Golf Danske politimesterskaber i. 19. og 20. august. Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej Nyborg. Dansk Politiidrætsforbund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Golf 2014. Danske politimesterskaber i. 19. og 20. august. Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej 16 5800 Nyborg. Dansk Politiidrætsforbund"

Transkript

1 Dansk Politiidrætsforbund Danske politimesterskaber i Golf og 20. august Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej Nyborg Arrangør: Nyborg PI i samarbejde med DPIF

2 Kære deltager Velkommen til Fyn og den smukke natur, som skal danne rammen om De Danske Politimesterskaber i golf Vi er glade for, at mesterskaberne i år er henlagt til Nyborg og den flotte gamle golfbane, Sct. Knuds Golfklub. Det er første gang, at Nyborg skal afholde mesterskaberne, og jeg er sikker på, at du vil nyde dit ophold i byen. En by som rummer mange historiske fortidsminder, om dengang byen var hele landets metropol, tilbage i 1300 tallet. Vejret kan vi selvfølgelig ikke helt indestå for, men det er jo som bekendt en del af charmen ved golfsporten. Der er en lang og god tradition for, at dyrke idræt sammen i politiet. Det gavner både helbredet og det stærke sammenhold på tværs af kreds og organisationsgrænser, som er en så vigtig del af dansk politi. Golf er nogle gange den umuliges kunst, eller som Winston Churchill så rammende sagde: Et hensigtmæssigt forsøg på at dirigere en ukontrollabel kugle ned i et utilgængeligt hul med instrumenter, uegnet til formålet. Jeg håber på vegne af Nyborg PI, at du får nogle gode dage sammen med de andre kollegaer. Rigtig god fornøjelse. Kim Strømvig, pk leder af Nyborg Lokalpoliti.

3 Velkommen til DPM i golf 2014 Som formand for Nyborg PI er det mig en stor glæde at kunne byde velkommen til de danske politimesterskaber i golf Sct. Knuds Golfklub, hvor mesterskabet skal afgøres, er beliggende i et naturskønt område med udsigt til Nyborg Fjord. Da vi fik tildelt mesterskabet, søgte jeg for sjov på forskellige golfhjemmesider på internettet for at se golfspillernes vurdering af Sct. Knuds Golfbane. Jeg kan sige, at det udelukkende er positive tilkendegivelser, der er skrevet om banen og de faciliteter, som er tilknyttet banen. Banen beskrives som meget varieret og Fairwayene betegnes som fløjsbløde. Generelt vurderes banen til at være blandt landets 5-6 bedste baner og set i det lys, burde der være udfordringer for alle deltagerne. Jeg vil benytte lejligheden til at takke alle de frivillige for et stort stykke arbejde, og samtidig vil jeg sige tak til Sct. Knuds Golfklub for deres hjælp i forbindelse med arrangementet. Med disse ord vil jeg endnu engang byde velkommen til mesterskabet med håb om en fair konkurrence og godt kammeratlig samvær samt ønske deltagerne held og lykke under stævnet. Lars Laursen, formand Nyborg PI.

4 Program Tirsdag den 19. august 2014 kl Stævnekontoret åbner kl runde af mesterrækken starter. Der spilles i 3-bolde med højeste handicap først. Slagspil. kl Kammeratskabsaften i restauranten på Sct. Knuds Golfklub, Slipshavnsvej, 5800 Nyborg Onsdag den 20. august 2014 kl Stævnekontoret åbner. Der vil være morgenbuffet fra kl kl kl kl kl A-rækken starter på 1 tee. Stableford Damerækken starter på 1. tee. Slagspil 2. runde af Mesterrækken starter på 1. tee Der spilles 3-bolde med højeste score fra dagen før som første starter. Slagspil. Frokostbuffet serveres i klubhuset og vil være klar for deltagerne som har afsluttet dagens runde. kl Præmieoverrækkelse i klubhuset. Ved overrækkelsen vil der være lodtrækning om bl.a. 1 stk. gavekort på et golfophold for 2 personer på Brundtland Golfcenter. Præmien består af: 2 overnatninger, 2 x aftensmad, 2 x morgenmad og frit spil under opholdet. Lodtrækningen gælder for alle deltagere, der er tilstede. Boldsponsor: Popermo 7

5 Lidt om byen Nyborg Nyborgs historie går tilbage til senmiddelalderen og byens betydning har været knyttet til den vigtige placering mellem Jylland, Fyn og Østdanmark. Et af Nyborgs kendte varetegn er Nyborg Slot. Nyborg Slot blev således grundlagt ca af Valdemar den Stores søstersøn, Knud Prislavsen, og området, hvor Nyborg er beliggende nævnes første gang i danmarkshistorien i Byen Nyborg omtales ikke før 1202, hvor indbyggerne får Kong Erik Menved til at bekræfte, at de privilegier, som byen tidligere har haft, stadig gælder. På grund af sin centrale placering, blev Nyborg et af kongernes faste tilholdssteder, og her afholdtes i over 200 år rigsforsamlinger, de såkaldte Danehoffer, og Nyborg blev Danmarks forfatningsmæssige centrum, idet Danehofferne ikke alene havde lovgivende men også dømmende myndighed. På et Danehof-møde i 1282 underskrev Kong Erik Klipping sin håndfæstning. Denne håndfæstning er blevet kaldt Danmarks første grundlov og heri bestemmes det bl.a. at ingen må fængslet uden dom. Efter 1413 blev rigsforsamlingerne flyttet fra Nyborg, idet Kalmarunionen efter 1397 havde forenet de skandinaviske lande, og Nyborg lå derfor ikke mere centralt.

