Referat af HUFs ekstraordinære generalforsamling. 9. januar 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HUFs ekstraordinære generalforsamling. 9. januar 2011"

Transkript

1 Referat af HUFs ekstraordinære generalforsamling 9. januar 2011 Til stede: Maya Stolbjerg Drud Salonin, Ronja Pilgaard, Camilla Wandahl, Andreas Markert, Kim Stig Andersen, Amalie Arleth Møller og Line Lybecker. 1. Valg af ordstyrer Camilla blev valgt som ordstyrer, men blev undervejs afløst af Andreas, og Ronja overtog ved punkt 3d. 2. Valg af referent Line blev valgt som referent. 3. HUF s næste tekstsamling 3a. Generelt Allerede på den ekstraordinære generalforsamling 13. juni 2010 blev det vedtaget at udgive en smal samling. Der var da kommet forslag til samlingens indhold, men intet var besluttet. Der blev vedtaget at have en arbejdstitel til samlingen, for at folk bedre skulle kunne forholde sig til den. Der blev brainstormet, og følgende forslag var oppe og vende: Billeder, Kontrast, Legeplads, Pingviner, Lys, Smalle vampyrer, Tebreve, Tømt eller fyldt, Køn, Følelser, Kærlighed, Had, Sorg og Smal. = Valget faldt på Legeplads. Der blev vedtaget et maksimalt antal anslag for de indsendte tekster. Forslagene lød på 2.400, 5.000, 3.000, anslag. Der var enighed om, at teksterne skulle være korte. = anslag blev vedtaget som maksimum, og der blev intet minimum fastsat, da man gerne ville åbne muligheden for meget korte digte og lignende. Det blev derudover fastsat, at alle teksterne skal indsendes i filformaterne.doc,.docx eller.rtf, medmindre teksten i sig selv er grafisk, og det giver bedst mening at indsende den i et andet format. Det skal dog være muligt for udvalget at åbne filerne. Af genrekrav blev der talt om lyrik, kortprosa og fusionstekster. = Det blev vedtaget, at noveller ikke antages, og udvalget definerer novelle-begrebet. Derudover er der vide rammer. Antal af tekster per person blev foreslået at være 12 indsendte og 10 med i samlingen eller 10 indsendte og 7 med i samlingen. Der blev også foreslået anslag i alt sendt ind og anslag med.

2 = Det blev besluttet, at hver deltager må indsende anslag, og udvalget bestræber sig på at tage maksimalt tegn med for hver deltager. I forbindelse med det grafiske blev det foreslået at åbne for ikke-huf-medlemmer. Desuden blev vægtningen af grafik debatteret. Der blev talt om at samarbejde med en forening eller lignende for grafikere. Der var følgende forslag: 1. Samlingen bliver åben for alle med hensyn til både tekster og grafik. 2. Kun huffere må deltage, men grafik er velkommen på lige fod med tekst. 3. Der er flere indsendelsesrunder, hvor der i første omgang tillades billeder, som alle senere kan vælge at skrive ud fra. 4. HUF samarbejder med en ekstern grafiker-gruppe, eksempelvis Tegnebordet.dk. 5. De deltagende forfattere vælger en intern/ekstern grafiker, som ikke skal betales. 6. Det er kun tilladt at indsende tekster og ingen grafik. = Det blev vedtaget, at samlingen er åben for både tekster og grafik, men kun med deltagelse af huffere. Derudover blev det vedtaget, at udvalget har lov til at droppe grafikdelen, hvis der mangler kvalificeret materiale. Der blev talt om flere indsendelsesrunder, hvor der eksempelvis i første omgang skal indsendes grafik, og disse kan derefter oploades til inspiration for andre, hvis grafikeren ikke modsætter sig offentliggørelse. = Det blev vedtaget at lave to runder. I første runde skal der indsendes grafik, men tekster må også. Udvalget kan allerede her antage, afvise og give feedback til både tekster og grafik. Grafikken kan offentliggøres til inspiration, hvis ikke grafikeren modsætter sig. Der blev talt om respons på teksterne. = Det blev vedtaget, at alle tekster får svar, men udvalget er ikke forpligtet til at give feedback, og de kan eksempelvis dele teksterne op i tre kategorier: Ja, Nej, Måske. Anden indsendelsesrunde er kun for tekster. Det blev foreslået at lave en skrivegruppe, som Maya står for. = Det blev vedtaget, at alt vedrørende skrivegruppen er overladt til Maya. Således kan Maya fungere som konsulent gennem skriveprocessen. Der blev talt om forskellige formater for grafikken. = Der var enighed om formatet A4 og sort/hvid-farver. Grafikken skal indsendes som.pdf-filer. 3b. Forslag til bedømmelsesudvalgsmedlemmer Forslag til medlemmer af udvalget er: Karsten René Nielsen, Eric Skyum Nielsen, Lars Buckdahl, Helle Helle, Merete Pryds Helle, Mette Mostrup, Christian Dorph, Julia Butschkow og Svend-Åge Madsen.

