Karakterer der rykker

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Karakterer der rykker"

Transkript

1 med SKJERN TEKNISKE SKOLE i bagagen Nr.6 november 2012 Karakterer der rykker

2 Side 2 med SKJERN TEKNISKE SKOLE i bagagen Det fantastiske 10,94-svendeprøvehold Fra venstre (læreplads i parentes): Bageste række: Jens Carl Borre Pedersen, Brørup, (Mogens Schelde Hansen A/S, Vejen), Christian Skovgaard Jeppesen, Videbæk (Bilforum Herning A/S, Snejbjerg), Morten Kirk Lund Andersen, Vorgod (Bilcentret Videbæk A/S), Jacob Tangen Søgaard, Timring, (Uggerhøj Herning A/S, Tjørring), Jesper Juul Jensen, Varde, (Vestjysk Automobil-Lager A/S, Varde), Thomas Aaby Nielsen, Næstved, (Gelsted Bilservice, Gelsted), Faglærer Kenneth Brændgaard, Skjern Tekniske Skole. Midterste række: Karsten Jepsen, Nørre Nebel (Henne Autolager ApS), Mikkel Thrane Vindt, Kolding (Mogens Schelde Hansen A/S, Rødding), Morten Frederiksen, Hornslet, (Dansk Auto-el, Risskov), Thomas Hesselvig, Esbjerg, (Jacob Bjerre Industrimaskiner ApS, Esbjerg),Anders Riis Olesen, Sunds, (Herning Autoværksted, Herning), Alex Hedegaard Christiansen, (Varde Biler A/S, Ølgod). Forreste række: Faglærer Christian Randeris, Skjern Tekniske Skole, Lasse Dalen Skovbjerg, Brande, (BMC Auto A/S, Brande), Bjørn Glistrup Nielsen, Ringkøbing, (Ringvejens Auto, Rindum),Steffan Møller, Herborg, (Højmark Autoværksted ApS), Rasmus Egmose Mikkelsen, Give, (Autohandler Karl Peter Flou Laursen, Give), Benjamin Søgaard Nielsen, Ansager, (Lindy F. Hansen, Ansager). Fulde af gode ideer De 17 nye personvognsmekanikere er ikke kun dygtige. De er også fulde af gode ideer. F.eks. fik de den gode idé, at de ville fotograferes sammen med deres kæreste eje. Deres bil. - Det vil da være sjovt at se billedet om 25 år. Se hvad der var for nogen biler, vi kørte rundt i dengang, lød deres begrundelse.

3 Side 3 Landsrekord ved svendeprøve: 10,94 Et hold på 17 mekanikerlærlinge på Skjern Tekniske Skole har slået eftertrykkeligt fast, at de er Danmarks bedste. Ved svendeprøverne opnåede holdet et karaktergennemsnit på 10,94. De dybt imponerede skuemestre og faglærere uddelte elleve 12-taller, fire 10-taller og to 7-taller for lærlingenes arbejde ved svendeprøven. - Det er et helt fantastisk og uhørt resultat. Et gennemsnit et sted mellem 9 og 10 er vi vant til. Men næsten 11. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det samme gav de to eksterne skuemestrene udtryk for. De var imponerede over opgavernes sværhedsgrad og den seriøsitet og dygtighed, som eleverne gik til sagen med. Det siger faglærer Kenneth Brændgaard, der sammen med kollegaen Christian Randeris førte holdet op til svendeprøven. Kollegaen Hans Andersen har været faglærer i 40 år. - Jeg har ikke i de 40 år hørt om noget, der bare ligner. Hverken på Skjern Tekniske Skole eller på tekniske skoler andre steder i landet. Det her må være en landsrekord. Og så med et hold på 17. Det er en rekord, som bliver meget svært at slå, siger han. Billederne er taget under svendeprøven.

4 Side 4 Flotte svendeprøver og fornem pris Verdens 10 første faglærte vindmølleoperatører præsterede en gennemsnitskarakter på 9,3 ved deres svendeprøver på Skjern Tekniske Skole. Det er på niveau med de allerbedste gennemsnit ved skolens svendeprøver for klejnsmede og mekanikere. Den særdeles flotte start på verdens første uddannelse for vindmølleoperatører blev fejret efter i alle kunstens regler. Den nye uddannelse er udviklet af Skjern Tekniske Skole i tæt samarbejde med vindmølleindustrien. Skuemestre ved den nye vindmølleoperatøruddannelse var produktionsingeniør Abdallah Shamasneh fra Vestas i Ringkøbing og arbejdsmiljørepræsentant Jens Andersen fra Siemens i Brande. De uddelte fire 12-tal, to 10 -tal, tre syvtal og et enkelt 4- tal. I øvrigt - havde det været muligt give 13 for den helt usædvanlige præstation, så var der også faldet et par 13- tal! - Nogle af eleverne er nået op på et niveau langt over, hvad man kan forvente af en 2-årig uddannelse. De har imponeret os meget. Især inden for el og hydraulik. Det var de to skuemestre helt enige om. Verdens første vindmølleoperatører Verden første vindmølleoperatører (alle fra Vestas) og deres to faglærere på den nye uddannelse: Bageste række fra venstre: Faglærer Preben Blidegaard, Skjern Tekniske Skole, Pia Jensen, Skjern, Bo Slot Poulsen, Hem, Brian Mikkelsen, Viborg og Niels Jørgen Hermansen, Viborg. Plus ham der mangler Forreste række fra venstre: Frank Steensen, Astrup, Villy Olesen, Stoholm, Peter Svendsen, Hvide Sande, John Møller, Ulfborg, Brian Kristensen, Kibæk og faglærer Erik Andersen, Skjern Tekniske Skole.

5 Side 5 med SKJERN TEKNISKE SKOLE i bagagen Også Skjern Tekniske Skoles lokale uddannelsesudvalg for vindmølleoperatører fik overrakt bevis for, at udvalget har bestået svendeprøven med glans. Her var belønningen dog ikke karakteren 12, men PraktikPladsPrisen fra Industriens Uddannelser, som CO-Industri og Dansk Industri står bag. Prisen består af et fornemt diplom og en bronzeskulptur udført af kunstneren Bjørn Nørgaard. Det er første gang og i øvrigt helt usædvanligt, at PraktikPladsPrisen tildeles et lokalt uddannelsesudvalg. Borgmester Iver Enevoldsen, Ringkøbing-Skjern, motiverede valget af prismodtager og overrakte prisen til uddannelsesudvalgets formand, projekt manager Max Lehmann fra Vestas. Brian er verdens første vindmølleoperatør Brian Kristensen fra Kibæk kan fremover titulere sig som verdens første vindmølleoperatør. Han var nemlig den første, som fik bedømt sin svendeprøve. Han er 51 år og de fleste på holdet er faktisk fra i midten af 40 erne til midten af 50 erne. Oprindelig er Brian Kristensen uddannet købmand, men efter militærtjenesten og frem til han fik jobbet hos Vestas i 2006 har han været eksportchauffør i 15 år og buschauffør m.v.

6 Side 6 med SKJERN TEKNISKE SKOLE i bagagen Elever satte smag på Kulinarisk Vestjylland Eleverne hos Mad til Mennesker i levnedsmiddelafdelingen på Skjern Tekniske Skole er vant til at servere for mange mennesker. Som f.eks. når UddannelsesCenter Ringkøbing-Skjern præsenterer sine uddannelser ved sit store årlige åbent hus-arrangement. Her laver eleverne de lækreste retter og smagsprøver og serverer dem for typisk besøgende. Travlt havde eleverne også, da Kulinarisk Vestjylland for femte år i træk åbner sit store fødevaremarked i Ringkøbing med over 40 forskellige leverandører, som præsenterer deres lokalt fremstillede fødevarer. Det var nemlig nogle helt forrygende lækre smagsprøver, de producerede på stedet og langede over disken til Kulinarisk Vestjyllands mange besøgende. De gjorde fornem reklame - både for sig selv og for deres uddannelse. - Jeg synes det er et privilegium at have nogle elever, der gider bruge en lørdagsøndag på at vise, hvad de har lært, siger deres faglærer Karsten Klit.

7 Side var til Vmax Tour De strømmede til Vmax Tour på Skjern Tekniske Skole. De kom fra i hele Jylland. Fra Hjørring til Sønderborg. Og de kom fra Fyn. Bilglade drengerøve i alle aldre. Med pænt over 1000 deltagere var det alt at dømme den publikumsmæssigt største Vmax Tour i nyere tid, måske nogensinde, gennem de 7 år, hvor bilbladet Vmax har lagt navn til eventen. Mange kom for at vise deres biler. Med toptunede motorer og sænkede karrosserier. Helt op til og helt ned til den alleryderste grænse for, hvad man kan få en bilsynsmand med til. Kønne, selvbevidste piger poserede blandt bilerne. Til glæde for et stort antal fotografer. Både professionelle og private. Piger og biler, helst sammen, var fotografernes foretrukne motiv. Se de store fotogallerier på skjernts.dk. Blandt de mange deltagere var mekaniker Kenneth Hansen fra Peugeot Ullerslev. Han forlod Skjern Tekniske Skole efter endt svendeprøve for 4 år siden. Kenneth Hansen tog turen fra Fyn for at møde gamle kammerater og sige hej til firmaets lærling. Han er også elev i Skjern på grund Kenneth Hansens positive erfaringer.

8 Side 8 Et svendebrev og en studenterhue i et! Er det noget for dig? Så er du en af vore kommende EUX elever! Fakta: August 2013 udbyder Skjern Tekniske Skole EUX på følgende ungdomsuddannelser: Mekaniker uddannelsen Smedeuddannelsen Industritekniker uddannelsen På EUX kan du vælge både huen og svendebrevet Skjern Tekniske Skole har besluttet at oprette den nye 4½-årige EUX-uddannelse, som ender med et svendebrev og en studenterhue. - Erhvervslivet og det danske samfund efterspørger veluddannede unge mennesker, som har både en solid håndværksmæssig og en betydelig teoretisk baggrund. Det ønske imødekommer vi med vores nye EUXuddannelse. Vi imødekommer samtidig de rigtig mange unge mennesker, som har svært ved at vælge, om de skal gå på teknisk skole eller på gymnasium, siger rektor John Lemming, Skjern Tekniske Skole. EUX i tre afdelinger Skjern Tekniske Skole tilbyder EUX-uddannelsen i tre af skolens afdelinger, nemlig i Produktion og Udvikling (smede- og industriteknikere), i Bil, Fly og andre Transportmidler (personvognsmekanikere mv.) og i Strøm, Styring og It (elektriker og itsupporter). De tre afdelinger er allerede i fuld gang med udvikle fælles EUX-projekter, som kombinerer smedehåndværk, mekanikersnilde, elektricitet og it. Med fokus på bl.a. alternativ energi. EUX-studenter kan - i lighed med andre studenter - gå direkte ind på en række videregående uddannelser. F.eks. til uddannelser som maskinmester og ingeniør vil EUX være et oplagt valg. Fem at vælge imellem Med den nye EUX-uddannelse får de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune fem forskellige gymnasiale uddannelser at vælge mellem - mod de nuværende fire (HF, STX, HHX og HTX). Elektriker uddannelsen Data- og kommunikationsuddannelsen En EUX tager 4½ år og du får både svendebrev og studenterhue. Grundforløbet varer 40 uger (et helt skoleår) mod 20 uger uden EUX. Ud over det normale grundforløb har EUXeleverne følgende grundfag på gymnasieniveau: Dansk Engelsk Fysik Matematik Samfundsfag Informationsteknologi Elektriker: Kemi Alle andre uddannelser: Teknologi Tidslinje for den nye EUX-uddannelse

9 Side 9 Anders: EUX er et godt alternativ Anders Kjær har overvejet at tage studentereksamen, men har valgt at uddanne sig til personvognsmekaniker. I øjeblikket går han på grundforløbet på Skjern Tekniske Skole: - Jeg ville helt sikkert ha valgt EUX. Det er en god kombination, siger Anders Kjær.

10 Side 10 Følgende elever har været til grundforløbsprøve som elektriker: Anders Østergaard, Mark Nørtoft Jensen, Christian Bæksgaard Holk Nielsen, Christian Bøgelund Christensen, Jesse Fryhstyck, Jimmi Søgaard, Bawi Hmun Ceu Van Hoi, Martin Dahl Pedersen, Mikkel Christian Mikkelsen og Steffen Stræde Rindom. Følgende elever har været til grundforløbsprøve i data & kommunikation: Anders Vestergaard Andersen, Kevinvivak Arulnesarasa, Martin Fredensborg, Anders Knudsen, Kristian Kirkeby Larsen, Jesper Wauer Nielsen, Thomas Knack Olesen, Mikkel Rubæk Vineke, Ebbe Lykke Kristensen, Morten Matthiesen Guldager og Arne Simonsen. Elever fra grundforløbet Produktion og Udvikling, der har været til grundforløbseksamen: Martin Guldberg Hentze, Rindum, Martin M. Jakobsen, Sørvad, Thomas V. Jensen, Spjald, Søren A. Kloster, Vostrup, Anders Kristensen, Alslev, Jonas P. Kristensen, Sdr. Bork, Mads M. Mogensen, Ringkøbing, Jens N. Mortensen, Borris, Rasmus S. Pedersen, Borris, Anders C. Poulsen, Ringkøbing, Sebastian Christensen, Varde, Frederik L. Mølleskov, Skjern, Kasper Naustrup, Jannerup, Dennis Sørensen, Ølgod, Jonas Poulsgaard, Gudum, Allan N. Juhler, Vostrup, Lars V. Jørgensen, Lem, Stig Sandholm, Holstebro, Michael N. Jensen, Tistrup, Antonio Vlaisavljevic, Skjern, og Kasper Byskov Kristensen, Stadil.

11 Side 11 Elever fragrundforløbet Bil, Fly og andre Transportmidler, der har været til grundforløbseksamen: Mikkel Damkjær Jespersen, Staby, Kenneth Sønderland Johansen, Hover, Mads Pagaard Thomsen, Dejbjerg, Nicolai Højgaard Petersen, No, Jannik Dahl Christensen, Hee, Kim Poul Bork, Stakroge, Heine Mastrup, Egeris, Michael Morthensen, Tim, Michael Højmose Jensen, Skjern, Jeppe Schelde Pedersen, Ølgod, Anders Korsholm Bendtsen, Sædding, Steffen Aaby Debel, Ådum, Nicolai Lange Lyhne, Varde, og Benny Møller Iversen, Hover. Det betaler sig at ha det sjovt - Det betaler sig at investere i avanceret udstyr, der kan udfordre vore elever på grundforløbet! Det konstaterer en tilfreds teamleder Ole Kronborg fra afdelingen Strøm, Styring og It på Skjern Tekniske Skole. Tilfredsheden skyldes et karaktergennemsnit på 10,1 på elektrikernes grundforløb. Det betaler sig også at have det sjovt. Det mener teamleder Allan Vendelbo Kristiansen, der ryster eleverne sammen med ture på gokartbanen. Det skaber et godt sammenhold. Og det gavner undervisningen. Elever fra grundforløbet Mad til Mennesker, der har været til grundforløbseksamen: Ida Marie Nielsen, Majbritt Pedersen Rasmus Nissen, Lau Nymark Pedersen, Kristian Damsø, Marianne Brumsbjerg, Rasmus Lind Jepsen, Anja Sørensen, Elsebeth Christensen, Kim Kjeldgaard Knudsen Kirsten Kristiansen, Hanne Korsholm Rebekka Korsgaard Kristensen, Supa Kastner, Marisa Glismand, Mee Ratsamee Højhus, Mette Skovbjerg Opstrup, Pia Larsen, Michela Sønderskov Kristensen, Anne Marie Vraa Hansen og Jesper Friis Andersen.

12 Redaktion: Vagn Bro Klejnsmede fik flotte karakterer - Karaktergennemsnittet er 9,4. Det er stort. Ingen karakterer under 7 det er flot! Det konstaterede en tilfreds uddannelsesleder Jørgen Johnsen ved svendeprøveafslutningen for otte klejnsmede på Skjern Tekniske Skole. Han kunne glæde sig over, at skuemestrene havde udelt to gange karakteren12, tre gange karakteren 10 og tre gange karakteren 7. - I skal ikke være i tvivl om, at samfundet har brug for jer. Der er brug for begejstrede medarbejdere, som kan arbejde innovativt og fornyende i en travl og turbulent hverdag. Desuden forudsiger statistikker, at vi kommer til at mangle faglærte i Danmark. Bageste række fra venstre: Niklas Wester Bale, Lemvig (Vandborg Karosserifabrik A/S, Vandborg), Nikolaj Norman, Lemvig (Vandborg Karosserifabrik A/S, Vandborg), Søren Moesgaard Brandt Jensen, Stadil (Eagleburgmann Bredan A/S, Rindum), Jacob Peter Kristensen, Stauning (Carl C. A/S, Skjern), og faglærer Michael Uhd Jakobsen (Skjern Tekniske Skole). Forreste række fra venstre: Ronni Jørgensen, Nørre Nissum (Vandborg Karosserifabrik A/S, Vandborg), Claes Langballe Andersen, Hee (Ringkøbing Maskinværksted A/S), Jonas Trabjerglund Sulkjær, Holstebro (Wima/Solus A/S, Bølling) og Morten Møller Lass, Hemmet, (Orla Hansen A/S, Tarm) Forsiden En svendeprøve på Skjern Tekniske starter foran computeren med at tegne, beregne og konstruere produktet - her en tipvogn til en havetraktor. Når det er på plads, går man i værkstedet og gør tegningen til virkelighed. Og billederne af den færdige tipvogn viser, at Ronni Jørgensen fra Vandborg havde al mulig grund til at glæde. Både over den færdige konstruktion og over det, der stod på svendebrevet. Og tipvognen - den kører nu rundt og gør det, som en tipvogn skal. Få en god snak med Ole & Ole Artiklerne i bladet er uddrag af længere artikler på Vil du vide mere, så brug de små barcodes til at læse det hele på din smartphone eller tablet. Eller besøg med denne barcode: Vore uddannelsesvejledere er klar ved telefonen. Ring på &

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

BILAG til trafikplan for Ringkøbing-Skjern Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008

BILAG til trafikplan for Ringkøbing-Skjern Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008 BILAG til trafikplan for -Skjern Kommune: Kortmateriale og ruteoversigt 2008 Indholdsfortegnelse: Side 1: Kort 1: Overblik Side 2: Kort 2: Jernbane, X bus og regionale ruter Side 3: Tabel 1 og 2: Ruteoversigt

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsskdning 15m 2013

RESULTATLISTE Landsdelsskdning 15m 2013 02-02-2013 19:48:26 - DDS SP v.3.13.1.1 RESULTATLISTE Landsdelsskdning 15m 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 95037 Jacob H. Jørgensen 06-072 Helle Skytteforening 199/09 198/06 397/15 2 98903 Troels Nielsen

Læs mere

RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016

RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016 07-03-2016 19:51:50 - DDS SP v.3.15.11.1 RESULTATLISTE Helle Skydning 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 116598 Nicolai Mathiesen 11-072 Helle Skytteforening 200/10 200/08 400/18 2 99520 Stine

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by. Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by. Total Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Dame Træf Skud 1 41 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening 37 40 2 40 Anja Harboe Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 35 43 3 43 Laila Terkelsen 1053 Krogager

Læs mere

HOLD NAVN POINT SKYDETID

HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD NAVN POINT SKYDETID HOLD 03 Hurrycane 144 8.30 HOLD 03 Max 375 134 8.30 HOLD 02 Stig Sørensen 133 8.15 HOLD 03 cp 129 8.30 HOLD 12 Jesper Madsen 129 10.45 HOLD 01 Leif Mikkelsen 128 8.00 HOLD 03 ssg

Læs mere

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen

Old Boy Træf Skud Flemming Thøger Pedersen Placering Nr Navn Forenings by Total Old Boy Træf Skud 1 407 Flemming Thøger Pedersen 1004 40 40 Omskydning 15 16 2 437 Jens Ole Mathiesen 4002 40 40 Omskydning 9 12 3 321 Kim Ole Jakobsen 2418 40 42 4

Læs mere

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport

AM Auto Løbet 2015. Søndag den 17. maj 2015 R E S U L T A T P R. P R Ø V E. Randers Auto Sport 01 SS1 DLG Skørring 1 Brian Rasmussen Gert B. Pedersen KR7 1 1 01:07 4 Jonas Bjerregaard Gad Bjarke Gad KR7 2 2 01:08 00:01 00:01 9 Henrik Vestergaard Søren Lind Andersen KR7 3 3 01:09 00:02 00:01 8 Jess

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 40 Sevel Dame 1 105 124 176 Kristina Christensen 1052 Sevel Jagtforening 36 41 174 Jonna Poulsen 1052 Sevel Jagtforening

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer.

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Nr. Start Navn Tjenestested / Hold Tid 1 2771 Torben Klose Fyn 02:43:01 2 1886 Karsten Bruhn Kristiansen Nordsjælland 02:47:05 3 10167 Palle Redder Østjylland 02:48:36

Læs mere

Resultater Jæger. Jæger

Resultater Jæger. Jæger Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen JÆ Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen JÆ Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen JÆ Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen JÆ Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge

Læs mere

Plac. Navn Sejl. nr. Skarø

Plac. Navn Sejl. nr. Skarø Læs års-beretning og om vindere HER Overall resultat '08 Plac. Navn Sejl. nr. Skarø 1 Heine Andersen D378 0,7 2 Danni Jakobsen D64 6 1 / 40 3 Bo Dahl Larsen D213 7 4 Torben Kornum D2 12 5 Thomas Svendsen

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Mødetid Point Placering

Mødetid Point Placering Morten Røge JÆ Kl. 10:15 378 1. Casper Andersen JÆ Kl. 09:45 376 2. Gert Jensen JÆ Kl. 12:30 371 3. Kennet Olesen JÆ Kl. 12:45 369 4. Klaus Rybjerg JÆ Kl. 10:15 367 5. Per Jensen JÆ Kl. 10:00 360 6. Thomas

Læs mere

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt

ResultaterTilPressen resultat startnummer Fornavn Efternavn totaltid ialt Resultatliste : ResultaterTilPressen 0 96 Thomas-UDGÅET- Fjeldving 0 80 Claus Blåbjerg -. Udgået - Larsen 0 34 Jimmy - UDGÅET - Mikkelsen 0 52 Jacob - UDGÅET - Lillelund 1 97 Ralph Bøge Jensen 00:50:17

Læs mere

1707 Lars Christensen Aalborg SØ 03:07: Steffen Schneider Hjørring 03:09: Rayk Wunderlich Aalborg 03:09: Claus Jensen Aabybro

1707 Lars Christensen Aalborg SØ 03:07: Steffen Schneider Hjørring 03:09: Rayk Wunderlich Aalborg 03:09: Claus Jensen Aabybro 1707 Lars Christensen Aalborg SØ 03:07:00 1721 Steffen Schneider Hjørring 03:09:00 1758 Rayk Wunderlich Aalborg 03:09:00 1728 Claus Jensen Aabybro 03:11:00 1744 Klaus Huusom Nørresundby 03:11:00 1705 Lars

Læs mere

Klubrally JFM Kl. Navn Klub

Klubrally JFM Kl. Navn Klub KR1 Patrick Brill Clausen 305 20 20 20 15 15 90 Anders Clausen 305 Harald Søndergaard 305 KR1 Christian Lindhard Larsen 089 udg. 8 12 20 20 60 Jeppe Schurmann 089 Sissel Maagaard Nielsen KR1 Mantas Simkus

Læs mere

Boys Only Lørdag d. 15.dec kl. 09,00 Aulum Fritidscenter

Boys Only Lørdag d. 15.dec kl. 09,00 Aulum Fritidscenter Boys Only Lørdag d. 15.dec. 2012 kl. 09,00 Aulum Fritidscenter Spillested: Aulum Fritidscenter Markedspladsen 10 7490 Aulum tlf. 97473701 Stævneleder: Niels Orloff Bilberg 52147001 U09 B - U11 B + C -

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 25-05-2014

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 25-05-2014 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 6 Sevel Dame 2 102 128 21 Kristina Christensen 2418 Sevel 37 43 23 Kristine Madsen 2409 Sevel 33 42 22 Solveig Madsen

Læs mere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere Herresingle U09 B 1. Søren Pedersen (Holsted) 2. Tobias Hansen (Skodborg) 3. Max Bøgedahl (Skodborg) 4. Anne Mia Storm Pedersen (Andst) 5. Christian Huss Eskesen (Gesten) Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

RESULTATLISTE Ribe Skydning 15m 2016

RESULTATLISTE Ribe Skydning 15m 2016 05-12-2016 18:12:09 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Ribe Skydning 15m 2016 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 109979 Silas Grønnebæk 11-020 Holsted Skyttekreds 200/08 199/07 399/15 2 114084 Magnus Ølgod

Læs mere

1 af :49

1 af :49 Ultimate Sport Service: Resultater fra Politi 2012 http://results.ultimate.dk/smartres/?eventid=918 1 af 1 17-02-2012 13:49 Resultater: Politi 2012 nulstil Søg Deltager Vis Resultater 1 / 1 sider :: 35

Læs mere

RESULTATLISTE Holstebro stævne 15 m 2015

RESULTATLISTE Holstebro stævne 15 m 2015 RESULTATLISTE Holstebro stævne 15 m 2015 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 104690 Sofie Sørensen 05-023 Lemvig Skytteforening 200/11 200/09 400/20 2 98011 Kasper Farbricius 05-023 Lemvig

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Jægerskydning. Samlet

Jægerskydning. Samlet Jægerskydning Øse Navn Point X 10 Placering Kenneth Jensen 141 2 3 Carsten Cristensen 137 1 18 Jørgen Borg 137 0 19 Henning Sørensen 137 0 19 Allan Pedersen 135 0 28 Benny Ølgod 133 1 31 Erling Christensen

Læs mere

RESULTATLISTE Højmark stævne 2014

RESULTATLISTE Højmark stævne 2014 Side 1 af 8 15:20:27 DDS SP v.3.12.12.1 RESULTATLISTE Højmark stævne 2014 Gevær, 15m. Mesterskab BK1 1 98014 Mikkel Madsen 03 023 Lemvig Skytteforening 200/12 200/11 400/23 2 98883 Lars Andersen 03 010

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

FORELØBIG RESULTATLISTE Ø L G O D S K Y D N I N G 2013

FORELØBIG RESULTATLISTE Ø L G O D S K Y D N I N G 2013 01-12-2013 19:02:12 - DDS SP v.3.13.11.1 FORELØBIG RESULTATLISTE Ø L G O D S K Y D N I N G 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 92931 Anne Sofie Madsen 06-015 Ølgod Skytteforening 198/06 198/12 396/18 2

Læs mere

Studenterhue og svendebrev i ét hug for dig der har fokus på videreuddannelse

Studenterhue og svendebrev i ét hug for dig der har fokus på videreuddannelse TEKNISK SKOLE Studenterhue og svendebrev i ét hug for dig der har fokus på videreuddannelse aarhustech.dk/eux AARHUS TECH - TEKNISK SKOLE EUX GIVER DIG OPTIMALE MULIGHEDER EUX er en ambitiøs erhvervsuddannelse

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Boys Only Lørdag d. 15.dec kl. 09,00 Aulum Fritidscenter

Boys Only Lørdag d. 15.dec kl. 09,00 Aulum Fritidscenter Boys Only Lørdag d. 15.dec. 2012 kl. 09,00 Aulum Fritidscenter Spillested: Aulum Fritidscenter Markedspladsen 10 7490 Aulum tlf. 97473701 Stævneleder: Niels Orloff Bilberg 52147001 U09 B - U11 B + C -

Læs mere

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen

Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Klubmesterskab i cykling Brande Motion. Hvis der er fejl og mangler modtager jeg gerne henvendelser/jan Svendsen Tour de Uhre Rasing/Jens Lyns Mindeløb Vi har ikke resultaterne 1984-89. I 1989 fik løbet

Læs mere

Gevær, 15m. - Mesterskab 3 1 39271 Lars Søndergård 06-072 Helle Skytteforening 173/00 177/01 350/01

Gevær, 15m. - Mesterskab 3 1 39271 Lars Søndergård 06-072 Helle Skytteforening 173/00 177/01 350/01 RESULTATLISTE 2.Hovedkreds 15m 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 107058 Michelle Brun Henningsen 06-030 Alslev Skytteforening 200/10 198/10 398/20 2 99520 Stine Jacobsen 06-072 Helle Skytteforening 198/03

Læs mere

DGI Sydvest Skydning. Resultatliste. Landsdelsskydning m. Den juni. I Esbjerg

DGI Sydvest Skydning. Resultatliste. Landsdelsskydning m. Den juni. I Esbjerg DGI Sydvest Skydning Resultatliste Landsdelsskydning 25-50-200 m. Den 17-21. juni 2014 I Esbjerg Pokaloversigt Landsdelsskydning 2014 i Esbjerg 50 m. Børnehold: 2014 Ribe 1164 Individuel senior 2014 Line

Læs mere

udskrevet :59 Vejle Amts Holdskydning Finale for hold 2014 resultat for serie 1 og serie 2

udskrevet :59 Vejle Amts Holdskydning Finale for hold 2014 resultat for serie 1 og serie 2 resultat for serie 1 og serie 2 1. Ødsted 2 Serie 1 Træf Skud 22-662 John Ibsen 38 41 22-652 Ulrik Ibsen 38 42 22-671 Troels Hess Jensen 38 44 22-667 Peter Bulow 37 44 151 171 22-660 Søren Juul Pedersen

Læs mere

RESULTATLISTE Rødding Skydning

RESULTATLISTE Rødding Skydning 07-03-2015 16:39:37 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Rødding Skydning Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 107058 Michelle Brun Henningsen 11-030 Alslev Skytteforening 199/09 200/02 399/11 2 109523 Kasper Johannsen

Læs mere

200m Gevær - Mesterskab Klasse Bent P. Nielsen 021-Brørup Skyttekr /7 Guld

200m Gevær - Mesterskab Klasse Bent P. Nielsen 021-Brørup Skyttekr /7 Guld Landsdelsskydning DDS Ribe 2010 50m. Børnehold. Ribe Skyttekreds Christian F. Sørensen Ribe 150/8 Nicklas Roust Wind Ribe 148/8 Sanne Knudsen Ribe 148/8 Jakob Hansen Ribe 147/5 Casper Rasmussrn Ribe 146/4

Læs mere

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011

Vintercup afdeling / Assens Tirsdag den 6. december 2011 Vintercup 2011-2012 3. afdeling / Tirsdag den 6. december 2011 Klasse 1 1. Omg. 2. Omg. 3. Omg. 4. Omg. 1 26 Tim Chr. Jensen Østjylland PI 0:15:55 0:15:57 0:31:52 0:16:19 0:48:11 0:16:13 1:04:24 2 34 Hans

Læs mere

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1

Landsudstillingen Brædstrup - Februar Bedømmelser. Klasse: 1 Landsudstillingen Brædstrup - Februar 2015 Bedømmelser Klasse: 1 114 115-12-0310 164/Østdjurs Søren Bo Brøbech 0,75 0,75 0,75 0,50 0,50 1,00 0,75 5,00 95,00 0,75 95,75 130 190-13-0156 190/Ikast Mark &

Læs mere

Timestamper. Dokument: Resultatliste Klasse: Motion. Status. Lap 7 Lap 8 Lap 9 Lap 10 Lap 11 Lap 12. Dato: Side 1 af 6

Timestamper. Dokument: Resultatliste Klasse: Motion. Status. Lap 7 Lap 8 Lap 9 Lap 10 Lap 11 Lap 12. Dato: Side 1 af 6 1 34 Mads Würtz Schmidt Randers Cykleklub af 1910 05:29,77 05:32,63 05:38,13 05:40,14 05:39,38 05:43,77 01:02:11,54 IIG 05:41,54 05:42,36 05:37,78 05:40,74 05:45,25 2 54 Steen Schmidt Randers Cykleklub

Læs mere

RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014

RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014 16-03-2014 14:43:29 - DDS SP v.3.14.2.3 RESULTATLISTE Holstebro stævne 2014 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 98883 Lars Andersen 03-010 Videbæk Skytteforening 200/09 199/09 399/18 2 108893 Mads Christensen

Læs mere

Resultatliste Viborg sommerstævne 2018

Resultatliste Viborg sommerstævne 2018 Riffel, 50m - Mesterskab BK1 1 123230 Keven Axel Sørensen Viborg Skytteforening 199/11 200/14 399/25 2 113665 Chris Nielsen Viborg Skytteforening 200/14 199/10 399/24 3 107475 Rikke Norup Bertelsen Viborg

Læs mere

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame 1 153 Lonnie Hirtz Nielsen 1062 334 2 157 Heidi Dissing 1072 321 3 156 Lisbeth Teglgård 1052 297 4 155 Jette Petersen 1023 271 5 154 Karen Barfod 1053 228 6 107 Sonja Nielsen 1052 226 7 106 Lise Pedersen

Læs mere

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011

Kommunemesterskaber Herning JKF 2011 opdateret 080511 Kommunemesterskaber Klasse Navn Klub duer Skud Klub Plc. 124 A Kristian Mortensen Sunds 25 46 x 123 A Lars Kjeldsgaard Trehøjebanen 30 45 x 122 D Maiken Andersen MSK/HJC 23 46 x 121 M

Læs mere

EUX HÅNDVÆRKER ERHVERVSUDDANNELSE MED GYMNASIAL EKSAMEN

EUX HÅNDVÆRKER ERHVERVSUDDANNELSE MED GYMNASIAL EKSAMEN EUX åbner mange nye veje for mig. Jeg vil gerne læse til maskinmester og starter med mekanikeruddannelsen. Jeg har hele tiden gerne villet have en erhvervsuddannelse, og det er fint, at jeg har mulighed

Læs mere

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid

Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid Hold. Fornavn Efternavn Klasse Skydetid 1. 1. Poul Mølgaard V Veteran Kl. 08:00 2. Lars Hauge JÆ Jæger Kl. 08:00 3. Peter Johansen M Mester Kl. 08:00 4. Anders Bruun M Mester Kl. 08:00 5. Per sen M Mester

Læs mere

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17

Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00. U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 5 baner Hallen Lørdag den 16/1-10 Kl. 09:00 U 11 A,B,C,D og U 17 Holsted 10 baner 1-27 09:00 28-54 10:00 55-81 11:00 82-108 12:00 109-135 13:00 136-151 14:00 Holsted 5 baner 200-213 09:00 214-227

Læs mere

Organisering og ledelse af det samlede område

Organisering og ledelse af det samlede område 2013020133EA Organisering og ledelse af det samlede område 1. januar 2014 Indledning Der er udarbejdet en organisationsplan for organisering og ledelse af det samlede område i Dagtilbud og Undervisning.

Læs mere

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET Opd. 22/10 SP TRÆNERLISTE 1/14 Indledning I nedenstående kan du finde navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mailadresse på Skjern GF FOD- BOLDs trænere, holdledere og kontaktpersoner. Desuden kan du på

Læs mere

file:///d:/resultatliste%20videbaek%20staevne% html

file:///d:/resultatliste%20videbaek%20staevne% html Side 1 af 7 16:59:46 - DDS SP v.3.13.9.1 RESULTATLISTE Videbækstævne 2013 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 102136 Jens Sønderup 04-055 Tjørring Idrætsforening 198/05 199/09 397/14 2 98883 Lars Andersen 03-010

Læs mere

Viborg Kredsen. Resultater. 28. august : august Ved fejl/rettelse mail: eller ring (Ole)

Viborg Kredsen. Resultater. 28. august : august Ved fejl/rettelse mail: eller ring (Ole) Viborg Kredsen Resultater DAMER 1 Mette Lynge Andersen BK Viborg 183 197 241 139 198 222 1180 150 1330 2 Helle Skriver Johansen Fight 180 153 187 186 201 205 1112 192 1304 3 Marianne Jakobsen Lucky 204

Læs mere

Ark1. Skydetider kredsskydning 2016

Ark1. Skydetider kredsskydning 2016 Skydetider kredsskydning 2016 Seniorer 08.00 Kim Grubbe 08.01 Michael Lysgaard 08.02 Klaus Holt Jensen 08.03 Thomas Heesgaard 08.04 Morten Mogensen 08.05 Rene Holt Schmidt 08.06 Torben Mauritson 08.07

Læs mere

RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012

RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012 Side 1 af 8 01-12-2011 07:44:33 - DDS SP v.3.11.11.8 RESULTATLISTE DDS midt 15 meter pistol stævne 2 runde 2011-2012 Holdkonkurrence: 15 meter call 22 1 Aulum Skytteforening 31309 Keld Jeppesen Klasse:

Læs mere

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017 5. afdeling / Tirsdag den 28. februar 2017 Klasse 1 1 omg. 2 omg. 3 omg. 4 omg. 5 omg. 6 omg. 1 1 Rasmus Feldballe Silkeborg PI 0.11.19 0.12.08 0.23.27 0.12.05 0.35.32 0.12.15 0.47.47 0.12.13 1.00.00 0.12.45

Læs mere

Deltagere i 3 km. løb

Deltagere i 3 km. løb Deltagere i km. løb 0 Jakob Thorgaard Balling 0 Spøttrup : :0:0 0::0 Wiliam Dalgaard Roslev 0 Roslev : :: 0:: 0 Sabrina Pedersen 0 Spøttrup : ::0 0::0 Inge Pedersen Rødding 0 Spøttrup : ::0 0::0 Sine Pedersen

Læs mere

EUX. en hue, to uddannelser

EUX. en hue, to uddannelser EUX en hue, to uddannelser Hvad er EUX? EUX er en ungdomsuddannelse ligesom STX, HTX og HHX. Men EUX er speciel, fordi den kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiefag. Tager du en EUX, får du altså

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle Dame individuel 1 50 Susanne Christiansen Billund 4207163484 31 43 2 29 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 16 45 2 udskrevet for: Dame individuel Side 1 Junior individuel 1 101 Jesper Egeskov Grindsted 4103252537

Læs mere

Politimesterskab i Halvmarathon 2009

Politimesterskab i Halvmarathon 2009 Politimesterskab i Halvmarathon 2009 21,1 km 1 Torben Klose Odense PI 01:18:02 55 2 Jens Kirkegård Sørensen Kolding PI 01:20:23 9 3 Carsten Straszek Nordjyllands PI 01:23:16 20 4 Hans Jørgen Bach Nordjyllands

Læs mere

udskrevet :25 Vejle Amts Holdskydning Finale for hold 2018 resultat for serie 1 og serie 2

udskrevet :25 Vejle Amts Holdskydning Finale for hold 2018 resultat for serie 1 og serie 2 resultat for serie 1 og serie 2 1. Ødsted 2 Serie 1 Træf Skud 22-659 Anders Høberg 40 40 22-671 Troels Hess 40 41 22-663 Lars Pedersen 39 40 22-680 Ole Pedersen 39 40 158 161 22-667 Peter Bülow Hansen

Læs mere

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT. Singler Doubler I alt 36,00 12,00 48,00

RUDER CUP Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT. Singler Doubler I alt 36,00 12,00 48,00 RUDER CUP 2018 Gyttegaard Golfklub SAMLET RESULTAT Singler Doubler I alt Jelling 8,50 4,00 12,50 Brande 6,00 2,00 8,00 Give 7,75 2,00 9,75 Gyttegaard 13,75 4,00 17,75 36,00 12,00 48,00 Jonas Poulsen Jelling

Læs mere

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011

RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 RESULTATLISTE Ulsted 15 m. Riffel og Pistol 2011 DDS SP v.3.11.3.2 Gevær, 15m. Mesterskab BK1 1 11697 Asbjørn Risgård Nielsen 01 548 Vilsted Skf. 200/09 200/11 400/20 1 94453 Frederik Axelsen 01 513 Vester

Læs mere

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4

Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Ørnehøj Herreklub A-gruppen 28. juli 2016 Se dine slag på de enkelte huller på side 4 Placering Total Navn Nr. Score Nr. Score Nr. Score Nr. Score 1 99-1007 Morten Bech 1 89,7 6 29,9 3 29,9 10 29,9 2 99-1567

Læs mere

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER INDUSTRITEKNIKER KLEJNSMED VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA?

DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER INDUSTRITEKNIKER KLEJNSMED VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? DIREKTE ADGANG TIL VIDEREGÅENDE UDDANNELSER INDUSTRITEKNIKER KLEJNSMED VIL DU OGSÅ HA LIDT EKSTRA? GODE SPØRGSMÅL AT STILLE HVAD ER EUX? EUX Industritekniker og EUX Klejnsmed kombinerer det bedste fra

Læs mere

Resultatliste. Pistolterræn. Nymindegab. 3. maj 2009

Resultatliste. Pistolterræn. Nymindegab. 3. maj 2009 Resultatliste Pistolterræn I Nymindegab 3. maj 2009 Terrænskydning Nymindegab 2009 TERRÆNBANE Skive Distance Farve ---------------------- Station 1 - Stående Mål 1 S 5 6 Gul Mål 2 B 65 50 Gul Mål 3 B 100

Læs mere

Resultatliste 15m stævne Brande

Resultatliste 15m stævne Brande Individuelle resultater: Riffel, 15m - Mesterskab BK1 1 124235 Patrick Lauritsen Brande Skytteforening 199/11 200/11 399/22 2 135849 Søren Jensen Sdr. Omme Skytteforening 200/07 199/09 399/16 3 130869

Læs mere

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia Junior hold 10:30 17 Junior 72 73 74 74 Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt 4353254652 4353415446 4353304172 4353304172 1 udskrevet for: Junior hold Side 1 Old-boy hold 09:20 22

Læs mere

Holdturnering, Finale

Holdturnering, Finale Række C2 Bane 25-26 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Sonja Andresen Poul Spaabæk Gunnar Pedersen Johan Andersen Grindsted FFI 6: C2p1 1: XXX XXX 16 16 0 32 40 2: XXX XXX 20 20

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

Resultatliste Politimesterskaber i Maraton 2012. Mesterskabsklasse (klasse 1)

Resultatliste Politimesterskaber i Maraton 2012. Mesterskabsklasse (klasse 1) Resultatliste Politimesterskaber i Maraton 2012. Mesterskabsklasse (klasse 1) 1 6566 Tony Wang Markussen guld Københavns Vestegn 02:48:39 2 6590 Torben Klose sølv Fyn 02:57:10 3 2227 Martin Gravesen bronze

Læs mere

OCT Holdmatch søndag d. 4. sept. 2011 arrangeret af Oksbøl Cykel Team

OCT Holdmatch søndag d. 4. sept. 2011 arrangeret af Oksbøl Cykel Team EHM 1 Starttid: 10:02:00 Holdnavn: EHM 1 Startnumre: 21-26 Spangsbjerghaven 145-6700 Email: angar@mail.dk 1. Smede 2. Nilie 3. Jesper Lykke Nielsen 4. Flemming Riis (Ørnen) 5. Flemming Jensen (Hønne) 6.

Læs mere

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE

GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER M LIGGENDE GARDERNES INDIVIDUELLE LANDSMESTERSKABER 2013 KLASSE A 200 M LIGGENDE 1 149/7 Christian Lemmermann Horsens 2 148/5 Axel Vermehren København 3 147/6 Rasmus Fisker Viborg 4 145/3 Gert Østergaard Holstebro

Læs mere

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd.

RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP. UNGDOM: Resultat 1. afd. RESULTAT FRA 1. AFDELING - KAJ's AUTO CUP UNGDOM: Resultat 1. afd. Nr. Navn Klub Klasse Afd.1 1 407 Christian Zeeberg Varde Cykelklub Ungdom 00:54:00 2 424 Mikkel Møller Vejen BC Ungdom 00:54:04 3 406

Læs mere

Hovedarbejdsmiljøudvalg

Hovedarbejdsmiljøudvalg Hovedarbejdsmiljøudvalg Formand: Johnny Hey, Adm. direktør Regionschefer: Klaus Villefrance, Jørn Tønnes, Søren Frahm, Ole Høgh AL.: Henning Hoff, Thomas Møller Nielsen, Søren Hornemann Jensen, Søren Franck,

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsby Skydning Total Oldboyshold Træf Skud Træf Skud G 144 Krogager 1 116 122 364 Henrik Nymark Hansen Krogager Jagtforening 40 41 363 Hans J. Nissen Krogager Jagtforening 38 40

Læs mere

STARTLISTE Skoven - Sletten

STARTLISTE Skoven - Sletten 09:00 1-54 S Jensen / G Andersen 33,1 21 57 M 105 ANDERSEN, Gert 78-1045 A 16,3 20 57 M 104 JENSEN, Sven 78-3400 A 16,8 21-75 M Sørensen / H Rasmussen 43,5 27 57 M 152 SØRENSEN, Michael 78-2705 B 20,7

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 2. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1869,8 10 3741,6 20 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1858,2 8 3703,4 14 3 Viborg 1 1843,6 5 3690,2 13 4 Kolding 1 1843,5 5 3686,9 9 5 Helle 1 1824,2 2 3632,1

Læs mere

Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011

Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011 Fjordager Idrætsforenings Tempoløb 2011 Resultatliste rækkefølge Samlet KV3 36-45 år KV6 56-65 år 1 0-18 år 2 19-35 år 3 36-45 år 4 46-55 år 5 56-65 år 6 66-99 år LICENS Resultatliste samlet Placering

Læs mere

Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Klasse Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt

Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Klasse Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Klasse: KR1 - Gadebil - for begyndere - frie dæk - Klubrally 9 Patrick Brill Clausen 305 70666 Peugeot KR1 01=03:43 02=03:01 03=01:39 04=02:06 30:15 Hanne Flensborg 89302 2000 05=02:59 06=02:42 07=02:33

Læs mere

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne

RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 07-06-2015 08:58:19 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE Karby Terrænstævne 5%-Skytte, Terrænskydning, Pistol cal..22, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben - GPA, 66 5%-Skytte, Terrænskydning, Grovvåben

Læs mere

DGI Sydvest. Herresingle U11 B Pulje 1. 1 Lasse Nyboe Laursen Varde Max Bøgedal Skodborg

DGI Sydvest. Herresingle U11 B Pulje 1. 1 Lasse Nyboe Laursen Varde Max Bøgedal Skodborg Holsted hal med 5 baner lørdag den 12-11-11 kl 09:00 U11, U 15 A+D, U 17 A+C Fra kl. 9 spilles der på 3 baner Fra ca. 12:30 spilles der på 5 baner det er ikke rette i tidsplanen Holsted 5 baner 1-4 09:00

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1885,9 10 1885,9 10 2 Bredstrup-Pjedsted 1 1845,6 8 1845,6 8 3 Viborg 1 1843,5 6 1843,5 6 4 ÅRK 1 1843,2 4 1843,2 4 5 Helle 1 1829,4 2 1829,4 2 6 Hvidovre

Læs mere

Danmarksturnering Luftpistol

Danmarksturnering Luftpistol Danmarksturnering Luftpistol 2012-2013 Resultatliste 9. omgang Danmarksturnering Luftpistol 9. omgang 1. division d Særslev 1 2 582 567 561 1710 18 15423 G A DSB/ASF 1 2 574 572 566 1712 16 15389 S b Maribo

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1878,1 10 1878,1 10 2 Kolding 1 1852,4 8 1852,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1846,0 6 1846,0 6 4 Hvidovre SF 1 1839,9 4 1839,9 4 5 Viborg 1 1835,7 2 1835,7

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

Danmarksturnering. 10 meter riffel

Danmarksturnering. 10 meter riffel Danmarksturnering 10 meter riffel Resultatliste 2012-2013 1. omgang Startet i 1980 1. omgang total 1. Division A Særslev 1 1763 2 1763 2 B Trehøje 1 1751 2 1751 2 C Viborg 1 1749 2 1749 2 c ÅRK 1 1699

Læs mere

Lydum sogn viede 1761 til d. 11. feb. Copuleret Henrik Eriksen og Johanne Rasmusdatter.

Lydum sogn viede 1761 til d. 11. feb. Copuleret Henrik Eriksen og Johanne Rasmusdatter. [Nørre Nebel og Lydum kirkebog 1761 1814] 1762 d. 11. feb. Copuleret Henrik Eriksen og Johanne Rasmusdatter. 1762 d. 12. sep. Copuleret Christen Madsen og Karen Thomasdatter. 1763 d. 5. jun. Copuleret

Læs mere

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt)

Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Samlet resultat- og tilmeldingsliste: (Gruppeopdelt) Point Point Point Point Point Placering 1. afd. 2. afd. 3. afd. 4. afd. I alt Gruppe 1: Kæden Nyborg Kertem. Ørbæk Rygnr.: Fornavn: Efternavn: Klub:

Læs mere