Årsberetning HIF v/ Sven Christensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning 2013. HIF v/ Sven Christensen"

Transkript

1 Årsberetning 2013 HIF v/ Sven Christensen

2 Vi er inde i en periode præget af kontinuitet i bestyrelsen og afdelingerne. Det er lykkedes at gøre organisationen mere decentral, så rammerne lægges i bestyrelsen, og beslutningerne laves og udføres i den enkelte afdelingen.

3 Ca. 100 medlemmer har taget imod tilbuddet om løbeveste. 32 medlemmer nåede at melde sig til VM i ½ maraton 2014 i Kbh.

4 90 års fødselsdagen ved de røde barakker: fint eksempel på samarbejde imellem Atletik og Motion. Stafetforlivet: Måske en kommende aktivitet for hif i september?

5 Vores klubsponsor er måske forsvundet? Køb af nyt klubtøj er sat på stand by. Haderslev-if.dk kører til gengæld optimalt

6 VUC Vesterskovsløbet gentages med små tilretninger. Godt samarbejde med VUC Sønderjylland, som selv stillede med største hold.

7 Hjælperlisten er næsten klar. Ialt ca. 85 hjælpere er i arbejde i forbindelse med afviklingen. Vi får igen stor hjælp fra Simmersted IF. Haderslev Kommune har meldt ud, at de betaler deltagergebyr for alle ansatte. Vi håber på ny deltagerrekord.

8 FVL 2011 børneløb 5,7 km 10 km 21,1 km I alt Forhåndstilmeldte antal efter online eftertilmelding eftertilmelding på dagen total tilmeldte deltagere i mål Vejret: tørt og en del sol, ca. 20 gr.let vind VVL 2012 børneløb 5,7 km 10 km 21,1 km I alt Forhåndstilmeldte antal efter online eftertilmelding eftertilmelding på dagen total tilmeldte deltagere i mål Vejret: koldt, 8-9 gr. Blæst og byger

9 Årsberetning 2013 Motionsafdelingen v/ Kim R. Pedersen

10 Arrangementer i 2012 Motionsafdelingen har i 2012 stået for en række arrangementer som her kort ridses op. Livreddende førstehjælp April 2012 Med en engageret instruktør fra beredskabsstyrelsen afholdtes et aftenkursus i hjerte- lungeredning for en gruppe medlemmer. Undervisningen var en kombination af teori og praktiske øvelse som sætter kursisterne i stand til at yde livreddende førstehjælp. Kurset kan gentages såfremt der er interesse herfor.

11 Arrangementer i 2012 Intervaltræning med ekstern træner 2012 Duathlet Esben Kaczmarek var som ekstern instruktør hyret ind og til at forestå træningen for en aften. Det blev en aften med en god blanding af teori og en træningssession i Vesterskoven.

12 Arrangementer i 2012 Klubmesterskab Juni 2012 Med udgangspunktet fra barakkerne bag skydebanen blev årets klubmesterskab afholdt. Mesterskabet var tilrettelagt efter samme skabelon som sidste år en ny tradition er hermed skabt Efter løbet blev vinderne kåret og der var tændt op i grillen og dagen kunne afsluttes med en grillpølse og socialt samvær. Efterfølgende billeder desværre små men giver dog et fin billede af arrangementet.

13

14 Arrangementer i 2012 Klubbens 90 års fødselsdag August september 2012 HIF kunne i 2012 fejre sin 90 års fødselsdag hvilket blev markeret med et arrangement ved de røde barakker bag skydebanen i Vesterskoven med tale, aktiviteter, champagne og kransekage. En sejltur med Helene til Årøsund og retur var også en del af fejringen, fjorden og vejret viste sig fra sin bedste side på dagen.

