komposition Ernæring Sundhed Produktinformation KATTEFODRINGENS ABC

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "komposition Ernæring Sundhed Produktinformation KATTEFODRINGENS ABC"

Transkript

1 En enestående komposition Ernæring Sundhed Produktinformation KATTEFODRINGENS ABC

2 Indholdsoversigt 2 Side 3 Vores know-how når det gælder fodring af dyr 4 Sanabelle-kvalitetsgaranti 5 Sanabelle et innovativt fodersortiment 5 Vigtige ekstra fordele 7 Flere kvalitetskriterier 8 En fordøjelighed over gennemsnittet 8 Usædvanlig velsmagende 9 Næringsstofferne og deres betydning for og opgave i stofskiftet 9 Proteiner 10 Fedtstoffer 10 Kulhydrater 11 Fiberindhold 11 Vitaminer 12 Mineraler og mikronæringsstoffer 12 Andre tilsætningsstoffer 13 Hvordan fodrer man sin kat rigtigt? 13 Fodermængde 14 Fodertilberedning 16 Hvor ofte skal man fodre? 17 Fremgangsmåde ved foderskift 18 Tips om ernæringsbetingede forstyrrelser 18 For meget kropsfedt 19 Sygdomme i de nedre urinveje 20 Sanabelle-sortimentet 22 Sanabelle Kitten 26 Sanabelle Adult 28 Sanabelle Elegance 30 Sanabelle Sensitive 32 Sanabelle Light 34 Sanabelle Senior 36 Varedeklaration

3 Vores know-how når det gælder fodring af dyr bosch Tiernahrung har i mere end 45 år været blandt de førende tyske producenter af internationalt anerkendt specialfoder til dyr. Det innovative fodersortiment til katte, Sanabelle er udviklet på basis af vort eget intensive forskningsog udviklingsarbejde, et tæt samarbejde med mange anerkendte videnskabelige institutter og universiteter og ikke mindst et parløb med succesrige avlere og erfarne katteejere. Sanabelle er resultatet af den konsekvente brug af den nyeste teknologi sammenholdt med den nyeste videnskabelige viden om katteernæring. 3

4 Sanabelle-kvalitetsgaranti Katten er et rovdyr. Derfor indeholder Sanabelle førsteklasses råvarer af animalsk oprindelse, som fjerkræ og æg. Kun særligt udvalgte ingredienser, der har gennemgået en streng kvalitetskontrol, bliver brugt i Sanabelle. Sanabelle er ikke tilsat kunstige farve- eller smagsstoffer og indeholder ikke gensplejsede organismer, benmel eller andre produkter fra destruktionsanstalter. 4 Den meget omfattende certificering af bosch Tiernahrung garanterer en konstant kvalitet af Sanabelle-produkterne (certificeret efter ISO 9001:2000, efter kvalitetssikringssystemet HACCP og efter levnedmiddelstandarden IFS). Derudover bliver produkterne hele tiden kontrolleret af både vores interne egenkontrol og af meget strenge kvalitetskontroller uden tilknytning til firmaet.

5 Sanabelle et innovativt fodersortiment Vigtige ekstra fordele Sanabelle er skabt efter de nyeste videnskabelige erkendelser om kattefodring. hair zinc chelate skin Det høje indhold af Ω3- og Ω6-fedtsyrer sørger sammen med tilsætning af det vigtige mikronæringsstof, zink, i form af den særligt letoptagelige organiske forbindelse, zinkchelat for at din kat hele tiden vil være veloplagt, med optimalt syn, smidig hud, blank pels og et styrket immunforsvar. hairball passage system Ved hjælp af en målrettet anvendelse af bestemte plantefibre reduceres dannelsen af hårboller samtidig med at de hårboller der allerede er dannet uhindret kan passere gennem tarmen (Hairball-Passage-System). 5 stable intestinal flora Indholdet af naturlige fibre, anvendelse af fructo-oligosaccharider, stærkt absorberende naturlige mineraler og hørfrø stimulerer kattens naturlige tarmflora. Det giver en regelmæssig fordøjelse og mindsker ubehagelig lugt.

6 Udsøgte ingredienser sænker ph-værdien i urinen og forebygger således i kombination med et reduceret magnesiumindhold stendannelse i urinvejene. Derudover stimulerer den særligt udviklede Water-Transit-Agent på en naturlig måde vandoptagelse og udskillelse og støtter derved yderligere forebyggelsen af stendannelse og deraf følgende nyreskader. 6 E-vitaminer, C-vitaminer og mikronæringsstoffet selen er vigtige antioxidanter i kroppens celler og beskytter disse mod de skadelige angreb fra stofskiftets affaldsprodukter. Sanabelle Senior, specielt til ældre katte, indeholder ekstra E-vitaminer, hvilket beskytter cellerne mod for tidligt forfald og modvirker ældningsprocessen. Særligt værdifulde fiskeprodukter (f. eks. laksemel) sikrer med deres høje indhold af essentielle fedtsyrer (Ω3-fedtsyrer) i en særlig sammensætning af forskellige animalske proteiner og fedtstoffer den bedste forsyning af din kat og styrker det naturlige immunforsvar. De essentielle fedtsyrer sørger sammen med en forhøjet andel af bestemte vitaminer og mikronæringsstoffer for optimal dannelse af hud og pels og stimulerer deres evne til regeneration.

7 Flere kvalitetskriterier Katte, der bliver holdt indendørs og som derfor har begrænsede muligheder for at bevæge sig, har brug for et energireduceret foder der er tilpasset deres behov for at holde idealvægten. 7dage fresh pack På grund af den høje kvalitet og den høje fordøjelighed i Sanabelle-produkterne har man kun brug for en forholdsvis lille fodermængde. En 400-g-pakning kan dække en middelstor kats foderbehov fuldstændigt i en uge. Sanabelle fås i den aromaforseglede pakning i størrelserne 400 g og 2 kg med det praktiske ZIP-genluk-system og i størrelsen 10 kg med aromabeskyttelses-ventilen. Det er en envejsventil, der reducerer iltmængden i pakningen og derved beskytter indholdet imod oxidering og aromatab. 7

8 En fordøjelighed over gennemsnittet Sanabelle-produkterne har en fordøjelighed der ligger over gennemsnittet, hvilket betyder at din kat udnytter Sanabelle optimalt. Den vil altså blive mæt af en væsentlig mindre fodermængde. Og dens efterladenskaber reduceres derfor også væsentligt. Alle Sanabelle-produkter har en optimal kroketstørrelse i forhold til målgruppen. 8 Usædvanlig velsmagende Sanabelle er ualmindelig velsmagende på grund af de udvalgte og lødige ingredienser. Derfor kan den som regel uden problemer bruges til katte der hidtil har været vant til vådfodring, hvilket er blevet bekræftet af utallige yderst tilfredse avlere og katteejere.

9 Næringsstofferne og deres betydning for og opgave i stofskiftet Proteiner Alle proteiner er opbygget efter en genetisk fastlagt rækkefølge af ca. 20 proteinbyggesten, aminosyrerne. En del af disse aminosyrer skal være til stede i foderet i en nøje afstemt mængde og i et nøje afstemt forhold til hinanden, da katten ingen mulighed har for selv at danne disse livsnødvendige aminosyrer. Aminosyrerne er uundværlige for væksten, for en kraftig muskulatur, for en smuk pels, men også for at kroppens eget immunsystem kan fungere upåklageligt. Udover det har bestemte aminosyrer særlige opgaver. Arginin f. eks. er uundværlig i proteinstofskiftet og for omdannelsen af ammoniak til urin. Vedvarende mangel på taurin fører f. eks. til synsforstyrrelser, blindhed og hjertestop. 9 Sanabelle indeholder en afstemt kombination af værdifulde animalske proteiner, som fuldkommen dækker din kats behov.

10 Fedtstoffer Fedt er ikke bare en vigtig energikilde. Enkelte fedtbestanddele, de essentielle fedtsyrer, har en vitaminlignende virkning på den optimale dannelse af hud og hår og har derudover en række forskellige funktioner i stofskiftet. Af særlig betydning er i den sammenhæng såvel Ω3-fedtsyrerne (linolensyre, eicosapentaensyre, docosahexaensyre) som også Ω6-fedtsyrerne (linolsyre, arachidonsyre). 10 Da de essentielle fedtsyrer er meget følsomme og let kan ødelægges, må de beskyttes ved hjælp af tilsætning af antioxiderende stoffer (f. eks. naturligt forekommende tocopheroler) for at undgå, at der kan opstå mangelsymptomer hos din kat. Kulhydrater Til gruppen af kulhydrater hører en mængde forskellige stoffer nogle er vigtige for katten som fibre andre som energikilder. Der er stor forskel på kattes evne til at optage de forskellige kulhydrater, afhængigt af deres fordøjelsesenzymer. Ved hjælp af en særlig fremgangsmåde (extrusion) bliver fordøjeligheden af de let opløselige kulhydrater (f. eks. stivelse fra korn) så meget forbedret, at de lader sig udnytte rigtig godt som energikilde.

11 Fiberindhold Fibre er tungt fordøjelige i tyndtarmen, men de er nødvendige for en velfungerende tarmaktivitet, specielt hvad angår tyktarmen. For kattens vedkommende har plantefibre vist sig at være gavnlige for en god regulering af tarmfunktionen. Vitaminer Vitaminer er nødvendige for at vedligeholde alle kroppens funktioner. Katten kan som regel ikke selv danne vitaminerne og er derfor afhængig af en afbalanceret tilførsel via foderet. 11 Sanabelle dækker din kats behov for vitaminer fuldstændigt. Derfor bør der ikke tildeles ekstra vitaminer, da det kan medføre vitaminforgiftning.

12 Mineraler og mikronæringsstoffer Mineraler (calcium, phosphor, natrium, kalium, magnesium, chlor) og mikronæringsstoffer (jern. zink, kobber, cobolt, mangan, jod, selen) har meget omfattende opgaver ved knogle- og tandopbygning, i nerve- og muskelstofskiftet, i væskebalancen, ved dannelsen af blod og pigment, som bestanddel af mange stofskifteenzymer og -hormoner, for frugtbarheden osv. 12 Netop på grund af disse forskellige og meget komplicerede opgaver, er det vigtigt at være opmærksom på at såvel mangel på mineraler og mikronæringsstoffer som overskud af dem eller en ubalance i forholdet mellem dem kan medføre svære forstyrrelser. Dette gælder f. eks. for magnesium, hvor en for høj koncentration i foderet medfører en forhøjet risiko for sygdomme i urinvejene. Sanabelle dækker behovet for mineraler og mikronæringsstoffer optimalt. Derfor bør der ikke tildeles ekstra mineraler. Andre tilsætningsstoffer Det er nødvendigt at tilsætte antioxidanter til kattefoderet, for at forhindre at essentielle fedtsyrer og vitaminer nedbrydes. De naturlige antioxidanter, der anvendes i Sanabelle, er såkaldte tocopheroler (E-vitamin lignende forbindelser).

13 Hvordan fodrer man sin kat rigtigt? Fodermængde Som allerede nævnt, er mange katte selv i stand til at styre deres foderoptagelse og holde vægten konstant. Den slags katte kan fodres efter ædelyst og foderet kan stå frit fremme. Kattene kan frit forsyne sig både dag og nat. I løbet af et interval på 24 timer vil katten typisk æde en gange. Hos katte med tendens til overvægt er man nødt til at begrænse fodermængden til det faktiske behov (se også s. 18). Eftersom kattefuldfoder kan have meget forskellig vægt i forhold til rumfang alt efter hvordan det er sammensat og fremstillet, bliver man ved foderskift nødt til først at veje det nye foder. Vores særlige målebægre gør det lettere at tildele foder efter behov. 13 De fodermængder der er angivet i denne brochure skal opfattes som vejledende. I det enkelte tilfælde bør mængden være større eller mindre, afhængigt af den enkelte kats anlæg og dens udfoldelsesmuligheder. For at få indstillet fodermængden korrekt er det vigtigt at katteejeren holder et vågent øje med katten og i nogen tilfælde også kontrolvejer katten. Voksne katte skal fodres så de holder den racespecifikke idealvægt.

14 Fodertilberedning Til killinger Når det drejer sig om killinger spiller fodertilberedningen en særlig stor rolle. Fejl ved fodertilberedningen kan hurtigt medføre uønskede fordøjelsesproblemer. Vi anbefaler følgende: 1. Sanabelle Kitten udfodres altid kun som grød (ikke for flydende) i de første fodringsuger. Foderet røres op i tempereret vand og serveres i en flad skål. Der skal tilbydes frisk vand ved siden af Den væske man bruger til at opbløde Sanabelle Kitten bør i starten opvarmes så det færdige foder ved udfodringen holder en temperatur på C. Men pas godt på det må ikke være for varmt! 3. Efter som killingerne bliver ældre kan man gradvis tilsætte mindre væske til Sanabelle Kitten. Og ca. 1 til 2 uger efter fravænning kan man helt holde op med at opbløde Sanabelle Kitten.

15 Til voksne katte Sanabelle-produkter til voksne katte bør principielt udfodres tørt, samtidig med at der døgnet rundt altid er tilstrækkelig frisk vand til rådighed. Hvis Sanabelle udfodres flere gange daglig skal katten også mellem måltiderne have adgang til frisk vand så væskeoptagelsen ikke begrænses, da en for lille væskeoptagelse kan medføre sundhedsproblemer. Til ældre katte Sanabelle Senior kan tilbydes tørt, hvis din kat ikke har tandproblemer. Men hvis katten har problemer med at tygge foderet bør Sanabelle Senior opblødes for at lette kattens foderoptagelse. 15

16 Hvor ofte skal man fodre? Killinger Killinger bør have 4-6 måltider om dagen. Efter fravænning kan det gradvis aftrappes til 2-3 måltider Sanabelle Kitten om dagen. Diedivende katte Diegivende katte har et meget stort behov for næring til mælkeproduktionen. Sanabelle Kitten bør derfor være til rådighed for katten, så den kan forsyne sig døgnet rundt. 16 Voksne katte Det er tilstrækkeligt at fylde kattens skål en gang om dagen med dagsrationen af Sanabelle til voksne katte. Så kan katten forsyne sig efter behov. Katte der har tendens til overvægt Det anbefales at fordele dagsrationen af Sanabelle på 2-3 måltider. Sarte katte Det anbefales at fordele dagsrationen af Sanabelle på 3-6 måltider. Ældre katte Det anbefales at fordele dagsrationen af Sanabelle Senior på 3-6 måltider.

17 Fremgangsmåde ved foderskift Erstat i løbet af en uge gradvis det foder De hidtil har brugt med Sanabelle. For hver dag kan De erstatte en lidt større fodermængde med det passende produkt fra Sanabelle-sortimentet. Et pludseligt foderskift kan medføre for tynd afføring eller ligefrem diarré. 17

18 Tips om ernæringsbetingede forstyrrelser For meget kropsfedt Hvis kattens vægt overskrider racens idealvægt med mere end 15 % må man tage højde for, at der kan forekomme helbredsmæssige problemer (f. eks. hjerte-kredsløbsproblemer, diabetes, besvær med led og bevægeapparat, slidgigt, alment dårligere helbredstilstand og dårlig frugtbarhed). Overvægt skyldes overforsyning med energi. Den enkelte kats energibehov er afhængigt af en række faktorer, bl. a. hvilke arveanlæg den har, eventuelle hormonforstyrrelser, dens aktivitetsniveau, hvilket igen er afhængigt af dens temperament, alder, race, køn og de betingelser den har. 18 Som katteejer er det dit ansvar at holde øje med katten og bekæmpe overvægten ved hjælp af en nøje beregnet energitilførsel. Hvis katten har tilbøjelighed til overvægt bør man reducere fodermængden eller gå over til Sanabelle Light, som er et specialfoder med et betydeligt lavere energiindhold. Hvis katten allerede er overvægtig, bør man begrænse energitilførslen så meget, at der opnås en vægtreduktion på ca. 2 % om ugen. På en kat der holder idealvægten, kan man ikke se de enkelte ribben med det blotte øje, men man kan let føle dem med fingrene, uden at der er et væsentligt fedtlag. Hvis man betragter katten fra oven skal man kunne se dens talje bag ved ribbenene. Hvis katten er overvægtig, er det umuligt eller meget svært at føle ribbenene. Man kan tydeligt føle et fedtlag. Taljen er ikke synlig den buler måske ligefrem udad. I bryst- og maveregionen kan man tydeligt se fedtaflejringer. Katten er for mager, hvis man kan se ribben og bækkenknogler og taljen er tydeligt indsnævret.

19 Sygdomme i de nedre urinveje Eftersom katte nedstammer fra ørkendyr er de i stand til at koncentrere urinen stærkt, hvilket øger risikoen for dannelsen af sten i urinvejene. Sygelige tilstande i de nedre urinveje viser sig ved at katten ofte afsætter urin i små mængder eller ved at den forgæves prøver på at afsætte urin. Der kan være blod i urinen eller det kan være rent blod katten udskiller. Katten bliver mere og mere apatisk, den kaster op, bliver mager og ved tryk på maven er den meget smertefølsom. Tilsidst går katten i koma og er i livsfare. For katte under et år er der nærmest ingen risiko for urinvejssten. Hos ca. 1 % af alle voksne katte finder man struvit urinsten, hvor hankatte specielt kastrerede hankatte ser ud til at være hårdest ramt. 19 Sanabelle-produkterne til voksne katte forebygger effektivt dannelsen af struvit urinsten ved hjælp af et afbalanceret magnesiumindhold og en surhedsgrad i urinen på en ph mellem 6-6,5. En anden vigtig faktor i det ernæringsfysiologiske forbyggelsesprogram er en tilstrækkelig stor vandoptagelse. På grund af den særlige Water-Transit-Agent bliver der dannet og udskilt mere urin og på den måde opnås en skylning af urinvejene.

