No årgang Maj Eventyr Tidende. Husk skovturen d. 26. maj. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "No. 29 7. årgang Maj 2002. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. 26. maj. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner"

Transkript

1 No årgang Maj Husk skovturen d. 26. maj Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner

2 Side 2 No. 29 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej Glostrup Tlf: Næstformand: Steen Endersen Lyøvej Frederiksberg Tlf: Kasserer: Bent Lindeberg Emtedalen 39 B 2730 Herlev Tlf: Best. Medlem: Dorthe Pedersen Sirgræsvej Kastrup Tlf: Grethe T. Hansen Tulipanvej Glostrup Tlf: Suppleanter: Helle Knudsen Ledøjetoften Smørum Tlf: Bettina Westi Studsgårdsgade 11, København Ø Tlf: Revisor: Lilli Arved Nørreskovvang Værløse Tlf: Indhold: Kære eventyrvenner 3 Vindere af konkurrencen 4 Adresseændringer 4 Susanne fortæller 5 Referat af generalforsamlingen 9 Statens Teaterskole bliver Eventyrlig 11 Skovtur 12 Revy med eventyrligt indhold 13 Kalender 14 Eventyrbutikken 15 Foreningens regnskab Velkommen til ny blæksprutte 17 Tegninger efterlyses 17 Konkurrence 18 Indmeldelse 19 udgives til samtlige medlemmer af foreningen Eventyrteatret s Venner samt til børn, der er med i Eventyrteatret s forestillinger, Eventyrteatret s dramaskole og Eventyrkoret. Hvis du har forslag til emner, der kan bringes i bladet, hvis du har ideer til artikler eller annoncer, er du meget velkommen til at kontakte bladudvalget. Eventyrteatret: Spontinisvej 7, 2450 København SV Tlf: , Fax: Web-adresse: Kontortid: Mandag torsdag ml. kl. 11 og 15 Bladudvalg: Anne Willeberg & Claus Jensen Måløv Hovedgade Måløv Tlf:

3 No. 29 Side 3 KÆRE EVENTYRVENNER Vi har gennemført vores generalforsamling, og på en enkelt plads fik vi et nyt ansigt. Helle Knudsen blev valgt ind i bestyrelsen i stedet for Helen Bendtsen, som var en af dem, der var med til at stifte foreningen. Til gengæld meldte Helen sig senere som revisorsuppleant. Helen, vi siger dig mange tak for de mange timer/ dage/år du har brugt på vores forening og på Eventyrteatret, og er glade for, at du stadig vil være på banen når vi har brug for dig. Vi har i øjeblikket ca. 250 betalende medlemmer, hvilket vi er meget taknemmelige for. Vi fik en ret flot nytilgang ved Eventyrteatrets forældremøde, og det er dejligt, at der stadig er mange mennesker, der vil støtte vores foretagende. Vi har i bestyrelsen snakket om at lave nogle ændringer i fremtiden. Det er overhovedet ikke endeligt besluttet men kan komme på tale. Vi har som sagt ca. 250 medlemmer, der naturligvis alle modtager vores medlemsblad. Der ud over er der en lang række mennesker, der ligeledes på forskellig vis får vores blad. Det er bl.a. alle børn med tilknytning til Eventyrteatret, personer, der har eller tidligere har haft tilknytning til teatret, og andre. I alt trykker og udsender vi mellem 500 og 600 blade pr. gang, hvilket naturligvis er en meget stor udgiftspost i vores regnskab. Dette er bl.a. gjort idet en af foreningens formål er at udbrede viden om Eventyrteatret samt teatrets aktiviteter. Vi har tidligere fået at vide, når vi opfordrede forældre til et medlemskab, at det ville man ikke bruge penge på, man fik jo bladet gratis gennem sit barn. Det er jo naturligvis utrolig dejligt at opleve den tilsyneladende meget store interesse der er omkring vores blad, men interesse for bladet betyder vel også interesse for Eventyrteatret, og dermed interesse for at støtte de aktiviteter der er omkring Eventyrteatrets børn.

4 Side 4 No. 29 Udgifterne til fremstilling og udsendelse af vores blad betales af vores medlemmer og dermed: Ingen eller få medlemmer intet blad. De før omtalte ændringer er, at vi måske fremover må nøjes med at udsende bladet til betalende medlemmer, da det efterhånden er svært at blive ved med at have råd til de mange gratis udsendelser. Med venlig hilsen Vindere af konkurrencen i nr. 28 Niels Brinch Vinder af CD-gavekort sponseret af Fredgaard i Ballerup Centret: Rikke Hollegaard Vindere af eventyrlig T-shirt s sponseret af Eventyrteatrets Venner: Natasha Lindorff & Mathias Bohn Til konkurrencen i nr. 28 modtog redaktionen rigtig mange løsninger. Det er vi naturligvis meget glade for og derfor har vi af lutter glæde straks udtrukket en ekstra vinderkupon blandt de mange rigtige løsninger. Vinder af 2 billetter til revyen Gak i Ganløse sponseret af Ganløse Kro Nanna Dyrbye Benting Præmierne er sendt til de heldige vindere Redaktionen takker sponsorerne for venlig støtte Adresseændring Hvis du er flyttet, hvis dit navn eller adresse er stavet forkert på etiketten bedes du kontakte foreningen så vi kan få medlemskartoteket rettet. Det koster både tid og penge når vi skal eftersende blade til en ny adresse.

5 No. 29 Side 5 Susanne Fortæller Vinteren er forbi og dermed er Dramaskolen slut for i år. Det har været et spændende forløb og eleverne har været utrolig glade og tilfredse med de forskellige fag og underviserne. Konklusionen af den evaluering jeg havde med alle eleverne ved afslutningen er, at de synes Dramaskolen skulle vare længere. Det er jo vidunderligt at opleve børn i dag som gerne vil lære mere. Såvel gamle som nye lærere har ligeledes været meget glade for at undervise de talentfulde børn. Den udvikling som er sket hos børnene fra de startede og til nu har været stor. Dette sås tydeligt ved udtagelsesprøverne. Eleverne var virkelig godt forberedte og meget dygtige. Vi står derfor nu med et meget stort problem, idet vi desværre ikke kan have alle de dygtige børn med i efterårets forestilling Kejserens nye klæder, som skal opføres i Glassalen i Tivoli. Det er svært og trist at skulle vælge nogen fra, men vi har intet valg. Efter at vi har fået de nye lokaler, er der blevet mulighed for at lave nogle nye kurser efter sommerferien. Vi kan derfor tilbyde undervisning i stemmebrug, teaterteknik og Eventyrkoret fra august måned. Stemmebrugsundervisning. At bruge stemmen rigtigt er ikke bare noget man kan bruge som skuespiller, men også til eksamen og i sociale sammenhænge. Man kan lære at udnytte sin stemme uden at overanstrenge den. At tale så folk kan forstå det, drejer sig ikke om at råbe højere eller at tale langsomt, men om at udtale ordene tydeligere, bruge støtten og løsne for muskelspændinger i nakke, skuldre, hals og kæbe. Undervisningen er baseret på øvelser som f.eks. vejrtrækningsøvelser og artikulationsøvelser m.m.

6 Side 6 No. 29 Katrine Dahl: Som står for kurset er uddannet cand. mag. i retorik fra Københavns Universitet. Retorik er læren om hvordan man kommunikerer overbevisende. Katrine afholder kurser i taleteknik, stemmebrug, skrivning og argumentation for virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Teaterteknik. Er et helt nyt kursus som Eventyrteatrets elever fra 14 år og opefter kan tilmelde sig hvis man kunne tænke sig at være regissør, scenetekniker eller være med i lys eller lyd afdelingen. Der bliver undervist i regissørens og scene-, lyd- og lysteknikerens job. Undervisningen vil indeholde hvordan man laver sceneskift, rekvisit lister og rekvisit borde, brug af følgespot, klargøre mikroports, brug af småt håndværktøj m.m. Meget af undervisningen vil foregå ude på professionelle teatre af fagfolk, som har været i branchen i mange år Berit Wolsted Olsen: som står for kurset er uddannet regissør og teatertekniker fra Guildhall School of Music & Drama i London. Har arbejdet de sidste seks år som freelance regissør, teatermaler og forestillingsleder. Underviser ved Statens Teaterskole og Teatertekniker Forbundet i teknisk manuskriptskrivning for regissører, sceneteknik, lyd og lys. Eventyrkoret. I Eventyrkoret vil man få styrket sin stemme og samtidig få erfaring i at synge flerstemmigt. Derudover bliver der undervist i nodelæsning og hørelære. Der er to musiklærere tilknyttet koret hver gang, således at koret deles og at der er én time i korsang og én time i teori. Louise Jensen: Som er korleder, er i gang med at uddanne sig ved Musikvidenskabeligt Institut ved Københavns Universitet. Læser samtidig teatervidenskab som sidefag. Lars Lienhøft Larsen: Som er musiklærer, læser i øjeblikket Musikvidenskab på Københavns Universitet. Sideløbende med dette, læser han teatervidenskab som sidefag. Lars har siden folkeskolen sunget i forskellige kor, og er nu kirkesanger i København. Nye undervisnings lokaler, værksted og Eventyrbutikken: Vi har lejet underetagen og vil meget gerne gøre lokalerne pænt i stand.

7 No. 29 Side 7 Hvis nogle eventyrlige mennesker har lyst til at være med til at sætte deres præg på de lokaler som børnene skal undervises i - er man meget velkommen til at tilmelde sig på Tlf: Vi har også modtaget nogle vidunderlige gamle stole som skal sættes i stand, og forgyldes. Børnene vil jo helst sidde på forgyldte stole! Eventyrbutikken: Anne Willeberg, som i mange år har stået for salgsboderne ved efterårets forestillinger, har påtaget sig opgaven at være den ansvarlig for etableringen af Eventyrbutikken. Læs mere herom i bladet. på side 15. Eventyrlige gamle børn: Det er en stor glæde, og ikke mindst for Eventyrteatret, at tre af vore gl. børn i år er blevet optaget på diverse teaterskoler. Cecilie Stenspil og Kitt Mortensen er optaget på Odense Teaterskole og Mikkel Reenberg er optaget på Århus Teaterskole. Alle tre kom ind første gang de søgte optagelse. Flot! Derudover er der gl. børn som også er blevet optaget på Det kgl. musikkonservatorium. Det er dejligt at det går vores børn godt, hvilket alle i Eventyrteatret glæder sig over. Kejserens nye klæder : Vi er på nuværende tidspunkt i gang med forberedelserne til Kejserens nye klæder, og er ved at besætte alle rollerne. Der er få replikroller, men mange store optrin. Som noget nyt i år, vil der være en parade som byder publikum velkommen på vej til Glassalen, og som optræder i pausen samt efter forestillingerne ude i haven. BALLERUP CENTRET. TLF

8 Side 8 No. 29 Følgende eventyrlige mennesker står bag Kejserens nye klæder : Manuskript: Ulla Jessen. Komponist og arrangør: Christian Dahlberg. Instruktion: Per Sohl. Koreograf: Birgitte Næss-Schmidt. Scenograf: Kirsten Victoria Lind Kostumier og sykordinator: Christine Brincker Sanginstruktør: Louise Bjurling Instruktørassistent: Julie Toft Hansen Sminke: Rie Munk Plakattegner: Kirsten Seeberg. Administration: Receptionist: Charlotte Ovesen Teaterassistent og forestillingsleder: Katja Vallentin Teaterleder og producent: Susanne Vognstrup Billetsalg: Billetsalget til Kejserens nye klæder startede mandag d. 15. april på BilletNet tlf: og Tivolis billetkontor tlf: Forsalget af billetter er gået utrolig godt. Der er på nuværende tidspunkt solgt over billetter. Så stort har vores forsalg ikke været før. Systuen: Alle flittige fingre som har lyst til at være med til at sy og hjælpe i den eventyrlige systue må meget gerne ringe til os. Der vil blive et symøde inden sommerferien hvor de flotte kostumetegninger vil blive forevist selvfølgelig med kaffe og kager! Eventyrkoret: Eventyrkorets forårskoncert blev afholdt d. 29. april for søskende og forældre. Jeg vil ønske Eventyrteatrets venner og alle de talentfulde børn og deres forældre en rigtig dejlig og solrig sommer. De eventyrligste hilsener Eventyrteatrets kontor har ferielukket fra d. 1 juli til d. 5. august Susanne Vognstrup

9 No. 29 Side 9 REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN 26. FEBRUAR 2002 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent Anne Willeberg blev valgt til dirigent og konstaterede at Generalforsamlingen var lovlig varslet. 2. Formandens beretning 3. Årets regnskab Formanden læste sin beretning op. Efter nogle spørgsmål, der blev uddybende besvaret, blev beretningen enstemmigt godkendt. Kassereren gennemgik årets regnskab, besvarede enkelte spørgsmål, hvor efter at regnskabet blev enstemmigt godkendt. 4. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsen foreslog uændret kontingent på Kr. 125,- pr. år Dette blev enstemmigt vedtaget. 5. Indkomne forslag Der var ikke indkommet nogle forslag, hvorfor generalforsamlingen gik videre til næste punkt på dagsorden. 6. Valg af Bestyrelse og suppleanter Følgende blev valgt til bestyrelsen: Niels Brinch - Steen Endersen - Bent Lindeberg - Dorthe Pe-

10 Side 10 No. 29 dersen - Grethe T. Hansen Følgende blev valgt til suppleant: Bettina Westi - Helle Knudsen (nyvalgt) Dirigenten fandt det nødvendigt at suspendere generalforsamlingen inden valget af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter for at bestyrelsen fik mulighed for at gå i enrum. Valgene fandt sted efter at dirigenten havde genoptaget generalforsamlingen. Efter valgene takkede formanden He len Bendtsen, der stoppede som suppleant for mange års stor og trofast indsats. 7. Valg af revisor og suppleant Foreningens revisor Lilli Arved, blev genvalgt Som ny suppleant blev Helen Bendtsen valgt. 8. Valg til Bladudvalg 9. Eventuelt Til bladudvalget var der genvalg til Claus Jensen og Anne Willeberg. Der blev spurgt til Foreningens hjemmeside og link fra Eventyrteatrets hjemmeside. Der blev svaret at det er et af de punkter bestyrelsen stadig arbejder på. Da der ikke var mere til eventuelt takkede dirigenten generalforsamlingen for god ro og orden og erklærede den for afsluttet. Steen Endersen/NB Den samlede bestyrelse og suppleanter

11 No. 29 Side 11 Statens Teaterskole bliver Eventyrlig 3 eventyrlige børn er for alvor på vej til en karriere på de skrå brædder. Mikkel Reenberg, Cecilie Stenspil og Kit Mortensen er pr. august 2002 optaget på Statens Teaterskole. Skuespilleruddannelsen her er meget eftertragtet og anses for at være en af Danmarks mest anerkendte. Cecilie og Kit er optaget på Odense Teaterskole og Mikkel er optaget på Århus Teaterskole. Det er 3 unge mennesker med en enorm vilje til at være skuespillere, og de har da også brugt det meste af deres ungdomsår på at lave teater, lagt stemmer til tegnefilm mv. Alle 3 har spillet med i mange af Eventyrteatret s opsætninger, men har også deltaget i et hav af andre forestillinger rundt om i landet. Udover det har de også prøvet kræfter som instruktør og instruktørassistent, danseinstruktør, koreograf og sminkør. Teatret Comedievognen lagde rammer til Mikkel Reenbergs opførelse af monologen Ondskaben af Jan Guillou som handler om magt, hævn, vold og venskab. En monolog hvis budskab er meget aktuelt, da den får en til at tænke over børn og voksnes stridigheder samt verdens krige. En pragt præstation med Mikkel alene på scenen i 1½ time. Efterfølgende opførte Comedievognen forestillingen I en kælder af Lars Kaalund. Også en dramatisk opsætning hvor både Cecilie, Kitt og Mikkel spillede nogle fantastiske roller. Ved begge opsætninger mødte mange kendte eventyr-ansigter op, da vennerne fra Eventyrteatret naturligvis følger deres kammeraters karriere. Ja, engang eventyrbarn altid eventyrbarn. Vi her fra redaktionen siger tillykke og ønsker dem alle 3 PØJ-PØJ på skuespillerskolen. Vi glæder os til at se dem som professionelle skuespillere.

12 Side 12 No. 29 SKOVTUR Eventyrteatret`s Venner afholder skovtur 26. maj 2002 Sæt allerede nu kryds i kalenderen for medlemmer, Eventyrteatret s børn, søskende og forældre. Vi mødes kl. 11:00 foran den Røde Port ved indgangen til Dyrehaven i Klampenborg. Medbring madkurv, drikkelse, den ternede dug og en kage til det fælles kaffebord Efter frokosten er der rundbold og andre aktiviteter. Når eventyrmesterskaberne i rundbold er afgjort og alle er færdige med kaffen og kagerne går vi i samlet flok mod Bakken. Eventyrteatret s Venner har kontakt til den Eventyrlige Fe som vil prøve at fremskaffe fribilletter til Bakkens forlystelser. Traditionen tro giver foreningen også en Bakke-is til alle børn der deltager på skovturen. Vi glæder os til at se rigtig mange til denne traditionsrige begivenhed. Med venlig hilsen Eventyrteatret s Venner.

13 No. 29 Side 13 Revy med eventyrligt indhold En ny revy har set dagens lys. Ganløse Kro lægger hus til en revy med mange kendte ansigter fra eventyrets verden. Marie Dalsgaard, Mikkel Reenberg og Ulla Jessen deltager i løjerne og med titlen Gak i Ganløse skal det nok blive festligt og fornøjeligt. Marie og Mikkel har spillet sammen i Eventyrteatrets forestillingen gennem mange år. Specielt Maries stærke præstation som Snedronningen i Eventyrteatrets jubilæumsforestilling, huskes. (næsten med kuldegysninger). Også i andre sammenhænge har de stået på de skrå brædder sammen, bl.a. i Studenterrevyen 2001 som havde et stort hold af gamle eventyrbørn. Revyen i Ganløse spiller torsdage og fredage i juni samt torsdage, fredage og lørdage i juli. Billetter kan bestilles på tlf Husk skovturen 26. Maj 2002 Vi mødes kl. 11 ved Røde Port i Klampenborg

14 Side 14 No. 29 Kalender: Vigtige datoer i Eventyrets Verden 29. April Forårskoncert med Eventyrkoret (Kun særlig indbudte) 15. Maj Den Eventyrlige Systue starter sæsonen (tilmelding nødvendig. Tlf ) 26. Maj SKOVTUR i Dyrehaven 31. Maj - 2. Juni Livsstil på Ledreborg Eventyrteatret optræder på scenen i parken 25. Juni Bubber ferieshow i Tivoli Eventyrteatret giver en prøve på Kejserens nye klæder 1. Juli - 5. Aug. Eventyrteatrets kontor holder ferielukket Sep nr. 30, deadline for indlæg til redaktionen d. 15. august

15 No. 29 Side 15 Eventyrbutikken Eventyrteatret har nu fået mulighed for at åbne deres egen butik. Dette sker i lokalet på nederste etage i Eventyrhuset. Butikken åbner efter sommerferien og holder åben de dage og samme tidsrum hvor børnene er til prøver i huset I Kælderbutikken kan købes de forskellige ting som Eventyrteatret har produceret gennem årene. D.v.s. videobånd, kassettebånd, CD-er, plakater. Desuden er det tanken at der skal være mulighed at leje kostumer til børn. Butiksbestyreren er p.t. Anne W., som også er kendt her fra redaktionen. Lokalerne trænger først af alt til en istandsættelse, så vi søger med lys og lygte efter frivillige idérige venner som vil give en hånd med. Ideer til indretningen og navn til butikken er meget velkomne. Der er allerede kommet forslag som f.eks.: Eventyrhulen, Krystalkuglen, Havets bund men flere gode ideer modtages. Har man ideer til ovenstående, eller vil man gerne hjælpe kan Anne kontaktes på tlf

16 Side 16 No. 29 Eventyrteatrets Venner Indtægter: Foreningens Regnskab 2001 Medlemskontigent 28250,00 Annonceindtægt 750,00 Lejrskole indb ,00 Børnesæder 4500,00 Renter 22,44 I alt 46647,44 Udgifter: Porto + Bladet 9955,00 Gaver 6198,00 Skovtur 2304,70 Lejrtur 25750,00 Møder & generalfor. 2967,25 Forestilling Cirkus Byg. 907,00 Gebyr + Blankettryk 225,00 I alt ,95 Årets resultat , , ,44 Balance: Formue Primo ,97 Årets resultat ,51 Bank + Giro , ,46 I alt , ,46 Revisor: Lilli Arved Kasserer: B. Lindeberg

17 No. 29 Side 17 Velkommen til en ny blæksprutte. Charlotte Ovesen er Eventyrkontorets nye telefonstemme og blæksprutte. 21 årige Charlotte kendte ikke til Eventyrteatret før hun blev ansat på kontoret d. 2. April Charlotte fortæller: Mit første indtryk af huset, var et virvar at stole som skulle sættes på plads. Dagen efter var der nemlig indkaldt til forældremøde og langt over 100 forældre havde tilmeldt sig. Det er ikke noget helt almindeligt kontorjob, tænkte jeg uden at sige mere. Katja viste mig rundt i det store hus og det var ud og ind ad forskellige døre, op og ned ad forskellige trapper. Det hele virkede meget stort og uoverskueligt at finde rundt i. Midt i det hele, kom pludselig alle de mange søde børn til drama undervisning. De fleste børn bemærkede dårligt nok at der var et nyt ansigt, mens andre hilste pænt og herefter antog, at jeg nu kendte til alt og kunne deres navne. Børnene ville gerne hjælpe og forsøgte med gode råd, som f.eks. at nævne et særligt kendetegn. Du kan nemt huske mig, for det er mig der snakker meget. Det var dog bare det samme de sagde alle sammen, men nu mente de at jeg kunne huske lige præcis deres navn. Historien gentog sig dagen efter, da et nyt hold dramabørn kom til undervisning. Nu knap 1 måned efter har jeg indhentet det jeg ikke vidste fra starten og kan nu næsten huske alle navnene, også på dem som ikke snakker så meget. Heldigvis lod jeg mig ikke slå ud. Jeg glæder mig allerede til den store forestilling i efterårsferien, så holder jeg morgentjek hver dag. Tegninger efterlyses Redaktionen vil gerne have tegninger som vi kan bruge i bladet og på forsiden. Tegn en eventyrlig tegning der viser noget du har oplevet med Eventyrteatret. Hvis vi bringer din tegning på forsiden af bladet, præmieres tegningen med en æske chokolade.

18 Side 18 No. 29 Konkurrence Deltag i s konkurrence og vind præmier, sponseret af Fredgaard i Ballerup Centret og Venneforeningen. Indsend kuponen til redaktionen senest d. 1. juli 2002 Hvor opføres forestillingen Kejserens nye klæder i efterårsferien? Glassalen Tivoli Spejl-labyrinten på Bakken Holmegårds Glasværker Hvad betyder udtrykket Kejserens nye klæder? Kejserens tøj er slidt og han trænger til noget nyt Noget som ikke er det, det foregiver at være og som man lader sig narre af At man kan stole på det man ser Hvad betyder udtrykket at strides om Kejserens skæg Den der taber kampen skal have klippet skægget af Kejseren er langskægget men vil ikke klippes At strides om noget ligegyldigt Navn: Adresse: Postnr: Tlf. nr: Kuponen sendes til: By: Redaktionen Måløv Hovedgade Måløv

19 No. 29 Side 19 Indmeldelse i foreningen Eventyrteatret s Venner Navn: Adresse: Postnr.: By: Tlf.nr.: Sæt kryds Send indbetalingskort til ovenstående Årskontingent kr er indsat på giro Jeg vil gerne forære et medlemskab af Eventyrteatret s Venner som gave. Send indbetalingskort til ovenstående Send gavemedlemskab til: Navn: Adresse: Postnr: By: Tlf.nr:

20 Eventyrteatrets Venner Kasserer Bent Lindeberg Emtedalen 39 B 2730 Herlev

No. 30 7. årgang September 2002. Eventyr Tidende. Premiere 12. oktober. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 30 7. årgang September 2002. Eventyr Tidende. Premiere 12. oktober. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 30 7. årgang September 2002 Premiere 12. oktober 30 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 30 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand:

Læs mere

No. 24 7. årgang Marts 2001. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 24 7. årgang Marts 2001. Eventyr Tidende. Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 24 7. årgang Marts 2001 24 Husk skovturen d. Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 24 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand:

Læs mere

No. 45 12. årgang Juli 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 45 12. årgang Juli 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 45 12. årgang Juli 2006 45 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 45 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

Eventyr Tidende. Eventyrteatrets Venner. Jubiiii... Nu kommer alle Eventyr-Vennerne snart herud i skoven og besøger mig Se side 11

Eventyr Tidende. Eventyrteatrets Venner. Jubiiii... Nu kommer alle Eventyr-Vennerne snart herud i skoven og besøger mig Se side 11 No. 33 9. årgang Maj 2003 Jubiiii... Nu kommer alle Eventyr-Vennerne snart herud i skoven og besøger mig Se side 11 33 Vigtig besked til Eventyr forældre: Læs side 3; Godt nyt og lidt dårligt nyt Medlemsblad

Læs mere

No. 28 7. årgang Februar 2002. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 28 7. årgang Februar 2002. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 28 7. årgang Februar 2002 28 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 28 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand: Steen Endersen

Læs mere

No årgang Juli Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No årgang Juli Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 25 7. årgang Juli 2001 Eventyr Tidende 25 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 25 Eventyr Tidende Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39

Læs mere

No. 46 12. årgang Oktober 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 46 12. årgang Oktober 2006. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 46 12. årgang Oktober 2006 46 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 46 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

10 års jubilæumsforestilling Snedronningen

10 års jubilæumsforestilling Snedronningen No. 26 7. årgang Oktober 2001 26 10 års jubilæumsforestilling Snedronningen Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 26 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

No. 27 7. årgang December 2001. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 27 7. årgang December 2001. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 27 7. årgang December 2001 27 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 27 Bestyrelsen Formand: Niels Brinch Højmarksvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 63 39 99 Næstformand: Steen Endersen

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62. Datoer for Bag scenen. Ultimo juni Medio september Ultimo december Medio marts Lidt fra formanden Foråret ligger og lurer Så ligger foråret og lurer lige rundt om hjørnet, ja ind imellem kigger Silkeborg Ny Teater marts 2014 nr. 62 Datoer for Bag scenen det frem og vi kan nyde det

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

No. 77 20. årgang Juni 2014. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 77 20. årgang Juni 2014. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 77 20. årgang Juni 2014 77 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 77 Bestyrelsen Formand: Mette S. Andersen Tlf: 2646 0110 Msa.ikk@cbs.dk Næstformand: Jørgen Niclasen Tlf: 2078

Læs mere

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen.

Kommentarer: Der henstilles til kommende styregruppe, at man ikke godkender budgetter, der er større, end hvad vi har i kassen. 1 valg af dirigent og stemmetællere. Dirigent: Allan. Stemmetællere: Lizzi & Aase. 2 Beretning fra styregruppen, samt godkendelse af beretningen. Årsberetning fremlagt (se bilag 1) og godkendt. Kommentarer:

Læs mere

Referat Generalforsamling

Referat Generalforsamling Dato: Mandag d. 30. januar 2017 kl. 19.00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent herunder valg af stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Spørgsmål 5. Indkomne forslag (se vedlagte)

Læs mere

Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D

Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D NR. 134 November 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Bestyrelsen søger stadig... (med) arrangører til D. 24.3.2007 Er der medlemmer som kunne tænke sig at stå for

Læs mere

No. 34 9. årgang September 2003. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 34 9. årgang September 2003. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 34 9. årgang September 2003 34 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 34 Bestyrelsen Formand: Grethe T. Hansen Tulipanvej 7 2600 Glostrup Tlf: 43 96 83 22 Næstformand: Dorthe

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

3. Formandens beretning i Seniornet 2005.

3. Formandens beretning i Seniornet 2005. Generalforsamling Senior Net Nordfyn Mandag d. 20. marts 2006 Ca. 30 medlemmer var mødt frem, incl. bestyrelse. Generalforsamlingen blev indledt med, at deltagerne blev bud på kaffe med horn og lagkage

Læs mere

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni

Lidt fra formanden. Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63. Datoer for Bag scenen. Medio marts Ultimo juni. 1. marts 1. juni Lidt fra formanden Rigtig god sommer En dejlig solrig søndag - hvem tænker så på teater? Silkeborg Ny Teater juni 2014 nr. 63 Udgivelse Datoer for Bag scenen Medio september Ultimo december Medio marts

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for S.A.S. Entertainment

Vedtægter for S.A.S. Entertainment 1 NAVN Foreningens navn er Stige Amatør Scene, Stige, Odense N, i daglig tale kaldet S.A.S Entertainment. Foreningen er stiftet den 12/10 1982 2 FORMÅL Foreningens formål er at samle teaterinteresserede

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole

Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Generalforsamling 12. april 2015 kl. 11.00 Skolestuen, Græse Gl. Skole Tilstede: Niels Sander Jeanette Johnsen Thøger Kristoffersen Ulla Kristoffersen Daniel Kristoffersen Gitte Flindt Gert Flindt Jan

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden ses i Januar nummeret af SAGEN

Dagsorden ses i Januar nummeret af SAGEN NR. 101 FEBUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Generalforsamling Husk at møde op til generalforsamlingen mandag den 10 februar 2003 kl. 19.00 Dagsorden ses i

Læs mere

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk

NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk NR. 127 januar 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk der er Generalforsamling i SAG Mandag den 13 februar kl. 19.00 se mere side 3 1 Medlemsnyt. Indmeldelser:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015

Strofen. V e n n e r. V ise n s. s ø. Marts 2015 V ise n s F u V e n n e r r e s ø 57 Marts 2015 Strofen Efter ønske fra bestyrelsen er dette blad mindre. Yderligere information må findes på hjemmesiden. Redaktøren Deadline Materiale til næste blad skal

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 23. årgang Marts 2015 Nummer 1 Harmonika koncert i Høje Taastrup Kirke Så er det forår! Forårsmatiné Harmonikakoncert Generalforsamling Spil Op Café Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager

Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Referat Medlemsmøde 12. marts 2009 Station Amager Der var mødt 21 medlemmer til mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning fastsættelse

Læs mere

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009

TORSDAGS-NYT STØT FORÆLDREFORENINGEN! 8. oktober 2009 TORSDAGS-NYT 8. oktober 2009 EFTERÅRSFERIE Fredag løber og cykler hele skolen i skolernes årlige motionsløb. Det er en dejlig begivenhed, som viser Hvinningdalskolens elever som særdeles aktive i forhold

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Referat af MØF-generalforsamling

Referat af MØF-generalforsamling Referat af MØF-generalforsamling Helene Damgaard Nielsen 13-12-2008 kl. 15.15 i aud. D1 Indhold Indhold i 1 Valg af dirigent 1 2 Valg af referent 1 3 Bestyrelsen aflægger beretning 1 4 Regnskabet fremlægges

Læs mere

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37.

Sct. Hans erne. Spar portoen og betal kontingent til formanden Windelsvej 82, eller til kassereren Bøgebjergvej 37. Maj 2000 2 Sct. Hans erne Opslags tavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. 12. maj kl. 19.00 Klubfest, Skoletorvet

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

No. 53 14. årgang Maj 2008. Eventyr Tidende. Skovtur 1.juni. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 53 14. årgang Maj 2008. Eventyr Tidende. Skovtur 1.juni. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 53 14. årgang Maj 2008 Skovtur 1.juni 53 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 53 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe

Læs mere

No. 56 15. årgang Februar 2009. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 56 15. årgang Februar 2009. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 56 15. årgang Februar 2009 56 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 56 Bestyrelsen Formand: Jørn Bech Lindevej 17 2791 Dragør Tlf: 32 94 74 64 Næstformand: Dorthe Pedersen Sirgræsvej

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100.

Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. NR. 100 JANUAR 2003 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Ja, som den opmærksomme læser måske har bemærket, er dette SAGEN nr. 100. Lad os håbe medlemmerne fremover vil

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening:

Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Referat fra 26. Generalforsamling for Tunø Festivalforening: Mødedato og tid: 10.november 2011 - kl. 19.00 Sted: Mødeleder: Referent: Møllevangsskolen Frode Holm og John Christiansen Lissi Snog Eskerod

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

No. 43 11. årgang December 2005. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner

No. 43 11. årgang December 2005. Eventyr Tidende. Medlemsblad for foreningen. Eventyrteatrets Venner No. 43 11. årgang December 2005 43 Medlemsblad for foreningen Eventyrteatrets Venner Side 2 No. 43 Bestyrelsen Formand: Ole Hjorth Hækmosen 7A 2730 Herlev Tlf: 44 49 39 04 Næstformand: Dorthe Pedersen

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

No. 32 9. årgang Februar 2003

No. 32 9. årgang Februar 2003 No. 32 9. årgang Februar 2003 Velkommen til alle Eventyrbørn på Dramaskolen 32 og andre arrangementer. Foreningen trænger til nyt blod og vil En del af jer har måske ikke set dette blad før og andre har

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype)

BESTYRELSESMØDE. Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) BESTYRELSESMØDE Sted: Værløse Dato: 12.03.2014 Deltagere: Anette, Uffe, Lars, Ulla og Steen (via Skype) Ikke mødt: Afbud: Referent: Ulla Dagsorden Valg af referent... 2 Mikkel Gundersen har valgt at gå

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

TORSDAGS-NYT. Torsdag den 27. september 2007

TORSDAGS-NYT. Torsdag den 27. september 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 27. september 2007 Penge Budgettet på folkeskoleområdet er ved at lande i de politiske budgetforhandlinger i kommunen. Det første oplæg, der kom til høring i skolebestyrelserne

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere