Nr. 2 August År gang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 2 August 2007 19. År gang"

Transkript

1 Foto: Lars Moegreen Nr. 2 August År gang

2 *************************************************************** Barrit Byfest *************************************************************** Fællesspisning i Sognegården *************************************************************** Kor *************************************************************** Byvandr ing i Bar r itskovby og Bar r it Hule *************************************************************** Sæsonstar t Gymnastik *************************************************************** Indlæg modtages på diskette, runesten, på papirlapper eller hvad du har for hånden. Sender du en fil, vil vi gerne have opsætningen således: Top - 1,5 cm, bund 2,0 cm, venstre 1,5 cm, højre 1,5 cm. Skrift: Times new roman str 16. Du kan sende filen med mail til bvnyt@get2net.dk DEADLINE TIL NÆSTE NUMMER ER DEN 17. SEP Formand: Mikael Jacobsen, Barrit Langgade 30 tlf Næstformand:Niels Tønning, Barrit Langgade 54 tlf Sekretær: Laila Winther, Dynnesvej 13 tlf Kasserer: Sonja Nielsen, Barrit Langgade 1 tlf (kontakt til annoncører) Best.medl.:Pia Schmidt, Barrit Langgade 100 tlf *************************************************************** BARRIT-VRIGSTED NYT udkommer 8 gange årligt i månederne, juni, august, oktober, november, december, februar, marts og april. Bladet udkommer i et oplag på ca eksemplarer, som omdeles til alle husstande i Barrit og Vrigsted sogne. Deadline for de næste numr e: Bladet udkommer: ******************************************************** Har du lyst til at støtte bladet, så giv et fr ivillig bidr ag. Kan indbetales til Sydbank Reg.nr.: 7160 Konto nr.:

3 Side 3..ved Mikael Jacobsen Byfesten er også dit ansvar. Længere inde i bladet kan du se programmet for årets byfest. Der skal lyde en stor ros til arrangørerne for programmet. Der er flere nye spændende tiltag, - det er rigtig, rigtig mange år siden at tilbuddene og mulighederne har været så mange. Men så er det jo at pegefingeren lige skal løftes. Arrangørerne har lagt sig i selen, - MEN DET ER SANDELIG OGSÅ DIT ANSVAR at byfesten bliver en succes: Du skal møde op sammen med dine børn, familie, naboer, venner og MEDVIRKE. Nu er rammerne sat og så skal vi sammen fylde dem ud. Byfesten er en vigtig del af et lokalsamfunds identitet. Det lyder måske lidt højtravende, - men det er vigtigt at vi forstår at feste og more os sammen. Tilflytterne.. Som tilflytter kender jeg godt følelsen af at være fremmed og uden for sammenholdet. I Barrit er vi gode til mange ting; - men jeg tør godt sætte spørgsmålstegn ved hvorvidt vi er gode til at tage os af de nye? Men så er anledningen her nu. Få din nye nabo med på stadion til Byfest. Det er da en begyndelse. Lad det ikke være en floskel at vi her på landet tager os af hinanden. - Når man er en halv time om at købe en liter mælk i Brugsen fordi der skal snakkes, - kan man nemt komme til at glemme at det ikke er alle der har det på samme måde Det var så den sommer.. Man skal jo altid se det positive i tingene. Derfor kan man glæde sig over at efteråret snart melder sin ankomst, - med en sæson fyldt af tilbud til idrætsglade børn og voksne. BGIF`s gymnastikafdeling har inde i bladet et meget fyldigt program med flere spændende nyheder. Der bliver i år også mulighed for at dyrke senior badminton i BKI. Da der ikke i Juelsminde hallen, var plads til at den store og velfungerende senior afdeling kunne få de ønskede timer, er de nu rykket til Barrit. Der spilles onsdage mellem Opstart den 5.9. Det nye BV-Nyt. Tak for de mange positive reaktioner på vores nye blad. Mange har kommenteret den flotte farveforside, den bedre papirkvalitet og at annoncerne har fået et løft. Men her er du også medspiller: har du en kommentar eller en historie venter redaktionen allerede..

4 GUDSTJ ENESTELISTE FOR SEPTEMBER OG OKTOBER BARRIT VRIGSTED Søndag den. 9. september Søndag den 16. september (Kirkekaffe) - høstgudstjeneste Søndag den 23. september Ingen (P.E.S.) Søndag den 30. september Ingen (Koncert kl ) Søndag den 7. oktober Sognepræst Rikke Mai holder fri den 22. og 23. september. Embedet varetages af Poul Erik Sørensen fra Stouby, telefonnummer Foto: Lars Moegreen. Vrigsted Kirke kalkes.

5 GUDSTJ ENESTE Barrit og Vrigsted Kirke Døbefonden i Barrit Kirke Sognepræst: Rikke Mai, Barrit Langgade 27, 7150 Barrit. Tlf.: Kir kelige Adresser: Barrit Sogn: Menighedsrådsformand: Elvin Kristiansen Vangevej 11, 7150 Barrit Tlf.: Kir kesanger: Lene Bojesen Barrit Langgade 65, 7150 Barrit Tlf.: Or ganist: Bodil Middelbo Bystedparken 64, 7080 Børkop Tlf.: Kir kevær ge: Jytte Hansen Kirkebro 9, 7150 Barrit Tlf Graver: Peder Pedersen Fællesvej 3, Bjerre, 8781 Stenderup Tlf.: Privat: Kir kelige Adresser: Vr igsted Sogn: Menighedsrådsformand: Bodil Østergaard-Hansen Skulsballevej 13, 7140 Stouby Tlf.: Kir kesanger: Laurits Madsen Vejlevej 80, 7140 Stouby Tlf.: Or ganist: Bodil Middelbo Bystedparken 64, 7080 Børkop Tlf.: Kir kevær ge: Hans Ole Pallesen Nedervej 1, Vrigsted, 7140 Stouby Tlf Graver: Frode Smidstrup Torve 4, Juelsminde Tlf.: Kirkebilen kører til alle gudstjenester samt arrangementer i begge kirker. Man skal blot ringe til Rosenvoldvejens Taxa senest dagen før mellem kl. 16 og 18.

6 KONCERT I VRIGSTED KIRKE Vokalgruppen Kolorit Søndag den 30. september klokken er der kirkekoncert i Vrigsted i Kirke. Det er vokalgruppen Kolorit der kommer og optræder med en spændende blanding af sange fra Cuba, Argentina, Danmark og Sverige. Der er fri entre. ALLE ER VELKOMNE KONFIRMANDUNDERVISNING Konfirmandundervisningen begynder tirsdag den 11. september klokken 8.15 i konfirmandstuen i præstegården. Søndag den 2. september inviteres alle konfirmander og deres familie til gudstjeneste i Barrit Kirke klokken med efterfølgende indskrivning i præstegården. Husk kopi af dåbsattest. Jeg glæder mig til at møde alle de nye konfirmander.

7 Fællesspisning Vi gentager sidste års succés, fredag, den 28. september i BKI Centeret. Som sidste år arrangeres fællesspisningen som et familie-arrangement, med god klassisk mad for børn og voksne, underholdning, konkurrencer med mere. Samme lave prisniveau som sidste år vil blive holdt kr. for voksne og kr. for børn for mad og entré. Pr ogr ammet offentliggør es lokalt i begyndelsen af september Fællesspisning er blevet en god lokal tradition. Igen i år må vi sætte et maksimalt deltagerantal ved 200 personer, så tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet. Festudvalget består af 14 personer, tilmelding kan ske til : Inge Pedersen, Linda Overgaard, Lea Klausen, Tina Kammer, Inge Hansen, Lene Sørensen eller Vibeke Kjeldbjerg. Eller på til michael@barrit.net Angiv da Fællesspisning som emne, og meddel antal personer med for- og efternavne for voksne samt antal børn. Tilmeldingslister hænges op i br ugsen sener e Bord til personer hvis I vil sidde sammen kan bestilles, men kun for de første 120 personer. Med venlig hilsen Festudvalget

8 Lokalarkivet inviterer til histor isk byvandr ing i Bar r itskovby og Bar r ithule. Den 15 sept. Kl. 13. Nogle Barrit-borgere, der er barnefødte i området, vil lede turen og tage tilhørerne med tilbage til tiden mellem 1930 og 1950 og fortælle om steder og personer i Barritskovby og Barrithule. Turen begynder ud for udfor Stenhøj Maskinfabrik og slutter ved Anders Pedersens Maskinfabrik, der vil være vært ved en kop kaffe, og hvor lokalarkivet til lejligheden vil have lavet en mindre udstilling om området i perioden. Barrit Langgade omkring Barritskovby Brugs, ca Hvis nogen ligger inde med billeder, optegnelser eller andet relevant materiale, vil vi meget gerne låne det til kopiering også inden byvandringen henvendelse Karsten Bjerreskov, tlf Efter lysning! Billeder fra Barritskovby & Barrithule! I lokalarkivet har vi mange billeder af steder i Barrit og Vrigsted sogne; men Barritskovby og Barrithule er sørgeligt underrepræsenteret i samlingen. F.eks. har vi 4 gamle postkort fra Smedskær, medens vi kun har 2 fra hele området Barritskovby/Barrit-hule. (Det ene billede er gengivet i annonceringen af byvandringen i september).

9 Hvis nogen ligger inde med billeder af gadepartier, huse eller mennesker i Barritskovby og Barrithule, vil vi meget gerne have lov at låne dem til kopiering. Du kan kontakte Karsten Bjerreskov på tlf eller sende en mail til karsten@bjerrreskov.com Lokalarkivets åbningstider i efteråret Tages med i aktivitetskalenderen: Åbningstider Torsdag d. 30. aug. Kl Torsdag d. 27. sept. kl Torsdag d. 25. okt. kl Torsdag d. 29. nov. kl Arrangementer: Byvandring i Barritskovby-Barrithule lørdag d. 15. sept. kl Arkivernes Dag: Lørdag d. 10. nov. program senere Dem fra Vrigsted Er så drigsted. Dem fra Ru r Er så gu r Dem fra Breth Ka et gjør veet Rimet er sikkert lavet af børnene i Barrit Hule omkring Fortalt af 2 piger, der var børn da. Rim modtaget af Marie Pilskog

10 Høstgudstjeneste. Ved Barrit Kirke har der i generationer været tradition for, at kirken til høstgudstjeneste bliver pyntet af sognets damer/piger. Er der nogen, som har lyst til at prøve noget kreativ i den forbindelse, så henvend jer til Dora Damgaard, på Hver tager lidt blomster, grene, frugter og hvad man ellers har af efterårets farver. Høstgudstjenesten er kl i Barrit Kirke. Vi mødes i kirken kl og udfolder vores kreativitet og det er en rigtig hyggelig morgenstund. Der bydes på kaffe efter pyntningen. Jeg skal bruge 6 8 personer, så kom og vær med. Måske er der blandt de kommende konfirmander nogle kreative unge m/k, som kunne tænke sig at prøve? Barrit Menighedsråd Dora Damgaard Foto: Lars Moegreen.

11 BKI Bor ger møde 04/07/2007 Borgermødet I BKI resulterede i følgende ideer til nye aktiviteter: Br ainstor ming Lej sognegård med kok (Kristian Borgerforening) Mere og bedre markedsføring (Mette) Halbooking.dk ( ex moms i etablering. Herefter 1200 pr. md.) (Torben BGIF) Søge kommunale puljer (de & ) Junior klub (Linda BGIF) o Net café - Lektie café - Motion efter skole - Sund kost Sund kost Barrit sund by Senior aktiviteter/motion (Lene Lokalråd) Børne aktivitetsdage når skolen/sfo en har lukket o Sommerferie - Vinterferie Reklamer i hallen Partnerskab med firmaer/udlejning til firma ifm. eksterne møder/teambuilding (Linda BGIF) Andet brug af hallen end idræt f.eks. udstillinger (Lene Lokalrådet) Companydays køb total pakke (Kristian Borgerforening) Udlejning til børnefødselsdag (Linda BGIF) Udlejning til klasseråd ifm. klassearrangementer (Majbritt BGIF) Køkken faciliteter til mødelokalet vil gøre lokalet attraktivt til festudlejning (Majbritt BGIF) Stop med at leje telte. (Lars Skolebestyrelse) Udlejning til DGI ifm. kursus vi mangler dog mad faciliteter (Linda BGIF) BAS er hjemløs efter salg af Færgegård Wellness arrangementer Nye faciliteter i hallen f.eks. ribber (Majbritt BGIF) Musikfestival/MGP på scenen i sognegården (Kristian Borgerforeningen) Tegne/male eller spil aktiviteter (Lene lokalråd) BKI hjemmeside Gordon Jagtforening Ideerne blev herefter forsøgt grupperet i nogle meningsfyldte grupper. For hver gruppe er angivet hvem, der udtrykte interesse i at arbejde med de konkrete aktiviteter. Alle er dog velkommen til at hoppe ind i grupper eller starte egne op.

12 1.A Mar kedsfør ing Halbooking.dk ( ex moms i etablering. Herefter 1200 pr. md.) (Torben BGIF) Interesserede: Torben H. 1.B Mar kedsfør ing Mere og bedre markedsføring (Mette) BKI hjemmeside (Gordon Jagtforening) Reklamer i hallen Partnerskab med firmaer/udlejning til firma ifm. eksterne møder/teambuilding (Linda BGIF) Interesserede: Palle Jakobsen, Gordon Skov, Peder T., Annemette K., 2. Faciliteter Nye faciliteter i hallen f.eks. ribber (Majbritt BGIF) Køkken faciliteter til mødelokalet vil gøre lokalet attraktivt til festudlejning (Majbritt BGIF) Facilitetseftersyn Interesserede: Majbritt 3. Fr a lokaler til totalar r angementer Lej sognegård med kok (Kristian Borgerforening) Udlejning til DGI ifm. kursus vi mangler dog mad faciliteter (Linda BGIF) Companydays køb total pakke (Kristian Borgerforening) Musikfestival/MGP på scenen i sognegården (Kristian Borgerforeningen) Interesserede: Peder T., Karl Erik, Lars Poulsen, 4. Kr eative bør neaktiviteter Junior klub (Linda BGIF) o Net café - Lektie café - Motion efter skole - Sund kost Børne aktivitetsdage når skolen/sfo en har lukket o Sommerferie - Vinterferie Interesserede: Linda O, Inge Pedersen, 6. Sundhed & wellness Wellness arrangementer Senior aktiviteter/motion (Lene Lokalråd) Sund kost Barrit sund by Tegne/male eller spil aktiviteter (Lene lokalråd) Interesserede: Lene Sørensen, Claus B Hansen, Claus Thau 7. Koor diner ing Koordinering/samarbejde Hvordan får man flere til at give bidrag? Referat: Peter Overgaard

13 Byfest i Barrit Når dette nummer af Barrit Vrigsted Nyt udkommer, så er der kun ganske få dage til byfesten løber af stablen. Der kommer til at ske en hel masse. Ungdomsturnering i fodbold Sodavandsdiscotek Veteranbiler Gratis morgenkaffe Barrit Løbet Bagagerumssalg Barrit Motion Fest i teltet Du skal selvfølgelig have programmet, så du kan se hvad der sker hvornår fredag og lørdag. Der er dog lige et par ting vi gerne vil gøre opmærksom på: Der er ca. 200 pladser i teltet til spisning lørdag aften. I skrivende stund (5. August) var der allerede over 70 tilmeldinger. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, så kan du prøve på , Lisbet og Polle ved om der stadig er ledige pladser. Hvis du lige har tømt loftet eller ryddet op i kælderen og ikke ved hvad du skal gøre af alt det du alligevel ikke nænner at smide ud, så har du chancen for at komme af med det til bagagerumssalget lørdag. Du skal ringe til Birgit Andersen på telefon for tilmelding. Du tænger til motion. Det gør vi alle. Derfor arrangerer idrætsforening sammen med Inger Kiederle, Barrit Motion. Der er noget for alle, forældre med barnevogn, stavgængeren, motionsløberen og cyklisten. Efter veloverstået motion, er der kaffe og kage i teltet. Mød op på festpladsen kl. 13:30. Du kan tilmelde dig helt frem til starten. Er du mere til bil, så deltag i Barrit Løbet. Indskrivning mellem 10 og 11 på festpladsen.

14 Fr edag den 24. August 17:00 20:00 Ungdomsturnering fodbold Diverse ungdomshold fra området 17:00 20:00 Radiobiler ATV erne Hoppeborg Fald i vandet maskine (Skyd formanden i vandet) Konkurrence i ølkassestabling Teltene er åbne med salg af øl, vand, pølser, is mv. 20:00 24:00 Sodavandsdiscotek i teltet L ør dag den 25. August Semerepå 09:00 Veterantraktorer samles ved Anders Pedersens Maskinfabrik 09:30 Juelsminde Pigegarde starter ved Dagli Brugsen og går op gennem Barrit med fuld musik. Ved Anders Pedersen slutter traktorerne op bag garden. 10:00 12:00 Gratis morgenkaffe i teltet 10:00 16:00 Bagagerumssalg Radiobiler ATV erne Hoppeborg Fald i vandet maskine (Skyd formanden i vandet) Konkurrence i ølkassestabling Teltene er åbne med salg af øl, vand, pølser, is mv. Spejderne har tændt op i bålhytten. 10:00 11:00 Indskrivning af biler til Barrit løbet, alle kan være med. 11:00 13:00 Bymesterskab i fodbold 12:30 Første bil bliver sendt af sted på Barritløbet. 13:00 14:30 Barrit Motion. Gå, løb, cykel. Der er kaffe og kage i teltet efter endt motion. 13:30 Barrit Serie 5 spiller seriekamp 14:30 Bilerne er tilbage fra Barritløbet. Der er kaffe og kage i teltet. 15:30 Udtrækning af præmier i Barritløbet 16:00 Tur til Årstiderne med mulighed for indkøb og information 18:00 02:00 Teltet åbner for aftenens festligheder. 18:30 Spisning 20:00 BAS revyen underholder Scania Vabis spiller op til dans.

15 KOM TIL KOR FOR VOKSNE Har du lyst til at synge i kor så er her chancen. Barrit/Vrigsted kirker påtænker at oprette et lejlighedskor for voksne som medvirker ved de kirkelige højtider. 1. koncer t/medvir ken bliver julen Vi synger selvfølgelig salmer, som vi skal synge i kirken ved højtiderne, men vi skal også prøve kræfter med andre ting f.eks. flerstemmig sang. Har det din interesse så mød op i konfirmandstuen i Barrit præstegård, eller kontakt organist Bodil Middelbo for nærmere indfornation. Torsdag den 25. oktober 2007 fra kl til Med venlig hilsen og på gensyn Organist Bodil Middelbo Bystedparken Børkop Tlf Mobil

16 Så er gymnastikudvalget og såvel nye som gamle instruktører klar til at byde jer på en spændende ny sæson med masser af sjov, fornøjelig og god motion for både store og små. Vi starter ud i uge 36, mandag den med nedenstående program. Vel mødt. Mandag kl i Gymnastiksalen: Nystartet hold i Pilates for begyndere og let øvede. Instruktør: Lene Sørensen Pilates er øvelser, der fokuserer på ryg og mavemuskulaturen. Der er fokus på stabilitet og styrke, udholdenhed og smidighed af det korset, der er med til at holde os oppe. Der vil blive trænet meget med mave, lår og baller, men skuldrene vil ikke blive glemt. Øvelserne er gode for muskelspændinger og er med til at øge kropsbevidstheden. For dem, der gerne vil have lidt af liv vidden, er det en god hjælp. De fleste øvelser foregår på gulv, siddende eller liggende. Det er godt at have en underlag med, som ligger fast. Et stort håndklæde eller tæppe vil vi også få brug for. Ellers er det bare behageligt træningstøj, samt gå på mod og godt humør, der er brug for. Hilsen Lene Mandag kl i Hallen: Callenetic fortsætter fra sidste år. Holdet træner også Onsdag kl i Hallen. Instruktør: Inge Knudsen.

17 Tirsdag kl i Hallen. Forældre/barn. Instruktør: Helle Jacobsen Vi vil lave bevægelseslege og aktiviteter der fremmer børnenes bevægelses glæde. Redskabsbaner for børn og deres forældre, sang og lege. Hilsen Helle Tirsdag kl i Gymnastiksalen. Minimoyserne for de 3-4 årige. Instruktører: Dorthe Andersen, Anna Andersen og Sophie Mathiasen. Vi glæder os til at tage imod en masse dejlige unger, der har lyst til at have det sjovt og opleve glæden og suset ved at bevæge sig og lave gymnastik. Vi skal: Bevæge os til god musik Bevæge og til sange og fantasilege Have redskabsbaner og Have fart og tempo på. Hilsen Dorthe, Anna og Sophie Tirsdag kl i Hallen. Rope Skipping Instruktør: Tove Nielsen. Har du glemt hvor sjovt det var at sjippe eller at hoppe i svingtov i skolegården? Så kom og prøv Rope Skipping. På holdet skal vi bl.a. arbejde med Single Rope ( enkelt tov) og Double Dutch ( to lange tove). Vi skal lave forskellige hop og tricks med tovene. Så hvis du kan lide at på pulsen op, smil på læben og sved på panden så mød op til Rope Skipping.Rope Skipping er for piger og drenge, mænd og damer fra 8. Klasse. (Er dit barn alligevel til sjov motion hos Minimoyserne, så få selv lidt motion samtidig.) hilsen Tove.

18 Onsdag kl i Gymnastiksalen Rytmepiger Klasse. Instruktører: Inge Krogh Pedersen, Cecilie Hansen, Gitte Hansen Vi vil lave sjov gymnastik og spændende serie til musik. Som vi vil glæde os til at vise til forårets gymnastikopvisning. Hilsen Inge, Cecilie og Gitte. Onsdag kl i Hallen Callenetic. Holdet træner også om mandagen kl Instruktør: Inge Knudsen Torsdag kl i Hallen. Spring mix Klasse ca år. Instruktører: Ellen-Margrethe Madsen, Daniel R Pedersen, Cecilia M Overgaard og Linda K Overgaard. Torsdag kl i Hallen. Spring mix Klasse ca år Instruktører: Cecilia M Overgaard, Linda K Overgaard og Rúni Davidsen. Springgymnastik: Kom og vær med til sjov spring gymnastik. Af erfaring fra sidste år har vi valgt at udvide tiden fra 1 til 1 ¼-½ time, da det tager meget tid at finde redskaber frem. Hvis du kan sige ja til følgende så det det spring hold der passer på dig og mød op. Lyst til at være sammen med andre glade børn Hoppe rundt til fede rytmer på et til tider et højt niveau Grine når en instruktør falden på halen over et redskab Være sammen med vennerne i fritiden

19 Stå midt i en stor hal med alle dine venner og alle klapper af dig, (måske synes du det sidste punkt er pinligt, men pyt, kom bare alligevel) Få mulighed for at deltage i forskellige arrangementer som DGI udbyder Vi slutter sæsonen med opvisning den på Flemming Efterskole og vores egen opvisning i Barrit Hallen den Spring Mix 1: Vi vil igennem sæsonen fokusere på kraftspring, vejrmøller, overslag, ruller samt salto. Herudover skal I lære en opvarmningsserie som Cecilia vil stå for. Spring Mix 2: Vi vil igennem sæsonen fokusere på målrettet opvarmning, samt øve en serie som Cecilia vil stå for. MHT. til spring vil vi i år fokusere meget på Airtrack, araber spring, overslag og salto m.m. Hvem er vi:? Ellen-Margrethe var også med som hjælpeinstruktør på spring mix sidste år. Daniel går i 6. Klasse og er med som ny hjælpeinstruktør og vil bl.a. være med til at vise springene. Cecilia er lige hjemvendt fra et års ophold på Bjerre Herreds Idrætsefterskole og vil stå for det rytmiske. Rúni er gammel Ollerup gymnast og har undervist i spring/gymnastik på Færøerne. Linda var også instruktør på spring mix sidste år og er instruktør på begge springhold i år.

20 Torsdag kl i Gymnastiksalen. Turbofræs, 5-7 år Instruktører: Cecilie Hansen, Henny Egholm og Maibritt Davidsen Igen I år vil vi lave en masse Turbofræs gymnastik. Vi skal lave noget godt og sjovt gymnastik til musik, lave redskabsbaner, svinge os i tovene, gå på bommen, kravle i ribberne. Blive rigtig gode til at slå koldbøtter, lære at stå på hænder, lave vejrmøller og en hel masse mere. Turbofræs er for både piger og drenge, som har lyst til at have det sjovt mens man laver gymnastik. Hvem er vi? Cecilie var med som hjælpeinstruktør på Turbofræs sidste år, og er også instruktør på rytmepiger. Henny har tidligere undervist børn i gymnastik i Horsens. Maibritt var også med som instruktør på Turbofræs sidste år og har tidligere undervist store børn og voksne i Horsens. Vi glæder os til at jer en masse dejlige friske børn. Fredag kl i Hallen Senioridræt i Barrit Instruktør: Ketty Bräuner Obs sæson start : Fredag den Alle som har lyst, kan deltage på holdet. Der lægges vægt på, at der er sjov motion. Det sociale samvær spiller en vigtig rolle. Det er vigtig for ældre stadigvæk at træne bl.a. styrke, smidighed, balance, koordination, stabilitet, kondition, åndedrættet og latter musklerne. Disse ting trænes med hensyntagen til aldersgruppen. Individuelt bestemmer man selv arbejdsindsatsen. Vi bruger skolens småredskaber, bolde, sjippetove, rør, tøndebånd, ærteposer o.l. Vi synger og danser. Musikken spiller en vigtig rolle. Vi kombinerer motion med socialt samvær. Derfor slutter vi altid af med ca. ½ times fælles hygge og sang. Vel mødt. Ketty Bräuner.

21 Kortspil i BKI. Alle gamle og nye kortspillere indbydes hermed til en ny kortspilssæson. Vi starter mandag den 3.9 kl Ønsker du yderligere oplysninger kontakt Palle Nielsen på Vi ses. Kortspiludvalget. En bøn til hundeejer e BV- Nyt har endnu engang modtaget en klagesang fra folk der IKKE bryder sig om hundenes efterladenskaber. Denne gang er det galt i Midterfolden. - Så endnu engang: husk posen når du lufter. Badminton tilmelding Der er tilmelding til badminton tirsdag den 28.8 i BKI. For børn starter tilmeldingen kl og for voksne kl Der kan vælges mellem følgende spilletider: mandag fra og Tirsdag kl og onsdag og samt torsdag 19-20, og fra og fredag fra For ungdom er det onsdag fra Sæsonen starter den 1.9 På badmintonudvalget vegne Ingrid Pedersen

22 KOM TIL KOR Har du lyst til at synge i kor så er her chancen. Alle fra 3. klasse inviteres til at synge i kirkekor i Barrit og Vrigsted kirker. Vi synger selvfølgelig salmer, som vi skal synge i kirken, men vi skal også prøve kræfter med andre ting f.eks. flerstemmig sang. Har det din interesse så mød op i konfirmandstuen i Barrit præstegård. Torsdag den 13. september 2007 fra kl til Med venlig hilsen og på gensyn Organist Bodil Middelbo Bystedparken Børkop Tlf Mobil Klip Tilmelding: Navn: Adr.: Tlf.: Klasse: Fødselsdag: Forældreunderskrift:

23 Baljekapsejlads Endnu engang havde fodboldafdelingen arrangeret et fantastisk godt arrangement. En stor tak til Tove og Connie Nielsen for en dejlig dag ved Stenhøj Strand med masser af aktivitet i såvel vand som på land. Fodboldafdelingen havde hyret DGI til at aktivere ca. 65 børn og forældre, hvor vi bl.a. fik mulighed for at prøve orienteringsløb, træklatring, lange gyngeture i de høje bøgetræer, øksekast, bueskydning, baljekapsejlads, mulighed for en svømmetur i Vejle Fjord, masser af snak, frugt og kolde vand. Hele dagen sluttede af med veltilrettelagt grillmad i Sognegården. Med venlig hilsen En meget tilfreds deltager. Sommer udflugt Bar r it-vr igsted Pensionistfor ening Onsdag den 12 september er der sommerudflugt til Ry og omegn. Vi skal til gårdbutikken i Dørup, Træsko og møllemuseum i Ry. Øm Klostehave og ruin. Pris for bus, entre, middagsmad og kaffe 230,- kr. Vi starter fra Barritskovby brugsforening kl og kører over Vrigsted og Hornsyld. Tilmelding senest den 5 september til, Svend Ove på tlf.: Edith Skovsgård på tlf.:

24 Dansk r evyfestival i J uelsminde Den september 2007 kan du deltage i en ny lokal event på Juelsminde-halvøen. Du kan være med enten som frivillig hjælper med lyst til at hjælpe et nyt projekt på vej eller som publikummer til en eller flere forestillinger hvor landets amatørrevyer dyster i DM i amatørrevy. Semifinaler foregår fredag aften og lørdag eftermiddag. Der er lagt op til et brag af en gallaaften lørdag den 8. september med bl.a. Henrik Lykkegaard & Sacha Dupont i dommerpanelet. I løbet af aftenen kåres de bedste revynumre blandt finalisterne. Du finder elektronisk tilmelding til hjælperjob på www. revyfestival.dk Billetreservation på samme adresse eller på Juelsminde turistbureau. Der afholdes møde for frivillige hjælpere mandag den 27. august kl. 19 på Juelsminde Vandrerhjem. Alle er velkomne. P.b.v. Marianne Bundgaard, tlf

25 I/S Over Barrit Vandværk Information om vandkvaliteten i 2006 For mand: Niels Tønning, Barrit Langgade 54, 7150 Barrit, tlf Udvalgte analyse-r esultater for år 2006: Parameter Kemisk Betegnelse Enhed Dato Indhold i vandet Højst tilladelige indhold Hårdhed dh 21. marts 21, Jern Fe mg/l 21. marts 0, dec. 0,010 0,100 Mangan Mn mg/l 21. marts < 0, dec. < 0,005 0,020 Kim ved 22º C Antal pr. 21. marts Ikke påvist ml 14. dec. Ikke påvist 50 Colibakterier Antal pr. 100 ml 21. marts 14. dec. Ikke påvist Ikke påvist Ikke påvist Nitrat NO 3 mg/l 21. marts 0, dec. 0,70 50 Nitrit Mg/l 21. marts 0, dec. 0,011 0,010 Udtalelse vedr. vandkvalitet i 2006 for Over Bar r it Vandvær k Der har i 2006 været en enkelt mindre overskridelse af nitrit. Der har ikke været sundhedsrisiko og det har ikke været nødvendigt at træffe særlige forholdsregler. Der har i 2006 ikke været forhold, der har givet anledning til bemærkninger eller særlige foranstaltninger.

26 Aktivitetskalender August Byfest BGIF 28. Tilmelding Badminton BGIF 30. Lokalar kivet åbent Lokalar kivet September 3. Kor tspil i BKI center et kl. 19 Kor tspilklubben 5. For ældr emøde Tjør nebo 7. Fr edagsklubben Fr edagsklubben 10. Kor tspil i BKI center et Kor tspilklubben 12. Sensommer udflugt Pensionistfor eningen 15. Byvandring i Barritskovby Lokalar kivet Barrit Hule 15. Høstgudstjeneste Bar r it Kir ke 15. Haglskydning Bar r it J agtfor ening 16. Holdskydning Bar r it J agtfor ening 16. Avis indsamling Bar r it Spejder ne 22. Røgedag Bjer r e her r eds Amatør fiskefor ening 23. Hjor tebane Bar r it J agtfor ening 27. Lokalar kivet åbent Lokalar kivet 28. Fællesspisning Fællesspisningsudvalget Tilmelding v. Inge Peder sen Tlf Koncer t Vr igsted Kir ke Oktober 6. Fr edagsklubben Fr edagsklubben 10. Filmaften i Sognegår den kl. 19 Bar r it Biogr affor ening 25. Lokalar kivet åbent Lokalar kivet 26. Tilber edning af fisk Bjer r e Her r eds Amatør fiskefor ening

27 Kontaktper soner / For eningsliste - August 2007 Barrit Biografforening Barrit, Det Rullende Bibliotek Barrit Erhvervsforening Barrit St. Gadebelysning Barrit Gadebelysning Barrit Gymnastik- & Idrætsforening Barrit Kultur & Idrætscenter Barrit Jagtforening Barrit Legestue Barrit Læsekreds Barrit Menighedsråd Barrit Skolebestyrelse Barrit Skoles Elevråd Barrit Hytteforening Barrit Spejderne Barrit St. Vandværk Barrit-Stouby Soc.Dem.Forening Borgerforeningen f. Barrit & Omegn Barrit-Vrigsted Lokalarkiv Barrit-Vrigsted Nyt Barritskovby Brugsforening Barritskovby Vandværk BGIF Tennisafdelingen Bjerre Herreds Folkedansere Blæsbjerg Vindmøllelaug Fredagsklubben Hyrup Forsamlingshus Hyrup Forsamlingshus Hyrup Vandværk Juelsminde Handicapidræt Juelsminde Karateklub Omsorgsklubben Over Barrit Vandværk Pensionistforeningen Tjørnebo forældrebestyrelse Venstre vælgerfor. i Barrit Vrigsted Menighedsråd Vrigsted Vandværk Vrigstedhus Vrigstedhus, Udlejning Marianne Bundgaard Marianne Bundgaard Frederik Klærke Brian Kristensen Claus Thau Torben Hansen Peter Overgaard Henrik Sørensen Sonja Friis Ingeborg Jørgensen Elvin Kristiansen Peter Andersen Ida Harttung Aage Rørbye Jan R. Pedersen Aage Rørbye Sonja Jensen Kristian Winther Nielsen Karsten Bjerreskov Mikael Jacobsen Ingeborg Jørgensen Lars Kr. Nielsen Christian Schrøder Anne Mette Kristensen Jens Bak Andersen Gitte Hansen Udlejning Mogens Houegesen Claus Thorborg Madsen Kaj Tonsberg Henrik Herum Edith Pedersen Niels Tønning Svend Ove Jensen Camilla Collatz-Hansen Bent Rørbye Bodil Ø. Hansen Rasmus Nielsen Poul Laursen Holger Frederiksen

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 3 Oktober 2008 20. Årgang

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 3 Oktober 2008 20. Årgang LM Foto v. Lars Moegreen Nr. 3 Oktober 2008 20. Årgang * Forsidebillede: Badehuset ved Gertstrand * Nyt fra Kirkeskoven * Landsbyudvikling i Barrit * Oktoberfest * Koncert i Vrigsted Kirke Indlæg modtages

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson

GIF s. Start uge 38 2010/2011. Vintersæson Start uge 38 GIF s Vintersæson 2010/2011 Velkommen til en ny sæson. Guldborg IF. byder alle velkommen - både nye og tidligere medlemmer. Vi har et aktivt instruktørteam, der står klar med motion, hyggeligt

Læs mere

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36)

Mandag 16.30-17.30 Hal 2 Instruktører: Ann Louise og Claus (start uge 36) Piger 3-5. Klasse: Elsker du at vende på hovedet? Har du lyst til at stå på hænder, slå flik-flak, lave saltoer og en masse vejrmøller? Så er dette holdet for dig. Holdet er for friske piger, som har lyst

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Nr. 5 December 2008 20. Årgang Internet udgaven.

Nr. 5 December 2008 20. Årgang Internet udgaven. Nr. 5 December 2008 20. Årgang Internet udgaven. * Forsidebilledet: Dammen ved Barritskov * Førstehjælp til alle trænere i Barrit GIF * Møde med borgmesteren * Landsby møde i BKI Indlæg modtages på vores

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017

Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Holdbeskrivelser sæson 2016 /2017 Små rytmepiger 0.-2.klasse Vores hold er for piger som har lyst til at danse og bruge kroppen, på alle mulige måder. Til MGP musik og meget mere. - Sarah, Josefine og

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38

Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Gymnastiksæsonen 2009/2010 V/H mix starter uger 37 Øvrige hold starter uge 38 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 16.30 17.30 Krudtuglerne 16.00 17.00 2. kl. + 3. kl. 17.00 18.00 0. kl. + 1. kl. 17.30

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Nr. 1 Juni 2011 23. Årgang

Nr. 1 Juni 2011 23. Årgang Nr. 1 Juni 2011 23. Årgang * Skrot BV-Nyt (En sjov lille historie) * Nyt asfalt på Barrit Langgade * Info fra BKI * Fællesspisning * Morgenvandring fra Barrit Kirke Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med

MUIF. Vintersæson 2013/2014. Gymnastik Badminton Håndbold mini. Vel mødt til en aktiv sæson. med MUIF Vintersæson 2013/2014 Gymnastik Badminton Håndbold mini Vel mødt til en aktiv sæson med Gymnastik, Håndbold og Badminton i gymnastiksalen på Mern Skole Vakse Quinder (glad motion for damer i alle

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Gymnastikken klar igen!

Gymnastikken klar igen! Gymnastikken klar igen! Så er det ved at være tid til, at tage hul på en ny gymnastiksæson. Det har været vores mål at sammensætte programmet for den kommende sæson, så vi dækker alle aldersgrupper og

Læs mere

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016

Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Velkommen til gymnastik sæson 2015-2016 Vi lukker dørene op i uge 36 på Kværkeby Friskole med et nyt program for gymnastikken i Kværkeby. Her kan vi tilbyde hold for både børn og voksne. Vi glæder os til

Læs mere

Vi flytter julebanko til Rårup hallen pga pladsmangel i sognegården

Vi flytter julebanko til Rårup hallen pga pladsmangel i sognegården Nr.4 Oktober 2018 42.Årg Vi flytter julebanko til Rårup hallen pga pladsmangel i sognegården RGIF Bestyrelse: Rårup Motionscenter: Frank Kristoffersen (fmd) 5242 3032 Christian Rasmussen 2890 2962 Bo Larsen

Læs mere

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg

PEDERSKER IF. Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg PEDERSKER IF Sydbornholms Privatskole/ Pedersker IF anlæg 28 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand???? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 mobil nr. 22222358

Læs mere

GHRI-gymnastik 2010/2011

GHRI-gymnastik 2010/2011 GHRI-gymnastik 2010/2011 Side 1 Gymnastiksæsonen 2010 / 2011 Nu begynder sæsonen med gymnastik for enhver. I Gymnastikafdelingen mener vi, at alle skal have mulighed for at deltage. Vi har fået samlet

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN

TINGBAKKESKOLEN TINGBAKKEHALLEN Esrum Gymnastik TINGBAKKESKOLEN Mandag start den 20.9.10. TINGBAKKEHALLEN 2010-2011. 16.30 17.30 i SALEN Drenge far 5 til 8 år Ved Stig serup Bevægelse og motion i leg med redskaber, der giver sved på

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2014 / 2015 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

NYT FOR VINTEREN 10/11.

NYT FOR VINTEREN 10/11. NYT FOR VINTEREN 10/11. Hundelev Ungdoms- og Idrætsforening byder velkommen til en ny vintersæson, som foregår på Hundelev Skole. Tlf. liste over bestyrelsen i HUI: Mette Sørensen Vennebjergvej 12 98 99

Læs mere

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if.

www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk www.toerring-if.dk KOM TIL GYMNASTIK, ZUMBA OG BOKSNING I TØRRING www.toerring-if. OVERSIGT OVER GYMNSTIKHOLDENE Mandag: Haffenlafferne Stjernerne Boksetræning (Motion) Tirsdag: Glad motion for damer Forældre/barn Junior Mix: -Teen Girls/junior mix Voksen motion Onsdag: Familiegymnastik

Læs mere

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt.

Vi glæder os til at være aktive sammen med dig! Med venlig hilsen Bestyrelsen for Fanø Gymnastik & Idræt. Fanø Gymnastik & Idræt glæder sig til at byde hjertelig velkommen til sæsonen 2014 2015. Vi kan tilbyde en spændende sæson med både kendte og nye aktiviteter! Vores engagerede instruktører og hjælpetrænere

Læs mere

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.:

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.: Puls og styrke Dag: Mandag Kl.: 18.30-20.00 i bevægelseshuset. Holdet er både for mænd og kvinder. Her er drøn på. Vi giver den gas, laver aerobicserier, går på steppen med høj puls, hopper og laver effektive

Læs mere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere

Bordtennis: Børn/unge: Mandag kl. 18.00-19.00. Kontingent: kr. 250,00 Jes Kristiansen/ hjælpetrænere Velkommen til Vintersæson 2011-2012 Indholdsfortegnelse: Bordtennis side 2 Præmiewhist side 2 Jundokan Karate side 3 Badminton side 4 Indefodbold side 4 Spinning side 5 Mix-Motionsvolley side 6 Gymnastik

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Nr. 6 Marts 2013 24. Årgang

Nr. 6 Marts 2013 24. Årgang Nr. 6 Marts 2013 24. Årgang * Medaljer til BGIF * BKI s repræsentantskabsmøde * Pensionistforeningens aktiviteter * Lokalarkivet * Barrit Pigeklub Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning:

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson:

Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS. tilbyder følgende hold i denne sæson: 2017-2018 Langhøj KFUM GYMNASTIK & DANS tilbyder følgende hold i denne sæson: VI TRÆNER I LANGHØJHALLENS LILLE HAL En gymnastiktime varer 50 minutter. Mandag (første gang den 11. september): 1. VILDBASSERNE

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år. Hold 11 - "Familie-ræs", piger og drenge, 2-4 år. Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17.

Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år. Hold 11 - Familie-ræs, piger og drenge, 2-4 år. Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17. Hold 11 - "Familie-ræs", piger og drenge, 2-4 år Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17.20 Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år Tidspunkt: Mandag kl. 17.00 17.50 Kr. 945,00 Annika og Frederikke

Læs mere

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider.

Hvad er Ta chancen. Se mere om de konkrete tilbud på de følgende sider. Hvad er Ta chancen Det kan være rigtigt svært at forene det at have autisme/ en ADHD diagnose med en fritidsinteresse som giver succes. Projektet Ta Chancen er et forsøg på at imødekomme denne udfordring.

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Sæsonplan 2017 / Gymnastik Smidstrup Skærup Idrætsforening

Sæsonplan 2017 / Gymnastik Smidstrup Skærup Idrætsforening Sæsonplan 2017 / 2018 go s ER r Væ FOLD EN HJEM P U D SN ME Gymnastik Smidstrup Skærup Idrætsforening VIGTIG INFORMATION Du tilmelder dig et hold på SSIF.dk, vælg GYMNASTIK, vælg KONTINGENT OG BETALING.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2014/2015 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2014-2015. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Ravsted Ungdoms- og Idrætsforening Sæson 2018/2019

Ravsted Ungdoms- og Idrætsforening Sæson 2018/2019 Ravsted Ungdoms- og Idrætsforening Sæson 2018/2019 Så er det nye sæsonprogram klar, fyldt med mange forskellige aktiviteter.. Vi håber på at se jer til mange gode timer Nu er det op til DIG Du kan sagtens

Læs mere

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1

5turs-kortet. Til foreninger i ishøj. Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet. Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Til foreninger i ishøj Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Ishøj Kommune 1 5turs-kortet Find en spændende fritidsinteresse med 5turs-kortet Hvis du er mellem syv og tolv år,

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

Nr. 5 December 2007 19. Årgang

Nr. 5 December 2007 19. Årgang Vi ønsker alle vore læsere og annoncører en god jul og et godt nytår. Nr. 5 December 2007 19. Årgang *************************************************************** Forsidefoto: En frostkold vinterdag.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014

Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Gymnastikprogram Sæsonen 2013-2014 Velkommen til gymnastik i Tim GIF Så er vi klar med gymnastiksæsonen 2013/2014, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Vinterens program er lagt, og vi håber denne

Læs mere

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 4 November Årgang

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 4 November Årgang LM Foto v. Lars Moegreen Nr. 4 November 2008 20. Årgang * Forsidebilledet er af den gamle transformatorstation på Sigurd Stenhøjsvej. * Gud og Pasta * Landsbymøde * Kirkeskoven * - og meget mere inde i

Læs mere

NY SÆSON STARTER I UGE 38.

NY SÆSON STARTER I UGE 38. NY SÆSON STARTER I UGE 38. STOR TAK TIL VORES SPONSORER: Hovedgaden 61 4913 Horslunde Opsætning af fjernvarme- Varmepumper (jordvarme, luftvar- Pille-, Olie- & fastbrændsels- Gassporing af utæthe- Udlejning

Læs mere

Nr. 5 December 2009 21. Årgang

Nr. 5 December 2009 21. Årgang Nr. 5 December 2009 21. Årgang * Forsidebillede: Barrit Kirke set fra nord siden. * Hvordan får vi tid, BGIF * BASIX spiller i Vrigsted Kirke * Aktivitetscentret Møllevang Indlæg modtages på vores mail:

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på!

DGI Storstrømmen - L2017. Landsstævnehold. Gymnastikhold - Du kan gå på! DGI Storstrømmen - L2017 Landsstævnehold Gymnastikhold - Du kan gå på! www.l2017.dk 2 GPF Landsstævnehold 2017 GF Præstø Fjord Målgruppe: Unge 15+ og voksne Instruktør: Terese og Lars Nerup Sted: Præstø

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Velkommen til Nøbbet Gymnastikforenings nye sæson som starter i uge 39 i Hallen og gymnastiksalen, Ravnsborghallen, Pederstrupvej 30, Horslunde.

Velkommen til Nøbbet Gymnastikforenings nye sæson som starter i uge 39 i Hallen og gymnastiksalen, Ravnsborghallen, Pederstrupvej 30, Horslunde. Velkommen til Nøbbet Gymnastikforenings nye sæson som starter i uge 39 i Hallen og gymnastiksalen, Ravnsborghallen, Pederstrupvej 30, Horslunde. Igen i år byder vi nye og gamle medlemmer velkommen. Vi

Læs mere

Nr. 2 August 2010 22. Årgang

Nr. 2 August 2010 22. Årgang Nr. 2 August 2010 22. Årgang * Byfest * Gymnastik i BKI * Barrit.dk * Gud og Pizza * Landsbyvandring i Breth Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning: A4 - Top - 1,5 cm, bund 2,0 cm, venstre

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 38 d. 17. september 2018/2019 byder velkommen til en ny sæson Hold Jordbærpiger og spinatdrenge Tid: Mandag kl. 17.00-17.55 Alder:

Læs mere

KOM TIL GYMNASTIK,LØB OG CROSS GYM I TØRRING

KOM TIL GYMNASTIK,LØB OG CROSS GYM I TØRRING TILMELDING OG BETALING Tilmelding og betaling foregår på: www.toerring-if.dk Gå ind på hjemmesiden, - under gymnastik. - tilmelding og onlinebetaling. - find dit hold og følg vejledningen. KOM TIL GYMNASTIK,LØB

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015

PEDERSKER IF. Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 PEDERSKER IF Bane indvielsen lørdag d. 16. maj 2015 24 1 Bestyrelsesmedlemmer / kontaktpersoner: Formand:??????? Næstformand????? Kasserer: : Preben Christoffersen, Strandvejen 10 Tlf. nr. 56978005 Sekretær:

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

TIK-Gymnastik Program for vintersæsonen 2016/2017

TIK-Gymnastik Program for vintersæsonen 2016/2017 TIK-Gymnastik Program for vintersæsonen 2016/2017 Hold for børn og forældre/bedsteforældre Hold 3 Hoppetrolde 2-3 år med forældre/ bedsteforældre Vi kryber, kravler, hopper og springer. Vi leger bevægelses-

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nr. 3 Oktober Årgang

Nr. 3 Oktober Årgang Nr. 3 Oktober 2010 22. Årgang * Forsidebilledet er fra årets byfest. * Nyt fra den levende landsby. * Lokalarkivet. * Foredrag * Julemarked og meget, meget mere. Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere