Norton 360 Brugerhåndbog

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Norton 360 Brugerhåndbog"

Transkript

1 Brugerhåndbog

2 Norton 360 Brugerhåndbog Dokumentationsversion 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses for at være kommerciel computersoftware som defineret i FAR og underlagt begrænsede rettigheder som defineret i FAR afsnit om begrænsede rettigheder for kommerciel computersoftware og DFARS om rettigheder i forbindelse med kommerciel computersoftware eller dokumentation til kommerciel computersoftware, afhængigt af sammenhængen og evt. senere lovgivning. USA's regeringsadministrations brug, ændring, genudgivelse, visning eller offentliggørelse af den licenserede software og dokumentationen må kun ske i overensstemmelse med betingelserne i denne aftale. Symantec, Symantec-logoet, Norton, Ghost, GoBack, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 og Norton SystemWorks er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Symantec Corporation eller deres associerede selskaber i USA og andre lande. Windows er et varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Andre navne kan være varemærker, der tilhører deres respektive ejere. Produktet, som beskrives i dette dokument, distribueres med en licens, som begrænser, hvad det må bruges til, samt kopiering, distribution og dekompilering/reverse engineering af det. Ingen del af dette dokument må reproduceres i nogen form, på nogen måde, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Symantec Corporation og i givet fald deres licensgivere. DOKUMENTATIONEN LEVERES SOM DEN ER, OG LICENSGIVER FRALÆGGER SIG ETHVERT ANSVAR FOR EVENTUELLE UNDERFORSTÅEDE GARANTIER OG PÅSTANDE, HERUNDER UDEN BEGRÆNSNING ENHVER GARANTI FOR SALGBARHED ELLER EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL, OG IKKE-OVERSKRIDELSE AF IMMATERIELLE RETTIGHEDER, MED UNDTAGELSE AF FORHOLD, HVOR SÅDANNE ANSVARSFRASKRIVELSER ER UGYLDIGE. SYMANTEC CORPORATION KAN IKKE DRAGES TIL ANSVAR FOR FØLGESKADER, DER OPSTÅR I FORBINDELSE MED LEVERINGEN ELLER BRUGEN AF DENNE DOKUMENTATION. OPLYSNINGERNE I DENNE DOKUMENTATION KAN ÆNDRES UDEN VARSEL. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA USA

3 Indhold Kapitel 1 Kapitel 2 Aktivering Inden du begynder... 5 Aktivering af Norton Introduktion Start af Norton Aktivering af Norton Brug af hovedvinduet... 8 Om Norton 360-statusser Håndtering af meddelelser og advarsler Visning af detaljer Yderligere oplysninger Supportløsninger til EMEA Indeks

4 4 Indhold

5 Aktivering 1 Dette kapitel indeholder følgende emner: 1 Inden du begynder 1 Aktivering af Norton 360 Inden du begynder w Inden du begynder, skal du lukke alle åbne programmer og filer og kontrollere, at der er forbindelse til internettet. Under aktiveringen vises der muligvis Microsoft-meddelelser. I så fald skal du følge anvisningerne på skærmen, inden du fortsætter aktiveringen af Norton 360. Aktivering af Norton 360 w Norton 360 er allerede installeret på computeren, men du skal aktivere det, hvis computeren skal være fuldstændig beskyttet. Du skal have forbindelse til internettet for at aktivere produktet. Hvis du har problemer med aktiveringen, skal du gå til Symantecs websted. Gå til den følgende URL-adresse på internettet: Sådan aktiveres Norton Gør et af følgende: 1 Hvis panelet Norton 360 åbnes automatisk, skal du klikke på Næste. 1 Klik på Start > Alle programmer > Norton 360 > Norton 360 på proceslinjen i Windows. 2 Læs licensaftalen, og klik derefter på Jeg accepterer. Hvis du ikke accepterer licensaftalen, kan du ikke fortsætte aktiveringen. 3 Vælg et punkt i aktiveringspanelet, og klik derefter på Næste.

6 6 Aktivering Aktivering af Norton 360 w 4 Hvis panelet for Norton Account vises, skal du gøre et af følgende: 1 Hvis du allerede har en Norton Account, skal du logge på den. 1 Hvis du vil oprette en ny Norton Account, skal du udfylde afsnittet Opret en Norton Account. Du skal have en Norton Account for at kunne benytte online sikkerhedskopiering. 5 Klik på Næste. 6 Hvis panelet Sikkerhed vises, anbefaler Symantec, at du lader alle indstillingerne være markeret for at bruge Norton-produkterne til at beskytte computeren og derefter klikker på Næste for at lukke panelet. 7 Følg anvisningerne på skærmen, når den hurtige Norton 360-kontrolfunktion køres. Hvis produktet ikke kan aktiveres Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Symantec-serverne for at aktivere produktet, skal du først undersøge, om der er software til forældrekontrol installeret på computeren, eller om det anvendes af internetudbyderen og blokerer forbindelsen. Der kan opstå problemer med forbindelsen, hvis du bruger software til forældrekontrol. Hvis du har mistanke om, at forbindelsen blokeres af software til forældrekontrol, skal du konfigurere denne, så aktiveringen ikke længere blokeres. Hvis du vil ændre konfigurationen af softwaren til forældrekontrol, skal du logge på som administrator eller logge på internettet som administrator via internetudbyderen.

7 Introduktion 2 Dette kapitel indeholder følgende emner: 1 Start af Norton Aktivering af Norton Brug af hovedvinduet 1 Om Norton 360-statusser 1 Håndtering af meddelelser og advarsler 1 Visning af detaljer 1 Yderligere oplysninger Start af Norton 360 Norton 360 er designet til at beskytte enhver computer, det er installeret på. Du behøver ikke at starte programmet for at være beskyttet. Hvis Norton 360 registrerer en situation, som du bør forholde dig til, udbedres den muligvis automatisk. Du kan også indstille Norton 360 til at vise en meddelelse, når der opstår en situation, som du bør forholde dig til, så du selv kan beslutte, hvad der skal gøres. Du kan til enhver tid starte Norton 360, hvis du vil tilpasse indstillingerne, se beskyttelsesstatussen eller foretage forebyggende vedligeholdelse. Der er adgang til alle programfunktionerne fra hovedvinduet. Sådan startes Norton Gør et af følgende: 1 Dobbeltklik på Norton 360-ikonet på proceslinjen i Windows. 1 Klik på Start > Alle programmer > Norton 360 > Norton 360 på proceslinjen i Windows. 1 Dobbeltklik på Norton 360-ikonet på skrivebordet.

8 8 Introduktion Aktivering af Norton 360 Aktivering af Norton 360 For at kunne bruge alle funktionerne i Norton 360, skal programmet først aktiveres. Hvis du ikke aktiverede det under installationen, modtager du advarslen Aktivering med jævne mellemrum, indtil du aktiverer produktet. w Vha. produktaktivering reduceres softwarepirateri, og samtidig sikres det, at du bruger ægte Symantec-software. Du skal aktivere programmet inden for den tidsperiode, der er angivet i advarslen, da det ellers vil holde op med at fungere. Du kan aktivere produktet direkte fra advarslen Aktivering. Du kan også aktivere produktet fra hovedvinduet. Aktiveringen tager kun et par minutter. Sådan aktiveres produktet fra advarslen Aktivering 1 Klik på Forny i advarslen. 2 Klik på OK. 3 Klik på Næste i vinduet Aktivering. 4 Klik på Afslut i vinduet Aktiveringen lykkedes. Sådan aktiveres produktet fra hovedvinduet 1 Klik på Min konto. 2 Klik på Aktiver Norton 360. Brug af hovedvinduet Når du starter Norton 360, åbnes hovedvinduet. I hovedvinduet er der link til hjælpen og supportfunktionen samt alle funktioner og indstillinger i Norton 360. Du kan også se den overordnede status for de forskellige beskyttelseskategorier, herunder for beskyttelse af computeren, Webbeskyttelse, sikkerhedskopiering og for filer, som evt. er blevet efterladt i forbindelse med brug af internettet.

9 Introduktion Brug af hovedvinduet 9 I hovedvinduet er der tre områder, hvorfra du kan starte de forskellige opgaver og tjenester. Der er tale om følgende områder: Link Statuslinje Følgende link vises øverst i hovedvinduet: 1 Skanninger Siden Vælg skanninger åbnes. Her vises der oplysninger om de trusler, som blev fundet eller udbedret under de seneste skanninger. 1 Opgaver og indstillinger Siden Opgaver og indstillinger åbnes. Her kan du starte manuelle skanninger, sikkerhedskopieringer og produktopdateringer samt administrere din Norton Account. Du kan også ændre indstillingerne for beskyttelse mod virus og spyware, firewallen, sikkerhedskopieringer og sikkerhedsfunktionerne. 1 Min konto Siden Administration af kontoen åbnes. Her kan du administrere din Norton Account, forny abonnementet og aktivere produktet. 1 Hjælp Den elektroniske hjælp til Norton 360 åbnes. 1 Support Symantecs supportwebsted åbnes. Her kan du finde løsninger på evt. problemer, som du måtte have med produktet. Statuslinjen er midt i hovedvinduet og viser den overordnede status for de forskellige beskyttelseskategorier. Hvis computeren er sikret, kan statussen f.eks. være Beskyttet, hvorimod den kan være I fare, hvis det er nødvendigt, at du ser nærmere på et af områderne. Der er også en Løs-knap. Hvis det er nødvendigt at se nærmere på et af områderne, afspejles dette også i en eller flere af beskyttelseskategorierne.

10 10 Introduktion Om Norton 360-statusser Beskyttelseskategorier I det største område i hovedvinduet vises beskyttelseskategorierne. Der er følgende kategorier: 1 Pc-sikkerhed Her vises den overordnede beskyttelsesstatus, og der er et link til siden Pc-sikkerhed, hvor du kan se beskyttelsesstatussen for dine internetindstillinger. Du åbner denne side ved at klikke på Flere oplysninger. 1 Transaktionssikkerhed Her vises den overordnede beskyttelsesstatus, og der er et link til siden Transaktionssikkerhed, hvor du kan se statussen for beskyttelse mod phishing. Du kan også åbne websiden Symantec Security Response, hvor du kan finde oplysninger om de seneste trusler og løsninger. Du åbner denne side ved at klikke på Flere oplysninger. 1 Sikkerhedskopi Her vises den overordnede status for sikkerhedskopieringer, og der er et link til siden Sikkerhedskopi, hvor du kan se statussen for konfigurationen af sikkerhedskopieringer. Du vil også kunne sikkerhedskopiere eller gendanne filer manuelt. Du åbner denne side ved at klikke på Flere oplysninger. 1 Klargøring af pc Her vises den overordnede status for computerens ydeevne, og der er et link til siden Klargøring af pc, hvor du kan se statussen for sletning af unødvendige internetfiler og diskoptimering. Du vil også kunne optimere harddisken og køre oprydninger. Om Norton 360-statusser Se Om statusfarver og sikker computerbrug på side 11. Når du starter Norton 360, åbnes hovedvinduet, hvor du kan få et overblik over programmets status. Farven på statuslinjen, som er placeret øverst i vinduet, viser computerens status. Hvis der er noget, du bør forholde dig til, er det vist sammen med statuslinjen. Hvis der er mere end et enkelt problem, vises de andre også her. Når Norton 360 registrerer et problem, vises der en knap, og når du klikker på den, løses problemet. Under sammendraget i statuslinjen vises status for hver sikkerhedsfunktion i Norton 360. I statusområderne kan du se hvor mange problemer, der skal løses i forbindelse med hver af funktionerne. I statusområderne for hver sikkerhedsfunktion er der desuden et link til Flere oplysninger, hvor du kan læse mere om de enkelte problemer.

11 Introduktion Håndtering af meddelelser og advarsler 11 Om statusfarver og sikker computerbrug I Norton 360 bruges der tre farver til at angive sikkerhedsfunktionernes status. Rød Betyder, at der er et eller flere problemer, og computeren derfor muligvis er udsat for fare Gul Betyder, at der er et eller flere problemer, som du skal forholde dig til Grøn Betyder, at din computer er beskyttet Håndtering af meddelelser og advarsler Meddelelserne fra Norton 360 kan vises på forskellige måder og forskellige steder. Du vil muligvis se meddelelser følgende steder: Meddelelsesområdet på skrivebordet i Windows. Der vises flere slags meddelelser fra Norton 360 i det nederste højre hjørne af skrivebordet i Windows. Hvis computeren f.eks. har været slukket, eller der ikke har været forbindelse til internettet i et stykke tid, vises der en meddelelse om, at sikkerhedsfunktionerne ikke er up to date. Hvis en sikkerhedsindstilling er slået fra, vises der en anden meddelelse. Du bliver advaret om, at computeren muligvis ikke er sikker, og du får hjælp til at aktivere indstillingen. I de fleste tilfælde vil du kunne klikke på meddelelsen for derved åbne Norton 360 og løse problemerne. Samlet status i Norton 360-hovedvinduet Advarslerne og de andre meddelelser vises øverst og midt i hovedvinduet. Farverne angiver hvor vigtig meddelelsen er. Hvis den er grøn, er alt i orden. Hvis den er rød, skal du gøre som beskrevet i anvisningerne for at sikre, at computeren fortsat er beskyttet.

12 12 Introduktion Visning af detaljer Kategorier og detaljer i Norton 360 De enkelte kategorier skifter farve, hvis status ændres. En grøn cirkel med et flueben betyder, at alle elementer i kategorien er i orden. En gul eller rød cirkel er tegn på, at der muligvis er problemer, som du bør undersøge. Når du klikker på en af kategorierne, vises en side med alle de ting, som du bør se nærmere på. I de fleste tilfælde er der et link sammen med beskrivelsen af, hvad der er galt, og når du klikker på det, får du hjælp til at løse problemet. Hvis du bliver advaret om noget, som du imidlertid ikke ønsker at ændre, kan du justere advarslen, så Norton 360 ikke advarer dig om det samme problem en gang til. Visning af detaljer I Norton 360-hovedvinduet kan du se en oversigt over de fire sikkerhedsfunktioner i Norton 360. Du kan se flere oplysninger om hver af sikkerhedsfunktionerne. Sådan ser du detaljer om en sikkerhedsfunktion 1 I hovedvinduet i Norton 360 skal du klikke på Flere oplysninger under den af funktionerne, som du vil se oplysninger om. Der er følgende oplysninger: 1 Sikkerhedsfunktionens status. 1 Der vises en liste med de tjek, som er udført med den pågældende funktion, samt resultaterne af hvert tjek. I visse tilfælde kan der være et link til detaljerede oplysninger om resultaterne af et tjek. 1 En liste med de handlinger, du kan udføre. 2 Klik på Luk, når du er færdig med at se de detaljerede oplysninger. Yderligere oplysninger Sådan åbnes hjælpen Der er oplysninger om, hvordan Norton 360 bruges, i dokumentationen til produktet. Du kan finde de oplysninger, du har brug for, på computeren og på Symantecs website. Hjælpen kan åbnes overalt i Symantec-produktet. I hjælpen er der link til oplysninger om, hvordan man udfører de forskellige opgaver. Den elektroniske hjælp indeholder vejledninger til alle produktets funktioner og de opgaver, man kan udføre med det. Sådan åbnes hjælpen 1 Klik på Hjælp i hovedvinduet.

13 Introduktion Yderligere oplysninger 13 2 Klik på en fane i Hjælp-vinduets venstre rude. Du kan vælge mellem: Indhold Viser Hjælp efter emne Indeks Viser en alfabetisk liste over nøgleord for Hjælp-emnerne. Søg Åbner en søgeboks, hvor du kan skrive et ord eller en sætning Du kan udskrive emnerne fra hjælpen. Sådan udskriver du et emne fra hjælpen 1 Klik på fanen Indhold i Hjælp-vinduet. 2 Vælg det emne, du vil udskrive, på listen Indhold, og klik derefter på Udskriv. 3 Vælg, om du kun vil udskrive det valgte emne eller emnet sammen med alle underemnerne. 4 Klik på OK. Sådan åbnes hjælpen til vinduer og paneler I hjælpen til vinduer og paneler kan du, som navnet antyder, få hjælp i forbindelse med de enkelte vinduer og paneler. Sådan åbnes hjælpen til vinduer og paneler 4 Klik på Hjælp i det pågældende vindue eller panel, så åbnes hjælpefunktionen. Sådan åbnes Symantecs websted Du kan få adgang til Symantecs websted via en browser. Du kan også få adgang til Symantecs supportwebsted fra et af vinduerne eller panelerne i Norton 360. Sådan får du adgang til Symantecs websted via en browser 1 Åbn webbrowseren. 2 Gå til følgende internetadresse: Sådan får du adgang til Symantecs supportwebsted fra produktet 4 Du kan få adgang til Symantecs supportwebsted ved at klikke på Support i et af vinduerne eller panelerne i programmet.

14 14 Introduktion Yderligere oplysninger

15 Supportløsninger til EMEA Om Support Velkommen til Symantec Support. For at hjælpe dig med at besvare din forespørgsel eller løse dit problem, tilbyder vi dig et stort udvalg af muligheder via nogle få enkle trin: Hvordan anvendes denne vejledning Hjælp til installation, konfiguration og teknisk fejlfinding af produkter fra Symantec. 1 Bestem hvilken type support, du har brug for, i nedenstående tabel. 1 Gå til det relevante afsnit og brug valgmulighederne i vores Websupport til at løse din problemstilling. 1 Kontakt os via , chat eller telefon, hvis vores Websupport ikke løste problemet Læs vejledningstabellen herunder, der hjælper med at finde support til almindelige problemstillinger og forespørgsler. Problem Kundeservice Teknisk support Virussupport og -fjernelse Du kan ikke aktivere dit produkt Forespørgsler om abonnementsfornyelse Sådan købes dit produkt online

16 16 Supportløsninger til EMEA Hvordan anvendes denne vejledning Problem Kundeservice Teknisk support Virussupport og -fjernelse Få produktinformationer eller trialware Købe en opgradering til produkter Problemer med at downloade dit produkt Erstatte defekte cd'er og manualer Problemer under og efter installationen Problemer med at koble til internettet Kan hverken sende eller modtage Produktet viser en fejlmeddelelse LiveUpdate viser fejlmeddelelser Opdag og fjern vira eller spyware Råd om hvordan din computer beskyttes og sikres

17 Supportløsninger til EMEA Kundeservice 17 Kundeservice Supportmuligheder fra kundeservice 1 Websupport 1 baseret support 1 Telefonsupport 1 Supportnumre til kundeservice Websupport Du kan finde svar på spørgsmål til kundeservice på Symantecs websted til support: Vær venlig at læse følgende for at få hjælp med produktaktivering eller abonnementsspørgsmål: Abonnementer Symantecs produkter til internetsikkerhed inkluderer et abonnement, som giver dig ret til at modtage opdateringer via LiveUpdate. Disse opdateringer indeholder de nyeste virus- og spywaredefinitioner samt rettelser og forbedringer til dit produkt. Varigheden af abonnementsservicen varierer, afhængigt af dit Symantec-produkt. Når abonnementsperioden er ved at udløbe, bliver du bedt om at forny abonnementet. Åbn produktet, klik på LiveUpdate, og følg instruktionerne på skærmen. Du får hjælp med spørgsmål vedrørende abonnementtjenester ved at besøge: Produktaktivering Visse af Symantecs produkter bruger produktaktivering til at beskytte brugere mod piratsoftware og forfalsket software. Under installationen bliver du bedt om at angive en produktaktiveringsnøgle. Produktnøglen findes oftest på en etiket på omslaget til cd'en. Hvis du har overført produktet fra Symantec Store via internettet, gemmes produktnøglen på din computer som en del af overførselsprocessen. Du får hjælp med spørgsmål om produktaktiveringer ved at besøge: baseret support Onlinemeddelelsesformular til kundeservice Der kan sendes en til afdelingen for kundeservice med vores online meddelelsesformular til kundeservice på: Du modtager et svar på .

18 18 Supportløsninger til EMEA Telefonsupport Telefonsupport Har du brug for mere hjælp, bedes du ringe til Symantecs supportrepræsentant Vælg sprog på dette websted, og vælg derefter Hjemmekontor/mindre virksomhed. Supportnumre til kundeservice Land Int. adgangskode Telefonnummer Belgien (+32) Canada (fransk) (+1) Danmark (+45) Finland (+358) Frankrig (+33) Holland (+31) Irland (+353) Israel (+972) Italien (+39) Luxembourg (+352) Norge (+47) Polen (+48) Saudi-Arabien (kun support på engelsk) (+966) Schweiz (+41) Spanien (+34)

19 Supportløsninger til EMEA Postadresse til kundeservice 19 Land Int. adgangskode Telefonnummer Storbritannien (+44) Sverige (+46) Sydafrika (+27) Tyskland (+49) eller * Østrig (+43) Postadresse til kundeservice Symantec Consumer Support PO Box 5689 Dublin 15 Irland Teknisk support Muligheder for teknisk support 1 Websupport 1 baseret support 1 Chatsupport 1 Telefonsupport Websupport Symantec tilbyder GRATIS teknisk support via webstedet til support: Værktøjet i AutoFix er til rådighed til at løse almindelige problemer med dit produkt. Du kan også søge online i vores gratis løsningsbibliotek, hvor der er svar på mange almindelige problemstillinger. baseret support Du kan benytte vores online meddelelsesformular til at sende en til teknisk supportrepræsentant:

20 20 Supportløsninger til EMEA Chatsupport Chatsupport Telefonsupport Du modtager et svar på . Direkte online chatsupport med en teknisk supportrepræsentant er mulig via: Symantec tilbyder teknisk telefonsupport mod betaling. Du kan få yderligere oplysninger om priser og politikker ved at besøge webstedet til support: Land Int. adgangskode Telefonnummer Belgien (+32) Canada (fransk) (+1) (450) Danmark (+45) Finland (+358) Frankrig (+33) Grækenland (kun support på engelsk) (+30) Holland (+31) Irland (+353) Israel (+972) Italien (+39) Luxembourg (+352) Norge (+47) Polen (+48)

21 Supportløsninger til EMEA Support til ældre og udgåede versioner 21 Land Int. adgangskode Telefonnummer Saudi-Arabien (kun support på engelsk) (+966) Schweiz (+41) Spanien (+34) Storbritannien (+44) Sverige (+46) Sydafrika (+27) Tyrkiet (kun support på engelsk) (+90) Tyskland (+49) eller * Østrig (+43) * Bemærk, at vores telefonisk tekniske supportmulighed er en gebyrtjeneste. For at få oplyst priser og nærmere oplysninger, se Symantec Corporation forbeholder sig ret til at ændre taksten uden forudgående varsel. Dette er en købetjeneste og debiteres med en minuttakst. Vær venlig at se webstedet for prisoplysninger. Support til ældre og udgåede versioner Som regel er interaktiv support, hvad enten det er online eller telefonisk, for produkter, der hører ind under Symantec Home User, til rådighed i 2 år fra den pågældende produktversions udgivelsesdato. Har du f.eks. Norton AntiVirus 2007, kan du få telefonisk og interaktiv online support i 2 år efter den produktversions udgivelsesdato. Efter de intereaktive online og telefoniske supporttjenester er ophørt for en given produktversion, kan du fortsat finde produktets løsningsbibliotek (Solution Library) på vores websted, hvor svar kan findes. Vi anbefaler, at du opgraderer dit produkt til den nyeste version, så du kan fortsætte med at få support for det produkt. Få flere oplysninger ved at læse vores supportpolitik online:

22 22 Supportløsninger til EMEA Virus- og spywareløsninger Virus- og spywareløsninger Mener du, at din computer kan være inficeret med spyware eller en virus? Vi tilbyder ekspertråd og fejlfinding, der finder frem til, fjerner og beskytter dig mod enhver trussel, der kan gemme sig i din computer: 1 Websupport 1 Telefoniske virus- og spywareløsninger Websupport Nutidens onlinemiljø er ved at blive mere og mere avanceret og kompliceret, og det samme er de trusler, der findes derude. Vi tilbyder alle de nyeste sikkerhedsinformationer lige ved hånden. Fra vores websted kan du: 1 Søge i det gratis bibliotek over virus- og sikkerhedsrisici med oplysninger om alle trusler, og hvordan de fjernes 1 Læse sikkerhedsrådgivning, der berører dit computermiljø 1 Gratis online virusskanning 1 Gratis online skanning mod sikkerhedstrusler 1 Gratis værktøjer til at fjerne trusler, der er svære at slippe af med 1 Artikler om computersikkerhed, cyberkriminalitet og meget andet Vær venlig at besøge: Telefoniske virus- og spywareløsninger Symantec tilbyder en specialiseret tjeneste med virus- og spywareløsninger, hvor højtuddannede teknikere hjælper med at fjerne enhver trussel fra dit system og sikre det, og de rådgiver endvidere i, hvordan du kan beskytte dit computermiljø endnu bedre fremover. Fordele ved tjenesten med virus- og spywareløsninger: 1 Diagnosticering af spyware- eller virusinfektion: Vi kan finde ud af, om dit problem skyldes en virus- eller spywareinfektion, så du ved lige præcis, hvad du skal gøre. 1 Fjernelse af spyware og vira: Nogle typer vira og spyware kan nærmest grave sig ned i styresystemet, hvilket gør dem vanskelige at fjerne, selv med den nyeste sikkerhedssoftware. Vores konsulenter, som er certificerede af Norton, vejleder dig i, hvordan selv den mest ondartede spyware eller virus fjernes fra dit system. 1 Svar på den måde, du ønsker at få dem: Vores konsulenter, som er certificerede af Norton, kan identificere truslen og sende dig skriftlige instrukser, følge dig hele processen igennem eller tilmed fjerne truslen via fjernstyring fra dit system. (Forudsat en gyldig internetforbindelse er til rådighed) 1 Råd om hvordan dit system sikres og beskyttes: Ud over at identificere og fjerne trusler vil vores konsulenter, som er certificerede af Norton, også give råd, tips og

23 Supportløsninger til EMEA Websupport 23 fiduser til, hvordan du beskytter dig selv bedre mod de stadigt stigende trusler, der er på nettet. 1 Opfølgning via Vi ønsker at være sikre på, at dit problem blev løst. Vi beskæftiger os med din computers sundhed og din oplevelse, og vi giver dig mulighed for at give os tilbagemeldinger, så vi kan gøre vore tjenester endnu bedre. Telefonisk konsultation er med gebyr. Vær venlig at se vores websted for oplysninger om priser med mere: Land Int. adgangskode Telefonnummer Belgien (flamsk) (+32) Belgien (fransk) (+32) Canada (fransk) (+1) Danmark (+45) Finland (+358) Frankrig (+33) Holland (+31) Irland (+353) Italien (+39) Norge (+47) Polen (+48) Schweiz (+41) Spanien (+34) Storbritannien (+44) Sverige (+46) Sydafrika (+27)

24 24 Supportløsninger til EMEA Websupport Land Int. adgangskode Telefonnummer Tyskland (+49) Østrig (+43) ClubSymantec * Bemærk, at vores telefoniske tjenestemulighed for at fjerne virus og spyware er baseret på et gebyr. For at få oplyst priser og nærmere oplysninger, se Symantec Corporation forbeholder sig ret til at ændre taksten uden forudgående varsel. Besøg ClubSymantec og tilmeld dig gratis ClubSymantecs månedlige nyhedsbrev Vi indbyder dig til at besøge ClubSymantec, som er dit alt-i-ét ressourcecenter for internetsikkerhed og andre emner, der vedrører computere. Eftersom du er kunde hos Symantec, ønsker vi, at din computer skal fungere sikkert, behageligt og produktivt. Hvad enten du bruger din computer til at administrere din økonomi, købe ind på internettet eller dele dine sidste nye digitale billeder med venner og familie, sørger ClubSymantec for, at du får en god computeroplevelse. Det er vores mål hele tiden at stille de rette værktøjer og informationer til rådighed, så du er helt med, hvad angår det nyeste inden for internetsikkerhed. Vi opdaterer regelmæssigt ClubSymantecs websteder med nye artikler, multimedier samt andre supportfinesser. ClubSymantecs websted er et sted, hvor du kan lege, finde svar på dine spørgsmål og, sidst men ikke mindst, hvor du kan lære nyt! Find ud af mere ved at besøge og vælg dit land i rullemenuen med lande. Vi har i videst mulige omfang bestræbt os på at sikre, at ovenstående oplysninger er nøjagtige. Oplysningerne i dette dokument kan imidlertid ændres uden forudgående varsel. Symantec Corporation forbeholder sig ret til at foretage sådanne ændringer uden forudgående varsel.

25 Indeks A advarsler 11 aktivere 8 aktiveringsproblemer 6 Å åbne Symantecs supportwebsted 13 Symantecs websted 13 B beskyttelseskategorier 8 D detaljer hovedvindue 8 F farver i Norton fejlfinding aktivere 6 fejlmeddelelser 11 flere oplysninger, link til 12 H hjælp åbne 12 udskrive 12 hovedvindue beskyttelse 8 link 8 statusfarver 11 statusmeddelelser 11 statusoversigt 8 I installere fra en fil, der er hentet på internettet 5 problemer 5 K kategorier hovedvindue 8 kategorier i Norton 360 visning af detaljer 12 M meddelelser 11 min konto 8 N Norton 360 detaljer 12 farver 11 hovedvindue 11 skrivebordsikon 7 status 10 O opgaver & indstillinger 8 P popup-beskeder 11 S skanninger 8

26 26 Indeks status 10 statuslinje 8

Norton 360 Online Brugerhåndbog

Norton 360 Online Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton 360 Online Brugerhåndbog Dokumentationsversion 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses for at

Læs mere

Norton 360 Brugerhåndbog

Norton 360 Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton 360 Brugerhåndbog Dokumentationsversion 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses for at være kommerciel

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton AntiVirus Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale, og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion 15,0

Læs mere

Norton 360 Online Brugerhåndbog

Norton 360 Online Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton 360 Online Brugerhåndbog Dokumentationsversion 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses for at

Læs mere

Norton Internet Security Online Brugerhåndbog

Norton Internet Security Online Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton Internet Security Online Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale, og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion

Læs mere

Norton 360 Online Brugerhåndbog

Norton 360 Online Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton 360 Online Brugerhåndbog Dokumentationsversion 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses for at

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugerhåndbog Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Norton 360 Brugerhåndbog

Norton 360 Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton 360 Brugerhåndbog Dokumentationsversion 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses for at være kommerciel

Læs mere

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden.

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Brugervejledning Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Norton Internet Security Brugerhåndbog

Norton Internet Security Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton Internet Security Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale, og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugerhåndbog Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Norton 360TM. Brugervejledning

Norton 360TM. Brugervejledning Norton 360TM Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation TM Norton AntiVirus Online Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine

Læs mere

Brugerhåndbog. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden.

Brugerhåndbog. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Brugerhåndbog Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Brugerhåndbog. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden.

Brugerhåndbog. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Brugerhåndbog Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Brugerhåndbog PN:10450051-DK

Brugerhåndbog PN:10450051-DK Brugerhåndbog PN:10450051-DK Norton AntiVirus 2006 Brugerhåndbog Documentationsversion 12.0 Copyright 2005 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Symantec, Symantec-logoet, Norton Ghost, Norton

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden.

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Brugervejledning Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugerhåndbog Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugerhåndbog Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden.

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Brugervejledning Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugerhåndbog Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Norton Internet Security Brugervejledning

Norton Internet Security Brugervejledning Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Norton TM AntiVirus Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Norton 360TM Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden.

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Brugervejledning Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugervejledning Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

NYT Panda Antivirus 2007 Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din PC. Afinstaller

Læs mere

Norton Internet Security Brugerhåndbog

Norton Internet Security Brugerhåndbog Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere

ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning. Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument

ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning. Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument ESET CYBER SECURITY til Mac Startvejledning Klik her for at overføre den nyeste version af dette dokument ESET Cyber Security yder avanceret beskyttelse til din computer mod skadelig kode. Med basis i

Læs mere

Panda Antivirus + Firewall 2007 NYT Titanium Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af

Læs mere

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden.

Brugervejledning. Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Brugervejledning Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske

Læs mere

Manual til AVG Antivirus

Manual til AVG Antivirus Manual til AVG Antivirus Det anbefales, at alle brugere benytter sig af et antivirus-program. Formålet med programmet er at forhindre din computer i at blive smittet med virus. Virus-inficerede computere

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007 10.0 Begrænset tilføjelsesprogram til Outlook Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2003/2007

Læs mere

Norton Internet Security Brugerhåndbog

Norton Internet Security Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton Internet Security Brugerhåndbog Dokumentationsversion 10.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Softwaren, der gives i licens, og dokumentationen anses

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse

Læs mere

Norton AntiVirus Brugervejledning

Norton AntiVirus Brugervejledning Brugervejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning er lavet af genbrugsmaterialer.

Læs mere

Windows 7. Windows 7. Øvelse 1: Genveje. Øvelse 2: Installer en printer. Øvelse 3: Diverse små programmer

Windows 7. Windows 7. Øvelse 1: Genveje. Øvelse 2: Installer en printer. Øvelse 3: Diverse små programmer Windows 7 Øvelse 1: Genveje Højreklik på et tomt sted på skrivebordet og opret en Ny mappe. Omdøb mappen til Edb Åbn Word ved at klikke I følgende rækkefølge: Startknap Alle programmer Microsoft Office

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus leverer avanceret beskyttelse

Læs mere

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru

Afinstaller alle andre programmer Vigtigt! Fjern alle andre antivirus programmer før du installerer Panda Internet Security Mere end et antiviru Panda Internet Security 2007 NYT Platinum Kom godt i gang Vigtigt! Læs venligst grundigt afsnittet i denne guide om online registrering. Her findes nødvendige oplysninger for maksimal beskyttelse af din

Læs mere

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Indhold F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Administrer abonnement...4 1.2 Hvordan sikrer jeg, at min computer er beskyttet...4 1.2.1

Læs mere

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Startvejledning Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Startvejledning ESET Smart Security leverer avanceret beskyttelse af din computer mod skadelig kode. Baseret på ThreatSense -scanningsmotoren, som

Læs mere

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin.

Eksempler på de mest almindelige Firewall programmer: Norton Internet Security, ZoneAlarm, PC-Cillin. Velkommen Når De har valgt at sikre Dem imod virus og uautoriseret brug af Deres computer, skal De sørge for, at der IKKE findes andre sikkerhedsprodukter med samme funktion installeret i forvejen. Det

Læs mere

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET NOD32 Antivirus

Læs mere

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument

TIL MAC. Startvejledning. Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument TIL MAC Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Cyber Security Pro yder avanceret beskyttelse til din computer mod skadelig kode. Med basis i ThreatSense-scanningsprogrammet,

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010/2013 10.0 Komplet Outlook-tilføjelsesprogram Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010/2013

Læs mere

Kvikguide til McAfee Wireless Protection

Kvikguide til McAfee Wireless Protection Blokerer hackere, så de ikke kan angribe dit trådløse netværk McAfee Wireless Protection blokerer hackere, så de ikke kan angribe dit trådløse netværk. Wireless Protection kan konfigureres og åbnes i McAfee

Læs mere

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken

PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken PC - installation af Maple 18 med GYM-pakken Download først de relevante installere til både Maple 18 og til Gym-pakken, og placer dem et sted på din PC, hvor du kan finde dem igen. Hvis du højre-klikker

Læs mere

Norton Internet Security Produktvejledning

Norton Internet Security Produktvejledning Produktvejledning Norton Internet Security Produktvejledning Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Norton Security. Produktvejledning

Norton Security. Produktvejledning Norton Security Produktvejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne vejledning

Læs mere

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security er en alt i én-løsning til sikkerhed

Læs mere

Kapitel 1: Introduktion...3

Kapitel 1: Introduktion...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Indhold 2 Indhold Kapitel 1: Introduktion...3 1.1 Hvad du skal gøre efter installationen...4 1.1.1 Administrer abonnement...4 1.1.2 Åbne produktet...4 1.2 Hvordan sikrer

Læs mere

Norton 360TM. Produktvejledning

Norton 360TM. Produktvejledning Norton 360TM Produktvejledning Norton 360 Produktvejledning Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentationsversion

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows

Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows 2017 Sådan nulstiller du dine netværks indstillinger i Windows NewTech IT Norgesvej 17 6100 Haderslev Tlf. 79 306 153 info@newtechit.dk www.newtechit.dk 29-04-2017 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Første

Læs mere

Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault Symantec Enterprise Vault Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 9.0 Symantec Enterprise Vault: Vejledning til brugere af Microsoft Outlook 2010 Den software, der beskrives i denne bog, leveres

Læs mere

Hurtig startguide Internet Security 2009 Vigtigt! Læs venligst afsnittet Produktaktivering i denne vejledning grundigt. Oplysningerne i dette afsnit er yderst vigtige for at holde din pc beskyttet. Brug

Læs mere

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Startvejledning Klik her for at overføre den seneste version af dette dokument ESET Smart Security

Læs mere

Secunia PSI 3.0. Hanne B. Stegemüller 14. juni 2015

Secunia PSI 3.0. Hanne B. Stegemüller 14. juni 2015 Secunia PSI 3.0 Hanne B. Stegemüller 14. juni 2015 2 Hvad gør Secunia PSI? Danske PSI står for Personal Software Inspector. Det vil sige, at programmet holder øje med om din software er opdateret. Du slipper

Læs mere

Norton. AntiVirus. Hjælp til Norton AntiVirus

Norton. AntiVirus. Hjælp til Norton AntiVirus Norton TM AntiVirus Hjælp til Norton AntiVirus Norton AntiVirus Produktvejledning Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene

Læs mere

Norton. AntiVirus. Hjælp til Norton AntiVirus

Norton. AntiVirus. Hjælp til Norton AntiVirus Norton TM AntiVirus Hjælp til Norton AntiVirus Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne

Læs mere

Sådan bør Løsningscenter se ud ingen advarsler alt er slået til. (klik på flaget nederst til højre på skærmen)

Sådan bør Løsningscenter se ud ingen advarsler alt er slået til. (klik på flaget nederst til højre på skærmen) Sådan bør Løsningscenter se ud ingen advarsler alt er slået til. (klik på flaget nederst til højre på skærmen) De væsentligste sikkerhedstiltag: Windows Update skal være slået til (hvis det ikke er advarer

Læs mere

Norton Security med Backup

Norton Security med Backup TM Norton Security med Backup Produktvejledning Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet omslaget til denne vejledning, for at mindske sine produkters miljømæssige fodaftryk. Denne

Læs mere

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder

Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Vejledning i brug af dli dokumenthåndteringssystemet til virksomheder Indhold Generelt... 1 Windows tidligere versioner... 1 Windows 10... 2 Apple Mac... 2 Log på... 2 Rediger dokumentet... 2 Tilføj et

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7

INDHOLDSFORTEGNELSE. Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør. KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 INDHOLDSFORTEGNELSE Et stort spring... 7 Jesper Bove-Nielsen, forlagsdirektør KAPITEL ET... 9 Introduktion til Windows 7 Windows 7-udgaver... 10 32- eller 64-bit version af Windows 7... 11 Hardware...

Læs mere

Softwaremanual. HP SimpleSave. Backup-software Brugsanvisning. SimpleSave

Softwaremanual. HP SimpleSave. Backup-software Brugsanvisning. SimpleSave HP SimpleSave Backup-software Brugsanvisning Softwaremanual SimpleSave Sådan får du hjælp For yderligere hjælp med dit drev, installation af det samt softwaren, kan du kontakte en af følgende: HP Kundeservice

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSE OG SIKKERHED PÅ DIN COMPUTER.

VEDLIGEHOLDELSE OG SIKKERHED PÅ DIN COMPUTER. VEDLIGEHOLDELSE OG SIKKERHED PÅ DIN COMPUTER. HARDDISKEN Harddisken er den enhed der bruges til at lagre operativsystemet (Windows), programmer og egne filer i din computer. Egne filer kan være dokumenter,

Læs mere

1. trin: Aktivering af brugerkontostyring

1. trin: Aktivering af brugerkontostyring Indhold: 1. trin: Aktivering af brugerkontostyring 2. trin: Aktivering af firewall 3. trin: Anvendelse af virusscanner 4. trin: Aktivering af automatiske opdateringer 5. trin: Oprettelse af sikkerhedskopier

Læs mere

Indhold. McAfee Total Protection 3

Indhold. McAfee Total Protection 3 Brugerhåndbog i Indhold McAfee Total Protection 3 McAfee SecurityCenter...5 Funktioner i SecurityCenter...6 Brug af SecurityCenter...7 Løse eller ignorere beskyttelsesproblemer...17 Arbejde med alarmer...21

Læs mere

Produktbemærkning. Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Vilkår vedrørende software

Produktbemærkning. Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Vilkår vedrørende software Start her Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel.

Læs mere

Norton Security. Produktvejledning

Norton Security. Produktvejledning Norton Security Produktvejledning Produktvejledning til Norton Security Den software, der beskrives i denne bog, leveres med en licensaftale og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen.

Læs mere

STOFA VEJLEDNING SAFESURF INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING SAFESURF INSTALLATION STOFA VEJLEDNING SAFESURF INSTALLATION Denne vejledning gennemgår installationsproceduren af SafeSurf, og herefter de tilpasningsmuligheder man kan benytte sig af. Trin 1 Installationen starter med at

Læs mere

Se bagsiden af pakken for hurtig installation

Se bagsiden af pakken for hurtig installation Brugerhåndbog Se bagsiden af pakken for hurtig installation Vi beskytter flere mennesker mod flere online trusler end nogen anden i verden. Det er vigtigt at tage hensyn til miljøet. Symantec har fjernet

Læs mere

Norton AntiVirus Brugerhåndbog

Norton AntiVirus Brugerhåndbog Brugerhåndbog Norton AntiVirus Brugerhåndbog Den software, der beskrives i denne bog, leveres under en licensaftale og må kun bruges i overensstemmelse med vilkårene i aftalen. Dokumentation version 11,0

Læs mere

Mobile Connect Pro. Aktivér din konto. 200 MB data hver måned i 3 år. Mobile Broadband

Mobile Connect Pro. Aktivér din konto. 200 MB data hver måned i 3 år. Mobile Broadband Mobile Connect Pro Aktivér din konto Mobile Broadband 200 MB data hver måned i 3 år Velkommen til HP Mobile Connect Pro HP Mobile Connect Pro er en pay-as-you-go mobil bredbåndsservice, der er forudinstalleret

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1

Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Installering af Microsoft Office 2012-09-12 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Installering af Microsoft Office... 2 Oplysninger inden installeringen... 2 Installering af Microsoft Office... 3 Introduktion...

Læs mere

Web Connect vejledning

Web Connect vejledning Web Connect vejledning Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: ADS-2500W og ADS-2600W Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen:

Læs mere

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning

Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Mac OS X v10.5 Leopard Installerings- og indstillingsvejledning Hvis Mac OS X v10.3 eller en nyere version allerede er installeret på computeren: Alt, du behøver at gøre, er at opdatere til Leopard. Se

Læs mere

Windows 8.1-opdatering trinvis vejledning

Windows 8.1-opdatering trinvis vejledning Windows 8.1-opdatering trinvis vejledning Windows 8.1 installation og opdatering Opdater BIOS, programmer og drivere, og kør Windows Update Vælg installationstypen Installer Windows 8.1 Gå til supportwebsted

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner for bemærkninger Vi anvender bemærkninger på følgende måde gennem hele denne brugsanvisning: Bemærkninger fortæller dig, hvordan du bør reagere

Læs mere

Kvikguide McAfee PC Protection Plus

Kvikguide McAfee PC Protection Plus Beskyt din pc og dine minder McAfee PC Protection Plus stopper virus, spyware og hackere og laver en sikkerhedskopi og gendanner dine videoer, din musik og vigtige filer. Produktet omfatter også pc- og

Læs mere

Velkommen til 4. omgang af IT for let øvede

Velkommen til 4. omgang af IT for let øvede Velkommen til 4. omgang af IT for let øvede I dag NemId, E-boks, borger.dk Hjemmeopgave 3 Pause Internet Hjemmeopgave 3 I har vel læst Komputer for Alles modul 27 om filer og mapper? Og et par af de andre

Læs mere

Sikkerhedskursus del 4. (opdateret 01.07.2013)

Sikkerhedskursus del 4. (opdateret 01.07.2013) Sikkerhedskursus del 4. (opdateret 01.07.2013) Din computersikkerhed består ikke kun af et antivirusprogram I del 4 skal vi finde en sikkerhedspakke, der passer til dig. Ikke et antivirus, men en samlet

Læs mere