New York. Fly - SAS Dag 1 København - New York Newark 12:20-16:15 SK0909 Dag 5 New York Newark - København 18:30-07:10 +1 SK0910

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "New York. Fly - SAS Dag 1 København - New York Newark 12:20-16:15 SK0909 Dag 5 New York Newark - København 18:30-07:10 +1 SK0910"

Transkript

1

2 New York City er den folkerigeste by i USA, beliggende på den sydøstligste spids af staten New York. I mere end et århundrede har byen forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt været et af verdens førende centre, og dens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, sport, medier, mode og kunst bidrager til dens status som en af verdens mest betydningsfulde byer. Som hjemsted for FN er byen også en diplomatisk hovedby. New York City består af fem bydele, der hver udgør et amt: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. Med over 8,3 millioner beboere på et område på 830 km² har New York City den næststørste befolkningstæthed af storbyerne i Nordamerika efter nabobyen Union City, New Jersey. Byen har mange områder og seværdigheder, der er kendt over hele verden. Frihedsgudinden hilste millioner af immigranter velkommen, da de kom til Nordamerika i det sene 19. århundrede og tidlige 20. århundrede. Wall Street på Lower Manhattan har siden 2. verdenskrig været et dominerende finansielt centrum og er hjemsted for New York Stock Exchange. Byen er kendt for sin skyline med blandt andet Empire State Building og de tidligere tvillingetårne World Trade Center.

3 Fly - SAS Dag 1 København - New York Newark 12:20-16:15 SK0909 Dag 5 New York Newark - København 18:30-07:10 +1 SK0910 Fly - Provinstilslutning Dag 1 Billund - København 09:20-10:10 SK1282 Dag 6 København - Billund 09:05-09:55 SK1281 Dag 1 Aarhus - København 08:40-09:20 SK1244 Dag 6 København - Billund 09:45-10:25 SK1245 Dag 1 Aalborg - København 08:35-09:15 SK1206 Dag 6 København - Aalborg 09:45-10:30 SK1207

4 Hotel The New York Palace **** 455 Madison Ave, New York, NY, New York Palace ligger i hjertet af New York og er i gåafstand fra St. Patrick's Cathedral, Rockefeller Center og Museum of Modern Art. I nærheden er også Grand Central Terminal og Chrysler bygningen. New York Palace har et motionscenter og et dampbad. Hotellet har mindre mødelokaler, en restaurant og en bar/lounge samt spafaciliteter. Alle 909 værelser har aircondition, tv, minibar og pengeskab med plads til bærbar computer. Værelserne er desuden udstyret med skrivebord, gratis aviser og telefon, og byder på en smuk udsigt over floden og byen. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar, badekåbe, toiletartikler og makeup-/barberspejl. Yderligere faciliteter omfatter hjemmesko og hårtørrer.

5 Hotel InterContinental New York Times Square **** 300 W 44th St, New York, NY, Hotellet er beliggende tæt på The Majestic Theater, Broadway og Times Square. I nærheden er også Rockefeller Center og Ed Sullivan Theater. Hotellet har en restaurant og en bar/lounge. Forretningsfaciliteter inkluderer et forretningscenter og et møde/konferencelokale. Desuden har hotellet et fitnessrum og trådløs internetforbindelse. Alle 607 værelser har aircondition, tv, ipod-dockingstation, minibar, skrivebord, pengeskab og telefon med direkte linje og telefonsvarer. Badeværelserne har badekåbe og hårtørrer. Yderligere faciliteter omfatter gratis aviser og kaffe-/temaskine.

6 Hotel The Waldorf Astoria New York **** 301 Park Ave, New York, NY, Waldorf Astoria New York ligger i hjertet af New York og er i gåafstand fra St. Patrick's Cathedral og Rockefeller Center. I nærheden er også Grand Central Terminal og Chrysler bygningen. Hotellet har restaurant, en bar/lounge, mødefaciliteter samt fitnessrum. Alle 1416 værelser har aircondition, MP3- dockingstation, minibar og trådløst internet. Værelserne har endvidere fladskærms-tv, skrivebord, gratis aviser og telefon med telefonsvarer. Badeværelserne har badekåbe, toiletartikler, makeup-/barberspejl og hårtørrer. Yderligere faciliteter omfatter strygejern/strygebræt.

7 Hotel The Hudson Hotel **** 356 West 58th Street, New York City, NY Hudson Hotel ligger tæt ved Central Park, MOMA, og i gåafstand til Rockefeller Center og det altid livlige Times Square. Værelserne er små men pænt indrettet. De har alle eget bad/toilet, tv, dvd, og trådløst internet. I sommerhalvåret er Sky Terrace på 15. etage bestemt et besøg værd. Den charmerende terrasse minder om en hyggelig gårdhave, som er super stemningsfyldt og har en fantastisk udsigt over byen og Hudson River. Det perfekte sted at nyde en kold drink. I vintermånederne er Hudson Hotels spændende bibliotek det perfekte sted til afslapning foran pejsen, et spil pool på det antikke poolbord eller blot gå på opdagelse i den store bogsamling og måske nyde en god cognac i de stemningsfyldte omgivelser. Der er businesscenter, og for de aktive er der fitnesscenter, ligesom hotellet tilbyder herlige spa-behandlinger.

8 Hotel The Paramount - A Times Square **** 235 W 46th Street, New York, NY, The Paramount er beliggende i hjertet af New York og i gåafstand fra The Majestic Theater, Broadway og Times Square. I nærheden er også Rockefeller Center og Radio City Music Hall. Hotellet har en restaurant, kaffebar/cafe og bar/lounge. Gratis trådløs internetadgang er tilgængeligt, ligesom forretningsfaciliteter og mødelokaler. Alle 597 værelser har aircondition, ipod-dockingstation og pengeskab med plads til bærbar computer. Sengene har topmadras samt egyptiske bomuldslagner, dundyner og duntæpper. Værelserne er udstyret med LCD-tv med premium-satellitkanaler og betalingsfilm. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar, badekåbe og hårtørrer. Yderligere faciliteter omfatter strygejern/strygebræt og clockradio.

9 Restaurant Dos Caminos Dos Caminos er en klassisk mexicansk restaurant beliggende i det hippe downtown. Asada tacos, quesadillas i Mexico City stil, frisk guac og lækre margaritas er blot en forsmag på, hvad Dos Caminos Mexican Restaurant byder på.

10 The High Line The High Line er en forhøjet godstransportsjernbane, som var i brug fra 1934 til 1980, og som nu er blevet omdannet til en offentlig park på Manhattans vestside. Det er ejet af byen New York, og vedligeholdes og drives af Friends of the High Line. Grundlagt i 1999 af lokale beboere, Friends of the High Line kæmpede for High Lines bevaring og transformation på et tidspunkt, hvor den historiske struktur var under trussel om nedrivning. Parken er 1½ mil lang og går gennem Meatpacking districht, West Chelsea samt Clinton og Hell s kitchen.

11 Five Senses of New York City Turen starter I Rockefeller center på 70. etage på Top of the Rock Observation Deck (SE). Herfra går turen til Wall Street og Touch tyren, der dagligt berøres af Wall Streets mange overtroiske børsmæglere, da det siges den bringer held (FØLE). Vi fortsætter til Chinatown og besøger en af de mange gadebutikker, hvor der bl.a. bliver mulighed for at besøge en te butik (DUFTE). Dernæst besøger vi det verdensberømte kulinariske Chelsea Market, hvor der bliver mulighed for at smage på nogle at markedets utallige delikatesser (SMAGE). På busturen til frokostrestauranten bliver gæsterne overrasket af en lokal entertainer, der pludselig hopper på bussen og begynder at synge gamle evergreens fra/om New York (LYTTE). SE FØLE DUFTE SMAGE LYTTE

12 9/11 Memorial 9/11 Memorial er en ualmindelig smuk mindepark for hændelsen 9/ og de næsten der mistede livet. Der hviler en højtidelig stemning over området og man kan ikke undgå at blive bevæget. Vi arrangerer at gæsterne får mulighed for at møde en pensioneret politibetjent, der oplevede 9/11 og som vil fortælle øjenvidne beretninger.

13 Hamburgerfrokost i Old Bank Vault The Vaults er et af Manhattans mest unikke lokaler. Det er en gammel bank dateret tilbage til 1890 erne, som er blevet transformeret til en restaurant. Restauranten er beliggende lige overfor New York Stock Exchange og serverer dejlige retter både til frokost og til aften.

14 Madison Square Garden - Game night Aftenevent i det verdensberømte Madison Square Garden. I kommer til at se enten New York Knicks (Basketball) eller New York Rangers (Ishockey) spille. Vi har arrangeret VIP lounge med ALL American buffet inden kampen. Maksimum 40 gæster pr. VIP lounge.

15 Harlem Renaissance Sightseeing Formiddagssightseeing i Harlem - bydelen med den fantastiske historie som kan dateres tilbage til år Harlem byder på ægte afro/amerikansk kultur, og turen går også til det berømte Apollo Theater, hvor der gives en unik og eksklusiv rundvisning backstage.

16 Harlem Tavern En af de populæreste restauranter i Harlem hvor køkkenet hylder de amerikanske traditioner i hyggelige omgivelser. Vi har mulighed for at arrangere en privat intim koncert på Harlem Tavern med f. eks. gospel kor eller jazz orkester (mod tillæg).

17 Theateraften A Night on the Great White Way - en klassisk aften på Broadway. Først skal I nyde en god middag på restaurant Buca Di Beppo, hvor maden serveres på bordene som tag-selv buffet, med tonerne af Frank Sinatra og Dean Martin i baggrunden. Efter middagen følges I igennem neonlyset til et af de mange teatre på Broadway.

18 Bateaux New York New York s ultimative middagscruise. Sejltur rundt om Manhattan med skyskrabere og millioner af lys i horisonten. Dette er en helt unik måde at opleve New York fra vandsiden samtidig med man nyder god mad, lytter til live jazz og hygger sig.

19 Dag 1 16:15 Ankomst til New York Newark lufthavn Lufthavnstransfer til hotel med engelsktalende guide Guiden vil modtage jer i ankomsthal med firmaskilt Check in Bagage leveres til værelserne 18:00 Bus fra hotellet til restaurant 18:30 Middag på Dos Camino Efter middagen får I en guidet tur på The High Line 23:00 Retur til hotellet

20 Dag 2 06:30 Morgenmad i hotellets restaurant 09:00 Five Senses Tour 13:00 Frokost på The Old Bank Vault 17:30 Bus fra hotellet til Madison Square Garden 18:00 Madison Square Garden - Game Night 3x VIP lounges inkl. mad og øl Basketball- eller Ishockeykamp 23:00 Bus retur til hotellet

21 Dag 3 06:30 Morgenmad i hotellets restaurant 10:00 Sightseeingtur til Harlem inkl. besøg på Apollo Theatre 13:00 Frokost på restaurant Harlem Tavern 17:30 Bus fra hotellet til restaurant 18:00 Pre-theatre middag på restaurant Bucca De Beppo 21:30 Broadway Show - Der findes et utal af opsætninger på Broadway 24:00 Bus retur til hotellet

22 Dag 4 07:00 Morgenmad i hotellets restaurant Dagen på egen hånd 18:00 Bus fra hotellet til Bateaux New York 19:00 Dinner Cruise inkl. 3 retters menu En fantastisk og unik mulighed for at opleve New Yorks skyline og frihedsgudinden fra vandet! 22:30 Bus retur til hotellet

23 Dag 5 07:00 Morgenmad i hotellets restaurant 12:00 Check out Bagage kan efterlades i et aflåst lokale ved hotelreceptionen 15:00 Bus fra hotellet til New York Newark lufthavn 18:30 Flyafgang fra New York Newark lufthavn Dag 6 07:10 Ankomst København

24 Full Service - Travel & Event Management At håndtere rejser og events kan være både kompliceret og overvældende. At holde styr på hvem, der har tilmeldt sig, og hvem der ikke har osv. er ofte en meget tidskrævende proces, som kræver stor ekspertise. Eventcom har et designet system til at håndtere samt administrere events online. Det kan være seminarer, kick-offs, møder, receptioner, grupperejser eller helt almindelige forretningsmiddage. At gennemføre Travel & Event administration med Eventcom er enklere, hurtigere og langt mere kosteffektivt end at gøre det på traditionel vis. Faser i Travel & Event forløbet Før: online registrering af deltagere, eventmarkedsføring, opmærksomhedsskabende aktiviteter og indbydelser via eller post, påmindelse til endnu ikke registrerede deltagere, bekræftelse via web eller samt statusrapport til arrangør. Efter: indbydelse til evaluering via , evalueringsformular, online rapportering af evalueringen, opfølgningsmail med kampagner samt tilbud i relation til arrangementet. Hvorfor? Fordi Eventcom Travel & Event Management er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og giver det optimale udbytte. Vi tilbyder: Online administration og markedsføring af Travel & Events Online tilmeldings- og registreringssite f.eks. Forøgelse af deltagerantallet Reduktion i arrangementsomkostninger Målrettet og segmenteret kommunikation, mail, sms, plakater, facebook, web, twitter eller intranet Indsamling og distribution af forretningsmuligheder fra arrangementer Strømlining af administrationen og overblik over hele processen Privat rejseleder på turen Budget og fakturering CD med billeder og videoer fra turen samt online evaluering

25 Pris Pris pr. person fra DKK ,00 Prisen inkluderer: Flyrejse København New York t/r inkl. skatter og afgifter. 4 nætter på dobbeltværelse inkl. morgenmad Lufthavnstransfer t/r inkl. guide assistance Middag Dos Caminos inkl. drikkevarer til maden Five Senses Tour of New York, 9/11 memorial entré inkl. guide Burger frokost på The Old Bank Vault inkl. drikkevarer til maden Madison Square Garden, Game Night i VIP lounge inkl. mad og øl Harlem Renaissance - sightseeing inkl. guide og backstage tour på Apollo Theatre Frokost på Harlem Tavern inkl. drikkevarer til maden Pre-theatre middag på Bucca di Beppo inkl. drikkevarer til maden Broadway show (show ikke valgt) Dinner Cruise Bateaux New York inkl. 3 retters menu, drikkevarer samt musik Bustransfers samt guideservice iht. Program 1x Eventcom rejseledere på turen Bidrag til rejsegarantifonden samt ansvarsrisikoforsikring Tillæg Provinstilslutning ca. DKK 1.500,00 pr. person Enkeltværelse, enkelt og dobbeltværelse pris er stort set ens USA, så det bliver et stort tillæg fra DKK 6.000,00 hele perioden Der er ikke foretaget reservationer, derfor er pris og ledig kapacitet med forbehold.

26 Afbestillingsforsikring Der kan tegnes afbestillingsforsikring, som dækker pakkerejsen og som gælder ved annullering pga. akut opstået lægedokumenteret sygdom hos den rejsende eller dennes nærmeste pårørende. Pris for denne forsikring er 6 % af billetprisen. Den tegnes ved bekræftelse af rejsen. Rejseforsikring Vi gør opmærksom på, at det gule sygesikringskort ikke dækker ved forretnings- og erhvervsrejse. Vi anbefaler derfor, at der tegnes en speciel rejseforsikring med en dækning, som er i overensstemmelse med ovenstående rejsearrangement. Vi vil naturligvis meget gerne være behjælpelig med at tegne en sådan. Ansvarsrisiko Til dækning af den udvidede ansvarsrisiko i medfør af DRF-lovgivning om pakkerejser, opkræver vi DKK 10,00 pr. person inklusiv i grundprisen. Rejsegarantifond Obligatorisk tilskud til rejsegarantifonden DKK 20,00 pr. person er inklusiv i grundprisen. Hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er I naturligvis meget velkomne til at kontakte os. Venlig hilsen Eventcom

Fra kyst til kyst. Den store 20 dages rundrejse i USA. Oplevelsesrejse til USA med

Fra kyst til kyst. Den store 20 dages rundrejse i USA. Oplevelsesrejse til USA med Den store Oplevelsesrejse til USA med 2 Fra kyst til kyst Den store New York -Boston -Niagara -Washington -San Francisco - Fresno -L.A. -Laughlin -Grand Canyon -Bryce -Las Vegas Tag med på opdagelse i

Læs mere

Skift bilen ud med vinger og nå alle de klassiske turistmål på USA's vestkyst på den

Skift bilen ud med vinger og nå alle de klassiske turistmål på USA's vestkyst på den Rejsedato: Lør. 27.04.13 - Man. 06.05.13 Dage: 10 Tillæg enkeltværelse: 1.900,- Pris pr. person: 23.995,- Skift bilen ud med vinger og nå alle de klassiske turistmål på 's vestkyst på den F Frokost halve

Læs mere

INDHOLD: Visum og pas

INDHOLD: Visum og pas florida Florida I Florida kan I finde stort set alt det, der skal til for at få den perfekte ferie. Her er kilometervis af hvide strande, et sandt overflødighedshorn af attraktioner, et subtropisk/tropisk

Læs mere

Blue Hawaii. New York & San Francisco

Blue Hawaii. New York & San Francisco information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Blue Hawaii New York & San Francisco 2015 16 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk 2 nætter i New York stor byrundtur

Læs mere

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd Oplevelsesrejse til USA med Sydstaterne 14 dages klassisk rundrejse i det sydlige USA Georgia, North Carolina, South Carolina, Florida, Louisiana, Mississippi,

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Florida The Sunshine State 2014 12 dage - Fly Kilometervis af hvide strande, et eldorado for alle livsnydere. Miami, en moderne metropol hvis Art Deco huse er kendt fra mange

Læs mere

FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN

FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN FRA LOS ANGELES TIL KØBENHAVN Kom med på en imponerende rejse fra Los Angeles, USA til vores egen hovedstad København Afrejse d. 12-04-2015 Book jeres kahyt allerede nu! Norwegian Star På side 2 finder

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Godt et år er gået, siden vi valgte at udvide forretningen og udgive vores første

Læs mere

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai 20 dage Vinter 2015/16 Krydstogt fra Venedig til Dubai Krydstogt fra Venedig til Dubai Velkommen på et krydstogt som byder på en kombination af historiske byer, kulturskatte, moderne byer og Mellemøstens

Læs mere

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk NU MED

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing

Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing Dansk Svømmeunion har i samarbejde med Holstebro RejseCenter strikket

Læs mere

HIMMERLANDS UNGDOMSSKOLE EFTERSKOLEN FOR IDRÆT OG KREATIVITET

HIMMERLANDS UNGDOMSSKOLE EFTERSKOLEN FOR IDRÆT OG KREATIVITET HIMMERLANDS UNGDOMSSKOLE EFTERSKOLEN FOR IDRÆT OG KREATIVITET Rejsetidspunkter Vi skal rejse i fire forskellige grupper. Tre grupper skal fra Hobro med tog til København og flyve derfra. En af grupperne

Læs mere

HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY

HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY HOTEL GUIDE MINIFERIE WEEKENDOPHOLD SELSKABER OG FESTER KURSUS/KONFERENCER GOLFOPHOLD AKTIV CYKELFERIE REVY ÅRETS GAVEIDÉ Giv et gavekort til din kollega, familien eller bare én du holder af... Gavekortene

Læs mere

HOTEL GUIDE. Miniferie Weekendophold Selskaber / fester Møder / konferencer Golfophold Revy. Hotel Phønix Hotel Hjallerup Kro. Hotel.

HOTEL GUIDE. Miniferie Weekendophold Selskaber / fester Møder / konferencer Golfophold Revy. Hotel Phønix Hotel Hjallerup Kro. Hotel. Hotel Vildbjerg Miniferie Weekendophold Selskaber / fester Møder / konferencer Golfophold Revy HOTEL GUIDE Hotel Phønix Hotel Hjallerup Kro Hotel Søparken Dronninglund hotel Hotel Limfjorden Hotel Marina

Læs mere

Kursus & konferencer

Kursus & konferencer Kursus & konferencer Velkommen til Danske Hoteller Vi tilbyder med 13 moderne og velfung erende hoteller i hele landet kursusfaciliteter til særdeles attraktive priser. Alle arrangementer, uanset størrelse,

Læs mere

Fra Venedig til Sortehavet

Fra Venedig til Sortehavet Fra Venedig til Sortehavet Spændende sørejse gennem Bosporusstrædet til Ukraine med dansk rejseleder, 13 dage Venedig Bari Athen (Piræus) Jalta Odessa Istanbul Katakolon Dubrovnik Venedig Afrejse d. 15/09/2012

Læs mere

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder I tæt samarbejde med vores erfarne eksperter i Thailand, Michael Schulz og Morten Djørby, har vi sammensat en fyldestgørende

Læs mere

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada USA & CANADA Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter USA & Canada 2011 Om Risskov Travel Partner Siden starten i 1992 har Risskov Travel Partner A/S været i rivende udvikling, og i dag tilbyder

Læs mere

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Vi har glædet os til at præsentere Samson Travels første feriekatalog. Gennem

Læs mere

MEXICO. 6 yucatan 7 yucatan på egen hånd. 14 merida 15 campeche

MEXICO. 6 yucatan 7 yucatan på egen hånd. 14 merida 15 campeche MEXICO MEXICO Mexico er et land med mange kontraster. Himmelstræbende bjergkæder indrammer frugtbare dale, frodig regnskov afløses af trøstesløs ørken. Her er en af verdens største byer og et uendeligt

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS. Af Sidse Rolskov og Ditte Petersen. der tog os ikke med storm, men med musik, farver og venlighed

CWT MEETINGS & EVENTS. Af Sidse Rolskov og Ditte Petersen. der tog os ikke med storm, men med musik, farver og venlighed CWT MEETINGS & EVENTS Af Sidse Rolskov og Ditte Petersen der tog os ikke med storm, men med musik, farver og venlighed 32 33 Vil du høre mere om muligheder for møder og events i Irland, er du velkommen

Læs mere

SPROGREJSER SommEren 2012 FOr dig MELLEM 13 og 20 år Juniorkurser 10 13 år

SPROGREJSER SommEren 2012 FOr dig MELLEM 13 og 20 år Juniorkurser 10 13 år SPROGREJSER SommEren 2012 FOr dig MELLEM 13 og 20 år Juniorkurser 10 13 år oplev dit livs sommer! Tag på SPROGREJSE og vælg mellem 20 forskellige destinationer Tips! Bestil din sprogrejse til sommeren

Læs mere

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR

KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR KRYDSTOGT TIL NORDKAP MED NORWEGIAN STAR Tag med Norwegian Star på et fantastisk krydstogt op langs Norges kystlinje hvor vi besøger Nordkap Afrejse d. 11-06-2016 Bestil din kahyt inden d. 31-07-2015 og

Læs mere

Kids go California. Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter. SAS Travel Center When you expect more

Kids go California. Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter. SAS Travel Center When you expect more Rejsen i hovedpunkter Længde: 15 dage / 14 nætter Højdepunkter: Los Angeles, Santa Barbara, San Simeon, Monterey, San Francisco, Yosemite National Park, Sequoia National Park, San Diego og Anaheim. Rejs

Læs mere

GO BEYOND SIGHTSEEING

GO BEYOND SIGHTSEEING INDLEDNING KILROY s Oplevelsespakker kan hjælpe jer med at få det optimale ud af jeres oplevelser på stedet. På en lang række destinationer har vi samlet forslag til jer om, hvad I kan opleve på destinationen

Læs mere