- avisen i midten. På trods af sommerferie og regnvejr: idet vi skulle bruge personer med truckcertifikat

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- avisen i midten. På trods af sommerferie og regnvejr: idet vi skulle bruge 12-14 personer med truckcertifikat"

Transkript

1 Tårs - Vrå - Jerslev - Harken - Ilbro - Lørslev - Poulstrup - Østervrå - serritslev Læs i denne uge Omtanke og eftertanke Af Laila Christensen Side 2 Sommersjov i Serritslev Side 2 Poulstru afviklede flot sommerkamp Side 7 Lokalpolitisk sommerkommentar Af Jørgen Bing Side 7 Husflid i utemp Side 7 Nr Uge avisen i midten På trods af sommerferie og regnvejr: - Vi plejer at sørge for brød men har i år fået en anden opgave. Det er en logistikopgave med at transportere materiel fra lager til DANACUP-området, ved Vendiahallen. I DANACUP-området skal vi sætte borde & bænke m.m. i telte, vi skal udføre skiltning, opsætte hegn & skraldespande m.m. Opgaven er i år også lidt speciel, idet vi skulle bruge personer med truckcertifikat eller stort kørekort fortæller formand for ILIF Erik Jørgensen. 6 års fødselsdag i Victoria House! Over 300 forskellige have dekor, SE SIDE Have dekor - Autentiske maritime modeller - Proffesionel indramning - Smykker - Hobby & 3 D Supervigtigt - Det er meget vigtigt for vores forening, at vi har denne opgave. Pengene vi tjener hjælper os med at opretholde vores aktiviteter. Og det er især efter at kommunen har reduceret deres tilskud til os. Så vi er selvsagt meget taknemmelige over alle de frivillige fra Ilbro og omegn der bruger noget af deres ferie på at hjælpe. Har det sjovt sammen -Poulstrups lokale idrætsforening PV Sport 81, for indkvartering, morgenmad og et døgnåbent cafeteria. De mange spillere og ledere indkvarteres på skolen i Poulstrup. Der er brug for rigtig mange frivillige hjælpere i denne uge, hvor PV Sport 81 tjener en stor del af de penge, Maskiner til den proffesionelle bruger Se alle vores brugte maskiner på Altid 100 til salg - din maskinleverandør Frederikshavnsvej Hjørring Tlf Tirsdag den 26. juli 2011 arbejde for klubben! Ilbro-Lørslev if og PV81 er 2 af mange foreninger der hjælper til ved DANA-Cup Ring, sms eller mail til Rikke, hvis du vil hjælpe i Dana Cup ugen i Poulstrup. Foto: HH der skal til for at drive en idrætsforening, nu hvor de kommunale driftstilskud bliver mindre og mindre. Deltag som hjælper og få dig samtidig en stor oplevelse i Dana Cup ugen, hvor vi møder andre kulturer, da spillerne og lederne kommer fra hele verden. Det er også en god måde at møde andre fra lokalsamfundet og vi har det rigtig sjovt sammen, fortæller Henrik Hansen. Du kan stadig nå det Du kan stadig melde dig som Dana Cup hjælper i Poulstrup i uge 30. Kom indenfor i hallens cafeteria og tilmeld dig direkte på vagtplanen eller ring, sms eller mail til Rikke Christiansen på tlf eller Victoria House Løkkensvej 823, Vittrup, 9480 Løkken Tlf / Buko Smøreost Champignon, Krydder, Reje eller Skinke 250 g Pr. kg 40,00 Castillo De Anna Tempranillo, Macabeo eller Monastrell Spanien 75 cl Pr. ltr. 20,00 FRIT VALG 15- FRIT VALG 10,- Rynkeby Juice Appelsin, Æble eller Mild Morgen 1 ltr. Primavera Hvid eller Rosé Portugal 75 cl Pr. ltr. 33,33 v/køb af 2 fl. 2 FLASKER 50,- ÅBNINGSTIDER Mandag - Fredag Lørdag og søndag FRIT VALG 10,- HUSK VI HAR INGSTRUP OST Haribo Slik Haribo Slik, Dukatos, ABC Lakrids, Pepito, Labre Larver, Guldbamser,Ferskner, Vampyrer, Matador, Mix, Top Star Mix eller Stjerne Mix 80 g. Pr. 100 g 6,25 v/køb af 10 ps. 10 POSER 50,- POULSTRUP Hovedgaden 32 - Poulstrup Vrå - Tlf

2 2 Vendsyssel Avis Tirsdag den 26. juli 2011 Nymark maskinstation Skårlægning af græs med 3 meter Taarup med chrimper - m/u bånd Presning af småballer Presning af rundballer m/u snitter Presning af minibig m/u snitter Wrapning Konkurrence dygtige priser - mere end 20 års erfaring Omtanke og eftertanke: synlighed og tilgængelighed Henrik nielsen Tranholmvej 6, 9750 Østervrå Ømme skuldre og ryg? Så ring og sammen finder vi ud af hvad der er bedst for dig. Glæder mig til at høre fra dig! Alice Nielsen Eksam. helhedsmassageterapeut Tranget Skovgårdsvej Tårs Tlf Presning af hø og halm i små baller Ballevogn kan medfølge Vendsyssel Avis Udsendes hver anden uge gratis til samtlige husstande i postdistrikt Vrå, Poulstrup, Tårs, Harken, Ilbro, Jerslev, Lørslev, Østervrå Oplag: eksemplarer. Henv. Hans Thomsen Ansvarshavende Mads Buch Jensen Tlf eller mail til Avisen påtager sig intet erstatningsansvar som følge af trykfejl i annoncer og tekst. Hjemmelavet YmerdrYs Lavet af frisk revet rugbrød og brun farin. 500 gram af Laila Christensen, dir. Coachvision, forfatter og foredragsholder. Der er fortsat trange tider for mange både privat personer, virksomheder og offentligt. Jeg arbejder selv som konsulent og erhvervscoach, og arbejder lige nu med fyrede medarbejdere fra selv store organisationer som Blumøller og PFA Pension. Som konsulent skal man sælge sig selv som sit produkt. Det samme skal de folk, der bliver fyret, og i øvrigt også mange andre brancher, og jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der mærker denne tendens: kunderne synes godt om produkterne, men de køber ikke. Jeg vil gerne dele en erfaring og en iagttagelse med dig, for måske står du selv i samme situation, hvor du tænker: Hvad gør en klog? Panik Jeg mærkede selv en snert af panik først på året og tænkte: jeg må da gøre noget! Udvikle noget nyt, sende materiale ud til potentielle kunder, canvas opringninger, være mere vedholdende og mere udholdende. Jeg gik fluks i gang og arbejdede som en gal. Det kan godt være, at jeg ikke fik tid til at dyrke fysisk motion, men psykisk løb jeg stærkt selv om natten! Resultat? Øh. Nå, men de skal jo nok komme, reflekterede den evige optimist, men kunne samtidigt godt mærke nogle sorte skyer trække sig sammen. Lige dér var jeg også indtil noget indeni mig vågnede: Det her duer jo ikke! Gør noget andet! Hvorfor ikke gøre det, du har lyst til, følg det, som du tror kunne være en god idé og overlad din skæbne lige dér, hvor den rettelig hører hjemme og som du således slet ingen indflydelse har på alligevel? Jeg gav ikke op. Jeg skiftede fokus. Jeg begyndte at tænke: Hvad er jeg selv interesseret i (i stedet for at fokusere på at gøre mig selv interessant)? Hvis andre også er interesserede, hvordan får de det at vide, og hvor kan de henvende sig og få mere at vide? Hvordan bliver mine idéer mere synlige og tilgængelige (i stedet for mig selv)? Hvor kan jeg møde andre med samme interesse? Tilfældet arbejdede Imens arbejdede tilfældet for mig, og jeg har nu gang i et par outplacementforløb. Det giver mig frihed til at forfølge det, jeg selv brænder for: tanker og modeller om ledelse, som jeg hjertens gerne vil dele og udbrede til andre. Jeg ved godt, at jeg ikke er den eneste, og at mange er kommet før mig, men pyt: hvo intet vover. Måske kan jeg også være med til at inspirere andre? Måske kan netop min måde at se tingene på, mine modeller og værktøjer være dem, der giver andre lysten til selv at gå videre? Synligt og tilgængeligt Nu arbejder jeg så selv på at gøre et emne som autentisk ledelse synligt og tilgængeligt. Jeg tror på, at der er interesse for emnet. Jeg tror også, der er et behov for fortsat ledertræning. Så i et trængt marked, hvorledes kan man så gøre det let tilgængeligt, billigt, fleksibelt i forhold til brugerens tid, effektivt og intensivt? Jeg fandt en mulig løsning i elearning og har nu fået produceret mit første modul om autentisk ledelse med forventet åbningssalg medio juni (du kan for resten se en lille bid på Youtube.com). Jeg stopper heller ikke her, og er allerede i gang med at undersøge, om det ikke kunne gøre sig på engelsk også. Hvad med dig? Hvad interesser du dig for? Hvordan tager du hånd om det? For du er vel ikke en af dem, der tænker: jeg ville gerne, men det har jeg ikke tid til? Er der noget du gerne vil men ikke har tid til? Knud Holm, bager, Tårs: Jeg har ikke så meget fritid, så der er meget jeg gerne vil men ikke har tid til. Arbejdsmæssigt vil jeg gerne lave nogle langtidshævede brød og nogle snackstænger men lige nu er tiden ikke til det. Ellers glæder jeg mig til til konkurrencen om Danmarks bedste brød. Lya Kokholm, købmand, Poulstrup: Jeg har ikke så meget tid til at køre på motorcykel som jeg egentlig gerne ville. Jeg har ikke så meget fritid, og den fritid jeg har prioriterer jeg på at bruge med familien. Bortset fra det, elsker jeg det jeg laver, og det jeg er i. Næste avis udkommer tirsdag den 2. august Materiale indleveres på eller ved at kontakte Mads på tlf Sommersjov i Serritslev stadig 2 muligheder den 5. august og 9. september For at styrke sammenholdet i Serritslev har SIS og PSI siden maj måned arrangeret sommer-sjov ved grillhytten i skoven. Tilmelding er ikke nødvendig, man er meget velkommen til bare at dukke op. Aktiviteter og grillmad Alle sommer sjov aftner starter med grill arrangement for dem som har lyst. Man kan medbringe lidt til grillen og så er der sørget for varme kul til kl Aktiviteter starter kl Der kan købes sodavand, øl og vin, eller man kan medbringe egne drikkevarer. Næste gang er 5 august. Her vil der for de 0-6 årige arrangeres stopdans og mgp-dans. For skolebørnene arrangeres mgp-dans, hip-hop og karate/judo. Sidste gang er 9. september.

3 Tirsdag den 26. juli 2011 Vendsyssel Avis 3 TA UD OG GEM! F FØDSELSDAG Victoria House fylder 6 år! - vi starter fødselsdagen 26. juli til og med 1. august. Så længe lager haves! GAVEREGN hele ugen... 1 pose meny kaffe & lidt sødt til de første 100 kunder! Sommerens nyheder i pangfarver + frostsikrede nyheder m.m... Ved køb i den Maritime afd. får alle GRATIS lille tremastet skib. Blå hane Pr. stk Høne KUN 6 STK Flyvefisk GRATIS POPKORN SAFTEVAND KRINGLE OG SLIK. ALLE BØRN FÅR EN GAVE Smilets blomst KAN BESTILLES Stor stående dekoengel Skildpadder mor & barn Blå hane Polystone MOR stk ikke frostsikret BARN stk Frostsikker. Polystone 82,5 cm. Smilets blomst Fiskeren Frø Polystone, ikke frostsikret ÅBEN HVER DAG HUSK: Altid GRATIS Meny kaffe og te! Dreng & pige Polystone Dreng stk. ikke frostsikret Pige stk Victoria House Løkkensvej 823, Vittrup, 9480 Løkken Tlf /

4 4 Vendsyssel Avis Tirsdag den 26. juli 2011 Vittrups største udvalg i have dekor- og måske også nordjyllands største! Vi har over 300 figurer som der desværre ikke er plads til i annoncerne her.. men kom og kig... - kaffen er klar! KAN MALES BLÅ Olielamper Terrasio Lillepigen Polystone/Megnesia Ugle Polystone/Megnesia KAN MALES BLÅ KAN BESTILLES Fløjtespilleren Almindelig 3D ark Før pr. stk. 8,50 NU 6.- FØDSELSDAGSTILBUD ALLE juleark i 3D FØR 8,50 NU 3 50 Sløjfemaskine Før pr. stk NU 50.- Diverse bånd 1/2 pris og meget andet... Serien Green Line. Fås i forskellige størrelser 43 cm høj - Ø: 39 cm Før pr. sæt NU Serien Green Line. Fås i forskellige størrelser Før pr. sæt NU (BEGRÆNSET PARTI KUN 12 STK. Engle m. frugt-/planteskål 68 cm høj. Terracotta Før NU KAN MALES BLÅ Valcano krukke (Terracina 65 cm høj) Byen Terracina ligger på den italienske vestkyst melle Rom og Napoli.. Lava plomberet. Før pr. stk NU Blomsterstativ Materiale smedejern Før 1.650,- NU Serien Green Line. Fås i forskellige størrelser Før pr. sæt NU Fiber Clay Kan bruges til terrasse eller vægophæng Sæt med 2 stk. før NU Katte Fra pr. stk Dreng / pige Plantekrukke, frostsikret Pr. stk Høne / kok frostsikret Polystone /Megnesia Pr. stk /225.- Skildpadde frostsikret Polystone /Megnesia Pr. stk

5 F Tirsdag den 26. juli 2011 Vendsyssel Avis 5 Victoria House fylder 6 år 31. juli det fejrer vi hele ugen! FLERE MODELLER FLERE MODELLER Fontæne Pris for viste model Dalmantiner Polystone - frostsikret Stor Hvalp Fontæne Pris for viste model Kvik Boxer Polystone - frostsikret Som illu. eller med antrasitkant Liggende plantekat. Liggende kat Killing Velkomst sten Med 2 guldsmede. Før pr. stk NU STK Egern 59.- Havegnomer stk. for 1 stk s pris Olielamper Alle er frostsikret H. 46 cm H. 52 cm Rødbrun planteko Lille stk Stor stk KUN 2 STK. Frø Før pr. stk NU STK PROFESSIONELT: Rammeværksted Reproduktioner Kunst Rammelister Spejle Indramning Passepartout Tilskæring af spejle og glas Nessie Fås i 2 størrelsser og i forskellige farver. 40 cm cm Planteko & kalv Ko stk Kalv stk Spekulativ frø 17 cm. Pr. stk Plante elefant Pr. stk KUN 2 STK. TIL PLANTER Gravhund Pr. stk Muldvarpefamilie Store og små Pr. stk /128.- TIL PLANTER Lastbil / Traktor Pr. stk Majestætiske fugle Før pr. stk NU STK

6 6 Vendsyssel Avis Tirsdag den 26. juli 2011 F Tilbudene gælder så længe lager haves! Maritimt - Alle skibe er autentiske modeller Queen Mary cm lang Blå kat, stor,, Før 298,- NU Blå kat lille, 90.- Mariehøns 29.- Dreng og pige PR. STK Skoleskibet Danmark x 55 cm. Motor/sejl Sejlskib Før NU Krabbekutter Fra 69.- Som foto Fiskekutter Uden sejl Fiskekutter Med sejl Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. ÅBEN HVER DAG Victoria House Løkkensvej 823, Vittrup, 9480 Løkken Tlf / HUSK: Altid GRATIS Meny kaffe og te! STORT UDVALG I QLUE SMYKKER & URE NYE RAVSMYKKER MED SØLV FØDSELSDAGSTILBUD FØR OP TIL Victoria 50L X 90H NU Durban 50L X 90H NU Glassgow 50L X 90H NU Newyork 50L X 90H NU og mange andre skibe...

7 Tirsdag den 26. juli 2011 poulstrup afviklede flot sommercamp 100 frivillige fra PV81 og Vrejlev Hæstrup Hallen i fuld sving Unge hjælpere fra Poulstrup og Harken, underholdt de mange børn der var med til Sommercampen. Årets Sommercamp, i Poulstrup, for forhandlere af Forever Living Products (FLP) fra Norge, Sverige og Danmark, var for 4. år i træk en stor succes. Idrætsforeningen PV Sport 81 og Vrejlev-Hæstrup hallen havde igen trommet ca. 100 frivillige hjælpere sammen, som alle ville hjælpe med at tjene en god skilling til henholdsvis idrætsforeningen og hallen. Gæster fra hele verden Formålet med FLPs Sommercamp er blandt andet at inspirere og videreuddanne de mange forhandlere. Derfor kom der gæstetalere og undervisere fra hele Verden, som lærte fra sig. De 300 gæster har overnattet i klasseværelserne på Vrejlev-Hæstrup skole eller på Poulstrup Camping, som fodboldbanen er omdøbt til. De fleste bor i telt eller campingvogn, mens resten overnatter i skolens klasseværelser. FLP folkene og deres familier er kommet fra hele Danmark og Norden for at deltage i seminaret, der afvikles over fire dage. Tur til Fårup med HUGF Værterne fra Poulstrup havde også sørget for underholdning, og fredag aften var der irsk folkemusik og lørdag aften var der grisefest med helstegt pattegris og rock n roll fest med Tailors begge aftener i Vrejlev-Hæstrup hallen. For de mange børn, der er med forældrene til Sommercamp, var der arrangeret forskellig underholdning, som fodboldpiger fra HUGF står for. Desuden er der planlagt ture til Fun Park i Hirtshals og til Fårup Sommerland. Sjovt imens Søndag eftermiddag var Sommercamp 2011 slut og de mange frivillige havde pakket sammen og ryddet op. Fantastisk man gang på gang kan samle 100 frivillige, der hjælper med at tjene penge til den selvejende idrætshal og idrætsforeningen i Poulstrup. I Poulstrup bruger man et gammelt Carl Scharnberg citat, med en enkelt tilføjelse: Ingen kan alt, alle kan noget, men sammen kan vi det hele - og vi har det sjovt imens! Vendsyssel Avis 7 HH Lokalpolitisk sommerkommentar: Stilhed før storm Af Jørgen Bing, SF, Hjørring Kommune Selv om sommerroen tilsyneladende har sænket sig over det politiske landskab, vil det næppe være en særlig permanent tilstand. Folketingsvalget står for døren, og de fleste politikere står (og har længe stået) utålmodigt trippende, som en flok væddeløbsheste, der venter på startskuddet. Også kommunalpolitisk bliver det en spændende periode. For den nuværende regerings meget stramme rammer for kommunernes råderum, har i gennem de sidste mange år, gjort kommunalpolitik til et spørgsmål om at administrere nedskæringer. Mange kernevelfærdsområder er ramt og besparelserne har ofte vist sig at blive dyre for både den enkelte og for samfundet. Kraftig bod Set fra min pind, som formand for Teknik- og Miljøområdet, bliver det spændende at se, hvordan de forkætrede Vand- og Miljøplaner vil blive håndteret i det kommende år. Danmark har overfor EU bundet sig til en række mål m.h.t. vand- og naturtilstanden mål, der skal være opfyldt i Staten har nølet så gevaldigt med at melde ud, hvilke præcise kriterier, den ønsker opfyldt, at det allerede nu må anses for umuligt at kunne nå i mål indenfor den givne tid. Tilsyneladende regner staten med at kunne få udsættelse til 2021 eller 2027 men en sådan dispensation er ikke nødvendigvis en selvfølge. Og i modsat fald, kan Danmark forvente en kraftig bod. Hvem betaler? Den økonomiske side af sagen er fuldstændig uafklaret. Hvem skal betale hvad? Som udgangspunkt har de fattige kommuner fået at vide, at alle deres udgifter vil blive kompenseret. Det lyder jo godt, men pt er det beløb der til formålet er øremærket vores region, ikke engang stort nok til at dække bare Hjørrings behov. Og hvis vi af den grund ikke kan indfri de opstillede krav hvem får så sanktionen stat eller kommune? Det er et område, der er fyldt med sjusk og langsommelighed. Aben flytter fra skulder til skulder og imens betaler naturen prisen. Jørgen Bing, SF, fmd. husflid i uptempo Husflidsforeningen for Jerslev og Omegns sommerskole en kæmpesucces sjovt? Der er tid til at snakke, det er vigtigt. Og så er det meget inspirerende, vi får mange nye ideer når vi er her. ser støt og roligt, og i dag er på 125 medlemmer. Se mere på Mange besøgte Borgen til fernisering Husflid. Ordet kan måske lyde som et levn fra fortiden, som noget fra Matador. Vendsyssel Avis besøgte Borgen i Jerslev da Husflidforeningen afholdte sommerskole for børn fra klasse. Det var samtidig dagen for fernisering oven på ugens arbejde, så Borgen var fyldt til bristepunktet med både voksne og børn. Og lad os bare slå det fast med det samme; husflid er i den grad nutid. Det er, som Louise, Kathrine og Cecilie - alle med efternavnet Nielsen det blev udtrykt af en af deltagerne; Uptempo. Smykkefremstilling, vævning og knipling havde taget i de unge deltagere. Louise, Kathrine og Cecilie Helt ærligt piger - er husflid ikke for gammeldags til jer? - Neeeej, slet ikke. Vi er kommet her de sidste 5 år, og det er rigtig sjovt. Vi elsker det! Ja, det er meget godt altsammen.. men hvad er det, der er så Gamle teknikker Birthe Rendby-Madsen, formand for husflidforeningen, I har over 40 deltagere på sommerskolen. Succes er ordet der ligger lige for..? - Ja, vi synes selv det er en succes. Det er 14. sæson vi har sommerskole, og vi har oplevet en større interesse, en større tilgang de senere år. Og for os er det sjovt, at give de gamle teknikker videre til de unge. I øvrigt... Birthe Rendby-Madsen oplyser, at Husflidforeningen for Jerslev og Omegn vok- MASKINER TIL DEN PROFFESIONELLE BRUGER Se alle vores brugte maskiner på ALTID 100 TIL SALG - din maskinleverandør Frederikshavnsvej Hjørring Tlf

8 8 Vendsyssel Avis Tirsdag den 26. juli 2011 Håndværk Service Maskinstationen Brdr. Christensen taars Landbrugs- og Entreprenørarbejde vildtpleje græs hø halm og wrap jordbearbejdning skårlægning rivning og vending af hø/halm brakpusning fræsning grubning salg af wrap/hø Tlf.: for Morten Christensen Tlf.: for Lars Christensen Maskinstationen. Brdr. Christensen. taars v/morten Christensen sæbyvej tårs U G E N S P R O F I L Poulstrup Snedker og Tømrerfirma kan hjælpe dig med: Trapper Inventar Nybyggeri Glasarbejde Reparationer Om- og tilbygninger Opstilling af køkken Opførelse af fritidshuse Montering og levering af vinduer og døre Hos PST løber vi - men ikke fra aftalerne Ring for uforbindende tilbud på TÅRS MINIDOZER & ENTREPRENØRFORRETNING ALT ENTREPRENØR ARBEJDE Aut. kloakmester Kloak TV (certificeret) Udlejning af containere Knust beton lev/afh. Barkflis Harpet muldjord Svenstrupvej Tårs. Mobil Bredt udvalg i alle prislag Se alle vores biler på Ilbro Byvej 138 Hjørring Tlf Mangler du en praktisk gris til det du ikke selv kan nå - eller vil bruge tid på? Havearbejde, anlæg og vedligehold Mindre håndværkeropgaver - tømrer- & murerarbejde Oprydning på udendørsarealer Husbondafløsning (faglært) - hjælp til markarbejde Ring til Michael Nielsen Skovgårdsvej 70, Tårs Tlf Tlf Poulstrup Snedker- og Tømrerfirma Poulstrup Snedkerog Tømrerfirma ApS Telefon Mobil Fax TS AuTo Service tlf / Tidemandsholmsvej 49, 9830 Tårs Autoreparationer, serviceeftersyn, rudeskift Moderne diagnoseudstyr til fejludlæsning Alle dækmærker forhandles til prisgaranti Presning af hø, halm og græs i minibig og rundballer, m/u snitter Minibig m/ ballevogn til 5 stk. Wrapning af græs Skårlægning S LAMSUGNING & PULING M.M. v/ Thomas Karlsen Vrejlev Klostervej Vrå Tlf Vi puster varme ind på din konto... VENDSYSSEL LOFT & HULMURSISOLERING APS AUT. ROCKWOOL INBLÆSNINGSFIRMA v. Leif Jensen. Ærøgade Jerslev Der er også plads til din virksomhed her! Kontakt Vendsyssel Avis på Bilvask - autorep. - klargøring til syn - tilbud på dæk - autoruder v/ Lindy Jensen Vrejlevvej Se vores biler på 09 Ford Ka 1,2 Ambiente 3d Hvid 42 89,9 07 Ford Mondeo 1,8 TDCi 125 Trend Sølvmetal, Diesel ,9 06 Ford Focus C-MAX 1,8 TDCi Trend 5d Koksmetal ,9 04 Ford Mondeo 2,5 Ghia 5d Lysblåmetal ,9 99 Ford Focus 1,6 Trend st.car 5d Sølvmetal ,9 99 Ford Focus 1,6 Ghia 4d Rødmetal ,9 96 Ford Fiesta 1,25 Flair 3d Blåmetal ,9 06 Peugeot 307 1,6 Edition st.car 5d Sortmetal ,9 05 Peugeot D 206 1,4 HDi 5d Sølvmetal ,9 02 Peugeot 307 1,6 XR 5d Sølvmetal ,9 09 Skoda P Fabia 1,2 TSi 105 Sport Combi Sølvmetal ,9 08 Mazda 2 1,3 5d metal ,9 06 Hyundai Getz 1,1 GL 5d Grønmetal ,9 04 Kia Rio 1,5 st.car Sølvmetal 84 49,9 05 Skoda Octavia 2,0 TDi Elegance Guldmetal ,9 04 Fiat Punto 1,2 aircon Koksmetal ,9 03 VW D Golf V 2,0 TDi 140 Comfortline 3d Sølvmetal ,9 03 Toyota P Corolla 1,6 Terra 3d Sortmetal ,9 03 Opel Corsa 1,0 Eco. Automat gear Sølvmetal ,9 01 VW Passat 1,9 TDI st.car Sort ,9 96 BM P 318iS 1,9 Coupé Rød ,9 04 Ford Transit ladbil Hvid. Moms ,9 02 Toyota HiLux Sølvmetal. Momsfri ,9 99 VW VI Polo 1,9 TDi 5d Koksmetal ,9 Reparation Service Tjek før syn Få et uforpligtende tilbud! Vi servicerer størstedelen af alle bilmærker. POULSTRUP AUTOVÆRKSTED Hovedgaden Vrå Mobil: Tlf.:

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Center for Grøn Transport Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Den 25. august 2009 blev der indført energi- og miljøkrav til taxier jf. bekendtgørelse

Læs mere

Frivillig til Dronninglund Cup

Frivillig til Dronninglund Cup Bliv frivillig til Dronninglund Cup og få en masse oplevelser! Det kræver ingen særlige færdigheder, viden eller lignende. Bare du har et godt humør! Sted Informationen Turneringsledelse Kridteholdet Boder(5

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg.

Idéer og inspiration. Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. økologisk Idéer og inspiration Mangler du en idé? Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter

Læs mere

Anerkendelse hos andre. Holdbarhed. Design. Støjniveau i kabinen Holdbarhed Sikkerhedsudstyr Holdbarhed. Pris ift. kvalitet

Anerkendelse hos andre. Holdbarhed. Design. Støjniveau i kabinen Holdbarhed Sikkerhedsudstyr Holdbarhed. Pris ift. kvalitet Bilejernes vurdering af den enkelte bilmodel er omregnet til en skala på 0 1000 indekspoint. De tre parametre, der forholdsvis har scoret mest og mindst, står i prioriteret rækkefølge i skemaet. Kilde:

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Test: Biler der kører længst på literen

Test: Biler der kører længst på literen Test: Biler der kører længst på literen De nye regler om energimærkning har gjort det lettere for normalforbrugeren at se, hvilke biler, der tilbyder den bedste brændstoføkonomi. Af Hans Uffe Christensen,

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Rejse refunderes om udgangspunkt kun varende til billigste

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 2 3 4 5 Medlem af: Palle Jensen Entreprenør / Aut.

Læs mere

ALFA AUDI CHEVROLET CITROËN FIAT FORD HONDA HYUNDAI KIA MAZDA NISSAN OPEL PEUGEOT RENAULT SAAB SEAT SKODA SUZUKI TOYOTA VOLVO VW

ALFA AUDI CHEVROLET CITROËN FIAT FORD HONDA HYUNDAI KIA MAZDA NISSAN OPEL PEUGEOT RENAULT SAAB SEAT SKODA SUZUKI TOYOTA VOLVO VW ALFA AUDI CHEVROLET CITROËN FIAT FORD HONDA HYUNDAI KIA MAZDA NISSAN OPEL PEUGEOT RENAULT SAAB SEAT SKODA SUZUKI TOYOTA VOLVO VW BETJENINGSENHEDER El-værkstedet tlf. +45 8741 8020 fax. +45 8617 4444 ALFA

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

Benzin Diesel. Guide. eller. sider. Oversigt benzin-vindere og diesel-vindere samt nøgletal for 28 biler

Benzin Diesel. Guide. eller. sider. Oversigt benzin-vindere og diesel-vindere samt nøgletal for 28 biler Foto: Scanpix Guide Januar 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Benzin Diesel eller 12 sider Oversigt benzin-vindere og diesel-vindere samt nøgletal for 28 biler BENZIN ELLER DIESEL INDHOLD:

Læs mere

DODO & THE DODOS UPGRADE

DODO & THE DODOS UPGRADE DODO & THE DODOS UPGRADE Dodo Gad: Vokal, kor Jens Rud: Vokal, kor, percussion Steen Christiansen; Keyboard, bas, kor Lars Thorup: Trommer, percussion Anders Valbro: Guitar DODO & THE DODOS UPGRADE Produceret

Læs mere

Alternativ Indkvartering

Alternativ Indkvartering Alternativ Indkvartering 2011 Velkommen til Dana Cup, Hjørring 2011! Deltagelse i Dana Cup betyder, at deltagerne får mulighed for nogle dejlige oplevelser i nogle af de skjønneste dele af Danmark. Hjørring

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v.

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v. UDKAST Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 www.trafikstyrelsen.dk Sagsnummer:TS20703-00028 Sagsbehandler: PJL Dato 30.04.2013 Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

Forum Horsens Cup 2015 2014

Forum Horsens Cup 2015 2014 inviterer til Forum Horsens Cup 2015 2014 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler på i alle 50 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Forum Horsens Cup 2015 Horsens svømmeklub har hermed fornøjelsen af at

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

Pas på vore cyklister!

Pas på vore cyklister! [deadline mandag kl. 8.30] Skolehaven og færdsel med bil o.lign. Vores nabo på Lindvedvej 60 frabeder sig, at vi benytter hans grund til parkering og gennemkørsel ved ærinder til skolehaven. Heldigvis

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

2699,- ONSDAG TORSDAG FREDAG 8-22. 45,- 10-pak Tuborg, Carlsberg eller Tuborg Classic a 33 cl. Ekskl. embl. Pr. liter 13,64 28,- 145,- MED DET HELE

2699,- ONSDAG TORSDAG FREDAG 8-22. 45,- 10-pak Tuborg, Carlsberg eller Tuborg Classic a 33 cl. Ekskl. embl. Pr. liter 13,64 28,- 145,- MED DET HELE Tilbuddene gælder ONSDAG TORSDAG FREDAG MED DET HELE Hvide asparges Tyskland. 500 g. Pr. kg 56,- PR. BDT. 28,- 45,- 10-pak Tuborg, Carlsberg eller Tuborg Classic a 33 cl. Ekskl. embl. Pr. liter 13,64 2699,-

Læs mere

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige

Nr. 1 2015. Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Nr. 1 2015 Godt at vide Den lille lette Forårs fornemmelser Vi er Frivillige Indholdsfortegnelse Informa on Formandens ord 3 Kontakt informa oner 4 Konkurrence 5 Madholdet Gistrup e erår 2014 6 Forårets

Læs mere

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast

DM i Skolevolleyball 2015. Den 9.-11. marts i Ikast DM i Skolevolleyball 2015 Den 9.-11. marts i Ikast VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolevolleyball i Ikast.

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev. Nu er vi gået ind i efteråret 2013 og mange er ved at bestille biler for resten af året og til levering i begyndelsen af det nye år.

Nyhedsbrev. Nu er vi gået ind i efteråret 2013 og mange er ved at bestille biler for resten af året og til levering i begyndelsen af det nye år. ALM. BRAND Leasing Alm. Brand Leasing A/S Midtermolen 7 2100 København Ø Telefon 35 47 70 03 Telefax 35 47 70 04 www.almbrandleasing.dk Oktober 2013 Nyhedsbrev Kære kunde Nu er vi gået ind i efteråret

Læs mere

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS

LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS LEDIGE MEDHJÆLPERJOBS PÅ SMUKFEST 2015 HEGNSHOLDET SØGER MEDHJÆLPERE TIL OPSTILLING OG NEDTAGNING HVAD: Vi søger fysisk stærke folk, der ikke er bange for at tage fat og blive beskidte til en hård og drøj

Læs mere

Guide. brugte biler BILLIGSTE. Gør et godt køb. sider. Se hvor i landet det er billigst. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. brugte biler BILLIGSTE. Gør et godt køb. sider. Se hvor i landet det er billigst. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Gør et godt køb De BILLIGSTE brugte biler Se hvor i landet det er billigst Her finder du de bil Københavnerne kører

Læs mere

Opgaveskyen.dk Opgavesæt nr. 1. Dansk 4. Klassetrin

Opgaveskyen.dk Opgavesæt nr. 1. Dansk 4. Klassetrin Opgavesæt nr. 1 Dansk 4. Klassetrin Opgave 1-5: Opgave 6-7: Opgave 8-11: Opgave 12-14: Opgave 15: Opgave 16-17: Opgave 18: Navneord Sætningsanalyse og ord Tillægsord Udsagnsord Skriv selv Dobbeltkonsonanter

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde Rådsmøde den 09/08 2010 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Marie V. Oxfeldt 7D Mads H. Hansen 15C Cecilie Vej-Hansen 19C Dennis Schwartz Knap 20b Solvej Hansen 15F Jesper Bøgsted 16A

Læs mere

uge 26 1. uge af sommerferien

uge 26 1. uge af sommerferien uge 26 1. uge af sommerferien Sommerferieaktiviteter for børn & unge 2010 1 Ud i naturen... Børnedyrskue Vis dit kæledyr frem. Børn kommer med deres kæledyr, vi laver et bål og varmer nogle pølser og brød,

Læs mere

Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015

Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015 Velkommen til Årgang 2003 Træningsstævne 2015 Middelfart G & BK s Årgang 2003 træningsstævne er et fodboldstævne for drenge i alderen 11-12 år. Vi lægger op til en hyggelig weekend med børnefodbold på

Læs mere

bjerreb forsamlingshus

bjerreb forsamlingshus bjerreb forsamlingshus Stenoddenvej 20, Tåsinge, 5700 Svendborg Kurt Larsen mobil: 20 28 30 02 www.kl-kurtlasen.dk www.hanstholm.com Minks El-Service Tåsinge Tlf. 20787801 www.minksel.dk Aut. Elinstallatør

Læs mere

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer.

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer. Landsstævne 2013 På forældremødet blev der enighed om en fælles tilmelding til Landsstævnet for DGI Roskilde Junior Rep. Af hensyn til planlægningen og opfølgningen vil vi meget gerne have en tilbagemelding

Læs mere

Her sparer du penge på værkstedsregningen

Her sparer du penge på værkstedsregningen Her sparer du penge på værkstedsregningen Din bil er gået i stykker, og du vil indhente et tilbud på reparation. Det sker hurtigst hos en værkstedsportal, har danskerne erfaret Af Hans Uffe Christensen,

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004 Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet Søndag 1 O skabelsens morgen, det helt nye liv nu vælder med kraft i os ind. Det styrker og nærer, beriger vor tro og virker helt ind i vort sind. 2

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 Lejr for børn med diagnoser og deres familier NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge OPLEV Dejlige fællesrum Familieværelser

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Opgaveskyen.dk. Sætninger. Navn. Punktum Store bogstaver Udsagnsled Grundled Komma Biord

Opgaveskyen.dk. Sætninger. Navn. Punktum Store bogstaver Udsagnsled Grundled Komma Biord Sætninger Navn Punktum Store bogstaver Udsagnsled Grundled Komma Biord 1 Sætning En sætning er en samling af ord. For alle sætninger gælder: 1) De starter med STORT bogstav. 2) De slutter med punktum,

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 Guide: sider Næsten samme bil - bare billigere Hvorfor betale 130.000 kr. for en Fiat 500, når du kan få en Ford Ka til 70.000 kr.?»fordi

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Skoleelevers spisevaner

Skoleelevers spisevaner Københavns Universitet Pro Children Institut for Folkesundhedsvidenskab Oktober 2003 Skoleelevers spisevaner Spørgeskema til elever Oktober 2003 Kære skoleelev Vi beder dig hjælpe os med en undersøgelse

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf.

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. Folkemusikseminar i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen 2014 til Folkemusikseminar Folkemusikseminaret i St.

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

MANGLER DU EN IDÉ? IDEER & INSPIRATION

MANGLER DU EN IDÉ? IDEER & INSPIRATION MANGLER DU EN IDÉ? IDEER & INSPIRATION Vi har samlet en række aktiviteter fra tidligere værter ved gårdbesøg. Tanken er, at I som værter kan gøre brug af hinandens erfaringer med aktiviteter på gårdene.

Læs mere

SpecialKøbmanden Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 88 www.specialkoebmanden.dk

SpecialKøbmanden Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 88 www.specialkoebmanden.dk SpecialKøbmanden Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 88 www.specialkoebmanden.dk Kagekurser 2010 Cup Cakes: Dekoration med whipped icing (glasur), og fondant blomster. Her lærer du at dekorere

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Gladsaxe Film- & Videoklub Program 2015 2016

Gladsaxe Film- & Videoklub Program 2015 2016 Side 1 af 6 Mandag den 5. august 2015 Program: Åbent hus: Eyvind Dekaa har hen over sommeren arbejdet med sit Bakke-projekt bistået af Lars. Vi fik lov til at se en god bid af det foreløbige resultat-

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet MIne spisevaner opgavekort Mine udfordringer er Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen 1 Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig Jeg spiser foran fjernsynet 2 3 MIne spisevaner Jeg taber

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove spring,

Læs mere

Der er i år lavet en besøgsanalyse. Den er foretaget af Landsskuets medarbejdere, på alle 3 dage, i tidsrummet fra kl. 13.00-17.00.

Der er i år lavet en besøgsanalyse. Den er foretaget af Landsskuets medarbejdere, på alle 3 dage, i tidsrummet fra kl. 13.00-17.00. Hvordan kan det være, at når vi kommer dertil på året, hvor der skal afholdes generalforsamling i Landsskuet, så har vi kun positive ting at berette om.---- For det første vil jeg sige, at der som sædvanlig

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

Klik og læs mere. 4H har plads til dig - for vi har plads til alle. [klik her] Formål. Værdier. Kort og godt. Frivillig forening.

Klik og læs mere. 4H har plads til dig - for vi har plads til alle. [klik her] Formål. Værdier. Kort og godt. Frivillig forening. Klik og læs mere Ud i naturen - det er sundt og sjovt Formål 4H - også for dig der er ung 4H har plads til dig - for vi har plads til alle Lav din egen mad - sund og lækker Værdier Kort og godt Brug dine

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

Modul 1. 1. a Hvad er økologi?

Modul 1. 1. a Hvad er økologi? Modul 1. 1. a Hvad er økologi? Se på øko-mærket herunder. Det henviser til økologisk mad fra økologisk dyrkning af jorden. Men økologisk betyder andet end det. Økologisk landbrug har lånt ordet økologisk

Læs mere

2011 Aarhus Archery Cup

2011 Aarhus Archery Cup Tid Aarhus Archery Cup finder sted d. 18-19 Juni, og der vil være mulighed for at træne på banen fredag fra kl. 16. Der vil være opvarmning fra kl 9.00 Sted Aarhus Firma Sport Paludan-Müllers Vej 110 8200

Læs mere

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter

Sæby HK håndbold for alle. InvItatIon. Nyhed. Sæby HK SprInteren. - med hele familien i hallen. Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter Nyhed - håndbold for alle... SÆBY HK InvItatIon Sæby HK SprInteren - med hele familien i hallen Fredag den 1. november kl. 19.00 i Sæby Fritidscenter velkommen til FamILIeaFten med CyKeLSponSorLøb Fredag

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14

Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14 Referat af bestyrelsesmøde d. 25.03.14 Fremmødt: Nadia, Holland, Bo, Parbæk, Steffen, Baagøe, Thorup, Kåre, Kathrine Afbud: Daniel, Kappers, Yvonne Ikke fremmødt: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Referent:

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 6. Nyhedsbrev uge 34 2014. Side 3. Kontakt, rengøring mm. Invitation til HØSTFESTEN

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 6. Nyhedsbrev uge 34 2014. Side 3. Kontakt, rengøring mm. Invitation til HØSTFESTEN Nyhedsbrev uge 34 2014 Side 1 Side 2 Invitation til HØSTFESTEN Side 4+5 Side 6 Børnehaven Kontakt, rengøring mm. Side 3 Nyt fra bestyrelsen Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 6

Læs mere

Søren Cajus. DI Bilbranchen

Søren Cajus. DI Bilbranchen Elbiler og det danske Søren Cajus Chefkonsulent DI Bilbranchen www.bil.di.dk dk Personlig profil Karriere - DI Bilbranchen siden 2005 - DI siden 2000 - Danmarks Statistik 1998-2000 - Dansk Volleyball Forbund

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN! FYRVÆRKERI AVIS 2014 1 KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD 69 95 Hos Krudtkongen

Læs mere

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder.

Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Tyske løg, Schweizer ost og Franske nyheder. Vi er lige ankommet til camping William i byen Markelfingen helt nede i bunden af Tyskland, vi kigger lige over på Schweiz på den anden side af søen som campingpladsen

Læs mere

SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE

SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE FYSISK SUNDHED AUGUST 2013 SUNDHED FOR DIG: TIPS TIL ELEVER I 7.-10.KLASSE Spis sund mad, se mindre TV, bevæg dig, sov godt, lav en klar aftale om alkohol med dine forældre og hold dig fra rygning. Spis

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere