Aktivitetsmøde RYTMISK GYMNASTIK. Idrættens Hus Brøndby. Søndag d. 23. oktober kl. 10:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktivitetsmøde RYTMISK GYMNASTIK. Idrættens Hus Brøndby. Søndag d. 23. oktober 2011. kl. 10:00"

Transkript

1 Aktivitetsmøde RYTMISK GYMNASTIK Idrættens Hus Brøndby Søndag d. 23. oktober 2011 kl. 10:00

2

3 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik Søndag d. 23. oktober 2011 kl. 10:00 Idrættens Hus Brøndby Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af udvalgets beretning 3) Fremlæggelse af udvalgets regnskab for ) Målsætninger og handlingsplan 5) Godkendelse af reglementer 6) Fremlæggelse af udvalgets budgetforslag for ) Indkomne forslag 8) Valg, jfr. DGF s vedtægter 16 stk. 3: Næstformand Beth Thygesen Katja Thygesen Sanne Simmelsgaard Hanne-Jette Hinsch Villig til genvalg Ønsker ikke genvalg Ønsker ikke genvalg (1-årig periode) Villig til genvalg 9) Eventuelt Med venlig hilsen på udvalgets vegne Hanne Jensen Formand

4 Årsberetning Endnu et spændende og travlt arbejdsår er til ende, og i skrivende stund er vi allerede i fuld gang med det næste. I Udvalget for Rytmisk Gymnastik kan vi se tilbage på en sæson med flere nye aktiviteter, som vores foreninger og instruktører har taget godt i mod. Eksempelvis har vi udvidet første runde af DM med minier og piger, og i den Æstetiske konkurrence er pigerækken nu også med. I RSG har vi for første gang længe afholdt mesterskaber på den anden side af bæltet. Disse nyskabelser giver positive problemer i form af større krav til hal-kapacitet, og det stiller også større krav til vores foreninger ude i landet, som tilbyder at lægge frivillig arbejdskraft til vores stævner og kurser. Der skal fra udvalgets side lyde en stor tak til alle de frivillige, der gennem den forløbne sæson har hjulpet til, når opgaverne skal løses. Dette være sig både foreninger, der stiller sig til rådighed som arrangører, men også kredsrepræsentanter og ressourcepersoner, som deltager i udvalgets arbejde. En speciel stor tak skal også lyde til vores dommerkorps, som leverer en flot indsats ved forårets konkurrencer. Desuden vil vi fra udvalgets side takke folkene i DGF s administration for et godt og konstruktivt samarbejde og for den måde, I altid står parat til at hjælpe os med udfordringer, hvor korte deadlines ofte er reglen snarere end undtagelsen. Grand Prix Rytme Grand Prix Konkurrencer Konkurrenceåret 2011 bød på nye tiltag indenfor Grand Prix Rytme. Dette forår blev der sammen med 1. runde i Senior og Junior også afviklet konkurrence for Miniog Pigerækken. Det var derfor utroligt dejligt, at man ude i foreningerne havde taget imod tiltaget for disse 2 grupper. Det betød jo samtidig også, at både instruktører og ikke mindst gymnasterne måske skulle arbejde mere intenst på at få deres serier færdige noget tidligere, end hvad man førhen var vant til. Der blev vist god gymnastik, og samtidig havde man tid til at finpudse på serierne inden regionsmesterskaberne og det endelige DM. Der stillede 26 hold op i Minirækken og 15 hold i Pigerækken. Den Æstetiske konkurrence bød også på nye udfordringer, ved at Pigerækken nu også fik mulighed for at deltage ved denne konkurrence. Det blev dog ikke til så mange hold, 4 hold, men alt har jo sin begyndelse. DM for Efterskolerne er kommet for at blive. Vi har oplevet, at der stadigvæk er interesse for at gymnaster, og dermed også Efterskolerne, vil dyrke denne form for gymnastik. Efterfølgende er det også vores håb, at de hjemvendte gymnaster får mulighed for at fortsætte med at dyrke denne konkurrenceform ude i de allerede bestående foreninger eller selv få skabt interessen for at blive instruktører og dermed skabe nye hold.

5 Et konkurrenceår som bærer præg af mange hold i alle rækker. Efterskole-DM i Rytme Ved årets efterskole-dm så vi i år 20 hold fra 9 forskellige skoler. 11 af holdene deltog i 2. række (én serie uden håndredskab), mens 9 hold deltog i 1. række (to serier uden håndredskab samt serie med køller). Det er en markant fremgang i antal deltagere i 1. række. Dagen bød ligesom sidste år på en helt uforlignelig stemning og nogle spændende koreografier. Det tekniske niveau er steget markant på mange af holdene. Vi havde en stor udfordring med at besætte dommerbordet, men fandt heldigvis frem til en brugbar løsning. Vi håber, at flere dommere vil afsætte en dag i den kommende sæson, selvom det foregår på en hverdag. Det er et super fedt arrangement og en anderledes og spændende oplevelse. Næste år holdes Efterskole-DM på Vejstrup på Fyn og igen på en hverdagsaften, torsdag den 26. april. Rytmisk Sports Gymnastik Generelt: Sæsonen 2010/11 har været endnu en god sæson for RSG. De fleste ting omkring RSG er forløbet i fuldkommen vanlig stil eksempelvis har vi oplevet fremgang i deltagerantal (individuelle), hvilket efterhånden er blevet en behagelig tradition. I det forgangne år er der for første gang i mange år blevet afholdt Jysk Mesterskab i RSG. Fællestræninger Året, der gik: Der er i den forgangne sæson gennemført fællestræninger på tre niveauer: Landstræninger, Rekruttræninger og Talenttræninger. Overordnet set er træningerne forløbet nogenlunde, som de plejer. Landstræninger: I sæsonen 2010/11 er det Alua Bekturova fra Kasakhstan, der har stået for landstræningerne. Det har været en stor succes at være tilbage til gamle traditioner: At have udenlandske trænere tilknyttet landsholdet. Rekruttræninger: I lighed med de foregående år er det Katja Thygesen (GF ØBRO), som har taget sig af Rekruttræningerne. Det sociale aspekt vægtes her ligeså højt som det gymnastiske, og den prioritering bidrager til den til hver en tid gode stemning ved træningerne.

6 Talenttræninger: Vi har kørt Talenttræninger for RSG ere og Grand Prix ere, som vi plejer, men har haft endnu flere deltagere end de foregående år. Der har været fuld sving i opvarmning, kropskontrol, kropsbevidsthed, balance og spring, og der er også blevet arbejdet med redskaber. Året, der kommer: I den kommende sæson vil der igen blive gennemført fællestræninger på tre niveauer: Talenttræninger, Rekruttræninger og Landstræninger. Katja Thygesen står for rekrut og talent, men til landstræningerne har vi fået ansat en ny landstræner Nele Põldvere fra Estland, da Alua desværre er flyttet til Barcelona. Talenttræninger: Der er blevet inviteret både RSG- og Grand Prix-klubber til næste års Talenttræninger. Hver klub må sende fire gymnaster (og et ikke defineret antal trænere), og det er vores håb, at mange klubber vil tage imod tilbuddet om fællestræning for pige- og juniorgymnaster, som er rettet mod alle klubber med rytmisk gymnastik på programmet. Rekruttræninger: I alt er der udtaget 14 gymnaster fra fire klubber. Gymnasterne er naturligvis udtaget, fordi de ved årets konkurrencer har vist et potentiale, men det er ligeså meget den hjælp, der kan gives til klubberne, der har spillet ind ved udtagelsen. Målet er, at 12 gymnaster vil tage imod tilbuddet om deltagelse på Rekruttræninger. Landstræninger: I alt otte gymnaster fra to klubber er udtaget, og her er målet, at seks gymnaster vil deltage på træningerne. Vi ser frem til at se udbyttet af træningerne med vores nye udenlandske træner. Konkurrencer: Der er gennemført TIK-pokalen, Sjællands-, Fyns- og Jysk mesterskab og Danmarksmesterskaber for grupper og individuelle samt Jyske Bank-pokalen for individuelle juniorer og seniorer. Det har været en stor fornøjelse at opleve, at der ligesom sidste år var deltagelse fra både Sjælland, Fyn og Jylland ved Danmarksmesterskaberne. En endnu større glæde var det, at også alle tre landsdele var repræsenteret ved de individuelle Danmarksmesterskaber for tredje år i træk. Dermed afholder vi nu et rigtigt Danmarksmesterskab, både for de individuelle og for grupperne. Det er i sig selv en kæmpe fremgang for RSG i Danmark. Fremtiden: Der er Nordisk Mesterskab i Stævnet afholdes i Sverige, og der er indført 100% brugerbetaling på konkurrencen. Dette ligger i tråd med DGFs øvrige aktiviteter, hvor deltagende gymnaster selv står for udgifter til internationale konkurrencer.

7 Vi er rigtig glade for, at vi har fået nogle nye klubber på banen de seneste år, og ikke mindst er vi glade for, at de klubber kommer fra Fyn og Jylland. Nu ser det tilmed ud til, at vi får endnu flere nye klubber banen, både på Sjælland og Jylland. Det er virkelig vigtigt, at der bliver taget hånd om disse klubber, så de ikke farer vild i reglements-junglen. Vi håber, at alle vil bidrage til at fastholde disse klubber, tage godt imod dem ved konkurrencerne, hjælpe med at fodre dem med informationer, når vi lærer nye ting fra ind- og udland og bidrage til gode oplevelser i forskellige sammenhænge. Til alle: Tak for et godt og spændende RSG-år. Vi ser frem til det næste. Æstetisk Gymnastik I 2010 var følgende hold med i projektgrupe: Team Embla (Espergærde), Team Imani (Greve), Team Nova (Espergærde) og Team Luna (Greve). Det var ét nyoprykket seniorhold, ét juniorhold samt to pigerækkehold. Camp en skulle afvikles i november, og det blev den, dog uden international instruktør i første omgang Helle Storm superviserede alle holdene. Efter 1. runde, hvor det viste sig, at valget på de enkelte hold var korrekt, idet alle placerede sig i top 3, fik vi besøg af Laura Nihti i begyndelsen af februar, og her blev der først en fællestræning med fokus på teknik og grundtræning og derefter fokus på holdenes koreografier. Det er altid meget udbytterigt at få råd og vejledning af en finsk instruktør de er bare super gode, og deres stil passer utrolig godt til den danske stil. I Senior var der 4 hold, der havde givet besked om, at de gerne ville deltage internationalt, og da det som bekendt kun er muligt at have 3 hold med, var der hård kamp om at få en plads i top 3 ved 1. runde af GPR. Det blev Team Greve, Team Lyra samt Team Embla, så Tåstrup måtte blive hjemme i denne omgang. Alle 3 hold deltog i VM i Tartu i juni, og det var en super god tur, alle hold ydede en flot indsats og vi fik ros fra andre, også selvom vi stadig er placeret i bunden, Team Embla fik point (nr. 23), Team Greve fik (nr. 25) og Team Lyra fik (nr. 26) Til sammenligning fik det vindende hold point i finalen, og det var Madonna (Rusland). Men det er flot, at alle danske hold fik over 10 i point, og vi er tæt på de nærmeste. Udover det gymnastiske var det en rigtig hyggelig og sjov tur for alle vores hold, som også var ude at spise sammen et par gange. Team Imani (Greve) deltog ved VM for juniorer i Spanien, og det lå i samme weekend som DM i Æstetisk, så vi måtte undvære dem herhjemme. De to pigerækkehold fik mulighed for at deltage i den første internationale konkurrence i deres aldersgruppe, og det foregik i Finland, og det var en herlig tur for begge hold, og de hyggede sig sammen og gjorde deres bedste. Begge hold kom i finalen, så de fik to chancer, og det var rigtig godt, for det var lidt nervøst i første omgang! Pigerne blev meget inspirerede af at se de andre dygtige piger, og det er jo meningen med vores projektgrupper, nemlig at komme ud, få inspiration og motivation til selv at blive bedre, at udvikle sig! Herhjemme blev DM i Æstetisk afviklet i Sorø d. 15. maj og som noget nyt var også pigerækken med. Det var et flot stævne, og der var lys på gulvet, og det er altså meget smukkere, alt tager sig

8 bedre ud, dragter, bling bling, ensfarvet gulvtæppe..flot flot! Resultatet blev, at Team Greve vandt i senior, Team Bellatrix (Espergærde) vandt i junior, og Team Luna (Greve) vandt i pigerækken Tillykke med det! Som noget nyt er der i DGF oprettet et eliteudvalg, hvor URG er repræsenteret ved et æstetisk medlem og et RSG medlem. og i URG er der ligeledes oprettet en elitesektion, hvor der i det forgange år er udarbejdet mål og handleplaner for den æstetiske gymnastik i DK. Tak for endnu et spændende arbejdsår Sæsonen har givet os rigtig mange gode gymnastiske oplever, og også rigtig mange oplevelser af social karakter. Et samstemmende udvalg oplever, at der overalt i rytmegymnastikkens verden er et stærkt netværk ar ressourcepersoner, kredsrepræsentanter, instruktører og dommere, som deltager aktivt og bidrager til, at vi får udviklet den rytmiske gymnastik i Danmark. Tak for et godt arbejdsår Beth Thygesen, Camilla Kruse, Sonja Jakobsen, Hanne-Jette Hinsch, Katja Thygesen, Sanne Simmelsgaard, Susanne Drygaard og Hanne Jensen

9 Budget Budget 2010 I budgetåret 2010 fik URG tildelt kr Vi endte året med et overforbrug på kr Dette overforbrug skyldtes primært 2 ting. DM i FG 90 blev langt dyrere end budgetteret. Transporten for RSG til Nordiske blev langt dyrere end budgetteret. Det fik konsekvenser på 2011 budgettet og betød at vi skulle nedjustere vores 2011 budget med kr Budget 2011 I budgetåret 2011 har vi fået tildelt kr

10 Årsregnskab 2010 Udvalget for Rytmisk Gymnastik Realiseret 2010 Budget 2010 Startgebyrer Kursusindtægter Arrangementsindtægter Fællestræninger/lejre og lignende Andet deltagergebyr Andre indtægter Indtægter i alt Mesterskaber og konkurrencer i DK NM og landskampe Fællestræninger og lejre og lignende Internationale møder/tekn. kongresser Egne kurser Møder og administration Andre udgifter Udgifter i alt Resultat, Rytmisk Gymnastik

11 Budgetforslag 2012 Budgetforslag 2012 offentliggøres snarest på hjemmesiden.

12 Målsætningskontrakt og udvalgets handlingsplan Målsætningsaftale 2012 Organisation A 1 Kort beskrivelse af enhedens navn, primære virke og opgaver i organisationen Udvalget for Rytmisk Gymnastiks primære virke er at varetage de tre aktiviteter RSG, GPR og Æstetisk Gymnastiks interesser. Sørge for driften af konkurrencer, afholde kurser, lægge budget, udvikle trænere og gymnaster. A 2 Kort beskrivelse af enhedens struktur og arbejdsformer Udvalget består af 8 medlemmer. Udvalget har en flad struktur med en formand og 7 menige medlemmer. Der bliver holdt fælles møder og gruppemøder. Grupper: Økonomi Kursus Stævner Dommer Elite, herunder æstetisk Efterskole DM A 3 Kort beskrivelse af hovedarbejdsopgaverne for de enkelte sektioner og udvalg i strukturen Økonomigruppen: kontrollere månedsrapporter, lægger budget, laver årsopgørelse. Kursusgruppen: Afdække/tilbyde/tilrettelægge kurser Stævnegruppen: Lave stævneaftaler sammen med foreningerne, finde konkurrence datoer. Dommergruppen: uddanne dommere, påsætte dommere til konkurrencer. Elitesektionen: er ikke endeligt beskrevet endnu. Efterskole DM: Afholde stævnet og afholde kurser. Driftsrutiner B Beskrivelse af enhedens håndtering af arbejdsgange, f.eks: B 1 Retningslinjer ved mødeindkaldelse og referater Formanden indkalder til møder, og udsender dagsorden. Referatet udsendes til udvalget umiddelbart efter mødet. B 2 Økonomirutiner Rapporterne kontrolleres hver måned, der følges op på eventuelle afvigelser Budgettet laves i sammenarbejde med alle grupperne. Konkurrencer/mesterskaber/events/projekter/kurser/ samlinger m.v. C Beskriv indholdet af de enkelte aktiviteter der indgår i budgettildeling 2012: C 1 Konkurrencer Der afholdes følgende konkurrencer:

13 C 2 C 3 C 4 C 5 C 6 C 7 C 8 Grand Prix mesterskaber DM 1. runde mini, pige, junior og senior Regionsmesterskab Sjælland Regionsmesterskab Fyn Regionsmesterskab Jylland DM Mikro & Tweens DM 2. runde mini, pige og junior DM - Senior 1. & 2. Division DM - Senior 3. div. Rytmisk Sports Gymnastik mesterskaber Regionsmesterskab Sjælland Gruppe Regionsmesterskab Sjælland Indv. Regionsmesterskab Jylland Gruppe Regionsmesterskab Jylland Indv. Regionsmesterskab Fyn Gruppe Regionsmesterskab Fyn Indv. DM - Individuelt DM - Gruppe Efterskoler Efterskole-DM i Rytme Æstetisk DM Æstetisk Gymnastik Mesterskaber Alt står under c1 Events Projekter Æstetisk Junior projekt Et projekt der skal sikre en fortsat talentmasse inden for æstetisk gymnastik. Udvalgte hold mødes 1-2 gange om året og bliver trænet af udenlandsk æstetisk træner. Kurser GPR Kursus for alle GPR instruktører. Kursus som tager udgangspunkt i reglementet URG spotkursus For alle instruktører i DGF Dommerkursus GPR Dommerkursus international Samlinger Landshold Rekrut Talent Andet Samtlige de i C 1 C 7 nævnte aktiviteter indplaceres i kalenderform C2 Mesterskaber Se sidste side C4 Projekter Den februar Æstetisk Junior Projekt weekend C5 Kurser 28. august 2011 URG spotkursus september 2011 GPR Kursus

14 3. september 2011 Dommerkursus teknisk November 2011 Dommerkursus teknisk Køge November 2011 Dommerkursus - Jylland januar Dommerkursus international æstetisk - Rusland C6 Samlinger Landshold Talent Rekrut Visioner og målsætninger DGF s fokuspunkter, vision og målsætninger for perioden , er forlænget til også at gælde i D 1 Beskriv de opstillede mål fra 2009 og 2010 som enheden vil have særlig fokus på i 2012 URG vil i have særlig fokus på fastholdelse af de nye foreninger, der er kommet i både RSG og GPR. URG vil i have særlig fokus på talentudviklingen. I RSG er dette bl.a. ved at få ny landstræner udefra. I Æstetisk er det ved også at have inddraget pigerækken i det æstetiske projekt. Samspil med DGF s administration F 1 Beskrivelse af forventninger til daglige samarbejde med administrationen Vores forventning er, at vi kan få hjælp til alt det administrative i forhold til konkurrencer og kurser, samt hjælp til diverse ad hoc opgaver. Desuden forventer vi, at den administrative person tilknyttet vores aktivitet har kendskab til aktiviteten og kan forstå vores arbejdsrutiner. Bemærkning: det fungerer pt. rigtig godt!!! Med virkning pr. 1. januar 2012 indgår beskrivelse af fælles mål for opfyldelse af målsætningerne for hele DGF: Vi vil tilbyde optimale rammer for udvikling af gymnaster og gymnastikformer Vi vil deltage i OL og forbedre resultater i internationale mesterskaber og konkurrencer Vi vil øge antallet af medlemsforeninger, der benytter vores tilbud Vi vil, med fortsat fokus på kvalitet, øge vores markedsandel på kursus og uddannelsesområdet Vi vil være kendt og respekteret i internationale gymnastikmiljøer Vi vil være en anerkendt og naturlig samarbejdspartner i forhold til sundhedsfremmende projekter Vi vil have en stabil og ansvarlig økonomi

15 Handlingsplan, 2012 Uddannelse af dommere Det er glædeligt at se, at der er kommet nye dommere til i sæson 2011, og det er målet at få uddannet flere dommere til 2012, så der for hver repræsenterede forening er min. 1-2 dommere til rådighed ved regions- og landsmesterskaber. Det er en kendsgerning, at der er stor forskel på de tre dommerfunktioner T / U / K, og at alle dommere har deres favorit-funktion, når der dømmes. Det er derfor nødvendigt at kigge på uddannelsesstrukturen for dommerne, så der tages højde for, at vi får udviklet dommere med kompetencer indenfor alle dommerfunktioner. Plan: - afholdelse af kursus i januar (Sjællandskredsen) - afholdelse af tilsvarende kursus Fynskreds / Jyllandskredsen - afholdelse af kursus i Odense ultimo januar - Efterårskurser: august/september - November: 1 på Sjælland, 1 Jylland/Fyn Videreudvikling af gymnaster Der afholdes talenttræninger for RSG og GPR, hvor pigerne får en oplevelse med gymnaster fra andre foreninger i samme aldersgruppe, der planlagt 2 fælles/talenttræninger i efteråret Formålet med fællestræningerne er at få inspiration til håndredskabsserien samt tekniktræning (spring, pivot er, osv.) Plan - Leje af hal (evt.), 2 fællestræninger - Løn til instruktør, 2 fællestræninger - Indtægt i form af egenbetaling fra gymnaster. Alm. kurser GPR kursus GPR har deres årlige kursus for alle instruktørerne i september måned. Her opleves både danske og internationale instruktører. GPR spotkursus Er kommet for at blive og er en god mulighed for at samle GPR instruktørerne til flere små inspirationskilder. Reglements gennemgang RSG Vi arbejder på at få nye trænere og klubber til at gå i gang med RSG og giver information i skemaskrivning, i sværheder samt kigger på gymnasterne live og gennemgår sværheder/gymnastisk værdier. Der skal afholdes to gennemgange om året én for nye klubber og en for etablerede klubber samt dommere. Konsulentjeneste i URG I det små er det begyndt at blive mere udbredt at en konsulent besøger en forening og giver råd og vejledning til et/flere GPR hold i forskellige aldersgrupper.

16 I RSG er der spiren af flere små nye klubber i Vest, for at holde disse klubber til ilden og sikre deres deltagelse i konkurrencerne, ønsker RSG gruppen at gøre en særlig indsats for disse klubber. Indhold i et sådan arbejde består i: - At hjælpe til med at forbedre koreografi - At give instruktøren en bedre forståelse af reglement - At give inspiration til træning og metode - På den lange bane at forbedre den gymnastiske kvalitet for klubben og for RSG som helhed! Økonomi: - URG kan tilbyde kørselsgodtgørelse til konsulent fra hjemadresse til mødested og retur Foreningernes udgift: - Skal betale løn til konsulent. Efterskole DM Formål: Fastholde rytmiske gymnaster samt tiltrække nye. Implementere den rytmiske konkurrencegymnastik i efterskolemiljøet Mål: deltagende hold fra forskellige skoler Status I 2009 var der 13 deltagende hold fra 8 efterskoler stor succes. I 2010 var der 21 deltagende hold fra 10 efterskoler endnu en stor succes I 2011 var der 20 deltagende hold fra 9 efterskoler succes igen! Ideér - Dannelse af arbejdsgruppe med repræsentanter fra efterskolerne (lærer, tidl. elever), rytmisk udvalg samt konsulent som tovholder. - Ungdomsnetværk til ide udvikling omkring selve dagen - Infomøder 2-3 steder i landet, info og reglement gennemgang, serie inspiration (evt. deltag på GP konvent og kursus gratis deltagelse?) Talentprojekt Æstetisk gymnastik Æstetisk projekt er et projekt, der skal sikre, at de bedste hold i Pigerækken og Juniorrækken holder eliteniveauet og skaber kontinuitet. Der skal tre hold med fra hver række og de vil blive tilbudt deltagelse i træningcamps, konsulenthjælp og rådgivning fra URG og udenlandsk træner. Mål: - at få startet en udvikling af dygtige gymnaster så tidligt som muligt - at det gymnastiske niveau i GPR/æstetisk højnes betydeligt - at der kan oparbejdes/udvikles en disciplin under URG med mere tyngde

17 - At der indgås samarbejdsaftaler med udvalgte hold med henblik på deltagelse i internationale konkurrencer i æstetisk gymnastik. Økonomi - Egenbetaling på camps og ved internationale konkurrencer DGF - Medlemskab af IFAGG URG - diverse transportudgifter til info møde samt til undervisere ved flere lejligheder. - Udgifter i forbindelser med træningslejr, såsom løn til undervisere, evt. lokaleleje, forplejning til undervisere, materialer samt transport. - Let forplejning informationsmøde med foreninger og URG - Uddannelse af æstetiske dommere, som vil være et plus ved internationale konkurrencer samt på national plan. Transport/ophold for 1 medlem af URG til VM 2011, som delegationsledere. Konkurrencekalender URG : 21. januar Jyske Bank Pokalen Taastrup (RSG) januar DM 1. runde, mini, pige, junior, senior Espergærde (GPR) 5. februar TIK Pokalen Taastrup (RSG) marts Nordisk Mesterskab Sverige (RSG) 10. marts SRM Farum (GPR) 11. marts JM sted oplyses senere (RSG) 17. marts SRM indv. Taastrup (RSG) 24. marts DM Æstetisk Greve 25. marts SRM Gruppe Taastrup (RSG) april DM 2. runde mikro, mini, pige, tweens, junior Odense (GPR) 26. april Efterskole-DM i Rytme Vejstrup 28. april DM Gruppe Taastrup (RSG) 12. maj DM 2. Runde senior Silkeborg (GPR) maj DM indv. Taastrup (RSG)

18

19

20

Aktivitetsmøde. Hotel Scandic. Hvidovre. Søndag den 26. oktober 2014. Kl. 10.00

Aktivitetsmøde. Hotel Scandic. Hvidovre. Søndag den 26. oktober 2014. Kl. 10.00 Aktivitetsmøde Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl. 10.00 - 2 - Hermed indkaldes til Årsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik Søndag den 26. oktober 2014 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg

Læs mere

Referat fra URG s aktivitetsmøde 27.10.13

Referat fra URG s aktivitetsmøde 27.10.13 Referat fra URG s aktivitetsmøde 27.10.13 Idrættens Hus Brøndby 1 URG s aktivitetsmøde 27.10.13 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Udvalgets beretning 3. Udvalgets regnskab for 2012 / regnskabsrapport 2013

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Sports Acrobatik Udvalget Søndag den 30. oktober 2016 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde Beretning og dagsorden Aktivitetsmøde Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby tlf. 43 26 26 26 Søndag den 1. november 2009, kl. 10.00-14.00 Indholdsfortegnelse Dagsorden... Side 3 Beretning... Side

Læs mere

Der blev orienteret om, at der i 2013 vil blive afholdt seminar i Rytmisk sportsgymnastik d. 19 sep. & dato for Æstetisk seminar kommer senere.

Der blev orienteret om, at der i 2013 vil blive afholdt seminar i Rytmisk sportsgymnastik d. 19 sep. & dato for Æstetisk seminar kommer senere. Grand Prix Seminar 2013- lørdag d. 22. juni Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation af deltagerne 2. Æstetisk gymnastik 3. Stævner Pokaler og konkurrencer 2014 (Værtsforening til FM & DM mini søges) 4.

Læs mere

REFERAT AF. Aktivitetsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik. Søndag den 26. oktober 2014

REFERAT AF. Aktivitetsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik. Søndag den 26. oktober 2014 REFERAT AF Aktivitetsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik Søndag den 26. oktober 2014 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af udvalgets beretning 3) Fremlæggelse af udvalgets regnskab for 2013 4) Målsætninger

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 2 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2014

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2014 Danmarks Gymnastik Forbund AGG Forum 2014 URG s Elitesektions placering Dommer udvalg Økonomi udvalg Elitesektion AGG afdeling RSG afdeling DGF s Eliteudvalg URG 8 medlemmer Reglements udvalg Stævne udvalg

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2)

Læs mere

GPR seminar 2012, søndag d. 24. juni Bolbro skole, Stadionvej 50

GPR seminar 2012, søndag d. 24. juni Bolbro skole, Stadionvej 50 GPR seminar 2012, søndag d. 24. juni Bolbro skole, Stadionvej 50 1. Velkomst ved Hanne Jensen, formand URG. Tilstede: 22 foreninger, 78 deltagere 2. De tilmeldte foreninger var blevet placeret foreningsvis

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Aktivitetsmøde RYTMISK GYMNASTIK. Idrættens Hus Brøndby. Søndag d. 1. november 2009 kl. 10:00

Aktivitetsmøde RYTMISK GYMNASTIK. Idrættens Hus Brøndby. Søndag d. 1. november 2009 kl. 10:00 Aktivitetsmøde RYTMISK GYMNASTIK Idrættens Hus Brøndby Søndag d. 1. november 2009 kl. 10:00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik Søndag d. 1. november 2009 kl. 10:00 Idrættens

Læs mere

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015

REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 REFERAT URG MØDE 5 - SØNDAG D. 20. SEPTEMBER 2015 Idrættens Hus, Brøndby. GymDanmark mødelokale, 5. sal. Kl. 9 16. Frokost undervejs. Anette afbud indtil kl. 12. Gitte, Nicoline, Beth og Anders afbud.

Læs mere

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016

Elite RSG. Forår 2015 Revideret forår 2016 Elite RSG Forår 2015 Revideret forår 2016 Formål: Elitesektionen har til formål at sikre en klar og synlig struktur omkring elitearbejdet under URG således at danske gymnaster, trænere, dommere og andre

Læs mere

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2015

Danmarks Gymnastik Forbund. AGG Forum 2015 Danmarks Gymnastik Forbund AGG Forum 2015 URG s Elitesektions placering Dommer udvalg Økonomi udvalg Elitesektion AGG afdeling RSG afdeling URG 8 medlemmer Reglements udvalg Stævne udvalg Uddannelses udvalg

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016, kl. 10:00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik Søndag den 30. oktober 2016 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2)

Læs mere

Mødedato: 29. maj 2019 kl Mødenavn: URG møde 8

Mødedato: 29. maj 2019 kl Mødenavn: URG møde 8 Mødedato: 29. maj 2019 kl. 20.00-22.00 Mødenavn: URG møde 8 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Ordstyrer: Skype Beth Thygensen (bth), Camilla Kruse (ckr), Hanne Enevoldsen (hen), Helle Jensen (hje), Inger

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 29. oktober 2017 2 Hermed indkaldes til Årsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 29. oktober 2017 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Sports Acrobatik

AKTIVITETSMØDE Sports Acrobatik AKTIVITETSMØDE Sports Acrobatik Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Sports Acrobatik Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT URG MØDE 1 - SØNDAG D. 30. NOVEMBER 2014

REFERAT URG MØDE 1 - SØNDAG D. 30. NOVEMBER 2014 REFERAT URG MØDE 1 - SØNDAG D. 30. NOVEMBER 2014 Sted: TIK Klublokaler ved Taastrup Idræts Haller, Parkvej 78, Taastrup. Kl. 9:30-15. Mødeleder: GLY Referent: LKO Tilstede: SDR, HEN, GLY, BTH, HAJE, NVP,

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2015-16 8 Kontakt

Læs mere

AKTIVITETSMØDE. Gymnastik for Alle. Idrættens Hus, Brøndby

AKTIVITETSMØDE. Gymnastik for Alle. Idrættens Hus, Brøndby AKTIVITETSMØDE Gymnastik for Alle Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 27. oktober 2018 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 27. oktober 2017 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00

Aktivitetsmøde i. Gymnastik for Alle. udvalget. Hotel Scandic. Hvidovre. Lørdag den 25. oktober 2014. Kl. 16.00 Aktivitetsmøde i Gymnastik for Alle udvalget Hotel Scandic Hvidovre Lørdag den 25. oktober 2014 Kl. 16.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 25. oktober 2014 kl.

Læs mere

INFOFOLDER Espergærde Grand Prix & Æstetisk Gymnastik

INFOFOLDER Espergærde Grand Prix & Æstetisk Gymnastik INFOFOLDER Espergærde Grand Prix & Æstetisk Gymnastik 2014-15 1 GRAND PRIX OG ÆSTETISK GYMNASTIK Rytmisk gymnastik i Danmark dækker bl.a. over Grand Prix Gymnastik og Æstetisk Gymnastik. Rytme gymnastikken

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2016-17 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2016-17 8 Kontakt

Læs mere

TeamGym-landshold 2015-2016

TeamGym-landshold 2015-2016 TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 3 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 4 Prioritering af hold 4 Økonomi

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 29. oktober 2017 Hermed indkaldes til Årsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik Søndag den 29. oktober 2017 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Rytmisk Gymnastik

AKTIVITETSMØDE Rytmisk Gymnastik AKTIVITETSMØDE Rytmisk Gymnastik Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 27. oktober 2018 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik Lørdag den 27. oktober 2018 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation

Indholdsfortegnelse Forpligtelse Vision Målsætning Begrebsafklaring Organisering Prioritering af hold Økonomi Vidensdeling Kommunikation TeamGym-landshold 2015-2016 Indholdsfortegnelse Forpligtelse 3 Vision 3 Målsætning 3 Begrebsafklaring 4 Organisering 4 Landshold og Juniorlandshold 4 Elitesektionen (TG-ES) 5 Prioritering af hold 5 Økonomi

Læs mere

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter

Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter Referat fra TeamGym seminar Dato: 02.06.12 Tid: 13.00 17.30 sted: Odense idrætscenter 1. Velkomst ved Anders. Vi vil gerne høre hvad I mener inden vi beslutter noget 2. Forslag om nye aldersinddelinger

Læs mere

Udvalget for Rytmisk Gymnastik

Udvalget for Rytmisk Gymnastik Udvalget for Rytmisk Gymnastik 2015-2016 Formand: Næstformand: Medlemmer: Hanne Jensen Beth Thygesen Susanne Drygaard Camilla Kruse Anette H. Pedersen Nicoline Pedersen (Regionsansvarlig) Lotte Kok Inger

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

REFERAT URG Udvalgsmøde Nr /2017

REFERAT URG Udvalgsmøde Nr /2017 Mødedato: 28. december 2016 kl. 10-16.30 Mødenavn: URG møde 2 Sted: Paarupvej 21, 5210 Odense NV Deltagere: Anna Hillestrøm (ahi), Camilla Kruse (ckr), Fie Arndal (fan), Hanne Enevoldsen (hen), Inger Kluwer

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

REFERAT af Grand Prix Seminar 2015

REFERAT af Grand Prix Seminar 2015 REFERAT af Grand Prix Seminar 2015 Tid: 20-jun-2015 kl. 12.30-17 Sted: Referent: Ordstyrer: Bolbro Skole, Stadionvej 50, 5200 Odense Anette Hj. Pedersen Hanne Jensen 1 1. Velkomst og præsentation af deltagerne

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

Kastrup Gymnastikforening af 1966

Kastrup Gymnastikforening af 1966 Kastrup Gymnastikforening af 1966 Årsberetning 2013 Formandens beretning: Vi har igen i år haft en sæson med fremgang både mht. resultater i vor konkurrence afdeling men også mht. medlemstal og trænere,

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Rytmisk Gymnastik

AKTIVITETSMØDE Rytmisk Gymnastik AKTIVITETSMØDE Rytmisk Gymnastik Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rytmisk Gymnastik Lørdag den 26. oktober 2019 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

2. Orientering fra formand 1. Nyt fra bestyrelsen Der har ikke været bestyrelsesmøde siden sidste URG møde. Så intet nyt

2. Orientering fra formand 1. Nyt fra bestyrelsen Der har ikke været bestyrelsesmøde siden sidste URG møde. Så intet nyt Mødedato: 15. juni 2019 kl. 15.00-18.00 Mødenavn: URG møde 9 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Ordstyrer: Hvidovre Scandic Anna Knutzen (ahi), Beth Thygensen (bth), Camilla Kruse (ckr), Hanne Enevoldsen

Læs mere

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl

Velkommen til. Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl Velkommen til Vandpolosektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 09.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde 2012 Søndag den 29. april 2012 kl. 9.00

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde 2012 Søndag den 29. april 2012 kl. 9.00 Gustav Friislund Sundgaard og Niklas Nybro Sørensen deltagere i synkront udspring ved NM 2011 Velkommen til Udspringssektionens områdemøde 2012 Søndag den 29. april 2012 kl. 9.00 1/9 Dagsorden 1. Valg

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020

TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 TeamGym-landsholdenes vej mod EM 2020 Indholdsfortegnelse Formål 3 Vision 3 Definitioner 4 Målsætning 4 Organisationen bag TeamGym-landsholdene 5 Bruttotrupper og efterudtagelse hertil 6 Fokuspunkter 6

Læs mere

GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME

GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME Indhold Generelt... 3 Konkurrencestruktur... 3 Konkurrenceansvarlige... 4 Generelle bestemmelser for alle rækker...

Læs mere

GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME

GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME GENERELT REGLEMENT FOR GymDanmarks GRAND PRIX RYTME KONKURRENCER & EFTERSKOLE DM I RYTME Indhold Generelt... 3 Konkurrencestruktur... 3 Konkurrenceansvarlige... 4 Generelle bestemmelser for alle rækker...

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016 Kl. 10:00

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby. Søndag d. 30. oktober 2016 Kl. 10:00 Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Søndag d. 30. oktober 2016 Kl. 10:00 1 Dagsorden: A-C sammen med Trampolin. A) Præsentation af udvalg B) Orientering omkring mødets opdeling og vores samarbejde i Konkurrencesektionen

Læs mere

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015 Formandens beretning 2015 Endnu engang er det en fornøjelse at kunne fremlægge årets beretning med det formål at fortælle om de aktiviteter, der har været i foreningen, de aktiviteter foreningen har været

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Formanden for udvalget for TeamGym Frank Veje Jakobsen bød de 15 fremmødte velkommen til årsmødet.

Formanden for udvalget for TeamGym Frank Veje Jakobsen bød de 15 fremmødte velkommen til årsmødet. Mødedato: 30. oktober 2016 Mødenavn: Årsmøde Sted: Referat: Idrættens Hus, Brøndby Stine Schou Andersen Formanden for udvalget for TeamGym Frank Veje Jakobsen bød de 15 fremmødte velkommen til årsmødet.

Læs mere

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Bestyrelsen... 2 Eliteudvalget... 3 Medlemmer... 3 Opgaver... 5 Formand for eliteudvalg... 5 Elitesektioner... 5 Opgaver...

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Scandic Hvidovre (Onboarding seminar, GymDanmark) + SKYPE

Scandic Hvidovre (Onboarding seminar, GymDanmark) + SKYPE REFERAT URG Udvalgsmøde Nr. 1 2017/2018 Mødedato: 26. november 2017 kl. 11.00-13.00 Mødenavn: URG møde 1 Sted: Deltagere: Afbud: Ordstyrer: Referent: Scandic Hvidovre (Onboarding seminar, GymDanmark) +

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november.

Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Landshold DAFF Bestyrelsen ønsker at præsentere et oplæg vedr. landsholdene og landsholdsaktiviteterne på årsmødet i november. Bestyrelsen mener ikke, at landsholdene kan legitimeres i et argument om de

Læs mere

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde. Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby tlf. 43 26 26 26

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde. Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby tlf. 43 26 26 26 Beretning og dagsorden Aktivitetsmøde Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby tlf. 43 26 26 26 Søndag den 23. oktober 2011, kl. 10.00 Side 2 af 12 Indholdsfortegnelse Dagsorden... Side 4 Beretning...

Læs mere

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen

Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Hovedinstruktører på EM Gymnastikskolen Underviser til dagligt på Gymnastikhøjskolen Ollerup, Bellinge Gymnasterne og OGF Det er en fantastisk mulighed for at lære mere og opleve suset fra et Europæisk

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00 Udsprings talentsamling i Farum august 2010 Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00 Dagsorden for udspringssektionens områdemøde 2011 1. 2010 budget 2011 - se bilag

Læs mere

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde. Breddegymnastikudvalget

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde. Breddegymnastikudvalget Beretning og dagsorden Aktivitetsmøde Breddegymnastikudvalget Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby tlf. 43 26 26 26 Søndag den 1. november 2009, kl. 10.00 Indholdsfortegnelse Dagsorden... Side

Læs mere

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007

Kaproningsudvalget Aktiviteter 2007 Dansprint Maraton Cup Løbsoversigt: Åbne Sjællandske Mesterskaber 28. april Handelsbanken Paradisløb 6. maj Maribo Maraton 19. maj Sorø Maraton 23. juni Danmarks Mesterskaberne, lange distancer 6. 8. juli

Læs mere

Information - Junior piger

Information - Junior piger Information - Junior piger Sæson 2018-2019 Kontingent tilmelding: https://www.tga.dk/cms/teamoverview.aspx Tilmelding til holdet, ekstra info osv.: https://goo.gl/forms/vycxky4lc1znnhq33 Hvad er TeamGym?

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Parkour I Parkour I Lasse Sønnichsen og Mathias Ried-Larsen

Parkour I Parkour I Lasse Sønnichsen og Mathias Ried-Larsen Parkour I Parkour i gymnastiksalen 1. I dette modul vil der være fokus på følgende: Teori om hvad parkour er, hvorfor det er godt at bruge når man træner spring og gymnastik, hvilke pædagogiske overvejelser

Læs mere

Til denne første runde af Danmarksmesterskabet i Grand Prix Gymnastik er det Elite 3000, der kommer og åbner stævnet.

Til denne første runde af Danmarksmesterskabet i Grand Prix Gymnastik er det Elite 3000, der kommer og åbner stævnet. Til denne første runde af Danmarksmesterskabet i Grand Prix Gymnastik er det Elite 3000, der kommer og åbner stævnet. Elite 3000 og Espergærde Grand Prix har i efteråret 2011 indgået et samarbejde og Elite

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde

Beretning og dagsorden. Aktivitetsmøde Beretning og dagsorden Aktivitetsmøde Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby tlf. 43 26 26 26 Søndag den 10. oktober 2010, kl. 10.00-14.00 Indholdsfortegnelse Dagsorden... Side 3 Beretning... Side

Læs mere

Aktivitetsmøde i Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl

Aktivitetsmøde i Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl Aktivitetsmøde i Hotel Scandic Hvidovre Søndag den 26. oktober 2014 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 26. oktober 2014 kl. 10.00 Sted: Scandic Hotel - Hvidovre

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 29. april 2017, kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016

Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Struktur for talentudvikling og elitearbejde 2012-2016 Eliteudvalget har besluttet den kommende struktur for talentudvikling og elitearbejde gældende fra 2012. Nedenstående tabel viser en oversigt over

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat af UIG s aktivitetsmøde 2015

Referat af UIG s aktivitetsmøde 2015 1. Referat af UIG s aktivitetsmøde 2015 1. Velkommen 2. Valg af dirigent Jørgen Bech Bang er valgt som dirigent. 3. Årsberetning 2014-2015 V. formand Torben Brix. Nævnværdige resultater 2015: Sebastian

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Tumbling

AKTIVITETSMØDE Tumbling AKTIVITETSMØDE Tumbling Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Tumbling Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

BESLUTNINGSNOTAT - UDSPRINGSSEKTIONENS OMRÅDEMØDE

BESLUTNINGSNOTAT - UDSPRINGSSEKTIONENS OMRÅDEMØDE BESLUTNINGSNOTAT - UDSPRINGSSEKTIONENS OMRÅDEMØDE Dato: Den 27. april 2014 Mødetidspunkt: Kl. 09.00-12.00 Mødested: Scandic Hotel, Bramdrupdam Deltagere: Christian Koerner (CK), Nomi Mortensen (NM), Pia

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt

Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt Referent: Espen Larsen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Erik Juhl Mogensen blev valgt Mødet er rettidigt indkaldt 2. Beretninger Marianne K: Der er godt gang i tumbling aktiviteterne og tumbling har deres

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN!

SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! SÆSON 2013-2014 VELKOMMEN! Velkommen til sæsonen 2012/2013 i Taastrup Gymnastik Forening Det er allerede blevet tid til at gøre klar til en ny sæson i TGF. En sæson der sikkert bliver lige så begivenhedsrig

Læs mere