Ordinær Generalforsamling Halsnæs Bryghus, den 19. maj 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær Generalforsamling Halsnæs Bryghus, den 19. maj 2010"

Transkript

1 Ordinær Generalforsamling Halsnæs Bryghus, den 19. maj 2010 Formandens beretning: Kære generalforsamling hjertelig velkommen til Halsnæs Bryghus 2. ordinære generalforsamling Sidst vi var samlet til samme anledning var den 14. maj 2009, præcis 7 dage før åbningen af bryghuset den 21. maj Dengang var vi alle meget spændte på, hvordan der ville blive taget imod vores fælles bryghusprojekt, da vi kun på daværende tidspunkt havde rammerne at forholde os til, og det er jo ikke altid nok for at skabe en succes! Jeg drog nogle paralleller mellem bryghuset og et nyfødt barn som værende en fødsel med komplikationer og lidt vaklende på benene, men dog sund, god kulør og masser af mod på de udfordringer der ventede forude. Dem har vi nu efter godt 7 måneders drift fået prøvet af, og hér kan vi se tilbage på rigtig mange gode succesoplevelser, men selvfølgelig også punkter hvor der helt sikkert har været plads til forbedringer, men generelt, rigtig mange gode og positive tendenser. Uden at overdrive var der skyhøje forventninger fra alle sider, såvel initiativtagere og aktionærer, som kunder og ikke mindst de ansatte på bryghuset. Dagen blev skudt i gang og efter mange måneders hårdt fysisk arbejde samt et stort planlægningsarbejde var det en stolt bestyrelsesformand, der under høj sol kunne erklære Halsnæs Bryghus for åbent. Flere hundrede nysgerrige og tørstige gæster stod trippende og utålmodige for at se og smage på det nye bryghus. Dette var den foreløbige kulmination på den mangeårige rejse fra den gode idé til det færdige bryghus. Modtagelsen af bryghuset har været langt større og flottere end selv de mest optimistiske havde turdet håbe på. Alle budgetter på omsætningen blev langt overgået, og især den budgetterede omsætning på mad oversteg alle forudsigelser og forventninger! Oprindelig var udbuddet af mad tiltænkt som værende et supplement til bryghusets øl, men allerede fra første dag blev det klart, at kunderne forventede meget mere, og de benyttede i langt højere grad bryghuset som et egentlig spisested i stedet for en såkaldt brewpub, som oprindeligt var tiltænkt. Som følge heraf har der været meget pres på personalet og ikke mindst det logistiske omkring tilberedning af mad og håndtering af større bestillinger. Rammerne er nu en gang som de er, men forestil jer at skulle lave mad til spisende gæster i et køkken, hvor størrelsen kan matches af de fleste parcelhuse?

2 Dette punkt har nok affødt de flest kritiske stemmer, men vi lever jo også i en verden hvor alle kræver, men kun få gør sig lidt tanker om, hvad der kunne ligge til grund for, at tingene var som de var! Dog har vi selvfølgelig løbende forsøgt at forbedre dette punkt inden for de eksisterende rammer, noget der har båret frugt, men som der for altid vil skulle arbejdes med for at holde niveau. Alt i alt har dette første opstartsår været yderst positivt og ikke mindst, så har det bekræftet behovet for og opbakningen omkring bryghuset på Hundested Havn. Men i kølvandet på den noget hektiske og kaotiske opstart har der selvsagt også været en række ekstra omkostninger, både engangsomkostninger men også omkostninger som ikke er 100% tilpasset, som følge af det positivt overraskende aktivitetsniveau. Ud over rammerne har vores personale selvfølgelig været den alt bærende faktor for succes. Rigtig meget har hvilet på Maibrits og Peters skuldre, men de har arbejdet med en iver og ihærdighed og lagt alt deres sjæl i stedet for at kunne indfri de mange forventninger. Der har helt sikkert været perioder, specielt i den sene del af sommeren, hvor kræfterne var ved at være brugt op, men alligevel kom de begge igennem, med troen og lysten intakt, til at vise hvad de ville med bryghuset rigtig flot gået begge to! De mange løst ansatte hænder har været uundværlige og ingen nævnt, ingen glemt, men de har også alle bidraget med en super flot og fantastisk indsats. Stor tak skal lyde til alle ansatte og frivillige, der har bidraget. Siden hen er staben af fastansatte blevet udvidet og styrket (medio/ultimo marts 2010), med ansættelsen af Mette Jacobsen og Mette Ingversen. To meget kompetente medarbejdere med hver deres styrker, som fra starten af har sat deres tydelige positive præg på driften og indgået fint i samarbejdet med Maibrit og Peter. Som en del af den fremtidige strategi vil der blive brugt flere lønkroner på voksent og uddannet personale, som så vil give mindre lønforbrug til løst ansatte. Jeg vil selvfølgelig også nævne en anden vigtig parameter, nemlig det der serveres på bryghuset. Øllet er omdrejningspunktet og det må vi sige, at Peter har styret med usædvanlig sikker hånd, og han bliver jo ved med at trylle den ene fremragende øl efter den anden ud af hanerne. Røde Ran, Classens Lise og Store Knud kendte de fleste inden åbningen og de afsættes stadig i stor stil i både butikkerne og bryghuset. Siden hen kom Fabritius, Vådbinder, Poulsen, Frederikke, Havnens Perle, Havets guld, Sælhunden, Jul på Valsen samt Julemandens Pause til alle øl med et lokalt navn og lokal historie bag sig.

3 Igen i år bliver jeg nødt til at fremhæve vores brygmesters fantastiske evner til at producere øl opskrifter der på en gang både er unikke og specielle, samtidig med at de også rammer de flestes smag vist ikke en let balance men for Peter lykkes det altså, og derfor kan Halsnæs Bryghus igen i 2009 stolt modtage følgende hæder: Fabritius Poulsen Jul på Valsen Nr. 3 i Smag & Behags Årets sommerøl Nr. 6 i selvsamme konkurrence! Nr. 1 i Smag & Behag Årets juleøl Alt sammen hædret af personer, der er inden for øl- og restaurationsbranchen, efter blindsmagningstest! Brygmesteren er selvfølgelig glad og stolt over priserne, men ser det som sit job at lave det bedste øl, så ydmyg som Peter er, tager han det som noget naturligt at hans øl er i top. Dette kan vi alle selvfølgelig kun glæde os over, og vi er sikre på, at fremtiden byder på endnu flere nye, spændende og velsmagende øl oplevelser. Vi har stadig et fantastisk samarbejde med Herslev Bryghus, hvor Peter er ansat en del af hans tid. Tore, som er indehaveren, har udvist en yderst flot velvilje på stort set alle områder, også det økonomiske, og anser i dag hans samarbejde med Halsnæs Bryghus som værende yderst vigtigt og udgør efterhånden en ikke ubetydelig andel af deres produktion. Ingen tvivl om, at hér så vi rigtig, og at det er vejen frem for at underbygge økonomien og den fortsatte udvikling, ved at kunne trække på de kompetencer som Herslev Bryghus er i besiddelse af. Maden på menukortet har været som lovet let & godt hvor kvaliteten er i højsædet og til meget overkommelige priser. Det er lettere, kolde anretninger og lidt lunt samt noget til den søde tand. I ville falde bagover, hvis I vidste hvor mange æggekager, sildetallerkner og rejemadder der er kommet ud af dette meget lille køkken, så ikke noget at sige til, at det til tider har knebet med at kunne følge med. Mad konceptet passer generelt rigtig godt til bryghusets stil, men kræver selvfølgelig løbende små tilpasninger, og så længe køkkenets fysiske rammer er som de er, vil udbuddet også bære præg af dette. At drive bryghus på en aktiv havn, hvor besøgskoncentrationen om sommeren er speciel stor, og noget mindre hen over vinteren, giver også visse udfordringer, og dette har selvfølgelig også sin pris! Vi er vist alle blevet meget klogere på, hvordan disse sæsoner skal styres af, men ofte er det jo sådan, at tingene skal prøves af hen over et års drift, hvorefter der er nogle erfaringer der kan drages aktiv nytte af. Som billedet ser ud efter et års drift, starter hovedsæsonen blødt op fra Påske, topper i juni, juli og august og ebber ud hen over september. Oktober, november og december er der stadig liv på havnen samt mange arrangementer op mod jul, mens de 3 første måneder af året kun lever i weekenderne samt de arrangementer som bryghuset selv laver.

4 Der skal selvfølgelig arbejdes med at udvide forretningen i det kolde halvår, men billedet hen over året vil nok stadig være nogenlunde det samme. Efter åbningen af bryghuset modtog vi utallige opfordringer til at lave endnu en runde med aktietegning. I sommeren 2009 forsøgtes en kapitaludvidelse gennemført. Bestyrelsen vurderede, på baggrund af mange henvendelser om aktietegning, at lave en kapitalforhøjelse. Da en del af provenuet ved kapitaludvidelse går til administrative omkostninger, blev der sat et minimum på 200 aktier, der skulle tegnes, for at kapitaludvidelsen kunne finde sted. Efter endt tegningsperiode havde bryghuset modtaget 75 tegningsblanketter, og udvidelsen faldt som følge heraf til jorden. Kapitalen skulle blandt andet anvendes til at få gjort 1. salen færdig, så den var fuldt brugbar, men dette må så vente en stund. Det er dog stadig muligt at skrive sig på en liste i bryghuset såfremt man ønsker at tegne aktier, men selve tegningen vil først ske når der er tegnet mindst 100 stk. Ligeledes må vi heller ikke markedsføre denne mulighed grundet regler fra Finanstilsynet. Det indkøbte bryganlæg kom desværre ikke i gang i 2009 som forventet og udmeldt. Dette skyldes primært, at aktiviteten på bryghuset, som tidligere nævnt, var betydelig større end forventet, og vores brygmesters første prioritet har været at sørge for at der hele tiden var øl på hanerne og derfor givet mindre tid til at installere og tilslutte anlægget. Der har været meget stor interesse for netop bryganlægget og igangsættelsen. Dette med rette, da det i sagens natur er et bryghus som aktionærerne har investeret i. Dette er der dog rodet bod på efterfølgende, da vores brygmester den 18. marts 2010 bryggede den første øl på vores eget anlæg. Øllen er en chili-røg øl som i sin egenskab af at være den første øl brygget på anlægget er blevet døbt Batch No. 1. Der blev indbudt til forpremiere for alle aktionærer den 20. april 2010, med mulighed for alle øvrige kunder at smage den efterfølgende dag. Dette var en tur rundt om de mange aktiviteter og hændelser som har berørt bryghuset i regnskabsårets løb. Dette bringer mig ind på en absolut ikke uvæsentlig del, nemlig økonomien. Resultatet for regnskabsåret 2009 viser et underskud på tdkk , hvilket ikke anses for tilfredsstillende. Årsagerne til det realiserede underskud er mange og kan i det væsentligste nævnes her: Der er i året foretaget en betydelig nedskrivning af ejendommen, Nordre Beddingsvej 35, 3390 Hundested, på tdkk Ejendommen er efterfølgende vurderet til tdkk Nedskrivningen er foretaget som følge af en generel afmatning i boligmarkedet, specielt inden for vores branche, og ejendommen er nedskrevet til estimeret salgspris. Småanskaffelser til bryghuset har i regnskabsåret været af en ikke ubetydelig størrelse. Disse er kendetegnet som engangsinvesteringer og forventes kraftig reduceret i regnskabsåret Langt den overvejende del af disse er følgeomkostninger til udvidelse og tilpasning af køkken og caféfaciliteterne.

5 Den store aktivitet har medført en meget vanskelig opgave med at forecaste indkøbet. Dette har ført til øgede omkostninger til indkøb, som har påvirket selskabets dækningsgrad negativt. Bedre og mere rentable samarbejdsaftaler med leverandører er blevet forhandlet på plads ultimo i regnskabsåret samt i 1. kvartal Det forventes at øge selskabets dækningsgrad væsentlig i positiv retning, især på den madmæssige del af menukortet. Regnskabsårets 4. kvartal har også bidraget negativt til det samlede resultat. Efter en sommer med stigende og ekstremt højt aktivitetsniveau, faldt dette markant men hvor tilpasningen af åbningstider, indkøb og personaleforbrug ikke fulgte med ned. Dette medførte store og væsentlige omkostninger! Der er i 2010 foretaget væsentlige tilpasninger på alle områder, hvilket også har haft sin positive virkning i det nye regnskab. Som tidligere nævnt har den tidspressede åbning medført nogle lettere kaotiske logistiske udfordringer. Hvis logistikken ikke er 100% på plads i en virksomhed som bryghuset, medfører det selvsagt yderligere og unødvendige omkostninger til driften. Der er i 1. kvartal implementeret adskillige nye rutiner og arbejdsgange, hvoraf langt størstedelen er nedskrevet og tilgængelige for alle ansatte i bryghuset. Håbet er selvfølgelig, at dette vil bidrage til en yderligere effektivitet og ikke mindst bedre service og oplevelse for bryghusets kunder. Når dette så er sagt, er der rigtig meget positivt at arbejde videre på. Omsætningen er ganske imponerende med 4,1 mio. kr. inkl. moms for godt 7 måneders drift og da omsætning er omdrejningspunktet for at kunne få drift i en virksomhed, er grundlaget fuldt ud tilstede. Der er lagt et meget realistisk budget for regnskabsåret 2010, som efter de første 4 måneder kører lige efter bogen, dog med 2 punkter som falder positivt ud, en omsætning på tdkk mod tdkk 905 (inkl. moms) og et resultat før afskrivninger på tdkk. 0 mod tdkk 200 ift. budget. Det forventes, at resultatet for regnskabsåret 2010 vil være væsentligt bedre end for det netop afsluttede regnskabsår 2009 grundet de mange sunde og positive tiltag der er gjort, og som jeg har været inde på. Vi har også i bestyrelsen arbejdet meget målrettet og intenst for at få tilrettet driften. Der har gennem hele året været en meget positiv stemning omkring bordet og specielt siden årsskiftet, i det nye regnskabsår, er der med bestyrelsesmøde hver 14. dag blevet trukket på alles kræfter, hvilket også kan aflæses på det foreløbige resultat. Økonomien følges helt tæt, og vi har nydt stor gavn og glæde af revisor Dennis Mikkelsens faste deltagelse på disse møder, hvor han holder os alle fuldt orienteret om selskabets økonomi og drift. Dette skylder vi en stor tak for. Ligeledes vil jeg også gerne sige tak til den øvrige bestyrelse for et fantastisk samarbejde og en ihærdig arbejdsindsats.

6 Som generalforsamlingen vil kunne se under punkt 6, kommer der forslag til en lidt ændret bestyrelsessammensætning fremadrettet, såfremt generalforsamlingen godkender dette. Bestyrelsen foreslår en udvidelse fra nuværende 6 til 7 medlemmer. Dette betyder at en enkelt forlader bestyrelsen og 2 nye vælges ind, og efterfølgende konstituerer bestyrelsen sig. Som formand for selskabet Halsnæs Bryghus A/S er det med beklagelse at måtte meddele forsamlingen, at jeg grundet nye arbejdsmæssige udfordringer ser mig nødsaget til at forlade bestyrelsen. Pr. 30. maj overtager jeg yderligere et supermarked, SuperBest i Frederiksværk, hvilket vil kræve min fulde tilstedeværelse. Det er dog med en stor glæde og stolthed, at jeg efter mere end 2½ års arbejde med Halsnæs Bryghus kan se, hvordan tingene har udviklet sig fra spirende idé til succesfuld realitet. En fantastisk opbakning blandt den lokale befolkning har fuldendt projektet, og jeg er helt sikker på, at de næste år også i praksis vil vise, at grundlaget virkelig er tilstede for en fortsat udvikling af forretningen og økonomien i Halsnæs Bryghus A/S. Med disse ord vil jeg afslutte min foreløbig sidste beretning som formand for selskabet med at sige jer alle tak for utrolig flot opbakning og brug af bryghuset og håber det også vil forholde sig sådant i årerne fremover i VORES BRYGHUS! Fortsat rigtig god generalforsamling.

Ordinær Generalforsamling Halsnæs Bryghus d. 14. maj 2009

Ordinær Generalforsamling Halsnæs Bryghus d. 14. maj 2009 Ordinær Generalforsamling Halsnæs Bryghus d. 14. maj 2009 Formandens beretning: Kære generalforsamling hjertelig velkommen til Halsnæs Bryghus` 1. ordinære generalforsamling 2009. Vi har været meget spændte

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Halsnæs Bryghus A/S 19.05.2012. Beretning:

Ordinær Generalforsamling i Halsnæs Bryghus A/S 19.05.2012. Beretning: Ordinær Generalforsamling i Halsnæs Bryghus A/S 19.05.2012. Beretning: Også i år må jeg indlede med at sige, at det er en kæmpe fornøjelse at få lov til at aflægge beretning for Halsnæs Bryghus A/S. Året

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Halsnæs Bryghus A/S Beretning:

Ordinær Generalforsamling i Halsnæs Bryghus A/S Beretning: Ordinær Generalforsamling i Halsnæs Bryghus A/S 25.5.2013 Beretning: Jeg kunne i år formentlig godt have sparet besværet med at skrive en ny beretning, og i stedet med et par enkelte rettelser have genanvendt

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014.

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig ifølge vedtægterne

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe:

Virksomhedsprofil Variable omkostninger: Vælger løsningsforslag 2 Målgruppe: Virksomhedsprofil Fur Bryghus ApS er et dansk mikrobryggeri som blev grundlagt d. 30. september 2004. Virksomheden er ejet af familien Fog og blev også grundlagt af denne. Virksomheden startede i 2004

Læs mere

navnet Let Køb, men kolonialvarerne bliver som hidtil leveret fra Super Gross. Vi mener at vi er kommet nogenlunde helskindet over den flytning.

navnet Let Køb, men kolonialvarerne bliver som hidtil leveret fra Super Gross. Vi mener at vi er kommet nogenlunde helskindet over den flytning. 27. oktober 2014 Beretning Let-Køb 1-7 2013 30-06 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år bestået af Kirsten Kragelund som formand, Kent Sønderby som kasserer, Ditte Rømer Michelsen som sekretær, Kim Fredslund

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed 2015

Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed 2015 Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed 2015 Det er som altid en stor fornøjelse at aflægge beretning på Bryghusets generalforsamling, og ikke mindst når det endnu en gang sker efter et år med

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2013 http://www.sdrfelding-brugsforening.dk

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2013 http://www.sdrfelding-brugsforening.dk BERETNING 2013 Indledning Så blev det igen tid for en årsberetning fra bestyrelsen. I beretningen beskriver vi, hvordan det er gået vores forening og forretning i året 2013. Beretningen tager meget naturligt

Læs mere

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen

Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Formandsskifte Michael Pram Rasmussen overdrager roret til Søren Thorup Sørensen Bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen genopstiller ikke til bestyrelsen ved Topdanmarks generalforsamling i april. Fra

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2015 Fars køkkenskole har fået vokseværk Med 3,5 millioner i støtte fra Nordea-fonden, er Fars køkkenskole klar til at hjælpe andre kommuner i gang, så flere fædre

Læs mere

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015

Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Kommune Kongevej 57 Att.: Økonomiudvalget Tønder d. 11/8 2015 nder, den 10. august 2015 Ansøgning om midler til markedsføring for 2. halvår 2015 Tønder Handelsstandsforening ansøger om økonomiske

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud).

Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Meddelelse nr. 30-2009 18. november 2009 Selskabsmeddelelse Amagerbanken udbyder den planlagte kapitaltilførsel af aktiekapital og ansvarlig lånekapital (efterstillet kapitalindskud). Aktiekapital o Bestyrelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016

Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Ordinær generalforsamling på Norddjurs Friskole Onsdag den 13. april 2016 Velkommen til generalforsamlingen på Norddjurs Friskole 2016. Bestyrelsen sagde sidste år farvel til Morten Melin, der gennem en

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 98. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Sponsorstøtte: Jeg synes at jeg i år gerne

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Ordinær generalforsamling 30. maj 2015 kl

Ordinær generalforsamling 30. maj 2015 kl Ordinær generalforsamling 30. maj 2015 kl. 10.00 Sted Halsnæs Bryghus A/S, Nordre Beddingsvej 35, 3390 Hundested Tilstede Bestyrelsen og direktionen for Halsnæs Bryghus samt 220 aktionærer Dirigent Lone

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft

Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå. Kvickly, Øster Allé 16, 8400 Ebeltoft Midtjylland - Øst Begrundelser Rema 1000, Muslingevej 10, 8250 Egå Generelt mange økologiske varer. Lavt fedtindhold i kød & pålæg. Lokker ikke med usunde varer man skal nærmest lede efter slik & chokolade.

Læs mere

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Kære alle Nu har I hørt om QLF og hæftet, men for de af Jer, som måske ikke kender os tre heroppe så godt, vil jeg starte

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Kriseplan for folkeskolen i Albertslund

Kriseplan for folkeskolen i Albertslund Kriseplan for folkeskolen i Albertslund Baggrund Folkeskolen i Albertslund har det ikke godt. Trivselsmålingerne viser, at mange af vores børn trives rigtig dårligt i vores skoler - resultaterne er ringere

Læs mere

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost

10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost 10 tegn på at dit selvværd trænger til et boost # 1: Hvis andre giver dig kritik, bliver du virkelig ked af det, og tænker at du ikke kan finde ud af noget som helst! # 2: Hvis du er i et parforhold, er

Læs mere

Vi kan derfor oplyse kan derfor allerede nu oplyse at næste års generalforsamling bliver afholdt fredag den 22. marts 2013.

Vi kan derfor oplyse kan derfor allerede nu oplyse at næste års generalforsamling bliver afholdt fredag den 22. marts 2013. Klitmøller Vandværk - Generalforsamling 2012 Velkomst v/formand Søren Konradsen På bestyrelsens vegne er det mig en glæde at byde velkommen til årets generalforsamling. Lad mig slå fast med det samme:

Læs mere

Kredsledelsens beretning for campingåret 2011

Kredsledelsens beretning for campingåret 2011 Kredsledelsens beretning for campingåret 2011 2011 blev et fint år for DCU 7. kreds. Vi er stadig en af de aktive kredse i DCU. Bestyrelsesmedlemmerne har, såvel hvad angår de enkelte stævner og ture,

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Kompagni-Nyt. April kvartal 2015. Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn

Kompagni-Nyt. April kvartal 2015. Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn Kompagni-Nyt April kvartal 2015 Hjemmeværnskompagni Hasle Det Bornholmske Hjemmeværn Indhold Chefens hjørne. Ny chef i kompagniet NY Næstkommanderende Kommandobefalingsmanden har ordret Fejlerevej 1 3782

Læs mere

København den 28.februar 2007. Notabene.net A/S offentliggøre halvårsregnskab for regnskabsåret 2006/2007. Tilfredsstillende vækst og indtjening

København den 28.februar 2007. Notabene.net A/S offentliggøre halvårsregnskab for regnskabsåret 2006/2007. Tilfredsstillende vækst og indtjening First North meddelelse nr. 54 / 28. februar 2007 København den 28.februar 2007 Notabene.net A/S offentliggøre halvårsregnskab for regnskabsåret 2006/2007 Tilfredsstillende vækst og indtjening Notabene.net

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

First North Meddelelse 31. august 2012

First North Meddelelse 31. august 2012 First North Meddelelse 31. august 2012 København den 31. august 2012 NetBooster Holding A/S (Tidligere Guava A/S) Halvårsrapport for regnskabsåret 2012 Negativ EBITDA udvikling sammenholdt med samme periode

Læs mere

Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente.

Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente. Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente. På et møde for pårørende blev der stillet følgende spørgsmål: Når vi besøger vores nære på plejehjemmet, er det for at glæde dem og se hvordan

Læs mere

Introduktion til vores nye 2021-strategi

Introduktion til vores nye 2021-strategi Introduktion til vores nye 2021-strategi Indhold Introduktion 1 Vejen mod 2021 Vores udgangspunkt 3 Syv spor Sådan når vi vores mål 2 For enden af vejen Vores målsætninger 4 Ballast til rejsen Kapitaludvidelse

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Bestyrelsen Beretning Sønder Felding Brugsforening

Bestyrelsen Beretning Sønder Felding Brugsforening BERETNING 2018 Indledning I beretningen for året 2018 beskriver bestyrelsen, hvordan året er gået for vores forening og butik. Beretningen lægger i lighed med tidligere år hovedvægt på det lokale. Vores

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Regnskabsåret 2011 i bygge- og anlægsbranchen

Regnskabsåret 2011 i bygge- og anlægsbranchen Efter at 2010 var et ekstremt hårdt år for bygge- og anlægsbranchen, så viser regnskabsåret 2011 en mindre fremgang for branchen. Virksomhederne har i stort omfang fået tilpasset sig den nye situation

Læs mere

Referat af generalforsamling AK Viking, den

Referat af generalforsamling AK Viking, den Referat af generalforsamling AK Viking, den 19.5. 2016. 12 Fremmødte. 1. 2.. 3 Valg af dirigent Her blev Kaj Helmer Madsen valgt. Formandens beretning. Beretningen indsat som bilag 1, efter referatet.

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

For nemheds skyld vil jeg i beretningen omtale Horslunde Realskole som skolen, hvilket dækker over skole, SFO samt Fejø Skole.

For nemheds skyld vil jeg i beretningen omtale Horslunde Realskole som skolen, hvilket dækker over skole, SFO samt Fejø Skole. HORSLUNDE REALSKOLE BESTYRELSENS BERETNING FOR 2017 Velkommen til generalforsamlingen på Horslunde Realskole, hvor jeg på bestyrelsens vegne nu vil aflægge beretning for skoleåret 2017. For nemheds skyld

Læs mere

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie?

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvornår har du sidst ydet en særlig stor indsats og været meget tilfreds med det bagefter? Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvad er det vigtigste

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Hvornår har du sidst oplevet, at dine evner er kommet til deres fulde ret? Hvad synes du kendetegner en god kollega?

Hvornår har du sidst oplevet, at dine evner er kommet til deres fulde ret? Hvad synes du kendetegner en god kollega? Hvad synes du kendetegner en god kollega? Hvornår har du sidst oplevet, at dine evner er kommet til deres fulde ret? Hvad gjorde den bedste læremester eller underviser, du har haft? Hvordan skiller du

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Maskinleverandørerne Sektion 2 Beretning 2009

Maskinleverandørerne Sektion 2 Beretning 2009 Maskinleverandørerne Sektion 2 Beretning 2009 Sekretariatet. Kokholm 3C. 6000 Kolding. Tlf.: 3927 0087. Fax: 3917 8955. E-mail: ml@maskinlev.dk 2 Indholdsfortegnelse VELKOMST... 3 BRANCHEN I 2009... 3

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning For tomandsvirksomheden Workform har deltagelsen i Rethink Business været værdifuld i forhold til at designe og producere

Læs mere

Fri til frivilligt arbejde. Evaluering af Skandias Idéer for Livet Ambassadører

Fri til frivilligt arbejde. Evaluering af Skandias Idéer for Livet Ambassadører Fri til frivilligt arbejde Evaluering af Skandias Idéer for Livet Ambassadører November 2007 Indhold 1. Introduktion... 3 1.1 Idéer for Livet Ambassadører... 3 1.2 Skandias motivation... 4 2. Evaluering

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest

Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest Tidspunkt: Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 19:00. Sted: Generalforsamlingen afholdes i beboerlokalet Hans Eges Gade

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS

Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS Himmerlandsgade 109 DK-9600 Aars tlf 98624000 fax 98621333 Aut. bobestyrer E-mail: advokat@bindslev-kjeldsen.dk Giro nr. 8 34 40 00 CVR nr. 30525965 RKI autoriseret

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

sund, afvekslende og overholder Fødevarestyrelsens anbefalinger til priser, der ligger fra 12 kr. om dagen pr. barn.

sund, afvekslende og overholder Fødevarestyrelsens anbefalinger til priser, der ligger fra 12 kr. om dagen pr. barn. November 2009 Nyheder Nr. 4 Madordning der virker Roskilde og Kolding Kommune, har testet Fru Hansens madordninger, og resultaterne taler for sig selv: Man kan servere mad, som er smør-selv-mad. 12-14

Læs mere

Inspirerende mad. i samtalekøkkener og storkøkkener. Af Per Leth Jakobsen

Inspirerende mad. i samtalekøkkener og storkøkkener. Af Per Leth Jakobsen Inspirerende mad i samtalekøkkener og storkøkkener Af Per Leth Jakobsen Inspirerende mad i samtalekøkkener og storkøkkener Af Per Leth Jakobsen INSPIRERENDE MAD i samtalekøkkener og storkøkkener Copyright

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Christian Stenholt Øelund

Christian Stenholt Øelund Ansøgning Jeg startede min karriere i Superbest på Frederiksberg i 2002. I 2008 blev jeg ansat på fuldtid som salgsleder for kiosk og kundeservice. I jobbet pådrog jeg mig blandt andet opgaver som at snakke

Læs mere

Halsnæs Bryghus Formandens beretning 2017

Halsnæs Bryghus Formandens beretning 2017 Halsnæs Bryghus Formandens beretning 2017 Ordinær generalforsamling lørdag den 26. maj 2018. Ved formand Jens-Ole Pedersen. Efter flere års fortsat fremgang og omsætningsrekorder påstod jeg i sidste års

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2017

Formandsberetning for Foreningen Agape 2017 Formandsberetning for Foreningen Agape 2017 Jeg vil i år starte min beretning med at sætte fokus på Agapes værdier. Hvis man slå ordet værdi op i dansk psykologisk-pædagogisk ordbog, så kan man finde en

Læs mere

Indhold: Spar Nord glæder sig for fjerde gang til The Tall Ships Races i Aalborg. Oktober 2014. Nyhedsbrev nr. 1

Indhold: Spar Nord glæder sig for fjerde gang til The Tall Ships Races i Aalborg. Oktober 2014. Nyhedsbrev nr. 1 The tall ships races 2015 Aalborg Nyhedsbrev nr. 1 Oktober 2014 Velkommen til det første nyhedsbrev for The Tall Ships Races 2015 Aalborg. Frem til begivenheden afholdes fra den 1. til den 4. august 2015,

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Vi rigtig glade for, så mange af jer, har valgt at bruge en almindelig hverdagsaften på, at lytte til det netop

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Bålfest Bålfest deltager vi traditionelt i hvert år, i det forgangne år kom vi ved arrangementet igennem med stor succes,der var bred forældre opbakning af både børnehave forældre,

Læs mere

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Papirøen? - udsigten fra Skuespilhuset, Nyhavn PAPIRØEN - Beliggenhed Copenhagen Street

Læs mere

Så er sommerferien slut..

Så er sommerferien slut.. Jubbbiiieeee :) Så begynder det at vælte ind med de nye varer altid så spændende at se hvad der er i kasserne det er ikke altid vi kan huske hvad vi har bestilt. Vi har bestilt mere hjem end vi plejer.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014

Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Referat af generalforsamling i ABK31 d. 22. maj, 2014 Ad 1) Valg af ordstyrer og prøvelser af mandater Finn B Nielsen blev foreslået og valgt som ordstyrer. Der var 10 stemmeberettigede medlemmer på generalforsamlingen.

Læs mere

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste

butiksvant, vi ansatte Winnie fra juni md. og det har vi ikke fortrudt, hun er faldet godt til i butikken. Det er nu Winnie og Karina der er de faste 4. november 2015 Beretning Fjelstervang Kvik Spar APS 1-7 2014-30-06 2015 Jeg sagde med vilje Kvik Spar APS, for det hedder den stadigvæk, vi burde have haft navneændring på generalforsamlingen sidste

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

Patienter og henvisende tandlæger siger:

Patienter og henvisende tandlæger siger: Patienter og henvisende tandlæger siger: April 2016 Specialtandlæge Pernille Egdø og hendes usædvanligt venlige og veloplagte personale er en ren fornøjelse at visitere - også selv om man byder på fri

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere