dato: Region Midtjylland: Region Syddanmark: Berendsen Textil Service A/S: Side 8 (8)

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Vedtægter. PWT Holding A/S

Vedtægter. PWT Holding A/S Vedtægter PWT Holding A/S 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er PWT Holding A/S. 1.2 Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1.3 Selskabets formål er at besidde kapital, kapitalandele

Læs mere

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA CVR-NR. DK SAGSNR.

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA  CVR-NR. DK SAGSNR. VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 for CVR-nr. 37800406 GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S SAGSNR. 148277 KAD/KAD DOK. NR. 45410232-36 KØBENHAVN SUNDKROGSGADE 5 DK-2100

Læs mere

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] 1 5. OKTOBER 2011 W W W. K R O M A N N R E U M E R T. C OM VEDTÆGTER 1. NAVN OG

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation.

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation. KAALUND & PARTNERE Advokater Søren Thygesen Sagsnr.17040-0005/EMB side 1 V E D T Æ G T E R HOLDINGSELSKABET AF 1958 A/S I LIKVIDATION CVR.NR. 24 43 11 18 Silkeborg Kommune Selskabets navn, hjemsted og

Læs mere

* * AKTIONÆROVERENSKOMST. I Samsø Havvind A/S CVR-nr. **

* * AKTIONÆROVERENSKOMST. I Samsø Havvind A/S CVR-nr. ** AKTIONÆROVERENSKOMST I Samsø Havvind A/S CVR-nr. INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 SELSKABETS FORMÅL 2 2.0 SELSKABETS LEDELSE 2 3.0 PARTERNES ARBEJDE FOR SELSKABET 2 4.0 NYE AKTIONÆRER 3 5.0 STEMMERET 3 6.0 SALG

Læs mere

VEDTÆGTER NRW II A/S

VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER NRW II A/S VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er NRW II A/S. 2. HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er i Gentofte Kommune. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR 32662579 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S 3 ejerkommuner Vedtægter for Dansk Affald A/S 1 Indhold 1. Navn, hjemsted og formål... 3 2. Kapital og aktier... 3 2.1 Aktiekapital... 3 2.2 Aktierne... 3 2.3 Rettigheder... 3 2.4 Overdragelse... 3 2.5

Læs mere

KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR. K/S Århus Bugt Linien

KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR. K/S Århus Bugt Linien Advokatfirmaet Espersen Tordenskjoldsgade 6 9900 Frederikshavn Tlf. 98 43 34 11 1202-0571 - LE/UJ KOMMANDITSELSKABSKONTRAKT FOR K/S Århus Bugt Linien 2 Mellem 3 er der d.d. indgået aftale om kommanditskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A.

for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 2. oktober, 2014 VEDTÆGTER for Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. [1/8] 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Dansk Fjernvarmes Handelsselskab A.M.B.A. 1.2 Selskabet driver også virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr

Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr FALCON INVEST Vedtægter for Falcon Invest Flex A/S CVR nr. 35 52 80 32 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Falcon Invest Flex A/S. 1.2 Selskabets binavn er Falcon Invest A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S Bilag ØU 100920 pkt. 22_06 EJERAFTALE V E D R. Vandsamarbejde Sjælland A/S CVR-nummer 30 53 54 13 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F

Læs mere

Vedtægter for LEF NET A/S

Vedtægter for LEF NET A/S Vedtægter for LEF NET A/S 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LEF NET A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Rudkøbing Kommune. 2 Selskabets formål 2.1 Selskabets formål er at drive netvirksomhed

Læs mere

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning

Vedtægter for. I&T Alpha A/S. CVR-nr Tlf Fax I&T Alpha A/S. Dalgasgade 25, Herning Vedtægter for CVR-nr. 34 69 92 24 1. Navn 1.1 Selskabets navn er i likvidation. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune er Herning. 3. FORMÅL 3.1 Selskabets formål er at besidde andele i afdeling I&T

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S

Forretningsorden for bestyrelsen i. Svendborg Kraftvarme A/S Forretningsorden for bestyrelsen i Svendborg Kraftvarme A/S Juni 2014 1.0 Forretningsordenens hjemmel 1.1 Nærværende forretningsorden er oprettet i henhold til Lov om aktie- og anpartsselskaber, 130. 1.2

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabets hjemsted: Selskabets hjemsted er Herlev Kommune. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RODEN INVEST A/S

VEDTÆGTER FOR RODEN INVEST A/S 8966-001 HJ/SA VEDTÆGTER FOR RODEN INVEST A/S 1. Selskabets navn. 1.1. Selskabets navn er RoDen Invest A/S. 2. Selskabets hjemsted. 2.1. Selskabets hjemsted er Varde kommune. 3. Selskabets formål. 3.1.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR. 32662498 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Varme A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SESKABETS FORMÅL

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ARWOS SERVICE A/S. W:\43637\145002\ doc

VEDTÆGTER FOR ARWOS SERVICE A/S. W:\43637\145002\ doc VEDTÆGTER FOR ARWOS SERVICE A/S W:\43637\145002\000054.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er ARWOS Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Aabenraa Kommune. 1.3

Læs mere

Stiftelsesdokument. for. Bulgarian Investment Company A/S. Bulgarian Investment Company A/S

Stiftelsesdokument. for. Bulgarian Investment Company A/S. Bulgarian Investment Company A/S Advokat Mogens Flagstad Flagstad Advokaterne Rønhave Strand Immortellevej 13A 2950 Vedbæk tlf.: 77 300 400 fax: 77 300 600 e-mail:mf@flagstadlaw.com Stiftelsesdokument for Bulgarian Investment Company

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR. (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016)

V E D T Æ G T E R FOR. (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016) Side: 1 af 5 V E D T Æ G T E R FOR D A N S K E S P I L A / S (vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. marts 2016) Selskabets navn og formål 1. Selskabets navn er DANSKE SPIL A/S. Selskabets binavne

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr VEDTÆGTER for Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr. 29 21 33 64 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Property Bonds VIII (Sverige II) A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns

Læs mere

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted UDKAST VEDTÆGT for Design Society (fond) Stk. 1. Fondens navn er Design Society (fond). 1 Fondens navn og hjemsted Stk. 2. Fonden er stiftet af Erhvervs- og Vækstministeriet, Dansk Design Center (fond),

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for BioenergiSyd

Vedtægter for BioenergiSyd Vedtægter for BioenergiSyd 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BioenergiSyd. Foreningen har hjemsted hos LandboSyd i Aabenraa kommune. 2 Formål Foreningens formål er under hensyntagen til

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Alm. Brand A/S CVR-nr. 77333517 Udgave 2010 1. 1.1. Selskabets navn er Alm. Brand A/S. 2. 2.1. Selskabets formål er - direkte eller indirekte - at eje kapitalandele i forsikringsselskaber

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

INTERESSENTSKABSKONTRAKT

INTERESSENTSKABSKONTRAKT Eksempel interessentskabskontrakt INTERESSENTSKABSKONTRAKT vedrørende 1. Interessenterne 1.1 Mellem undertegnede og og i det følgende benævnt interessenterne er der den truffet aftale om at etablere fælles

Læs mere

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold Pensionskassen for Farmakonomer April 2016 Vedtægt Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer 10 49 68 37 Indhold Navn, hjemsted og formål 1. Pensionskassens navn 2 2. Pensionskassens formål

Læs mere

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ).

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 28. november 2014 Vedtægt for den erhvervsdrivende Fond dansk kyst- og naturturisme 1. Fondens navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 1.2

Læs mere

Vedtægter for Vækst & Viden Helsingør A/S et offentligt-privat selskab

Vedtægter for Vækst & Viden Helsingør A/S et offentligt-privat selskab Vedtægter for Vækst & Viden Helsingør A/S et offentligt-privat selskab SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabet navn er Vækst & Viden Helsingør A/S. Selskabets hjemsted er Helsingør Kommune. 2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR )

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR ) VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR.31 48 04 34) N:\Selskaberne\Bestyrelsesmøder\2013\35-18 JUNI 2013\Faxe Service AS\Pkt. 6 - bilag - Vedtægter Faxe Forsyning (Service) 200513.docxC:\Users\rfj\Desktop\Faxe

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

A D V O K A T F I R M A E T

A D V O K A T F I R M A E T J.nr. 92.306/jm/rh 25-04-2008 V E D T Æ G T E R f o r A A L B O R G B O L D S P I L K L U B A / S 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er Aalborg Boldspilklub A/S med bifirmanavne AaB A/S (Aalborg Boldspilklub

Læs mere

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN

VEDTÆGTER. for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN VEDTÆGTER for AALBORG BOLDSPILKLUB A/S 1.0. NAVN 1.1. Selskabets navn er Aalborg Boldspilklub A/S med bifirmanavne AaB A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); Aalborg BK A/S (Aalborg Boldspilklub A/S); AaB Håndbold

Læs mere

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter

A.P. Møller - Mærsk A/S. Vedtægter A.P. Møller - Mærsk A/S Vedtægter Selskabets navn er A.P. Møller - Mærsk A/S. I. Almindelige bestemmelser Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene Aktieselskabet Dampskibsselskabet Svendborg

Læs mere

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR Vedtægter for MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR. 16 88 84 19 DOC 3 3 2 4 0 4 9 1. Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er MT Højgaard Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5

VEDTÆGTER UDKAST FOR. Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5 DK-2100 KØBENHAVN Ø TEL. +45 70 12 12 11 FAX. +45 70 12 13 11 UDKAST VEDTÆGTER FOR Foreningen SENDESAMVIRKET [INDSÆT NAVN] C V R

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NATURGAS FYN I/S

VEDTÆGTER FOR NATURGAS FYN I/S VEDTÆGTER FOR NATURGAS FYN I/S 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Naturgas Fyn I/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Selskabets formål er inden for den til enhver tid

Læs mere

Vedtægter for WH Index A/S, CVR nr

Vedtægter for WH Index A/S, CVR nr Vedtægter for WH Index A/S, CVR nr. 27 92 74 24 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er WH Index A/S. 1.2 Selskabets formål er at skabe en langsigtet formuevækst, der ligger over markedsafkastet,

Læs mere

Vedtægter. for. Aarhus Lufthavn A/S CVR-nr. 25 44 97 46

Vedtægter. for. Aarhus Lufthavn A/S CVR-nr. 25 44 97 46 Vedtægter for Aarhus Lufthavn A/S CVR-nr. 25 44 97 46 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Aarhus Lufthavn A/S ( Selskabet ). 1.2 Selskabets binavn er Aarhus Airport Ltd. A/S (Aarhus

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for. I&T Erhvervsobligationer I A/S CVR-nr I&T Erhvervsobligationer IA/S Dalgasgade 25, Herning

Vedtægter for. I&T Erhvervsobligationer I A/S CVR-nr I&T Erhvervsobligationer IA/S Dalgasgade 25, Herning Vedtægter for CVR-nr. 30 71 44 07 I&T Erhvervsobligationer IA/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er i likvidation. 1.2 Binavne 1.2.1 Selskabets binavn er Erhvervsopsparing A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave)

VEDTÆGTER. for. Codan A/S. CVR-nr. 56 77 12 12. (2015-udgave) VEDTÆGTER for Codan A/S CVR-nr. 56 77 12 12 (2015-udgave) CODAN A/S 1 I. Almindelige bestemmelser 1. Selskabets navn er Codan A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Codan Limited A/S.

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for PARKEN Sport & Entertainment A/S CVR-nr. 15 10 77 07 ---------------------------------

V E D T Æ G T E R. for PARKEN Sport & Entertainment A/S CVR-nr. 15 10 77 07 --------------------------------- V E D T Æ G T E R for PARKEN Sport & Entertainment A/S CVR-nr. 15 10 77 07 --------------------------------- Selskabets navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er PARKEN Sport & Entertainment A/S med

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme

Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme 1. Fondens navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 1.2. Fonden er stiftet

Læs mere

2.2 Bestyrelsens møder afholdes efter formandens bestemmelse på fondens kontor eller et andet af formanden fastsat sted.

2.2 Bestyrelsens møder afholdes efter formandens bestemmelse på fondens kontor eller et andet af formanden fastsat sted. UDKAST 18. maj 2016 Sag 20251-001 ver.1 FORRETNINGSORDEN for ELLEN OG CARL TAFDRUPS MINDELEGAT Oprettet af advokat, fru Sonja Tafdrup Rohbeck CVR-Nr. 7302 9112 1. Konstituering 1.1 Bestyrelsen konstituerer

Læs mere

Bilag til soc. udv. møde den 7 / pkt. 07_04. KB , pkt 27

Bilag til soc. udv. møde den 7 / pkt. 07_04. KB , pkt 27 Aftale om kommunalt fællesskab på tandreguleringsområdet mellem Albertslund kommune, Brøndby kommune, Glostrup kommune, Hvidovre kommune, Ishøj kommune, Tårnby kommune og Vallensbæk kommune kaldet Tandreguleringsklinikken

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

VEDTÆGTER BOSTEDET ASLA APS CVR-NR

VEDTÆGTER BOSTEDET ASLA APS CVR-NR 30. august 2016 J.nr. 10061 Advokat Ann Christina Rindom Sørensen RIND Advokatfirma CVR-nr. 37 23 53 93 Ahlgade 1C, 2. sal 4300 Holbæk Telefon: 28 40 37 10 Email: ac@rindadvokat.dk VEDTÆGTER BOSTEDET ASLA

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Danmarks Skibskredit A/S. CVR-nr

V E D T Æ G T E R. for. Danmarks Skibskredit A/S. CVR-nr V E D T Æ G T E R for Danmarks Skibskredit A/S CVR-nr. 27 49 26 49 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er "Danmarks Skibskredit A/S". 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

Error! Not a valid filename.

Error! Not a valid filename. Error! Not a valid filename. Advokat Hans Vestergaard 14.09.2005 Slotsgade 21-5100 Odense C Tlf. 66190066 J.nr. 17.11950/MI FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I GRUNDKORT FYN A/S ---------------------------------------------------------------

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ARWOS HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR ARWOS HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR ARWOS HOLDING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er ARWOS Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Aabenraa Kommune. 1.3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S

VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S VEDTÆGTER FOR RANDERS SPILDEVAND A/S Feltkode ændret Formateret: Engelsk (Storbritannien) \\Esdh-fil\Data\Prod\Users\cachelaksen04\apko003\788547.doc 1. Selskabets navn, hjemsted og formål Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

Forslag til nye. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål:

Forslag til nye. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Forslag til nye V E D T Æ G T for HIMMELBJERG GOLF A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1 Selskabets navn er HIMMELBJERG GOLF A/S. Selskabets hjemsted er Silkeborg Kommune. V E D T Æ G T for HIMMELBJERG

Læs mere

BILAG 1 TIL VEDTÆGTERNE FOR AQUALIFE A/S, CVR-NR Vedrørende vilkår for warrants udstedt til bestyrelsens formand

BILAG 1 TIL VEDTÆGTERNE FOR AQUALIFE A/S, CVR-NR Vedrørende vilkår for warrants udstedt til bestyrelsens formand BILAG 1 TIL VEDTÆGTERNE FOR AQUALIFE A/S, CVR-NR. 26 05 86 51 Vedrørende vilkår for warrants udstedt til bestyrelsens formand INDHOLD Side 1 Beslutningen... 3 2 Vederlag, antal og tegningskurs... 3 3 Udnyttelse

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S

V E D T Æ G T E R. Viborg Håndbold Klub A/S V E D T Æ G T E R FOR Viborg Håndbold Klub A/S CVR-nr. 21 44 14 06 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Viborg Håndbold Klub A/S. 1.2. Binavne skal være følgende: Viborg HK A/S (Viborg

Læs mere

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S VEDTÆGTER for EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S Selskabets navn er European Lifecare Group A/S. 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Danske Lægers Vaccinations Service A/S (European Lifecare

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde Forretningsorden for bestyrelsen i XXX A/S CVR-nr. XXXXXXXX 1. Bestyrelsens første møde Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1. Stiftelse Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1.1. Fonden Geopark Odsherred er stiftet af Odsherred Kommune. 1.2. Der er ikke tillagt stifteren, væsentlige gavegivere/bidragsydere eller andre særlige

Læs mere

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning. UDKAST 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM Vedtægter for Air Greenland A/S (CVR 56996710 ) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat A/S (Air Greenland

Læs mere

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr

Vedtægter for. Bang & Olufsen a/s. CVR.nr Vedtægter for Bang & Olufsen a/s CVR.nr. 41 25 79 11 1. Selskabets navn er Bang & Olufsen a/s. 2. Selskabets hjemsted er i Struer kommune. 3. Selskabets formål er i første række at eje varemærket Bang

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ARWOS AFFALD A/S

VEDTÆGTER FOR ARWOS AFFALD A/S VEDTÆGTER FOR ARWOS AFFALD A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er ARWOS Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Aabenraa Kommune. 1.3 Selskabets formål er at drive

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORSYNING BALLERUP SERVICE A/S CVR. NR Horten Philip Heymans Allé Hellerup Tlf Fax

VEDTÆGTER FOR FORSYNING BALLERUP SERVICE A/S CVR. NR Horten Philip Heymans Allé Hellerup Tlf Fax Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr.157077 VEDTÆGTER FOR FORSYNING BALLERUP SERVICE A/S CVR. NR. 33 05 91 24 \\fd09fs02\tshomes$\fb\fbifk\desktop\til web\publiseret

Læs mere

AKTIEOPTIONSPLAN af 2. juli 2007. for COMENDO A/S

AKTIEOPTIONSPLAN af 2. juli 2007. for COMENDO A/S Bilag 1 Vilkårene for udstedelsen af tegningsoptionerne, nominelt DKK 320.575, jf. vedtægternes 6.4, er følgende: AKTIEOPTIONSPLAN af 2. juli 2007 for COMENDO A/S CVR-nr. 26 68 56 21 Indholdsfortegnelse

Læs mere

VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S

VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S VEDTÆGTER LB FORSIKRING A/S (CVR-nr.: 16 50 08 36) 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LB Forsikring A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

ANPARTSHAVEROVERENSKOMST

ANPARTSHAVEROVERENSKOMST 323-120863 KMA 25.02.2009 ANPARTSHAVEROVERENSKOMST vedrørende Strandby Lystbådehavn ApS INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Parterne... 3 2. Selskabets kapitalforhold... 3 3. Parternes hensigt... 4 4. Selskabets bestyrelse...

Læs mere

Vedtægter. H. Lundbeck A/S

Vedtægter. H. Lundbeck A/S Vedtægter for H. Lundbeck A/S Ottiliavej 7-9, 2500 Valby CVR-nr. 5675 9913 (tidligere registreret under reg.nr. A/S 22.472) ---oo0oo--- 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er H. Lundbeck A/S med binavn

Læs mere

Vedtægt. Udgave 30. november 2009. Alm. Brand Bank A/S CVR-nr. 81 75 35 12

Vedtægt. Udgave 30. november 2009. Alm. Brand Bank A/S CVR-nr. 81 75 35 12 Vedtægt Udgave 30. november 2009 Alm. Brand Bank A/S CVR-nr. 81 75 35 12 Bankens navn er Alm. Brand Bank A/S. 1 Banken driver tillige virksomhed under binavnene SJL-banken a/s (Alm. Brand Bank A/S) og

Læs mere

Vedtægter. for. Danfoss A/S

Vedtægter. for. Danfoss A/S J. nr. 205-20945-8 Vedtægter for Danfoss A/S CVR-nr. 20165715 1/9 2014.04.25 1 Selskabets navn er Danfoss A/S, og dets hjemsted er DK-6430 Nordborg, Sønderborg Kommune. 2 Selskabets formål er at drive

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Vedrørende vedtægtsændringer: Det med rødt skal fjernes det med grønt er nye tilføjelser. Artikel 1. Navn, område og hjemsted

V E D T Æ G T E R. Vedrørende vedtægtsændringer: Det med rødt skal fjernes det med grønt er nye tilføjelser. Artikel 1. Navn, område og hjemsted V E D T Æ G T E R Vedrørende vedtægtsændringer: Det med rødt skal fjernes det med grønt er nye tilføjelser Artikel 1 Navn, område og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Nørgård Koloniens Grundejerforening.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

V E D T Æ G T E R for NTR HOLDING A/S (CVR-nr ) Selskabets navn er NTR Holding A/S.

V E D T Æ G T E R for NTR HOLDING A/S (CVR-nr ) Selskabets navn er NTR Holding A/S. NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Denmark Tel.:+45 8896 8666 Fax:+45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk V E D T Æ G T E R for NTR HOLDING A/S (CVR-nr. 62 67 02 15) NAVN OG FORMÅL

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Konstitution Bestyrelsen er valgt/udpeget for 2 år ad gangen. Bestyrelsesmedlemmerne har forskudte valgperioder, som anført i vedtægterne,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR REBILD FORSYNING HOLDING A/S. W:\44102\147236\ doc

VEDTÆGTER FOR REBILD FORSYNING HOLDING A/S. W:\44102\147236\ doc VEDTÆGTER FOR REBILD FORSYNING HOLDING A/S W:\44102\147236\000005.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er Rebild Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S CVR-nr

Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S CVR-nr Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S CVR-nr. 24 26 05 77 Vedtægter for Velliv, Pension & Livsforsikring A/S 13. september 201828. marts 2019 Navn, hjemsted og formål 1 1.1 Selskabets navn

Læs mere

VEDTÆGTER BIOFOS HOLDING A/S ("SELSKABET") CVR-NR BIOFOS Holding A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K

VEDTÆGTER BIOFOS HOLDING A/S (SELSKABET) CVR-NR BIOFOS Holding A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K BIOFOS Holding A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K post@biofos.dk www.biofos.dk Tlf: +45 32 57 32 32 CVR nr. 25 60 89 25 VEDTÆGTER BIOFOS HOLDING A/S ("SELSKABET") CVR-NR. 25608925 1. NAVN 1.1 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

VEDTÆGTER. for VESTFORSYNING VIND A/S. 1. Navn. 1.1 Selskabets navn er Vestforsyning Vind A/S. 1.2 Selskabets binavn er Gedmose II Vind A/S.

VEDTÆGTER. for VESTFORSYNING VIND A/S. 1. Navn. 1.1 Selskabets navn er Vestforsyning Vind A/S. 1.2 Selskabets binavn er Gedmose II Vind A/S. VEDTÆGTER for VESTFORSYNING VIND A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Vestforsyning Vind A/S. 1.2 Selskabets binavn er Gedmose II Vind A/S. 2. Hjemsted 2.1 Selskabets hjemsted er Holstebro Kommune. 3. Formål

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S CVRNR 83 93 34 10. Brøndby, den 2. januar 2008 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 2/2008. for. Brøndbyernes I.F.

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S CVRNR 83 93 34 10. Brøndby, den 2. januar 2008 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 2/2008. for. Brøndbyernes I.F. 1 af 8 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S CVRNR 83 93 34 10 Brøndby, den 2. januar 2008 FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 2/2008 VEDTÆGTER for Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S December 2007 2 af 8 Navn, hjemsted og formål

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 1. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672)

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Vedtægter for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Side 6 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: 2 Hjemsted Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab (CVR nr. 24 25 61 46) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Pension, Livsforsikringsaktieselskab. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere