juli 2009 Stemningsbillede fra Årets Grillfest 2009 Små og store begivenheder på Strandvejen 119

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "juli 2009 Stemningsbillede fra Årets Grillfest 2009 Små og store begivenheder på Strandvejen 119"

Transkript

1 Stemningsbillede fra Årets Grillfest 2009 Små og store begivenheder på Strandvejen 119

2 Kontoret: Tlf.: Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette Therkelsen Tlf.: Mail: hd04@suf.kk.dk Træffes efter aftale. Afdelingsleder: Milena Schomacker Tlf.: Mail: p797@suf.kk.dk Træffes efter aftale. Daghjemmet: Lisbeth Birkholm Læbo Mandag fredag fra kl Tlf.: Køkkenet: Økonoma Lene Jensen Mandag fredag fra kl Tlf.: Pedel: Bent Meincke Mandag fredag fra kl Tlf.: Vaskeriet: Fatima Fallah Mandag fredag fra kl Tlf.: Træningsafd.: Annette Holbøll Mandag fredag fra kl Tlf.: Demenskoordinator: Dorte Grenaa Mandag torsdag fra kl Tlf.: Plejeafdelingen, 1. sal: Tlf.: Plejeafdelingen, 2. sal: Tlf.: Fodterapeut: Fie Ørum Tlf.: Frisør Kristel Andersen Tirsdag kl samt fredag kl i husets salon Tlf: Tidsbestilling kan også foregå telefonisk på øvrige dage på tlf Biblioteket: En gang om måneden kan man få tilsendt bøger fra biblioteket på Jagtvej. Desuden er der altid bøger at låne i stueetagens havestue. Bruger / pårørenderåd Formand: John Weygaard Mail: john@weygaard.dk Tlf.: / Birte Glud Mail: Birte@birte-glud.dk Tlf.: Aase Blak Faartoft Mail.: Tlf.: / Kirsten Heldt Nielsen Mail: kiogan@webspeed.dk Tlf.: Karin Hammer Mail: dohnhammer@webspeed.dk Tlf.: Preben Mosolff Mail: p.mosolff@mail.dk Tlf.: Finn Jørgensen Mail:fj@finn-jorgensen.dk Tlf.:

3 Leder. Sommeren er over os. Det er igen blevet skønt vejr og aktiviteter i haven er påny for opadgående. Men sommer er også ferietid, og det betyder, at personalet i de næste 2 måneder på skift vil gå på ferie. Vi har i foråret ansat timelønnet personale og vi håber nu at de er ved at være så godt kendte i huse og med arbejdet her, at de bliver rigtige gode sommerferieafløsere. Lad os satse på, at der denne sommer bliver mulighed for mange dage i haven. Den 23.juni havde vi Sct. Hans komsammen i haven, vor midsommervisen blev sunget og der blev nydt et glas vin og lidt sødt. Dette er jo en rigtig fin måde at byde sommeren velkommen. Fest blev der den 4. juni, hvor vi havde grill og underholdning for alle pengene. Jeg må sige, at de to herrer Kim og Klaus er mestre i at sætte liv i kludene. I år var det også et supergodt samarbejde, hvor både beboere, pårørende og personale tog ansvar for pyntning af festsalen, det var vellykket. Hvis ikke I allerede har hørt det, så var vi altså 110 mennesker til dette arrangement. Godt brandmyndighederne ikke var forbi, vi ville måske være blevet lukket. Der bliver en ny grillfest næste år. Vi er så heldige her på Norges Minde at vi har fået bevilliget midler til at få renoveret stien i den fjerneste del af haven, få bygget et nyt sted til vores affald, få lagt linoleum på gulvene i fællesrummet både på 1. og 2. sal samt få et nyt kaldeanlæg. Det er en stor tilfredsstillelse at de kommer til at ske. Så i løbet af efteråret vil dette arbejde blive påbegyndt. Jeg skriver rundt, når tiden nærmer sig for at håndværkerne kommer i huset. Med ønsket om en rigtig god sommer til alle. Mette

4 Norges Minde Nyt Lidt kongelig har man da Lov at være. Kongeskibet Dannebrog var kommet til Tuborg Havn, så hvorfor ikke tage chancen og se om Dronningen og Prinsgemalen (ikke kongen!) ville tage imod til en kop the. Vi ventede dog forgæves på at chaluppen skulle komme ind og hente os, så vi måtte bare nyde den dejlige tur til vandet. Hej. Jeg hedder Kattia og er startet her i daghjemmet 1. juni Jeg er Mågerne fly r taber de no et Her er det Ulla, Katty, Inge, Else, Ivan og Peter der vinker på kongelig vis. Ivan, Peter, Katty og Inge nyder solen og den friske luft.

5 Boccia i haven. Der blev gået til den, og de farvede kugler kom mange gange rigtig tæt på den hvide gris. På billederne kan man se Kate, Katty og Peter kaste, mens Erna kikker på sammen med Ingrid fra 1. sal. FERIE Lene holder ferie: uge: Lisbeth holder ferie: uge: Kattia holder slet ikke ferie, men går på barsel til efteråret Rigtig god sommer

6 Livet i haven Det er herligt at opleve haven som et ekstra rum på Norges Minde. Beboere, pårørende, daghjemsgæster og personale nyder den dejlige have. Der er nogle der er daglige gæster, mens andre nyder haven i det gode vejr. Norges Minde har 2 havebøger én, der hænger ved udgangen til haven ved siden af rutekortene mens den anden ligger på bordet i væksthuset. Alle opfordres til at gøre brug af bøgerne til glæde og inspiration for andre. Som personale er det dejligt, at pårørende hiver fat i os og siger: Hvad nu med det? Hør blot følgende eksempel fra Kjersti s familie: Hvad sker der med de gulerodsfrø, skal de ikke plantes? eller Hvad med den figenbuks den skal da bindes op? Personalet sørgede for redskaberne og Kjersti, Svend og Søren sørgede for resten til glæde for os alle. Et andet eksempel er Ellen-Margrethe, som er Hennings hustru. Husk nu at få bundet clematiserne op af stolperne, så de kan klatre!. Ellen- Margrethe kiggede forbi og lærte personale og daghjemsgæster at binde op med hjælp af snoet ståltråd Hvis I kigger efter, er de ikke bundet op endnu da vinden nær var ved at blæse os omkuld men vi fortsatte inden døre med undervisningen. Tak for påmindelserne/idéerne, der altid bliver givet med et smil i øjet. Andre pårørende, beboere eller gæster er meget velkomne til at komme med ønsker, så skal vi gerne være behjælpelige med at løfte i fælles flok. En anden vigtig pointe i forbindelsen med haven er tilgængelighed. Det ville være dejligt med en elevator direkte til haven. Personalet gør en stor indsats for, at beboere i højere grad kan komme i haven. Da vi ingen gartner har, inviterer Norges Mindes Have til: Havens Dag Sommer, lørdag den 18., kl. 13:30 -???? - Der vil være lidt koldt at drikke og kaffe med kage

7 Havens Dag Efterår, søndag, den 4. oktober 2009, tidspunkt følger (dog alt andet lige såvel formiddag og eftermiddag som Havens Dag Forår) Havearbejde hold Torsdag formiddag - uanset vejret - mødes en gruppe beboere/ daghjemsgæster i haven for at deltage i forskellige haveaktiviteter alt efter ressourcer og lyst, nyde det og få en god stund, have det rart sammen, snakke haveminder. Allerede aftenen før kan man jo vende sine forventninger - snak om vejret, hvad mon der skal laves andet. Torsdag morgen skal man lidt tidligt op og spørgsmålet bliver jo hvilke tøj og sko kræver vejret i dag? Og bagefter en snak eller egne tanker om, hvad der er oplevet. Holdet starter op nu og så udvikles det løbende det næste halve år, hvor vi alle gør vores erfaringer. Til en start er der inviteret 8 beboere og daghjemsgæster 3 fra 1. sal, 3 fra 2. og 2 fra Daghjemmet. Start: Torsdag d gang om ugen torsdag kl Mødested : Væksthuset i haven hilsen Dorthe W., Dorte G., Monika Ansvarlige for holdet Holdet er for nuværende en del af projekt Udeliv på Norges Minde. Pædagogisk team - Monika + kommende ny kollega. Husets kamera, torsdag, den 3. juni 2009 Dukkede lige pludselig op til stor glæde for alle. Vi hænger nogle af de hjemvendte billeder op som collager. Et ekstra plus er, at alle etager nu har et kamera hver.

8 Grillfest, torsdag, den 4. juni 2009 i opholdsvejr Tak for sidst. Sikken en fest. Det var en stor oplevelse sammen med beboere, daghjemsgæster, pårørende og kolleger at arrangere og deltage i den årlige grillfest. Med ca. 110 deltagere var det meget festligt og hyggeligt. Det dejlige orkester sørgede også for en festlig stemning. Hvor der er hjerterum er der også plads, så der var også plads til en dans eller to. Jeg håber, at I vil nyde billederne her: Udsmykningen af festlokalet bestod af 4 temaer: På landet, Ved havet, Ved stranden samt Ud i det grønne. Beboere på 2. sal stod bl.a. for udsmykningen på landet, Beboere på 1. sal sørgede for hyggen ude i det grønne mens daghjemsgæster sørgede for stemningen ved havet. Livet på stranden var vi fælles om. Orkesteret blev også inspireret af de 4 temaer, så de fik gæsterne i de respektive landskaber til at synge. Mon du kan gætte, hvem der tema-vis sang hvilken sang (her er måske lidt hjælp med farverne): Marken er mejet (Den gule farve) En rigtig sejler (Den blå farve) 2 mennesker på en strand (Den røde farve) Er du dus med himlens fugle (Den grønne farve) Der var flere pårørende, som også tog billeder. Hvis I vil dele dem med os, modtager vi dem meget gerne elektronisk til yw29@suf.kk.dk eller på en cd-rom, som kan afleveres til personalet/i postkassen. Pårørende blev inviteret til at være med i de meget hyggelige forberedelser næste år. Vi skal nok sørge for at melde ud i god tid i Norges Minde Nyt.

9 En god fest kræver også oprydning og sikke mange, der hjalp til lige efter festen. Udsmykningen på væggene sørgede daghjemmet for at tage ned, så den dejlige udsmykning kan bruges i nye sammenhænge. De smukke blomsterarrangementer, som damerne på 1. sal havde arrangeret, blev fordelt rundt omkring i huset det samme gjaldt ballonerne; hvor ballonmanden i hverdagen kender vi ham ved navnet Agner fordelte balloner i hele huset. Se mange flere billeder på collage. Gudstjeneste, den 9. juni 2009 i opholdsvejr Pastor Bent Nygaard med følge fra Sions Kirken holdt en smukt og sympatisk pinseprædiken bl.a. med vægt på, at det er vigtigt at støve af/svinge en moppe i boligen men også i overført betydning: Ord og mening kan stå mere klart frem. En anden pointe er, at grøn er håbets farve, som vi bl.a. inviterer inden for, når vi f.eks. plukker blomster til at tage med indendøre ganske som til altervasen, som Nanna, daghjem sørgede for. Det var meget hyggeligt at være en del af gudstjenesten, hvor mange benyttede sig af muligheden for altergang. Vi var 18 kirkegæster, som sammen med Pastor Nygaard med følge, nød et dejligt glas saftevand og et stykke chokolade. Alle er meget velkomne og der er altid plads til én til. Kom og vær med næste gang: 14., kl. 11:00. Vi blev enige om, at vi er glade for, at kirken kommer til os. Samtidig var der også stemning for, at vi kom i kirken. Det vender jeg tilbage med i løbet af sommeren. Banko, fredag, den 19. juni 2009 i tordenvejr Det var en meget hyggelig formiddag, hvor humøret var højt og hjælpsomheden stor. Undervejs til Banko kommer der mange gode perler. Her er én af dem fra Grete A, daghjem, som havde vundet flere gevinster denne dag og som fik hjælp af Lene til at lægge brikkerne på: Du er ikke god til at lægge brikker på. sagde Grete efter, at heldet vendte. Vi sluttede af med tordenkaffe og jog uvejret væk. Banko, 1. sal, mandag, den 22. juni 2009 i dejligt solskinsvejr Herligt at Jørgen, Else s søn deltog og har meldt sig på banen igen til næste gang. Beboerne på 1. sal holder sig heller ikke tilbage for de gode bemærkninger. Hør blot Rita: Så gammel har jeg været Så gammel er jeg ikke endnu. Olgierd hjælper Rita.

10 Mandag, den 22. juni 2009 i strålende solskin Denne dag oplevede personalet på kryds og tværs i huset med egne sanser motions- og oplevelsesruterne. Der blev skabt ekstra fokus på mulighederne i de nuværende ruter og de kommende årtidsruter. Daghjemsgæster kiggede undrende til, mens personalet benyttede sig af kørestole, gangstativ eller agerede svagtseende/svagthørende. Det faglige udbytte vil blive brugt i det daglige arbejde. Afslutningsvis nød vi en is på græsplænen. Sankt Hans Hygge den 23. juni 2009 formiddag med høj sol og blå himmel Solen skinnede, Dannebrog kom til vejrs, vi nød et dejligt glas punch med jordbær og et stykke chokolade. Samværet og fællesskabet blev markeret ved, at vi sang Midsommervisen. En meget dejlig fælles oplevelse. Der var også plads til en Sankt Hans Konkurrence med sjove spørgsmål Vinderen blev bordet, hvor bl.a. Karen fra 2. sal sad. Karen besluttede som repræsentant for bordet at dele præmien (flødeboller) ud til os alle.

11 Ishuset, fredag, den 26. juni 2009 i forhåbentligt strålende solskinsvejr (efter redaktions deadline) Vi har været rigtig heldige i år m.h.t. vejret når det gælder åbning af ishuset så vi satser på at vores vejr-held fortsætter. I øvrigt er isen de næste par gange sponsoreret af Frisko Is, som jo til åbning af motions- og oplevelsesruterne bl.a. leverede is, isskéer, isholdere og skraldespande til os. De får mange henvendelser, hvor de må takke nej men da vi fortalte historien om, at vores ishus faktisk stammer fra Hellerup Fløde Is, som før i tiden hed Amerikansk Iskremfryseri og her er pointen: Hellerup Fløde Is blev opkøbt af Frisko så ville Frisko meget gerne glæde beboere, daghjemsgæster og personale på Norges Minde. Tak til Frisko Is. Billedcollager fra Havens Dag, Åbning af motions- og oplevelsesruterne og Grillfesten Vi starter lørdag den 27. juni 2009 på 1. sal, kl. 14:00 og fortsætter søndag den 28. juni på 2. sal kl. 14:00, ligesom der også vil blive lavet collager i daghjemmet. Postkassen er kommet op Så jeg håber, at I vil benytte jer af muligheden for eksempelvis at aflevere jeres bud på Norges Minde Nyt konkurrencen, angive ris og ros, komme med forslag m.m.. Mon ikke der også er nogen, der er friske på at angive små anekdoter eller vittigheder, som kan bringes i Norges Minde Nyt? Kommende arrangementer i juli som står i sommerens og dermed også feriens tegn: - Sæt kryds i kalenderen. Flere generationer synger, torsdag, den 2. juli kl. 13:45-15:00. Margrethes familie vil gerne glæde beboerne på 2. sal. (forbeholdt 2. sals beboere og pårørende) Hvis der er andre, der har mulighed for at bidrage til hyggen i hverdagen enten i haven, på etagerne eller i festsalen, er I meget velkomne til at kontakte mig. Ishuset, fredag den 10. juli, kl Gudstjeneste, tirsdag den 14. juli, kl (i festsalen) Kaffe/Saftevand med kage i haven, fredag, den 17. juli, kl Havens Dag Sommer, lørdag, den 18. juli, kl. 13:30. Vi gentager succesen fra Havens Dag Forår dog i mindre målestok. Ishuset, fredag, den 24. juli, kl På gensyn og god sommer Monika

12 Kostplan Juli 2009 Dag Dato Hovedret Biret Ons 1 Bøf Lindstrøm, skysovs, kartofler, blomkål Frisk frugt Tor 2 Sprængt nakke, estragonsovs, kart., grøntblanding Ærtesuppe, brød Fre 3 Græsk farsbrød, kryddersovs, kart., tomatsalat Kvarkkage Lør 4 Mormorsgryderet, kartofler Pæresouffle, cremefraiche Søn 5 Marineret kylling, skysovs, kartofler, agurkesalat Chokoladefromage, flødeskum Man 6 Fiskefrikadeller, kold remouladesovs, kart., råkost Ostindisk karryret, kartofler Champignonsuppe, brød Tir 7 Svensk pølseret, purløg Frisk frugt Ons 8 Broccolitærte, salat, dressing, flute Hønsesalat, brød Tor 9 Revelsben, skysovs, kartofler, blomkål Rabarbergrød, mælk Fre 10 Røget medister, grønsagssovs, kartofler Appelsindessert Lør 11 Skinke, flødekartofler, grønsagsmix Mandarinkoldskål Søn 12 Bøf Bourgignon, kartoffelmos, asie Romfromage, flødeskum Man 13 Kalkunsteak, holl.sovs, kart., bønner Ananas/fersken, makronskum Tir 14 Irenes fiskefad, dildsovs, kartofler Marokkansk kylling, kartofler Pandekage med is Ons 15 Frikadeller, skysovs, kartofler, rødbede Aspargessuppe, brød Tor 16 Rullesteg, skysovs, kartofler, broccoli Frisk frugt Fre 17 Chili Con kylling, kartofler Bondepige med slør Lør 18 Wienerpølser, kold kartoffelsalat, grøn salat Rødgrød, mælk Søn 19 Hamburgerryg, pebersovs, kart., grønsagsblanding Pære Belle Helene Man 20 Kødboller i sellerisovs, kartofler, gulerod Karamelrand, flødeskum Tir 21 Glaseret nakkesteg, skysovs, kart., sylt.agurk Skovbærgrød, mælk Ons 22 Grønsagssouffle, urtesovs, ovn kart. Abrikossuppe, tvebakker Tor 23 Dampet fisk, persillesovs, kart., ærteblanding Millionbøf, kartofler Gulerodssuppe, brød Fre 24 Kinaschnitzel, kartofler Frugttrifli, flødeskum Lør 25 Sommergryde, kartofler Bananmælk Søn 26 Paprikakalkun, paprikasovs, kart., broccoli Frugttærte, cremesovs Man 27 Græske frikadeller, skysovs, kart., bønnesalat Koldskål, kammerjunker Tir 28 Fiskefilet, citronsovs, kartofler, råkost Paprikagryde, kartofler Sveskegrød, mælk Ons 29 Ribbensteg, skysovs, kartofler, rødkål Frisk frugt Tor 30 Kartoffelruller, cous cous, tomatsovs Rejemad Fre 31 Fars m/squash, skysovs, kartofler, gulerodsmix Is, vafler

13 07/07 Harriett Dalshøj Bolig /07 Olgierd Zalewski Bolig /07 Nanna Agerbo Nielsen Daghjemmet 10/07 Edvard Hansen Daghjemmet 11/07 Kjersti Møller Bolig /07 Knud Erik Sørensen Daghjemmet 17/07 Rosa Djurhuus Bolig /07 Else Østerlin Bolig /07 Rita Monsrud Bolig 122 Tiltrådt: Fratrådt: 01-jun Viola Mathiasen teamleder 10-jun Vivianna Caruso 01-jun Ulla G. Jensen teamleder 10-jun Florije Kamberi 01-jun Kattia Birch Nielsen sosu-hjælper 30-jun Lea M. sørensen 01-jun Camilla Stauning sosu-hjælper 30-jun Antonia Machado 01-jun Mette N. Sørensen vikar ufaglært 7-jun Mariann S. Bjerregaard 25-jun Brit Grenvald jobtræning sygepl. 15-jun Line H. Nørredal 8-jun Por Kolind elev 15-jun Hamid D. Mobarrez 15-jun Karima Kabbaj

14 Månedens konkurrence Herligt at modtage så mange besvarelser på konkurrencen i juni-måned. Vi håber, at I nød turen i haven? Er du nysgerrig på de rigtige svar, så hænger svarene ved udgangene til haven. Juli Måneds konkurrence fortsætter i havens tegn 1. Der er to motions- og oplevelsesruter i Norges Mindes Have. Hvor mange stop er der på henholdsvis den korte og den lange rute? Korte rute: Lange rute: 2. Hvor mange farver roser er der i vores have? Bonus spørgsmål: Kan du også angive farverne? Antal: Farver (bonus-valgfrit at svare): 3. Hvilken ugedag plejer Bent og Charles at slå græsplænen? 4. Er nogle af solsikkerne, som vi har plantet kommet op (kan vi se at de spirer grønt op af jorden)? 5. Er skoleagurkerne modne til at spise nu? Navn: Bolig: Besvarelser kan afleveres i postkassen i stueetagen senest den 20. juli Juni måneds vinder er: Harriet Dalshøj bolig 115, STORT TILLYKKE Der står en æske chokolade på højkant!!!

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

April 2009. Dagmar fra 2. sal løb med begge hovedgevinster ved Bankospillet På rollatoren kan ses 2 store påskeæg.

April 2009. Dagmar fra 2. sal løb med begge hovedgevinster ved Bankospillet På rollatoren kan ses 2 store påskeæg. Dagmar fra 2. sal løb med begge hovedgevinster ved Bankospillet På rollatoren kan ses 2 store påskeæg. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag

Læs mere

oktober 2009 Her er et billede fra personalets trivselsdag. Hvor der bl.a. blev leget Små og store begivenheder på Strandvejen 119

oktober 2009 Her er et billede fra personalets trivselsdag. Hvor der bl.a. blev leget Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Her er et billede fra personalets trivselsdag. Hvor der bl.a. blev leget Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk

Læs mere

Små og store begivenheder på Strandvejen 119. Marts 2009

Små og store begivenheder på Strandvejen 119. Marts 2009 Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette Therkelsen Tlf.: 3317 6777 Mail: hd04@suf.kk.dk

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

marts 2010 Små og store begivenheder på Strandvejen 119

marts 2010 Små og store begivenheder på Strandvejen 119 marts 2010 Inge fra 1. sal fandt foråret i form af små lysegrønne spirer, der havde kæmpet sig vej gennem sneen. Fotografen måtte straks ud at se om det kunne være rigtigt.. Små og store begivenheder på

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni juli 2011. Quigong holdet på Ryholtgård

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni juli 2011. Quigong holdet på Ryholtgård Ryholtgård Nyt Juni juli 2011 Quigong holdet på Ryholtgård 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale.

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni Juli 2012

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Juni Juli 2012 Ryholtgård Nyt Juni Juli 2012 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. August September 2012

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. August September 2012 Ryholtgård Nyt August September 2012 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

Ryholtgård Nyt. September 2018

Ryholtgård Nyt. September 2018 September 2018 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: Gt6j@suf.kk.dk

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

december 2009 Husets fødselsdag med musik og dans Små og store begivenheder på Strandvejen 119

december 2009 Husets fødselsdag med musik og dans Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Husets fødselsdag med musik og dans Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette Therkelsen

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 10. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt Ryholtgård Nyt 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Februar 2010. Haveholdet i vinter aktion Samarbejdet er i top, når der skal ryddes, fejes og saltes på havegangene.

Februar 2010. Haveholdet i vinter aktion Samarbejdet er i top, når der skal ryddes, fejes og saltes på havegangene. Februar 2010 Haveholdet i vinter aktion Samarbejdet er i top, når der skal ryddes, fejes og saltes på havegangene. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag

Læs mere

Maj 2009. Stemningsbillede fra Havens dag. Små og store begivenheder på Strandvejen 119

Maj 2009. Stemningsbillede fra Havens dag. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Stemningsbillede fra Havens dag Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette Therkelsen

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

september 2009 En af de mange solsikker, som vi plantede i foråret - Norges Mindes Have Små og store begivenheder på Strandvejen 119

september 2009 En af de mange solsikker, som vi plantede i foråret - Norges Mindes Have Små og store begivenheder på Strandvejen 119 En af de mange solsikker, som vi plantede i foråret - Norges Mindes Have Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

maj 2010 Lidt kongelig har man da lov at være.. Små og store begivenheder på Strandvejen 119

maj 2010 Lidt kongelig har man da lov at være.. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 . Lidt kongelig har man da lov at være.. Små og store begivenheder på Strandvejen 119 Kontoret: Tlf.: 3317 6767 Liss Evensen Man/ons/torsdag 9 16 Tir/fredag 9-15 Mail: wy30@suf.kk.dk Forstander: Mette

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk

Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER. Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk 1 Ryholtgård Nyt HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail: hd04@suf.kk.dk Kontoret:

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Biblioteket kommer ikke i juli Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl GUDSTJENESTE

Biblioteket kommer ikke i juli Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl GUDSTJENESTE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer ikke i juli Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 7. juli kl. 13.45

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE

VINDER AF SIDSTE MÅNEDS KONKURRENCE STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 2. november. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Hovergården Januar 2019

Hovergården Januar 2019 Hovergården Januar 2019 En stor tak til de mange sponsorer som har givet flotte gevinster til vores Julebanko her på Hovergården: Hedensted vvs The last waterhole St. Thomas Apotek Løve apoteket Gorms

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Vos fro Sydals. Hørup Plejecenter. November 2017

Vos fro Sydals. Hørup Plejecenter. November 2017 Vos fro Sydals Hørup Plejecenter November 2017 Indhold: Personale Siden 1...Husets aktivitets kalender. 2...Måneds madplan 3...Fødselsdage 4...Gudstjeneste 5...Daghjemmets aktivitets kalender 6...Nyt fra

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Hvalsø Ældrecenter September 2017

Hvalsø Ældrecenter September 2017 Hvalsø Ældrecenter September 2017 Zen-garden i Vedde Velkommen til Husavisen. Vi inviterer til at alle kommer med indlæg og forslag til aktiviteter på Hvalsø Ældrecenter. Vi ønsker at samle informationer

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 9. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 9. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 9. april Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00

Læs mere

Sydmarksgårdens AVIS

Sydmarksgårdens AVIS Sydmarksgårdens AVIS Et dejligt kaffebord på en helt almindelig onsdag Nyt fra køkkenet Økologi: Sydmarksgården er pr. 30. april 2015 registreret som bruger af det økologiske spisemærke med økologiprocentintervallet

Læs mere

Menuplan Omme Centret

Menuplan Omme Centret Menuplan Omme Centret Mandag Omelet m/ kartofler, skinke og rugbrød Risengrød m/ kanelsukker og saftevand Tirsdag Stegt flæsk m/persillesovs kartofler og rødbede Æblegrød m/mælk Onsdag Svensk pølse ret

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Så er vinduespartierne mod bækken udskiftet, og der er flere, der har givet udtryk for, at det virker. Vi arbejder på at få de resterende vinduer

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

August September sikken en varm sommer!

August September sikken en varm sommer! August September 2018 -sikken en varm sommer! 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale.

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Karen Maries hjørne.

Karen Maries hjørne. Vejerslev Nyt Januar 2019 Karen Maries hjørne. Så gik december lynhurtigt, men alligevel med plads og tid til hygge og vi kan endnu nyde alle lysene på træer og tage og hvor de ellers er. Og forhåbentlig

Læs mere

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN

Månedsbrev Juni 2017 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR JUNI 2017 ENGPARKEN Nyt fra lokalleder Det er planen, at klippekort systemet, som jeg har nævnt i forrige månedsbrev, starter op i uge 28. Charlotte Albin bliver tovholder på udførelsen

Læs mere

Juni - Juli -Det er blevet ISTID!

Juni - Juli -Det er blevet ISTID! Juni - Juli -Det er blevet ISTID! 1 HUSETS INFORMATIONER Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla Norby Larsen Træffes efter aftale. Tlf. 39

Læs mere

Ryholtgård Nyt. August September Vi håber på lidt sol og varme i sensommeren

Ryholtgård Nyt. August September Vi håber på lidt sol og varme i sensommeren August September 2017 Vi håber på lidt sol og varme i sensommeren 1 HUSETS INFORMATIONER Ryholtgård Nyt Plejehjemmet Ryholtgård 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander Camilla

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre.

Hvis du har spørgsmål til biblioteksordningen, kan du kontakte Bente Schou fra Daghjemmet/Terapien. Telefon 29 36 73 50 E-mail: bsu@hvidovre. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEKET Dato for udlevering af materiale er næste gang torsdag den 10. marts. Bestilling af nyt materiale og aflevering af gammelt, skal ske senest ugen før på kontoret i Daghjemmet.

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Ryholtgård Nyt RYHOLTGÅRD NYT. Oktober november 2014

Ryholtgård Nyt RYHOLTGÅRD NYT. Oktober november 2014 RYHOLTGÅRD NYT Oktober november 2014 1 HUSETS INFORMATIONER Ryholtgård Nyt Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf.

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl

Biblioteket kommer her mellem kl Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf Træffetid: Mandag fredag kl STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. oktober Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Februar Ormslevvej i vinterdragt

Februar Ormslevvej i vinterdragt Februar 2017 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Juni 2014 HOVEDNR: DYBENSKÆRHAVE 36 34 41 00 FORSTANDER PERNILLE HAANING 36 34 41 10 ADMIN.KONTOR LISE-LOTTE DØRGE 36 34 41 01 ADMIN.KONTOR DORTE PETERSEN 36 34 41 02 AFDELINGSLEDER ST. CONNIE HJORTH 36

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Hovergården Januar 2018

Hovergården Januar 2018 Hovergården Januar 2018 Tusind tak til vore mange sponsorer ved vores julebanko i dagcenter Hovergården : Abena Bent Brandt Karin Roth Løve, Gorms og Sct. Thomas apoteker Petrowski Private sponsorer Uhrhøj

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere