Temadage oktober 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Temadage 13.-15. oktober 2014"

Transkript

1 Temadage oktober 2014 Østfyns Produktionsskole Marslev Byvej OO en skole i virksomhed - en virksomhed i skolen

2 Temadage: Vi vil gerne have lov til at invitere dig og dine kammerater på nogle spændende og anderledes oplevelser i temaugen i uge 42. Som noget nyt, får du muligheden for at sammensætte 3 dage så du, forhåbentligt, får nogle interessante og udfordrende dage, med mulighed for at blive klogere. Hver dag er der 3 forskellige aktiviteter og du kan, hver dag, vælge den aktivitet, som du synes er mest spændende. Da der rent praktisk, er nogle begrænsninger på antallet, f.eks. hvor mange der kan være i bussen og lignende, skal du, ud for hver dag, sætte et 1-tal ud for den aktivitet du helst vil på, men du er også nødt til at skrive 2. prioritet og 3. prioritet ud for de 2 andre aktiviteter. Vi vil, så vidt muligt, tage hensyn til dine førstevalg, men vi kan ikke garantere, at der ikke vil være dage, hvor du ender på enten din 2. eller 3. prioritet. Vi håber, at du vil give den aktivitet du får, en fair chance. Det eneste du risikerer, er at blive klogere. Hvorfor temadage? Vi holder temadage blandt andet fordi det er en måde at styrke sammenholdet på skolen. På temadagene blandes du med elever fra andre værksteder og du får mulighed at tale med nogen af dem, som du måske nok ser til hverdag, men ikke når at tale med. Det er også en mulighed for at opleve og lære på en anden måde, når du og dine kammerater kommer ud og ser eller hører om steder og ting, som du måske ellers ikke ville have set eller hørt. Praktisk info: Alle aktiviteter foregår rigtigt meget udendørs. Det er derfor MEGET VIGTIGT, at du sørger for at have tøj med, så du kan klare en hel dag udendørs også selv om det regner hele dagen. Tjek vejrudsigten og vær forberedt på, at vejret i oktober måned kan skifte meget hurtigt. Husk at du selv har ansvaret for dine ting, så hvis du medbringer elektronik, penge, nøgler eller lignende, så skal du selv sørge for at tingene er forsvarligt indpakket og fastgjort f.eks. ved kanosejlads. Hver dag skal vi mødes på skolen og spise morgenmad og smøre madpakker. Der er enkelte undtagelser, hvor I skal mødes i enten Odense eller Kerteminde. Her medbringer lærerne mad, så I kan smøre jer en madpakke. Mødetidspunktet for de 2 aktiviteter er sat således, at vi forventer, at I har spist morgenmad hjemmefra. På de aktiviteter der foregår i enten Nyborg, Odense eller Kerteminde kan I få fri på stedet men først når aktiviteten er HELT slut og I har en HELT FAST aftale med lærerne om, at I har fri! Hvis du forsvinder/ bliver væk /udebliver undervejs på en aktivitet, vil du, som minimum, blive trukket i løn fra det tidspunkt, hvor du er forsvundet. Husk at hvis du udebliver fra en dag, så tæller en udeblivelsesdag for 1,6 normal arbejdsdag. Hvis du skal sygemelde, skal det ske til den lærer, der står som ansvarlig for det arrangement du har valgt, den dag du er syg. Skolen betaler for alle entreer, billetter m.m., men hvis du vil købe noget de steder vi besøger, skal du selv have penge med.

3 Mandag - Om forbrydelser Vi mødes på skolen kl og spiser morgenmad og smører madpakker. Derefter går turen til Fåborg, hvor vi bliver vist rundt på byens fængselsmuseum. Efterfølgende bliver vi vist rundt i Fåborg. Rundvisningen følger i sporene på en navnkundig tyveknægt fra gamle dage i Fåborg. Efter rundvisningen spiser vi frokost og har lidt tid på egen hånd i byen. Herefter kører vi tilbage til skolen, hvor en politibetjent vil komme og fortælle om sit arbejde og hvilke krav der stilles til arbejdet som betjent. Dagen slutter af med at vi ser filmen Jagten. Vi mødes på skolen kl. 8.00, spiser morgenmad der, og smører madpakker. Medbring tøj efter vejret, vi skal være en del udendørs. Medbring penge hvis du vil købe noget i Fåborg. Lærer: Anni tlf.: Mandag - Sejlads Dagen bliver en dag i vandets tegn. Vi mødes kl på havnen i Kerteminde. Først bliver vi præsenteret for dagens program og deler os op i hold. Det ene hold skal, sammen med en instruktør, prøve at ro i havkajak. Det andet hold skal, også med instruktører, ude at prøve at sejle i sejlbåd. Bådene vi sejler i, er Kerteminde sejlklubs H-både. Det er yderst vigtigt, at du medbringer regntøj og at regntøjet er BÅDE regnjakke OG regnbukser. Det kan også være en rigtig god ide, at medbringe et sæt skiftetøj, så du ikke risikerer at skulle køre hjem i vådt tøj. Vi mødes kl på havnen i Kerteminde. Mødestedet er ud for Kerteminde sejlklubs lokaler på lystbådehavnen. Du skal spise morgenmad hjemmefra. Medbring regntøj (både regnjakke og regnbukser). Medbring skiftetøj. Lærerne sørger for frokost. Hvis elektronik medbringes, skal det være forsvarligt, vandtæt indpakket. Lærer: Jørgen tlf.:

4 Mandag - Danmark verdens ældste kongerige (København) Dagen starter på skolen med morgenmad og smøring af madpakker. Derefter går turen til Sjælland, hvor vi starter i Roskilde Domkirke, hvor domprovst Jens Arendt viser rundt. Bagefter går turen til Rosenborg Slot, hvor kongehuset skatte opbevares. Herefter kører vi forbi Christianborg, hvor Folketinget og regeringen holder til og til sidst besøger vi Amalienborg slot, hvor kongeparret opholder sig det meste af vinterhalvåret. På Amalienborg får vi mulighed for at se tidligere kongers arbejdsværelser, som er placeret i Christian d. 8. palæ. Lærer: Christian tlf.: Tirsdag - Kulturdag i Odense Hele dagen kommer til at foregå i Odense, hvor vi skal besøge nogle af de steder, som man måske ikke lige får besøgt heller ikke selvom man bor i Odense. Vi kører til Fynsværket, som er det værk, der forsyner hele Odense og store dele af Fyn med varme og elektricitet. Her bliver vi vist rundt. Bagefter kører vi ind til centrum hvor vi besøger det nyistandsatte museum Møntergården, hvor der er en meget spændende udstilling om Odenses fortid. Efter Møntergården kører vi videre til Den Fynske Landsby og går en tur derude. Til sidst fortsætter vi til Byens Ø, som er et nyt aktivitetsområde i Odense. Her forsøger vi os med en minigolfturnering inden vi til slut returnerer til skolen. Medbring regntøj. Medbring penge, hvis du skal handle i Odense. Lærer: Carsten tlf.:

5 Tirsdag - Kanotur på Odense Å Dagen starter på engen ved Skovsøen. Her sætter vi kanoerne i vandet og starter en rigtig flot tur ind midt gennem hjertet af Odense. Vi sejler igennem Zoologisk Have, Munkemose og rigtig mange andre flotte steder som man ikke ser når man bare færdes i Odenses gader. Vi mødes på Engen kl Du skal spise morgenmad hjemmefra. Lærerne sørger for frokost. Medbring regntøj. Medbring skiftetøj. Skiftetøj, elektronik m.m. skal være vandtæt indpakket og fastgøres i kanoen. Lærer: Jørgen tlf.: Tirsdag - Danmark verdens ældste kongerige (Jylland) Turen går til Jylland, hvor vi skal besøge Jelling. Her står Jelling-stenen, som er den sten Harald Blåtand lod rejse for sine forældre, Gorm og Thyra. Ved middagstid ankommer vi til Kongernes Jelling, hvor vi får en rundvisning. Efter frokost kører vi mod øst, og besøger det nyrestaurerede Koldinghus. Slottet nedbrændte i 1808, da spanske soldater, som opholdt sig på slottet, ved et uheld, satte ild til det. Lærer: Christian tlf.:

6 Onsdag - Bo på andre måder Vi tager vores gule bus til Sjælland, hvor vi skal besøge det økologiske storkollektiv Svanholm. Svanholm har eksisteret som kollektiv siden 1978 og består af en masse huse og lejligheder samt en række forskellige virksomheder og et stort økologisk landbrug. Vi bliver vist rundt på Svanholm. På vejen hjem, besøger vi den økologiske landsby Hallingelille, hvor vi også bliver vist rundt, inden turen går tilbage til Fyn. Lærer: Jesper tlf.: Onsdag - Danmarks natur Æbelø Vi kører til Bogense og videre ud til stranden. Her skal vi vade gennem et lavvandet område for at komme over til Æbelø. Æbelø er et stykke enestående dansk natur, hvor gamle skove, dyr og planter har fået lov til at leve stort set uforstyrret. Det giver er en helt speciel oplevelse, at gå rundt i vild og uspoleret dansk natur. Efter en tur rundt om øen, vader vi tilbage og kører retur til skolen. Medbring: Regntøj, Et par sko der må blive VÅDE, et par skiftesko, evt. skiftestrømper og et lille håndklæde, I kommer til at gå i vand, så det ene par sko bliver med garanti våde. Medbring regntøj. Medbring et par sko der må blive våde. Medbring evt. skiftestrømper og et lille håndklæde Lærer: Jørgen tlf.:

7 Onsdag Danmark verdens ældste kongerige (Fyn) I dag skal vi ikke så langt. Vi starter med at køre til Nyborg og besøge Nyborg Slot. På Valdemar Sejrs tid, var Nyborg Danmarks hovedstad, dvs. det sted de danske konger opholdt sig mest, når de ikke rejste rundt for at holde styr på riget. Slottet var også her man i middelalderen holdt Danehof, dvs. det sted hvor kongen mødtes med rigets herremænd. Vi bliver vist rundt på slottet. Herefter kører vi til Odense og besøger Odense Domkirke og ser gravene fra de konger, der ligger begravet her. Det er Knud den Hellige, Kong Hans og Dronning Christine og deres søn Christian d. 2., som henslæbte de sidste mange år af sit liv i fangenskab. Dagen slutter med en tur til Odense Slot. Her får vi en rundvisning, hvor vi bl.a. hører om kongens elskerinde Grevinde Danner og ser den hemmelige gang hun benyttede, når hun skulle besøge kongen. Odense slot er faktisk bygget af en del af de sten, der blev tilovers, da man rev store dele af Nyborg Slot ned. Lærer: Christian tlf.: Tilmelding Skriv 1, 2 eller 3 ud for hver aktivitet hver dag, hvor 1 er den du helst vil. Mandag: Navn: Værksted: Mobil: Danmarks ældste kongerige (København) Forbrydelse Sejlads Tirsdag: Navn: Værksted: Mobil: Danmarks ældste kongerige (Jylland) Kulturdag Kanosejlads Onsdag: Navn: Værksted: Mobil: Danmarks ældste kongerige (Fyn) Boformer Æbelø Danmarks ældste kongerige hænger ikke sammen som et forløb, så der kan vælges frit mellem alle 3 aktiviteter hver dag.

8

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Grønnegårds Allé 5, 5300 Kerteminde, tlf. 63 32 46 03 Mail: adm@fph.dk, www.fph.dk. Program

Grønnegårds Allé 5, 5300 Kerteminde, tlf. 63 32 46 03 Mail: adm@fph.dk, www.fph.dk. Program Grønnegårds Allé 5, 5300 Kerteminde, tlf. 63 32 46 03 Mail: adm@fph.dk, www.fph.dk Program Temadage 4. maj 8. maj 2013 Valg 1 Den kolde krig Fra 1945 til starten af 90 erne levede verden med frygten for

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli.

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. DU 1 mandage, tirsdage & onsdage DU 2 onsdage, torsdage & fredage Program for Sommerugerne 29 & 30 2019. Kolding Kommune har igen i år besluttet at der

Læs mere

Med Ladbyskibet på tur

Med Ladbyskibet på tur Med Ladbyskibet på tur Engang sejlede Ladbyskibet på vandet omkring Kerteminde. Måske tog det også på togter rundt i vikingernes verden. Ladbyskibet var et langskib på 21 m. Det har været stort og flot.

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Med Ladbyskibet på tur

Med Ladbyskibet på tur Med Ladbyskibet på tur 1. Ladby 1. Ladbyskibet skal sejle over Storebælt. Vinden er stærk og kommer fra syd. Turen tager lang tid. Hvor kommer vinden fra? I skal hoppe på et ben frem til Trelleborg. 2.

Læs mere

EFTERÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2013 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 24.9. Dronning Dagmar v/ lektor, dr.phil. Kurt Villads Jensen, SDU Dronning Dagmar er en af de kendteste skikkelser fra den danske middelalder.

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens indgangshal. Rejsetid med tog varer omkring 1 time og 45 minutter.

Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens indgangshal. Rejsetid med tog varer omkring 1 time og 45 minutter. FiO 2010: Kursusplan Onsdag 26. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, onsdag den 26. maj. Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon:

VELKOMSTFOLDER. Børnehuset Østre. Børnehuset Østre Danmarksgade Odense C Telefon: VELKOMSTFOLDER Børnehuset Østre Børnehuset Østre Danmarksgade 2 5000 Odense C Telefon: 6375 1135 Kære forældre. Vi byder jer velkommen til Børnehuset Østre. Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at

Læs mere

INFO TVÆRSUGE 21 2011

INFO TVÆRSUGE 21 2011 TVÆRSUGE 21 2011 2010-2011 1 Generel information om Tværsugerne I løbet af et skoleår er der mange forskellige aktiviteter for de enkelte klasser, der kræver ændringer af skemaerne. Det kan f.eks. være:

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi synes selv maj er fløjet af sted, måske er det alle de ekstra fridage, vi har haft. Og de er fortsat ind i juni, så derfor kommer

Læs mere

Illustreret program Marokko projektet Fredag den 1. august fredag den 8. august 2014 Sjælland, Danmark

Illustreret program Marokko projektet Fredag den 1. august fredag den 8. august 2014 Sjælland, Danmark Illustreret program Marokko projektet Fredag den 1. august fredag den 8. august 2014 Sjælland, Danmark Fredag den 1. august Dagen var kommet hvor seks elever fra MFR skolen rejste fra Marokko til Nyvangsgården,

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen

Telefon- og Turtjenestens program for. Vesterbro/Sydhavnen Telefon- og Turtjenestens program for Vesterbro/Sydhavnen April, maj, juni og juli 2018 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Dragør Kommune inviterer på pensionistskovtur.

Dragør Kommune inviterer på pensionistskovtur. Dragør Kommune inviterer på pensionistskovtur. Der er 5 spændende ture at vælge imellem. D. 10.6. kl. 12.30-18 Tur til Helsingørs Kulturværft m. Guidet rundvisning Pris: 100 kr. Der dækker turen, entre,

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D

MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D MIDDELFART SEJLKLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERCAMP MANDAG D. 2.07. 2018 VIL DU GÅ GLIP AF 5 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Hvornår er det?: Indkvartering er søndag d. 1.07.2018 kl. 20.00 22.00 Afhentning

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst

Info om turen til Bornholm Rejseplan og program for turen til Bornholm Station Afgang Station Ankomst Station Afgang Station Ankomst Info om turen til Bornholm Tak for sidst! Som lovet følger her nogle praktiske informationer vedr. turen til Bornholm d. 27.-31. maj. Vi har nu modtaget de endelige rejsetider fra DSB. Det viser sig desværre,

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

Børnehuset Elverhøjen

Børnehuset Elverhøjen Børnehuset Elverhøjen Man finder ud af med sit hjerte, hvem der er ens bedste ven hørt i Elverhøjen Børnehuset Elverhøjen Hestehaven 104 D 5260 Odense S FB-elverhoejen@odense.dk Tlf. 29 39 53 34/Bus mobil

Læs mere

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN KORTE KURSER VELKOMMEN OM NORDFYNS FOLKEHØJSKOLE er en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev få kilometer fra kystbyen Bogense. Skolen er omgivet af skøn natur, der opfordrer til både ro og inspiration.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015

Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Studieturen til Istanbul d. 22.-27. marts 2015 Kære 2.v, Hermed følger relevante informationer til jer og jeres forældre omkring studieturen. Temaet for studieturen er øst og vest, og de deltagende fag

Læs mere

Coca, 2. August 2005. Señor Calapucha, Leonardo.

Coca, 2. August 2005. Señor Calapucha, Leonardo. Coca, 2. August 2005 Señor Calapucha, Leonardo. Señor, Det er med stor beklagelse at vi må meddele at den planlagte tur for Coca Rainforest Tourist rejsebureau fra mandag d. 10. fredag d. 15. august er

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Danhostel Århus. I forbindelse med besøget i Den Gamle By kommer eleverne omkring samfundsfag, geografi, historie- og danskfaget.

Danhostel Århus. I forbindelse med besøget i Den Gamle By kommer eleverne omkring samfundsfag, geografi, historie- og danskfaget. Den Gamle By AROS Domkirken Danhostel Århus 1. Status Fra bestyrelsens side er det vedtaget, at storeklasse (6-9. årgang), hvert andet år tager på en lejrtur af ca. en uges varighed. Den 7. til den 10.

Læs mere

Aktivitetsoversigt efterår 2019 Odense Pilgrimskreds

Aktivitetsoversigt efterår 2019 Odense Pilgrimskreds Aktivitetsoversigt efterår 2019 Odense Pilgrimskreds Vandretur i De fynske Alper Lørdag d. 21. september Mødested: Dannebrogsgade, Odense kl. 08.15, hvor vi fordeler os i bilerne. Bus 111 fra Fåborg kl.

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

SKOLEHJEMMET. et godt sted at være

SKOLEHJEMMET. et godt sted at være SKOLEHJEMMET et godt sted at være SKOLEHJEMMETS ADRESSER Skolehjemmet Rørdalsvej 10 9000 Aalborg Telefon: 7250 5380 E-mail: skolehjemmet@tcaa.dk www.techcollege.dk/skolehjem Aalborg Erhverskollegium Øster

Læs mere

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Vi ønsker alle en rigtig god sommer Dokumentation Ved indgangen til Fritteren, i Glasgangen, har vi lavet en aktivitetstavle, så børnene kan danne sig et overblik over, hvad der sker i huset. Det er et stort hus, og det kan være svært for

Læs mere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere

Aktivitetskalender for 2016. For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds. Julefrokost 2015. for pensionerede lærere Julefrokost 2015 for pensionerede lærere Mandag d. 7.dec. kl. 12.00 på Hotel Park Prisen er 150 kr. for medlemmer og ikke medlemsberettigede ledsagere. Andre deltagere 300 kr. Der er tilmelding efter først

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

SKOLEHJEMMET - ET GODT STED AT VÆRE

SKOLEHJEMMET - ET GODT STED AT VÆRE SKOLEHJEMMET - ET GODT STED AT VÆRE VELKOMMEN TIL DIT NYE HJEM Vi ønsker dig hjertelig velkommen på TECHCOLLEGEs skolehjem. TECHCOLLEGE har dagligt ca. 4.500 elever, hvoraf ca. 250 bor på skolehjemmet.

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2015 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

SOL & SOMMER SOMMERFERIE 2014

SOL & SOMMER SOMMERFERIE 2014 KreativSkolen SOL & SOMMER SOMMERFERIE 2014 KOM OG VÆR MED! UGE 24-25: SOMMERSLANK UGE 26: BROBY-PROJEKTET UGE 27: AKTIVITETS - OG KULTUR -TUR UGE 28: NATUR- & KREATUR TIL Lejre UGE 29: NATUR, MALE - &

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Humlebo Nyt Maj-juni 2017

Humlebo Nyt Maj-juni 2017 Humlebo Nyt Maj-juni 2017 Velkommen og farvel. Vi har sagt farvel til Matti, Amina, Agnes, Viola, Sebastian, Victor, Deniz, Dawid som er startet på fritidshjem. Vi siger velkommen til nye børn 1.maj: Teodor,

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på

Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på Område Sundet: Solsikken Byder velkommen til og familie. Du skal starte på 1 De voksne er fordelt således: Sol-stuen: Nina Susanne W. Måne-stuen: Lena Gitte Charlotte Rune Stjerne-stuen: Grethe Susanne

Læs mere

Velkommen i Mou DUS. Skoleåret

Velkommen i Mou DUS. Skoleåret I denne pjece kan du bl.a. læse om: Dagligdagen Køkkenvagt Forældresamarbejde Samarbejde med skolen Andre samarbejdspartnere Kontaktpersoner Praktiske ting Mou DUS, er en del af Mou Skole. DUS 1 ligger

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

FTLF Børne & Familie- Flotille 2019 til Polen Turen er tilpasset børnefamilier, som kun har 3-4 ugers sommerferie Uge 28, 29, 30 & 31.

FTLF Børne & Familie- Flotille 2019 til Polen Turen er tilpasset børnefamilier, som kun har 3-4 ugers sommerferie Uge 28, 29, 30 & 31. FTLF Børne & Familie- Flotille 2019 til Polen Turen er tilpasset børnefamilier, som kun har 3-4 ugers sommerferie Uge 28, 29, 30 & 31. Mere info: Christian Houkjær Mail: choukjaer@hotmail.com Mobil: 26

Læs mere

Udflugt med dampfærgen Skjelskør og besøg på Jægerspris Slot tirsdag den 19. maj 2015

Udflugt med dampfærgen Skjelskør og besøg på Jægerspris Slot tirsdag den 19. maj 2015 Udflugt med dampfærgen Skjelskør og besøg på Jægerspris Slot tirsdag den 19. maj 2015 Kære senior DHI Seniorklub indbyder til en forårstur med dampfærgen S/S Skjelskør på Roskilde Fjord og efterfølgende

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Forår 2016 Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent. En verden hvor kvinderne først kom i uniform og blev betragtet og behandlet som ligeværdige

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

Hvad mener Svend, at den store Jellingsten fortæller om Harald Blåtand?

Hvad mener Svend, at den store Jellingsten fortæller om Harald Blåtand? Hvad mener Svend, at den store Jellingsten fortæller om Harald Blåtand? At han var konge, havde stor magt, var en dygtig kriger, klog og gjorde danerne kristne. Hvem fik den store Jellingsten til Jelling?

Læs mere

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle

Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub. incl. en goodiebag med gaver til alle Årets sjoveste SOMMERCAMP i Middelfart Sejlklub incl. en goodiebag med gaver til alle Middelfart Sejlklub byder velkommen til Sommercamp 2019 fra søndag den 30. juni til fredag den 5. juli I løbet af ugen

Læs mere

Museet Ribes Vikinger Læringstilbud

Museet Ribes Vikinger Læringstilbud 2014-2015 Museet Ribes Vikinger Læringstilbud Museet Ribes Vikinger Oplev Ribes spændende historie fra år 700 til år 1700. Rundvisning Tilpasses den enkelte gruppe Museet Ribes Vikinger er placeret på

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer side 1! af 5 Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer Udarbejdet: 23. oktober 2014 Hvilket fartøj gælder denne sikkerhedsinstruks for? Havkajak på Faaborgegnens Efterskole Skriv navn(e) og kaldesignal(er)

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR

EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR LOUISIANA LEJRSKOLE EN UGE MED KUNST, KROP OG NATUR PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR 19.8-23.8.2019 VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Frederik Højfeldt Nielsen Med Louisiana Lejrskole

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2017 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Velkommen til Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Hadsten Børnehave er en selvejende institution Vores institution skal være et sted, hvor både børn og voksne

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Praktiske oplysninger omkring Naturinstitutionen Frimærket:

Praktiske oplysninger omkring Naturinstitutionen Frimærket: Praktiske oplysninger omkring Naturinstitutionen Frimærket: Hvornår åbner/lukker vi: Vi har åbnet i Frimærket fra kl. 6.30. -17.00. Fredag lukker vi kl. 15.30. Vi forventer, at alle børn er mødt ind kl.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2015-16

DM i Skolehåndbold 2015-16 DM i Skolehåndbold 2015-16 8.-10. december 2015 i Næstved VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør Telefon- og Turtjenestens program for Dragør marts - december 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at få dejlige oplevelser

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 32 Januar - april 2015

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 32 Januar - april 2015 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 32 Januar - april 2015 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2015 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde 1 Hvor mange skal med på turen: 43 piger fordelt på 3 hold: U14 U17 U19. ( 41 i bussen) 5 holdledere og trænere ( 4 i bussen) Susan Jørgensen Heidi Østergaard

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers

Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Velkommen i Feldborg Frie Børneunivers Med denne folder byder vi voksne og børn velkommen i Feldborg Frie Børneunivers vuggestue og børnehave. Fælles for vuggestue og børnehave: Hvis dit barn skal gå i

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. oktober 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 918 Næste uge: Mærkedag: 7. oktober 9. oktober 10. oktober 11. oktober 12. oktober 13. oktober Uformel dag for kommende bh.kl. samt forældre Skole-hjem

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

FiO 2012: Kursusprogram

FiO 2012: Kursusprogram FiO 2012: Kursusprogram Onsdag 23. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, onsdag den 23. maj. Der afgår jævnligt InterCity tog mod Odense. Perronen findes under lufthavnens

Læs mere

et godt sted at være

et godt sted at være et godt sted at være SKOLEHJEMMETS ADRESSER Skolehjemmet Rørdalsvej 10 9000 Aalborg Tlf.: 7250 5380 E-mail: skolehjemmet@techcollege.dk www.techcollege.dk/skolehjem Aalborg Erhvervskollegium Øster Uttrup

Læs mere

FiO- 2013: Kursusprogram

FiO- 2013: Kursusprogram FiO- 2013: Kursusprogram Ret til ændringer forbeholdes!! Onsdag 22. maj: Ankomst Kursusdeltagerne ankommer til Kastrup Lufthavn, København, onsdag den 22. maj. Der afgår jævnligt InterCity- tog mod Odense.

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Hvad mener Svend, at den store Jellingsten fortæller om Harald Blåtand? Sæt kryds ved de 5 rigtige svar

Hvad mener Svend, at den store Jellingsten fortæller om Harald Blåtand? Sæt kryds ved de 5 rigtige svar Illustration: Ida Maria Schouw Andreasen og Benni Schouw Andreasen Hvad mener Svend, at den store Jellingsten fortæller om Harald Blåtand? Sæt kryds ved de 5 rigtige svar A. At han havde god kontakt til

Læs mere

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2008 UGERNE 27 OG 28 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse Information PERIODE Sommerskolen er i ugerne 27 og 28 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse bosiddende i Middelfart

Læs mere

3. De lavede alt selv Beboerne i Sædding lavede næsten alle ting selv. Men hvor fik man det fra. Træk streger mellem det, der passer.

3. De lavede alt selv Beboerne i Sædding lavede næsten alle ting selv. Men hvor fik man det fra. Træk streger mellem det, der passer. Opgaver til Angrebet 1. Vikingerne plyndrer Hvorfor ville vikingerne plyndre Sædding? _ 2. Trælle Bues familie havde trælle. Man kan også kalde dem slaver. I Danmark havde vi slaver endnu helt op i 1200-tallet.

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer side 1 af 3 Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer Udarbejdet: 14. september 2015 23:00 Hvilket fartøj gælder denne sikkerhedsinstruks for? Skriv navn(e) og kaldesignal(er) eller identificer

Læs mere

14 Hvor skal vi hen? LØSNINGER & UDSKRIFTER. 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre. Julia: Har du været i Skagen?

14 Hvor skal vi hen? LØSNINGER & UDSKRIFTER. 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre. Julia: Har du været i Skagen? 14 Hvor skal vi hen? 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre Julia: Har du været i Skagen? Luis: Hvor ligger det henne? Julia: Oppe i Nordjylland. Luis: Har du været der? Julia: Næ, men jeg

Læs mere