Referat - møde afdelingsbestyrelsen AUGUST 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat - møde afdelingsbestyrelsen AUGUST 2014"

Transkript

1 Referat - møde afdelingsbestyrelsen AUGUST 2014 fsb afd Bellahøj En bolig på toppen af København Bestyrelsesmøde afholdt den 12.august 2014 TILSTEDE: AFBUD: Fra Bestyrelsen: Svend Erik Sørensen, næstformand Frank Bentin, sekretær Frederik Valmin Emil Juhl og Karen Diemer 1st. suppleant. Fra Ejendomskonkoret: Jørn Kaas, driftsleder. Fra Bestyrelsen: Ann Petersen, formand Ib Graabæk, kasserer og Helle D. B. Pedersen. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent: Frederik valgt som dirigent Frank valgt som referent. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde (24. juni 2014): Referatet blev godkendt. 3. Opfølgning Punkter for seneste bestyrelsesmøde (13. maj 2014): a. Reklameplads Q Fakta (ud mod FrV) hvem har krav på indtægten?: Bestyrelsen bragte spørgsmålet op budgetmødet afholdt i administrationen (25. juni). Steven har trods flere henvendelser endnu ikke modtaget svar. b. Torvet FrV: På sidste bestyrelsesmøde debatterede vi muligheden for opsætning af en sekskantet bænk. Denne bænk er nu blevet bestilt, og forventes opstillet i denne uge såfremt der fortsat er et flertal her for i blandt bestyrelsesmedlemmerne. Ved den fornyede afstemning viste det sig, at alle bestyrelsesmedlemmer (undtagen Karen) stemte ja til at få denne bænk opsat. Der var dog samtidig bred enighed om, at viser det sig, at den nye bænk giver anledning til et ikke ønsket brug inden for de kommende 6 måneder, så vil bænkens fremtid blive genovervejet. Opfølgning på planlagt bestyrelsesmødet den 13. januar c. Fritvalgsordning YouSee: Punktet blev udsat pga. fraværet af hhv. Ann og Ib. Ann havde dog forud for mødet udarbejdet en glimrende og brugervenlig vejledning for hvor den enkelte beboer frit kan vælge andre tv kanaler hos YouSee end dem der findes i den eksisterende fuldpakke. Der var enighed om, at vi vil bede Ib om at rette henvendelse til YouSee med henblik på at modtage en folder med en brugervejledning, hvorefter den hvis vi får den så vil blive husstandsomdelt. d. Tilbagemeldinger fra beboerudflugt Brosjökloster Slot 25. juli: Vi har kun modtaget positive tilbagemeldinger. e. Tilbagemelding Stuegang II fortaget den 15. juli: (Stuegang her i afdelingen indebærer at ejendomskontoret og et eller to bestyrelsesmedlemmer, fysisk går en runde på bl.a vores trapper, svalegange, slusegange og derudover ser op på altanerne for at se om vores beboere overholder afdelingens husorden samt overholder den gældende brandvedtægt). Resultatet af denne stuegang udviste en bedring i forhold til en tilsvarende stuegang i juni, herunder blev der denne gang observeret færre grove overtrædelser. Slut slutresultatet blev 45 påbud hvilket klart forsat er for mange. Der vil igen til sep./okt. blive foretaget en Stuegang III.

