- avisen i midten. På trods af sommerferie og regnvejr: idet vi skulle bruge personer med truckcertifikat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- avisen i midten. På trods af sommerferie og regnvejr: idet vi skulle bruge 12-14 personer med truckcertifikat"

Transkript

1 Tårs - Vrå - Jerslev - Harken - Ilbro - Lørslev - Poulstrup - Østervrå - serritslev Læs i denne uge Omtanke og eftertanke Af Laila Christensen Side 2 Sommersjov i Serritslev Side 2 Poulstru afviklede flot sommerkamp Side 7 Lokalpolitisk sommerkommentar Af Jørgen Bing Side 7 Husflid i utemp Side 7 Nr Uge avisen i midten På trods af sommerferie og regnvejr: - Vi plejer at sørge for brød men har i år fået en anden opgave. Det er en logistikopgave med at transportere materiel fra lager til DANACUP-området, ved Vendiahallen. I DANACUP-området skal vi sætte borde & bænke m.m. i telte, vi skal udføre skiltning, opsætte hegn & skraldespande m.m. Opgaven er i år også lidt speciel, idet vi skulle bruge personer med truckcertifikat eller stort kørekort fortæller formand for ILIF Erik Jørgensen. 6 års fødselsdag i Victoria House! Over 300 forskellige have dekor, SE SIDE Have dekor - Autentiske maritime modeller - Proffesionel indramning - Smykker - Hobby & 3 D Supervigtigt - Det er meget vigtigt for vores forening, at vi har denne opgave. Pengene vi tjener hjælper os med at opretholde vores aktiviteter. Og det er især efter at kommunen har reduceret deres tilskud til os. Så vi er selvsagt meget taknemmelige over alle de frivillige fra Ilbro og omegn der bruger noget af deres ferie på at hjælpe. Har det sjovt sammen -Poulstrups lokale idrætsforening PV Sport 81, for indkvartering, morgenmad og et døgnåbent cafeteria. De mange spillere og ledere indkvarteres på skolen i Poulstrup. Der er brug for rigtig mange frivillige hjælpere i denne uge, hvor PV Sport 81 tjener en stor del af de penge, Maskiner til den proffesionelle bruger Se alle vores brugte maskiner på Altid 100 til salg - din maskinleverandør Frederikshavnsvej Hjørring Tlf Tirsdag den 26. juli 2011 arbejde for klubben! Ilbro-Lørslev if og PV81 er 2 af mange foreninger der hjælper til ved DANA-Cup Ring, sms eller mail til Rikke, hvis du vil hjælpe i Dana Cup ugen i Poulstrup. Foto: HH der skal til for at drive en idrætsforening, nu hvor de kommunale driftstilskud bliver mindre og mindre. Deltag som hjælper og få dig samtidig en stor oplevelse i Dana Cup ugen, hvor vi møder andre kulturer, da spillerne og lederne kommer fra hele verden. Det er også en god måde at møde andre fra lokalsamfundet og vi har det rigtig sjovt sammen, fortæller Henrik Hansen. Du kan stadig nå det Du kan stadig melde dig som Dana Cup hjælper i Poulstrup i uge 30. Kom indenfor i hallens cafeteria og tilmeld dig direkte på vagtplanen eller ring, sms eller mail til Rikke Christiansen på tlf eller Victoria House Løkkensvej 823, Vittrup, 9480 Løkken Tlf / Buko Smøreost Champignon, Krydder, Reje eller Skinke 250 g Pr. kg 40,00 Castillo De Anna Tempranillo, Macabeo eller Monastrell Spanien 75 cl Pr. ltr. 20,00 FRIT VALG 15- FRIT VALG 10,- Rynkeby Juice Appelsin, Æble eller Mild Morgen 1 ltr. Primavera Hvid eller Rosé Portugal 75 cl Pr. ltr. 33,33 v/køb af 2 fl. 2 FLASKER 50,- ÅBNINGSTIDER Mandag - Fredag Lørdag og søndag FRIT VALG 10,- HUSK VI HAR INGSTRUP OST Haribo Slik Haribo Slik, Dukatos, ABC Lakrids, Pepito, Labre Larver, Guldbamser,Ferskner, Vampyrer, Matador, Mix, Top Star Mix eller Stjerne Mix 80 g. Pr. 100 g 6,25 v/køb af 10 ps. 10 POSER 50,- POULSTRUP Hovedgaden 32 - Poulstrup Vrå - Tlf

2 2 Vendsyssel Avis Tirsdag den 26. juli 2011 Nymark maskinstation Skårlægning af græs med 3 meter Taarup med chrimper - m/u bånd Presning af småballer Presning af rundballer m/u snitter Presning af minibig m/u snitter Wrapning Konkurrence dygtige priser - mere end 20 års erfaring Omtanke og eftertanke: synlighed og tilgængelighed Henrik nielsen Tranholmvej 6, 9750 Østervrå Ømme skuldre og ryg? Så ring og sammen finder vi ud af hvad der er bedst for dig. Glæder mig til at høre fra dig! Alice Nielsen Eksam. helhedsmassageterapeut Tranget Skovgårdsvej Tårs Tlf Presning af hø og halm i små baller Ballevogn kan medfølge Vendsyssel Avis Udsendes hver anden uge gratis til samtlige husstande i postdistrikt Vrå, Poulstrup, Tårs, Harken, Ilbro, Jerslev, Lørslev, Østervrå Oplag: eksemplarer. Henv. Hans Thomsen Ansvarshavende Mads Buch Jensen Tlf eller mail til Avisen påtager sig intet erstatningsansvar som følge af trykfejl i annoncer og tekst. Hjemmelavet YmerdrYs Lavet af frisk revet rugbrød og brun farin. 500 gram af Laila Christensen, dir. Coachvision, forfatter og foredragsholder. Der er fortsat trange tider for mange både privat personer, virksomheder og offentligt. Jeg arbejder selv som konsulent og erhvervscoach, og arbejder lige nu med fyrede medarbejdere fra selv store organisationer som Blumøller og PFA Pension. Som konsulent skal man sælge sig selv som sit produkt. Det samme skal de folk, der bliver fyret, og i øvrigt også mange andre brancher, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der mærker denne tendens: kunderne synes godt om produkterne, men de køber ikke. Jeg vil gerne dele en erfaring og en iagttagelse med dig, for måske står du selv i samme situation, hvor du tænker: Hvad gør en klog? Panik Jeg mærkede selv en snert af panik først på året og tænkte: jeg må da gøre noget! Udvikle noget nyt, sende materiale ud til potentielle kunder, canvas opringninger, være mere vedholdende og mere udholdende. Jeg gik fluks i gang og arbejdede som en gal. Det kan godt være, at jeg ikke fik tid til at dyrke fysisk motion, men psykisk løb jeg stærkt selv om natten! Resultat? Øh. Nå, men de skal jo nok komme, reflekterede den evige optimist, men kunne samtidigt godt mærke nogle sorte skyer trække sig sammen. Lige dér var jeg også indtil noget indeni mig vågnede: Det her duer jo ikke! Gør noget andet! Hvorfor ikke gøre det, du har lyst til, følg det, som du tror kunne være en god idé og overlad din skæbne lige dér, hvor den rettelig hører hjemme og som du således slet ingen indflydelse har på alligevel? Jeg gav ikke op. Jeg skiftede fokus. Jeg begyndte at tænke: Hvad er jeg selv interesseret i (i stedet for at fokusere på at gøre mig selv interessant)? Hvis andre også er interesserede, hvordan får de det at vide, og hvor kan de henvende sig og få mere at vide? Hvordan bliver mine idéer mere synlige og tilgængelige (i stedet for mig selv)? Hvor kan jeg møde andre med samme interesse? Tilfældet arbejdede Imens arbejdede tilfældet for mig, og jeg har nu gang i et par outplacementforløb. Det giver mig frihed til at forfølge det, jeg selv brænder for: tanker og modeller om ledelse, som jeg hjertens gerne vil dele og udbrede til andre. Jeg ved godt, at jeg ikke er den eneste, og at mange er kommet før mig, men pyt: hvo intet vover. Måske kan jeg også være med til at inspirere andre? Måske kan netop min måde at se tingene på, mine modeller og værktøjer være dem, der giver andre lysten til selv at gå videre? Synligt og tilgængeligt Nu arbejder jeg så selv på at gøre et emne som autentisk ledelse synligt og tilgængeligt. Jeg tror på, at der er interesse for emnet. Jeg tror også, der er et behov for fortsat ledertræning. Så i et trængt marked, hvorledes kan man så gøre det let tilgængeligt, billigt, fleksibelt i forhold til brugerens tid, effektivt og intensivt? Jeg fandt en mulig løsning i elearning og har nu fået produceret mit første modul om autentisk ledelse med forventet åbningssalg medio juni (du kan for resten se en lille bid på Youtube.com). Jeg stopper heller ikke her, og er allerede i gang med at undersøge, om det ikke kunne gøre sig på engelsk også. Hvad med dig? Hvad interesser du dig for? Hvordan tager du hånd om det? For du er vel ikke en af dem, der tænker: jeg ville gerne, men det har jeg ikke tid til? Er der noget du gerne vil men ikke har tid til? Knud Holm, bager, Tårs: Jeg har ikke så meget fritid, så der er meget jeg gerne vil men ikke har tid til. Arbejdsmæssigt vil jeg gerne lave nogle langtidshævede brød og nogle snackstænger men lige nu er tiden ikke til det. Ellers glæder jeg mig til til konkurrencen om Danmarks bedste brød. Lya Kokholm, købmand, Poulstrup: Jeg har ikke så meget tid til at køre på motorcykel som jeg egentlig gerne ville. Jeg har ikke så meget fritid, og den fritid jeg har prioriterer jeg på at bruge med familien. Bortset fra det, elsker jeg det jeg laver, og det jeg er i. Næste avis udkommer tirsdag den 2. august Materiale indleveres på eller ved at kontakte Mads på tlf Sommersjov i Serritslev stadig 2 muligheder den 5. august og 9. september For at styrke sammenholdet i Serritslev har SIS og PSI siden maj måned arrangeret sommer-sjov ved grillhytten i skoven. Tilmelding er ikke nødvendig, man er meget velkommen til bare at dukke op. Aktiviteter og grillmad Alle sommer sjov aftner starter med grill arrangement for dem som har lyst. Man kan medbringe lidt til grillen og så er der sørget for varme kul til kl Aktiviteter starter kl Der kan købes sodavand, øl og vin, eller man kan medbringe egne drikkevarer. Næste gang er 5 august. Her vil der for de 0-6 årige arrangeres stopdans og mgp-dans. For skolebørnene arrangeres mgp-dans, hip-hop og karate/judo. Sidste gang er 9. september.

3 Tirsdag den 26. juli 2011 Vendsyssel Avis 3 TA UD OG GEM! F FØDSELSDAG Victoria House fylder 6 år! - vi starter fødselsdagen 26. juli til og med 1. august. Så længe lager haves! GAVEREGN hele ugen... 1 pose meny kaffe & lidt sødt til de første 100 kunder! Sommerens nyheder i pangfarver + frostsikrede nyheder m.m... Ved køb i den Maritime afd. får alle GRATIS lille tremastet skib. Blå hane Pr. stk Høne KUN 6 STK Flyvefisk GRATIS POPKORN SAFTEVAND KRINGLE OG SLIK. ALLE BØRN FÅR EN GAVE Smilets blomst KAN BESTILLES Stor stående dekoengel Skildpadder mor & barn Blå hane Polystone MOR stk ikke frostsikret BARN stk Frostsikker. Polystone 82,5 cm. Smilets blomst Fiskeren Frø Polystone, ikke frostsikret ÅBEN HVER DAG HUSK: Altid GRATIS Meny kaffe og te! Dreng & pige Polystone Dreng stk. ikke frostsikret Pige stk Victoria House Løkkensvej 823, Vittrup, 9480 Løkken Tlf /

4 4 Vendsyssel Avis Tirsdag den 26. juli 2011 Vittrups største udvalg i have dekor- og måske også nordjyllands største! Vi har over 300 figurer som der desværre ikke er plads til i annoncerne her.. men kom og kig... - kaffen er klar! KAN MALES BLÅ Olielamper Terrasio Lillepigen Polystone/Megnesia Ugle Polystone/Megnesia KAN MALES BLÅ KAN BESTILLES Fløjtespilleren Almindelig 3D ark Før pr. stk. 8,50 NU 6.- FØDSELSDAGSTILBUD ALLE juleark i 3D FØR 8,50 NU 3 50 Sløjfemaskine Før pr. stk NU 50.- Diverse bånd 1/2 pris og meget andet... Serien Green Line. Fås i forskellige størrelser 43 cm høj - Ø: 39 cm Før pr. sæt NU Serien Green Line. Fås i forskellige størrelser Før pr. sæt NU (BEGRÆNSET PARTI KUN 12 STK. Engle m. frugt-/planteskål 68 cm høj. Terracotta Før NU KAN MALES BLÅ Valcano krukke (Terracina 65 cm høj) Byen Terracina ligger på den italienske vestkyst melle Rom og Napoli.. Lava plomberet. Før pr. stk NU Blomsterstativ Materiale smedejern Før 1.650,- NU Serien Green Line. Fås i forskellige størrelser Før pr. sæt NU Fiber Clay Kan bruges til terrasse eller vægophæng Sæt med 2 stk. før NU Katte Fra pr. stk Dreng / pige Plantekrukke, frostsikret Pr. stk Høne / kok frostsikret Polystone /Megnesia Pr. stk /225.- Skildpadde frostsikret Polystone /Megnesia Pr. stk

5 F Tirsdag den 26. juli 2011 Vendsyssel Avis 5 Victoria House fylder 6 år 31. juli det fejrer vi hele ugen! FLERE MODELLER FLERE MODELLER Fontæne Pris for viste model Dalmantiner Polystone - frostsikret Stor Hvalp Fontæne Pris for viste model Kvik Boxer Polystone - frostsikret Som illu. eller med antrasitkant Liggende plantekat. Liggende kat Killing Velkomst sten Med 2 guldsmede. Før pr. stk NU STK Egern 59.- Havegnomer stk. for 1 stk s pris Olielamper Alle er frostsikret H. 46 cm H. 52 cm Rødbrun planteko Lille stk Stor stk KUN 2 STK. Frø Før pr. stk NU STK PROFESSIONELT: Rammeværksted Reproduktioner Kunst Rammelister Spejle Indramning Passepartout Tilskæring af spejle og glas Nessie Fås i 2 størrelsser og i forskellige farver. 40 cm cm Planteko & kalv Ko stk Kalv stk Spekulativ frø 17 cm. Pr. stk Plante elefant Pr. stk KUN 2 STK. TIL PLANTER Gravhund Pr. stk Muldvarpefamilie Store og små Pr. stk /128.- TIL PLANTER Lastbil / Traktor Pr. stk Majestætiske fugle Før pr. stk NU STK

6 6 Vendsyssel Avis Tirsdag den 26. juli 2011 F Tilbudene gælder så længe lager haves! Maritimt - Alle skibe er autentiske modeller Queen Mary cm lang Blå kat, stor,, Før 298,- NU Blå kat lille, 90.- Mariehøns 29.- Dreng og pige PR. STK Skoleskibet Danmark x 55 cm. Motor/sejl Sejlskib Før NU Krabbekutter Fra 69.- Som foto Fiskekutter Uden sejl Fiskekutter Med sejl Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. ÅBEN HVER DAG Victoria House Løkkensvej 823, Vittrup, 9480 Løkken Tlf / HUSK: Altid GRATIS Meny kaffe og te! STORT UDVALG I QLUE SMYKKER & URE NYE RAVSMYKKER MED SØLV FØDSELSDAGSTILBUD FØR OP TIL Victoria 50L X 90H NU Durban 50L X 90H NU Glassgow 50L X 90H NU Newyork 50L X 90H NU og mange andre skibe...

7 Tirsdag den 26. juli 2011 poulstrup afviklede flot sommercamp 100 frivillige fra PV81 og Vrejlev Hæstrup Hallen i fuld sving Unge hjælpere fra Poulstrup og Harken, underholdt de mange børn der var med til Sommercampen. Årets Sommercamp, i Poulstrup, for forhandlere af Forever Living Products (FLP) fra Norge, Sverige og Danmark, var for 4. år i træk en stor succes. Idrætsforeningen PV Sport 81 og Vrejlev-Hæstrup hallen havde igen trommet ca. 100 frivillige hjælpere sammen, som alle ville hjælpe med at tjene en god skilling til henholdsvis idrætsforeningen og hallen. Gæster fra hele verden Formålet med FLPs Sommercamp er blandt andet at inspirere og videreuddanne de mange forhandlere. Derfor kom der gæstetalere og undervisere fra hele Verden, som lærte fra sig. De 300 gæster har overnattet i klasseværelserne på Vrejlev-Hæstrup skole eller på Poulstrup Camping, som fodboldbanen er omdøbt til. De fleste bor i telt eller campingvogn, mens resten overnatter i skolens klasseværelser. FLP folkene og deres familier er kommet fra hele Danmark og Norden for at deltage i seminaret, der afvikles over fire dage. Tur til Fårup med HUGF Værterne fra Poulstrup havde også sørget for underholdning, og fredag aften var der irsk folkemusik og lørdag aften var der grisefest med helstegt pattegris og rock n roll fest med Tailors begge aftener i Vrejlev-Hæstrup hallen. For de mange børn, der er med forældrene til Sommercamp, var der arrangeret forskellig underholdning, som fodboldpiger fra HUGF står for. Desuden er der planlagt ture til Fun Park i Hirtshals og til Fårup Sommerland. Sjovt imens Søndag eftermiddag var Sommercamp 2011 slut og de mange frivillige havde pakket sammen og ryddet op. Fantastisk man gang på gang kan samle 100 frivillige, der hjælper med at tjene penge til den selvejende idrætshal og idrætsforeningen i Poulstrup. I Poulstrup bruger man et gammelt Carl Scharnberg citat, med en enkelt tilføjelse: Ingen kan alt, alle kan noget, men sammen kan vi det hele - og vi har det sjovt imens! Vendsyssel Avis 7 HH Lokalpolitisk sommerkommentar: Stilhed før storm Af Jørgen Bing, SF, Hjørring Kommune Selv om sommerroen tilsyneladende har sænket sig over det politiske landskab, vil det næppe være en særlig permanent tilstand. Folketingsvalget står for døren, og de fleste politikere står (og har længe stået) utålmodigt trippende, som en flok væddeløbsheste, der venter på startskuddet. Også kommunalpolitisk bliver det en spændende periode. For den nuværende regerings meget stramme rammer for kommunernes råderum, har i gennem de sidste mange år, gjort kommunalpolitik til et spørgsmål om at administrere nedskæringer. Mange kernevelfærdsområder er ramt og besparelserne har ofte vist sig at blive dyre for både den enkelte og for samfundet. Kraftig bod Set fra min pind, som formand for Teknik- og Miljøområdet, bliver det spændende at se, hvordan de forkætrede Vand- og Miljøplaner vil blive håndteret i det kommende år. Danmark har overfor EU bundet sig til en række mål m.h.t. vand- og naturtilstanden mål, der skal være opfyldt i Staten har nølet så gevaldigt med at melde ud, hvilke præcise kriterier, den ønsker opfyldt, at det allerede nu må anses for umuligt at kunne nå i mål indenfor den givne tid. Tilsyneladende regner staten med at kunne få udsættelse til 2021 eller 2027 men en sådan dispensation er ikke nødvendigvis en selvfølge. Og i modsat fald, kan Danmark forvente en kraftig bod. Hvem betaler? Den økonomiske side af sagen er fuldstændig uafklaret. Hvem skal betale hvad? Som udgangspunkt har de fattige kommuner fået at vide, at alle deres udgifter vil blive kompenseret. Det lyder jo godt, men pt er det beløb der til formålet er øremærket vores region, ikke engang stort nok til at dække bare Hjørrings behov. Og hvis vi af den grund ikke kan indfri de opstillede krav hvem får så sanktionen stat eller kommune? Det er et område, der er fyldt med sjusk og langsommelighed. Aben flytter fra skulder til skulder og imens betaler naturen prisen. Jørgen Bing, SF, fmd. husflid i uptempo Husflidsforeningen for Jerslev og Omegns sommerskole en kæmpesucces sjovt? Der er tid til at snakke, det er vigtigt. Og så er det meget inspirerende, vi får mange nye ideer når vi er her. ser støt og roligt, og i dag er på 125 medlemmer. Se mere på Mange besøgte Borgen til fernisering Husflid. Ordet kan måske lyde som et levn fra fortiden, som noget fra Matador. Vendsyssel Avis besøgte Borgen i Jerslev da Husflidforeningen afholdte sommerskole for børn fra klasse. Det var samtidig dagen for fernisering oven på ugens arbejde, så Borgen var fyldt til bristepunktet med både voksne og børn. Og lad os bare slå det fast med det samme; husflid er i den grad nutid. Det er, som Louise, Kathrine og Cecilie - alle med efternavnet Nielsen det blev udtrykt af en af deltagerne; Uptempo. Smykkefremstilling, vævning og knipling havde taget i de unge deltagere. Louise, Kathrine og Cecilie Helt ærligt piger - er husflid ikke for gammeldags til jer? - Neeeej, slet ikke. Vi er kommet her de sidste 5 år, og det er rigtig sjovt. Vi elsker det! Ja, det er meget godt altsammen.. men hvad er det, der er så Gamle teknikker Birthe Rendby-Madsen, formand for husflidforeningen, I har over 40 deltagere på sommerskolen. Succes er ordet der ligger lige for..? - Ja, vi synes selv det er en succes. Det er 14. sæson vi har sommerskole, og vi har oplevet en større interesse, en større tilgang de senere år. Og for os er det sjovt, at give de gamle teknikker videre til de unge. I øvrigt... Birthe Rendby-Madsen oplyser, at Husflidforeningen for Jerslev og Omegn vok- MASKINER TIL DEN PROFFESIONELLE BRUGER Se alle vores brugte maskiner på ALTID 100 TIL SALG - din maskinleverandør Frederikshavnsvej Hjørring Tlf

8 8 Vendsyssel Avis Tirsdag den 26. juli 2011 Håndværk Service Maskinstationen Brdr. Christensen taars Landbrugs- og Entreprenørarbejde vildtpleje græs hø halm og wrap jordbearbejdning skårlægning rivning og vending af hø/halm brakpusning fræsning grubning salg af wrap/hø Tlf.: for Morten Christensen Tlf.: for Lars Christensen Maskinstationen. Brdr. Christensen. taars v/morten Christensen sæbyvej tårs U G E N S P R O F I L Poulstrup Snedker og Tømrerfirma kan hjælpe dig med: Trapper Inventar Nybyggeri Glasarbejde Reparationer Om- og tilbygninger Opstilling af køkken Opførelse af fritidshuse Montering og levering af vinduer og døre Hos PST løber vi - men ikke fra aftalerne Ring for uforbindende tilbud på TÅRS MINIDOZER & ENTREPRENØRFORRETNING ALT ENTREPRENØR ARBEJDE Aut. kloakmester Kloak TV (certificeret) Udlejning af containere Knust beton lev/afh. Barkflis Harpet muldjord Svenstrupvej Tårs. Mobil Bredt udvalg i alle prislag Se alle vores biler på Ilbro Byvej 138 Hjørring Tlf Mangler du en praktisk gris til det du ikke selv kan nå - eller vil bruge tid på? Havearbejde, anlæg og vedligehold Mindre håndværkeropgaver - tømrer- & murerarbejde Oprydning på udendørsarealer Husbondafløsning (faglært) - hjælp til markarbejde Ring til Michael Nielsen Skovgårdsvej 70, Tårs Tlf Tlf Poulstrup Snedker- og Tømrerfirma Poulstrup Snedkerog Tømrerfirma ApS Telefon Mobil Fax TS AuTo Service tlf / Tidemandsholmsvej 49, 9830 Tårs Autoreparationer, serviceeftersyn, rudeskift Moderne diagnoseudstyr til fejludlæsning Alle dækmærker forhandles til prisgaranti Presning af hø, halm og græs i minibig og rundballer, m/u snitter Minibig m/ ballevogn til 5 stk. Wrapning af græs Skårlægning S LAMSUGNING & PULING M.M. v/ Thomas Karlsen Vrejlev Klostervej Vrå Tlf Vi puster varme ind på din konto... VENDSYSSEL LOFT & HULMURSISOLERING APS AUT. ROCKWOOL INBLÆSNINGSFIRMA v. Leif Jensen. Ærøgade Jerslev Der er også plads til din virksomhed her! Kontakt Vendsyssel Avis på Bilvask - autorep. - klargøring til syn - tilbud på dæk - autoruder v/ Lindy Jensen Vrejlevvej Se vores biler på 09 Ford Ka 1,2 Ambiente 3d Hvid 42 89,9 07 Ford Mondeo 1,8 TDCi 125 Trend Sølvmetal, Diesel ,9 06 Ford Focus C-MAX 1,8 TDCi Trend 5d Koksmetal ,9 04 Ford Mondeo 2,5 Ghia 5d Lysblåmetal ,9 99 Ford Focus 1,6 Trend st.car 5d Sølvmetal ,9 99 Ford Focus 1,6 Ghia 4d Rødmetal ,9 96 Ford Fiesta 1,25 Flair 3d Blåmetal ,9 06 Peugeot 307 1,6 Edition st.car 5d Sortmetal ,9 05 Peugeot D 206 1,4 HDi 5d Sølvmetal ,9 02 Peugeot 307 1,6 XR 5d Sølvmetal ,9 09 Skoda P Fabia 1,2 TSi 105 Sport Combi Sølvmetal ,9 08 Mazda 2 1,3 5d metal ,9 06 Hyundai Getz 1,1 GL 5d Grønmetal ,9 04 Kia Rio 1,5 st.car Sølvmetal 84 49,9 05 Skoda Octavia 2,0 TDi Elegance Guldmetal ,9 04 Fiat Punto 1,2 aircon Koksmetal ,9 03 VW D Golf V 2,0 TDi 140 Comfortline 3d Sølvmetal ,9 03 Toyota P Corolla 1,6 Terra 3d Sortmetal ,9 03 Opel Corsa 1,0 Eco. Automat gear Sølvmetal ,9 01 VW Passat 1,9 TDI st.car Sort ,9 96 BM P 318iS 1,9 Coupé Rød ,9 04 Ford Transit ladbil Hvid. Moms ,9 02 Toyota HiLux Sølvmetal. Momsfri ,9 99 VW VI Polo 1,9 TDi 5d Koksmetal ,9 Reparation Service Tjek før syn Få et uforpligtende tilbud! Vi servicerer størstedelen af alle bilmærker. POULSTRUP AUTOVÆRKSTED Hovedgaden Vrå Mobil: Tlf.:

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Nupris. Ford. Nupris. Priser incl. moms og montering. Vandpumper drevet af tandremmen, skiftes også.

Nupris. Ford. Nupris. Priser incl. moms og montering. Vandpumper drevet af tandremmen, skiftes også. Audi Audi A3 1,6 årgang 05-2003> HK102 3280,00 Audi A3 1,6 årgang 09-1996/08-2000 HK101 3280,00 Audi A3 1,8 årgang 09-1996> HK125 4191,00 Audi A3 1,8T årgang 12-1996> HK150 4191,00 Audi A3 2,0 TDI 16v

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Kom og mød resten af Verden I Hjørring, Danmark * Enestående international atmosfære. * Sportslig udfordring. * Sociale oplevelser og erfaringer. * Kulturel

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: MIDDELALDER AVISEN Indholdsfortegnelse: Kære Børn og forældre side 04 Tilmelding side 05 Afkrydsning side 05 Sælg dit gamle legetøj m.m. side 05 Plan for uge 20 side 06 Optog i byen side 06 Plan for uge

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne.

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Referat medlemsmøde d. 05-03-2015 Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Vi vil gerne spare lidt på rengøring af toiletter, og vil

Læs mere

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene

Split. Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen. www.silkeborg-p-d.dk. Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene Split Medlemsblad for Silkeborg Pigerne & Drengene www.silkeborg-p-d.dk Sidste nummer af SPLIT Billeder Fra Bürstadt Interview med Hanne Jørgensen August 2007 Siden er det blevet til rundt regnet 50 store

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

SpecialKøbmanden Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 88 www.specialkoebmanden.dk

SpecialKøbmanden Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 88 www.specialkoebmanden.dk SpecialKøbmanden Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 88 www.specialkoebmanden.dk Kagekurser 2010 Cup Cakes: Dekoration med whipped icing (glasur), og fondant blomster. Her lærer du at dekorere

Læs mere

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg.

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. økologisk Idéer og inspiration Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge juni Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge juni Indhold Fredagsbrev Light uge 22 3. juni 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Velkommen til. Primærlærere i klasserne efter ferien Vandkampe

Læs mere

NYHEDSBREVET GAMMELBY GRUNDEJERFORENING

NYHEDSBREVET GAMMELBY GRUNDEJERFORENING NYHEDSBREVET GAMMELBY GRUNDEJERFORENING UDGAVE 66 JUNI 2015 Sankt Hans Aften Tirsdag den 23. Juni GAMMELBY GRUNDEJERFORENING indbyder vore medlemmer til at deltage i en hyggelig aften, hvor vi, som sidste

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Rejse refunderes om udgangspunkt kun varende til billigste

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010 kahrius.dk Industrivej 12 8653 Them Tlf. 40 55 70 22 Fax 86 84 75 35 e-mail: forlaget@kahrius.dk Du har nu modtaget årets første nyhedsbrev fra MARKEDSBOGEN.

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

SPROGVURDERING 3-6 SPROGVURDERINGSSKEMA, KLASSETESTEN

SPROGVURDERING 3-6 SPROGVURDERINGSSKEMA, KLASSETESTEN SPROGVURDERING 3-6 SPROGVURDERINGSSKEMA, KLASSETESTEN Rim: Find de to ord, der lyder ens INDEN DU GÅR I GANG Beskrivelse af testen Denne test siger noget om barnets lydlige opmærksomhed. Det skal du bruge

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng

Projekt Godnat CD. Se jeg ligger i min seng Projekt Godnat CD Se jeg ligger i min seng Se mig jeg ligger i min seng x 2 Og tænker på alle de skøre ting som jeg så ud-i-haven her idag Uh-ha - Jeg tror - jeg så en stor giraf, men dens prikker de var

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

SOMMERFEST 2016. Ved Purhushallen 15. juni - 18. juni. www.fsisport.dk. Programmet er sponsoreret af: Øvrige sponsorer: Fårup

SOMMERFEST 2016. Ved Purhushallen 15. juni - 18. juni. www.fsisport.dk. Programmet er sponsoreret af: Øvrige sponsorer: Fårup Programmet er sponsoreret af: SOMMERFEST 2016 Øvrige sponsorer: Fårup FÅRUP-SØNDERBÆK IDRÆTSFORENING Affaldscontainer: Vi takker for Jeres støtte Ved Purhushallen 15. juni - 18. juni www.fsisport.dk Side

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Sommerlejr 2015 Skagen

Sommerlejr 2015 Skagen Sommerlejr 2015 Skagen Velkommen til sommerlejr SÅ BLEV DET ENDELIG SOMMERLEJR Det er os en stor glæde at byde dig og din familie, hjertelig velkommen til sommerlejr 2015. Et stort stykke forarbejde skal

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

SpecialKøbmanden Toftebæksvej 15C 2800 Lyngby. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 i Lyngby.

SpecialKøbmanden Toftebæksvej 15C 2800 Lyngby. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 i Lyngby. SpecialKøbmanden Toftebæksvej 15C 2800 Lyngby www.specialkoebmanden.dk Kagekurser efterår 2012 i Lyngby. Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer du at dekorere

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Europcar Leasing. Flådeliste, vejl.

Europcar Leasing. Flådeliste, vejl. Europcar Leasing Skattegrundlag: 160.000-200.000 2015 2015 Renault Clio IV TCe 90 Expression 5gear 5-dørs, benzin Metal+AC+radio/BT/usb/aux/autoStreaming+ESP5*+4ab+2-elRuder/el-spejle(v)+Medianav 7 navi(norden)+

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår.

Ugebrevet i næste uge indeholder (om alt går vel) skoleskema, ferieplan og rengøringsplan for det kommende skoleår. Uge 24 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Lige rundt om hjørnet venter

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl.10.15 for skolen og kl. 18.00 for forældre. SOMMERFEST. Kender du nogen?

Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl.10.15 for skolen og kl. 18.00 for forældre. SOMMERFEST. Kender du nogen? [deadline mandag kl. 8.30] Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl.10.15 for skolen og kl. 18.00 for forældre. SOMMERFEST Kender du nogen? Invitér gerne familie, venner og naboer med til Sommerfesten

Læs mere

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam.

Mathias sætter sig på bænken ved siden af Jonas. MATHIAS: Årh, der kommer Taber-Pernille. Hun er så fucking klam. SCENE 1 - I SKOLEGANGEN - DAG Jonas sidder på en bænk på gangen foran klasselokalet og kigger forelsket på Marie, som står lidt derfra i samtale med Clara. Pigerne kigger skjult hen på ham. Det er frikvarter

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 233 af 30. april. /Lene Skov Henningsen

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 233 af 30. april. /Lene Skov Henningsen Skatteudvalget (2. samling) SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 233 Offentligt J.nr. 2008-518-004040 Dato: 29. maj 2008 Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 233 af 30. april.

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Bogensholm Rapport over 2016-projektet. Projektets formål og baggrund. Deltagerne. De frivillige

Bogensholm Rapport over 2016-projektet. Projektets formål og baggrund. Deltagerne. De frivillige Bogensholm 2016 Rapport over 2016-projektet Projektets formål og baggrund Et antal familier i Skanderborg kommune lever under sådanne betingelser, at de har svært ved at tilbyde familiens børn en rimelig

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

SpecialKøbmanden H. J. Holst Vej 14, 2610 Rødovre, tlf. 33 15 12 88 Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 89 www.specialkoebmanden.

SpecialKøbmanden H. J. Holst Vej 14, 2610 Rødovre, tlf. 33 15 12 88 Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 89 www.specialkoebmanden. SpecialKøbmanden H. J. Holst Vej 14, 2610 Rødovre, tlf. 33 15 12 88 Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 89 www.specialkoebmanden.dk Kagekurser forår 2011 i Rødovre og på Østerbro. Cup Cakes:

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 samarbejdspartnere 03 Oplev et samarbejde ud over det sædvanlige Kom indenfor hos Fjordbak Byg og mød Henrik Fjordbak

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 7. februar /John Fuhrmann

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 7. februar /John Fuhrmann Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 193 Offentligt J.nr. 2006-518-0170 Dato: Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 193-196 af 7. februar 2006. (Alm. del). Kristian

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG MANDAG Springgymnastik Eggeslevmagle Idrætsforening og Oliemøllen tilbyder i samarbejde et hold i springgymnastik. Holdet vil tage udgangspunkt i at man ikke har prøvet det før, så alle kan deltage. Træningen

Læs mere

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriet passes af alle hold. Ingen undtagelse. Cafeteriet holder åbent fra første kamp til sidste kamp, dvs. fra omkring 1. april til ultimo oktober. Start og slut

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere