Kirsten Stendevad forfatter, foredragsholder, kursusleder og ejer af Pure Evolution (tidl. Institut for Indre Karriere.)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirsten Stendevad forfatter, foredragsholder, kursusleder og ejer af Pure Evolution (tidl. Institut for Indre Karriere.)"

Transkript

1 Kirsten Stendevad forfatter, foredragsholder, kursusleder og ejer af Pure Evolution (tidl. Institut for Indre Karriere.) FOREDRAG Kirsten Stendevad er en hyppigt anvendt foredragsholder, der har specialiseret sig i fremtidstendenser og vores mulighed for at medskabe den fremtid, vi ønsker at se. Hendes hovedtemaer kredser om, hvordan vi bedst muligt laver den opgradering af bevidsthed og vaner, der skal til for at vi kan fungere effektivt, konkurrencedygtigt og nydelsesrigt i en tid præget af teknologisk accelleration, globalisering, stress, fart og forandring. Kirsten taler om de paradigmeskifter, der foregår i disse år og hvordan vi kan bevæge os fra at være ofre til at være ledere i vores liv og arbejdsliv. Hendes foredrag handler om hvorfor og hvordan vi kan slow down to speed up, work smarter not harder, gå fra work life splittelse til work life synergy, erstatte stress med kreativitet, og hvordan det hele kan lade sig gøre på en lystfuld måde, fx via kunsten at networke. Kirsten kan også fortælle hvorfor det 21. århundrede kaldes Det feminine Århundrede, og hvorfor kvinder og mænd idag har en historisk chance for at skabe Det samarbejdende Samfund hvor der er balance mellem det maskuline og det feminine, også kaldet yin og yang, til gavn for både parforhold, familier, arbejdsglæde og bæredygtig vækst. Kirsten Stendevad er altid blevet kaldt en underholdende foredragsholder, der leverer stof til eftertanke og inspiration bl.a. fordi hun bruger mange cases og eksempler. I de senere år har hun også lagt vægt på at skabe transformation: idag vil hun også gerne give tilhørerne erfaring med stoffet, så de går hjem med både erkendelser og redskaber til at (komme videre med at) leve det liv, de drømmer om. Kirsten indlægger derfor forskellige øvelser i sine optrædener. Kirsten har en lang række uddannelser bag sig, herunder i accellerated learning techniques fra USA, og kan derfor også bruges som peptalker.

2 EMNER: De nye paradigmer Alt er under grundlæggende forandring i disse år. I dette foredrag gennemgår Kirsten Stendevad de ændringer, der pt. finder sted indenfor videnskab, erhvervsliv, mentalitet hos forbrugere og arbejdskraft. I foredraget kommer hun ind på, hvad succesrige mennesker og virksomheder gør for at tilpasse sig og være på forkant. Work smarter, not harder Hvis vi skal nå alt det vi gerne vil og skal i en tid hvor alting går hurtigere og hurtigere, og vi samtidig skal være mere og mere kreative og innovative, ja så er vi nødt til at begynde at arbejde på nye måder. Workshoppen rummer forskellige teknikkker til at udrette mere med en mindre indsats. Bl.a. baseret på forenklingsteknikker fra bestselleren Simple-Living.dk, som Kirsten Stendevad er medforfatter til. Slow down to speed up: fra time management til energy-management Det er ikke ved at løbe hurtigere eller knokle endnu mere, at vi når vores mål idag. De fleste ambitiøse mennesker kan ikke løbe ret meget stærkere end de allerede gør, uden at filmen knækker. Men hvad så hvis vi gerne vil være mere effektive alligevel, både på jobbet og i forhold til familien? Så kan vi droppe time management til fordel for energy-management det nye buzzword i USA. For det er ved at dæmre for os er, at det er den energi, vi møder en opgave eller et menneske med, der gør hele forskellen. Foredraget giver et overblik over forskellige teknikker til at administrere sin energi. Synergi mellem arbejde og privatliv De fleste danskere føler at familieliv og arbejdsliv trækker i hver sin retning, og denne splittelse er en af de væsentligste årsager til den udbredte følelse af stress. Man behøver ikke have børn for at føle sig splittet: mange parforhold eller helbred slagtes også på arbejdets hellige alter. Men sådan behøver det ikke at være. I dag kan privatlivet faktisk være en fordel for karrieren. For privatlivet kan være den bedste træningslejr for de egenskaber der giver bonus i erhvervslivet, for eksempel følelsesmæssig intelligens, effektivitet, organisering, ledelse, kommunikation, kreativitet, networking og selvledelse. Det kræver dog en bevidst indsats at gøre familielivet til en fordel for karrieren - og vice versa. Foredraget handler om hvordan man erstatter den traditionelle splittelse mellem arbejde og privatliv med synergi.

3 Kunsten at networke Networking er afgørende idag, både for den enkelte og for virksomheders konkurrenceevne. De fleste (gode) jobs besættes ikke længere via traditionelle stillingsopslag, men via nogen der kender nogen, der anbefaler nogen Denne rekrutteringsfacon gælder også internt i virksomheder, når projekter skal bemandes. Networking er også afgørende for markedsføring og salg: vi køber af dem, vi kender og har tillid til. Så det er ikke bare vigtigt, at du kender de rigtige, det er også vigtig hvem der kender dig! Samtidig sker forandringer i arbejdslivet i dag så hurtigt, at mange vanskeligt kan klare deres job godt, medmindre de har et bredt netværk til at hjælpe med at holde sig opdateret. Foredraget, der er baseret på 10 år i USA, networkingens land par excellence, og på erfaringerne fra de danske og internationale netværk Kirsten Stendevad har stiftet, handler om hvordan man bliver god til at networke. Simple Living Stress, den nye folkesygdom, som koster arbejdsgivere store summer i tabt kreativitet og produktivitet, skyldes ofte det moderne livs kompleksitet. Tænk bare på, hvor meget det kræver at skulle forholde sig til alle de s, telefonsamtaler, abonnementer og møder der bombarderer de fleste fra morgen til aften. Hertil kommer det stressfyldte i at skulle prioritere mellem prioriteter, når døgnet kun har 24 timer: vi vil både have succes på arbejdet, holde os i form, være gode forældre, attraktive ægtefæller og deltage i inspirerende netværk. Der er ikke noget at sige til at masser bliver forpustede og taber pusten. Af samme grund har ideen om Simple Living vundet stor popularitet i den vestlige verden. Det går ud på at forenkle sit liv, så der bliver plads og energi og overskud til det, der er vigtigst. Foredraget giver konkrete tips til forenkling af såvel arbejds- som privatliv. Visionært Lederskab Hvordan er man ægte innovativ? Hvordan bliver man visionær? Her er det ikke længere nok kun at bruge fornuften! Vi skal også have gang i vores øvrige intelligenser, fx den spirituelle intelligens og også gerne den kollektive intelligens. Foredraget handler om, hvordan man bliver bedre til at træffe de rigtige beslutninger hurtigt, hvordan man ser klart i kaos, og hvordan man downloader de rigtig gode ideer. Vi afprøver forskellige teknikker til at styrke intuitionen, og ser på, hvordan dette kan være et nyttigt redskab i dagligdagen og arbejdslivet, også når man har travlt.

4 Feminint Lederskab Der er brug for kvindeligt lederskab. Og der er brug for at kvinder bliver autentiske ledere, i stedet for blot at imitere den traditionelle (maskuline) leder stil. Ellers kan de jo ikke bidrage med det nye, der giver anledning til vækst! Men hvad er feminint lederskab? Hvad er forskellen på ledelse og lederskab? Hvordan kan man være leder på nye måder? Hvem er de gode rollemodeller? Og hvordan indfrier man det udbredte ønske blandt kvinder om at kunne have et helt liv ved siden af lederskabet? Hvordan kan arbejde og privatliv ligefrem hænge synergisk sammen? Og hvorfor er det afgørende at kvinder lærer at networke på nye måder? Foredraget er baseret på Kirsten Stendevads research i nyt kvindeligt lederskab der inkluderer interviews med over 200 kviddelige rollemodeller til bogen Moderskab som Karrierefordel, samt otte års erfaring med at uddanne kvinder i personligt lederskab via forløb på Gudindeskolen.dk, der nu er knopskudt til erhvervsuddannelsen Business Goddess Leadership (www.businessgoddessleadership.com). Foredraget kan enten målrettes til kvinder eller til de ledere, der leder efter løsninger på, hvordan man får mere glæde af det kvindelige talent, man har inklusive i lederpositioner - og hvordan man tiltrækker og fastholder de bedste kvindelige talenter. Fra Stress til Kreativitet Stress kan have mange årsager, men fælles alle stressformer er: energimæssigt underskud, mangel på klarsyn, handlingslammelse, humørsvingninger, kort lunte og mangel på kreativitet. Derfor bliver stress hurtigt et problem for bundlinjen. Men stress kan forvandles til kreativitet. Kirsten Stendevad videreleverer her sine indsigter i stress-management samt konkrete teknikker fra sit virke som yogalærer, herunder Office Yoga det nye hit i progressive virksomheder.

5 Fra problem til innovation Hvordan kan problemer forvandles til trædesten og anledning til vækst? Dette er en helt konkret workshop, hvor vi lærer at forvandle vanskeligheder til kærkomne gaver, der rummer mulighed for næste niveau af lederskab, inspiration, motivation, kollegialt sammenhold, kreative og langtidsholdbare løsninger. I workshoppen benytter vi ikke blot fornuften, men laver øvelser, der inddrager det hele menneske og den større intelligens, der kan opstå, når man arbejder sammen om at se på et problem med nye øjne.! De nye talenter Generation X og Y: fra rotteræs til frihed Det kan godt være, at det stadig er krisetid, men problemet med at tiltrække og fastholde den gode arbejdskraft vender tilbage, da det er et demografisk problem. Er du forberedt? Kirsten Stendevad giver her et overblik over hvordan de nye generationer tænker om deres arbejdsliv: de går efter 4 timers arbejdsuge, væk fra rotteræset og ind i økonomisk frihed! Og de har aldrig haft bedre muligheder for at realisere dette på grund af internettet og det almindelig menneskes adgang til det globale marked hjemme fra stuen. Foredraget kan enten henvende sig til de mennesker, der selv er interesserede i at foretage dette paradigmeskift, eller det kan henvende sig til de arbejdsgivere, der gerne vil finde ud af, hvordan man tiltrækker og fastholder de mest kreative talent blandt de nye generationer, så man ikke går glip af deres evne til at holde en virksomhed konkurrencedygtig, men derimod benytter deres ekspertiser indenfor sociale medier, multitasking, internetmarkedsføring osv. 3 genveje til flere penge og mere tid I de senere år har verden været påvirket af Finanskrise. Men der er også nogle der har tjent kassen på krisen. Og hvad er forskellen på den ene og den slags? Hvad er det, der gør at nogle mennesker altid flyder ovenpå som champagnepropper og bliver rigere selvom alle andre bliver fattigere? Svaret ligger bl.a. i attitude og pengerødder. Det fandt Kirsten Stendevad ud af, da hun sammen med kollegaen Christine Eilvig satte sig for at knække pengekoden i forbindelsen med research til deres bog Millionøsemetoden fra Politikens forlag, som hurtigt hittede bestsellerlisten. Makkerparret rejste bl.a. til USA for at studere hos millionærer og milliardærer og fandt frem til, at rigdom først og fremmest er bestemt af et særligt mindset, som blandt andet er karakteriseret ved, at man er proaktiv frem for reaktiv og leder frem for offer. Foredraget holdes sammen med medforfatter Christine Eilvig.

6 ! Kirsten Stendevad er (med)forfatter til følgende bøger om det nye paradigme: * Den nye (Nyt Nordisk 2002) * Simple-living.dk (Nyt Nordisk 2003) * Moderskab som Karrierefordel (Aschehoug 2004) * Den nye Karrierefar (Aschehoug 2005) * Millionøsemetoden (Politikens forlag 2008) Referencer: Kirsten Stendevad har holdt foredrag for virksomheder som Jubii, Microsoft, Accenture, Nokia, GlaxoSmithKline, McKinsey & co., Danske Bank, AIG Insurance Group s ved ved Wall Street m.fl. og organisationer som Confex, Teknologisk Institut, Instituttet for Fremtidsforskning, Ledernes Hovedorganisation, Dansk Sygeplejeråd, Dansk Tandlægeforening, Dansk Magisterforening. I USA har hun talt på Harvard Business School, Massachussets Institute for Technology og City University of New York. Hun har også gæsteforelæst for MBA-studerende i Boston (Simmons Graduate School of Business). Kirsten har desuden talt på konferencen Den store Balansejakten i Stockholm og flere andre steder i Sverige, og afholdt workshops for private netværk, erfa-grupper og offentlige institutioner. Hun underviser ugentligt.

7 Udtalelser: Her er nogle af de udtalelser, Kirsten Stendevad har fået: "Du fik den suverænt højest evaluering: 5-tal fra samtlige deltagere på skalaen 1-5! Godt gået." David Madié, Startup Company "Jeg vil gerne sige at Kirsten Stendevad mestrer kunsten at holde sine tilhørere fanget. Hun er spændende og ved hvad hun gør. Hun fungerede perfekt som det afsæt jeg skulle bruge til mit eget indlæg, og jeg ved at vi har fået en række positive tilkendegivelser fra tilhørerne - også selvom hun havde en lidt provokerende tilgang (men det var hun jo også bestilt til :-)) Alt i alt kan vi kun være glade. Vi fik hvad vi forventede - og lidt til." Gunnar Langemark Computer CAMP a s "Hun brænder for sine emner og sager med en dyb, indre entusiastisk ild, som efterlader enhver inspireret og oplivet. En passion for livet og dets muligheder, som man sjældent møder i Danmark. Sådan noget kunne vi godt bruge mere af - men Kirsten Stendevad gør det til gengæld ud for mange, med sin unikke personlighed og kærlige gennemslagskraft." Ranvita la Cour, HappyLiving.dk "Kirsten er vidende, nærværende, nysgerrig og munter. Hun er altid parat til overraskelser og pudsigheder. Det skaber en god atmosfære, hvor der er plads til deltagerne i salen. Kirsten er en naturlig autoritet, der leder samtalen fremad uden at begrænse eller dominere den." Karen Lumholt, Forbrugerinformationen (Økonomi- og Erhvervsministeriet) "Kirsten Stendevad er en meget dygtig formidler og foredragsholder. Hun er altid super velforberedt, klar i hovedet og fængende med sit store engagement og sin gode stemme. Jeg oplever desuden Kirstens professionalisme udfra hendes evne til ikke kun at tale til, men snarere tale med sit publikum på en levende og nærværende - og ikke mindst inspirerende måde. Mine varmeste anbefalinger." Karen Widding/ Bruun-Widding Consult "Kirsten Stendevad er en usædvanlig inspirerende og lysende kvinde - og foredragsholder. Hun har en sjælden evne til at se forbi de forhindringer, mange af os andre lader os stoppe af og hun river os med i sin begejstring for nye tanker og ideer. Og så er hun helt på forkant med udviklingen indenfor networking, kvindespørgsmål og nye tendenser, inklusive spirituelle tendenser." Anne Christine Petersen Underviser & journalist Klare Linier "Kirsten Stendevad er en inspirerende, personlig og utrolig velformuleret foredragsholder, som evner at give sit publikum noget med hjem. Hvis man lytter godt efter, kan Kirsten være med til at ændre ens liv." Lise Leonhard Hjorth, adm. dir. inq

8 "Jeg synes lige jeg vil fortælle, at jeg synes det var et vidunderligt indlæg du holdt. Du véd en masse om emnet, du får "almindeligheder" til at fremstå med vægt, fordi du kan eksemplificere, du kan engagere tilhørerne, du har en dejlig afslappet stil (ustresset!) og der er indsigt i dine udsagn. Det er bare en fornøjelse! Jeg håber der bliver mulighed for at engagere dig til foråret til projektlederklub nr. 2! () Jeg har nu fået de første 6 evalueringer. På en skala fra 1-4 for 4 er bedst har du fået 5 x 4 og 1 x 5 (!). Så det kan jo ikke være flottere." Paul Lysholdt Rasmussen, formand for IT-projektlederklub Kbh. Vejl. priser 2011: Foredrag (1-2 timer): ex moms og transport Workshops: (3-4 timer) ex moms og transport Kursusdag: efter aftale. Priserne kan tilpasses den enkelte situation. Ring for en uforpligtende samtale på tlf Kontakt: Kirsten Stendevad tlf !

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

HUMAN CAPITAL 5TIPS TIL STØRRE EFFEKTIVITET LED MED HJERTET

HUMAN CAPITAL 5TIPS TIL STØRRE EFFEKTIVITET LED MED HJERTET Sunde medarbejdere Sundhed er en rigtig god investering DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Overfør styrkerne Overfør de langtidsfriskes styrker til resten af fi rmaet Hverdagens konfl ikter Håndter

Læs mere

FOREDRAG KATALOG. www.ps4.dk E-mail: info@ps4.dk Telefon: 70 27 85 85

FOREDRAG KATALOG. www.ps4.dk E-mail: info@ps4.dk Telefon: 70 27 85 85 FOREDRAG KATALOG www.ps4.dk E-mail: info@ps4.dk Telefon: 70 27 85 85 HVIS DIT LIV VAR EN FILM, VILLE DU SÅ HAVE HOVEDROLLEN? Tag mod til dig, og luk din indre eventyrer ud Foredraget bidrager med stærkt

Læs mere

Worklife - balance for vækst National uge

Worklife - balance for vækst National uge Tema fra den 30. Oktober til den 3. November 2006 Center for balance mellem arbejdsliv & familieliv Virtuel Worklife - balance for vækst National uge Effektivitet, arbejdsglæde og livsglæde Lær at skabe

Læs mere

udvikling livslang læring Stopper vi nogensinde med at lære?

udvikling livslang læring Stopper vi nogensinde med at lære? magasinet der inspirerer dig til selvindsigt VOL. 02 Personlig udvikling multitasking er skadeligt Vi betaler en høj pris for at jonglere med flere opgaver samtidig Mening på de indre linjer Kroner rimer

Læs mere

Zenius Academy. Hvornår er du den, du er, når du er den, du gerne vil være lige nu? Uddannelseskatalog

Zenius Academy. Hvornår er du den, du er, når du er den, du gerne vil være lige nu? Uddannelseskatalog Zenius Academy NLP HYPNOSE COACHING Hvornår er du den, du er, når du er den, du gerne vil være lige nu? Uddannelseskatalog Om Zenius Academy Zenius Academy tilbyder det bedste indenfor personlig udvikling.

Læs mere

(tt) 03 :: SIDE 52 NYE TENDENSER I HUMAN RESOURCES:

(tt) 03 :: SIDE 52 NYE TENDENSER I HUMAN RESOURCES: (tt) 03 :: SIDE 52 NYE TENDENSER I HUMAN RESOURCES: Før i tiden mente man, at et højt karaktergennemsnit var en sikker vej til en succesfuld karriere. Sådan er det ikke længere nu kan en høj IQ tværtimod

Læs mere

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet DJØF Karriereguide 2010/11 Vejen til drømmejobbet DJØF KARRIEREGUIDE 2010/11 Vejen til drømmejobbet er blevet længere Op ad bakke. Det er vilkårene, når du søger job som nyuddannet i krisetider, hvor

Læs mere

Charter giver chancer

Charter giver chancer November 2008 & ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE KVINDER KARRIERE Charter giver chancer Ligestillingsministeren har i samarbejde med ti offentlige og ti private virksomheder

Læs mere

Pia Markersen 2013 - Tør du være leder?

Pia Markersen 2013 - Tør du være leder? Pia Markersen 2013 - Tør du være leder? 1 Pia Markersen Tør du være leder? 5 trin til at sige hvad du mener TYDELIGT - og uden at blive en ond chef WORKBOOK-udgaven, TRIN 1 Forlaget BloomHouse 2013 2 Pia

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE September 2012 9. årgang Udsendes til flere end 5.900 Kære læser! Vi foretager hele tiden valg. Nogle gange står valget, om vi fortsat har lyst til at være ansat i virksomheden, vi

Læs mere

tidsskrift om samfundsforhold Marts 2015, Årgang 43. nr. 1 Udgivet af Selskabet for Fremtidsforskning info@fremtidsforskning.dk

tidsskrift om samfundsforhold Marts 2015, Årgang 43. nr. 1 Udgivet af Selskabet for Fremtidsforskning info@fremtidsforskning.dk tidsskrift om samfundsforhold Marts 2015, Årgang 43. nr. 1 Udgivet af Selskabet for Fremtidsforskning info@fremtidsforskning.dk ISSN 0105 3981 1 Fremtider kan ikke beregnes. Fremtider kan kun vælges. På

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2013 10. årgang Udsendes til knapt 5.900 Kære læser! Der er mange, der stadig hænger fast i krisen. Og så er der dem, der er kommet videre. Ulrik Hartmann, direktør og ejer af

Læs mere

jobsøgning guide Sådan kommer du i mål med din sider Masser af tips og komplette guider Aha-oplevelser og ekspertviden

jobsøgning guide Sådan kommer du i mål med din sider Masser af tips og komplette guider Aha-oplevelser og ekspertviden Foto: Iris guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 32 sider Sådan kommer du i mål med din jobsøgning Masser af tips og komplette guider Aha-oplevelser og ekspertviden Jobsøgning INDHOLD

Læs mere

HR-News. Udnyt potentialet bedre. Fremtidens elitemedarbejder. Opgrader ansættelsessamtalen

HR-News. Udnyt potentialet bedre. Fremtidens elitemedarbejder. Opgrader ansættelsessamtalen HR-News Udnyt potentialet bedre Virksomhederne skal være bedre til at få personer med ledelsespotentiale til at påtage sig nye udfordringer. Fremtidens elitemedarbejder Fremtidens elitemedarbejder er en

Læs mere

Er du motiveret? HR & LEDELSESDAGEN. inden for ledelse, der giver deres bud på moderne lederstil 2014.

Er du motiveret? HR & LEDELSESDAGEN. inden for ledelse, der giver deres bud på moderne lederstil 2014. HR & LEDELSESDAGEN 22. MAJ 2014 KL. 8.00 17.00 I KUPPELSALEN - NORDJYSKE MEDIER Annoncetillæg til NORDJYSKE Stiftstidende 4. maj 2014. Er du motiveret? Motivation af medarbejdere kræver god ledelse. Chris

Læs mere

Vækst gennem viden 8.6. 1. Forord: Videnssamfundets præmisser for vækst og forretningsudvikling

Vækst gennem viden 8.6. 1. Forord: Videnssamfundets præmisser for vækst og forretningsudvikling Vækst gennem viden Vækst gennem viden af partner Ole Steen Andersen, osa@implement.dk, Implement og dekan, ph.d. Søren Barlebo Rasmussen, sbr.spfak@cbs.dk, CBS Handelshøjskolen i København Denne artikel

Læs mere

Empirioversigt Bilag A Bilag Navn Materiale titel Uddrag Uddrag uddrag

Empirioversigt Bilag A Bilag Navn Materiale titel Uddrag Uddrag uddrag Empirioversigt Bilag A Bilag Navn Materiale titel Uddrag Uddrag uddrag 2 http://www.tack.dk/ Personlig Power 1 "Dem, der gerne vil realisere sit personlige potentiale, genfinde sine resurser, overvinde

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE MAJ 2005

NYHEDSBREV OM LEDELSE MAJ 2005 NYHEDSBREV OM LEDELSE MAJ 2005 Kære læser! De fleste af os har sikker på eet eller andet tidspunkt overvejet at få foden under eget bord. Nogle af os gør noget ved det, men langt de fleste lader det blive

Læs mere

27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse

27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse 27 Gode Råd Rettigheder & Anvendelse Hvad må jeg og, hvad må jeg ikke, med e-bogen? Bogen kan downloades gratis fra web-siden www.et-udbytterigt-liv.dk Ikke-kommercielt brug : Dele af bogen og udvalgte

Læs mere

DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET KOMPETENCE- UDVIKLING

DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET KOMPETENCE- UDVIKLING Kompetence opdatering Få opdateret virksomhedens kompetencer DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Decentralisering af HR Opnå fordele med decentrale løsninger af HR KOMPETENCE- Nr. 1 / Maj 09 UDVIKLING

Læs mere

5 skridt. til at find dine VÆRDIER og styrke din INTEGRITET. Peter Bæklund. gdgdgdg

5 skridt. til at find dine VÆRDIER og styrke din INTEGRITET. Peter Bæklund. gdgdgdg 5 skridt til at find dine VÆRDIER og styrke din INTEGRITET gdgdgdg Peter Bæklund 1 Læs det her først Du er velkommen til at gi rapporten væk eller dele den med hvem du vil. Du kan tilbyde den som en bonus,

Læs mere

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 CA nyt MEDLEMSBLADET FOR CA A-KASSE NR. 3 SEP. 2010 Mindful topleder Det mentale fitnesscenter 10 Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 DÅRLIGERE VILKÅR FOR LEDIGE

Læs mere

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 CA nyt MEDLEMSBLADET FOR CA A-KASSE NR. 3 SEP. 2010 Mindful topleder Det mentale fitnesscenter 10 Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 DÅRLIGERE VILKÅR FOR LEDIGE

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE 02 2015 f-f.dk FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 3 TIPS TIL AT OPNÅ FLOW ÅRETS FUNKTIONÆR: Indstil din ekstraordinære kollega til prisen og præmien på 10.000 kr. TEMA: ARBEJDSLIV I FLOW SIDE 16-29 EN CIGARET

Læs mere

NYHEDSBREV. Team Consult Development

NYHEDSBREV. Team Consult Development NYHEDSBREV 14. JUNI 2010 Du må selv være den forandring, du ønsker at opleve i verden! Citat: M. Gandhi Nogle gange har vi brug for et lille eller et stort skub andre gange klarer vi det selv på arbejdspladsen

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

ANERKEND DIN MEDARBEJDER

ANERKEND DIN MEDARBEJDER PERSONALESTYRELSEN DANSKE REGIONER KL DECEMBER 2009 ANERKEND DIN MEDARBEJDER INSPIRATION TIL ENGAGEMENT OG ARBEJDSGLÆDE udmøntning af kvalitetsreformen Kære leder Dine medarbejdere er grundlæggende meget

Læs mere