15 Arrangementer i 2012

16 Arrangementer i 2012

17 Arrangementer i 2012

18 Arrangementer i 2012 Juleløb December 2012 Som traditionen byder det afholdte motionsafdelingen atter i 2012 sit juleløb i dyrehaven. Løbet var for andet år gang arrangeret som et o-løb, de fremmødte blev inddelt i hold, fik udleveret kort og sendt af sted på ruten for at finde de forskellige poster. En god og anderledes oplevelse. Som ekstra krydderi var vinterens første sne faldet så rammerne var perfekte Efterløbet var der dækket op til julefrokost i varmestuen på Nørskovgård og den næste times tid gik med hyggeligt samvær og god mad.

19 Arrangementer i 2012 Tirsdagskaffe Den første tirsdag hver måned har vi efter træning holdt kaffemøde i HIC Alle aftner med kaffe og boller fra HIC s cafeteria.

20 Løbetræning Tirsdagstræning Med udgangspunkt fra HIC klokken 1800 har der gennem året atter været pænt fremmøde og det er ofte sket at nye løbere er dukket spontant op hvilket er rigtig fint. Torsdagstræning Atter med udgangspunkt fra HIC klokken 1815 har der været løbetræning med fokus på intervaltræning Så ofte som det har været muligt gennem vinteren er det foregået på løbebanen ved centeret hvilket har fungeret rigtig fint ligesom det er lettere for nye at være med her.

21 Løbetræning

22 Løbetræning Søndagsløb Hver søndag klokken 1000 har der været mulighed for at komme ud at løbe en tur, denne dag er der mest lagt vægt på det sociale. Primært er det foregået i dyrehaven og pamhule skov her er der rige muligheder for at variere ruterne og distancerne. Udgangspunktet har været Erlev Blomsterenter. Enkelte sommermåneder har der også været løbet rund om Slivsøen. Begynderhold I marts måned 2012 startede vi et nyt begynder-løbehold op med ca. 20 deltagere. Deltagerne startede fra 0, men ved slutningen af forløbet, som varede 10 uger, kunne stort set alle løbe 5 km uden ophold. Arrangementet sluttede med at løberne fik tilbud om at løbe Vesterskovsløbet, og en stor del af holdet gennemførte 5,7 km distancen i flot stil. Der startes et nyt hold primo marts 2013

23 Løbetræning Lise Riebergaard har gennemgået DGI løbetrænerudannelsen i foråret 2012 Enkelte øvrige trænere har været på kursus gennem året Der skal lyde en stor tak til alle trænere og medlemmer af motionsudvalget for jeres store engagement i klubben. Til sidst en opfordring skulle der være nogen blandt medlemmerne for hvem det kunne være interessant at blive en del af trænerteamet da sig til der kan være god brug for 1 eller 2 mere.

24 Løb 2012 Atter i 2012 har klubbens medlemmer været aktive til forskellige motionsløb her i området, rundt i landet og i udlandet når den mulighed har vist sig. Dette på stort set alle distancer fra 5km og opefter. Ingen nævnt ingen glemt. Når man nævner løb kommer man ikke uden om vinterens store begivenhed her i det sønderjyske cross. Sæson 2009/2010 Sæson 2010/2011 Sæson 2011/2012 Sæson 2012/ tilmeldte HIF løbere 48 tilmeldte HIF løbere 62 tilmeldte HIF løbere 47 tilmeldte HIF løbere Denne udvikling er rigtig flot trods den lille nedgang i forhold til sidste sæson. Ud over nogle gode løb i skønne omgivelser er der rig mulighed for at møde løbere fra andre klubber samt at møde sine klubkammerater under lidt andre forhold.

25

26

27 Hjemmesiden & nyhedsformidling Hjemmesiden bestyres fortsat af Karl Hansen som sikrer at den holdes opdateret samt er under fortsat udvikling. Karl sikrer ligeledes at væsentlige nyheder formidles hurtigt til medlemmerne via mail hvilket har fungeret rigtig fint. Ulla Arreborg leverer løbende små artikler til lokale medier hvilket er med til at sikre et lokalt kendskab til foreningen.

28 Det arbejdes der på for 2013 Brugerundersøgelse blandt medlemmerne omkring klubbens aktiviteter Intervaltræning introduktion for uøvede Løbehold 5 til 10 km Klubmesterskab juleløb Se også hjemmesiden for de lokale motionsløb som klubben dækker startgebyret for

29 Hjemmeside / Dato Løb Distancer Tilmelding Tilskud HIF Sønderjysk Mesterskab 1/2 marathon Klik "her" Sønderborg ,1 Invitation "her" Ja* Hammelev Cross ,1 Ja* Klubmesterskab, Vesterskoven 05-okt Fjelstrupløbet ,1-42,2-6 timer Klik "her" Aabenraa Bjergmarathon 4, ,1-42,2 Klik "her" Ja* Felderløbet (Vinløbet) 5-10,5-21,1 Klik "her" Ja* Slivsøløbet 05-sep Dammen Rundt 6-12,3 Klik "her" Ja* SM - 10 km. landevej, Haderslev 10 Ja* Høtteløbet, Vojens Klik "her" Kolding City Halvmarathon ,1 Klik "her" Gendarmløbet ,1 Klik "her" Grænseløbet 5,4-12 Klik "her" Stjerneløbet, Kolding 05-sep Klik "her" Dyrehaveløbet 2,2-8,5 Klik "her" Ja* Vejle Ådal Halvmarathon ,1 Klik "her" Juleløb Vintercross 2013/2014 Ja**

30 Årsberetning 2013 Atletikafdelingen v/ Anders Mølbak

31 Aktiviteter med deltagelse af HFI s atletikafdeling 2012 DMU inde Skive (3 Marts) Vejle stadion (28 April) Tårnby Games (4-5 Maj) Herning Games (26 Maj) Syd- og Sønderjyske mesterskaber i Aabenraa (11. Juni) Aktivstafetten (14. juni) Landsmesterskaber i Aabenraa (18. August) Regionsstævne (Haderslev den 28. August) DMU i Hvidovre (weekenden den 1-2 September) Sønderjyske mesterskaber for børn op til 13 år (Haderslev, 23. September):

32 Arrangementer der specielt skal fremhæves i 2012 DMU i Hvidovre (weekenden den og ): Her fik HIF sin første medalje ved danske ungdomsmesterskaber i over 20 år, idet Gustaf Frederiksen løb et fantastisk løb på 1500 meter. Sønderjyske mesterskaber for børn op til 13 år (Haderslev, i flot vejr): Vi havde en rigtig god dag på stadion med et vel tilrettelagt stævne, hvor 125 atleter fra hele Sønderjylland dystede i strålende solskins vejr. En medaljehøst på ikke mindre end 18 medaljer, heraf 6 Guldmedaljer til Haderslev atletik, var med til at holde humøret højt hos atleter og trænere, samt de mange forældre der var mødt op for at bakke op om arrangementet. Landsmesterskaber i Aabenraa (18. august): Konkurrencerne blev afviklet i op til 30 graders varme!!

33

34 Det arbejdes der på for 2013 i Atletik afdelingen Flere stævner på Haderslev stadion. 5 ialt Syd- og sønderjysk mesterskab, Haderslev onsdag d. 29. maj (fra 14 år) Regionsstævne, Haderslev tirsdag d. 20. august kl Deltagelse i diverse stævner rundt om i Danmark. Endelig en hyldest til atleterne for den ugentlige træning og de resultater dette giver.

35 Årsberetning 2013 Triafdelingen v/ Mogens Nielsen

36 2012 har været et år præget af stigende aktivitet i triafdelingen. De første medlemmer har været til stævne (flere gange). Flere medlemmer er i skrivende stund i gang med at træne op til deres første tri-stævne. Dette har medført stor aktivitet om søndagen i svømmehallen, hvor vi har fået trænerhjælp fra Haderslev Svømmeklub. En ordning som fungerer rigtig godt, selvom der, ind i mellem, godt kan være lidt trangt med plads i bassinet.

37 Spinnningholdet har osse været fuldt besat og der bliver virkelig svedt tran til lektionerne. Jeg vil gerne takke Erik, fordi han endnu engang har fået et spinninghold op at stå. Vi ser frem til at 2013 vil blive et år med yderligere stigning i afdelingens aktivitet.

38 Vi har mange muligheder Vi har mange aktive medlemmer Nye tiltag afhænger af jer

HIF s Generalforsamling 2015 Dagsorden

HIF s Generalforsamling 2015 Dagsorden HIF s Generalforsamling 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år til godkendelse. 3. Beretning fra udvalgene. 4. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til

Læs mere

HIF s Generalforsamling 2014 Dagsorden

HIF s Generalforsamling 2014 Dagsorden HIF s Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år til godkendelse. 3. Beretning fra udvalgene. 4. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til

Læs mere

Årsberetning 2016 HIF

Årsberetning 2016 HIF Årsberetning 2016 HIF v/ Formand Sven Christensen Velkommen til HIF generalforsamling 2017 27/2-2017 HIF Generalforsamling HIF s Generalforsamling 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

26/ HIF Generalforsamling

26/ HIF Generalforsamling 26/2-2018 HIF Generalforsamling HIF S GENERALFORSAMLING 2018 DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. 2. BESTYRELSENS BERETNING FOR DET FORLØBNE ÅR TIL GODKENDELSE. 3. BERETNING FRA UDVALGENE. 4. FORELÆGGELSE AF

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1.

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1. Beretning 2016-17 Bestyrelse og GF Vi har prøvet noget nyt i år i bestyrelsen. Nemlig bestyrelses-orlov. Ret hurtigt fik vi besked om at Jane havde så meget arbejde at hun følte at hun burde gå ud af bestyrelsen.

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende.

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende. Bestyrelsens beretning for 2014 06.03.2015 FIF Hillerød Atletik befinder sig stadig i en opbygningsfase, men vi er godt på vej til at få skabt en stærk ungdomsgruppe, der kan fungere som et solidt grundlag

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Tirsdag den 3. april 2018 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Tirsdag den 3. april 2018 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Tirsdag den 3. april 2018 kl. 18.00 19.40 Deltagere: Der deltog 18 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben.

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben. Bestyrelsens beretning for 2018 I FIF Hillerød Atletik har der i 2018 bestemt været mange lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på og som skal forbedres, før end vi kan sige, at vi har en

Læs mere

RØDEKRO TRI & MOTION

RØDEKRO TRI & MOTION Nyhedsbrev Rødekro Tri Tri & & Motion August December 2017 2017 Nr. 7 Nr. 8 Indhold December 2017 Nr. 8 Bestyrelse & Udvalg Side 2 Formanden har ordet Side 3 Runners News Side 5 Tri Nyt Side 4 Fotokonkurrence

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

FOR MERE INFO: WWW.BERINGSSTAFETTEN.DK

FOR MERE INFO: WWW.BERINGSSTAFETTEN.DK Tirsdag den 11. august 2015 i Bygholm ark! NYuHmEeD d 2015 Hovedsponsor N spurt! Sponsorer Arrangører FOR MERE INFO: WWW.BERINGSSTAFETTEN.DK FORTRÆNING Der tilbydes fortræning i uge 31 og 32. Søg yderligere

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Beretning masters 2017 Af Ove Lausten

Beretning masters 2017 Af Ove Lausten Beretning masters 2017 Af Ove Lausten Beretningen for masters i Vejle If. bliver kun et glimt af årets mange begivenheder. Der sker simpelthen så meget i løbet af en sæson, at det er umuligt at få alt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Landsmesterskaber for ungdom

Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaber 2011 Landsmesterskaber for ungdom Landsmesterskaberne for ungdomsspillere samler alle ungdomsspillere fra de yngste minipuslinge til de ældste juniorspillere til en sjov og spændende

Læs mere

RØDEKRO TRI. TRI-NYT april 2012

RØDEKRO TRI. TRI-NYT april 2012 TRI-NYT april 2012 Siden sidst: Velkommen til nyt medlem, Danni Møller fra Aabenraa. De der er flittige svømmere har måske allerede hilst på Danni. Mange bække små gør Tri udvalget består af tre personer.

