OPLEV NATUREN FÅ VIDEN OG INSPIRATION ANDET HALVÅR Arrangementer for Hedeselskabets medlemmer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OPLEV NATUREN FÅ VIDEN OG INSPIRATION ANDET HALVÅR 2015. Arrangementer for Hedeselskabets medlemmer"

Transkript

1 OPLEV NATUREN ANDET HALVÅR 2015 FÅ VIDEN OG INSPIRATION Arrangementer for Hedeselskabets medlemmer

2 15. AUG 2015 MIDTJYLLAND PÅ SPORET AF DALGAS OG HEDESELSKABETS HISTORIE Egnen syd for Herning er spækket med masser af gode historier og skøn natur, hvor der kan knyttes bånd direkte til Hedeselskabet og E. M. Dalgas, Hedeselskabets medstifter og første dynamiske direktør. På en bustur vil skovrider P. F. Tøttrup, kendt for de historiske artikler i Hedeselskabets tidsskrift Vækst, i bogstavelig forstand guide os rundt i Dalgas s spor og Hedeselskabets historie. I 2016 kan Hedeselskabet fejre sit 150 års menneskeskabt og opstod efter fældning af 15 INFO Foto: Herning Kommune. Foto: Bert Wiklund, bvfoto.dk. jubilæum og denne tur er et af de første jubilæumsaktiviteter. På turen får du mulighed for at forstå baggrunden for Hedeselskabets oprettelse og høre om de allerførste aktiviteter. skoven. En viden, der dengang ikke var almen accepteret og satte Dalgas i et skævt lys. Det er med den baggrund Tøttrup vil fortælle om de første tegn på udvikling i Herningom- Vi mødes til en fælles bustur lørdag den 15. august 2015 kl foran Herningsholm, Viborgvej 72, 7400 Herning. Kort efter Hedeselskabets grundlæggelse forfattede Dalgas en række artikler Geografiske rådet, engvanding, etablering af planteskoler, tilplantning og plantager, tjæreudvinding, haveanlæg med mere. Vi er retur igen med bussen omkring kl Undervejs sørger vi for en let frokost. Billeder fra Heden med en interessant beskrivelse af sammenhængen mellem landskabets karakter og de geologiske forhold i området. Der er plads til 50 personer på denne tur og Arrangementet er gratis for Hedeselskabets medlemmer med familie. Blandt andet mente Dalgas, at heden var der er åben for tilmeldinger fra den 2. juni E. M. Dalgas, Hedeselskabets første direktør, var en energisk, motiverende og ambitiøs mand, der så rige muligheder i hedens opdyrkning og tilknyttede projekter. Foto: Hedeselskabet. Bronzealderhøjene Hjortsballehøje dannede rammerne for fejring af Hedeselskabets 25 års såvel som 50 års jubilæum. Billedet her er fra 50 års jubilæet med kongebesøg. Foto: Hedeselskabet.

3 27. AUG 2015 SJÆLLAND KOM TÆT PÅ EN FLAGERMUS I FREDENSBORG SLOTSPARK I august har man mulighed for at komme med på en helt særlig oplevelse i det fri, når Fredensborg Slotspark lægger rammerne til Hedeselskabets spændende flagermustur for medlemmer. Frederik Jensen, Cand. scient. landskabs- Da vi helst skulle komme tæt på flagermu- forvaltning, fra Orbicon vil fortælle om de usædvanlige, nataktive pattedyr, der i kraft af deres internationale beskyttelse er i stand til at flytte motorveje og vindmølleparker. sene bedes man undgå regntøj og klirrende smykker i beklædningen. I tilfælde af regn eller blæst aflyses turen. Foto: Kim Aaen, NatureEyes. Foto: Arne Magnussen, Scanpix. 27 INFO Vi mødes torsdag den 27. august Efter en kort introduktion vil deltagerne liste rundt i området for at se og lytte til de for- Der er plads til 20 personer til dette arrange kl foran Skipperhuset Fredensborg, Skipperallé 6, 3480 Fredensborg. skellige arter af flagermus. Turen vil forløbe ad nemt tilgængelige stier i området men ment, og der er åben for tilmeldinger fra den 2. juni Der er kun adgang fra Sørupvej, da Skipper Allé er lukket for biltrafik. husk gummistøvler. Arrangementet er gratis for Hedeselskabets medlemmer med ledsager. Frederik Jensen, Orbicon, er aftenens guide og har tidligere været med- arrangør på en fugletur for Hedeselskabets medlemmer. Frederik har en stor viden om landskabsforvaltning, vores dyreog fugleliv. Frederik (nummer 2 fra venstre) ses her ved et tidligere medlemsarrangement. Foto: Hedeselskabet. Ung brunflagermus (Nyctalus noctula) på træ. Foto: Jakob Damborg, NatureEyes.

4 14. SEP 2015 FYN HOFMANSGAVE EN MODERNE VIRKSOMHED PÅ TOPPEN AF FYN Godset Hofmansgaves historie går helt tilbage til det 15. århundrede og har gennem tiden haft stor betydning for områdets udvikling. Da sidste generation af familien Hofman-Bang døde i 1959 uden at efterlade sig arvinger blev værdierne overdraget til en fond, som har til formål at støtte forskning især inden for planteavl og landbrug, men fundatsen stiller også krav om vedligeholdelse af kulturarven. Hofmansgave er i dag en stor moderne agro- dræning skal kunne anvendes som et alternativ 14 INFO Foto: Bert Wiklund, bwfoto.dk. Foto: Bert Wiklund, bwfoto.dk. industriel virksomhed, som blandt andet dyrker hvede, byg, majs, spinatfrø, græsfrø samt juletræer og klipper pyntegrønt. Endvidere produceres der mælk fra en højtydende til efterafgrøder. Hedeselskabets datterselskab Orbicon er med i projektet sammen med Aarhus Universitet, Wavin og SEGES. Vi mødes mandag den 14. september 2015 kl på gårdspladsen ved Stiftelsen Hofmansgave, Hofmansgavevej 27, 5450 Otterup. malkebesætning. Endelig udlejes der et antal boliger og et større antal sommerhusgrunde ved Hasmark Strand på Nordfyn. På denne tur vil inspektør Dennis S. Hansen vise rundt i staldene og markerne. Oldfrue og gartner Hanne Lauesen vil stå for rundvisning i Arrangementet er gratis for Hedeselskabets medlemmer med ledsager eller gæst. Et af stedets forskningsprojekter går ud på at tilvejebringe den nødvendige dokumentation hovedbygningen og parken. Der er plads til 46 personer, og der er åben for for effekterne af kontrolleret dræning under tilmeldinger fra den 2. juni danske forhold. Konkret er målet, at kontrolleret I et lille gulkalket bindingsværkshus i haven er der i de senere år af Danmarks Kartoffelråd og Otterup Kartoffellaug oprettet et lille Kartoffelmuseum Danmarks første. Foto: Claus Fisker, Scanpix. Parken er anlagt i romantisk landskabelig stil og dækker et cirka syv hektar stort område øst og syd for hovedbygningen og indeholder mange sjældne træer og buske. Foto: Bert Wiklund, bwfoto.dk.

5 24. SEP 2015 SJÆLLAND GENOPRETNING AF NATUREN SKABER KLIMASIKRING I KARLSTRUP Et stort klimaprojekt blev gennemført i 2014 i et samarbejde mellem Greve og Solrød Kommuner samt Greve Solrød Forsyning. Projektet havde til formål at mindske problemerne med oversvømmede kældre i Karlslunde og Solrød Strand og samtidigt at genoprette naturen i den fredede mose og øge kvaliteten af vandløbene til gavn og glæde for borgerne. HedeDanmark har som entreprenør blandt andet etableret helt nye vådområder og vandløb samt restaureret ældre vandløb. Ligesom der er foretaget terrænhævninger og anlagt stier og broer. En vigtig opgave i projektet har ikke mindst været at etablere en række diger og dermed etablere nye arealer, som kan opsamle regnvand fra området, der har været hårdt plaget af oversvømmelser i forbindelse med skybrud. En vigtig opgave i forbindelse med byggeprojektet har været at skabe nye arealer, som kan opsamle regnvand fra området, der har været hårdt plaget af oversvømmelser i forbindelse med skybrud. Foto: HedeDanmark. Regionschef Claus Lorenzen, HedeDanmark, har været projektleder på opgaven og vil på en cirka 4 km vandretur rundt i området fortælle om projektet og HedeDanmarks arbejde med løsning af opgaven. Tilmelding Der er plads til 35 personer til dette arrangement, og der er åben for tilmeldinger fra den 2. juni Billede øverst til højre på modsatte side: Efter et års arbejde med genopretning af naturen og klimasikring i Karlstrup Mose kunne fagkonsulent Jesper Birger Pedersen (tv.) og regionschef Claus Lorenzen (th.) fra HedeDanmark den 28. august 2014 aflevere projektet til de flere hundrede fremmødte borgere med borgmesteren i spidsen. Foto: HedeDanmark. Et antal broer forbedrer borgernes mulighed for at bruge mosen rekreativt. Foto: HedeDanmark. Foto: HedeDanmark. Foto: HedeDanmark. 24 INFO Vi mødes torsdag den 24. september 2015 kl ved P-pladsen ved Trylleskoven, Karlstrup Strandvej 3, 2680 Solrød Strand. Tag de gode travesko på vi skal gå cirka 4 km. Arrangementet er gratis for Hedeselskabets medlemmer med ledsager.

6 6. NOV 2015 MIDTJYLLAND DRIVJAGT I C. E. FLENSBORG PLANTAGE Årets medlemsjagt er atter i den spændende og varierede C. E. Flensborg Plantage en flot naturoplevelse. Plantagen er en af Hedeselskabets egne plantager på cirka 700 ha. Der drives traditionel skovdrift i plantagen, som suppleres med meget anerkendte frøbevoksninger af sitka, nobilis og lærk. Jagten er en traditionel drivjagt med hagl. 6 INFO Foto: Hedeselskabet. Foto: Hedeselskabet. Der kan forekomme ræv, råvildt, hare og sneppe. HUNDE Der er 40 pladser på denne jagt, og der er åben for tilmelding fra den 16. juni 2015 via telefon, mail eller post. Efter modtagelse af de første 40 tilmeldinger åbner vi for en Jagten begynder kl fredag den 6. november 2015 og forventes afsluttet omkring kl Der kræves gyldigt jagttegn til jagten. Der er brug for et antal hunde til denne jagt. Ved tilmeldingen oplyses om du har mulighed for at medbringe hund. venteliste. Mødestedet er Støvhøjgaard, Tingvej 37, Skinderup, 9632 Møldrup. Arrangementet er gratis for Hedeselskabets medlemmer. Efter fælles morgenkaffe er der parole, hvor alle fremviser gyldig jagttegn. Dagen afsluttes på traditionel vis med vildtparade og en sen frokost. Foto: Hedeselskabet. De enkelte såter er ikke placeret i umiddelbar nærhed af hinanden, og derfor må der påregnes nogle raske gåture mellem såterne. Foto: Hedeselskabet.

7 OPLEV NATUREN OPLEVELSER FOR MEDLEMMER Andet halvår 2015 byder på en række spændende arrangementer for Hedeselskabets medlemmer. Oplev naturens muligheder sammen med andre, der deler din interesse for natur, miljø og energi. Ændringer kan forekomme se det helt aktuelle program på Der er tilmelding til alle arrangementer. Vi åbner for tilmelding den 2. juni 2015 kl , dog således at tilmelding til jagten først åbner den 16. juni 2015 kl Du tilmelder dig på KUN FOR MEDLEMMER Arrangementerne er gratis og kun for medlemmer af Hedeselskabet. Hvis du ikke er medlem, kan du hurtigt melde dig ind på Du får netværk, faglig udvikling, oplevelser og indflydelse for 200 kroner om året. Hedeselskabet / Klostermarken 12 / Postboks 91 / 8800 Viborg / info@hedeselskabet.dk

OPLEV NATUREN FÅ VIDEN, NETVÆRK OG INSPIRATION ANDET HALVÅR 2016. Arrangementer for Hedeselskabets medlemmer

OPLEV NATUREN FÅ VIDEN, NETVÆRK OG INSPIRATION ANDET HALVÅR 2016. Arrangementer for Hedeselskabets medlemmer OPLEV NATUREN ANDET HALVÅR 2016 FÅ VIDEN, NETVÆRK OG INSPIRATION Arrangementer for Hedeselskabets medlemmer 22. SEP 2016 - SJÆLLAND HEDELAND NATURPARK ET GENBRUGSLANDSKAB Kom på opdagelse i et 1.500 ha

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Danmarks arealmæssigt største klimatilpasnings- og naturprojekt

Danmarks arealmæssigt største klimatilpasnings- og naturprojekt Karlstrup, Karlslunde og Engstrup Moser Orienteringsmøde 14. april 2015 Danmarks arealmæssigt største klimatilpasnings- og naturprojekt Henrik Lynghus, lyn@niras.dk - NIRAS Karlstrup Mose vand- og naturprojekt

Læs mere

Aktivitetskalender for For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds

Aktivitetskalender for For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds Besøg på Clay D. 23.jan. kl. 13 16. Der vil blive rundvisning ved Jette Erichsen, hvor vi skal se: Tommerup Keramiske Værksted Store formater- kloge hænder. Figurinens fortællinger fra det fornemme til

Læs mere

EFTERÅRETS ARRANGEMENTER PÅ FYN

EFTERÅRETS ARRANGEMENTER PÅ FYN Fynske Planlæggere 2015 AA - ØSTIFTERNE DDL FYN IDA FYN DL FYN FAB FYN TL FYN www.fynskeplanlaeggere.dk EFTERÅRETS ARRANGEMENTER PÅ FYN Akademisk Arkitektforening - Østifterne. Den Danske Landinspektørforening,

Læs mere

FÅ VIDEN, NETVÆRK OG INSPIRATION

FÅ VIDEN, NETVÆRK OG INSPIRATION OPLEV NATUREN FØRSTE HALVÅR 2016 Foto: Bert Wiklund, bw.foto.dk FÅ VIDEN, NETVÆRK OG INSPIRATION Arrangementer for Hedeselskabets medlemmer 9. februar 2016 Sjælland HVAD GEMMER HAVET Mød Jan Nicolaisen,

Læs mere

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 hundrede ÅRs ostetradition Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7B, 4952 Stokkemarke, Tlf 54 71 13 80 www.knuthenlund.dk / info@knuthenlund.dk Besøg vores gårdmejeri,

Læs mere

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den

Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den Jagt hos Knud, Mogens og Erling Lørdag den 01 10 2011 Første oktober er jo normalt en helligdag, hvad jagt angår, og hvor det sidste af det jagtbare vildt går ind, men ak, jeg fik et valg mellem 4 timers

Læs mere

SFOF Køge Bugt. Program 2016 / 2017

SFOF Køge Bugt. Program 2016 / 2017 SFOF Køge Bugt Socialistisk Folkeoplysningsforbund Program 2016 / 2017 Kære deltagere i SFOF Køge Bugts arrangementer Velkommen til en ny sæson 2016-17. Vi håber, der er arrangementer, der passer dig,

Læs mere

SOMMERPROGRAM. FOR DAGENE - 16.juli til 26.juli. Program for sommerugerne 29 og 30.

SOMMERPROGRAM. FOR DAGENE - 16.juli til 26.juli. Program for sommerugerne 29 og 30. SOMMERPROGRAM FOR DAGENE - 16.juli til 26.juli Program for sommerugerne 29 og 30. Kolding kommune har besluttet at der skal laves et sommerprogram for dig som har familie og børn. Man vil give Jer mulighed

Læs mere

Bavn Plantage (Areal nr. 44)

Bavn Plantage (Areal nr. 44) Bavn Plantage (Areal nr. 44) 1 Beskrivelse 1.1 Generelt Baun Plantage ligger ved Skinnerup, omkring 4 km vest for Thisted. Mod vest er der et stykke privat plantage. På alle andre sider er plantagen omgivet

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10-12 LAV DIT EGET INSEKTBO For at tiltrække de nyttige og bestøvende insekter til haven, kan man lave et insektbo og hænge

Læs mere

Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016

Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016 Finderup Jagtforening Aktivitetsprogram 2016 Lørdag, den 19. marts kl. 13.00 Klargøring af flugtskydningsbanen på Finderupvej 67. Lørdag, den 9.april - kl. 10.00 13.00: Indskydning af salonriffel for foreningens

Læs mere

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013.

Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Solrød Computer & Fotoklubs it- og fotoundervisning i efteråret 2013. Der undervises i følgende kurser: Modul 1a for dig som ikke tidligere har brugt en computer. Kurset henvender sig til dig som vil lære

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

Kom med ud i naturen - det koster ikke noget Vi inviterer og glæder os til at se dig - venlige hilsner fra:

Kom med ud i naturen - det koster ikke noget Vi inviterer og glæder os til at se dig - venlige hilsner fra: Kom med ud i naturen - det koster ikke noget Vi inviterer og glæder os til at se dig - venlige hilsner fra: Fredensborg Kom med ud i naturen - vi inviterer og viser vej! En række foreninger er gået sammen

Læs mere

Kong Valdemars Jagtslot

Kong Valdemars Jagtslot Kong Valdemars Jagtslot Det lille middelaldervoldsted Kong Valdemars Jagtslot ligger i engen langs den tidligere mere vandrige Stensby Møllebæk, som gennem Malling Kløft udmunder i Storstrømmen. Det smukke

Læs mere

Velkommen i vores forening

Velkommen i vores forening 2 Tur - Folder 2015-16 Tur - Folder 2015-16: For Brøndby & Hvidovre Udgiver: Cyklistforbundet Rømersgade 5 33 32 31 21 www.cyklistforbundet.dk Redaktion: Finn Ivo Heller, Trykkeri: Rådhustrykkeriet, Hvidovre.

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2015 Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Foredrag ved Fru Pedersen, Fru Pedersens have kendt fra tv-midtvest

Læs mere

Demensfællesskabet Østjylland

Demensfællesskabet Østjylland Demensfællesskabet Østjylland 2018 On 1 August To 2 Fr 3 Aarhus: Fælles Frokost-Fredag I Demenshjørnet kl. 10:00-14:00 Lø 4 Sø 5 Ma 6 32 Ti 7 On 8 To 9 Fr 10 Aarhus: Fælles Frokost-Fredag I Demenshjørnet

Læs mere

En sikker vej til gode naturoplevelser. hvad du kan og må i naturen

En sikker vej til gode naturoplevelser. hvad du kan og må i naturen En sikker vej til gode naturoplevelser hvad du kan og må i naturen Gode råd om færdsel Naturen skal opleves! Og det er der heldigvis rigtig gode muligheder for i Danmark. Både fordi vi har en masse spændende

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116.

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. PROGRAM ETERÅR 2014 FROKOSTMØDE MED PROFESSOR JØRN LUND Vort modersmål Jørn Lund, der som sproglig rådgiver, debattør og essayist betoner samspillet mellem

Læs mere

Cykeltur ved Tissø. Godslandskabet. Naturpark Åmosen

Cykeltur ved Tissø. Godslandskabet. Naturpark Åmosen Cykeltur ved Tissø Godslandskabet Naturpark Åmosen 12. aug. 2013 Ruterne er ikke afmærkede. De er forslag til, hvordan du kan bruge cyklen til at komme omkring og lære landskabet og dets kulturhistorie

Læs mere

Naturplan Danmark. Vores fælles natur - Sammendrag

Naturplan Danmark. Vores fælles natur - Sammendrag Naturplan Danmark Vores fælles natur - Sammendrag Oktober 2014 Naturplan Danmark 1 Vores fælles natur, side 3 Regeringens vision - helt nede på jorden, side 4 Naturpolitik med retning og resultater, side

Læs mere

Skåneekspedition 10-11. juni 2010

Skåneekspedition 10-11. juni 2010 Invitation til Sommerudflugt 2010 10.-11. juni 2010 Skåneekspedition 10-11. juni 2010 Dette års sommerudflugt afholdes torsdag den 10. og fredag den 11. juni 2010. Turen går i år til Skåne med besøg på

Læs mere

Foto: Hedeselskabet. Oplev naturens muligheder AKTIVITETSPROGRAM 2013-14

Foto: Hedeselskabet. Oplev naturens muligheder AKTIVITETSPROGRAM 2013-14 OPLEVELSER Oplev naturens muligheder AKTIVITETSPROGRAM 2013-14 OPLEVELSER 2013-14 PROGRAM AUGUST 2013 Den 26. Kultur og erhverv på Børglum Kloster, Nordjylland s. 4 SEPTEMBER 2013 Den 02. HedeDanmarks

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods.

PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden Erland Porsmose Torsdag den 16. april kl. 18.30-21 Ørbæklunde Gods. PROGRAM: Torsdag den 19. marts kl. 19.30-22: Nyborg i Danehoftiden. Debat og fortælling ved museumsdirektør Erland Porsmose, Østfyns Museer. Fortælling om perioden 1250 1413, dengang Nyborg Slot var regeringssæde

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen

www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen Oplev naturen i Ballerup Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture og arrangementer med naturvejleder

Læs mere

Schweissudvalgets første tur til Tyskland 25. 26. Marts 2011

Schweissudvalgets første tur til Tyskland 25. 26. Marts 2011 Schweissudvalgets første tur til Tyskland 25. 26. Marts 2011 Af Lene Marie Seitzberg Som led i samarbejdet med andre udenlandske Beagle Klubber, har Kristian Paulsen, René Jensen og Brian Seitzberg fra

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Midtjyllands prægtige herregårde

PRESSEMEDDELELSE. Midtjyllands prægtige herregårde PRESSEMEDDELELSE Midtjyllands prægtige herregårde Tre lørdage i august og september kan man opleve den fascinerende historie om herregårdenes danske og europæiske historie, når Dansk Center for Herregårdshistorie

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august.

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Navn: Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august. Aktivitetsnr. 11 Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015

Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015 Aktivitetsprogram Odder Museum November 2014 april 2015 Odder Museum Møllevej 3-5 8300 Odder Tlf.: 8654 0175 E-mail: info@oddermuseum.dk NOVEMBER Sagen genåbnet Sagen om morderen og selvmoderen Christian

Læs mere

Lør. 12. jan. 2019 kl. 10 Førte ture på ca. 5 eller 10 km. Sted: Culthus / Kulturforsyningen, Voldgade 1, Nykøbing F. Søn. 20. jan. 2019 kl. 10 Førte ture på 5 eller 10 km. Sted: Bagergade, Bagergade/Asylvej,

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Midtjyllands mangfoldige herregårde

PRESSEMEDDELELSE. Midtjyllands mangfoldige herregårde PRESSEMEDDELELSE Midtjyllands mangfoldige herregårde Den 4. september inviterer Dansk Center for Herregårdsforskning på bustur til Fire herregårde gennem syv århundreder. Turen går til Silkeborg hovedgård,

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

16. januar 2015 BESLUTNINGSTAGERKONFERENCE & UDSTILLINGSÅBNING

16. januar 2015 BESLUTNINGSTAGERKONFERENCE & UDSTILLINGSÅBNING 16. januar 2015 BESLUTNINGSTAGERKONFERENCE & UDSTILLINGSÅBNING SKYBRUD OVERSVØMMELSER FÆLLES UDFORDRING MERE FOR PENGENE REKREATIV MERVÆRDI SUND FORNUFT Beslutningstagerkonference og udstillingsåbning

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116.

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116. PROGRAM FORÅR 2015 Besøg på Industrimuseet i Horsens Der vil være rundvisning kl 11:00 med to rundvisninger. Vi kan igen komme på besøg i den gamle skolestue

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Naturvejleder Faxe 2015. Kom med på tur!

Naturvejleder Faxe 2015. Kom med på tur! Naturvejleder Faxe 2015 Kom med på tur! Den levende natur i Faxe Kalkbrud 30. maj kl. 14-16 Mødested: Geomuseum Faxe, Østervej 2, 4640 Faxe Deltag i dagens arrangement hvor Naturvejleder Faxe og Danmarks

Læs mere

Kokkedal Gadeteaterfestival 2.-7. august 2010

Kokkedal Gadeteaterfestival 2.-7. august 2010 Kokkedal Gadeteaterfestival 2.-7. august 2010 Dans i hus & lejlighed - Paloma Madrid (S) 2.-7. august Sted: Hjemme hos dig selv Henvender sig til: Alle Om forestillingen: Lån en danseforestilling med hjem

Læs mere

OPLEV NATUREN I BALLERUP

OPLEV NATUREN I BALLERUP Me at v Kra 01 OPLEV NATUREN I BALLERUP Naturvejlederen forår 2015 Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture og arrangementer med naturvejlederen. Arrangementerne er gratis, men enkelte kræver tilmelding.

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til:

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til: Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere I samarbejde med: Invitation til: Se traileren for Årets Ejerleder 2014 Gå ind på www.pwc.dk/ejerleder Hør Poul Spencer Poulsen, partner og SMV-markedsleder

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Danmarks dejligste naturhavn!

Danmarks dejligste naturhavn! Velkommen til Egensedybet Danmarks dejligste naturhavn! 55º 31,7 N - 10º 28,5 E Indhold: 1. Lidt historie 2. Praktiske oplysninger 3. Indkøbsmuligheder mv. 4. Værd at se/ opleve i nærmiljøet 1. Lidt historie

Læs mere

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 JUNI Lillebælts kyster Kystvandring på Trelde Næs Tirsdag d. 13. juni 2017, 18.30-20 Mødested: P-pladsen Treldenæsvej 290, 7000 Fredericia En kystvandring

Læs mere

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS

PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS PROGRAM FOR FRAKTION 4 I TØNDER LÆRERKREDS Sæson 2018-2019 Mandag den 28. juni 2018 Udflugt til Mandø Vi mødes Mandøvej 31, 6760 Ribe klokken 9.50 Bussen afgår klokken 10.00. Klokken 11.00 går vi på en

Læs mere

Iford Manor!!" #$ %$ & '

Iford Manor!! #$ %$ & ' Iford Manor!!" #$ %$ & ' () Fakta Transport: Fly fra Kastrup til London Heathrow med SK503 11. maj klokken 12:00 Hjemrejse fra Heathrow med SK506 den 16. maj klokken 16:50 I England bliver vi transporteret

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Februar 2011, nr. 2 Husk tilmelding til landskonferencen 9.-10. april 2011 Link: Landskonference: Kvinder krydser grænser Velkommen til februarmødet. Tirsdag, den 15. februar kl.

Læs mere

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3

INFO NYT. Vi fejrer 10 år i Fredensborg. Fredensborg Ny Kunstforening oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 INFO NYT Juni 2019 Fredensborg Ny Kunstforening Vi fejrer 10 år i Fredensborg 12.-17. oktober. Aktiviteter for alle i hele jubilæumsugen Læs side 3 30. juni kl. 14-16.30. Den store portrætkonkurrence Læs

Læs mere

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner Leo Christensen Ib Kølbæk Flemming Overgård Tlf. 9725 2214 / Mobil.2325 9742 Tlf. 9725 1448 /Mobil. 2334 6368 Tlf. 8686 4448 /Mobil. 2191 8656 Ruskær og ved Raderstationen

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

TRENDS FOR BYGGEBRANCHEN

TRENDS FOR BYGGEBRANCHEN TRENDS FOR BYGGEBRANCHEN 2012-2014 FORDELT MÅNEDSVIS BYGGEPROJEKTER IGANGSAT 2012 OG 1. HALVÅR 2013 12.000 10.000 Alle tal er i millioner kroner Igangsat 2012 Igangsat 2013 (1. halvår) 8.000 6.000 4.000

Læs mere

Christian d. 3. kanal ved Randers.

Christian d. 3. kanal ved Randers. Christian d. 3. kanal ved Randers. Christian d. 3 kanal blev - som navnet siger - anlagt i 1552-53 på foranledning af Kong Christian d. 3 (født1503) som regerede Danmark fra 1534 og til sin død 1559 (2+3).

Læs mere

Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017

Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017 Ringkøbing-Ulfborg Landboseniorklub Sommer-udflugt til Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017 Lille Malunds Have Slottet det tidligere statsfængsel i Horsens Odder Park Hotel

Læs mere

Friluftspolitik. Inspiration fra 3 kommuner. Herning kommune. Friluftsstrategi et friluftsliv, der byder op til dans.

Friluftspolitik. Inspiration fra 3 kommuner. Herning kommune. Friluftsstrategi et friluftsliv, der byder op til dans. Friluftspolitik Inspiration fra 3 kommuner Herning kommune Friluftsstrategi et friluftsliv, der byder op til dans. Den nationale friluftspolitik har sat fokus på at styrke vores sundhed og livskvalitet.

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Anlægget ønskes placeret på ejendomsnummer: , matrikel 286a Diernæs, Hoptrup. Haderslev kommune.

Anlægget ønskes placeret på ejendomsnummer: , matrikel 286a Diernæs, Hoptrup. Haderslev kommune. Att. Peter Erfurt Teknik og Miljø. Haderslev kommune Simmerstedvej 1A 6100 Haderslev Direkte telefon: 74342154 perf@haderslev.dk 01.02 2018 Ansøgning om landzonetilladelse til etablering af matrice minivådområde

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Ølby Præstegårds- plantage

Ølby Præstegårds- plantage Ølby Præstegårds- plantage Attraktiv beliggenhed - tæt på Klosterheden og Limfjorden Salgsprospekt Skovdyrkerne Vestjylland april 2012 1. Introduktion Hermed udbydes Ølby Præstegårdsplantage med tilliggende

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Hjemmeside Sind klubben sindklubbenherning.dk Nygade 2-4 7400 Herning : 97223064 Vigtige meddelelser: ilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes

Læs mere

Velkommen til DN Faxes nyhedsbrev

Velkommen til DN Faxes nyhedsbrev Danmarks Naturfredningsforening, september 2016 Velkommen til DN Faxes nyhedsbrev Nyhedsbrevet omtaler nedenfor 2 planlagte ture her i efteråret, - men også vores årsmøde d. 29. september. Til årsmødet

Læs mere

LFBS - LANDSFORENINGEN AF FORÆLDRE TIL BLINDE OG SVAGSYNEDE. LFBS og DBSU afholder Laugelejr fra mandag, den 13. juli til lørdag, den 18. juli 2015.

LFBS - LANDSFORENINGEN AF FORÆLDRE TIL BLINDE OG SVAGSYNEDE. LFBS og DBSU afholder Laugelejr fra mandag, den 13. juli til lørdag, den 18. juli 2015. DBSU - DANSK BLINDESAMFUNDS UNGDOM LFBS - LANDSFORENINGEN AF FORÆLDRE TIL BLINDE OG SVAGSYNEDE www.dbsu.dk www.lfbs.dk Laugelejr 2015 LFBS og DBSU afholder Laugelejr fra mandag, den 13. juli til lørdag,

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2010

Junior Rulleski Camp 2010 Junior Rulleski Camp 2010 19/8 21/8 2011 Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Dansk Skiforbund og det landsdækkende langrendsprojektudvalg inviterer junior skiløbere til 2 ½ dags

Læs mere

R Æ V E N JANUAR 2010

R Æ V E N JANUAR 2010 R Æ V E N JANUAR 2010 Bestyrelsen Formand: Tim Elmhauge Tlf. 4913 1835 E-mail: t.elmhauge@post.tele.dk Næstformand: Kenn Schmidt-Sørensen Tlf. 4975 8909 E-mail: kenn.smit@mail.tele.dk Kasserer: Ole Sørensen

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2016 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune og arrangører Udgivet: Juni 2016 Oplag: 2.000 stk. Ordrenr.: 655-16 Velkommen til Vejen Kommunes Ta på

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Astrup Vig FÆLLESAREAL VEDLIGEHOLDELSESPLAN

Astrup Vig FÆLLESAREAL VEDLIGEHOLDELSESPLAN Astrup Vig Nyt MARTS 2017 EKSTRA NUMMER FÆLLESAREAL VEDLIGEHOLDELSESPLAN 1 FORORD Astrup Vig Grundejerforenings område blev udstykket i 1969, for 47 år siden. Området omfatter, foruden parcellerne, et

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 18. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 14. til 21. oktober 2017 Lørdag d. 14. oktober Kl. 21.00: Koncert med Thorlund, Barslund og Kristensen. Der er lagt

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Velkommen til Nationalparkskolen

Velkommen til Nationalparkskolen Velkommen til Nationalparkskolen Målet med introduktionskurset(basiskursus 1) er, at du får: kendskab til Nationalpark Thys organisation, lovgivningen bag og planerne for udvikling i nationalparken. kendskab

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2008 Kulturelle Vandreture i maj og juni 2008 Således ser der ud en sommerdag i Ishøj Strandpark. Vidste du for eksempel at: vand er nødvendig for al hjerneaktivitet og dermed

Læs mere

KLIMATILPASNING. Foto Ursula Bach

KLIMATILPASNING. Foto Ursula Bach KLIMATILPASNING I de kommende år skal Københavns klimatilpasningsplan omsættes til konkrete anlægsprojekter. Klimatilpasning handler om at ruste København til at modstå de vejrmæssige udfordringer som

Læs mere

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk

Sneppejagt i Irland. Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt i Irland Scotsport +45 7587 2344 info@scotsport.dk www.scotsport.dk Sneppejagt 2-8 jægere fra slutningen af November til 1 Februar Co. Kerry Sydvest Irland Irland har altid været kendt for den

Læs mere

Hvem besøger udstillingen Have & Landskab er stedet, hvor man mødes for at få information, inspiration og mulighed for at sammenligne maskiner, ud-

Hvem besøger udstillingen Have & Landskab er stedet, hvor man mødes for at få information, inspiration og mulighed for at sammenligne maskiner, ud- Velkommen til Hav Branchens egen udstilling Den grønne fagudstilling Have & Landskab '09 holdes næste gang 26. - 28. august 2009. Det foregår ligesom i 2007 på fagskolen Selandia-CEU i. Besøgende 10.000

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge 18+19 27.04.2018-13.05.2018 Fredag 27.04.2018 Hele dagen Oplev spektakulært nordlys på havbådene i Slettestrand Oplev smukt lys på havbådene i slettestrand Kl. 10-13..

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

I nyhedsbrevene fortæller vi om vores arbejde, om ture og arrangementer, og vi fortæller aktuelle historier fra Vejle Kommunes natur.

I nyhedsbrevene fortæller vi om vores arbejde, om ture og arrangementer, og vi fortæller aktuelle historier fra Vejle Kommunes natur. Kan du ikke læse nyhedsbrevet, tryk her Danmarks Naturfredningsforening, juli 2015 Velkommen til DN Vejles sommer-nyhedsbrev I nyhedsbrevene fortæller vi om vores arbejde, om ture og arrangementer, og

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest.

Knæk & Bræk. Årgang: 8 - Februar/Marts 2008. Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. Knæk & Bræk Årgang: 8 - Februar/Marts 2008 Læs inde i bladet: Nyt fra Generalforsamlingen. Flugtskydning 2008. Hundetræning 2008. Jubilæumsfest. 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Jesper Lauridsen

Læs mere

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2015

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2015 Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2015 Hvert år afholder kommunen en række naturvejlederarrangementer ud i vores skønne natur. På turene bliver der fortalt om dyr og planter og om de store

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD

Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD 22. januar 2009 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde i DANSKE ÆLDRERÅD I henhold til vedtægt for DANSKE ÆLDRERÅD indkaldes til ordinært repræsentantskabsmøde: Onsdag d. 6. maj 2009 Hotel Nyborg Strand

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Voldstedet, hvor Kærstrup lå, ses som en skovplantet forhøjning. I baggrunden ses den højtliggende Bregninge Kirke.

Voldstedet, hvor Kærstrup lå, ses som en skovplantet forhøjning. I baggrunden ses den højtliggende Bregninge Kirke. kulturmiljø - beskrivelse og fotos 2011 Hovedbygningens facade ud mod det store gårdrum. Voldstedet, hvor Kærstrup lå, ses som en skovplantet forhøjning. I baggrunden ses den højtliggende Bregninge Kirke.

Læs mere

Dyrskueplads med mangfoldige muligheder

Dyrskueplads med mangfoldige muligheder Dyrskueplads med mangfoldige muligheder Roskilde Kommune, Park- og Vejafdelingen der har været store arrangementer på Dyrskuepladsen siden sidst i 1960erne, og det største antal besøgende var på Roskilde

Læs mere