2 2 f. Lokalt loppemarked nr. 2: Frank har som aftalt skrevet til menighedsrådsformanden for Bellahøj Kirke og har modtaget et positivt svar. Om der bliver afholdt et loppemarked nr. 2 i år aftales af bestyrelsens aktivitetsudvalg (Ib, Emil, Helle & Frank), når alle er tilbage fra ferie. Herefter vender udvalgte tilbage med en indstilling til bestyrelsen. g. Referat Budgetmøde hos administrationen afholdt 25 juni: Referatet er nu modtaget, men der mangler afklaring på et par mindre punkter. Jørn tager kontakt til Steven. 4. Evt. punkter til dagsordenen der ikke kan udsættes til næste bestyrelsesmøde9. september): a. Det Koordinerende Netværk/SSP: fsb (bestyrelsen) er værter for næste møde i Det Koordinerende Netværk/SSP som afholdes den 10. september. Punkter til aktuelle emner blev debatteret. Bl.a. vil de unges hængen ud og deres kørsel på knallerter mv. vil blive nævnt på mødet den 10 september. Derudover opfordrer såvel bestyrelsen som ejendomskontoret alle beboere til, at man straks at henvender sig på f.eks. ejendomskontoret eller Politiet til tlf.nr: 114 eller tlf.nr: 112, hvis man observerer noget usædvanligt her i området. 5. Nyt fra Ejendomskontoret v/ Jørn: a. Renoveringen af opgangen FrV 123A: På grund af varmen i juli måned har malerne ikke kunne male trappeopgangen (malingen tørrede ganske enkelt for hurtigt). Malerarbejdet er nu næsten færdigt. Næste step er slibning og efterfølgende lakering af gulvene i de små mellemgange på hver etage dette forventes påbegyndt i næste uge. b. Renoveringen af indgangspartiet VBN 12: Udskiftningen af den nedslidte gulvbelægning, viste sig at være et væsentligt mere omfattende arbejde end først antaget. Derfor tog denne del af arbejdet ca. 2 uger længere end forventet. Den efterfølgende delvise nedtagning af fliser i opgangen samt maling af vægge og træværk i indgangspartiet inde såvel som udendørs har også taget længere tid end planlagt. Malingen tørrede ganske enkelt for hurtigt. Malerarbejdet forventes nu færdigt inden for 2 uger. c. Skadedyr: Der er konstateret væggelus i VBN 5 Skadedyrsfirmaet er i gang med sprøjtning. Der er konstateret væggelus i VBN 12 Skadedyrsfirmaet går onsdag i gang med første af tre omgange sprøjtning. Der er konstateret kakerlakker i VBN 4 Skadedyrsfirmaet forventer at gå i gang med sprøjtning om ca. 2 uger. Der er konstateret overflade rotter flere steder hos os. Men heldigvis ingen kloak rotter vi kan håbe at det skyldes den renovering, som vi her i fsb HAR foretaget af vore kloakrør. D. Copenhagen Historic Grand Prix I forbindelse opstillingen og nedtagningen af bl.a. stilladser på Bellahøjvej har beboerinformationen fra Copenhagen Historic Grand Prix ikke været i orden. Det samme gælder den blænding af de opstillede hegn omkring banen, der heller ikke har været tilstrækkeligt. Frank påpegede på vegne af Ann, at vejskiltningen ved indkørslen fra Frederikssundsvej til Ved Bellahøj Nord heller ikke var i orden bl.a. manglede der er

3 3 trafikskilt om, at Ved Bellahøj Nord var en Blindvej. Jørn & Frank udarbejder i fællesskab en brev til arrangørerne. 6. Sager fra bestyrelsen til ejendomskontor: Intet. 7. Indflytter oversigt (nye beboere): Information om 5 nye tilflyttere givet af Jørn til bestyrelsen FORTROLIGT. 8. Velkomstbesøg nye beboere v/ Frederik, Ib & Frank: Velkomstbesøg blev planlagt til mandag den 18. august kl. 19:00 af Frederik & Frank. 9. Aktuelle sager fra afdelingsbestyrelsen samt info om evt. modtagne beboerhenvendelser: a. Evt. nye beboer aktiviteter efter sommerferien: Aktivitetsudvalget (Ib, Emil & Frank) mødes når Ib er tilbage fra ferie, og udarbejder en indstilling til næste bestyrelsesmøde den 9. september. b. Ib og Frank har tilmeldt sig fsb kursus omkring TV pakker, der afholdes den 20. august. c. Frank orienterede omkring diverse kommunale arrangerede aktiviteter i den resterende del af august på Bellahøj Friluft Scene. taget til efterretning. d. Udlån af bestyrelseslokale til Sundhedsplejen Brønshøj/Vanløse vedr. afholdelse af kursusaktiviteter for småbørnsmødre bosiddende her på Bellahøj: Der var enstemmig opbakning til udlån af lokalet idet det kommer til at foregå i dagtimerne og kun på en enkelt ugedag. Frank & Ib afholder møde nr. 2 med Sundhedsplejen Brønshøj/Vanløse den 19. august, kl. 08:30. Her forventes der en endelig afklaring om betingelserne for udlån. e. Møde i sektion 5 møde 27. august: Ib, Karen og Svend deltager. f. Sektionstur den 5. oktober: Ann, Emil, Frank deltager. g. Orientering om modtagne beboerhenvendelser: Der er via mail modtaget 3 henvendelser som alle er besvaret af hhv. Jørn, Ann & Frank. 10. Bellahøj Fælles Vaskeri: Der er årsmøde den 26. august Frederik & Karen deltager. 11. Bellahøj Fælles Have: Vi har endnu ikke modtaget svar fra administrationen om hvorvidt Københavns Kommune har godkendt de reviderede vedtægter. 12. Skriftlig årsberetning 2013/2014: Sidste udkast af den skriftlige årsberetning 2013/2014 er blevet husstandsomdelt til samtlige bestyrelsesmedlemmer den 29. juli til en sidste gennemlæsning. Der var ingen ændringer. Den skriftlige årsberetning 2013/2014 blev herefter godkendt og vil nu blive fotokopieret og senere blive husstandsomdelt og lagt ud på afdelingens hjemmeside. 13. Eventuelt: Et bestyrelsesmedlem informerede om en ubehagelig hændelse der skete for knap 1½ uge siden. Sagen er meldt til såvel ejendomskontor og Bellahøj Politi FORTROLIGT. Mødet sluttede kl. ca. 20:00. Næste bestyrelsesmøde 9. september kl. 18:00.

4 4 Bemærk: jf. vedtægter for fsb, 19. stk 3 skal: Referater gøres tilgængelige for boligafdelingens beboere senest fire uger efter mødets afholdelse: Da der som oftest er mere end fire uger imellem afdelingens bestyrelsesmøder, er ovenævnte referater derfor endnu ikke endelig godkendt.

5

Referat - møde afdelingsbestyrelsen JUN 2013

Referat - møde afdelingsbestyrelsen JUN 2013 1 Referat - møde afdelingsbestyrelsen JUN 2013 fsb afd. 1-35 Bellahøj 60 år på toppen af København Bestyrelsesmøde afholdt den 11. juni 2013 TILSTEDE: AFBUD: Fra bestyrelsen: Svend Erik, formand Ib, kasserer

Læs mere

Anne Warrer Poulsen, kommunikations- og webkonsulent

Anne Warrer Poulsen, kommunikations- og webkonsulent referat Emne Afdelingsmøde i Bellahøj Dato 27. september 2011 00:00 Sted Restaurant Bellahøj, Bellahøj 20 Deltagere Fra Bellahøj: 40 lejemål var til stede Fra fsb: Formand for organisationsbestyrelsen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens årsberetning 2012-2013 fsb afd. 1-35 Bellahøj 60 år på toppen af København Ordinært afdelingsmøde afholdes den 24.

Afdelingsbestyrelsens årsberetning 2012-2013 fsb afd. 1-35 Bellahøj 60 år på toppen af København Ordinært afdelingsmøde afholdes den 24. Afdelingsbestyrelsens årsberetning 2012-2013 fsb afd. 1-35 Bellahøj 60 år på toppen af København Ordinært afdelingsmøde afholdes den 24. september 2013. Afdelingsbestyrelsens møde 2013 Tirsdag den 24.

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 248 Torsdag den 12. januar 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter Møller Nielsen (PM), Pia

Læs mere

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2)

Referat. Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Marianne Olsen Suppleant til repræsentantskabet (afd. 2) Referat Den 28. august 2014 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 26. august 2014

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. august 2017 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria

Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i. Thomasberg (fra kl. 17.55) og suppleant Majid Tim Zakaria Referat af bestyrelsesmøde Bellahøj l og ll, tirsdag d. 03.02.15 - kl.17 i bestyrelseslokalet I mødet deltog: Claus Dilling, Merrit Rosberg, Barbara Cros, John Steen Johansen, John B Thomasberg (fra kl.

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 7. februar 2019, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Erik, Claus, Martin, Claes, Susan, Jette (går efter punkt 8), Mikael (går efter punkt 8) Afbud/Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne.

Bestyrelsen vil undersøge mulighederne. Referat af bestyrelsesmøde d. 6. August 2015 Tilstede: John Steen Johansen, Flemming Jørgensen, Merrit Rosberg, Teia Hauerslev, Barbara Cros. Thor Nielsen med på telefon i tilfælde af afstemning. Afbud

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TaB Nørreby 16/8 2017 18.00 22.15 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF Jesper Therkildsen AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER: REFERAT GODKENDT: Susanne

Læs mere

1. at føre tilsyn med afdelingens vedligeholdelsestilstand, og i samarbejde med administrationen, at igangsætte de nødvendige arbejder.

1. at føre tilsyn med afdelingens vedligeholdelsestilstand, og i samarbejde med administrationen, at igangsætte de nødvendige arbejder. Vedtægter for Vildtbanegård I 1 Bebyggelsen "Vildtbanegård I", er en selvstændig afdeling under Vildtbanegård - Det sociale Boligselskab af 29.Januar 1946, bestående af 600 lejemål med hjemsted i Ishøj

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 250 Torsdag den 9. marts 2017 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Birgit Elouni (BE)

Læs mere

Referat fra budgetafdelingsmøde Afdeling 1-3051

Referat fra budgetafdelingsmøde Afdeling 1-3051 Referat fra budgetafdelingsmøde Afdeling 1-3051 Østerhøj Mødedato: Onsdag den 13. september 2010 Sted: Fælleshuset, Østerhøj Bygade 73A Deltagere: Afdelingsbestyrelsen for Østerhøj, Steen Jørgensen og

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde i Kagsgården Afholdt 16. september 2016

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde i Kagsgården Afholdt 16. september 2016 Tilstede: Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde i Kagsgården Afholdt 16. september 2016 Formand: Næstformand: Kasserer: Bestyrelsesmedlem: Driftsleder: Erik Nielsen Flemming Nielsen (sekretær / redaktør

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll

Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll Referat af bestyrelsesmøde d. 21 august 2014 for Bellahøj l og ll I mødet deltog: Merrit Rosberg, Barbara Cros,Teia Hauerslev, Claus Dilling, Dennis Villumsen, John Steen Johansen og suppleanterne Theis

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d kl DIRIGENT: DAVID Ad. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., David, Sussie, Pia K., Svend Erik, Aase. Afbud fra Karin og Esbern Ott. AD. 2. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009

FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 FSB Bellahøj afd. 1-35 Bestyrelsens årsberetning 2008/2009 Så er tiden kommet, hvor vi afholder vores årlige afdelingsmøde (generalforsamling) og som det har været tradition de sidste par gange, afholdes

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S.

Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. DIRIGENT: MADS AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy R., Mads G., Sussie T., Knud P., Svend Erik B., Aase B. S. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Godkendt, ingen bemærkninger.

Læs mere

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00

Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Referat fra budgetmøde i afdeling 25 - Beboerhuset, Arendalsvej 74, den 15. september kl. 19.00 Fremmødt var: 36 beboere Paul Erik Holmgaard fra organisationsbestyrelsen Silas Haargaard, Mikkel Jensen

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30

Beslutningsreferat af: Referat nr. 6. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.04.05 kl. 18.30 21.30 DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Pia K., Mads, Aase. Afbud fra Per N., Niels, Karin, Klaus. Uden afbud fra Per Chr. Bestyrelsen besluttede, at fremover bliver det ikke

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet

Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken. REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Afdelingsbestyrelsen Valhøjparken REFERAT Kl. 18.00 28. maj 2015 i Bestyrelseslokalet Åbning: Der blev indkaldt til møde d. 25.05.2015 af Nanna Nielsen i henhold til tidligere aftalt dato Sendt til: Ilse

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Tirsdag den 16.09.2014 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Tirsdag den 16.09.2014 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Tirsdag den 16.09.2014 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45

Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 02.08.05 kl. 18.30 22.45 DIRIGENT: PIA H. AD. 1. Fremmødte / Fraværende. 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H., David, Pia K., Karin, Aase. Afbud fra Per N. og Mads. Freddy bød vores nye 1. mand Niels velkommen. AD. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Budget Status på budgettet blev gennemgået sammen med diverse igangværende og kommende projekter:

Referat. Budget Status på budgettet blev gennemgået sammen med diverse igangværende og kommende projekter: Mødereferat 02-04-2019 Ejendomskontoret, Bybjerget Møde indkaldt af: SP Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: HN Ordstyrer: Deltagere: Peter von der Fehr (PF), Susanne Petersen (SP), Susanne Kruse (SK),

Læs mere

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening

Referat Den 31. oktober 2013. Brøndby, den 4. november 2013. Brøndbyernes Andelsboligforening Brøndby, den 4. november 2013 Referat Den 31. oktober 2013 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 74 Mødested: FA09, Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere:

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 16. januar 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 08.04.07. Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.04.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: SVEND ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Pia H., David, Karin, Pia K., Svend Erik, Sussie, Aase. Afbud fra Mads. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 4. Ingen bemærkninger,

Læs mere

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11.

Greve Boligselskab Afdelingsbestyrelsen i Tjur - Tejstgården Afd. 11. Indkaldelse til Tjur- Tejstgårdens afdelingsbestyrelsesmøde nr. 251 Torsdag den 20. april 2017 kl. 18.30 i bestyrelseslokalet. Sendt til: Formand: Svend Aage Larsen (SL) Næstformand: Konstitueres på mødet.

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde d. 29. juni 2016 på ejendomskontoret kl. 15:00 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer) AF Lene S.

Læs mere

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30.

Referat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 04.04.06 kl. 18.30 21.30. DIRIGENT: DAVID AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Ejendomsinspektør Per Nielsen, Varmemester Claus Kæstel, Freddy, David, Pia H., Karin, Pia K., Mads, Sussie, Knud, Aase. AD. 2 Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet.

Afbud fra forretningsfører Esbern Ott, Bianca Balslev, Dennis Johansen og Christian Hansen. Godkendelse af referat nr. 11., samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 20.10.2014. Beslutningsreferat af: Beslutningsreferat no. 1. BESTYRELSEMØDE: Tirsdag d. 14.10 14 kl. 18.30 21.00 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 11. december 2018 til ordinært møde mandag 10. december 2018 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 17.06.07. Referat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 12.06.07 kl. 18.30 22. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Claus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., David, Pia K., Sussie, Aase. Afbud fra Karin og Svend Erik. AD. 2. Godkendelse af referat nr. 6. Ingen bemærkninger,

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 16. november 2010 kl. 18.15-21.00 Til stede: Martin Baden, Henning Lundskov Eriksen, Kirsten W. Nielsen, Anne Søndergaard Bech,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 6. marts 2006 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Til stede: Søren Evers, Peter Møller, Kenneth Berg, Jan-Erik Lund, Poul-Erik Sørensen,

Til stede: Søren Evers, Peter Møller, Kenneth Berg, Jan-Erik Lund, Poul-Erik Sørensen, AKB Blåkildegård Referat af Ejendomskontor møde Tirsdag d. 20 Januar 2015 kl. 17:00-19:00. I mødelokalet Femkanten J 1. Til stede: Søren Evers, Peter Møller, Kenneth Berg, Jan-Erik Lund, Poul-Erik Sørensen,

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Birkerød d. 4. december 2018 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 29. november 2018 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 15:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby

Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby Afdelingsbestyrelsesmøde TAB Nørreby 26/4 2017 17.30 22.00 BESTYRELSESKONTORET MØDE INDKALDT AF MØDETYPE AFBUD: REFERENT: UDEN FOR BESTYRELSEN: DELTAGERE: SUPPLEANTER Jesper Therkildsen Afd. bestyrelsesmøde

Læs mere

www.vestbyen-afd-44.dk

www.vestbyen-afd-44.dk Afdelingsbestyrelsesmøde 7. Oktober 2013 kl. 17.00 Mødested bestyrelseslokalet Tilstede: Bestyrelsesmedlemmer: Preben, Jacobine, Birthe, Iver, og Inspektør: Henrik Suplleanter: Fraværende: Rasmus. Referent:

Læs mere

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3

Brøndbyernes Andels Boligforening Afdeling 3 Referat nr. 7 af 16/5-2013 = Administrationen Klokken 18:15 EM = Ejendomsmester Afholdt i bestyrelseslokalet DL = Driftsleder Tilstede fra bestyrelsen: Annette Reckendorph - Kurt Peter Jørgensen - Alexander

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 32

Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 32 Sted: Nyboesgade 1A, Kælderen, 7100 Vejle Dato: Den 21. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 19 beboere

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev

Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev Deltagere: Referat af beboermøde i Mørkhøjvænge Onsdag 09.05.2012 kl. 19.00 Mørkhøj Bibliotek, Ilbjerg Allé 38A, 2730 Herlev 18 lejemål repræsenteret ved 20 beboere Formand Jim Nielsen Næstformand Kurt

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl I afdelingsbestyrelsens lokaler

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl I afdelingsbestyrelsens lokaler Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl. 18.30-21.30 I afdelingsbestyrelsens lokaler Afdelingsbestyrelse: Inge Nielsen, Karen Løvendahl Jensen, John Frederiksen, Jørnanker Døpke, Rikke

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat.

Bestyrelsesmøde den 19. august 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 7. Referat. Til stede: Jette, Najah, Liselotte, Anna. Afbud: Susanne. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 10. juni 2013. Godkendt med en enkelt rettelse til punktet vedr. tyveri og værkstøjsskuret; Det

Læs mere

Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 12. juni 2006

Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 12. juni 2006 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 12. juni 2006 Mødedeltagere: Jan Lemser Pia Bakkendorf Stitz Rauf Hasanezadeh Susanne Johansson Lene Humle Ebbe Merkelsen Vilhelm Nygaard Henrik Bjørn Hansen Afbud:

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 6. september 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Formand Margit Kjærgaard Næstformand Morten Egelberg Helle Hardt Friis Bjarne Kristensen Dorte Keller

Læs mere

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev.

Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. DIRIGENT: TINA LAURSEN Freddy startede mødet med, at byde velkommen til vores nye suppleant Bianca Balslev. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott (EO) Varmemester Jan Grzona (JG) Formand

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening 8. oktober 2010 Referat fra ordinært årsmøde mandag den 27. september 2010. Velkomst Otto Wois bød velkommen til afdelingens ordinære årsmøde, specielt til: Formand for PAB Preben Bansemer, næstformand

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16.

Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Birkerød d. 17. august 2012 Referat Bestyrelsesmøde torsdag d. 16. august 2012 på ejendomskontoret kl. 16. Bestyrelsesmedlem Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie (kasserer)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 17. juni 2014, kl. 17:00, Protokollens side; 314

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 17. juni 2014, kl. 17:00, Protokollens side; 314 Organisationsbestyrelsen CC: Forretningsfører Tony Sørensen CC: Referatmappen. Holbæk, den 23. juni 2014 Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 17. juni 2014, kl. 17:00, Protokollens side; 314

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11 Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine Anette Kirkeskov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014.

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Deltagere: Formand Farid Charade (FC), Næstformand Fadli Kadim (FK), Kasserer J.Olsen (JO), Medlem Nakalema Iversen (NI) 1. suppleant Mustafa El Khaiyat (MEK) samt

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia

Boligselskabet Futura Fredericia Boligselskabet Futura Fredericia Referat af afdelingsmøde afd. 4506 den 24. april 2013 i fælleshuset, Thygesmindevej 81 Tilstede 14 beboer, Driftschef fra Domea Carsten Nielsen, Næstformand i afd. 4501

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat af Afdelingsbestyrelsesmødet den 2. september 2004 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Godkendt referat. Dato: Bestyrelsesmøde d. 16.09.2015 Deltagere ved mødet: Ejnar, Frank, Jørn, Pia Afbud: Helle, Tomas. Ej Fremmødt: Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 5. september 2005 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden Dato: Godkendt referat fra bestyrelsesmøde d. 21.04.2015 kl. 19:00 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle Nielsen,

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 11.04.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 5. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.04.04 kl. 18.30-22. DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, Pia H. David, Torben, Arne, Pia K. Aase, René. Afbud, Esbern Ott, Per Nielsen, Klaus. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 4. Rettelse til referat fra

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt Afdelingsbestyrelsesmøde 21. januar 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen (afbud), Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud)

Læs mere

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN TORSTED VEST - SLARISDAL 2A - 8700 HORSENS MØDEREFERAT

ANDELSBOLIGFORENINGEN TORSTED VEST - SLARISDAL 2A - 8700 HORSENS MØDEREFERAT MØDE ANDELSBOLIGFORENINGEN TORSTED VEST - SLARISDAL 2A - 8700 HORSENS Bestyrelsesmøde DATO 18. juni 2011 DELTAGERE FRAVÆRENDE REFERENT Majbrit nr. 16C Paw nr. 14D Maria nr. 14D Gitte nr. 14B Louise nr.

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30 Referat af organisationsbestyrelsesmøde 6. juni2017 på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 9. juni 2017 Bestyrelsesmedlemer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen (næstformand) CC Anette Fongemie

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS

ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS ÅBENT BESTYRELSESMØDE - REFERAT FOR AFD. 75 I BK-AARHUS Dato: 26. maj 2014 kl. 19.00 Sted: Fælleslokalet Til stede: Rikke, Rune, Sofie, Kauri, Sigrid og 3 beboere Information: Bilag 1, beslutningsnotat

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 13. september 2012 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 29 st.

Ladegårdsparken Bestyrelsen Ladegårdsparken 29 st. Dagsorden Bestyrelsesmødet den 8. august 2012 Kl. 19.00 Bestyrelseslokalet 29 st. Deltagere:. Uffe Frejdal Nielsen, Niels Hansen, Filiz Ôzkarsli, Pernille Petersen, Henrik Seifert Eriksen, Ibrahim Bakir(

Læs mere

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 10. december 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen.

Meddelelser fra Administrationen v / Esbern Ott, samt fra varmemesteren V / Freddy Rasmussen. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 9,09.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 11 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.09.13 kl. 18.30 21.15 september 2013 DIRIGENT: SUSSIE TRANEKÆR

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 1

AAB Silkeborg Afdeling 1 AAB Silkeborg Afdeling 1 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 14. september 2017 Deltagere: Antal beboere: 18 16 lejligheder var repræsenteret. Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Forretningsorden. for. Bestyrelsen for Mandø Fællesråd.

Forretningsorden. for. Bestyrelsen for Mandø Fællesråd. Forretningsorden for Bestyrelsen for Mandø Fællesråd. 1. Bestyrelsens konstituering 1.1 Valg næstformand, sekretær og kasserer. (Valg af formand sker på Fællesrådets generalforsamling.) Bestyrelsen vælger

Læs mere