20 Sanabelle-s K I T T E N A D U L T ELEGANCE 0-1 år 1-8 år over 1 år til killinger og drægtige / diegivende katte til voksne katte, velegnet til huskatte til racekatte, for en elegant blank pels 20 har en høj næringsværdi koncentreret energi for optimal vækst styrker det naturlige immunforsvar virker stabiliserende på tarmflora og afføring velsmagende og letfordøjeligt hjælper med at holde idealvægten virker stabiliserende på tarmflora og afføring mindsker ubehagelig lugt laksemel, der giver pelsen det optimale præg er letfordøjeligt og meget velsmagende reducerer hårboller i kattens mave virker stabiliserende på tarmflora og afføring fås i pakninger á: 400 g / 2 kg / 10 kg fås i pakninger á: 400 g / 2 kg / 10 kg fås i pakninger á: 400 g / 2 kg / 10 kg

21 ortimentet SENSITIVE over 1 år til sarte katte, særlig velegnet til langhårskatte / Perserkatte L I G H T over 1 år til overvægtige katte, velegnet til huskatte S E N I O R over 8 år til ældre katte er letfordøjeligt og meget velsmagende reducerer hårboller i kattens mave virker stabiliserende på tarmflora og afføring er meget skånsomt for nyrerne indeholder mange fibre giver en skånsom vægtreduktion virker stabiliserende på tarmflora og afføring mindsker ubehagelig lugt skåner ældre kattes stofskifte styrker det naturlige immunforsvar beskytter cellerne ved hjælp af ekstra E-vitamin mindsker faren for forstoppelse 21 fås i pakninger á: 400 g / 2 kg / 10 kg fås i pakninger á: 400 g / 2 kg / 10 kg fås i pakninger á: 400 g / 2 kg / 10 kg

22 0-1 år til killinger og drægtige / diegivende katte K I T T E N Kattekillinger vokser hurtigt. Knogler, muskulatur og organer er under opbygning. I denne udviklingsfase stiller katte derfor særligt høje krav til en forsyning af næringsstoffer, der dækker deres behov. 22 Sanabelle Kitten indeholder værdifulde essentielle aminosyrer (f. eks. æg og fjerkræprotein) i et afstemt forhold. Det har en høj energikoncentration og er velsmagende og letfordøjeligt. Med et indhold af vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer der er afstemt efter killingens behov er det med til at sikre en sund udvikling. Kattekillingerne kan udvikle sig optimalt med Sanabelle Kitten og får dermed de bedste forudsætninger for en god start på et spændende katteliv. Da kroketterne er små, kan Sanabelle Kitten fint optages og tygges af små killinger. Sanabelle Kitten er ideelt som fuldfoder til drægtige katte, da de har et væsentligt forhøjet foderbehov, specielt i de sidste 3-4 drægtighedsuger.

23 Din kat kan stadig nå at oplagre tilstrækkelige reserver, der er nødvendige for den senere mælkeproduktion. Diegivende katte stiller de største krav til indholdet af næringsstoffer og sammensætningen af deres foder. Det er en forudsætning for at killingerne kan udvikle sig jævnt og harmonisk. På grund af den ekstremt høje energikoncentration i Sanabelle Kitten vil selv forholdsvis små fodermængder kunne dække energibehovet. Sanabelle Kitten er letoptageligt for den diegivende kat og giver det ideelle grundlag for en tilstrækkelig mælkeproduktion også ved store kuld. 23 hair zinc chelate skin på grund af tilsætning af Zink-chelat og Taurin påvirkes vitalitet, øjne, hud og pels effektivt og det naturlige immunforsvar styrkes på grund af det velafstemte forhold mellem Ω3- og Ω6-fedtsyrer hairball passage system stable intestinal flora indeholder Hairball-Passage-Systemet sørger for en stabil tarmflora (Eubiose) og dermed for en god fordøjelse sørger på grund af den særlige Water-Transit-Agent for en tilstrækkelig væskeoptagelse og -udskillelse

24 Anbefalet fodermængde til killinger 24 Killingens alder Vægt (ø kg) 3 kg 4 kg Gram per dag Vægt (ø kg) Vægt for den vo Gram per dag 2 måneder 0,7 kg g 0,8 kg g 3 måneder 1,2 kg g 1,3 kg g 4 måneder 1,7 kg g 1,9 kg g 5 måneder 2,0 kg g 2,4 kg g 6 måneder 2,3 kg g 2,9 kg g 7 måneder 2,6 kg g 3,2 kg g 8 måneder 2,7 kg g 3,5 kg g 9 måneder 2,8 kg g 3,7 kg g 10 måneder 2,9 kg g 3,8 kg g 11 måneder *3,0 kg g 3,9 kg g 12 måneder *4,0 kg g 13 måneder 14 måneder (* skift fra Sanabelle Kitten til fuldfoder til voksne katte)

25 ksne kat Vægt (ø kg) 5 kg 6 kg Gram per dag Vægt (ø kg) Gram per dag 0,9 kg g 1,1 kg g 1,5 kg g 1,7 kg g 2,2 kg g 2,5 kg g 2,9 kg g 3,2 kg g 3,5 kg g 3,9 kg g 4,0 kg g 4,5 kg g 4,4 kg g 4,9 kg g 4,6 kg g 5,2 kg g 4,7 kg g 5,5 kg g 4,8 kg g 5,6 kg g 4,9 kg g 5,8 kg g *5,0 kg g 5,9 kg g *6,0 kg g Anbefalet fodermængde til drægtige katte 25 Drægtighed indtil 5. uge fra 5. uge Kattens vægt Gram per dag Gram per dag 3,0-4,0 kg g g 4,0-5,0 kg g g 5,0-6,0 kg g g

26 1-8 år til voksne katte velegnet til huskatte A D U L T Sanabelle Adult er et alsidigt foder der samtidig er velsmagende og letfordøjeligt. Sanabelle Adult dækker din kats behov, så den kan holde sin idealvægt. 26 Sanabelle Adult er derfor også velegnet til indekatte der har et begrænset aktivitetsniveau.

27 hair zinc chelate skin på grund af tilsætning af Zink-chelat og Taurin påvirkes vitalitet, øjne, hud og pels effektivt og det naturlige immunforsvar styrkes på grund af det velafstemte forhold mellem Ω3- og Ω6-fedtsyrer hairball passage system i indeholder Hairball-Passage-Systemet stable intestinal flora virker stabiliserende på tarmfloraen, sørger for en regelmæssig fordøjelse og mindsker ubehagelig lugt forebygger urinvejssten ved at sænke ph-værdien i urinen (ph 6-6,5) samtidig med at særlige Water-Transit-Agent på en naturlig måde stimulerer væskeoptagelse og -udskillelse hjælper din kat med at holde idealvægten 27 Anbefalet fodermængde til voksne katte Kattens vægt Gram per dag 3,0-4,0 kg g 4,0-5,0 kg g 5,0-6,0 kg g 6,0-7,0 kg g

28 over 1 år til racekatte for en elegant, blank pels E L E G A N C E Sanabelle Elegance egner sig særdeles godt til racekatte, hvor der lægges særlig vægt på et flot og elegant udseende. 28 På grund af koncentrationen af næringsstoffer og den afstemte sammensætning er Sanabelle Elegance særdeles velsmagende og let fordøjelig. Den høje andel af fiskeprodukter (laksemel) gør Sanabelle Elegance ekstra velsmagende.

29 hair zinc chelate skin på grund af tilsætning af Zink-chelat og Taurin påvirkes vitalitet, øjne, hud og pels effektivt og det naturlige immunforsvar styrkes på grund af det velafstemte forhold mellem Ω3- og Ω6-fedtsyrer hairball passage system indeholder Hairball-Passage-Systemet stable intestinal flora virker stabiliserende på tarmfloraen og sørger for en regelmæssig fordøjelse forebygger urinvejssten ved at sænke ph-værdien i urinen (ph 6-6,5) samtidig med at særlige Water-Transit-Agent på en naturlig måde stimulerer væskeoptagelse og -udskillelse giver den flotteste pels på grund af indholdet af Ω3-fedtsyrer 29 Anbefalet fodermængde til voksne katte Kattens vægt Gram per dag 3,0-4,0 kg g 4,0-5,0 kg g 5,0-6,0 kg g 6,0-7,0 kg g

30 over 1 år til sarte katte særlig velegnet til langhårskatte / Perserkatte S E N S I T I V E Sanabelle Sensitive blev udviklet specielt til katte med en sart fordøjelse og til kræsne katte, der æder uregelmæssigt eller helt nægter at tage næring til sig. På grund af sin sammensætning er det meget letfordøjeligt og samtidig usædvanlig velsmagende. 30 En høj koncentration af næringsstoffer og en fremragende udnyttelse giver, selv ved en forholdsvis lille foderoptagelse, en optimal fodring. Sanabelle Sensitive er på grund af sit specifikke mineralindhold særdeles skånsomt for nyrerne. Sanabelle Sensitive er også meget velegnet til langhårskatte, i særdeleshed til Perserkatte. De hår katten sluger mens den plejer sin pels vil ikke så ofte medføre opkastninger. Dannelsen af hårboller i maven reduceres og de passerer uhindret gennem tarmen.

31 hair zinc chelate skin på grund af tilsætning af Zink-chelat og Taurin påvirkes vitalitet, øjne, hud og pels effektivt og det naturlige immunforsvar styrkes på grund af det velafstemte forhold mellem Ω3- og Ω6-fedtsyrer hairball passage system indeholder Hairball-Passage-Systemet stable intestinal flora virker stabiliserende på tarmfloraen og sørger for en regelmæssig fordøjelse forebygger urinvejssten ved at sænke ph-værdien i urinen (ph 6-6,5) samtidig med at særlige Water-Transit-Agent på en naturlig måde stimulerer væskeoptagelse og -udskillelse 31 Anbefalet fodermængde til sarte katte Kattens vægt Gram per dag 3,0-4,0 kg g 4,0-5,0 kg g 5,0-6,0 kg g 6,0-7,0 kg g

32 over 1 år til overvægtige katte velegnet til huskatte L I G H T Sanabelle Light har en lav energikoncentration og egner sig derfor særligt til katte der har tendens til overvægt, enten på grund af et lavt aktivitetsniveau eller fordi de er blevet kastrerede. 32 Det forhøjede fiberindhold giver en god mæthedsfølelse uden at der optages for store mængder energi. Sanabelle Light sørger derfor for et nænsomt vægttab. Daglig motion hjælper katten med at holde idealvægten og dermed undgå unødig belastning af knogler, muskler, led og indre organer. Sanabelle Light er også velegnet til overvægtige huskatte.

33 hair zinc chelate skin på grund af tilsætning af Zink-chelat og Taurin påvirkes vitalitet, øjne, hud og pels effektivt og det naturlige immunforsvar styrkes på grund af det velafstemte forhold mellem Ω3- og Ω6-fedtsyrer hairball passage system indeholder Hairball-Passage-Systemet stable intestinal flora virker stabiliserende på tarmfloraen, sørger for en regelmæssig fordøjelse og mindsker ubehagelig lugt forebygger urinvejssten ved at sænke ph-værdien i urinen (ph 6-6,5) samtidig med at særlige Water-Transit-Agent på en naturlig måde stimulerer væskeoptagelse og -udskillelse hjælper din kat med at holde idealvægten 33 Anbefalet fodermængde til overvægtige katte Kattens vægt Gram per dag Konstant vægt Vægttab 3,0-4,0 kg g g 4,0-5,0 kg g g 5,0-6,0 kg g g 6,0-7,0 kg g g

34 over 8 år til ældre katte S E N I O R Sanabelle Senior indeholder reducerede mængder energi, protein og mineraler tilpasset den ældre kats stofskifte. Det reducerede phosphorindhold skåner desuden urinvejene. 34 Sanabelle Senior styrker din kats vitalitet. Det høje indhold af fibre nedsætter desuden faren for forstoppelse. Sanabelle Senior har en optimal fordøjelighed og er særdeles velsmagende.

35 hair zinc chelate skin på grund af tilsætning af Zink-chelat og Taurin påvirkes vitalitet, øjne, hud og pels effektivt og det naturlige immunforsvar styrkes på grund af det velafstemte forhold mellem Ω3- og Ω6-fedtsyrer hairball passage system indeholder Hairball-Passage-Systemet stable intestinal flora virker stabiliserende på tarmfloraen og sørger for en regelmæssig fordøjelse extra vitamin cell protection cell E protection indeholder ekstra E-vitaminer, der beskytter cellerne mod for tidligt forfald og modvirker ældningsprocessen giver en aldersspecifik forebyggelse mod urinvejssten i forbindelse med den særlige Water-Transit-Agent 35 Anbefalet fodermængde til ældre katte Kattens vægt Gram per dag 3,0-4,0 kg g 4,0-5,0 kg g 5,0-6,0 kg g 6,0-7,0 kg g

36 36 08/2005 Næringsindhold: K I T T E N Vand 10,00 % Råprotein 34,00 % Råfedt 21,00 % Råfibre 2,00 % Råaske 7,50 % Energi 17,40 MJ/kg Calcium 1,10 % Fosfor 0,90 % Natrium 0,40 % Kalium 0,40 % Magnesium 0,08 % Taurin mg/kg Vitaminer per kg: A-vitamin I. E. D 3 -vitamin I. E. E-vitamin 150 mg B 1 -vitamin 20 mg B 2 -vitamin 20 mg B 6 -vitamin 20 mg B 12 -vitamin 40 mcg Biotin 275 mcg Pantothensyre 20 mg Nikotinsyre 80 mg Folsyre 2 mg K-vitamin 1 mg Cholinchlorid mg Mikronæringsstoffer per kg: Varedek Jern 185 mg Zink 115 mg Kobber 10 mg Kobolt 0,4 mg Mangan 20 mg Jod 3 mg Selen 0,3 mg Sammensætning: Fjerkræmel, hvedemel, animalsk fedt, majs, lever (tørret), fiskemel, hvedegryn, hydroliseret kød, grever (tørret), kødmel, æggepulver, tørrede revne rodfrugter, majsgluten, hørfrø, gær (tørret), natriumchlorid. Andre tilsætningsstoffer: med antioxidans (stærk tocopherolholdige extrakt

37 laration A D U L T E L E G A N C E 10,00 % 10,00 % 29,50 % 32,00 % 15,00 % 18,50 % 2,00 % 2,00 % 7,00 % 7,50 % 16,30 MJ/kg 16,90 MJ/kg 1,10 % 1,10 % 0,90 % 0,90 % 0,40 % 0,40 % 0,40 % 0,40 % 0,08 % 0,08 % mg/kg mg/kg I. E I. E I. E I. E. 150 mg 250 mg 20 mg 20 mg 20 mg 20 mg 20 mg 20 mg 40 mcg 40 mcg 275 mcg 400 mcg 20 mg 20 mg 80 mg 80 mg 2 mg 2 mg 1 mg 1 mg mg mg mg 185 mg 120 mg 200 mg 10 mg 10 mg 0,4 mg 0,4 mg 20 mg 25 mg 3 mg 3 mg 0,3 mg 0,3 mg Fjerkræmel, hvedemel, majs, animalsk fedt, grever (tørret), lever (tørret), fiskemel, hvede, hydroliseret kød, hvedegryn, kødmel, æggepulver, tørrede revne rodfrugter, hørfrø, gær (tørret), natriumchlorid. Fjerkræmel, majs, hvedemel, animalsk fedt, lever (tørret), fiskemel (5 % laksemel), grever (tørret), hydroliseret kød, hvede, hvedegryn, kødmel, æggepulver, tørrede revne rodfrugter, hørfrø, gær (tørret), fiskeolie, natriumchlorid. er af naturlig oprindelse, propylgallat)

38 38 08/2005 Næringsindhold: Varedek S E N S I T I V E Vand 10,00 % Råprotein 32,00 % Råfedt 22,00 % Råfibre 2,00 % Råaske 7,00 % Energi 17,50 MJ/kg Calcium 1,10 % Fosfor 0,90 % Natrium 0,40 % Kalium 0,40 % Magnesium 0,08 % Taurin mg/kg Vitaminer per kg: A-vitamin I. E. D 3 -vitamin I. E. E-vitamin 150 mg B 1 -vitamin 20 mg B 2 -vitamin 20 mg B 6 -vitamin 20 mg B 12 -vitamin 40 mcg Biotin 275 mcg Pantothensyre 20 mg Nikotinsyre 80 mg Folsyre 2 mg K-vitamin 1 mg Cholinchlorid mg Mikronæringsstoffer per kg: Jern 185 mg Zink 110 mg Kobber 10 mg Kobolt 0,4 mg Mangan 20 mg Jod 3 mg Selen 0,3 mg Sammensætning: Fjerkræmel, majs, animalsk fedt, hvedemel, lever (tørret), fiskemel, grever (tørret), hydroliseret kød, kødmel, hvedegryn, æggepulver, tørrede revne rodfrugter, hørfrø, gær (tørret), natriumchlorid. Andre tilsætningsstoffer: med antioxidans (stærk tocopherolholdige extrakt

39 laration L I G H T S E N I O R 10,00 % 10,00 % 29,00 % 29,00 % 10,00 % 13,00 % 2,50 % 2,50 % 7,00 % 6,50 % 15,10 MJ/kg 15,90 MJ/kg 1,10 % 0,85 % 0,90 % 0,65 % 0,40 % 0,30 % 0,40 % 0,40 % 0,09 % 0,09 % mg/kg mg/kg I. E I. E I. E I. E. 150 mg 250 mg 20 mg 20 mg 20 mg 20 mg 20 mg 20 mg 40 mcg 40 mcg 275 mcg 275 mcg 20 mg 20 mg 80 mg 80 mg 2 mg 2 mg 1 mg 1 mg mg mg mg 170 mg 120 mg 115 mg 10 mg 10 mg 0,4 mg 0,4 mg 20 mg 20 mg 3 mg 3 mg 0,3 mg 0,3 mg Hvedemel, majs, fjerkræmel, hvede, lever (tørret), byg, fiskemel, kødmel, hydroliseret kød, grever (tørret), animalsk fedt, æggepulver, hørfrø, tørrede revne rodfrugter, gær (tørret), natriumchlorid. Hvedemel, majs, fjerkræmel, grever (tørret), animalsk fedt, lever (tørret), fiskemel, hvede, hydroliseret kød, kødmel, hvedegryn, æggepulver, hørfrø, tørrede revne rodfrugter, gær (tørret). er af naturlig oprindelse, propylgallat)

40 Yderligere oplysninger om vores High-Premium kattefoder Sanabelle eller om bosch-hundefoder, såvel som information vedrørende alle spørgsmål om hunde og katte kan de få hos: Tyskland bosch Tiernahrung GmbH & Co. Engelhardshauser Straße D Blaufelden-Wiesenbach Telefon: ++49 (0) / Telefax: ++49 (0) / Internet: Danmark Kennel Hafran Aabenraaveij 46 DK-6230 Rødekro Telefon: Telefax: bosch-fabrikken in Blaufelden-Wiesenbach, Tyskland

Sundt og ernæringsmæssigt korrekt foder Høj kvalitet. Hund Hvalp Kat Killing ERNÆRINGSRIGTIGT FODER I TOPKVALITET TIL HUNDE OG KATTE

Sundt og ernæringsmæssigt korrekt foder Høj kvalitet. Hund Hvalp Kat Killing ERNÆRINGSRIGTIGT FODER I TOPKVALITET TIL HUNDE OG KATTE Sundt og ernæringsmæssigt korrekt foder Høj kvalitet Hund Hvalp Kat Killing SKYTTENS DÆKKER ALLE NÆRINGSBEHOV FOR HUND OG KAT SKYTTENS produkter til hunde og katte er produceret af let fordøjelige råvarer

Læs mere

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv

Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv Et komplet næringsprogram til ethvert stadie i din kats liv www.arion-premium.dk 12 2 Arion sikrer dig den bedste kvalitet. Før et Arion foderprogram eller produkt når på markedet, er det udviklet på forskningscentre

Læs mere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere

Fuldfoder til alle hunde og katte. - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hunde og katte - udviklet i samarbejde med dyrlæger og top-opdrættere hvalperacer Aktiv Hvalp er et danskproduceret premium-fuldfoder til hvalpe. Da det er vigtigt, at hvalpen får en sund og nærende kost,

Læs mere

S O U T H - W E S T C O M P L E T O H I G H V I T HORSE MÜSLI MIX MEGET VELSMAGENDE MÜSLI FODER MIX TIL ALLE TYPER HESTE 25 KG

S O U T H - W E S T C O M P L E T O H I G H V I T HORSE MÜSLI MIX MEGET VELSMAGENDE MÜSLI FODER MIX TIL ALLE TYPER HESTE 25 KG S O U T H - W E S T C O M P L E T O H I G H V I T HORSE MÜSLI MIX MEGET VELSMAGENDE MÜSLI FODER MIX TIL ALLE TYPER HESTE 25 KG BESKRIVELSE: Afbalanceret all-round foder i müsliform, uden tilsætning af

Læs mere

Hundens Tarv. Hvalp. Hvalp er uden konserveringsmidler & kunstige smags- eller farvestoffer.

Hundens Tarv. Hvalp. Hvalp er uden konserveringsmidler & kunstige smags- eller farvestoffer. Hvalp Ekstruderet fuldfoder til hvalpe, unghunde & drægtige tæver. Drægtige tæver: Drægtige tæver bør anvende Hvalp de sidste 3 uger inden fødslen. Drægtige og diegivende tæver, har et større behov for

Læs mere

VORT FODER- SORTIMENT

VORT FODER- SORTIMENT VORT FODER- SORTIMENT Flere typer. Nyt design. Værdsat kvalitet. Inholdsfortegnelse 3 Forord 4-5 Kun det bedste er godt nok 6-7 Her kan man se, hvad vi er gode til Til avlstæver 8 Reproduction Til hvalpe

Læs mere

GARANETRET I HUNDEMADEN. Food for uniq dogs UNIQ KVALITET. Når din hund har smagt et UniQ-produkt, går den aldrig mere på kompromis med kvaliteten.

GARANETRET I HUNDEMADEN. Food for uniq dogs UNIQ KVALITET. Når din hund har smagt et UniQ-produkt, går den aldrig mere på kompromis med kvaliteten. GARANETRET I HUNDEMADEN Food for uniq dogs UNIQ KVALITET Når din hund har smagt et UniQ-produkt, går den aldrig mere på kompromis med kvaliteten. UNIQ START er et super premium kvalitets hundefoder udviklet

Læs mere

CARNIVOR HVALP DANSK KVALITET MED KØD PÅ DANSK KVALITET MED KØD PÅ

CARNIVOR HVALP DANSK KVALITET MED KØD PÅ DANSK KVALITET MED KØD PÅ CARNIVOR DANSK KVALITET MED PÅ HVALP DANSK KVALITET MED PÅ Menneskets bedste ven En kliché bliver ikke til uden grund! Alle vi der har hund kender det: Du kommer hjem - måske fra en dejlig dag, måske fra

Læs mere

NYT. Det helt rigtige til ethvert energibehov. SELECT GOLD premium tørfoder til hunde af alle størrelser med specielle krav til ernæringen.

NYT. Det helt rigtige til ethvert energibehov. SELECT GOLD premium tørfoder til hunde af alle størrelser med specielle krav til ernæringen. NYT Det helt rigtige til ethvert energibehov. SELECT GOLD premium tørfoder til hunde af alle størrelser med specielle krav til ernæringen. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Active Mini Medium Maxi SELECT

Læs mere

Det helt rigtige til ethvert energibehov.

Det helt rigtige til ethvert energibehov. Det helt rigtige til ethvert energibehov. SELECT GOLD premium tørfoder til hunde af alle størrelser med specielle krav til ernæringen. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Active SELECT GOLD Active til

Læs mere

CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ

CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ CARNIVOR DANSK KVALITET MED KØD PÅ Menneskets bedste ven En kliché bliver ikke til uden grund! Alle vi der har hund kender det: Du kommer hjem - måske fra en dejlig dag, måske fra en hård dag - men uanset

Læs mere

Det helt rigtige til dine ernæringsfølsomme bedste venner.

Det helt rigtige til dine ernæringsfølsomme bedste venner. NYT Det helt rigtige til dine ernæringsfølsomme bedste venner. Premium tørfoder fra SELECT GOLD Sensitive til alle hundestørrelser og enhver alder. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. SELECT GOLD Sensitive

Læs mere

NATURLIGT HENSIGSTMÆSSIGT

NATURLIGT HENSIGSTMÆSSIGT Lavt kulhydratindhold Uden hvede, majs, soja og gluten NATURLIGT HENSIGSTMÆSSIGT SAMMENSAT Naturlig hensigtsmæssig føde har et højt indhold af frisk kød eller fisk, som kopierer det, som hunde og katte

Læs mere

Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk. www.samsfield.

Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk. www.samsfield. Sportsman s Pet Food ApS. Thorsvej 106 7200 Grindsted Danmark Tlf. 75 33 75 55 Fax 75 33 75 56 email@sportsmans.dk www.samsfield.dk super premium dog food Super Premium Kvalitetsfoder Grain -NO RISK OF

Læs mere

Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde.

Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde. Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde. Premium tørfoder fra SELECT GOLD Complete til alle hundestørrelser og enhver alder. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. SELECT GOLD Complete

Læs mere

Ernæring i topklasse

Ernæring i topklasse Ernæring i topklasse Z403 Indhold Skræddersyet ernæring... 4 Præbiotiske fibre... 6 Livsstadier Kitten & Junior... 8 Adult...10 Multi-Cat...12 Light...14 Hairball...15 Senior & Mature...16 Pouches - vådfoder...18

Læs mere

nyhed Den gyldne løsning til ernæringssensible bedste venner Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD.

nyhed Den gyldne løsning til ernæringssensible bedste venner Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. nyhed Den gyldne løsning til ernæringssensible bedste venner Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Det nye SELECT GOLD Sensitive høj kvalitet og letfordøjeligt!

Læs mere

Super Premium fuldfoder - til alle hunderacer Lækkert fuldfoder med fersk kylling Fremstillet uden GMO og hvede Udviklet og testet af danske dyrlæger

Super Premium fuldfoder - til alle hunderacer Lækkert fuldfoder med fersk kylling Fremstillet uden GMO og hvede Udviklet og testet af danske dyrlæger Super Premium fuldfoder - til alle hunderacer Lækkert fuldfoder med fersk kylling Fremstillet uden GMO og hvede Udviklet og testet af danske dyrlæger Fakta om The Dog People s Formula: Formula består af

Læs mere

KUN DET BEDSTE TIL DIN ISLÆNDER

KUN DET BEDSTE TIL DIN ISLÆNDER KUN DET BEDSTE TIL DIN ISLÆNDER s Året re d n islæ ed nyh ICELAND 15 KG, BIG BAG Bestseller fuldfoderblanding. Særlig udviklet til at dække den islandske hests behov Iceland er et fuldfoder udviklet specielt

Læs mere

Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde.

Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde. Det helt rigtige til en behovstilpasset ernæring til hunde. Premium tørfoder fra SELECT GOLD Complete til alle hundestørrelser og enhver alder. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. af høj kvalitet, funktionelt,

Læs mere

VELKOMMEN TIL GET2PET

VELKOMMEN TIL GET2PET VELKOMMEN TIL GET2PET Et 100 % dansk ejet familie foretagende som udelukkende sælger hunde & katte foder af den bedste kvalitet. For at opnå dette har vi valgt at samarbejde med Arden Grange. Selve produktserien

Læs mere

LIGHT - THE FAMILY DOG THE FAMILY CAT

LIGHT - THE FAMILY DOG THE FAMILY CAT DANSK PRODUCERET PREMIUMFODER TIL DIN HUND OG KAT ARCTIC - THE ACTIVE DOG PERFORMANCE - THE ACTIVE DOG ADULT - THE FAMILY DOG PUPPY - THE GROWING DOG LIGHT - THE FAMILY DOG THE FAMILY CAT Erling Mischorr

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Dværgschnauzer

Det skræddersyede ernæringsprogram til Dværgschnauzer Det skræddersyede ernæringsprogram til Dværgschnauzer www.royalcanin.dk Smittende livsglæde! Dværgschnauzeren er livlig og uforudsigelig, og den ved, hvordan den skal underholde sig selv. Den er altid

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk setter

Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk setter Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk setter www.royalcanin.dk En instinktiv hund, en aktiv og trofast følgesvend Den Engelske setter er en livlig og energisk hund, som er gladest, når den er

Læs mere

Vi tilbyder gratis foderrådgivning til alle HorseLux kunder. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Vi tilbyder gratis foderrådgivning til alle HorseLux kunder. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte: HorseLux hestefoder udvikles og sammensættes af Miljøfoder og produceres af Vestjyllands Andel. Vores målsætning for HorseLux hestefoder er, at tilbyde et foder i højeste kvalitet til en fornuftig pris.

Læs mere

! Smager af mere. Opdag det nye og delikate Lara udvalg

! Smager af mere. Opdag det nye og delikate Lara udvalg ! Smager af mere Opdag det nye og delikate Lara udvalg KAT_LARA_Folder_120x120mm_DAN.indd 1 12/05/2015 17:34:05 Lækre bidder for gourmeter! KAT_LARA_Folder_120x120mm_DAN.indd 2 12/05/2015 17:34:10 Smagfuld

Læs mere

Cavalier king charles spaniel www.royalcanin.dk

Cavalier king charles spaniel www.royalcanin.dk Det skræddersyede ernæringsprogram til Cavalier king charles spaniel www.royalcanin.dk En intelligent og pålidelig lille hund Cavalier king charles spanielen er dynamisk og utrolig ivrig, og så elsker

Læs mere

NYHED. Den gyldne løsning. til særlige behov... Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD.

NYHED. Den gyldne løsning. til særlige behov... Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. NYHED Den gyldne løsning til særlige behov... Premium-vådfoder fra SELECT GOLD Sensitive. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Det nye SELECT GOLD Sensitive høj kvalitet og individuelt. SELECT GOLD Sensitive

Læs mere

Kornfri kost til din hund og kat

Kornfri kost til din hund og kat Kornfri kost til din hund og kat Mange års domesticering har udviklet vores kæledyr fra glubske rovdyr til vores bedste venner. Ikke desto mindre påviser moderne videnskab, at nutidens hunde og katte deler

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Schæferhund

Det skræddersyede ernæringsprogram til Schæferhund Det skræddersyede ernæringsprogram til Schæferhund www.royalcanin.dk En virkelig storslået hund Schæferhunden har mange imponerende kvaliteter den er stærk, livlig, intelligent og loyal. Den er en fremragende

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Grand danois

Det skræddersyede ernæringsprogram til Grand danois Det skræddersyede ernæringsprogram til Grand danois www.royalcanin.dk En majestætisk, hengiven kæmpe En Grand danois er en af de største hunde i verden. Den er stærk og elegant, og så skjuler dens atletiske

Læs mere

BROGAARDEN LANCERER BROGAARDEN OPTIMAL MELLEM BROGAARDEN OG DODSON & HORRELL

BROGAARDEN LANCERER BROGAARDEN OPTIMAL MELLEM BROGAARDEN OG DODSON & HORRELL BROGAARDEN LANCERER BROGAARDEN OPTIMAL MELLEM BROGAARDEN OG DODSON & HORRELL BROGAARDEN OPTIMAL er resultatet af mange års ernæringsforskning og erfaring med hestefoder. Med serien ønsker vi, sammen med

Læs mere

SPORTSMAN S PET FOOD APS.,THORSVEJ 106, 7200 GRINDSTED, DANMARK TLF. 75337555, FAX 75337556, EMAIL@SPORTSMANS.DK WWW.SAMSFIELD.COM

SPORTSMAN S PET FOOD APS.,THORSVEJ 106, 7200 GRINDSTED, DANMARK TLF. 75337555, FAX 75337556, EMAIL@SPORTSMANS.DK WWW.SAMSFIELD.COM SPORTSMAN S PET FOOD APS.,THORSVEJ 106, 7200 GRINDSTED, DANMARK TLF. 75337555, FAX 75337556, EMAIL@SPORTSMANS.DK WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPREMIUM DOG FOOD SUPER PREMIUM KVALITETSFODER Grain LIVSLANG, FOREBYGGENDE

Læs mere

Kornfri kost til din hund og kat

Kornfri kost til din hund og kat Kornfri kost til din hund og kat Priserne gælder fra 1. november 2012 Mange års domesticering har udviklet vores kæledyr fra glubske rovdyr til vores bedste venner. Ikke desto mindre påviser moderne videnskab,

Læs mere

Go Care -- quality food for your best buddy

Go Care -- quality food for your best buddy Mums We simply love it -- quality food for your best buddy yummy QUALITY FOOD FOR YOUR BEST BUDDY GO CARE er helt enkelt lækkert og en favorit hos mange hunde og katte samt deres ejere. Alle produkter

Læs mere

Hundefoder. Forebyggelse gennem ernæring

Hundefoder. Forebyggelse gennem ernæring Hundefoder Forebyggelse gennem ernæring Brit har udviklet et super premium foder, der med succes beskytter organismen mod negative miljøpåvirkninger. Brit Care er fremstillet af 100% allergivenlige og

Læs mere

Labrador retriever www.royalcanin.dk

Labrador retriever www.royalcanin.dk Det skræddersyede ernæringsprogram til Labrador retriever www.royalcanin.dk En virkelig charmerende og meget livlig hund Den utrættelige Labrador retriever er fuld af energi. Den elsker at svømme eller

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Boxer

Det skræddersyede ernæringsprogram til Boxer Det skræddersyede ernæringsprogram til Boxer www.royalcanin.dk En atletisk hund med masser af karakter Sådan holdes en rigtig atlet i god form Boxeren er med sin atletiske, skarpt aftegnede silhuet og

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Golden retriever

Det skræddersyede ernæringsprogram til Golden retriever Det skræddersyede ernæringsprogram til Golden retriever www.royalcanin.dk En charmerende hund med mange talenter Golden retrieveren er fuld af energi og yder altid sit bedste. Den er sød, hengiven og tålmodig

Læs mere

VELKOMMEN TIL GET2PET

VELKOMMEN TIL GET2PET VELKOMMEN TIL GET2PET Et 100 % dansk ejet familie foretagende som udelukkende sælger hunde & katte foder af den bedste kvalitet. For at opnå dette har vi valgt at samarbejde med Arden Grange. Selve produktserien

Læs mere

MARIANNE SØNDERKJÆR. Marianne Sønderkjær

MARIANNE SØNDERKJÆR. Marianne Sønderkjær MARIANNE SØNDERKJÆR Marianne Sønderkjær HESTENS UDVIKLING Hesten har kunnet overleve 50 mil. år på græs Hesten er meget selektiv Udvælger græs vha. smag, lugt og erfaring Selektiviteten aftager i takt

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Cocker spaniel

Det skræddersyede ernæringsprogram til Cocker spaniel Det skræddersyede ernæringsprogram til Cocker spaniel Engelsk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel www.royalcanin.dk Omsorg for en krævende hund En hund med et utroligt tilbedende blik Cocker spanielen

Læs mere

PRODUKTINFORMATION. Marstall Faser-Light

PRODUKTINFORMATION. Marstall Faser-Light PRODUKTINFORMATION Marstall Faser-Light Ved kontinuerlig fodring med foder af høj glykemisk effekt ( som forbedrer blodsukkeret) og foder med stort indhold af stivelse og sukker, kan udsatte heste* belastes

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Rottweiler

Det skræddersyede ernæringsprogram til Rottweiler Det skræddersyede ernæringsprogram til Rottweiler www.royalcanin.dk Denne modige, charmerende hunds oprindelse Rottweileren er en af de ældste racer. Dens tyske oprindelse går helt tilbage til den tid,

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Puddel

Det skræddersyede ernæringsprogram til Puddel Det skræddersyede ernæringsprogram til Puddel www.royalcanin.dk En enestående intelligent hund Bag Puddelens elegante udseende gemmer der sig en livlig, nysgerrig sjæl med sjældne intellektuelle evner.

Læs mere

wilderness Fra den vilde natur! Oprindelig ernæring med vildkatten som forbillede.

wilderness Fra den vilde natur! Oprindelig ernæring med vildkatten som forbillede. Fra den vilde natur! Oprindelig ernæring med vildkatten som forbillede. Det oprindelige valg. Med Real Nature WILDERNESS beslutter du dig for en særligt artsbestemt ernæring og giver din kat en oprindelig

Læs mere

UniQ Moments. Food f or uniq dogs. Uniq kvalitet. w w w. u n i q. d k. Mange producenter har har flere flere

UniQ Moments. Food f or uniq dogs. Uniq kvalitet. w w w. u n i q. d k. Mange producenter har har flere flere UniQ Moments Uniq kvalitet Mange producenter har har flere flere kvaliteter, vi vi har har kun kun én én og og det det har har vi vi for for at at leve leve op op til til missionen: missionen: skabe At

Læs mere

Betfor en rigtig klassiker!

Betfor en rigtig klassiker! Spørgsmål & svar Betfor en rigtig klassiker! Jo mere du ved om fodring, desto flere muligheder har du for, at tage hånd om din hest på bedste måde. Men det er bestemt ikke så enkelt endda, for der er

Læs mere

Spørgsmål & svar. Nordic Sugar, Langebrogade 1, 1001 København. www.betfor.nu

Spørgsmål & svar. Nordic Sugar, Langebrogade 1, 1001 København. www.betfor.nu Spørgsmål & svar 2011 Nordic Sugar, Langebrogade 1, 1001 København. www.betfor.nu Betfor en rigtig klassiker! Jo mere du ved om fodring, desto flere muligheder har du for, at tage hånd om din hest på bedste

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Yorkshire terrier

Det skræddersyede ernæringsprogram til Yorkshire terrier Det skræddersyede ernæringsprogram til Yorkshire terrier www.royalcanin.dk En meget sympatisk hund med en stor karakter En på alle måder anderledes hund En af de mest berømte små hunde, Yorkshire terrieren,

Læs mere

www.vomoghundemat.dk

www.vomoghundemat.dk www.vomoghundemat.dk Vom og Hundemat Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder beregnet til hunde. Foderet er udelukkende lavet af norske råvarer og består hovedsagligt af animalske produkter. Råvarer,

Læs mere

Guld værd. til fløjlspoter. Genkend tegn på intolerance hos din kat. Få mere at vide.

Guld værd. til fløjlspoter. Genkend tegn på intolerance hos din kat. Få mere at vide. Guld værd til fløjlspoter. Genkend tegn på intolerance hos din kat. Få mere at vide. Fordi din kat er noget helt særligt. En kat er ikke kun et husdyr, den er også en del af familien og derfor noget helt

Læs mere

NYT. Guld værd. til særlige behov. Det nye, endnu mere individuelle SELECT GOLD tørfoder til katte. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD.

NYT. Guld værd. til særlige behov. Det nye, endnu mere individuelle SELECT GOLD tørfoder til katte. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. NYT Guld værd til særlige behov. Det nye, endnu mere individuelle SELECT GOLD tørfoder til katte. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. SELECT GOLD fordi enhver kat er noget helt specielt SELECT GOLD Premium-tørfoder

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Gravhund

Det skræddersyede ernæringsprogram til Gravhund Det skræddersyede ernæringsprogram til Gravhund www.royalcanin.dk En livlig og modig lille hund, berømt for sine evner som jagthund! Gravhundens lille størrelse og korte, buede ben giver den en silhuet,

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk bulldog

Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk bulldog Det skræddersyede ernæringsprogram til Engelsk bulldog www.royalcanin.dk Et mildt hjerte og et roligt gemyt Bag sit bryske udseende og firskårne figur gemmer den Engelske bulldog på et hjerte af guld.

Læs mere

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris!

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! Udvikles og produceres i et samarbejde mellem Miljøfoder og Vestjyllands Andel. Findes i flere varianter, som tilgodeser de forskellige behov heste

Læs mere

Hestefoder. Viden Kvalitet Troværdighed

Hestefoder. Viden Kvalitet Troværdighed Hestefoder Viden Kvalitet Troværdighed MM Hestefoder Hvorfor vælge hestefoder fra Mollerup Mølle? Vores hestefoder er sammensat med henblik på at dække hestens behov i flest mulige situationer, så man

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Chihuahua

Det skræddersyede ernæringsprogram til Chihuahua Det skræddersyede ernæringsprogram til Chihuahua www.royalcanin.dk Verdens mindste hund med en stor personlighed! Chihuahuaen lader aldrig sin beskedne størrelse komme i vejen. Den er stolt, livlig og

Læs mere

Labrador retriever www.royalcanin.dk

Labrador retriever www.royalcanin.dk Det skræddersyede ernæringsprogram til Labrador retriever www.royalcanin.dk En virkelig charmerende og meget livlig hund Den utrættelige Labrador retriever er fuld af energi. Den elsker at svømme eller

Læs mere

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat!

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat! www.pronature.dk Intet slår den ægte Pronature Original! Når din kat er glad, er du også glad! Det er derfor Pronature Original tilbyder din bløde ven en række foder-varianter, der er sunde, velafbalancerede

Læs mere

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris!

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! Særlige råvarer i HorseLux Udvikles og produceres i et samarbejde mellem Miljøfoder og Vestjyllands Andel. Findes i flere varianter, som tilgodeser

Læs mere

QUALI TY I NNOVATION CONFI DE NCE HEALTH NUTR ITION TE CHNOLOGY. Pet Grossisten A/S

QUALI TY I NNOVATION CONFI DE NCE HEALTH NUTR ITION TE CHNOLOGY. Pet Grossisten A/S QUALI TY HEALTH I NNOVATION CONFI DE NCE TE CHNOLOGY NUTR ITION Introduktion Cotecnica er en virksomhed placeret tæt på Barcelona i den nordlige del af Spanien. Virksomheden danner ramme om en af Europas

Læs mere

Til killinger fra 3 uger samt drægtige og diegivende katte. Til killinger. Foderet sikrer et stærkt immunforsvar og en sund vækst.

Til killinger fra 3 uger samt drægtige og diegivende katte. Til killinger. Foderet sikrer et stærkt immunforsvar og en sund vækst. Kat Januar 2019 DK 252478 Kitten 1st Nutrition Mousse Dåse Kitten Healthy Development Kitten Healthy Development Til killinger fra 3 uger samt drægtige og diegivende katte. Til killinger. Foderet sikrer

Læs mere

Hundefoder med Omega-3 - ernæring i særklasse -

Hundefoder med Omega-3 - ernæring i særklasse - Hundefoder med Omega-3 - ernæring i særklasse - Naturligt og afbalanceret - GMO fri Ernæring i særklasse Baggrund: Canifirst produceres af United Petfood i Ghent, Belgien. Fabrikken har produceret hundefoder

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

Fagmandens. Katalog 2014. pond

Fagmandens. Katalog 2014. pond Fagmandens Katalog 2014 Foder til HAVEDAMME Det bedste til havedammen Fagmandens havedamsfodre er alle fra samme fabrik i Tyskland. De har et meget højt kvalitetsniveau og er både ISO 9001 og ISO 22000

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu www.royalcanin.dk Den lille hund, der er så nem at omgås! Shih tzu en elsker sin ejer. Og eftersom den også elsker at putte og nusse, kan den godt lide at

Læs mere

»Det naturlige danske valg«gmo-fri. Produktinformation

»Det naturlige danske valg«gmo-fri. Produktinformation »Det naturlige danske valg«gmo-fri Produktinformation Dansk produktion af hestefoder og grovvarer Hos Dangro Nordic fastholder vi en lang tradition med produktion og salg af foder til heste. Dangro Nordic

Læs mere

Feline. Kitten. Kitten. Kitten. 1st Nutrition Mousse dåse. Chicken. Healthy Development. Chicken. Healthy Development. Chicken. 85 g. 400 g. 2 kg. Kr.

Feline. Kitten. Kitten. Kitten. 1st Nutrition Mousse dåse. Chicken. Healthy Development. Chicken. Healthy Development. Chicken. 85 g. 400 g. 2 kg. Kr. Feline Januar 2018 DK 250197 Kitten 1st Nutrition Mousse dåse Til killinger fra 3 uger samt drægtige og diegivende katte. 85 g 10848XT 0 052742238708 23870 8 Kitten Healthy Development Til killinger. Foderet

Læs mere

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris!

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! Udvikles og produceres i et samarbejde mellem Miljøfoder og Vestjyllands Andel. Findes i flere varianter, som tilgodeser de forskellige behov heste

Læs mere

Feline. Kitten. Kitten. Kitten. Healthy Development Chicken. Healthy Development Chicken. Healthy Development Chicken. 400 g. 2 kg. 5 kg. Kr. Kr. Kr.

Feline. Kitten. Kitten. Kitten. Healthy Development Chicken. Healthy Development Chicken. Healthy Development Chicken. 400 g. 2 kg. 5 kg. Kr. Kr. Kr. Feline November 2014 DK - 236025 TM Til killinger. Foderet sikrer et stærkt immunforsvar og en sund vækst. Healthy Development 5197X 400 g TM Til killinger. Foderet sikrer et stærkt immunforsvar og en

Læs mere

Feline. Kitten. Kitten. Kitten. 1st Nutrition Mousse dåse. Chicken. Healthy Development. Chicken. Healthy Development. Chicken. 85 g. 400 g. 2 kg. Kr.

Feline. Kitten. Kitten. Kitten. 1st Nutrition Mousse dåse. Chicken. Healthy Development. Chicken. Healthy Development. Chicken. 85 g. 400 g. 2 kg. Kr. Feline Marts 2016 DK 244283 Kitten 1st Nutrition Mousse dåse Til killinger fra 3 uger samt drægtige og diegivende katte. 85 g 2387XT 052742238708 Kitten Healthy Development Til killinger. Foderet sikrer

Læs mere

Junior og Senior spørgsmål

Junior og Senior spørgsmål Junior og Senior spørgsmål Sektion 2 Fodring 1) Protein i fodring tilfører hesten A) Energi til at arbejde B) Calcium for udvikling af hestens knogler C) Aminosyrer som styrker opbygning af nyt væv D)

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

F ELINE B REED N UTRITION. Skræddersyet ernæring

F ELINE B REED N UTRITION. Skræddersyet ernæring F ELINE B REED N UTRITION Skræddersyet ernæring til Maine Coon En legendarisk kats oprindelse Maine Coon katten blev opdaget i staten Maine i USA i det 19. århundrede, men selv i dag er dens oprindelse

Læs mere

ERNÆRING DER GØR EN FORSKEL

ERNÆRING DER GØR EN FORSKEL partners in excellence ERNÆRING DER GØR EN FORSKEL Z4875 Vores filosofi 3 grunde til at begynde med at fodre med Eukanuba allerede i dag Vi tror på, at hunde stammer fra kødædere og bør fodres i overensstemmelse

Læs mere

katte er ekstraordinære, fodr dem derefter

katte er ekstraordinære, fodr dem derefter katte er ekstraordinære, fodr dem derefter Z405 oplev vores vital health system Strong defences Strong bones HEALTHY Digestion Skin & Coat Dental Care Urinary Health Ekstraordinær ernæring Vi mener, katte

Læs mere

AV LARSEN HORSELUX FORHANDLER Ø. THORUPVEJ 12, 9330 DRONNINGLUND TLF.

AV LARSEN HORSELUX FORHANDLER Ø. THORUPVEJ 12, 9330 DRONNINGLUND TLF. Brochure: Horselux Tilskudsfoder Tilskudsprodukter HorseLux B-vit Koncentreret B-vitamintilskud til heste med hele B-vitaminpaletten, MSM og ølgær. Til afhjælpning af B-vitaminmangel, f.eks. ved ældning/pelssætning,

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu

Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu Det skræddersyede ernæringsprogram til Shih tzu www.royalcanin.dk Den lille hund, der er så nem at omgås! Shih tzu en elsker sin ejer. Og eftersom den også elsker at putte og nusse, kan den godt lide at

Læs mere

Ernæring Kattefoder! Hvad indeholder det foder vi serverer? Hvilke behov?

Ernæring Kattefoder! Hvad indeholder det foder vi serverer? Hvilke behov? Ernæring Sakset fra Aby somali nyt maj 1998 Fra et medlemsmøde v/ dyrlæge Anne Marie Svendsen Bearbejdet af Margit Hærslev, Marcia Abysinier og Somali foder til katte. Katte er individualister og hver

Læs mere

Det skræddersyede ernæringsprogram til Mops

Det skræddersyede ernæringsprogram til Mops Det skræddersyede ernæringsprogram til Mops www.royalcanin.dk En minimolosser med et blødt hjerte En fysik i en klasse for sig selv Følsom, loyal, kærlig En Mops kan aldrig få nok opmærksomhed fra sin

Læs mere

Guld værd til. de bedste venner. Blandet fodring under lup og meget mere

Guld værd til. de bedste venner. Blandet fodring under lup og meget mere Guld værd til de bedste venner. Blandet fodring under lup og meget mere Giv ægte venner det, de har brug for Enhver hund har sin egen personlighed og stiller sine egne krav til den daglige ernæring. Derfor

Læs mere

Værd at vide om væskeoptagelse

Værd at vide om væskeoptagelse Værd at vide om væskeoptagelse Af: Astrid Bertelsen og Karina Berthelsen, PB i Ernæring & Sundhed Din krop har brug for væske for at kunne give dig et træningspas med velvære og præstationsevne i top.

Læs mere

KOMMISSIONENS DIREKTIV 2008/38/EF af 5. marts 2008 om udarbejdelse af en liste over anvendelsesområder for foder med særlige ernæringsformål

KOMMISSIONENS DIREKTIV 2008/38/EF af 5. marts 2008 om udarbejdelse af en liste over anvendelsesområder for foder med særlige ernæringsformål 2008L0038 DA 13.12.2010 002.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B KOMMISSIONENS DIREKTIV 2008/38/EF af 5. marts 2008 om udarbejdelse af

Læs mere

www.vomoghundemat.dk

www.vomoghundemat.dk www.vomoghundemat.dk Vom og Hundemat Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder beregnet til hunde. Foderet er udelukkende lavet af norske råvarer og består hovedsagligt af animalske produkter. Råvarer,

Læs mere

Fodring af slædehunde Dyrlægeembedet i Ilulissat

Fodring af slædehunde Dyrlægeembedet i Ilulissat Fodring af slædehunde Dyrlægeembedet i Ilulissat Uden mad og drikke duer hunden ikke. DENNE BROCHURE ER BASERET PÅ FAKTISKE FORDRINGSFORSØG MED GRØNLANDSKE SLÆDEHUNDE I ARKTIS Hvad lever en slædehund af?

Læs mere

Hvad påvirker din sundhed?

Hvad påvirker din sundhed? Fire faktorer der påvirker sundheden Livsstil Levevilkår Hvad påvirker din sundhed? Sundhedsvæsen Arv Forandringscirklen 2. OVERVEJELSE 3. FORBEREDELSE 1. FØROVERVEJELSE 6. TILBAGEFALD 4. HANDLING 5. VEDLIGE-

Læs mere

ER GULD VÆRD. SELECT GOLD.

ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. Guld værd til racekatte. SELECT GOLD til Maine Coon og perserkatte. KÆRLIGHED ER GULD VÆRD. SELECT GOLD. SELECT GOLD til racekatte individuel førsteklasses kvalitet. Racekatte vækker stor fascination hos

Læs mere

www.vomoghundemat.dk

www.vomoghundemat.dk www.vomoghundemat.dk Vom og Hundemat Vom og Hundemat er et norskproduceret vådfoder beregnet til hunde. Foderet er udelukkende lavet af norske råvarer og består hovedsagligt af animalske produkter. Råvarer,

Læs mere

VitaMeal -Roasted Maize & Soya Bean Porridge-

VitaMeal -Roasted Maize & Soya Bean Porridge- VitaMeal -Roasted Maize & Soya Bean Porridge- "Vores mission har helt fra starten været at arbejde i den gode sags tjeneste rundt om i verden. Initiativet Nourish the Children giver os mulighed for at

Læs mere

SALVIMIN Vitamin- og mineraltilskud

SALVIMIN Vitamin- og mineraltilskud SALVIMIN Vitamin- og mineraltilskud Vitamin- og mineraltilskud SALVIMIN GRÅ 15 kg Salvimin Grå er en granuleret vitamin- og mineralblanding, som kan gives i krybben sammen med andet foder. Salvimin Grå

Læs mere

A Vitamin. B 1 vitamin

A Vitamin. B 1 vitamin A Vitamin Er afgørende for at opretholde vækst stoffer og et godt syn. Det holder skind og knogler sunde. Mangel er ofte årsag til sløvhed, strube lektioner(candida albicans) og dårlige øjne (blindhed).

Læs mere

2795,- Mark II dansk design, kvalitet og funktionalitet. Tilbud. Tilbud 3795,- Tilbud 4795,- www.bonniedyrecenter.dk

2795,- Mark II dansk design, kvalitet og funktionalitet. Tilbud. Tilbud 3795,- Tilbud 4795,- www.bonniedyrecenter.dk d i n l e v e n d e b u t i k FYLDT e d o g d e m tilbud! Alle tilbud er gældende fra 31.10.2014 til med 8.11.2014 eller så længe lager haves. MED ØGER DU MULIGHEDEN FOR ATØGER UDNYTTE MED DU DETMULIGHEDEN

Læs mere

HUNDE- OG KATTEFODER VÆLG MED

HUNDE- OG KATTEFODER VÆLG MED HUNDE- OG KATTEFODER VÆLG MED Hvad står der - og hvad står der ikke - i deklarationerne? Myndighederne har fastsat regler for, hvad der skal, og hvad der ikke må stå i en deklaration for hunde- eller kattefoder.

Læs mere

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion

Kort fortalt om. Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Kort fortalt om Mælkesyrebakterier og tarmens funktion Tarmen - og dine mange venner! Du kender måske udtrykket Maven er din bedste ven!? Maven er rigtigt nok en god ven, og hvis den har det godt, har

Læs mere

Fagmandens. Katalog 2014. Aquarium

Fagmandens. Katalog 2014. Aquarium Katalog 2014 Foder til Akvarier Det bedste til akvarier akvariefodre er alle fra samme fabrik i Tyskland. De har et meget højt kvalitetsniveau og er både ISO 9001 og ISO 22000 certificeret. Vi har udvalgt

Læs mere

KORNFRI KARTOFFELFRI

KORNFRI KARTOFFELFRI KORNFRI KARTOFFELFRI Katte er og bliver yderst selvstændige væsener, som samtidig i den grad sætter pris på menneskelig omsorg. Under hensyntagen til kattens enestående og krævende karakter, har vi udviklet

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

Mad til kæledyr - en vigtig sag!

Mad til kæledyr - en vigtig sag! Velvære og sundhed Mad til kæledyr - en vigtig sag! Kære katteejer Min familie og jeg har altid ment, at dyr skal have samme mulighed for et lykkeligt liv som vi mennesker, og derfor har vi altid fundet

Læs mere

Animalske ingredienser. Kyllingekødmel (lavt askeindhold) Fersk udbenet kylling Æggepulver Kyllingefedt Kyllingesky Vildlakseolie.

Animalske ingredienser. Kyllingekødmel (lavt askeindhold) Fersk udbenet kylling Æggepulver Kyllingefedt Kyllingesky Vildlakseolie. Growth Fuldfoder til hvalpe 32% 21% 3% 27.5% 8% 387 kcal/100g 1.21% 1.04% 3.09% 1.07% 0.36% 0.63% NATUREA GROWTH FODRINGSVEJLEDNING (g/dag) Alder af Hund Hvalpens voksenvægt (Kg) 1-2 3-5 11-15 16-20 21-30

Læs mere