Bjørnetidende April Maj. 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bjørnetidende April Maj. 2015"

Transkript

1 Bjørnetidende April Maj Nu er foråret kommet Med mildere vejr Og snart kan vi igen Benytte terrassen Bjørnshøjcentret. Hjælp til Bjørnetidende!! Hvis der er nogen der vil hjælpe med at få Bjørnetidende til at blive bedre eller har noget stof, de gerne vil have frem, vil vi gerne høre fra jer. Lilly Pedersen på tlf og og Poul Birk Rasmussen Tlf

2 2 Aktiviteter i April 2015 Hver mandag kl. 10,00 Første tirsdag i md. kl. 14,00 Tirsdag 14-4 kl.14,00 Tirsdag den kl Søndag i ulige uger kl. 14 Hver onsdag fra 9,30-11,30 Net cafeen til fri afbenyttelse Hele ugen!! Tirsdag d.5. kl. 14,00 Hver mandag kl. 10,00 Tirsdagd.12-5 kl.14,00 Onsdag 6-5 kl Hver onsdag fra 9,30-11,30 Torsdag d.7-5. kl. 14,00-19,00 Fredag den 8-5. Kl. 17,00 Søndag i ulige uger kl. 14 Tirsdag d kl Net cafeen til fri afbenyttelse Hele ugen!! Mandagstræf Gudstjeneste Tirsdagsklubben, Caféen. Banko Suppeaften, se opslag Den gamle biograf Strikkecafé Hver tirsdag fra hjælp hvis det driller Aktiviteter i maj 2015 Gudstjeneste i Tårnet. Mandagstræf. Tirsdagsklubben, Caféen Banko Suppeaften Strikkecafé Revy Revy galla aften 25 års Jubilæum Den gamle biograf Modeshow Hver tirsdag fra hjælp hvis det driller Så skal vi til Bjørnshøjrevy. Den 25 Jubilæumsrevy mere inde i bladet torsdag 7-5 kl. 14 pris 60 kr. om Aftenen kl.19,30 50kr. fredag 8-5. kl kr.

3 3. Hvad er der sket siden sidst : Brugerrådsmøde. Der var flere ting på dagsorden bl.a. Marianne Kejser foreslog, at vi kan prøve at vise en film i f.m. suppeaften. Vi kan spørge mandegruppen, om de vil forestå dette. Forslag om en generationsdag i uge 16. Der arrangeres et lille møde med Helle i plejeboligerne den 4. marts kl. 10. Tove og Lilly deltager. Vi mangler frivillige instruktører til selvtræningen på Bjørnshøjcentret. Instruktørerne får et 2-dages kursus. I f.m. selvtræningen gør vi opmærksom på, at der vil blive brug for kaffemaskiner specielt i weekenden. Nb. Hele referatet hænger på opslagstavlen. Tirsdag Spar damer underholdt os med sange vi kender vi havde en hyggelig eftermiddag med dem, i pausen fik vi kaffe og lagkage, der var mødt 27 personer op til dette arrangement. Nyt fra Ledelsen. Jakob 28 år tidl. kaospilot er ansat i stilling med løntilskud hos Marianne Keiser. Den 5. marts fra kl er der stor workshop-dag på Skæring Lokalcenter om demens åben for alle. Tirsdag den 13. januar var det suppeaften med hønsekødsuppe.

4 4. Påskefrokost. onsdag 25-3 kl. 12,30. Holdt vi påskefrokost, Helge underholder os med musik og sang, vi sang også med på de sange som vi kender, det var i det hele taget nogle hyggelige timer. Bordet er dækket til fest Helge klar med musikken Festen er i fuld gang. Brugerrådet tager opvasken

5 5. Andemor og ællingerne søger pasning! Vil du hjælpe de kære små? For 6 år i træk er plejeboligerne i Bjørnshøj velsignet med en andemor, som får sine ællinger i plejeboligernes gårdhave. Oplevelsen, at følge mor og de små ællinger er en kæmpe, kæmpe glæde for vores beboere og alle som kommer forbi. Vi søger frivillige, der vil påtage sig at fodre ænderne og spule fliserne rene. Vi vil gerne have mange frivillige, så der er flere om opgaven. Har du lyst til at give en hånd med andemor og ællingerne og møde vores dejlige beboere og søde personale, så ring på og få en snak med Carina Jespersen eller Helle Pedersen.