3 = Disse forslag er vejledende. Bestyrelsen prioriterer selv og kan komme med andre forslag. Maya Stolbjerg Drud Salonin er bestyrelsens deltager. 3c. Deadlines Offentliggørelse af konkurrence = 15. april 2011 (Bestyrelsen udformer en tekst, som lægges ud på forside, forum, nyhedsbrev og Om HUF.) Sammensætning af udvalg = 1. august 2011 (Bestyrelsen går i gang med at finde medlemmer allerede på næste bestyrelsesmøde, 20. januar 2011.) 1. indsendelsesrunde = 1. september 2011 Responsfrist og offentliggørelse af grafik = 1. oktober indsendelsesrunde = 1. november 2011 Udvælgelsesdeadline = 1. januar 2012 Korrekturdeadline = 1. marts 2012 Opsætningsdeadline = 1. april 2012 Trykning = 1. maj 2012 Udgivelse = 1. september 2012 Disse deadlines er alle vejledende og kan skubbes både forud og bagud af bestyrelsen, hvis der er behov for det. Der blev foreslået at sammensætte en PR-gruppe = Gruppen sammensættes på den ordinære generalforsamling 2012 og går i gang snarest herefter.

4 3d. Budget = Antal bøger: ca. 15 til deltagende forfattere, 2 til bibliotekerne, 20 til PR. I alt trykkes 100 bøger. Budget: til lønning af udvalg til opsætning til porto til korrektur til tryk til PR + 0 til illustrator = i alt Det blev foreslået, at den færdige bog skulle sælges for 100 til ikke-medlemmer og 80 til medlemmer, eller 120 til ikke-medlemmer og 100 til medlemmer. = Det blev besluttet at sælge den for 100 til ikke-medlemmer og 80 til medlemmer. Det er tidligere besluttet, at samlingen ikke behøvede tjene sig ind. 4. Børnebogsfestival Line fremlagde: Se bilag 1 sidst i dokumentet Camilla fremlagde om samarbejde med Brønderslev Forfatterskole. = Det blev vedtaget at deltage på Bogfestivalen Det blev overvejet selv at betale en stand til 7.711,-, eller betale en caféstand for 2011,- eller dele stand med Brønderslev Forfatterskole og enten betale for det eller kun være mandskab. = Det blev vedtaget at dele stand med Brønderslev Forfatterskole og betale op til halvdelen af standen. Standen skal være minimum 6 m2. Hvis Brønderslev Forfatterskole alligevel ikke tager med på festivalen, blev det vedtaget selv at købe en stand på 4 m2 til 6.111,-. Brønderslev Forfatterskole skal have betalt inden 15. februar, ellers bestiller tilmelder HUF sig selv. = Andreas, Amalie, Camilla og Line meldte sig til at starte et udvalg til planlægning og forberedelse til HUFs deltagelse på festivalen. Det er udvalgets opgave at lave bannere, kontakte udgivne huffere om deres bøger, kontakte festivalarrangørerne for at aftale workshopper og lignende. Der blev talt om budget udover selve standen.

5 = Det blev besluttet at bruge maksimum ,- på både stand, plakater og lignende. Der er givet fuldmagt til udvalget til at bruge pengene. 5. Eventuelt Litteraturfestival Der er på HUFs forum blevet talt om legatsøgning til idéudvikling og afholdelse af en litteraturfestival (se tråd Administration > Skriv til bestyrelsen > Støtte til litteraturfestivaller.) Ronja foreslog at nedsætte en arbejdsgruppe, der kan søge om legatet. Da der ikke kan besluttes noget under eventuelt, lovede de fremmødte bestyrelsesmedlemmer at tage emnet op på deres næste møde og se på at nedsætte en arbejdsgruppe til idéudvikling. Afholdelse af arrangementet skal vedtages på en generalforsamling.

6 Bilag 1 Om Bogfestivalen.dk Hjemmeside: bogfestivalen.dk Datoer: april (fredag-lørdag) Sted: Carlsberg-byen, altså i nærheden af både Enghave og Valby stationer. Deltagere: Mest forlag med børnebøger. Sidst deltog også dansk forfatterforenings illustrator- og børnegruppe. Optrædende: Forskellige forlag byder ind med dem de ønsker at stille til rådighed. Andre vil blive hyret til forskellig sceneoptræden og workshops. Priser: - Almindelig stand koster deltagergebyr på 2011, kr./m2. Dvs. en stand på 6 m2 koster 7711,-. Leje inkluderer vægge, hylder, el-stik på 220V/1000W, trådløst netværk samt rengøring - Cafe-stand koster kun deltagergebyr, dvs. 2011,-. Der er et eller flere områder. Et bord, to stole og en hyldesektion, ca. 4 hyldemeter, op med lys og rengøring, pr cafestand, hvilket vil sige at der er åbent mellem bordene, så ingen skillevægge, men trådløst netværk. - De to kan kombineres. Besøgende: I 2010 havde Bogfestivalen besøg af ca gæster. Skoler, daginstitutioner, familier, fagfolk mfl. Konference: Fredag vil der være en faglig konference om "Læser unge ungdomslitteratur" der er plads til ca. 180 fagfolk. Blandet: Der kommer efter al sandsynlighed til at være medieopdækning i en eller anden grad. Der vil være en scene med optræden af forskellig art. Sidste år kostede det 50,- at komme ind som besøgende. Kenneth Bøgh Andersen er ambassadør i år. Der er en skrivekonkurrence i gang nu for år og år med deadline 1. februar. Ulvevinter forventes at udkomme midt i marts, og På kanten 15. april, hvilket betyder, at begge samlinger er klar til festivalen. Medlemmernes egne bøger kan selvfølgelig også sælges i standen, men kun hvis vi får dem inden! Bjarne Sinkjær er desuden klar på at gå på scenen sammen med nogle af forfatterne til Ulvevintersamlingen.

Referat af Ekstraordinær generalforsamling, 13. juni 2010

Referat af Ekstraordinær generalforsamling, 13. juni 2010 Referat af Ekstraordinær generalforsamling, 13. juni 2010 Tilstedeværende medlemmer var Nicole Boyle Rødtnæss, Camilla Wandahl, Caroline Ørsum, Bjarke Schjödt-Larsen, Maya Stolbjerg Drud, Kit A. Rasmussen,

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskemaet mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Der kan max. vedhæftes ét bilag til ansøgningen Titel på projektet Kragetær i kor Beløb,

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til

Fjernes. Ændres til: At give kollegial sparring til Nuværende formulering Ny formulering 1 Navn Klubbens navn er klub for privatpraktiserende ergoterapeuter. Klubbens navn dækker grundlæggende over de ergoterapeuter, der ønsker at starte egen virksomhed,

Læs mere

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup

Vedtægter. Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup Vedtægter Idrætsforeningen Aktivisterne Herlev/Ballerup - 2017 Idrætsforeningen AKTIVISTERNE Vedtægter 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er : IF. AKTIVISTERNE og er hjemmehørende i Herlev/Ballerup Kommune.

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Administration for bibliotekerne På et selvstændigt adminsite kan bibliotekerne løbende logge ind og hente statistik over forbrug.

Administration for bibliotekerne På et selvstændigt adminsite kan bibliotekerne løbende logge ind og hente statistik over forbrug. Licens til SMSpress 1. jan - 31. dec 2018 og julekalender 2017 Indhold På SMSpress udgives der SMS-noveller og litteratur til mobilen i Danmark, Norge og Sverige. Vi har mange spændende udgivelser fra

Læs mere

NORDIC MARINE THINK-TANK

NORDIC MARINE THINK-TANK Vedtægter 1 1. Navn, sammensætning og hjemsted 1. Tænketankens navn er Nordic Marine Think-Tank. 2. Tænketanken er et netværk af personer i de nordiske lande med erfaring i hav- og fiskerispørgsmål og

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø

Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg-Fanø 1 Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg - Fanø, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg - Fanø. stk. 2 Foreningen har

Læs mere

Referat generalforsamling 16-02-2013

Referat generalforsamling 16-02-2013 Referat generalforsamling 16-02-2013 Tilstede er: Beatrix M.G. Nielsen, Andreas Markert, Sari Arent, Otilia Leschly, Jacob Nøddeskov, Bjarke Sølverbæk, Maya Stolbjerg Drud Salonin, Marie Oscilowski, Camilla

Læs mere

Maya Stolbjerg Drud Salonin blev valgt til dirigent, og Bjarke Sølverbæk er referant

Maya Stolbjerg Drud Salonin blev valgt til dirigent, og Bjarke Sølverbæk er referant HUF Generalforsamling 2014 Til stede: Bjarke Sølverbæk, Andreas Markert, Beatrix Miranda Ginn Nielsen, Marie Wolfsberg Oscilowski, Katrine Skovgaard Rasmussen, Sari Arent, Amalie Arleth Møller, Eli Adelholm,

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

www.handicaphistoriskselskab.

www.handicaphistoriskselskab. www.handicaphistoriskselskab. Historisk Selskab for Handicap og Samfund www.handicaphistoriskselskab.dk Årsmøde og generalforsamling den 9. april 2011 på Kofoedsminde i Rødbyhavn Årsmøde og generalforsamling

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

SMS-julekalender 2013

SMS-julekalender 2013 SMS-julekalender 2013 Dette års forfattere af SMS-julekalenderne er Kenneth Bøgh Andersen og Jacob Weinreich I samarbejde med Bibliotekerne i Danmark I samarbejde med Bibliotekerne i Danmark Kære biblioteker

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos

1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos 1. Referat: Bestyrelsesmøde i Falihos Lørdag d.25/11-17 10.00-14.00 Sofiendalvej 9, 5500 Middelfart Dagsordenspunkter: Mål & ansvar: Siden sidst... At alle får delt og informeret om det arbejde der gøres

Læs mere

Pornofrit Miljø ønsker også filtre på alle offentligt tilgængelige computere fx. på skoler, biblioteker og fritidshjem.

Pornofrit Miljø ønsker også filtre på alle offentligt tilgængelige computere fx. på skoler, biblioteker og fritidshjem. Vedtægter 1 Bevægelsens navn Stk. 1. Bevægelsens navn er Pornofrit Miljø 2 Bevægelsens adresse Stk. 1. Bevægelsens hjemsted er Hovedkontoordinators adresse. 3 Bevægelsens formål Stk. 1. Pornofrit Miljø

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg.

stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg. Vedtægter for Enhedslisten Esbjerg 1 Navn og hjemsted stk. 1 Foreningens navn er Enhedslisten, de rød-grønne, i Esbjerg, i daglig tale blot Enhedslisten Esbjerg. stk. 2 Foreningen har hjemsted i Esbjerg

Læs mere

Nyhedsbrev - JANUAR 2019

Nyhedsbrev - JANUAR 2019 Nyhedsbrev - JANUAR 2019 DEN FAGLITTERÆRE GRUPPE KÆRE FAGBOGSKOLLEGA Godt nytår. Tak for et godt og frugtbart samarbejde i det gamle. Vi har fået sat en masse gode aktiviteter i scene og har fået etableret

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Læsø Bredbånd

Vedtægter for Foreningen Læsø Bredbånd Vedtægter for Foreningen Læsø Bredbånd 1. NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Foreningen Læsø Bredbånd 1.2 Foreningen er en selvstændig forening hjemmehørende i Læsø kommune. 2. FORMÅL: 2.1 Foreningen

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 27.03.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Henning Madsen, Egon Sørensen Referent: John

Læs mere

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER

FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER FORENINGEN KULTURHAVN GILLELEJES VENNER VEDTÆGTER 1 Navn og organisation Foreningens navn er: Kulturhavn Gillelejes Venner. Foreningen er stiftet af en kreds af frivillige og er en almennyttig forening

Læs mere

2 Formandens beretning: Erik Johnsen fremlagde årets beretning som kan læses i vedhæftede fil.

2 Formandens beretning: Erik Johnsen fremlagde årets beretning som kan læses i vedhæftede fil. Referat af generalforsamling den torsdag den 25. februar 2016 1 Valg af dirigent: Lars Illemann, som informerede de fremmødte om godkendt varsel af generalforsamling via mail og at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Tilbud til bibliotekerne vedr. SMS-julekalender 2018 og licens 2019

Tilbud til bibliotekerne vedr. SMS-julekalender 2018 og licens 2019 Tilbud til bibliotekerne vedr. SMS-julekalender 2018 og licens 2019 Bibliotekernes SMS-julekalender til børn 2018 På mange opfordringer bliver der igen i år mulighed for at udbyde en ny sjov SMS-julekalender

Læs mere

Vedtægter for Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne

Vedtægter for Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne Vedtægter for Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er Dansk Selskab for Evidensbaseret Praksis i Velfærdsprofessionerne. Selskabets navn

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Forfatterundersøgelse om ytringsfrihed og (selv)censur

Forfatterundersøgelse om ytringsfrihed og (selv)censur Forfatterundersøgelse om ytringsfrihed og (selv)censur Kære forfatter/oversætter/illustrator Tak fordi du vil tage dig tid til at svare på denne undersøgelse. Alle besvarelser behandles anonymt, og vi

Læs mere

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans

Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans Vedtægter for Dansk Forum for Mikrofinans 1 - Navn Foreningens navn er Dansk Forum for Mikrofinans. 2 Formål Dansk Forum for Mikrofinans har til formål at bidrage til at øge kvaliteten og omfanget af den

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund

Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Referat fra bestyrelsesmøde 11. januar 2017 kl. 18:00, mødelokalet Christianslund Inviterede Lene Høybye, formand Martin Okkerholm, næstformand Lisbet Holten Lambert, kasserer Steffan Stæhr Jørgensen,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

Vedtægter Familieidræt København

Vedtægter Familieidræt København Vedtægter Familieidræt København 1. Navn og tilhørsforhold 1.1 Foreningens navn er Familieidræt København. 1.2 Foreningen hører hjemme i Københavns Kommune. 1.3 Foreningen er medlem af DGI. 2. Formål 2.1

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme, formand, Kamila Slocinska, Juliane Wammen og Jan Sonnergaard

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme, formand, Kamila Slocinska, Juliane Wammen og Jan Sonnergaard 6. april 016 Statens Kunstfonds Legatudvalg for Litteratur Møde nr. Mødedato: 9. marts 1. april 016 Tidspunkt: 9.3.: kl.11-17; 30.-31.: kl. 9-14:00; 31.3.: kl. 9-18:00; 1.04.: kl. 9-13:30 Sted: Lokale

Læs mere

Bilag: Oversigt over afholdte aktiviteter. Odense

Bilag: Oversigt over afholdte aktiviteter. Odense Odense Dato Arrangement Brugerinvolvering 3. september 2018 Du bestemmer. Den gode bog og det gode bibliotek (signaturdebat) Optakt: Debat på Facebook og Instagram. Under arrangement: Debat med salen,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34.

År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. År 2012 den 23. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Ved Kajen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34. Bestyrelsesmedlem Sanni Kofoed Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent.

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent. 1 Referat fra Generalforsamling i faggruppen: Dagbehandling af børn, unge og familier. Generalforsamlingen blev holdt på Metropol i Odense den 26. maj 2014. Vi har forinden generalforsamlingen brugt formiddagen

Læs mere

Democracy Handbook Association vedtægter

Democracy Handbook Association vedtægter Democracy Handbook Association vedtægter af 11. marts 2010, CVR-nr. 1: Navn, hjemsted og lovgrundlag Foreningens navn er: Democracy Handbook Association Foreningens hjemsted er: Københavns Kommune, Danmark.

Læs mere

Translatørforeningen

Translatørforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag den 3. februar 2014. Til stede: (ES), Susanne Lund (SL), Bente Jacobsen (BJ), Allan El-Zayat (AEZ), Hanne Vedel Sterndorf (HVS), Mayanoa Schneider (MS), Bente Elboth (BE)

Læs mere

Forfatter & illustrator workshop i børnehøjde

Forfatter & illustrator workshop i børnehøjde Forfatter & illustrator workshop i børnehøjde Forfatter & illustrator workshoppen er skræddersyet til skolernes 3. 6. klassetrin / 3 timer Der er her tale om et koncept, hvor elevernes resultater bliver

Læs mere

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø

Dagsorden. Indhold Mål (ansvar) Referat. Mødeleder: Dennis Referent: Kristine. Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Dagsorden Bestyrelsesmøde i Falihos 29/11-14 Højstrupvej 4, 7120 Vejle Ø Mødeleder: Dennis Referent: Kristine Indhold Mål (ansvar) Referat 1. Orientering Bordet rundt, hvor alle er klar til at fortælle,

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først.

Problemer fra sommercon grundet dobbeltbooking af salen på kløvermark skolen. I år booker vi tidligere og sørger for at afklare alting først. Generalforsamling Magnet 9/01/2016 Fremmødte: Joakim Jensen Paw Lundshøj Martin Pedersen Steen Alcor Thomas Petersen Brian klyhn Online fremmødte: Rene Schülts 1. Valg af ordstyrer og referent. 2. Formandens

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter Vedtægter for Danish Students Abroad 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 VISIONER OG MÅL 4 FORENINGS STRUKTUR 5 MEDLEMMER 6 GENERALFORSAMLINGEN 7 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8 BESTYRELSE 9 TEGNING AF FORENING

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune.

1.2 Foreningens adresse er <adresse> og foreningens hjemsted er <kommune navn> Kommune. VEDTÆGTER Vedtægter for den lokale netværksforening af Powerjobsøgerne 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Powerjobsøgerne 1.2 Foreningens adresse er og foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Referat af HUF s Generalforsamling 2009

Referat af HUF s Generalforsamling 2009 Referat af HUF s Generalforsamling 2009 Valg af dirigent Betina blev valgt som dirigent. Formandens beretning v. Bjarke Sølverbæk Den nye bestyrelse har gennem det sidste år brugt megen tid på at arbejde

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 2016 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer 016 1 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 3 stk.1 og 3 stk. 5 ) Der stemmes samlet om de mærkede ændringer i 5 stk. 1, 5 stk. og 6 stk. 3 pkt. 6c Gældende

Læs mere

Dansk Forfatterforening NYHEDSBREV FEBRUAR F-STYRELSEN F-gruppen FEBRUAR 2018

Dansk Forfatterforening NYHEDSBREV FEBRUAR F-STYRELSEN F-gruppen FEBRUAR 2018 Dansk Forfatterforening F-STYRELSEN F-gruppen NYHEDSBREV FEBRUAR 2018 FEBRUAR 2018 ÅRSMØDET 2018 INDKALDELSE TIL ÅRSMØDE - den faglitterære gruppe Fredag 23. marts 2018 kl. 16, Strandgade 6, København

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Holme den 14. marts 2010 Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen Bakkelyparken Dato: Den 10. marts 2010 kl. 19.00 Sted: Lokalcenter Holme 1. Valg af dirigent og referent Formand Poul Erik

Læs mere

Den faglitterære gruppe

Den faglitterære gruppe Dansk Forfatterforening F-gruppen NYHEDSBREV OKTOBER 2017 Den faglitterære gruppe DEN FAGLITTERÆRE PRIS Du indbydes som medlem af den faglitterære gruppe til Prisfesten i forbindelse med overrækkelsen

Læs mere

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Koltgaarden, 24.03.2019 Dato: 24. marts 2019 - Koltgården Referent: Rikke S Østerkær, nr. 25 Deltagende: 13 husstande (26 stemmer

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen

Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Vedtægter for EUD læsevejlederforeningen Etableret i 2011 1 Indhold: 1 Navn og hjemsted side 3 2 Foreningens formål side 3 3 Foreningens mål side 3 4 Medlemskab side 4 5 Kontingent side 4 6 Foreningens

Læs mere

Vedtægt for Foreningen OVNHUS

Vedtægt for Foreningen OVNHUS Vedtægt for Foreningen OVNHUS 1. Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen OVNHUS. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Odsherred Kommune 2. Formål Foreningens formål er: a. Primært en gang årligt

Læs mere

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING

NÆSTVED SEJLKLUB JOLLEAFDELING Vedtægter for Jolleafdelingen under Næstved Sejlklub 1 Jolleafdelingens formål At skabe interesse for sejlsport At dygtiggøre medlemmer i sejlsporten, herunder at opretholde ungdomsafdelingen for NSK At

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. i Ejerforeningen Herman Bangs Have. den 6. maj 2014

Referat af bestyrelsesmøde. i Ejerforeningen Herman Bangs Have. den 6. maj 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Ejerforeningen Herman Bangs Have den 6. maj 2014 Følgende deltog fra bestyrelsen: Aksel Bjørnsen Sanne Lensbæk Jørgen Christiansen Pia Bentzen Susanne Bøggild Desuden deltog

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Danish Stem Cell Society (DASCS)

Danish Stem Cell Society (DASCS) Danish Stem Cell Society (DASCS) Vedtægter Indholdsfortegnelse 1. Navn, hjemsted og formål 1 2. Foreningens medlemmer 1 3. Bestyrelsen 3 4. Generalforsamlingen 3 5. Regnskab og formue 4 Notice: For a English

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark VEDTÆGTER for Grakom ØSTdanmark I Foreningens navn og formål 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er Grakom ØSTdanmark 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat 10.00 1. Godkendelse af dagsorden Mikkel er ordstyrer. Beslutning: Dagsorden er godkendt. Ændringer: Ingen ændringer 2. Kort drøftelse af mødets form og ledelse Nye vedtægtsændring, hver skole

Læs mere

Vedtægter foreningsrepræsentation

Vedtægter foreningsrepræsentation Vedtægter foreningsrepræsentation Foreningens navn er Foreningen KULTURHAVN. Foreningen er hjemmehørende i Københavns Kommune. Foreningens aktiviteter foregår i og omkring Københavns Havn og er udsprunget

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte.

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl. 17.15-21.00 Referat: Fremmødte: Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Skoleleder: Konrad.

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

PROFESSIONEL KUNST FOR BØRN OG UNGE

PROFESSIONEL KUNST FOR BØRN OG UNGE PROFESSIONEL KUNST FOR BØRN OG UNGE Litteratur, teater, dans, billedkunst og musik FFB - FAGLIGT FORUM FOR BØRNEKULTUR 2008 FAGLIGT FORUM FOR BØRNEKULTUR Fagligt Forum for Børnekultur er et fagligt netværk

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden

UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg. Dagsorden UTG møde 11. februar 2015 kl. 18.30-21.30 Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat. 3. Ref. af GymDanmarks bestyrelsesmøde. GymDanmarks DNA

Læs mere

FRA IDE TIL FÆRDIG BOG FORFATTERVEJLEDNING

FRA IDE TIL FÆRDIG BOG FORFATTERVEJLEDNING FRA IDE TIL FÆRDIG BOG FORFATTERVEJLEDNING Disse sider er ment som en hjælp til at overskue processen, fra du kommer med en ide til en udgivelse, til den færdige bog ligger i boghandlen. Har du en god

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 6. april kl. 19.30 21.00, Medborgerhuset Egedal Deltagere:, Dorte B., Annett, Jan, Lars, Kirsten, Jacob og Merete (referemt) Afbud fra: Dorte L, Christian, Lasse, Helge og Peter 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested

Referat af bestyrelsesmøde i Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter. Den 8. oktober 2011-10-12 Kl.11.00 Æblevej 2, 3390 Hundested Haraldsted den 11. oktober 2011 Til stede: Thorkild, Aase, Marianne, Lisbeth webmaster: Jørgen Etisk udvalg: Lotte Messeudvalg: Susan Weber Ikke tilstede: Anne Mette, Nina (bogholder) Dagsorden 1. Valg

Læs mere