Baunebladet. Drama på Baunehøj Efterskole: 300 flasker æblemost forsvundet. Er du interesseret i horoskoper? Så kig på side 7

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Baunebladet. Drama på Baunehøj Efterskole: 300 flasker æblemost forsvundet. Er du interesseret i horoskoper? Så kig på side 7"

Transkript

1 Baunebladet Hvilken lære på Baunehøj minder du mest om? Se den nye kulørte kollektion i mode sektionen. Er du interesseret i horoskoper? Så kig på side 7 Drama på Baunehøj Efterskole: 300 flasker æblemost forsvundet Læs mere på side 4 1.

2 Indhold Side 1. Forside Side 3. Din Baune side Side 4. Æblemost tyverier Side 5. Kyssevæg Side 6. Horoskoper Side 7. Modesektion Side 8. Hvilken lærer er du Side 10. Afslutningsside 2.

3 Din baune side Denne side er DIN side. Hvis du har et flot billede, et sjovt citat eller noget andet du synes skal med i bladet, så er der mulighed for det på denne side. Snak med en fra redaktionen så skal vi nok finde ud af det;) Citater Hvad er der egentlig i den der husmus? -Adam Lumholt Jeg elsker at du er så fed, at du sidder i sengen og smider slikpapir, og dermed dropper motionen fra sengen over til skraldespanden Natalia! Du skal sgu da ikke tage miniskørt på når vi skal ud af vinduet?! -Magnus -Lucia Her ses Nele der holder katten Nele på 1. salens cykeltur. Foto: Marie Moser 3.

4 Æblemost tyveri Der er dramaskrig lige fra morgenstunden på Baunehøj efterskole. Lærerne er i chok, efter 300 flasker æblemost er forsvundet. Flaskerne formodes stjålet. Af: Signe Gyberg Jensen Fredag morgen forsvandt 300 flasker æblemost på mystisk vis fra skolens lager. Alle er i vildrede over, hvor de kan være endt henne. Hændelsen er blevet meldt lokale myndigheder, men indtil videre er de ikke nået langt med opklaringen. Det er jo en tragisk hændelse, skolen har været ude for, udtaler skolelederen, Ulrik. Men det får mig også til at tænke på det filosofiske i situationen. Jeg tror, dette er et emne, som ville være spændende at tage op til min næste walk-and-talk. Der er endnu ikke dukket nogle officielle vidner op, men det er alligevel lykkedes redaktionen at få fat på en, som måske har set noget mistænkeligt. Jeg var ude den morgen for at nå at kramme nogle træer inden morgenmaden, men jeg var så optaget af at fundere over Frank Oceans tekster, at jeg ikke lagde mærke til verdenen omkring mig, siger en af skolens lærer, Bjørn. Jeg lagde alligevel mærke til noget mistænkeligt. Men et af mine træer var blevet fældet, så det syntes jeg faktisk var vigtigere end æblemosten, for mit valgfag skulle faktisk der ud næste gang, tilføjer han. Vores kære Bjørn nåede desværre ikke mere at sige til redaktion, før han begyndte at stå at koge over de førnævnte Frank Ocean tekster igen. Heldigvis var Bjørn ikke den eneste, der var ude den morgen. Efterskolens tysklærer, Nele, var også ude. Jeg vågnede fordi Carlos var begyndt at gale, så jeg gik ned for at se om han var okay. Da jeg kom ned til hønsegården, så jeg to Jeg håber bare ikke, der var nogen der kom til skade under tyveriet skikkelser løbe over hestefolden. Jeg troede bare det var to af staldfolkene der løb efter nogle heste, så jeg gik ind til Carlos for lige at se, om han havde det godt, udtaler Nele sig bekymret. Jeg håber bare ikke, der var nogen der kom til skade under tyveriet. Det ville være det værste afslutter hun. Hvad der er sket med æblemosten er stadig et mysterium, men myndighederne er på sagen, så skolen kan snart kan få ro i sjælen. 4.

5 Grøn overall. Lånes ud i friluftsliv Fordi du fortjener det 5.

6 Kys: Sanne-Anders C, Carla-Elias, Safir-Mikkel H, Stine-Gustav, Tilde-Anders C, Lucia-Graff, Helene-August, Thea-Oskar L, Andrea-Alex, Vita- Magnus, Mille-Emilio, Liva E-Adam L, Caroline- Magnus, Lotz-Tilde, Mia-Mikkel J Niks pille: Nanna, Lærke og Rosa W. Flirt: OTP: Liva E-Adam L, Maddy- Tobias, Sara-Samuel, Otto- Laurits, Ida Z-Julie b Thea-Tommas, Vita-Magnus, Carla-Elias, Andrea-Alex, Mille- Emilio, Anders C-Tilde-Lotz- Sanne-Nikolaj. Par: Stine-Gustav og Safir-Mikkel H. 6.

7 Modesektion Kan du huske modeweekenden? Måske var du der slet ikke. Her er et par billeder fra den vilde weekend! 7.

8 8.

9 Horoskoper Skorpion 24/10-22/11 Du er et følsomt væsen med et hårdt skjold. Du er vild med det sorte stramme antræk, og hvis dine syle spidse laksko ikke havde været så fandens irriterende at gå rundt i på efterskolen, ville du konstant gå rundt i dem. Du føler dig tiltrukket af ridelinjen da deres rideoutfit er lige i din smag. Solen står i denne måned i skorpionens tegn, så pas nu på med at være for kæk. Denne måned svinger du godt med: Ridelinjen Skytte 23/11-21/12 Du er et heldigt asen. Du er et sødt og smilende menneske der ikke er bleg for at hjælpe andre. Ligegyldigt hvad du sigter efter rammer du plet. Bare ikke når du i forfriskningspausen kaster med bollerne. Men pas på. En dag bliver det opdaget og det kommer til at give bagslag. En straf vil ramme dig som en boomerang. Denne måned svinger du godt med: Vesterled Stenbuk 22/12-20/1 Du er en målrettet, hårdtarbejdende og flittig person. Du er sporty og vil altid med på en spurgt i den friske natur. Selvom du tit beklager dig når du skal ryde op i køkkenet, hygger du dig inderst inde med det. Du har mange projekter i gang. Da solen står i kvartil til Jupiter, bør du nok liige tage en slapper! Især omkring d 13. Denne måned svinger du godt med: Østerled Vandmand 21/1-18/2 Du er efterskolens særlig, og det trives du med. Du kan lide at svømme mod strømmen, så derfor bør du overveje at blive vinterbader. I slutningen af måneden lægger Merkur an til at bremse op og gå retrograd. Tag dig derfor i agt for løsgående heste. Vi skulle jo nødig miste vores særlinge. Denne måned svinger du godt med: Bjørn 9.

10 Fisk 19/2-20/3 Du er en meget kreativ og spirituel person. Hvis du ikke allerede er på design bør du overveje at skifte! Hvid natkjole og bare tæer er lige dig. Ved fuldmåne føler du dig stærkt draget til at husere omkring Frennebo. I spisesalen svæver du over vandene og sørger for at alle har det godt. Pas på de skarpe genstande i håndværk. Denne måned svinger du godt med: Stuen Vædder 21/3-20/4 Du er den fødte igangsætter, og gider sjældent bruge tid på at strække ud efter en løbetur. Du river ideer til aktiviteter for både din husgruppe og hele efterskolen ud af ærmet. Men du skal nok arbejde med at styre dit temperament. Husk at ikke alle er lige så kvikke som dig, og vær bevidst om at vædderen trods alt er det første tegn i zodiaken. Denne måned svinger du godt med: Standeriet Tyr 21/4-21/5 Du er en indædt samler af smukke eller værdifulde ting. Det kan let ses på dit værelse der er plastret til med nips, design og samlerobjekter. Du pønser på at få septum. I medborgerskab deltager du gerne i diskussioner og holder stædigt fast i din mening, koste hvad det vil. Neptun er i trigon med Mars omkring d. 15., så pas på, du ikke støder nogen. Denne måned svinger du godt med: Landeriet 10.

11 Tvilling 22/5-20/6 Selvom du allerede er 16 har du altid set yngre ud. Du er en person med et lyst sind. Men lige så glad og åben du kan være kan dit sind blive lige så nederen som hybenmarmeladen. Du er god til at kommunikere med andre og god til at fortælle hvornår din indre dæmon vil overtage dig. Merkur står i Konjunktion til solen i starten af måneden. Dvs. at din indre dæmon bliver holdt i skak, så derfor bliver du ekstra glad og åben! Nyd det. Denne måned svinger du godt med: 1. salen Krebs 21/6-22/7 Du er et varm og kærligt menneske der elsker din familie. Hvis du ikke allerede er ultra tætte med din husgruppe, så kan du regne med at blive det senere. Neptun står i opposition til månen i slutningen af måneden. Det betyder er der vil komme nogen konflikter med din familie, og i denne periode vil det ikke blive løst. Husk at være meget sammen med din husgruppe! Denne måned svinger du godt med: Lindehuset Løve 23/7-23/8 Du er en højtbrølende person der fylder meget med sin store manke. Du elsker opmærksomhed, og hvis du ikke kan få det på den gode måde, så får du det på den dårlige måde. Dit soltegn står i denne måned i 5. hus, altså arbejder huset. Du skal passe på at du ikke fører dig frem med dine sceniske talenter. Det er ikke altid folk gider at høre på dit praleri. Denne måned svinger du godt med: Langelinje 11.

12 Jomfru 24/8-23/9 Du er detaljernes mester! Du elsker derfor at tegne, sy, save eller udsmykke dit værelse. Du går meget op i sundhed og har et godt øje til den lokale helsebutik. Du er lidt en stræber, da du gerne vil læse til læge eller et andet studie der kræver lidt høje karakterer. Selvom mange misunder dig over at være så god til detaljen så pas på at du ikke glemmer overblikket. Denne måned svinger du godt med: kok-amok Vægt 24/9-23/10 Du er den fødte diplomat! Du hader selv at blive involveret i andres skænderier og bliver tit udvalgt til at være dommer. Vægten er et lufttegn og du tit giver et friskt pust til din husgruppe. Men selvom du er low key konfliktsky betyder det ikke at du ikke har små problemer ligesom alle andre. Husk at tale med dine tætteste om dine følelser. Denne måned svinger du godt med: Prinsessegangen 12.

13 Hvilken lære er du? Undrer du dig over hvilken lærer du minder mest om? Tag testen og find ud af det! 1.En hest kommer løbende mod dig, hvad gør du? 1- Samtale, dig, mig lige efter frokost 3- Flygter over til hønsene og beder Carlos om at beskytte dig. 4- Du ville tage kampen op og selvfølgelig ville du vinde. Efter ville du tage en tur på hesten og ride mod solnedgangen. 5- Du ville ikke opdage at den fordi du står og koger. 2- Du ville kaste ting efter den. 2.Din husgruppe siger til dig at de har taget 20 flasker æblemost. Hvad gør du? 5- Stene over hvorfor det hedder æblemost og ikke æblejuice 2-Se forvirret ud og så spørge Hvad siger du? 1- Sige til dem Enten siger i det til lærerne, ellers gør jeg det 4-Drikke det hurtigst muligt og sætte flaskerne tilbage 3- Danse rundt af glæde og ikke opfatte du gør noget forkert 3.Du ser en edderkop på dit værelse. Hvad gør du? 1- Dræbe kræet. Du er iskold 5- Betragte dyret på afstand mens du overvejer hvad bæstet tænker på 2- Kalde på nogen der kan få det rædsomme dyr ud af sit åsyn 3-Du ville være bange, men i stedet for at dræbe det, ville du sætte det fri i naturen. 4-Du ville samle den op og gå rundt og skræmme folk med den 13.

14 4.Hvad er dit yndlingsfag? 5-Dansk 3-TYSK! 2-Fransk 1-Alt hvor man kan være kreativ og bruge sine hænder 4-Jeg kan lide det hele 5.Din husgruppe skal lave stor aftensmad. Tino har givet dig opgaven at være head chef for din husgruppe. Hvad gør du? 4-Sætter folk i gang og gå 3-Snakker med din husgruppe om hvordan man kan anrette det pænest og være bekymret over om der nu er mad nok til alle 5-Du ville have styr på din husgruppe, men tiden og maden ville glippe fuldstændig 2-Du ville hundse rundt med folk fordi de ikke laver noget 1-Hvis du opdager at nogen ikke laver noget ville du sprøjte vand på dem 6.Du er ude og bade med din husgruppe. PLUDSELIG er der en der vrikker om og kommer voldsomt til skade. Hvad gør du? 1- Du ville gå over til personen, trykke HÅRDT på personens ben og spørge gør det her ondt? 2- Du ville holde dig i baggrunden da der er blod. Det er ikke liiige din kop te 5- Lunte over til personen for at holde ham/hende med selskab mens andre løber efter hjælp 4- Du ville tage lidt pis på situationen. Man har kun den sjov man selv skaber. 3-Du ville spurgte efter hjælp med det samme! 14.

15 7.Du har ikke gjort rent til morgenrengøringen fordi du har hjemmedag. Hvad gør du? 3-Få dårlig samvittighed over ikke at have rengjort 2-Du rengøre i forfriskningspausen da du ikke kan holde et urent værelse ud 5-Være ligeglad. Du ville bare ligge dig i din seng mens du hører Franc Ocean og stene over teksterne 1-Du ville bare hurtigt feje skidt og møg under sengen 4-Du ville pjække og bruge rengøringen som en undskyldning 8.Hvilket instrument passer du bedst til? 1-Trommer! Du synes bare det er skide skægt at hamre løs på trommerne 4-Blæs er lige dig! Du kan lide de høje gennemtrængende toner 2-Triangel, det er lige dig. Ko klokke går også ind for kategorien 5-Den lille xylofon. De lyse toner beroliger dig 3-Alle instrumenter er fede. Lige fra strenge, blæs til tangenter 9.Hvad synes du om kyssevægen? 2-Du synes ikke om den. Du er bange for at folk ikke er med på den 1-Du er selv oppe på den, eller du har i hvert fald tænkt dig at komme op på SNART! 3-Du synes det er spænende og sjovt at samle gossip og info til otp. 4-Du er typen der laver mange fucked par. Det er skide skægt 5-Du vil virkelig ikke selv op på den. Men du synes at dem der har kysset med over 2 skal få styr på sit liv 15.

16 110.Fredag aften er der snobrødslavning ved friluftsliv. Hvordan bliver dit snobrød? 4-Det bliver perfekt! Men det er ikke nogen overraskelse da det ikke er din første gang 5-Du bruger lang tid på at rulle det perfekte snobrød. Men når du skal bage det, går der irriterende nok hele tiden ild i det, da du bare lægger din pind på en sten, og begynder at tænke over birkebladenes struktur 3-Du laver egentlig et okay snobrød men du vælger at donere det til den med det mest mislykkede snobrød 2-Du vil side i flere timer ved bålet og kigge uforstående på dit tynde snobrød der ikke har fået den mindste farve. 10 min i gangtid finder du ud af at man skal holde brødet mod varmen. 1-Det vil tage dig i alt 1 time at lave brødet. Du vælger bare at bruge 50 min på at lave den perfekte pind. Selve brødet stikker du bare ind i flammerne så det bliver helt sort. MANDEMAAAD Spørgsmål1 Spørgsmål2 Spørgsmål3 Spørgsmål4 Spørgsmål5 Spørgsmål6 Spørgsmål7 Spørgsmål8 Spørgsmål9 Spørgsmål10 1: Lasse 2: Abdi 3: Nele 4: Jan 5: Bjørn 16.