6 I tiden op til 1540 udbyggede man fæstningen som omkransede byen., med voldgrave, bastioner og byport, så byen til sidst fremstod som en solid fæstning. Af økonomiske grunde gik fæstningen langsomt i forfald og helt galt gik det med fæstningen under Svenskekrigen i De svenske tropper marcerede ind i Nyborg næsten uden kamp og i knap 2 år var byen besat med alle de trængsler det betyder. Nyborgs trængsler sluttede først 2 år efter besættelsen da feltmarskalerne Hans Schack og Eberstein vandt en afgørende sejr i et slag udenfor Nyborg. I 1869 var Nyborgs tid som fæstning slut og man begyndte straks at nedrive voldene, for at give plads til udvidelse af byen. Igennem 1920èrne voksede biltrafikken og i 1930 dannede forenede danske Motorejer et færgeselskab og planlagde et færgeleje ved Midtermolen i Nyborg. Inden selskabet kom i gang overgik det til D.S.B, som igangsatte den første bilfærge Heimdal i april Det viste sig hurtigt, at biltrafikken ind gennem Nyborg ikke var hensigtsmæssig og det førte til det store gadegennembrud i 1936 og i 1957 blev overfarten flyttet fra Nyborg by og ud til Knudshoved Færgehavn for at indgå i et planlagt landsdækkende motorvejssystem. Storebæltsbroens åbning i 1998 var for Nyborg en lige så stor forandring som åbning af jernbanen fra Nyborg til Middelfart i De senere årtiers udbygning af byens kongreshoteller og åbning af Storebæltsbroen har nu igen gjort Nyborg til en centralt beliggende by, der er nem at komme til, og hvor man har mulighed for at mødes som der stod i middelalderkongernes håndfæstning. Sidste nye er, at kineserne har fundet interesse for Nyborg og det samarbejde forventer byen sig meget af. De foreløbige planer er at bygget et biogasanlæg og skaffe kinesiske turister til byen. Fremtiden må vise om planerne kan føres ud i livet.

7 Berømte bysbørn Rasmus Nicolaj Ernst ( ) var manden som opfandt håndboldspillet. Holger Juul Hansen ( ) skuespiller og kendt som bankdirektør Varnæs fra serien Matador. Erik Balling ( ) filminstruktør og kendt som ophavsmand bag Olsenbandefilmene. Helge Kjærulff-Schmidt ( ) skuespiller. Holger Rasmussen, ( ) skuespiller, filminstruktør, forfatter og teater direktør. Arne Lundemann (1947-) skuespiller og operasanger.

8 Nyborg Voldspil Det hele begyndte i 1939, hvor det første voldspil så dagens lys, og lige siden er der blevet lavet voldspil på voldene i Nyborg kun afbrudt af krigsåret Mange kendte danske skuespiller har medvirket i voldspillet inden de begyndte at optræde som professionelle skuespiller på de store scener rundt om i landet og bl.a. har Thomas Eje, Ulrik Thomsen, Betty Glosted, Therese Glahn, Jakob Sveistrup og Arne Lundemann medvirket i spillene. Ved tre lejligheder har der været royalt besøg til voldspillet, i 1954 overværede Kong Frederik den 9. og dronning Ingrid stykket Valdemar Atterdag sammen med to af prinsesserne, deriblandt vor nuværende regent., i 1971 overværede kongeparret og prinsesse Benedikte Drama på Nyborg Slot og i 2009 overværede regentparret en speciel eftermiddagskoncert i forbindelse med et officielt besøg i byen. voldgraven og lægge til direkte på scenekanten. Det var et fantastisk skue og en helt speciel atmosfære. Forestillingerne ved vandscenen var Show Boat, South Pacific og Farinelli. En rigtig aften på Nyborg Vold ender oftest med, at publikum går ned ad stien og synger et par strofer eller nynner en melodistump fra forestillingen de lige har overværet. I 2013 opførtes Mød mig på Cassiopeia mens forestillingen i 2014 bliver My Fair Lady Kons.: Man.-tors. 9-16, fredag Lørdag lukket I 1972 skete der en nyskabelse i Nyborg Voldspil. Man indviede en ny scene nede ved voldgraven. Det åbnede muligheder for at spille stykker, hvor skibe kunne komme sejlende på Klinisk tandtekniker Tilsluttet overenskomst med de kommunale myndigheder Dalumvej Odense SV Tlf

9 Baneguiden for Sct. Knuds Golfklub Hul 1: hvid tee 302 m, rød tee 236 m, gul tee 288 m Et kort par 4, godt åbningshul. Bedste indspilsvinkel fås hvis du slår dit tee-slag kort af bunkeren til højre. Hul 2: hvid tee 380m, rød tee 284 m, gul tee 372 m Spilles som et par 5 hul. Drive til venstre, andet slaget placeres til højre i fairway for bedste indspil. Hul 3: hvid tee 194 m, rød tee 148 m, gul tee 184 m Slå et jern ekstra og sigt mod midten af green Hul 4: hvid tee 373 m, rød tee 274 m, gul tee 260 m Ved indspil sigt mod det grønne Sct. Knuds flag i baggrunden Hul 5: hvid tee 374 m, rød tee 305 m, gul tee 353 m Hold tee-slag til højre frem for venstre, da hullet åbner sig fra højre side Hul 6: hvid tee 142 m, rød tee 120 m, gul tee 138 m Umuligt indspil fra venstre siden, bl.a. hen over en stor bunker, sigt derfor på den højre del af green Hul 7: hvid tee 446 m, rød tee 382 m, gul tee 435 m Ved indspil sigt mod det grønne Sct. Knuds flag i baggrunden Hul 8: hvid tee 452 m, rød tee 382 m, gul tee 443 m Hvis du ikke kan se green ved indspil så sigt til venstre for flaget.»

10 Hul 9: hvid tee 297 m, rød tee 235 m, gul tee 289 m Bedre et lidt kortere tee-slag, så har du mest plads at lande din bold på. Hul 10: hvid tee 401 m, rød tee 325 m, gul tee 379 m Sigt mod den højre side af fairway og slå et ekstra jern ved indspil. Hul 11: hvid tee 359 m, rød tee 292 m, gul tee 316 m Glem vandet, tænk positivt og sving stille og roligt. Hul 12: hvid tee 335 m, rød tee 256 m, gul tee 320 m Hvis du rammer højre del af fairway så kan du se hele green ved dit indspil. Hul 13: hvid tee 114 m, rød tee 98 m, gul tee 111 m Smukt hul, sigt i højre side af green hvor der er mest plads. Hul 14: hvid tee 349 m, rød tee 316 m, gul tee 338 m Du kan skrue bolden mere end du tror, men så har du også et kort jern ind på green. Hul 15: hvid tee 185 m, rød tee 158 m, gul tee 179 m Slå et ekstra jern fra tee, og bemærk at alt falder fra højre mod venstre. Hul 16: hvid tee 478 m, rød tee 371, gul tee 441 m Slå så tæt på vandet som du tør, og sigt enten mod flaget eller højre om ved indspil på green. Hul 17: hvid tee 450 m, rød tee 367 m, gul tee 434 m Slå drive over busken/træerne til venstre så sparer du mange meter. Hul 18: hvid tee 363 m, rød tee 276 m, gul tee 349 m Et meget godt afslutningshul. Bedst indspil fås fra venstre del af fairway

11 Lokale regler Markering Out-of-bounds hvide pæle på 4 og 9 hul og asfaltkanten på Slipshavnsvej ind mod 10 hul. Vandhazarder Gule pæle Parallelle vandhazarder Røde pæle Areal under reparation Blå pæle/blå spray Areal under reparation med spilleforbud Blå pæle med sort top Veje På tværs af og 12 hul samt parallelt med og 16. hul er ikke flytbare forhindringer, jf. regel 24-2 Stier og veje /evt. belagt med flis), der ikke er nævnt ovenfor eller på scorekortete, er at blive betragtet som en integrerende del af banen, også selv om de har kunstig overfladebelægning, og bolden skal derfor spilles, som den ligger. Unge nyplantede træer markeret med blå pæl med sort top eller med støttepæle med sort bånd er ikke-flytbar forhindringer med pligt til lempelse i i.h.t. 24-2, hvis træet er til gene for spillernes stance eller områdeet for hans tilsigtede sving.

12 Sten i bunkers Sten i bunkers må fjernes. Regel 24-2 er gældende. 9. hul Såfremt bolden ligger på puttinggreen, skal den droppes udenfor, dog ikke nærmere hullet. 17. hul Træstammen, der støtter æbletræet ved 17. green, betragtes som intergrerende del af banen og giver ingen lempelse. Drænarbejder Drænarbejder i bunden af driving range og tværs over 4. hul er belagt med grus. Der er ret til lempelse uden straf i.h.t. regel Afstandsmåler Det er fra 13. april 2012 tilladt at benytte afstandsmåler på Sct. Knuds Golfbane.

13 Jury Matchledelse Lars Laursen Nyborg PI Margit Madsen Sct. Knuds Golfklub Kenneth Juhl Nyborg PI Dommer Starter Medlem af Sct. Knuds Golfklub Diverse medlemmer af Sct. Knuds Golfklub Appelkomite Dan Berthelin Golfudvalget Kurt Mouritsen Golfudvalget Lars Laursen Nyborg PI Ole K. Jacobsen DPIF Dansk Politimester 2013 Herre Damer A-rækken Carsten Ekstrøm, Vestegnens Politi (Dansk Politimester) 2. Jan Birger Nielsen, Politiskolen 3. Michael Stie, Nyborg Politi Rikke Bækgaard Thomassen, Vestsj. Politi (Dansk Politimester) 2. Lisbeth Vang, Vestegnens Politi 3. Helle Orloff, Østjyllands Politi David Østervig Borchersen, Vestegnens Politi Udgiver: Dansk Politiidrætsforbund Politigården 1567 Kbh V Grafisk produktion og tryk: FL Tryk Annonceekspedition: Politiidræt Agerbakken Hørning Tlf Mail: info@politiinfo.dk 18

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse Dansk Politiidrætsforbund Sjælland Open 2010 Arrangør: PI-Slagelse Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub Sjælland Open Slagelse Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen at invitere til Sjælland Open i golf

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 11. september 2015. Arrangør: PI Nordsjælland

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 11. september 2015. Arrangør: PI Nordsjælland Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open den 11. september 2015 Arrangør: PI Nordsjælland Nordsjælland Open 2015 Nordsjællands Politi Idrætsforening byder kollegaer, sportsudøvere, dommere, tilskuere

Læs mere

Danske politimesterskaber i Golf 2013 Torsdag den 22. august

Danske politimesterskaber i Golf 2013 Torsdag den 22. august Danske politimesterskaber i Golf 2013 Torsdag den 22. august Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Silkeborg Forord af politidirektør Jens Kaasgaard Jeg vil gerne ønske Silkeborg Politis Idrætsforening

Læs mere

Alssund Golfklub. Bane Guide

Alssund Golfklub. Bane Guide Alssund Golfklub Bane Guide Alssund Golfklub - Bane Guide Velkommen Velkommen til Alssunds Golfklubs bane. Vi glæder os over, at du har valgt at spille golf her, og håber du nyder banen og naturen. Banen

Læs mere

Sjælland Open i golf Fredag d. 24. april 2015

Sjælland Open i golf Fredag d. 24. april 2015 Sjælland Open i golf Fredag d. 24. april 2015 Trelleborg Golfklubs bane Oksebrovej 13 4200 Slagelse Arrangør: PI Slagelse Dansk Politiidrætsforbund Lad os sammen slå et slag for Slagelse Endnu engang har

Læs mere

Fyn Open den 29. april 2016

Fyn Open den 29. april 2016 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI Fyn Open den 29. april 2016 Velkommen til Fyn Som ny politidirektør for Fyns Politi, er det mig en stor fornøjelse, at få lov at byde Jer velkommen til Fyn Open

Læs mere

Danske politimesterskaber i golf

Danske politimesterskaber i golf Danske politimesterskaber i golf Af Kurt Brink Mouritzen, Fyns politi. Fotos Ernst Jensby, Midt og Vestjyllands politi. Under afvikling af DPM 2012 i Nordvestjysk golfklub i Thisted, blev golfudvalget

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Danske politimesterskaber i. Golf 2012. Tirsdag den 21. august. Arrangør: PI-Thisted

Dansk Politiidrætsforbund. Danske politimesterskaber i. Golf 2012. Tirsdag den 21. august. Arrangør: PI-Thisted Danske politimesterskaber i Dansk Politiidrætsforbund Golf 2012 Arrangør: PI-Thisted Tirsdag den 21. august Forord af politidirektør Jens Kaasgaard Jeg vil gerne ønske Thisted Politis Idrætsforening tillykke

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI. FYN OPEN maj

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI. FYN OPEN maj Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI FYN OPEN 2019 3. maj 2 VELKOMMEN TIL FYN OPEN 2019 Så blev det tid til Fyn Open igen. Og i år er Fyn Open mindst lige så vigtig som tidligere. DPIF s golfudvalg

Læs mere

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014 Indbydelse Danske Politimesterskaber i golf 2014 Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej 16 5800 Nyborg 65 31 12 12 Nyborg Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund,

Læs mere

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane Baneguide - til Odsherreds smukkeste golfbane Velkommen til Odsherred Golfklub Denne baneguide giver dig det værktøj i hænde, som kan være med til at vise vej og give gode råd til runden på vores smukke

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open. den 25. april 2014. Arrangør: Odense-PI

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open. den 25. april 2014. Arrangør: Odense-PI Dansk Politiidrætsforbund Fyn Open den 25. april 2014 Arrangør: Odense-PI Velkommen til Fyn og til Fyn Open i golf Myter om golf har der i årenes løb været mange af. Golf er for de rige og Golf er kun

Læs mere

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K Baneguide 2012 4 7 3 5 8 2 6 DRIVING RANGE 9 1 1 KLUB HUS 6 7 5 4 2 9 18 10 P 3 8 17 12 11 14 16 13 15 A R T - W O R K Velkommen til Køge Golf Klub Banens første 9 huller er anlagt i 1970 og de sidste

Læs mere

Nordsjælland Open i golf

Nordsjælland Open i golf Nordsjælland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Den 26. september 2012 Arrangør: PI-Nordsjælland Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2012 Det er en stor glæde at byde kollegaer, sportsudøvere, dommere,

Læs mere

Blåvandshuk Golfcenter

Blåvandshuk Golfcenter BANEGUIDE kr. 20,- Velkommen til Blåvandshuk Golfcenter I sommeren 1994 blev vor 18-hullers golfbane officielt indviet, og den fremstår i dag som et komplet golf anlæg med en 9-hullers par-3 bane, driving

Læs mere

Dansk Baneguide

Dansk Baneguide Dansk Baneguide 009-00 Danish Air Photo Velkommen til Solrød Golf Klub Solrød Golf klub går nu ind i sin. fulde sæson som 8 huls golfbane. Og der er sket mangt og meget på de år som er gået, siden klubben

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open den 12. september 2014 Arrangør: PI Nordsjælland Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2014 Det er en stor glæde at byde kollegaer, sportsudøvere, dommere,

Læs mere

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide Par-3 banen 3 2 4 5 1 GILLELEJE G O LFK LU B Baneguide 60 56 m fra tee Hul 1 68 m til midt-green 86 60 m herfra til midt-green Hul 2 102 m 91 72 Hul 3 105 m 53 Hul 4 60 m 51 41 45 Hul 5 63 m 1) Tidsbestilling

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Esbjerg

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Esbjerg Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Esbjerg i Golf 1. juni 2012 Velkommen 2012 Da jeg personligt kender meget lidt til golf, har det været nødvendigt at lave lidt research om emnet. Egentlig

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Golf den 29. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus JYSK OPEN 2015 Kære Golfere Så er det endelig blevet rigtig forår, og golfsæsonen er godt i gang. Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

Golf 16. september 2016

Golf 16. september 2016 Arrangør: Nordsjælland PI Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open i Golf 16. september 2016 Nordsjælland Open 2016 Idræt, motion og bevægelse er blevet et must i politiregi, samt et kærkomment frirum

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Holstebro PI. JYSK OPEN GOLF 27. maj 2019

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Holstebro PI. JYSK OPEN GOLF 27. maj 2019 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Holstebro PI JYSK OPEN GOLF 27. maj 2019 2 KÆRE DELTAGER VED JYSK OPEN I GOLF 2019 Det er mig en fornøjelse at byde velkommen til Jysk Open i golf hos os i Midt- og

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2016 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

Lokale regler for 18-huls bane

Lokale regler for 18-huls bane Baneguide 2014 Lokale regler for 18-huls bane 1. Banemarkeringer kan være pæle, plader eller spraymaling. Hvide pæle : Out of bounds. Gule markeringer : Vandhazard. Røde markeringer : Parallel vandhazard.

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større udbytte af runder eller

Læs mere

Nordsjælland Open i golf

Nordsjælland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Hillerød Program for Nordsjælland Open i golf Den 15. september 2010 Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2010 Det er med stor glæde at jeg på vegne af Hillerød

Læs mere

BANEGUIDE. Par

BANEGUIDE. Par BANEGUIDE Par 7 5 59 BANEOVERSIGT LÆNGDER 5.900-5.00-5.000 -.00 7 STI TIL HUL 7 VAND STI TIL HUL 8 Driving range Putting green Par banen KLUBHUS 0 VELKOMMEN TIL GOLFKLUBBEN STORSTRØMMEN Klubben blev stiftet

Læs mere

Bane-Guide. uide 2017.indd 1 02/05/17 1

Bane-Guide. uide 2017.indd 1 02/05/17 1 Bane-Guide uide 07.indd 0/05/7 Velkommen til Sæby Golfklub Med denne guide i hånden, håber vi, du må få en fornøjelig runde på Sæby Golfklub s spændende bane. Klubben blev stiftet i 989, og de første ni

Læs mere

Sommergreens - Ladies Section - Modeshow - Banemarkeringer - Regelgennemgang

Sommergreens - Ladies Section - Modeshow - Banemarkeringer - Regelgennemgang Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 5. marts 2019 11:14 Emne: Sommergreens - Ladies Section - Modeshow - Banemarkeringer - Regelgennemgang Sommergreens. På torsdag, den 7 marts. spiller vi

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide H U L P L A C E R I N G E R Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større

Læs mere

Dansk Baneguide 2013

Dansk Baneguide 2013 Dansk Baneguide 0 Golfklubben Hvide Klit Ønsker gæster og medlemmer velkommen til en god runde golf. Du kan selv gøre noget for at runden bliver god for dig selv og dine medspillere. Start til tiden og

Læs mere

Danske Politimesterskaber i Bordtennis

Danske Politimesterskaber i Bordtennis Danske Politimesterskaber i Bordtennis Tirsdag den 9. og onsdag den 10. april 2013 Valby-Hallen Julius Andersens Vej 3, 2450 Købehavn SV Arrangør: PI- Velkommen Som formand for Politiets Idrætsforening,

Læs mere

Danske politimesterskaber i. Bordtennis. den 14. og 15. april 2015. Arrangør: PI-Aarhus Dansk Politiidrætsforbund

Danske politimesterskaber i. Bordtennis. den 14. og 15. april 2015. Arrangør: PI-Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Danske politimesterskaber i Bordtennis den 14. og 15. april 2015 Arrangør: PI-Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Kære udøver I en tid, hvor Dansk Politi er presset på ressourcer og set i lyset af den frygtelige

Læs mere

Danske. politimesterskaber. Tekst: Kurt G. Nielsen Fotos: Peter Wihan, DPIF og Ole Kjær Jacobsen, DPIF.

Danske. politimesterskaber. Tekst: Kurt G. Nielsen Fotos: Peter Wihan, DPIF og Ole Kjær Jacobsen, DPIF. Danske politimesterskaber Tekst: Kurt G. Nielsen Fotos: Peter Wihan, DPIF og Ole Kjær Jacobsen, DPIF. 8 Politiidræt nr. 6 2017 I GOLF Politiidræt nr. 6 2017 9 Førerbolden observeres fra terrassen. Slagelse

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

Sand / Sky. konverteringstabeller GOLF CLUB

Sand / Sky. konverteringstabeller GOLF CLUB Sand / Sky sa n d / S k y e g l leer r LLookkaal le rreg M ikdol n e vr tei rdte i grien lgosta kab l er el l ge lre r konverteringstabeller GOLF CLUB ff oor rrlllüüübbbkkekererrgggooollffl fc CCl ul ub

Læs mere

Arrangør: PI Roskilde. DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI Roskilde. DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Roskilde DPM i Håndbold den 19. og 20. maj 2014 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til DPM i håndbold 2014 Det er med stor glæde, at vi i Midt- og Vestsjælland lægger by til et af dansk politiidræts

Læs mere

Forest / sand. Konverteringstabeller GOLF CLUB

Forest / sand. Konverteringstabeller GOLF CLUB Forest / sand F o r es t / S a n d e g l leer r LLookkaal le rreg M ikdol n e vr tei rdte i grien lgosta kab l er el l ge lre r Konverteringstabeller GOLF CLUB ff oor rrlllüüübbbkkekererrgggooollffl fc

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Århus i Golf 31. maj 2013 Kære PI Århus, Østjylland, har igen i 2013 den store fornøjelse at byde dig og andre golfere velkommen til Jysk Open i golf. Nu

Læs mere

Søllerød Golfklub. 18 huls banen

Søllerød Golfklub. 18 huls banen Søllerød Golfklub 18 huls banen Søllerød Golfklub - 18 huls banen Velkommen Velkommen til Søllerød Golfklub! Hjertelig velkommen til en af Nordsjællands smukkeste og mest varierede golfbaner beliggende

Læs mere

Bowling 2015 Onsdag den 20. maj

Bowling 2015 Onsdag den 20. maj Program for de Danske Politimesterskaber i Bowling 2015 Onsdag den 20. maj Arrangør: PI-København Dansk Politiidrætsforbund Kære idrætsudøvere Velkommen til København Politiets Idrætsforening, København

Læs mere

Teestedet. 1. Teestedet. Regel 11 Tee op indenfor 2 køllelængder. Slag udenfor teestedets grænse tæller ikke. Man får to straffeslag.

Teestedet. 1. Teestedet. Regel 11 Tee op indenfor 2 køllelængder. Slag udenfor teestedets grænse tæller ikke. Man får to straffeslag. Teestedet 0. Teestedet. Regel Tee op indenfor køllelængder. Slag udenfor teestedets grænse tæller ikke. Man får to straffeslag.. Teestedet. Tabt bold. Uspillelig bold. På fairway. Gul vandhazard 0. Areal

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open den 3. maj 2013. Arrangør: PI-Odense

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open den 3. maj 2013. Arrangør: PI-Odense Dansk Politiidrætsforbund Fyn Open den 3. maj 2013 Arrangør: PI-Odense Velkommen til Fyn Open 2013 Som formand for Odense politi s Idrætsforening er det mig en stor glæde at kunne byde velkommen til det

Læs mere

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB Pris 30 kr Velkommen til JELLING GOLFKLUB Baneguide 2016 SYN LIG HED er en tillidssag TRYK, WEB OG DEKO Vi guider din virksomhed til sejer BSM Reklame Boeskærvej 11A, 2. sal, 7100 Vejle www.bsm-reklame.dk

Læs mere

Cross-Country & Adventure baneguiden

Cross-Country & Adventure baneguiden Cross-Country & Adventure baneguiden Baneguide: Læs baneguiden omhyggelig. Her finder du oplysninger om tee-stedets placering, fairwayforløb og hvilke greens du skal spille til. Læg specielt mærke til

Læs mere

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget REGELPRØVE arhus Golf lub Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget Den store blå regelprøve Prøven (PDF) består af 17 spørgsmål med et separat svarark (Word) og et scorekort med et fiktivt handicap.

Læs mere

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul.

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul. Hul 1 TEE B gul. Fra TEE stedet kan du se flaget på green, men pas på bunker i højre side umiddelbart før green, samt på out of bound ved asfaltvejen i venstre side af fairway. Hul 2 TEE C hvid. Fra TEE

Læs mere

CHAMPIONSHIP. Turnerings Program. 16. August 2015 SHIO TOUREN. 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst. 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia

CHAMPIONSHIP. Turnerings Program. 16. August 2015 SHIO TOUREN. 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst. 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia Turnerings Program 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August 2015 SHIO TOUREN 16. August Nordea Championship Lillebælt 20. Sep. Design Rengøring Open

Læs mere

Hillerød Golf Klub. 18 hulsbanen

Hillerød Golf Klub. 18 hulsbanen Hillerød Golf Klub Velkommen VELKOMMEN TIL HILLERØD GOLF KLUB Vores bane måler 5367 / 5247 / 4879 / 4443 meter, men det vil snart opdages, at den har kvaliteter, der belønner det præcision frem for længde.

Læs mere

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil?

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil? Teoriprøve Prøven er bestået, såfremt der er højest 2 fejl i golfregel spørgsmålene og højest 1 fejl i etikette spørgsmålene. Der er en time til besvarelsen, og der må bruges golfregler og andet kaninlitteratur

Læs mere

fo r es t / fo r e s t Lokal regler

fo r es t / fo r e s t Lokal regler Forest / Forest fo r es t / fo r e s t Lokal regler M i d l e rltoi dka i gl e reg l o k al er l regler KKoonnvveerte r t e rrii n g sta s t abbeelllleerr GOLF CLUB Forest x 2-tabel.indd 1 17/12/14 11.06

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Arrangør: PI-Hillerød. Nordsjælland Open i golf

Dansk Politiidrætsforbund. Arrangør: PI-Hillerød. Nordsjælland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Hillerød Nordsjælland Open i golf Den 14. september 2011 Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2010 Det er med stor glæde at jeg på vegne af Hillerød Politis Idrætsforening

Læs mere

Sand / Sky. konverteringstabeller GOLF CLUB

Sand / Sky. konverteringstabeller GOLF CLUB Sand / Sky sa n d / S k y k al le rreg e g l leer r LLooka M ikdol n e vr terte i d i grien lgosta kab l er el l ge lre r konverteringstabeller GOLF CLUB Sand/Sky/tabel.indd 1 27/11/14 10.19 ff oor rrlllüüübbbkkkeeer

Læs mere

Forest / sand. Konverteringstabeller GOLF CLUB

Forest / sand. Konverteringstabeller GOLF CLUB Forest / sand F o r es t / S a n d k al le rreg e g l leer r LLooka M ikdol n e vr tei rdte i grien lgosta kab l er el l ge lre r Konverteringstabeller GOLF CLUB ff oor rrlllüüübbbkkkeeer rrgggooollffl

Læs mere

Velkommen til Lemvig Golfklub

Velkommen til Lemvig Golfklub BANEGUIDE Velkommen til Lemvig Golfklub Klubbens bane er anlagt af to gange. Ni huller blev indviet i 1989 og de sidste ni i 1992. Der blev i 2004/2005 foretaget ændringer på banen i forbindelse med byggeri

Læs mere

En Hurtig Guide til Golfreglerne

En Hurtig Guide til Golfreglerne En Hurtig Guide til Golfreglerne Regelkomiteen Regelkomiteen Ret til ændringer forbeholdes indtil endelig godkendelse fra The R&A, St. Andrews foreligger. En Hurtig Guide til Golfreglerne Da golfspillet

Læs mere

sa n d / s a n d Lokal regler

sa n d / s a n d Lokal regler ar n eds t F osraensdt / Fso sa n d / s a n d Lokal regler M i d l e rltoi dka i gl e reg l o k al er l regler KKoonnvveerte r t e rrii n g sta s t abbeelllleerr GOLF CLUB Sand x 2-tabel.indd 1 27/11/14

Læs mere

sky / F o r e s t konverteringstabeller GOLF CLUB

sky / F o r e s t konverteringstabeller GOLF CLUB S ky Fo r e/ sfto/ rseksyt sky / F o r e s t k al le rreg e g l leer r LLooka M ikdol n e vr terte i d i grien lgosta kab l er el l ge lre r konverteringstabeller GOLF CLUB Sky-Forest-tabel.indd 1 27/11/14

Læs mere

Arrangør: PI-Vejle. DPM i Håndbold. den marts Dansk Politiidrætsforbundd

Arrangør: PI-Vejle. DPM i Håndbold. den marts Dansk Politiidrætsforbundd Arrangør: PI-Vejle DPM i Håndbold den 6. - 7. marts 2012 Dansk Politiidrætsforbundd Velkommen til DM 2012 Det er mig en stor fornøjelse at kunne byde alle deltagere, ledere, officials og dommere velkommen

Læs mere

sk y / s k y Lokal regler

sk y / s k y Lokal regler kr ye s t F o rseks yt / Fso sk y / s k y Lokal regler M i d l e rltoi dka i gl e reg l o k al er l regler KKoonnvveerte r t e rrii n g sta s t abbeelllleerr GOLF CLUB Sky 2-tabel.indd 1 27/11/14 10.21

Læs mere

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F

DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F Indbydelse til DET D A N S K E P O L I T I M E S T E R S K A B I G O L F 2 0 1 6 Sønderhedevej 11 6710 Esbjerg V 75269219 Kære golfspiller Esbjerg PI og Dansk Politiidrætsforbund har hermed fornøjelsen

Læs mere

Dansk Baneguide 2013/2014. Midtsjællands Golfcenter

Dansk Baneguide 2013/2014. Midtsjællands Golfcenter Dansk Baneguide 2013/2014 Midtsjællands Golfcenter Velkommen til Midtsjællands Golfklub! Midtsjællands Golfklub er en unik klub, der går nye veje og tilbyder medlemskab til en attraktiv pris, så flest

Læs mere

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee D A N S K G O L F U N I O N Golfkørekortet Så er der ikke langt til 1. tee Teori spil indhold til regelmøder teorispørgsmål H O V E D S P O N S O R Golfkørekortet Det skal du igennem Så er der ikke langt

Læs mere

Regler for drop på fairway, rough og i bunker.

Regler for drop på fairway, rough og i bunker. Regler for drop på fairway, rough og i bunker. Reglerne gælder (næsten) ikke på green. Regler for spillet på green vender vi tilbage til en anden tirsdag. DROP Drop benyttes for at sætte en bold i spil

Læs mere

Med to strafslag kan spilleren tage lempelse ved at droppe den oprindelige bold eller en anden bold i dette lempelsesområde (se Regel 14.

Med to strafslag kan spilleren tage lempelse ved at droppe den oprindelige bold eller en anden bold i dette lempelsesområde (se Regel 14. Lokalregler. VESTFYNS GOLFKLUB 1. Markeringer. Hvide pæle: Røde pæle: Blå pæle: Blå pæle med grøn top: Out of bounds Rødt strafområde Areal under reparation Areal under reparation m. spilleforbud 2. Pæle

Læs mere

Forest / Forest. Lokal regler GOLF CLUB

Forest / Forest. Lokal regler GOLF CLUB Forest / Forest f o r est / f o r e s t Lokal regler M i d l e rltoi dk iagl e reg l o k al er l regler KKoonnvveerrtte e rrii n g sta s t abbeelllleerr GOLF CLUB ff oor rrlllüüübbbkkekererrgggooollffl

Læs mere

VELKOMMEN GOLFREGLER

VELKOMMEN GOLFREGLER VELKOMMEN GOLFREGLER ET GOLFHUL FORTRINSRET PÅ BANEN Fortrinsret på banen afgøres af gruppens spilletempo Hvis en bold ikke kan findes på få sekunder, når der ledes, bør gruppen bagved vinkes igennem En

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-København. De danske politimesterskaber i BOWLING. 18. maj 2017

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-København. De danske politimesterskaber i BOWLING. 18. maj 2017 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-København De danske politimesterskaber i BOWLING 18. maj 2017 Velkommen til de danske Politimesterskaber i Bowling 2017 Så er det igen tid til at vælte masser af

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Kolding PI. De danske politimesterskaber i GOLF 20. og 21. august 2018

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Kolding PI. De danske politimesterskaber i GOLF 20. og 21. august 2018 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Kolding PI De danske politimesterskaber i GOLF 20. og 21. august 2018 VELKOMMEN TIL DE DANSKE POLITIMESTERSKABER I GOLF 2018 Det er med stor glæde, at jeg byder alle

Læs mere

Søllerød Golfklubs Cross-Country Baneguide

Søllerød Golfklubs Cross-Country Baneguide Søllerød Golfklubs Cross-Country Baneguide Score kort: Matchen er en Two-ball Bestball, stableford over 12 huller, dvs. at hver spiller på holdet spiller sin egen bold. Holdets bedste score (inkl. opnåede

Læs mere

Bordtennis. Program for Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 23. og onsdag d. 24. marts Hobro Idrætscenter Amerikavej 22, 9500 Hobro

Bordtennis. Program for Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 23. og onsdag d. 24. marts Hobro Idrætscenter Amerikavej 22, 9500 Hobro Arrangør: PI-Hobro Program for Danske Politimesterskaber i Bordtennis d. 23. og onsdag d. 24. marts 2010 Hobro Idrætscenter Amerikavej 22, 9500 Hobro Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Som formand for

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Dansk Politimesterskaber. i golf. Arrangør: PI-Nordsjælland

Dansk Politiidrætsforbund. Dansk Politimesterskaber. i golf. Arrangør: PI-Nordsjælland Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Nordsjælland Dansk Politimesterskaber i golf Den 24. august 2010 Kære deltager Velkommen til Nordsjælland og de Danske Politimesterskaber i Golf 2010. Vi er glade

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Padborg PI. De danske politimesterskaber i BOWLING. 14. maj 2019

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Padborg PI. De danske politimesterskaber i BOWLING. 14. maj 2019 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Padborg PI De danske politimesterskaber i BOWLING 14. maj 2019 2 VELKOMMEN TIL SØNDERJYLLAND Padborg Politi Idrætsforening er igen i år arrangør af de danske politimesterskaber

Læs mere

Sand / Sky. Lokale regler. Midlertidige lokale regler. Konverteringstabeller GOLF CLUB

Sand / Sky. Lokale regler. Midlertidige lokale regler. Konverteringstabeller GOLF CLUB Sand / Sky Lokale regler Midlertidige lokale regler Konverteringstabeller GOLF CLUB Lokale regler for Lübker Golf Club Banemarkeringer: Hvide pæle: Out of bounds Gule pæle/markeringer: Vandhazard Røde

Læs mere

Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund. Danske politimesterskaber i MIX-VOLLEY. 30. og 31. oktober 2018

Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund. Danske politimesterskaber i MIX-VOLLEY. 30. og 31. oktober 2018 Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Danske politimesterskaber i MIX-VOLLEY 30. og 31. oktober 2018 VELKOMMEN Jeg er rigtig glad for at kunne byde jer velkommen til det danske politimesterskab

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2019 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen Kære medlem. Det er mig en fornøjelse at kunne byde velkommen til Golfafdelingens Klubmesterskab 2010, som er vores 10-års-jubilæumsmatch. Klubmesterskabet er et af de vigtigste elementer i bestyrelsens

Læs mere

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene. Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til birdie prøve: Prøven består af 25 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Læs mere

Dagens program er: Regler for spil på. Tee sted. Green. Andre småting.

Dagens program er: Regler for spil på. Tee sted. Green. Andre småting. Dagens program er: Regler for spil på Tee sted. Green. Andre småting. SPIL på Tee sted Man skal slå ud mellem Teemarkeringerne og højst 2 køllelængder bagud. 2 køllelængder Spilleren må stå hvor han vil!

Læs mere

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019 Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund Lån og Spar Open TENNIS TURNERING 6. juni 2019 VELKOMMEN TIL TENNISTURNERING vinde, andre mest for at få en god dag med sportslige udfordringer i hyggeligt

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Esbjerg. Danske politimesterskaber i HÅNDBOLD. den april 2018

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Esbjerg. Danske politimesterskaber i HÅNDBOLD. den april 2018 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI Esbjerg Danske politimesterskaber i HÅNDBOLD den 10. - 11. april 2018 Velkommen til Dansk Politimesterskab i Håndbold 2018 end jeg godt er klar over, at det er alvor,

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Kolding PI. SYDØSTJYLLAND OPEN GOLF 7. maj 2018

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Kolding PI. SYDØSTJYLLAND OPEN GOLF 7. maj 2018 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Kolding PI SYDØSTJYLLAND OPEN GOLF 7. maj 2018 VELKOMMEN TIL FORÅRSGOLF I ROYAL OAK GOLF CLUB Kolding Politiidrætsforening byder alle velkommen til forårsgolf på Royal

Læs mere

Bowling 2014 Torsdag den 6. maj

Bowling 2014 Torsdag den 6. maj Arrangør: PI-Odense Program for de Danske Politimesterskaber i Bowling 2014 Torsdag den 6. maj Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til DPM i Bowling Jeg vil gerne byde alle deltagere i de danske politimesterskaber

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013 Dansk Politiidrætsforbund Danske Politimesterskaber i Skydning den 18. & 19. juni 2013 Arrangør: Skydeudvalget DPIF Kære kolleger På vegne af DPIF.s skydeudvalg glæder det mig at kunne byde velkommen til

Læs mere

Kokkedal Regelaften 27. maj 2009

Kokkedal Regelaften 27. maj 2009 Kokkedal Regelaften Golfregel 26: Vandhazarder Regelspørgsmål: En spiller slår sit drive i den gule vandhazard. Spilleren vælger at spille bolden, som den ligger. Spillerens 2. slag forbliver i vandhazarden.

Læs mere

Vores baner er nu ratet om, og den nye rating træder i kraft fra den 1. februar 2018

Vores baner er nu ratet om, og den nye rating træder i kraft fra den 1. februar 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 1. februar 2018 08:37 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Banerating. Alle danske golfklubber får igennem tiden besøg af DGU s folk, som laver nye ratinger af

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: København PI. De Danske Politimesterskaber i. Maraton. Søndag den 24. maj 2015

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: København PI. De Danske Politimesterskaber i. Maraton. Søndag den 24. maj 2015 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: København PI De Danske Politimesterskaber i Maraton Søndag den 24. maj 2015 VELKOMMEN Kære idrætsfolk Så skal vi ud på en løbedistance, der kræver sin kvinde/mand. Med

Læs mere

DE DANSKE POLITIMESTERSKABER I GOLF 2018

DE DANSKE POLITIMESTERSKABER I GOLF 2018 Indbydelse til DE DANSKE POLITIMESTERSKABER I GOLF 2018 Golfvej 1, Jels 6630 Rødding 7455 3294 Dansk Politiidrætsforbund og Kolding P.I. har hermed fornøjelsen at indbyde til de danske politimesterskaber

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

Banens markeringer. PAR 5

Banens markeringer. PAR 5 forside Baneguide side 7 62 34 gærde 281 257 152 234 Åbningshullet er et langt par 5 hul. Teeslaget slås efter de to træer i gærdet, for at holde bolden i den skrånende fairway. Hold dit andet slag på

Læs mere

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Herning Herning Volley Cup 2010 Den 16. 18. April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi i Politiets Idrætsforening

Læs mere

INDBYDELSE. Danske Politimesterskaber i Golf 2011. Ledreborg Palace Golf. Ledreborg Allé 2A. 4320 Lejre. Tlf. 4646 1630

INDBYDELSE. Danske Politimesterskaber i Golf 2011. Ledreborg Palace Golf. Ledreborg Allé 2A. 4320 Lejre. Tlf. 4646 1630 INDBYDELSE Danske Politimesterskaber i Golf 2011 Ledreborg Palace Golf Ledreborg Allé 2A 4320 Lejre Tlf. 4646 1630 http://www.ledreborgpalacegolf.dk/ PI København har hermed fornøjelsen af at invitere

Læs mere

NORDSJÆLLAND OPEN I GOLF

NORDSJÆLLAND OPEN I GOLF Arrangør: Nordsjællands PI Dansk Politiidrætsforbund NORDSJÆLLAND OPEN I GOLF 17. september 2019 NORDSJÆLLAND OPEN 2019 Nordsjællands Politi Idrætsforening inviterer for 11. gang til Nordsjælland Open

Læs mere

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige!

Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Samarbejdskatalog 2016 Kellers Park Golf Club Golfoplevelser ud over det sædvanlige! Værdiskabende profilering og samarbejde... 03 Tee-skilte... 04 Indspilsgreen... 05 Flag / Hulkopper... 06 Putting green...

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg

Dansk Politiidrætsforbund. Aalborg Politi Idrætsforening. De Danske Politimesterskaber i. Landevejscykling. den 22. og 23. maj. Arrangør: PI-Aalborg Dansk Politiidrætsforbund Aalborg Politi Idrætsforening De Danske Politimesterskaber i Landevejscykling den 22. og 23. maj Arrangør: PI-Aalborg Velkommen På vegne af Aalborg Politi Idrætsforening byder

Læs mere

PsykologTeam Classic. SHIO TOUREN & Psykologteam Vejle. Turnerings Program. præsenterer. 10. Maj. 10. Maj - Blommenslyst. Blommenslyst.

PsykologTeam Classic. SHIO TOUREN & Psykologteam Vejle. Turnerings Program. præsenterer. 10. Maj. 10. Maj - Blommenslyst. Blommenslyst. Turnerings Program Følg med på hjemmesiden hvor der vil blive opdateret løbende. 10. Maj PsykologTeam Classic Blommenslyst 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August Nordea Championship 20. Sep.

Læs mere

Bowling 2016 den 18. maj

Bowling 2016 den 18. maj Arrangør: Padborg PI Dansk Politiidrætsforbund Danske politimesterskaber i Bowling 2016 den 18. maj Velkommen til Flensborg Padborg Politi Idrætsforening er i år arrangør af de første danske politimesterskaber

Læs mere

Bordtennis. Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012. Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

Bordtennis. Danske Politimesterskaber i. Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012. Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Arrangør: PI-Aalborg Danske Politimesterskaber i Bordtennis Tirsdag d. 27. og onsdag d. 28. marts 2012 Nørresundby Idrætscenter Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby Dansk Politiidrætsforbund Tryksager kræver

Læs mere

GOLF KLUB BANEGUIDE Sydbanen & Nordbanen

GOLF KLUB BANEGUIDE Sydbanen & Nordbanen GOLF KLUB 1969-219 BANEGUIDE Sydbanen & Nordbanen BANEOVERSIGT NORDBANEN 3 7 4 2 8 6 5 9 1 Driving Range 1 4 2 5 18 9 1 7 6 3 8 17 Toilet 11 14 13 16 12 15 SYDBANEN Sydbanen Nordbanen Køge Golf Klub Gl.

Læs mere