Punkter fra Jammerbugt Kommune 6. Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb. 7. Planlægning. 8. Emner til formandsmødet. 9. Evt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Punkter fra Jammerbugt Kommune 6. Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb. 7. Planlægning. 8. Emner til formandsmødet. 9. Evt."

Transkript

1 fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 11. februar 2008 kl Mødelokale 2 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Status vedrørende ridestierne. 2. Status for hastighedsbegrænsning på Pirupvej/ hastighedsbegrænsninger generelt. 3. Oprensning af vandkanaler. 4. Kommunens hjemmeside i relation til sommerhusejerne. 5. Foranlediget af brevveksling med Tuekær grundejerforening vedr. beskæring af grene drøftelse af frister i relation til sommerhusejere. Punkter fra Jammerbugt Kommune 6. Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb. 7. Planlægning. 8. Emner til formandsmødet. 9. Evt. Deltagere Bestyrelsen Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Best.medlem: Best. medlem: Jammerbugt Kommune: Borgmester Udvalgsformand Næstformand Teknisk direktør Hans Jørgen Jensen Alice Kristoffersen Jørgen Koch Henning Olsen Svend Eli Jensen Jørgen Clausen Mogens Gade Otto Kjær Larsen Søren P. Mortensen Knud Nørgaard Fraværende Afbud fra Jørgen Clausen

2 1. Ridestier Status vedrørende ridestierne. Der arbejdes i øjeblikket med at skrive til de enkelte lodsejere om, at kommunen agter at optage den planlagte rute fra Lille Norge til Blokhus Klitplantage som ridesti. I løbet af februar måned holdes et møde med Skov- og Naturstyrelsen, så indsatsen kan koordineres på deres arealer. Der mangler endnu skiltning på den allerede etablerede del af den planlagte ridesti. Skiltning forventes etableret i maj måned med forventning om, at 1. etape af ridestien kan indvies i juni måned. Efterfølgende planlægges igangsat et arbejde med at afklare mulighederne for anlæg af ridestiforløb i den øvrige del af kommunen placeret med grundlag i samme strategi som brugt i 1. etape. 2. Hastighedsbegrænsninger Status for hastighedsbegrænsning på Pirupvej/ hastighedsbegrænsninger generelt. PIRUPVEJ er en vej uden for bymæssig område med tilladelig hastighed på 80 km/t. Der er altså ikke gennemført nogen hastighedsdæmpning, og der er heller ikke igangsat tiltag i den forbindelse. Der foreligger en tidligere vedtaget hastighedsplan for gl. Pandrup Kommune, hvoraf fremgår, at det er hensigten, at Pirupvej skal være en strækning med 60 km/t i stedet for 80 km/t, men at der i planen ikke er angivet tidsfrister for gennemførelsen af de i planen opstillede hensigtserklæringer. Tilsvarende er der i planen også angivet, at boligområder generelt set, ser ud til at blive anbefalet til områder med max. 40 km/t, hvorimod "gennemfartsvejene" i byzoneområderne er sat til 50 km/t. Der er ikke igangsat tiltag eller gennemført tiltag for at effektuere de anbefalede grænser på 40 km/t. Der skal igangsættes en samlet trafiksikkerhedsplanlægning for Jammerbugt Kommune. Hvornår dette arbejde startes er endnu ikke afklaret. Det kan evt. være et tema i denne planlægning at få indarbejdet en hastighedsplan. 3. Oprensning af vandkanaler Nedbørsforholdene i det sidste år har givet mange problemer i sommerhusområderne med overfladevandsproblemer. I mange tilfælde har det været svært for sommerhusejerne at få

3 afklaret, hvordan afvandingsforholdene fungerer samt hvordan grøfter, dræn mv. skal vedligeholdes. De forskellige typer af afvandingsløsninger blev gennemgået samt lodsejerforpligtigelser og myndighedsforhold. På formandsmødet den 30. april medtages et punkt om emnet. Som grundlag for drøftelsen udsendes sammen med dagsorden kortbilag, der viser de vandløb og dræn, hvor det er kommunen, der står for vedligeholdelsen/oprensningen Kommunens hjemmeside i relation til sommerhusejerne. Grundejerforeningerne ønsker en bedre tilgang til hjemmesidens oplysninger, der er relevante for sommerhusgrundejerene samt flere tilgængelige oplysninger, herunder f.eks. en fortegnelse over grundejerforeninger i sommerhusområderne. Der rettes henvendelse til de ansvarlige for hjemmesiden for at få gennemført de ønskede forbedringer. 5. Beskæring af beplantning Foranlediget af brevveksling med Tuekær grundejerforening vedr. beskæring af grene drøftelse af frister i relation til sommerhusejere Kommunens vejafdeling har i Tuekær grundejerforenings område anmodet grundejerne om at klippe beplantningen mod vej med en 14 dages frist (kommunens brev fra den 4. december 2007). Efter anmodning fra grundejerforeningen er der efter aftale med kommunens Forsyningsafdeling givet en tidsfristforlængelse indtil påsken Samtlige grundejere i sommerhusområdet har fået besked om dette i et brev fra den 7. december Der er overfor formanden for Thuekær oplyst, at fristforlængelsen for tilbageskæring af grene kan få den konsekvens, at hvis renovationsvognen ikke kan komme frem til den enkelte ejendom, så vil der ikke blive tømt. Af hensyn til vejenes fremkommelighed for større køretøjer som renovationsbil, udrykningskøretøjer mv. er det væsentligt, at grundejerne sørger for at holde beplantningen klippet mod vej så hele kørebanen er friholdt for beplantning. Affaldshåndbog 2008 indeholder en skitse, der viser hvordan forholdene skal være. 6 Anvendelse af sommerhusveje til maratonløb Løbeklubben, Saltum Trim har ansøgt om tilladelse til afvikling af: Maraton, ½ maraton, 10 km og 5 km løb. Løbet vil blive afviklet i Blokhus Klitplantage, syd og nord for Blokhus. Start og mål vil blive på Torvet i Blokhus. Løbet vil foregå ad eksisterende veje, stier og stranden. Af bilag 1 fremgår de sommerhusveje, der skal anvendes til løbet.

4 Drøftelse af grundejerforeningernes holdning til anvendelse af sommerhusvejene den 27. juli 2008 til det ansøgte formål. Der er positiv opbakning fra grundejerforeningsside til arrangementet under forudsætning af at skilte fjernes umiddelbart efter løbet og der foretages nødvendig oprydning, fjernelse af affald osv. der ikke foretages afspærring for kørende trafik. 7. Planlægning 1. Kommuneplanlægning Jammerbugt Kommunes første kommuneplan skal udarbejdes i 2008 og 2009 således at planen kan være godkendt i Kommunalbestyrelsen inden udgangen af Orientering om tidsplan og proces for planens udarbejdelse. 2. Lokalplaner Jambo Vesterhav Camping. Lokalplan for Jambo Vesterhav Camping forventes endelig godkendt på kommunalbestyrelsens møde den 31. januar. Orientering om planen. Lokalplan for 8 nye sommerhuse Munkensvej Landsplan De 8 grunde er optaget i landsplandirektivet for 500 nye sommerhusgrunde i Nordjylland. Teknik- og Miljøudvalget godkendte at lokalplanlægge for de 8 grunde i 2007, men lokalplanen blev udsat for at give mulighed for en lokalplan for Hotel Sanden Bjerregaard. Jf. landsplandirektivet skal der gennemføres en planlægning inden 2 år og derfor skal lokalplanen laves i Lokalplan for udvidelse af sommerhusområdet Krogen Jammerbugt Kommune har solgt et areal ved Krogen til Zelot. Zelot er også bygherre på de 150 nye sommerhus der er ved at blive opført i området. Den daværende Brovst Kommune har udarbejdet et kommuneplantillæg, der giver mulighed for 80 sommerhuse mere i området vest for det nye sommerhusområde. Miljøcenter Århus er indstillet på, at der kan laves en lokalplan i 2008, selvom rammen på de 150 sommerhusgrunde i Regionplan 2005 er brugt. Der er endnu ikke truffet endelig beslutning om igangsætning af lokalplanlægningen i Kommuneplanlægning Med grundlag i den godkendte Planstrategi og Agenda 21 skal der udarbejdes den første kommuneplan for Jammerbugt Kommune. Kommuneplanen skal indeholde konkrete anvendelsesbestemmelser i redegørelse, hovedstruktur, retningslinier og rammer, som angivet i nedenstående skitse.

5 Proces i 2008 Processkitsen angiver processen i 2008, hvor fokus især vil være at indhente ideer fra både borgere og interesse- og brancheforeninger. Idéfasen er delt i to faser en meget åben 1. idéfase, hvor der forsøges at bygge videre på ideer opstået ved afholdelse af udviklingsværksteder eller i udviklingsplaner udarbejdet af eksempelvis Miljøcenteret, Danmarks Naturfredningsforening eller Friluftsrådet. Ideerne skal så konkretiseres, så vi i 2. idéfase kan bygge videre på nye forudsætninger og det reelle råderum, som er givet af de statslige interesser i både lovgivning, landsplandirektiver og nye vand- og naturplaner. På formandsmødet i april måned medtages datoer på de møder, der indgår i idefaserne. Henning Olsen tilsendes indbydelse til møderne i idéfaserne. Proces i 2009 Processen i 2009 følger den normale godkendelsprocedure for en kommuneplan. Den fastlagte proces kan ses af følgende:

6 7.2. Lokalplaner Jambo Vesterhav Lokalplanen for Jambo Vesterhav Camping omfatter en udvidelse af campingpladsen fra de nuværende 645 campingenheder og ca. 20 hytter til en campingplads med 1100 campingenheder med mulighed for 330 hytter og mulighed for en centerbygning med vandland m.m. på ca m² Campingpladsen udvides rent fysisk med ca. 9,5 ha. Udvidelsen sker på matr. nr. 11 m Fårup by, Saltum med ca. 2,0 ha og på matr. nr. 10 p Fårup By, Saltum med ca. 7,6 ha. Jambo Vesterhav Camping får med den nye lokalplan et samlet areal på ca. 22,6 ha. Forslaget til Lokalplan nr erstatter Lokalplan nr. 185, som omfatter den eksisterende campingplads. Campingpladsen er beliggende ved Solvejen mellem Saltum Strandvej og Dommerborgvej, ca. 2 km vest for Saltum by og under 3 km fra Vesterhavet, hvilet betyder, at der er tale om en planlægning inden for kystnærhedszonen. Lokalplan for 8 nye sommerhuse Munkensvej Til orientering Lokalplan for udvidelse af sommerhusområdet Krogen Til orientering 8. Formandsmøde Efter aftale holdes det årlige møde med alle formænd for sommerhusgrundejerforeninger mv. dagen før Kr. Himmelfartsdag. Det betyder, at mødet i år holdes den 30. april. Det vil være hensigtsmæssigt, at dagsorden til mødet har generel interesse for alle foreninger. Drøftelse af mulige emner til mødet.

7 Følgende emner kan indgå i formandsmøde: Affaldshåndtering - Hvordan er det gået? - Serviceordning Kommuneplan Turistpolitik Naturpleje Overfladevandsproblemer Emner til dagsorden skal sendes til knn@jammerbugt.dk senest den 16. april. 9. Evt. Orienteret om Kommunalbestyrelsen har godkendt et administrationsgrundlag for skiltning. Vattenfalls planer om deponering af CO 2 i Jammerbugt Kommune Der blev rejst et spørgsmål om grundskat. Harmonisering af grundskat blev gennemført i I forhold til 2007 er grundskatten steget som en del af den samlede skattestigning i kommunen med det formål at få dækket den skattelettelse, borgerne i Jammerbugt Kommunen fik i 2007 i forbindelse med udligningsreformen. Det betyder, at det samlede skatttetryk i kommunen er på samme niveau i 2008 som i 2006.

8 Bilag Pkt. 6

9

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 30. april 2008

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 30. april 2008 fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 30. april 2008 Dagsorden Velkomst ved borgmesteren 1. Affaldsområdet: Affald 2008 de nye ordninger kort fortalt, kommunens erfaringer med disse

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6.

Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner 2. Vedligehold af grøfter 3. Vejvedligeholdelse 4. Mountainbike 5. Nyt om solfangere 6. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 16. januar 2013 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Nye lokalplaner

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt.

Punkter fra bestyrelsen og Jammerbugt Kommune 7. Beredskab og brandfare. Punkt fra Jammerbugt Kommune 8. Fremtidens sommerhus 9. Nyt BR10 Evt. fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 1. december 2011 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Opkrævning

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Renovation 2. Ridestier / øvrige heste i området 3. Postkasseanlæg 4. Jammerbugt Kommune i øvrigt

Punkter fra bestyrelsen 1. Renovation 2. Ridestier / øvrige heste i området 3. Postkasseanlæg 4. Jammerbugt Kommune i øvrigt fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 2. december 2008 kl. 16.00 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Renovation

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen. Næstformand: John Hedelund Afbud. Best. medlem: Knud Jørgensen Afbud

Deltagere. Bestyrelsen. Næstformand: John Hedelund Afbud. Best. medlem: Knud Jørgensen Afbud Referat fra møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 5. februar 2019, kl. 15.00 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Kystbeskyttelse 2. Partyhuse 3. Vægtbegrænsning

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2014 / 2015 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2014 / 2015 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 3 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2014 og 1 i foråret 2015. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2007 / 2008 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2007 / 2008 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2007 samt 2 i foråret 2008. Endvidere har der været afholdt møder

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen

Deltagere. Bestyrelsen Referat for møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 6. februar 2018, kl. 15.00 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Beredksab særlig brand m.v. 2. Ren strand

Læs mere

Punkter fra Jammerbugt Kommune 10. Fremtidens sommerhus. Deltagere. Bestyrelsen. Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune:

Punkter fra Jammerbugt Kommune 10. Fremtidens sommerhus. Deltagere. Bestyrelsen. Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune: fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 10. december 2009 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Affaldsplan

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Lokalplaner 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Hærvejsstien 4. Mobiltelefoni 5. Grønt partnerskab

Punkter fra bestyrelsen 1. Lokalplaner 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Hærvejsstien 4. Mobiltelefoni 5. Grønt partnerskab af møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 3. juli 2014 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Lokalplaner 2. Mountainbikekørsel

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2009 / 2010 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2009 / 2010 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2009 og 2 i foråret 2010. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2011 / 2012

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2011 / 2012 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2011 / 2012 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2011 og 2 i foråret 2012. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2010 / 2011

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2010 / 2011 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2010 / 2011 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2010 og 2 i foråret 2011. I vore møder har suppleanterne deltaget,

Læs mere

Jane Nielsen Klitgaardsvej 31 Journalnr: Blokhus Dato: 15. juli 2014

Jane Nielsen Klitgaardsvej 31 Journalnr: Blokhus Dato: 15. juli 2014 Postadresse Personlig henvendelse Jammerbugt Kommune Team Byg Toftevej 43 Lundbakvej 5 9440 Aabybro 9490 Pandrup Tlf. 72577777 Fax 72578888 tm@jammerbugt.dk Jane Nielsen Klitgaardsvej 31 Journalnr: 20130768

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 16. maj 2012 kl. 19. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 16. maj 2012 kl. 19. Dagsorden Referat fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 16. maj 2012 kl. 19 Dagsorden Velkomst 1. Mange sommerhusejere oplever problemer med mobiltelefondækningen. Hvordan kan dækningen forbedres?

Læs mere

Punkter fra bestyrelsen 1. Orientering fra kommunen 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Nyt om tidspunkt for renovationsafhentning

Punkter fra bestyrelsen 1. Orientering fra kommunen 2. Mountainbikekørsel - igen 3. Nyt om tidspunkt for renovationsafhentning fra det årlige møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 13. februar 2014 kl. 15.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup Punkter fra bestyrelsen 1. Orientering

Læs mere

Planlovsystemet. Landinspektør Helle Witt, By- og Landskabsstyrelsen

Planlovsystemet. Landinspektør Helle Witt, By- og Landskabsstyrelsen Planlovsystemet Landinspektør Helle Witt, By- og Landskabsstyrelsen Miljøministeriet fra oktober 2007 Ministeren Departement Center for Koncernforvaltning Naturklagenævn Miljøklagenævn Miljøstyrelsen By-

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 20. maj 2009. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 20. maj 2009. Dagsorden Referat fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 20. maj 2009 Dagsorden Velkomst ved Otto Kjær Larsen 1. Planlægning: Helhedsplan09 er nu i offentlighedsfasen frem til den 10. juli.

Læs mere

Kommuneplantillæg 38. Faaborg Udvidelse af Lyø camping FORSLAG

Kommuneplantillæg 38. Faaborg Udvidelse af Lyø camping FORSLAG Kommuneplantillæg 38 Faaborg 1997-2007 Udvidelse af Lyø camping FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens 12 stk. 1 virke for kommuneplanens gennemførelse. Kommuneplanens

Læs mere

Ophævelse af skovbyggelinjer for en række vedtagne lokalplaner og byplanvedtægter i Jammerbugt Kommune

Ophævelse af skovbyggelinjer for en række vedtagne lokalplaner og byplanvedtægter i Jammerbugt Kommune Jammerbugt Kommune Plan Toftevej 43 9440 Aabybro Sendt til: raadhus@jammerbugt.dk Tværgående planlægning J.nr. 4131-849-00002 Ref. Frans Hejgaard Den 23. februar 2015 Direkte tlf. 72 54 25 85 Mail: frhej@nst.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2008 / 2009 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2008 / 2009 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2008 samt 2 i foråret 2009, samt møde i november med Teknik og Miljøforvaltningen

Læs mere

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014

Grundejerforeningen for Saltum Strand. Beretning 2013 / 2014 Grundejerforeningen for Saltum Strand Beretning 2013 / 2014 Bestyrelsen har i det forløbne år afholdt 4 bestyrelsesmøder 2 i efteråret 2013 og 2 i foråret 2014. Til vore møder er suppleanterne inviteret

Læs mere

Hvidbog: Tillæg til Planstrategi 16 Sommerhusområder.

Hvidbog: Tillæg til Planstrategi 16 Sommerhusområder. Hvidbog: Tillæg til Planstrategi 16 Sommerhusområder. Indledning: I hvidbogen behandles de kommentarer, som Svendborg Kommune har modtaget i forbindelse med at offentligheden er inviteret til at indsende

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl. 9.30 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst....1 Grønt Partnerskab Oasen...2 Friluftsliv i Jammerbugt Kommune...3 Jammerbugt kommunes skiltning

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 16. maj 2007. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 16. maj 2007. Dagsorden fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 16. maj 2007 Dagsorden Velkomst ved borgmesteren 1. Orientering om den kommunale organisation med hovedvægten på det tekniske område. 2. Affaldsordninger

Læs mere

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner.

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. I medfør af 5 b, stk. 6, jf. 3, stk. 1, i lov om planlægning,

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til HVIDOVRE KOMMUNE Dagsorden fællesmøde Ejendoms- og Arealudvalget og Teknik- og Miljøudvalget onsdag den 6. maj 2009, kl. 17.30 i mødelokalet Kystagerparken, lokal 3667, Teknisk Forvaltning, Multihuset.

Læs mere

Teknik og Miljøudvalget Februar 2018

Teknik og Miljøudvalget Februar 2018 Aktuelle lokalplaner pr. Januar 2018 Listen er prioriteret af Vækst og Udvikling Udgave 7 15. februar 2018 Forklaring på arbejdsfordeling Gruppe 1. Ansøgeren skal komme med et forslag til en færdig lokalplan.

Læs mere

Generalforsamling i SSJK den 18. april 2015

Generalforsamling i SSJK den 18. april 2015 Antal fremmødte: 33 personer Generalforsamling i SSJK den 18. april 2015 Antal fremmødte foreninger: 21 Formand Hans Jørgen Jensen bød velkommen med kaffe og rundstykker. Dagsorden Emne Kommentarer / beslutninger

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28 maj 2008 kl. 9.30 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28 maj 2008 kl. 9.30 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28 maj 2008 kl. 9.30 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Driftsplan for de statslige arealer i Vendsyssel... 2 Handleplan for bekæmpelse af Bjørneklo... 3 Status

Læs mere

Den danska planeringsprocessen. Landinspektør Helle Witt By- og Landskabsstyrelsen

Den danska planeringsprocessen. Landinspektør Helle Witt By- og Landskabsstyrelsen Den danska planeringsprocessen Landinspektør Helle Witt By- og Landskabsstyrelsen Emner - Miljøministeriet - Plansystemet - Landsplanlægning - Fingerplan 07 - Regionale udviklingsplan - Kommuneplaner -

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/5 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2002 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

Frist den 4. oktober 2017

Frist den 4. oktober 2017 Proces og tidsplan Tillæg nr. 1 til planstrategi (aug. sep. 2017) Offentlig høring her er vi nu! Frist den 4. oktober 2017 Ansøgningsrunde ved staten Indsendelsesfrist for kommunen er den 15. oktober 2017

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune 24. november 2008 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune 24. november 2008 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune 24. november 2008 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup 1 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 3 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar

Læs mere

Til Skov- og Naturstyrelsen.

Til Skov- og Naturstyrelsen. Til Skov- og Naturstyrelsen. 6. dec. 2006 Indsigelse mod forslag til landsplandirektiv for 12 sommerhusområder i kystnærhedszonen i Sønderjylland. Der foreslås i landsplandirektivet et nyt sommerhusområde

Læs mere

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/6 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2003 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Deltagere. Bestyrelsen Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune: Udvalgsformand Jens Chr. Golding. Teknisk direktør Knud Nørgaard

Deltagere. Bestyrelsen Hans Jørgen Jensen. Jammerbugt Kommune: Udvalgsformand Jens Chr. Golding. Teknisk direktør Knud Nørgaard for møde med bestyrelsen for Sammenslutningen af Sommerhusejerforeninger den 15. januar 2015 kl. 14.30 Mødelokale 1 administrationsbygningen i Pandrup 1. Nyt om renovation 2. Cykelklubben Trim 3. Anlæggelse

Læs mere

Lokalplan nr. 857/1. Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/1. Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/1 Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus Purhus Kommune Juni 1998 VEJLEDNING Lov om Planlægning trådte i kraft den 1. januar 1992. Loven

Læs mere

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MAJ 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Tillæg 12 til Kommuneplan 2013 har været i offentlig høring i 8 uger fra den

Læs mere

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE September 2000 VEJLEDNING Purhus Kommune, Rådhuset Teknisk Forvaltning Bakkevænget

Læs mere

Referat Udvalget for Teknik & Miljø tirsdag den 20. september 2011. Kl. 18:00 i Mødelokale 1,Lyndby

Referat Udvalget for Teknik & Miljø tirsdag den 20. september 2011. Kl. 18:00 i Mødelokale 1,Lyndby Referat tirsdag den 20. september 2011 Kl. 18:00 i Mødelokale 1,Lyndby Indholdsfortegnelse 1. TM - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU/TM - Projekt Kirke Hyllinge...2 3. TM - Eventuelt...4 20-09-2011 Side

Læs mere

Forslag til Lokalplan , Saltum Strand Camping & Feriehusudlejning,

Forslag til Lokalplan , Saltum Strand Camping & Feriehusudlejning, «Navn» «CONavn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Karsten T. Jørgensen Direkte

Læs mere

Til interesseorganisationer

Til interesseorganisationer Til interesseorganisationer Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kenan Dedovic Direkte 7257 7367 kdc@jammerbugt.dk 10-01-2018

Læs mere

Referat. Grønt Råd. - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl Mødelokale 1

Referat. Grønt Råd. - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 28. august 2012 kl. 12.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Grøftekanter langs de kommunale veje.... 2 Havvindmølleparker i Jammerbugten.... 3 Orientering

Læs mere

LOKALPLAN NR. 47. For et område ved Vemmingbundstrandvej (den tidligere campingplads)

LOKALPLAN NR. 47. For et område ved Vemmingbundstrandvej (den tidligere campingplads) LOKALPLAN NR. 47 For et område ved Vemmingbundstrandvej (den tidligere campingplads) 1 INDHOLD: SIDE: Hvad er en lokalplan og hvorfor udarbejde en lokalplan 2 Hvilke virkninger har lokalplanen 2 Lokalplanens

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter planlovens 58, stk. 1, nr. 4 1. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 23. oktober 2014 J.nr.: NMK-33-02560 Ref.: NYNAP-NMKN AFGØRELSE i sag om Aabenraa Kommunes vedtagelse af Lokalplan nr. 70

Læs mere

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 12. maj 2010. Dagsorden

Referat. fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne. 12. maj 2010. Dagsorden Referat fra mødet med formændene for sommerhusgrundejerforeningerne 12. maj 2010 Dagsorden Velkomst ved borgmesteren 1. Evaluering af dagrenovationsafhentningen i vinter Konstaterede serviceforringelser

Læs mere

Teknisk vurdering af forslag til: Vandre- og cykelrute Skovgårde Fjellerup Strand i Norddjurs Kommune

Teknisk vurdering af forslag til: Vandre- og cykelrute Skovgårde Fjellerup Strand i Norddjurs Kommune Teknisk vurdering af forslag til: Vandre- og cykelrute Skovgårde Fjellerup Strand i Norddjurs Kommune 24. september 2015 Ved Jens Erik Larsen Foreningen Frie Fugle Jens Erik Larsen er civilingeniør og

Læs mere

Indsigelsesnotat til foroffentlighedsfase. Planlægning for boliger ved Solsbæk Strand

Indsigelsesnotat til foroffentlighedsfase. Planlægning for boliger ved Solsbæk Strand Indsigelsesnotat til foroffentlighedsfase Planlægning for boliger ved Solsbæk Strand Udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, april 2015, Sag nr. 13/17912, dok. nr. 15/75064 1. Borger, Sadelmagervej 54,

Læs mere

TILLÆG. Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand

TILLÆG. Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JANUAR 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 12 til Kommuneplan 2013, Varde

Læs mere

Tillæg 19 KP17. Nyt rammeområde for Henne Strand Camping.

Tillæg 19 KP17. Nyt rammeområde for Henne Strand Camping. Tillæg 19 KP17 Nyt rammeområde for Henne Strand Camping. VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette kommuneplantillæg har været fremlagt i offentlig høring i perioden fra 23. august 2018 til den

Læs mere

FORUDGÅENDE HØRING FERIEHUSE VED NORDSTRAND

FORUDGÅENDE HØRING FERIEHUSE VED NORDSTRAND Miljø og Teknik FORUDGÅENDE HØRING FERIEHUSE VED NORDSTRAND HAR DU BEMÆRKNINGER? Odsherred Kommune hører gerne dine synspunkter og idéer vedrørende den foreslåede ændrede anvendelse af området. Høringsperioden

Læs mere

Forslag i høring fra d Forslag i høring fra d Forslag forventes godkendt i PEU d

Forslag i høring fra d Forslag i høring fra d Forslag forventes godkendt i PEU d Rammelokalplan 084 for Stenlængeområdet Lokalplan 079 for Parkeringshus ved Grønvej Lokalplan 078 for parkeringshus ved Rampen Lokalplan 076 for Næstved Bymidte Afventer afklaring omkring videre forløb.

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø:

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl. 18.30, Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Valgt

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping.

Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Øgavl Hermed sendes vores ansøgning om udstykning af sommerhusgrunde i forbindelse med Møllegaardens Strand Camping. Vi ansøger ialt om udstykning af 22 grunde fordelt med 20 på en del af matr. nr. 21-ap

Læs mere

Referat lukket Kommunalbestyrelsen 25.01.2007 kl. 18:00 Byrådssalen Jammerbugt Kommune

Referat lukket Kommunalbestyrelsen 25.01.2007 kl. 18:00 Byrådssalen Jammerbugt Kommune Referat lukket Kommunalbestyrelsen kl. 18:00 Byrådssalen Jammerbugt Kommune Kommunalbestyrelsen 1 Punkter på lukket møde: 52. Skovrejsning ved Øster Hovensvej i Aabybro...2 Afbud: Helle Bak Andreasen (V)

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:45 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært møde - Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD Vedtaget af byrådet den. 28. april 2004 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Udbygningen af Stenløse Syd...

Læs mere

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse

Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse 1 Nr. : Julianelund Grundejerforening - Lovliggørelse Åben sag Sagsnr.: Sagen afgøres i: Bilag: 08/2808 Ejendoms- og Miljøudvalget Julianelund Grundejerforening Notat Julianelund Grundejerforening - Kommentarer

Læs mere

Lokalplan nr. 857/2. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/2. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/2 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Purhus Kommune Marts 2000 VEJLEDNING Lov om Planlægning trådte i kraft den 1. januar 1992.

Læs mere

KOMMUNEPLAN OG DET ÅBNE LAND. DET ÅBNE LAND workshop, kommuneplanseminar 6. januar 2009

KOMMUNEPLAN OG DET ÅBNE LAND. DET ÅBNE LAND workshop, kommuneplanseminar 6. januar 2009 DET ÅBNE LAND workshop, kommuneplanseminar 6. januar 2009 Roller i det åbne lands planlægning: Kommunen: emner efter planlovens 11a (11b stk.2) Regionen: Regional råstofplan Regional udviklingsplan Staten:

Læs mere

St Darum, Gl Darumvej 9

St Darum, Gl Darumvej 9 i Kommuneplan 2010-2022 St Darum, Gl Darumvej 9 November 2013 Esbjerg Kommune side 2 Kommuneplan 2010-2022 Baggrund Esbjerg Byråd vedtog den 04-11-2013 at offentliggøre Forslag til Ændring 2013.55 i Kommuneplan

Læs mere

Tillæg nr. 19. Til Kommuneplan 2000, tidligere Holmsland Kommune Område til ferie- og fritidsformål ved Karen Brands Vej, Hvide Sande

Tillæg nr. 19. Til Kommuneplan 2000, tidligere Holmsland Kommune Område til ferie- og fritidsformål ved Karen Brands Vej, Hvide Sande Tillæg nr. 19 Til Kommuneplan 2000, tidligere Område til ferie- og fritidsformål ved Karen Brands Vej, Hvide Sande Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 17. marts

Læs mere

Kommuneplanlægningen Status og centrale emner

Kommuneplanlægningen Status og centrale emner Kommuneplanlægningen Status og centrale emner 1. Status på Kommuneplanen opbygning og indhold 2. Befolkningsprognose og demografisk udvikling 3. Boliger og erhverv status på areal og salg af bygge grunde

Læs mere

Til myndigheder, foreninger mv.

Til myndigheder, foreninger mv. Til myndigheder, foreninger mv. Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Alicja Jolanta Sørensen Direkte 7257 7637 cjs@jammerbugt.dk

Læs mere

Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland

Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland Notat vedrørende Lokalplan 4.112 Horne Sommerland Lokalplan 4.112 Horne Sommerland blev udarbejdet efter at staten med et landsplandirektiv i 2005 havde åbnet op for udvidelse af de eksisterende sommerhusområder.

Læs mere

Udlejningstilladelse vedr. Sønderby Camping.

Udlejningstilladelse vedr. Sønderby Camping. 24-02-2014 Nana Aukschun Nørsøller Sønderbygade 4 Sønderby 6470 Sydals Udlejningstilladelse vedr. Sønderby Camping. Afgørelse I henhold til 2 i campingreglementet, bekendtgørelse nr. 844 af 30. juni 2010

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Vendsyssel J.nr. NST-4129-000-00001 Ref. ckjae 10. juli 2015 Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Mårup Kirke, d. 12. maj kl. 9.00 (Lokalnr. 350024) Repræsentant fra grundejerforeningen Strandgården Repræsentant

Læs mere

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Årsmøde for formændene for sommerhusgrundejerne i Odsherred - Lørdag den 8. august 2015 Program Tidspunkt Aktivitet 10.30 10.40 Velkomst

Læs mere

Trafiksikkerhedsråd - Referat

Trafiksikkerhedsråd - Referat Teknik og Anlæg Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bjarne Vagn Pedersen Direkte 7257 7328 bvp@jammerbugt.dk 01-12-2010 Sagsnr.: 2009-16281

Læs mere

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 17. februar 2009 Mødetidspunkt Mødelokale 189

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 17. februar 2009 Mødetidspunkt Mødelokale 189 Referat fra møde i Teknisk udvalg Referat åben Mødedato 17. februar 2009 Mødetidspunkt 14.30 Mødelokale 189 Teknisk udvalg den 17. februar 2009 kl. 14.30 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Åben del 3 1. Endelig

Læs mere

LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn

LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn LOKALPLAN NR. 093 Tillæg til lokalplan 59. Ny færgefaciliteter på Rønne Havn Offentlig høring 15. maj til 9. juli 2017 HVAD ER EN LOKALPLAN? HVORNÅR SKAL DER LAVES LOKALPLAN Kommunalbestyrelsen har pligt

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 5. februar 2013 11/16848 EGENBETALING AF VEJBELYSNING I brev af 26. oktober 2011 har grundejerforeningen klaget over Kommunens afgørelse af 29. september 2011 om

Læs mere

Bilag 2 - Høringssvar fra fordebatten

Bilag 2 - Høringssvar fra fordebatten Bilag 2 - Høringssvar fra fordebatten Der blev afholdt en fordebat om den nye planlægning for et solcelleanlæg ved Evetofte i 20. januar til den 18. februar 2015. Desuden er der indkaldt forslag og ideer

Læs mere

Der overføres 8 m² fra udhus/garage til beboelse, sådan at samlet bebyggelse har et areal på maks. 135 m².

Der overføres 8 m² fra udhus/garage til beboelse, sådan at samlet bebyggelse har et areal på maks. 135 m². Til myndigheder, foreninger mv. Vækst og Udvikling Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Alicja Jolanta Sørensen Direkte 7257 7637 cjs@jammerbugt.dk

Læs mere

Tillæg 19 KP17. Nyt rammeområde for Henne Strand Camping.

Tillæg 19 KP17. Nyt rammeområde for Henne Strand Camping. Tillæg 19 KP17 Nyt rammeområde for Henne Strand Camping. VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 19 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 6 uger fra

Læs mere

Referat af Teknik, Råstoffer og Miljøudvalgets ekstraordinære møde 01/2018, den 20. marts 2018

Referat af Teknik, Råstoffer og Miljøudvalgets ekstraordinære møde 01/2018, den 20. marts 2018 Oversigt åbent møde: Punkt 01 Godkendelse af dagsorden Punkt 02 Valg af formand Punkt 03 Planstrategi 2018-2022 Punkt 04 Eventuelt. Mødet startet kl.08:41. Deltagere: Partii Naleraq Inuit Ataqatigiit Dorthe

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 10. december 2012 kl. 9.30 Mødelokale 1

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 10. december 2012 kl. 9.30 Mødelokale 1 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 10. december 2012 kl. 9.30 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Grøftekanter langs de kommunale veje.... 2 Indvinding af hvidt sand.... 3 Kommunens rolle i forhold

Læs mere

Campingtilladelse Bildsø Camping

Campingtilladelse Bildsø Camping Bildsø Camping v/ Dorthe Kristensen 4200 Slagelse Sendt som digitalt post Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Campingtilladelse Bildsø Camping Slagelse

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Afgørelse i sagen om nedlæggelse af en markvej i Varde Kommune

Afgørelse i sagen om nedlæggelse af en markvej i Varde Kommune NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 16. december 2009 NKN-133-00096 RTS Afgørelse i sagen om nedlæggelse

Læs mere

Det er et af planlovens hovedformål at sikre, at der ikke sker spredt bebyggelse i det åbne land.

Det er et af planlovens hovedformål at sikre, at der ikke sker spredt bebyggelse i det åbne land. Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 95 Offentligt J.nr. NST-101-01570 Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. E stillet af Folketingets Miljøudvalg Spørgsmål E: Vil ministeren på baggrund af henvendelsen

Læs mere

Bade- og bådebroer Administrationsgrundlag

Bade- og bådebroer Administrationsgrundlag Miljø og Natur Bade- og bådebroer Administrationsgrundlag Bade- og bådebroer langs kysten Administrationsgrundlag, Slagelse Kommune Vedtaget af Udvalget for Miljø og Natur 26. februar 2009-1 - Indholdsfortegnelse

Læs mere

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4 for en campingplads og ferielejligheder i Gedser 1 Gedser Indledning... 3 Beskrivelse af lokalplanområdet... 3 Baggrunden for lokalplanens tilvejebringelse...

Læs mere

Høringsnotat. vedrørende

Høringsnotat. vedrørende Miljø- og Planlægningsudvalget 2009-10 L 83 Bilag 1 Offentligt Notat SKOV- OG NATURSTYRELSEN Natur og Skov J.nr. SNS-500-00005 Ref. suwor november 2009 Høringsnotat vedrørende forslag til lov om udstykning

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan 03 KOMMUNEPLANTILLÆG Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ændring af rammeområde B03-04 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Kommuneplantillæg nr.3 til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 1 Dagsorden Valg af dirigent. Formanden har ordret. Orientering om cykelstien Fremlæggelse af Plan 2011 Opbakning til plan 2011, Dirigent Orientering om bus 324

Læs mere

Ansøger og ejer vil blive underrettet om evt. klage (Planlovens 60, stk. 5).

Ansøger og ejer vil blive underrettet om evt. klage (Planlovens 60, stk. 5). Janne Wollesen art@janne-wollesen.com Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 09-03-2015

Læs mere

Ansøger har oplyst, at det efter deres opfattelse kun er Hallevej 12, der er vejberettiget.

Ansøger har oplyst, at det efter deres opfattelse kun er Hallevej 12, der er vejberettiget. Til grundejeren. Teknik og Miljø Trafik og vej Rådhustorvet 4 8781 Horsens Telefon: 76292929 teknikogmiljo@horsens.dk www.horsenskommune.dk Partshøring om nedlæggelse af privat fællesvej Vejmyndigheden

Læs mere

Afgørelse i sagen om miljøvurdering af Vesthimmerland Kommunes lokalplan nr. 122 og kommuneplantillæg nr. 57 for udvidelse af Hvalpsund Campingplads

Afgørelse i sagen om miljøvurdering af Vesthimmerland Kommunes lokalplan nr. 122 og kommuneplantillæg nr. 57 for udvidelse af Hvalpsund Campingplads NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 14. april 2008 J.nr.: NKN-261-00031 ssc/tutbi Afgørelse i sagen

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget

Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget Referat Dato: Tirsdag den 8. oktober 2013 Mødetidspunkt: 17:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Katja Lindblad, Ingolf Mathiesen, Niels Jørgensen,

Læs mere

Ansøger og ejer vil blive underrettet om evt. klage (Planlovens 60, stk. 5).

Ansøger og ejer vil blive underrettet om evt. klage (Planlovens 60, stk. 5). EDC Danebo Aabybro Morten Grauholm Lang mola@edc.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ Blåvandvej Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF 05.01.C06 TIL BLÅVANDVEJ ENKELTOMRÅDE 05.01.C06 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MARTS 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette kommuneplantillæg

Læs mere