Evaluering af målopfyldelsesgrad

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering af målopfyldelsesgrad"

Transkript

1 Evaluering af målopfyldelsesgrad Nedenfor evalueres målopfyldelsesgrad for resultatlønskontrakt for perioden 1. august juli 2015 indgået mellem Erhvervsgymnasiet Grindsteds bestyrelse og direktør Jesper Dahlmann med udgangspunkt i bemyndigelsesskrivelse fra Undervisningsministeriet af 27. juni 2013, sags nr N Indsatsområder og målsætninger 1.1. Basisramme For basisrammens indsatsområder gælder følgende målsætninger: Tilpasning af planlægnings- og styringsværktøjer (10 af 20%) Med fuld implementering af OK13 for alle undervisere er der behov for at tilpasse planlægnings- og styringsværktøjer, så de understøtter intentionerne i OK13. a. Underviserne får udmeldt opgaveportefølje med procentinterval for de enkelte opgavegrupper. (5 af 5%) Den foreløbige opgaveportefølje, som blev udmeldt primo juni, er under revision med baggrund i sene ansættelser og opgørelse af merarbejde, og i forlængelse heraf udmeldes endelig opgaveportefølje, hvor procentintervaller er tilføjet. b. Der fastlægges og implementeres en procedure for løbende opfølgning og tilpasning af arbejdstidens anvendelse på de enkelte opgavegrupper. (5 af 5%) Følgende er fra skoleårets start sat i værk: - i begyndelse af hver måned afleverer underviserne tidsregistrering i form af lokalt udarbejdet regneark. - tidsregistreringerne pr. medarbejder opsummeres i administrationen, så status for tidsforbrug på hovedgrupper kan sammenlignes med det budgetterede forbrug. Evt. større afvigelser danner grundlag for en nærmere konsultering af de detaljerede tidsregistreringer. - oktober, januar og maj afvikles statussamtaler med underviserne, hvoraf især de to førstnævnte kan give anledning til justering af arbejdstidens anvendelse. - primo august, når al arbejdstid er registreret, gennemføres afsluttende samtaler med underviserne, hvor bl.a. omfanget af merarbejde til honorering udmeldes. c. Underviserne gennemfører ultimo skoleåret en evaluering af ændringerne i forlængelse af OK13 med fokus på arbejdstidstilrettelæggelse, arbejdsbelastning m.v. (0 af 10%) Ej gennemført, da det i stedet påtænkes at indgå i en forestående MTU.

2 Institutionsudvikling (60 af 60%) At prioritere initiativer til skolens fortsatte udvikling. a. I tilknytning til EUD-reformen skal der indholds- og strukturudvikles vedrørende grundforløb 1 (GF1), grundforløb 2 (GF2), EUD10, EUX i såvel lokale som regionale samarbejder. (40 af 40%) GF1 Dette arbejde er foregået i 1. halvår 2015, og resultatet heraf er fastholdt i den lokale undervisningsplan, som er tilgængelig via link på skolens hjemmeside. Skolens EUD-team har deltaget i informationsmøder og inspirationsseminarer arrangeret af ministeriet, DE-L og også i regi af samarbejdsskoler. GF2 Dette arbejde har måttet afvente færdiggørelse af GF1-arbejdet, hvorfor det igangsattes ultimo skoleåret. Udviklingen foregår analogt til processen vedr. GF1. EUD10 I samarbejde med SDE, Grindsted Landbrugsskole, SOSU og UU-Billund er der fastlagt en model for gennemførelse af EUD10, idet afviklingen foregår som en del af SDE s driftsoverenskomst med Billund Kommune vedr. 10. klasse. De øvrige erhvervsskoler bidrager i form af særlig brobygning. EUX Model for gennemførelse af EUX på det merkantile område vil afhænge ganske meget af elevtallet. Ved et lavt elevtal må der tænkes i øget samlæsning i GF1 og GF2, mens et rent eux-hold rent logistisk er væsentlig lettere at håndtere. Da der ikke pr. 1. august 2015 er etableret eux på skolen, benyttes efteråret 2015 til at inhente erfaringer fra andre skoler, herunder Handelsgymnasiet Ribe, som skolen har et tæt samarbejde med ledelsesmæssigt. b. Gennemførelse af informationsindsats målrettet potentielle elever og disses forældre, UU, folkeskolernes udskolingsafdelinger og det lokale erhvervsliv vedrørende EUD-reformen på det merkantile område. (10 af 10%) - på fællesmøder på folkeskolerne om aftenen fik jeg mulighed for indledningsvis i det fælles forum at give en grundlæggende orientering om EUD-reformen, herunder EUX. - der er udarbejdet nyt informationsmateriale, som er blevet brugt i vejledningsindsatsen lokalt. - der er gennemført markedsføringskampagne specielt omhandlende EUD-reformen på vort område. - i september 2014 gennemførtes et eftermiddagsarrangement for folkeskolernes udskolingsundervisere, hvor fokus var på eud-reformen. - sammen med SDE og Billund Erhvervsfremme gennemførtes i foråret 2015 et fyraftensmøde med ca. 35 deltagere fra det lokale erhvervsliv, hvor fokus alene var EUD-reformen. c. Gennemførelse af en oplysnings- og analyseproces i tæt dialog med Billund Kommunes nyetablerede kompetencecenter, så skolens kompetencer og uddannelsesportefølje kan bringes i spil i relation til den betydelige målgruppe, som skal igennem en proces med henblik på at blive klar til uddannelse (primært erhvervsuddannelse). (10 af 10%)

3 Følgende aktiviteter er gennemført i skoleåret: - i efteråret 2014 indledende møde med leder af kompetencecenteret med henblik på afklaring af ønsker og behov. - i efteråret 2014 fællesmøde mellem kompetencecenterets medarbejdere og skolens ledelse, hvor konpetencecenterets medarbejdere blev orienteret om ungdomsuddannelsessystemet, AMU-systemet og de muligheder, disse indeholder i relation til de borgere, som kommer i kontakt med kompetencecenteret. - JD orienterede i foråret 2014 på seminar for Billund Kommunes beskæftigelsesudvalg m.fl. sammen med SOSU om brobygningsaktiviteter i tilknytning til arbejdsmarkeds- og kontakthjælpsreformens krav om uddannelsespålæg. - JD og EUD-afdelingsleder Carsten Nyvang deltog sammen med SOSU i juni 2015 i møde med JobCenter Billund med henblik på udarbejdelse af konkret tilbud på aktivitet for kompetencecenteret. Mødet mundede ud i et tilsagn fra JobCenteret om at udarbejde en rammebeskrivelse, som skolerne efterfølgende kan udfærdige konkret tilbud inden for Videreudvikling af institutionssamarbejde i Campus Grindsted (20 af 20%) At øge effekten af institutionssamarbejde drifts- og aktivitetsmæssigt. a. Alternative udviklingsscenarier udarbejdet (10 af 10%) I foråret 2015 er en række mulige samarbejder opstillet: - samarbejde vedr. fælles praktikpladsindsats - samarbejde vedr. fælles EUD-ledelse - samarbejde vedr. fælles rekrutteringsindsats målrettet de gymnasiale uddannelser - samarbejde vedr. ansættelse af fælles medarbejdere - samarbejde vedr. skolens kursusafdeling og dens aktiviteter - samarbejde vedr. fælles markedsføringsindsats De pågældende samarbejdsområder er indledningsvis vurderet mht. umiddelbart samarbejdspotentiale og -effekt, hvorefter skolen er indgået i drøftelser vedr. samarbejder (EUD-ledelse, ansættelse af fælles medarbejdere, fælles markedsføringsindsats) b. Formelle drøftelser af scenarier gennemført med udvalgte samarbejdspartnere (10 af 10%) - drøftelse, forhandling og aftaleindgåelse vedr. fælles EUD-ledelse i skoleåret (sammen med Handelsgymnasiet Ribe) - 1. halvår 2015 drøftelse og iværksættelse af fælles rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere (sammen med Grindsted Gymnasium & HF) - 1. halvår 2015 deltagelse i drøftelser og oplæg samt efterfølgende beslutning vedr. fælles markedsføringsindsats (sammen med andre udbydere af af merkantil EUD og erhvervsgymnasiale uddannelser) - november 2014 drøftelser med SDE s topledelse vedr. tættere drifts- og ledelsessamarbejde lokalt - april 2015 drøftelser mellem de samlede ledelser på EGG og Grindsted Gymnasium & HF vedr. erfaringer med hidtidigt samarbejde og afdækning af nye muligheder

4 1.2. Ekstraramme For ekstrarammens indsatsområder gælder følgende målsætninger: Fortsat implementering af OK13 (75 af 75%) At udvikle tiltag til øget samarbejde og øget elevlæring, bl.a. muliggjort via OK13 a. Evaluering af effekt af indført obligatorisk tilstedeværelse gennemført (15 af 15%) På PR-møde 08. april 2015, dagsordenens pkt. 6, foregik der en mundtlig evaluering af den obligatoriske tilstedeværelse. Evalueringen viste, at der har været udbredt tilfredshed med ordningen, og at tiden har været anvendt til samarbejde og opgaver, som har givet den obligatoriske tilstedeværelse mening. Konklusion blev, at ordningen vil blive fortsat i det nye skoleår. b. Indsamling af konkrete erfaringer fra andre skoler gennemført og idekatalog opstillet (30 af 30%) På erfa-møder blandt samarbejdsskoler og på møder i DE-L regi samt via skolens deltagelse i toplederkonference og SIP-kursus har konkrete ideer og erfaringer været drøftet. I det omfang, ideerne vurderedes at være brugbare i egen organisation, er de medtaget på brutto-idelisten. Flere af disse ideer er i løbet af skoleåret blevet taget i anvendelse i egen organisation. c. Iværksættelse af minimum 3 nye konkrete initiativer (30 af %) - Arbejdsgruppe til beskrivelse af, hvordan omlagt skriftlighed kan udnyttes til at skabe øget læring, hvordan det praktisk kan tilrettelægges og i hvilket omfang, er etableret. Gruppen barsler i efteråret 2015 med konkret oplæg. - Der har været afholdt pædagogisk arrangement under temaet klasseledelse med oplæg af PhD Dorthe Aagaard. I forlængelse heraf blev der på foranledning af pædagogisk udvalg i en 6 ugers periode fokuseret på flere værktøjer til opnåelse af bedre klasseledelse. - På foranledning af pædagogisk udvalg har alle undervisere i afgrænsede perioder fokuseret på fx flipped learning, variation, motivation. Erfaringerne hermed er tilstræbt formidlet via fælles elektronisk platform og på møder. - På foranledning af pædagogisk udvalg iværksattes i 1 halvår 2015 i en afgrænset periode kollegial supervision, hvor kollegerne efter aftale overværede hinandens undervisning og efterfølgende evaluerede denne, evt. med udgangspunkt i aftalte fokuspunkter. Denne supervisionsform er besluttet videreført i det nye skoleår Frafaldsindsats (25 af 25%) At iværksætte frafaldsbegrænsende initiativer blandt andet baseret på fællesskab og trivsel.

5 a. I samarbejde med elevrådet er iværksat nye sociale aktiviteter (10 af 10%) - påskefrokost for alle skolens elever gennemført som festlig afslutning før påskeferien (elevrådet varetog salg af drikkevarer) - sammen med elevrådets repræsentanter i aktivitetsudvalget blev der gennemført Halloweenoverraskelse november 2014 og eventen Slå katten af tønden februar fredagscafé med grill maj temafester med deltagelse af kunstner - musikudøvelsesaktivitet to eftermiddage i foråret 2015 (skolen vært ved forplejning) b. I samarbejde med elevrådet er iværksat tiltag til forbedring af det fysiske skolemiljø (10 af 10%) - nyindretning af elevrådslokalet i kælderen, som bruges bl.a. til fredagscafe (indrettet med palle-møbler, som er designet og bygget i samarbejde med pedellen. Etablering af farvet LED lys og alpestemning - indkøb og opstilling af nye gruppe- og afslapningsmøbler på HTX-gangen i kælderen - ny belysning besluttet i foråret, men kan først udføres i efteråret. c. Online lektiehjælpsmulighed iværksat (5 af 5%) Online lektiehjælp blev implementeret med virkning fra 1. januar Målopfyldelsesgrad basisramme 95% Målopfyldelsesgrad ekstraramme 100% Grindsted, den 29. september 2015 Kent Christensen Lene W. Knudsen Jesper Dahlmann formand næstformand direktør

Evaluering af målopfyldelsesgrad

Evaluering af målopfyldelsesgrad Evaluering af målopfyldelsesgrad Nedenfor evalueres målopfyldelsesgrad for resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 31. juli 2017 indgået mellem Erhvervsgymnasiet Grindsteds bestyrelse og direktør

Læs mere

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016

Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Evaluering af resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2015 til den 31. juli 2016 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet

Læs mere

Resultatlønskontrakt: Mål- og indsatsområder 2013-2014 samt grad af målopfyldelse. Basisrammen

Resultatlønskontrakt: Mål- og indsatsområder 2013-2014 samt grad af målopfyldelse. Basisrammen Resultatlønskontrakt: - og indsatsområder 2013-2014 samt grad af målopfyldelse 1. Undervisning 1.1 Lektieintegreret HF Basisrammen Formålet med udviklingsarbejdet er at styrke læringen i HF-uddannelsen

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Resultatlønskontrakt Forstander Sune Ahrenkiel

Resultatlønskontrakt Forstander Sune Ahrenkiel Resultatlønskontrakt 2017-18 Forstander Sune Ahrenkiel Nærværende resultatlønskontrakt er indgået mellem bestyrelsen for Handelsgymnasiet Ribe og forstander Sune Ahrenkiel med udgangspunkt i Undervisningsministeriets

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret -2016. Indsatsområder A.

Læs mere

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2017/2018 Tønder Handelsskole

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2017/2018 Tønder Handelsskole Peter Norman, Bestyrelsesformand Opgørelse af resultatlønskontrakt for direktør Carsten Uggerholt Eriksen for perioden 1. august 2017 31. juli 2018 Formål og rammer Resultatkontrakten er udarbejdet med

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Næstved den 23. november 2017 Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen på EUC Sjælland og direktør John Norman for finansåret 2018 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer

Læs mere

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C

Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Opgørelse af resultatlønskontrakt 2014 for direktør Elsebeth Melgaard, SOSU C Indledning Kontrakten skal tjene følgende formål: 1. Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen. 2. Den skal understøtte

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 1. oktober 2015 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2015-2016 Basisrammen Indsatsområde A: Studieparathed med 10 % Mål: der er gjort en indsats for, at den generelle studieparathed

Læs mere

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium

Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt Tørring Gymnasium Rapport vedrørende realiseringen af Rektors resultatlønskontrakt 2016-17 Tørring Gymnasium Indsatsområder for basisrammen: 1. Synlighed og rekruttering af nye elever Vægt: 50% Med henblik på at styrke

Læs mere

Resultatkontrakt for direktør Ann K. Østergaard

Resultatkontrakt for direktør Ann K. Østergaard Resultatkontrakt for direktør Ann K. Østergaard I henhold til bemyndigelse fra Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling ved brev af 27. juni 2013 sagsnr. 065.46N.961 indgås resultatkontrakt i

Læs mere

Kvalitetssystem for KUU Køge-Roskilde-Greve

Kvalitetssystem for KUU Køge-Roskilde-Greve Kvalitetssystem for KUU Køge-Roskilde-Greve Kvalitetssikring og evaluering for KUU Køge-Roskilde-Greve Formålet med kvalitetssikringssystemet for KUU Køge-Roskilde-Greve er at sikre, at uddannelsen i vores

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt 2017 2018 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen har i et brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens leder. Rektor forhandler efterfølgende

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret 2016-2017. Indsatsområder

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2015/2016 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP. indsatser og afdelingens EFQMplan

AFTALE OM RESULTATLØN 2015/2016 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP. indsatser og afdelingens EFQMplan AFTALE OM RESULTATLØN 2015/2016 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2015/2016: Basisramme: Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde EFQM - som ledelsesværktøj At implementere EFQM som

Læs mere

Rektors Resultatlønskontrakt 2016

Rektors Resultatlønskontrakt 2016 Rektors Resultatlønskontrakt 2016 I henhold til bemyndigelsesbrev fra Undervisningsministeriet af 27. juni 2013 indgås nedenstående resultatlønskontrakt med rektor Mogens Hansen. Samtidig bemyndiges rektor

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Bilag 3 Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2015-2016 Indikatorer og målopfyldelse De enkelte resultatmål i kontrakten måles ved hjælp af indikatorer,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør Lene Kvist

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør Lene Kvist SOSU Nord, marts 2019/LK Resultatlønskontrakt for perioden 1. Januar 31. december 2019 Direktør Lene Kvist Indsatsområder 2019: Mål Strategi / indsats Andel af samlet resultat Basisrammen 100% 1. Forudsætningerne

Læs mere

Rektors Resultatlønskontrakt 2015

Rektors Resultatlønskontrakt 2015 Rektors Resultatlønskontrakt 2015 I henhold til bemyndigelsesbrev fra Undervisningsministeriet af 27. juni 2013 indgås nedenstående resultatlønskontrakt med rektor Mogens Hansen. Samtidig bemyndiges rektor

Læs mere

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Side 1 af 6. Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2015-2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017

Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Udmøntning aftale om resultatløn for skolens direktør for skoleåret 2016/2017 Status Resultat Basisrammen Bestyrelsen bestemmer, hvilke indsatsområder der skal indgå i basisrammen. Indsatsområderne skal

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering

Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Resultatlønskontrakt 2016 evaluering Basisramme Emne Evaluering Vægtning Målopfyldelse 1. Fokus på uddannelserne og rekruttering Sikre at flere unge vælger uddannelsesområdet sundhed-, omsorg og pædagogik

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 17. december 2018 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

Resultatlønskontrakt for skoleåret

Resultatlønskontrakt for skoleåret Resultatlønskontrakt for skoleåret 2013 2014 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Ministeriet for Børn og Undervisning) De primære formål med resultatlønskontrakten for øverste leder er: Den skal

Læs mere

Målopfyldelse for resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2014-31. juli 2015 - for KTS direktør Ole Heinager. Vurderinger Pct. Andel Pct.

Målopfyldelse for resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2014-31. juli 2015 - for KTS direktør Ole Heinager. Vurderinger Pct. Andel Pct. Målopfyldelse for resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2014-31. juli 2015 - for KTS direktør Ole Heinager Vurderinger Andel Basisramme 1 Strategi og organisationsudvikling En erhvervsskole fremtid

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2017/2018 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP

AFTALE OM RESULTATLØN 2017/2018 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP AFTALE OM RESULTATLØN 2017/2018 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2017/2018: Basisramme: Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde Kvalitet og Det gode Arbejdsmiljø Indsatsområdets resultatmål,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2018 til den 31. juli 2019 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Eksempler på delmål til resultatlønskontrakter

Eksempler på delmål til resultatlønskontrakter Eksempler på delmål til resultatlønskontrakter Implementering af byggeri og lokaleindretninger. At sikre at institutionen fortsat kan leve op til de fastsatte strategiske kvantitative og kvalitative vækstmål,

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

Bekendtgørelse om introduktionskurser og brobygning til. ungdomsuddannelserne

Bekendtgørelse om introduktionskurser og brobygning til. ungdomsuddannelserne Bekendtgørelse om introduktionskurser og brobygning til ungdomsuddannelserne I medfør af 10 g i lov om vejledning om uddannelse og erhverv samt pligt til uddannelse, beskæftigelse m.v., jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2018

Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2018 Resultatlønskontrakt for Direktøren på Handelsfagskolen 2018 Resultatlønskontrakten følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende institutioner.

Læs mere

Direktørens resultatkontrakt 1.8.13-31.7.14

Direktørens resultatkontrakt 1.8.13-31.7.14 Direktørens resultatkontrakt 1.8.13-31.7.14 Bestyrelsen er bemyndiget til at indgå resultatkontrakt med skolens direktør jf. Undervisningsministeriets brev af 27.6.2013. I forhold til skolens størrelse

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Vurdering af resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2014-2015 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønkontrakt

Læs mere

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch 2015 / 2016 Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for rektor Henrik B. Bæch. Bestyrelsen for Espergærde Gymnasium og HF har besluttet,

Læs mere

Erhvervsuddannelsesreform

Erhvervsuddannelsesreform Erhvervsuddannelsesreform 2014-2015 Ursula Dybmose, KL Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner, PASS 1. september 2014 Indhold Reformens mål Grundforløbet Flytning af 7 uger Adgangskrav til hovedforløbet

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for og skolens forstander, Jens Munk Kruse (JMK), for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2015. Mellem

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til

Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden til Resultatlønskontrakt for Direktør Torben Pedersen for perioden 01.01.17 til 31.12.17 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af

Læs mere

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium

Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium Resultatkontrakt Rektor, Sct. Knuds Gymnasium 2018-2019 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakter med institutionens

Læs mere

Basisramme maksimalt udmøntes kr. 80.000- Strategiområde Mål Indikator Vægtn ing. Se under ekstrarammen 0%

Basisramme maksimalt udmøntes kr. 80.000- Strategiområde Mål Indikator Vægtn ing. Se under ekstrarammen 0% Basisramme maksimalt udmøntes kr. 80.000- Strategiområde Mål Indikator Vægtn ing Mål opfyldelse Rammevilkår Lovgivning Politiske målsætninger Økonomi Se under ekstrarammen 0% Kursister, Målgrupper rekruttering

Læs mere

Sønderborg Statsskole

Sønderborg Statsskole Sønderborg Statsskole Alment Gymnasium og HF-kursus Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2018-2019 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2016 til den 31. juli 2017 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016

Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016 Resultatlønskontrakt for Bo Larsen for perioden 1/8 2015 til 31/7 2016 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

IT-Strategi 2012-15, revision 28. maj 2013

IT-Strategi 2012-15, revision 28. maj 2013 Indsatsområde: IT-udvikling opfølgning og tilføjelser med rødt, den 29.juni 2013 It er en naturlig og IT og læring får høj prioritet i det effektiv del af det udviklingsarbejde 2012-15 arbejde således

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret

Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret Resultatlønskontrakt for Anne Birgitte Klange for skoleåret 2016-2017 30.09.2016 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres

Læs mere

Resultatlønskontrakt mellem

Resultatlønskontrakt mellem Resultatlønskontrakt mellem Tage Andersen Navn og cpr-nummer og Bestyrelsesformand Søren Sørensen Nærmeste leder Resultatlønskontrakten gælder for skoleåret 2015/2016 og skal være underskrevet senest den

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2013 2014

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2013 2014 2. oktober 2013 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2013 2014 Formål med og gyldighedsperiode for aftalen Der indgås en resultatlønsaftale mellem bestyrelsen for Ordrup

Læs mere

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Faaborg Gymnasium

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Faaborg Gymnasium Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den 10-12-2014 Kl. 15:30 Faaborg Gymnasium Deltagere: Mette Kristensen, Jakob Holm, Søren Sønderlund Hansen, Carl Jørgen Heide, Pia Dam Afbud: Lisa

Læs mere

Ekstrarammen. Mål Målbeskrivelse Måleindikatorer Afrapportering Vægtning 1.

Ekstrarammen. Mål Målbeskrivelse Måleindikatorer Afrapportering Vægtning 1. Beskrivelse og afrapportering af resultatmål til indgået aftale om resultatkontrakt mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og direktør Lars Middelboe (LMH) for perioden 1. januar 2017 til 31. december 2017.

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret

Resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret Resultatlønskontrakt for rektor ved Herlev Gymnasium og HF for skoleåret 2015-2016 Ministeriet for Børn og Undervisning har i brev af 27. juni 2013 bemyndiget bestyrelsen til at indgå resultatlønskontrakt

Læs mere

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017).

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017). Navn: Anne-Birgitte Agger Periode: 15. januar 2018 31. juli 2018 Beløbsramme: Underskrift direktør: Underskrift skolens bestyrelsesformand: Bilag: Øvrige forudsætninger for resultatlønskontrakten. Område:

Læs mere

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017).

Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017). Navn: Søren Kühlwein Kristiansen Underskrift direktør: Periode: August 2017 Juli 2018 Beløbsramme: Underskrift skolens bestyrelsesformand: Bilag: Øvrige forudsætninger for resultatlønskontrakten. Indsatsområder

Læs mere

Rektors resultatkontrakt Basisramme. Udviklingsstrategi 60%

Rektors resultatkontrakt Basisramme. Udviklingsstrategi 60% Rektors resultatkontrakt 2017-18 Basisramme Udviklingsstrategi 2016-2020: Udvikling af nye undervisnings former med henblik på elevernes læring 1. Logistik og styring Den særlige udviklingsindsats for

Læs mere

Resultatlønskontrakt periode mdr. Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017).

Resultatlønskontrakt periode mdr. Det samlede årselevtal realiseres med 931 for finansåret (estimat juli 2017). Navn: Mie Heinfelt Hansen Periode: August 2017 31. december 2017 Beløbsramme: : basisramme 33.333,33 ekstraramme 25.000,00 Kontraktbeløb 1 år Basis og ekstraramme lønskontrakt periode 01.08.17 31.12.17

Læs mere

Bilag B: Konkrete indsatsområder for Aalborg Handelsskole i skoleåret 2017/2018

Bilag B: Konkrete indsatsområder for Aalborg Handelsskole i skoleåret 2017/2018 Bilag B: Konkrete for Aalborg Handelsskole i skoleåret 2017/2018 Basisrammens 1. Overholdelse af skolens budget for 2017 Overholdelse af det budget for skolen, som bestyrelsen har godkendt, er væsentligt

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2013 2014

Resultatlønskontrakt 2013 2014 Resultatlønskontrakt 2013 2014 Formålet med resultatlønskontrakten Resultatlønskontrakten med den øverste leder skal tjene følgende overordnede formål: Den skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret 2018-2019 Baggrund og indledning: Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og undervisningsministeriets

Læs mere

VID Erhvervsuddannelser

VID Erhvervsuddannelser VID Erhvervsuddannelser Reformimplementering og obligatoriske indsatsområder Hvert forår udarbejder Viden Djurs en handlingsplan, der fastlægger de udviklings- og forandringsbehov, som uddannelserne under

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2014/2015: Basisramme Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde Strategiproces At bidrage til fælles kultur og værdier

Læs mere

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015

Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg. Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Temamøde for formandskaberne af de lokale uddannelsesudvalg Temamøde LUU formandskaber 18. februar 2015 Program 13.00 13.10 Velkomst og status på reformen v/ Nanna Højlund, formand PASS 13.10 14.15 Form

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2017 til 31. december

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018

Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august juli 2018 Resultatlønskontrakt for rektor ved Hjørring Gymnasium og Hf-kursus, 1. august 2017-31. juli 2018 Formål med kontrakten Følgende resultatlønskontrakt skal medvirke til at tjene følgende overordnede formål

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Resultatløn 2014/2015 en afrapportering i forhold til resultatmålene

Resultatløn 2014/2015 en afrapportering i forhold til resultatmålene Resultatløn 2014/2015 en afrapportering i forhold til resultatmålene Basisrammen: 1. Masterclass vægt 10% Det igangværende talentarbejde (Forskerspirer og Talentelever på ATU) suppleres med et tilbud om

Læs mere

Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2015 2016.

Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2015 2016. Indsatsområder og handlingsplaner for erhvervsuddannelserne, 2015 2016. Dette skoleår vil være præget af implementeringen af reform på erhvervsuddannelserne. Reformens mål er overordnet at skabe bedre

Læs mere

Kursusforløbet har til formål at inspirere og understøtte skolernes igangværende arbejde med at realisere erhvervsuddannelsesreformen.

Kursusforløbet har til formål at inspirere og understøtte skolernes igangværende arbejde med at realisere erhvervsuddannelsesreformen. Afdeling for Ungdoms- og Voksenuddannelser Frederiksholms Kanal 26 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5302 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Invitation til "Skoleudvikling i Praksis"

Læs mere

Resultatlønskontrakt, september 2014/2015

Resultatlønskontrakt, september 2014/2015 Resultatlønskontrakt, september 2014/2015 Baggrund Denne kontrakt er udfærdiget i overensstemmelse med Undervisningsministeriets bemyndigelse af 27. juni 2013 til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret

Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret Resultatlønskontrakt for Rektor Susanne Juul Stubgaard skoleåret 2014-2015 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer (bemyndigelsesskrivelse) for anvendelse af resultatløn

Læs mere

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning

Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret Baggrund og indledning Opgørelse af Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Kolding Gymnasium og rektor Momme Mailund for skoleåret 2017-18 Baggrund og indledning Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og Undervisnings

Læs mere

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP

AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN PETER AMSTRUP AFTALE OM RESULTATLØN 2014/2015 MELLEM BESTYRELSEN OG PETER AMSTRUP Indsatsområder 2014/2015: Basisramme: Indsatsområde Det økonomiske indsatsområde Strategiproces Fusion At bidrage til fælles kultur og

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Den jydske Haandværkerskole og direktør Henrik Øelund for perioden 1. august

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Den jydske Haandværkerskole og direktør Henrik Øelund for perioden 1. august Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Den jydske Haandværkerskole og direktør Henrik Øelund for perioden 1. august 2016 31. juli 2017 Mellem ovenstående parter er der indgået aftale om, at der udbetales

Læs mere

Kort og godt. om implementeringen af OK13 OK13

Kort og godt. om implementeringen af OK13 OK13 Kort og godt om implementeringen af OK13 OK13 1 2 Indledning OK13 er et markant paradigmeskifte. Det er formentlig den største kulturændring på de erhvervsrettede uddannelser, siden taxameteret blev indført

Læs mere

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9

Peter Norman 5 min. 8 Indlæg fra Pædagogisk Råd Lars Hansen 10 min. 9 Bestyrelsesmøde Tid og sted: Mandag d. 19. juni 2017 kl. 16.00 18.00 Deltagere: Afbud: Referent: Peter Norman, Solveig Andersen, Hans Jørgen Rømer Andersen, Peter Okholm, Frank Hoffmann, Else Bock, Lena

Læs mere

Aftale om resultatkontrakt

Aftale om resultatkontrakt Aftale om resultatkontrakt Efterfølgende aftale om resultatkontrakt er indgået mellem bestyrelsen for EUC Lillebælt og skolens direktør, Lars Middelboe (LMH), for perioden 1. januar 2016 til 31. december

Læs mere

Strategi 2012-15, vedtaget af bestyrelsen, nov. 2013, Randers HF & VUC

Strategi 2012-15, vedtaget af bestyrelsen, nov. 2013, Randers HF & VUC Indsatsområde: IT-udvikling It er en naturlig og IT og læring får høj prioritet i det udviklingsarbejde 2012-15 Nærværende IT strategi er dynamisk og justeres hvert år i oktober-november, enkelte mere

Læs mere

NOTAT. Evaluering af direktørens resultatkontrakt

NOTAT. Evaluering af direktørens resultatkontrakt NOTAT af direktørens resultatkontrakt 1. maj 2013 31.7 2014 Godkendt på bestyrelsesmødet den 2. oktober 2014 A. Budget og likviditet (30 %) Skolen har i forbindelse med genopretningsplanen indgået aftale

Læs mere

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen

Basisrammen: kr. = 56,25 % af kontraktsummen Resultatlønskontrakt 2016 2017 for rektor Erik Ernø-Kjølhede Kontrakten dækker perioden 1/8 2016 31/7 2017. Udmålingen af kontraktsummen skal senest være indberettet til Styrelsen for Uddannelse og Kvalitet

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 23. august 2017 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

VUC Vestsjælland Syd. Bestyrelsesmøde. Referat. Den 17.juni 2015 kl. 16.00-1800 I Ringsted

VUC Vestsjælland Syd. Bestyrelsesmøde. Referat. Den 17.juni 2015 kl. 16.00-1800 I Ringsted Referat Bestyrelsesmøde Den 17.juni 2015 kl. 16.00-1800 I Ringsted Tilstede: Ulla Koch, Leif Nielsen, Michael Kaas-Andersen, Anne Knudsen, Lene Meyland, Henning Kjær Petersen Johnny Nielsen og Jørgen Kay

Læs mere

Resultatmål 2017/ 18

Resultatmål 2017/ 18 Resultatmål 2017/ 18 Basisrammen Indikator 1: Studenternes resultater. Der foretages en sammenligning af eksamensgennemsnittet generelt, gennemsnittet for de skriftlige eksaminer, for studieretningsprojektet

Læs mere

Indsatsområder og handlingsplaner for Merkantil afdeling i Taastrup, 2014 2015.

Indsatsområder og handlingsplaner for Merkantil afdeling i Taastrup, 2014 2015. Indsatsområder og handlingsplaner for Merkantil afdeling i Taastrup, 2014 2015. CPH WEST har besluttet en længerevarende satsning som Ny Nordisk Skole. Der er defineret 3 konkrete mål for CPH WEST: 1.

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør

Resultatlønskontrakt for perioden. Direktør sosu Nord, januar 2018/LK Resultatlønskontrakt for perioden 1. Januar 31. december2018 Direktør Formål: Resultatkontrakten med skolens direktør skal tjene følgende overordnede formål:. Den skal fungere

Læs mere

Reform af erhvervsuddannelserne samt status og initiativer om anerkendelse af realkompetence. Lisbeth Bang Thorsen Kontorchef Undervisningsministeriet

Reform af erhvervsuddannelserne samt status og initiativer om anerkendelse af realkompetence. Lisbeth Bang Thorsen Kontorchef Undervisningsministeriet Reform af erhvervsuddannelserne samt status og initiativer om anerkendelse af realkompetence Lisbeth Bang Thorsen Kontorchef Undervisningsministeriet Anerkendelse af realkompetencer hvordan kommer vi videre?

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Resultatlønskontrakt for Mercantecs direktør 2015

Resultatlønskontrakt for Mercantecs direktør 2015 Resultatlønskontrakt for Mercantecs direktør 2015 Denne resultatlønskontrakt følger Undervisningsministeriets retningslinjer for anvendelse af resultatløn for ledere ved selvejende uddannelsesinstitutioner,

Læs mere

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017

Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Resultatlønskontrakt for rektor Hans Erik Duschek-Hansen 2017 Formål med kontrakten Resultatlønskontrakten skal fokusere på de indsatsområder, som bestyrelsen har valgt skal prioriteres særligt i rektors

Læs mere

OK13. Fra aftalt retfærdighed til oplevet retfærdighed. 1) Startede før OK13 var kendt i bredere kredse

OK13. Fra aftalt retfærdighed til oplevet retfærdighed. 1) Startede før OK13 var kendt i bredere kredse Fra aftalt retfærdighed til oplevet retfærdighed. 1. Den generelle proces på landsplan 2. Processen på Favrskov Gymnasium 1) Startede før OK13 var kendt i bredere kredse 2) Total beskrivelse af alle opgaver

Læs mere

IT og læring får høj prioritet i det pædagogiske udviklingsarbejde 2012-15 pædagogiske arbejde således at skolen i 2015 er

IT og læring får høj prioritet i det pædagogiske udviklingsarbejde 2012-15 pædagogiske arbejde således at skolen i 2015 er Indsatsområde: IT-udvikling It er en naturlig og IT og læring får høj prioritet i det udviklingsarbejde 2012-15 Nærværende IT strategi er dynamisk og justeres hvert år i oktober-november, enkelte mere

Læs mere

Målopfyldelse af resultatlønskontrakt for Direktør Hans Skjerning

Målopfyldelse af resultatlønskontrakt for Direktør Hans Skjerning Målopfyldelse af resultatlønskontrakt for Direktør Hans Skjerning Navn: Direktør Hans Skjerning Dato: Periode: 1. januar til 31. december 2016 Underskrift Direktør Hans Skjerning Underskrift Bestyrelsesformand

Læs mere

Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen

Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen ,,. HØBENHAVN & fllordsjællanll Resultatlønskontrakt 2017 for direktør Inger Margrethe Jensen Bestyrelsen vil få afrapportering af kvantitative måltal og kvalitative tiltag i en skriftlig orientering i

Læs mere

Partnerskabsaftale vedr. erhvervsuddannelser indenfor industri og håndværk Ves. 27-02-2015

Partnerskabsaftale vedr. erhvervsuddannelser indenfor industri og håndværk Ves. 27-02-2015 Handlingsplan Indsatsområde Fokus Mål Initiativer 1. Valg af erhvervsuddannelse Vejledning om erhvervsuddannelser i grundskolen og efterskoler at flere unge vælger en erhvervsuddannelse indenfor industri

Læs mere

Vordingborg Uddannelsesråd (VUR)

Vordingborg Uddannelsesråd (VUR) (VUR) Referat Dato 25. april 2016 Mødetidspun kt Sted Medlemmer Fraværende Bemærkninge r 8:00 Sluttidspunkt 10:00 Kahytten, Jobcenter Vordingborg Allan Bjørn, Ann Descroix (næstformand), Claus Holm Oppermann,

Læs mere

ETU EUD/EUX Business og Fagcenter Djursland

ETU EUD/EUX Business og Fagcenter Djursland ETU EUD/EUX Business og Fagcenter Djursland Handlings- og opfølgningsplan 2017, gældende for grundforløb, EUD og EUX, og skolepraktik det merkantile område. Alle erhvervsuddannelser har i oktober/november

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

FOU-ANSØGNING 2011. Ansøger: Aalborg Handelsskole. Projektansøgningen er udviklet i samarbejde mellem: Tietgenskolen, Odense. Århus Købmandsskole

FOU-ANSØGNING 2011. Ansøger: Aalborg Handelsskole. Projektansøgningen er udviklet i samarbejde mellem: Tietgenskolen, Odense. Århus Købmandsskole FOU-ANSØGNING 2011 Titel: Sikring af kvalitet i Skolepraktik gennem udvikling af et værktøj til at fastholde og formidle god praksis på skolerne og blandt skolepraktikoplæringsansvarlige på den enkelte

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU SYDFYN Nye elementer er kursiveret. Vejledning i sær målrettet de ikke - uddannelsesparate

VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU SYDFYN Nye elementer er kursiveret. Vejledning i sær målrettet de ikke - uddannelsesparate VIRKSOMHEDSPLAN FOR UU SYDFYN 2016 Nye elementer er kursiveret Vejledning i sær målrettet de ikke - uddannelsesparate Med vedtagelsen af reform om Erhvervsuddannelserne skal vejledningen målrettes de unge,

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere