Microdial flowmåler. Brugsvejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Microdial flowmåler. Brugsvejledning"

Transkript

1 Microdial flowmåler Brugsvejledning saattaa 2014

2 1. Symboler Advarsel! Angiver risiko for en farlig situation, der hvis den ikke forebygges kan medføre personskade for brugeren eller andre. Forsigtig! Angiver risiko for en farlig situation, der hvis den ikke forebygges kan medføre skade på udstyr eller ejendom. Pas på, se ledsagende dokumentation Der må ikke bruges olie 0120 CE-mærket iht. direktivet om medicinske anordninger 93/42/EF med ændring ved direktiv 2007/47/EF Rygning forbudt Dato for udførelse af serviceeftersyn 1304X12345 YYMM Dato for produktionsidentifikation 2. Advarsler 2.1. Advarsler! Gennemlæs hele denne vejledning, før du bruger eller viser andre, hvordan man bruger Microdial flowmåler. Som med alt medicinsk udstyr kan forsøg på at bruge denne anordning uden en indgående forståelse af dens funktion, resultere i patient- eller brugerskader. Medicinsk oxygen er eller bør betragtes som et lægemiddel og bør kun anvendes til medicinske formål som ordineret af en læge eller autoriseret kliniker og i henhold til den medicinske produktmærkning. Hvis der anvendes en cylinder og regulator, skal man sikre sig, at anordningen er tilsluttet regulatoren, og at cylinderventilen er helt åben, før behandling påbegyndes. Sørg for, at den medicinske oxygentilførsel er tilstrækkelig stor til den tiltænkte behandling samt at den tilføres inden for det trykområde, der angives i anordningens specifikationer. Hvis tilførslen er en gascylinder, skal cylinderens indholdsmåler kontrolleres regelmæssigt. Oxygenterapi kan være en kritisk behandling. Der bør anvendes en reguleret flowmåler i nøje overensstemmelse med en læges recept og instrukser. Supplerende oxygenterapis effektivitet kan kun fastslås ved kontinuerlig overvågning af blodoxygenniveauerne. Det er særdeles vigtigt, at udføre overvågning af PaO2 eller SpO2, når der ordineres supplerende oxygen.

3 Microdial flowmåler leverer intet flow mellem flowindstillingerne. Når der vælges en flowindstilling, skal man sikre sig, at flowvælgerknappen klikker på plads, og at flowindstillingen er korrekt valgt. Ventilationshullerne i præregulatoren må ikke tildækkes, da det vil ændre anordningens kalibrering. En Microdial flowmåler må aldrig nedsænkes i væsker af nogen art. Sørg for, at der ikke kommer vand ind i portene eller ventilationshullerne. Flowmålerens nøjagtighed vil blive påvirket, hvis indgangstrykket ikke svarer til det, der angives i specifikationerne. Flowmåleren skal altid afbrydes fra gastilførslen, når den ikke er i brug. Oxygen er ikke brændbart, men en oxygenberiget atmosfære vil i høj grad øge hastigheden og sværhedsgraden i en forbrændingsproces. Olie og/eller fedt, der er til stede i en oxygenberiget atmosfære, vil blive særdeles brændbart. Oxygen må aldrig få lov at komme i kontakt med olie, fedt eller andre kulbrintebaserede stoffer. Der må ikke anvendes olie eller fedt på denne Microdial flowmåler. Der må aldrig administreres oxygen, mens der ryges, eller i nærheden af åben ild. Der er monteret en gasspecifik konnektor på Microdial flowmåleren. Gør ikke forsøg på at ændre fittingsene, så de passer til andre gasser eller fittingssystemer. Kun relevant uddannet personale, der arbejder under kontrollerede betingelser, må adskille eller samle denne Microdial flowmåler Forsigtig! Flowmålerens ydelse kan blive påvirket, hvis den opbevares eller transporteres i temperaturer, der ligger uden for området: -20 C til +60 C. 3. Funktionsbeskrivelse Flowindikations rude Flowvælgerknap Præregulator Udtagskonnektor Gasspecifikt udtagsrør

4 3.1. Tiltænkt anvendelse Microdial flowmåler er beregnet til at styre flowet af medicinsk oxygen under oxygenterapi både i hjemmet og på klinikken. Flowvælgerknappen har 12 indstillinger, som består af 11 diskrete flowhastigheder og en slukket indstilling. Flow angives i liter pr. minut (l/min.) og kan ses gennem en rude ved siden af flowvælgerknappen. Medicinsk oxygen er eller bør anses for at være et lægemiddel og bør kun anvendes til medicinske formål efter ordinering fra en læge, og derefter i nøje overensstemmelse med dennes instrukser. Husk altid at læse produktmærkningen på medicinsk oxygen Teknisk beskrivelse Microdial flowmåleren har en flowvælgerknap, som drejes for at vælge det ønskede oxygenflow. Når knappen drejes, ændres størrelsen på åbningen, som gassen passerer igennem, og det justerer følgelig gasflowets hastighed. Microdial flowmåleren omfatter en præregulator (trykregulator) opstrøms for måleåbningspladen. Præregulatoren giver et ensartet tryk opstrøms for måleåbningspladen over et bredt område af indgangstryk. Microdial flowmåleren har indgangs- og udgangskonnektorer. Indgangskonnektoren er den største af de to og er et gasspecifikt oxygenudtagsrør til tilslutning af oxygentilførslen. Den mindre udgangskonnektor kan enten være et udtag med modhager til direkte tilslutning til oxygentilførselsslanger eller en gevindskåret DISS (9/16 UNF) konnektor til tilslutning til en boblebefugter. 4. Betjeningsanvisninger 4.1. Forberedelse og tilslutning Drej flowvælgerknappen hele vejen med uret, og se efter, om flowmålerruden viser nul. Tilslut det medicinske oxygenudtagsrør sikkert til oxygenvægudtaget eller det tilsvarende udtag på en trykregulator tilsluttet en oxygencylinder. Advarsel! Hvis den gasspecifikke konnektor kræver en gevindskåret befæstelse (f.eks. DISS CGA V5 1240, AS 2902/SIS håndhjul) føres anordningen op til udtaget og tilsluttes med et par omdrejninger. Anbring anordningen i den endelige lodrette position, og stram forbindelsen helt med håndkraft, før der tændes for tilførselstrykket. Anordningen må ikke bruges til at stramme eller låse forbindelsen. Ved lynkoblingsrør (f.eks. BS5682, DIN, AFNOR) skal det sikres, at forbindelsen er korrekt udført ved forsigtigt at trække i flowmåleren, før der tændes for tilførselstrykket. Hvis den medicinske oxygentilførsel leveres fra en gascylinder, skal der tændes for oxygentilførslen på cylinderen. Tilslut et tilstrækkelig langt stykke oxygenslange (medfølger ikke) til udtagets modhagere Testning før brug Drej flowvælgerknappen til den højeste indstilling, og kontrollér om gasflowet kan mærkes i patientenden af tilførselsslangen. Hvis der ikke mærkes et medicinsk oxygenflow, henvises til afsnit 7 Fejlfinding i denne vejledning. Sluk for oxygenflowet ved at dreje flowvælgerknappen hele vejen med uret.

5 4.3. Betjening Slut den frie ende af oxygenslangen til patienten eller patientrummet med en hensigtsmæssig konnektor (medfølger ikke). Fastlæg den omtrentlige oxygenflowhastighed i l/min., der er nødvendig til patienten. Drej flowvælgerknappen, indtil den nærmeste hastighed til dette er klart synlig i flowmålerruden. Sørg for, at flowvælgerknappen er i låst indstilling, og at flowhastigheden er synlig i ruden. Det vil kunne mærkes, når vælgerknappen klikker på plads. Advarsel! Microdial flowmålere giver intet flow mellem flowindstillingerne. Hvis patienten behøver højere eller lavere oxygenflow, opnås dette simpelt hen i tydelige trin ved at dreje flowvælgerknappen. Kontrollér gascylinderindholdet regelmæssigt (hvis dette er relevant) under brug af Microdial flowmåleren, og vær opmærksom på, at tilførselsslangen kan udgøre en snublefare Efter brug Når terapien er fuldført, kobles Microdial flowmåler fra gastilførslen. Hvis den medicinske oxygen tilføres fra en cylinder, skal man slukke på cylinderen. Opbevar Microdial flowmåleren på et rent og tørt sted, når den ikke er i brug. 5. Vedligeholdelse 5.1. Mellemliggende inspektion Microdial flowmålere skal rengøres og efterses for skader. Deres ydelse skal også kontrolleres regelmæssigt. Hvor ofte sådan kontrol udføres afhænger af brugen, men som en retningslinje bør dette udføres hver sjette måned, hvis flowmåleren bruges daglig, hvis den bruges sjældent, er en årlig kontrol tilstrækkelig Rengøring Aftør de udvendige overflader på Microdial Flowmeter med en serviet fugtet med alkohol eller et desinficerende middel Indvendig lækagetest Sæt flowmåleren på den medicinske oxygentilførsel, og drej flowvælgerknappen hen på 0. Tilslut et stykke slange til udtagets modhagere, og nedsænk den anden ende af slangen i vand. Hvis der bobler gas igennem, betyder det, at der er en indvendig utæthed. Hvis der findes utætheder, skal flowmåleren tages ud af brug og serviceres som beskrevet i afsnit Udvendig lækagetest Sæt flowmåleren på den medicinske oxygentilførsel, og drej flowvælgerknappen hen på højeste flowhastighed (1 eller 3 l/min. afhængig af modellen). Påfør en oxygenforligelig lækagetestopløsning på alle samlinger, og kontrollér for tegn på utætheder. Hvis der findes utætheder, skal flowmåleren tages ud af brug og serviceres som beskrevet i afsnit Flowtest Bekræft flowhastighederne ved alle flowindstillinger i forhold til specifikationerne.

6 5.2. Serviceeftersyn Microdial Flowmeter skal efterses hvert andet år for at sikre, at den fortsætter med at yde i overensstemmelse med specifikationerne. Microdial flowmålere viser en dato (Service Due) på mærkaten, som angiver, hvornår næste serviceeftersyn skal udføres. Advarsel! Serviceeftersynet skal foretages af en relevant kvalificeret person, der arbejder i et kontrolleret miljø. Fyldestgørende oplysninger om de anbefalede servicekrav findes i servicemanualen. Servicemanualen kan rekvireres hos den lokale BPR Medical distributør. Se for yderligere oplysninger herom. Udfør serviceeftersynet i overensstemmelse med anvisningerne i servicemanualen, eller returnér anordningen til et anerkendt BPR Medical Servicecenter på eller før den viste dato. 6. Specifikationer Specifikationer Værdi Tilførselstryk Flowindstilling (l/min.) Filtrering Flownøjagtighed Indvirkning på nøjagtighed Miljø Forskrifter Gældende standarder BS EN ISO BS EN ISO BS EN ISO BS EN ISO Nominelt indgangstryk 345 kpa til 500 kpa (50 psi til 73 psi) Maksimum 1000 kpa (145 psi) Minimum 280 kpa (40 psi) Område A: 0; 0,02; 0,03; 0,05; 0,08; 0,12; 0,2; 0,3; 0,5; 0,75; 1,0; 3,0 Område E: 0; 0,01; 0,02; 0,03; 0,04; 0,05; 0,06; 0,07; 0,08; 0,09; 0,1; 1,0 Sintret bronze: 40 µm nominelt første trin, 5 µm nominelt andet trin ±10 % af indstilling ved 1 l/min. og over, +20 % til -10 % af indstilling under 1 l/min. Varierende indgangstryk: Mindre end 6 % af aflæsningen for en ±100 kpa forandring i nominelt indgangstryk. Mindre end 15 % forandring i aflæsningen inden for området 280 kpa til 580 kpa. Varierende temperatur: ±7 % i området 20 C ±20 C Varierende udgangsmodstand: Transport/opbevaring/betjening: -20 C to +60 C Luftfugtighed: % RH ikkekondenserende Mindre end 1 % af aflæsning op til 5 kpa returtryk CE: Direktiv om medicinske anordninger 93/42/EF Klasse lla FDA: Klasse 1 Trykreduktionsventiler til medicinske gasser. Lavtryksreduktionsventiler Medicinsk udstyr. Håndtering af risikostyring for medicinsk udstyr Anæstesi- og respirationsudstyr. Kompatibilitet med oxygen Flowmeteranordninger for tilslutning til medicinske gasudtag fra gasrørssystemer

7 BS EN ISO BS EN A1 BS 5682 SS Medicinsk udstyr. Symboler til mærkning af medicinsk udstyr samt tilhørende information. Generelle krav. Udstyr til respirationsterapi. Slanger og forbindelsesstykker. Specifikation for udtagsrør (lynkoblinger) til brug med medicinske gasledningssystemer. Medicinske gasledningssystemer. Konnektorer til medicinske gasser 7. Fejlfinding Fejl Evt. årsag Løsning Intet gasflow Gascylinder ikke tændt Kontrollér gastilførslen Indvendig/udvendig lækage Flowmåler ikke tilsluttet korrekt Tom gascylinder Medicinsk gasterminalenhed på et rørledningssystem er afspærret Filter blokeret Vælgerknap indstillet til 0 Pakningsfejl Kontrollér, at det gasspecifikke udtagsrør er korrekt tilsluttet Udskift gascylinderen Bed om råd fra en person, der er autoriseret til at betjene afspærringsventiler på medicinsk gasledningssystemer Service eller reparation nødvendig Vælg en positiv flowhastighed Service eller reparation nødvendig Utilstrækkeligt gasflow Filter delvist okkluderet Service nødvendig Lavt tilførselstryk og/eller gascylinder næsten tom Kontrollér gastilførslen og/eller udskift gascylinderen 8. Del- og reservedelsliste Styknummer Beskrivelse Microdial flowmåler - Område A - Slangehageudløb (3/8 BSP) Microdial flowmåler - Område E - DISS-udløb (3/8 BSP) Microdial flowmåler - Område A - Slangehageudløb (Mini AGA) Microdial flowmåler - Område E - Slangehageudløb (Mini AGA) Reservedele og service Microdial flowmåler-udgangshageaggregat Microdial flowmåler DISS-aggregat Microdial flowmålerservicekit (5 pakker)

8 Microdial flowmålerservice 9. Distributøroplysninger AGA A/S Linde Healthcare Vermlandsgade København S T: F: BPR Medical Limited T: +44 (0) Hamilton Way, Mansfield F: +44 (0) Nottinghamshire cs@bprmedical.com NG18 5BU, United Kingdom

Vejrtrækningsstyret ventilmekanisme til oxygen. Brugsanvisning

Vejrtrækningsstyret ventilmekanisme til oxygen. Brugsanvisning Vejrtrækningsstyret ventilmekanisme til oxygen Brugsanvisning 702-0057.8 maj 2014 Indhold 1. Symbolbeskrivelse... 2 2. Advarsler, forsigtighedsregler og bemærkninger... 2 2.1. Advarsler!... 2 2.2. Forsigtig!...

Læs mere

Vejtrækningsstyret ventilmekanisme til lattergas. Brugsanvisning

Vejtrækningsstyret ventilmekanisme til lattergas. Brugsanvisning Vejtrækningsstyret ventilmekanisme til lattergas Brugsanvisning 702-0075.7 maj 2014 Indhold 1. Symbolbeskrivelse... 2 2. Advarsler, forsigtighedsregler og bemærkninger... 2 2.1. Advarsler!... 2 2.2. Forsigtig!...

Læs mere

Vejrtrækningsstyret ventilmekanisme til oxygen. Brugsanvisning

Vejrtrækningsstyret ventilmekanisme til oxygen. Brugsanvisning Vejrtrækningsstyret ventilmekanisme til oxygen Brugsanvisning 702-0057.11 June 2018 Indhold 1. Symbolbeskrivelse... 2 2. Advarsler, forsigtighedsregler og bemærkninger... 2 2.1. Advarsler!... 2 2.2. Forsigtig!...

Læs mere

Breas Medical AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i dette produkt uden forudgående meddelelse herom.

Breas Medical AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i dette produkt uden forudgående meddelelse herom. Betjeningsvejledning til Breas HA 01-luftbefugter 1 Indledning Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du bruger HA 01- luftbefugteren, så du er fortrolig med udstyrets brug og vedligeholdelse og

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

QI Engineering Equipment. SmartLet den nye generation af udtag for medicinske gasser.

QI Engineering Equipment. SmartLet den nye generation af udtag for medicinske gasser. Produktblad QI Engineering Equipment. SmartLet den nye generation af udtag for medicinske gasser. SmartLet monteret i våddrumspanel SmartLet til udvendig monteringg SmartLet til planforsænket montering

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING FLOWMETER

BRUGERVEJLEDNING FLOWMETER BRUGERVEJLEDNING FLOWMETER MODELLER: Serie 1MFA, 4MFA, 6MFA og 8MFA 1MFA3001 (vist) 8MFA1001 (vist) GEM DISSE ANVISNINGER Amerikansk lov (USA) begrænser salg af denne anordning til en læge eller på ordination

Læs mere

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas

Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Monteringsvejledning Varmekanon for F-gas Kosan Gas varenr.: 28150 Læs monteringsvejledningen før produktet tages i brug Advarsel 1. Følg altid de grundlæggende forholdsregler, når du bruger dette produkt.

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

HOW TO INSTALL YOUR HOT BUDDY

HOW TO INSTALL YOUR HOT BUDDY HOW TO INSTALL YOUR HOT BUDDY DANSK Betjenings- og installationsvejledning Sunwood Marino MANUFACTURER CONTACT DETAILS Sunwood Dutch Design Christiaan Huygensstraat 10 2665 KX Bleiswijk The Netherlands

Læs mere

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD

Bruger manual Model Nr.: JA1040OD Spildolietønde Bruger manual Model Nr.: JA1040OD 1 Sikkerhed, advarsler og forholdsregler ADVARSEL: Ved brug af værktøj, skal grundlæggende sikkerhedsregler altid følges for at mindske risikoen for personskade

Læs mere

Care forebyggende madras

Care forebyggende madras Care forebyggende madras Brugervejledning 2019-08-22 VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs alle instruktioner før brug ADVARSEL! 1. Dette produkt må kun anvendes til det tiltænkte formål som beskrevet i denne

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

ALU RAMPER. Manual og brugsvejledning

ALU RAMPER. Manual og brugsvejledning ALU RAMPER Manual og brugsvejledning Specifikationer på Grenes aluramper Foto Varenuer Betegnelse Mål og max Godkendelse 2991 HPS202010 Alurampe lige med boltesæt, 200 2000 x 220 Max 400 kg Testet og afprøvet

Læs mere

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference.

STØVSUGER BRUGERVEJLEDNING. HN 9888 Model JCV-7001. Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. STØVSUGER HN 9888 Model JCV-7001 BRUGERVEJLEDNING Læs denne brugervejledning grundigt før første brug og gem den til senere reference. Sikkerhedsinstruktioner Når De bruger støvsugeren, skal De altid tage

Læs mere

HWP2/HWP3/HWP4 Hydrauliske dykpumper

HWP2/HWP3/HWP4 Hydrauliske dykpumper HWP2/HWP3/HWP4 Hydrauliske dykpumper 2-3 -4 HWP2 fra serienummer 6459 HWP3 fra serienummer 6364 HWP4 fra serienummer 6597 Revideret 22.04.2013 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON dykpumpe. For

Læs mere

Medicinsk udtag Smartlet Datablad

Medicinsk udtag Smartlet Datablad Quality Improvement: Produktbeskrivelse: Funktionsbeskrivelse: QI står for Quality Improvement. QI Engineering Equipment er en meget vigtig del for helheden i forsyningssystemet for medicinske gasser.

Læs mere

MINI SANDBLÆSER 4100-405

MINI SANDBLÆSER 4100-405 MINI SANDBLÆSER 4100-405 BRUGERMANUAL Beskrivelse 4100-450 Mini-blæsekabinet er designet til at rense, polere og overfladebehandle mindre dele, KUN ved brug af tørt blæsemiddel. Teknisk data: Kapacitet,

Læs mere

Brugervejledning. Bærbar Helios system. www.medical.dk

Brugervejledning. Bærbar Helios system. www.medical.dk Brugervejledning Bærbar Helios system www.medical.dk Flydende ilt til stationær og bærbar Helios-systemet består af en stationær beholder, der kan benyttes i hjemmet, og en tilhørende bærbar beholder,

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Mini-Plus Forstøverapparat Brugsanvisning

Mini-Plus Forstøverapparat Brugsanvisning Mini-Plus Forstøverapparat Brugsanvisning www.kendan.dk Indhold Introduktion Produktbeskrivelse Brug Rengøring Opbevaring Vedligeholdelse Problemløsning Specifikationer Sikkerhedsforskrifter 1. Tag altid

Læs mere

Vejledning til. Skræmmekanon ZON MARK 4

Vejledning til. Skræmmekanon ZON MARK 4 Vejledning til Skræmmekanon ZON MARK 4 Installation og idriftsætning: - Efter at have fjernet indpakningen, isættes de medleverede plastpropper i enden af støttebenene. Fastgør venstre og højre støtteben

Læs mere

V 50/60Hz 120W

V 50/60Hz 120W STØVSUGER MODEL: 17Z0C Best.nr. 1025 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 120W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG

Læs mere

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug.

Brugsanvisning. Mælkeskummer DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. Brugsanvisning Mælkeskummer 423008 DA Brugsanvisning og sikkerhedsbestemmelser. Læs denne vejledning omhyggeligt. Kun til husholdningsbrug. g DANSK DANSK g SIKKERHEDSFORSKRIFTER Læs denne vejledning, da

Læs mere

Brugervejledning 3. FØLG ALLE SAMLEANVISNINGER I DENNE BRUGERVEJLEDNING. HVIS ANVISNINGERNE IKKE FØLGES, KAN DET

Brugervejledning 3. FØLG ALLE SAMLEANVISNINGER I DENNE BRUGERVEJLEDNING. HVIS ANVISNINGERNE IKKE FØLGES, KAN DET Brugervejledning VIGTIGT LÆS ALLE ANVISNINGER OG BETJENINGSVEJLEDNINGER, INDEN GRILLEN TAGES I BRUG. FØLG DE KORREKTE OPTÆNDINGS- OG ANVENDELSESPROCEDURER. HÅNDTER METALDELE MED FORSIGTIGHED FOR AT UNDGÅ

Læs mere

Brugervejledning. Freelox 2-base. www.vitalaire.dk

Brugervejledning. Freelox 2-base. www.vitalaire.dk Brugervejledning Freelox 2-base www.vitalaire.dk Brugervejledning Denne folder indeholder en beskrivelse af, hvordan du benytter Freelox 2 basen samt sikkerhedsforskrifter for brug. Er du stadig i tvivl

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen på

Læs mere

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory S9 Wireless Module Data Transfer Accessory User Guide A 3 1 4 2 B 1 2 3 4 Det glæder os, at du har valgt det trådløse S9-modul. Det anvendes sammen med ResMeds S9-apparater i hjemmemiljøet og sender patientbehandlingsdata

Læs mere

Brugervejledning. Bærbar Freelox. www.vitalaire.dk

Brugervejledning. Bærbar Freelox. www.vitalaire.dk Brugervejledning Bærbar Freelox www.vitalaire.dk Brugervejledning Denne folder indeholder en beskrivelse af, hvordan du benytter en bærbar Freelox-beholder sammen med en base med flydende ilt samt sikkerhedsforskrifter

Læs mere

Anvend kun den korrekte type gasbeholder (se side 2) og isæt som vist øverst til højre i denne figur.

Anvend kun den korrekte type gasbeholder (se side 2) og isæt som vist øverst til højre i denne figur. BETjEnInGSVEjLEDnInG Læs venligst betjeningsvejledningen omhyggeligt inden varmeovnen tages i brug. Følges vejledningerne og sikkerhedsforeskrifterne ikke omhyggeligt, kan det resultere i tab af menneskeliv,

Læs mere

Lorem ipsum. At vide hvornår det er tid til at skifte. LIV IQ. Lorem ipsum dolor sit sed amet constructam in dubio suntasis esse.

Lorem ipsum. At vide hvornår det er tid til at skifte. LIV IQ. Lorem ipsum dolor sit sed amet constructam in dubio suntasis esse. Lorem ipsum dolor sit sed amet constructam in dubio suntasis esse. Lorem ipsum. At vide hvornår det er tid til at skifte. LIV IQ. Den intelligente gasflaske med digital flow og tid. Linde: Living healthcare

Læs mere

DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning

DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning DK Magasin Skrueautomat Brugsanvisning 6842 6843 6844 1 3 2 A B 1 2 6 7 5 4 3 4 8 9 11 14 10 5 6 12 13 5mm 12 6 15 A 17 16 B 18 7 8 2 19 9 10 20 11 12 21 13 14 22 12 15mm 23 15 16 3 24 25 17 4 DANSK 1

Læs mere

Læses før ibrugtagning

Læses før ibrugtagning Læses før ibrugtagning Side 1 af 5 Følg venligst denne vejledning hver gang de tager dette anlæg i brug, herved sikre de, lang levetid for udstyret og sparer dem selv for unødige ærgrelser. Adskillelse,

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE DENNE VEJLEDNING BØR OMHYGGELIGT GENNEMLÆSES OG FØLGES INDHOLD 1. Symboler 2. Advarsler 3. Miljøhensyn 4. Beskrivelse af produktet 5. Isætning og udskiftning af batteri

Læs mere

Samle og betjeningsvejledning

Samle og betjeningsvejledning Samle og betjeningsvejledning Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark Ver. 13.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Advarsel Vi anbefaler at du før brug, grundigt læser

Læs mere

Bruger manual For 2-vejs digital manifold

Bruger manual For 2-vejs digital manifold Bruger manual For 2-vejs digital manifold Vigtigt! Denne manual bør læses grundigt inden REFCO DIGIMON digital manifold tages i brug, for at kende instrumentets specifikationer og operation. Disse instruktioner

Læs mere

Brugervejledning. Helios-base.

Brugervejledning. Helios-base. Brugervejledning Helios-base www.vitalaire.dk Brugervejledning Denne folder indeholder en beskrivelse af, hvordan du benytter Helios-basen samt sikkerhedsforskrifter for brug. Er du stadig i tvivl om betjeningen

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE

MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE MONTERING, VEDLIGEHOLD OG BRUG AF EMHÆTTE DU 85446 W DK - Monterings- og brugsanvisning Følg brugsanvisningen nøje. Producenten påtager sit intet ansvar for fejl, skader eller brand, som skyldes manglende

Læs mere

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING

GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING GAS KOGEPLADER BRUGS OG INSTALLATIONS- VEJLEDNING 1 Indhold Indhold 2 General information 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtin information vedrørende sikkerhed. 3 Sådan bruges apparatet 4 Rengøring og vedligeholdelse

Læs mere

NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60

NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60 NMT - /40, 60, 80 NMT ER - /40, 60, 80 EGHN SMART - /60 Instruktion Installation 7340041 IMP Pumper erklære at disse produkter er i overensstemmelse med følgende EU-direktiver: CE Overensstemmelseserklæring

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012324 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til, at bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

Brugsanvisning Ukrudtsbrænder Midi m/piezo Kosan Gas varenr og 63110

Brugsanvisning Ukrudtsbrænder Midi m/piezo Kosan Gas varenr og 63110 Brugsanvisning Ukrudtsbrænder Midi m/piezo Kosan Gas varenr. 12010 og 63110 Anvendelse Håndtag og brænder benyttes i forbindelse med flaskegas, dvs. til butan, propan eller blandinger af disse gasser.

Læs mere

Brugsanvisning Ukrudtsbrænder MiniMax Kosan Gas varenr. 12002 og 12006

Brugsanvisning Ukrudtsbrænder MiniMax Kosan Gas varenr. 12002 og 12006 Brugsanvisning Ukrudtsbrænder MiniMax Kosan Gas varenr. 12002 og 12006 Anvendelse Håndtag og brænder benyttes i forbindelse med flaskegas, d.v.s. til butan, propan eller blandinger af disse gasser og kun

Læs mere

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN

ASKESUGER 22L M 4 HN4542 HN M ASKESUGER 22L 4 HN4542 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren Læs og forstå denne manual og

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE

BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIG information 2 Advarsler 2 Sikkerhedsforanstaltninger 3 Produktoversigt 4 Opsætning 4 Rørføringsforslag 5 Brug 6 Elektrisk diagram 6 Specifikationer 7 WEEE info. 7 1 VIGTIG information

Læs mere

TRYKLUFTSÆT. Særlige sikkerhedsforskrifter. Introduktion. Trykluftsættets dele

TRYKLUFTSÆT. Særlige sikkerhedsforskrifter. Introduktion. Trykluftsættets dele Best.nr. 9276 Brugsanvisning TRYKLUFTSÆT Introduktion For at du kan få mest mulig glæde af dit nye trykluftsæt, beder vi dig gennemlæse denne brugsanvisning, før du tager trykluftsættet i brug. Vi anbefaler

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

(vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter. - 4 T Benzinmotor 102503. - 220V El-motor 102512. - 380V El-motor 102513

(vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter. - 4 T Benzinmotor 102503. - 220V El-motor 102512. - 380V El-motor 102513 (vist som kærresprøjte) BRUGSANVISNING: PULVEXEL Kærre/trailersprøjter - 4 T Benzinmotor 102503-220V El-motor 102512-380V El-motor 102513 INDHOLD 1 ANVENDELSESOMRÅDE 2 TEKNISKE SPECIFIKATIONER 3 FORENKLET

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

Samle og betjeningsvejledning

Samle og betjeningsvejledning Samle og betjeningsvejledning Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S Denmark Ver. 11.2 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Tillykke med din nye terrassevarmer Vi anbefaler at

Læs mere

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning

ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning ET-XC40A 230VAC - 12VDC - Gas Absorbing køleboks Brugsanvisning VIGTIGT Læs denne vejledning nøje, inden køleboksen monteres og tages i brug. Kontakt forhandleren, hvis der måtte være yderligere spørgsmål.

Læs mere

Falsemaskine IDEAL 8305

Falsemaskine IDEAL 8305 Falsemaskine IDEAL 8305 Sikkerhedsforskrifter Læs denne brugsanvisning igennem inden maskinen tages i brug og vær opmærksom på sikkerhedsforskrifterne. Lad ikke børn betjene maskinen! - 2 - Sikkerhedsforskrifter

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugermanual Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til montører, ergoterapeuter og andet personale,

Læs mere

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2006/1. Golfvogn G180-F. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2006/1 DK Betjeningsvejledning Golfvogn G180-F Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforeskrifter...3

Læs mere

Brugsanvisning Stegeplade

Brugsanvisning Stegeplade Brugsanvisning Stegeplade GL 9640, GL 9660 Version 2.0 APRIL 2016 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Indledning... 3 3. Generelt... 3 3.1. Fabrikant... 3 3.2. Maskinens betegnelse...

Læs mere

Brugermanual. Test Unit Type ASF-60 ATEX. Brugsanvisning Test Unit Type ASF-60 ATEX. Kunde: Kunde ref.: HYTOR ref. nr.: 188774. Ref. dok.

Brugermanual. Test Unit Type ASF-60 ATEX. Brugsanvisning Test Unit Type ASF-60 ATEX. Kunde: Kunde ref.: HYTOR ref. nr.: 188774. Ref. dok. Titel: Brugsanvisning Kunde: Kunde ref.: HYTOR ref. nr.: 188774 Ref. dok.; Id. nr: 41-31-0005-R02 Revisionshistrorik: Rev. Dato Beskrivelse Udført af Godkendt af 01 140910 EB INDEX 1. Sikkerhedsanvisning...

Læs mere

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK

HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK HAIR DRYER IONIC HD 6080 DANSK A B C D E F 3 SIKKERHED Bemærk venligst følgende retningslinjer, når du tager apparatet i brug: 7 Apparatet er kun beregnet til hjemmebrug. 7 Brug aldrig apparatet i bad,

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C16A-A Best.nr. 5687 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 600W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01

TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: DK montagevejledning 2015/01 TROLLA Sprøjtevogn Artikel nr.: 12052 DK montagevejledning 2015/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Original brugsanvisning Varenr.: 9054238 Yverbrænder Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Yverbrænder - Varenr. 9054238 Beskrivelse: Yverbrænder til at fjerne

Læs mere

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1

BRUGERMANUAL. Brugermanual. Terapi- / Dagslys ELE018896A. Version 1.0. Terapi- / Dagslys ELE018896A 1 Brugermanual Terapi- / Dagslys ELE018896A Version 1.0 1 Indholdsfortegnelse: Introduktion: 3 Hvordan virker Terapi- / Dagslys lampen? 3 Tegn og symboler 4 Sikkerhed og ydeevne 4 Bemærkninger 5 Beskrivelse

Læs mere

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000

INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONSMANUAL TIL GARAGEPORT ÅBNER GA 1000 INSTALLATIONS MANUALEN SKAL GENNEMLÆSES OMHYGGELIG FØR IBRUGTAGNING ADVARSEL FOR SIKKER INSTALLATION Inden installation af automatikken skal balance fjederen

Læs mere

OPBEVARING RENGØRING

OPBEVARING RENGØRING Gasovnen kan indstilles til tre forskellige varmeniveauer: Tryk ned på varmeregulatoren, drej den over på og hold den nede i 10 sekunder. Samtidig med at du trykker ned på varmeregulatoren, skal du trykke

Læs mere

TDS 75. DA Betjeningsvejledning Elektrisk varmeblæser

TDS 75. DA Betjeningsvejledning Elektrisk varmeblæser TDS 75 DA Betjeningsvejledning Elektrisk varmeblæser TRT-BA-TDS 75 -TC-001-DA TROTEC GmbH & Co. KG Grebbener Straße 7 D-52525 Heinsberg Tel.: +49 2452 962-400 Fax: +49 2452 962-200 www.trotec.com E-Mail:

Læs mere

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING

STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B. Best.nr BRUGSANVISNING STØVSUGER MODEL: VCB43C17M0B Best.nr. 5713 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES

Læs mere

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650

XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 XXL-Rehab HD elektrisk kørestol Model: Jazzy Quantum 1650 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 0.0 Symboler 2 1.0 Indledning 2 2.0 Sikkerhed 3 3.0 Sædesystem 3 4.0 Montering 4 5.0 Tilpasninger/indstilling 4

Læs mere

Brugsvejledning til 3 Brændere gasgrill

Brugsvejledning til 3 Brændere gasgrill Brugsvejledning til 3 Brændere gasgrill VIGTIGT: LÆS VENLIGST DENNE BRUGVEJLEDNING FØR IBRUGTAGNING AF GASGRILLEN. Brug venligst kun en 30 mbar gas regulator samt slange, købt hos os eller hos en autoriseret

Læs mere

SUMMER BBQ. Brugsanvisning Gasgrill SUMMER BBQ GG791433

SUMMER BBQ. Brugsanvisning Gasgrill SUMMER BBQ GG791433 SUMMER BBQ TM Brugsanvisning Gasgrill SUMMER BBQ GG791433 Gennemlæs denne manual og gør dig bekendt med produktet, før grillen tages i brug. Gem manualen til senere brug. ADVARSEL! Følges den medfølgende

Læs mere

Brugsanvisning LED.H hærdelampe

Brugsanvisning LED.H hærdelampe Brugsanvisning LED.H hærdelampe Læs manualen inden lampen tages i brug Indholdsfortegnelse 1 Princip og anvendelse...3 2 Opbygning og komponenter...3 3 Tekniske specifikationer...4 4 Ibrugtagning...5 5

Læs mere

Betjeningsvejledning. LivingBike 369

Betjeningsvejledning. LivingBike 369 DK Betjeningsvejledning LivingBike 369 Moreland A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Version 14.1 Tel. +45 7022 7292 - www.moreland.dk - post@moreland.dk Identifikation af dele (ID) Illustrationer

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder.

d) Vær opmærksompå risikoen for beskadigelse af ansigt, hænder og fødder. ADVARSEL SIKKERHED a) Kanttrimmerem må ikke overlades til børn eller umyndige unge, bortset fra unge, som er i lære og under opsyn af fagfolk. b) Der må ikke komme nogen indenfor en radius af 5 meter,

Læs mere

DuoControl CS. DA Monteringsanvisning Side 2

DuoControl CS. DA Monteringsanvisning Side 2 DuoControl CS DA Monteringsanvisning Side 2 DuoControl CS Indholdsfortegnelse Anvendte symboler... 2 Monteringsanvisning Leveringsomfang... 3 Sikkerhedsanvisninger... 3 Beskyttelse mod snavs / olie...

Læs mere

AFSPÆRRINGSBALLONER UDVIDET BETJENINGSVEJLEDNING LÆS VENLIGST DENNE INSTRUKTION FØR BRUG AF AFSPÆRRINGSBALLON

AFSPÆRRINGSBALLONER UDVIDET BETJENINGSVEJLEDNING LÆS VENLIGST DENNE INSTRUKTION FØR BRUG AF AFSPÆRRINGSBALLON AFSPÆRRINGSBALLONER UDVIDET BETJENINGSVEJLEDNING LÆS VENLIGST DENNE INSTRUKTION FØR BRUG AF AFSPÆRRINGSBALLON Ikke at følge instruktionerne og advarslerne for sikkert brug af afspærringsballoner, kan medføre

Læs mere

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6)

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) GB FR ES PT IT DE NL DK SE NO GR RU TU BR CN JP KR SA 908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) Liquidificador

Læs mere

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25

Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper / 25 Instruktion for vedligeholdelse og brug af Hydroforpumper 76600017 / 25 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød og personlig skade under installation og anvendelse af din pumpe, anbefales

Læs mere

BC21 BRUGERVEJLEDNING LUFTFUGTIGHEDS / TEMPERATURMÅLEAPPARAT TRT-BA-BC21-TC-001-DA

BC21 BRUGERVEJLEDNING LUFTFUGTIGHEDS / TEMPERATURMÅLEAPPARAT TRT-BA-BC21-TC-001-DA BC21 DA BRUGERVEJLEDNING LUFTFUGTIGHEDS / TEMPERATURMÅLEAPPARAT TRT-BA-BC21-TC-001-DA Indholdsfortegnelse Anvisninger vedrørende betjeningsvejledningen... 1 Oplysninger om apparatet... 1 Tekniske data...

Læs mere

TROLLA ATV Sprøjte Artikel nr.: DK montagevejledning 2012/01

TROLLA ATV Sprøjte Artikel nr.: DK montagevejledning 2012/01 TROLLA ATV Sprøjte Artikel nr.: 12023 DK montagevejledning 2012/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Retningslinjer for eftersyn og service. Tilbehør til koblinger 2018

Retningslinjer for eftersyn og service. Tilbehør til koblinger 2018 Retningslinjer for eftersyn og service Tilbehør til koblinger 2018 Generel information Generelt De komponenter, der bruges ved sammenkobling af bil og påhængsvogn, udsættes også ved normal anvendelse for

Læs mere

PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING

PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING PROFESSIONEL MANICURE OG PEDICURE Varenr.: 11048 BRUGSANVISNING Tak fordi du valgte at købe dette kvalitetsprodukt. Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Skulle der mod forventning

Læs mere

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK

CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK CITRUS JUICER CJ 7280 DANSK DA H A G B F E C D 3 SIKKERHED OG OPSÆTNING Inden ibrugtagning bedes du læse brugsanvisningen grundigt igennem. Følg alle sikkerhedsanvisninger for at undgå skader som følge

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog CCS COMBO 2 ADAPTER Instruktionsbog ADVARSEL GEM DISSE VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER. Dette dokument indeholder vigtige instruktioner og advarsler, som skal følges ved brug af CCS Combo 2-adapteren. Advarsel:

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

VejlednIng til MInIhakker Indhold MInIhakker-sIkkerhed dele og funktioner Brug af din MInIhakker

VejlednIng til MInIhakker Indhold MInIhakker-sIkkerhed dele og funktioner Brug af din MInIhakker Vejledning til minihakker Indhold Minihakker-sikkerhed...116 Vigtige sikkerhedsforskrifter...117 Elektriske krav...118 Bortskaffelse af elektriske apparater...118 Dele og funktioner...119 Brug af din minihakker

Læs mere

Brugervejledning Dansk. Alarmenhed og Sensorplaster

Brugervejledning Dansk. Alarmenhed og Sensorplaster Brugervejledning Dansk Alarmenhed og Sensorplaster Brugervejledning Alarmenhed og Sensorplaster Dansk version 2008 Redsense Medical AB Box 287 SE-301 07 Halmstad Sverige www.redsensemedical.com RM-1-RM028

Læs mere

Tøjshaver. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87248FV05X03VI

Tøjshaver. Brugsanvisning. Tchibo GmbH D Hamburg 87248FV05X03VI Tøjshaver da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87248FV05X03VI 2016-06 Kære kunde! Din nye, effektive tøjshaver er udstyret med et bevægeligt skærehoved med ekstra stor skære - flade og aftagelig

Læs mere

Elektronisk bidet - Brugervejledning

Elektronisk bidet - Brugervejledning Elektronisk bidet - Brugervejledning 1 Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsregler... 3 Grundlæggende instruktioner... 3 Sikkerhedsforanstaltninger... 4 Produktoversigt... 5 Bidet oversigt... 5 Betjeningspanel

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter.

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Dansk Dansk Keepower Lader Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Læs betjeningsvejledningen inden opladning.

Læs mere

Wasco Askesuger Best.nr. 1506

Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Wasco Askesuger Best.nr. 1506 Modelnavn: MAC173-1200W-20L 1/6 SIKKERHEDSINSTRUKTIONER OG ADVARSLER VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER Læs og forstå alle instruktionerne i denne vejledning før brug af askesugeren

Læs mere