Schæferhundeklubben. for. Danmark. Klubbens love

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Schæferhundeklubben. for. Danmark. Klubbens love"

Transkript

1 Schæferhundeklubben for Danmark Klubbens love

2 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn er Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er en specialklub tilsluttet Dansk Kennel Klub. 1. Klubbens hjemsted og værneting er den kommune/retskreds, hvor formanden bor. 2. DKK's love og bestemmelser har forrang for specialklubbens love og den mellem parterne i medfør af 6, stk. 2, i DKK's love oprettede overenskomst 2. Organisation: Klubben er opbygget med: 3. Klubbens formål: Klubben har til formål i samarbejde med DKK og i overensstemmelse med DKK s formål og internationale forpligtelser at arbejde for at fremme kendskabet til schæferhunden og gennem oplysning om hensigtsmæssig avl at bidrage til at bevare og/eller forbedre racens kvalitet i forhold til FCI-standarden, herunder sundhed, temperament, eksteriør og brugsegenskaber. Til opnåelse af disse formål skal klubben bl.a.: med typiske, fysisk og mentalt sunde schæferhunde fremmet. de prøver, r og brugs- dyr. 4. Medlemskab Stk. 1. Som medlem kan optages enhver, der fremsætter begæring herom. Medlemmer, der ikke er myndige, har ikke stemmeret og er ikke valgbare.

3 Stk. 2. Udelukket fra optagelse er bl.a. personer, der a. er medlem af en af DKK ikke anerkendt kynologisk forening b. med videresalg for øje opkøber hunde c. opdrætter og/eller sælger hunde, der ikke er stambogsført i DKK eller anden af FCI anerkendt organisation d. formidler køb og salg af hunde på måder, der strider mod DKK s formål og interesser e. modarbejder DKK s eller en af denne anerkendt specialklubs interesser. Afgørelse vedrørende medlemsoptagelse træffes af hovedbestyrelsen. Klage over nægtet optagelse kan indbringes for klubbens repræsentantskab. Ny indmeldte tilføres automatisk den kreds, der geografisk dækker medlemmets bopæl, medmindre andet begæres. Flytning til en anden kreds end den et medlem automatisk eller efter eget ønske er tilført bliver først effektiv efter at et eventuelt økonomisk mellemværende med tidligere kredse er afviklet, og indtil mellemværendet er afviklet, kan vedkommende ikke deltage i kredsaktiviteter i den kreds han/hun overføres til. Nærmere regler for overflytning til anden kreds fastsættes af hovedbestyrelsen. Medlemskab fortabes, når et medlem har forfalden gæld til Schæferhundeklubben for Danmark eller en af dennes kredse. 5. Familiemedlemmer: Et medlems ægtefælle/samlever kan mod betaling af halvt kontingent opnå fuldt medlemskab, men modtager dog ikke medlemsbladet. 6. Ungdomsmedlemmer: Som ungdomsmedlemmer optages børn og unge under 18 år. Ungdoms-medlemmer betaler halvt kontingent og modtager medlemsbladet, men har ikke stemmeret og er ikke valgbare. Ved indmeldelse skal fødselsdato opgives. For ungdomsmedlemmer kan der oprettes en særlig ungdomsafdeling. De nærmere regler for ungdomsafdelingens organisation og virke fastsættes af hovedbestyrelsen. 7. Folkepensionister/førtidspensionister: Medlemmer, der modtager folkepension/førtidspension, kan mod betaling af halvt kontingent bevare fuldt medlemskab og modtager medlemsbladet. 8. Kontingentfrie medlemmer Æresmedlemmer samt Dansk Kennel Klubs formand og direktør er kontingentfrie medlemmer. Kontingentfrie medlemmer modtager medlemsbladet gratis.

4 9. Æresmedlemmer: Til æresmedlemmer kan udnævnes personer, der har ydet en særlig fortjenstfuld indsats for schæferhundesagen. Indstilling om udnævnelse af æresmedlemmer forelægges repræsentantskabet af hovedbestyrelsen. 10. Udmeldelse: Udmeldelse af klubben sker skriftligt til klubbens sekretariat. Forudbetalt kontingent tilbagebetales ikke. 11. Kontingent: Medlemskontingent samt kontingent til kredsen fastsættes af hovedbestyrelsen og betales forud for et år ad gangen. Kredskontingentet udgør til enhver tid kr. 135*/65** af medlemskontingentet til Schæferhundeklubben for Danmark. Kontingentet opkræves af Schæferhundeklubben for Danmark. Kredsens andel udbetales kvartalsvis. Forfaldsdagen fastsættes for de enkelte medlemmer til den 1. i den måned, hvori indmeldelse er sket. Sidste rettidige indbetalingsdag er identisk med forfaldsdagen. Kontingentrestance ud over en måned, regnet fra sidste rettidige indbetalingsdag, medfører fortabelse af medlemskab og tillidsposter. Medlemskab generhverves automatisk ved fornyet indbetaling, men tillidsposter kan ikke automatisk generhverves. *135 kr.: Fuldt betalende medlem ** 65 kr.: Ungdoms-, familie- og pensionistmedlem 12. Kredsene: Schæferhundeklubben for Danmark er geografisk opdelt i et antal kredse, der arbejder inden for en eller flere kommuner og har til opgave at fremme klubbens formål. Vedtægter for kredsene er optaget som bilag til lovene. Kredsene er forpligtet til at rette sig efter hovedforeningens love i tilfælde, hvor kredsvedtægterne giver baggrund for en anden forståelse. Kredsvedtægterne kan kun ændres på kredsgeneralforsamlingen, når forslag herom er rettidigt fremsendt, og når mindst 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede medlemmer blanke stemmer medregnes ikke stemmer herfor, og er først gældende, når repræsentantskabet har ændret de tilsvarende bestemmelser i hovedklubbens love. Nye kredse kan oprettes i områder, hvor der skønnes at være grobund for et lokalt kredsarbejde af avls- og/eller brugsmæssig karakter. Ansøgning om oprettelse af nye kredse indsendes til hovedbestyrelsen.

5 Hver kreds ledes af en kredsbestyrelse på 3 eller 5 medlemmer, der vælges på den årlige kredsgeneralforsamling, som afholdes senest den 15. februar. Kredsbestyrelsesmedlemmerne vælges for en 2-årig periode. I kredse, hvor kredsbestyrelsen tæller 3 medlemmer, vælges kredsformand de ulige årstal og kredskasserer og kredssekretær, der tillige er næstformand, de lige årstal. I kredse, hvor kredsbestyrelsen tæller 5 medlemmer, vælges kredsformand og et bestyrelsesmedlem de ulige årstal og næstformand, kredskasserer og kreds- sekretær de lige årstal. Endvidere vælges hvert år 2 suppleanter til kredsbestyrelsen samt en revisor og en revisorsuppleant eller evt. et revisionsfirma. Vælges suppleanterne til kreds- bestyrelsen under en og samme valghandling, er den suppleant, der opnår flest stemmer 1. suppleant. I tilfælde af stemmelighed trækkes der lod om rækkefølgen. Suppleanterne skal indkaldes i den rækkefølge de er valgt, i tilfælde, hvor et kredsbestyrelsesmedlem udtræder af kredsbestyrelsen eller af andre grunde får varigt forfald. I tilfælde, hvor en suppleant indtræder i kredsbestyrelsen, er denne berettiget til at konstituere sig. Hvis en suppleant indtræder i kredsbestyrelsen sættes vedkommendes post på valg ved førstkommende kredsgeneralforsamling, selvom posten ikke har ordinært valg. Vedkommende skal således vælges for den resterende periode, indtil posten har ordinært valg. Valg af ikke tilstedeværende medlemmer kan kun finde sted, når vedkommende skriftligt har givet tilsagn om at ville modtage valg. Kredsene tegnes af kredsformanden, alternativt af 2 kredsbestyrelsesmedlemmer i forening. Dokumenter vedrørende lån samt køb, salg og pantsætning af kredsens aktiver kræver underskrifter fra den samlede kredsbestyrelse. 13. Kredsgeneralforsamling: Dagsordenen for den årlige kredsgeneralforsamling skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Kredsformandens beretning fremlægges til godkendelse 4. Kredskassererens forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse af ansvarsfrihed. 5. Indkomne forslag 6. Valg, jfr. 12, og valg af kredsrepræsentanter, jfr Eventuelt Kredsgeneralforsamling indkaldes med mindst 14 dages varsel. Forslag, der ønskes behandlet på kredsgeneralforsamlingen, skal indsendes til kredsformanden senest 8 dage før kredsgeneralforsamlingens afholdelse.

6 Stemmeberettigede og valgbare er alle kredsens medlemmer med minimum 3 måneders medlemskab i kredsen forud for generalforsamlingen, og med rettidigt betalt forfaldent kontingent. Medlemmer der betaler kontingent senere end udgangen af forfaldsmåneden (restance) er først stemmeberettigede og valgbare 3 måneder efter betalingsdatoen. Ungdomsmedlemmer er ikke valgbare og har ikke stemmeret jfr. 6. Vedtagelser på kredsgeneralforsamlingen sker ved almindeligt flertal. Skriftlig afstemning finder sted, når det begæres. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt eller pr. brev. Ekstraordinær kredsgeneralforsamling: Ekstraordinær kredsgeneralforsamling kan indkaldes af et flertal i kredsbestyrelsen eller hvis 25% af kredsens stemmeberettigede medlemmer skriftligt indgiver samlet begæring herom til kredsformanden med angivelse af de spørgsmål, der ønskes behandlet. Andre spørgsmål kan ikke behandles på ekstraordinær kredsgeneralforsamling. Afholdelse skal ske senest 1 måned efter begæringens modtagelse og med mindst 14 dages varsel. Ekstraordinær kredsgeneralforsamling skal indkaldes, når bestyrelsen ikke længere er fuldtallig og ikke længere kan blive det, fordi suppleanter ikke er til rådighed. Endvidere kan klubbens hovedbestyrelse foranledige indkaldelse til ekstra-ordinær kredsgeneralforsamling. Indkaldelsesvarsel mindst 14 dage. Stemmeberettigede og valgbare ved ekstraordinær kredsgeneralforsamling er alle kredsens medlemmer med minimum 3 måneders medlemskab i kredsen forud for den ekstraordinære kredsgeneralforsamling, og med rettidigt betalt forfaldent kontingent. Medlemmer der betaler kontingent senere end udgangen af forfaldsmåneden (restance) er først stemmeberettigede og valgbare 3 måneder efter betalingsdatoen. Ungdomsmedlemmer er ikke valgbare og har ikke stemmeret jfr. 6 Vedtagelser på ekstraordinære kredsgeneralforsamlinger sker ved almindeligt flertal. Skriftlig afstemning finder sted, når det begæres. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt eller pr. brev. 14. Kredsenes arbejde, forpligtelser og rettigheder A. Kredsenes formål er på lokalt plan at virke for formålsparagraffens opfyldelse ved at samle interesserede til arrangementer i schæferhundesagens interesse, samt styrke forbindelsen mellem medlemmerne og Schæferhundeklubben for Danmark. B. Kredsbestyrelsen er forpligtet til at arbejde efter klubbens love og er i ikke lovbestemte forhold til enhver tid underkastet hovedbestyrelsens bestemmelser. C. Kredsbestyrelsen er forpligtet til at oprette træningsplads. Kredsbestyrelsen fastsætter selvstændigt størrelsen af det gebyr, der skal erlægges for deltagelse i det af kredsen organiserede trænings- og brugs-hundearbejde samt for brug af træningspladsen. D. Udvalg til varetagelse af særlige arbejdsopgaver nedsættes af kredsbestyrelsen og er til enhver tid underkastet dennes bestemmelser.

7 E. De bedømmelsesarrangementer (udstillinger, skuer, hvalpeshows og prøver), som kredsene måtte ønske at afholde, skal til enhver tid være godkendt af hovedbestyrelsen, respektive Brugshunderådet / Avlsrådet. F. Kredsbestyrelsens arbejde er ulønnet. 15. Kredsenes økonomi: Kredskontingent for kredsene opkræves af Schæferhundeklubben for Danmark, jfr. 11. Gebyrer for deltagelse i officielle arrangementer (LD-skuer, skuer, kombiarrangementer, hvalpeshows og prøver) fordeles med 80% til den arrangerende kreds og 20% til hovedklubben for de arrangementer og prøver hvor resultaterne kræver registrering i DKK ellers tilfalder gebyrerne 100% den arrangerende kreds. Dommerudgifter afholdes af den arrangerende kreds. Undtaget herfra er dog gebyrer og dommerudgifter ved hovedforeningens arrangementer. Kredsbestyrelsen er, indtil der er meddelt ansvarsfrihed på kredsgeneralforsamlingen, ansvarlig for kredsens regnskab. Kredsenes regnskabsår går fra 1/1 til 31/ a. Kredsophævelse: I tilfælde af kredsophævelse overføres kredsens aktiver til Schæferhundeklubben for Danmark. Disse midler må dog kun anvendes til ungdomsarbejde med relation til hundesporten eller andre formål i hundesportens interesse. Hovedbestyrelsen kan dog dispensere herfra. Kredsens regnskab for de seneste to år samt regnskabet for ophørsåret indsendes i forbindelse med kredsophævelsen til Schæferhundeklubben for Danmark. I kredse, hvor der ingen aktiviteter er, kan disse nedlægges af HB, eller sættes i bero i periode. Ændres dette, kan kredsen genopstå. 16, Hovedbestyrelse, Avlsråd og Brugshunderåd: Klubben ledes af en hovedbestyrelse på 7 medlemmer: landsformand, næstformand, sekretær, kasserer, et bestyrelsesmedlem, formanden for klubbens Avlsråd og formanden for klubbens Brugshunderåd. Valg af hovedbestyrelse finder sted på repræsentantskabsmødet, som afholdes hvert år og gælder for en 2-årig periode. Landsformand skal vælges med absolut majoritet. Valg af ikke tilstedeværende personer kan kun finde sted, når vedkommende skriftligt har givet tilsagn om at ville modtage valg. Landsformand, kasserer og avlsrådsformand vælges de ulige årstal. Næstformand, sekretær, bestyrelsesmedlem og brugshunderådsformand vælges lige årstal. Endvidere vælges 2 bestyrelses-suppleanter. Suppleanterne vælges for et år ad gangen. I tilfælde hvor en suppleant indtræder i hovedbestyrelsen, er hovedbestyrelsen berettiget til at konstituere sig. Hvis en suppleant indtræder i bestyrelsen sættes vedkommendes post på valg ved førstkommende repræsentantskabsmøde, selvom posten ikke har ordinært valg.

8 Vedkommende skal således vælges for den resterende periode, indtil posten har ordinært valg. HB-medlemmer skal være medlem af DKK. Avlsrådet består af avsrådsformanden samt af 4 medlemmer, der udpeges af avsrådsformanden og godkendes af hovedbestyrelsen Det tilstræbes at 1 medlem af Avlsrådet er eksteriørdommer. Brugshunderådet består brugshunderådsformanden samt af 4 medlemmer, der udpeges af brugshunderådsformanden og godkendes af hovedbestyrelsen. Det tilstræbes at 1 medlem af Brugshunderådet er brugsprøvedommer. Fratrædelse af ovenstående tillidsposter skal ske skriftligt til sekretariatet. Kandidater, der ønskes opstillet til valg på repræsentantskabsmødet, skal skriftligt indstilles til sekretariatet senest 4 uger før Repræsentantskabsmødets afholdelse 17. Hovedbestyrelsens arbejde: Hovedbestyrelsen er i overensstemmelse med klubbens formål over for repræsentantskabet ansvarlig for klubbens ledelse og drift og træffer afgørelse i alle sager, der ikke udtrykkeligt er henlagt til repræsentantskabet eller urafstemning. På første hovedbestyrelsesmøde efter repræsentantskabsmødet konstituerer hovedbestyrelsen sig med et forretningsudvalg bestående af landsformanden og 2 hovedbestyrelsesmedlemmer. Forretningsudvalget forestår klubbens daglige ledelse under ansvar over for hovedbestyrelsen. På det samme hovedbestyrelsesmøde udarbejdes der ansvars- og arbejds-fordeling for hovedbestyrelsens medlemmer. Ansvars- og arbejdsfordelingen indsættes i Gældende Bestemmelser. Hovedbestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, herunder hvem der skal befuldmægtiges til at disponere over klubbens midler. Over forhandlingerne i hovedbestyrelsen føres en protokol, der underskrives af samtlige deltagere. Hovedbestyrelseshverv er ulønnede, men hovedbestyrelsesmedlemmer erholder refusion af udgifter. Hovedbestyrelsen kan nedsætte udvalg og ansætte nødvendig lønnet medhjælp. Hovedbestyrelsen har ret til, efter forudgående aftale, at deltage i alle møder, der afholdes i klubben. Deltagelse i udvalgsarbejde er ulønnet, men udvalgsmedlemmer erholder refusion af udgifter. Klubbens repræsentanter til DKK s repræsentantskab udpeges af hovedbestyrelsen og skal være medlemmer af DKK.

9 18. Avlsrådets arbejde: Schæferhundeklubben for Danmark er DKK's sagkundskab inden for avlsarbejdet vedrørende schæferhunden. Schæferhundeklubbens bestyrelse kan fastsætte specielle regler for avlsarbejdet med racen, og avlsforbud og restriktioner kan indføres, hvis arvemæssige begrundelser herfor foreligger. Sådanne forbud og restriktioner kræver godkendelse fra DKK, inden de kan iværksættes. Avlsrådet skal søge sundt avlsarbejde, herunder tilstræbe at dette opfylder Schæferhundeklubben for Danmarks til enhver tid gældende avlsanbefalinger, og kontrol hermed fremmet ved samarbejde med interesserede medlemmer. Opdrættermøder afholdes efter behov. (Møderne afholdes som landsdelsmøder i hhv. Fyn, Jylland og Sjælland, og arrangementet sker i samarbejde mellem den arrangerende kreds og Avlsrådet. Ved hvert møde repræsenteres Avlsrådet.) Avlsrådet udarbejder avlskårings- og avls-godkendelsesregler, der forelægges hovedbestyrelsen og DKK til forhandling og godkendelse. Til at forestå avlskåringer og avlsgodkendelser kan avlsrådet i samråd med hovedbestyrelsen udnævne kåringsmænd eller nedsætte kåringsudvalg. Til at repræsentere Avlsrådet over for kredsene kan der udnævnes avlsvejledere. Kåringsmænd/-udvalg udnævnes og afsættes af Avlsrådet i samråd med hovedbestyrelsen. Avlsrådet forestår tilrettelæggelse og afholdelse af klubbens årlige Hovedavlsskue og evt. landsdelsskuer, herunder tid, sted og dommerbesætning. Avlsrådets arbejde foregår under ansvar over for hovedbestyrelsen. 19. Brugshunderådets arbejde: Brugshunderådet leder klubbens brugshundearbejde. Brugshunderådet har pligt til at påse, at klubbens brugsprøveprogram stedse er i overensstemmelse med det program, der arbejdes efter inden for SV/FCI. Ændringer i klubbens lydigheds- og brugsprøveprogrammer opnår først gyldighed efter at have været forelagt klubbens hovedbestyrelse til godkendelse. Brugshunderådet tilrettelægger og koordinerer uddannelsen af figuranter og autoriserede instruktører. Brugshunderådet indstiller brugsprøvedommer-aspiranter til godkendelse af

10 hovedbestyrelsen og tilrettelægger og forestår aspiranternes uddannelse til brugsprøvedommere. Godkendelse som brugsprøvedommer gives af hovedbestyrelsen efter indstilling af Brugshunderådet. Hovedbestyrelsen indstiller klubbens brugsprøvedommere til autorisation af DKK (FCI). Brugshunderådet forestår tilrettelæggelse og afholdelse af klubbens årlige Danmarksmesterskaber og udtagelser, herunder også tid, sted og dommerbesætning. Brugshunderådets arbejde foregår under ansvar over for hovedbestyrelsen. 20. Regnskab: Klubbens regnskabsår går fra 1/1 til 31/12. Hovedbestyrelsen er, indtil der er meddelt ansvarsfrihed, ansvarlig for klubbens regnskab. Regnskabet revideres af en statsautoriseret/registreret revisor, der godkendes for et år ad gangen af repræsentantskabet. Kassereren forelægger det reviderede regnskab for hovedbestyrelsen på det sidste møde inden repræsentantskabsmødet. Til det ordinære repræsentantskabsmøde forelægger hovedbestyrelsen budget for de kommende to regnskabsår. 21. Medlemsblad: Klubben udgiver et medlemsblad, der tilsendes medlemmerne. Hovedbestyrelsen fastlægger medlemsbladets udstyr og omfang og ansætter redaktør samt udpeger to personer, der sammen med redaktøren danner redaktions-udvalg. Redaktøren forestår redigeringen og udsendelsen af medlemsbladet. Medlemsbladet kan omfatte annoncering af hvalpekuld, der skal opfylde Schæferhunde-klubben for Danmarks avlsanbefalinger. 22. Repræsentantskabet: Repræsentantskabet er klubbens højeste myndighed i alle sager, der ikke i henhold til lovene afgøres af hovedbestyrelsen eller rådene eller er genstand for urafstemning eller er henlagt til Dansk Kennel Klubs afgørelse. Repræsentantskabet består af: Hovedbestyrelsen Kredsrepræsentanter DKK s formand og direktør, der kan lade sig repræsentere ved stedfortræder (deltager uden stemmeret) Klubbens redaktør og sekretariatsleder (deltager uden stemmeret)

11 Kredsenes repræsentation ved det årlige repræsentantskabsmøde sker efter følgende regler: Fra 1 til 100 medlemmer giver ret til 2 repræsentanter Fra 101 til 150 medlemmer giver ret til 3 repræsentanter Fra 151 til 200 medlemmer giver ret til 4 repræsentanter. Sekretariatet meddeler senest den 1/1 hvert år kredsene deres antal repræsentanter. Antallet af repræsentanter opgøres på baggrund af antal kreds-medlemmer med registreret betalt forfaldent kontingent pr. 30/11. I tilfælde af forfald blandt de valgte repræsentanter, er kredsbestyrelsen såfremt kredsen som følge af afbud vil blive underrepræsenteret berettiget til at udpege stedfortrædere for disse. En kredsrepræsentant er alene bundet af sin egen overbevisning. Senest 8 dage efter kredsgeneralforsamlingens afholdelse fremsendes/ es navne, postadresser, adresser samt telefonnumre på kredsbestyrelse, suppleanter, revisor, revisorsuppleant samt kredsrepræsentanter til sekretariatet. Æresmedlemmer af Schæferhundeklubben for Danmark har taleret ved klubbens repræsentantskabsmøde (men har ikke stemmeret) Kredsrepræsentanternes deltagelse i repræsentantskabsmødet er betinget af at disse har betalt forfaldent kontingent for perioden hvor repræsentantskabsmødet afholdes. 23. Ordinært repræsentantskabsmøde: Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år i sidste halvdel af marts måned. Mødested og mødetidspunkt fastsættes af hovedbestyrelsen. Det årlige repræsentantskabsmøde indkaldes i december nummeret af Schæferhunden, i januar/februar nummeret af Schæferhunden offentliggøres landsformandens beretning. Dagsordenen skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Landsformandens beretning fremlægges til henholdsvis godkendelse og orientering. 4. Kassererens forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse og meddelelse af ansvarsfrihed. 5. Kassererens forelæggelse af budget for de kommende to år til godkendelse. 6. Indkomne forslag 7. Valg af hovedbestyrelse m.v. 8. Godkendelse af revisor 9. Eventuelt Forslag, der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal indsendes til sekretariatet senest 4 uger før repræsentantskabsmødets afholdelse. Forslag til behandling på

12 repræsentantskabsmødet kan fremsættes af medlemmer, kreds- generalforsamlinger, hovedbestyrelsen, avlsråd og brugshunderåd. De fremkomne forslag skal senest 14 dage før repræsentantskabsmødets afholdelse, tillige med regnskab og budget udsendes til samtlige repræsentanter. Repræsentantskabet er beslutningsdygtigt uanset fremmødet. Vedtagelser på repræsentantskabsmøder sker med almindeligt flertal med undtagelse af de tilfælde, hvor nærværende lov udtrykkeligt foreskriver andet. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt eller pr. brev. Redigeret referat af mødet offentliggøres i Schæferhunden. Medlemmer med betalt forfaldent kontingent kan dog uden tale- eller stemmeret overvære repræsentantskabsmøde mod forudgående tilmelding. Under behandling af dagsordenens punkt H (valg af hovedbestyrelse m.v.) har medlemmer, der ikke er repræsentanter, men er foreslået valgt til et tillidshverv, taleret. For at være valgbar skal vedkommende have været medlem af Schæferhundeklubben for Danmark i mindst 3 måneder forud for repræsentantskabsmødet og have betalt forfaldent kontingent. 24. Ekstraordinært repræsentantskabsmøde: Ekstraordinært repræsentantskabsmøde indkaldes, når hovedbestyrelsen finder det nødvendigt, eller når mindst 25% af repræsentantskabets medlemmer til landsformanden indgiver skriftlig begæring herom med angivelse af de spørgsmål, der ønskes behandlet på ekstraordinært repræsentantskabsmøde. Øvrige spørgsmål kan ikke behandles. Et ekstraordinært repræsentantskabsmøde er beslutningsdygtigt uanset fremmødet. Indkaldelse til ekstraordinært repræsentantskabsmøde skal ske senest 2 måneder efter begæringens modtagelse og med mindst 14 dages varsel. Der gælder samme bestemmelser for stemmeberettigelse og valgbarhed ved ekstraordinært repræsentantskabsmøde som ved ordinært repræsentantskabs-møde. 25. Lovændringer: Lovændringer skal vedtages på et repræsentantskabsmøde med mindst to 2/3 flertal. Blanke stemmer medregnes ikke. Lovene skal indsendes til godkendelse i DKK. 26. Klubbens ophævelse:

13 Klubben kan kun ophæves, når forslag herom har været optaget på dagsordenen på et repræsentantskabsmøde, hvor det skal vedtages med tre fjerdedele af de afgivne stemmer, idet blanke stemmer dog ikke medregnes, og vedtagelsen derefter stadfæstes med samme majoritet ved urafstemning. Urafstemning sker skriftligt på en af klubben autoriseret stemmeseddel, der skal indrettes således, at afstemningen gøres hemmelig, dog skal det være muligt for stemmetællerne at konstatere, at stemmeafgiveren er stemme-berettiget medlem af klubben. Afstemningsfristen bør være mindst 14 dage. Stemmeoptælling finder sted umiddelbart efter indsendelsesfristens udløb. Stemmeoptælling foretages af, de ved det forudgående repræsentantskabsmøde valgte, stemmetællere, der tillige skal påse, at indsendelsesfristen er overholdt. Stemmesedler, der fremkommer efter indsendelsesfristens udløb, er at anse for ugyldige. Vedtagelse af klubbens ophævelse skal være ledsaget af bestemmelse om anvendelse af klubbens midler, der dog kun må anvendes i hundesagens interesse. 27. Skuer, Hvalpeshows og udstillinger: Skuer, hvalpeshows og udstillinger arrangeres og afholdes af kredsene. Hovedbestyrelsen udarbejder hvert år inden 1. januar en arrangementsplan for det efterfølgende år. Arrangementsplanen, der også indeholder avlskåringer/ avlsgodkendelsesarrangementer og landsdækkende brugshundearrangementer, skal tilgodese alle egne af landet. Dommere til klubbens skuer, hvalpeshows og udstillinger samt til DKK s udstillinger udpeges blandt de af DKK autoriserede dommere af hovedbestyrelsen efter indstilling fra kredsene. Kredsenes ønsker om dommere og arrangementer skal så vidt muligt tilgodeses. 28. Prøver/konkurrencer: Prøver afholdes og tilrettelægges af kredsene. Kredsene kan afholde alle de af FCI godkendte prøver som beskrevet i Håndbog for brugshundesport Anmodning om afholdelse af prøve indsendes til Sekretariatet/ Brugshunderådet. Schæferhundeklubbens prøver/konkurrencer kan kun bedømmes af brugsprøve-dommere autoriseret af Schæferhundeklubben for Danmark eller af FCI. Brugsprøvedommere må kun medvirke ved prøver, der er anmeldt overfor og tilladt afholdt af Brugshunderådet eller anden specialklub/dkk. 29. Samarbejde med nationale og internationale organisationer: Mellem Dansk Kennel Klub og Schæferhundeklubben for Danmark er der oprettet en overenskomst, hvori de nærmere regler for samarbejdet samt parternes rettigheder og pligter, herunder økonomiske relationer er fastlagt.

14 Hovedbestyrelsen kan optage samarbejde med danske specialklubber for andre brugshunderacer samt med udenlandske specialklubber for schæferhunde, der direkte eller indirekte er tilsluttet FCI. Schæferhundeklubben for Danmark deltager i det internationale samarbejde om schæferhunden ved medlemskab af Verdensunionen for schæferhundeforeninger (WUSV). 30. Disciplinærsager: Har et medlem: krifter, reglementer, kan der træffes disciplinære foranstaltninger over for det pågældende medlem. 31. Disciplinære foranstaltninger: Sådanne foranstaltninger kan bestå i: A. Tildeling af misbilligelse eller advarsel B. Frakendelse af kennelmærke C. Frakendelse af tillidshverv i DKK og/eller samarbejdende specialklub D. Udelukkelse af den pågældende person samt af de hunde, som ejes af den pågældende, fra deltagelse i de af DKK og/eller samarbejdende specialklubber arrangerede udstillinger, skuer, prøver, konkurrencer og andre aktiviteter E. Udelukkelse fra adgang til stambogsføring F. Eksklusion af DKK og/eller samarbejdende specialklub G. Nedlæggelse af avlsforbud indklagede har haft mulighed for at udtale sig. -nævn, der har den endelige afgørelse i disciplinærsagen i de med Dansk Kennel Klub samarbejdende specialklubber, bringes i anvendelse samtidig. De under B, C, D, E, F og G nævnte sanktioner kan ikendes for bestemt tid eller for stedse.

15 32. Midlertidige disciplinære foranstaltninger: Hovedbestyrelsen kan, når grundlaget for en disciplinærsag er til stede, og når hurtig indgriben skønnes nødvendig, indstille til DKK s bestyrelse, at der træffes midlertidig beslutning om foranstaltning over for den eller de indklagede i overensstemmelse med DKK s love 26. En sådan midlertidig beslutning har gyldighed, indtil disciplinærnævnets kendelse foreligger dog højst i 6 måneder. Overgangsbestemmelse: Hvis forslaget vedtages, så skal der være Repræsentantskabsmøde igen i 2016 På førstkommende Repræsentantskabsmøde skal vælges helt efter de nye love. Dvs. at Brugshunderådet og Avlsrådet fratræder, og at der vælges /udpeges i henhold til de nye love 33. Ikrafttræden: Lovændringer til 10, 15, 16, 18, 22, 23 og 28 (gl. 19 bortfalder og efterfølgende -er rykkes et -nr. frem. Vedtaget på Repræsentantskabsmødet den Ændringerne er godkendt af DKK og træder i kraft den 19. maj 2015.

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Kreds 30 Greve 1 Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted... 3 2. Kredsens formål... 3 3. Medlemskab...

Læs mere

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Bilag til love for Schæferhundeklubben for Danmark Kredsvedtægter for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Love for Schæferhundeklubben for Danmark revideret den 26.03.2011 Side 1 af 5 VEDTÆGTER for SCHÆFERHUNDEKLUBBEN

Læs mere

Love For SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Love For SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Love For SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK INDEKS 1. Navn og hjemsted:... 3 2. Organisation:... 3 3. Klubbens formål:... 3 4. Medlemskab:... 4 5. Familiemedlemmer:... 4 6. Ungdomsmedlemmer:... 4 7. Folkepensionister/invalidepensionister:...

Læs mere

Love for klubber i SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK

Love for klubber i SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK Love for klubber i SCHÆFERHUNDEKLUBBEN FOR DANMARK INDEKS 1. Navn og hjemsted:... 2 2. Organisation:... 2 3. Klubbens formål:... 2 4. Medlemskab:... 3 5. Familiemedlemmer:... 3 6. Ungdomsmedlemmer:...

Læs mere

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK)

Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Vedtægter Dansk Stabyhoun Klub (DASK) Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Stabyhoun Klub (forkortet DASK). Klubben er stiftet den 4. december 2004 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Islandsk Fårehundeklubs Love!

Islandsk Fårehundeklubs Love! Islandsk Fårehundeklubs Love Revideret 2014 efter opfordring fra DKK. Enstemmigt vedtaget på Islandsk Fårehundeklubs Generalforsamling d. 16. marts 2014. Derefter også enstemmigt vedtaget ved urafstemning

Læs mere

Vedtægter for Broholmerselskabet

Vedtægter for Broholmerselskabet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet. Broholmerselskabet er stiftet den 20.04.1979. Stk. 2. Broholmerselskabets hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Schæferhundeklubben for Danmark Forslag fra Hovedbestyrelsen til ny struktur

Schæferhundeklubben for Danmark Forslag fra Hovedbestyrelsen til ny struktur Forslag 1: Schæferhundeklubben for Danmark Forslag fra Hovedbestyrelsen til ny struktur 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn er Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er en specialklub

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er anerkendt

Læs mere

Love for Welsh Corgi Klubben

Love for Welsh Corgi Klubben Love for Welsh Corgi Klubben Gældende fra 12.2.2010 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Welsh Corgi Klubben. Klubben er stiftet den d. 7.5.1974 Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3.

Læs mere

Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017.

Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017. Love for BASSET KLUBBEN (Specialklub under Dansk Kennel Klub.) Af 1.juni 2017. Basset Klubbens love 1:Navn og hjemsted. Stk.1: Klubbens navn er: BASSET KLUBBEN. Klubben er stiftet d. 15. november 1968.

Læs mere

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007.

Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet den 9. september 2007. Eurasier Klub Danmark Stiftet den 9. september 2007 Samarbejdende med Dansk Kennel Klub Love for Eurasier Klub Danmark 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Eurasier Klub Danmark (EKD). Klubben er stiftet

Læs mere

Indkomne forslag Repræsentantskabsmødet 2017

Indkomne forslag Repræsentantskabsmødet 2017 Indkomne forslag Repræsentantskabsmødet 2017 Forslag 1 - Indsendt af et flertal i Hovedbestyrelsen Ændring til 11: Medlemskontingent samt kontingent til kredsen fastsættes af hovedbestyrelsen og betales

Læs mere

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove)

DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) DKK s Standardvedtægter for Specialklubber (tidligere kaldet skeletlove) Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er ****klubben. Klubben er stiftet den dd.mm.åå. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Klubbens navn er Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde. Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 31. januar 1976. Stk. 2. Specialklubben

Læs mere

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted

Forslag nr. Nuværende ordlyd Ordlyd foreslås ændret til 1 1. Navn og hjemsted. 1. Navn og hjemsted Motivation: Broholmselskabet fik pr. 1.1.2015 ny overenskomst med DKK og dermed et nyt ansvar som specialklub for Broholmerracen. På opfordring fra DKK ønsker Broholmerselskabet at så vid udstrækning det

Læs mere

Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019

Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019 Indkomne forslag til Repræsentantskabsmødet Schæferhundeklubben for Danmark d. 17. marts 2019 Forslag 1 fremsendt af Hovedbestyrelsen 11. KONTINGENT: Medlemskontingent samt kontingent til kredsen fastsættes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB

VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB VEDTÆGTER FOR DANSK NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER KLUB Navn & hjemsted 1, stk. 1 Klubbens navn er: Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klub (- i daglig tale kaldet Tollerklubben ). Klubben er

Læs mere

Love for Tysk Jagtterrier Klub (DK)

Love for Tysk Jagtterrier Klub (DK) Love for Tysk Jagtterrier Klub (DK) Navn & hjemsted 1 Klubbens navn er: Tysk Jagtterrier Klub (DK). Klubben er stiftet den 26. juni 2005. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Klubben er en specialklub,

Læs mere

Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018

Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018 Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018 Forslag 1 - Indsendt af HB: Hovedbestyrelsen ønsker at Repræsentantskabet giver deres tilkendegivelse til følgende:

Læs mere

Love for. Dansk Leonberger Klub

Love for. Dansk Leonberger Klub Page 1 of 6 Love for Dansk Leonberger Klub 1. Navn og hjemsted Stk.1 Klubbens navn er Dansk Leonberger Klub (forkortet D.L.K) D.L.K. er en specialklub der er anerkendt af og samarbejder med Dansk Kennel

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere

I forhold til FCI-standarden af de af klubben repræsenterede racer samt udbrede kendskabet hertil blandt medlemmerne og offentligheden.

I forhold til FCI-standarden af de af klubben repræsenterede racer samt udbrede kendskabet hertil blandt medlemmerne og offentligheden. Love Juli 2015 1. 1. Klubbens navn er SPIDSHUNDE- KLUBBEN stiftet den 4. juni 1968. 2. Dens hjemsted er hos den til enhver tid siddende formand. 3. Specialklubben er anerkendt af og samarbejder med Dansk

Læs mere

PUDELKLUBBENS LOVE 2018

PUDELKLUBBENS LOVE 2018 PUDELKLUBBENS LOVE 2018 Navn og hjemsted 1. Klubbens navn er Pudelklubben. Klubben er stiftet den 17. april 1948. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der

Læs mere

Motorbådsklubben af 1943

Motorbådsklubben af 1943 Love For Motorbådsklubben af 1943 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Motorbådsklubben af 1943 Randers Klubbens hjemsted og værneting er Bådevænget 14 8900 Randers 2. Organisation. Klubben er opbygget

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Love for Dansk Polarhunde Klub.

Love for Dansk Polarhunde Klub. Love for Dansk Polarhunde Klub. 1. Navn & hjemsted. stk. 1. Klubbens navn er Dansk Polarhunde Klub (forkortet DPHK). Klubben er stiftet den 13.09.2009. stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse.

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB

LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB Love For LOVE, REGLER, PROPORTIONER OG FUNDATSER FOR DANSK POINTER KLUB 1. 2. Klubbens navn. 1.1 Klubbens navn er Dansk Pointer Klub (DPK). 1.2 Den har sæde og værneting fælles med formanden for DPK. 1.3

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Pudelklubbens love 2016

Pudelklubbens love 2016 Pudelklubbens love 2016 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er Pudelklubben. Klubben er tilsluttet Danske Kennel Klub. Klubbens hjemsted og værneting er den til enhver tid siddende formand. 2 KLUBBENS FORMÅL

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark

Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark Vedtægter for Old English Sheepdog Klubben i Danmark 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Old English Sheepdog Klubben i Danmark, der forkortes OES-klubben. Klubben er stiftet den 11. september 1965. Klubbens

Læs mere

Danmarks Kaninavlerforening Stiftet 6. marts 1895

Danmarks Kaninavlerforening Stiftet 6. marts 1895 Danmarks Kaninavlerforening Stiftet 6. marts 1895 Vedtægter Revideret 2017 Vedtægter for Danmarks Kaninavlerforening Stiftet den 6. marts 1895 Revideret 2015 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn

Læs mere

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7

Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk. Vedtaget på den ordinære generalforsamling Side 1 af 7 Klublove for Sportsrideklubben Vallensbæk Vedtaget på den ordinære generalforsamling 2019 Side 1 af 7 SPORTSRIDEKLUBBEN VALLENSBÆK S KLUBLOVE Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 28. juli 1989

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Love for Dansk Chow Chow klub Gældende fra 5. marts 2011

Love for Dansk Chow Chow klub Gældende fra 5. marts 2011 Gældende fra 5. marts 2011 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Klubbens navn er DANSK CHOW CHOW KLUB (forkortet DCCK) stiftet d. 4. marts 1972. Stk. 2 Klubbens hjemsted og værneting er hos den til enhver tid siddende

Læs mere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere

Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere Vedtægter for Klubben For Danske Schæfere 1. Navn og hjemsted Specialklubbens navn er Klubben For Danske Schæfere. Specialklubbens hjemsted er den til enhver tid siddende formands postadresse. Specialklubben

Læs mere

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002.

Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. Hillerød Hundevenners vedtægter, 2014 version 1 Navn og hjemsted Hillerød hundevenner, der har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den 4. april 2002. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen

Læs mere

BEAGLE KLUBBEN S VEDTÆGTER 1 NAVN

BEAGLE KLUBBEN S VEDTÆGTER 1 NAVN 1 2.1 BEAGLE KLUBBEN S VEDTÆGTER 1 NAVN Klubbens navn er Beagle Klubben. Beagle Klubben er en specialklub under Dansk Kennel Klub. Klubbens hjemsted og værneting er formandens. 2 FORMÅL Klubbens formål

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6

Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk. marts Side 1 af 6 Vedtægter for Sportsrideklubben i Vallensbæk marts 2019 Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Sportsrideklubben Vallensbæk forkortet SIV. Klubbens hjemsted er: Vallensbæk Kommune. Sportsrideklubben

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

LOVE FOR DANSK TERRIER KLUB

LOVE FOR DANSK TERRIER KLUB LOVE FOR DANSK TERRIER KLUB Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Dansk Terrier Klub (DTK). Klubben er stiftet i 1927. Stk. 2 Stk. 3 Klubbens hjemsted er DTK s sekretariat. Klubben er en specialklub, der

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere

UDKAST TIL NYE Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Vedtægter for Netværk Modermærkekræft (NeMo) 1 Navn, hjemsted og samarbejdspartnere Stk. 1. Foreningens navn er Netværk Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for Skanderborg Rideklub

Vedtægter for Skanderborg Rideklub Vedtægter for Skanderborg Rideklub 1 Navn og Hjemsted Skanderborg Rideklub er stiftet den. 15. november 1966, og har hjemsted i Skanderborg kommune, på adressen Christiansmindevej 3, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub

Vedtægter for Møllebakkens Rideklub Vedtægter for Møllebakkens Rideklub 1 Klubbens navn er Møllebakkens Rideklub forkortet MBRK Klubbens hjemsted er Slagelse Kommune 2 Det er klubbens formål: - At iværksætte ridesportslige aktiviteter på

Læs mere

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER

SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER SKALBORG SPORTSKLUB VEDTÆGTER Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling 1983 Ændret på generalforsamling 1984 Ændret på ekstraordinær generalforsamling 1990 Ændret på ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR GREVE SKYTTEFORENING Side 1 Vedtægter for Greve Skytteforening 1 Foreningens navn er Greve Skytteforening. Foreningens hjemsted er Greve kommune. Foreningen er stiftet den 7. marts 1902.

Læs mere

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Vedtægter for KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Klubbens navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Kongelig Dansk Automobil Klub Sport Fyn (KDAK/F). Hjemsted og værneting er Odense. Klubben holdt stiftende

Læs mere

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening

Vedtægter. Helsinge Skytte- og Idrætsforening Vedtægter Helsinge Skytte- og Idrætsforening Version 7 Udarbejdet 10. Februar 2016 Vedtaget 23. Februar 2016 Vedtægter for Helsinge Skytte- og Idrætsforening 1. Foreningens navn. Foreningens navn er Helsinge

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931.

Vedtægter. Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Vedtægter 1 Klubbens navn og hjemsted Stk. 1 Klubbens navn er Cykle Klubben Kronborg, i det daglige forkortet til CK Kronborg. Klubben blev stiftet første gang i 1931. Stk. 2 Klubbens hjemsted er Helsingør.

Læs mere

Love. for VIBORG RIDEKLUB. stiftet 22. september 1927

Love. for VIBORG RIDEKLUB. stiftet 22. september 1927 Love for VIBORG RIDEKLUB stiftet 22. september 1927 Ændret på Viborg Rideklub s generalforsamling den 25. februar 2013 1 Klubbens navn er: Viborg Rideklub (VIR). Klubbens hjemsted: Viborg Kommune 2 Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold

Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 27. Februar 2018 Side 1 af 5 Klubbens vedtægter for Gauerslund IF Fodbold 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Gauerslund IF Fodbold dens hjemsted er Gauerslund, Vejle Kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening Dansk Ejendomsmæglerforening V E D T Æ G T E R for 1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ejendomsmæglerforenings 1. kreds, København Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1.

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens hjemsted er Horsens kommune.

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening 1: Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening. Dens hjemsted er Sorø Kommune, Region Sjælland. 2 Forenings

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015

Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Vedtægter for Helle Rideklub Revideret 24. marts 2015 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted... 1 2 Formål... 1 3 Medlemskab... 1 4 Indmeldelse... 1 5 Udmeldelse... 1 6 Kontingent... 2 7 Restance... 2

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen.

Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. Gensidig respekt er nøgleordet for samvær i foreningen. Vedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Ishøj Karate klub. Dens hjemsted er Ishøj Kommune. 2. Foreningens formål. Foreningens formål er at tilbyde karatetræning i såvel traditionel

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING Stiftet 25. oktober 1972 1. Foreningens navn Foreningens navn er: Skensved Idrætsforening. Dens hjemsted er Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen

Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Vedtægt for Grundejerforeningen Tingvangen Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tingvangen" 2. Foreningens hjemsted er Randers kommune under Randers ret, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR)

KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR) KLUBLOVE FOR VESTSKOVENS RIDEKLUB (VSR) Ændringslog Dato Ver. Forfatter Kommentar 2015-24-25 1.0 Torben Buch Ændring af Klublove 2008. Denne version er vedtaget på ekstra-ordinære generalforsamlinger hhv.

Læs mere

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub

LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub LOVE for Pyttur Ordrupdal Rideklub Som vedtaget på generalforsamlingen den 24. februar 1983 Revideret i april 1985, februar 1995, februar 2000, juni 2001 og april 2003. 1 Klubbens navn er Pyttur, som binavn

Læs mere

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening

VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening Badminton - Billard Bordtennis - Cykelmotion Gymnastik - Håndbold - Idræt om Dagen - Motionsløb Tennis Side 1 VEDTÆGTER for Næsby Idræts Forening VEDTÆGTER FOR NÆSBY IDRÆTS FORENING Side 2 Paragraf 1.

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Sejlklub

Vedtægter for Aarhus Sejlklub Vedtægter for Aarhus Sejlklub 1. Sejlklubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Aarhus Sejlklub og dens hjemsted er Aarhus Kommune; som international betegnelse anvendes Aarhus Sailing Club. 2. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR LYNGE-UGGELØSE IDRÆTSFORENING 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Lynge Uggeløse Idrætsforening, normalt forkortet til LUI. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Det er foreningens formål at tilbyde

Læs mere

LOVE. for Helsingør Roklub Stiftet 7. maj Klubbens navn, hjemsted og formål

LOVE. for Helsingør Roklub Stiftet 7. maj Klubbens navn, hjemsted og formål LOVE for Helsingør Roklub Stiftet 7. maj 1883 1 Klubbens navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Helsingør Roklub" og dens hjemsted er Helsingør. Klubbens formål er at samle dyrkere og yndere af rosporten,

Læs mere