Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup."

Transkript

1 Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. marts 2014 i Aagerup. Punkter: 1. Nyt fra bestyrelsen, herunder henlæggelse af overskud 2013 til dommere i Orientering om nye indstiftede årspokaler, v. Marianne 3. Orientering om Quick Tip Guide til specialklubbernes nye medlemmer i udvalg m.v. 4. Status på dommerinvitationerne 2015, v. Birgitte 5. VSS 2015 henvendelse fra region Sjælland som er arrangør af VSS15. Der udfordringer i forhold til at schweiss arrangørerne først kan komme i skoven om fredag, hvor der samtidig afholdes cert. udstilling! Spørgsmål fra VSS arrangørerne om udstillingerne kan flyttes/deles! v. Marianne 6. Ærespræmie på VSS, hvem skal de uddeles til, v. Marianne 7. Deltagerpræmier til VSS deltagerne, v. Marianne 8. Afregning af udenlandske dommere jfr. FCI s afregningsregler, v. Birgitte 9. Status på fremtidig drift af juniorhandling, v. Annette 10. Dommere til udstillingsåret 2016, v. Marianne 11. Tidsfrist for afregning af ringpersonale, v. Lea 12. Tidsfrist for færdigmelding af udstillingerne, v. Marianne 13. Januarfest 2015 iflg. turnusordningen er det Sydjylland. Hvordan sikres pladskrav/mål i hallen er i orden, sådan at udfordringerne fra 2014 undgås, v. Marianne 14. Regnskab Budget Hjemmesiden og opdatering, v. BS 17. Diverse hængere 18. Evt. 19. Næste møde! Referet af møde i udstillingsudvalget den 8. marts 2014 i Aagerup. Deltagere: Lea, Birgitte, Per, Annette og Marianne Afbud: Lotte B. Jensen og bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen Ad 1. Bestyrelsens repræsentant har den sendt mail til udstillingsudvalget vedhæftet notat med følgende indhold (indholdet er en kopi af det vedhæftede notat). Bestyrelses repræsentant skriver:

2 Jeg har ikke haft tid til at komme med kommentarer til årsregnskabet, men på sidste bestyrelsesmøde blev klubbens regnskab gennemgået, og bestyrelsen blev enige om, at udvalgsandelen for 2013 er 5%. Dog fastholdes det, at der skal budgetteres med 10% for Nedenstående er de punkter der har været oppe på bestyrelsesmødet og nederst et par ekstra ting. Er det noget jeg har glemt, så giv mig venligst besked. 1a Hensættelse: Udstillingsudvalgets ønsker om hensættelse til oversøiske dommere på kr , blev også diskuteret. Bestyrelsen godkender, at udvalget kan få hensat det overskud det måtte være i 2013, og at udvalget må finde resten af beløbet i overskuddet for Jeg har hensat i hele kr , og for 2013 har udvalget fået hensat kr til oversøiske dommere i Bestyrelsen påpeger, at det er ukorrekt af udvalget at dommerne er nævnt med navns nævnelse til bestyrelsen, da bestyrelsen ikke skal tage stilling til specifikke dommere. Udstillingsudvalgets kommentarer til 1a: Udstillingsudvalget er tilfreds med at bestyrelsen har godkendt at der må hensættes kr. af overskuddet for 2013 til udgifter i forbindelse med oversøiske dommerinvitationer i I forhold til at bestyrelsen påpeger, at det er ukorrekt at de navnene på de oversøiske dommere er nævnt med navns nævnelse, er det alene en dokumentation for den hensættelse der blev søgt og ikke fordi bestyrelse skal tage stilling til specifikke dommere. Udstillingsudvalget er fuldt ud klar over retningslinjerne for valg af dommere, herunder at udstillingsudvalget har selvstændig kompetence for valg af dommere. 1b Krav for adgang til brugshundeklassen: Schweissudvalget har fremlagt ønske om, at kaninslæb ikke længere skal være adgangsgivende for at stå i brugshundeklassen. Bestyrelsen var enige om, at kaninslæbet forbliver som det er nu, og dermed stadig er adgangsgivende for at stille i brugshundeklassen. Schweissudvalget ønskede tillige, at hæve kravet på schweissprøven for at få adgang til brugshundeklassen. Bestyrelsen har afslået dette ønske, og en 3. pr. på 3t/400m er stadig adgangsgivende for at stå i brugshundeklassen. Denne prøve viser om hunden har anlæg for at gå spor, og ikke hvor dygtig den er. Udstillingsudvalget tager punkt 1b til efterretning. 1c Brugschampion: Der vil pr blive indført en ny titel Brugshundechampion. Da denne titel er en udstillingstitel i lighed med Junior- og Veteran champion, har bestyrelsen enstemmigt vedtaget, at denne titel indføres

3 under de samme betingelser som de andre. Det vil sige 3 x 1. vinder med Excellent + CK under 2 forskellige dommere. Udstillingsudvalgets kommentarer til 1c Udstillingsudvalget oplever med denne beslutning, at bestyrelsen ikke har overvejet udstillingsudvalgets behandling af forslaget fra møde den 6. oktober 2013, hvor udvalget blandt andet udtaler, citat at med en klubbrugschampion eller klubsporchampion skal hovedvægten lægges på de opnåede resultater i skoven og ikke i udstillingsringen. Derfor er der i udstillingsudvalget enighed om, at regler for en sådan titel skal omhandle sporresultater og besluttes af schweissudvalget og ikke er en titel i udstillingsregi. Udstillingsudvalget synes samtidig, at titlen Brugshundechampion er med til at udvande det danske championat titel (DKCH). Angående konditioner for den nye championtitel mangler udstillingsudvalget følgende: Tydeliggørelse af at det er en klub titel. Det fremgår nemlig ikke at ovenstående! Stillingstagen til, at hvis 1. vinder med excellent + ck i brugshundeklassen allerede er Brugshundechampion, kan brugshundecertet så gå videre til 2. videre med excellent + ck! Præcisering af, at titlen Brugshundechampion ikke giver ret til at stille op i championklassen og endeligt mangles Dansk Kennel Klubs godkendelse af, at denne titel indføres. Dansk Kennel Klub godkendte/tog til efterretning at titlerne Klubjuniorchampion og Klubveteranchampion blev indført i BEK. Udstillingsudvalget forventer, at BeK s bestyrelse sørger for de uddybende konditioner for den nye titel samt skrivelse om titlen til Dansk Kennel Klub. 1d Juniorhandling: Mette Nødskovs oplæg vedr. Juniorhandling ser bestyrelsen som en god mulighed for udvalget for at få de der er blevet efterspurgt fra udvalgets side. På mødedagen havde Mette Nødskov ikke fået nærmere besked, og bestyrelsen opfordring udstillingsudvalget til at behandle det hurtigst muligt, således Mette Nødskov kan sætte det i gang i indeværende år. Der henvises til ad 9 på dagsordenen/referatet, hvor punkter behandles. ANDET: 1c VSS præmier Jeg ved vi har haft det oppe og vende tilbage i 2012 forud for VSS i Sæby. Der er den helt klare holdning i Bestyrelsen, at deltager- og ærespræmier ikke er noget bestyrelsen administrerer. Det er de enkelte udvalg, og det er op til de enkelte udvalg hvor mange man og hvem man ønsker at give. Om det er en pr. deltagende hund eller en pr. deltagende tobenede eller andet. Så kan de forskellige udvalgt evt. snakke sammen.

4 Det er naturligvis en stor udgift for alle udvalg, og et enkelt udvalg kan også vælge at have sin måde at gøre det på en andre udvalg. Når det er sagt, så har udstilling et regnskab det kan bære det. Trods den store udgift, så giver regnskabet år efter år overskud, ikke blot i det samlede årsregnskab, men også på selve VSS regnskabet. Uanset hvad der vælges, så er det vigtigste, at meldes ud til VSS arrangørerne inden deres frist for bestilling af præmier. Man skal dog også tænke på, at der er nogle der melder til blot for at få en deltagerpræmie, at sådan har det altid været osv. Jeg tror man skal vælge sine kampe med omhu, og så er det måske her I kan brænde fingrene. Udstillingsudvalget behandlede punktet 1c og har følgende kommentarer: Udstillingsudvalgets tidligere henvendelse til bestyrelsen drejede sig alene om deltagerpræmier på VSS og ikke ærespræmier. Henvendelsen skete på baggrund af de begrænsede økonomiske ressourcer, som blandt andet udstillingsudvalget havde fra og med 2012 p.g.a. faldende tilmeldinger af hunde til udstillingerne. Af bestyrelsens referat af 6. oktober 2012 fremgår under nyt fra udstillingsudvalget VSS følgende: Det foreslås at der kun gives en VSS præmie pr hund, uanset antal aktiviteter. Dette overvejes for Alle udvalg skal spørges ved en eventuel ændring af dette. MIJO. Udstillingsudvalget kan af senere referater ikke se bestyrelsens overvejelser i forhold til 2014 og fremover, ligesom udstillingsudvalget heller ikke har fået forespørgsels i forhold til dette. Udstillingsudvalget har tidligere rykket for svar. Da udstillingsudvalgets regnskab for 2013 ser fornuftigt ud, har udstillingsudvalget beslutte ikke at foretage sig videre i forhold til tilpasse udgifterne. Hvis bestyrelsen på et senere tidspunkt ønsker, at der skal ses på uddeling af deltagerpræmier på VSS, må bestyrelsen selv forholde sig til spørgsmålet. 1d Dommerønsker: Iht. Forretningsordenen for udstillingsudvalget skal en prioriteret liste offentliggøres på hjemmesiden. Eftersom udvalget allerede har lavet en sådan liste, så mangler den bare at komme på hjemmesiden. Om alle dommere er hevet i land, er sagen underordnet. Der er ikke anført i forretningsordenen, at listen skal offentliggøres med navne på stillerne. Udstillingsudvalget tager punkt 1d til efterretning, dog vil udstillingsudvalget gør opmærksom på, at i forretningsordenen for udstillingsudvalget står der i pgf 7 beskrevet hvad bruttolisten skal indeholde, blandt andet navn/- e på forslagsstiller/- e. Der står endvidere, at denne liste benævnes i det følgende bruttolisten. Under samme pgf står der at bruttolisten med tilhørende prioriteringer lægges på hjemmesiden. 1e Friabonnenter:

5 Da der endnu ikke er sat noget i værk vedr. friabonnenter, at jeg aftalt med MiJo, at der ved det næste Magasin vil blive udsendt en PDF til formanden for Udstillings- og lydighedsudvalget. Disse må så stå for at sende Magasinet ud til de frimedlemmer der er tale om. En liste vil over friabonnenter vil blive tilsendt. Udstillingsudvalgets kommentarer til 1e er, at denne tilbagemelding/effektuering har vi afventet længe, faktisk rykket siden marts Vi ser derfor også frem til med glæde, at udstillingsudvalgets budget herefter ikke længere skal afholde portoudgifterne, men kun som aftalt, med tidligere formand Aage Jakobsen, udgiften til Magasinet. Udstillingsudvalget forventer, at det automatisk slår igennem, når udgiften ved udsendelse af Magasin nr. 2 i 2014 debiteres udvalgets konto. 1f Pkt. 11 i dagsordenen: Tidsfrist for afregning af ringpersonale, v. Lea MaNi kommentar: PeHe har adgang til udstillingskontoen via netbank AnPe har tidligere afvist at få tildele en sådan, men har i flere år haft fuldmagt til at kunne hæve pengene direkte i banken. Udstillingsudvalgets drøftelse henvises til ad 11 i dagsordenen/referatet i forhold til, hvordan det løses. Dog mener udstillingsudvalget, at man som medlem af f.eks. udstillingsudvalget ikke skal være tvunget til at være tilmeldt udstillingskontoen(bek) via Netbank, samt at en fuldmagt ikke løser et hæveproblem. Dels da den danske bank ikke længere ligger på hvert gadehjørne, og et hævekort er ufleksibelt, da det kun kan benyttes i bankens åbningstid, og ikke som f.eks. et Dankort, hvor en pengeautomat kan benyttes udenfor bankens åbningstid. 1g Regnskabsansvarlig i udvalget: Udstillingsudvalget skal iht. omkostningsinstruksen finde en i udvalget der er regnskabsansvarlig. Denne skal stå for, at alle bilag for den enkelte udstilling samles sammen, tjekker at alt er i orden, betaler de fakturaer der tilhører udstillingerne m.v. Personen vil få netadgang til udstillingskontoen. Alle fakturaer fra DKK sendes direkte til kassereren, der naturligvis betaler disse. I sidste ende sendes det samlet til klubbens kasserer, som bogfører det. Dette praktiseres i klubbens andre udvalg, og betyder at udvalget selv har et større indblik i deres økonomi og at kassereren har et bedre overblik over tingene. Ydermere skulle det gerne sikre, at regnskabet for den enkelte udstilling kan afsluttes hurtigere. Den person i udvalget der påtager sig opgaven aftaler nærmere med kasseren hvordan det praktiseres. Udstillingsudvalget behandlede punktet og følgende blev aftalt: Birgitte vil godt forsøge sig med denne opgave. Vi er samtidig enige om, at der skal være så enkle arbejdsgange som muligt og derfor var der enighed om følgende: Afregning af dommere sker fremover med bankoverførelse, herunder også til udlandet, idet gebyr til udenlandske overførelser via netbank er minimale, og der undgås kørselsudgifter til en udstillingsleder i forbindelse med kørsel for at hæve udenlandske penge denne. Der kan dog være dommere, især danske som kun ønsker kontant udbetaling.

6 Afregning ringpersonale Vestudstillingerne, her har Per netbank til BEK, og derfor kan han selv overføre til ringpersonalet eller sørge at hæve, hvis personalet ønsker kontakt udbetaling. Østudstillingerne inkl. Fyn og Bornholm, hvor Annette er udstillingsleder, sender Annette afregningsbilaget til Per som enten overføre til ringspersonalet, hvis dette ønskes, eller overføre beløbet til Annette s konto, hvorefter hun selv hæve det beløb ringpersonalet skal have udbetalt jfr. afregningsbilaget. Birgitte vil komme med et internt skriv om, arbejdsgang. Ad 2 Orientering om nye indstiftede årspokaler, v. Marianne Tristans vandrepokale til årets guld, sølv og bronze ung han, samt til årets guld ung tæve, v. Pia Ahlen og Knud H. Pedersen. Der tilhører mapper til de fire vandrepokaler. Vandrepokalerne er uddelt første gang for året Udstillingsudvalget takker for pokalerne. Ad 3 Orientering om Quick Tip Guide til specialklubbernes nye medlemmer i udvalg m.v. Taget til efterretning, og ved nye medlemmer i udstillingsudvalget eller relevante arbejdsgrupper, udleveres denne til medlemmerne. Der foreslås BEK s bestyrelse, at Guiden lægges på BEK s hjemmeside f.eks. i forbindelse med håndbogen. Ad 4 Status på dommerinvitationerne 2015, v. Birgitte Alle dommer er på plads for Så snart Birgitte har endelig godkendelse fra DKK kan de lægges på udstillingskalenderen. En af de nye dommere Arne Foss, Norge er slettet af listen, idet denne har meddelt, at han skal dømme beagler i DKK i Ad 5 VSS 2015 henvendelse fra region Sjælland som er arrangør af VSS Der er udfordringer i forhold til at schweiss arrangørerne først kan komme i skoven om fredagen, hvor der samtidig afholdes cert. udstilling! Spørgsmål fra VSS arrangørerne om udstillingerne kan flyttes/deles! V. Marianne Henvendelsen blev drøftet og det blev besluttet at melde tilbage til VSS udvalget 2015, at vi desværre ikke ser mulighed for at i mødekomme deres ønske.

7 Udstillingsudvalget har for længst inviteret og indgået aftale med dommerne for 2015, for både fredag og lørdag, herunder at hvis der er mange tilmelde hunde skal begge dommer dømme hunde begge dage. Ad 6 Ærespræmie på VSS, hvem skal de uddeles til, v. Marianne Punktet blev drøftet med udgangspunkt i, at det alene er alle 1. v af klasserne som får en VSS ærespræmie, herunder 1. v. af avls- og opdrætsklasserne og Very Special Class. AP foreslog at fortsætte tradition gennem mange år, hvor alle med ærespræmier i avls- og opdrætsklasserne på VSS udstillingen får en VSS ærepræmie, også hvis klasserne får ærespræmie men ikke er blandt v. VSS ærespræmien træder så i stedet for den ærespræmie (beaglekrus), som avls- og opdrætsklasser med ærespræmier normalt får i BEK regi. Øvrige deltagere fandt, at det var en særlig præmiering af alle der blev 1. v. af klasserne på VSS, og fandt ikke at det relaterede sig til at en avls- eller opdrætsklasse kan få tildelt ærespræmie. Der blev herefter fortaget afstemning om at VSS ærespræmie uddeles til følgende 1. v.: Baby, hvalpe, junior, mellem, åben, brugshund, champion, veteran. Vedtaget med 5 stemmer for. Avls- og opdrætsklassen. Vedtaget med 4 for (BC, LW, PH, MSB) 1 imod (AP) ønsker at alle avls- og opdrætsklasser som har fået tildelt ærespræmie skal have en VSS ærespræmie. Very Special Class og parklasse. Vedtaget med 4 for (BC, LW, PH, MSB) 1 imod (AP) Juniorhandling. 0 stemte for, 5 imod, at der skal uddeles VSS ærespræmie til juniorhandlerne. Ad 7 Deltagerpræmier til VSS deltagerne, v. Marianne Der henvises til udstillingsudvalgets behandling af spørgsmålet om deltagerpræmier på VSS under 1c. Ad 8 Afregning af udenlandske dommere jfr. FCI s afregningsregler, v. Birgitte FCI s afregningsregler er blevet præciseret i forhold til fra hvornår dommerne skal have afregning, og med hvilket beløb. Enighed om, at FCI s præciserede regler fortsat følges, med undtagelse af nordiske dommere, her skal DKK s afregningsregler stadig følges. Ad 9 Status på fremtidig drift af juniorhandling, v. Annette Der er fremsendt forslag til kommissorium fra Mette Nødskov, som er forældrerepræsentant i arbejdsgruppen, der skal drive den fremtidige juniorhandling. Udstillingsudvalget havde nogle tilføjelser til det fremsendte.

8 Aftalt, at AP får skrevet dem ind i det fremsendte, og sender det til udstillingsudvalget orientering, hvorefter det sendes til både BEK s bestyrelse til endelig godkendelse samt til Mette Nødskov. Udstillingsudvalget forventer ikke, at BEK s bestyrelse har indvendinger, idet de ikke have kommentarer til det første oplæg fra Mette Nødskov. Ad 10 Dommere til udstillingsåret 2016, v. Marianne Drøftelse af indkaldelse af dommerønsker til Det blev besluttet, at når der annonceres efter dommerønsker skrives samtidig, at den ønskede dommer ikke må have dømt i Danmark i 2014 eller senere. Endvidere blev det besluttet at afprøve med maks. 6 stk. dommerønsker pr. medlem. Dommerønskerne må gerne være en blanding af nye dommere, der aldrig har dømt i Danmark og nogle der tidligere har dømt her. Ad 11 Tidsfrist for afregning af ringpersonale, v. Lea Der har været nogle hændelser, hvor ringpersonalet skulle have deres honorar og kørepenge overført til deres bankkonto, hvilket ikke er sket. Afregningsbilaget var betids nok sendt til BEK s kasserer, men det har været nødvendigt at rykke nogle gange. Ringpersonalet, har givet udtryk for, at de overvejede om de stadig vil hjælpe til på klubbens udstillinger, hvis de ikke fik deres tilgodehavende indenfor rimelig tid. Det har måske også været medvirkende til at der nu ønskes kontant afregning på udstillingsdagen. Udstillingsudvalget finder det beklageligt, at vores ringpersonale har været nød til at rykke for deres honorarer og der er taget hånd om, hvordan dette imødegås fremover. Ad 12 Tidsfrist for færdigmelding af udstillingerne, v. Marianne I.h.t. DKK s frister for færdigmelding (elektronisk i Hundeweb.dk) af udstillingerne er denne 30 dage fra udstillingen er afholdt. Kassereren i BEK har meddelt, at hun fremover gerne ser, at det er færdigmeldingen sker 14 dage efter udstillingen. Dels for at undgå evt. ekstrabetalinger og dernæst vil det være nemmere for kassereren, at få den enkelte udstilling afsluttet. Selvom udstillingen er færdigmeldt elektronisk udsender DKK ikke en faktura før end de har modtager kritikker og præmielister. Det er udstillingslederne, der har ansvaret for færdigmeldingen (via Hundeweb.dk) af udstillingerne. Udstillingslederne vil bestræbe sig på at færdigmelde dem så hurtigt som muligt, men kan ikke love at det kan lade sig gøre indenfor 14 dage, idet begge også har andet arbejde ved siden af være udstillingsleder. Ad 13 Januarfest 2015 iflg. turnusordningen er det Sydjylland. Hvordan sikres pladskrav/mål i hallen er i orden, sådan at udfordringerne fra 2014 undgås, v. Marianne

9 Udvalget drøftede punktet, og foreslår at BEk s bestyrelsen tager hånd om, at der bliver, udarbejder et notat til arrangører af kommende januarfester med minimum mål til halpladsen, sådan at arrangørerne på forhånd ved, hvor meget plads lydighedsudvalget skal bruge til deres baner, og udstillingsudvalget skal bruge til deres ring samt areal omkring baner og ring. Udstillingsringen skal som minimum være 15 m x 15 m hertil udenomsplads til hunde/hundebure, mennesker, borde og stole m.v. Ad 14 Regnskab 2013 Taget til efterretning, dog med kommentar om, at BEK s udstillingsudvalg i 2013 fik et sponsorat på 500 kr. til rosetter fra Anny Hansen. Det kan ikke læses i regnskabet for Ad 15 Budget 2014 Udgik Marianne rundsender til kommentering. Ad 16 Hjemmesiden og opdatering, v. Birgitte Der er opdateringer, der trænger sig særligt på, og som drejer sig om takster, herunder blanketterne. Dette vil Birgitte sørge for at få ajourført. Vi har tidligere talt om at selve teksten for udstillingsudvalget er lidt tung og trænger til en gennemgang. Dette skal være et punkt på næste møde i udvalget. Ad 17 Diverse hængere Udgår, da den relaterer sig til punkt 16. Ad 18 Evt. Rosetsponsor, v. Annette Anni Hansen har igen i 2014 givet en sponsorat på 500 kr. Udstillingsudvalget takker for sponsoratet både for 2013 og Udvalget er enigt om, at der skal være særlige rosetter til BIR/BIM VSS, hvor det er tydeligt hvem de har sponsoreret disse. Rosetter til avl/opdræt, v. Annette

10 I dag får opdrættere i til opdræts/- og avlsklasserne 1 stor roset, både 1., 2., 3. og 4. vinder. Annette foreslår, at de deltagere som stiller deres hunde til rådighed i disse klasser får en lille roset, som tak for hjælpen. Denne positive erkendtlighed benyttes f.eks. også i vores naboland Sverige. Udvalget er enigt om, at indføre denne positive erkendtlighed i form af en lille roset, som tak for hjælpen til dem, der stiller deres hund til rådighed i disse klasser. Udstillingstitler, v. Annette Vi drøftede de titler der er i DK ses i forhold til andre landes titler. Aftalt at vi tager punktet på til næste møde, og i mellemtiden gør vi undersøger vi andre lande samt overvejer muligheder. Ad 19 Næste møde. Aftalt, at der indkaldes til nyt møde i udstillingsudvalget, inden sommerferien. Marianne sender forslag, når resultatet at valg til udstillingsudvalget kendes.

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg lørdag den 4. juli 2015 kl. 9.30 Adressen: Mejls Orten Tinghøj Friskole, Mejlsvej 45, 6800 Varde Deltagere: Per Hergott Petersen PP), Birgitte C. Søndergaard (BS) Annette Pedersen (AP) bestyrelsens repræsentant Marie Louise Nielsen (MN), Marianne Steinmann Bach (MB) Afbud: Lotte Jensen, Lea Wesselhoff.

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Dagsorden for møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg 29. september 2012 i Ålborg

Dagsorden for møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg 29. september 2012 i Ålborg Dagsorden for møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg 29. september 2012 i Ålborg Punkter: 1. Orientering fra BEK s bestyrelse, v. bestyrelsens repræsentant Michael 2. Mailadresser beagleklubadresser,

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta)

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg lørdag den 21. juni 2008 kl. 10.00 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding (hos Benta) Mødedeltagere: Frank Andersen (FA) - Brian Seitzberg (BS) - Benta Dons

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding

REFERAT. Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009. Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding REFERAT Møde i Beagle Klubbens Schweissudvalg søndag den 1. marts 2009 Sted: Klovtoftvej 34, Jels, 6630 Rødding Følgende deltog i møde: Frank Andersen (FA), Brian Seitzberg (BS), Benta Dons Møller (BDM)

Læs mere

2. Drøftelse af retningslinjerne/regler for tilbagebetaling af tilmeldingsgebyr til udstilling, v. Lotte

2. Drøftelse af retningslinjerne/regler for tilbagebetaling af tilmeldingsgebyr til udstilling, v. Lotte Dagsorden for udstillingsudvalgets møde den 8. november 2014 Mødet starter kl. 9.30 og afholdes på Mejlsvej 45, Mejls, 6800 Varde Deltagere: Lotte B. Jensen (lj) Birgitte C. Søndergaard (bs) Annette Pedersen

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 5/2012 Dato: 6. oktober 2012 kl. 09:00 Sted: Nordborggade 3, 2. tv, 2100 København Ø Fremmødt var hele bestyrelsen: Aage Jakobsen (AaJa) Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013

Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Referat fra Bestyrelsesmøde 2/2013 Herlev, 25. februar 2013 Dato: 24. februar 2013 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Deltagere: Aage Jakobsen (AaJa), Michael Johansen (MiJo), Marie Louise

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg søndag den i mødelokale Ålborg lufthavn, kl. 9.00

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg søndag den i mødelokale Ålborg lufthavn, kl. 9.00 Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg søndag den 3.2.2019 i mødelokale Ålborg lufthavn, kl. 9.00 Deltagere: Lotte B. Jensen (LJ), Birgitte C. Søndergaard (BS), Per Hergott Petersen (PHP), Annette Pedersen

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Beagle Klubben Dressurafdelingen Beagle Klubben Dressurafdelingen Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Hos: Niller mandag d. 14. april kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Niels-Henrik Jakobsen

Læs mere

Referat af møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg fredag den kl i Ebberup.

Referat af møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg fredag den kl i Ebberup. Referat af møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg fredag den 25.11.2016 kl. 10.00 i Ebberup. Deltagere: Per Hergott Petersen (PP), Annette Pedersen (AP), Lotte Berg Jensen (LJ), Ulla Z. Hvidberg (UH),

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012

Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Referat fra Bestyrelsesmøde 4/2012 Dato: 4. august 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2 st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen aaja, Michael Johannesen mijo, Marie Louise Nielsen mani, Nina Dige

Læs mere

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger

Spidshundeklubben. Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Spidshundeklubben Bedømmelsesforløb på Spidshundeklubbens udstillinger Revideret januar 2017 2 SÅDAN FOREGÅR BEDØMMELSERNE PÅ EN SPK UDSTILLING Der er 38 forskellige racer i SPK. Bedømmelsen på en SPK

Læs mere

Referat. bestyrelsesmøde 5/2009

Referat. bestyrelsesmøde 5/2009 Referat af bestyrelsesmøde 5/2009 Dato for mødet: 22. november 2009 Til stede: Lotte Jensen (LoJe), Jesper Højgaard (JeHo), Annette Pedersen (AnPe), Henrik Westeraa (HeWe), Connie Stisen (CoSt) samt Michael

Læs mere

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling

Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Særligt bedømmelsesforløb for Boxer-klubbens Årsvinderudstilling Bedømmelsen foregår, som på en normal udstilling, med individuel kvalitetsbedømmelse og konkurrencebedømmelse i Baby-, Hvalpe-, Junior-,

Læs mere

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2018

Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2018 19. december 2017 JN/DKKregl/Ændringer pr 01-01-2018 1 Ændringer i DKK s udstillingsreglement pr. 1. januar 2018 tallene henviser til udstillingsreglementet 2017 på DKK s hjemmeside, og ændringerne er

Læs mere

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson)

Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Webteam møde den 23-10-2010 Fremmødte: Aage, Toke, Gerner og Michael Johannesen (bestyrelsen kontaktperson) Beaglekartotek Aage gennem går det arbejde han er i gang med ved det nye beagle kartotek, som

Læs mere

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017

Hans Bilde Sellerup, HS har ikke ønsket medlemskab for 2017 REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2017 i Langhårsklubben Onsdag den 4. januar 2017 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ Hans

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Gældende statutter for Spaniel Klubbens pokaler og årskonkurrencer pr. 1. januar 2015

Gældende statutter for Spaniel Klubbens pokaler og årskonkurrencer pr. 1. januar 2015 Gældende statutter for Spaniel Klubbens pokaler og årskonkurrencer pr. 1. januar 2015 KLUBCHAMPION KLBCH Titlen Klubchampion tildeles den hund, der 4 gange, af mindst 3 forskellige dommere, har fået klubcertifikat.

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden:

Mødereferat. Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.10.2018 Kl.: Aftalt 18.30-21.00 afsluttet 21.15. Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher

Læs mere

DKK s Dommerhistorik-/prognose program

DKK s Dommerhistorik-/prognose program DKK s Dommerhistorik-/prognose program Dommerhistorikprogrammet er et værktøj til planlægning af dommerpåsætningen på fremtidige udstillinger. Som det første skal udstillingen der skal laves prognose for

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2011. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Gold Cup 2009 16. - 19. juli i Nyborg

Gold Cup 2009 16. - 19. juli i Nyborg Gold Cup 2009 16. - 19. juli i Nyborg Når du skal tilmelde din(e) hund(e) til Gold Cup 2009, kan dette gøres på to måder: On-line tilmelding via www.hundeweb.dk, eller manuelt ved at sende tilmeldingsblanket

Læs mere

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever

Referat Raceledelsen for Flatcoated Retriever LEDELSESMØDE Face to Face Dato: 29. oktober 2013 Kl.: 17.00-22.00 Sted: Fjeldsted Skov Kro, Ejby Til stede: Christian Brix Søndergaard, Kresten Henriksen, Susanne Tillge, Dot Preil, Afbud: Referat Bjarke

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1

BEAGLE KLUBBEN. Beagle Klubben s. Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 2.4. Gældende fra 1. januar 2014 1 2.4 Beagle Klubben s Gebyr-, Omkostnings- og Regnskabsinstruks 1 1.0 Gebyr-, omkostnings- og regnskabsinstruks generelt 3 2.0 Kontingenter og gebyrer 4 2.1 Medlemskab af Beagle Klubben kontingent 4 2.2

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 16 Mødedato: Søndag d. 23. oktober 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig

Punkter Behandling af punkter Ansvarlig Dagsorden til Beagle Klubbens bestyrelsesmøde lørdag den 7. Marts 2009 kl. 09.00 i Odense nr. 1/2009 Tilstede:, AnPe, JeHo,,, MiJo Afbud: Henrik Westeraa, HeWe Punkter Behandling af punkter Ansvarlig 1.

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Bent Hansen, BH, Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2013 i Langhårsklubben Fredag den 26. juni 2013 kl.: 18:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda

Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Referat fra bestyrelsesmøde 29. juni 2013 hos Linda Til stede:,,,, Lasse Hansen, Allan Pedersen (1. suppleant) og Susanne Stig Hansen (Bladansvarlig) Afbud fra, se punkt 1. Referent: Dagsorden Referat

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup

Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup Dagsorden for beagleklubbens møde d. 9. juni 2014 Ellidshøjvej 30, 9230 Svenstrup 1: Forretningsorden for bestyrelsen. 2: Generalforsamling. 3: Godkendelse af referat fra konstituerende bestyrelsesmøde.

Læs mere

Tjekliste til BK Udstillinger

Tjekliste til BK Udstillinger Table of Contents 1 Før Udstillingen:... 2 1.1 Hvad bliver leveret fra BK til udstillingen... 2 1.1.1 IT Udstyret... 2 1.1.2 Dommer Telte... 3 1.1.3 2 Ring mapper & 1 Sekretariats mappe... 3 1.1.4 Udstillings

Læs mere

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum

Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg. Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum Dagsorden: Referat af udvalgsmøde i Beagle Klubbens Schweiss- og sporudvalg 1. Siden sidst 2. Forretningsorden 3. Prøveregler Fredag 12/9 2014 hos Kristian i Farum 4. Møde med bestyrelsesrepræsentanten

Læs mere

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Dato: Søndag d. 11. marts 2018. Sted: Mosede Engvej 7 2670 Greve Referat Bestyrelsesmøde Tid: Kl. 10.00-?? Indkaldt er: Marianne Kolind(MK), Johnny Selvig (JS), Anette Hadenfeldt (AH),Lars Møller (LM),

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr Forord... 1 1. Årets Hund Liste herunder Årets Bedste Han/Bedste Tæve... 2 2. Årets Unghund Liste... 3 3. Årets Veteran Liste... 4 4. Årets Baby Liste (uofficiel klasse)... 5 5. Årets Hvalpe liste (uofficiel

Læs mere

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg søndag den i Ålborg lufthavn. Deltagere:

Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg søndag den i Ålborg lufthavn. Deltagere: Møde i Beagle Klubbens udstillingsudvalg søndag den 28.1.2018 i Ålborg lufthavn Deltagere: Lotte B. Jensen (LL), Birgitte C. Søndergaard (BS), Jeanette Balkan (JB) Per Hergott Petersen (PHP), Annette Pedersen(AP),

Læs mere

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr v.2.5

Old English Sheepdog Klubben i Danmark. Pointsystem for beregning af årets hunde, gældende pr v.2.5 Forord... 1 1. Årets Hund Liste herunder Årets Bedste Han/Bedste Tæve... 2 2. Årets Unghund Liste... 3 3. Årets Veteran Liste... 4 4. Årets Baby Liste (uofficiel klasse)... 5 5. Årets Hvalpe liste (uofficiel

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.9.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30. Mødet afsluttet kl. 21.30 ved pkt. 7.3. Resten af punkterne tages på et ekstra møde den 20.9.2018 kl.19.00. Sted: SKYPE Deltagere:

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde

Godkendelse af referat fra forrige bestyrelsesmøde REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2011 i Langhårsklubben Fredag den 15. april 2011 kl.: 16:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL

Læs mere

Spidshundeklubben. Hvordan forløber en hundeudstilling? og Hvad betyder båndene? 2011

Spidshundeklubben. Hvordan forløber en hundeudstilling? og Hvad betyder båndene? 2011 Spidshundeklubben Hvordan forløber en hundeudstilling? og Hvad betyder båndene? 2011 Side..0 Side..1 SÅDAN FOREGÅR BEDØMMELSERNE PÅ EN DKK (SPK) UDSTILLING De mere end 350 racer, der er anerkendt af FCI,

Læs mere

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008

Original post opbevares ved formand, elektronisk kopi fremsendes til og opbevares af sekretær. Dateret Afsender Kort beskrivelse Kommentar 27/3 2008 1. Dagsorden Fastsættelse af endelig dagsorden og fastsættelse af tidsrammen for dagsordnens punkter og i hvilken rækkefølge vi tager de enkelte punkter 2. Indgået post ifølge postliste Original post opbevares

Læs mere

28. Euro-OES-Show 22.-25. maj 2015 - Nyborg Tilmeldingsliste samt regler og retningslinjer.

28. Euro-OES-Show 22.-25. maj 2015 - Nyborg Tilmeldingsliste samt regler og retningslinjer. 1 Tidsfrister: Tidsfrist for rabatteret tilmelding (Closing 1): 1. april. Sidste frist for tilmelding (Closing 2): 1. maj. (Dette gælder ikke lydighed (lørdag). Deadline for indlevering af katalog annoncer:

Læs mere

Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening

Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening Udstillingsregler for Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening 1. Indledning Disse bestemmelser gælder for udstillinger arrangeret af Dansk Chinchilla Kæledyrs Forening (DCKF). Pelsavlernes internationale udstilling

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

DVK REFERAT. Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen

DVK REFERAT. Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen DVK REFERAT Dato og tidspunkt: 23. April 2013, Kl. 19.00 Sted: Skype Deltagere: Pia Nissen, John Ammonsen, Lars Nielsen, Malene Madsen, Jette Akselbo, Ellen Nørgaard, Bjørn Madsen Afbud fra: Ingen. 1.

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev 10. oktober 2011 (udsendt 26.10.2011) Tid og Sted: hos Nina Dige Vinther på Topasvej 20, Herlev Torsdag d. 6. oktober 2011 Kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald (KH)

Læs mere

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00

Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Referat af Beagleklubbens bestyrelsesmøde søndag d. 29. maj 2016 Dalskovvej 17, 5270 Odense N kl. 9.00 Til stede: Anne Sofie Gothen (ASGR), Lone Hansen(LOHA), Mette Nødskov(METN), Helle Stenger Jürgensen(HELS),

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby

Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014. Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referat: race-kreds- og udvalgsmøde den 6. april 2014 Fjeldsted Skovkro, Store Landevej 92, 5592 Ejby Referant:MB Ordstyrer Julie Hasselby Velkomst Peter Nielsen bød velkommen til de 39 deltagere. Det

Læs mere

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010.

Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. Nye udstillingsregler for border terriers pr. 15. marts 2010. (Titlen DKCH(U) er tilføjet for border terriers pr. 15. marts 2010) I en årrække har det været muligt at opnå titlen Dansk Eksteriørchampion

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Dagsorden til bestyrelsesmøde over SKYPE den kl. 19: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 18.6.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Susanne Dannaher (SD) (fra

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2015. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Nyt om udstillinger. Nye danske championater fra 2018 Nordiske udstillinger Diverse praktisk info

Nyt om udstillinger. Nye danske championater fra 2018 Nordiske udstillinger Diverse praktisk info Nyt om udstillinger Nye danske championater fra 2018 Nordiske udstillinger Diverse praktisk info Nye danske championater fra 2018 Dansk Juniorchampion DKJUCH Dansk Veteranchampion - DKVECH Hvilke udstillinger?

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Til stede: Afbud: Peter Vesterlund Charlotte Christoffersen Jan Marker Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur Nauta

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG, Jens Jensen, JJ og Bent Hansen, BH REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2014 i Langhårsklubben Fredag den 21. november 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Ida Thyssen, IT Gitte Becher,

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent)

Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Referat fra bestyrelsesmøde over SKYPE den 4.4.2019 kl. 18.30-21.30 Deltagere: Louise Roer, Anne Marie Vanderhoef, Susanne Dannaher, Sannie Ransby, Bibi Lindschouw og Marianne Gramstrup (referent) Afbud:

Læs mere

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ.

Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. Referat fra årsmødet for Golden Retriever d. 29. januar 2006 på Fraugdegård, Fraugdegårds Allé 4, Fraugde, 5220 Odense SØ. A. Valg af dirigent: På raceledelsens vegne, foreslog Lisbeth Bech, - K.K. Jensen,

Læs mere

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den :

Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den : Referat af D.B.S.K. s Generalforsamling den 8.4 2017: 1. Valg af dirigent: Arno Mark fra DKKs dirigentliste blev valgt med applaus. 2. Valg af referent: Connie Beck blev valgt med applaus. 3. Valg af 2

Læs mere

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA

Jens Jensen, JJ, Jesper Klausen, JK og Carsten Lawets, CLA REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2012 i Langhårsklubben Fredag den 31. august 2012 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Leif Hansen,

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning

Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Bestyrelsesmøde d. 9. januar 2016 på Hørning Kro og motel, 8362 Hørning Tilstede: Hanne Veggerby (HVEG), Henrik Westerå ( HEWE), Anna Sofie Gothen ( ), Lene Toft(LETO), Mette Nødskov ( METN), Lone Hansen

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde.

Opfølgning på referat fra sidste bestyrelsesmøde. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2015 i Langhårsklubben Fredag den 29. maj 2015 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL)

Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 4.7.2018 Kl. 19.00 23.20 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Anne Marie Toft Hansen (AMTH), Bibi Lindschouw (BL) Afbud: Kate Palmquist

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl. 9.00 Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng

Bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl. 9.00 Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng Bestyrelsesmøde d. 5. oktober 2014 kl. 9.00 Stationsvej 4, Løve; 4270 Høng Tilstede: Hanne G. Veggerby ( HVeg), Anna Sofie Gothen ( Asgr), Lene Toft ( LeTo), Marie Louise Nielsen ( MaNi), Lone Hansen (

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

Referat fra Spidshundeklubbens generalforsamling. Fredericia 7. april 2013

Referat fra Spidshundeklubbens generalforsamling. Fredericia 7. april 2013 Referat fra Spidshundeklubbens generalforsamling Fredericia 7. april 2013 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent Bestyrelsen foreslår Helle Dyrlund (HD). HD er valgt. HD tager over og takker for valget.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. januar 2010 Tilstede: Per Salomonsen, Christian Niss, Leif Mikkelsen, Kurt Thomsen, Lilian Milek Madsen og Dorte Paludan. Afbud fra Lene Hadbjerg. Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

Mødereferat Emne: Dato Kl.: Aftalt afsluttet kl Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden:

Mødereferat Emne: Dato Kl.: Aftalt afsluttet kl Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Dagsorden: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 07.01.2019 Kl.: Aftalt 18.30-21.30 afsluttet kl. 22.00 Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Bibi Lindschouw (BL), Susanne Dannaher

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden med bilag:

Mødereferat. Dagsorden med bilag: Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 2.8.2018 Kl.: Aftalt 19.00-21.30 (afsluttet 22.00). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie Toft Hansen

Læs mere

VEJLEDNING TIL PRØVER PÅ HUNDEWEB

VEJLEDNING TIL PRØVER PÅ HUNDEWEB 24. OKTOBER 2017 VEJLEDNING TIL PRØVER PÅ HUNDEWEB TIL REGIONERNE OG BRUGSHUNDEUDVALGET EMMA FREIDAL LAURSEN SPANIEL KLUBBENS BRUGSHUNDEUDVALG Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Oprettelse af prøver...

Læs mere

Referat. bestyrelsesmøde 6/2010

Referat. bestyrelsesmøde 6/2010 Referat af bestyrelsesmøde 6/2010 Dato for mødet: 26. september 2010 Til stede: Afbud: Henrik Westeraa (HeWe), Annette Pedersen (AnPe), Michael Johannesen (MiJo), Michael H. Jensen (MhJ), Thelde Ravn Toft

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013.

REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. REGLER FOR BASSET-KLUBBEN S ÅRSKONKURRENCER OG KLUBCHAMPIONAT, GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2013. (Med forbehold for evt. DKK ændringer.) I forbindelse med årets udstillinger afvikles klubbens årskonkurrence.

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN

REFERAT BESTYRELSESMØDE DANSK SHEETLAND SHEEPDOG KLUB, DEN Tilstede: Ivan, Annemie, Flemming, Kirsten, Katja, Christine, Tina og Ernst Afbud: Lokalrepræsentanter: Laila Koch, Lone R. Jørgensen, Kirsten K, Susan(ny) Afbud: Lotte Skriver, Vibeke Midlander Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde afholdt på Skype den 11. november 2018

Referat af bestyrelsesmøde afholdt på Skype den 11. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde afholdt på Skype den 11. november 2018 Mødt Tove Baukjær (TB), Peter Nielsen (PN), Susie Hansen (SH), Marie Hamming (MH), Marianne Roth (MR), Marie-Louise Slettegaard (MLS),

Læs mere

Regnskabsregler. Diabetesforeningens bogholderi bogfører for Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper

Regnskabsregler. Diabetesforeningens bogholderi bogfører for Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper Regnskabsregler Diabetesforeningens bogholderi bogfører for Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper Regnskabsregler for Diabetesforeningens Lokalforeninger, Børnefamilie- og Ungegrupper, hvor Diabetesforeningens

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2013 i Langhårsklubben Fredag den 8. november 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen,

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter.

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Tilstede Pia Grisell Rikke Andersen Hans Erik Pedersen Michael Petersen Erhard Jørgensen Pia Hansen Marianne Pedersen Inden dagsordenen:

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 4. januar 2015 kl. 10:30 Kongeåsen 112, 4230 Skælskør

Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 4. januar 2015 kl. 10:30 Kongeåsen 112, 4230 Skælskør Dagsorden for bestyrelsesmøde d. 4. januar 2015 kl. 10:30 Kongeåsen 112, 4230 Skælskør 1. Godkendelse af referat 2. Fastsættelse af endelig dagsorden 3. VSS: 3.1: 2015 Status (HVeg) 3.2: 2016 Status (HeWe)

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING

Referat fra GENERALFORSAMLING Referat fra GENERALFORSAMLING Lørdag d. 14.april 2018, kl. 13.00 1. Valg af dirigent: Bjarke Falck Sabroe fra DKKs dirigentliste blev valgt som dirigent. 2. Valg af referent: Bestyrelsen indstillede Mia

Læs mere