6 6, Er dine fingre grønne? Og har du lysten til at glæde vores ældre beboere? Så er det lige dig vi ønsker os! Plejeboligerne I Bjørnshøj har en helt fantastisk dejlig gårdhave, som vores beboere har stor glæde af. En velholdt have gør glæden ekstra stor og derfor vi søger 2 4 frivillige, der har lyst til let havearbejde en til to timer om ugen/hver 2. uge hvis I er 4. Har du lyst til at give en hånd med og møde vores dejlige beboere og søde personale,så ring på og få en snak med Carina Jespersen eller Helle Pedersen.

7 7. Menu i Caféen April. Onsd. 1/4 Langtidsstegt lammekølle m. timian, hvidløg, kartofler, sauce, tomatsalat og islagkage. Lukket i Påsken Tirsd 7/4 Fyldt fisk, hollandaise sauce, kart.,råkost. Onsd. 8/4 Karbonader, stv. Ærter, gulerødder, kart. persille Torsd. 9/4 Enebærgryde m. bagt mos, græskar. Fred. 10/4 Dansk bøf m/løg, sauce, kart. Rødbeder. Lørdag, søndag, lukket Mand. 13/4 Græsk farsbrød, sauce, kart. broccoli salat. Tirsd. 14/4 Stegt kalkun a la orange m. kart. mos græskar. Onsd 15/4 Kotelet i fad, ris og salat. Torsd. 16/4 Ovnbagt laks på grønsager m. sauce, kart. Fred. 17/4 St. medisterpølse, sauce, kart.gemyse, rødbeder Man. 20/4 Honning marineret skinke, flødekart.m/forårsløg. Tirsd. 21/4 Kyllingebryst m bbq. Krydder, kart og salat. Onsd. 22/4 Hjemmelavet frikadeller m. sauce, kart og surt. Torsd. 23/4 St. fiskefile m. persillesauce, kart og råkost Fred. 24/4 Langtidsstegt svinekam m. bacon, kart. sauce, smørdampet karrotter. Mand. 27/4 Millionbøf m. kart., mos og rødbeder. Tirsd. 28/4 Stegt lever m. bløde løg, sauce, kart.og rødbeder. Onsd... 29/4 Farseret porre m. sauce, kart. og agurkesalat. Torsd. 30/4 Kalkungryde m.chili, gulerødder.kokosmælk. spinat, jasmin ris. Statistiske oplysninger Fadervor består af 56 ord. De 10 bud er på i alt 297 ord en amerikanske uafhængigheds erklæring bruger 300 ord. Eu direktiv om eksport af andeæg er på ord.

8 8. Menu i caféen i Maj. Fred.. 1/5 Lukket Bededag Mand. 4/5 Hjemmel. Frikadeller m. kold kartoffelsalat, salat,brød Tirsd. 5/5 Millionbøf m. kart. mos, surt, og agurkesalat. Onsd. 6/5 Kogt fisk, hummersauce, kart. Og broccoli. Torsd 7/5 Stegt kylling, bearnaisesauce, kart. og salat. Fred. 8/5 Husarsteg, sauce, kart. og bønner Lukket Lørdag og Søndag Mand. 11/5 Gril kølle m. kart. sauce og salat. Tirsd. 12/5 Svensk pølse ret m. ærter, sennep og rødbeder. Onsd. 13/5 Gl. hamburgerryg m. asp. Sauce, kart, sommersalat. Fred.. 15/5 Stegt lever m. løg sauce, kart. Gemyse og rødbeder. mand. 18/5 Sortegryde m. kartoffelmos og asier. Tirsd. 19/5 Medisterpølse m/stv. Ærter og gulerødder, kart, rødbeder Onsd. 20/5 Stegt flæsk, persille sauce, kart og råkost. Torsd. 21/5 Fyldt fisk m/holl. Sauce, kart. og råkost Fred. 22/5 Pan. Kotelet m. bearn. Sauce, krydder kart, blomkålsalat Pinse lukket Tirsd. 26/5 Kalkungryde med ris og kartofler. Onsd.. 27/5 Rullesteg m. svesker, sauce, kart og agurkesalat. Torsd.. 28/5 Fiskefilet m. remulade sauce, persille, kart og råkost. Fred. 29/5 Dansk bøf m. bløde løg sauce, kart og rødbeder. En Mand kom ind på en bar og bestilte 12 snapse. De blev stillet op på række, og han drak de 10 i midten. Tjeneren spurgte hvorfor drak du ikke den første og sidste. Manden svarede:- fordi den første altid smager elendig, og den sidste bliver man altid fuld af.

9 9. Nyt fra Ledelsen. Ved Susanne Sejr Samarbejdet med private leverandører i hjemmeplejen har været i udbud i Aarhus Kommune. Vi er gået fra samarbejde med 10 virksomheder til 3 private leverandører fra den 1. juli Der er indgået samarbejde med to nye - Aleris og Hjemmehjælpen og fastholdt samarbejde med en af de tidligere leverandører - BR Service. Den nye aftale medfører at ca. 200 borgere i Nord skal vælge ny leverandør fra den 1. juli De kan altid vende tilbage til kommunal pleje igen. På finansloven 2015 er der afsat penge til, at de svageste modtagere af hjemmehjælp i kommunerne kan få minimum en halv times ekstra hjemmehjælp om ugen. Modtagerne kan frit vælge, hvordan de vil bruge den ekstra hjemmehjælp; f.eks. til mere rengøring, en gåtur eller anden aktivitet. Det forventes muligt at samle timerne til f.eks. 2 timer pr. 4. uge. Vi forventer at kun ca. 900 borgere i Aarhus får dette tilbud fra den 1. juli. Der er foretaget en brugerundersøgelse i hjemmeplejen i efteråret Resultatet er nu tilsendt områderne og Nord ligger rigtig fint over gennemsnittet på de fleste områder. Der er dog også steder, hvor vi stadig kan blive bedre er, nemlig - At borgerens inddrages mere i at sætte mål for eget liv - At undersøge om fleksibiliteten i aftenvagten kan øges yderligere herunder tale med borgerne om hvad de kunne ønske sig anderledes f.eks. sengetid eller andet Budgettet for 2015 er nu frigivet og svarer samlet set til budget Der er foretaget nogle omplaceringer, så der frigives midler til en forbedret samarbejde med pårørende i plejeboliger, mere fysioterapi til beboere i plejeboliger samt flere timer til ernæringsassistenter, så vi kan arbejde for at lave varmt mad i flere plejeboliger om aftenen. Endvidere er der afsat midler til mere borgeroplæring Det er muligt for os igen at afsætte kr. til brugerrådene samt kr. til aktiviteter i plejeboliger.

10 10. Nyt fra mande gruppen holdt Preben Nielsen et foredrag om en "ancient" rejse til Tyrkiet besøgte vi Museum Overtaci på Psykiatrisk hospital Holdt Preben Sørensen et foredrag om sin barndom på børnehjem. Torsdag d.12. marts:på tur til Naturhistorisk museum. Tirsdag d. 24. marts: besøgte vi Besættelsesmuseet Vi kan også godt bruge lidt flere medlemmer, så alle mænd i Århus kommune over 60 år er velkomne. Møderne Mandegruppen afholdes torsdag kl. 13:00 i ulige uger. Dette kan dog afviges af hensyn til de enkelte aktiviteter. Nyt fra kunstudvalget Torsdag d udstillede Karl Johan Pedersen sine billeder, Her på Bjørnshøj, der var ca. mødt 60 personer op, og da det forgik i forhallen, var der trængt med plads, vi fik et lille glas vin samt kaffe med kransekage og frugter, så det blev en hyggelig eftermiddag dejlig når der kommer så mange. Mere på side 15.

11 11. Er du frivillig ved Lokalcentret? Har du fået en adresse? I Område Nord er der ca. 450 frivillige på de 5 Lokalcentre, som vi nogle gange sender breve til. Det vil gøre det både lettere og billigere, hvis vi kunne sende breve ud med mail. Har du fået - eller måske fået en ny -, adresse, vil det være en stor hjælp, hvis du sender den til mig på helu@aarhus.dk Skriv venligst i mailen: adresse, navn, adresse, og hvilket lokalcenter du er frivillig på, så den havner ved den rigtige person. Har du ingen e- mail adresse, vil du selvfølgelig stadig få breve med posten. På forhånd tak! Tlf Mail: helu@aarhus.dk Helga Lund Aktivitetsrådgiver Område Nord Bjørnshøj-Hjortshøj-Rosenbakken-Skæring-Sønderskovhus

12 12 Bjønshøjrevyens 25 års jubilæums forrestilling Folkene omkring Bjørnshøjrevyen er i fuld gang med årets revy, som finder sted den 7.maj kl og og den 8.maj kl Årets revy er speciel, idet det er 25 år siden, den første revy gik over scenen på Bjørnshøjcentret. Vi har fundet gamle kostymer frem og håber, at de kan vække minder hos tilskuerne. Ja, mange har været involveret i revyen gennem årene enten som musikere, syersker, tekstforfattere, scenefolk, der lavede kulisser og rekvisitter instruktører og aktører. I starten med personale og økonomisk støtte fra Bjørnshøjcentret, men da dette bortfaldt var vi så heldige at blive valgt sammen med lokalcentret Frederiksbjerg til at lave et projekt i 3 år betalt af Socialministeriet. Nu blev der råd til en fast instruktør nemlig H.C.Vartenberg.Efter de 3 år skulle projektet være selvkørende og det resulterede i dannelsen af Foreningen Sang og Sjov. Medlemmerne betaler årligt kontingent og gennem FO får vi tilskud til fortsat at have en instruktør, som betyder mere stabilitet i revyen. Gennem alle disse år har revygruppen haft et virkeligt godt samarbejde med brugerrådet og orkestret Gamle Venner. Vi tager os af underholdningen, medlemmer af orkestret spiller til revyen og hele orkestret spiller op til dans efter revyen og brugerrådet står for alt det praktiske. Jeg vil slutte her som jeg gjorde for 5 år siden: vi er en gruppe der kan lide at optræde og have det sjovt sammen og håber kræfterne slår til i fremtiden det er i hvert fald ikke lysten, der mangler.

13 13. Nyt fra Cafeen!! SKAL DU HOLDE FEST? Eller fødselsdag, begravelseskaffe el. lign., så henvend dig i caféen og få en snak med Dem om mulighederne. Suppeaften: Tirsdag d.14/4 kl. 17,00-19,00 i Cafeen. Der serveres Aspargessuppe med kødboller og flutes Onsdag 6-5 Kl. 17,00-19,00 Serveres Kartoffelsuppe m. bacon tern Foråret er godt i gang. Det er også en periode hvor der er rigtig mange helligdage. Cafeen holder lukket på alle helligdage, men vi har et tilbud til vores kunder om at købe middage med hjem. Middage forud bestilles i cafeen 3 dage før helligdagen. Afhentes i vores cafe den sidste hverdag inden helligdagene. Husk at du kan købe forårs sko i vores cafe tirsdag d. 19/5 fra På den dag har du mulighed for at købe dejlig bagværk med hjem eller spise en dejlig frokost sammen med en ven eller nabo. Cafeudvalget holder møde den mandag13/4. Har i spørgsmål eller ideer til udvalget hører jeg gerne fra jer. Personale nyt: Winni Clausen er ansat i Cafeen på Bjørnshøj til og med 30/

14 14. Mandag Brugerrådsmøde: alle mødte undtaget Susanne Sejr. Ledelsen. Marianne Keiser deltog fra kl. 10,15, og vi diskuterede, at selvtræningen ikke kan komme i gang på Bjørnshøj Centret på grund af manglen på frivillige instruktører. Marianne vil drøfte det med Susanne Sejr. Placering af informationstavlen skal afgøres snarest. Vi ønsker en placering lige om hjørnet på café-gangen, når man kommer fra forhallen. Vi drøftede også forskellige emner i relation til samarbejde. 5. Overståede og kommende arrangementer. Arrangementet med Spar Damer var en succes. Ca. 30 deltagere. Påskefrokosten den 25. marts er planlagt, billetter sælges i uge 12 i caféens åbningstid. Bjørnshøj Revyens 25 års jubilæumsforestilling løber af stabelen den 7. og 8. maj. Udflugten i år den 13. august vi har set på Ebeltoft og omegn Mols Bjerge herom senere. Generationsdagen i år bliver afholdt i plejeboligerne onsdag den 15. april kl. 14 med deltagelse af et nærmere antal skolebørn fra Bakkegårdsskolen. Eventuelt. Mælkejungen i forhallen til indsamling af penge til Center bussen fra 2008 blev tømt og sat på lager, indtil der afholdes et loppemarked. Beløbet i jungen var 180 kr. Referent Lilly.

15 15. Fuldt hus til kunstudstilling på Bjørnshøj Cirka 70 glas boblevand og ligeså mange kager og frugtstykker blev nydt af det store publikum, som igen havde fundet vej til lokalcentret torsdag d. 12 marts. Den udstillende kunstner er denne gang Carl Johan Pedersen, tidligere lærer ved Bakkegaardsskolen. Carl siger selv, at han kan lide at lege, og hans billeder er også både farvestrålende og abstrakte. På billederne kan man se spændende kompositioner og farvevalg, både i akryl, tryk og computer bearbejdning. Motiverne finder han i omgivelserne omkring ham, det kan være reklamer, T-shirts i vask eller lignende, men man kan også finde politiske billeder. Der er desuden et par enkelte skulpturer, f.eks. skulpturen i forhallen under pres, som er en kommenter til ytringsfriheden. På receptionsdagen blev der endvidere bortloddet seks indkøbte værker af tidligere kunstnere, hvor publikum kunne købe lodsedler á 10 kr. Carl Johan Pedersens udstilling varer til 24. april. Dernæst holder kunstudvalget en sommerpause indtil 10. september, hvor næste kunstner bliver Lis Berg Karlsen fra Spørring.

16 16. Den nyttige Bagside Brugerrådet Formand: Tove Eriksen. Trige.tlf Næstformand og sekretær: Lilly Pedersen. Ølsted tlf og Kasserer :Poul Birk Rasmussen tlf Medlem: Peter Køhler Tlf mobil Medlem: Erik V. Jensen Tlf Pedellen: Ulrik Madsen Tlf Åbningstider i caféen: mandag - fredag fra 8,30 til 10,30 og fra 11,30 til 12,30. Tlf Område Nord: Administrationen Omraadenord@mso.aarhus.dk Områdechef: Susanne Sejr Christensen Frivilligkoordinator: Marianne Keiser mak@aarhus.dk Forebyggelseskonsulent: Anne Dorthe H. Johannesen Tlf annedj@aarhus.dk man, ons, fredag kl. 8-9 Aktivitetsrådgiver: Helga Lund helu@aarhus.dk man, ons, torsdag kl Lægevagten: mellem kl. 16 og 8 (morgen) Tlf Sundhedsklinikkens åbningstider Tirsdage og fredage kl. 9,30-12,00. Desuden træffes sygeplejersken hverdage Kl. 10,00 14,30 på tlf

Bjørnetidende Februar og Marts 2015

Bjørnetidende Februar og Marts 2015 1 Bjørnetidende Februar og Marts 2015 Så starter vi på et nyt år med et nyt Brugerråd, og vi vil forsøge at lave arrangementer, som kan underholde, glæde og fornøje på. Bjørnshøjcentret. Hjælp til Bjørnetidende!!

Læs mere

Aktiviteter i December Tirsdag d. 2. december kl. 14 Gudstjeneste i Tårnet. Onsd. 10. december kl. 13,00 Bjørnshøjs julefrokost

Aktiviteter i December Tirsdag d. 2. december kl. 14 Gudstjeneste i Tårnet. Onsd. 10. december kl. 13,00 Bjørnshøjs julefrokost Aktiviteter i December Tirsdag d. 2. december kl. 14 Gudstjeneste i Tårnet. Onsd. 10. december kl. 13,00 Bjørnshøjs julefrokost Hver tirsdag kl.14,00 Tirsdagsklubben, Caféen. Mandag 15. december Ond. 31.

Læs mere

Bjørnetidende August. 2015 nu er det sommer?!!!

Bjørnetidende August. 2015 nu er det sommer?!!! Bjørnetidende August. 2015 nu er det sommer?!!! Redaktion Lilly Pedersen på tlf. 29638859 og Poul Birk Rasmussen Tlf. 61409482 2 Aktiviteter i August 2015 Hver mandag kl. 10,00 Mandagstræf Tirsdag d. 4.

Læs mere

BJØRNETIDENDE SEPTEMBER-OKTOBER 2015. Efterårets komme. På Trige Lokal Center

BJØRNETIDENDE SEPTEMBER-OKTOBER 2015. Efterårets komme. På Trige Lokal Center BJØRNETIDENDE På Trige Lokal Center SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Efterårets komme Redaktion Lilly Pedersen på tlf. 29638859 og Poul Birk Rasmussen Tlf. 61409482 2 Aktiviteter i September 2015 Hver mandag kl.

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

BJØRNETIDENDE På Trige Lokal Center JANUAR OG FEBRUAR 2016

BJØRNETIDENDE På Trige Lokal Center JANUAR OG FEBRUAR 2016 BJØRNETIDENDE På Trige Lokal Center JANUAR OG FEBRUAR 2016 Vinter er kommen. Redaktion Lilly Pedersen på tlf. 29638859 og Poul Birk Rasmussen Tlf. 61409482 2 Aktiviteter i Januar. 2016 Hver mandag kl.

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

BJØRNETIDENDE. På Trige Lokal Center NOVEMBER-DECEMBER. 2015. Efterårets komme

BJØRNETIDENDE. På Trige Lokal Center NOVEMBER-DECEMBER. 2015. Efterårets komme På Trige Lokal Center BJØRNETIDENDE NOVEMBER-DECEMBER. 2015 Efterårets komme Redaktion Lilly Pedersen på tlf. 29638859 og Poul Birk Rasmussen Tlf. 61409482 2 Aktiviteter i November. 2015 Hver mandag kl.

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Februar Ormslevvej i vinterdragt

Februar Ormslevvej i vinterdragt Februar 2017 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

BJØRNETIDENDE JUBILÆUM!

BJØRNETIDENDE JUBILÆUM! BJØRNETIDENDE JUBILÆUM! Den 6. november har Lokalcenter Bjørnshøj 25 års jubilæum. Det skal fejres, og Brugerrådet er allerede godt i gang med forberedelserne. Der bliver frokostbuffet. Rådmand Jette Skive

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. Januar 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller de

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter September 2017

Hvalsø Ældrecenter September 2017 Hvalsø Ældrecenter September 2017 Zen-garden i Vedde Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00

Madservice Frederikshavn Tlf.: 98 45 66 19 Telefontid: 08:00-12:00 Uge: 52 Andelår m/skysauce / brunede Frikadeller m/stuvede hvidkål Mørbradbøf m/ champingonsauce Grønlangkål / Stegt mediserpølse Millionbøf Kogte Basmatiris Kogt Pasta tricolore Stuvet kartofler Kogt

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune August 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015

Træningscenter Gladsaxes menu juni 2015 1 Mandag Karrygryde med løse ris eller kartofler og ærter Ananas med makronskum Krydrede oksekødsboller med bulgursalat og sauce verde 2 Tirsdag Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost

Læs mere

Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris.

Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris. Middag Aften Mandag d. 29.6 Æg m/ mayo og benfrie sild. Røget rullepølse m/ rødløg. Asparges suppe m/ flute. Spansk gullash m/ basmati ris. Tirsdag d. 30.6 Lun leverpostej m/ champ. Paneret kotelet m/

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Menuer 2015 CAMPING CAFEEN

Menuer 2015 CAMPING CAFEEN Menuer 2015 CAMPING CAFEEN MARTS Fredag d. 20. Lørdag d. 21. Fredag d. 27. Lørdag d. 28. Forloren hare m/kartofler, fløde sauce og tyttebær Ribbensteg m/tag-selv tilbehørsbar Herregårdsbøf med tag-selv

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Aktivitetskalender for Huset i Søndergade juni 2016

Aktivitetskalender for Huset i Søndergade juni 2016 Faste tilbud i hele måneden: Mandage mellem 11.00-12.30 Spil sammen gruppe (se opslag i Huset ) Torsdage mellem 15.00-16.00 Meditation og fordybelse (se opslag i Huset ) Fredage mellem 11.30-13.00 Fredagsfrokost

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 18

Menuplan for Psykiatrien Uge. 18 Uge. 18 Mandag Frikadeller Pandekage m/grønsagsfyld D. Kartofler Makrel i tomat, mayo, citron 29.04.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spinat Tirsdag Gullasch Minestronesuppe - flutes D. Kartoffelmos

Læs mere

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement.

Forretter. Menukort. Kontakt Risa Ring på telefon 7445 3484, og hør nærmere om hvad jeg kan gøre for dig og dit arrangement. Hos Risa? Egen forsamlingshus har i årtier dannet rammen om fester af alle slags for beboerne i lokalområdet. Vi har siden skiftet navn, men kvaliteten er stadig den du kender. Hos RIsa er det kun din

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2018

Nyt fra Skovgården Maj 2018 Nyt fra Skovgården Maj 2018 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet (kørsel) Åbningstider:

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 10

Menuplan for Psykiatrien Uge. 10 Uge. 10 Mandag Frikadeller Pandekage m/grønsagsfyld D. Kartofler Makrel i tomat, mayo, citron 04.03.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spinat Tirsdag Gullasch Minestronesuppe D. Kartoffelmos

Læs mere

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.:

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.: Marts 2018 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ 1 Café Himmelblå Udgives

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken August Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken August 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken August Søndag

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

September Åbningstider: Hverdage fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf

September Åbningstider: Hverdage fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf September 2016 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Menuplan for Plejecentre Uge. 30

Menuplan for Plejecentre Uge. 30 Uge. 30 Mandag Frikadeller Makrel i tomat, mayo, citron - rugbrød D. Kartofler Sprængt oksebryst m/peberrodsalat, tomat 22.07.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spidskål Gulerodssuppe Tirsdag

Læs mere

Menuplan for Psykiatrien Uge. 30

Menuplan for Psykiatrien Uge. 30 Uge. 30 Mandag Frikadeller Pandekage m/fyld D. Kartofler Makrel i tomat, mayo, citron 22.07.19 Rødbeder Rullepølse m/forårsløg, sky Stuvet spidskål Tirsdag Gryderet m/mango Æggekage m/bacon, grønt drys

Læs mere

Blenstrup Hallens Café. Madkatalog

Blenstrup Hallens Café. Madkatalog Blenstrup Hallens Café Madkatalog Vore 3 retters menuer Udvalg af retter grundpriser Vi har følgende grundpriser til vore retter/menuer - der kan dog forekomme tillægspriser ved enkelte retter. Dette fremgår

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Marts. 23. fredag Dansk bøf m/bløde løg Tag selv tilbehørs bar. 24. lørdag Nakkekam stegt som vildt m/ Tag selv tilbehørs bar

Marts. 23. fredag Dansk bøf m/bløde løg Tag selv tilbehørs bar. 24. lørdag Nakkekam stegt som vildt m/ Tag selv tilbehørs bar Marts 23. fredag Dansk bøf m/bløde løg Tag selv tilbehørs bar 24. lørdag Nakkekam stegt som vildt m/ Tag selv tilbehørs bar 30. fredag Wienerschnitzel m/wienerdreng og Tag selv tilbehørs bar 31. lørdag

Læs mere

Værestedet Café På Vejen

Værestedet Café På Vejen Værestedet Café På Vejen PROGRAM August, September. Oktober 2016 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 20 54 00 84 Åbningstider: Tirsdag kl 15.30-21.30 Torsdag kl. 15.30-20.00 Hver fjerde lørdag - kl. 11.00-14.00

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden

Menukort. lige uger. Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden Menukort ALLERGENER Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til afdelingens personale Hospitalsenheden Vest Ernæringsenheden MANDAG TIRSDAG Cremet grøntsagsssuppe,

Læs mere

Blenstrup Hallens Café. Madkatalog

Blenstrup Hallens Café. Madkatalog Blenstrup Hallens Café Madkatalog Vore 3 retters menuer Udvalg af retter grundpriser Vi har følgende grundpriser til vore retter/menuer - der kan dog forekomme tillægspriser ved enkelte retter. Dette fremgår

Læs mere

Menuplan Omme Centret

Menuplan Omme Centret Menuplan Omme Centret Mandag Omelet m/ kartofler, skinke og rugbrød Risengrød m/ kanelsukker og saftevand Tirsdag Stegt flæsk m/persillesovs kartofler og rødbede Æblegrød m/mælk Onsdag Svensk pølse ret

Læs mere

Skoleelevers spisevaner

Skoleelevers spisevaner Københavns Universitet Pro Children Institut for Folkesundhedsvidenskab Oktober 2003 Skoleelevers spisevaner Spørgeskema til elever Oktober 2003 Kære skoleelev Vi beder dig hjælpe os med en undersøgelse

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 7 22. juni 2015 Den boligsociale helhedsplan for Vangkvarteret 2014-2018 har fået nyt logo Kom til Åbent fælleshus - skovtur på Fælleden, torsdag den 25.

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

MANDAG. Det Lille Spisested. FROKOST (kl ) AFTEN (kl ) Plan 1 ugerne 44, 48, 52, 4, 8, 12, 16

MANDAG. Det Lille Spisested. FROKOST (kl ) AFTEN (kl ) Plan 1 ugerne 44, 48, 52, 4, 8, 12, 16 MANDAG Plan ugerne, 8, 5,, 8,, 6 Plan ugerne 5, 9,, 5, 9,, 7 Plan ugerne 6, 50,, 6, 0, Plan ugerne 7, 5,, 7,, 5 9. oktober 6. november. december. januar 8. februar 8. marts 5. april 5. november. december.

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Menuplan uge 31, 2015

Menuplan uge 31, 2015 Mandag d. 27.7 Wienersalat Æg m/ tomat Gratin m/ blomkål skinke smørsauce rugbrød Ymerkoldskål m/ kammerjunker Tirsdag d. 28.7 Oksebov m/ tyttebærskum Sildesalat n/ æggebåde - karse Blomkålssuppe m/ croutoner

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.:

Marts Sydtoften Grindsted Tlf.: Marts 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

- Spansk/italiensk skinke med melon, feta, oliven, spæde salater og kryddermarinade

- Spansk/italiensk skinke med melon, feta, oliven, spæde salater og kryddermarinade Forretter - Spansk/italiensk skinke med melon, feta, oliven, spæde salater og kryddermarinade - Ferskrøget laks med kaviar, rødløg, asparges, tomat og dildcreme - Kold fisketallerken Varmrøget peberlaks,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00 Fredag

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2017

Nyt fra Skovgården Maj 2017 Nyt fra Skovgården Maj 2017 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet Åbningstider: Centret

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 24. august 2007. Nyt teaterhold på Kucheza!!!

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 24. august 2007. Nyt teaterhold på Kucheza!!! Fredagsbrev Århus Friskole d. 24. august 2007 Nyt teaterhold på Kucheza!!! Har du lyst til at lave sjove, mærkelige eller skrækkelige figurer, dramatisere scener om alt fra had og kærlighed til krig og

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2019 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk www.billund.dk/cafehimmelblaa http://billund.dk/borger/handicap/dagtilbud-for-udviklingshaemmede/ Caféen Udgives af Caféen.

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

l X Sådan skal tal eller X skrives.

l X Sådan skal tal eller X skrives. 4 Periode: Mandag d. 23. Januar til Søndag d. 29. Januar Afleveres senest uge 52 1 Oksesteg, skysovs,kartofler, bønner Flødefromage med kirsebærsovs 2 Kogt nakke i frikassèsovs, kartofler Jordbærgrød,

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken April Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken April 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken April Fredag den

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere