BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf 58571800"

Transkript

1 Husorden afd. 26 Skovparken Husdyr. I afdelingen er det tilladt at holde husdyr (1 hund eller 1 kat). I hvert enkelt tilfælde gives tilladelsen efter ansøgning til selskabets administration. Husdyr der luftes på afdelingens område, SKAL FØRES I KORT SNOR. Det er tilladt at have husdyr på besøg i en kortere periode. DET PÅHVILER DEN ENKELTE HUSDYREJER, AT MEDTAGE EN POSE TIL DYRETS EFTERLADENSKABER OG HJEMTAGE DET TIL EGEN RENOVATION ELLER PLACERING PÅ DE ETABLEREDE HUNDETOILETTER!! Opmærksomheden henledes på, at husdyrhold ofte medfører væsentlige udgifter i forbindelse med fraflytning. Kat: Katte skal være neutraliseret ved sterilisation eller kastration, samt øremærket chip. Forhåndsgodkendelse fra forsikring samt billeddokumentation fremlægges for bestyrelsen til foreløbig godkendelse. Hund: Kopi af forsikring, vaccinationsattest, billede, samt dokumentation for øremærkning chip fremlægges for bestyrelsen, som herefter tager stilling til om der må holdes hund i lejligheden. Overtrædelse af ovenstående samt vedvarende gøen kan medføre opsigelse af lejemålet. Følgende muskel/kamphunde forbydes i Skovparken. Alle der ved lovgivning er forbud mod her i landet. Akita Inu Alano Spanol American Staffordshire Bull Terrier Amerikansk Bulldog Americano Bull Terrier Amstaff Anatolsk Hyrdehund BoerBoel Boston Terrier Bull Mastiff Bull Terrier Ca De Bestiar Cao Fila De Sao Miguel Cane Corso Italiano Centralasiatisk Ovtcharka Engelsk Staffordshire Bull Terrier Fina Braziliero Kaukasisk Ovtcharka Dogo Argantino Dogo Canario Douge De Bordeaux Engelsk Bulldog Fila Brasilleiro Great Japanese Dog Manchester Terrier Mastiff Mastin Espanol Mastino Miniature Bull Terrier Napolitano Pittbull Terrier (forbudt ved lov) Shar Pei Tibetansk Mastiff Tosa (forbudt ved lov). Samt blandinger af disse. Muskel / kamphunde der allerede er i afdelingen kan blive, men der må ikke anskaffes ny. Afdelingsbestyrelsens godkendelse er betinget af at ansøgningen kan godkendes af boligselskabet, og at ansøgningsskema underskrives.

2 Affald. Affald skal indpakkes inden anbringelse i affaldsposer af hensyn til renovationsfolkene. Aviser og flasker skal anbringes i avis- og flaskecontainerne, der står på containerpladserne. Større genstande, såsom møbler m.v., anbringes ved containerne. Papkasser skal trædes flade. Der må kun komme brændbart materiale i containerne. Det er ikke tilladt at anbringe køkken- og haveaffald i containerne. Haveaffald anbringes på pladsen bag børneskoven - sække tages med hjem. Batterier anbringes i de dertil indrettede beholdere i vaskerierne. Gamle malingrester afleveres i materialgården. Er De i tvivl, spørg varmemesteren. Andet affald til sortering afleveres i containergården, - se. Antenner. Opsætning af synlige antenner er ikke tilladt. Opsætning af antenner til walkie talkie og lign. på bebyggelsens loft må kun ske efter skriftlig tilladelse fra administrationen. Beplantning i boligområdet. Da alle beboere må være interesseret i at bevare Skovparken som "Et grønt område" må alle værne om buske, træer og den øvrige beplantning i boligområdet. Carporte. Betingelsen for at kunne få tildelt en carport er, at man på det tidspunkt, hvor man får en sådan tilbudt, skal være ejer/bruger af en bil, og bo i afdelingen, sekundært i selskabets øvrige afdelinger. Ejer/brugerforholdet skal kunne dokumenteres. Selskabet kræver ved udlejningen dokumentation i form af registreringsattest samt kvittering for betalt vægtafgift. Selskabet kan fortløbende kræve dokumentation for, at lejeren er ejer/bruger af bilen. Afhændes bilen, uden at anden anskaffes, har selskabet ret til at opsige lejemålet med 1 måneds varsel jfr. lejelovens 82 litra D og jfr. 86. Selskabet forbeholder sig iøvrigt altid ret til at kunne opsige lejemålet med 1 måneds varsel jfr. lejelovens 82 litra D. Skulle De være interesseret, kontakt da selskabets administration personligt eller telefonisk. Elektrisk værktøj. Brug af elboremaskiner og andet elværktøj samt motorplæneklippere må kun ske fra kl. 07:00 til kl. 19:00. Frugt og bær. Frugt og bær på fællesarealerne er til beboernes frie afbenyttelse. Haver og gårdspladser.

3 Haverne skal være renholdte, græsset slået og det påhviler lejerne på begge sider, at vedligeholde hækkene. Højden på hækkene må ikke overstige 180 cm. Gårdspladserne skal ligeledes fremstå renholdte og må ikke bruges til opbevaring af affald og andre effekter. Plæneklipper og hækkesaks kan lånes hos varmemesteren. Husk at aflevere dem igen, da der er andre, der skal bruge dem. Havevanding må kun ske i henhold til kommunens regler!. I forbindelse med tilplantning med træer og buske skal der tages hensyn til naboerne. Der er forbud mod at plante poppel og pil på bebyggelsens arealer. Parkering/bilvask/trafik. Det indskærpes på det kraftigste, at parkering på brandveje, vendepladser, haver og gårde er forbudt. Køretøjer over kg samt uindregistrerede køretøjer må ikke henstilles på Skovparkens område, med mindre der er indhentet en særlig tilladelse dertil! Campingvogne henvises til anviste pladser! Kørsel med knallert og motorcykel på de flisebelagte stier og gange samt på græsplæner er ikke tilladt. Plankeværker, læhegn m.v.. Der må etableres blivende plankeværk i skel mod nabo under forudsætning af at: - Bolig Korsør s administration og Skovparkens afdelingsbestyrelse ansøges, og at ansøgningen imødekommes. Ansøgningen skal vedlægges en forståelig skitse, samt oplyse om eventuelle større planter eller hæk skal fjernes. - Alle udgifter afholdes af beboeren, som ligeledes forestår etablering og vedligeholdelse. - Hegnet må max. være 180 cm. højt, og etableres med solide stolper (min. 70 x 70 eller 50 x 100 mm) med brædder (min. 25 x 150 mm) forskudt på hver side. - Træværket skal være trykimprægneret og skal males*) senest 6 måneder efter etablering. - Naboen giver skriftlig tilsagn. Tilsagnet arkiveres i Administrationen. Der må etableres blivende plankeværk i skel mod stier/brandveje og fællesareal under forudsætning af at: - Bolig Korsør s administration og Skovparkens afdelingsbestyrelse ansøges, og at ansøgningen imødekommes. Ansøgningen skal vedlægges en forståelig skitse, samt oplyse om eventuelle større planter eller hæk skal fjernes. - Alle udgifter afholdes af beboeren, som ligeledes forstår etablering og vedligeholdelse.

4 - Hegnet må max. være 180 cm. højt, og etableres med solide stolper (min. 70 x 70 eller 50 x 100 mm) med brædder (min. 25 x 150 mm) forskudt på hver side. - Træværket skal være trykimprægneret og skal males*) senest 6 måneder efter etablering. Der må etableres blivende småskure til cykler o. lign. I egen for- eller baghave under forudsætning af at: - Bolig Korsør s administration og Skovparkens afdelingsbestyrelse ansøges, og at ansøgningen imødekommes. Ansøgningen skal vedlægges en forståelig skitse, samt oplyse om eventuelle større planter eller hæk skal fjernes. - Alle udgifter afholdes af beboeren, som ligeledes forstår etablering og vedligeholdelse. - Max højde er 180 cm, og skuret etableres så det falder naturligt ind i miljøet, uden at genere naboer eller overboer m.fl., og skal være tilstrækkelig solidt til en forventet levetid på 10 år. - Træværket skal være trykimprægneret og skal males*) senest 6 måneder efter etablering. - Skure af stål, blik, plast m.v. må ikke etableres. På altaner må der opsættes plexiglas på sider og PVC trapez tag. Anvisning om dette kan fås hos varmemesteren. *) Ved maling af altaner, plankeværk og redskabsskure, må kun benyttes den grønne farve, der bliver udleveret ved henvendelse til varmemesteren Afdelingsbestyrelsen.

5 Affald til sortering. Det meste af det affald du har kan genbruges. Du skal blot huske at komme affaldet i de rigtige containere. Det er vigtigt, at det miljøfarlige affald ikke bliver blandet med det øvrige affald. Kan affaldet genbruges skal det ikke i containeren til brændbart affald. Det kræver en lille indsats af dig, men det er til stor hjælp for miljøet. Det er nemmest, hvis du sorterer affaldet hjemmefra - så er det lige til at komme i containerne. Du skal sortere efter nedenstående: Tegnforklaring til oversigtskort. AC = Affaldscontainer AV = Aviscontainer B = Bålplads Gryden HAP = Handicapparkering LP = Legeplads S = Sandkasse VP = Vendeplads (Parkering forbudt) KB = Kanyleboks GL = Gildesal og vaskeri. Ved vaskeriet i nr. 201 findes afdelingsbestyrelsens mødelokale. Mødetid: Den første tirsdag i hver måned kl. 18:30-19:00, dog ikke i juli måned. Ved nr. 1 findes postkassen, der bliver tømt af postvæsenet hver dag, se tidspunktet på postkassen. Vedr. trådbur til pap, bedes papkasser revet op og trådt flade, så de fylder mindre! Der forefindes flere bærbuske i området end der er indtegnet på kortet, disse er til fri afbenyttelse for afdelingens beboere Afdelingsbestyrelsen

6 Oversigtskort for afd Skovparken.

7 Selskabslokale. Afdelingens selskabslokale, beliggende Skovparken 201, kan lejes af beboere såvel som af andre interesserede. Det er dog kun beboere i Skovparken, der kan leje selskabslokalet mere end et ½ år ud i fremtiden. Selskabslokalet udlejes ikke nytårsaften, og ikke til ungdomsfester og lignende. Selskabslokalet må ikke videreudlejes eller anvendes til kommerciel handel uden forudgående aftale med administrationen og afdelingsbestyrelsen. Regulativ og priser for leje af lokalet udleveres i administrationen, Caspar Brands Plads 3 A. "Skovparkens kaffestue". Afdelingens kaffestue til max 21 personer, beliggende Skovparken 6 8 kld., kan kun lejes af beboerne. Kaffestuen: - udlejes ikke nytårsaften, og ikke til ungdomsfester og lignende. - Må ikke videreudlejes eller anvendes til kommerciel handel uden forudgående aftale med administrationen og afdelingsbestyrelsen. - Må kun anvendes i tidsrummet fra kl. 10:00 til 19:00, og der må ikke spilles musik. - Rengøres af lejer. - Lejes igennem administrationen. - Kan være udlejet samtidig med overnatningsrummene. - Der må ikke medtages husdyr i lokalet. - Regulativ og priser for leje af lokaletudleveres i administrationen, Caspar Brands Plads 3 A Afdelingsbestyrelsen

8 Affald til sortering. Det meste af det affald du har kan genbruges. Du skal blot huske at komme affaldet i de rigtige containere. Det er vigtigt, at det miljøfarlige affald ikke bliver blandet med det øvrige affald. Kan affaldet genbruges skal det ikke i containeren til brændbart affald. Det kræver en lille indsats af dig, men det er til stor hjælp for miljøet. Det er nemmest, hvis du sorterer affaldet hjemmefra - så er det lige til at komme i containerne. Du skal sortere efter nedenstående:

9 Afdelingsbestyrelsen Vaskeri. Vaskerierne er åbne i tidsrummet kl. 07:00-19:00. Maskinerne må ikke betjenes eller benyttes af personer under 15 år. Børn må ikke færdes alene i vaskerierne, og det er forbudt at medtage husdyr i vaskeriet. Døren til vaskerierne skal holdes aflåste af hensyn til uvedkommende. Ødelagt tøj erstattes ikke. Følg vejledningerne i vaskeriet. Fejl og mangler ved maskinerne meddeles omgående til varmemesteren. Vær i øvrigt opmærksom på at rygning er forbudt i vaskerierne! VASKERI, SKOVPARKEN 6 KLD & SKOVPARKEN 201 KLD. 1: Vaskemaskiner reserveres enkeltvis. Retten til reserveringen bortfalder automatisk, såfremt man ikke har påbegyndt sin vask/tørring inden 10 minutter efter det reserverede starttidspunkt. 2: Den store vaskemaskine kan ikke reserveres. Den er anskaffet til vask af sengetøj. 3: Er du i tvivl om hvordan du reserverer, læs vejledningen i vaskeriet. OBS: Klorin må ikke anvendes i maskinerne, ej heller benzin og sundhedsfarlige stoffer Afdelingsbestyrelsen

10 Husorden for overnatningsrum i Skovparken. Der forefindes to overnatningsrum. Begge er dobbelt værelser. Rummene er indrettet med senge, rulle madras, men IKKE MED SENGETØJ ELLER LINNED: Dette skal lejer selv medbringe. Rummene kan KUN lejes af beboer der har et lejemål i Skovparken, eller personer der har lejet selskabslokalerne i nr. 201 ( herefter kaldet lejer) Der er ingen begrænsning i antallet af overnatningsrum den enkelte lejer kan leje. Det er lejer der har det fulde ansvar for lejemålet af overnatningsrum. Overnatningsrummene kan maximalt lejes for en periode af 7 døgn. Lejeperioden kan tidligst genoptages efter 7 døgn. Der er adgang til toilet på gangen. Det er tilladt at lave kaffe og the i køkkenet. Vi henstiller kraftigt at rygning KUN foregår uden for overnatningsrummene. Overnatningsrummet lejes for perioden kl. 12,00 kl. 10,00. På afrejsedagen skal rummet være rengjort og i samme stand som ved lejemålets begyndelse og forlades senest kl Lejer hæfter for evt. mangler og evt. manglende rengøring. Der må ikke spilles musik, eller være anden form for larmende adfærd. Tab eller bortkomst af nøgle erstattes med kr. 300,- og er pligtig betaling for lejer Afdelingsbestyrelsen

ORDENSREGLEMENT FOR TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB AFDELING ØSTERBY UNDER ADMINISTRATION AF DAB GENERELLE REGLER

ORDENSREGLEMENT FOR TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB AFDELING ØSTERBY UNDER ADMINISTRATION AF DAB GENERELLE REGLER ORDENSREGLEMENT FOR TAASTRUP ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB AFDELING ØSTERBY UNDER ADMINISTRATION AF DAB GENERELLE REGLER ANTENNER BAD OG TOILET MASKINER Tilslutning af fællesantenneanlæggene må kun ske med

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 830 ENGELHOLM ALLE VEDTAGET PÅ ORDINÆRE BOERMØDER: 5/3/02, 3/9/02 & 10/3/05 1. Færdsel på trapper, brug af elevator samt færdsel på de til

Læs mere

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II

HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN FÆLLESVASKERI VIBO AFDELING 135 CHARLOTTEAGER II GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDE I MARTS 1998 REV. 25. FEBRUAR 2014 1. Færdsel på trapper og i kældergange, samt på de til ejendommen

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5713-4 Veksølund. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN

ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN ORDENSREGLER AFD. 28 ELLEBRINKEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 28 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

Ordensreglement for. Samsøvænget

Ordensreglement for. Samsøvænget Køge Boligselskab Ordensreglement for Samsøvænget Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

ORDENSREGLER AFD. 23

ORDENSREGLER AFD. 23 Solbærhaven Solbærhaven Kirsebærhaven ORDENSREGLER AFD. 23 SOLBÆRHAVEN OG KIRSEBÆRHAVEN Vi skal være her alle sammen Til beboerne i afd. 23 I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi

Læs mere

Husorden 1-3057 A.F. Beyersvej

Husorden 1-3057 A.F. Beyersvej Husorden 1-3057 A.F. Beyersvej En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om mange ting. Det skaber tryghed og tilfredshed,

Læs mere

1.1 Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. (Se regler for råderet).

1.1 Lejligheden skal bibeholdes i sin oprindelige form. (Se regler for råderet). FORORD De generelle regler om lejernes benyttelse af lejligheder og lokaler i ejendommen findes i lejekontrakten samt i lejeloven. Ordensreglementet ophæver ikke disse regler, men skal ses som et supplement

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Husorden afdeling 9 Rønnehegnet

Husorden afdeling 9 Rønnehegnet Vedtaget på beboermøde 1996 Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder også, at der er en række love, vedtægter og regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. I din afdeling

Læs mere

Ordensreglement for. Solbakken I

Ordensreglement for. Solbakken I Køge Boligselskab Ordensreglement for Solbakken I Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

Ordensreglement for. Klemens Torp

Ordensreglement for. Klemens Torp Køge Boligselskab Ordensreglement for Klemens Torp Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

Ordensreglement for. Solbakken I

Ordensreglement for. Solbakken I Køge Boligselskab Ordensreglement for Solbakken I Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Ordensreglement for. Boskovparken

Ordensreglement for. Boskovparken Køge Boligselskab Ordensreglement for Boskovparken Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Ordensreglement for. Tornegården

Ordensreglement for. Tornegården Køge Boligselskab Ordensreglement for Tornegården Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

90102 - BRÆNDGÅRDSPARKEN HUSORDEN

90102 - BRÆNDGÅRDSPARKEN HUSORDEN 90102 - BRÆNDGÅRDSPARKEN HUSORDEN MUSIK OG STØJ Ved brug af radio, TV og lignende: Tag hensyn til de øvrige beboere! Efter klokken 23 skal du dæmpe lyden! Når du finder anledning til at feste i din lejlighed:

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Husorden afdeling Skanseparken

Husorden afdeling Skanseparken I vedtægterne for Østjysk Bolig står der, at der for hver afdeling skal udarbejdes et husordensreglement, i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredshed, når vi tager hensyn til hinanden. Det skal

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

Velkommen som beboer i Boligselskabet BSB afdeling 7517 Grønnedal

Velkommen som beboer i Boligselskabet BSB afdeling 7517 Grønnedal Velkommen som beboer i Boligselskabet BSB afdeling 7517 Grønnedal Når man flytter ind i en bolig, ønsker man naturligvis at komme så godt ud af det med de andre beboere som muligt. Derfor har hver afdeling

Læs mere

Ansøgning om husdyr - i Afdeling Brændgårdsparken

Ansøgning om husdyr - i Afdeling Brændgårdsparken Lejere: Navn, 7400 Herning Adresse: Bolignummer: 901-2- Ansøgning om husdyr - i Afdeling Brændgårdsparken Underskrevne lejere ansøger hermed om tilladelse til at holde ét husdyr (hund eller kat) i vores

Læs mere

Ordensreglement for. Solbakken II

Ordensreglement for. Solbakken II Køge Boligselskab Ordensreglement for Solbakken II Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

Ordensreglement for. Hastrup Huse

Ordensreglement for. Hastrup Huse Køge Boligselskab Ordensreglement for Hastrup Huse Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når du bor

Læs mere

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen.

Afdeling 37 (Solo) Enhver beboer skal efterleve, hvad der hører til god husorden og efterkomme, hvad der i så henseende påbydes af foreningen. Afdeling 37 (Solo) Stengade 2 12, Bjerggade 23 35, Sdr. Havnegade 28 36 Søndergade 27 og 44 st. samt 46 I 4, II 4 og III 4 Fælles ordensregler for afd. 37 B42 og afd. 73 SAB Det er vigtigt at tage hensyn

Læs mere

Reglement for husdyrhold

Reglement for husdyrhold Side 1 af 7 sider Reglement for husdyrhold Revideret af den 20. marts 2012 Side 2 af 7 sider Regler om husdyr Reglement for husdyrhold Der kan gives tilladelse til to husdyr pr. bolig (hund eller kat).

Læs mere

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden Denne husorden er gældende for alle beboere i Rødovre Boligselskabs afdeling 19 beliggende Brandholms Allé 15-29.

Læs mere

Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus

Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus Ordensreglement (husorden) for Stenslettehus I en ejendom med mange beboere er vi alle mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting og det er derfor naturligt at opstille visse

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 29. MARTS 1999 REV. DEN 18. OKTOBER 2013 1. Trapper og kældergange Al færdsel på trapperne og i kældergangene

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B Nyrevideret husordensreglement godkendt på ekstraordinært afdelingsmøde 6. maj 2019. Omdelt af ejendomsfunktionæren 22. maj 2019. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er

Læs mere

Nyt Ordensreglement for. Hastrupvænget

Nyt Ordensreglement for. Hastrupvænget Køge Boligselskab Nyt Ordensreglement for Hastrupvænget Disse regler er helst ikke noget, som du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Når

Læs mere

Boligselskabet Nordkysten afd. 17

Boligselskabet Nordkysten afd. 17 Boligselskabet Teglværksgården Boligselskabet Nordkysten afd. 17 Husorden for Guldgravervej Denne husorden er udformet med henblik på, at give beboerne de bedste udfoldelsesmuligheder indenfor de rammer,

Læs mere

Husorden afd. 13-15 og16

Husorden afd. 13-15 og16 Husorden afd. 13-15 og16 HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke,

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 18 FRITZ MØLLERS VEJ. Varmemesterens kontor: Roskildevej 353 B, kælderen Tlf. 36 41 39 15

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 18 FRITZ MØLLERS VEJ. Varmemesterens kontor: Roskildevej 353 B, kælderen Tlf. 36 41 39 15 September 2012 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 18 FRITZ MØLLERS VEJ Varmemesterens kontor: Roskildevej 353 B, kælderen Tlf. 36 41 39 15 Kontortid: Mandag til fredag kl. 09.00-09.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER, INDKØBSVOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39 Ranunkelvej 241-323 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er

Læs mere

HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I

HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN AFDELING 101 NIVÅHØJ I GODKENDT PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE 18. APRIL 2001 REV. 3. FEBRUAR 2015 Opgang: 1 12 1. Færdsel på trapper, skal foregå uden at være til gene for

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab

Afdeling 3, Enggården - Skørping Boligselskab «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Generel opførsel... 3 Støj... 3 Fælles udeområder... 3 Færdsel på stier og veje... 3 Husdyr... 3 Indgangsparti... 4 Have... 4 Affald... 4 Vask og tørring...

Læs mere

3. ORDENSREGLER FOR AFDELING 33

3. ORDENSREGLER FOR AFDELING 33 3. ORDENSREGLER FOR AFDELING 33 VI SKAL VÆRE HER ALLE SAMMEN I en boligafdeling som vores, hvor vi lever tæt sammen, er vi mere eller mindre afhængige af hinanden vi er fælles om mange ting og derfor er

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Ordensreglement for. Hastrupparken

Ordensreglement for. Hastrupparken Køge Boligselskab Ordensreglement for Hastrupparken Disse regler er helst ikke noget, du skal gå og tænke over i det daglige. Den helt overordnede regel er: Tag hensyn til de andre beboere. Det er også

Læs mere

Skolegade 12 og 20 HUSORDEN

Skolegade 12 og 20 HUSORDEN Boligselskabet DVB for Københavns Kommune AFDELING 11 Skolegade 12 og 20 HUSORDEN 1. oktober 2008 Indhold Indledning Affald Antenner og Parabolantenner Gardiner og persienner Bad og WC Fællesarealer Tagterrasser

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 6 Hendriksholms Blv/Roskildevej

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 6 Hendriksholms Blv/Roskildevej Maj 2008 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 6 Hendriksholms Blv/Roskildevej Funktionærens kontor: Roskildevej 353B, kld. tlf. 3641 3915 Kontortid: Man - fredag kl. 09.00 09.30 Rødovre Boligselskab: Brandholms

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGFORENING ODENSE

ARBEJDERNES BOLIGFORENING ODENSE ARBEJDERNES BOLIGFORENING ODENSE Ordensregler for afd. 8 Storkeløkken Vicevært: Johnny Jensen, har kontor Storkeløkken 102. Træffetid: Mandag - Torsdag 12.00-12.30, fredag kl. 11.00 11.30 tlf. 66 18 09

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 31. maj 2011 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 31 HJELMAGERPARKEN 412-546 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund, hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 6 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 6 sider ORDENSREGLEMENT I en bebyggelse som

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig

Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab. Ordensreglement. Om levereglerne i og omkring. din bolig Afdeling Birkeparken Dato: 18. juni 2013 Hørsholm almene Boligselskab DAB Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer?

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Husorden Indledning. Husordenen er en del af lejekontrakten. Misligholdelse af husordenen, kan medføre opsigelse/ophævelse af lejekontrakten jf. gældende regler herom. Beboerne opfordres til at anvende

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 102 NIVÅHØJ II

HUSORDEN VIBO AFDELING 102 NIVÅHØJ II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 102 NIVÅHØJ II REVIDERET OG GODKENDT AF VIBO S JURIST JUNI 2004 REV. 25. JANUAR 2011 1. Al færdsel på trapper og i kældergange, ligesom på de tilhørende frie

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening. Varde

Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening. Varde Ordensbestemmelser for Afd. 24, Lyngparken 1A, Arbejdernes AndelsBoligforening Varde Indholdsfortegnelse Ordensbestemmelser Beboerklagenævn Ordensbestemmelser 1. Generelle bestemmelser A. Ordensreglementet

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 260 Skolestien mfl. Godkendt på afdelingsmødet den 12.11.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Affald... 2 Antenner...

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Husorden 1-1023 Herlev Skole

Husorden 1-1023 Herlev Skole Husorden 1-1023 Herlev Skole Vedtaget den 22. oktober 1996. Herlev Skole Herlev Skole er et lille samfund med 53 ældreboliger. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden og er fælles om mange

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Ordensreglement. CYKLER, KNALLERTER, LEGEREDSKABER M.V.: Cykling og knallertkørsel er ikke tilladt på gangstier.

Ordensreglement. CYKLER, KNALLERTER, LEGEREDSKABER M.V.: Cykling og knallertkørsel er ikke tilladt på gangstier. Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: 05-Skovparken Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M.

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 238 GRÆSTED HAVE REVIDERET 10. JANUAR 2012 1 - Anlægget Da alle gerne vil bo i et pænt kvarter, er der gjort meget for at skabe en god bebyggelse.

Læs mere

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi er fælles om mange

Læs mere

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N

Husorden for BSB Søllerød, Afdeling 2 den 11. juni 2014 H U S O R D E N H U S O R D E N 1. Generelt a) Som anført i huslejekontrakten har alle lejere pligt til at overholde husordenen. b) Det påhviler endvidere lejerne at sikre, at også deres børn og gæster overholder husordenen.

Læs mere

Velkommen som beboer i Boligselskabet BSB afdeling 7517 Grønnedal

Velkommen som beboer i Boligselskabet BSB afdeling 7517 Grønnedal Velkommen som beboer i Boligselskabet BSB afdeling 7517 Grønnedal Når man flytter ind i en bolig, ønsker man naturligvis at komme så godt ud af det med de andre beboere som muligt. Derfor har hver afdeling

Læs mere

Ordensbestemmelser for UNGDOMSBOLIG Afd. 22, Abildvej 20 A - O, Arbejdernes Andels- Boligforening Varde

Ordensbestemmelser for UNGDOMSBOLIG Afd. 22, Abildvej 20 A - O, Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Ordensbestemmelser for UNGDOMSBOLIG Afd. 22, Abildvej 20 A - O, Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Indholdsfortegnelse Ordensbestemmelser Beboerklagenævn ORDENSBESTEMMELSER 1. Generelle bestemmelser

Læs mere

Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening 3204 1 Marielyst HUSORDEN. for. Marielyst. Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening

Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening 3204 1 Marielyst HUSORDEN. for. Marielyst. Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening 3204 1 Marielyst HUSORDEN for Marielyst Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN For beboere i Vordingborg Boligselskab, Afdeling 424, Egelyparken, Præstø Under henvisning til husleje kontraktens

Læs mere

Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. «Selskab_Navn» Afd. 12 Løvparken Skovparken tlf. 98 821 511 Velkommen til afd. 12 Løvparken og Skovparken. En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt

HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov. Generelt Husorden afd. 11 HUSORDEN Lille Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus

HUSORDEN. VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus VIBO afdeling 117, Kongens Bryghus Vedtaget på beboermøde Revideret 15. november 1990 26. februar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 2 1. Affald... 2 2. Altaner / terrasser... 2 3. Bad... 2 4. Brug

Læs mere

Ordensreglement. Forvoldte skader, også hvis beboeres børn måtte være skyld deri, kan forlanges erstattet.

Ordensreglement. Forvoldte skader, også hvis beboeres børn måtte være skyld deri, kan forlanges erstattet. Fyns Almennyttige Boligselskab Afdeling: Birkeparken Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 9. - Ådalen 1. AFFALDSHUSET Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere

Læs mere