Avisen, der stikker ud, når andre stikker af

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avisen, der stikker ud, når andre stikker af"

Transkript

1 1 Den ukorrekte Avis Avisen, der stikker ud, når andre stikker af Hold øjne og ører åbne! Flaget er i fare. DUA nr. 107 Satire Ironi Alvor Juni 2013 Humor Nå, mine herrer. Skal vi så se at komme i gang, Regeringen vifter med sparekniven, og hvem skulle have troet, at en socialdemokratisk ledet regering ville spare på de svage i samfundet? Også de borgerlige er med på den galej. Nu er det lige før, man går over til Enhedslisten. Det er under alle omstændigheder det parti, der fører en retfærdig politik i spørgsmålet om besparelser. Regeringen skulle skamme sig!

2 2 No-Kays Forlag ISSN Intro Det står skidt til med den danske indsats mod indvandringen. Vi er mange, der i årevis har kæmpet - blot for at konstatere, at det ikke har nyttet ret meget. Nogle hævder dog, at det ikke har været forgæves. Vi har skabt ånde-huller. Måske men til hvilken nytte? Men når vi ser på andre lande og sammenligner os med dem, så må vi nok indrømme, at Danmark klarer sig blandt de bedste. Men vi har brug for at snakke med hinanden. Den Danske Forening, som var den første forening i sin art, lader ikke høre fra sig. Den har en hjemmeside og et blad, og så er alt sagt. Foreningen Dansk Kultur derimod har været aktiv lige indtil stifteren, Rolf Sloth Henriksens død. Siden da og indtil for nylig er der ikke sket noget i foreningen. Men nu er der kommet en ny formand, Jørn Stouenberg, og det ser ud til, at foreningen blomstrer op igen. Vi har da lov at håbe. Trykkefrihedsselskabet er kommet til sidenhen, og her er der gode oplæg og debatter, men ingen hjertevarme. Kun bonede gulve, som giver plads til bøger. Men ret beset: Hvad skal vi med flere bøger? Og medlemmerne har ikke mulighed for at snakke med hinanden og udveksle tanker, som det var tilfældet med Den Danske Forening, hvor man i en årrække indtil foreningen kørte træt mødtes til en sund snak og debat, og her udvekslede man ideer og fremlagde forslag til strategier. Ligeledes mødtes medlemmer af Dansk Kultur på lokalt plan med mellemrum i Valby Medborgerhus, hvor der var debatoplæg ved en foredragsholder og herefter spørgsmål og almindelig snakken med hinanden. Herefter gik man på værtshus og snakkede videre. På den måde kom vi til at kende hinanden, og det gav mulighed for at sprede informationer. Møderne i Valby Medborgerhus vil efter sigende blive genoptaget. Den slags møder er vigtige, for vi har behov for at snakke med hinanden. Det var min drøm, at vi kunne lave et medieforum med udgivelse af avis, lave radioud-sendelser og videooptagelser. Indtil videre er det kun DUA, der har fungeret, takket være, at jeg laver det meste selv. Resten må så blive ved snakken. Redaktøren Ud med alle beskidte tanker. Vi har et effektivt tankepoliti i racismeparagraffen. SD-politiker hotas, förföljs och misshandlas men ingen bryr sig Av:Maria Celander maj 8, 2013 Säkerhetschefen: Det är jävligt tyst om detta Korset er truet Nationell i dag EU vill ändra svenska flaggan

3 3 I grekisk media har det under de senaste månaderna förekommit uppgifter om att EU diskuterat möjligheten att avskaffa korset från sex av 27 medlemsländer. Detta skulle därför gälla länderna Sverige, Finland, Danmark, Storbritannien, Malta och Grekland. Korset vælter langsomt Anledningen till att EU vill ta bort kors från flaggor är att man relaterar det till den kristna tron. B FN regner med, at der i år 2050 vil være ca. 200 millioner klimaflygtninge. Og det er vores ansvar, at tage imod dem. For som sædvanligt er det vores skyld det hele. Det er os der har skabt klimaændringerne og dermed de mange flygtninge, og derfor skal vi give dem et nyt hjem i Vesten som kompensation for, hvad vi har gjort, hævder FN, der endnu engang viser sin dybeste foragt for Europa og dets befolkning. Og hvad kan vi gøre? Den nye fred i Tingbjerg Er der virkelig ingen saft og kraft tilbage i kristne mennesker? Hvorfor protesterer de ikke? Brevsprækken Det er hykleri af den værste slags når politikere fra de borgerlige partier og Dansk Folkeparti udtrykker bekymring for indvandringen. Men alligevel møder de op til den årlige statsborgerskabsdag på Christiansborg for at gratulere de mange hundrede nye "danskere". Det viser blot, at de også støtter den demografisk forandring af Danmark. Hvad skal man snart sige? Freden bryder ud igen og igen i Tingbjerg Vi hørte for nyligt om den idylliske fred, der var opstået i Tingbjerg takket være en stor integrationsindsats. Siden har der været flere skudepisoder. Det fremgår bl.a. af JP Flere unge mænd var forsamlet i en kiosk i Tingbjerg i København, da ukendte gerningsmænd affyrede op mod 35 skud mod forretningen.

4 4 Kriminaliteten fortsætter på andre og nye steder. Mon ikke alle penge til integration er spildte? Og hvem er det, der betaler? B H.C. Andersen satte ved visse lejligheder et kryds i sin dagbog. Således inspireret ville jeg også sætte krydser. Men det skulle være, når jeg havde oplevet at rejse i bus, uden at der var muslimer eller negre med. Det er svært at få krydser på den måde. De fremmede invaderer vores land. Vi kan i nyhederne erfare, hvad der sker. I England. I Sverige. Men det er forbudt at erkende sandheden. Svenskerne burde efterhånden indse, at indvandringen har været skadelig. Ja, det burde englændere, hollændere, tyskere og flere andre også! Det er strafbart at erkende sandheden. Men jeg vil ikke være multikulturel, eftersom jeg har set, hvad det går ud på. Muslimerne bliver vores undergang. De, der mener noget andet, må komme med gode argumenter. Jeg er glad for, at jeg ikke har børn, der skal leve i det fremtidige samfund. Selv er jeg parat til at dø. Det er et skodsamfund, der ikke bekæmper muslimer. Sandheden er ilde hørt også i et demokratisk land. Eller er det mon ikke demokratisk? B Ifølge en undersøgelse i migrationsstudier ønsker ca mennesker fra nogle af verdens fattigste lande at udvandre til Vesten i håb om at starte et nyt liv. Disse fattigdomsflygtninge skal gøres til EU-borgere hver og én hvis det står til vestlige statsledere. Og konsekvenserne vil de ikke så meget som tænke på. Tredubblat antal mord i Egypten I fredens og demokratiets land. Læg mærke til det! Den danske velfærd Åse Clausen Bjerg Jeg kom hjem fra Spanien med et skadet knæ, som gjorde, at jeg ikke kunne gå. Jeg fik at vide fra lægen, at jeg kunne bede om hjemmehjælp til indkøb. Jeg havde ingen danske penge og ikke mad i huset. I hjemmehjælpen fik jeg at vide, at de ikke kunne finde mig i kommunen. De kunne heller ikke sige noget om, hvornår de kunne komme, om det blev i morgen eller i næste uge. Det er den danske velfærd. Men minsandten om de ikke ringede næste dag af sig selv og tilbød mig hjælp den følgende dag. Det var da godt, at en gæst, som havde benyttet min lejlighed, mens jeg var væk, havde efterladt noget mad i køleskabet. Men da jeg bad om at låne et par krykstokke, fik jeg at vide, at jeg skulle købe dem!!! Og ikke nok med det. De almindelige hjælpemiddelcentraler har dem ikke, så det var en jungle at finde frem til det sted, hvor de kan købes. Så kom det næste problem. Krykkerne skulle sendes med B post, så de ville først komme i løbet af den næste uge. Så sendte jeg en af vennerne, som har bil ind i København for at hente dem. En af indkøberne kom tilbage med halvdelen af det, jeg havde sendt hende i byen for. Netto havde ikke varerne. Så kunne jeg sidde og vente på mad i en uge, inden næste indkøb kunne finde sted. Det er da godt at man kender nogle flinke naboer. Sådan ser vores gode velfærd ud! Bare man ikke løber ind i velfærden, for så får man da først problemer.

5 5 Hvorfor fortæller medierne ikke, hvad en ikkevestlig indvandrer koster landets skatteborgere? I et velfærdssamfund passer vi godt på hinanden. Spørgsmål til DR Vi er mange, der er utilfredse med DR s nyhedsdækning. Der er mere snak end nyheder. Vi savner de gode gamle fakta om, hvad der sker i verden. Eksempelvis er Stockholm i brand, men der kommer ikke et ord i nyhederne i DR. Hvorfor hører vi ikke noget om det? Hvorfor hører vi ikke noget om, hvordan det går i Mellemøsten? Hvorfor hører vi i det hele taget ikke noget vigtigt? Der er kun lange indslag med snak om ligegyldigheder. Dette brev samt svaret vil blive bragt i Den Ukorrekte Avis. Terror i London En civilklædt soldat blev myrdet på bestialsk vis af nogle islamister, og det fik David Camron til at stå frem med en tale, hvori han minsandten sagde, at denne gerning var et forræderi mod islam. Ørerne var ved at falde af. Camron udtrykte forræderi mod hele den vestlige verden ved at sige, at der ikke er noget i islam, der retfærdiggør denne forfærdelige handling. Der er meget i islam, der retfærdiggør denne bestialske fremgangsmåde. Selve koranen retfærdiggør den slags brutale handlinger, bl.a. sura 8,12, som siger Hug hovedet af de vantro.. Men det er en gammel erkendelse, som preller af på politikere, der bliver ved med at foregøgle os islams herligheder, som vi snart alle sammen kan få øje på. Med venlig hilsen På vegne af Den Ukorrekte Avis Åse Clausen Bjerg Der kom ikke noget svar, men samme aften kom der et kort indslag om Stockholm. Var det DUA, der udvirkede det? Det er før forekommet, at DUA har klaget over manglende oplysninger, hvorefter de er blevet bragt. Er det tilfældigheder? DUA opfordrer så mange som muligt til at klage på samme måde. Bla, bla, bla. God dag mand To og to er fem eller mere. Bitten Kirsti Nielsen Grundloven Er Grundloven blot en trosbekendelse uden at være det juridiske bolværk, som skulle beskytte det danske folk mod magtmisbrug? Det var det spørgsmål, der som en rød tråd gik igennem konferencen hos CEPOS den 3. juni 2013, på Christiansborg, hvor vi i panelet bl.a. kunne møde professor Ditlev Tamm, Jonas Christoffersen, direktør for Institut for Menneskerettigheder, journalist Martin Krasnik og ikke mindst chefjurist og arrangør af mødet hos CEPOS, Jacob Mchangama. Men hvorfor er Grundloven i virkeligheden bare nogle løselige rammer, inden for hvilke politikere til enhver tid nærmest kan gebærde sig som de vil? Der var flere forklaringer,

6 6 men klart kom det til udtryk, at Grundloven ikke i sin tid blev bragt til verden som et frist pust f.eks. efter omstyrtelse af diktatur, eller som et værn mod specifikke problemstillinger i tiden. Grundloven med sine løse, svævende formulering beskytter os i virkeligheden ikke ret meget. Frihed og demokrati er på tilbagegang, uden vi kan gøre noget, og enevælden er genindført, idet politikerne stort set kan gøre, hvad de vil. Frihedsrettighederne er under pres med tvangsindgreb over for borgerne såsom overvågning eller magthavernes adgang til privat område uden retskendelse, for slet ikke at tale om forholdet til EU (sidstnævnte gik man let henover).en af Grundlovens ret så klart formulerede paragraffer er 20, som ubestrideligt afgrænser landets suverænitetsafgivelse, tilsidesættes med lidt juridisk fiks fakseri og tågede forklaringer (bl.a. fra panelet). Kan man virkelig underlægge Danmark en fremmed magt via 20? Dette spørgsmål blev rejst fra salen, men blev ikke klart besvaret. Grundloven påbyder bl.a. følgende: Retten til uddannelse, til bolig, forsørgelse til dem, som ikke kan selv, personlig frihed, foreningsfrihed, ejendomsret. Men disse påbud er ganske sporadiske og uklare, og tilsidesættes som bekendt dagligt. Til gengæld siger Grundloven ikke noget om sundhed, slaveri, dødsstraf, ej heller om demokrati, som dog alle er særdeles vigtige spørgsmål og må vække til eftertanke. Frihedsrettigheder er i dag et tomt begreb med en stat, der æder sig ind på borgerne, og politikerne, der vedtager love, som går helt tæt på grænsen til Grundloven, eller simpelthen overskrider den. Derfor enevældens genkomst. Grundloven er blevet ændret ad bagvejen, når EU s charter om menneskerettigheder med sin traktatsret gives grundlovskraft. Menneskerettighedsdomstolens afgørelser er således blevet et led mellem den danske Grundlov og befolkningen. Også landets domstole påvirkes, når de skal afgøre en sag, og de skeler i høj grad til diverse internationale konventioner. EU-domstolen er i dag den egentlige forfatningsdomstol, som i praksis overgår den danske Grundlov og landets politiske beslutninger. Således er flere sager, som før i tiden blev afgjort af politikere, blevet juridiske sager, hvorved de er røget ud af det demokratiske system. Er vi kørt fast Det er som om pessimismen breder sig. Det er som om, vi har prøvet alt, og intet har virket. Vi sidder lige i øjeblikket og hænger med hovedet, og vi kan ikke køre videre af den vej, som vi har kørt indtil nu. Medierne slører facts, og danskerne tror i almindelighed på medierne, selvom flere og flere får øjnene op. Vi læser blogge og læser om nye uhyrligheder, men hvad rykker det? Hvad rykker det at diskutere på mediernes blogge? Hvor langt kommer vi ad den vej? De, der har en mening, bliver almindeligvis ved med at have deres mening. Dog kan vi så småt spore en ændring. Mange, der før var politisk korrekte har skiftet holdning, men de råber ikke så højt om det. Men det vigtigste er at få samling på danskernes modstand. Der er nok mange, der deler DUA s mening, men de er spredte og ikke organiserede. Vi har DF, men ikke alle indvandringsmodstandere tilslutter sig DF. Formålet fra nu af må være, at samle danskerne, ikke at holde møder i snævre kredse men at få organiseret danskerne. Det forekommer mig, at jeg har sagt det mange gange før. Det var faktisk sådan jeg begyndte min modstand for snart mange år siden. Er vi virkelig kørt fast? Afbrænding af Sverige Mon afbrænding af Sverige fortsætter? Vi hører ikke noget om det i medierne. Politiet gjorde ingenting. Der skete ingen anholdelser. Uromagerne havde frit spil.

7 7 Udviklingen går, som vi havde forventet. Der er ikke noget nyt i det, men de godtroende svenskere har nok fået sig en overraskelse. Det er, fordi vi ikke tilbyder dem arbejde. Det er diskrimination. var herfra man gik ud på restaurant eller værtshus efter mødet. Møderne har ligget stille i lang tid pga, at Elin Landler, som gjorde et stort stykke arbejde, har måttet trække sig tilbage pga sygdom, og ingen har ligesom ønsket at fortsætte, men nu har foreningen Dansk Kultur taget skeen i den anden hånd og fortsætter de arrangementer, som foreningen har afholdt på lokalt plan. Det glæder vi os til. Platugle Med mit kendskab til Svenskere er dette folk meget servile og ydmyge og bøjer sig for autoriteter, men når de presses hårdt nok, kan de gå amok i en sådan grad, som man ikke forventer. Lad os håbe, det sker på det statslige plan. Lad os håbe på, at svenskerne får nok. Måske skal modstanden bryde ud i lys lue her. Vi har da lov at håbe. De siger, at det svenske politi fik ordre fra oven til at forholde sig passivt, men nu siger jeg ikke mere. Men Se avpixlat. Sladretasken Dansk Kultur Foreningen Dansk Kultur afgik ved døden og genopstod som Fuglen Fønix. Den har nu fået en ny formand, og de møder, som før har været afholdt lokalt i Valby Medborgerhus, kommer efter sigende til at forsætte. I en årrække har Elin Landler arrangeret møder i Valby Medborgerhus med foredrag af forskellig slags, og møderne har generelt været flittigt besøgt. Det var her, man snakkede, det var her, man traf vennerne og det Europas tapte generasjon Publisert lørdag 25. mai :59 Amund Garfors Jeg vil takke politidirektør Odd Reidar Humlegård som henger bjella på katta, der han går ut i en av landets aviser og advarer om at store deler av dette kontinentet er i ferd med å få en «tapt generasjon» og som aldri vil komme i arbeid. For nå ser vi eksempler på at unge, velutdannede og resurssterke mennesker kommer til Norge og begår kriminalitet. Og stadig flere velger å begå disse forbrytelsene på grunn av den desperate situasjonen som store deler av Europa nå kjenner smerten av. Europol har identifisert 3600 organiserte kriminelle grupperinger som for tiden opererer innenfor Schengen. Ja dette er meget skremmende, og det sies at man skal lære av historien. Spørsmålet er hva skal man lære og hvordan? Jeg har ofte følelsen av at her tør man ikke se sannheten i hvitøyet. Man viker heller unna fordi sannheten kan virke for brutal. Men det er jo fordi man hele tiden er på etterskudd, eller man tenker ikke over hvilke konsekvenser politikken vil ha. Ikke er det så farlig heller, fordi man aldri blir stilt til ansvar. Og dersom man blir stilt til ansvar, da har man alltid en slående forsvarstale i beredskap. Politikerne hersker med livet til folk, og bryr seg katta om det. Det var mye nød og elendighet i Tyskland før Andre verdenskrig. Etter hvert fikk folket nok av å være ydmyket, og ropet etter den

8 8 sterke mann runget øredøvende over landet. Vi vet jo alle hvordan det gikk. Som sagt, så skal vi lære av historien. Hva kan vi så lære av dette? Kanskje at det ikke lønner seg å ydmyke folket? Eller kanskje at det ikke lønner seg å la folket føle seg sveket av sine egne ledere? Ikke minst følelsen av at folket ikke blir respektert. En dag kommer kanskje vi også til å rope på den sterke mann? Den dagen vi er så trengt opp i hjørnet at vi ikke ser noen annen mulighet? Da hadde kanskje lærdom vært bedre? Men det er vel heller som mange sier at historientror gjentar seg. du, der er nogen bagved, der trækker i trådene? Sikkert, siden historien gentager sig. pressionsmiddel havde de? Så få kvinder kan ikke på så kort tid tvinge Dansk Supermarked i knæ. Hvem satte det i scene og hvorfor? Fremtidens stolte danske kvinde? Norge, det nye Amerika? Norvald Åsen Fra Sladrehankene Sverige Citat af Jimmie Åkesson, Sveriges demokraterne (fra Morten Uhrskovs blog, JP.) Polisstationer och tågstationer brinner. Kulturarv och skolor brinner. Stenar och brandbomber kastas och rutor krossas. Poliser och brandmän misshandlas. Vanliga, hederliga medborgare misshandlas. Hur långt, Fredrik Reinfeldt, ska det behöva gå innan ni inser att er ansvarslösa, mångkulturalistiska splittringspolitik får den här sortens konsekvenser? Tørklæder i butikkerne En gruppe muslimske kvinder har lagt pres på Dans Supermarked, som har bøjet sig og givet efter. Nu må kassedamerne gerne sidde med tørklæde. Den historie virker tam, men døden skal have en årsag. Hele det spil med de muslimske kvinders kampagne virker iscenesat. Hvilket Ordføreren i Oslo, Fabian Stang, skal nylig ha uttalt følgende til Dagsavisen: I dag kan ingen beskrive hvordan en typisk amerikaner ser ut, og slik blir det nok her også. Norge blir det nye Amerika, og jeg er veldig begeistret over hvor godt mye av integreringen går. Svikefulle ord, slik jeg ser det! En del ting må Fabian Stang ta med på lasset når han skal gjøre Norge til det nye Amerika: For det første: Har han fått fullmakt fra oss nordmenn og samer, Norges to urfolk, når han skal omskape vårt fedreland til et multietnisk/multikulturelt innvandringsland med det som følger med en slik samfunnsomveltning? Først kan nevnes at begrepet amerikaner omfatter de innvandrede millioner, og er ikke en betegnelse på Amerikas urfolk, som stort sett gjennom de siste århundrer har vært plassert i reservater. Disse har sine stamme-betegnelser slik som vi har navn på Norges urfolk, som nordmenn og samer. Innvandrerne i Norge kan ikke kalles nordmenn, selv om det har blitt et triks fra media og den øvrige eliten å benevne disse for nordmenn. Dermed kan de også skjule den voksende fremmede befolkningen overfor folket og gjennom sta-

9 9 tistikker. Svikernes folkebedrag! Nordmenn og samer vil få nett den samme skjebne som Amerikas urfolk har måttet godta ved Fabian Stang sitt ønskeland, det nye Amerika. Noe annet Oslos ordfører vil få med seg på lasset er Amerikas enorme kriminalitet som ofte går etter etniske skillelinjer. Med en sterk lojalitet til egen gruppe, mens grov og rå kriminalitet utøves mot medlemmer av andre grupper enn den en selv tilhører. Gratulerer, herr Stang, med ditt nye Amerika! Europa er blevet til en farlig legeplads. Elvirasdatter X: Kloden er for alle. Den er ikke forbeholdt en bestemt race. Det må alle da kunne indse. Derfor er der fri indvandringsret. Alle kan slå sig ned i Danmark, hvis de har lyst. Y: Jamen Danmark bliver jo ikke større. X: Snik snak. Der er plads til alle. Y: Jamen der er folk, der ikke har nogen bolig. X: Jamen det er de jo selv ude om. Y: Jamen er det rimeligt, at danskere skal gå på gaden, mens udlændinge indtager vore boliger? X: Ja, Danmark er jo kendt for sin gæstfrihed. Y: Jamen alle boliger er belastet til bristepunktet. X: Ork nej. Der er masser af plads. Vi kan fælde nogle skove og bygge huse på stranden. Der er masser af plads. Og vi har slet ikke udnyttet alle loftsrum og kælderrum. Platuglen Antisemitisme Det hævdes gang på gang, at anti-semitismen er implicit i kristendommen: Det var jøderne, der slog Jesus ihjel. I en dokumentar 1.juni på DR2 fremgår det, at antisemitismmen kom fra Europa med kristendommen, ikke fra islam. Det er ret ustyrligt med alle disse medieløgne. Det står højt og tydeligt i Hadith (tekst om, hvad profeten Muhammed sagde eller gjorde, og som er muslimernes forbillede), at jøder skal slås ihjel, og hadith er altså en del af islam. Den fungerer som et moral- og lovkodeks for det islamiske samfund generelt. Og vi vil ikke acceptere undertrykkelse af muslimer. Udstilling på galleri Stramning Vores talje kan skam tåle mange flere stramninger.

10 10 Vismændene har foreslået en lempelse af dansk økonomi, men det vil regeringen ikke gå med til, selv om det efter vismændenes anbefaling ville gavne dansk økonomi. Vi skal kvæles i stramninger. Pengene tager vi fra de fattige. Er det den danske regering i fremtiden? Skal vi så debattere Shariaen? Danmarks fremtidige regering? Dansk Supermarked har tilladt kassedamerne i Bilka, Føtex og Netto at bære tørklæder, angiveligt fordi den internationale ledelse har givet grønt lys. Shariaen er ikke til debat.

11 11 Den internationale ledelse??? Hvem er det? Der er fremmede i vores folketing. Ret beset burde Folketinget kun befolkes af danskere, men sådan er det ikke. Hvornår bliver de fremmede i overtal? Redaktion Åse Clausen Bjerg Redaktør

Nyhedsbrev nr. 19 Juni/Juli 2015

Nyhedsbrev nr. 19 Juni/Juli 2015 Nyhedsbrev nr. 19 Juni/Juli 2015 Nyt fra Den Konservative Vælgerforening i Egedal Valgudtalelse Valget er udskrevet det er nu det gælder! I den kommende tid skal vi gøre det helt klart for alle danske

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

Kristendommens søjler

Kristendommens søjler Kristendommens søjler 1 - Troen 2 Der er kun én Gud 2 Fælles udgangspunkt for kristne, jøder og muslimer 2 Kristnes tro på én Gud 2 Hvad er et menneske? 3 Hvad mener kristne med ordet nåde? 4 Jesus Kristus

Læs mere

105. møde. Tirsdag den 9. september 2014 (D) 1

105. møde. Tirsdag den 9. september 2014 (D) 1 Tirsdag den 9. september 2014 (D) 1 105. møde Tirsdag den 9. september 2014 kl. 9.20 Dagsorden 1) Eventuelt: 3. behandling af lovforslag nr. L 200: Forslag til lov om ændring af virksomhedsskatteloven.

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Marxismens gode sider og kapitalismens værste

Marxismens gode sider og kapitalismens værste Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 204 Offentligt Fra: Niels Jørn Krog Organisation: Adresse: Svalerodsvej 5 Postnr: 9800 Hjørring EMail: svalerodsvej5@stofanet.dk Telefon: midl. 82432782-98902345 mob.61713146

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

Pia Kjærsgaards tale ved Årsmødet i Odense Kongres Center, lørdag den 15. september 2007.

Pia Kjærsgaards tale ved Årsmødet i Odense Kongres Center, lørdag den 15. september 2007. 1 Kapitel 3 Opgave A Danske værdier tryghed og velfærd Pia Kjærsgaards tale ved Årsmødet i Odense Kongres Center, lørdag den 15. september 2007. - Det talte ord gælder - En morgen i sidste uge, da jeg

Læs mere

83. møde. Onsdag den 27. april 2011 (D) 1

83. møde. Onsdag den 27. april 2011 (D) 1 Onsdag den 27. april 2011 (D) 1 83. møde Onsdag den 27. april 2011 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgsmål til ministrene til umiddelbar besvarelse (spørgetime). 2) Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene

Læs mere

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV 2 FORORD 4 INDDRAGELSE, MEDBESTEMMELSE OG RETTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE OG TILSYN 14 PÆDAGOGER OG INSTITUTIONER 20

Læs mere

Sæt ord på din rejse gode råd om formidling, der virker

Sæt ord på din rejse gode råd om formidling, der virker Sæt ord på din rejse gode råd om formidling, der virker DANSK UNGDOMS FÆLLESRÅD Om forfatterne Lisbeth Pilegaard (f. 1968) er sektionsleder i international afdeling på norsk Flyktninghjelps hovedkontor

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Lars Løkke Rasmussen, Landsmødetale 4. oktober 2014 **** DET TALTE ORD GÆLDER **** I dag er det præcis 1.115 dage siden, der sidst var folketingsvalg.

Lars Løkke Rasmussen, Landsmødetale 4. oktober 2014 **** DET TALTE ORD GÆLDER **** I dag er det præcis 1.115 dage siden, der sidst var folketingsvalg. Lars Løkke Rasmussen, Landsmødetale 4. oktober 2014 DET TALTE ORD GÆLDER I dag er det præcis 1.115 dage siden, der sidst var folketingsvalg. Venstre gik frem for første gang i 10 år men danskerne valgte

Læs mere

Seksuel mishandling. Incest og voldtægt. 9. klasses projektopgave af Celine, Emma og Katrine. Uge 4 d. 23/01-09

Seksuel mishandling. Incest og voldtægt. 9. klasses projektopgave af Celine, Emma og Katrine. Uge 4 d. 23/01-09 Seksuel mishandling Incest og voldtægt 9. klasses projektopgave af Celine, Emma og Katrine Uge 4 d. 23/01-09 1 Indholdsfortegnelse Problemformulering.. side 3 Produkt side 4 Incest & Voldtægt.. side 5-10

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål.

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål. Bilag 1 Side 1 af 13 Kære respondent, Endnu en gang tak for din medvirken i vores kortlægning af danske kommuners brug af sociale medier. Afhængigt af dine svar ventes undersøgelsen at tage maksimalt ti

Læs mere

Til gennemsyn - ikke til undervisning

Til gennemsyn - ikke til undervisning Indholdsfortegnelse Prøveoplæg til Indblik og udsyn... 2 Vurderingsskema til den mundtlige afgangsprøve... 4 Grundloven 1849... 5 Stormen på Dybbøl 1864... 8 Slaget på Fælleden...11 Systemskiftet 1901...14

Læs mere

Kapitel 2 Der findes en løsning. Læs kapitlet i sin helhed

Kapitel 2 Der findes en løsning. Læs kapitlet i sin helhed ANDET TRIN: Vi kom til den erkendelse, at en Magt større end os selv kunne give os vor sunde fornuft tilbage. Kapitel 2 Der findes en løsning Læs kapitlet i sin helhed Med sygdommen alkoholisme følger

Læs mere

15. møde. Torsdag den 7. november 2013 (D) 1. Miljøministeren (Ida Auken):

15. møde. Torsdag den 7. november 2013 (D) 1. Miljøministeren (Ida Auken): Torsdag den 7. november 2013 (D) 1 Miljøministeren (Ida Auken): 15. møde Torsdag den 7. november 2013 kl. 10.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 8: Forespørgsel til statsministeren,

Læs mere

BØNNEGUIDE TIL 14 DAGE MED BØN FOR AALBORG

BØNNEGUIDE TIL 14 DAGE MED BØN FOR AALBORG "EN BY PÅ VEJ, EN BØNNEGUIDE TIL 14 DAGES BØN FOR AALBORG er den syvende publikation fra Aalborg Præstenetværk. Visionen bag er at kalde byens kristne og kirker til bøn for byen ved starten af det nye

Læs mere

Dansk F lkeblad Søndag den 11. september 2011 www.danskfolkeparti.dk 3337 5199 df@ft.dk

Dansk F lkeblad Søndag den 11. september 2011 www.danskfolkeparti.dk 3337 5199 df@ft.dk Dansk F lkeblad 3337 5199 df@ft.dk Velfærd: Vi må takke de ældre ved at give dem en tryg alderdom. Side 2 Valgkamp 2011: det er dit land - det er dit valg Slaget om Danmark Torsdag den 15. september er

Læs mere

S-Posten. Fra Anders Fogh og Co. Nr. 1-2008 30. Årgang. Socialdemokraterne i Slagelse

S-Posten. Fra Anders Fogh og Co. Nr. 1-2008 30. Årgang. Socialdemokraterne i Slagelse S-Posten Socialdemokraterne i Slagelse Nr. 1-2008 30. Årgang Fra Anders Fogh og Co. Det sker i dit parti Bladet indeholder denne gang bl,a.: Godt Nytår...side:3 Finn har ordet...side:4-6 Strøtanker...side:7

Læs mere

Tema Det nytter. Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner. i samarbejde med. Behandlingscenter STIEN

Tema Det nytter. Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner. i samarbejde med. Behandlingscenter STIEN Tema Det nytter Udgivet af støtteforeningen STIENs Venner i samarbejde med Behandlingscenter STIEN 2 STIENs Venner byder velkommen Velkommen til Stifinderen nr. 9, der denne gang behandler temaet det nytter.

Læs mere

Aftryk - Unge i Århus Mindspot, Borgerservice og Biblioteker, 2009 1. udgave, 1. oplag. Copyright 2009 Mindspot, Borgerservice og Biblioteker

Aftryk - Unge i Århus Mindspot, Borgerservice og Biblioteker, 2009 1. udgave, 1. oplag. Copyright 2009 Mindspot, Borgerservice og Biblioteker MINDSPOT Aftryk - Unge i Århus Mindspot, Borgerservice og Biblioteker, 2009 1. udgave, 1. oplag Copyright 2009 Mindspot, Borgerservice og Biblioteker ISBN 978-87-89860-32-9 Mindspot er støttet af Styrelsen

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Det var en chance, jeg fik... Jeanette og 10 andre unge fortæller om den forskel, et ophold på en døgninstitution har gjort i deres liv.

Det var en chance, jeg fik... Jeanette og 10 andre unge fortæller om den forskel, et ophold på en døgninstitution har gjort i deres liv. Det var en chance, jeg fik... Jeanette og 10 andre unge fortæller om den forskel, et ophold på en døgninstitution har gjort i deres liv. Jacob 4 Frida 9 Jesper 14 Christine 18 Paw 22 Jeanette 25 Per 30

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Alle interview fra Gud i skolen fuld længde

Alle interview fra Gud i skolen fuld længde Alle interview fra Gud i skolen fuld længde 1 Indholdsfortegnelse Interview med Peter Skov-Jakobsen, biskop i Københavns Stift... 3 Interview med Abdul Wahid Pedersen, imam... 21 Interview med Czelaw Kozon,

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

84. møde. Tirsdag den 6. maj 2014 (D) 1. Af Martin Henriksen (DF) m.fl. (Fremsættelse 14.01.2014. 1. behandling 14.03.2014. Betænkning 10.04.2014).

84. møde. Tirsdag den 6. maj 2014 (D) 1. Af Martin Henriksen (DF) m.fl. (Fremsættelse 14.01.2014. 1. behandling 14.03.2014. Betænkning 10.04.2014). Tirsdag den 6. maj 2014 (D) 1 84. møde Tirsdag den 6. maj 2014 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgetime med statsministeren. 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 35: Forespørgsel til statsministeren om

Læs mere