KLUB 9 September, oktober og november 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KLUB 9 September, oktober og november 2015"

Transkript

1 KLUB 9 September, oktober og november 2015 Byvandring i Liseleje

2 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: Klubmobil/Anja: Klub9@klub9.net Hjemmeside: Klubben er åben mandag & torsdag kl (buffet torsdage fra kl ) Transport: Bus: 200S, 166, 132, 12 S-tog: Islev Station Bladredaktion: Maria og Anja samt alle, der har lyst til at skrive til bladet.

3 Anjas hjørne Så lakker endnu en sommer mod enden. Læs om flere af sommerens oplevelser her i bladet. Tak til alle jer, der har sendt postkort til klubben fra ind- og udland! Traditionen tro betyder denne tid på året sommerture med Klub 9. I skrivende stund er en gruppe rejst til den græske ø Rhodos og andre er i Tyskland med mulighed for besøg i Belgien og Holland. En sidste gruppe rejser den 7. september. Egentlig skulle de have været til Wroclaw i Polen. Men rejseselskabet aflyste desværre den rejse, da for få havde tilmeldt sig. Turen går i stedet til Dresden i Tyskland, hvor vi også var sidste år. Så det bliver et glædeligt gensyn for nogle af os og en ny destination for andre. At sommeren er ovre (selvom jeg håber, at den fortsætter ind i september), betyder også, at der igen er mad i klubben om mandagen og buffet i caféen hver torsdag. I år fejrer vi klubbens fødselsdag med kaffe, kage og underholdning; torsdag den 29. oktober fra Alle med relation til klubben er velkomne! All God fornøjelse med bladet! Anja KLUB 9

4 Tillykke til klubbens fødselarer i september, oktober og november Tillykke i september til Leif P., Lone og Alice (de fejres i klubben mandag den 14. september) Tillykke i oktober til Marianne L. og Helen (de fejres i klubben torsdag den 8. oktober) Tillykke i november til Mie (hun fejres i klubben mandag den 16. november)

5 Hjemmebesøg hos Inge og Marianne Torsdag den 18. juni var otte medlemmer på hjemmebesøg i bofællesskabet Vestfløjen. Det ligger meget tæt på klubben, så det var en meget kort rejse. Her skulle vi på besøg hos Marianne og Inge. Det var ret hyggeligt. Der blev serveret både kaffe, cola og småkager. Vi fik både set deres fine lejligheder, snakket og hygget os. Mettes 40 års fødselsdag i klubben Så var dagen endelig kommet! Mette havde inviteret alle klubbens medlemmer til aftensmad i klubben, fordi hun havde 40 års fødselsdag. Der blev dækket op ved et fint langbord i cafeen. Mette havde taget både sin far og mor med og de havde faktisk lavet al maden selv! Vi fik lækkert farsbrød med tilbehør til hovedret. Til dessert fik vi frugt med flødeskum. Mmmmmm Vi sang fødselsdagssang og råbte højt hurra, og så fik Mette en masse dejlige gaver. Klubben gav hende en flot kjole, leggins og hårpynt. Hun fik også en masse andre dejlige ting. Vi havde alle sammen en rigtig hyggelig aften, allermest Mette, som var rigtig glad.

6 Referat fra Fællesmøde den 4. juni 2015 Dirigent: Maibrith Referent: Maibrith 1. Oplæsning af månedens program ved Kenneth Beck 2. Tilmelding til ture ved Maibrith 3. Aktuelle emner: Der var snak om det nye musik anlæg, som ikke alle har lige nemt ved at bruge. Pga. vandskader i kontoret, har vi endnu ikke fået alle cd er overført til Ipad. Dette vil ske inden længe. Vi blev enige om, at alle nok kan lære at betjene det nye anlæg. Kontoret er snart færdigt. Skabene er næsten samlet og alt vil snart blive normalt igen. Sedler og andre informationer på skrift vil også snart kunne laves igen. Der er Dragørmarked med Kandis på Lørdag og Distortion i byen denne weekend. Det er Grundlovsdag i morgen og alle skal huske fars dag 4. Forslag til ture og aktiviteter: Zoo, Eksperimentarium, afslapning meditation og mindfullness, hjemmebesøg hos Mie og Leif P, mavedans, Sommerland Sjælland og Knuthenborg Safaripark, shoppetur til Malmø og Hillerød med brunch på Leonora Christines cafe. 5. Evt.: Der var et Kort fra Bos familie, hvor de takkede for opmærksomheden ved hans begravelse. Alle skal huske der ingen mad er i klubben om mandagen i juli og august!

7 Dansktop-hygge i klubben En helt almindelig mandag i juni kom Claus forbi og sang en masse dejlige dansktop numre for os. Det var dejligt og festligt og der blev både danset og sunget med! Som en lille bonusinfo kan vi nævne, at Claus også kommer og underholder til Klubbens fødselsdag!

8 Hjemmebesøg hos Kennet S En klubaften i juni var vi en gruppe på hjemmebesøg hos Kennet og hans mor. Hans moster kom også på besøg. Vi drak en masse kaffe og fik hjemmebagte boller og sodavand. Vi så alle hans FCK-trøjer inde på hans værelse. Det var malet i FCK-farver med en stor løve på væggen! Tak for en dejlig aften og god forplejning! Klub 9 Kanalrundfart i Københavns Havn Vi var på en skøn tur rundt i det gamle København med MS Den lille Havfrue. Efter et kik på København set fra søsiden fik vi en is på Østerbro. OL i klubben I uge 29 blev 2015 udgaven af sommer OL i Klub 9 afholdt. Årets udgave bød på både gengangere og helt nye tiltag. Blandt mandagens aktiviteter, var der ringridning på kontorstol og præcisionskast med papirflyver. Desuden blev der lavet en forhindringsbane til æggeløb. Vi fandt hurtigt ud af, at spiseskeen skulle udskiftes til en teske, da de første løb var for alt for nemme. Torsdag blev der af holdt crocketløb, ballondart og så selfie. Den sidste disciplin var meget 2015-inspireret og handlede om at få taget et billede med selv og så mange andre medlemmer som muligt med en selfie-stang. Årets helt store vinder blev Ib Jørgensen. Han løb med suverænt flest points efter en meget jævn præsentation og et helt fænomenalt skud, hvor han ramte 2 balloner med én dartpil! Så med en helt ny Robin Hood og efter nogle sjove aktiviteter, kunne vi belønne alle deltagerne med en medalje og fejre årets Olympiade i klubben.

9 Selfies

10 Referat fra Fællesmøde den 2. juli 2015 Dirigent: Christina Referent: Christina 1. Oplæsning af månedens program ved Alice 2. Tilmelding til ture ved Maibrith 3. Aktuelle emner: - Husk at der ikke er mad i klubben og i caféen i juli måned. Spis hjemmefra. - Alle sommerture er planlagt og sedler er sendt ud. Nu glæder vi os til at komme afsted! 4. Forslag til ture og aktiviteter: - Rundbold, tur til Køge, tur til Roskilde f.eks. til Vikingemuseet, kastanjeedderkopper, bage julesmåkager i udstiksforme, restaurant- og cafébesøg f.eks. café Jorden Rundt, amerikansk diner i Skodsborg, istur til Dragør, Korsbæk på Bakken, biograftur, ny film Ludvig og Julemanden, hjemmebesøg hos Dennis, hjemmebesøg hos Christina 5. Evt. Intet.

11 Program for SEPTEMBER måned Torsdag d. 3. Mandag d. 7. Torsdag d. 10. Mandag d. 14. Torsdag d. 17. Lørdag d. 19. Mandag d. 21. Torsdag d. 24. Mandag d. 28. Buffet. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Spil og krea. Mad i klubben. Tur ud i det blå. Vi spiller Kinect og Yatzy. Buffet. Krea. Få hjælp til at bruge din mobil/computer/ipad ved Kaj. Vi går en tur. Mad i klubben. Vi fejrer månedens fødselarer og spiller bankospil. Buffet. Wellness med Kaj. Krea og Buzz. Tur til ASSISTENS KIRKEGÅRDEN. # Vi mødes Under Uret kl Husk penge til frokost/drikke. Mad i klubben. BOWLING i Rødovre. # Vi mødes i klubben Pris 40 kr. Vi ser en Dirch Passer film. Krea. Buffet. Tur ud i det blå. Vi ser billeder fra årets sommerture. Puslespil. Mad i klubben. Diskofest med DJ Kennet og DJ Kenneth. Kridthuset er inviteret. # = Husk at tilmelde dig til turene og blive skrevet i turbogen.

12 Program for OKTOBER måned Torsdag d. 1. Mandag d. 5. Torsdag d. 8. Mandag d. 12. Torsdag d. 15. Lørdag d. 17. Mandag d. 19. Torsdag d. 22. Buffet. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Billard og Kinect. Mad i klubben. Casinoaften i klubben. Buffet. Vi fejrer månedens fødselarer med ønskekoncert. Få hjælp til at bruge din mobil/computer/ipad. Mad i klubben. Wellness med Kaj. Vi ser en Dirch Passer film. Krea. Buffet. Tur ud i det blå. Vi ser gamle lysbilleder. LOPPEMARKED i TAP 1. # kl Mødested nær Carlsberg aftales senere. Husk penge til lopper og mad/drikke. Mad i klubben. BOWLING i Rødovre. # Vi mødes i klubben Pris 40 kr. Vi går en tur. Historieoplæsning. Buffet. Lav animationsfilm med Kaj. Krea og spil. Lørdag d. 24. Tur til EKSPERIMENTARIUM # Vi mødes kl foran Rødovre Centrum ved bus 9As stoppested. Pris 100 kr. + penge til frokost og bussen. Mandag d. 26. Mad i klubben. Vi ser en Dirch Passerfilm. Lav animationsfilm med Kaj. Torsdag d. 29. KLUBBENS FØDSELSDAG fra Alle er velkomne til kaffe og kage! OBS! Der er IKKE medarbejdere i buffeten! # = Husk at tilmelde dig til turene og blive skrevet i turbogen.

13 Program for NOVEMBER måned Mandag d. 2. Torsdag d. 5. Mandag d. 9. Torsdag d. 12. Mandag d. 16. Torsdag d. 19. Mandag d. 23. Torsdag d. 26. Mad i klubben. Vi ser en Dirch Passer film. Lav animationsfilm med Kaj. Buffet. Klubrådsmøde kl og fællesmøde kl Få hjælp til at bruge din mobil/computer/ipad ved Kaj. Vi lægger puslespil. Mad i klubben. Halloween i klubben. Buffet. Wellness med Kaj. Tur ud i det blå. Spil. Mad i klubben. Vi fejrer månedens fødselarer med en musikvideoquiz. Krea. Buffet. Jul i TIVOLI # Vi mødes Under Uret kl Husk penge til entré (99 kr.) eller årskort samt penge til mad, kaffe etc. og juleindkøb. Dart og puslespil i klubben. Mad i klubben. Tøseaften i klubben. BOWLING i Rødovre. # Vi mødes i klubben Pris 40 kr. Buffet. Tur ud i det blå. Indendørs boccia og ringspil. Fredag d. 27. JULEWEEKEND # Mandag d. 30. Mad i klubben. Vi laver juledekorationer (30 kr.) og ser en julefilm. Gå-tur. # = Husk at tilmelde dig til turene og blive skrevet i turbogen.

14 Besøg hos Leif Boss i Liseleje Lørdag den 8. august gik den årlige tur til Liseleje og Leif Boss sommerhus. Busturen gik ret godt derop. Men lige før ankomst udbrød en mindre regnbyge, som blev til et større regnskyl ved ankomsten til Liseleje. Kaj var den eneste der havde været smart nok, til at tage en paraply med. Efter lidt hygge og snak hjemme hos Leif, drog størstedelen af medlemmerne afsted mod det årlige loppemarked. Grundet regnen blev flere af standene første åbnet op i løbet af formiddagen. Der blev shoppet og forhandlet til den helt store medalje! Både de lokale i Liseleje og os i klubben syntes, at vi fik gjort nogle gode handler. Herefter tog vi en frokostpause med pizza og salat på det lokale luksuspizzeria. Der blev også tid til en is. Det er efterhånden er blevet en tradition, at Tuan spiser en kæmpe (!) is. Inden vi tog hjem fik de sidste shoppet det sidste og resten gik hjem til sommerhuset og fik lidt kaffe. Igen en fantastisk tur til Liseleje! Vi ser allerede frem til næste år

15

16

17 Referat fra Fællesmøde den 6. august 2015 Dirigent: Maibrith Referent: Maibrith 1. Oplæsning af månedens program ved Ib J. 2. Tilmelding til ture ved Anja 3. Aktuelle emner: - Husk, at der er mad i caféen og klubben igen i september. - Sommerturen til Polen er desværre blevet aflyst pga. for få tilmeldte. Vi tager i stedet til Dresden i Tyskland. Nu glæder vi os til at komme af sted! 4. Forslag til ture og aktiviteter: - Hjemmebesøg hos Lone, biograftur, diskofest hvor Kennet og Kenneth vil være DJs, Carlsberg tur, loppemarked på Carlsberg, tur til Sverige, Zoo, Tivoli middag og blomster, Bakken, Jødisk synagoge, Vestre kirkegård + andre Evt. Intet Cafétur i København Mandag den 3. august fyldte vi bussen med 8 glade medlemmer. Sammen med Tuan og Oscar satte vi kursen mod Café Phenix på Valby Langgade. Det var en dejlig sommeraften, hvor solen endelig var kommet frem. Vi ankom til cafeen omkring 19.30, hvor de søde tjenere havde reserveret bord til os. De fleste havde spist hjemmefra, andre havde ikke og bestilte derfor lidt aftensmad. Nogen fik kaffe og et flot stykke jordbærtærte - det hele var superflot. Efter en lille time opdagede Birgit Halle os. Vi havde ikke set hende, eller også havde hun ikke set os, men det var da godt at vi fandt hinanden til sidst! Da vi havde spist og drukket, gik vi over på den anden side af gaden og købte god italiensk is til dessert. Det var en dejlig tur, og der tager vi gerne hen igen!

18 Menu Mandag d. 7. Mandag d. 14. Mandag d. 21. Mandag d. 28. SEPTEMBER Smørrebrød Vi griller Sensommersalat med brød Vi griller disko-pølser Mandag d. 5. Mandag d. 12. Mandag d. 19. Mandag d. 26. OKTOBER Smørrebrød Vi griller Pasta med kødsovs Kartoffel/Porre suppe med brød Mandag d. 2. Mandag d. 9. Mandag d. 16. Mandag d. 23. Mandag d. 30. NOVEMBER Smørrebrød Vi griller Kylling i karry med ris Tomatsuppe med suppehorn Pitabrød Vi spiser kl. ca om mandagen. Pris 30 kr. + drikkevarer. Husk der er buffet fra kl. 17 til 19 hver torsdag. Pris for buffet om torsdagen 56 kr. + drikkevarer.

19 Cirkusrevyen Den 5. august var vi 8 fra Klub 9, der var en tur i Cirkusrevyen. Vi er alle enige om, at de igen i år gjorde det godt! Specielt parodien af Prins Henrik faldt i god jord. Lars Lykke og Helle Thorning fik også en tur. Vi var alle sammen enige om, at den sketch, hvor Niels Ellegaard gav den som jysk charmør i Whiskybæltet, var en af de sjoveste. Vi kan kun anbefale at tage ind og se den! Efter revyen gik vi en tur gennem den del af Bakken, der er opført som en gengivelse af Matadors Korsbæk, inden vi fandt et godt sted af spise. Vi havde en rigtig dejlig aften!

20 Kalenderen: Klubbens fødselsdag: Den 29. oktober fra Halloween i klubben: Mandag den 9. november Juleweekend: november Cool i Liseleje

KLUB 9 Juni, juli og august 2015

KLUB 9 Juni, juli og august 2015 KLUB 9 Juni, juli og august 2015 Louisiana KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november 2014

KLUB 9. September, oktober og november 2014 KLUB 9 September, oktober og november 2014 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

KLUB 9. December, januar og februar 2015/2016

KLUB 9. December, januar og februar 2015/2016 KLUB 9 December, januar og februar 2015/2016 Rhodos 2015 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

KLUB 9 Juni, juli og august 2016

KLUB 9 Juni, juli og august 2016 KLUB 9 Juni, juli og august 2016 I en lille park i Helsingborg KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

KLUB 9 Marts, april og maj 2015

KLUB 9 Marts, april og maj 2015 KLUB 9 Marts, april og maj 2015 På juleweekend KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november 2016

KLUB 9. September, oktober og november 2016 KLUB 9 September, oktober og november 2016 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

KLUB 9. September, oktober & november Årets OL-vindere

KLUB 9. September, oktober & november Årets OL-vindere KLUB 9 September, oktober & november 2017 Årets OL-vindere KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL:

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL: LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. HVER 3. FREDAG 15.00 20.00 MEDLEMSBLAD FOR STJERNESKUDS

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

KLUB 9. September, oktober og november Årets OL-vindere

KLUB 9. September, oktober og november Årets OL-vindere KLUB 9 September, oktober og november 2018 Årets OL-vindere KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

KLUB 9. Marts, april og maj 2017

KLUB 9. Marts, april og maj 2017 KLUB 9 Marts, april og maj 2017 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net Hjemmeside: www.klub9.dk

Læs mere

KLUB 9 December, januar og februar 2014/2015

KLUB 9 December, januar og februar 2014/2015 KLUB 9 December, januar og februar 2014/2015 Dresden-holdet KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: Klub9@klub9.net

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

KLUB 9. December, januar og februar 2013/14

KLUB 9. December, januar og februar 2013/14 KLUB 9 December, januar og februar 2013/14 Kreta 2013 KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 60 80 98 E-mail: Klub9@klub9.net Hjemmeside:

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES November 2016 VELKOMMEN TIL NOVEMBER Så kom november, og man

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Netværks Avisen. Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter

Netværks Avisen. Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter Netværks Avisen Februar 2015 Blad nr.2 Det kan du læse om i bladet. Nye aktiviteter Mandeklub Kvindegruppe Spinning Udflugter Hej alle brugere af Caféen i Larslejsstræde! Her er Caféens medarbejdere: Johnny

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk

LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Kalender Januar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Redigeret / web.

Kalender Januar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Februar Hvad Bemærkninger Tilmelding til : Redigeret / web. Club MC Vestsjælland Kalenderen vil fremover være "løbende", arrangementer kan mailes til webmaster, Ole Ystrøm: ystroem@ka-net.dk så vil jeg foranledige det indlagt. Kalender 2018 Redigeret 17-11-18 /

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben.

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben. Tur til OruphøjEfterårsferien 2015 For fritidsklubben. Nu er det igen tid til, at vi tager på efterårskoloni. Det sker mandag d. 12. okt. hvor der vil være afgang kl. 8:00 og vi vender hjem igen fredag

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet.

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet. JUL I DRE NGESLUSEN Der vil fra midt i november være juleværksted i drengeslusen Der vil der ikke være åbent for juleværkstedet om onsdagen (der er jo rollespils dag) Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL AUGUST Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag Bonbon land NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES August 2016 VELKOMMEN TIL AUGUST Så kom vi til

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, december 2015. Ørbækvej 34, Svendborg, kontor 42912080 Biksen 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra kontoret: Så blev det december og årets sidste måned, som vil indeholde

Læs mere

EFTERÅR/VINTER PROGRAM 2008/09

EFTERÅR/VINTER PROGRAM 2008/09 EFTERÅR/VINTER PROGRAM 2008/09 29/10 Turen går til Rødding bio. Vi er blevet inviteret til præmiere På den nye film som hedder Frygtelig Lykkelig. Vi køre fra Plantagevej 37 Kl. 17:45 da filmen starter

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Caféen Udgives af Caféen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING

www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Struer Folkedanserforening Medlemsorientering November 2013 30. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk GENERALFORSAMLING Husk der er generalforsamling i Struer Folkedanserforening mandag d.20. januar,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Valby

Telefon- og Turtjenestens program for. Valby Telefon- og Turtjenestens program for Valby august, september, oktober, november 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at

Læs mere

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.:

Februar Sydtoften Grindsted Tlf.: Februar 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2013

Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2013 Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2013 2013 Det har været et ønske blandt borgere og personale i Bofællesskabet Stenlille, at vi 2 gange om året udsender et nyhedsbrev til pårørende og samarbejdspartnere

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyhedsbrev fra Selmersbo! Tlf Mail:

Nyhedsbrev fra Selmersbo!   Tlf Mail: Matiné Mandag d. 24. september kl. 14.00 kl. 15.30 Vi fortsætter med den store succes! Erik André, vil spille og synge for og med os. Kom og hyg dig over en kop kaffe med kage. Pris: kr. 20,- Quizz Tirsdag

Læs mere

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL:

LUNDEBJERGVEJ FREDERIKSSUND TLF.: MAIL: LUNDEBJERGVEJ 76 3600 FREDERIKSSUND TLF.: 24 97 29 70 MAIL: stjerneskud@frederikssund.dk ÅBNINGSTIDER: MANDAG: 16.30 20.30. ONSDAG: 16.30 20.30. TORSDAG: 16.30-20.30. FREDAG 15.00 20.00 (SE KALENDER I

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, September 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Lørdag d. 25.august holdt vi vores første markedsdag. Her havde 12

Læs mere

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.:

Oktober Sydtoften Grindsted Tlf.: Oktober 2016 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion:

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

KLUB 9 Marts, april og maj 2019

KLUB 9 Marts, april og maj 2019 KLUB 9 Marts, april og maj 2019 Fotografering med zorba-danserne KLUB 9 Rødovre Handicap Klub Brohuset Slotsherrens Vænge 2A 2610 Rødovre Telefon: 36 70 01 76 Klubmobil/Anja: 24 92 12 43 E-mail: klub9@klub9.net

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere