SK AARHUS AJAX KØBENHAVN. Kampsponsor: BKOPBEVARING.dk. -vi har plads når du mangler. Lejligheder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SK AARHUS AJAX KØBENHAVN. Kampsponsor: BKOPBEVARING.dk. -vi har plads når du mangler. Lejligheder"

Transkript

1 SK AARHUS VS AJAX KØBENHAVN Kampsponsor: Bruuns Per Faurholt Bro Lejligheder BKOPBEVARING.dk -vi har plads når du mangler

2 Velkomme til SK Aarhus Ajax København I samarbejde med dagens kampsponsor BDO har vi hermed fornøjelsen af at byde alle Ildsjæle, samarbejdspartnere, gæster, tilskuere, modstander og dommere velkommen til et sandt topopgør i damernes 1. Division. Kampen om førstepladsen og den direkte oprykning ser ud til at være vundet af Silkeborg-Voel, men der er stadig masser at spille om for SK Aarhus og dagens modstander Ajax København, som lige nu ser ud til at være de to hold, der skal afgøre de to sekundære placeringer - som giver adgang til oprykningsspillet - imellem sig. Anden- og tredjepladsen giver nemlig adgang til oprykningsspillet mod hhv. nummer 10 og nummer 11 fra Ligaen. Dagens modstander så længe ud til at være det suverænt stærkeste hold i 1. Division, men efter en uafgjort kamp mod Roskilde og et nederlag til Silkeborg må Ajax se i øjnene, at de sandsynligvis må stille sig tilfredse med en plads i top 3 i stedet for den direkte oprykning. Ajax har et hårdt forårsprogram foran sig, eftersom de fik udsat en del kampe i forbindelse med, at Anne Mette Hansen var med til VM før jul. Det kan sætte sine spor på holdet og på resultaterne i de kommende kampe! Efter vores nederlag til Silkeborg for tre uger siden er pigerne blevet tanket op med selvtillid efter to sejre først over Ringsted på hjemmebane og senest over Vendsyssel, som er en af vores andre konkurrenter i forhold til top-3, på udebane. Det bliver en intens og spændende kamp fra start til slut, så vi skal give pigerne alt det medvind, vi kan fra sidelinjen! Vi ønsker alle en rigtig god kamp! TEAM SK Viljen til Sejr!! Pernille Clausen har ordet Vi VIL have den sejr!! Efter et skuffende nederlag til Silkeborg er chancen for at blive nr. 1 i første division et stykke væk. Men dette skal ikke tage modet fra os, så vi må bare arbejde endnu hårdere for den oprykning, og det er vi bestemt klar på. I dag hedder det Ajax og kampen om 2. pladsen i 1. Division. Ajax var en lidt for stor mundfuld, da vi mødte dem sidst i Ajax, hvor vi led et stort nederlag. Men dette nederlag er for længst glemt, og vi er klar til at vise, at det store nederlag til Ajax ikke var berettiget. I sidste kamp havde vi store problemer med deres bedste spiller Anne-Mette Hansen, og for at vinde kampen i dag er det vigtigt, at vi kan få lukket hende ned. Men udover Anne-Mette Hansen er de et rigtig godt sammenspillet hold, som spiller hurtigt. Det bliver forhåbentligt en rigtig spændende og tæt kamp, men vi ved også, at vi har en kæmpe fordel i vores hjemmebane og det skal ikke være nemt at komme helt fra København til Aarhus og spille i De Neongales hule. Vi glæder os rigtig meget til at spille i dag, og vi VIL have den sejr, så vi gir alt hvad vi har. Pernille Clausen, Viljen til Sejr!!

3 Januar 2014 Januar 2014 KONTAKT KONTAKT Du er altid velkommen til at kontakte os. Find det nærmeste BDO-kontor på Du er altid velkommen til at kontakte os. Find det nærmeste BDO-kontor på SKAT OG PERSONALEGODER 2014 En opslagsbog med skattesatser, beløbsgrænser og regler SKAT OG PERSONALEGODER 2014 En opslagsbog med skattesatser, beløbsgrænser og regler Se publikationen her. BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab og BDO Kommunernes Revision, Godkendt revisions aktieselskab, begge danskejede revisionsog rådgivningsvirksomheder, er medlemmer af BDO International Se publikationen her. Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og dele af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab og BDO Kommunernes Revision, Godkendt revisions aktieselskab, begge danskejede revisionsog rådgivningsvirksomheder, er medlemmer af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og dele af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt medarbejdere i 138 lande. medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt medarbejdere i 138 lande.

4 BKOPBEVARING.dk -vi har plads når du mangler Depot - Lager og Opbevaring for Privat og Erhverv Hos BKOPBEVARING.DK kan du få opmagasineret dine ejendele i kortere eller længere tid til markedets billigste pris. BKOPBEVARING.DK kan opbevare næsten alt for dig. Sæson opbevaring havemøbler ski og camping udstyr mm. Arve gods flytterod eller det du bare ikke lige har plads til Firma lager vare vareprøver messeudstyr kontormøbler mm. BKOPBEVARING.DK tilbyder fleksible rum størrelser i opvarmede, tørre og sikrede lokaler med adgang alle årets dage. Se mere på: BKOPBEVARING.DK og få en forsmag på vores roomservice Eller scan QR koden:

5 En skattefri firmabil Ved at bruge deleleasing er det muligt at undgå firmabilbeskatning. Men hvad skal der til, for at SKAT godkender modellen? Læs svaret i vores nye publikation om biler, der beskriver alle de mange skatte- og momsregler, der knytter sig til emnet. Bestil publikationen på Kontakt BDO i Aarhus: Kystvejen 29, 8000 Aarhus C. Tlf , Arne B. Jepsen, Partner, statsautoriseret revisor. BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab og BDO Kommunernes Revision, Godkendt revisionsaktieselskab, begge danskejede revisions- og rådgivningsvirksomheder, er medlemmer af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og dele af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt medarbejdere i 138 lande.

6 Hovedsponsorer i SK Aarhus: Per Faurholt Eksklusivsponsorer i SK Aarhus:

7 BKOPBEVARING.DK -vi har plads når du mangler

8 Storsponsorer i SK Aarhus: RANDERS RANDERS STORCENTER BRABRAND AARHUS AARHUS

9 Erhvervsklub i SK Aarhus: Malerfirmaet Carsten Thomassen Tlf: MINISOFT Mokkahouse.dk Kafferisteri Kaffeskole Butik WebShop KK & S I ER H ED A /S A LA R M Light for the future MARKETING & BUSINESS SOLUTIONS

10 Solgt eller gratis Per Faurholt Viby: Skanderborgvej Viby J Tlf: Højbjerg: Rosenvangs Allé Højbjerg Tlf: Risskov: Ndr. Strandvej 77 B 8240 Risskov Tlf:

11 Som sponsor for SK Aarhus støtter du ikke blot et godt formål. Du får også særlige fordele hos Telenor. SK Aarhus har nemlig indgået en foreningsaftale med Telenor, som betyder, at du får gode rabatter på dine abonnementer samtidig med at du styrker lokalsporten. VI BELØNNER LANGVARIGE RELATIONER Få foreningsrabat på dine abonnementer Få foreningsrabat på dine abonnementer Som foreningsmedlem kan du få rabat på dine abonnementer. Jo længere abonnementsperiode Som foreningsmedlem du kan vælger, du få rabat jo større på dine bliver abonnementer. rabatten. Her Jo kan længere du se, hvilke abonnementsperiode foreninger der kan du vælger, få glæde jo større af rabatten. bliver rabatten. FRI+ BUSINESS RABATAFTALE FORENINGER 24 mdr. 36 mdr. 15 % 17,5 % Spar op op til 17,5% ü ü ü ü ü ü Ekstra fordele i alle abonnementer Ingen oprettelses gebyr Vores stærkeste netværk nogensinde med 4G Kan udvides med RenMobil-løsninger Professionel service og rådgivning Rabataftale Stefano Di Nardo Hansen Erhvervskonsulent Telenor butikken Ravnsøvej 40, 8240 Risskov Tel: Web:

12 #12 Maria Faurhøj #1 Mathilde Juncker Holdops t illing: BKOPBEVARING.DK #7 Emma Mogensen #9 Lina Rask #24 Natascha Ohlendorf #39 Arna Sif P alsd ottir #23 Anna Sophie Okkels #17 Mathilde Bjerregaard #4 Marthe Berger -vi har plads når du mangler Holdopst illing mo dst ander: Anne Mette Hansen Cecilie Johansen Mie Vinther Cathrine Sylvestersen Anika Klein Kristine Højbjerre Maiken Jennie Dufour Nicoline Moos Rikke Laugesen Mathilde Storgaard Emilie Løvendorf Louise Petersson Ida Olesen Amanda Turay Annika Gladbaach Simone Monsrud Pedersen Mia Egede Rasmussen Pernille Kristensen Nikoline Brøns

13 BKOPBEVARING.DK -vi har plads når du mangler Olga Hoffmann - Hoffi Ramona Szabo Line Uno #10 #11 #14 Pernille Clausen Trine Leth Mette Tranborg #2 #3 Cecilie Vester Stine Ege Qwist Trænere: Jesper Holmris JH Thomas Høst - TH Holdledere: Kasper Voetman Jepsen KJ #29 #31 #93 Heidi Ritto - HR Kampsponsor:

14 professionel rådgivning - personligt fokus Strandvejen 94 Postboks Aarhus C Tlf offi

15 ERHVERVSLEASING AF DIN MARKETINGAFDELING Nu kan du trygt overlade alle Jeres marketingsanliggender til Graphic House Vi leverer en totalløsning, der dækker alle essentielle marketingbehov, både på det strategiske, taktiske og operationelle niveau. Ud fra Jeres umiddelbare behov aftaler vi en fast månedlig ydelse, og dermed slipper I for uforudsete udgifter og uoverskuelige timefaktureringer. Til gengæld får I stillet fleksible medarbejdere til rådighed, samt fordelen af at have flere essentielle kompetencer samlet på ét sted. Mobil Marketing Hjemmesidedesign, optimering og vedligeholdelse SEO optimering Design og tryk af alle former for reklamemateriale Layout og rentegning Flashbannere Billedbehandling Indkøbs og kvalitetssikring Erhvervsleasing af din marketingafdeling v. Graphic House Fast pris pr. mdr. Ingen førstegangsydelse Fleksible medarbejdere Flere kompetencer samlet på ét sted ALT SAMLET PÅ ÉT STED Professionel markedsføring Med denne løsning kan I trygt sende os opgaver, store som små, uden at tænke på omkostningerne. Alt er inkluderet i den aftalte pris. Det er uden tvivl den nemmeste og mest favorable løsning for begge parter, og kan med fordel inkludere flere emner. Graphic House P. Hiort-Lorenzens Vej Århus C

16 Spillerprofil: Mathilde Juncker Murværket står endnu en gang klar til at redde de få bolde, der en gang imellem måtte smutte igennem forsvaret. 20-årige Juncker er i gang med sin anden sæson i SK Aarhus og motivationen er helt i top. Ambitionen om at blive en bærende spiller på et Ligahold kan blive indfriet efter denne sæson! Juncker er i hvert fald allerede en bærende spiller på holdet og disker gang på gang op med imponerende redninger! Ved siden af håndbolden er Mathilde i gang med at gøre sig klogere på fysik og kemi måske drømmen om at blive vulkanolog stadig popper op en gang imellem? Vi er i hvert fald rigtig glade for at Mathilde fortsat er at finde mellem stolperne for SK det er betryggende at vide, at hun står der som sidste mand! Træningerne og det stærke fællesskab mellem pigerne betyder rigtig meget for Juncker, og der bliver givet gas både til træning og til kamp med stor Vilje til Sejr, for som Juncker siger: så er det jo altid fedt at vinde!. Vær klar til at råbe Mathilde Juncker, når De Neongale råber: Hvad er det, der funker?!! BKOPBEVARING.DK -vi har plads når du mangler Fakta: Nationalitet: Dansk Fødselsdag: Højde: 180 cm Nummer: 1 Position på banen: Målvogter Har været i SK Aarhus siden: juli 2012 Har været professionel siden: 2011 Har spillet håndbold siden: 2001

17

18 Spillerprofil Mathilde Bjerregaard Endnu en Mathilde i SK Aarhus er Mathilde Bjerregaard eller i daglig tale bare Bjerre! Den 20-årige venstrefløj spiller sin første sæson i SK Aarhus. Hun har før spillet i Søvind GIF, Horsens HK og HC Odense. Mathilde har spillet håndbold i 12 år og er i gang med sit tredje år som professionel. Efter en længere skadespause i efteråret er Mathilde tilbage på 100 % igen. Noget, som vi alle er rigtig glade for! Mathilde spiller på venstre fløj i angrebet og har allerede vist, at hun kan score fra kanten. I forsvaret står hun længere inde mod midten og er en af dem, som det gør rigtig ondt på modstanderne at løbe ind i! Hun spiller med stor gejst i begge ender af banen og koncentrationen og Viljen til Sejr lyser ud af øjnene på hende! For Mathilde betyder håndbolden rigtig meget og den prioriteres højt i det daglige. Mathilde holder lige nu et sabbatår, hvor hun sparer penge op for at komme ud at rejse. Men bare rolig: rejserierne kommer ikke til at gå ud over håndbolden Mathilde planlægger at rejse uden for sæsonen!! For håndbolden er svær at undvære for Mathilde, og ambitionerne er da også store. Drømmene på sigt er udlandet, Champions League og A-landsholdet og mon ikke vi kommer til at se Bjerre alle tre steder!! Fakta: Nationalitet: Dansk Fødselsdag: 9. august 1993 Højde: 184 cm Nummer: 17 Position på banen: Venstrefløj Har været i SK Aarhus siden: 2013 Har været professionel siden: 2011 Har spillet håndbold siden: 2001

19 Hent din revisor ned på mobilen Download Danmarks første revisor-app i dag Gratis app Scan koden med din smartphone: Med Beierholms nye app er vigtige informationer om bl.a. skattesatser og fradrag kun et klik væk Dusager Aarhus N Tlf

20 Er du til græsk? Åbningstider alle dage Tlf.: Kystcentret Skæring Strandvej Egå Sevag Grækeren laver mad til store selskaber. Jeg sammensætter den menu som passer bedst til jeres fest. Er det konfirmation, fødselsdag eller har I bare lyst til at feste, så ring eller kom forbi, og få en snak med Grækeren. Fester Kom ind og hils på mig. Det er mig, der har åbnet Sevags i Kystcentret i Egå. Jeg hedder Sevag men bliver også kaldt Grækeren, er en fuldblods græker, som elsker mad, livet og glade mennesker. De sidste 20 år har jeg levet af at sammensætte menuer bl.a. med friske auberginer, krydderier, hvidløg, tomater, græsk olivenolie og grillet kød. Sevags er et spisested med fokus på take away og det græske menukort baseret på kærlighed, fantasi og masser af krydderier. Det er et sted, hvor hele familien er velkommen, og hvor der altid er plads til et smil. Og mangler familien en kok til grillfesten eller andre festlige lejligheder, så ringer I bare til mig. Ud over at give jer nogle dejlige og uforglemmelige oplevelser med maden fra det græske middelhavskøkken, så er mit ønske med Sevags at give dig og din familie en lille bid af den græske stemning og kultur. Kalos irthate kai kali sas oreksi Velkommen og velbekomme Konfirmation Grækeren leverede sidste år mad til flere konfirmationsfester og jeg ved, fra mine egne børn, hvor vigtig dagen er for konfirmanden og familien. Maden skal være det helt rigtige for konfirmanden og alle gæster. Tag jeres børn og kom og besøg mig, og jeg garanterer jer, at vi finder lige præcis den menu, som I ønsker. Se hele vores take away menu på sevags.dk eller kom og nyd jeres aftensmad hos grækeren, med rigtig græsk atmosfære, ægte velsmagende græsk mad lavet med kærlighed, mange krydderier og en stor opaaaaaa. Vi tager forbehold for prisreguleringer og trykfejl

21 Jesper Holmris har ordet: Topkamp mod Ajax - adgangsbillet til oprykningsspillet Silkeborgs oprykning til ligaen er næsten i hus. De vandt overbevisende i deres seneste kamp mod Ajax, de viser ingen svaghedstegn og de har et meget let program tilbage. Det løb er vist desværre kørt. Nu gælder det for vores vedkommende om at sikre os en plads i oprykningsspillet i starten af april, hvor det gælder en sejr i bedst af to kampe (ude og hjemme). Nr. 2 i 1.division - Nr. 11 i ligaen Nr. 3 i 1.division - Nr. 10 i ligaen Med et hurtigt kig på tabellen, vil man kunne se, at det ser fornuftigt ud for både os og Ajax. Vinderen af dagens kamp er med meget stor sandsynlighed sikret en adgangsbillet til oprykningsspillet. Så der er rigtig meget på spil i dagens kamp og vi har desuden revanche til gode i forhold til vores store nederlag i Bavnehøj-hallen. Dagens modstander bliver en svær nød at knække. Mange forbinder Ajax med årets komet Anne Mette Hansen, som for alvor slog sit navn fast på det danske landshold ved slutrunden i december. Men Ajax er dog meget mere end Anne Mette Hansen! De har et rigtig stærkt kollektiv med mange gode boldspillere, et meget stærkt 3:2:1 forsvar med forsvarsspecialisten Emilie Løvendorff i spidsen og en af rækkens bedste keepere i form af Pernille Kristensen. I julepausen har Ajax desuden fået tilgang af Ida Olesen fra Lyngby, som har givet københavnerne endnu mere tyngde i angrebet. Vi mangler desværre stadig Line Uno og Ramona Szabo på grund af skader, men har stor tro på egne evner og vi glæder os helt enormt til dagens kamp. Vi skal have sikret adgangsbilletten til oprykningsspillet og vi håber på stor opbakning fra publikum. og samarbejdspartnere. Vel mødt til modstandere, dommere og publikum.

22 Valentins Aften På Martino Fredag den 14/ Romantisk Valentins Pakke Boblende velkomstdrink Udsøgt 3-retters menu Inklusiv nøje udvalgt vinmenu Samt kaffe/the til dessert 498,- Vi glæder os til at give jer en hyggelig og romantisk aften Marselisborg Havnevej 46 B 8000 Århus C Kontakt: bkopbevaring.dk Tlf.: Oddervej Malling - Tlf

23 vv Stillingen i 1. Division 5. Februar 2014 Hold K V U T Score Point 1 Silkeborg-Voel KFUM SK Aarhus Ajax København Vendsyssel Håndbold Bjerringbro FH Hadsten Sports Klub Lyngby HK Skanderborg Håndbold Roskilde Håndbold Tarm-Foersum GF VSH Fredericia HK TMS, Ringsted Team Haderslev KFUM

24 SK Aarhus Sæsonens hjemmekampe - så sæt et stort kryds følgende dage: Mandag den kl. 19:30 SK Aarhus Hadsten Sports Klub Fredag den kl. 19:30 SK Aarhus Vendsyssel Håndbold Søndag den kl. 15:00 Foto: Martin Gravgaard, Trine Niebuhr & Ole Nielsen Layout: Graphic House

10. ÅRGANG JULI 2008 NR. 2. Spillernyt: AJAX GÅR GENNEM GULVET

10. ÅRGANG JULI 2008 NR. 2. Spillernyt: AJAX GÅR GENNEM GULVET 10. ÅRGANG JULI 2008 NR. 2 HÅNDBOLDSPILLERNES EGET MAGASIN Spillernyt: DE UØNSKEDE SPILLERE Splinter i både bagdelen og selvtilliden. Både Kim Nielsen og Lise Knudsen har oplevet, hvad det vil sige at

Læs mere

KLUBAVIS. ODENSE PILSNER Alm. eller Classic ÅBEN ALLE DAGE KL. 8-19 TILBUDET GÆLDER FRA TORSDAG OG RESTEN AF UGEN. FORBEHOLD FOR FEJL OG MANGLER

KLUBAVIS. ODENSE PILSNER Alm. eller Classic ÅBEN ALLE DAGE KL. 8-19 TILBUDET GÆLDER FRA TORSDAG OG RESTEN AF UGEN. FORBEHOLD FOR FEJL OG MANGLER SEPTEMBER 2009 TOBIAS TIL VM side 9 RØDOVRE PIGER side 10 GOG GARANT side 2 Gør det med et smil... ODENSE PILSNER Alm. eller Classic 84 ÅBEN ALLE DAGE KL. 8-19 TILBUDET GÆLDER FRA TORSDAG OG RESTEN AF

Læs mere

pillernyt // FORMANDSSKIFTE LEAN BACH-NIELSEN ER NY MAND VED RORET // KÅRINGER SÆSONENS BEDSTE SPILLERE ER HÆDRET

pillernyt // FORMANDSSKIFTE LEAN BACH-NIELSEN ER NY MAND VED RORET // KÅRINGER SÆSONENS BEDSTE SPILLERE ER HÆDRET // FORMANDSSKIFTE LEAN BACH-NIELSEN ER NY MAND VED RORET // KÅRINGER SÆSONENS BEDSTE SPILLERE ER HÆDRET // FORÆLDREHJÆLP NÅR MOR OG FAR HJÆLPER MED KONTRAKTEN // AGENTER HSF FÅR EGEN AGENT pillernyt HÅNDBOLDSPILLERNES

Læs mere

pillernyt // UDDANNELSE MELGAARDS ELEGANTE OVERGANG TIL CIVILT JOB // MÅLVOGTERE VETERAN GIVER GODE RÅD TIL EN LANG KARRIERE

pillernyt // UDDANNELSE MELGAARDS ELEGANTE OVERGANG TIL CIVILT JOB // MÅLVOGTERE VETERAN GIVER GODE RÅD TIL EN LANG KARRIERE // UDDANNELSE MELGAARDS ELEGANTE OVERGANG TIL CIVILT JOB // MÅLVOGTERE VETERAN GIVER GODE RÅD TIL EN LANG KARRIERE // LANDSHOLD EFTER GODKENDTE SLUTRUNDER GÆLDER DET NU OL // HÆDER CAMILLA ANDERSEN I FINT

Læs mere

pillernyt // Fremtiden METTE TRANBORG STORSKYTTE KLAR TIL MERE GULD // SKAT NYE REGLER HVIS DU HAR FRI BOLIG

pillernyt // Fremtiden METTE TRANBORG STORSKYTTE KLAR TIL MERE GULD // SKAT NYE REGLER HVIS DU HAR FRI BOLIG // Fremtiden METTE TRANBORG STORSKYTTE KLAR TIL MERE GULD // SKAT NYE REGLER HVIS DU HAR FRI BOLIG // KARRIERESTOP STEINAR EGE NORSK LEGENDE TVUNGET TIL FARVEL // 4PLAYER DANIEL SVENSSON FLEKSIBEL UDDANNELSE

Læs mere

AVISEN. Europadækning. Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen. Udgivet den 13. marts 2012

AVISEN. Europadækning. Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen. Udgivet den 13. marts 2012 Industrivej 13. 5672 Broby Skadeservice Affugtning Rengøring Tæpperens Møbelrens Skibsrengøring Erhvervsrengøring Europadækning DinEkstraBil Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen Abonnementspris fra

Læs mere

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT.

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT. FC ROSKILDE PROFILAVIS APRIL 2012 Velkommen til FC ROSKILDE - hele byens hold Forår 2012 CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes FC Roskilde arskort voksen sæsonkort Se de nye SÆSONKORT FC ROSKILDE PROFILAVIS

Læs mere

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt

Vilje til sejr Åbenhed Holdånd Hygge Respekt DGL News Sensommer 2012 Indhold - Formanden - Sportschefen - Trænerne har ordet - VestjyskBANK-Mitre Cup - Mød en DGL er - Kalender - Sponsorer Kære Læser... Sommerferien er ovre, og grønsværen kalder

Læs mere

Side 20 ØSTERBY NYT 2014

Side 20 ØSTERBY NYT 2014 Side 20 ØSTERBY NYT 2014 Esbjerg Billard Club er godt i gang med den nye sæson 2014/2015 og for de fleste af klubbens turneringshold går det rigtig godt. 3. divisionsholdet i Kegle billard, er kommet fint

Læs mere

10. ÅRGANG A u G ust 2008 NR. 3. HÅNDBOLDSPILLERNES EGET MAGASIN Spillernyt: farvel til FRøKEN AALBORG

10. ÅRGANG A u G ust 2008 NR. 3. HÅNDBOLDSPILLERNES EGET MAGASIN Spillernyt: farvel til FRøKEN AALBORG 10. ÅRGANG A u G ust 2008 NR. 3 HÅNDBOLDSPILLERNES EGET MAGASIN Spillernyt: HENRIETTE OG FRIDA fotograf Jan Christensen har fulgt henriette Mikkelsen i løbet af hendes graviditet og efter fødslen. en periode

Læs mere

FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com

FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com NYE ANSIGTER Det er en Brøndbytrup med flere nye ansigter som har taget hul på mesterskabs-

Læs mere

Læs på side 18 AVISEN. Udgivet den 1. juni 2010 LEMMY FIALIN CLAUS OLSEN VERNER SØRENSEN MICHAEL NØRRUNG MALENE LOFF SKRÆ

Læs på side 18 AVISEN. Udgivet den 1. juni 2010 LEMMY FIALIN CLAUS OLSEN VERNER SØRENSEN MICHAEL NØRRUNG MALENE LOFF SKRÆ Thomas Brandt - tilbage til kontra og hårdt arbejde Læs på side 18 Arne og Lisbeth - et helt håndboldliv Læs på side 4 AVISEN Udgivet den 1. juni 2010 Kasper Jørgensen - klar til nye mål med GOG En stærk

Læs mere

pillernyt LARS CHRISTIANSEN BLEV DEN FØRSTE HERREHÅNDBOLDSPILLER I HALL OF FAME KLAVS BRUUN JØRGENSEN ER NY MAND I SPIDSEN

pillernyt LARS CHRISTIANSEN BLEV DEN FØRSTE HERREHÅNDBOLDSPILLER I HALL OF FAME KLAVS BRUUN JØRGENSEN ER NY MAND I SPIDSEN // HALL OF FAME LARS CHRISTIANSEN BLEV DEN FØRSTE HERREHÅNDBOLDSPILLER I HALL OF FAME // LANDSTRÆNER KLAVS BRUUN JØRGENSEN ER NY MAND I SPIDSEN // KARRIERESTOP SOFIE BLOCH-SØRENSEN VALGTE HÅNDBOLDEN FRA

Læs mere

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE

Tuborgfondet. støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE Tuborgfondet støtter FC King George PLUS: FORMANDENS ORD, SPILLERPROFIL, DELEGERETMØDE 2009, TRÆNINGSSTART, INDKØBSAFTEN, NYT FRA AFDELINGERNE 250 stk visitkort inkl. levering: 295,- www.lime-coffee.dk..

Læs mere

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup VI-TO Lokalbladet for Tornby-Vidstrup Syttende årgang Nr. 3 Juni - Juli 2012 Indholdsfortegnelse side Leder........................ 2 Havbakken.................... 3 Tornby Forsamlingshus.......... 4 Tornby-Vidstrup

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Man skal tage konfrontationer, når de opstår. Ove P.: Verdensholdet i gymnastik Læs mere side 11. Verdensmestrene i håndbold Læs mere side 17.

Man skal tage konfrontationer, når de opstår. Ove P.: Verdensholdet i gymnastik Læs mere side 11. Verdensmestrene i håndbold Læs mere side 17. Verdensholdet i gymnastik Læs mere side 11. Verdensmestrene i håndbold Læs mere side 17. Ove P.: Man skal tage konfrontationer, når de opstår Læs mere side 6-7. Magasin for Århus Elite Nr. 9 Tirsdag d.

Læs mere

KAMPDAG 10 HURTIGE TIL CHRISTIAN SIVEBÆK - FANSENE SPØRGER - SIVEBÆK SVARER S48. VIBORG F.F. vs BRØNDBY 16.08.15

KAMPDAG 10 HURTIGE TIL CHRISTIAN SIVEBÆK - FANSENE SPØRGER - SIVEBÆK SVARER S48. VIBORG F.F. vs BRØNDBY 16.08.15 KAMPENS REPLIK DAGENS MODSTANDER VELKOMMEN I DET GRØNNE STANKOVS FAVORITTER JOHNNY MØLBY HAR ORDET S05 BLIV OPDATERET OM BRØNDBY IF S08 JONAS KAMPER BYDES VELKOMMEN I VFF S18 LÆS OM STANKOVS OTTE FAVORITTER

Læs mere

MødrehjælpenNyt NR. 35 / NOVEMBER 2014

MødrehjælpenNyt NR. 35 / NOVEMBER 2014 MødrehjælpenNyt NR. 35 / NOVEMBER 2014 H.K.H. Kronprinsesse Mary svarer på spørgsmål INTERVIEW Overblikket vendte tilbage Sofie en af Mødrehjælpens frivillige ildsjæle LEDER CASE Mads Roke Clausen, direktør

Læs mere

Hadbjerg Ødum Selling Tidende

Hadbjerg Ødum Selling Tidende November 2014 31. årgang HØST Hadbjerg Ødum Selling Tidende Side 3-5 Fællesspisninger Side 6 Juletræstænding Side 9 Julestue Side 12 Luther: Angst og Mod Side 14 Menighedsrådet midtvejs Side 17 Kiosken

Læs mere

AVISEN. Europadækning. Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen. Udgivet den 19. juni 2012

AVISEN. Europadækning. Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen. Udgivet den 19. juni 2012 Industrivej 13. 5672 Broby Skadeservice Affugtning Rengøring Tæpperens Møbelrens Skibsrengøring Erhvervsrengøring Europadækning DinEkstraBil Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen Abonnementspris kr.

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4

MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 MEDLEMSBLAD FOR KFUM S BOLDKLUB, ROSKILDE NOVEMBER 2009 - ÅRGANG 39 - NR. 4 Vinder af U-17 3. division 2009 KFUM Roskilde LÆS MERE OM VORT SUCCESHOLD - SIDE 2 STOR INDSATS - IKKE BELØNNET EFTER FORTJENESTE

Læs mere

Himmelev-Veddelev Boldklub.

Himmelev-Veddelev Boldklub. Himmelev-Veddelev Boldklub. Ordinær Generalforsamling : Himmelev den. 31.1.2012. Tid og sted : Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19,00 Herregårdsvej 46 i klubhuset. Dagsorden : 1. Generalforsamlingen åbnes.

Læs mere

Morten Ankerdal Man skal bekæmpe magelighed

Morten Ankerdal Man skal bekæmpe magelighed Din digitale bank Kombiner den personlige rådgivning med "at gå i banken elektronisk 2. kvartal 2014 Tønder Festival Vind partout-armbånd og musik Hvilket boliglån skal du vælge? Prioritetslån, realkredit,

Læs mere

THISTED FC - NÆSTVED

THISTED FC - NÆSTVED Bendixen.indd 1 0-0-0 1:1:0 TFC ELITE PRÆSENTERER THISTED FC - NÆSTVED LØRDAG D. 1. NOVEMBER KL..00 PÅ SPAREKASSEN THY ARENA I THISTED TRIBUNEPLADS: Voksne 0 KR. børn u. 1 år 0 KR. STÅPLADS: Voksne 0 KR.

Læs mere

pillernyt // MIKKEL AAGAARD KLAR TIL UNIFORM // FINAL FOUR TO DAGES HÅNDBOLDFEST I AARHUS

pillernyt // MIKKEL AAGAARD KLAR TIL UNIFORM // FINAL FOUR TO DAGES HÅNDBOLDFEST I AARHUS // MIKKEL AAGAARD KLAR TIL UNIFORM // FINAL FOUR TO DAGES HÅNDBOLDFEST I AARHUS // MERETE MØLLER EKSHÅNDBOLDSPILLER BAG STOR UNDERSØGELSE OM SKADER pillernyt HÅNDBOLDSPILLERNES EGET MAGASIN 12. ÅRGANG

Læs mere

11. ÅRGANG MARTS 2009 NR. 1. håndboldspillernes EgEt MagaSIn Spillernyt: Dagbog FRA vm I kroatien

11. ÅRGANG MARTS 2009 NR. 1. håndboldspillernes EgEt MagaSIn Spillernyt: Dagbog FRA vm I kroatien 11. ÅRGANG MARTS 2009 NR. 1 håndboldspillernes EgEt MagaSIn Spillernyt: ung topspiller Står frem SoM homoseksuel Norsk håndboldspiller kunne ikke forliges med de små løgne og skuespil. Han synes, det er

Læs mere

34. Årgang Marts 2013 1

34. Årgang Marts 2013 1 34. Årgang Marts 2013 1 SAMMENSÆTNINGEN AF HOVEDBESTYRELSE OG UDVALG I STOHOLM IDRÆTSFORENING 2012 Navn Adresse Telefon HOVEDBESTYRELSEN Formand Gitte Christensen Lånumvej 1, Stoholm 97 54 23 20 Kasserer

Læs mere

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton

Maj 20 1973 2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Gymnastikken Fodboldåret Håndboldåret Badminton Stiftet 10. december 1958 44 årgang Maj 2013 Morud Idrætsforenings nyhedsblad med alt nyt fra dit nærområde! 1973 1973-2013 Vitalitet maj: Solsikkefesten 2013 Se side 20-23: Gymnastikken Se side 24-26:

Læs mere

JYSK. Klubudvikling er vejen frem FODBOLD

JYSK. Klubudvikling er vejen frem FODBOLD JYSK FODBOLD Juni 2009 Klubudvikling er vejen frem Aggersund IF og Saltum IF har taget springet ind ifremtiden, mens Vejgaard står lige foran ændringer, der også vil omfatte et formandsskifte. Jysk Fodbold

Læs mere