Læs mere

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på.

Jeg har sidste gået i korte bukser, mens min telefon har været stokket af SMS er fra dækfirmaet, om at nu var det tid at få vinterdæk på. Standernedtagning 28. oktober 2018 Velkommen til standernedtagningen 2018. Så er sæsonen sluttet. Ved standerhejsning sidst i maj havde vi håbet om en god sommer, strålende vejr. Håbet er nu erstattet

Læs mere

Masters-afdelingen i Vejle IF

Masters-afdelingen i Vejle IF Masters-afdelingen i Vejle IF Nyhedsbrev oktober 2018 Af Ove Lausten Mia Sørensen verdensmester på halvmaraton i Malaga. Klubrekord af Poul Bachmann ved VM og Peer Jensen nr. 6 i kaste femkamp. Rigmor

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Ejby - Løb for Livet

Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Klubbens ambition Ejby - Løb for Livet Vi lægger stor vægt på, at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Det er mig en glæde at kunne byde velkommen til generalforsamling i Kokkedal, dejligt at se at der er så stor opbakning

Det er mig en glæde at kunne byde velkommen til generalforsamling i Kokkedal, dejligt at se at der er så stor opbakning 01-02-2018 Beretning Generalforsamling i Kokkedal Løbeklub 06-02 2018 Det er mig en glæde at kunne byde velkommen til generalforsamling i Kokkedal, dejligt at se at der er så stor opbakning Bestyrelsen

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Arrangør: Vestegnens Politi Idrætsforening. Danske Politimesterskaber. i Fodbold. den 8. september 2015 DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND

Arrangør: Vestegnens Politi Idrætsforening. Danske Politimesterskaber. i Fodbold. den 8. september 2015 DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND Arrangør: Vestegnens Politi Idrætsforening Danske Politimesterskaber i Fodbold den 8. september 2015 DANSK POLITIIDRÆTSFORBUND Velkommen Så er det endnu en gang blevet tid til de danske Politimesterskaber

Læs mere

Masters-afdelingen i Vejle IF

Masters-afdelingen i Vejle IF Masters-afdelingen i Vejle IF Nyhedsbrev februar 2018 Af Ove Lausten Lørdag, den 27. januar var der DM i kort trail på Bornholm. Her kunne Rie Moos Villumsen vinde årets første guldmedalje til Vejle If.

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013.

Bestyrelsens beretning for 2013. Bestyrelsens beretning for 2013. 21.02.2014 Medlemmer og fastholdelse af disse FIF Hillerød Atletik har ved årets udgang ca. 100 medlemmer, hvilket er lidt færre end det vi kunne konstatere ved generalforsamling

Læs mere

Aquafitness 29. årgang nr. 3 oktober 2011

Aquafitness 29. årgang nr. 3 oktober 2011 Aquafitness 29. årgang nr. 3 oktober 2011 www.nord-als.dk Formand (Kontakt til off. myndigheder) Lise Mikkelsen Email: formand@nord-als.dk Næstformand (Personaleansvarlig) Anne Dorthe Berendtz 61 683 683

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Træningsplan for Sparta's Team High 5, 2. halvår 2013

Træningsplan for Sparta's Team High 5, 2. halvår 2013 Træningsplan for Sparta's Team High 5, 2. halvår 2013 "Vi kalder os "Team High 5", fordi vi bliver høje af at løbe 5:00 min/km". Holdets trænere ønsker, at der på træningsaftener og løbermøder skabes en

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Kære medlemmer af Aalborg Øst Road Runners Club. Endelig er det her - vores nye Nyhedsbrev. For at modtage Nyhedsbrevet skal du aktivt tilmelde dig.

Kære medlemmer af Aalborg Øst Road Runners Club. Endelig er det her - vores nye Nyhedsbrev. For at modtage Nyhedsbrevet skal du aktivt tilmelde dig. I dte nyhedsbrev: Velkommen Hvad skal brev hedde? New Balance ½ marathon Bestyrelsen - præsentation Træning (Esben) Standerhejsning Tækker Staften Ungdom 30+ Inspiration til motionsløb Hvordan gik d så?

Læs mere

Ejby - Løb for Livet

Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Ejby - Løb for Livet Klubbens ambition Vi lægger stor vægt på, at der er plads til alle i klubben - lige fra nybegynderen, som måske aldrig har løbet før, til den mere øvede der vil

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Referat af generalforsamling på Herredsåsen tirsdag den 08.02.11. Formanden Erik Johnsen bød de fremmødte velkommen, hvorefter vi gik til dagsorden.

Referat af generalforsamling på Herredsåsen tirsdag den 08.02.11. Formanden Erik Johnsen bød de fremmødte velkommen, hvorefter vi gik til dagsorden. Referat af generalforsamling på Herredsåsen tirsdag den 08.02.11. Formanden Erik Johnsen bød de fremmødte velkommen, hvorefter vi gik til dagsorden. 1. Bjarne Nielsen blev valgt som dirigent. 2. Bestyrelsesberetning

Læs mere

GSC Crawl Kurser Forår 2014

GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC er konkurrenceafdelingen af Gladsaxe Svøm, der er en af landets største svømmeklubber med over 2000 medlemmer. GSC tilbyder til dagligt træning, testning, udstyr og faciliteter

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Observatørrappport. Løbsnavn: BT Halvmarathon. Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen

Observatørrappport. Løbsnavn: BT Halvmarathon. Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen Observatørrappport Løbsnavn: BT Halvmarathon Dato: 27. April 2014 Løbsobservatør: Peter Jørgensen 1 Indledning I dag står foreninger bag de fleste motionsløb i Danmark, og sådan skal det selvfølgelig blive

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Formandens beretning 2014

Formandens beretning 2014 Formandens beretning 2014 Lektiehjælp for 0-9 klasse Vi har oprettet lektiehjælp for de mindste på Hovedbiblioteket i Birkerød. Med den nye skolereform troede de fleste børn, at de kunne nøjes med skolens

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Pressemeddelelse Fjordløbet, juli 2016

Pressemeddelelse Fjordløbet, juli 2016 Pressemeddelelse Fjordløbet, juli 2016 Fjordløbet har 40 års jubilæum Både Randers Ugen og Fjordløbet fejrer 40 års jubilæum i 2016, og så kommer man ikke udenom Preben Larsen, som i år skyder Fjordløbet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet det sker på Kulturcenter Værestedet Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet Så er det "Tid til Ro" så kom og vær med på et nyt i 2018 og mærk, at blandingen af Yoga og Mindfulness giver ro i krop

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

Generalforsamling Kerteminde TRI Klub 22. marts 2018

Generalforsamling Kerteminde TRI Klub 22. marts 2018 Generalforsamling Kerteminde TRI Klub 22. marts 2018 Formandsberetning periode 22. sept. 2017 31. december 2017 Selv om det er meget kort periode jeg skal aflægge beretning for, så har bestyrelsen haft

Læs mere

Aktiv forebyggelse via hverdagsmotion

Aktiv forebyggelse via hverdagsmotion Temasession 8: Aktiv forebyggelse via hverdagsmotion Rekruttering og fastholdelse i lokalsamfundet v. Martin Walsøe, frivilligkonsulent, Hjerteforeningen v. Bodil Grum-Schwensen, Formand Hjerteforeningen

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat

Træning. Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Amager Cykle Ring Motionsmøde 12. februar 2017 Referat Træning På grund af forsat tilstrømning af nye ryttere både herrer og kvinder udvider vi vores træningstilbud og der vil være flere kaptajner/løjtnant

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Børnesvømning Revideret maj 2010

Børnesvømning Revideret maj 2010 Børnesvømning Revideret maj 2010 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger... 2 Fodvorter, - hvad gør vi og hvad gør du... 2 Hygiejne... 2 Svømning... 2 Badetøj... 2 Omklædning og ordensregler i svømmehallen...

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere